Premier League - preview 20. kola: Vyhraje znovu West Ham?

30.12.2023, 08:43, aktualizováno 02.01., 08:20
Previews
Jarrod Bowen (© AFP)

Dvacáté kolo anglické ligy pokračuje v úterý jediným zápasem. Na London Stadium k němu proti sobě nastoupí domácí West Ham United a hosté z Brightonu. Souček a spol. v něm mohou potvrdit skvělou ligovou formu a zvítězit počtvrté v řadě.

West Ham United - Brighton & Hove Albion

úterý 20:30

West Ham si připsal skalpy Man Utd i Arsenalu a druhý den v novém roce ho čeká střetnutí s Brightonem, který naposled porazil Tottenham.

V táboře Hammers panuje dobrá nálada. Svěřenci Davida Moyese si nejdříve poradili s Man Utd a v minulém kole zopakovali stejný výsledek na Emirates Stadium. Kladiváře poslal již ve 13. minutě do vedení Souček a deset minut po přestávce na něj gólově navázal Mavropanos, jenž se v Premier League prosadil vůbec poprvé. Arsenal sice v zápase po celých 90 minut zcela dominoval, na rozdíl od svého soupeře však neproměnil žádnou vyloženou šanci. Hosté mohli skóre v nastaveném čase druhého poločasu ještě navýšit, ale Benrahma velkou příležitost v podobě pokutového kopu v další gól nepřetavil.

West Ham se po třetím ligovém vítězství v řadě posunul už na šestou pozici a na pohárové příčky nyní ztrácí šest bodů. V dalším kole se klub z Londýna představí doma, kde bude hostit nevyzpytatelný Brighton. První vzájemný zápas ovládli Hammers, kteří si z Amex Stadium odvezli výhru 3:1.

Do úterního zápasu určitě nenastoupí Antonio, Paquetá a Zouma. Nejistý je i start Aguerda.

Brighton rovněž zakončil rok 2023 vítězně. V minulém kole se dokázal vypořádat s početnou marodkou a doma porazil Tottenham 4:2. Seagulls byli v zápase hodně efektivní a po 75 minutách vyhrávali už 4:0. Debakl hostujícího týmu zmírnili v poslední desetiminutovce Veliz s Daviesem. Svěřenci Roberta De Zerbiho okupují v současné chvíli osmé místo a od West Hamu je dělí pouze tři body. Seagulls navíc na hřišti Hammers pravidelně podávají velmi dobré výkony. Poslední porážku zde utržili v dubnu 2012, a to ještě v rámci Championship.

Hostující tým stále trápí řada absencí. Z různých důvodu budou chybět Adingra, Dunk, Enciso, Fati, Lamptey, March, Mitoma, Veltman a Webster. Naopak znovu k dispozici by mohl být po lehkém otřesení brazilský obránce Igor.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Mavropanos, Ogbonna, Emerson - Álvarez, Souček - Kudus, Ward-Prowse, Benrahma - Bowen

Brighton - pravděpodobná sestava:
Vebruggen - Hinshelwood, Hecke, Julio, Estupiñán - Gilmour - Groß, Lallana, Milner - Welbeck, Pedro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.77 - 2.73

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Newcastle United

pondělí 21:00

Jediným zápasem TOP 5 lig , který se bude hrát 1. ledna, je střetnutí dvou těžkých vah v anglické Premier League na Anfieldu. Program 20. kola uzavře souboj domácího Liverpoolu a nekonzistentního Newcastlu United. Reds na Boží hod porazili Burnley a vyšvihli se tak do čela tabulky, naopak Magpies nezažívají úspěšné období, což potvrdili naposledy překvapivou domácí porážkou s Nottinghamem Forest.

Boj o titul v anglické nejvyšší soutěži bude, zdá se, velmi vyrovnaný. V porovnání s posledními sezónami se totiž v té neužší špičce nachází více týmů, které by mohli o ligovou trofej bojovat až do závěrečných kol. Hned pětice z nich, tedy Tottenham, Arsenal, Manchester City, Aston Villa a Liverpool, je v rozmezí tří bodů, a tak je každý bod v letošní sezóně obzvláště cenný. Reds vévodí tabulce ještě před svou pondělní dohrávkou, na Nový rok tak mohou případnou výhrou na čele tabulky odskočit na rozdíl tří bodů.

Liverpool má za sebou úspěšný prosinec, ve kterém splnil jasný cíl, a to získat co nejvíce bodů předtím, než začne Africký pohár národů a Asijský pohár. Egypt totiž bude reprezentovat liverpoolská hrající legenda Mohammed Salah, který patří mezi nejproduktivnější hráče celé soutěže a dozajista je pro trenéra Kloppa důležitým stavebním kamenem ofenzivy Reds.

V pondělí bude Salah k dispozici naposledy, mimo hru je naopak dlouhodobě zranění Andrew Robertson, Joël Matip a Stefan Bajčetić. Marodku v posledních týdnech doplnil i Kostas Tsimikas a své poranění kyčle zatím úspěšně nedoléčil ani Thiago.

V naprosto rozdílném rozpoložení se nachází na začátku nového roku Newcaslte. Svěřenci Eddieho Howea totiž vyhráli jediné z posledních sedmi soutěžních utkání a zbylé prohráli. V prosinci vypadli jak z Ligy mistrů, kam se kvalifikovali po dlouhých letech, a také z ligového poháru, ve čtvrtfinále totiž nestačili na londýnskou Chelsea.

Žádná sláva to ale není ani v ligové soutěži, obzvláště venku se Magpies vůbec nedaří. V Premier League na cestách naposledy zvítězili na konci září na půdě Sheffieldu, od té doby si na své konto připsali čtyři prohry a dvě remízy. Naposledy vyrazili před Štědrým dnem na Kenilworth Road, kde nečekaně podlehli nováčkovi z Lutonu 1:0.

Nic ani nenasvědčuje tomu, že by se jejich venkovní bilance měla v pondělí zlepšit. Na Anfieldu totiž nevyhráli posledních 27 soutěžních zápasů, naposledy si tři body odvezli v roce 1994.

Navíc Newcastle stále trápí zranění. Pro pondělní utkání stále není k dispozici hned devět členů širšího kádru, velmi citelná je zejména ztráta brankářské jedničky Nicka Popea.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Gomez; Szoboszlai, Endo, Gravenberch; Salah, Gakpo, Nunez

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dubravka; Trippier, Schar, Botman, Burn; Joelinton, Guimaraes, Miley; Almiron, Isak, Gordon

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.62 - 8.13

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth

neděle 15:00

Anglická Premier League je v plném proudu a její program nabídne v poslední den roku 2023 i zápas mezi Tottenhamem a Bournemouthem. Domácí Spurs naposledy v lize podlehli Brightonu, hosté z jihu Anglie naopak zažívají velmi povedené období.

Když už to vypadalo, že se Angemu Postecogluovi podařilo své svěřence naladit na vítěznou vlnu, tak přišla tvrdá rána v podobě katastrofálního výkonu na Amex Stadium. Domácí "Racci" v první půli na hřišti naprosto dominovali, ve 23. minutě už vedli o dva góly a dvoubrankové vedení si udrželi až do samotného konce.

Fanouškům Tottenhamu udělala radost alespoň premiérová trefa mladičkého útočníka Aleja Vélize, který naskočil do utkání už za rozhodnutého stavu.

V ligové tabulce tak ztratili důležité body a před víkendovým utkáním Spurs patří pátá příčka.

Jsou sice na tom o poznání lépe než jejich nedělní soupeř z jižního pobřeží, Cherries se ale nacházejí ve skvělém rozpoložení. V anglické nejvyšší soutěži drží sérii sedmi zápasů bez porážky, od začátku listopadu na ně nikdo nevyzrál.

S manažerem Andonim Iraolou to už vypadalo bledě a před dvěma měsíci se už hledal vhodný kandidát na jeho pozici. Španělsky stratég ale dokázal zdánlivě nemožné a vyvedl Bournemouth ze sestupových příček až do první poloviny tabulky.

Bournemohthu teď patří dvanácté místo, stále ale Cherries mají k dobru nedohrané utkání s Lutonem, a tak mohou snadno předskočit Wolverhampton či londýnskou Chelsea.

Domácí se stále musí vypořádat s velkou marodkou, o moc lépe ale na tom není ani Bournemouth. Tottenhamu bude v neděli chybět hned devět členů kádru, hosté do Londýna přijedou bez šestice důležitých hráčů.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario; Porro, Emerson, Davies, Udogie; Skipp, Sarr; Johnson, Lo Celso, Son; Richarlison

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto; Smith, Zabarnyi, Senesi, Kerkez; Christie, Scott; Semenyo, Kluivert, Tavernier; Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 4.60 - 3.96

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Fulham FC - Arsenal FC

neděle 15:00

Malé londýnské derby nabídne nedělní zápas 20. kola Premier League mezi Fulhamem a Arsenalem. Celek z Craven Cottage se po sérii tří proher nachází na třinácté příčce, Gunners díky porážce z minulého kola přišli o čelo a jsou druzí.

Fulham si skvostně vyšlápl na West Ham, který složil 5:0. Jenže tato sláva je již zapomenuta, Cottagers od této doby pouze třikrát prohráli a nedali ani jednu branku! Nejprve "dostali" 0:3 na Newcastlu, poté doma padli 0:2 s Burnley a v minulém kole nestačili na Bournemouth opět 0:3. Na ukončení této nelichotivé řady však nyní Fulham rozhodně nemá ideálního soupeře.

Poslední vítězství nad Arsenalem si totiž tým sídlící u Temže připsal v roce 2012, od té doby má s Gunners bilanci tří remíz a osmi porážek. Do karet ale naopak svěřencům manažera Marca Silvy hraje statistika z posledních duelů v kalendářním roce. V těch totiž v pěti případech z posledních osmi dokázali vyhrát. Co se týká marodky "Chatařů", jsou na tom proti jiným konkurentům z Premier League ještě dobře, mimo jsou pouze Tim Ream a Adama Traoré.

Arsenal opět na první příčce příliš dlouho nevydržel, když v minulém ligovém kole prohrál na Emirates Stadium 0:2 s West Hamem a pustil před sebe opět o dva body Liverpool. Situace se na čele tabulky začíná zajímavě zamotávat, jelikož za prvními Reds (42 bodů) a druhými Gunners (40) je ještě Aston Villa se 39 body a Manchester City se 37 a dohrávkou s Brentfordem k dobru. Na marodce celku manažera Mikela Artety se nacházejí Fabio Vieira a Jurrien Timber, nejistý je také stav Takehira Tomiyasua a Thomase Parteyho.

V posledních čtyřech výjezdech do Craven Cottage ale Gunners dali vždy minimálně tři góly, což je pro ně nejdelší série na kterémkoliv ze stadionů Premier League od roku 1939. Na rozdíl od zbylých konkurentů v boji o titul, kteří mají na vršku tabulky střelců svého zástupce, ať už jde o Erlinga Haalanda z Man City, Mohameda Salaha z Liverpoolu či Ollieho Watkinse působícího v barvách Aston Villy, Arsenal takového kanonýra hledá. Nejlepší týmový střelec, kterým je Bukayo Saka, má totiž na kontě pouze pět tref.

Naposledy se Fulham a Arsenal střetly na konci letošního srpna a jejich úvodní duel letošní sezony skončil překvapivou remízou 2:2. Za domácí Gunners skórovali Bukayo Saka a Eddie Nketiah, za hosty Andreas Pereira a João Palhinha.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Castagne, Tosin, Bassey, Robinson - Palhinham Reed - Wilson, Pereira, Iwobi - Jiménez.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Rice, Havertz - Saka, Jesus, Martinelli.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.93 - 4.30 - 1.58

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Luton Town - Chelsea FC

sobota 13:30

Program 20. kola anglické Premier League otevře sobotní utkání mezi nováčkem z Lutonu a nekonzistentní Chelsea. Domácí zažívají velmi povedený závěr roku a přiblížili se místům zaručující záchranu v nejvyšší soutěži, Blues se naopak letos opět trápí a po polovině odehraných zápasů jim patří desátá příčka.

Hatters se bez kapitána Lockyera až překvapivě daří. Od doby, kdy velšský reprezentant zkolaboval v zápase s Bournemouthem, začali jeho spoluhráči hrát o třídu lépe a potvrzuje se to i na výsledcích a pozici v ligové tabulce. Dvě výhry z posledních dvou utkání je katapultovaly na osmnáctou příčku se ziskem 15 bodů a jen jediná výhra je dělí os patnáctého Crystal Palace.

Před Štedrým dnem totiž Luton na domácím hřišti překvapivě zdolal silný Newcastle 1:0 a v úterý si Hatters poradili i v důležitém zápase s Sheffieldem. I přestože na hřišti dlouho tahali za kratší konec, i díky štěstěně dokázali v závěru otočit průběh utkání na svou stranu a zvítězili 3:2.

To fanoušci Blues rozhodně nejsou v takové skvělé náladě, a to i přes poslední skalp Crystalu Palace. Chelsea letos nepůsobí v evropských pohárech, a tak se nový trenér Pochettino může soustředit zejména na domácí soutěže. V lize se ale zatím trápí. Daří se jí alespoň v Ligovém poháru.

V EFL Cupu totiž Blues dokráčeli už do semifinále, ve kterém po Novém roce narazí na druholigové Middlesbrough vedené bývalým anglickým reprezentačním záložníkem Michaelem Carrickem. Zisk trofeje v první sezóně pod novým trenérem tedy nebude možná až tolik nepravděpodobný.

Hostům se navíc pomalu začínají po zraněních vracet klíčové postavy. Minulý týden se svého debutu v týmu dočkal mladičký záložník Lavia, poprvé v základní sestavě se objevil také Nkunku. Rozhodující trefu v minulém kole pak zaznamenal Mukiele, takže se začíná zdát, že přeci jen přichází na řadu pro londýnské fanoušky příjemnější období.

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski; Osho, Mengi, Bell; Doughty, Barkley, Lokonga, Giles; Townsend, Morris; Adebayo

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrovic; Gusto, Disasi, Silva, Colwill; Caicedo, Gallagher; Sterling, Palmer, Mudryk; Nkunku

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.67 - 4.62 - 1.57

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Everton FC

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se na Molineux utká domácí Wolverhampton s týmem z modré části Liverpoolu, a tedy Evertonem. Wolves mohou poprvé od ledna 2022 vyhrát tři ligová utkání v řadě, naopak svěřenci Seana Dyche by se rádi vrátili na vítěznou vlnu.

Wolves se letos na domácím hřišti nadmíru daří, naposledy na Molineux prohráli v polovině září s Liverpoolem. Od té doby doma porazili například Manchester City, Tottenham nebo naposledy na Štědrý den londýnskou Chelsea.

Svou formu navíc v minulém kole potvrdili i na výjezdu na Brentford Community Stadium, kde vyhráli vysoko 4:1. Dvěma góly se ještě v první půli zaskvěl Korejec Hwang Hee-chan, který zaživa nejlepší období v kariéře. Vždyť po minulém kole má na svém kontě už 10 přesných ligových zásahů v této sezóně a v tabulce střelců mu patří 6. příčka.

Do týmu se po vleklém zranění navíc pomalu vrací i křídelník Pedro Neto, který i přes dvouměsíční pauzu stále patří k nejlepším nahrávačům soutěže.

V superlativech se naopak nemůžeme zmínit o hráčích Evertonu. Toffees totiž po polovině odehraných ligových zápasů patří 17. příčka a jsou jen jeden bod před Lutonem. Do aktuální podoby tabulky se samozřejmě také podepisuje desetibodový odpočet Evertonu za porušení pravidel finanční Fair Play.

Everton navíc v posledních týdnech přišel o svou vítěznou vlnu a v druhé polovině prosince prohrál poslední dvě ligová utkání, naposledy Toffees padli na domácím hřišti s Manchesterem City.

Domácím bude chybět jen Jonny Otto, hosté nemohou počítat s dvojicí Alli, Gueye.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sa; Kilman, Toti, Dawson; Semedo, Bellegarde, Gomes, Ait-Nouri; Cunha, Neto; Hwanz

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford; Coleman, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko; Harrison, Onana, Garner, Gomes, McNeil; Calvert-Lewin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.26 - 2.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Aston Villa - Burnley FC

sobota 16:00

Aston Villa přišla v minulém kole o svou sedm zápasů trvající neporazitelnost a v sobotu se bude chtít vrátit na vítěznou vlnu v domácím utkání s Burnley, které se stále nachází na předposlední pozici.

Neporazitelnost Aston Villy ukončil v 19. kole Man Utd. Rudí ďáblové sice vstoupili do duelu tragicky a po 45 minutách prohrávali 0:2, ve druhém poločase však zabrali a třemi góly dokázali utkání dovést k vítěznému konci. Svěřenci trenéra Unaie Emeryho měli ve zmíněném klání i trochu smůly, jelikož za stavu 2:1 neproměnil stoprocentní tutovku Bailey. Přesto se birminghamský celek udržel na třetím místě a na vedoucí Liverpool ztrácí pouhé tři body. Hráči Aston Villy navíc ve Villa Parku ještě v letošní sezóně neprohráli. A v sobotu je tam čeká předposlední Burnley.

Do utkání zcela jistě nenastoupí Buendia, Kamara, Mings, Olsen, Tielemans a Traoré.

Hosté na dobrý výkon z Fulhamu nenavázali a v předešlém kole doma prohráli s Liverpoolem 0:2. Reds šli do vedení už v 6. minutě, kdy se trefil Núñez. Tři body pro favorita pojistil až v samotném závěru střídající Diogo Jota. Clarets byli v duelu prakticky neškodní, což potvrzuje i devět střel, z nichž ani jedna nemířila na bránu soupeře.

Manažera Vincenta Kompanyho může před výletem do Villa Parku těšit aspoň minimum absencí. Z důvodu zranění se na trávník nepodívají jen Koleosho a Cork.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Carlos, Moreno - Luiz, Dendoncker - Bailey, McGinn, Ramsey - Watkins

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford - Vitinho, O'Shea, Beyer, Taylor - Odobert, Berge, Brownhill, Gudmundsson - Amdouni, Foster

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.26 - 8.29

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Manchester City - Sheffield United

sobota 16:00

Manchester City se ve 20. kole představí na svém Etihad Stadium proti Sheffieldu United. Citizens díky zaváháním soupeřů opět dotahují na nejvyšší příčky a v případě výhry budou ztrácet na čelo už jen dva body. Hosté jsou mimochodem poslední.

Manchester se v rozkolísaném období propadl z první příčky až na pátou, teď ale zase stoupá zpět. V minulém klání v lize vyhrál na půdě Evertonu 3:1, když se trefili Phil Foden, Julián Álvarez a Bernardo Silva. Předtím ale výběr Pepa Guardioly pouze remizoval s Crystal Palace 2:2. Citizens se každopádně podařilo opanovat klubové mistrovství světa klubů, když ve finále porazili 4:0 brazilské Fluminense a v semifinále si poradili 3:0 s Urawou.

Kotník si však na tomto turnaji zranil stoper John Stones. Snad všichni fanoušci modré strany Manchesteru už doufají v plnohodnotný návrat Kevina De Bruyneho, který týmu dlouho chyběl.

Se Sheffieldem United neprohráli City na své půdě od roku 1987 a od roku 1991 zde od něj nedostali ani jedinou branku. I nyní budou velkými favority.

Sheffield zatím rychle míří za návratem zpět do Championship, jelikož z posledního místa s devíti body na kontě jich momentálně na záchranu ztrácí sedm. Poslední výhru si Blades připsali 9. prosince, když porazili 1:0 Brentford. Od té doby dvakrát prohráli a jednou remizovali, přičemž naposledy padli v důležitém boji s konkurentem v boji o záchranu Lutonem 2:3.

Sheffield je, co se týče gólů v soutěži, nejhorší v obou ohledech. Sám jich vstřelil pouze 15, ale inkasoval rovnou 47. Kouče Chrise Wildera trápí poměrně početná marodka, na které je momentálně sedm borců, mezi nimi je i McAtee Basham. Za žluté karty navíc stojí Ahmedhodžič a Hamer.

Poslední vzájemné střetnutí Manchesteru City se Sheffieldem United z konce srpna hostující Citizens vyhráli na půdě nováčka 1:2. Branky vstřelili Erling Haaland a Rodri, norský útočník navíc neproměnil penaltu. Za Blades skóroval Jayden Bogle.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Akanji, Aké, Gvardiol - Rodri, Nunes - Silva, Foden, Grealish - Álvarez

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham - Baldock, Robinson, Trusty - Bogle, Norwood, Vinicius Souza, Lowe - Ben Slimane, Archer, Brooks

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 13.20 - 33.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Brentford FC

sobota 16:00

Selhurst Park uvidí souboj dvou aktuálně trápících se týmů. Eagles čekají na výhru už osm zápasů v řadě, Bees nebodovali v posledních čtyřech utkáních.

Crystal Palace prohrál v 19. kole s Chelsea 1:2. Eagles byli v duelu proti Blues hodně blízko bodu, ale o ten je v 89. minutě připravil Madueke, který proměnil pokutový kop. Svěřenci manažera Roye Hodgsona klesli na patnáctou pozici a čekání na vítězství protáhli už na osm mačů. Teď do Selhurst Parku přijede Brentford, který je na tom dost podobně, vždyť v tabulce má jenom o bod více.

V sobotu spoluhráčům nepomůžou Edouard, Doucoure, Holding, Johnstone, Rak-Sakyi a Ward.

Brentford v předešlém střetnutí nestačil na Wolverhampton, na domácí půdě prohrál vysoko 1:4. Rozhodnuto bylo víceméně po prvním poločase, ve kterém hosté nasázeli soupeři tři branky. Konečnému skóre dal v 79. minutě podobu francouzský záložník Bellegarde. Další neúspěch znamenal pro mužstvo propad na čtrnácté místo, Bees navíc z minulých sedmi ligových duelech vyhráli jediný, a tak je pro ně sobotní představení v Selhurst Parku ideální šancí na přerušení negativní série.

Na straně Brentfordu budou chybět Ajer, Dasilva, Henry, Hickey, Mbeumo, Schade a Toney.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson - Clyne, Andersen, Guéhi, Mitchell - Richards, Lerma - Olise, Eze, Ayew - Mateta

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Roerslev, Zanka, Pinnock, Ghoddos - Jensen, Nørgaard, Janelt - Wissa, Maupay, Lewis-Potter

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.22 - 3.94

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Manchester United

sobota 18:30

Nottingham narazí ve 20. kole na neoblíbeného soupeře. Od prosince roku 2022 se Forest střetl s Man Utd ve všech soutěžích celkem pětkrát a pokaždé odešli vítězně Rudí ďáblové.

Nottingham nemile překvapil v minulém kole fanoušky Newcastlu, když v St. James‘ Parku zvítězil 3:1. Magpies se ujali ve 23. minutě vedení po proměněné penaltě Isaka, ale ještě do konce prvního poločasu vyrovnal hostující Wood. Ten po přestávce ve střílení gólů pokračoval a nakonec si dokráčel pro hattrick. Zkušenému australskému útočníkovi se v této sezóně daří a do střelecké listiny se v lize zapsal už sedmkrát, což z něj dělá nejlepšího kanonýra týmu. Pozadu ovšem nezůstává ani švédský rychlík Elanga, jenž má na svém kontě čtyři góly a pět asistencí.

The Tricky Trees výhrou nad Newcastlem uťali sérii sedmi utkání bez vítězství a posunuli se na průběžné šestnácté místo. Premiérové tři body si rovněž připsal nový manažer Nuno Espírito Santo. Ve 20. kole domácí nastoupí před vlastními fanoušky a na jejich stadion zavítá neoblíbený Man Utd, který v posledních pěti vzájemných zápasech ve všech soutěžích vždy Forest porazil. Naposledy se oba celky utkaly v srpnu na Old Trafford a domácí hráči vyhráli těsně 3:2.

Nottinghamu nebudou k dispozici Awoniyi, Felipe a Sangare.

Man Utd po sérii špatných výkonů konečně zabral a doma porazil silnou Aston Villu 3:2. Výhra se však nerodila lehce. Rudí ďáblové podali v prvním poločase už klasicky tragický výkon a po 26 minutách prohrávali 0:2. V druhé půlce nicméně přišlo na řadu zlepšení, z domácích hráčů vynikal především Garnacho, který během dvanácti minut vyrovnal. A to argentinskému mladíkovi rozhodčí ještě jednu branku neuznal. V 82. minutě pak rozhodl o vítězství Manchesteru Højlund, jenž měl ze vstřeleného gólu samozřejmě velkou radost, vždyť se jednalo o jeho první ligovou trefu v Premier League.

Hosté vstupují do duelu s Nottinghamem jako velcí favorité, z předešlých pěti vzájemných utkání mají skóre 12:2. Kdybychom pátrali ještě hlouběji v historii, zjistíme, že Forest porazil Man Utd naposledy v prosinci roku 1994, kdy byl ještě u kormidla soupeře legendární Sir Alex Ferguson.

Hosté v sobotu určitě nevyužijí služeb Casemira, Dialla, Lindelöfa, Maguirea, Malacii, Martíneze, Mounta a Sancha. S otazníkem jsou i starty Amrabata, Shawa a Martiala.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Turner - Montiel, Murillo, Niakhaté, Aina - Yates, Danilo - Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi - Wood

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Wan-Bissaka, Varane, Evans, Dalot - Eriksen, Mainoo - Garnacho, Fernandes, Rashford - Højlund

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 3.76 - 2.18

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
19
12
6
1
39 : 16
42
2
Arsenal FC
19
12
4
3
36 : 18
40
3
Aston Villa
19
12
3
4
40 : 25
39
4
Manchester City
18
11
4
3
43 : 21
37
5
Tottenham Hotspur
19
11
3
5
39 : 28
36
6
West Ham United
19
10
3
6
33 : 30
33
7
Manchester United
19
10
1
8
21 : 25
31
8
Brighton & Hove Albion
19
8
6
5
38 : 33
30
9
Newcastle United
19
9
2
8
37 : 25
29
10
Chelsea FC
19
7
4
8
31 : 29
25
11
Wolverhampton Wanderers
19
7
4
8
27 : 31
25
12
AFC Bournemouth
18
7
4
7
27 : 32
25
13
Fulham FC
19
6
3
10
26 : 34
21
14
Brentford FC
18
5
4
9
25 : 28
19
15
Crystal Palace
19
4
6
9
19 : 28
18
16
Nottingham Forest
19
4
5
10
22 : 34
17
17
Everton FC
19
8
2
9
24 : 25
16
18
Luton Town
18
4
3
11
21 : 34
15
19
Burnley FC
19
3
2
14
18 : 38
11
20
Sheffield United
19
2
3
14
15 : 47
9

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1295)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

A Arsenal pekne na 3.miesto

Reagovat
Greaber

Až vypadnou s Portem, tak budou mít na tu obhajobu 2. místa více prostoru

Reagovat
afc

A zajtra zase na peknom 2 mieste no.

Reagovat
martin.b

Snad na prvním ne, nebo jim na výhru nevěříš ?

Reagovat
Front hell

Reagovat
afc

Bol som v tom, že Liverpool hraje zajtra. Tak to je ešte lepšie teda.

Reagovat
Agent z Melmacu

Rozhodující trefu v minulém kole pak zaznamenal Mukiele

WHO THE FUCK IS MUKIELE

Reagovat
Mastný Chobot

Asi im to pise Bosak

Reagovat
John Obi Mikel

Dnes musíme vyhrát

Reagovat
Csaplárova past

Tohle bude tezsi souper nez byli Palace

Reagovat
Miguel19

Gianluca Di Marzio

@DiMarzio

@SpursOfficial are in talks with @ChelseaFC trying to reach an agreement for Conor #Gallagher's move to #THFC. #CFC

Tohle bude strašnej průser

Reagovat
LaVolpe

Osobně bych ho do Arsenalu bral bez mrknutí oka.

Reagovat
Gunner14

nahrada za El-Nenyho mozna

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Nevešel by se u vás ani na tribunu.

Reagovat
Gunner14

Pokud by byl Partey zdravej tak bys měl pravdu jelikož je skleněnej, tak by si určitě sednul na lávku

Reagovat
J0EL

priemerak

Reagovat
Svatej

Vy jste se normálně posrali

Reagovat
fenixLFC

keby ste zanho ponukli 60 mega vy tak ho zacnete hypovat...

Reagovat
afc

Za priemerakov by Arteta nikdy 60m nedal. Pane boze, ako si taku kravinu mozes len mysliet?

Reagovat
Gunner14

Určitě no

Reagovat
Salfovic

Určitě by výborně vytvářel prostory ostatním.

Reagovat
J0EL

Tebe poslednu dobu mrdlo jak forrestovi ty vole

Reagovat
fenixLFC

kritizujem vas uplne rovnako ako predtym len posledne dve sezony hypujete kazde hovno neskutocnym stylom

Reagovat
J0EL

Ake hovno sme napriklad hajpovali naposledy? Len aby som zistil, ci na teba ma zmysel reagovat aj dalej alebo sa na to radsej vysrat

Reagovat
fenixLFC

havertz je najziarivejsi priklad, pripadne jesus. aj teraz som narazal na tu sumu co ste za to koypto vyhodili a hned ste vyleteli cajk certici z krabicky. jk tak v tom ma uplnu pravdu.inak cokolvek spravi arteta tak je bozi gral, vsetci vasi hraci sa budu zlepsovat a zvysok ligy nie atd atd. jk ma pravdu, vy ste hrozne vztahovanci na akukolvek kritiku hocikoho od vas. len rozdiel je v tom, ze ste predtym hrali hovno takze ste kritiku na tragedov jak guendouzi zvladali o malicko lepsie

Reagovat
J0EL

To su zase take hovna povytahovane z kontextu, ze za to by sa ani krizenec Petr.Petr so Swarleym nehanbil. Ale tak podme postupne.

Havertza nikto z nas nehajpoval. Drviva vacsina pisala, ze ta ciastka je prestrelena. Od "hovna" ma ale daleko, co ukazuje aj posledne zapasy. Postupne sa do tej zakladnej zostavy dostava pravom. Za cenovku on nemoze.

Co sa tyka Artetu, tak tu naozaj si nema nikto z fans co vycitat. Vy s Kloppom robite to iste (ked sa stazoval na vietor, travnik, zle rozlozenie hviezd...). A to je pre mna Klopp jeden z najoblubenejsich trenerov poslednej dekady. Vzdycky som vam ho zavidel uz za cias Wengera. Toto vyplakavanie robi kazdy trener (uz s tym zacal aj "Mate" ). A fans sa k tomu vzdy stavaju rovnako. Arteta v tomto naozaj nepsravil nic, co by nerobili aj ostatni.

Kritika je fajn, ked je cielena a "objektivna". 95% tu ale tvori ale len take neobjektivne a hlavne pokrytecke podpichovanie fans z "nepriatelskych klubov".

Na zaver dodam, ze fakt ma take toto generalizovanie typu, ze jeden trkvas nieco napise, tak to pisu vsetci nebavi. Takze ty s tym chod doprdele tiez

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

No právě že na cenu havertze se tady docela nedávalo. Jestli si chceš opravdu přečíst hype tak si přečti přestup Darwina. Cokoliv řekne Arteta tak je svatý gral? Tohle opravdu napíše člověk který tady psal jak můžou jiné týmy děkovat že si kloppko pobrecel po zápase ze Spurs? Arsenal fans tady nevybočují v ničem více než fans Chelsea, Liverpoolu nebo United. Ale chápu že pro méně inteligentní bude stačit že to napsal jk .

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Mastný Chobot

samozrejme by sa hodil, ale pochybujem, ze teraz v zime by sme po nom sli. Snad ani Chelsea nebude tak hlupa aby ho strelila do Tottenhamu

Reagovat
vitasrp

Jako co je tohle za nápad. Frajer je k dispozici prakticky neustále, není skoro vůbec zraněnej - což je u nás neskutečnej úspěch - zahraje na nějaký oukej úrovni všechny 3 role, který jsou v tý záloze, odchovanec a přináší do hry ohromný penzum energie, kterou nikdo jiný nenahradí.

A ještě by se tím posílil Tottenham. To nepochopíš prostě.

Já chápu, že výhledově chtěj tu zálohu budovat okolo Enza, Caiceda a Lavii/Chukwuemeky, ale Gallagher je pro nás momentálně hrozně důležitý hráč, co nebude dělat bordel, i kdyby z toho základu vypadl.

Reagovat
Benzema

Reagovat
Miguel19

Tak jediný důvod je podle mě, ze jsme v pici s penězi co se týká účetnictví. Proto ho prodají, když má nejvyšší cenu.

Reagovat
Rezignuj

Nápadama pokračujou v tom v čem začali.

Reagovat
martin.b

Není chytrý prodávat svýho Hendersona, my to málem taky udělali

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Pořídit Caiceda za 115 a prodat Gallaghera za 40 by byl snad nejuchylnejsi tah, co vedení udělalo.

Reagovat
vitasrp

Jako ono se tam píše o 40 milionech euro, to si myslím, že je úplně nesmyslná částka. Jestli ho prodáme, tak podle mě to minimální ocenění bude někde na 50 milionech liber, jinak by to nebyla ani extra zajímavá suma.

Reagovat
Svatej

No budu otevrenej, to je furt naprosto kretenska částka Chápu, ze je problém se smlouvou, ale to se da furt řešit, Gallagher není zaseknutej jako Mount a ani nebude chtit tolik..

Reagovat
Salfovic

Frajer je k dispozici prakticky neustále, není skoro vůbec zraněnej

No právě, kazí hráčům Chelsea dobrou pověst.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jk

Průser pro koho? Do zálohy je to přesně ten typ co Ange chce..

Reagovat
vitasrp

Pro nás, strašně to nasere fanoušky, oslabí nás to, posílí konkurenta a rivala… Všechno špatně prostě.

Reagovat
Rezignuj

Reagovat
jk

A Gallagher Pochemu pasuje nebo hraje prostě proto, že marodka? Pokud se s ním výhledově nepočítá, tak by to mohlo být za odpovídající peníze výhodné pro všechny tři strany, si myslím. Otázka jeslti už teď v lednu no.

Reagovat
vitasrp

Krom disciplinárního trestu nechyběl ani jednou, Pochettinovi mimořádně sedí, proto je taky v případě absencí kapitán.

Reagovat
jk

No v tom případě teda nechápu proč by ste se ho zbavovali.

Reagovat
Miguel19

No pro nás

Reagovat
Neutron

to je otazka!

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
J0EL

Myslitel

Reagovat
jk

Primerák

Reagovat
Svatej

Některým fandum AFC fakt nefalsovane mrdlo z toho vzestupu

Reagovat
Gunner14

Jestli vám spíš nemrdlo z toho, že jste teď mid table club ale tak klidně si ho tam nechte a stavte to na něm

Reagovat
Svatej

Vzhledem k tomu, že je teď na stejný výkonnosti, jako byl v Palace, kde se dostal do sestavy roku, bych spíš ten problém hledal v sobě, než ve všech ostatních

Reagovat
Gunner14

to jsem rad, hodne stesti s nim

Reagovat
jk

Směšný, vzhledem k tomu jak ti samí jsou schopný vyskákat z krabiček když se správně poukazuje na průměrnost konkrétních hráčů woolwiche

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
icka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

to si urcil na zaklade coho zase?

Reagovat
Svatej

Ted po mě chceš konkrétní články, kde nekomu z vas mrdlo a chovali jste se jak kdyby vám patřil svět?

Když jsme u toho, z ceho jsi ty určil "zase"?

Reagovat
J0EL

No naozaj aspon jeden priklad by si uviest mohol no taketo generalizovanie ala "Swarlos" ma ozaj nebavi uz.

To ze je jk "myslitel" nie je zlozite urcit na zaklade jeho vystupovania tu no

A hej viem, ze myslis na Galleghera, ale podla mna je to proste priemerny hrac a skor squad player ako nejaka opora. V takej Ville alebo Newcastle by si svoje odohral, ale stavat na nom prozte nemozes no. Nieco take ako je u nas Nketiah, ak chces príklad neurazi, nenadchne. Nemozes sa na neho spolahnut, ze ti zapas "vyhra" alebo bude oporou. Proste je fajn ho mat na lavicke lebo sem tam zahra ozaj skvelo , ale do zakladu na stalo ho nehces no

Reagovat
J0EL

*proste... Je to nahovno takto na rychlo z mobilu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Taky ten italský spekulant píše around €40m, tak snad to bude pičovina. Jste hloupí, ale zaplatit si necháte

Reagovat
Miguel19

Petrovic, Gusto, Disasi, Thiago Silva, Colwill, Caicedo, Gallagher (c), Madueke, Palmer, Jackson, Broja.

Reagovat
Seydou Doumbia

málo černochů z ligue 1 v základu

Reagovat
John Obi Mikel

Tak když jsou zranění

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
vitasrp

Když to spočítám, tak máme 13 hráčů zraněných/neschopných nastoupit od začátku

Zranění: Sanchez, James, Chalobah, Fofana, Badiashile, Cucurella, Chilwell, Ugochukwu, Lavia, Chukwuemeka

Nedostatečná kondice/drobný šrám: Nkunku, Mudryk, Fernandez

Reagovat
Svatej

zvrácený

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Bude představení týmu k druhému nej repre turnaji světa (APN)? To jsou vždy nejlepší články co tu vycházejí, prosím.

Reagovat
Csaplárova past

Lavia je zraneny ... ?

Reagovat
Svatej

Jop

Reagovat
Csaplárova past

Kdy to stihl

Reagovat
Svatej

Hele něco se stehnem během toho debutovyho zápasu

Ale pred zapasem tvrdili, že jeho stav se bude posuzovat a podle toho (ne)nastoupí. Odhaduju teda, že to nebude nic super pruserovyho, jinak by rekli hned, ze je out na delsi dobu..

Reagovat
vitasrp

Furt se neví, Pochettino teď říkal, že ho furt ten sval bolí a během pár dní budou vědět, jestli bude mimo dny nebo týdny.

Reagovat
vitasrp

"Benoit is a little bit tired and felt something which is not a big issue. Romeo we need to assess in the next few days and see because he feels something. We need to assess him so we still don’t know if it is going to be a few days or a few weeks."

"It is a little bit sad for Romeo because of the situation after five or six months he could make his debut but has gone a little bit backwards in this moment. But for sure he is going to come back strong to help us as soon as possible."

Reagovat
John Obi Mikel

30 minut stačilo

Reagovat
Svatej

Colwill zas LB (poche out)

Ale! Konečně máme docela nadupany možnosti dopředu na lavičce. Nkunku, Sterling, Mudryk, Enzo... Všechno fajn možnosti

Reagovat
Miguel19

Máme lepší ofenzivu na lávce než v základu.

Reagovat
Rezignuj

Tak by to ty nadupaný možnosti chtělo ještě v základu

Reagovat
vitasrp

Tak to by nesměly být zraněný, žejo. Nkunku nehrál 6 měsíců, ve středu hrál 70 minut, tady ho trenér radši pošetří a dá mu menší minuty, než aby riskoval zranění. Enzo má jeden trénink, Mudryk byl s otazníkem a jenom Sterling je plně zdráv.

Reagovat
Rezignuj

Já vim Taky sem konkrétně dneska radši za Maduekeho než Sterlinga například.

Reagovat
John Obi Mikel

Hmm 4-4-2

Reagovat
Miguel19

Jackson bude hrát z křídla...

Reagovat
John Obi Mikel

No minule se motal víc ve středu mi přišlo, když hrál s Brojou.

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska to vypadá, že bude víc z křídla.

Reagovat
Man__United

Ve 13:30 derby Celtic - Rangers

Reagovat
John Obi Mikel

Mrkni na Chelsea, bude větší komédie.

Reagovat
John Obi Mikel

Palmeeeeer

Reagovat
John Obi Mikel

Ale hrůzostrašná minela od Kaborého.

Reagovat
Miguel19

P A L M E R !!!

Reagovat
Svatej

Palmer!!!

Reagovat
Mimalu

Palmer

Reagovat
martin.b

Pěkně namazáno

Reagovat
Miguel19

Tohle by měl golman chytat.

Reagovat
Greny

Palmer vypadá že bude neskutečný dělo

Reagovat
blaugrana

Jackson dnes lieta ako sialeny. Je vsade.

Reagovat
Miguel19

Tak to on lítá vždy.

Reagovat
Svatej

Broja mi ještě před rokem celkem připomínal Costu v tom, jak zarputilej byl...

Teď je z něho fakt chcípák bez chuti..

Reagovat
Miguel19

Tak dnes už tam párkrát dobře podržel balon.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale čekal jsem od něj větší brojovnost.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Greny

Zrovna dneska hraje dobre

Reagovat
vitasrp

Co to zase bylo za faul ty krávo ale už

Reagovat
Svatej

a ta rozehrávka, wtf To bylo snad 10 vteřin od písknutí ne?

Jako chytrá taktika, donutit golmana, aby ztratil pozornost, jen se divim, že to sudí pustil

Reagovat
Svatej

Výborně, pěkně před AFCONem

Reagovat
Greny

Jackson zkraje a ze středu je kurva velkej rozdil

Reagovat
Svatej

Těžký PTSD mám z každýho pádu našeho hráče, jsem sám? Broja, teď Gusto a pokaždý jsem posranej strachy

Reagovat
Svatej

Reagovat
martin.b
Reagovat
Busby babes

hehe, vtipny. jen to proste nejde pouzivat pro rozsouzeni. to, co v tom studiu pouzili neni nijak kalibrovany, netusime jak moc nepresny to je atd atd

Reagovat
martin.b

nezabýval jsem se tím hlouběji

Reagovat
Miguel19

Si dělá prdel ne? To je druhá žlutá...

Reagovat
hitZor

Obě byly docela oranžové podle mě, první na a druhá těsně nad kotník...

Reagovat
vitasrp

To není druhá žlutá, to je přímá červená.

Reagovat
Busby babes

pri strele?

Reagovat
vitasrp

Úplně stejný jako při odkopu balónu, tam nevidím rozdíl. Buď se trestá všechno, nebo nic.

Já bych pochopil situace, kdy vystřelíš a než dopadneš na zem, soupeř pod tebe dá nohu na zem a ty na ni dopadneš. To je fajn, s tím se nedá nic dělat (takhle dostal myslím z West Hamu jednou rudou Valbuena při normální odkopu a pak se to zrušilo, protože to nemělo žádný smysl).

Jakmile ale odkopáváš/přihráváš/střílíš na dlouhou nohu a padáš při tom, tak automaticky nemáš kontrolu nad svým počínáním a riskuješ, že někomu ublížíš. Tady frajer vystřelil na dlouhou nohu, šel do záklonu a noha se špunty automaticky letí nahoru. Když mu to pak Gallagher zablokuje a má nohu před ním, tak ho dost nepříjemně sejme. Gusto za dost podobnou situaci dostal červenou VARem a letos ji takhle dostalo víc hráčů.

Reagovat
Busby babes

jako ok, ja teda vetsinou s tema kartama po odkopu taky nesouhlasim. ale fajn no.

"Já bych pochopil situace, kdy vystřelíš a než dopadneš na zem, soupeř pod tebe dá nohu na zem a ty na ni dopadneš."

btw tohle je ale obdoba tehoz. on vystreli a Gallagher mu da svoji nohu do drahy jeho doslapu. tam uz s tim taky nic neudela a ani nema sanci to predvidat, protoze o tom Gallagherovi defakto "nevi".

Reagovat
vitasrp

Já vím, ale tady to berou tak, že když jdeš na dlouhou nohu do záklonu, tak nemáš nad sebou kontrolu a riskuješ a pak se to prostě hodnotil jako faul.

Reagovat
Busby babes

ale zas chapu, ze uz neco podobneho letos pisknuli...

Reagovat
Svatej

Kurva tohle se mi stalo hodněkrát a je to k posrání bolestivý. Jestli bude dohrávat, na víc jak 80% nepojede, to se prostě nedá

Reagovat
vitasrp

Ty krávo, já chápu, že hráč Lutonu střílel, ale udělat tohle při obyčejném odkopu míče, tak jde ven.

Reagovat
John Obi Mikel

Au

Reagovat
off-olda

Druhá žlutá a čau ne?

Reagovat
Greny

To je jasná červená do hajzlu, navíc to udělal podruhý během pár minut a toto bylo velký spatny

Reagovat
lajka30

Reagovat
Greny

Jo kolikama zezadu na lýtko se žlutou kartou je úplně na pohodu

Reagovat
lajka30

Reagovat
Svatej

Nejsme schopni vůbec kombinovat...

Reagovat
Greny

To je picus ten Tierney plus ti dva u varu

Reagovat
off-olda

Madueke

Reagovat
Miguel19

M A D U E KE !!!!

Reagovat
John Obi Mikel

MADUEKE

Reagovat
Svatej

NEKECEJ

Přesně takový jsem si od něj sliboval když jsem viděl jeho videa z Holandska, nářez!!

Reagovat
vitasrp

Madueke má slušný týden.

Reagovat
Miguel19

Rozlučkový možná

Reagovat
John Obi Mikel

To už snad padá ten jeho odchod.

Reagovat
Greny

Maduekeeee

Reagovat
Miguel19

Colwill konečně parádně na lajně.

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska jsme nějak podezřele produktivní.

Reagovat
iamek

Už se rozjíždi

Reagovat
off-olda

Disasi

Úplně sám a hlavička jak když je poprvé na hřišti.

Reagovat
Squinty

Co chceš od hráče max tak do champu, nevím proč ho staví každý zápas

Reagovat
Greny

Protoze je aspoň zdravej?

Reagovat
Squinty

Tak třeba hrát colwilla uprostřed a maatsena nalevo, místo toho tragéda co má každý zápas nějaký kiks?

Reagovat
Svatej

Jackson mi přijde, že těžce neumí prodávat fauly, protože ani nespočítám, kolikrát jiní útočníci udělali faul ze zákroků menších intenzit

Reagovat
Svatej

Hele ale vážně, co jsme sudím udělali?

Reagovat
Greny

https://x.com/Niw_cf/status/1741083066972397622?s=20

Bez karty a pak tam chtějí vykouzlit penaltu za faul na Colwila

Reagovat
Svatej

a co víc, v souboji, kde naopak Colwill byl faulovanej

Reagovat
hitZor

Reagovat
Busby babes

kdyz to takhle zastavis... neni z toho ani nijak jasny, ze hrac Lutonu strilel. smolnej okamzik pro Gallaghera. ale co s tim ma ten hrac Lutonu delat?

Reagovat
hitZor

Co s tím má dělat? Má mít přehled, kde jsou soupeři, a mít nohu pod kontrolou tak, aby jednomu z nich skoro nezlomil holeň.

Reagovat
Busby babes

tvl nikdo nema takovejhle prehled. strili, Gallagher je za nim a da mu nohu do drahy jeho doslapu. smula.

Jako chapu, ze letos obdobne veci piskli, jak pise Vita vejs, takze ais chapu nastvani fans Chelsea. osobne mi tyhle veci po odkopech prijdou vzdycky hodne prisny, kdyz to pisknou,a le fajn no.

Reagovat
spider_8

Mam to stejne, ale jak rikas, u nas letos za podobny zakrok dostal Gusto primou redku.

Reagovat
Svatej

je to pech, na místě hráče i fandy Lutonu bych byl neuvěřitelně nasranej, kdybych šel ven po střele...

Ale hnus to je, více mě sere, jak zas zkoušeli vykouzlit penaltu z ničeho proti nám. Jak zoufalej bachař, co vleze muklovi až do tenkýho střeva, protože něco prostě chce najít

Reagovat
Greny

Když zahraješ při obranným zákroku balón a pak soupeři zlomíš nohu taky to bude faul a karta

Reagovat
Busby babes

tohle nebyl obrannej zakrok.

Reagovat
Man__United

Dneska ve 4 není konferenční přenos

Reagovat
Miguel19

Jackson zoufale předržuje balony. To je příšerný.

Reagovat
vitasrp

Jo, on udělá výbornou věc, krásně si načasuje náběh mezi linie, dobrý první dotek, kterým se dostane před svého strážce, ale pak místo aby okamžitě dal balón na lajnu a rozvinul útok, tak se nad míčem zastaví na dvě vteřiny, zastaví tím i náběh spoluhráče a pak mu to pošle do prostoru, kam mu to měl dávat hned, aby byl Madueke v pohybu.

Reagovat
vitasrp

Dneska je to dost průměrný výkon vlastně bez vypracované vyložené šance, ale díky skvělýmu zakončení vedeme 2:0. To absolutně neznám.

Maduekeho jsem chtěl chválit hlavně za defenzivní práci, tam byly dvě situace, kdy mohl vypnout a byl by z toho průser, ovšem zůstal pozorný. Jedna situace byl centr na zadní tyči - jako proti Brentfordu doma - kde ale tentokráte šel s hráčem a podařilo se mu balón ustřelit do bezpečí, druhá pak byla ta, jak měl myslím Barkley míč na vápně a chtěl to tam prohodit na hráče na kraji za obranu, ale Madueke tu ulici naštěstí zavřel.

To jsem samozřejmě netušil, že předvede tu nadstavbu v podobě tý krásný střely a navýšení vedení. Dneska se moc nedostáváme do finální třetiny, těch soubojů 1 na 1 měl jenom málo, ale udělal z toho příležitost pro Gallaghera a gól, takže s jeho výkonem nemůžeme být nespokojeni.

Máme ale dost problém s rozehrávkou od branky, kdy se dostáváme pod tlak a víceméně jenom odkopáváme a doufáme, že Broja podrží balón. To určitě není na úrovni, na jaký bychom to potřebovali mít.

A samotnej Broja by zoufale potřeboval herní minuty - asi v podobě nějaký hostovačky nebo klidně i prodeje. On v sobě má potenciál, ale po tom vážném zranění se do toho nedostal - a to je normální, to se prostě stává - nicméně u nás se může těšit jenom na nějaký štěky, přitom by asi potřeboval nějaký pravidelný herní vytížení, ať zase zpátky dostane rytmus a nějakou formu.

Reagovat
Miguel19

Není to nijak dominantní výkon, ale Luton jsme do ničeho nepustili. Je vidět, že se tam opravdu nehraje dobře a ty lepší týmy tam měly problémy.

Palmer potvrzuje, že byl nejlepší letní nákup.

Broja konečně něco předvádí. Dokáže získat balon po nákopu a rozdat. Jackson na lajně taky v pohodě. Hlavně v těch situacích, kdy mu to tam dává Colwill zády k bráně, tak to dokáže podržet a vrátit. V tom je Mudryk zatím velmi slabý. Ale zbytečně předržuje balony.

Snad to neposereme. Ta otevřená obrana by pak mohla sedět té trojce na lávce...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Chelsea vede po poločase 2:0, co se to děje

Reagovat
Mastný Chobot

Luton skusa Csaplara

Reagovat
Miguel19

Tohle musí Gusto vyřešit lépe. To byla dobrá šance.

Reagovat
Error

Chilwell uz je out 3 mesice, ten by mel byt pomalu blizko navratu, ne?

Reagovat
Miguel19

Už trénuje, ale asi ne s týmem.

Reagovat
Svatej

Fuu, Caicedo se mi fakt hrozně nelíbí.... Chci prostě o moc víc, přijde mi, že vůbec nepředvádí to, co jsem doufal, že nám bude dávat. Většinou volí nudný a nebo zbytečně riskantní řešení (a ty mu většinou nevychází), obecně jsem fakt zklamanej s výjimkou pár zápasů..

Reagovat
fajdax

Pije mi krev

Reagovat
iamek

Reagovat
SunFells

Kaminski zapomněl čarovat.

Reagovat
Mastný Chobot

Sambi nehra vobec zle

Reagovat
iamek

Luton slaboucky v útoku. Kezby tam na hostovani šel Pellistri a Hannibal

Petroviče vidim druhy zapas a působí klidně a slušne sbírá balony. Slušný scouting

Reagovat
Strakosha

Na mě tedy Petrovič nepůsobí dobře,ale to je samozřejmě subjektivní názor. Jsou tady i tací, kterým přijde v pohodě Onana

Reagovat
vitasrp

On do něj kopne na zemi, ach jo.

Reagovat
vitasrp

Broja byl v druhý půlce úplně katastrofální, to byla čistá hrůza bez vyhraného souboje či správně zvoleného řešení.

Reagovat
Miguel19

Dej už Jacksona dolu, to už je trápení

Reagovat
Svatej

Tyvole, na místě Jacksona už bych byl fakt nasranej

Reagovat
vitasrp

Pískni někdy ten faul na Jacksona ty kouzelníku tyvole.

Reagovat
vitasrp

Bez karty. Ten sudí je neuvěřitelnej.

Reagovat
iamek

Reagovat
Vinci

To je normální lobotom ten rozhodčí

Reagovat
fenixLFC

Tierney no...

Reagovat
Miguel19

To je strašnej fotbal tvl

Reagovat
off-olda

Palmer

Reagovat
Svatej

wow

Reagovat
Miguel19

Ty pičo, to je hráčik

Reagovat
Mimalu

Palmer

Reagovat
vitasrp

Tohle bylo skvěléééééé

Reagovat
John Obi Mikel

Palmer

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jackson parádní práce teď

Reagovat
Mastný Chobot

Wow, Palmer uzasne

Reagovat
Thelvin

Až chelsea zbankrotuje, tak bych Palmera bral k nám Hraje výborně, nečekal jsem že se tak chytne

Reagovat
spider_8

Paradni gol Takhle to ma byt, Jackson prihravat a Palmer zakoncovat

Reagovat
Busby babes

Palmer na lavce, nemate zac...

Reagovat
Miguel19

On je docela bargain za tu cenu ve FPL

Reagovat
Busby babes

ja ho mam uz docela dlouho no. je super. jen jsem dneska musel jednoho z utocnych hracu posadil a dal jeho no.

Reagovat
Miguel19

Já chvíli uvažoval i o kapitánovi no, škoda

Reagovat
Busby babes

ja si rikal, ze vam to tam moc nepada... well, tak nic no.

Reagovat
Miguel19

Jo no, holt vezmu 4 body za Alvaréze

Reagovat
Busby babes

presne

Reagovat
vitasrp

Jinak dost nadáváme na Jacksona, ale on je furt o dvě úrovně výš jak Broja. Sice zakončení katastrofa, ale dokáže dělat nadstandardní věci a ty zápasy ovlivňovat.

Reagovat
hitZor

Reagovat
fajdax

Reagovat
Man__United

Chelsea bude v roce 2024 bohužel hodně silná příští sezonu jdou na titul

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Thelvin

Klídek zase

Reagovat
Salfovic

Reagovat
TopinB

Reagovat
Greny

Palmer pěkně si je povodil a si zaslouží i Nkunku za nahrávku a Disasi za tu rozehru

Reagovat
Greny

Jackson to byl tak sry

Reagovat
freeSanchinho

Palmer hezkyky

Reagovat
Miguel19

Offside

Reagovat
off-olda

Offside

Reagovat
John Obi Mikel

Máme dneska kliku celkem, nestěžuju si.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jsem to zakřikl

Reagovat
off-olda

Jak ho tam můžou takhle nechat ty vole.

Reagovat
John Obi Mikel

Máme tam vysoké hráče a stejně každý centr hoří.

Reagovat
Svatej

Hádám, že jsme už dohráli, tak to nemusim sledovat, když už ani hráči nehrají

Reagovat
vitasrp

Pokolikáté letos už Jackson totálně zajebal vlastní brejk, čímž pak okamžitě založil brejk soupeře?

Zápas bez inkasování ze standardky asi nikdy neuděláme.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale Barkley hraje dobrý zápas, v Lutonu se našel

Reagovat
freeSanchinho

Kevin na střídačce..

Reagovat
John Obi Mikel

My to chceme udělat zajímavé pro diváky???

Reagovat
off-olda

Ty krávo

Reagovat
John Obi Mikel

Petrovič

Reagovat
iamek

Moje chyba. Srr. Pochválil jsem ho před par minutama.

Reagovat
Svatej

běžte do prdele vy tupí vymrdanci

Reagovat
Error

vole co se deje

Reagovat
John Obi Mikel

My jsme absolutní kreténi

Reagovat
iamek

Pome na remizku

Reagovat
Svatej

JAK TOHLE MŮŽE BEJT NÁŠ FAUL

Reagovat
Talker

Kdo chtěl kartu za nakopnutí míče do brány 10 vteřin po odpískání?

Reagovat
off-olda

Z tohodle zapasu udelat drama, kdyz Luton poprve vystrelil asi v 70 minute na branu. Chelsea

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Mne klepne.

Reagovat
Miguel19

Poche si v 91. minutě všiml, že nás drtí na lajnách, kde se ani jedno křídlo nevrací. Bravo.

Reagovat
John Obi Mikel

Jeho (ne)reakce na zápas a nestřídání tohle všechno zapříčinila

Reagovat
off-olda

Ten Chong je výbornej.

Reagovat
freeSanchinho

Dnes hraje výborně

Reagovat
Thelvin

Jako kdyby Luton zvládl otočit, tak Chelsea nemůže říct ani popel. Už dvacet minut nedokázali opětovně chytit tempo zápasu

Reagovat
Talker

Může mi někdo vysvětlit, proč jen odkopáváme míče od brány a nakopáváme to a nesnažíme se podržet ten míč? Vždyť je to čisté odevzdávání a akorát dáváme Lutonu šanci něco hrát.

Reagovat
Mastný Chobot

Skoda, Luton. Sance na remizu mali. Ale velmi sympaticky vykon

Reagovat
John Obi Mikel

Gilchrist

Reagovat
Svatej

Dává trochu vzpomenout na Terryho. Na hřišti by chcípnul

Reagovat
Mastný Chobot

Snad si je toho Colwill vedomy

Reagovat
Svatej

Ten se vykresluje jinam nakonec... A ani nevim kam

Reagovat
Mastný Chobot

To bol taky pokus o vtipek na Terry x Bridge

Reagovat
Svatej

fuck, tak to jsem ten míč pěkně pustil

colwill byl dřív porovnavanej s Terrym, tak proto me to napadlo dřív

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska Chelsea tak nějak zapomněla, že se hraje 90 minut. Hráli jsme jen sedmdesát. Posledních dvacet hrál pouze Luton. Nerozumim tomu.

Reagovat
Nikikrew

Luton ich pekne mackal

Reagovat
SunFells

Chladnokrevné od Palmera

Reagovat
vitasrp

Fakt mistři v tom, jak najít způsob a téměř zajebat vyhraný zápas.

To bylo úplně příšerný. Pochettino měl po neuznané brance přejít na 5-4-1, hodit tam Gilchrista a prostě bránit.

Ten tým v poslední čtvrthodině totálně ztratil nohy a pak i hlavu. Tam se podle mě projevil ten debilní rozpis, kdy jsme měli nejmíň času na regeneraci v rámci toho vánočního programu + do hry šli hráči, co nejsou v ideální kondici (částečně Nkunku a Enzo).

Ale doprdele tomu se přece ten tým musí přizpůsobit a uhrát to. I když přizpůsobit se znamená míň běhat a hrát víc v bloku. Což zaprvé neumíme a zadruhé to soupeři dává možnost k centrům a tlaku do vápna a to je průser.0

Reagovat
Salfovic

Luton skoro dvojnásobné xG

Reagovat
vitasrp

Však měli v posledních 15 minutách tak 6 čistých brankových příležitostí po standardkách/centrech.

Reagovat
vitasrp

Podle mě fakt udělali od 75. minuty do konce zápasu xG okolo 2

Reagovat
vitasrp

Fakt to tak je, ještě v 75. minutě měli xG 0,5.

To jsme předvedli fakt neskutečnej výkon, ach jo.

Reagovat
Man__United

Který zápas ve 4 bude nejzajímavější? Asi Wolves - Everton

Reagovat
Coutinho10

twl on asi dnes není konferenční přenos

Reagovat
Man__United

Není bohužel

Reagovat
Coutinho10

to nechápu, proč se na to vykašlali nebo že se blíží Silvestr, tak se jim nechce nebo nevim

Reagovat
Man__United

Asi se nikomu nechce do Varšavy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Podle livesportu chybí Doku z důvodu ,,otřesení´´. Co mu je ?

Reagovat
PanAu

Je otřeseny.

Reagovat
didosh

OT:Zdravím borci, chtěl bych se zeptat na nějaký spolehlivý stream, kde bych našel i hokej, jde mi o Kometu, já přenos mám, kamos potřebuje...

Reagovat
diastan

Reagovat
Miguel19

Grealishe ten tripple hrozně zničil. Naprosto nudnej hráč.

Reagovat
Gazdo

On bol nudny uz celu jar minulej sezony

Reagovat
blaugrana

vymenime ferrana s raphinhom za bailyho s diabym

Reagovat
Miguel19

Kde na to vezmete?

Reagovat
blaugrana

normalne bez doplatku, Ferran je zralok a Raphinha ma dobry center

Reagovat
Miguel19

Ti dva nedají dohromady ani cenu Baileyho či Diabyho.

Reagovat
fenixLFC

co sa blizi doba kedy budete musiet ferranovi s raphinom zacat platit odlozene platy alebo tym platite normalne od zaciatku zmluvy?

Reagovat
Gazdo

Smutne je ze obaja stali to iste

Reagovat
blaugrana

a Lenglet je fakt strasne zly

Reagovat
fenixLFC

niekto by mal bosakovi vysvetlit ako funguje statistika. pretoze po baileyho gole v 28. minute zahlasil ze si vylepsil priemerne statistiky, kedze pred zapasom daval gol kazdych 77 minut

Reagovat
iamek

Man Utd have activated option to extend Victor Lindelof contract. 29yo Sweden captain’s terms were to expire at end of current season but now run until summer 2025. Most used #MUFC centre-back this campaign + important part of plans @TheAthleticFC

Reagovat
martin.b

levnější, než kupovat někoho novýho, chce u vás být, jako squad player dobrej

Reagovat
supporter

Jako backup uplne v pohode

Reagovat
Man__United

OT: nevíte kde sledovat českou basketbalovou ligu? Chtěl bych vidět Opavu kde dnes hraje Ivan Trojan

Reagovat
Man__United

Ok tak to dávají přímo na svém Facebooku

Reagovat
iamek

Rasmus Højlund is out of the #mufc squad to face Nottingham Forest due to illness.

Nikdy se nám marodka nevyprazdni.

Reagovat
Man__United
Reagovat
iamek

Onana, Wan-Bissaka, Varane, Evans, Dalot, Mainoo, Eriksen, Diallo, Garnacho, Fernandes, Rashford.

Amad

Reagovat
Man__United

Chtěl jsem akorát napsat když nemůže hrát Rasmus že by ho tam mohl dát ale přišlo mě to moc odvetné a ono fakt že jo

Reagovat
iamek

Amad does NOT start for #mufc vs N. Forest!

Tak nic. Radsi bych Amada, než Antonyho

Reagovat
Man__United

Tak nehraje

NO AMAD.

ANTONY STARTS

Reagovat
diastan

Konecne !

Reagovat
iamek

Berge idiot

Reagovat
Man__United

To mě prostě sere, my nemůžeme odehrát ani dva zápasy po sobě se stejnou základní sestavou, buď se někdo zrání nebo onemocní

Reagovat
iamek

Tohle jako není úmyslna ruka?

Reagovat
iamek

Tohle je komedie ty vole

Reagovat
fenixLFC

tvl ti rozhodcovia su fakt tragedi ked po odegaardovej ruke o tom niekto pochyboval, tak ruka na ville potvrdila ze v PL mozu hrat hraci volejbal

Reagovat
iamek

Jako poslední hráč si to rukou klepne před sebe a nic . To nepochopis proste.

Reagovat
Spikous

Problém je to že si ty rozhodcovia v PL robia čo chcú

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

PGMOL povie ze hral rukou k telu takze v pohode

Reagovat
iamek

A ještě neumyslny pohyb

Reagovat
Spikous

Konzistentnosť rozhodcov v PL v plnej kráse nechápem že to neodpískal ako jasnú ruku

Reagovat
Bayern +

Objednávať z Bundesligy, ináč to nevidím moc ružovo...

Reagovat
blaugrana

tak ked hento nie je ruka, tak co uz je

Reagovat
Zaschrona

Škoda, jít ta rána McNeila dovnitř, tak kandidát na gól sezony. Bomba z 25 metrů přímo do spojnice...

Reagovat
Man__United

Onana, AWB, Varane, Evans, Dalot, Mainoo, Eriksen, Antony, Bruno, Garnacho, Rashford

Reagovat
Busby babes

to bude nadhera.

Reagovat
iamek

Bayindir, Kambwala, Reguilon, Gore, McTominay, Hannibal, Amad, Van de Beek, Pellistri

Kvalita . Máme to čím oživit

Reagovat
Wazza228

Alespoň Amad ale ten si nezahraje, když je po zranění.

Reagovat
Spikous

Tak Diaby mal dať dnes snáď hetrik

Reagovat
iamek

A hned gól

Reagovat
Spikous

No mali čo chcú tak ako neporušila Villa Sheffield , nechala si ukradnúť zápas v Manchestri tak tento raz svojou neschopnostou streliť rozhodujúci gól inkasuje . Z 9 možných bodov v posledných troch zápasov sú za tohto stavu zatiaľ 2 .

Reagovat
KnoxXx

AV komicky tim

Reagovat
VTID94

Napíše fanúšik united

Reagovat
Bayern +

Veru, pritom sú ešte komickejší ako Boehlyho Chelsea.

Reagovat
martin.b

Diabyho sežerou

Reagovat
Spikous

Len aby Villa neinkasovala ešte raz a podčiarkne zlú formu v posledných zápasoch

Reagovat
iamek

Spis daji ještě jeden. Takové štěstí Burnley nemůže mít cely zapas.

Reagovat
Spikous

Villa posledné zápasy ťažko nezvláda . Znatelne v zadu chýba Kamara . Carlos sa ukazuje ako aj Lenglet že nepatria do základu . Konsa na pravej strane tiež nič moc . Toľko nevyužitých šancí ale moze veľmi mrzieť na konci zápasu

Reagovat
iamek

Reagovat
Spikous

Penalta za mňa veľmi prísna a Luiz s riadnym šťastím premenil... Nič iné ako vyrovnanie Burnley hneď z rozohravky neočakávam

Reagovat
fenixLFC

akoze penalta jasna, ale dal by som kartu duranovi za tu reakciu a luizovi za zdrziavanie

Reagovat
Spikous

No Luiza nechápem to jeho dlhé zahrávanie penalty . Duran sa tam váľal ako Neymar v najlepších rokoch

Reagovat
BennDyaz

Bez pádu by odpískání nepřišlo, ale ty komedie potom by fakt měli začít trestat. U Luize sem čekal, že pískne "čas vypršel, rozehrává Burnley"

Reagovat
fenixLFC

jojo, to by bola krasna reakcia

Reagovat
BennDyaz

Jako já seriózně koukal, jestli se mi nesekl přenos jak se nikdo nehýbal

Reagovat
Mastný Chobot

Cize by si dal zltu za simulovanie ale odpisal jasnu penaltu?

Reagovat
fenixLFC

ano. faul to bol ale reakcia bola prehnana kolkokrat sa tu uz o tom bavilo ze by sa pokojne mohli trestat obe strany

Reagovat
BennDyaz

Lepší by možná bylo povolat zdravotníky a nechat toho hráče aspoň dvě tři minuty ošetřovat... přeci jen, když je to tak vážné

Reagovat
martin.b

To muselo bolet, snad to rozchodí

Reagovat
iamek

Snad to nemá zlomené

Reagovat
martin.b

Nejhorší je, že nesvíjet se v bolestech, Attwell to nepískne a kdo ví co by s tím udělal VAR no.

Reagovat
lajka30

Reagovat
blaugrana

Tak dnes mi je Burnley luto, ako ich zarezali.

Reagovat
Spikous

Aké zarezanie? Červena za 2 žlté jasné karty a penalta až na to zvijanie sa Durana tiež skôr bola ako nie

Reagovat
BennDyaz

No, ruka Carlose byla Atwellova chyba, ale to už prostě VAR nezachrání; snad VAR změní, aby mohl posuzovat i tyto situace. Penalta ne, červená ne, ale důležitý moment ano

Reagovat
forrest

Tak kluci z Poolu, jsme pripraveni? Za pul hodky hrajeme

Reagovat
dantetomas

Zastavim sa este na cinu a som tam. Snad ma Onana nesklame

Reagovat
iamek

Obavám se že dneska se hodně pobaví

Reagovat
fenixLFC

neboj, vieme. niektori z nas maju televiziu kde to avizuju a sme schopni sledovat viacej ligovych zapasov nez len vlastny tim

Reagovat
masina_LFC

My sme si to užili, a čo ty?

Reagovat
J0EL

zaruka zabavy takto na vecer.

Reagovat
Spikous

Martinez má s tým jeho zdržiavanim riadne vytáča . On si o chvíľu nezachyta za žlté karty

Reagovat
iamek

To nebyl roh?

Reagovat
Euphael

kdo to komentuje na canalu?

Reagovat
blaugrana

Nekomentuje Lukac a to staci.

Reagovat
Euphael

to jo, ale neni to ten typek z CT?

Reagovat
LaVolpe

Jop, Ondřej Lípa.

Reagovat
Busby babes

Lipa

Reagovat
iamek

Takový pas musí Antony čekat

Reagovat
blaugrana

Eriksen je asi tak dobry ako Romeu.

Reagovat
mithro

to je zase koncert dnes.

Reagovat
iamek

Reagovat
freeSanchinho

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Už Antony někdy přešel přes obránce? To je šílený, jak je zesranej 1v1...

Reagovat
iamek

Nechcete ho? Za 20?

Reagovat
Miguel19

Hele asi dobrý

Reagovat
Mastný Chobot

pritom je to jedine, cim by mohol byt vpredu prospesny timu

Reagovat
Thelvin

Antony je příšerný, tam není nic, jen neustálý dementní výraz

Reagovat
Busby babes

tvl to byl snad nejnudnejsi polocas ever. Mozna bychom mohli zkusit... vystrelit? Antony ma dneska naprostej nightmare zapas. vsechno zkurvi. At tam jde Amad uz ted. Nebo Pellistri.

Reagovat
iamek

Pocitově ten poločas trval 20 minut. Žádné emoce. Nic proste.

Reagovat
Busby babes

pocitove ten polocas trval 3,5 hodiny

Reagovat
iamek

Mi to uteklo strasne rychle. Totální nuda u které jsem usinal

Reagovat
Busby babes

jen ten vsechny ty piva vypil no

Reagovat
mithro

bola minule vzrusujuca polovica zapasu, musia chalani trochu spocnut.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
supporter

Hnus

Reagovat
iamek

Pocitově poločas trval tak 20 minut . Na útočné polovině totální tragédie. Od všech. Antony je takový traged, že ke konci hrál hrota ne? Nejhorší, že to nemáme ani jak oživit. Kolem 60-70 minuty přijde Mctominay za Eriksena/Mainaa a Pellistri za Antonyho.

Nejsme schopni zopakovat dva dobre výkony za sebou.

Reagovat
Busby babes

Scotta klidne uz ted, misto Antonyho na hrot.

Reagovat
iamek

Klidně, ale ne na CM

Reagovat
Man__United

Nešlo by Antonyho poslat někam jednosměrnou leteckou na Mars, absolutně zbytečný hráč

Reagovat
dantetomas

Ale ved je vyborny smerom dozadu

Reagovat
Man__United

Kde je ten tým z druhého poločasu v úterý? To nemůžeme odehrát aspoň dva zápasy dobře

Reagovat
iamek

Five and a half hours since #mufc have scored a away goal in the Premier League.

Reagovat
Man__United

Gary Neville: "Antony can become a Riyad Mahrez type of player." [Sky Sports]

Ano, může napodobit a odejít do Arábie.

Reagovat
iamek

A pak řekne, ze Onana neumí nohama

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ruinedshirts/status/1741139098931282181

Arbroath have put their sub keeper on up front and he has just done thi

Reagovat
Man__United

Neeee on stáhl Mainoa ať jde do pice fakt

Reagovat
iamek

Mctominay za Mainaa? No ty vole . Pokud není zraněny, což nevypadalo, tak ETH jebe.

Reagovat
Busby babes

presne, tvl Mainoo byl nas velkej problem v ty prvni puli.

Reagovat
iamek

V obrana hrál dobre a směrem do útoku se taky nabízel. Vyhrál snad každý souboj. Totální wtf.

Reagovat
Busby babes

on stahne Mainoa. Tvl tak jestli to nechce delat, tak at se na to vysere bez tehle picovin.

Reagovat
Man__United

Mainoa stáhne a kokota Antonyho tam nechá

Reagovat
Busby babes

Rash tvl fakt nevedem 5:0 aby tam zkousel tohle...

Reagovat
iamek

Skončím na Neurolu

Reagovat
Man__United

Člověk by čekal že po Aston Ville experiment s Mctominayem skončil

Reagovat
iamek

Marcus jako vážně?

Reagovat
iamek

Rash to bojkotuje ne? Teď nešel do dvou soubojů během par sekund

Reagovat
Man__United

My nemáme žádné emoce, nikdo tam nehecuje, jen tam vyklusavaji, achjo to bylo o úterním zápase zas zbytečných keců!

Reagovat
iamek

Jeden hráč Jo, ale ten střídal.

Reagovat
Thelvin

Nebyl s týmem na stejný vlně, no

Reagovat
iamek

Reagovat
Man__United

Do 5ti dostaneme gól

Reagovat
Man__United

S odchodem Kobbieho odešla záloha

Reagovat
Busby babes

absolutne jsme prisli o zalohu, imagine my surprise

Reagovat
Grahf

Už nech skončí toto trápenie, nikam to nevedie

Reagovat
iamek

Jak se stred hřiště bez Kobieho uplne rozpadl

Reagovat
iamek

Papa Antony

Reagovat
Man__United

Konečně jde do hajzlu

Reagovat
iamek

První hezka akce

Reagovat
iamek

Dva fauly, rozčiluje se dlouho a jedna žlutá?

Reagovat
freeSanchinho

normálně mě bolí oči ..

Reagovat
mithro

85 mega. to je skoro tak dobre, jak slovenske tunely.

Reagovat
Miguel19

Gibbs White

Reagovat
Man__United

Proč mu nedá druhou žlutou, Dalot už ji měl v derby

Reagovat
Maximm9

Reagovat
iamek

A Dalot karta

Reagovat
vitasrp

Za co jako dal kartu Dalotovi?

Reagovat
Busby babes

ze ukazoval, ze ma Gibbs dostt druhou kartu za protesty, coz teda mel.

Reagovat
mithro

lol, dalot karta kazdy zapas automaticky.

Reagovat
Thelvin

Začíná to připomínat Oktagon

Reagovat
Man__United

Penalta

Reagovat
Thelvin

Ani omylem

Reagovat
fenixLFC

asi ako predtym pri zakroku mctominaya...

Reagovat
iamek

Další zranění? Konečně. Máme jich jen 12

Reagovat
Moshe Dajan

Nottingham SOLÍ

Reagovat
iamek

Gól z prostoru, kde by Mainoo byl. Mctominay úplně v hajzlu.

Reagovat
iamek

Varane klasicky podržel lajnu

Reagovat
mithro

tak hlavne, ze sa polcas snazili.

Reagovat
freeSanchinho

Krásná práce

Reagovat
Man__United

Čekal jsem to, po výhře přijde prohra

Reagovat
Salfovic

Jen jedna ?

Reagovat
Busby babes

McTominayuv hrac. jako chyb tam teda bylo daleko vic, ale je to vtipny.

Reagovat
iamek

Tohle je přesně prostor, který Mainoo první poločas dokonale kryl. Idiot ETH fakt. Pokud se teda nezranil Kobbie.

Reagovat
nani92

To nie je vtipné, ale logické

Reagovat
Man__United

ETH se může doma tlouct hlavou o zeď protože Mctominay v ho bude stát místo ho měl v létě prodat a měl by klid

Reagovat
mithro

Cut-back to the edge of the box? That’s a new one

by som chcel vidiet tu takticku pripravu. taky isty gol, co zapas.

Reagovat
VersaceChain

Varane, McTominay tragedi. Utocici hraci vsichni do jednoho.

Reagovat
Sandstorm

Skvěle odchozený zápas

Reagovat
iamek

Nemusí ani sprchovat po zápase

Reagovat
Grahf

Január je ideálny čas na čistky, pome Ineos

Reagovat
Man__United

Víš že ještě musí počkat 4-6 týdnů na schválení od Premier League

Reagovat
VersaceChain

udelaji picu bohuzel

Reagovat
mithro

tam by nemal kto nastupit, keby sa to zacalo cistit.

Reagovat
iamek

Amad slušný pohyb

Reagovat
Busby babes

The biggest problem Dave Brailsford has is that he’s brilliant as ekeing out the 1-2% gains that take the brilliant to the elite. At Utd he’s got a dozen players who need over 50% improvement

Reagovat
iamek

Raději bych v útoku teda cumel na Hugilla, který v U23 každý zapas jede na maximum, než na chodiciho Rashe.

Reagovat
VersaceChain

nejradsi bych se dival na Rashe v Ligue 1

Reagovat
KnoxXx

vsak to je jasne - EtH je dlhodobo majster ako rozmrdat 2-3 posty kvoli absencii jedneho hraca (chyba stoper, dam tam radsej Shawa a namiesto neho na LB ultratragickeho Dalota mimo svoju poziciu; chyba utocnik, dam tam Rasha, ktory sa trapi aj na LW, vdaka comu sa do hry dostane ultratragicky Antony; chyba RW, dam tam Bruna a namiesto neho hraval AM Weghorst a dalo by sa pokracovat)

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Eriksen

Reagovat
Falco E.

Jakej "Garnáčo" furt, to není garnát Říkali na tom samém kanále že se to má vyslovoval [Arnačo] ne? :))

Reagovat
Chittak_LFC

Aby z něj nakonec nebylo Gazpáčo.

Reagovat
Falco E.

Reagovat
Salfovic

Arnačo Jestli je to španělské jméno, tak normálně Garnačo.

Reagovat
LeonardoUžoa

Hele on sám v nějakém PL videu vyslovil své jméno jako Alehandro Arnačo. Jméno Germán se myslím taky čte Hermán, Ermán nebo něco mezi.

Reagovat
Salfovic

Špnělsky spíš Chermán.

Reagovat
Man__United

Odehrajeme jeden dobrý poločas z deseti, to je prostě málo, ETH na to nemá a musí jít

Reagovat
Strakosha

Souhlas

Reagovat
Maximm9

Ten spici fanda bude on United co ?

Reagovat
iamek

Děda na tribune má pravdu

Reagovat
Man__United

Čekal bych že je ten druhý poločas proti AV pořádně nakopne ale když ani to ne tak už nic

Reagovat
mithro

ten Mainoo sa zranil? ci preco siel dole a miesto neho Scot?

Reagovat
Man__United

To je jediné možné vysvětlení protože jinak to nedávalo žádný smysl

Reagovat
iamek

Garnacho hodlá solovat už pořad?

Reagovat
Thelvin

Turnerova hra nohama

Reagovat
vitasrp

Ty krávo, však tohle gólman nemůže udělat ne? Byl tam dotek Rashforda?

Reagovat
iamek

Nedotkl ne? Se nemůže?

Reagovat
Greny

Jo kluci to jsem si ještě nedávno myslel taky a muze

Reagovat
Busby babes

mala domu, ze jo!!

Reagovat
Greny

Nene

Reagovat
LaVolpe

Turner

Reagovat
off-olda

Turner je hrozná lopata.

Reagovat
iamek

Turner díky

Pome kopyta ještě !!!

Reagovat
fenixLFC

turner

Reagovat
Man__United

Díky Turnere

Reagovat
Miguel19

Ten Turner je fakt nejhorší brankář v lize. Strašný hovno

Reagovat
iamek

O parník.

Reagovat
Greny

Onanu

Reagovat
Man__United

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
diastan

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
spider_8

Reagovat
J0EL

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Strakosha

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
vitasrp

Nicméně oproti Wardovi loni v Leicesteu stejně pořád úplný bomber.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SunFells

Nope, Sheffieldský dost suverénně.

Reagovat
Bayern +

Zo začiatku sezóny mal Turner dosť slušných zápasov. Však miestami ani nepustil Vlachodimosa do brány.

Reagovat
lajka30

Turner je suveréně nejhorší brankář v lize.

Reagovat
Thelvin

Reagovat
iamek

Garnacho teda luxusně

Reagovat
Busby babes

Garnacho!!! Rash

Ale musel nam to pripravit Turner tvl, protoze jinak jsme uplne marni a ten balon k tem utocnikum nedostanem v nejaky dobry pozici-.

Reagovat
Greny

Turner to zas prodává nebo co? Strašnej brankář

Reagovat
fenixLFC

preco, chcete ho kupit?

Reagovat
Greny

Ne máme vlastní zdroje

Reagovat
VersaceChain

Garnacho krasne

Reagovat
Whitemedia

Za Nottingham chytá Sanchez?

Reagovat
iamek

Proč Bruno proboha pouštěl

Reagovat
mithro

Reagovat
off-olda

Goooooool

Reagovat
LaVolpe

Krááásný gol.

Reagovat
Miguel19

Sice tahá nohy, ale pustil jí tam

Reagovat
Man__United

PICAAAAAA

Reagovat
Busby babes

well, hrac z druhe vlny, kdo to jen asi ma branit?

Reagovat
iamek

A zase prostor od Mctominaye ať táhne do pice. Každý se zrani a největší pitchus ne a ne

Reagovat
Man__United

Reagovat
vitasrp

Tak v týhle situaci zase nemůže být na dvou místech zároveň, to je těžký, když druhej střední záložník vyběhne doplnit útok a při brejku má pak McTominay pokrýt celý střed, to prostě nejde no.

Reagovat
Busby babes

zas byla tam situace 3 na 5 a McTominay tam hlidal kus travniku mezi Dalotem a Evansem...

Reagovat
vitasrp

Však takhle to nefunguje, byl protiútok, McTominay se stáhl pod míč tak, aby na té vaší levé straně byla situace 2 na 2, aby tam Bissaku soupeři nemohli snadno vykombinovat, to je standardní chování středního záložníka.

Střelec branky se nejprve pohyboval v prostoru pravého beka a pak se stáhnul doprostřed. Tam byla paradoxně největší chyba stoperů, kteří se nechali stáhnout příliš hluboko a pak před nima vznikla ta díra, ze které mohl hráč Nottinghamu střílet. Normálně by to nevadilo, když máš 2 střední záložníky na pozicích, ale tady prostě jeden chyběl a bylo potřeba, aby tam víc stlačili prostor.

Reagovat
Busby babes

no myslim si trochu neco jineho,a el good point. jinak samozrejme, ze tech chyb tam bylo vic. to je jasne.

Reagovat
vitasrp

A co si myslíš? Jakože by mě fakt zajímalo, co byste v tomhle brejku od středního záložníka čekali.

Mohl zůstat úplně uprostřed, ale to by byl úplně mimo hru a hráči soupeře to vidí, takže by si okolo beka sehráli jednoduché 2 na 1 a opět by z toho byla šance (možná i větší).

Tohle nemá ideální řešení, jakmile ti při ztrátě míče zůstane jen jeden hráč pokrývající střed (nemusí to být nutně záložník, některý týmy tam přesouvaj krajního obránce atd.), tak máš prostě vždycky problém, protože to nepokryješ.

Reagovat
Busby babes

cekal bych od nej vetsi awarenes o tom, co se okolo nej deje. ano, dostal se rychle pod mic ale v situacu, kdy nebylo treba tam Dalota zajistovat. ten hrac sel do dvou. Jonny tam byl moc nizko taky, ale zas kdyby tam Scott nebezel, podle me teda trochu zbytecne, tak yb mozna byl vejs. Takhle tam byl i Scott zbytecne. plus teda nevim, jestli AWB na nekoho zakricel a upozornil na Gibbse, to by byla pripadne dalsi velka chyba no.

nevim, jak myslis to, ze by okolo beka sehrali 2 na 1. Elanga tam mel proti sobe 3 nase hrace, hrotak bzl v souboji s Varanem a AWB mel hrace na zadni tyci. zustal tam vonej jen Gibbs na stredu. kdyby tam tohle Scott hlidal, tak si Elanga nema s kym narazit...

Reagovat
vitasrp

Myslím to tak, že hráč, co to házel Elangovi na křídlo, by v případě, kdy by tam krajní obránce byl úplně izolovaný, nemusel zůstat pod ním, ale šel by do tandemu, oběhl by ho a vytvořil jednoduchý přečíslení 2 na 1. Tomu třeba McTominay doplněním toho prostoru zamezil.

A větší awarenes, to je jako dost těžký. Gibbs po zisku míče odbíhá vlevo, hra se vyvíjí směrem doprava, takže je k němu McTominay neustále zády a nemá jak ho vidět.

Možná bych vyčetl, že si nepohrál víc s postavením svýho těla a neblokoval přihrávku směrem na střed, mohli s Dalotm efektivněji nasměrovat Elangu na rohový praporek, ale to už jsou složitý věci.

Reagovat
vitasrp

Víceméně to byla situace 5 na 5 s tím, že u útočníka soupeře jsou 2 obránci, takže někde prostě bude volný hráč.

Reagovat
Busby babes

jo, jak rikam, bylo tam toho vic. zasadni asi je i ta pripadna nekomunikace AWB.

pokud by tam meli Dalota na kraji a sel by mu ten druhej hrac do tandemu, tak tak by sel nejakej centr ze strany do vapna, kde zase byli 3 nasi na 1 jejich. samo, golem by mohlo skoncit i tohle, o tom zadna. well. no nic, na picu zapas.

Reagovat
Man__United

Dvě chyby ten kokot neudělá

Reagovat
Thelvin

Morgan

Reagovat
iamek

Mctominay při gólů byl nás nejvýš postaveny hráč

Reagovat
Salfovic

Chce hrát útočníka a má na to i čísla.

Reagovat
Busby babes

nechce a nema

Reagovat
SaianSupaCrew

Elanga další áčko, slušný

Reagovat
Ligter

už jsem se bál, že bychom to udrželi

Reagovat
Sandstorm

Jak ho tam nechali úplně volnýho banda kriplu

Reagovat
mithro

a hrac, ktory uz mal byt vonku ako bonus

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Reagovat
Man__United

Ale co ten Bruno tam dělal proč to pouštěl

Reagovat
iamek

Reagovat
Man__United

Tohle už hotovo dnes

Reagovat
mimi_united

Hrá za nás kopec hráčov ktorý tam nemajú čo robiť, v zime musia prísť predaje aj nákupy...

Reagovat
Man__United

V zimě nic nebude, Ineos ještě nemá schválený prodej od Premier League

Reagovat
Miguel19

Tvl však je sudí od toho 5 metrů, jak to může posoudit jako roh

Reagovat
iamek

Už potřetí za zapas

Reagovat
iamek

Nádherný roh

Reagovat
iamek

Luxus střídání

Reagovat
iamek

Na hrotu Dalot a Amad a my tam dame nakop

Reagovat
off-olda

10 minut

Reagovat
iamek

Reagovat
Man__United

Taky sem že když prohráváme tak budou 4 minuty

Reagovat
Salfovic

Fergie time is back.

Reagovat
mithro

ak ten Scott bol takticket striedanie tak dnes ETH slusne zazdil

Reagovat
neyto

Reagovat
iamek

Dopadlo podle očekávání.

Reagovat
Man__United

Nevěřím tomu že to byla taktika, určitě další zranění

Reagovat
diastan

Tento ,,joke,, je krasa sledovat

Reagovat
Man__United

Táhni do pice

Reagovat
diastan

Cim dal hezci

Reagovat
iamek

Nejlepší hráč Evans o parník. Smutné.

Reagovat
Busby babes

Bruno dneska uplne neviditelnej.

Reagovat
iamek

Reagovat
John Obi Mikel

Van de Beek nebude hrát?

Reagovat
O.Giroud

este by sa zranil

Reagovat
Sandstorm

Za MU ne.

Reagovat
Strakosha

Bude,ale ve Frankfurtu

Reagovat
Sandstorm

#EtHout

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
JFT97

Forest

Reagovat
diastan

Reagovat
Chittak_LFC

forrest

Reagovat
J0EL

Reagovat
forrest

Jsem rad kluci, ze na me myslite

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mithro

je to hnus, zranenia su jedna vec ale toto nemalo nic. a to striedanie to zabilo.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
iamek

Reagovat
supporter

Treti nejhorsi utok v lize. Skvela prace ETH. Moderni progresivni manazer, ktery za rok a pul ukazal, jak se to dela Skvela prace

Reagovat
Salfovic

Na jeho obranu, na Luton ztrácíte jen gól.

Reagovat
Benzema

Reagovat
VTID94

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
Bayern +

Reagovat
blade115

Reagovat
Strakosha

Reagovat
Zdechlina

Arsenal do čela, ať si lidi z EF ťukaj na čela! Čjé

Reagovat
stiflerovamama

Son už dnes nie je k dispozícií ?

Reagovat
forrest

Dneska jeste ma hrat.

Reagovat
STR

Kluci mohli byste mi prosím sem poslat odkaz na nějaký dobré stránky ohledně streamů hokej/fotbal. Co mám o2 tak jsem ty všechny stránky zapomněl a dneska se hraje ms u20 slovensko vs usa a paní máma se chce koukat a nikde to nedávají. Děkuji.

Reagovat
bbbauch

Soccerstreams100.io

Reagovat
blaugrana

totalsportek.pro dlhd.sx

Reagovat
Nikikrew

Pani, vsetko dobre do noveho roku 2024 , specialne pre gooners dufajuc, ze v Maji Odegard zdvihne tu zelanu trofej nad hlavu ako Patrik Vieira presne pred 20 rokmi

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

Premier League's profit and sustainability rules restrict clubs to allowable losses of £15m over 3 years, with additional £90m allowed if owners inject new equity. Glazers declined to provide capital, but Ratcliffe's investment gives #mufc extra room now.

Reagovat
Kejza

kde jsou hlášky?

Reagovat
masly008

Co by jsi chtěl?

Nový EF ne?

To je ten pokrok.

Reagovat
DieFohlenBMG

A Premier League player is being investigated by the police after allegedly racially abusing a staff member at a luxury block of flats while drunk.

A concierge has alleged that the star turned up at the flats in the early hours of the morning on December 10, He started losing his temper, telling me to give him the ‘f***ing key’,”

“Then he was swearing more at me and said, ‘Give me the key, you f***ing n*****.’ I draw the line at that. I was appalled and disgusted. I said to him, ‘I will not tolerate that. Do not use that word towards me.’

“He was shouting at me, ‘Do you know who I f***ing am? You will never work here again.’ He said the N-word again.”

Coufi?

Reagovat
mistr129

Co na tom policie vyšetřuje proboha

Reagovat
Salfovic

Asi se tam hodně nudí a nemají co na práci

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
blaugrana

Fenin hra v PL?

Reagovat
masina_LFC

a prečo mu nedal hneď ten kľúč?

Reagovat
Miguel19

Havertz dnes hattrick.

Reagovat
mistr129

Kiwior místo Zincenka fajn(i když je to vynucené, 3 zranění hraci na jednu pozici je masakr ), jen skoda že nalevo není místo Gabiho Gabi

Reagovat
Nikikrew

Zostava fajn, len Trossarda by som dal namiesto Martinelliho. Ak si pamatate jeho away zapas na Fulhama, to bol vykon 10/10.

Reagovat
masly008

Pořád s tím Trossardem.

On prostě hraje hůře než Martinelli tak sedí. Za poslední měsíc nepředvedl nic proč by měl být v základu.

Aspoň že si většina už dala pokoj s Nelsonem.

Reagovat
J0EL

Nehraje horsie Martinelli je posledne zapasy mizerny. Tross to vdzycky aspon zrychloval.

Reagovat
Gunner14

Dneska to bude zápas pro Gabiho

Reagovat
Amon

Bentancur je s5! A rovno v základe. Potrebujeme ho ako soľ pri absencií Kulusevskiho, Maddisona, Bissoumu

Reagovat
Gunner14

Tak pojďme si pro 3 body konečně

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

SAKAAAAA

Reagovat
Tommy the Gunner

A Gabi taky vyborne

Reagovat
SunFells

Chápu, že Arteta nechtěl moc zasahovat do sestavy, ale Kai s Eddiem zatím nebylo moc zdařilé kombo, Eddieho bych hrál proti WHU a dnes Jesuse.

Záloha s Iwobim a Cairneym je sexy.

Reagovat
Edgewalker

To bude těsné.

Reagovat
Edgewalker

Cool, nakonec úplně cajk

Reagovat
Mimalu

ani ne, z toho zastaveného záběru bylo vidět, že to je ok

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Gunner14

Pěkně Gabi a protiútoky to je jeho

Reagovat
Trand

Z prvního pohledu jasný offside, každopádně hezky Bukayo

Reagovat
SunFells

Jak komentátor Aderabioyovi říká radši Tosin

Reagovat
Miguel19

To byl od Palhinhy faul i ruka ne?

Reagovat
mr.Silver

Bez žluté?

Reagovat
Nikikrew

Zostava fajn, len Trossarda by som dal namiesto Martinelliho. Ak si pamatate jeho away zapas na Fulhama, to bol vykon 10/10.

Reagovat
Nikikrew

Preco je Gabriel niekedy taky bezmozog

Reagovat
blaugrana

Kiwior je casovana bomba.

Reagovat
Golasso

To spíš White na druhé straně.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ragnar Lothbrok

White klasicky s tim svym bráněním ve vápně nebo kolem vápna, kdy stojí pět metrů od svýho hráče.

Reagovat
Trand

Naše kraje obrany vůbec nestíhají

Reagovat
guestikor

Minha fajn Kéž by nás komentoval častěji

Reagovat
martin.b

Žlutá za dive

Reagovat
Front hell

Reagovat
krisa

úplně jasná. Tohle ať začnou trestat třeba i zpětně a to by se vidělo kolik by toho ubylo

Reagovat
bbbauch

Nekoukam, ale tipnul bych si fallen star boye

Reagovat
Trand

Tak to by sis tipnul špatně

Reagovat
bbbauch

Stane se

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

Kiwioruv gol, je totalne prisernej

Reagovat
mr.Silver

Co s tím měl dělat?

Reagovat
J0EL

Heh, byt pri hracovi, kde bolo jasne, ze ta prihravka pojde?

Reagovat
Nikikrew

Blbost, prihravka .prudka tocena a utocnik v nabehu. Chyba sa stala pri strate lopty v strede pola

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Tommy the Gunner

Nezaspat a byt bliz Jimenezovi viz video. Btw cely zapas je zpomalenej a akorat blbe cumi.

https://dubz.co/v/n231y8

Reagovat
Golasso

Jako měl to udělat líp, ale svádět to na poslední článek řetězce selhání ...

Reagovat
Gunner14

Hrozný

Reagovat
mr.Silver

Co tam před gólem zkoušel Saka?

Krásná akce od Fulhamu.

Reagovat
blaugrana

necakane cez toho polskeho komedianta

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

lol

Reagovat
Golasso

Reagovat
krisa

Ta levá strana obrany je prostě děsná bída

Reagovat
Nikikrew

Eddie ahjaj

Reagovat
tweek

Ta obrana je dneska šíleně nejistá

Reagovat
jk

Sarr

Reagovat
iamek

Souboj proti nám bude mazec. Oba týmy mají víc hráčů v nemocnici, než na tréninku.

Reagovat
Thelvin

Sarr

Reagovat
guestikor

Kiwior náhradní stoper a Arteta nejen, že ho nechá hrat krajního beka, ale ještě po něm chce, ať chodí pomáhat do zálohy.... naivita.

Reagovat
Gunner14

A koho tam má dát když jsou všichni ostatní zranění?

Reagovat
Edgewalker

Cédrica

Reagovat
guestikor

Nemá po něm chtít něco, co mi není absolutně vlastní. Klidně bych tam dal Cedrica bez picovin na středu zálohy.

Reagovat
krisa

a chtěls tam Soarese nebo jak?

Reagovat
Gunner14

Ta naše neschopnost vepředu už je do nebe volající, chce to tam novou krev, snad už na tom Edu pracuje

Reagovat
mr.Silver

Nketiah šílený poločas zatím.

Reagovat
Miguel19

Willian hraje dobrej zápas

Reagovat
Golasso

Havertz teď parádně, tohle přesně v záloze potřebujeme. Bohužel jeho souhra s Martinellim nefunguje, nemají "chemii" ...

Reagovat
mr.Silver

tam budeme taky problém s Kiwiorem, od něj je to prozatím žalostná podpora v útoku.

Reagovat
mr.Silver

Saka by taky mohl zkusit ustát nějaký souboj

Reagovat
EL Gringo

Mne sa zdá, že u vás tam viacerí ochotne padajú

Reagovat
krisa

Reagovat
Edgewalker

jo...

Reagovat
Gunner14

Gabii ach jo

Reagovat
Amon

Bournemouth je jasne lepší. Rozohrávka z obrany nefunguje. Johnson je k ničomu.

Reagovat
jk

Posledních pět minut možná.

Reagovat
Gunner14

Ode na co čekáš teď...

Reagovat
guestikor

Ode by se taky mohl odnaučit ty balony pridrzovat

Reagovat
Gunner14

Oni to všichni zpomalí jen aby to stejnak pak dodrbali

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ještě že bude ta pauza teďka.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Willian se rozběhl s balonem směrem vpřed za tenhle poločas víckrát, než za celý to svoje působení u nás.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Miguel19

I u nás

Reagovat
krisa

Reagovat
martin.b

Willian na to že byl před 5 lety totálně vyčpělej tak našel slušnou druhou mízu.

Reagovat
Trand

Dneska mě to nebaví. Od nás nejlepší asi Kai, z Fulhamu se mi hodně líbí Robinson. Chybí mi tam pohyb vepředu nějaký moment překvapení.

Reagovat
Edgewalker

Bída, fakt to není ono poslední dobou.

Reagovat
Gunner14

Trossard a Jesus in

Reagovat
krisa

S West Hamem sice prohra ale herně kočka-myš. Dnes bohužel slabota fest zatím

Reagovat
iamek

#mufc have decided against triggering an option to extend Raphael Varane's contract by 12 months, leaving the defender free to hold talks with foreign clubs over a summer transfer from tomorrow.

Snad půjde

Reagovat
iamek

United remain interested in extending Varanes stay at Old Trafford however, with a plan to open talks over a new deal next month

Reagovat
Rohlíček

Martinelli dalsi zapas a dalsi zajebana sance z podobnyho mista ale konecne neco hraje. Nketiah neprekvapil a je k nicemu, Jesus musi do hry co nejdriv

Reagovat
SunFells

Špaténka, nedaří se nám získat kontrolu, ale to není tak překvapivé, když nepoužiješ Jesuse, Zinchenka ani Jorginha - tak snad tam přijde reakce už v poločase. Levá strana až na Kaie dosrala hromadu pasů. Bránění gólu vtipné, jak můžeš opustit svého hráče v lepší pozici, když tě nemůže stihnout nikdo zaskočit ...každý jeden obránce ve výsledku za hráčem.

Reagovat
mr.Silver

Fuj, to je formička

Kiwior špatný, ale ten gól zadrbali taky jiní spoluhráči, White je snad ještě horší. To jsem zvědav, kterého z nich vystřídá Tomi.

Dnes se mi líbí Havertz a Martinelli. Saka, Nketiah a Odegaard průměrné až podprůměrné výkony, hlavně teda Saka mi poslední týdny pije krev.

Nevím, co tam chce Arteta dnes změnit, pokud hrajeme tak zataženě, tak bych tam možná dal Jorginha, jeho kolmice na Martinelliho by mohly být klíčové.

Reagovat
jk

Ten rozhodčí se s tím nastaveným časem snad úplně posral.

Reagovat
martin.b

Nketiaha bych prodal dokud je o něj zájem za slušný peníze, nenabízí nic co chybí Jesusovi, není silovej, vysokej ani nemá dobrej výběr místa.

Reagovat
Nikikrew

Pomale pomale pomale. Slaba ponuka od krajnych bekov, este slabsi overlappingnna oboch stranach. Odegard casto nepresny, Eddie nema poriadny servis. Naopak Fulham lepsim timom, sympaticky vykon od nich. Akosi ma to poslednou dobou nebavi. Aspon Havertz hra dobre

Reagovat
Strakosha

Kiwiora je mi trochu líto. PL je evidentně nad jeho limity, navíc ještě hraje mimo svou pozici. Zimní odchod by byl nejlepším řešením pro všechny strany

Reagovat
Nikikrew

*hostovacka

Reagovat
Golasso

Reagovat
guestikor

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Na stoperu mi nepřišel tak špatnej. Akorát nalevo je ničemnej.

Reagovat
Nikikrew

tak

Reagovat
mr.Silver

Tomi

Reagovat
SunFells

Jaktože Neto není dneska nejhorší brankář v PL? Na slepice se nikdo nedívá co?

Reagovat
jk

Ne všichni sledujou jak woolwich teče na Fulhamu, to je větší komedie.

Reagovat
Tommy the Gunner

Tomi

Reagovat
Golasso

Tam není ve formě snad nikdo a herně je na nás slušná deka už nějakou dobu. Aspoň, že to přišlo už před přestupákem a ne klasicky až na přelomu zima/jaro.

Reagovat
Gunner14

Tomi je zpátky?? Jsem ani nepostřeh že už je na lávce... Tak snad je fully fit

Reagovat
mr.Silver

Do piči ta finálka

Reagovat
Miguel19

Dobrá clona od sudího.

Reagovat
Golasso

Ještě, že jsme z toho nedali gól, fans Liverpoolu by pod rukama shořela klávesnice.

Reagovat
hrundy

Reagovat
Golasso

Nemůže Arteta vysvětlit Whiteovi, že protihráči nemají lepru?

Reagovat
Edgewalker

White nejvíc centr

Reagovat
Gunner14

White je mimo

Reagovat
Thelvin

Co to je za výkon? Bournemouth nás mele úplně ve všem

Reagovat
iamek

Mohl by to už využít

Reagovat
Gunner14

My si nedokážeme nahrát na půl metra

Reagovat
mr.Silver

Hoši, ale klídek.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gunner14

úplně v prdeli jsme momentálně, ani standartky už neumíme bránit

Reagovat
Tommy the Gunner

Jdete do pici

Reagovat
mr.Silver

klasika.

Reagovat
Edgewalker

Zaslouženě, Fulham ve všem lepší.

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Golasso

Reagovat
BennDyaz

Gól podobný těm, co jsme darovali ManU. To prostě neuděláš nic. Blbý odrazy a je to v hajzlu a můžeš se třeba pochcat

Reagovat
Spikous

Jednoducho ten na istý program je vidno na každom jednom tíme . Tak ako sme mohli s trochou šťastia mať z posledných zápasov 9 bodov tak máme 4 aj to sme kľudne mohli mať 1 bod. Jednoducho tych zápasov je strašne veľa za posledný mesiac a body sa pomerne ľahko dajú stratiť ak má navyše tím vyradených kľúčových hráčov

Reagovat
vladis271

Reagovat
mr.Silver

Saka stridej ho, to je šílenost dnes.

Reagovat
Tommy the Gunner

Saka

Reagovat
Rohlíček

Saka je totlane v prdeli

Reagovat
BennDyaz

Saka by přestřelil i rugbyovou bránu. Psycho

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Golasso

Reagovat
Gunner14

Saka???? Však to mohl zkusit aj stopnout, to mě poser už

Reagovat
mimi_united

Saka hype pomaly končí. Skončí ako náš Rash

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Golasso

V lepším týmu by byl Rashford dobrej

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jasně

Reagovat
krisa

zbožné přání kámo

Reagovat
SunFells

Volej placírkou mě vždy dojme

Reagovat
eder

Teď ta tabulka vypadá docela obvykle. Gunners čtvrtí o bod před Spurs...

Reagovat
Golasso

Až na ten Liverpool na špici a Aston Villu na druhým místě no

Reagovat
Spikous

Ja sa nesťažujem aj keď to na konci sezóny bude umiestnenie iné tak ale do 5 miesta by to mohlo Aston Ville vyjsť

Reagovat
SunFells

Jejda, teď retardi zase pojedou tuhle strunu.

Reagovat
J0EL

Uz to skusal jk ako prvy

Reagovat
SunFells

Ten negramota nepřekvapí

Reagovat
jk

jojo

Nacase si znova zvykat, ze sa nam budete pozerat na chrbat no

Reagovat
vladis271

to by museli viest ligu City.

Reagovat
mr.Silver

To je hnus, počasí tomu nepomáhá

Reagovat
Tommy the Gunner

Vsichni stojej a cumej

Reagovat
Edgewalker

Výkon 0/10 dnes. Ještě že to jde zachránit Nelson...

Reagovat
Rohlíček

Neskutecna urgenece udelat neco s vysledkem

Reagovat
Gunner14

Úplní mimoňi poslední zápasy, díky za pauzu

Reagovat
Golasso

Hezky komentátor vyroastil Nketiaha

Reagovat
blaugrana

Tak nie. Ani s Riceom to na titul nebude. Širka a kvalita kadru City je stale o level inde.

Reagovat
SunFells

Reagovat
mimi_united

Hlavne Rodri o triedu lepší hráč ako Rice, asi aj o tom to bude

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
jk

Sony

Nechápu co tam předtím 2x prováděl. Kdyby to pokaždé napálil jak má ve zvyku, už je dávno po zápase.

Reagovat
Golasso

Nelson za Havertze

Reagovat
mr.Silver

Ale takový centr musí kurva útočník mít, Jesus a Nketiah

Reagovat
mistr129

Reagovat
SunFells

Jesus se tam natáhl jen aby se neřeklo o_O

Reagovat
Gunner14

ocas

Reagovat
Gunner14

Co teď pískl jako???

Reagovat
Edgewalker

Přišlo mi že Saka tam vleže někoho kopnul nebo tak něco.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Gunner14

jsem neviděl, slušně jde na hráčích vidět ta frustrace, neschopnost přihrát na pár metrů, všichni kroutí hlavou. Ta pauza nemohla přijít v lepší moment

Reagovat
Tommy the Gunner

Ostudny vykon

Reagovat
2miguel1

Kks ten Pahlinha by bol super za Busa v Barce

Reagovat
Miguel19

Tvl ti fans Barcy, jak sem chodí vykupovat hráče z dřevácké PL...

Reagovat
FCSL

Posledních 5 kol 4 body Nakonec budem rádi za LM

Reagovat
Spikous

Ten nahustený program zápasov sa podpisuje na každom klube z tých ktoré sú hornej v prvej sedmičke povedzme

Reagovat
SunFells

V Liberci asi jo.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
FCSL

Já zapomněl, jdeme na titul!

Reagovat
Gunner14

Pokud Liverpool zítra vyhraje, tak jsme 5 bodů na první místo. Ale ty už tady začínáš kecat o tom jak budeme rádi za TOP4

Reagovat
FCSL

Že ty jsi snílek už jsme viděli minulou sezonu no, když jsi tu psal furt o titulu. Já hlavně vidim naše poslední nevýkony a to že jsme prostě Arsenal, kterej to vždycky posere. Ale že to poserem už tekhle brzo, to jsem nečekal. Hlavně budem ztrácet i na City a na to kolik oni projebali bodů a že byli celou dobu bez KdB je to to fakt trapas. Na titul nemáme ani náhodou, kádr ani Arteta

Reagovat
Gunner14

Já jsem snílek a ty připosránek. "a to že jsme prostě Arsenal" si běž fandit City posero

Reagovat
J0EL

to je mentalita dpc zas

Reagovat
Chytrej Jenda

Každej z těch týmu v top 5 si za poslední měsíc prošel herní krizí. Ten nahuštěnej program + kvalita PLka se hold projeví.

Reagovat
J0EL

navyse proti WHU aj Ville sme neboli horsi, len sme mali marnu koncovku. Sanci sme mali dost. Vylozene bieda to bola tak s Newcastlom a teraz s Fulhamom no.

Reagovat
jk

BJ celý zalpas ukazuje že ty jeho centry jsou skvělé, konečně to tam někdo uklidil. Richi

Reagovat
Jesfey

Lehčí centr snad nebyl Nejneviditelnější hráč na hřišti

Reagovat
jk

Šašku

Reagovat
Breze

Mne sa paci, ze sa nesnazi moc vymyslat, nepredrzuje zbytocne loptu, ale castokrat skusa hned z prvej posielat centry alebo prihravky do velmi zaujimavych pozicii. Nie vzdy to vyjde, ale je vidiet, ze myslienka je tam a musi uz iba dopracovat na prevedeni. Z neho bude este velmi dolezity hrac.

Reagovat
Free_player

Arsenal vůbec neví neskutečný jak s nima Fulham cvičí

Reagovat
Gunner14

Fanoušek Tottenhamu sleduje Arsenal když hraje Tottenham

Reagovat
forrest

Křeč…

Reagovat
Free_player

Omyl fanoušek Spurs stíhá všechno ... Spurs na TV a Arsenal na compu

Reagovat
jk

Stačilo se podívat na highlighty, třeba zde https://x.com/fullback03/status/1741507300622266631?s=46

Reagovat
Gunner14

Saka dej si tu barvu z palice pryč, asi ti to bere krev z mozku nebo nevím

Reagovat
Edgewalker

To je peklo

Reagovat
Golasso

Že Nketiah dohrál je asi nějaká Artetova silvestrovská taškařice.

Reagovat
Edgewalker

On je tak neviditelný, že na něj zapomněl sám Arteta.

Reagovat
Golasso

To je možný no

Reagovat
Rohlíček

Martinelli prvni puli asi nejlepsi hrac, za odmenu byl v vystridan, aby koukal na Sakovu dnesni grotesku

Reagovat
Breze

Gil ani prazdnu branu netrafi

Reagovat
Jesfey

Neměl vůbec hlavičkovat, pak by ho tady těžko někdo mohl vinit za to, že špatně hlavičkoval balón, který letěl za něj. Na to, jaký ten balón byl, to trefil dobře.

Reagovat
Tommy the Gunner

Trossard

Reagovat
Gunner14

Trossard

Reagovat
Rohlíček

Trossard mel 4 balony a vsechny zajebal

Reagovat
Kuba408

Ty jsi čtvrtý ty jsi Arsenál

Reagovat
Thelvin

Co se stalo Velizovi? Mně to přišlo jako obyčejný střet

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak delal panenky a pak chtel strilet ve vapne a frajer mu do toho skocil, tak bylo videt, jak si o nej propnul koleno. To zase bude na dlouho.

Reagovat
Thelvin

Aaaaa to je v řiti tohle

Reagovat
Breze

Aspon take 2 mesiace bude mimo.

Reagovat
kulych

Jj i podle reakce spoluhráčů to bude na dlouho

A Sarr nepojede na AFCON a nemuselo by to být snad na dlouho, tak by si mohl odpočinout a být brzo ready.

Reagovat
supporter

Arsenal Saka Odegaard Trossard

Raya Arteta Rice

Reagovat
Zdechlina

United

Reagovat
diastan

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manik...

Reagovat
forrest

Jedno slovo a kolik emoci to vzdycky vyvola…

Reagovat
wyqinac

fanousek united se komukoliv smeje

Reagovat
Breze

To mnozstvo zraneni je uplne sialene a to hrame prakticky iba jednu sutaz. Nieco je tam zle, bud nedostatocna priprava alebo zlyhanie zdravotneho personalu.

Reagovat
Csaplárova past

Cítím deja vu při pohledu na Arsenal. Pro ten aktuální budou Citizens a Reds příliš velkým soustem . Těžký los, následujících pět zápasů může být v podobném stylu jako těch pět posledních ...

Reagovat
forrest

Opät iba chybalo stastie…

Reagovat
vitasrp

Mám k dispozici stále tyhle vstupenky na zápasy Manchesteru United

Man United - Tottenham (14.1.) 4 lístky, cena 3000 Kč za kus

Man United - West Ham (4.2.), 6 lístků, cena 2800 Kč za kus.

Kdyby někdo i navzdory té mizérii chtěl vyrazit, napište mi na vitasrp@centrum.cz

Reagovat
bbbauch

Zkus J0ELa

Reagovat
J0EL

Staci mi mizeria Arsenalu teraz ale dik ze na mna myslis

Reagovat
bbbauch

Reagovat
oli9

Dnes to vidím na 3:1

Reagovat
EL Gringo

Podľa mňa to dáme bez inkasovaného gólu

Reagovat
Whitemedia

Rooney vůbec netuší a od postupu táhne mančaft k sestupu. Posledně mi teda Busby vysvětlil, že má hrozně těžký los a za nic nemůže, ale teď už snad za něco může i v busby světě.

Reagovat
SunFells

Reagovat
VTID94

Prd ťažký los. Je to amatér. Absolútne nemá čo robiť na lavičke profesionálneho klubu. Odpálil Derby, v Amerike tiež pekný fail. A teraz "krása" v Birminghame. Za mňa ale spokojnosť

Reagovat
Amon

Birmingham by sa mohol vrátiť do PL. I Sunderland. Dve ďalšie derby zápas by som si priaľ

Reagovat
J0EL

Reagovat
avicii

Ten si už neskrtne ako tréner

Reagovat
oli9

Pokud má rozum, zdrhne k saudum

Reagovat
Salfovic

Po zkušenostech s Gerrardem má smůlu.

Reagovat
vladis271

Gerrard nedava ani Saudov.

Reagovat
Coutinho10

tak pojďme si upevnit 1. místo a ať se Mo rozloučí před odjezdem vítěžně

Liverpool XI: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Gomez, Szoboszlai, Endo, Jones, Salah, Nunez, Diaz.

Subs: Kelleher, Mac Allister, Gakpo, Elliott, Jota, Gravenberch, McConnell, Quansah, Bradley.

Reagovat
avicii

Dobra zostava aj s dobrými možnosťami na lavičke, ale platiť to bude len dnes

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
MoonKnight

Jak je na tom vlastně Bajcetic? Nenašel jsem nikde ofiko zprávu jak dlouho má být mimo? Prý už trénuje Thiago a bude v lednu k dispozici. Vzhledem k tomu, že odjede Salah a Endo by bylo hodně fajn, kdyby Thiago vydržel aspoň ty 2 měsíce a dal těch 10 zápasů v kuse, za mě zdravý Thiago je furt top záložník, co může pomoct při absenci Salaha pomoct k bodům.

Reagovat
Coutinho10

našel jsem info k oběma

Klopp on Thiago and Bajcetic injury returns:

Thiago should be back in training in January.

Bajcetic is a "growing issue". He could "train today but then not for 4 or 5 weeks."

Reagovat
oli9

Mac na lavičce

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

No Trippier or Wilson, což hlavně u Trippiera pro ně může bejt pozitivní

Newcastle XI: Dubravka, Livramento, Schar, Botman, Burn, Longstaff, Miley, Guimaraes, Gordon, Isak, Joelinton

Subs: Dummett, Lascelles, Ritchie, Krafth, Karius, Hall, Almiron, Gillespie, Murphy

Reagovat
Salfovic

Trippier se radši zranil, jinak by ho to nechal Howe kurvit dál.

Reagovat
sound la

Bossák

Reagovat
smazaný uživatel

Nový hrad dneska dostane čtverku.

Reagovat
kissak

To jsi ještě milostiv pane.

Reagovat
MystycMac

Určite nie Liverpool je impotentný ešte keď hra Nunez tak budú radi za gol...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
krisa

Myslíte že mají nové štulpny na každý zápas, nebo jim ty potrhané perou?

Reagovat
Salfovic

Hráči si je pak štupují.

Reagovat
blaugrana

Z Enda spravil Kloppo dobrú masinku

Reagovat
Coutinho10

Darwin si zase nepohlídal offside

Reagovat
R.Meireles

Tak těsnej těžko vyčítat

Reagovat
Coutinho10

j, škoda, ale nevadí...teď máme penaltu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

jasná

Reagovat
SunFells

Ooo krásně Diaz

Reagovat
krisa

Trefit ho trefil ale ten následný pád bylo divadlo

Reagovat
MystycMac

Veď daj mu ešte kartu preboha...

Reagovat
EL Gringo

Nechápem že ani žltú mu nedal, ved šiel sám na kasu

Reagovat
Luc-Luc

Omg

Reagovat
Coutinho10

twl Mo i Trent dorážka

Reagovat
blaugrana

a presne takto sa stracaju body...

Reagovat
pingla

to je zmrdeček, ale v dnešní době je to prostě penalta

Reagovat
Kixi Syhimour

Vždyť Botman vůbec netrefil míč

Reagovat
pingla

ale taky netrefil Diaze natolik, aby sebou mrsknul o zem. Nebo chceš snad tvrdit, že ten kontakt zapříčinil pád (a následnou penaltu)?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak jako Diaz toho určitě využil, co si budeme, nicméně neklasifikoval bych to vyloženě jako zmrdské, těžko se hraje, když ti obránce narve nohu před cestu a míč je na míle daleko.

Reagovat
MystycMac

polena

Reagovat
Luc-Luc

Jeste ten Trent pak to bylo zakonceni jak z okresu

Reagovat
Kixi Syhimour

No, jakože už bych ho asi z těch penalt sundal...

Reagovat
dantetomas

Ako Dubravka ide mat zazracnu noc ci ako? Cobol akysi

Reagovat
VTID94

Choď do piče

Reagovat
VTID94

Blbé keci ako cobol a podobne si nechaj. Jedno ci je to joke alebo nie

Reagovat
dantetomas

Ty ak si nahodou videl tretiu serihu Lajny, tak si musel skoncit na depresivach

Reagovat
dantetomas

Antidepresivach kurva

Reagovat
VTID94

Našťastie nie . Na to slovo som alergický normálne

Reagovat
Salfovic

Občas je má.

Reagovat
MystycMac

Liverpool uplne smiešny v útoku dnes čistych 0:1 pre Castle

Reagovat
mimi_united

Dúbravka je nedocenený brankár

Reagovat
oli9

Díra

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Luc-Luc

Pozitivni ale je, ze hrajem paradne

Reagovat
Breze

Zatial to vyzera, ako zapas proti dorastencom. Newcastle vobec netusi, co sa deje.

Reagovat
MystycMac

na Liverpool to stačí gol nedaju ani do rana...

Reagovat
oli9

Reagovat
martin.b

Trent větší palič než Darwin Salahovi penalty nemám dlouhodobě rád, volí sílu nad přesností a jeho střely doprostřed už jsou přečtený.

Reagovat
Miguel19

Newcastle je fakt zoufalej. Aby se Howe fakt za chvíli nepakoval...

Reagovat
Janek 7

To je, ale Pool je opet zoufalej v utoku. Takhle presne zbytecne ztracime potom body. Nunez by tohle mel promenit a Salah pecku taky. TAA ta dorazka? To nehodlam komentovat.

Reagovat
Miguel19

Trentovi bych to nějak nevyčítel. Těžká pozice..

Reagovat
Breze

Zrovna ta dorazka od TAA bola velmi tazka pozicia, lopta vyskocila prilis vysoko a myslim, ze bol rad, ze ju vobec trafil.

Reagovat
Salfovic

Nikomu jinému se teď ta ,,pauza´´ nehodí tak jako jim.

Reagovat
mistr129

Dobrý den

Reagovat
martin.b

Aby nám Salah vůbec chyběl až na tu průnikovku na Darwina dnes jenom kazí.

Reagovat
Janek 7

Tvl, co zase nedal ten Nunez? Proc ho dava do toho utoku?

Reagovat
martin.b

On je skvělej, má vliv na naší hru, ale ta finální fáze

Reagovat
martin.b

Nebo skvělej… to je přehnaný, ale rozhodně to není Carroll co byl napiču ve všem, jen prostě před bránou mu chybí klid a sebevědomí no

Reagovat
MystycMac

NUNEZ

Reagovat
Kixi Syhimour

100 mega

Reagovat
martin.b

Já se z toho Nuneze poseru fakt

Reagovat
Janek 7

To ja taky. Ten netrefí ani vodu z lodě.

Reagovat
Mastný Chobot

Dubravka sa rozchytal

Reagovat
MystycMac

to neni Dubravkou aj keby tam nebol tak Nunez pre zmenu by branu netrafil

Reagovat
Luc-Luc

Ten Darwin by mel zkusit kridlo spis

Reagovat
Janek 7

Taky si myslim

Reagovat
dantetomas

Idealne kridlo v uplne inom klube

Reagovat
Bandita_Harry

To si už robia fakt srandu hovada

Reagovat
Janek 7

To uz melo byt davno 3:0 a po zapase. Ten Nunez by fakt netrefil ani vodu z lodě

Reagovat
Luc-Luc

Skoda ted tvl

Reagovat
Kixi Syhimour

Tyčka, nájezd, penalta, ofsajd gól, proboha z toho úplně čiší ztráta

Reagovat
martin.b

To by porazilo Garnacha

Reagovat
MystycMac

Arnold to by bol go,l ale dnes je každému jasne že Gol Liverpoolu neni sudeny to je taký typicky zapas Poolu kde stratia...

Reagovat
EL Gringo

Joelinton nedostal ani kartu?

Reagovat
hrundy

Pokud se nepletu, tak se za tohle karta nedává.

Reagovat
Janek 7

Ne. To nechapu. Tvl at je ukonci. Vzdyt ten Newcastle nevi, ktera mlati

Reagovat
masly008

Pokud je faul za držení a nechá výhodu tak už kartu dát nemůže.

Reagovat
O.Giroud

Najdebilnejsie pravidlo na svete kto toto vymyslel, ze borec nedostane kartu za prerusenie akcie ked sa ponecha vyhoda.

Reagovat
Salfovic

A ještě debilnější je, že v některých případech dostane.

Reagovat
krisa

Reagovat
Kixi Syhimour

vůbec nerozumím

Reagovat
Coutinho10

to proto jí fakt nedostal ? Tak to je fakt dementní, před pár lety to ještě normálně fungovalo, že se dostávala

Reagovat
O.Giroud

hej no, ale ako hovori Salfovic tiez mi pride, ze niekedy sa da a niekedy nie este Joelinton proste k nemu dobehne a buchne ho do ramena

Reagovat
O.Giroud

https://twitter.com/oltsport_/status/1741927813672812706

V podstate za toto nedostaneš žltú lebo dostaneš výhodu, ktorá aj tak väčšinou je úplne k prdu.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
LAM

Vždy je to na posouzení rozhodčího. Ten debil je ale v lese

Reagovat
pingla

nezáleží tam na typu toho faulu? že kdyby někoho přejel podrážkou nebo obecně fauloval tak, že hrozí nebezpečí zranění (nebo dokonce toho faulovaného hráče zraní), tak se karta dává? Tady jen hráče zatáhl za rameno, nic nebezpečného.

Ale jinak s tím posuzováním taky těžce nesouhlasím.

Reagovat
Greny

Je to tak "zdržovací fauly" jak píšu níže, strčením,tahání za dres, přidržení atd bez karty, skluzy, loket, kopnuti atd s kartou

Reagovat
Nikikrew

Joelington nedostal fakt tu zltu

Reagovat
Remt

Nedostal? Však dával výhodu aby následně dal žlutou ne?

Teď neodpiskany faul na Diaze.. to je fakt plešatej kripl

Reagovat
Mastný Chobot

Lebo su take pravidla. Jednoduche

Reagovat
Nikikrew

Ved to nedava logiku ale. Fauluje ma zamerne, a z vyhody bude do 5 sek pokazena prihravka, potom co?

Reagovat
O.Giroud

este by som pochopil, ze keby z vyhody padne gol tak nebude karta, ale inak to fakt ludia co presadili by mali mat zakazane mat nieco s futbalom

Reagovat
Mastný Chobot

To, ci vy premenite sancu na gol, predsa nemoze mat vplyv na to, ci hrac dostane zltu alebo nie. To by uz len bola volovina. Karta sa dava za konkretne porusenie pravidiel, nie za kontext.

Reagovat
O.Giroud

Preco nie ked sa "zaviedlo" napr. pri penalte, ze nebude dvojity trest? Ze nedostanes cervenu a k tomu penaltu, tak nevidim nic divne aby si nedostal zltu kartu pri inkasovani golu po avizovanej vyhode. Ale ja nehovorim, ze to tak ma byt ale ze by to som to este pochopil keby to niekto vymyslel takto, nez ze niekto ide po tebe s tym, ze ho nezaujima lopta ale iba dany hrac a nedostane zltu len preto, ze dostane vyhodu, ktora v 99% pripadoch neskonci ani strelou.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja ta chapem, len pisem, ze taketo vyhodnocovanie ma racio v tom, ze zltou kartou netrestas samotny faul ale to, ze hrac prerusil nadejny prechod do utoku. Ak je po nom vyhoda, ergo neprerusil ho, tak na zlta tam nema byt (ak samotny faul nebol dostatocne tvrdy na zltu ofc). Je to trocha zvlastne, ale nie uplne nezmyselne.

Reagovat
O.Giroud

asi hej, skor ma to nasralo preto lebo Joelintenov faul bol proste podla mna dost neferovy, ze priblizi sa k Szobovi a normalne mu jebne do ramena keby na neho len polozi ruku ako to vacsinou byva a borec hned spadne asi by som to bral inak

Reagovat
mistr129

Aby tvoje srovnání bylo smysluplné, musela by být červená udělena v situaci, kdy je penalta neproměněná

Reagovat
Mastný Chobot

Ta zlta sa v takomto pripade dava za to, ze super zamerne prerusi nadejnu situaciu. Ak je po nej vyhoda, tak ju predsa neprerusil. Je to zvlastne, ale racio to ma.

Reagovat
O.Giroud

no skor to je o tom, ze tie fauly boli take ze nejdes ani po lopte ale rovno po hracovi a preto to boli jasne zlte karty

Reagovat
Nikikrew

Akoze Joelington vedel, ze po tom zakroku bude mat Liverpool vyhodu? Ved takticky prerusil nadejny brejk Poolu = zlta karta. Preco sa tak vsetko dpc komplikuje, nechapem

Reagovat
Mastný Chobot

No praveze ho neprerusil, lebo Liverpool v nom mohol dalej pokracovat kvoli vyhode. To je cele. Ten samotny zakrok nebol dost na zltu.

Reagovat
mistr129

Takticky faul + výhoda = není karta ne?

Reagovat
kissak

Zdá se to jen mě a nebo Taylor klasicky nestíhá?

Reagovat
Spikous

Inak Szoboszlai nejako často stráca zbytočne lopty. To je len dnešný zápas alebo to trvá dlhšie?

Reagovat
MystycMac

to je druhy Antony...

Reagovat
Spikous

Ale takéto ľahké straty pred šestnástkou kde má možnosť to rozdať na krídlo a stratí loptu. Veď začiatok sezóny mal dobrý pokiaľ si dobre pamätám

Reagovat
bbbauch

Reagovat
avicii

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
frezi

od poslednej repre pauzy je mimo

Reagovat
Spikous

Vyzerá ako keby nevedel čo hrať na ihrisku

Reagovat
vladis271

Reagovat
Miguel19

Taylor z toho opět udělal bramboračku. Překvapivé.

Reagovat
Janek 7

Dela. Dalsi faul Joelingtona a da zlutou Diazovi :D

Reagovat
Breze

A divis sa po tej Diazovej reakcii?

Reagovat
LAM

Za to všechno může on, že nedává jasný karty. Škoda že nehraje v Anglii Řepka. Ten by mu aspoň třeba napálil

Reagovat
Greny

Pokud se nepletu, fauly jako držení, tahani, pozduchnuti následuje výhoda tak se pak zluta už nedava

Reagovat
avicii

on je strašný rozhodca ale sebavedomo dáva karty za protesty, to áno

Reagovat
Luc-Luc

Curak plesatej

Reagovat
Registrujisejenproto

Jestli se tem dylinakum nechce behat v desti, at jdou stridat Szoboszlai, Nunez, Diaz

Reagovat
MystycMac

LIverpool v lese úplne ty u utok stratený su totálne...

Reagovat
MystycMac

REDKA nič ???? Alister alebo Casemiro by ju už mal...

Reagovat
Spikous

Ten Taylor je úplne mimo dnes

Reagovat
dantetomas

Ked vidim, ako ta inteligencia z Diaza priam srsi, tak ocakavam druhu zltu za nejaky stupidnu chobotinu

Reagovat
Mastný Chobot

HEJ!

Reagovat
Registrujisejenproto

Dnes uz 3 bodum neverim. Spalene 3 golovky, ted uz To hriste bude uplne v prdeli druhy polocas

Reagovat
VTID94

Ten Taylor to je prvotriedny kkt. Absolútne nezvláda zápasy kazdy jeden v poslednej dobe čo pískal tak len chaos nervy kontroverzie a vyjeb z varom

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
pedroLFC

My jsme těma žlutejma naprostý retardi

Reagovat
Remt

Vymrdanec, jednou za toto kartu nedá, pár minut na to za to stejné kartu dá. On fakt vše odpiska naopak než by měl. Nepamatuju si že bych viděl horší výkon rozhodčího letos.

Reagovat
Mastný Chobot

Horsiu formu ako liverpoolska ofenzivna trojka ma uz asi len ta nasa a MU.

Reagovat
kissak

Naše též

Reagovat
avicii

Jota to musí zachrániť

Reagovat
Greny

Taylorovi se to sype jak domeček z karet, ten vůbec neví kde je a co se děje... A ty karty co začal dávat za kecy a zakopnutí už mu zápas moc nezachrání

Reagovat
LAM

Jak takovejhle čůrák může vůbec pískat?

Nedá jasnou žlutou která je vidět až z vesmíru a pak začne rozdávat mariáš

Reagovat
masly008

Kterou myslíš?

Reagovat
iamek

Jak tenhle dement může vůbec pískat ligu

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože ten Nunez mi vůbec nepřijde, že by se ve své nejhorší disciplíně (= zakončování) měl nějak zlepšovat. Do mezihry jsem docela překvapen, jak je oproti loňsku přínosný, nicméně za 100 milionů bych si představoval, že by nám mohl vyhrávat zápasy, takhle má na kontě zatím jenom Newcastle venku. Hůl nelámu, nicméně to fakt může být komický flop

Reagovat
Benzema

Ja už s ním strácam trpezlivosť, strašne komicky a amatérsky mi príde s tým jeho zakončením

Reagovat
81Tomas

Jota misto Darwina, on tam dva foukne

Reagovat
frezi

pojde v 60. za tragického diaza

Reagovat
Greny

V 60. už Diaz nebude na hristi

Reagovat
martin.b

Díaz náhodou dnes konečně aktivní, Salah je z té trojky zatím nejslabší.

Reagovat
81Tomas

tragickeho? vsak ten je aspon schopny prejit pres hrace, zrovna dneska se mi relativne libi

Reagovat
Breze

Nechapem, co tam ti hraci Poolu teraz predvadzaju. Mali zapas uplne bez problemov pod kontrolou. Newcastle netusil, ktora bije. A namiesto toho teraz uz iba cakam, kedy sa tam niekto z Poolu nezmyselne vykartuje. Psychicky to absolutne nezvladaju a pritom na to vobec nebol dovod.

Reagovat
LAM

Hrál si někdy nějakej sport nebo jenom sedíš u TV?

Reagovat
Breze

Reagovat
Janek 7

Sorry jako, ale ma pravdu. Pool ma zapas pod kontrolou. Maji dat 3 goly a ukoncit zapas. Koho by chteli porazet? Vzdyt Newcastle hraje totalni tuzku.

Reagovat
Breze

Reagovat
avicii

Zase sme marny v koncovke ale inak od začiatku zápasu castle melieme ... verím ze aj vďaka lepšej lavičke ich porazime... treba sa aj v satni ukludnit, Taylor si ide zase svoje ale treba sa sústrediť na našu hru..

Reagovat
Janek 7

Co neda ten Pool je, az neuveritelny. To melo byt 3:0 a klidny 2. polocas. Nedivil bych se, ze by zase dostali nejakej slepenj gol a prohrali 0:1. I kdyz ten Newcastle nevi, kde je. Jestli doma Pool ztrati proti takovejm bidakum body tak nemaji v souboji o titul, co delat.

Reagovat
Vinci

Za co jako dostal na konci kartu Trent?

Reagovat
avicii

Zakopnutie lopty po odpiskani

Reagovat
Nikikrew

Inac to ihrisko je opat katastrofa. Tie strely vyzerali ako z dorastu.

Reagovat
martin.b

Achjo, chce to zklidnit a začít zase hrát, Taylor to klasický kurví a my se necháme totálně strhnout, Joelinton bez karty je joke, xG 2,87 a stav 0:0 snad ještě větší. Jinak ale zábavnej zápas pro neutrální fans, má to náboj, šance, emoce, všechno

Reagovat
Janek 7

Jen nechapu, jak dlouho bude mit Klopp s Nunezem trpelivost. Tam byt Jota, tak je to minimalne 1 branka

Reagovat
martin.b

Tak jedna věc je jakej je palič a druhá jakej vliv má na hru, a on prostě vidět je, získává míče, je živej a přínos má. V Benfice nastřílel přes 30 golů/sezonu, stál +80m, není moc důvod nad ním lámat hůl.

Reagovat
Luc-Luc

Jota in co nejdriv misto Darwina, jinak gola nedame

Reagovat
martin.b

že ti nevadí Salah, kterej zazdil největší šanci

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
O.Giroud

až nám Nunez vystriela LM, PL a bude mať cez 200 gólov, potom mu odpustíme aj keď nepremení nájazd

Reagovat
EL Gringo

Alexis namiesto Szoboszlaia, Jota miesto Diaza a Nuneza dať na ľavé krídlo

Reagovat
masina_LFC

Tá finálna fáza je katastrofálna už dlhšie... strašne sa natrápime na gól a potom to tak vyzerá tie zápasy

Reagovat
Janek 7

A na zacatku sezony to tam padalo neskutecne utoku.

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
smazaný uživatel

18:1 na střely

To dneska přijel na Liverpool Wigan?

Reagovat
neyto

Nepodceňujte Wigan, silnej tým! (Jo, připravuju si půdu.)

Reagovat
smazaný uživatel

18:1 na střely po poločase to snad není k vidění ani v zápasech krajské soutěže, ne?

Reagovat
Janek 7

Nechapu, jak jim nemohli dat gol. Aby je to nemrzelo.

Reagovat
dantetomas

Nunez je laska

Reagovat
Luc-Luc

Mooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

Mo oslava na Kuduse

Reagovat
Kixi Syhimour

No, mezihra Darwine

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale celkově skvělá souhra, Darwin -> Dominik -> Diaz -> Darwin -> Salah

Reagovat
Janek 7

Ted udelal dobre Nunez. Nesmi zakoncovat. Musi ho dat na kridlo a musi pripravovat sance a tahat balony do vapna :D

Reagovat
Chittak_LFC

Oči nahoře a hlava otevřená

Reagovat
martin.b

Darwiiiin takhle to musí řešit

Reagovat
Luc-Luc

Nunezovi by to sluselo na kridle, to rikam furt

Reagovat
avicii

Pekná akcia a rýchli gol v druhom polčase

Reagovat
SCELO

Reagovat
Chittak_LFC

Bobby!

Reagovat
Coutinho10

i Fabinho tam byl za ním, jestli jsem dobře viděl

Reagovat
smazaný uživatel

A teď dostane Nový hrad další tři

Reagovat
EL Gringo

Darwinko Mo

Reagovat
Registrujisejenproto

Fabinho+Firmino v hledisti, zitra je oba podepsat!!!

Reagovat
Mastný Chobot

Kokso Newcastle je pekne jalovy

Reagovat
Janek 7

Co nedal zase :D

Reagovat
martin.b

Skvěle Díaz, dnes připomíná konečně toho Diaze ze sezony 21/22

Reagovat
dantetomas

Jeho ked zavries do stodoly, tak tu stodolu netrafi

Reagovat
Janek 7

Ten by netrefil ani vodu z lodě

Reagovat
Melda

Ses naučil novou hlášku?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Janek 7

Kolik bude mit Nunez sanci na gol?

Reagovat
Registrujisejenproto

Darwin

Dubravka chytil 3 goly dnes

Reagovat
Mastný Chobot

Heco sa dnes nenudi

Reagovat
Amon

Dosýtosti si začutá

Reagovat
Bandita_Harry

Môže to byť iba smola ?

Reagovat
kissak

Dneska se tedy Heco překonává.

Reagovat
Luc-Luc

Darwin gola asi dnes neda

Reagovat
Janek 7

To je vid?

Reagovat
forrest

Nunez je dobry kopyto… co vsechno neda…

Reagovat
Chittak_LFC

Tvl, Dubravka dnes ve fantě udělá víc bodů, než můj tým za celé kolo

Reagovat
EL Gringo

Mám ho na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Defenziva Nového hradu

Reagovat
hrundy

Klasika... Místo 4:0 to je 1:1...

Reagovat
avicii

Jasne a gól z hovna

Reagovat
MystycMac

Tak sa to robi ne jak poleno Nunez

Reagovat
Luc-Luc

Z hovna bic

Reagovat
Mastný Chobot

Wow tak to je dobra haluz Isak pekne

Reagovat
SCELO

isak je top hrac

Reagovat
Miguel19

Trent obránce jak vínko

Reagovat
martin.b

Isakovi stačí jedna

Reagovat
Miguel19

Isaka jsme měli koupit ze Španělska.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mastný Chobot

Chris Isak Gejza Bosak dnes znova bossuje

Reagovat
kissak

Z hovna bič, ale pěknej.

Reagovat
smazaný uživatel

Super zábava, chtěl jsem jít číst knížku, ale tak já ještě počkám teda

Reagovat
PP

Henryovka..

Reagovat
Breze

Ako toto moze byt 1:1?

Reagovat
MystycMac

bude 1:2 neboj...

Reagovat
Breze

No nevyslo..

Reagovat
kissak

Našemu útočníkovi stačí jedna šance.

Reagovat
Breze

Isak to zakoncil paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Kryby chtělo být v tomto roce aspoň 50% zápasů jako je tento.

Reagovat
martin.b

Virgil nějakej zabržděnej druhou půli, gol jde častečně za ním, tohle bylo teď co

Reagovat
MystycMac

Bez ohladu na tabuľku je Pool tragickejší jak United a Chelsea

Reagovat
hrundy

Jako herně jo?

Reagovat
MystycMac

komickejší

Reagovat
hrundy

Dobře

Reagovat
PP

to je blbé i na tebe..

Reagovat
Greaber

Zcela očividně jsi už dlouho neviděl žádný zápas United nebo Chelsea

Reagovat
eder

Tahle věta měla být o tři slova kratší...

Reagovat
martin.b

Proč se ohlížíš ty demente, máš hrát

Reagovat
Greny

Arnold dostane žlutou za lehký pokopnuti míče po odpisknuti, Nunez to narve na tribunu a nic

Reagovat
Chittak_LFC

V přátelích říkal Chandler, že Monica dělá ty nejlepší nejhorší masáže. Mám takovej dojem, že Nunez bude nejlepší nejhorší spalovač.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu chybí někdo jako Henderson.

Reagovat
hrundy

A v čem nám chybí ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal tomu myslenku, naopak to uklidnil, když potřebovali a dokázal tým nakopnout.

Reagovat
hrundy

Myšlenku ? To si ho asi s někým pleteš ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson je v tomto podcenovany.

Reagovat
hrundy

Tak jedna z věcí, co Hendo fotbalu rozhodně nedal, je teda myšlenka.

Reagovat
SCELO

ja ani neviem ci som s niecim niekedy SUHLASIL VIAC

Reagovat
SCELO

Reagovat
SCELO

Reagovat
kissak

Spíš Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je tam Salah

Reagovat
Bandita_Harry

Alebo Sadio Mane

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Firmino. Henderson a Firmino.

Reagovat
SCELO

Reagovat
martin.b

Mě je ho až líto

Reagovat
Registrujisejenproto

Jestli dneska LFC nevyhraje, lamu hul nad Nunezem

Reagovat
Janek 7

Tvl jestli nebdou brat 3 body dneska tak nevim, koho by chteli porazet. To vazne neni normalni, co nedaji.

Reagovat
Breze

Vzdy ked ukazu zaber na Nuneza zblizka, tak mam pocit, ze sa ide rozplakat

Reagovat
martin.b

Proč Díaz

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vyhraje titul Liverpool bez motoru ve středu, který dělá hru dopředu i dozadu, jako Henderson kdysi, tak sezeru posranou metlu.

Reagovat
kissak

Od koho jí budeš chtít posrat?

Reagovat
MystycMac

ostaneš hladny...

Reagovat
Bandita_Harry

Však tam je Szoboszlai

Reagovat
MystycMac

Nunez to bolo niečo hrozne Yakubu Aiyegbeni v spojení z Emilom Heskeym

Reagovat
Janek 7

To je Andyn Caroll verze 2

Reagovat
Chittak_LFC

To zas ne, Carroll byl fakt jen stožár, kterej byl platnej jedine v týmu, kde se hrálo na něj. Nunez toho mraky odmaká, umí se zapojit do brejku, sem tam i dobře nahrát finálku, ale je to prostě děsnej palič.

Reagovat
EL Gringo

Joelinton už mal byt dávno vonku

Reagovat
Janek 7

Joelinghton az ted zlutou. Ten mel bejt prave ted vykartovanrj

Reagovat
Mastný Chobot

Tam po tom zapase mozu vysadit zemiaky

Reagovat
martin.b

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
avicii

Joelinton už mal byť vonku

Reagovat
kitas

Tak teraz neviem. Má ten Dúbravka na to aby chytaval za Newcastle alebo nie ?

Reagovat
forrest

No dneska chyta skvele…

Reagovat
kissak

Momentálně ano když je Pope zraněnej.

Reagovat
kitas

No že by bol Pope nejaký zázrak to nie. Tiež vie mať svoje dni. Ktovie ako by bol na tom Dúbravka, ak by mal takú dôveru ako Pope. Jeho najväčším mínusom oproti pápežovi je vek

Reagovat
kissak

Nejen věk prostě a jednoduše Pope je kvalitnější. I když letos také předvedl nějakou minelu prostě je jinde.

Reagovat
SCELO

tiez moj nazor

Reagovat
Registrujisejenproto

Uz mel byt venku kaspar brazilsky

Reagovat
mistr129

Existuje někde statistika non-Nunez xG? Asi by u Poolu byla víc vypovídající

Reagovat
MystycMac

Lord Gravenberch to bol tiež kauf

Reagovat
Mastný Chobot

HECO

Reagovat
Kixi Syhimour

to fakt nejde vyhrát tenhle zápas prostě

Reagovat
martin.b

Těmi střídáními to pěkně zbrzdil měl přijít jen Jota za Szoba kterej nevypadal úplně ok.

Reagovat
martin.b

Gravenberch

Reagovat
O.Giroud

skôr mal prísť Elliott, ten to vždy dobre oživil

Reagovat
SCELO

Reagovat
Bandita_Harry

Do psej matere

Reagovat
Kixi Syhimour

Jotu nejde nemilovat

Reagovat
Front hell

Ale je tam taková hořká příchuť nějak tak to mám u nás že sakou

Reagovat
Front hell

Ze

Reagovat
Registrujisejenproto

Liverpool uplne fifa (eafc) goly

Reagovat
EL Gringo

Inak to dnes bohužiaľ nejde cez Dúbravku

Reagovat
Luc-Luc

Curtisek

Reagovat
martin.b

Na oraništi solidní akce, Salah geniálně, Diogo <3

Reagovat
Mastný Chobot

Salah fantasticky

Reagovat
PP

úplně ho žeru dnes..

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Miguel19

Nunez aby to sežral. Nedá takové šance a pak tam Gakpovi spadne takové hovno

Reagovat
O.Giroud

tak ale vidiet rozdiel ze Nunez to chce len trafit a Gakpo to chcel dat do strany

Reagovat
avicii

Reagovat
martin.b

Zkurvenej var, už se nemůžu z žádnýho golu radovat, tady asi oprávněně

Reagovat
martin.b

Yeeees

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah génius nazdar

Reagovat
dantetomas

Zapas Micky Mouse Cupu proti Fulhamu odohrat v Stanley Parku (horsie ako sucasny povrch na Anfielde to byt nemoze) a pocas tej pauzy vymenit travnik.

Reagovat
hrundy

Xg 6,09 to není špatný

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

Gakpo jesteze mu to nesedlo, jinak ho Dubravka vychyta

Reagovat
EL Gringo

Gakpo ani nevie ako ale pekne Salah bude chýbať, snáď sa nevráti z AFCONU v podobnej forme ako minule keď sa vrátil

Reagovat
MystycMac

ach bože proste Liverpool...

Reagovat
Luc-Luc

Zkurvenci

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
martin.b

Gravenberch s tímhle přístupem jdi do piče

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty vole, ať už tenhle pitomý zápas konečně skončí

Reagovat
Breze

Howes tiez dobry frajer, Pool abosultne nici jeho tim, ma stastie, ze to nie je o 5 golov a on ziadne takticke zmeny, nic. Este to nahodou aj Newcastle uhra na remizu a este bude za Boha

Reagovat
dantetomas

To mrdka ten Jota

Reagovat
Luc-Luc

Proc nema Dubravka cervenou?

Reagovat
mistr129

*Proc nemá Jota žlutou?

Reagovat
Luc-Luc

Tam byl faul lol

Reagovat
mistr129

Reagovat
dantetomas

Ale picu faul, ved ten dotyk nemohol ani citit. Teda asi citil, lebo so sebou jebol ako vrece zemiakov.

Reagovat
SCELO

Reagovat
SCELO

Reagovat
mistr129

Jota

Reagovat
SunFells

Jota

Reagovat
hrundy

Proč prostě nedá gól do prázdný a spadne takhle teatrálně ?

Reagovat
Breze

Reagovat
SCELO

Reagovat
Bandita_Harry

Možno ho trochu rozhodil ten kontakt a ušla by mu

Reagovat
kitas

Tak ale to bola čistá simulácia

Reagovat
Kixi Syhimour

to je teda dive, no, to bych ani náhodou nepískal

Reagovat
Breze

Jota

Reagovat
Vinci

Tak to se Jota normálně posral

Reagovat
martin.b

Proč padá

Reagovat
dantetomas

Toto proste nemoze byt penalta, ale zlta pre Jotu. Hnus velebnosti, hnus

Reagovat
mistr129

Už zas se Liverpoolu ublížilo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hrundy

Na to, že vy brecite i po správným verdiktu rozhodčího, tak bych tohle tady asi moc nehlasis...

Reagovat
mistr129

?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože fakt si nemyslím, že byste nám mohli něco vyčítat

Reagovat
mistr129

Přiznávám že tedy nepročítám moc jiné diskuze než previews a souhrny, ale na nějaké dojmy o systematickým ubližovat jsem moc nenarazil

Reagovat
Kixi Syhimour

No, tím pádem teda ale ani u nás . Jakože o systematickém ubližování tu byl maximálně nějaký nekvalitní trolling, nicméně jinak jste se zachovali jako klub dost podobně jako my, leč u vás ta kontrovezre nebyla vůbec nijak jasná.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
ACSMan

To byl tak hroznej pád že bych tu penaltu nechal ale dal bych i Jotovi žlutou

Reagovat
Mastný Chobot

Preco proste nedal gol?

Reagovat
Kixi Syhimour

Chtěl vykartovat toho dnešního Dúbravku, nebo nevim

Reagovat
SCELO

to nevie ani on

Reagovat
avicii

Diego to si mal dohrať a máš šťastie ze tam bol Dúbravkov lakeť

Reagovat
Vinci

Ale kvůli tomu loktu evidentně nespadl

Reagovat
avicii

To je jasne len hovorím ze prečo to VAR nezrušil

Reagovat
krisa

Jestli tohle VAR nezruší, tak je tam fakt k hovnu

Reagovat
MystycMac

neda zas...

Reagovat
samson192

Bude plakat po takej penalte Klopp?

Reagovat
PP

Tak přesně za tento skok bych mu to nepískl.. anebo dal Jotovi žlutou..

Reagovat
RadekVonCZE

Boze to je vul ten Jota

Reagovat
ADM

Tvl načo tam je ten VAR

Reagovat
Luc-Luc

Mo

Reagovat
Pospovič

Jota VAR

Reagovat
Breze

Absolutne smiesna penalta

Reagovat
SCELO

Reagovat
O.Giroud

Tak Jota toto sa fakt nedalo ustáť a radšej dať gól než riskovať penaltu, ktorá sa nemusí premeniť?

Reagovat
pingla

chudáček, tohle je žlutá pro Jotu

Reagovat
Doomblade

Nezlobte se na mě, ale takovou simulaci přece musí VAR odhalit. To opravdu není možný.

Reagovat
Chittak_LFC

Tvl. zrovna jsem myslel, že Jota tyhle teatrálnosti vynechává. Hnus

Takovej zábavnej zápas pokurví takovej jump. Za tohle dávat stopky zpětně

Reagovat
Breze

Reagovat
mithro

newcastle by mal poziadat o replay zapasu

Reagovat
$dolar$

Hlavně že je tam VAR

Reagovat
Breze

Ked uz ani toto nie je simulacie a jasna zlta, tak to mozu ist fakt do riti. VAR Taylor Jota

Reagovat
kissak

Skoda takhle kurvit zajimavej zápas.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale teda ať alespoň nezapadne ta suprová nahrávka Alexise

Reagovat
avicii

to bola genialita

Reagovat
O.Giroud

možno aj kvôli tomu ma to mrzí

Reagovat
martin.b

Reagovat
SCELO

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Breze

Klopp by mal teraz poziadat o replay zapasu.

Reagovat
hrundy

Paráda tohle srovnávat s tím gólem co nám proti vám neuznal...

Reagovat
Breze

Tam vam bol nespravne neuznany gol a tu vam bola uplne jednoznacne nespravne udelena penalta po nechutnej simulacii Jotu.

Reagovat
hrundy

Srovnavas situaci kde nebyl uznanej naprosto regulérní gól na 1:0 a ovlivnil se tím celý zápas, se situaci, kdy je nařízena penalta na 4:2, která, ač se to nebude nikomu líbit a ani mě, bude nejspíš potvrzena i od komise jako správně odpisknuta.

Reagovat
Breze

Aj timto sa jasne ovplyvnil zapas. Nikdy nevies, ako by sa to vyvijalo, keby to neuznal a dal zltu Jotovi. Bolo to len o gol a Newcastle kludne mohol uhaluzit dalsi. Takto sa tym prakticky skoncil zapas. Takze je to tiez hrube ovplyvnenie vysledku zapasu. Ten dive od Jotu snad nikto nemoze obhajovat.

Reagovat
hrundy

Achjo, tak nic...

Reagovat
Breze

Reagovat
hrundy

Proste srovnavas jasnou chybu rozhodcich s něčím, co sám nazyvas, že není jasná chyba. Takže meles kokotiny, jen aby si ukázal, že nám rozhodčí přece pomáhá taky a jsme ubreceny.

Reagovat
Breze

Kde to sam nenazyvam jasnou chybou? Je to za mna jasna chyba rozhodcu. Nebol to faul, bola to simulacia, ktoru snad videli vsetci na stadione a mala byt zlta pre Jotu. VAR to tiez podla mojho nazoru chybne nezrusil, ale budu sa obhajovat vagnou formulkou, ze to nebolo clear and obvious a to bude koniec.

Reagovat
hrundy

Ok dobře, špatně sem pochopil,že pro tebe to právě je clear And obvious error, každopádně to srovnání s tím zápasem s váma je pořád hodně mimo mísu.

Reagovat
Breze

Ja som to s tym zapasom ani nezacal porovnavat. V kazdom pripade v oboch to bola velka chyba rozhodcu. Ten koment vyssie bolo len rypnutie do Kloppa, sam urcite uznas, ze sa rad stazuje na vsetko mozne. Mimo ine ja som tu aj pocas toho nasho zapasu hned pisal, ze to neuznanie golu bola obrovska chyba a my sme si vtedy vobec nezasluzili vyhrat.

Reagovat
hrundy

Jo, to je asi jediná věc co mě na něm sere. V emocích si stěžuje hodně a občas plácne podobnou kravinu jako, že chce opakovat zápas...

Reagovat
Breze

Tak zase nebolo by to fer voci ostatnym, keby nemal ziadnu chybu Kloppa a hlavne to, co dokazal s tym klubom vam rozhodne zavidim. Bodaj by bol aj Ange taky uspesny.

Reagovat
Breze

Nic to nemeni na tom, ze Pool si jasne vyhru zasluzil. A to vyssie bolo len podpichnutie. Neberte to tak vazne

Reagovat
hrundy

Ok, příjmy mou omluvu

Reagovat
Breze

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
dantetomas

Velky filozof a myslitel Davidus Limberskus raz povedal: Kontakt tam byl

Reagovat
Registrujisejenproto

Dobra, po dobrem tedy - bylo to nesportovni od Joty jako prase, nicmene VaAR penaltu nezrusil, asi tam nekde byl faul

Reagovat
Breze

Nezrusili to podla mna, lebo sa ho dotkol a tym padom to nebolo clear and obvious error. Co je ale podla mojho osobneho nazoru tiez uplna hovadina. Mne hlavne strasne vadia taketo nechutne simulacie a je jedno, ci je to hrac Poolu alebo timu, ktoremu fandim.

Reagovat
martin.b

Lol

Reagovat
Registrujisejenproto

Deluded slepice

Reagovat
Breze

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
EL Gringo

Si za kokota týmto komentom

Reagovat
Breze

Neber to tak vazne. Tu clovek nemozu ani trochu podpichnut

Reagovat
forrest

Nachytal sis je pekne… LFC fans bohuzel nedavaji ani to, ze vyhraji a jsou prvni v lize…

Reagovat
Bandita_Harry

Ne my to absolútne nedávame, hlavne že ty dávaš to že ste siedmi, to je do očí bijúce pri každom tvojom príspevku ako to zvládaš

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Bandita_Harry

Možno by sme premenili šance a bolo by to 7:2 Ale hráme semi poháru tak nemáme na také pičoviny čas

Reagovat
Breze

Reagovat
Chittak_LFC

Tvl. ten Jota mě fakt nasral. Místo abych si mohl v klidu dělat prdel z kámoše Mufana, tak teď mi bude kontrovat, jakej je Jota diver.

Reagovat
avicii

Tak to je najmenší problém pre teba a vyhra je aj tak nespochybniteľna

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
kissak

Každopádně jsem si myslel, že Salah dnes Burna roztrhal a nestalo se tak.

Reagovat
Luc-Luc

Dobro zvitezilo nad saudskym zlem

Reagovat
Chittak_LFC

Zrovna po Jotově skoku plavmo bych moc o vítězství dobra nemluvil.

Reagovat
castelL

Drž piču ty dement, toto malo byť 10 0 a za tie chyby rozhodcov v minulom roku tú penaltu jebať

Reagovat
mithro

Reagovat
Chittak_LFC

Ja jsem a tebou kravy nepasl, aby jsi se mnou mluvil jak s tvym fotrem, resp strejdou.

Reagovat
castelL

Tak nepíš hovna.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
martin.b

Jota game changer, jeho klid v šestnáctce jsme potřebovali, Salah ukázal svou genialitu, Gravenberch si to trochu poslední desetiminutovkou napravil, ale jinak velký špatný od něj.

Reagovat
avicii

Aj Szobo slabota .. tam mal prísť najprv len Elliott, Diaz bol výborný dnes

Reagovat
martin.b

Szobo je utavenej no, poslední zápasy byl jeho přínos hlavně v defenzivě a pressingu, v ofenzivě špatný, teď si s hamstringem snad pouze na 2-3 týdny odpočine a bude ready na jaro

Reagovat
avicii

Vyzerá ale ze sa zranil, to je zle aj keď ma teraz slabšie obdobie

Reagovat
martin.b

však píšu že doufám že snad ten hamstring nebude tak vážnej a koncem ledna už bude ready

Reagovat
supporter

Coufal unhappy with West Ham contract situation.

West Ham defender Vladimir Coufal is not happy with his contract situation and feels he deserves a better deal, Sky Sports News has been told.

If a better deal is not forthcoming, it’s thought Coufal wants the club to consider any offers during the January transfer window.

The club have triggered the one year option in his current deal, meaning he has 18 months to run.

Coufal has started all 19 of West Ham’s Premier League games this season.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, ze dnes vubec neni v nominaci, to asi bude pravda a nedivil bych se, kdyby odesel, WH jsou strasni skrti.

Reagovat
srandamač

Prý dával na sítě, že má horečku

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

Coufal si otevřel hubu ohledně smlouvy a hned není ani na lavičce

West Ham United XI: Aréola; Johnson, Ogbonna, Mavropanos, Emerson; Soucek, Edson Álvarez; Fornals, Ward-Prowse, Benrahma; Bowen.

subs: Fabianski, Cresswell, Cornet, Ings, Coventry, Casey, Mubama, Orford, Laing

Brighton XI: Steele; Webster, Hinshelwood, Van Hecke, Estupinan; Gross, Gilmour, Milner, Buonanotte; Welbeck, Joao Pedro.

Reagovat
PhilipS

Ta sestava vypadá příšerně. Dneska to nevidím

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kolouch

Fornals uz je duchem zpatky ve Spanelsku a Benrahma krome hezke asistence na konci srpna letos nepredvedl absolutne nic. Pokud nedame 3-4 goly z rohu, tak to na body nebude

Reagovat
Coutinho10

Souček to musí vystřílet

Reagovat
Whitemedia

Coufal nasranej, tak simuluje rýmu.

Ale teda jestli je opravdu nasranej, tak by měl být hlavně na agenta a měl by ho co nejrychleji vyhodit.

Reagovat
Chittak_LFC

Ten bude nasranej az zjisti, ze dnes maji v Belmondu zavreno. Prej ryma

Reagovat
EZ

Tak ma uz 31. Na 99% by robil posledny rok vo WH len nahradnika a zapracovavali by tam jeho nahradu. Nema dovod tam ostavat.

Reagovat
Bayern +

Hovadina. Hral by jasný základ. Johnson je priemerak a Kehrer ma zajtra odísť do Monaca.

Reagovat
EZ

Akoze cez leto nemoze nikto prist?

Reagovat
Bandita_Harry

Je to blbá situácia, ale či za to môže zrovna agent

Reagovat
PhilipS

Jajks. Zatím to není moc koukatelný

Reagovat
kolouch

Staci tahle holomajzna a v nastaveni Souckuv gol z rohu

Reagovat
PhilipS

Yop

Reagovat
EZ

Alvarez je skvely hrac

Reagovat
Coutinho10

zatím slušná bramboračka

Reagovat
Bayern +

Pravá strana z Johnsonom a Fornalsom je oproti spolupráci Coufal - Kudus kvalitatívny pokles jak sviňa.

Bowen odrezaný, Benrahma v lese... snáď aspoň Cornet niečo ukaze, aj keď pochybujem, že dostane nejakú väčšiu porciu minút.

Reagovat
PhilipS

Johnson vůbec nedrží šířku. Což je škoda, když se Souček snaží chodit do vápna

Reagovat
Bayern +

*s

Reagovat
kolouch

Cornet bude rad, kdyz dostane 10 minut v nedeli proti Bristolu

Reagovat
PhilipS

Areola je boží gólman

Reagovat
PhilipS

On má fakt snad magnet na balón. To je neskutečný jak ho soupeři furt trefujou

Reagovat
PhilipS

Tohle byl ten moment sakra Tome

Reagovat
PhilipS

Čas provětrat deadwood. Cornet a Ings in

Reagovat
kolouch

Mubama na hrot, Bowen zprava ale necekam nejakou zmenu k lepsimu

Reagovat
PhilipS

Ve druhý půli už Brighton totálně dominuje. Remíza by pro WH byla zlatá

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PhilipS

Moyesovo nestřídání je teď fakt nepochopitelný

Reagovat
Bayern +

Areola je fakt magor

Reagovat
PhilipS

MOTM Areola. WH zase totálně lucky. Hinshelwood je talent jak svina. Bez Kuduse to bude velkej pain. Snad někdo v lednu přijde. Philips Out

Reagovat
Kiss Me Polka!

no konečně bez obdrženého gólu ale teda ta druhá půle, to měl být vstřelený gól, výborná hra od brightonu, v podstatě každý postupný útok byl dohrán do slušného prostoru, nebo přímo zakončení jen gross musel být v zakončení tak 5x..

Reagovat
Coutinho10

velký zklamání z dneška a jenom se ukázalo, jak moc Kudus a Paqueta schází a Coufal asi taky trochu...takže remízu musí WHU brát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele