Premier League - preview 27. kola: Naváže Arsenal na konkurenty?

02.03., 08:03, aktualizováno 04.03., 08:34
Previews
Radost hráčů Arsenalu (© AFP)

Arsenal bude v pondělní dohrávce Premier League plnit úlohu favorita na hřišti posledního Sheffieldu United, a jestliže vyhraje, posune se o dva body za vedoucí Liverpool a bod za Manchester City, kteří shodně o víkendu triumfovaly.

Sheffield United - Arsenal FC

pondělí 21:00

Šest ligových utkání, šest vítězství, pětadvacet nastřílených branek. Arsenal je v tomto kalendářním roce v rámci Premier League suverénní, šanci vylepšit si bodové konto i skóre má přitom v pondělí nebývalou. Míří totiž na půdu posledního Sheffieldu.

Pokud chtějí Blades ještě pomýšlet na záchranu, měli by co nejrychleji zabrat. Spolu s Burnley jde totiž zatím o dva suverénně nejhorší celky ligy s pouhými třinácti body na kontě, přičemž ztráta na sedmnáctý Nottingham je již jedenáctibodová. Kapku naděje vykřesali před třemi týdny, kdy si přivezli tři body z Lutonu. Na úspěch ovšem nenavázali, naopak rozšířili svou hrozivou domácí bilanci - na Bramall Lane v posledních třech utkáních inkasovali neuvěřitelných patnáct branek! Venkovní výkony jsou přeci jenom lepší, ani to ale většinou na body nestačí. Příkladem budiž týden starý zápas ve Wolverhamptonu, kde jediným gólem rozhodl o úspěchu domácích Sarabia.

Věrní příznivci Sheffieldu se musí klepat o to více, když vidí útočnou formu Gunners. Ti nadělovali Crystal Palace, West Hamu i Burnley. Vedle výher s Nottinghamem a Liverpoolem si zastříleli i naposledy proti Newcastlu, který přehráli jasně 4:1. Na Botmanův vlastenec rychle navázal Havertz, ve druhé půli se slepenými zásahy prezentovali Saka s Kiwiorem. Willock později už jen korigoval. Kaňkou na výkonech Artetovy družiny je výsledek z Porta, kde v úvodním utkání osmifinále Ligy mistrů prohrála 1:0. V domácí odvetě tak bude mít přespříští týden co napravovat.

Těšit Kanonýry však mohou vzpomínky na první vzájemný střet, na konci října totiž nadělili Sheffieldu rovněž pověstného "bůra". Hattrickem se na tom podílel Eddie Nketiah, v závěru se radovali i Vieira a Tomiyasu. Blades naposledy proti Arsenalu uspěli na podzim 2019, tedy v sezoně, kdy celky dělily dnes těžko uvěřitelné dva body.

Chrisu Wilderovi se zpět v tréninku hlásí Brereton Díaz i Baldock, naopak mimo hru jsou zraněný Archer a potrestaný Holgate. Hostům by se mohla marodka pomalu vyprázdnit, u Parteye, Tomiyasua a Zinčenka existuje šance, že se v utkání ukáží. Příliš brzy však je pro navrátilce do procesu Timbera.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Grbić - Ahmedhodzić, Trusty, Robinson - Bogle, Norwood, Souza, Hamer, Larouci - McAtee, Brewster

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Kiwior - Odegaard, Rice, Havertz - Saka, Trossard, Martinelli

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 18.10 - 8.36 - 1.17

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Burnley FC - AFC Bournemouth

neděle 14:00

Zdánlivě beznadějnou situaci bude chtít Burnley trochu zlepšit v rámci nedělního programu sedmadvacátého kola Premier League. Aktuálně jedenáctibodovou ztrátu mohou o část redukovat proti Bournemouthu.

Clarets na svou výhru čekají už od adventního období, kdy se naposledy radovali proti Fulhamu. Obzvláště poslední tři utkání si za rámeček určitě nedají, proti Liverpoolu, Arsenalu a Crystal Palace vyšli bodově naprázdno, a to navíc s hrozivým skóre 1:11. I proto se na dně tabulky krčí spolu se Sheffieldem, přičemž pouze Blades mají horší ofenzivu i defenzivu.

Cherries se naopak po loňských starostech pohybují poměrně daleko od nebezpečných sestupových vod. Jejich náskok aktuálně činí osm bodů, navíc mají na většinu pelotonu dva zápasy k dobru. S nedávnou formou ovšem i tak nemohou být spokojeni, na vítězství čekají podobně dlouho jako jejich soupeř. Po týden staré porážce od Manchesteru City navíc v úterý proti Leicesteru skončila i jejich pouť FA Cupem.

Sílícímu tlaku čelící Vincent Kompany zajisté není potěšen ani svou marodkou, neboť mu chybí Beyer, Brownhill, Foster, Koleosho, Ramsey a Redmond. Na straně hostí se nepředstaví Aarons, Adams, Fredericks, Hill a možná ani duo Kelly, Solanke.

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford - Assignon, O'Shea, Esteve, Taylor - Gudmundsson, Berge, Cullen, Odobert - Fofana, Amdouni

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Zabarnyj, Senesi, Kerkez - Christie, Cook - Semenyo, Kluivert, Tavernier - Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.68 - 3.91 - 1.99

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Manchester City - Manchester United

neděle 16:30

Ačkoliv již tradičně vstupují hráči Manchesteru City do městského derby s United coby jasný favorit, musí se v zápase vypořádat s poměrně velkým tlakem. Pokud by neuspěli, půjdou za týden do bitvy s Liverpoolem bez možnosti se před něj v tabulce dostat.

Po vítězství Reds na hřišti Nottinghamu je totiž rozdíl mezi soky aktuálně čtyřbodový, na Guardiolovu družinu navíc zezadu dýchá Arsenal. Ta se ovšem nachází v celkově skvostné formě, když z patnácti posledních zápasů jen jednou remizovala, a to podruhé v sezoně proti Chelsea, jinak vše vyhrála. A to přesto, že poslední ligové výkony Citizens nebyli přesvědčivé, proti Brentfordu i Bournemouthu rozhodla o tříbodovém zisku jediná branka. Gólostroj si zato procvičili v úterý v Lutonu, kde se probojovali do čtvrtfinále FA Cupu. Jako pětigólový završil zápas Erling Haaland, na čtyři zásahy mu při výhře 6:2 asistoval dvorní nahrávač Kevin De Bruyne. Jedinou nepříjemností je tak zranění Jacka Grealishe, jenž musel ze hřiště už během prvního poločasu a v neděli se nepředstaví.

Kromě anglického křídelníka by však Pep Guardiola měl mít k dispozici kompletní kádr, otazník visí jen nad Gvardiolem. To jeho protějšek se musí potýkat s úplně opačnou situací. Při absenci Shawa, Wan-Bissaky, Martíneze a Malacii se hodí každý obránce, Harry Maguire však rovněž laboruje se zraněním. To vyřadí ze hry i ofenzivně laděné hráče v podobě Mounta, Martiala a Højlunda.

I přes tyto četné problémy a na pohled ne úplně přesvědčivé výkony provází i Rudé ďábly relativně pozitivní bilance nedávných zápasů. V tomto kalendářním roce z devíti případů podlehli pouze před týdnem Fulhamu, do toho ještě v lednu remizovali s Tottenhamem. Jinak zvládli vedle čtyř ligových výher postup skrz tři kola FA Cupu, mezi nejlepší osmičku pronikli ve středu na hřišti Nottinghamu zásluhou Casemirova pozdního gólu. Výrazně tak posílily své šance na evropské poháry a vyloučena stále není ani Liga mistrů - tu by teoreticky mohlo znamenat i páté místo, na které aktuálně ztrácí šest bodů.

Citizens se povětšinou daří ve vzájemných zápasech potvrzovat roli favorita, vždyť z posledních šesti střetů je Red Devils zaskočili jen jednou, před rokem na Old Trafford. Od té doby zvládli bledě modří uspět ve finále FA Cupu i v říjnovém utkání v Divadle snů, kde se o výhru 0:3 přičinil dvěma góly a asistencí Haaland. Na Etihadu slavili proti United dvakrát po sobě s celkem deseti nastřílenými góly, navíc se jejich celková série bez domácí porážky datuje až do mistrovství světa v Kataru.

Pep Guardiola přesto v žádném případě neočekává snadný zápas. "Od soupeřů vždy očekávám jen to nejlepší představení. Mám velký respekt vůči celému klubu, Erikovi (ten Hagovi) i hráčům. Vím, co musí moji hráči udělat, a oni to na hřišti také budou vědět," slibuje španělský lodivod, který se chce zaměřit hlavně na fotbalovou stránku věci. "Nesmíme se zaobírat věcmi kolem, musíme se soustředit jen na taktické záležitosti, ačkoliv emoce určitě budou přítomné. Soupeř v roce 2024 prohrál jediný zápas, jsou konzistentní a my se musíme připravit na to, co musíme udělat pro tři body," doplnil trojnásobný vítěz Ligy mistrů.

Utkání o Manchester vykopne v jeho východní části s odbitím nedělních 16:30, dozorovat na šlágr bude zkušený sudí Andrew Madley.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Días, Aké - Stones, Rodri - De Bruyne, Kovačić - Silva, Haaland, Foden

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Dalot, Lindelöf, Varane, Amrabat - Mainoo, Casemiro - Fernandes, McTominay, Garnacho - Rashford

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.65 - 11.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Liverpool FC

sobota 16:00

Nottingham Forest hostí ve 27. kole Premier League Liverpool. Domácí celek je na sedmnáctém místě jen čtyři body nad hrozbou sestupu. Hosté jsou na tom o poznání lépe, dvanáct kol před koncem jsou lídry tabulky.

Nottingham Forest potřeboval prodloužení, aby ve třetím kole FA Cupu vyhrál nad Blackpoolem, a poté ve čtvrtém kole porazil Bristol City. Podařilo se mu tak ale dostat se až do osmifinále, kde mu v týdnu vystavil stopku Manchester United, který po gólu Casemira vyhrál 1:0 a postoupil do čtvrtfinále. Vzhledem k tomu, že sen o účasti ve Wembley se v polovině týdne zhroutil, mohou se Tricky Trees alespoň soustředit čistě na boj o záchranu v Premier League.

Naposledy ale svěřenci trenéra Nuna Espirita Santa utrpěli porážku 2:4 od Aston Villy. Kvůli snížení bodového odpočtu Evertonu z 10 na 6 bodů se Forest propadl v tabulce na 17. místo jen čtyři body před Luton Town, který má navíc odehráno o zápas méně.

Kvůli dvoucifernému počtu absencí byl Liverpool nucen nasadit v osmifinále FA Cupu proti Southamptonu výběr talentů z akademie, a tak měl proti Saints překvapivě co dělat, ale úder Lewise Koumase a dvě trefy v podání Jaydena Dannse poslaly Reds do čtvrtfinále, kde je čeká přemožitel Forestu Manchester United.

Trenér Klopp přirovnal své začínající hrdiny k sedmnáctiletému zázračnému šipkaři Luku Littlerovi a jeho rozzářený úsměv vypovídal o tom, že vycházející talenti Liverpoolu položili Saints na lopatky a Reds si před návratem do Premier League dokráčeli k pátému vítězství ve všech soutěžích, přičemž před tím porazili Chelsea ve finále Ligového poháru 1:0 po prodloužení díky gólu Virgila van Dijka.

Demolice Lutonu v poměru 4:1 z 21. února v posledním odehraném duelu v nejvyšší soutěži zajistila, že Liverpool už má sezoně 2023ú24 na kontě 60 bodů z 26 zápasů, díky čemuž se na první pozici udržel o bod před Manchesterem City a o dva před Arsenalem. Pokud si však Reds chtějí udržet první místo i po tomto kole, musí prolomit letité prokletí, protože zatímco v říjnu na Anfieldu dokráčeli proti Nottinghamu k triumfu 3:0, nedokázali vyhrát žádný z posledních 13 venkovních zápasů proti Garibaldi, včetně šesti ligových, což je klubový rekord proti jednomu soupeři.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels - Williams, Niakhate, Murillo, Toffolo - Danilo, Dominguez - Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi - Awoniyi.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Kelleher - Bradley, Konate, Van Dijk, Robertson - Elliott, Gomez, Mac Allister - Gakpo, Danns, Diaz.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.35 - 4.61 - 1.59

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Newcastle United - Wolverhampton Wanderers

sobota 16:00

Program 27. kola anglické Premier League otevře hned šest sobotních duelů hraných od 16:00. Jedním z nich je zápas dvou týmů ze středu tabulky, v St. James' Parku přivítá desátý Newcastle devátý Wolverhampton Wanderers.

Svěřenci trenéra Howea se pomalu propadají ligovou tabulkou. Ještě na přelomu kalendářního roku byli v boji o top čtyřku, nyní jsou po 26 odehraných kolech až na desáté příčce se ztrátou 15 bodů na čtvrtou Aston Villu. I přesto ale stále pomýšlejí na postup do pohárové Evropy, kam by se Newcastle probojoval podruhé v řadě.

Na umístění Strak v ligové tabulce má velký vliv marodka. Eddie Howe v průběhu celé sezóny postrádal hned několik klíčových hráčů, v sobotu nebude k dispozici například brankářská jednička Nick Pope, klíčový záložník Joelinton či anglický reprezentační útočník Callum Wilson.

Dobrou zprávou naopak je, že do branky by se měl vrátit slovenský gólman Martin Dúbravka, který v minulém ligovém kole chyběl. Mezi tři tyče se v utkání proti Arsenalu postavil Loris Karius, jenž v Premier League chytal poprvé od roku 2018, čtyřikrát inkasoval a Newcastle prohrál vysoko 1:4.

Ve velké formě naopak hraje tým z West Midlands. Vlci letos v lize prohráli jen dvakrát, poslední tři soutěžní utkání vyhráli a jejich atraktivní styl hry je velkým lákadlem každého zápasu. Po těžkém začátku sezóny dokázal trenér Gary O'Neill své svěřence probudit a dovedl je do první poloviny tabulky.

Vlkům se daří nejen na domácím stadionu, venku neprohráli od poloviny prosince. Tři body si odvezli například ze Stamford Bridge či naposledy z Tottenham Hotspur Stadium. Skvěle se daří křídelníkovi Pedrovi Netovi, který si v této sezóně připsal hned devět ligových asistencí, nebo korejskému útočníkovi Hwang Hee-Chanovi. Ten se rozstřílel na konci loňského kalendářního roku a má na kontě už 10 branek v anglické nejvyšší soutěži.

Naopak další klíčový hráč Matheus Cunha v sobotu kvůli zranění nenastoupí.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dubravka; Trippier, Schar, Botman, Burn; Longstaff, Guimaraes, Miley; Almiron, Isak, Gordon

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sa; Kilman, Dawson, Toti; Semedo, Lemina, Gomes, Ait-Nouri; Bellegarde, Sarabia, Neto

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 4.28 - 4.60

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Crystal Palace

sobota 16:00

Program 27. kola anglické Premier League otevře hned šest sobotních duelů hraných od 16:00. Jedním z nich bude londýnské derby mezi silným Tottenhamem Hotspur a Crystal Palace, které se nastartovalo po angažování nového trenéra Olivera Glasnera.

Spurs minulý týden překvapivě padli v domácím střetnutí s nevyzpytatelným Wolverhamptonem Wanderes 1:2 a jejich ztráta na čtvrtou Aston Villu se zvýšila na pět bodů. Trenér Ange Postecoglu dal během sezóny hned několikrát najevo, že cílem Tottenhamu by měl být postup do základní skupiny Ligy mistrů a na podzim to dokonce vypadalo, že tým ze severu Londýna pomýšlí na zisk ligového titulu.

Spurs se ve zbytku sezóny mohou soustředit už jen na Premier League, v pohárové Evropě si letos ani nezahráli a v FA Cupu vypadli na konci ledna s Manchesterem City, a tak mohou pomýšlet na předskočení Emeryho Aston Villy.

Naopak Crystal Palace se nachází v poklidném středu tabulky bez reálné šance na postup do pohárové Evropy a zároveň s pohodlným osmibodovým náskokem na osmnátý Luton Town. I přesto se vedení rozhodlo ukončit smlouvu s legendárním trenérem Royem Hodgsonem, kterého na konci února nahradil rakouský stratég Oliver Glasner.

Eagles se pod jeho vedením podařilo minulý týden přesvědčivým výkonem zdolat trápící se Burnley 3:0. Velkou měrou k vítězství přispěl znovuzrozený ghanský reprezentační útočník Jordan Ayew, jenž se jednou střelecky prosadil a přidal i jednu asistenci.

V sobotu nebude moct domácím pomoci zraněný španělský obránce Pedro Porro či Izraelec Manor Solomon, hosté se budou muset obejít bez stopera Marca Guéhiho nebo klíčového mladíka Michaela Oliseho.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario; Royal, Romero, Van de Ven, Udogie; Bissouma, Sarr; Kulusevski, Maddison, Son; Richarlison

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Johnstone; Ward, Richards, Andersen; Munoz, Wharton, Lerma, Mitchell; Eze, Ayew; Mateta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.72 - 5.97

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Fulham FC - Brighton & Hove Albion

sobota 16:00

Program 27. kola anglické Premier League otevře hned šest sobotních duelů hraných od 16:00. Jedním z nich bude také střetnutí londýnského Fulhamu, který minulý týden vyloupil Old Trafford, a silným Brightonem. Racci naposledy ztratili body doma proti Evertonu.

S formou Fulhamu to je jako na horské dráze. Po katastrofálním vstupu do kalendářního roku 2024, kdy z úvodních sedmi utkání vyhráli jediné, a to proti druholigovému Rotherhamu v FA Cupu, dokázali porazit zlepšující se Bournemouth. Následně přišla domácí prohra s Aston Villou a naposledy v infarktovém závěru porazili rozjetý Manchester United na jeho hřišti 2:1.

Nestabilní výkony se také odrazili do ligové tabulky, ve které patří Fulhamu dvanáctá příčka v poklidném středu tabulky a je víceméně jasné, že na podobné pozici zakončí i letošní sezónu.

Naopak Brighton má stále o co hrát. V osmifinále Evropské ligy na ně příští týden čeká italský AS Řím a v anglické nejvyšší soutěži jsou Racci na sedmé příčce, stále tak teda ještě sní o druhém postupu do pohárové Evropy v řadě.

Nicméně jejich cesta FA Cupem skončila ve středu, kdy po bezzubém výkonu prohráli v osmifinále s Wolverhamptonem. Hned ve druhé minutě šli do vedení domácí Wolves po brance Maria Leminy a Brighton měl téměř celý zápas na to, aby vyrovnal. To se mu ale nepodařilo, brankář José Sá měl mezi třemi tyčemi poměrně pohodový večer, bez problémů udržel čisté konto a dovedl Vlky do dalšího kola soutěže. Naopak pro trenéra Brightonu Roberta De Zerbiho přišlo varování, že bez zraněných klíčových hráčů to bude ještě velmi náročný závěr sezóny.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno; Castagne, Tosin, Bassey, Robinson; Reed, Lukic; Wilson, Pereira, Iwobi; Muniz

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen; Lamptey, Van Hecke, Dunk, Estupinan; Gross, Baleba; Adingra, Lallana, Buonanotte; Welbeck

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.54 - 2.78

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Everton FC - West Ham United

sobota 16:00

Everton vyzve v utkání 27. kola Premier League West Ham United. Domácí si v tabulce díky zmenšení bodového odečtu polepšili na patnácté místo, hosté jsou aktuálně na osmé příčce.

Everton, který poskočil v tabulce Premier League o dvě příčky, aniž by kopl do míče, dostal nejtěžší bodový trest v historii Premier League. Jeho desetibodový odečet za porušení pravidel ale komise v polovině týdne snížila na šest bodů. Svěřenci Seana Dycheho sice ještě nejsou úplně z nejhoršího venku, protože jim stále hrozí další trest za druhý prohřešek proti pravidlům, ale alespoň na chvíli získali čtyři těžce vybojované body zpět a nechali za sebou Nottingham Forest a Brentford.

Kolonka bodů domácích nyní čítá 25 bodů díky remíze 1:1 proti Brightonu, když na sebe opět upozornil talentovaný obránce Jarrad Branthwaite, který vstřelil parádní úvodní gól, ale jeho protějšek Lewis Dunk udeřil nastaveném čase, když navíc Seagulls hráli bez vyloučeného Gilmoura.

Až do pondělního večera mohli fanoušci West Hamu soucítit se svými protějšky z Evertonu nad smutnou sérií bez vítězství v Premier League, ale po osmi prohrách v roce 2024 porazili Hammers 4:2 Brentford, čímž si připsali první letošní výhru. Jarrod Bowen se stal prvním hráčem West Hamu, který na London Stadium vstřelil hattrick v Premier League.

Díky prvnímu vítězství v Premier League od konce prosince si svěřenci Davida Moyese polepšili v tabulce o dvě příčky, přeskočili Newcastle United a Wolverhampton Wanderers na osmém místě a pouze lepší skóre Brightonu drží Kladiváře mimo evropské příčky. Hammers se ve čtvrtek utkají s Freiburgem v prvním duelu osmifinále Evropské ligy a ukončení čtyřzápasové série bez vítězství na hřišti soupeře, v níž třikrát nedokázali skórovat, by bylo ideální přípravou na cestu do Německa.

Trenér David Moyes se také vrací na své bývalé působiště, kde se chce pomstít za říjnovou výhru Evertonu 1:0 na londýnském stadionu. V Goodison Parku zvítězili Toffees stejným výsledkem v sezoně 2022/23.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Godfrey, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko - Harrison, Garner, Onana, McNeil - Doucoure - Calvert-Lewin.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Mavropanos, Zouma, Emerson - Souček, Alvarez - Kudus, Ward-Prowse, Paqueta - Bowen.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.55 - 3.51

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Brentford FC - Chelsea FC

sobota 16:00

Brentford v utkání 27. kola Premier League přivítá Chelsea. Bees jsou v tabulce až na šestnácté pozice, Blues mají na kontě o deset bodů více než jejich soupeř a jsou jedenáctí.

Brentford měl důvod být optimistický před pondělním zápasem s dalším týmem, kterému se příliš nedaří, West Hamem United, ale Bees na London Stadium prohráli 2:4. Hattrick Jarroda Bowena a zázračný zásah Emersona Palmieriho nakonec přebily góly Neala Maupaye a Yoana Wissy a odsoudily hosty ke třetí prohře v řadě. Po devátém místě v tabulce Premier League v minulé sezóně se Brentford v tomto ročníku krčí na 16. místě a zůstává sestupovém ohrožení, neboť se nachází pouhých pět bodů nad pásmem sestupu, přičemž do konce sezóny zbývá odehrát 12 zápasů, z toho tři proti současným třem nejhorším týmům.

Před prvním z nich, kterým bude 16. března venkovní zápas s Burnley, se Brentford musí připravit na londýnská derby s Chelsea a Arsenalem. Proti prvnímu z nich se včelám v posledních letech dařilo, neboť v každém z posledních tří střetnutí udržely čisté konto, včetně bezbrankové domácí remízy a dvou venkovních výher 2:0.

Tři dny po zdrcující porážce ve finále EFL Cupu v prodloužení s Liverpoolem se ve středu v pátém kole FA Cupu Chelsea střetla s Leeds United a zpočátku se projevily známky předchozího nezdaru, když Mateo Joseph poslal hosty v osmé minutě do vedení. Blues na to ale dobře zareagovali a díky zásahům Nicolase Jacksona a Mykhayla Mudryka otočili zápas na svou stranu, než Joseph dokázal vyrovnat. Už to vypadalo, že zápas dospěje do prodloužení, ale Conor Gallagher v 90. minutě svým gólem pomohl domácím zvítězit 3:2 a zajistit si účast ve čtvrtfinále.

Svěřenci Mauricia Pochettina byli odměněni tím, že je za dva týdny čeká zápas na hřišti vedoucího týmu Championship Leicesteru City, ale nejprve se musí soustředit zpět na Premier League, kde se snaží dostat zpět do horní poloviny tabulky a zvýšit své naděje na zajištění evropských pohárů pro příští sezónu. V důsledku nekonzistentních výkonů se Chelsea po 10 výhrách, pěti remízách a 10 porážkách z 25 zápasů nachází na 11. místě tabulky nejvyšší soutěže, devět bodů za šestým Manchesterem United a čtyři body za sedmým Brightonem.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Jorgensen, Ajer, Collins - Roerslev, Janelt, Jensen, Norgaard, Reguilon - Wissa, Toney.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrovic - Gusto, Disasi, Colwill, Chilwell - Fernandez, Caicedo - Palmer, Gallagher, Mudryk - Jackson.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.27 - 3.92 - 2.14

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Luton Town - Aston Villa

sobota 18:30

Luton Town čeká v sobotu večer další náročná zkouška, doma na Kenilworth Road totiž svěřenci Roba Edwardse změří síly se čtvrtou Aston Villou, která bojuje o postup do základní skupiny Ligy mistrů. Luton prohrál poslední čtyři soutěžní utkání v řadě, naopak Villans letos venku ještě neprohráli.

Pro fanoušky Lutonu nebyl únor zrovna nejpříjemnější. Po velmi povedeném začátku roku 2024, kdy Hatters z úvodních šesti soutěžních zápasů třikrát vyhráli a třikrát remizovali, přišla nepříjemná série proher, která trvá dosud. Vše začalo nepříjemnou prohrou s posledním Sheffieldem United, která musí svěřence Roba Edwardse mrzet nejvíce. Následné prohry s Manchesterem United, Liverpoolem a Manchesterem City se přeci jen dali očekávat. Nicméně deset inkasovaných branek v posledních dvou zápasech naznačuje, že obrana Lutonu opravdu není zkonsolidovaná.

Ani defensiva Villans nezažívá nejpovedenější období, čistý štít naposledy svěřenci Unaie Emeryho udrželi na začátku února. I přesto se drží na průběžné čtvrté příčce s náskokem pěti bodů na Manchester United, a tak se překvapivý postup do Ligy mistrů může skutečně udát.

Poslední dvě ligová střetnutí Villans zvádli, porazili jak Fulham, tak Nottingham Forest a udělali další důležité kroky k druhému postupu do pohárové Evropy v řadě. Příští týden je navíc čeká osmifinále Konferenční ligy proti nizozemskému Ajaxu.

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski; Osho, Mengi, Burke; Ogbene, Barkley, Clark, Doughty; Chong, Morris; Woodrow

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez; Cash, Torres, Lenglet, Moreno; Bailey, Luiz, McGinn, Ramsey; Tielemans; Watkins

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.59 - 4.59 - 1.69

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
26
18
6
2
63 : 25
60
2
Manchester City
26
18
5
3
59 : 26
59
3
Arsenal FC
26
18
4
4
62 : 23
58
4
Aston Villa
26
16
4
6
56 : 35
52
5
Tottenham Hotspur
25
14
5
6
52 : 38
47
6
Manchester United
26
14
2
10
36 : 36
44
7
Brighton & Hove Albion
26
10
9
7
49 : 41
39
8
West Ham United
26
11
6
9
40 : 46
39
9
Wolverhampton Wanderers
26
11
5
10
40 : 40
38
10
Newcastle United
26
11
4
11
54 : 45
37
11
Chelsea FC
25
10
5
10
42 : 41
35
12
Fulham FC
26
9
5
12
36 : 42
32
13
Crystal Palace
26
7
7
12
31 : 44
28
14
AFC Bournemouth
25
7
7
11
33 : 47
28
15
Everton FC
26
8
7
11
28 : 34
25
16
Brentford FC
26
7
4
15
37 : 48
25
17
Nottingham Forest
26
6
6
14
34 : 48
24
18
Luton Town
25
5
5
15
35 : 51
20
19
Burnley FC
26
3
4
19
25 : 58
13
20
Sheffield United
26
3
4
19
22 : 66
13

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (932)

Přidat komentář
eder

Kdo koho vlastně?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Benzema

Dá sa niekde v dobrom podniku v Trenčíne pozerať anglicku ligu? Dik za dobrý tip

Reagovat
mistr129

Proč se jako nehraje nic ve 13:30? (třeba Liverpool )

Reagovat
TheGun

Protože když hrají v sobotu 13:30, tak jde liga proti nim.

A když hrajou v 16:00 jde jim liga na ruku?

Reagovat
martin.b

někdo tu vznáší zcela legit point, kterej je podpořen až do očí bijícími historickými čísly, a konkurence se tomu jen vysměje, protože "not my problem"... klasika

Reagovat
Mastný Chobot

Ja som nikdy nepochopil ten point? Co nim je? FA konspiracia proti Liverpoolu?

Reagovat
TheGun

Asi jsou v sobotu 13:30 nervózní

Reagovat
martin.b

A to je přesně ono, evidentně spousta lidí vůbec netuší, že časy zápasů si do značné míry určují broadcasteři a dedukcí pak je, že fans poolu konspirují, že je FA proti ním či co

Reagovat
smazaný uživatel

Podobný problém je v Champu s Leedsem, prostě si vybírají nejatraktivnější zápasy s největší sledovaností.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

ten point je ze kvoli popularite liverpoolu hrava z hladiska hracov najhorsi cas. obednajsie zapasy totiz znamenaju uplne inu pripravu, stravovanie atd. v obecnej rovine sa to da zvladnut, najvacsi problem to je ale po repre pauzach kde sa ti trebars streda stvrtok dohra zapas a ti hraci sa ti vracaju z celeho sveta. tam ten rozdiel uz len tych dvoch a pol hodin spravi obrovsky rozdiel. je preto pomerne frustrujuce ze drvivu vacsinu tychto zapasov hrame my, to je cele

Reagovat
TheGun

Ptal se, tak jsem odpověděl...

A já se vás fans Live ptal, jestli je v 16hod. vše v oukeji....

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš sledovat Huddersfield-Leeds

Reagovat
SunFells

Kdo podepíše Archieho Graye bude neskutečně šťastný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se postoupí, tak nikam nepůjde. I v jeho zájmu, na přestup do top klubu má čas.

Reagovat
SunFells

S tím počítám

Reagovat
avicii

Co si budeme hovoriť, maródka sa vyprazdnuje veľmi pomali, hráme vonku, dnes sú tie šance Nottinghamu pomerne dobre.. Endo by mal hrať, na lavičke by mali byť už Darwin a Szoboszlai, tak snáď sú na 100 % fit a tak to aj zostane do konca sezóny..

Reagovat
Svatej

Co to je zas za sestavu?!?! Chilwell zas křídlo, nebo 5 členná obrana? Obojí mi přijde hrozný

Reagovat
Miguel19

Alespon něco zkouší, když to furt stojí za picu.

Stejně se snad neuvažuje, ze by zůstal.

Reagovat
Svatej

on hraje Chilwell zas na křídle, takže nic novýho... achjo, at už jde ...

Reagovat
Miguel19

Nehraje

Reagovat
SunFells

Pocheho konečně napadlo to hodit na 3 vzadu

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo to je možná Chilwell na křídle

Reagovat
SunFells

To by dobře zmatlal

Reagovat
Error

Jeho to napadlo uz davno, ale od te doby jsme nemeli 3 zdrave stopery.

Reagovat
SunFells

To je jak dlouho?

Reagovat
Talker

On to bude nejspíš mix 4-3-3 a 3-5-2 s tím, že to bude prioritní 4-3-3

Reagovat
SunFells

Vůbec netuším co jsi tím chtěl říct

Reagovat
John Obi Mikel

Hmm, nevím co čekat od této jedenáctky. Uvidíme.

Reagovat
SunFells

Enciso je zpátky vůbec nevím, který zápas si vybrat

Reagovat
martin.b

Snad naváže na výkony před zraněním

Reagovat
fenixLFC

tvl to bude s bosakom dlhy zapas tretia minuta a uz prehodil elangu s origim a vo finale poharu nahraval van dijkovi robertson

Reagovat
EL Gringo

Tiež som len počúval

Reagovat
vitasrp

Skvěle sudí, jasně čistý zákrok..

Reagovat
Svatej

4 vzadu a CHilwell na křídle.... umřu

Reagovat
Svatej

Byl Petrovič mimo? já si ty pravidla furt pletu

Reagovat
Mimalu

míč nesmí celým objemem opustit pokutové území, bránkář může být tělem mimo

Reagovat
Svatej

díky!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Míč nebyl. Sranda myslím je že v basketu se to posuzuje opačně

Reagovat
Mato178178

Co to spravil twn gusto ak by to bol bruno hned tu vsetci nadavaju

Reagovat
Svatej

co?

Reagovat
Mato178178

Valal sa po zemi a drzal sa za nohu, ale ked videl ze spoluhraci ziskali loptu spat, tak hned vsatl a behal akoby sa nechumelilo

Reagovat
Svatej

Hezky, to mě minulo....

Ale odpovim i obecně -> Protože je Bruno sráč, co neustále vysírá lidi svým zmrdstvím, tak si na něm logicky rádi přisadí daleko snáz než na někom, koho sotva znaj.

Reagovat
Mato178178

no jo bolo to len hore na kraji obrazovky

Reagovat
LaVolpe

Werner

Reagovat
Maximm9

Werner

Reagovat
Hlahart

Tyjo, mně by toho Wernera bylo snad i líto, kdyby za to nebral peníze

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Werner po Wernerovsku ...jinak Johnstone co tam předtím převedl za brainfart

Reagovat
Svatej

Chelsea na konferenčním přenosu ještě snad ani nebyla ne?

Reagovat
Svatej

to je snad nejhorší klička jakou jsem kdy viděl

Reagovat
vitasrp

Hele jako pochopím skoro všechno... Ale při týhle situaci, to si dělá Jackson úplnou prdel ne? Tohle neudělá ani hráč v okrese..

Reagovat
Csaplárova past

Jackson úplné Joga Bonito ty pyčo

Reagovat
John Obi Mikel

Jackson

Reagovat
EL Gringo

Kelleher úžasný ale asi by sa pískal tak ci tak offside

Reagovat
martin.b

Kelleheeer

Reagovat
Csaplárova past

Chelsea nic nehraje. Přihrávají si pomalu a spoléhají na nějakou haluz. Myšlenka tam žádná není, v zakončení jsou úplně zoufalí. Průměr by pro Chelsea znamenal zásadní pokrok ...

Reagovat
Svatej

Reagovat
DieFohlenBMG

Áreola je Pan Brankář

Reagovat
Mastný Chobot

Utrpenie mladeho Wernera pokracuje

Reagovat
John Obi Mikel

Ty kráso Brentfordu kope standardku z půlky gólman a útočník zakončí nůžkama

Reagovat
Svatej

Je to jen můj dojem, nebo se zdá, že útočíme ve 2 hráčích i na soupeřově půlce? tam fakt není komu to dát

Reagovat
John Obi Mikel

Není problém, že máme na ofenzivní půlce málo lidí, ale že 1) chybí pohyb a 2) chybí kreativita.

Reagovat
John Obi Mikel

A Caicedo zatím samé zbytečné ztráty

Reagovat
John Obi Mikel

A když už něco vyjde tak to je ofsajd/"spálenina"/oboji

Reagovat
Deywid

Je to katastrofa...ten traged na lavicke nie je schopny nicoho...

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Svatej

Tohle je kurva na vystřídání

Reagovat
vitasrp

Tohle ale fakt není normální už, tolhe se prostě nedá.

Reagovat
vitasrp

Stejně by byl ofsajd, ale prostě tyvole, nedokážeš ani z tohohle dát góla prostě?

Reagovat
Csaplárova past

ZDAREC

Reagovat
Mimalu

Jackson

Reagovat
John Obi Mikel

Jacksone, ach jo

Reagovat
Hlahart

Zas je fajn, jaký Chelsea udělala na ose Werner - Jackson posun

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
John Obi Mikel

Jackson je pravák nebo levák?

Reagovat
LaVolpe

dřevák

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Neutron

Reagovat
Acquanni

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Svatej

ani jedno

Reagovat
81Tomas

ano

Reagovat
Svatej

Nekeceeeeej!!

Reagovat
Mimalu

Jacksooooooooooon

Reagovat
vitasrp

No tyjoo, na tohle bych si nevsadil ani korunu...

Reagovat
vitasrp

Hlavně inkasování ze situací 1 na 5 znám jen od nás, je fajn, když to tam takhle padne i soupeři.

Reagovat
John Obi Mikel

Jacksoooooooon. Vždycky jsem mu věřil!!!

Reagovat
Svatej

Chci lepší uhel, ale jestli fakt simulova, tak at jde do prdele.

Reagovat
vitasrp

Stopadesátá karta za simulaci také nemůže chybět.

Reagovat
Mimalu

Gallegher

Reagovat
Svatej

Druhá půlka poločasu už hodně dobrá.

Reagovat
LaVolpe

Beto

Reagovat
DieFohlenBMG

To bylo jasný už podle řeči těla

Reagovat
DieFohlenBMG

Áreola to přečetl, to je prostě kvalita

Reagovat
fenixLFC

tak to bola dobra nuda zaloha uplne mimo, gakpo klasicky neviditelny. pri takychto zostavach proste musime premenit tu jednu dve sance co mame a to zatial diaz nedokazal. ked dostaneme prvy gol tak to bude kurva pruser a bude sa to hrozne tazko otacat

Reagovat
EL Gringo

Trebalo by tam dať Enda namiesto Gomeza, Szoba namiesto Clarka a Darwina namiesto Gakpa a čím skôr dať v druhom polčase gól

Reagovat
fenixLFC

ja sa bojim najma toho ze ked ich tam hned posleme tak dopadnu ako salah naposledy

Reagovat
EL Gringo

Dúfam že nie, ale od 60 min by mohol

Reagovat
PhilipS

Je čas přestat dávat penalty za ruce. S vyjímkou pokud nezabrání gólu. Např. dávat nepřímák. Tohle je o náhodě a trest nikdy neodpovídá prohřešku. Strašně mi tenhle nesmysl v pravidlech vadí.

Reagovat
SunFells

Vždyť už to dost omezili. Ale souhlas, nepřímý kop by odpovídal víc.

Reagovat
Acquanni

Stejně by tam pořád byla kontroverze, protože by někdo musel rozhodnout, zda se zabránilo gólu. A když třeba půjde o centr na volného hráče před prázdnou branku, bude muset sudí/VAR rozhodnout, jestli by to teda byl "jasnej" gól nebo ne. To je stejný princip jako třeba Wengerův nápad na offside, kdy útočník může být za obranou, ale musí aspoň částečně zůstat v lajně s obráncem. Jen se posune hranice.

Reagovat
John Obi Mikel

Postupně jsme se zlepšili a zaslouženě vedeme, hlavně nesmí přijít další výpadek ve druhém poločase. Jinak věřím, že to dotáhneme.

Reagovat
vitasrp

Já si před zápasem říkal, že tohle by byla dobrá sestava ve chvíli, kdy bychom vedli 1:0. Ale že tam zároveň nejspíše bude problém s tvorbou ofenzivních akcí, že bude docela složité si nějaké příležitosti vypracovat.

A ono to tak nějak tímhle stylem i vypadalo. Celkově docela kompaktní výkon, což je na nás i úspěch, byť samozřejmě každá standardka soupeře smrdí gólem a každý centr protivníka může dopadnout špatně, to je úplně jasný. V ideálním případě by to asi chtělo jednoho křídelního hráče, co může jít 1 na 1 (nejspíše Sterlinga) místo toho záložníka (pravděpodobně teda asi Gallaghera), takhle je ta sestava až moc "defenzivní" a fakt spíš dělaná do stavu 1:0. (což se teda teď zrovna hodí).

Na place ale nejsou ti hráči, co když se dostanou do fazóny, jsou schopni ztratit 8 nebo 9 balónů z 10, totálně tím tak rozesrat výkon a dostat svůj tým pod docela pěkný tlak. V tomhle je ta absence Maduekeho, Mudryka a i vlastně Sterlinga pozitivní, protože to jsou v tomhle ohledu ti největší viníci.

Samozřejmě, on i Enzo, Caicedo nebo Palmer ty balóny občas lacině ztratí, furt to jsou mladí kluci, i když neskutečně drazí, a občas tak naprostou koninu udělají - nicméně určitě s menší frekvencí než ta trojice nahoře.

Ocenil bych práci střední zálohy, kolikrát musíme jít na dlouhý míč a je pro nás klíčové vyhrávat odražené míče, což se hlavně Gallagherovi a Caicedovi dařilo. Jakcson nakonec branku vstřelil, což je super, ale místama má věci, nad kterýma opravdu zůstává rozum stát.

Suma sumárum to rozhodně není žádná sláva, ale z toho výkonu mám dojem, že by to mohlo vyjít. Nicméně nedělám si iluze, tenhle tým je prostě vždycky jednu standardku vzdálen od vyrovnání a v tu chvíli už se pak řeší jen otázka, zda soupeř otočí nebo to skončí plichtou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Veľmi slabý zápas zatiaľ.. snáď budu mat dôležitý impact hráči co prídu od nás z lavičky

Reagovat
fenixLFC

robertson ma tu pravu nohu fakt iba na opieranie? pretoze on doslova vzdy zakoncuje lavou

Reagovat
vitasrp

Ten Disasi je hroznej tragéd, proč neodkopne, co jako čeká?

Reagovat
John Obi Mikel

Zůstali jsme v kabině koukám. Stalo, co jsem si nepřál.

Reagovat
vitasrp

Teďka už je to jasný, jak jsem psal, buď plichta, nebo prohrajeme. V druhý půli zřejmě klasicky nevystřelíme na kasu.

Reagovat
Deywid

Hlavne ze to nie je Pochettinova vina ze....uz x-ty krat sme vysli na ihrisko po prestavke uplne mimo

Reagovat
vitasrp

A milionkrát jsme dostali góla po standardce a milionkrát jsme dostali gól po centru ze vzduchu.

Já si jenom nemyslím, že změna trenéra je to hlavní, co klub potřebuje a ani si nemyslím, že to nějak zásadně pomůže. Asi jako loni s Potterem no.

Reagovat
Deywid

Nehnevaj sa Vito, ale proste ty vsetko hadzes na vsetkych iných len nie na trenera...takmer v kazdom zapase je ten zaciatok druheho polcasu katastrofa...to je vizitka trenera ci sa ti to páči alebo nie....a preboha to ze dostavame goly zo standardiek a centroch, no tak za to asi tiez moze aj trener nie?

Reagovat
vitasrp

Já se vůbec nehněvám, jenom mi tohle přijde jako strašně zjednodušený vnímání. On se vymění trenér, přijde někdo jiný a ono wow, některý problémy zůstanou úplně stejný.

No, částečně to je problém i trenéra, částečně ne, že jo, protože na tom hřišti brání hráči. Můžeš vymýšlet systém, strukturu atd., ale když ti hráči pak nevyhrají osobní souboj, tak je ti to totálně k hovnu.

My máme špatně složený mančaft, ti hráči jsou mladí, je tam málo hlavičkářů, máme brankáře, co se nechce odlepit z brankové čáry. To znamená ideální podmínky k tomu, abychom z těch centrů a standardek inkasovali - a bohužel každá taková branka je znatelná rána, protože na druhé straně se na vstřelení gólu natrápíme.

Reagovat
Deywid

ja viem ze mame neskúsený mančaft...ale proste za mna im Pochettino vôbec nepomaha, ale skor skodi...ja uz len cakam kym vypadne...i Poterrovi som veril viac...hocijaky nadpriemerny trener bude lepsi ako tento argentinsky mag

Reagovat
vitasrp

Jak říkám, moc se na to těším.

Reagovat
Deywid

Ja tiez

Reagovat
Deywid

A Potter ma totalne rozosraty kader, milion hráčov a ziadnu prípravu...Pochettino mal vsetko ok, a stale sme v tabulke rovnako ako minuly rok

Reagovat
fenixLFC

Pochettino mal vsetko ok

really?

Reagovat
Deywid

No tak urcite viac ako Potter...boha sak sme 10ty v tabulke...kde je nejaky progres?

Reagovat
vitasrp

Všetko ok? To si děláš úplnou prdel ne? Jenom od začátku sezóny pravidelně chybí 8 hráčů, vypadla mu klíčová postava nad 25 let a co se týče zakončení na celou sezónu, ten tým 6 měsíců jel brutálně pod svoje xG.

To je totálně směšný tvrzení přece

Reagovat
John Obi Mikel

Nechci to všechno házet na trenéra, ale říkám si, že poločasový proslov vůbec nezapůsobil. Naopak jsme se hned dostali pod tlak a samozřejmě inkasovali

Souhlasím s tebou, pokud budem dobývat, tak bychom tam potřebovali kreativnějšího borce než Gallagher.

Reagovat
Miguel19

Disasi snad potahne do pice i s Pochettinem.

Reagovat
BenB

Pár zápasů zpět z něj děláte boha a teď ho vyhazujete

Reagovat
Svatej

????????????? Wtf?

Reagovat
John Obi Mikel

O kom je řeč?

Reagovat
Error

No tipuju Disasi, pri zapasu proti City se tu z nej hodne strikalo.

Reagovat
BenB

Přesně tak.

Reagovat
fenixLFC

pretoze v tom zapase hral fakt dobre? alebo ho maju hejtovat aj ked hra skvelo len kvoli tomu ze inak je k hovnu?

Reagovat
BenB

Ach bože. Zase ty a ta tvoje potřeba se ke všemu vyjádřit

Reagovat
fenixLFC

pises do diskusie a pises sracky. takze ano, mam potrebu sa vyjadrit

Reagovat
BenB

Co je na tom sračka když tady máš potvrzeno od fans Chelsea že to tak je? Fakt není potřeba ke všemu něco psát nebo říkat...nauč se to, v životě se ti to bude hodit

Reagovat
Svatej

Tvoje myšlenkový pochody jsou celkem materiál k výzkumu

Reagovat
BenB

No jo no

Reagovat
fenixLFC

doslova ti tvrdia opak toho co pises ty zahral dobre jeden zapas tak ho zanho chvalili, nerobili z neho boha cely cas, prave naopak. takze sa mozno inspiruj svojii "radami"

Reagovat
BenB

Jo protože já vlastně píšu, že z něj dělají boha celou dobu no..akorát, že vůbec

Reagovat
fenixLFC

Pár zápasů zpět z něj děláte boha

nie, nedelaji cele to tvoje vyjadrenie je proste uplna sracka

Reagovat
Svatej

Já ti teda fakt nerozumim. Jakmile jednou tragédskej hráč podá dobrej výkon, tak už je navždy imunní vůči kritice nebo vyhazování z klubu? To je docela silná ochrana

Reagovat
BenB

Ne, je to přesně v tom jak to píšeš. Celou sezónu ho vyhazujete, pak jednou zahraje, je pomalu nejlepší v PL, a teď už je zase na vyhození. Jo, mě tohle přijde vtipný

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Prosím pěkně, najdi mi aspoň jeden příspěvek, kde je pomalu nejlepší z celý PL. Jelikož vím, že to nenajdeš, tak mi bude stačit i něco obecnýho, co zhodnotí jeho dovednosti v pozitivním duchu, počkám.

Nechci bejt zlej, ale ty sis prostě chtěl do něčeho/někoho kopnout, tak sis něco vytáhl z prdele a teď si doslova vymýšlíš, aby jsi to nějak obhájil.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
BenB

Máš v pravdu v tom, že to tady nejspíš nenajdu, ale dokud fungovala vaše fan Page má fb, tak tam to litalo tak mi to odpusť, že jsem vás hodil do jednoho pytle

Reagovat
Maximm9

tvl

Reagovat
John Obi Mikel

Já nerozumim pointě původního příspěvku

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

však děláš to samý

Reagovat
fenixLFC

pssst to mu nemozes takto povedat

Reagovat
BenB

Oproti tomu lumenovi jsem teda hodně velký amatér

Reagovat
John Obi Mikel

Ale tak zas předtím jsme ho taky vyhazovali, pak jeden zápas ne a pak zase jo.

Reagovat
BenB

Já vím, ale to je právě to vtipný na tom no

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Taky by mě zajímalo, protože Pochettina tu každotýdenní fňukny hloupě vyhazují neustále

Reagovat
Deywid

No lebo si to aj zasluzi

Reagovat
SunFells

Proč?

Reagovat
Svatej

Protoe dělá svou práci příšerně?

Reagovat
SunFells

Svatej

02.03.2024

16:06

4 vzadu a CHilwell na křídle.... umřu

Někdo další, kdo aspoň trochu tuší, co se děje? Taky něco konkrétnější než "protože proto".

Reagovat
Svatej

Nechápu co teď chceš... Rozbor?

Reagovat
kitas

Robertson pekný zražáčik

Reagovat
SunFells

iwobi klasa

Reagovat
vitasrp

To je neuvěřitelný zakončení zase.

Reagovat
John Obi Mikel

To byla zas pasáž. Nejdřív klauniáda v našem vlastním vápně a pak nedáme tutovku z protiútoku.

Reagovat
Mimalu

Palmer

Reagovat
masly008

Elanga

Reagovat
Deywid

Mohol by ten traged aj striedat konecne

Reagovat
John Obi Mikel

Nechceme střídat? Jinak Brentford otočí...

Reagovat
John Obi Mikel

Na co kurva čeká????

Reagovat
krisa

Nepřišla vám ta zeď Tottenhamu nějak divně postavená? A když ne zeď, tak gólman?

Reagovat
John Obi Mikel

Jako kdybych to nepsal.

Reagovat
DieFohlenBMG

Calvin Philips na plac!

Reagovat
Svatej

Tým prvotřídních píčusů

Reagovat
vitasrp

To je fakt úplně příšerný.

Reagovat
frezi

Gakpo hrozný zápas

Reagovat
dantetomas

Gakpo

Reagovat
John Obi Mikel

Jděte do hajzlu

Reagovat
Mimalu

Reagovat
LaVolpe

Wissa

Reagovat
Miguel19

Ten Petrovič je úplně k hovnu. Proč na ten míč nejde?

Ale příkladná práce trenéra ve druhém poločase. 30 minut kouká, jak nás drtí. Ale nemůže za to...

Reagovat
Deywid

Tak tak, chudacik to je...

Reagovat
vitasrp

On nejde ani jednou do centru no, to je ohromný limit. Špatná hra nohama a naprostá neschopnost vyběhnout na jakýkoliv centr a pomoci obraně.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Jako jakmile se Petrovič dostane pod tlak, tak ten balón letí do autu, to je přece naprosto šílený.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

neschopnej vocas.

Reagovat
Error

Pico klasicka prohra s Brentfordem, co jineho

Ale gol nadherny

Reagovat
John Obi Mikel

Celý druhý poločas taháme za kratší konec. Proč ten stratég nijak nereagoval??? Čekal, až budem prohrávat?

Reagovat
Deywid

Debil da dole Enza, som zvedavy kto teraz bude nahravat do sanci

Reagovat
vitasrp

Nechci rušit od toho sprostýho nadávání, ale důvod hledej v Enzových minutách v posledních týdnech.

Reagovat
Deywid

Ako dame teraz gol? No nedame...sice asi ani s Enzom by sme nedali...ale trener za to nemoze...to len hraci

Reagovat
John Obi Mikel

Však Enzo hraje kulový skoro celou sezónu.

Reagovat
Euphael

v lete bude delat problemy, abyste ho pustili

Reagovat
DieFohlenBMG

Áreola je neskutečnej

Reagovat
masly008

prý ráně moc nechybělo.2 metry Bosáku.

Reagovat
Miguel19

Slyším José Mourinho?

Reagovat
Mimalu

jop, taky prý "fuck off Mauricio"

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

och ano bosak, szoboslaia rozohravame na spartu

Reagovat
masly008

Reagovat
forrest

Tottenham udrzet, zitra prekvapime na City a blizime se pomalu TOP5…

Reagovat
masly008

Jako všichni by to účkám přáli,ale tam to bude o tom kolik dostanete jenom.

Reagovat
forrest

Jojo, to bylo uz i nedavno, kdy se jelo na Anfield…

Reagovat
Acquanni

Buď upřímný, všichni by přáli City prohru, ne United výhru

Reagovat
masly008

tak v tomto zápase to asi jinak nejde ne?

A ani samozřejmě jde o ztrátu City.

Reagovat
Acquanni

Však samozřejmě, jde jen o motivaci, body pro United nám jsou u zadku, ale žádný body pro City jsou mňam

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
OTASi

Ten útok nottinghamu je taky dobrá groteska

Reagovat
masly008

Jako Forrest jsou ale nebezpečnější.Bez Joty a Salaha to bude mít Pool těžké.

Reagovat
fenixLFC

ono nepomohlo to ze nalavo siel namiesto robba gomez+prisiel awonyi. plus tymi striedaniami sme zacali hrat utocnejsie a viac to otvarat

Reagovat
masly008

Není Gomes lepší dozadu?

Reagovat
vitasrp

Hele ale to fakt nejde, tam oba krajní obránci při centrech do vápna stojí, čumí a jsou překvapení, že jejich hráč atakuje balón.

Jako to je úplný wtf ze strany těch hráčů...

Reagovat
SunFells

CP jak epizoda Pata a Mata

Reagovat
masly008

CP , za 2 minuty ztratit zápas.

Reagovat
Svatej

Prima no.

Reagovat
John Obi Mikel

DISASI Konečně nějaký tlak od nás a hned gól

Reagovat
Maximm9

Nejlepsi stoper PL ten DIsasi

Reagovat
masly008

vždycky jste mu věřili

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Já ne. Snad půjde do prdele.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Já už z toho ani nemám radost.

Reagovat
Svatej

Uplná letargie..

Reagovat
John Obi Mikel

Lol Palace

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling

Reagovat
vladis271

Neskutocna stupidita od Dunna.

Reagovat
Svatej

DO píči, to je fakt tak těžký tu minutu dohrát a neležet na zemi?

Reagovat
DieFohlenBMG

Jsem normálně dojatej

Reagovat
Mervin

Suk nádherně

Reagovat
DieFohlenBMG

Frajer

Reagovat
DieFohlenBMG

Škoda, že zrovna dneska padaly tak pěkný góly

Reagovat
Miguel19

Ty krávo. My ani nechceme vyhrát. Proč Chilwell čumí na Sterlinga proti 2 a neudělá mu náběh? To je fakt neuvěřitelný.

Poche out. Tragéd.

Reagovat
SunFells

To si děláš prdel

Reagovat
OTASi

Reagovat
fenixLFC

to bude ofsajd

Reagovat
mistr129

co tam dělal ten mentál co to neodkopnul proboha

Reagovat
EL Gringo

Nunez! Nunez! Nunez!

Reagovat
Hachim Mastour

Prečo to ten kokot neodkopol?

Reagovat
fenixLFC

nuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
masly008

Jako to mi vysvětlete.Golman sestřelí vlastního hráče, forrest mají míč u soupúeřovy 16 pod kontrolou, rozhodčí pískne že dostal do hlavy a potom dá ten balon poolu.Samozřejmě Konate hned po odpískání vstanul a hrál, protože mu nic nebylo.

Nemá se vracet míč tomu kdo má zrovna míč?

Reagovat
mistr129

já si říkal jestli to Forest neprojebali nějakým centrem než byl střih, jinak taky nechápu

Reagovat
masly008

ne, však tam celou dobu fanoušci bučeli že jim pool nevrátil balon.Ale fakt nevím proč jim ho nehodil rozhodčí.Teda pokud ho fakt hned neztratili což se mi nezdá, protože by ho museli ztratit do sekundy.

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

podla toho na koho sa zameriavali kamery a z opakovaciek to vyzera ze piskal faul bud na gomeza alebo na konateho. plus je to uplne irelvantne, medzi tym ako sa to stalo a ako sme mali roh mal loptu aj nottingham a len ju odkopol prec

Reagovat
Acquanni

Jakože po faulu se běžně rozehrává tak, že sudí dá gólmanovi rovnou do hry balón do rukou?

Reagovat
fenixLFC

to nebolo na tych zaberoch vidiet, az daaavno po zapase. a znova, je to uplen irelevantne

Reagovat
masly008

Hm.Že nebylo irelevantní to s tím Odem po zápase a jsem si jist že jste to hooodně řešili.

Reagovat
fenixLFC

och ano, porovnavat penaltu so zle rozhodnutou loptou tri minuty pred golom nehovoriac o tom ze som viac nadaval an to ze trent nedal ten najazd nez penaltu

Reagovat
Gunner14

Haluzáci

Reagovat
Registrujisejenproto

Arsenal proti Lutonu? Souhlas

Reagovat
Gunner14

Jediná fanbase co neunáší výhry

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jsou už tak moc ubrečený, že řvou i po výhrách no

Reagovat
Gunner14

Místo toho, aby se radovali z výhry, tak se nechají baitit

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jj klasika

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Gunner91

nene, myslí trapný Liverpool proti neschopnému Nottinghamu

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
vladis271

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
GazzaPalo

Este väčší blbec než sme dúfali.

Reagovat
mistr129

podle mě má na mysli nějaký zápas z roku 1486

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Registrujisejenproto

4:0

Reagovat
Kixi Syhimour

Wtf , vybrat si zrovna z naší titulový sezóny

Reagovat
mistr129

No úroveň reakce jsem přizpůsobil tomu vybrat si náš zápas s Lutonem, který nás taky fakt nemrzí

Reagovat
Kixi Syhimour

Vždyť nijak neříká, že vás to má snad nějak mrzet. Naopak jenom přizpůsobil reakci na Gunnera. Ale argument s tímhle zápase se City fakt nechápu, když evidentně naráží na fandu Barcelony, který s tím nemá vůbec nic společného.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
mistr129

A jak je relevantní náš zápas s Lutonem s komentářem v článku pod previews dnešních zápasů proboha? pravdu mají oba, dneska jste haluzem vyhráli vy, na Lutonu my, ale nevím proč bychom tu měli rozebírat x měsíců starý zápas

Reagovat
Kixi Syhimour

No, není , jenom si pošťouchnul na fandu Barcelony, jenom mi přišlo, že ta tvoje zmínka je ještě horší comeback

Reagovat
Kluivert9

Tak to "šťouchnutí" je hlavně takovej pravěk, že mistr ten rok skoro trefil

Reagovat
mistr129

však samozřejmě, chtěl jsem najít něco lepšího kde jste dostali 4:0, ale pak jsem na to rezignoval a dal jen tohle

Reagovat
O.Giroud

Bodaj by mrzel ked ste ho vyhrali

Reagovat
O.Giroud

možno myslel prvý polčas, kde vám Škrtel zajebal 2 góly

Reagovat
vladis271

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Bandita_Harry

aj takéto zápasy musia byť

Reagovat
GazzaPalo

Je mi to u prdele či to je uhaluzene .Body sa dávajú za góly a nie za krásu. Vzhľadom aj na to že máš 12zranenych hráčov a k tomu za 11dni odohrás 4 zápasy + 30min v predĺžení a všetky aj s hráčmi akadémie vyhraš.

Reagovat
xjert02

A tomu se prave rika "haluz"

Reagovat
PhilipS

Souček zlatej míč

Reagovat
OTASi

Awoniyi nejen neschopnej v útoku, teď ještě dojebal zápas úplně

Reagovat
Registrujisejenproto

Pici to bude dokument po sezone!!!! DARWIN

Reagovat
Gunner14

Dokument o Mickey Mouse Cupu a třetím místu v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Registrujisejenproto

Je to mozne, kazdopadne i kdyby byl LFC nakonec treti, Arsenal urcite nebude prvni

Reagovat
772jozef

Ty hovne

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
EL Gringo

Kamarát ty dobre nezvládaš, radšej sa príprav na to ako vypadnete s Portom v LM.. Jedna sezóna sa vám vydarila za skoro 20 rokov a aj ta skončila bez titulu PL, zachvíľku aj tak odpadnete z boja o titul a bude to len medzi LFC a City

Reagovat
Gunner14

Přesně tak, já jsem ten co tady neunáší

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Giwdul

Jsi no.

Reagovat
772jozef

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
aragorn

Reagovat
EL Gringo

Tak vy keď šťastne vyhráte nemám za potreby sa tu nad tým dobre že nie robiť

Reagovat
Bandita_Harry

Nechápem že sa tu takto ľahko necháte vyprovokovať, jasné že ho to sere už sa tešil že nás preskočia, ale tieto reakcie od našich sú smiešne

Reagovat
vladis271

Stve ho to a velmi. Ako to viem? Lebo by som bol taky isty. Mozno by som sa len zdrzal EF kym nevychladnem.

Reagovat
Gunner14

Wtf

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

zvlášť, když jsem s tímhle komentem baitil a velice úspěšně

Reagovat
Gunner14

Nevím o čem píšeš, my vyhráváme vždy v suchém triku..

Reagovat
Gunner14

Měla být reakce na El Gringa

Reagovat
O.Giroud

Tak tí rozumnejší fans Arsenalu tiež nemajú potrebu.

Reagovat
vladis271

No ale si. prejdi si to neskor.

Reagovat
Kixi Syhimour

Docela jo

Reagovat
Azza

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
81Tomas

Lepsi o 5. miste a bez poharu rikas?

Reagovat
gocii

Jasně, hned je tam vic dramatu

Reagovat
vitasrp

Hodně mě to baví, no. Rok a něco čumět na to, jak je ten tým schopnej zahrát konzistentně maximálně 45 minut a pak se při každý složitější situaci posrat, rozložit a nechat si to utkání projít mezi prstama, to je prostě a jednoduše nádhera.

V tý druhý půli jsme 30 minut v podstatě nehráli, tam nebylo vůbec nic, jako by tam ten tým zase nebyl. Hrozný, jednoduše hrozný.

Reagovat
Nikikrew

Sledovat vas pocet obdrzovanych golov, to aj za AW v najhorsich casoch mal lepsiu obranu

Sialene

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Liverpool koukám na Fergasna, until we score.

Reagovat
RickNash

ale prd, domácí zdržovali a čtyři minuty se ošetřoval gólman. přičti osm střídání v šesti blocích a osm minut je úplně na pohodu.

Reagovat
masly008

Ten čas byl v poho, nevíš proč po tom přerušení kvůli Konatemu nedostali balon Forrest ale Pool? Dík.

Reagovat
avicii

Neodpískal to ako faul. ?

Reagovat
mistr129

To snad ne

Reagovat
avicii

No neviem potom

Reagovat
masly008

Ne.Ukazoval na hlavu a hlavně se hrálo dost dlouho po tom.

Reagovat
fenixLFC

tiez mam ten pocit. z opakovaciek nevidiet ci to bola rozhodcovska ale podla toho ako boli opakovane zabery tak bud sa piskal faul na gomeza alebo na konateho

Reagovat
masly008

Jako že se odehrál balon mimo 16, hráš Forrest zpracoval balon, měl ho asi 2 vteřiny a poté rozhodčí pískl a ukázal na hlavu né na místo kde jako měl být faul a podle toho to byl faul?

Reagovat
fenixLFC

skus este raz prosim lebo netusim co myslis to ze mal loptu hrac forrest je jedna vec ale podla tych opakovaciek piskal jeden z tych faulov. ked bue niekde zaber rozhodcovskej lopty tak budem rad, z prenosu na canal+ to bohuzial nevidno. plus teda cela ta debata je nepodstatna. respektive je to naprosto minoritna vec ked gol padol asi o tri minuty neskor a medzi tym sa k lopte dostal aj nottingham

Reagovat
fenixLFC

tak dokonca sa k nej dostali dvakrat

Reagovat
masly008

Tak já bych to chtěl jen pochopit proč měl ten balon pool.Teda beru to podle toho že fans Forrest celou dobu bučeli asi že nemají míč oni + po tom co se vrátil přenos na hřiště tak už šel dlouhý míč od vás.

Já tím neříkám že by třeba neměl platit gol.

Ale je fakt že od té doby se oni k míči nedostali až z toho nakonec byl ten váš roh.

A faul určitě nepískal.

Reagovat
fenixLFC

podla reakcie tribun (kde bucal len kotol, ta dlha co bolo vidiet na obrazovke nie) mi nepride ze by sme im mali vracat loptu. plus teda sa k lopte dostali dvakrat, prvykrat ked si ju zle prebral endo a obranca ju len bezmyslienkovite odkopol na nasu polku a druhykrat ked sa snazili vyviest loptu ked odvratili roh a stratil ju...

inak by ma fakt neprekvapilo keby si myslel ze sme loptu mali my, no uvidime, ono sa beztak za chvilu objavi nejaky zaber alebo clanok co to vysvetli

Reagovat
masly008

Tak jsem se na to podíval a fakt faul nepískal.Jednoznačně nechal hrát a až po cca 3-4 vteřinách pískl a jasně ukazuje na hlavu a vůbec ne že je faul.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Luc-Luc

Fergie time

Reagovat
forrest

Tolik minut nastaveni za Fergieho nebylo. Fergie time je 90+2 a 90+3

Reagovat
Salfovic

Spíš tak 90+3+. Góly v 92´ a v 93´ by nikdo neřešil, když se většinou nastavovaly tři minuty.

Reagovat
Skalda29

Kdysi tu někdo v komentářích dával, že zas tolik gólů v prodloužení nedali a někdo ho už překonal (Klopp to byl myslím)

Reagovat
Skalda29

Liverpool have now scored more 90th-minute winning goals in the Premier League under Jürgen Klopp (17) than Man Utd did under Alex Ferguson (16)... z prosince, takže teď už má o mnoho víc

Reagovat
fenixLFC

odvtedy je to prvykrat co sme vyhrali golom po 90. minute, takze ich ma 18

Reagovat
Giwdul

Jelikož se dnes běžně v prodloužení nastavuje kvůli VARU v průměru tak třikrát více času než za doby Fergusona, je ta statistika hodně relevantní no. Stačí jedno použití VARu a jsou to hned tři minuty nastavení navíc. Dnes dát gól v 90+ je už úplná normálka.

Reagovat
thewall

Neporovnatelné

Reagovat
772jozef

Ten Darwin nakoniec ešte aj odčini tu mizernú prvú sezónu

Reagovat
forrest

Arsenal v Liverpool fans

<GIF Michaela Jackssona jak ji popcorn>

Reagovat
O.Giroud

už asi neskoro, nechaj si to na štvrtok bude asi sranda

Reagovat
TheGun

Jako ta výhra Liverpoolu mě dost sere. Na druhou stranu doufám v pondělí, v dalších 0:6.

Doma kopnout Brentford řiti, a pak uválčit City.

Reagovat
avicii

Tomu uplne rozumiem, hlavne keď hráme s tak okliestenou zostavou tak proste súper v boji o titul čaká ze stratíš a ono to neprichádza, je to na nervy

Reagovat
TheGun

Mě by to tak nesralo, kdyby ten gól padl v 52 minutě

Reagovat
avicii

O to horšie samozrejme

Reagovat
owny✨

Jako by nebylo jedno, kdo z vás skončí 2. nebo 3.

Reagovat
TheGun

Jako by nebyla všem jedno tvá existence.

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Reagovat
VTID94

Ollieeee

Reagovat
Mastný Chobot

Watkins je masina strasne jednoducho sa dostava do sanci a zakoncuje akcie, super hrac

Reagovat
Spikous

Nechápem aký ofsajd ten postranný rozhodca chcel pískať

Reagovat
fenixLFC

za mna teda zatial najlepsi hrotak do zostavy sezony, aj napriek haalandovi

Reagovat
Spikous

Tak túto sezónu má Watkins fantastickú

Reagovat
VTID94

Reagovat
TheGun

To smrdí dalšíma 120m od Chelsea v létě

Reagovat
VTID94

Nech si nechajú. Netreba zničiť ďalšieho schopného útočníka

Reagovat
VTID94

Ollie another oneee

Reagovat
Spikous

Parádna sezóna pre Watkinsa ako aj pre náš

Reagovat
VTID94

Vie si nájsť miesto a aj mu tie šance vedia chalani pripraviť

Reagovat
Spikous

Tak najmä Bailey mu tie šance vie pripraviť dokonale . Inak nechápem že Mengi ešte nemá žltú kartu za to neustále držanie Watkinsa v súbojoch .

Reagovat
VTID94

Bailey aj Douglas top

Reagovat
Spikous

Oliver si robí srandu s tým pískaním zákrokov nie?

Reagovat
VTID94

Klasický Oliver a klasické pískanie v poslednej dobe v PL celkovo

Reagovat
Maximm9

Byl ten Watkins vubec nekdy v repre ? Si ho vubec nevybavuji. Podle me jasna dvojka za Kane na EURO.

Reagovat
VTID94

Southgate ma asi komplex z Villy. Neviem či dostal vtedy zaplatené keď bol u nás ako hráč . Ale jeden z najlepších útočníkov v lige plus tiež jeden z najlepších obrancov v lige Konsa sú na vedľajšej koľaji no

Reagovat
fenixLFC

watkins ma smolu ze na jeho post je jeden z dvoch najlepsich hrotakov na svete ktory navyse hra skvelo aj v reprezentacii a je pre cely styl hry klucovy. neviem co je na rom nepochopitelne. a konsa je okej hrac ale v reprezentacii to dvojke stones-maguire ide v pohode+su tam aj dalsi stoperi z ktorych sa da vyberat. fakt by som z toho nerobil nejaky komplex southgatea voci ville, anglicko ma holt velmi silnu generaciu

Reagovat
VTID94

To je jasné o pozícií jednotky na hrote sa nemusíme ani baviť to máš pravdu. Len útočník v takej forme by nemal byť prehliadaní. Ponúka inú variantu. To je ten problém Southgata že on hrá proste jednu vec a nevie ani v priebehu reagovať a keď ide niečo zmeniť tak tam dá hráčov bez formy ( poprípade za zásluhy alebo len meno hráča preváži). A čo sa týka obrany tak si tam viem tiež predstaviť Konsu namiesto Gueiho / Dunka a podobne. Konsa - Maguire alebo Stones by bola mega obrana v súčasnej dobe. Ale ako si napísal Anglicko má silnú generáciu. Len nemá silného trénera ktorý by vybral správnych hráčov a dosiahol s nimi nejaký úspech.

Reagovat
eder

Přesně tak, největší slabinou repre Albionu je posledních osm let Jižní brána...

Reagovat
SunFells

Byl

Reagovat
VTID94

"úžasné"

Reagovat
Spikous

Opäť sme dostali lacný gól? Druhý polčas nemôžem sledovať

Reagovat
Spikous

Čo sa tam deje? To sme prestali hrať a jasný zápas si opäť skomplikovali?

Reagovat
VTID94

Uplne prestali hrať ... nezáujem o hru nechápem

Reagovat
Spikous

Opäť gól zo standartky? Nechápem že to nedokážeme zlepšiť. Zápas čo zápas gól zo standartky

Reagovat
VTID94

Reagovat
VTID94

Pekne sme sa na to zase vy*ebali

Reagovat
Minister

Luton snáď ešte pridajú

Reagovat
BennDyaz

Emery si snad v těch žolících libuje, jinak nechápu, proč při tom průběhu nestřídal dříve. Ale co. Důležitý jsou tři body a je jedno jak už, že jo

Reagovat
LaVolpe

No s Arsenalem se spojují různá jména do útoku, já bych hned bral toho Watkinse. Ale ta cena by musela být pořádná raketa.

Reagovat
VTID94

Arsenal je asi jediný tým kde by mi Ollie sedel a ta cena by bola dosť no. A možno v lete budeme musieť jednu z opôr predať kvôli FFP

Reagovat
Muffi

Fakt je to tak horky?

Jasne, utraceli jste dost a ne vse se povedlo a neni to jen o netspentu ale ted budete mit prijem z eklu, pristi rok nejspis LM.

A kdyz to porovnam s Chelsea, ktera ma jeden rok netspend minus pul miliardy, nebo Arsenalem, ktery je -100 poslednich 5 let permanentne, tak mi to prijde divne.

Reagovat
Jkb

Mě by asi zajímalo, čím by vám Watkins seděl do hry Arsenalu?

Já když se podívám jak hraje Aston Villa a jak hraje současný Arsenal, tak jsou to dva velmi odlišné typy fotbalu, Aston Villa jde hodně rychle do útoku, má krajní hráče kteří podporují ofenzívu, ať jsou to obránci nebo křídla.

Arsenal je naopak jeden z týmů, který má pomalý přechod do útoku, krajní obránci víc podporují buildup fázi, než že by měli přímý podíl na vytváření šancí, hrotový útočník mnohem víc pracuje pro tým, z jeho práce těží zbytek ofenzívy, Saka, Odegaard, Martinelli, Havertz.

Jak konkrétně vám tam sedí Watkins, který těží z práce spoluhráčů?

Reagovat
TheGun

Já myslím že Watkinse nám netřeba. Mě by se víc líbil vysokej hrot, aby taky občas Arteta mohl změnit styl hry. Jakože zatím to šlape jak má, ale nedokážu si představit jak za stavu 0:0 v 70min na city tam posíláme Nketiaha popř. Watkinse

Reagovat
SunFells

Reagovat
Golasso

Zbytečně předražený hráč, který nás o moc neposune. Kdyby mi někdo jeho nákup navrhnul pár let zpátky, tak bych to schvaloval, ale teď jsme v jiné pozici.

Reagovat
VTID94

Zbytočne predražený? A kto vás posunul Havertz za 75 mega?

Reagovat
Golasso

Havertz je fakt low(est)-hanging fruit pro "vyargumentování" úplně všeho koukám

Havertzovi je 24, hraje více postů a ve své "neformě" kromě střelecké produktivity není snad v ničem horší než Watkins ve svojí životní formě ani na tom hrotu. Watkinsovi je 28, CM nám asi nezahraje a taky by nestál 65 mega, ale spíš tak 85+ v současné formě, což bych za něj prostě nedal. Je to skvělý hráč, ale my se musíme dívat po lepších.

Reagovat
Muffi

PL hraji stejne dlouhou dobu. Watkins ma 56 golu, Havertz 25. Pred letoskem a Olloeho formou 40 ku 19.

Reagovat
Golasso

Však já nepopírám, že je Watkins lepší zakončovatel. A že hrají PL stejně dlouho je spíš argument pro Havertze.

Reagovat
Golasso

Leda byste jako platbu akceptovali Nketiaha, Nelsona a pár mega navíc. To bych bral hned

Reagovat
Jkb

Havertz je fantastickej hráč pro současný Arsenal. Velice unikátní profil hráče který přesně zapadá do Artetova systému. Jeho workrate, jeho fotbalová inteligence, práce s prostorem, on je absolutní top ve hře bez míče, to jak díky němu získávají prostor hráči okolo něj, jak pomáhá defenzívě, stahuje dlouhé míče, kolik práce dá soupeřovým obráncům, jeho presink.

Zkušenosti, věk, povaha.

Na světě není moc hráčů, kteří by do Artetova systému seděla lépe.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Gunner14

Arsenal ženský 2x po sobě vyprodaly všechny lístky na Emirates stadium

Reagovat
TheGun

Tak porážku slepic chce vidět každej

Reagovat
Gunner14

pustím si to, minulý zápas prý nějakým zázrakem Tottenham vyhrál 1-0, tak se dnes těším na vývar slepic, dnes doslova

Reagovat
SunFells

Wow

Reagovat
SunFells

https://www.footballwebpages.co.uk/womens-super-league/attendances

Masivní rozdíl, z toho musí kápnout docela dost peněz.

Reagovat
Mastný Chobot

Wow, to aby sme to začali pozerať aj my. Ako je možné, že je tam tak veľký rozdiel?

Reagovat
Gunner14

Protože to hrají na jiných stadionech a ne na hlavních těch klubů. Naše ženský normálně hrávají doma na stadionu Boreham Wood ( kapacita 4500 ) a teprve v posledních letech dostávají pravidelně větší zápasy na ES. Teď s tím jak to zvládají i vyprodat určitě těch zápasů tam přibude

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Čenda

Reagovat
SunFells

Trend ženského fotbalu roste a některé kluby v tomhle ještě dost spí, Arsenal se té příležitosti chytil. Edu se změnou pozice dostal na starosti i je, zvedl jim budget, Arsenal minulý rok i podstatně navýšil reklamní tým a daří se jim lákat lidi na ES.

Reagovat
Gunner14

bude víc a víc zápasu na ES pro ně, děláme to špičkově

Reagovat
Front hell

Reagovat
Trand

Super, to mi dělá velkou radost.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

Reagovat
dantetomas

Pozeram 5 minut a tam su kvalitne akurat niektore ich prdelky. Ved tie holky si nedaju tri prihravky dopredu po sebe. Kazda snaha o dlhy pas ci narazacku konci totalne mimo alebo na kopacke superky

Reagovat
Gunner14

Nekvalitní zápas no, umí líp. Ale zas to nemůžeš porovnávat s mužským fotbalem, jiný sport

Reagovat
MystycMac

Pre United by bolo lepšie kontumačne ...to bude totálna demolácia...

Reagovat
forrest

Jojo, posledni zapasy to v lize City vylozene valcujou…

Reagovat
avicii

Prečo sa to dnes hra všetko o hodinu skôr?

Reagovat
eder

To je karma za "Leap Day".

Reagovat
fenixLFC

bosak by ti povedal aby ludia stihli vidiet viac z prazskeho derby

Reagovat
dantetomas

The kick-off time has been brought forward by an hour following consultation between the local authorities and broadcasters, with both clubs agreeing to the change.

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

odhlavickovat loptu z ruky hracovi co ide vhadzovat out v 40. sekunde je solidna demencia

Reagovat
Hlahart

BUR - BOU je teda reklama na fotbal

Reagovat
oli9

Co se stalo s kiwwim?

Reagovat
dantetomas

Dozrel…

Reagovat
Likan7

Když tam vidim Fodena, KdB a Haalanda, tak mam z toho mdloby... i když nemají bůh ví jakou formu, ta naše holomajzna jim extrémně sedí...

Reagovat
Mastný Chobot

Tu to vyzera, ze to mufani odpiskali uz pred zapasom

Reagovat
avicii

Reagovat
Maximm9

Psal jsem kamosovi co fandi United. Vzdycky se chce koukat, kdyz hraje Chelsea a celou dobu se ujebava smichy u toho. Ted, kdyz nastal muj cas, tak ten srab sel radsi se psem na cvicak

Reagovat
avicii

Reagovat
sergi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Busby babes

No hezky jsme to postavili na krasny beton. Kterej cekam, ze nebude vubec fungovat.

Reagovat
dantetomas

Ist proti Man City a Johnym a k tomu s Viktorom nalavo… to asi budu jatka. Popravde dufam, ze to s Johnym skonci podobne ako v decembri na Anfielde

Reagovat
Busby babes

tak nic jineho nam nezbyva no...

Reagovat
dantetomas

No ved ja to chapem a viem preco tomu tak je. Na Anfielde ste tiez mali podobne starosti a nakoniec ste tam kludne mohli vyhrat. Tak snad dnes rovnako

Reagovat
Neutron

Tak nema to velmi ako inak postavit

Reagovat
O.Giroud

preco? ved budu cely cas pred branou tak to nemusi vyzerat tak zle

Reagovat
LaVolpe

Ten De Bruyneův účes je fakt cringe.

Reagovat
Neutron

Rash kurvaaaa!!!!

Reagovat
avicii

Rasch

Reagovat
LaVolpe

Raaash

Reagovat
mistr129

Reagovat
Busby babes

nazdaaarrr! Piskej konec!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
Muffi

Myslis doufam ligy.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Well

Krása.

Reagovat
dantetomas

Rash zlaticko

Reagovat
Mastný Chobot

RASH wow

Reagovat
Likan7

wtf

Reagovat
VTID94

Wow

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
EL Gringo

Rashfoooord Normálne neverím že toto niekedy napíšem a budem sa z toho tešiť

Reagovat
Likan7

Píšu tady, že se nedostáváme ani k půlce a míče ztrácíme na prvních 25 metrech...a pak tohle

Reagovat
Kixi Syhimour

Zaslouženě, City vůbec netuší

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Ligter

Reagovat
Neutron

Reagovat
oli9

Reagovat
J0EL

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Kinky7

Jako Rashford neskutečně ale....

Reagovat
Trapper

Krásnej gól

Reagovat
O.Giroud

a Soucek chcel gol mesiaca

Reagovat
8lampard8

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rohlíček

nadherny delo

Reagovat
LaVolpe

Dejte jim ještě jednoho, ať je klid.

Reagovat
Busby babes

pro nas? to tak 3 a pak tomu mozna zacnu verit, ze to neposerem

Reagovat
Maximm9

+ hraje Rodri, takze muzete dat jeste i ty 3 a bude z toho stejne max bod

Reagovat
Maximm9

Rash udelal interview a uplne novy clovek

Reagovat
sergi

Áno, ešte tri góly a prekoná svoju prvú sezónu medzi dospelými.

Reagovat
Well

Onana nejlepší playmaker dnes.

Reagovat
O.Giroud

hra ManUtd a goly tu oslavuju fans LFC a Arsenalu

Reagovat
fenixLFC

pritom ich oslavuju uplne zbytocne, aj tak to city vyhra sa este nepoucili s touto falosnou nadejou

Reagovat
O.Giroud

co ja viem, aj my sme im mali dat aspon 5

Reagovat
LaVolpe

Zas na druhou stranu, rozhodnout o titulu může i skóre.

Reagovat
13

Jako jo, ale jakykoliv gol do jejich site budu oslavovat zrovna tak.

Reagovat
Giwdul

Reagovat
O.Giroud

ja teda ešte tak zle na tom nie som aby som sa tešil z gólu ManUtd, ale možno aj to raz príde

Reagovat
Giwdul

To už tak bývá, když se ti ti tři perou o titul. Fanoušci United taky fandili City, když 2x vyhráli ligu o bod nad Liverpoolem.

Reagovat
Muffi

LFC ma maximum 96 bodu.

Pokud 2x prohraji a nedaji titul, bude to myslim treti pripad za Kloppovu eru, kdy 90 bodu nebude stacit na titul.

Fergie dal myslim jednou 91 ci 92 jako rekord, Invincibles meli 90 bodu.

Reagovat
Giwdul

To je pravda. Ale zase je třeba říct, že to zkrátka bylo v úplně jiné době, jiné konkurenci, za jiných okolností. Tahle historická čísla se hrozně těžko srovnávají, aby se došlo k něčemu objektivnímu. Pravdou nicméně určitě je, že ten výsměch Mufanů za těsné prohry Liverpoolu v boji o titul s větším počtem bodů, než jsou jejich rekordní mistrovské sezóny, je hodně komický a nemístný

Reagovat
Manik...

Reagovat
oli9

Vcelku logické v situaci v tabulce, co na tom nechápeš?

Reagovat
O.Giroud

napr. že žiadny ManUtd fanúšik tu skoro nie je/nebol, tak neviem čo sa urážaš

Reagovat
Giwdul

Slušné. Mohli by United výjimečně udělat dobrý skutek a vzít City alespoň bod.

Reagovat
dantetomas

Ako ze by City dostali bod za remizu a bod za umelecky dojem?

Reagovat
Giwdul

a uhrát se City alespoň bod*

Reagovat
Golasso

Tak 5:1 no

Reagovat
Giwdul

Reagovat
Neutron

Boha jeho…

Reagovat
dantetomas

To je poleno ten Rash

Reagovat
Likan7

David de Onana!

Reagovat
Busby babes

Onana

Reagovat
numeromis

Prosím prosím stream, máte někdo funkční?

Reagovat
numeromis

Reagovat
numeromis

Děkuji moc

Reagovat
martin.b

To byla učebnicová offsidová past

Reagovat
Neutron

Ale no tak Marcus

Reagovat
r.mrazik

Rash..sice jeden dal, ale dva už zabil

Reagovat
vodka

ta treti situace uz byla stejne mega z uhlu...

Reagovat
r.mrazik

Zas tolik nee..volno tam na vzdálený bylo dost...jen to trefil lépe

Reagovat
dantetomas

On sa pri tom gole fakt len ukopol

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
avicii

Reagovat
forrest

Jeden z nejhezcich golu sezony, ale stejne se vysmejeme…

Reagovat
fenixLFC

ze sa ukopol sa nijak nevylucuje s tym ze dal pekny gol

Reagovat
Benzema

Kopyto Rashford mohlo byť 3:0

Reagovat
Likan7

Jako dobrý, dal super gól, ale už se mi pomaloučku vrací na něj můj klasický názor

Reagovat
Acquanni

Rashford tvl, trefí takovou pumelici a pak totálně odpálí dvě velké šance

Reagovat
Mastný Chobot

Doku je hrozny

Reagovat
Golasso

Všecko Doku-rví

Reagovat
LaVolpe

Totálně jalovej.

Reagovat
Sandstorm

Náhodou velmi šikovný hráčik.

Reagovat
Mastný Chobot

Hovorim o dnesku

Reagovat
pejsek5

Reagovat
8lampard8

Reagovat
r.mrazik

Jeremy zatím super

Reagovat
Mastný Chobot

Onana sa dnes zaplati ak to vyhraju

Reagovat
Likan7

Iker Onana!

Reagovat
Kixi Syhimour

Zatím velmi dobrý výkon

Reagovat
Mato178178

Karta pre kdb nic?

Reagovat
lajka30

Reagovat
Likan7

City jsou až překvapivě jalový.. do toho gólu to vypadalo, že to skončí 4:0 a nazdar, ale od té doby jsou jak opařený. A když už to přijde, tak Edwin van der Onana hraje skvěle.

Reagovat
oli9

Jenže jim pak stačí poslední 10 minutovka na 3 góly

Reagovat
VTID94

Mainoo dostane bombu do hlavy a kkti naňho pískajú a bučia

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Maximm9

ty pico

Reagovat
Ligter

co to nedal?

Reagovat
pingla

Hahaland

Reagovat
Kixi Syhimour

Haaland

Reagovat
Mastný Chobot

timo haaland

Reagovat
FUnk

Ten včera do prázdné dál

Reagovat
janinho

ale predtym odjebal najazd na brankara z polovice ihriska.

Reagovat
Giwdul

To bude klasika: do 70té minuty 0:1 a pak City tradičně otočí.

Reagovat
fenixLFC

kevin a v 87. rodri

Reagovat
oli9

Ten gól byl ale teda perfektní jen ještě aby přinesl nějaký bod

Reagovat
forrest

Reagovat
EL Gringo

Erling zahodil za posledné 2 sezóny viac tutoviek jak Darwin pre info

Reagovat
MystycMac

Minule bolo o tom štatistika a mam dojem že to bolo vyrovnane , taky detail ti ušiel že Haaland dal o 50 golov viac za posledné 2 sezony...

Reagovat
EL Gringo

Tak Erling je lepší zakončovateľ o tom nemusíme ani diskutovať ale Darwin je lepší v medzihre a vo vytváraní šancí.. Erling ťaží hlavne zo zálohy City

Reagovat
Sandstorm

50 gólů.

Reagovat
Giwdul

A jaké je procento úspěšnosti vzhledem k počtu šancí?

Reagovat
wyqinac

podle cisel nize ma darwin 30% uspesnost a Erling 50

Reagovat
Sandstorm

No ten detail je docela významný.

Reagovat
Jkb

To je pravda. Haaland má v PL 52 zahozených velkých šancí, kdežto Nunez má jenom 41 zahozených velkých ancí, takový drobný rozdíl je potom ještě v tom kolik dal branek Haaland 53 a kolik jich dal v lize Nunez 19 za rok a půl.

Reagovat
Giwdul

Nunez je hrozný smolař, viz 4 tyčky proti Chelsea v lize, včetně jedné z penalty. To je už skoro k neuvěření a ani bych neřekl, že toto ještě se dá svalovat na jeho zakončovací nekvalitu. Když trefíš v zápase 4 tyčky, tak to už není o tom, že jsi špatný zakončovatel a chybí ti ten skill, ale že máš prostě extrémní pech a nevěříš si. Nicméně začíná se mi zdát, že Nunez se opravdu zvedá. Hlavně v mezihře se mi líbí víc a víc.

Reagovat
masly008

To není pravda. Když trefíš tyčku tak je to tvoje nekvalita ne smůla.

Smůla je když když někdo vystřelí a obránci si to přes 3 teče dají do vlastní.

Jako napsat že když dáš tyčku z penalty že je to smůla je blbost.

Reagovat
sergi

Z tohoto čo si napísal vyzerá, že útočník smolu nemôže mať, iba obrancovia. Wtf. Respektíve si nepovedal kedy má smolu útočník.

Toto dobrý príklad nebol podľa mňa.

Reagovat
masly008

Jako smůlu bych u útočníka bral když by to byla tyč,tyč a ven, protože tam je to vakt o celntimetry a hlavně i záleží z jaké pozice střílí.Z penalty tyčka není smůla, ale nekvalita zakončení.

Tím neříkám že ten kdo dá tyčku je nekvalitní zakončovatel, ale že to jedno zakončení je nekvalitní a dá se říct že je na stejné úrovni jako když o metr mineš.

Reagovat
EL Gringo

Každým dnom je lepší a aj v zakončení už, budúcu sezónu bude beast

Reagovat
Jkb

Já si myslím, že se nemůže srovnávat s Haalandem prakticky v ničem, Haaland je naprostý fenomén co se střílení branek týká.

U Nuneze je špatná ta cena, prostě tu hodnotu nejspíš nikdy nesplatí. Jinak hráč to není špatný, bude záležet na tom jaký spoleh na něj bude v nějaké další době. I třeba Firmino nebyl nějak extra střelec ale ten tým byl poskládaný tak dobře, že doplňoval všechny ostatní a proto Liverpool měl jeden z nejlepších týmu v historii PL s ním.

Reagovat
EL Gringo

Firmina nikdy nemôžeš porovnávať s hráčmi typu Haaland, Firmino mal úplne inú úlohu v time.. Taktiež čo si napísal o Nunezovi že nesplatí cenovku, tak už teraz tu cenovku splatil, asi nepozeravas naše zápasy, ale Darwin keď hra a nehra tak to jednoznačne vidieť.. Momentálne nás najdôležitejší hráč čo sa týka ofenzívnych hráčov ( dokonca momentálne dôležitejší ako Mo ).. Nunez je hráč čo prinesie do tímu rýchlosť, je dobrý 1v1, super vo vytváraní šancí a pre každý tim v PL by bol momentálne veľmi platný

Reagovat
Jkb

Já si zase myslím, že v životě nemůžeš srovnávat Haalanda s Nunezem. A jestli si ty myslíš, že 75 000 000 za hrot který dá 19 branek za sezónu a půl je adekvátní cena, já to tak nevnímám, za 50 mega by to byla asi cena která by odpovídala kvalitě hráče.

Reagovat
fenixLFC

sorry ale vo svete ked ide hojlund za 75 alebo havertz za 60 je to uplne v klidu. nehovoriac o plate ktory je uplne niekde inde ako u haalanda. ja som s jeho prinosom velmi spokojny

Reagovat
Jkb

Pěkný, já bych asi nesrovnával nákupy co dělají United, ta laťka bude potom hodně nízko pro prakticky kohokoliv, na základě nákupů co dělají United snad nemůžeš zakládat jakoukoliv trošku seriózní debatu.

S Havertzem si myslím, že se hodně pleteš, to že nefungoval v Chelsea zdaleka neznamená, že to není hráč za ty peníze co za něj Arsenal dal.

Já nepochybuji, že jste spokojeni, ale vem si, že za stejný peníze jste koupili van Dijka, nebo dvojice Mané a Salah stála stejný peníze.

Reagovat
fenixLFC

lenze van dijk prisiel 4 rokmi pred nunezom, salah 5 a mane 6, to su uplne neporovnatelne doby. prestupove sumy sli odvtedy hrozne nahoru

a je zaujimave ze u havertza sa mam mylit ale nunez za tie peniaze nestoji. stoji, dokazuje to zapas co zapas, v medzihre je skvely, utoku dava jasne smerovanie, vytvara sance pre spoluhracov obecne robi neskutocny chaos v obrane superov. plus ma v lige 10+7 za necelych 1500 minut.

Reagovat
EL Gringo

Stačilo mi keď som si prečítal že sa s Harvetzom mýliš a hneď som si pomyslel svoje… Harvetz 60 mil áno podľa Jkb a za Nuneza sme my vraj dali až priveľa Viac subjektívny ani nemôže byt Jkb uz

Reagovat
O.Giroud

Ty si vždy tuším tak podráždený, radšej keby si mu povedal čo Nunez ponúka aj okrem gólov proste on nepozerá asi každý zápas LFC ako ty asi každý zápas Arsenalu a možno je fakt nakoniec dobrý kup aj ten Nunez aj Havertz

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
EL Gringo

Práveže na to som narážal a viacX som tu písal už o Nunezovi čo ponuka.. Nehovorím, že Harvetz sa nemusí Arsenalu vyplatiť, ale momentálne určite Nunez sa viac vyplatil za tu sumu ako Harvetz Arsenalu.. A podráždený som sa priznám Ale to preto, že niekto kto nemá vôbec nasledovaného Nuneza tu bude o ňom litánie písať.. Harvetza som videl túto sezónu možno v 10tich zápasoch, takže neviem až tak zhodnotiť jeho výkony, ale to čom som videl si myslím, že zatiaľ nenaplnil až tak svoj potenciál, môže byt určite lepší.. Ale ešte raz poviem, tiež sa tu nejdem byt do pŕs, že môj názor je na 100 percent správny.. Keďže Arsenal nepozerám každý zápas, neviem to úplne objektívne zhodnotiť, ale Nuneza viem

Reagovat
sergi

Ja by som tie dva nákupy hodil na stejnú vlnu. A teda za mňa sú či Nunez alebo Havertz skvelý hráči čo sa vyplatili!

Reagovat
LaVolpe

Jestli to skončí 0-1, tak zas bude Haaland brečet jak děcko.

Reagovat
Dortmunder

Guardiola berie drogy.

Reagovat
eder

Tos nevěděl? To je známá věc...

Reagovat
celeb

komu?

Reagovat
Dortmunder

Neviem, ale pre istotu sa pozri, či ich neberie tebe.

Reagovat
Agent z Melmacu

Guardiola kokaín

Reagovat
Agent z Melmacu

Guardiola kokaín

Reagovat
Busby babes

na co branit Haalanda na male vapne no

Reagovat
Kinky7

Neuvěřitelný zápas....

Reagovat
Kixi Syhimour

Excuse me Guardiola?

Reagovat
Mato178178

Tam neni ziadny tlak na loptu city si robia co chcu. Sme stradne pasivni pri braneni ale to nie je nic nove.Staci sa pozriet na to, ake tazke je pre nas udrzat loptu pri ich 16 a ake lahke je to pre nich. Pamatam si na zapas AC vs Barcelona kde AC tiez nenapadali Barcu ale akonahle sa priblizili k ich 16, tak ich isli roztrhat. Toto je to len cakanie na gol a nebudem prekvapeny ak to skonci 3:1

Reagovat
Busby babes

ono zas pokud budem nejak moc aktivni, tak nas rozeberou no

Reagovat
Mato178178

Tak pasivita pri braneni je nas problem celu sezonu. Ale city su upne iny level a neviem ako ich chceme dobehnut. Na eras come to an end to zatial vobec nevyzera, skor sa im vzdialujeme

Reagovat
Sandstorm

Takový tlak nemůžeme ustát dalších 45 minut Obětavý výkon. U City Doku velmi šikovný hráč. Škoda že my kupujeme na křídla shity jako Antony a Sancho. Onana zatím MOTM.

Reagovat
Acquanni

Mě teda Roku přijde jako čistě efektní hráč. Motá nohama rychle jako blázen, ale ve finále jeho output mi přijde vždycky téměř nulový.

Reagovat
Acquanni

Aspoň když se teda dívám na City, ještě jsem od něj neviděl nic pořádnýho ve výsledku.

Reagovat
sergi

Tak tým pádom ti prijde skôr ako neefektivný hráč, ne?

Reagovat
Acquanni

Je efektní, ale ne efektivní. Prostě na efekt vypadá hrozně dobře, jak si pohrává s míčem i obránci, ale efektivita je, vždy když koukám, prakticky nula, finální řešení má špatný, nedotáhne nic pořádně do úspěšného konce ať to v průběhu té akce vypadá sebelépe.

Reagovat
sergi

Ale hej sorry, v hlave mi to nezacvaklo a zmýlil som si efektivitu a efekt.

Reagovat
Acquanni

V pohodě Na rovinu se přiznám, že jsem si dal obě slova do googlu, jestli jsem to já nedomotal

Reagovat
sergi

Reagovat
Benzema

Veď dnes tam je Doku nulový

Reagovat
Busby babes

dozadu dost disciplinovany, ale neverim, ze to timhle stylem ustojime. chtelo by to jeste jednou utect a dobre vyresit brejk no-

Reagovat
fenixLFC

poborsky: rashford si to naklusa az pred vapno a dava z toho snadnej gol

Reagovat
Ligter

jak to jen odevzdal do toho autu

Reagovat
forrest

Ten Haaland to vtipne zkousel na penaltu nebo co to melo znamenat…

Reagovat
eder

Mordred dneska vyfasuje červenou, cítím to v kostech.

Reagovat
mistr129

Rashford

Reagovat
avicii

Rasford

Reagovat
Sandstorm

Fakt ať se na to vysere. Krásnej haluze gól jinak ale nulový přínos.

Reagovat
LaVolpe

Rash

Reagovat
LaVolpe

To bylo jasný, že z toho bude gól.

Reagovat
Ligter

Rashford by se mel najist asi

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
O.Giroud

Evans žltá karta kde?

Reagovat
r.mrazik

Tak to udělal rash super že raději spadl

Reagovat
r.mrazik

Hm. Tak to byl teda faul.

Reagovat
Sandstorm

Ani ne.

Reagovat
r.mrazik

Spíš jo

Reagovat
Sandstorm

Může být.

Reagovat
Busby babes

zatahl ho a jeste mu trefil zadni nohu.

Reagovat
Sandstorm

Štěstí že ho nezranil.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Wazza228

Gól pěknej, ale předcházel mu teda faul na Rashforda...

Reagovat
Kinky7

No vzhledem k tomu jak to dnes píská tak ne. Takových zatažení tam bylo dneska mraky.....

Reagovat
Sandstorm

Písknout se to asi dalo, ale Rashford šel k zemi jako pírko. A Walker do něho nezatlačil tak velkou silou. Spíš se ho jenom dotkl.

Reagovat
Ligter

uf, chybelo malo

Reagovat
Busby babes

skoda ze to Rash neustal no.

na hezky strely z dalky teda 1:1 no

Reagovat
Sandstorm

On se ani nesnažil to ustát.

Reagovat
Busby babes

mozn, ale faul to byl no.

Reagovat
Sandstorm

Pocítil ruku na rameni a šel dolů no. Písknout se to dalo, ale taky nemuselo. Bohužel pro nás to rozhodčí vyřešil tím druhým způsobem.

Reagovat
Busby babes

trefil ho do zadni nohy, to ho poslalo na zem, ne ta ruka

Reagovat
Sandstorm

Dobře, ale vypadlo to jako kdyby se poslal k zemi sám Rash Takže rozhodčímu se nedivím, že to nepískl.

Reagovat
avicii

Tak hotovo ... teraz im dajú aspoň 2

Reagovat
Kixi Syhimour

Dej mu červenou za tu oslavu

Reagovat
mimi_united

Tak ono napodobňovať strelnú zbraň mi príde choré.

Reagovat
Gunner14

Rashford plz

Reagovat
kitas

Utok ManU je čistá katastrofa. Rashford mohol ísť hneď po góle striedať. Od gólu pokazil úplne všetko čo mohol.

Reagovat
vodka

hlavně je z neho fakt placka, co furt chce fauly. jako okopavany je taky dost, ale ty pady mu nepiskaji skoro nikdy, tak nevim, proc to furt zkousi...

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Neutron

To bola otazka casu no, skor ma prekvapuje, ze sme to vydrzali pomerne dlho…

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta Onanova bradka je ale hrozná

Reagovat
Ligter

bradky a culiky obecne

Reagovat
J0EL

Rash je ale mizerny. Miestami az level Sanogo toto co to je s nim vlastne?

Reagovat
mistr129

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Sandstorm

Stará mu nechce dát najíst.

Reagovat
avicii

Reagovat
forrest

Haaland opet pekne zafilmoval…

Reagovat
Kincl

Dělejte sakra, otočka přece Vám takový potrati neseberou body.

Reagovat
eder

Po jaký trati?

Reagovat
Maximm9

Ten Foden je uzasny

Reagovat
Neutron

Antony

Reagovat
Mato178178

Snad rashford dole

Reagovat
avicii

United druhý polčas strašne zlý, toto nemozu udržať keď len odkopavaju loptu v 70 minúte

Reagovat
Mato178178

Prvy bol akoze dobry?

Reagovat
avicii

Tak o 5% určite

Reagovat
Neutron

Menej zly by som povedal

Reagovat
r.mrazik

Antony je fakt tragéd

Reagovat
Golasso

Každý Antonyho dotyk s balonem je naprostá komedie. Tipuji od něj gól na 1:2

Reagovat
Neutron

Taka alternativna realita neexistuje.

Reagovat
Golasso

Už nic stejně

Reagovat
O.Giroud

daj mu hlavičku Rodri

Reagovat
Sandstorm

Ederson tam byl sice první na míči, ale kurva...co to píská za vola.

Reagovat
forrest

Takze obcas za takovy zakroky davaji cervenou, obcas se vubec nepiskaji…

Reagovat
Kinky7

To je pravda no.

Reagovat
Maximm9

Bude mi stacit jen jedno video s takovou cervenou, dekuji

Reagovat
Manik...

Všichni se smějí Anthonymu, ale Ederson?

Reagovat
Miguel19

Foden si jde pro hráče sezony?

Reagovat
Maximm9

Je neskutecny... to jak dokaze hrat vsude je masakr

Reagovat
Sandstorm

Young player of the season

Reagovat
Maximm9

Bude mu 24, muze to dostat i v tomhle veku ? Jsem myslel, ze to dostavaji hraci kolem 20

Reagovat
diastan

Konecne

Reagovat
Manik...

Foden je luxusní.

Reagovat
Sandstorm

Tak to bylo nečekané. No stejně je to asi jedno, když EtH po sezoně nejspíš skončí.

Reagovat
kris_kros

Ratcliff ho vymeni? Nejake info kto za neho?

Reagovat
Man__United

Zatím nic, všechny spekulace pochází jen od agentů kteří tlačí svoje klienty

Reagovat
O.Giroud

Potter

Reagovat
Sandstorm

Rozhodnutí už mělo být učiněno. Říkal to Gary Neville.Ineos a nový sportovní ředitel budou asi chtít svého člověka. EtH má smlouvu ještě na příští sezonu, takže se blíží čas na prodloužení a nebo ukončení. Jména moc nepadají. Četl jsem Potter a Amorim.

Reagovat
celeb

Citas to, Laporta? Co takto konecne poriadneho trenera priviezt?!

Reagovat
Kincl

Krása, krása Pep Genius :)

Reagovat
Acquanni

Já myslel, že takhle kolíky napřed se už skluzy dávno dělat nemůžou, ale oka

Reagovat
O.Giroud

De Gea by to mal

Reagovat
castelL

Čistý gol Onanana.. to mal mať.

Reagovat
Neutron

By ma zaujimalo ako si ETH mysli, ze teraz by sme dali gol

Reagovat
J0EL

Tak ako vacsinu zapasov ked otacate. V 90+ na nahodu

Reagovat
O.Giroud

McTom do útoku, možno Antony sa pochlapí

Reagovat
Neutron

To je riadna zufalost toto

Reagovat
O.Giroud

sa čudujem, že Diallo nedostáva šance keď tam je nejaký Forson

Reagovat
Neutron

ETH si proste ide svoje kone…uplne ma s tym uz vytaca

Reagovat
Kiss Me Polka!

jeste k tomu zakroku na garnacha. kdyby to bylo od normalniho hrace, a ne golmana, tak verim, ze to je jasny faul a i zluta. ale tomuto smejdovi projde kazda prasarna vzdyt tam sel tam jak hovado kolikama napred..

Reagovat
O.Giroud

problém penált no, keby nehrozila možno by to bol faul alebo sa to u brankárov rieši inak

Reagovat
fenixLFC

za mna uplne v pohode. ked brankar zahra loptu tak moze sundat protihraca. ved ked netrafi loptu tak je to jasna penalta. za mna vyvyzene. nehovoriac o tom ze by som sa pokojne vratil obecne k tomu ze ked zahras loptu mozes sundat aj protihraca

Reagovat
O.Giroud

Nehádam sa, toto je u mňa ako s rukami. Niekedy keď trafíš loptu ale ho trafíš aj nohami tak by to mal byť faul niekedy stačí, že trafíš loptu a môžeš ho aj neviem čo

Reagovat
Maximm9

Ja bych to takhle bral, kdyby vzal balon a podrazkou mu sebral lytko, ale Garnacho nadskocil a jen mu vzal jednu nohu, kterou mel ve vzduchu. Za me to bylo naprosto ciste.

Reagovat
O.Giroud

Tiež by som sa tu skôr prikláňal k tomu, že by som nepískal, ale ako hovorím v tomto mám tiež guláš ako s rukami

Reagovat
Kiss Me Polka!

to v pravidlech nikde neni, je to jen zvyk, ze se chrani golman a je to picovina prave v takovychto pripadech, kdy nejde o zadne chraneni zdravi ale vyuzivani toho, ze golman muze asi vsechno asi i zranit nebezpecnym zakrokem kdyz se dotkne mice.. na pulce by to byl faul nastesti

Reagovat
O.Giroud

Podľa mňa jje problém v tých penaltách, rozhodci(väčšinou) si proste netrúfnu dať penaltu za zákroky čo by v pohode mimo pok. územia zapískali bez váhania. Lebo penalta je proste až moc veľká šanca na gól narozdiel od nejakých priamakov a teda to spôsobuje oveľa väčšie vášne než práve nejaký zákrok v strede poľa resp. 20 m od brány.

Reagovat
Kiss Me Polka!

za me tohle je spis o te golman-imunite.. uplne to nesnasim a beru jen jako relikt minulosti, kdy to asi davalo smysl vzhledem k tvrdosti hry, jinych pravidel atd.

ale dnes nechapu, proc ma mit golman nejaky specialni vyhody, kdyz v souboji o mic mu staci dotknout se mice a muze pak v podstate jakkoli protihrace oddelat jak vrah..tohle neni o zadne ochrane

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Acquanni

Přece nebudou kazit takový zápas penaltou. Stačí, že se tak zkazilo pohárové derby v Praze

Reagovat
J0EL

cista lopta, Garnacho ju nemal a nasledne preletel cez nohy. Toto su pekne zakroky prave

Reagovat
Man__United

Vždyť do něj vletěl jak prase

Reagovat
O.Giroud

A ja že prečo otočili, veď ty si prišiel

Reagovat
J0EL

Nevletel. Vletel do lopty a bol na nej skor ako Garnacho. Nesiel ani priamo na neho. Toto bolo ciste.

Reagovat
Kiss Me Polka!

doslova ho sejmul, kdyby se garnacho neuhnul, tak to mohlo byt jeste mnohem horsi

Reagovat
Neutron

V tom spomalenom zabere v tv mi prislo, ze Garnacho sa spickou dotkol lopty prvy a v tom momente tam vletel Ederson, kazdopadne nejak som ani necakal, zeby odpiskal. Iba si pamatam diskusiu uz neviem ani kym, mozno nejaky scouser, kde sa rozculoval, ze ked sejmes hraca je jedno, ze prva je lopta a teraz tu citam, ze ved prva bola lopta tak mu mohol aj nohy zlamat

Reagovat
Acquanni

Vždyť už tak dlouhou dobu neplatí, že když trefím první balón, tak to nemůže být faul. Tohle by kdekoli jinde na hřišti byl faul

Reagovat
Kiss Me Polka!

kdyby to udelal hrac na pulce, tak se to piska a je jedno, ze vzal i mic, kdyz ho potom sunda jak terorista

Reagovat
Registrujisejenproto

Antony, nejlepsi hrac v Evrope, jeste otoci! Hejtrs v rohu!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Řekl bych, že chytatelné...

Reagovat
O.Giroud

nie pre každého

Reagovat
Gunner14

Trapný

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
eder

Potrati vyrovnat!

Reagovat
Kincl

Reagovat
EL Gringo

Jak sme mohli s týmito remizovať túto sezónu

Reagovat
Neutron

Amrabat to je cisty chudak tvl

Reagovat
diastan

Hotovo

Reagovat
Golasso

Reagovat
Kincl

Povolit přitáhnout Dobrý průměráci ti United

Reagovat
fenixLFC

Amrabad

Reagovat
Mastný Chobot

Casemiro a Amrabat jak jozo a fero z FK Slavoj Hontianske Nemce

Reagovat
O.Giroud

Casemiro dá aspoň gól a nazbiera nejaké pekné body do ratingu

Reagovat
Gunner91

Haaland hraje?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Man__United

Bohužel bez kvalitní lavičky se vyhrát nedá

Reagovat
Sandstorm

Aspoň ten základ, že tak kvalitní a vydržel hrát do střídání vyrovnanou hru.

Reagovat
Man__United

Kdyby byl na lavičce aspoň Maguire tak bych věřil že tu remízu uhrajeme

Reagovat
Sandstorm

Tak s ním určitě. A Martial by otočil.

Reagovat
R.Meireles

Bez kvalitního základu už vůbec ne

Reagovat
Man__United

Když je polovina zraněná

Reagovat
Gunner14

Antony nejdražší fidget spinner

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Kinky7

Uffff....

Reagovat
LaVolpe

Škoda no.

Reagovat
Manik...

Amrabat

Reagovat
Sandstorm

Amrabate vrať se zpátky ke špagetam. Už v lednu bylo pozdě.

Reagovat
forrest

Ty vole, my mame takovy kopyta… Evans v 36 letech nejlepsi obrance… Amrabat

Reagovat
Kixi Syhimour

Amrabat špičkově

Reagovat
O.Giroud

sorry iamek, ale ten Amrabat je fakt hrozný

Reagovat
Likan7

Já byl tak rád, když přicházel

Reagovat
O.Giroud

Ale že to bude až takto zlé to som fakt nečakal našťastie pre vás aspoň ste za neho nedali 30 mega alebo také niečo, a je to len hosťovačka

Reagovat
Neutron

Hype okolo neho vydrzalo strasne dlho po MS…

Reagovat
Muffi

Ja se zrovna u nej trefil.

Ne ze bych ho mel extra nasledovanyho, ani na MS ci v eklu jsem se na nej nezameroval ale zivotopis u nej mluvi za vse.

Reagovat
Likan7

První ! u mě vznikl, když se jeho odchod začali kvitovat fanoušci Fiorentiny

Reagovat
Freedo

Reagovat
Neutron

Mi nehovor, ze si ho zastaval, vsak ten chlapik je totalne mimo

Reagovat
O.Giroud

možno už dávno nie, iba som narážal na to, že niekto o ňom hovoril, že to nemusí byť dobrá posila a iamek sa sťažoval, že každý na svete ho chcel ale zrazu keď ide do ManUtd tak je pre každého priemerák.

Reagovat
Busby babes

je. holt tohle nevyslo no

Reagovat
Acquanni

No nic, samozřejmě to dopadlo naprosto zaslouženě, ještě vlastně můžou být v United rádi, že nedostali aspoň 6 Ale příště to můžou posrat třeba už v první půli, takhle člověk zbytečně doufá a věří, že by tam něco mohli urvat a pak tohle

Reagovat
forrest

Rashford mel dat druhej gol a nemel padnout pred prvnim golem kdyz sel skoro sam na brankare…

Reagovat
Acquanni

Jo Rashford to po tom krásném gólu dobře zabil pro United. Dvě velké šance a pak ten teatrální pád

Reagovat
fenixLFC

vidno ze nemas skusenosti s bojom o titul proti city

Reagovat
Acquanni

Zkušenost Já bych řekl, že máme zkušenosti stejný, PL sleduju dlouhodobě i když byl Arsenal v prdeli Samozřejmě moc dobře vím, že City hlavně druhou polovinu sezóny horko těžko ztrácí body, tím spíš člověk doufá kdykoli prohrávají

Reagovat
fenixLFC

prave preto vidiet ze nemas skusenosti uplne zbytocne dufat, to sa casom naucis

Reagovat
Acquanni

Hele fakt nemluv jako fanoušek o zkušenostech s bojem o titul, zní to fakt divně A když je zbytečný doufat, tak proč ten fotbal vůbec sleduješ?

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

preco by som nemohol, ved ti vravim ze nemas fanusikovsku skusenosti so sledovanim boja o titul proti city a ked sledujes futbal kvoli nadeji tak je to teda velmi smutne ja ho sledujem kvoli hre samotnej alebo kvoli zabitiu casu, nie preto aby mi plnil nejake nadeje

Reagovat
Acquanni

Tak za prvý si psal dvakrát zkušenosti, bez toho "fanouškovské", ale ani s tím to nezní o moc lépe. Já totiž nemám tušení, o jakých zkušenostech se jako bavíme. Nebo myslíš, že protože byl Arsenal třeba osmej, tak jsem si při tom nevšiml, jaké sérievýher běžně City tahá, když to je potřeba? Tohle je fanouškovská arogance na úplně novém levelu

Fotbal sleduju, protože se mi ten sport líbí, líbí se mi emoce které provází, mezi ty patří mimo jiné i pocit naděje a není na tom nic špatně Když potřebuje tým, kterému fandím, prohru konkurenta, tak v ní logicky doufám. Ty rozume

Reagovat
fenixLFC

tvl clovek si tu uz ani nemoze ani utahovat alebo sa pozerat s nadhladom na situaciu aby ste neboli jak hysterky pointa bola ze sme sa za tie roky co sme bojovali proti city naucili ze sa spoliehat na ich straty je uplne zbytocne, aj ked prehravaju tak to vzdy otocia, najma v tejto faze sezony. nic viac nic menej. ale whatever

Reagovat
Acquanni

Však já to chápu, já jsem na to taky zvyklý i když můj tým s nimi bojoval o ten titul jen jednou Já nevím jaký utahování máš na mysli, já vidím akorát vytahování se Já se nespoléhám na ztrátu City a vlastně ani Live, ale doufám ve ztrátu obou a budu každý kolo, nevím co je na tom špatně, ale whatever

Reagovat
hodoňa

Snad už příští sezónu bude někdo jiný, protože si nepamatuju od konce Fergusona manažera, který by si nakoupil takové hovna. Katastrofa, každý jeho hráč k ničemu.

Reagovat
Sandstorm

Jedině Hojlund vykazuje nějaké známky potenciálu. Lichá taky, ale je že skla.

Reagovat
hodoňa

Jako za ty dva jsem rád, zbytek za mě vůbec žádný přínos. Nejvíc mě teď sere prodej Freda a náhrada Amrabatem.

Reagovat
Sandstorm

Prodej Freda je v pořádku. Co je špatně tak náhrada ještě větším průměrákem.

Reagovat
hodoňa

Neříkám že to je top hráč. Ale radši bych prodal McToma, ačkoliv letos mu to pálí no…

Náhrada se těžce nevyvedla. A to byla taky další vymodlená posila ne?

Reagovat
Neutron

Amrabat? To pochybujem.

Reagovat
hodoňa

Možná se pletu, ale čekali jsme na něj skoro až do konce přestupáku ne?

Reagovat
Neutron

Ono nejak neostali peniaze na nikoho ineho mi pride, navyse neoslnil ani v SA tak neviem, ci zrovna on bol vysnena posila

Reagovat
Man__United

Bože vždyť má celou sezónu půlku týmu mimo, každý zápas jiná obranná čtyřka, pokud hraje Licha a Shaw je hra o dost lepší

Potřebuje dostat ještě rok pod pořádnym boardem jako měl v Ajaxu

Reagovat
Sandstorm

Nevěřím že ten rok dostane. Hráčů za velké peníze si přivedl dost na to, aby byl vidět progres. Takový Antony byl od něho přímo vymodlený.

Reagovat
Man__United

Ale tak pokaždé to nebyly první volby, ani Casemiro, ani Hojlund, chtěl FDJ a Kane

Já mu furt věřím že to dokáže otočit

Reagovat
Mato178178

Reagovat
hodoňa

Zranění mají i jiné týmy. Nenaučil je si pořádně nahrát, prachů na to dostal dost a progres prostě vidět nejde.

Reagovat
Man__United

Myslíš že na takové úrovni je to musí učit trenér? Nemyslíš že hráči kteří přijdou do Manchesteru United už by to měli umět?

Reagovat
hodoňa

Měli, tak proč to zapomněli?

Reagovat
mistr129

No a kdo si tam hráče jako Antony, Mount nebo Casemiro natáhl?

Reagovat
Man__United

Casemiro přišel až jako druhá varianta když nevyšel FDJ, který byl první volba, Antony byl za 100 přepal, ale to posralo vedení, kdyby přišel na začátku okna za 30 tak nikdo nic neřeší, za 100 chodit neměl a Mount se jak mohl pořádně ukázat když odehrál asi 3 zápasy? U něj bych ještě počkal na soudy

Reagovat
Neutron

Antony nemal chodit vobec, my sme potrebovali niekoho do zakladu a nie lavickara

Reagovat
Neutron

A tebe pride, ze to taky Antony vie, hej?

Reagovat
Gunner14

Co se tam furt Foden a Haaland pusinkují, to se arabům líbit nebude

Reagovat
eder

Ale Guardiolovi zajisté ano.

Reagovat
Sandstorm

Guardiola už se těší s klukama do sprchy.

Reagovat
martin.b

Hustý jak jeden tým s podobným rozpočtem je world class a druhej předvede ubožejší výkon jak Luton. Oni si snad nezvládli dát tři přihrávky po sobě

Reagovat
Sandstorm

Tak se podívej jaké hráče kdo přivádí. U City precizně vybraní hráči, kteří přesně padnou do systému a rostou do Top levelu. U nás random vybraní přeplacení průměráci, kteří se do klubu vůbec nehodí.

Reagovat
Skalda29

Tak už jen ty doteky ve vápně 30 ku 1. To je úplně výsměch fotbalu. By mě zajímalo jestli si ten Hag umí, aspoň sám sobě říct že to je fakt bídák a co tam předvádí.

Reagovat
O.Giroud

ten určite už má dôvod jasný, pred prvým gólom faul na Rashforda, to prehralo zápas

Reagovat
Dortmunder

Evans, ktorý bol už pomaly na futbalovom dôchodku a ktorý prišiel, ako dočasná záplata do obrany, bol najlepší hráč United na ihrisku.

Reagovat
guestikor

Dneska povinně tři body i bez dárku od rozhodčího. Na to jsou tady jiní červení specialisti, kteří jsou tlačení na sílu.

Reagovat
Bandita_Harry

Snáď len zlý pokus o trolling

Reagovat
Nikikrew

Dnes to bude riadne poctivy zelezobeton, snad nebudeme vrtat len do zeleza

Reagovat
Euphael

0:4 (Martinelli, Havertz, Saka, Rice - nikoliv nutně v tomto pořadí)

Reagovat
masly008

kde máš Odeho?

Reagovat
Euphael

kua a vis ze ja zvazoval odeho misto ryzaka?

Reagovat
Mastný Chobot

Jesus a Partey na lavicke Tomiyasu zahynul?

Reagovat
mr.Silver

Seppuku po vypadnutí z asijského sranda turnaje...

Je to super univerzál, ale hrozná skleněnka

Reagovat
Euphael

ale fanousci spurs rikali, ze je Asijsjky turnaj po EURU a MS nejprestiznejši

Reagovat
Hachim Mastour

To večne zranené lýtko mu už začína hniť

Reagovat
Euphael

Reagovat
Trand

Odeeeeeee Zatím hodně easy, nástup jak hrom.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mistr129

Ten Sheffield je úplně v prdeli i podle těch výrazů, tam by udělali nejlip to odhlasit.

Reagovat
mistr129

(Po tomhle bych se nedivil kdyby nás dnes obrali)

Reagovat
fenixLFC

to bez sance a nielen kvoli priebeznemu stavu. oni su ale hrozni stale, minule kolo sa im bez prehanania skoro pobili dvaja vlastni hraci

Reagovat
mistr129

To spis jen že jsem čekal že se mi to klasicky vymstí. Videl jsem je s Villou a to bylo podobné zoufalství

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Dobré bago

Reagovat
Tommy the Gunner

ODEEE

Reagovat
Hachim Mastour

goooll

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Rice další áčko.

Reagovat
forrest

Arsenal hraje suverenne nejlip a i kdyz vyhraje, stale budou 3. City a Liverpool to posledni tejdny ukopaly se stestim…

Reagovat
J0EL

mame skvelu formu aktualne. Nepamatam si aby muzstvo sekalo tolko golov v poslednych zapasoch ako my. To musi byt snad aj nejaky rekord uz

Skoda, ze City aj Pool to nejak stale ukopu no. A tie body zbieraju.

Reagovat
forrest

Jojo, aktualne je to brutalni, za me na titul Arsenal nejvetsi favorit…

Reagovat
J0EL

Stale su pre mna vacsi favorit City no. Ale formu mame skvelu a mozeme si to uzivat zatial

Reagovat
mistr129

Reagovat
wyqinac

na sky sports rikali, ze muze byt Arsenal prvni, kdo vyhral 3 venkovni zapasy po sobe o 5+ golu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Tommy the Gunner

SAKAAA

Reagovat
mistr129

z toho ani člověk nemá radost

Reagovat
Tommy the Gunner

To bude demolice

Reagovat
Hachim Mastour

takýto dobrý štart som nečakal

Reagovat
Tommy the Gunner

GABIIIIII

Reagovat
Minister

Sheffield rovno do 2. ligy pls..

To je trapas veď

Reagovat
Front hell

Reagovat
Trand

Reagovat
forrest

To neni mozny ne… Co ten Sheffield dela?!

Reagovat
Mastný Chobot

Ok to dnes asi nebude drama

Reagovat
mr.Silver

co to je kurva je

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Dejte jim 10

Reagovat
pingla

je to fajn pocit, že za blbečky kola nejsme my, ale Sheffield

Reagovat
Nikikrew

Fuha, toto.ma uz ani nebavi

Reagovat
VTID94

Kkt to je pekné zúfalstvo keď ti fans odchádzajú v 17.min. zo štadióna

Reagovat
Mastný Chobot

Bola tam nejaka roztrzka ci preco dal dole Norwooda v 15 minute?

Reagovat
masly008

nic.asi to chce více zavřít.

Reagovat
mojmira

Na livesportu to střídání nějak přehlédli, tak nevím, kdo šel na plac, ale nestahoval záložníka místo dalšího stopera, aby hráli na 5 vzadu? I když reálně jsou kolem vápna všichni.

Reagovat
martin.b

Už se těším na konec března, to bude epic match

Reagovat
forrest

S aktualni formou Arsenalu bych se moc netesil…

Reagovat
martin.b

Hrajou se City, my s nimi už naštěstí ne

Reagovat
forrest

Aha…

Reagovat
Tommy the Gunner

KAAAAI

Reagovat
bbbauch

Arsenal

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Kaiiiiiiiiii

Reagovat
Trand

60 million down the drain

Reagovat
Hachim Mastour

kaaai

Reagovat
Euphael

Fejkovy Krejci zahodil Martinelliho a jeste protestoval

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
forrest

Jak ho zahodil, chudaka…

Reagovat
Acquanni

Taktický faul z frustrace

Reagovat
Acquanni

Ale vážně tohle bych taky určitě udělal za takového stavu. Hlavně aby nezačali prasit jako to naznačil Bogle

Reagovat
Čenda

Kai i Raya

Reagovat
Trand

Raya super

Reagovat
Čenda

Jistě, nebyly to nejsilnější týmy, ale to nemělo ani city.. máme brutální formičku.

Proč nemá Rice áčko, kvůli tý teči?

Reagovat
PP

No, tak teď jsem to zapnul a můžu to zase vypnout.. paráda..

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mastný Chobot

To musi byt najhorsi timovy vykon v historii PL snad

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kiss Me Polka!

5:0 je rekord za polocas, který se zatím stal 13x, říkali komentátoři, takže pokud ten tam šoupnem ještě jeden, tak je to dost pravděpodobné

Reagovat
Trand

No, nepamatuju si lehčí zápas. Jako my hrajeme skvěle, ale to nedostupování hráčů, laxní bránění a hráčům Sheffieldu se nedaří pořádně ani faulovat. To jsem dlouho neviděl.

Reagovat
kissak

snad i celosezonní

Reagovat
Tommy the Gunner

RICEEEEE

Reagovat
Trand

Exhibice

Reagovat
Hachim Mastour

riiiiiiiiiiiiiiice

Reagovat
Front hell

Rýýýýýýýýža

Reagovat
Kiss Me Polka!

tohle bylo specialni od saky

Reagovat
Golasso

To je strašný

Reagovat
Mato178178

Preco hral arsenal v porte tak pokakane a nehrali si svoju hru?

Reagovat
Minister

Lebo im to Porto tak ľahko nedovolilo. A rozhodca stal tiež za hovno aj keď to by nemala byť výhovorka.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
PP

Reagovat
Golasso

Nervozita a Porto hrálo chytře (vychcaně). Taky je Porto podstatně lepší tým než ShU

Reagovat
Mato178178

Zaujimave ze muzstva zo spodu tabulky PL su podstatne horsie ako napriklad porto ale financne na tom mozzno budu aj lepsie.

Reagovat
aramaki

Tak rolu určite zohrá aj to, že je to iná súťaž a hlavne Porto, ktoré bojuje o poháre je určite v inom psychickom rozpoložení ako Sheffield.

Reagovat
fenixLFC

zrovna u sheffieldu, respektive tohtorocnych novacikov asi sotva. a aj keby tak jednoducho nie su tak prestizne ako porto, ktore vdaka tomu zozenie lepsich hracov, nehovoriac o diametralne odlisnom skautingu. nielen v schopnosti ich vyskautovat ale dat im aj sancu

Reagovat
Mato178178

A potom asi keby je nejaky lepsi hrac v sheffilde tak hned ide do lepsieho. Porto predava tiez ale celkovo si asi udrzia lepsich hracov

Reagovat
Acquanni

Nemůžeš podceňovat zkušenosti. Porto prostě hraje pravidelně v Evropě, většina Arsenalu hraje poprvé LM, první vyřazovací zápas co kdy hráli a jak zmiňují ostatní, Porto bohužel dokázalo hrát ten blok hodně efektivně a rozbít tím tu lehkost, kterou SHU vůbec nezvládá narušit. Odveta může být dost o hubu, pokud se nepodaří rychle dát ideálně dva góly aby to museli otevřít.

Reagovat
Golasso

Sheffield asi zrovna ne, ale chápu point.

Reagovat
tweek

Tpč ti je trestají jak sirotky. Saka to tam neskutečně formí

Reagovat
J0EL

Nebude toto uz nejaky rekord strelenych golov v poslwdnych x zapasov? sekame to statocne

Reagovat
Rohlíček

hmm Saka jen 2 acka, tak snad mi ho nevystrida v pulce, potrebuju body

Reagovat
fenixLFC

sheffield by mal fakt ponukat listky na domace zapasy po polcasoch, kopec fans arsenalu alebo dalsich hostujucich timov by pokojne kupili listky na druhy polcas

Reagovat
smazaný uživatel

Sheffield asi nejtrapnější tým v PL od Huddersfieldu 18/19.

Reagovat
mr.Silver

Před sezónou bylo těch 5 mega za Trustyho nepochopitelných, teď je to dále nepochopitelné, ale tak nějak jinak. Saka si s ním dělá co chce,to je fakt tragický výkon.

Reagovat
Nikikrew

Tpc ti nevedia kde je sever. Absolutne ani len netusia ako sa dostat z toho pressingu. Niet co dodat, vsetci vyborne vykony

Reagovat
Kiss Me Polka!

doufám, že vyhrajem ligu na skóre, protože to je neskutečný gólostroj, co se rozjel po zimní pauze

jinak by mě zajímalo, jestli ty dnešní rohy jsou příprava na porto, nebo jde jen o zamtení soupeře, aby se nemohli připravit tak pečlivě, jak minule a museli počítat i s jinými alternativami

Reagovat
Euphael

presne jsem si rikal, ze zkousi pred Portem tríčky

Reagovat
fenixLFC

toto je zapas ako stvoreny na to stiahnut v polcase saku, ricea a pripadne salibu a dat im trochu oddychnut.

Reagovat
forrest

Nene, nechat je minimalne do 60. minuty, mam ne ve Fante…

Reagovat
SunFells

no side in England's top four tiers has ever won three consecutive away games by a margin of 5+ goals before, while only Burnley in September 1961 have scored 5+ goals in three successive away top-flight matches.

Arsenal je donutil střídat v 15. minutě

Reagovat
PP

Tak a fofrem prostřídat, stáhnout Saku, Odeho, klidně ještě někoho..

Reagovat
tweek

Vůbec, jen ať si zastřílí. Hrajem zas až zantýden.

Reagovat
Nikikrew

blbost

Reagovat
Rohlíček

on ho fakt sundal

Reagovat
Trand

To kdyby Gabi spadl, tak musí být penalta ne? A to mi to na první pohled ani nepřišlo podezřelé.

Reagovat
Golasso

Kdyby to byl nějaký vyhrocený zápas, tak to jen tak nevyšumí

Reagovat
John Obi Mikel

Dostat bůra ve 4.domácím zápase po sobě.

Reagovat
martin.b

https://x.com/SeedsRob1984/status/1764751932239810971?s=20

"na to se nedá dívat" nabírá nových rozměrů

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Čenda

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
kissak

Reagovat
Tommy the Gunner

BENNY BLANCOOOOO

Reagovat
Trand

Benny

Reagovat
Hachim Mastour

Blanco

Reagovat
SunFells

Blancooooooooooooo ♥ Kai s Jorgem taky na parádu

Reagovat
fenixLFC

ked arsenal dostane penaltu tak by ju mal ist kopat raya aby si dal gol fakt kazdy

Reagovat
Mastný Chobot

Bennyho levandule Havertz skvele skvele

Reagovat
Kiss Me Polka!

kai

Reagovat
Nikikrew

Striedaj!!!!

Reagovat
Kiss Me Polka!

partey

Reagovat
Nikikrew

Nastastie tomu nerozumies

Reagovat
Kiss Me Polka!

jeste mi rekni, ktereho dalsiho nasilnika nemuzu nemit rad

Reagovat
Nikikrew

Povodne som si myslel, ze narazas na jeho hru a vykonnost ako taku, netusil som ze mieris tam. Btw nebol ani obvineny pokial viem, cize to su take slepe nazory pre mna.

Reagovat
pesky passer-by

Ak by sa hral zápas s City teraz na špici formy Arsenalu, tak by Manchester dostal po dlhej dobe strašnú nakladačku.

Ozaj, tak to vyzerá, že to čierne chlapčisko Watkins z Astonu bude túto sezónu kraľovať strelcom. Neskutočný strelec tento CJ.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tuxedo

už by si nemal toľko fetovať ..

Reagovat
pesky passer-by

Apetít Arsenalu rastie ako hodnota Bitcoinu. All time high.

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele