Premier League - preview 17. kola: Liverpool - Manchester United

15.12.2023, 10:07, aktualizováno 17.12.2023, 08:50
Previews
Anfield (© AFP)

Magnetem nedělního programu Premier League je večerní šlágr na Anfieldu, kde Liverpool bude usilovat o setrvání na čele tabulky proti Manchesteru United. Mezitím už se může na první místo dostat Arsenal, který hodlá proti Brightonu napravit porážku s Aston Villou. Birminghamský klub chce potvrdit formu na půdě Brentfordu, zatímco WHU hostí Wolves...

West Ham United - Wolverhampton Wanderers

neděle 15:00

West Ham bude muset z evropských pohárů přepnout zpět do Premier League, jelikož v 17. kole hostí Wolverhampton Wanderers. Hammers jsou v probíhající sezoně zatím devátí, jejich sok na ně ztrácí pět bodů a je na třinácté pozici.

West Ham v týdnu stvrdil svůj postup do osmifinále Evropské ligy z první příčky skupiny A, když v závěrečném klání porazil doma Freiburg 2:0. Poslední ligový zápas však byl pro Moyesův výběr hotové peklo. Hammers totiž v městském derby s Fulhamem padli v Creven Cottage vysoko 0:5 a zkazili tím tak dojem z předchozího vítězství na Tottenhamu 2:1. Na defenzivu zatím West Ham trpí, jelikož se třiceti inkasovanými brankami patří v soutěži mezi nejhorší. Více branek dostala jen poslední trojice.

Nejlepším střelcem West Hamu je v probíhající sezoně Jarrod Bowen, jenž má na kontě už devět gólů a v tabulce kanonýrů mu patří čtvrtá příčka. Hned za ním už je v týmovém pořadí český záložník Tomáš Souček se čtyřmi brankami. A to ještě Hammers čekají na uzdravení Michaila Antonia.

Wolves z minulých dvou duelů v lize vytěžili čtyři body, což je pro ně určitě pozitivní počin. Naposledy remizovali 1:1 s Nottinghamem Forest, když se trefil Matheus Cunha, před tím porazili po zásahu Hwang Hee-Chana 1:0 Burnley. V nedávné době má Wolverhampton na kontě i cenný skalp Tottenhamu 2:1. Právě Hwang Hee-Chan je nejlepším střelcem týmu probíhající sezony, na kontě už má osm přesných tref a v celé soutěži je v tomto ohledu na dělené páté příčce. Na marodce mají Wolves momentálně dvojici Joseph Hodge a Jonny, nejistý je ale také stav Pedra Neta a Rayana Ait Nouriho.

West Ham se s Wolves naposledy utkal letos v lednu a pro Hammers to nebyl ideální duel. "Vlci" totiž zvítězili 1:0, když se ve 48. minutě trefil nynější hráč řeckého Olympiakosu Daniel Podence. Poslední střet v Londýně však Hammers vyhráli 2:0.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson - Álvarez, Ward-Prowse - Kudus, Souček, Paquetá - Bowen.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Dawson, Kilman, Toti - Semedo, Lemina, Gomes, Ait Nouri - Sarabia - Cunha, Hwang.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.53 - 3.55

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brentford FC - Aston Villa

neděle 15:00

Aston Villa neprohrála už osm utkání za sebou ve všech soutěžích. V posledním ligovém kole doplatil na její formu druhý Arsenal a svěřenci Unaie Emeryho se v neděli pokusí prodloužit sérii na hřišti trápícího se Brentfordu.

Brentford je v současné chvíli z formy a v minulém kole padl na půdě posledního Sheffieldu United. O jedinou branku zápasu se postaral ve 46. minutě McAtee. Bees prohráli druhé utkání po sobě a z posledních pěti ligových duelů zvítězili pouze jednou. Pokud se chtějí svěřenci Thomase Franka udržet ve středu tabulky, tak musí začít opět sbírat body. V 17. kole je však čeká třetí Aston Villa, která neprohrála už pět kol a připsala si skalpy Tottenhamu, Arsenalu či Man City.

Na domácí straně nebudou k dispozici Ajer, Dasilva, Henry, Hickey, Jensen, Mbeumo, Schade a Toney.

V táboře Aston Villy vládne euforie. Hosté kosí jednoho favorita za druhým a skvělé třetí místo patří Villans zcela zaslouženě. V posledním ligovém zápase se Emeryho svěřenci vytáhli na Arsenal a doma ho zdolali 1:0. Gunners nedokázali na brzký gól McGinna zareagovat a na výborně připravenou defenzivu soupeře nenašli za celých 90 minut recept. Po Tottenhamu a Man City je Arsenal už třetím velkoklubem, na nějž si Villans v posledních týdnech vyšlápli. Brentford je papírově snadnější soupeř, ale nezapomínejme, že v minulém ročníku s Aston Villou doma remizoval 1:1.

Spoluhráčům v neděli nepomůžou Buendía, Digne, Douglas Luiz, Mings a Traoré.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Ghoddos, Pinnock, Mee, Janelt - Onyeka, Nørgaard, Baptiste - Lewis-Potter, Maupay, Wissa

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Konsa, Carlos, Torres, Moreno - Bailey, Kamara, Tielemans, McGinn - Diaby, Watkins

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.19 - 3.68 - 2.27

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Brighton & Hove Albion

neděle 15:00

Arsenal přivítá ve svém stánku Emirates Stadium v 17. kole Premier League Brighton. Svěřenci kouče Artety se před týdnem propadli na druhou příčku, ale jen o bod za první Liverpool, hosté se po blyštivém startu mírně zhoršili a jsou osmí.

Gunners v týdnu oslavili postup do osmifinále Ligy mistrů z první příčky skupiny B, když na její závěr remizovali na půdě PSV Eindhoven 1:1. Za "kanonýry" se do soupeřovy branky strefil Eddie Nketiah. Pondělní los může do úvodního dvojzápasu play-off této soutěže Arsenalu přisoudit Kodaň, Neapol, Inter Milán, Lazio Řím, PSG, Lipsko či Porto. Na minulý střet v domácí soutěži ale budou chtít Artetovi svěřenci určitě rychle zapomenout, protože ve Villa Parku padli s Aston Villou 0:1 a přišli o vedení v soutěži.

Před tím však Arsenal všechna čtyři ligová klání vyhrál, i když se tedy střetl jen s týmy, které se do souboje o titul zřejmě nezapojí. V letošním ročníku Gunners rozhodně chybí střelec, gólový tahoun týmu, jenž by rozhodoval zápasy. Nejlepšími kanonýry mužstva jsou s pěti brankami Bukayo Saka a Eddie Nketiah. Oproti jiným konkurentům v soutěži nemá Arsenal tak naplněnou marodku, i tak se na ní ale najdou jména jako Elneny, Partey, Timber, Tomiyasu a Vieira.

Brighton začal sezonu snově a chvíli dokonce celou Premier League vedl. Paralelní boje v Evropské lize se však přeci jen na postavení v tabulce domácí soutěže podepsali, i tak můžou zatím Seagulls pomýšlet na postup do evropských pohárů i v příští sezoně, ačkoliv na páté místo už ztrácí sedm bodů. Ve skupině B Evropské ligy to však byla jízda zakončená první příčkou, ačkoliv v úvodních dvou kláních Brighton získal jen bod. V tom posledním porazil 1:0 Marseille. Stejně jako pražská Slavia tak bude na svého osmifinálové soupeře čekat.

V domácí Premier League jsou Seagulls jako na houpačce. V posledním ligovém duelu remizovali doma s nováčkem Burnley 1:1, předtím porazili 2:1 Brentford. Na Chelsea však svěřenci trenéra Roberta Di Zerbiho padli 2:3. Teď se musí obejít i bez několika hráčů, kteří se potýkají s různými zdravotními problémy. Patří mezi ně Enciso, Estupinan, Fati, Lamptey, March a Welbeck.

Poslední vzájemné měření sil mezi Arsenalem a Brightonem proběhlo letos v polovině května na stejném stadionu jako nyní, Seagulls však londýnskou arénu vykradli překvapivě snadno poměrem 3:0. Mezi střelce se ve 36. kole loňské sezony zapsali Julio Enciso, Deniz Undav a Pervis Estupinan. Arsenal tímto zápasem prakticky přišel o šanci na zisk titulu, a tak má Brightonu co vracet.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinčenko - Ödegaard, Rice, Havertz - Saka, Jesus, Martinelli.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - Veltman, van Hecke, Dunk, Julio - Gross, Dahoud - Bounanotte, Lallana, Adingra - Ferguson.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.72 - 7.24

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester United

neděle 17:30

Derby 17. kola se odehraje na Anfieldu. Liverpool přivítá Man Utd a diváci se určitě mají na co těšit. Současná forma hraje ve prospěch prvního týmu Premier League, který svému odvěkému rivalovi nasázel v posledním vzájemném utkání sedm branek, čímž se postaral o historický příděl mezi těmito dvěma kluby.

Liverpool je v čele Premier League a přemožitele nenašel už devět ligových duelů v řadě. V posledním kole svěřenci Jürgena Kloppa zvítězili na hřišti Crystal Palace 2:1. Domácí tým sice v 57. minutě poslal do vedení Mateta, ale Reds utkání otočili dvěma góly v poslední patnáctiminutovce. Ve čtvrtek ještě tým sehrál zápas v rámci Evropské ligy a na hřišti belgického Royale Union SG prohrál 1:2. Nutno dodat, že měl anglický celek jistotu postupu a do zmíněného duelu nastoupil v hodně nekombinované sestavě, což se projevilo na následném výkonu.

V neděli se Liverpool představí před domácími fanoušky a jeho soupeřem bude Man Utd. Reds mají na svého nedělního soupeře velmi dobré vzpomínky, protože v březnu ho na Anfieldu deklasovali 7:0, čímž se postarali o historický příděl mezi těmito dvěma slavnými kluby. Celku Jürgena Kloppa se vůbec proti Manchesteru dlouhodobě daří a v posledních pěti vzájemných ligových zápasech slavil vítězství hned čtyřikrát. Na domácím hřišti je navíc mužstvo zatím stoprocentní a skóre 21:5 rovněž budí respekt. Pod drobnohledem bude nejlepší střelec Liverpoolu Mohamed Salah, který se proti Rudým ďáblům pravidelně prosazuje.

Domácí budou postrádat několik hráčů. Zranění stále nedoléčili Bajcetic, Diogo Jota, Mac Allister, Matip, Robertson a Thiago.

Man Utd se znovu topí v krizi. V posledním kole svěřenci Erika ten Haga nestačili doma na Bournemouth a po mizerném výkonu zaslouženě prohráli 0:3. Již v 5. minutě otevřel skóre Solanke a po přestávce na něj dalšími góly navázali Billing se Senesim. V úplném závěru ještě nebyl hostujícímu týmu uznán čtvrtý gól. Rudí ďáblové mohli další ligové zaváhání odčinit v Lize mistrů, kde v úterý sehráli klíčové utkání s Bayernem Mnichov. Přesto, že měl německý gigant jistý postup, tak zápas nevypustil a dokráčel si pro těsnou výhru 1:0. Špatný výkon Manchester korunoval jedinou střelou na bránu soupeře. United se tak rozloučili s milionářskou soutěží a skupinu zakončili na posledním místě. Hrozivý je i počet inkasovaných branek, který se zastavil na čísle patnáct.

Hráči Manchesteru si určitě dobře pamatují poslední zápas na Anfieldu, v kterém schytali těžký debakl 0:7. Erik ten Hag však prohlásil, že se jeho svěřenci z tohoto nepovedeného výkonu poučili. "Všichni jsme namotivovaní. Když jedete na Anfield, tak to ani jinak nejde. Víme dopředu, že to bude náročné utkání, ale každý špičkový fotbalista chce přesně takovou výzvu. Máme v paměti, co se stalo v posledním vzájemném zápase a myslím, že jsme se z toho poučili. V neděli to naším výkonem potvrdíme," prohlásil sebevědomě nizozemský stratég na předzápasové konferenci.

Nic to nemění na faktu, že Manchester jde do derby s Liverpoolem v hodně bídné formě a zároveň s řadou absencí. Do zápasu určitě nenastoupí Casemiro, Eriksen, Diallo, Maguire, Malacia, Martínez, Mount a Sancho. Otazník visí i nad starty Shawa, Lindelöfa a Martiala. Trest za žluté karty si zase musí odpykat kapitán Bruno Fernandes, jenž patří k základním pilířům sestavy United. Duel bude řídit sudí Michael Oliver.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Tsimikas - Szoboszlai, Endo, Gravenberch - Salah, Núñez, Díaz

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Wan-Bissaka, Lindelöf, Varane, Dalot - Mainoo, McTominay, Amrabat - Garnacho, Højlund, Rashford

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.67 - 7.74

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Newcastle United - Fulham FC

sobota 16:00

Newcastle ve středu vypadl z Ligy mistrů a šanci na reparát bude mít v domácím zápase proti Fulhamu, který má ale z posledních dvou zápasů úctyhodné skóre 10:0.

Newcastle má za sebou hodně nepovedený týden. Magpies nejdříve nestačili na Tottenham a na jeho hřišti utržili porážku 1:4. Spurs v utkání naprosto dominovali a na branku soupeře vyprodukovali dohromady 23 střel. Ostudnou porážku zmírnil až v 91. minutě Joelinton, který snížil na konečných 1:4. Straky se tak po další ztrátě propadly na sedmé místo.

V týdnu svěřenci Eddieho Howa absolvovali klíčový duel Ligy mistrů proti AC Milán. Anglický tým začal zápas výborně a ve 33. minutě ho poslal do vedení ve formě hrající Joelinton. Po přestávce však došly Newcastlu síly a AC dvěma góly utkání otočilo. Italskému týmu zařídil v 84. minutě tři body a účast v Evropské lize nigerijský záložník Chukwueze. Magpies byli ve skupině smrti blízko postupu, ale nakonec skončili až na posledním místě, což pro tým znamená, že už se v druhé části sezóny v Evropě nepředstaví.

Šanci na reparát bude mít Newcastle v ligovém utkání proti Fulhamu. S tím si domácí v minulé sezóně v obou případech poradili, nicméně současná forma nahrává hostujícímu celku. Na trávník St. James‘ Parku určitě nevyběhnou Anderson, Barnes, Botman, Manquillo, Murphy, Pope, Targett, Tonali a Willock. Nejisté jsou i starty Trippiera a Gordona.

Úplně opačná situace panuje na straně Fulhamu. Cottagers zvládli poslední dva ligové duely na výbornou a skóre 10:0 to jen dokazuje. Nejdříve Whites rozstříleli Nottingham poměrem 5:0. V minulém kole pak stejným výsledkem překvapivě skolili West Ham. Desátému týmu Premier League vyšel už první poločas, v kterém svého soupeře zaskočil třemi góly. V druhém poločase pokračovali svěřenci Marca Silvy ve skvělém výkonu, a nakonec si dokráčeli pro další vysoké vítězství. Pokud mají hosté šanci Newcastle porazit, tak v sobotu k tomu mají velmi slibnou příležitost.

K dobrému výsledku by Fulhamu mohla pomoci i vyprázdněná marodka. Otazník visí pouze nad starty Diopa, Reama a Traoreho.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Livramento, Schär, Lascelles, Burn - Longstaff, Guimarães, Joelinton - Almirón, Wilson, Isak

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Bassey, Adarabioyo, Robinson - Cairney, Palhinha - Iwobi, Pereira, Wilson - Jiménez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.81 - 4.04

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Manchester City - Crystal Palace

sobota 16:00

Manchester City hostí v utkání 17. kola Premier League Crystal Palace. Loňský mistr se po několika ztrátách propadl až na čtvrté místo o čtyři body za první Liverpool. Hosté ale jsou až patnáctí a v poslední době mají žalostnou formu.

Citizens v minulém klání konečně dokázali naplno zabrat, po bitvě vyhráli na půdě nováčka z Lutonu 2:1, když se před vyprodaným stadionem trefili Bernardo Silva a Jack Grealish, kteří společně otočili nepříznivé skóre. Před tím si totiž City připsali prohru 0:1 s Aston Villou a hned tři remízy v řadě. Hráli 4:4 s Chelsea, 1:1 s Liverpoolem a 3:3 s Tottenhamem. Díky vítězství z tohoto týdne 3:2 na horké půdě CZ Bělehrad v Lize mistrů díky gólům Micaha Hamiltona, Oscara Bobba a Kalvina Phillipse Guardiolův výběr prošel základní skupinou této soutěže bez ztráty bodu a může se těšit na pondělní osmifinálový los. V úvodu play-off milionářské soutěže mohou City narazit na jednoho za sedmi soupeřů, kteří skončili na druhých místech ostatních skupin. Jsou jimi Kodaň, PSV Eindhoven, Neapol, Inter Milán, Lazio Řím, PSG a FC Porto.

Crystal Palace se opravdu nedaří a na vítězství čeká už od 4. listopadu. V následujících pěti duelech získali Eagles pouze jeden bod za remízu 1:1 na stadionu West Hamu. Poslední dva zápasy skončily prohrami 0:2 s Bournemouthem a naposledy 1:2 s Liverpoolem. Palace trápí poměrně početná marodka, na které je spousta borců jako Odsonne Edouard, Eberechi Eze, Dean Henderson či Rob Holding. Daleko k dokonalosti má ofenzíva, méně branek v probíhající sezoně vstřelil pouze poslední Sheffield United (12), Crystal Palace jich má na kontě 15, což je méně než jedna na zápas.

Poslední vzájemný duel Manchesteru City s Crystal Palace skončil v polovině března těsným vítezstvím pozdějšího mistra 1:0, když rozhodl z penalty Erling Haaland. Právě ten má zdravotní problémy a v sobotu zřejmě bude znovu chybět, dlouhodobě mimo hru je Kevin de Bruyne.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Gvardiol - Stones, Rodri - Foden, Kovačič - Silva, Álvarez, Grealish.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Matthews - Ward, Andersen, Guehi, Mitchell - Riedewald, Richards - Olise, Hughes, Schlupp - Mateta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.41 - 21.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Sheffield United

sobota 16:00

V rámci sobotního programu 17. kola Premier League zavítá Sheffield United na Stamford Bridge londýnské Chelsea. Domácí celek se v letošní sezoně trápí a momentálně je až dvanáctý. To samé však platí o hostech, kteří jsou dokonce poslední.

Z posledních pěti ligových střetů vyhrála Chelsea jediný. Doma porazila 3:2 Brighton, když se dvakrát trefil Enzo Fernández a jednu branku přidal Levi Colwill. Pak však Blues dvakrát prohráli, nejprve na Old Trafford s Manchesterem United 1:2 a naposledy 0:2 na stánku Evertonu. Chelsea se tak nyní nachází blíže sestupovému pásmu než boji o titul, a to poměrně o dost.

Blues trápí ještě k tomu všemu velmi početná marodka, na které se po minulé prohře 0:2 na Evertonu objevil i Reece James, jenž má problém se stehnem. Tu samou obtíž mají ještě Trevoh Chalobah a Ben Chilwell. Nejsou jedinými zraněnými v týmu trenéra Mauricia Pochettina, ten nemůže využít ani další borce jako Chukwuemeka, Fofana, Sánchez či Ugochukwu.

Sheffield United se letos téměř jistě nevyhne boji o záchranu. Loni druhý celek Championship, ve které za sezonu nasázel 73 branek, jich nyní má na kontě pouze 12, což je nejnižší počet v soutěži. Zároveň jsou ale Blades nejhorší i v defenzivě, za 16 zápasů stihli obdržet 41 branek. V minulém kole však přišla po dlouhé době strastí konečně radost, Sheffield dokázal porazit 1:0 Brentford po trefě Jamese McAteeho.

Stejně jako Blues, i Blades mají na své straně spoustu zraněných. Nový trenér Chris Wilder se musí obejít bez Chris Bashama a Johna Egana, které trápí kotník. Potíže se svalovým zraněním mají Daniel Jebbison a Rhys Norrington-Davies. Na marodce jsou také Rhian Brewster či Tom Davies, trest za žluté karty si odpykává Jack Robinson.

Poslední vzájemný střet Chelsea se Sheffieldem United se konal v březnu 2021 v rámci čtvrtfinále FA Cupu, Blues tehdy byli obrovským favoritem a po vlastní brance Olivera Norwooda a trefě Hakima Ziyecha vyhráli 2:0.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Gusto, Disasi, Silva, Colwill - Caicedo, Fernández - Palmer, Gallagher, Sterling - Jackson.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham - Bogle, Ahmedhodzic, Trusty, Lowe - Hamer, Vinicius Souza, Brooks - McAtee, McBurnie, Archer.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.79 - 16.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Luton Town

sobota 16:00

Bournemouth šokoval v posledním kole Man Utd a třemi góly ho na Old Trafford pokořil. Cherries tak natáhli sérii bez prohry již na pět utkání a v sobotu změří síly s Lutonem, který je naopak z formy.

Výborné výkony domácího týmu trvají už měsíc a v 16. kole Cherries dalším kvalitním vystoupením zmrazili Old Trafford. Man Utd si se svým soupeřem vůbec nevěděl rady a po 73 minutách prohrával už 0:3. Bournemouth navíc ještě přišel o čtvrtý gól, jenž nemohl být v úplném závěru uznán z důvodu hry rukou. Španělský trenér Andoni Iraola tak může být se svými svěřenci maximálně spokojen, jelikož jeho tým nenašel přemožitele v posledních pěti ligových utkáních.

V souboji s Lutonem bude domácímu mužstvu chybět řada hráčů. Do hry nezasáhnou Aarons, Adams, Fredericks, Kelly, Marcondes, Randolph, Scott a Traore.

Během uplynulých týdnů sehrál Luton několik náročných utkání s favority na celkové vítězství v nejvyšší anglické lize. V posledním kole Hatters hostili Man City a proti poslednímu mistrovi Premier League začali famózně. Ve druhé minutě nastavení prvního poločasu poslal Luton do vedení Adebayo. Outsider však jednobrankový náskok moc dlouho neudržel a Citizens po přestávce během tří minut zápas otočili. Svěřenci Roba Edwardse prohráli třetí duel v řadě a s devíti body se nacházejí na osmnácté příčce.

V sobotu spoluhráčům z různých důvodů nepomůžou Burke, Nakamba, Potts a Woodrow.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Zabarnyi, Senesi, Kerkez - Christie, Cook - Kluivert, Billing, Tavernier - Solanke

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski - Mengi, Lockyer, Bell - Doughty, Mpanzu, Barkley, Giles - Brown, Townsend - Adebayo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 5.02 - 7.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Burnley FC - Everton FC

sobota 18:30

Burnley v minulém kole vybojovalo cenný bod na hřišti Brightonu a podobný výsledek by chtělo zopakovat i proti Evertonu, jenž vyhrál poslední tři zápasy a stejný počet utkání neobdržel branku.

Domácí měli v posledním zápase velké štěstí a z půdy Brightonu si nakonec odvezli bod za remízu 1:1. Průběh utkání konečnému výsledku ovšem vůbec neodpovídal. Seagulls si po celý duel udržovali velkou převahu, ale překonat brankáře hostujícího celku se jim povedlo až v 77. minutě. Pro Clarets měl tak bod cenu zlata. Svěřenci Vincenta Kompanyho nadále okupují předposlední místo a v sobotu je nečeká nic lehkého, jelikož na jejich hřiště přijede tři kola neporažený Everton.

Na Turf Moor diváci neuvidí Corka, Fostera, Koleosha a Taylora.

Everton se po odečtu bodů veze na vítězné vlně a v minulém kole to potvrdil doma proti Chelsea. Svěřenci Seana Dycheho podali takticky výborný výkon a favorita porazili 2:0. Toffees poslal v 54. minutě do vedení Doucoure a v 92. minutě pojistil tři body střídající Dobbin. Hosté tak z posledních tří ligových utkání vytěžili 9 bodů a zároveň ani v jednom duelu neinkasovali. Poslední vzájemný zápas s Burnley sehrál Everton na začátku listopadu v rámci EFL Cupu. Toffees v něm potvrdili roli favorita a na domácím hřišti vyhráli jednoznačně 3:0.

V sobotu zcela jistě nenastoupí Alli, Branthwaite a Gueye.

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford - Vitinho, O'Shea, Beyer, Delcroix - Gudmundsson, Berge, Brownhill, Odobert - Amdouni, Rodríguez

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Patterson, Tarkowski, Godfrey, Mykolenko - Harrison, Garner, Onana, McNeil - Doucouré - Calvert-Lewin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.35 - 3.53 - 2.25

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Tottenham Hotspur

pátek 21:00

Nottingham Forest vyzve v předehrávce 17. kola Premier League Tottenham Hotspur. Domácí jsou až na šestnácté pozici pouhých pět bodů nad sestupovým pásmem. Hosté jsou pátí a na čelo ztrácí sedm bodů.

Nottingham už pět zápasů v lize nevyhrál, přičemž během nich získal pouhý bod za minulou remízu 1:1 na Wolves, kterou zařídil Harry Toffolo. Tomu však předcházely čtyři porážky, a to 0:5 s Fulhamem, 0:1 s Evertonem, 2:3 s Brightonem a 2:3 s West Hamem. Poslední ligové vítězství si tak hostitelé zaznamenali 5. listopadu, když 2:0 porazili ve formě hrající Aston Villu.

Tricky Trees se nachází pouhé dvě pozice a pět bodů nad sestupovými pozicemi, tudíž by měli rychle zabrat, aby se rychle nestali součástí záchranářských bojů. Za posledních sedm klání na domácí půdě však Nottingham vyhrál jenom jednou, v dalších třech případech dokázal alespoň remizovat. Na City Ground nyní přijede obtížný sok, proti kterému se tato domácí bilance bude vylepšovat pouze těžko.

Spurs dokázali v minulém klání zlomit nelichotivou sérii ztrát, díky které se v tabulce propadli na pátou pozici. Dokázali totiž porazit 4:1 Newcastle, když se trefili Destiny Udogie, Son Heung-min a dvakrát Richarlison. Před tím totiž Tottenham nevyhrál pětkrát v řadě, přičemž v této sérii pouze jednou remizoval s Manchesterem City 3:3 a hned čtyřikrát prohrál. Šlo o duely s Chelsea 1:4, Wolves 1:2, Aston Villou 1:2 a West Hamem také 1:2.

Pátá výhra v řadě v Premier League nad Nottinghamem by mohla minimálně dočasně snížit odstup od první čtyřky. Spurs v probíhajícím ročníku prohráli méně venkovních ligových duelů než všichni ostatní kromě Liverpoolu, a to jen jeden. Londýnský celek s kohoutem ve znaku se potácí s velkou marodkou, na kterou jsou mimo jiné i hvězdy jako James Maddison, Eric Dier či Ivan Perišić.

Poslední vzájemný duel Nottinghamu s Tottenhamem se odehrál letos v březnu na půdě Spurs, kteří tento zápas zvládli v poměru 3:1. Dvakrát se trefil Harry Kane, jednou Son Heun-min a na druhé straně Joe Worrall.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Turner - Boly, Murillo, Niakhaté - Williams, Yates, Mangala, Kouyaté, Toffolo - Gibbs-White, Elanga.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, Davies, Destiny Udogie - Sarr, Bissouma - Johnson, Kulusevski, Son - Richarlison.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.26 - 4.24 - 1.66

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
16
11
4
1
36 : 15
37
2
Arsenal FC
16
11
3
2
33 : 15
36
3
Aston Villa
16
11
2
3
35 : 20
35
4
Manchester City
16
10
3
3
38 : 18
33
5
Tottenham Hotspur
16
9
3
4
33 : 23
30
6
Manchester United
16
9
0
7
18 : 21
27
7
Newcastle United
16
8
2
6
33 : 21
26
8
Brighton & Hove Albion
16
7
5
4
33 : 28
26
9
West Ham United
16
7
3
6
26 : 30
24
10
Fulham FC
16
6
3
7
26 : 26
21
11
Brentford FC
16
5
4
7
23 : 22
19
12
Chelsea FC
16
5
4
7
26 : 26
19
13
Wolverhampton Wanderers
16
5
4
7
21 : 26
19
14
AFC Bournemouth
16
5
4
7
21 : 30
19
15
Crystal Palace
16
4
4
8
15 : 23
16
16
Nottingham Forest
16
3
5
8
17 : 28
14
17
Everton FC
16
7
2
7
20 : 20
13
18
Luton Town
16
2
3
11
17 : 32
9
19
Burnley FC
16
2
2
12
16 : 34
8
20
Sheffield United
16
2
2
12
12 : 41
8

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (921)

Přidat komentář
Miguel19

Tak Nkunku by měl být konečně v týmu na SU...

Reagovat
Maximm9

Jeho spoluhraci z nej urcite uz udelali prumeraka

Reagovat
owny✨

0:3 (3x Richarlison)

Reagovat
sergi

Reagovat
Hachim Mastour

Madison Twatter už je späť?

Reagovat
SunFells

Nn. Ale zjistil jsem díky tomu, že za Spurs "chytá" nějaký Alfie Malik Whiteman

Reagovat
Ferreira

Prý se vrátí až na přelomu ledna/února. Stejně tak i Bentancur

Reagovat
SunFells

Massive blow for #BrentfordFC and Cameroon as Thomas Frank confirms Bryan Mbeumo will have an operation on his ankle today and will be unavailable for 12 weeks.

It means he is ruled out of the Africa Cup of Nations

Reagovat
Busby babes

OT: https://www.youtube.com/watch?v=HFgGGD6f8bo

zacla nova rada Reachera.

Reagovat
iamek

Je to dobry

Reagovat
iamek

Donny van de Beek to Eintracht Frankfurt, here we go! Verbal agreement now in place.

Exclusive details: loan until June — buy option included for €15m potential package, add ons included. It’s NOT mandatory.

Eintracht will also pay #MUFC a loan fee.

dobre hostovani

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Wazza228

Reagovat
andkoo

aby sa tam vobec dostal do zostavy

Reagovat
masly008

Forest slušné nasazení.

Reagovat
Miguel19

Pičo kripl Yates tam dvakrát naznačuje, ať dá žlutou a nic. Náš hráč by už ji dávno měl...

Reagovat
masly008

tvl za toto žlutou

Reagovat
Cobra

Reagovat
Cobra

Nemůžu se rozhodnout, jestli je horší výkon náš nebo rozhodčího.

Reagovat
owny✨

Richarlison

Reagovat
TheGun

Škoda té oslavy, gól to byl hezkej.

Reagovat
lajka30

Toho Turnera Arsenal z jaké díry vytáhl?

Reagovat
TheGun

MLS

Reagovat
fenixLFC

si turner vsadil na druhy gol nie?

Reagovat
lajka30

Bisouma červená. jasná.

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cobra

Vůbec nechápu, co tam tak dlouho řeší.

Reagovat
fenixLFC

strasny vypatlanec

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
fenixLFC

davies zakrok na gibbs whitea jak z assassins creed

Reagovat
Man__United

Ve 13:30 na Premier Sport 1 Ipswich - Norwich

Mimochodem dneska jsou to 2 roky co McKenna převzal Ipswich, pěkně je během roku vytáhl z League one do boje o postup do PL! Další ukázka toho jak je vedení United shnilé a trenéři jsou jen špička ledovce!

Reagovat
Busby babes

problem je, ze daleko spis dopadne jak Kompany nez Howe...

Reagovat
Wazza228

Nesleduju je, ale proč myslíš? Má moc útočný styl hry? Nebo?

Reagovat
Busby babes

no tak nejak, ale spis nez utocny... vetsinu zapasu drzis hodne balon a kontrolujes hru, pak prijdes do PL, kde prakticky kazdej tym bude mit lepsi hrace, balon uz nebudes mit tak casto a tak...

Reagovat
vitasrp

Dneska snad zesměšníme Sheffield výhrou 1:0 a trochu se zas uklidníme. Bohužel mám obavu, že dva z trojice Palmer, Sterling, Enzo dostanou zase žlutou kartu za zakopnutí míče/vztekání se/podobnou hovadinu, takže pak na Štědrý den budeme cca tak bez třinácti hráčů, což položí super základ k dalšímu výbuchu na Wolverhamptonu.

Hlavně ať Pochettino hraje Enza v double pivotu, proti Evertonu jsem ještě chápal, proč byl výš, dneska by to ale byla totální konina.

Reagovat
icemike

Imho enzo podával nej vykony na začátku sezóny, kdy byl Caicedo ještě spojován s Poolem.

Reagovat
Whitemedia

Enzo raději nehraje vůbec.

Reagovat
vitasrp

Přišel mi v poslední době už dost zatavenej, ani bych se nedivil, kdyby měl třeba taky nějaký zdravotní problém, se kterým sice může hrát, ale výkony to nějak ovlivní. Tam fakt nefunguje vůbec nic.

Reagovat
John Obi Mikel

Sheffield je slabší soupeř, dnes si nemůžeme dovolit ztratit.

Reagovat
Salfovic

Nejslabší tým se kterým byste doma v tomto roce ztratili.

Reagovat
Whitemedia

Zločinec proti Sheffieldu vyšle do zápasu čtyři stopery. Fakt guma.

Reagovat
vitasrp

Jj, že tam má obrovský manévrovací prostor, když má zraněné/po zranění 4 z 5 krajních beků. Jediná možnost byl Maatsen od začátku no, což ale moc možnost není.

Reagovat
Whitemedia

Hrajeme proti největším hovnům a na lávce odpočívá Gusto a Maatsen, na to se prostě můžu vysrat.. to zapnu jen kvůli tomu, že snad v druhém poločase uvidím skunka.

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Gusto je po zranění, tam se to dá pochopit.

Reagovat
Whitemedia

V tom mančaftu jsou všichni zranění a nebo po zranění, na to už se taky můžu vysrat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Nebo před zraněním.

Reagovat
vitasrp

Gusto hrát od začátku ale nemůže, protože je těsně po zranění a maximálku má tak 45 minut. Jako jestli chceš, aby se zase zranil, abys nebyl uraženej, tak prosím, to klidně Pochettina urážej, ale reálně můžem být rádi, že je aspoň na lavičce.

Maatsena beru, to je jedinej momentálně zdravej bek, který by mohl odehrát celý zápas, ale z nějakýho důvodu ho trenér nebere.

Reagovat
Whitemedia

Ale může, je stejně jedno, jestli se zrakví dnes a nebo si v týdnu urve koleno při chystání svačiny.

Reagovat
vitasrp

Tak jo, to je pravda, to by byl zodpovědný přístup určitě.

Reagovat
gocii

Maj 4 body z posl 5 zapasu stejne jak vy, tak kdo je hovno?

Reagovat
Svatej

Maatsen je fakt totální průser, jak ho může nehrát ve chvili, kdy uz ma stopera napravo? Tohle se fakt nedá obhájit...

Reagovat
Greny

Měl postavit 3-5-2 a na wingbecky Sterlinga a Mudryka to by byla jizda

Reagovat
Salfovic

Dneska, proč ne ?

Reagovat
Greny

Nevím já bych to klidně udělal stejně tam jsou krajní beci dneska na hovno

Reagovat
Wazza228

Ale nkunku na lavičce

Reagovat
Svatej

Naprosto neuvěřitelná úchylka.

Reálně nikdy tu nasi ideální sestavu neuvidíme ani při zdravým kádru, protože ten chlap to stejně zmrda nejakou kravinou v obraně s 3 stoperama, i kdyby se hrálo proti u15 týmu s výškovým průměrem 150cm

Reagovat
John Obi Mikel

Však právě je sestřelíme po standardce 4 stoperama

Reagovat
Svatej

To je na tom nejvtipnejsi, goly vzduchem dostavame i pri tehlech kokotinach s x stoperama

Reagovat
John Obi Mikel

Chápu, že moc možností nemá, ale 4 stopeři a bez Enza ve středu to má potenciál na lahůdkovou podívanou. Naštěstí hrajem se Sheffieldem a ne s někým silnějším.

Reagovat
monty25
Reagovat
Pospovič

Reagovat
Referee©

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Salfovic

Chelsea proti Sheffieldu se čtyřmi stopery

Reagovat
Whitemedia

A je to zatím špičkový výkon.

Reagovat
kissak

Schar v prdeli, něco je proste tom klubu špatně.

Reagovat
Salfovic

To už musíe mít nějakej rekord, ne ?

Reagovat
kissak

Hele asi jo a k tomu ještě Joetoon.

Reagovat
vitasrp

Nebo je toho prostě obecně moc a hráči to přestávají zvládat, já nepamatuju sezónu, kdy by mělo 10 + zraněných hráčů tolik klubů. CHelsea, Manchester United, Newcastle jsou úplně vykosení, Tottenham na tom také není dobře a nevypadá, že by se to nějak lepšilo.

Reagovat
kissak

Že by opravdu to čekání na VAR a stydnuti hráčů či větší porce nastaveného času si vybírali svou daň?

Reagovat
vitasrp

Nevím, ale atraktivitě a kvalitě soutěže to vůbec nepomáhá. Jako koukat na týmy, co maj třináct hráčů mimo, lidi za chvilku přestane bavit, to je prostě o hovně.

Reagovat
kissak

Reagovat
Herbmeister

taky spousta zápasu s malou letní pauzou kvůli MS v zimě

Reagovat
Nikikrew

Som aj zabudol ze Lokonga hostuje v Lutone

Reagovat
Mimalu

mUDRYK

Reagovat
spider_8

Mudrynho

Reagovat
John Obi Mikel

Mudryk střelec Ale housle hrály pěkně

Reagovat
Whitemedia

Mychajlo Salah

Reagovat
Svatej

Mudrykův výkon mi přijde dost parádní zatím. Střela mu nevyšla, mimo ní jsem s ním spokojenej.

Reagovat
vitasrp

Poslední týdny začíná být dobrej, zajímavej, konečně.

Reagovat
Svatej

a ještě před minutou bych napsal, že mi přijde, že se snaží i dozadu. Ted se na to ale vysral

Reagovat
Whitemedia

Tam dnes, kromě labradoodla, nikdo nevypadá jako fotbalista, takže se nedivím, že z toho Mudryk vychází ještě dobře.

Reagovat
spider_8

Paradni je trochu silny slovo, ale dneska je dobrej. Rozhodne nejlepsi z nasi ofenzivy.

Reagovat
Pospovič

Gol Grealishe o prdel

Reagovat
Maximm9

Tohle je podle me ten moment, ktery jde nakreslit pro obe strany

Reagovat
Pospovič

tady asi jo, víc hraniční to být nemohlo a já sám si nejdřív myslel, že to offside je

Reagovat
SunFells

Jiménez tam poslal dobrého prdeláče. Dost blbý způsob jak se nechat vyhodit

Reagovat
kissak

Nevím zdali to bylo na červenou?

Reagovat
SunFells

Já bych mu ji nedal

Reagovat
kissak

Ja právě taky, byla taková oranžová.

Reagovat
kissak

Tvl to snad není možný za 35 minut máme další dva hráče v hajzlu. Za nás za chvíli bude muset nastoupit i hajzlbába a travníkář.

Reagovat
Whitemedia

A Hall pořád nic. U nás by sice pořád prohrával, ale zahrál by si teda víc.

Reagovat
Svatej

Ani ne, není stoper

Reagovat
Whitemedia

Je pravda, že nemá ani metr osmdesát, ten by na kraji obrany hrát nemohl no, to by nešlo. Ale původně je to záložník, takže by si poradil.

Reagovat
kissak

Spekuluje se o nějakém počtu odehraných zápasů, které by jeho trvalý přestup aktivovaly a proto jej možná Howe nestaví.

Reagovat
Whitemedia

On si k vám šel splnit sen, protože vám prý fandí a Eddie takhle?

Reagovat
kissak

Ano fandí Castlu, asi Howea nepřesvědčil natolik, aby jej přetavil v trvalák.

Reagovat
Salfovic

A jak o mohl přesvědčit když nehraje ?

Reagovat
kissak

Pár šancí dostal, Howe vede o velmi intenzivní tréninky, kde asi Hall nesplňuje jeho očekávání. Spíš však je to o tě aktivaci ve smlouvě.

Reagovat
SunFells

Jakože ho aktivovat nechtějí?

Reagovat
kissak

Ano vypadá to tak, že nepřesvědčil.

Reagovat
SunFells

Zrovna když se někteří začali vracet z marodky, pech

Reagovat
kissak

Taky jsem si říkal, že se začíná vyprazdňovat a ejhle další dva kusy ze základu.

Reagovat
Svatej

Už delší dobu mám dojem, že je Jackson celkem pomalej, jsem v tom sám?

Reagovat
Whitemedia

Hlavně je úplně vypatlanej a nedávám ho, fakt ho hrozně nedávám.

Reagovat
Noke

No, žádnej rychlík to určitě než není

Reagovat
Svatej

On se fakt nechává ošetřovat jak kdyby spadl z 4. patra

Reagovat
Svatej

tpč, jak mu mohl takovou kravinkou vykloubit pant?

Reagovat
vitasrp

To je hrozná sračka, bez krajních beků tam nemá kdo rozběhnout tu hru, kdo přečíslit kraj, to je úplně o ničem a vlastně nevím, z čeho bychom jako měli dát gól.

Reagovat
Minister

Ederson redka nie náhodou?

Reagovat
SunFells

Lol, jasná.

Reagovat
vitasrp

On jenom toho šaška ošetřuje dvě minuty a nastavení je... Dvě minuty.

Reagovat
John Obi Mikel

To je dnes zase úplně bezzubý

Reagovat
vitasrp

Co je zase tohle za faul... Hrál balón, tyvole.

Reagovat
Greny

Byl no na Colwilla

Reagovat
smazaný uživatel

No a co že hrál balón?

Reagovat
vitasrp

No tak když frajerovi vypíchneš balón, načež on tě pak kopne, tak to faul není, žejo. To není skluz, kdy vezmeš míč a pak někoho přepálíš.

Reagovat
Greny

No běželi vedle sebe žádné skluz nic jen hráč odebral balón a hráč na kterýho dle rozhodčího byl faul ho potom zezadu kopl do lýtka..

Reagovat
Greny

Jsem myslel že se má nastavovat hodně, tam se picus nechá tři minuty ošetřovat a on nastaví dvě a pak tam piskne takovej faul Coolwila

Reagovat
Whitemedia

Colwill pajdá, máme místo něj ještě nějakého stopera na levého beka?

Reagovat
Salfovic

Kdo je nejvyšší na lavičce ?

Reagovat
vitasrp

Jak může v takhle pomalém, bezkrevném, nudném zápase, kdy se toho času projebe spousta, nastavit sudí jenom dvě minuty? Oni mají pokyny, aby nastavovali hodně, jenom v některých vybraných zápasech, nebo jak? Tam frajera těsně před poločasem dobré dvě minuty ošetřují, ale to se prostě nenastaví. Proč?

Jinak je to odporný, asi si nepamatuju horší zápas ze strany Chelsea. Sheffield brání, odkopává a to je tak všechno. My hrajeme bez beků a je to úplně o ničem. To ať fakt radši hraje 3-něco-něco se Sterlingem a Mudrykem na křídle, nebo ať tam hodí toho Maatsena a Enza.

Líbil se mi částečně akorát Mudryk a tak nějak Caicedo, který tam byl zapojený do tý první vlny rozehrávky, jinak úplně o ničem.

Reagovat
Salfovic

Byste měli být rádi, menší šance na další zranění.

Reagovat
SunFells

HT: Chelsea (0.09) 0-0 (0.18) Sheffield Utd

Slušně hovna

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Miguel19

Jsem myslel, že ta příprava za něco stála a máme naběháno. A my jsme skoro nejhůře běhací tým v lize. Dneska je to fakt extrém. Tam se nikdo nehne.

Pokud ani tohle Argentinec nevyhraje, tak se asi pomalu může balit...

Reagovat
Maximm9

To je zase metr... Jimenez nesmyslna redka a Ederson za tu kosu, kdyz borec bezi sam na neho dsotane zlutou

Reagovat
Svatej

do prdele dej tomu simulantovi kartu

Reagovat
Greny

Mohl by někdo vysvětlit Jacksonovi, co je ofsajd ? To je náběh, co náběh do ofsajdu

Reagovat
Svatej

GÓÓÓL

Reagovat
Miguel19

Konečně.

Krásná akce.

Reagovat
lajka30

Bude Jackson horší nákup jak Werner nebo Morata pro Chelsea?

Reagovat
Mimalu

Palmer

Reagovat
Greny

Konečně

Reagovat
Svatej

Uff.. Já si tu zařvu nad gólem a nevěřící lepší polovička se ptá

"Gól? Pro vás??? "

Tell me we are fucked up without telling me we are fucked up

Reagovat
Wazza228

U nás si lepší polovička leda tak klepe na hlavu, když slavím gól. Nevídá to ovšem tak často

Reagovat
Kinky7

Moje se už naučila větu: " Haaland nebo se bruyne?"

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
aragorn

Náš pes když vidí, že na sebe beru dres odchází od televize do vedlejší místnosti

Reagovat
Svatej

Reagovat
krisa

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Čenda

Reagovat
Greny

Co tam zkoušeli najít curaci

Reagovat
vitasrp

4-4-2 se Sterlingem na pozici staženějšího z útočníků a Palmerem, který si může otevírat hru od pravé lajny a stahovat se pak doprostřed, to je o tolik lepší struktura než ta první půle.

Reagovat
John Obi Mikel

Palmer

Reagovat
Kinky7

To bude nakonec vás nejlepší nákup

Reagovat
John Obi Mikel

A to si Poche myslel, že ho nepotřebujem.

Reagovat
Svatej

Gallagher zas nedohraje Trnu pokaždý, když je někde u cizího hráče, on neumí jet na půl plynu

Reagovat
Miguel19

Co to bylo

Reagovat
Svatej

WTF CO TO JE ZA GÓL

Reagovat
Miguel19

Proč přestali hrát?

Reagovat
spider_8

Sterling paradne odvedl pozornost

Reagovat
fenixLFC

co sa stalo na vitality?

Reagovat
Greny

Zkolaboval hráč Lutonu

Reagovat
fenixLFC

akurat to konecne povedali ze lockyer

Reagovat
John Obi Mikel

Gól

Reagovat
John Obi Mikel

Gól

Reagovat
vitasrp

Ten VAR je strašná bomba, fakt.

Reagovat
vitasrp

Jako co se na tomhle gólu zase takhle řešilo, ach jo..

Reagovat
Svatej

tak ta situace Gallagher -> Sterling byla trochu chaotická, já bych se na to na jejich místě popravdě taky podíval

Reagovat
spider_8

Vole co tady chteli resit

Reagovat
diastan

Konecne

Reagovat
Greny

Ten hráč Lutonu to nevypadá dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tiket nevypadá dobře.... Mohl s tím počkat na někdy jindy...

Reagovat
Miguel19

Jackson ke všem gólům přišel jak slepej k houslím...

Reagovat
Svatej

Zrovna si ířkám, že on nebude mít vyloženě katastrofální statistiky, přitom je fakt k ničemu

Reagovat
Busby babes

Really, really worrying scenes at Bournemouth where Luton’s captain, Tom Lockyer has seemingly collapsed on the pitch. The 2 teams have left the field of play.

tvl

Reagovat
diastan

Nestalo se mu to uz ?

Reagovat
fenixLFC

ano, niekedy okolo minulorocneho finale playoff

Reagovat
diastan

Reagovat
Svatej

Po tom dobrý rozjezdu Mudryk uplně zmizel ze hřiště

Reagovat
Miguel19

Jako v první půli byl nejlepší z ofenzívy. Ale nakonec nemá ani bod a ostatní jo To prostě musí zlepšit, jinak to bude furt stejný...

Reagovat
Svatej

je to tak, aspoň že už ale dává něco, předtím to bylo horší

Reagovat
Miguel19

On tam pošle Enza, aby ho hrál zase nahoře. Jak se pak máme posunout ty píčo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manik...

Ten hráč nikde není vidět.. Kde zkolaboval?

Reagovat
fenixLFC

uz je davno v utrobach/nemocnici

Reagovat
Manik...

Pustil jsem to zpětně a vůbec nebyl záběr.. Že nebylo vidět.. Asi mimo záběr kamer.

Reagovat
fenixLFC

tak tieto veci sa nepustaju zo zaznamu. co som zachytil ze edwards posielal hracov prec od neho. ale ked si to pisal tak uz bol na nositkach odvezeny dovnutra

Reagovat
Maximm9

Nebylo to videt cele, ale jde tam videt jak bezvladne kleci na kolenou a opira se hlavou o zem a pomalu jde k zemi. Nic hezkeho

Reagovat
Manik...

No. To nechceš.. Pamatuju Eriksena, taky šílené záběry..

Reagovat
Manik...

Ono asi dobře.

Reagovat
Greny

Vždyť to na tom zaberu je vidět jak se na půlce sesune na zem když se hrálo na levé strane

Reagovat
smazaný uživatel

vidět to jde, ale pak už nic... okrádání televizního diváka o informace...

to zase vymyslel nějakej pičus... proč bych to já vidět neměl a ti dementi na stadionu ano? Já chci vidět zásah lékařů..

Reagovat
kissak

Vysvětli mi někdo, jak může gol platit když Wilson, který ovlivnil situaci byl evidentně v offsajdu?

Reagovat
Manik...

Když ho uzná rozhodčí, může

Reagovat
Salfovic

Rozhodčí prokázal cit pro hru a chápání kontextu situace

Reagovat
Manik...

Reagovat
Frony

Reports coming in that Tom Lockyer is now alert and responsive. Thank heavens.

Reagovat
Noke

Uff...

Reagovat
iamek

Ještě, ze tak. Prý se mu to nestalo poprvé .

Reagovat
Frony

Lockyer před pár měsíci podstoupil operaci srdce po kolapsu ve finále Championship play-off. Píšou na Canal+ Twitteru

Reagovat
Freedo

Díky bohu, ale měl by se na fotbal už vysrat, podruhý zkolaboval během zápasu, to nevěstí nic dobrýho

Reagovat
Gimme

Reagovat
Manik...

Tělo říká dost.

Reagovat
Manik...

Reagovat
vitasrp

to není normální prostě..

Reagovat
Miguel19

Broja

Reagovat
Miguel19

Jako to je -3 body ve fantě za asist od Palmera.

Reagovat
Salfovic

To už snad popírá fyzikální zákony

Reagovat
Svatej

Tohle muselo mít Xg 1 ne?

Reagovat
Greny

Penalta ??? Jako komentátor mele necp o Gallagherovi a faulu na něj, ale podle mě tam teda dojeli po té přihrávce Broju

Reagovat
Svatej

Sheffield mi přijde, že normálně ani nechce vyhrát

Reagovat
Miguel19

Palmer je fakt šikovnej...

Reagovat
vitasrp

Palmer možná někdy v budoucnu bude hráč doprostřed, ale zatím prostě neee. On je geniální, když si může otevírat tu hru zprava, může chodit mezi linie, různě rozjíždět akce a kombinovat s nabíhajícíma spoluhráčema.

Když ale v tom středu začíná a je zády k brance s hráčem na zádech, tak mu tam ještě chybí odolnost, chybí mu tam víc náběhů za obranu a do prostoru.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Broja má tenhle ročník vyjma jednoho zápasu zatím dost hroznej

Reagovat
PanAu

Ten musí jít po sezóně, totálně nezajímavý hráč.

Reagovat
Svatej

Chápu, že Poche ho tak nevidí, ale proč dohráváme s 4 stoperama a celkově 6 obráncema

Reagovat
Svatej

sledovat Gusta s Maatsenem na křídlech je hrozný

Reagovat
Salfovic

safety first

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Gunner14

Palace pentle?

Reagovat
SunFells

Nádhera

Reagovat
Gareth Bale 11

Když už Ederson nedostal jasnou rudou, tak aspoň ta penalta v 90+5.

Reagovat
EL Gringo

Palace

Reagovat
LaVolpe

City Krásná bottle-job.

Reagovat
Manik...

City docela krize ( )

Reagovat
Freedo

Z posledních 5 zápasů v lize 1 výhra. To už je celkem špatná forma

Reagovat
Greny

Ten zápas s Chelsea je psychicky položil a zlomil a nedivím se , dostat čtyři góly od týmu kde útočníci netrefí branku v malém vápně před prázdnou brankou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pospovič

Na tom něco bude, Tottenham se z toho taky nemohl vzpamatovat

Reagovat
Salfovic

Tak to musí být Pepkův rekord, tohle nezažil ani v Barce či Bayernu.

Reagovat
vitasrp

A Jackson vypadá kolikrát hrozně, ale tak špatnej hráč to zase není. Jen mi přijde, že ho špatně využíváme, což je dáno dost tím, v jaký prdeli se ten kádr nachází. V předsezónní přípravě s ním hrál Nkunku v podstatě takovýho vnitřního útočníka, takže měl Jackson neustále jednoho spoluhráče poblíž, se kterým mohl kombinovat a spolupracovat.

Jenže Nkunku před začátkem sezóny odpadl a nikoho podobnýho jsme neměli. Jakcson pak často funguje tak, že je úplně izolovaný, nemá nikoho poblíž a má se rvát se stoperama, přetlačit je, udržet míče a atakovat vápno. Zejména v tý poslední činnosti je fakt špatnej, protože to zatím absolutně není hráč, co by vynikal pohybem ve vápně, takže při centrech se málokdy nějak od protihráče odpoutá a nedaří se mu najít ten správný prostor.

Problém samozřejmě je, že nemá konkrétní zakončení, kterým by vynikal a díky kterýmu by dokázal pravidelně dávat branky - zakončení z metru do prázdný nepočítám, to mu prostě musí vytvořit spoluhráči. Nicméně jako druhý útočník/volba na křídlo může být postupem času úplně super.

Když hrál proti Brentfordu a hned pod sebou měl Palmera, tak byl velmi dobrej, protože si tam s ním mohl ťukat narážečky z jednoho doteku, pomáhat kombinaci a rozvíjet takhle hru. Dneska po přechodu na 4-4-2 se Sterlingem, který hrál těsně vedle něho/pod ním šel taky jeho výkon nahoru, najednou v tom zápase konečně nebyl úplně ztracený.

Celkově si myslím, že návrat Nkunkua může zvednout i hru Jacksona právě kvůli tomu, že on takovýho hráče k sobě prostě nutně potřebuje.

Reagovat
vitasrp

Jinak jsme po 12. ze 17 utkání podstříleli xG, to je vážně neuvěřitelná efektivita.

Hodně pomohla změna rozestavení z toho statickýho 4-2-3-1, kdy jsme měli na křídlech hráče od lajny a prakticky tam neexistovala žádná změna tempa hry, na 4-4-2 se Sterlingem na pozici útočníka a Dissasim, který najednou hrál o malinko výš než v první půli. Prvních 45 minut to byla katastrofa, to byla ta obrana vyloženě rozestavěná staticky v defenzivním postavení do tvaru U a nebylo tam vůbec žádné zlepšení, to se v druhé půli i díky tomu většímu tlaku na stopery v podobě dvou útočníků zlepšilo.

Pochettino ale nutně potřebuje najít nějaký schéma, který bude fungovat pravidelně a ve kterém můžeme začít budovat nějakou souhru. Ačkoliv samozřejmě uznávám, že to nemá jednoduchý, protože kdykoliv se k něčemu takovému přiblížíme, přijdou dvě zranění a jsme v řiti.

Reagovat
Svatej

peknej souhrn

Reagovat
Luc-Luc

Kdyby Fabinho zustal, tak bereme letos 100% titul

Reagovat
Salfovic

Třeba v zimě nějaké kvalitné DM přivedete

Reagovat
Luc-Luc

Mame Enda, pohoda

Reagovat
Chittak_LFC

Muzeme ho vzit na hostovacku :)

Reagovat
Salfovic

No ale vlastně proč ne.

Reagovat
Front hell

tak jak měl 100% soutěžit Darwin o zlatou kopačku s Erlingem. Jediná jistota že zdechnes

Reagovat
Greny

Může soutěžit s Jacksonem o titul dřevák roku

Reagovat
masina_LFC

Až na to, že Darwin je skvelý hráč s napiču zakončením, kým Jackson je napiču kompletne

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
fenixLFC

s jeho vlanajsou formou asi sotva

Reagovat
Luc-Luc

Jojo, pomalej Endo nebo Mac Allister mimo pozici jsou lepsi

Reagovat
aragorn

Mac Allister je na pozici 6 o 100% lepší než Fabs minulou sezónu

Reagovat
SCELO

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

takhle bez nej vedete ligu, fakt strasny...

Reagovat
Zaschrona

Joint most goals from set-pieces in the Premier League now Everton.

Neskutečný, jak to Dyche posounul nahoru. Úplně všechny herní aspekty, za minimální investice. Musí být kandidát na trenéra roku.

Reagovat
Nikikrew

akurat som pozeral tabulku, ved by ste boli 8mi keby niet postihu. Velmi, velmi slusna praca

Reagovat
LaVolpe

Takovýho trenéra by potřebovali v ManUtd.

Reagovat
SunFells

V repre, jebat MU

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

Jeden Moyes stacil.

Reagovat
vitasrp

Tak hlavně ty popisný statistiky výkonů máte od začátku sezóny velmi dobrý, jen se vám dost dlouho dařilo nedávat branky a prohrávat zápasy, kdy jste si zasloužili bodovat. Teď tahle černá série skončila a body vám začaly rychle přibývat.

Marně čekám, kdy se tohle stane u Chelsea.

Reagovat
Zaschrona

Když to přišlo u nás, jednou musí i u vás. Taky jsem nevěřil, ale fakt statisticky nejde mít smůlu donekonečna.

https://pbs.twimg.com/media/GA1BUD-W4AA4Xli?format=jpg&name=large

Reagovat
SunFells

Nemají smůlu, jen mladý tým a pár paličů.

Reagovat
vitasrp

Jako smůlu vidím v tom, že jsme letos nevyhráli myslím ani jeden zápas, kdy bylo to xG nějakým způsobem vyrovnaný, kdy byl rozdíl třeba 0.2-0.4 xG. Takové zápasy vždycky dopadly v náš neprospěch, což dlouhodobě doufám nemůže vydržet.

Na druhou stranu zapříčiněné to je taky tím, že nemáme spolehlivé střelce a celkově je ten tým mladý, takže tam je větší pravděpodobnost nějaký takovýhle odchylky. Čím víc ale budou mít ti hráči odehráno (plus třeba přijde dobrý zakončovatel), tak tím víc snad začnou ty výsledky kopírovat výkony.

Reagovat
Zaschrona

Ono Jackson vloni statisticky v La Lize měl xG čísla výrazně ve svůj prospěch, letos to je skoro obráceně. Samozřejmě je možný, že se celkově nechytne, ale takhle marný asi dlouhodobě i ve špatném scénáři nebude - nebo ho teď v zimě nahradíte. U nás to taky s Maupayem nebylo zas tak nepodobné, přestože DCL pálí dál.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vodka

Reagovat
Pride

Nevim, jestli jsem za poslední dobu viděl v PL horší tým než Burnley.

Reagovat
J0EL

Sheffield tuto sezonu s prehladom.

Reagovat
J0EL

Najhorsi tim v PL.

Reagovat
Maximm9

Chelsea

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
Frony

Třeba ten, kterýmu dali dva týdny zpátky Burnley bůra?

Reagovat
Wazza228

To neviděl.

Reagovat
Frony

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Luc-Luc

Dneska budou jatka. Sedm asi nezopakujem, ale pet bysme tam mohli tem zebrakum soupnout. YNWA!

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Akoze teraz som pozrel zostrih tych sedem kusov spred roka a akoze to fakt keby hocaky scouser hodi loptu zvrchu tribuny na ihrisko tak nam spadne do branky je to sice smutne, ale Liverpool jednoznacny favorit, museli by sme v sucasnej situacii predviest nadstandard, aby sme brali body (alebo slovami scousera, museli by si to prehrat oni sami). Vpredu jediny kto aktualne vie skorovat je McTom, co je samo o sebe velmi znepokujujuce. Moj tip je 3:1.

Reagovat
Registrujisejenproto

Taky jsem na to ted koukal.. ten Salah/Martinez u tretiho golu

Reagovat
pobody's nerfect

Šestý je nejvtipnější.

Reagovat
fenixLFC

no, vsetko spadne do brany. realne len posledne dva goly boli s nejakym stastim, zvysok uplne normalne

Reagovat
Neutron

Nie.

Reagovat
Neutron

resp. aby si zas nesiel slovickarit ako to ty zvyknes, ja nevravim o stasti, ale proste o situaciach, z ktorych goly padaju proste velmi zriedkavo a s dvomi nesuhlasim.

Reagovat
eder
Reagovat
Man__United

Reagovat
Man__United

Another MOTM performance for Mason last night for Getafe against Sevilla:

1 goal

1 assist

#MasonGreenwood

V lednu stáhnout! Máme klenot a nemůžeme si dovolit ho odepsat!

Reagovat
R.Meireles

Takový klenot chce každá žena doma

Reagovat
Mastný Chobot

krvavy diamant

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno něco stojí.. nicméně je fotbalista tak ať hraje fotbal... tyhle přesahy ze soukromí by se měli řešit bokem.. prokázal mu někdo vinu? Ne...

takže ať jde UTD s touhle přetvářkou jakože si drží image do prdele...beztak jsou pro smích i bez toho...

Reagovat
Front hell

Doufam,že budeš takový frajer, až ti přijde tvoje dcera oznamit,že ji profackoval její chlap, že jí řekneš jaký má klenot doma a že si nemůže dovolit ho odepsat.

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Man__United

Ta ženská se k němu stejně vrátila a ještě si s ním udělala děcko

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

je to marny, je to marny...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, evidentně si o to říkala...

Reagovat
smazaný uživatel

na některý ženský nic jiného než bič neplatí... seriózní člověk když ho někdo zbije tak to řeší jinak... tyhle sociální chcance že to sdílí hned s celým světem jsou alarmující sami o sobě...za to bych jí rozbil hubu podruhý... aby se naučila chovat. Rozhodně nejsem agresor, což si protiřečí s tím, co jsem napsal... nicméně všichni víme, jak se tyhle slepice který se jen na něčem nebo s někým vezou neumí chovat.... Svět jde do čím dál větších sraček.. nechci se zastávat Masona, třeba je to prostě jen agresor a vyřadil se na ní bezdůvodně...

ale jak říkám...moc tomu nevěřím... vzhledem k tomu jak ona na tohle reagovala..ne moc dospělě...

Reagovat
mayday

Proč asi

Reagovat
smazaný uživatel

když to bude skvělý fotbalista, tak se tp neguje

Reagovat
Gunner14

To nejste jediní kdo si nemůže dovolit mu neodepsat

Reagovat
Neutron

not this shit again

Reagovat
Salfovic

V pohodě, Busby dneska preventivně šetří klávesnici pro obhajování Onany.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Eh, řádný klenot

Reagovat
Higi

Tak koho dnes preferujete do základu na tu "osmičku" k Odegaardovi, Trossarda nebo Havertze? Zbytek základní sestavy je podlemně docela jasnej, asi.

Reagovat
ashburtongrove

Podle formy asi jednoznacne Kai, jde o to jestli se bude Mikelovi hodit do systemu.

Reagovat
LaVolpe

Kai na osmičku a Trossard nalevo.

Reagovat
Gunner14

Kai

Reagovat
SunFells

Určitě Kaie, právě i kvůli takovým zápasům hádám s Rayou přišli.

Prý se kádrem šířila nějaká rýmečka, v týdnu Martinelli a teď mj. údajně Rice, ten imo bude hrát i nacoldrexovaný, až tak jasná ta sestava kvůli tomu ale asi není.

Reagovat
Ligter

dneska asi dostaneme čouda, co?

Reagovat
Front hell

Za ty trapné kecy některých fans Liverpoolu tady vám budu přát 3 body.

Reagovat
Ligter

dík, ale dneska jsem fakt velký pesimista, u posledních zápasů s nimi mi připadá, že prostě jenom čekám až dají první gól

Reagovat
Bandita_Harry

Akože koho ?.

Reagovat
Front hell

Asi umíš číst né? Už pár dnů tady někteří pišou jak dostanou united neskutečnou bídu. Takže taková facka by nebyla naškodu.

Reagovat
Salfovic

Tohle tu spíš píšou všichni ostatní, včetně MUfanů. Většina fandů Poolu se připosraně drží zpátky.

Reagovat
guestikor

Vy tu píšete, že mít Fabinha, tak je titul váš atd

Reagovat
Salfovic

Vy = jeden

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

To si uvedom že Luc-Luc neznamená my

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bandita_Harry

A neklam že to je kvôli kecom, ale kvôli tomu že chces aby ste boli prví

Reagovat
Front hell

Jj. Po 17. kole je důležité být první o 2 body nebo být druhý o 1 bod

Reagovat
SunFells

Ještě jsme ten Brighton neporazili kovbojové.

Reagovat
Front hell

Tak samozřejmně, ještě s naší bídnou statitstikou s něma na domacím stadiónu.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, ano. Ten bodový rozdíl se může ukázat jako rozhodující. Nicméně jinak mi to tady přijde teda docela umírněné z naší strany až na pár trollů.

Reagovat
Front hell

Může a taky vůbec nemusí. Proto tam píšu někteří. A těm bych tu facku přál.

Reagovat
Hachim Mastour

Liverpool si facku zaslúži takčitak

Reagovat
Bandita_Harry

Za minulý rok, ja viem ale to si zaslúžite aj vy

Reagovat
bbbauch

Kazda ztrata konkurenta dobra

Reagovat
Front hell

Ty ještě přijdou, stejně jako naše

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Bandita_Harry

Hráme čoskoro spolu, ak vyhráte môžete sa dobre odpichnut hlavne v tomto období, tak netrep že to není dôležité, každý jeden posratý bod je dôležitý ak si sledoval posledné sezóny v PL tak ti to musí byť jasne

Reagovat
Front hell

Jak jsem psal,těch bodů ve hře je ještě dost. A opravdu nemám potřebu skákat radostí,že jsme po 17.kole v čele. Jen mě opravdu srala arogance některých vašich fans.

Reagovat
avicii

Heh a čisto náhodou vám to nepasuje k prvému miestu v tabuľke?

Reagovat
Front hell

To by jsme museli porazit Brighton,aby nám to pasovalo

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Front hell

První trapak už se chytl

Reagovat
mithro

ak zacnu padat goly skoro, mozno pojdeme aj po rekord ti hraci to v sebe maju.

Reagovat
Ligter

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Salfovic

Myslíš třeba Nuneze ?

Reagovat
Man__United

Aktuálně hrají ženské proti Liverpoolu a vedou 1-0, tak snad aspon někdo dnes porazí Liverpool

Reagovat
Bandita_Harry

Tak ak ťa to poteší...

Reagovat
mithro

jediny relevantny zapas dnes

Reagovat
mithro

tak aj ten zapas zeny stratili

Reagovat
Grahf

Taká zaujímavosť - ľudia, čo sú na hate liste u jednotlivých PL klubov (vybraté z FM).

https://www.reddit.com/r/footballmanagergames/comments/18kdw7y/have_you_ever_wondered_who_your_club_hates_the/

Reagovat
Mastný Chobot

Brighton ma rivalitu s Crystal Palace? To mi doteraz uslo

Reagovat
Grahf

Despite the almost 40 mi (64 km) distance between the two clubs, Crystal Palace are Brighton's main rival, dating back to the 1970s and hostility between managers Alan Mullery and Terry Venables...

Reagovat
jk

Maj to derby pojmenovaný podle silnice ne?

Reagovat
fenixLFC

jojo A23 aleboM23

Reagovat
Trand

Jojo, nemají se rádi

Reagovat
fenixLFC

Here’s the list of all the natural predators of seagulls:

1. Eagles

2. Hawks

3. Falcons

4. Foxes

5. Weasels

6. Sharks

7. Crocodiles

8. Octopus

9. Dolphins

takze pochopitelne

Reagovat
Busby babes

Greenwood.

Reagovat
VTID94

Ajaj zápas vonku. Brentfordu chýba pár dôležitých hráčov. My bez Luiza a Digneho...bude to ťažké

Reagovat
Spikous

Straty Digneho sa až tak neobávam nakoľko tam bude Moreno no bez Luiza to bude ťažké . Naše zápasy vonku sú často deprimujúce a často robíme veľké chyby a z toho padajú góly. Tiež som prekvapený rozostavenim a obávam sa že zase rýchlo inkasujeme a budeme mať problémy v zápase ako s Bournemouthom či Nottinghamom

Reagovat
VTID94

Tiež očakávam priebeh ako proti tým dvom tímom. Tiež im chýba dosť hráčov a Jacob by to tam mohol rozhýbať smerom do predu. A snáď Ollie nebude potrebovať veľa šancí na gól

Reagovat
Spikous

Hlavne je ziskat tri body nech už skóruje ktokolvek . Najideálnejšie strelit gól ako prvý

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ty kurzy na Liverpool a United

Reagovat
Mastný Chobot

Takze Milner vs Saka? Hmm

Reagovat
VTID94

#AVFC XI vs Brentford: Martinez, Konsa, Carlos, Torres, Moreno, Kamara, McGinn, Cash, Ramsey, Diaby, Watkins.

Subs: Marschall, Proctor, Chambers, Lenglet, Dendoncker, Zaniolo, Iroegbunam, Bailey, Duran.

Reagovat
John Obi Mikel

Tomu Liverpoolu se věří tak moc, že bych se nedivil překvapení.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mimalu

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
avicii

Reagovat
Hai

Reagovat
I am Mancunian

Prekvapenie bude ak dostaneme menej ako 3

Reagovat
Busby babes

za barak na United, rikas?

Reagovat
martin.b

Úplně mě to irituje jak se čeká další výprask

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Ještě že Man City - Brentford je odložené, včelky mají momentálně tu sestavu dobře vybrakovanou.

Reagovat
masina_LFC

Už dávno som nebol takto pokojný pred derby zápasom a to ma celkom znervózňuje

Reagovat
Alan_Shearer

OT: Mam O2 TV s Canal sportem, nicmene se mi program zobrazuje jen v mobilni appce, v televizi nic. Mel nekdo stejny problem? Fakt picovina to O2

Reagovat
masly008

ne

Reagovat
mistr129

U O2 v pohodě, ale na T-Mobilu se mi ráno vůbec nezobrazovaly Canal+Sport 2 a 3, prostě jen 1 a pak 4 a dál

Reagovat
Man__United

Roy Keane: “You hope they [United] turn up today and they compete and they show some... some spirit.” #MUFC [Sky]

Gary Neville: “There is no Manchester United fan is thinking that they can even get a point today.” #MUFC [Sky]

Gary Neville: “I think there’ll be fear in that Manchester United dressing room today. I think they’ll lose.” #MUFC [Sky]

Reagovat
Busby babes

jako... jo no. 2:0, 3:1 budou zlate vysledky. tak snad se hraci hecnou, ale ta sestava bude slaba...

Reagovat
martin.b

To vám paradoxně klidně může pomoct, když budete hrát z bloku a spolíhat jen na breaky.

Reagovat
Busby babes

coz je vec, co nam letos absolutne nefunguje.

Reagovat
Neutron

S Antonym tie breaky velmi hrat nemozes

Reagovat
mistr129

To si dělá prdel že tohle není karta

Reagovat
Golasso

Mohla být žlutá, ale dneska to těm kopáčům aspoň píská.

Reagovat
Kiss Me Polka!

proc mu urva nedal kartu aby to mohl udelat znovu a dostal ji az pak?

Reagovat
masly008

Asi tak.

Reagovat
martin.b

Tu důvěru v Milnera na beku už nějakej rok nechápu, to je bolest pro oči sledovat ho tam

Reagovat
masly008

Tak Raya nám dneska nepředvádí bůh ví jakou hru nohama teda.

Reagovat
Gunner14

Hrajeme super, chce to dát co nejdřív gól, pokračujeme z dominance na Ville, tentokrát jsme mnohem ostřejší a přesnější, tak to chce využít už

Reagovat
SunFells

Kudus

Reagovat
SunFells

A další

Reagovat
Gunner14

Lallana tam hraje hokej?

Reagovat
masly008

Proč se držel za hlavu? Vždyť ho trefil na hruť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

držel se na hrutníku

Reagovat
Kiss Me Polka!

hruTník??

Reagovat
SunFells

"Vždyť ho trefil na hruť"

Reagovat
Trand

Ta rozehrávka Brightonu je sebevražedná, to musíme aspoň jednou vystihnout a využít toho.

Reagovat
SunFells

To je tragédie, co děláme v těch šancích.

Reagovat
Trand

Ode nádherná přihrávka

Reagovat
Gunner14

Brighton netuší která bije, to uy

Reagovat
Gunner14

To už tam musí padnout*

Reagovat
Minister

Však dajte gól už kurva... je to ozaj také ťažké?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Martinelli o poločase dolu a Nelson na plac.

Reagovat
guestikor

tuhle sezónu je poloviční

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ty svoje přednosti pořád má, ale je to hroznej jantar poslední dobou.

Reagovat
guestikor

Ta jeho finálka je frustrující no

Reagovat
Kiss Me Polka!

proc? je jeden z nejlepsich na place

Reagovat
Nikikrew

Lol

Reagovat
Golasso

A teď žlutá

Reagovat
SunFells

Ten se na to tak těšil

Reagovat
Liveral

Jo no

Reagovat
Golasso

Reagovat
Liveral

Lol a teď neváhá ani na vteřinu. Téměř se Mitomy nedotkl, a ten mával imaginární kartou a taky nic...

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Vtipnější bylo jak nechal opakovat ten přímák spíš, šašek.

Reagovat
Gunner14

jak to vytáhl rychle, ale že tam Milner přejel Saku bez úmyslu hràt balón je v pohodě

Reagovat
Gunner14

Góla do poločasu

Reagovat
DieFohlenBMG

Neskutečný, jak ten přestup Rice pomohl zároveň WHU i Arsenalu.

Reagovat
fenixLFC

tvl arteta si vyplakal kartu

Reagovat
Liveral

Vsak mu ji musel dát po tom co jí dal Benovi. To že ji nevytáhl hned je solidní wtf

Reagovat
fenixLFC

white zastavi brejk, mitoma zastavi saku co ide dozadu

Reagovat
Liveral

To je přeci ale úplně jedno

Reagovat
Minister

Zatiahnutie za ruku bez úmyslu hrať loptu = jasná žltá karta.

Reagovat
Liveral

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

Ty jsi pan znalec

Reagovat
Mastný Chobot

zbytočne hysterčíš podľa mňa

Reagovat
captain18

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
mistr129

Reagovat
Minister

Tak ale bola jasná dpč... to mal dat hneď.

Reagovat
Golasso

Kdyby to udělal ten váš šavlozub z Reichu, tak tleskáš

Reagovat
Front hell

Tam by se psalo že ostatní tymy by měly kloppovi děkovat

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Gunner14

??? Úplně to stejný co udělal White akorát tam jí dal hned a tady čekal z nějakého důvodu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Chvilku to Poolu zase jde, stěží grindujete výhry o gól pomalu každej zápas, a už vám tady zas narost hřebínek.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

jooooo, od fanusika arsenaluto je hodne presne

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Já tady arogantním způsobem komentuju vaše zápasy a Kloppovo chování, jako to děláš ty pořád u Arsenalu a Artety?

Reagovat
captain18

Reagovat
guestikor

Tobě ten Arsenal strašně leží v žaludku

Reagovat
fenixLFC

neskutocne

Reagovat
lofin9

ty si tym Artetom slusne posadnuty a riadne sa ti dostal do hlavy

Reagovat
Golasso

Jak se ten rozhodčí dosral

Reagovat
masly008

Až se začlo rozčilovat tak ji dal. Jinak ji dát nechtěl. To je zase rozhodčí.

Reagovat
fenixLFC

pretoze to nie je karta pre nikoho okrem fans arsenalu a artetu

Reagovat
masly008

A rozhodčího který ji nakonec dal. Takže není asi jen pro tebe to vypadá.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

snad si si rovnaku vec vravel pri gole newcastleu

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

Ty co si tu rozbehol tiez pre taku picovinu to je az neuveritelne

Reagovat
fenixLFC

nemozem za to ze fans arsenlau vyleteli jak certici z krabicky ked niekto spochybnil ich modlu

Reagovat
Front hell

Od fanouška Live to sedí

Reagovat
martin.b

Arteta je taky dobrej klaun

Reagovat
Serg!o

Největší uplakánci v lize.

Reagovat
Front hell

V 17:30

Reagovat
Spikous

Moreno je dnes na facku. Nechápem čo ten chlap robí typický zápas vonku kde dostaneme gól z totálnej hlúposti aj keď Brentford nemal v zápase nič

Reagovat
Gunner14

Co to je za chránič

Reagovat
Kiss Me Polka!

jsem myslel, ze to je papir s instrukcemi

Reagovat
Gunner14

Aj ten by byl větší

Reagovat
Miguel19

Však jiný už se skoro ani nepoužívají ne?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Tommy the Gunner

Strasni palici jsme

Reagovat
Gunner14

Taková dominance a stále 0:0

Nebál bych se tam dát Nelsona, ten vypadal hladově v LM

Reagovat
Mastný Chobot

Super výkon, nechápem, že nevyhrávame. Síce Brighton má kopu zranených, ale aj tak vďaka nášmu výkonu pôsobia miestami ako Pulisov Stoke. Tento zápas si nemôžeme dovoliť nevyhrať, len musíme zlepšiť zakončenie. Ode a Saka znova suproví, Martinelli má so svojím rozhodovaním už ozaj nebaví, pokojne by som tam uvítal radšej Trossarda/Nelsona.

Reagovat
masly008

Tross je poslední zápasy ještě horší.

Reagovat
Minister

Hneď na začiatku 2.poocasu musíme dať gól, inak to bude trápenka až do konca.

Reagovat
LaVolpe

Po přestávce Nelson nebo Trossard nahoru místo Martinelliho.

Reagovat
mr.Silver

Na to kolik má Saka dnes místa, tak je to od něj ve finálce fakt žalostné dnes. Jesus mu zdatně sekunduje.

Naopak Odegaard je boží, ten hraje po pauze zapříčiněné zraněním o hodně líp. Moc se mi taky líbí Havertz, dostal se do super pohody. Chce to dát rychle gól, jinak to budou hrozné nervy.

Brighton až podezřele tragicky, hlavně teda Adingra a Mitoma vypadají fakt špatně.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Golasso

Jen škoda, že toho Havertze moc nevyužíváme zatím. On tam kolikrát nabíhá středem a všichni ho ignorují a radši zkouší ty svoje ťukačky přes kraj.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Miguel19

Arteta už asi překonal Kloppa v tom saskovani na lajne..

Reagovat
masly008

V tomhle je fakt tragéd. Jako chápu že to žere, ale zase by to mělo mít nějakou úroveň.

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Jake saskovanie zas ty vole

Reagovat
Nikikrew

hrozny klaun. Strasne ma to irituje. Nech mu pelne davaju po zltej a zas na tribunu

Reagovat
avicii

A veľa času na to nepotreboval

Reagovat
Mastný Chobot

je v tom smiešny

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Front hell

Taky mě v tom sere

Reagovat
Golasso

Až PL přestanou pískat dementi, přestane šaškovat. Easy.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Nikikrew

Je super, ze Brightonu nic nedovolime, takticky paradny zapas. Tlacit tlacime ale zasa nejake velke sance neboli, az na jednu. Tempo fantasticke, pochybujem ze racky to udrzia.

Milner uz len statista, caka kedy prekona Barryho a povesil by som kopacky na hrebik, toto uz nie je pre neho

Reagovat
martin.b

Tak zas každej týden nehraje proti jednomu z nej křídel na světě, pořád má co nabídnout, ale v tomhle systému a na beku přes nohu, to pak vypadá jak retired no.

Reagovat
Mastný Chobot

Kudus sa rozbehol

Reagovat
avicii

Raya prakticky nemal čo riešiť ale aj tak nevyzeral ako brankár pre top klub.. ak Arsenal dá titul tak sa nebude hovoriť ako im k nemu pomohol ale skôr ze ho dali aj napriek tomu ze ho mali v bráne..

Reagovat
Mastný Chobot

Vzhľadom na to, čo doteraz predviedol pri chytaní, tak vďakabohu, že nemal čo riešiť

Reagovat
avicii

Práve

Reagovat
mistr129

Ode

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

OMG ODE však vystrel dpc

Reagovat
Mastný Chobot

Ježiš spasiteľ náš

Reagovat
Tommy the Gunner

JESUUUUUUUUS

Reagovat
Edgewalker

Konečně

Reagovat
Hachim Mastour

Jesus

Reagovat
Front hell

Konečně

Reagovat
Gunner14

Gabiiii, teď ještě přidat několik kousků, hrajeme úžasně

Reagovat
SunFells

Havertz už začal místo stěžování rozhodčímu radši přesvědčovat soupeře, aby nebyl měkký.

Reagovat
martin.b

Brighton dnes zatím předvedl jen jak si to umí (i neumí) vyťukat ve svým vápně, jinak nedostali vůbec čuchnout.

Reagovat
nevros

Ten Ode je dnes hrozne marnej, na co sahne, to pokazi

Reagovat
Kiss Me Polka!

kdyz jsi retard, tak ti to tak muze priapdat

Reagovat
Mastný Chobot

wtf

Reagovat
nevros

Myslel se ve finalce, vzdyt tam zadrbal co mohl… to bylo neskutecny

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Co to je zas tohle? Dá se gól a skončí fotbal?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ragnar Lothbrok

No chvilku jsme zas přestali hrát úplně čemu se divíš.

Reagovat
SunFells

To nevím na co hledíš.

Reagovat
Mastný Chobot

Uff, pani Dunková zaplakala teraz

Reagovat
herbage

Odegaard to dneska dobře masíruje. První půle headshot, teďka do slabin

Reagovat
Minister

Dunk wow... najprv tie bloky a potom zákrok na čiare

Reagovat
lajka30

Mee jasná červená.

Reagovat
lajka30

Stejné jako Bisouma.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas - Endo, Szoboszlai, Gravenberch - Salah, Nunez, Diaz

Subs: Kelleher, Adrian, Gomez, Jones, Gakpo, Elliott, McConnell, Quansah, Bradley

Reagovat
fenixLFC

namiesto enda mal byt jones...

Reagovat
oli9

Reagovat
Man__United

#mufc XI vs Liverpool: Onana, Dalot, Varane, Evans, Shaw, Amrabat, Mainoo, McTominay, Antony, Garnacho, Hojlund

Nevím proč nehraje Wan Bissaka, do tohoto zápasu kdo bude jen bránit by se hodil víc

Reagovat
Busby babes

AWB taky nechapu, jinak asi na tenhle zapas nase nejlepsi mozna sestava no.

Reagovat
oli9

Ten kurz na nás je absolutní šílenost. Jako United jsou v hajzlu ale až takový kurz

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tak to na ně zkus

Reagovat
oli9

To zas ne

Reagovat
DieFohlenBMG
Reagovat
Edgewalker

To je masakr co všechno nedáme

Reagovat
nevros

Bojim se bojim, abychom toho nelitovali, ten Mitoma je nebezpecnej

Reagovat
Minister

Toto je už zahrávanie sa..

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To už je dávno

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Eddie to tam přijde zas odchodit otráveně.

Reagovat
Ondiis

Tohle smrdí remízou

Reagovat
Front hell

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mastný Chobot

Rice je poklad

Reagovat
Front hell

Reagovat
mistr129

YESS

Reagovat
SunFells

Nelson <-> Saka, nedívej se Mikeli kurva na to jak to Bukayo už vynechává.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ten by se díval na Saku, jak tam jezdí na vozejku.

Reagovat
Golasso

Havertz

Reagovat
Tommy the Gunner

KAAAAAAAI

Reagovat
SunFells

KING KAI

Reagovat
Hachim Mastour

haveertz

Reagovat
Edgewalker

To je formička

Reagovat
Mastný Chobot

Havertz, Eddie super ale aj Trossard veľmi dobrá robota

Reagovat
Edgewalker

Trossard perfektně

Reagovat
SunFells

Reagovat
Front hell

KAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Gunner14

King Kai Eddie super i Trossard

Konečně pojistka, to mělo být tak 5:0 aspoň

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Co jsem říkal, Nelson dostane za výkon proti PSV tři minutky za odměnu.

Reagovat
Gunner14

ESR škoda. Ricr je all timer, to je jak Beckenbauer

Reagovat
Gunner14

Rice*

Reagovat
SunFells

Reagovat
lajka30

Brenford - Aston Villa solidní komedie.

Reagovat
Spikous

Ale ten Maupay je riadna mrdka ..ten by si zaslúžil po papuli

Reagovat
lajka30

Tak s Martinezem si nemají co vyčítat.

Reagovat
gocii

Reagovat
Spikous

Ja by som dal obom červené

Reagovat
J0EL

Ze toto neskoncilo 4:0 je neuveritelne

Reagovat
Gunner14

Reagovat
fenixLFC

tvl za co to dostal zrovna kamara

Reagovat
Spikous

Kamara z toho vulysiel s červenou ani nevie ako

Reagovat
lajka30

Někoho tam chytil pod krkem.

Reagovat
Spikous

No tam sa chytali pod krkom viac hráčov ako len kamara

Reagovat
Spikous

*vysiel

Reagovat
gocii

Ten maupay s martinezem

Reagovat
Kiss Me Polka!

move on up

tak a ted hojlund gol a 0:1

Reagovat
Man__United

No tak uvidíme co si dneska pro nás chlapci připravili, každopádně zápas úplně bez nervů, můžeme jen překvapit

Reagovat
R.Meireles

Snad to nepodceníme. Trošku mě to znepokojuje, že si každej. myslí je jim dáme bůra.

Reagovat
EL Gringo

Podľa mňa 3:0, nebude to 7:0 ale malo by to byt v suchom triku uhrane

Reagovat
Luc-Luc

Pojdme na ne

Reagovat
mr.Silver

Ta záloha United

Reagovat
Busby babes

kdo muze, ten hraje.

Reagovat
Neutron

Velmi neisto Onana

Reagovat
Maximm9

Onana super vybeh

Reagovat
Miguel19

Ten Amrabat je jak zpomalený film

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Maximm9

A to na MS byl stejne rychlej jako Mbappe

Reagovat
Luc-Luc

To je jak Zizou, o 100% lepsi za narodak

Reagovat
lajka30

Tak v Serii A neběhají zrovna rychlíci.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gunner14

To je zatím jak Brazílie - San Marino

Reagovat
Busby babes

to vis ze jo. jeste tomu pridej.

Reagovat
Gunner14

Nebreč, už jste se zvedli po hrozným startu

Reagovat
Salfovic

Brazílie - ČR

Reagovat
Gunner14

Reagovat
forrest

Po ctvrt hodine sice 0 strel na branu, ale jo, jinak je to presne takhle.

Reagovat
Gunner14

Psal jsem to po úvodní 5 minutovce, tak nevím co sem taháš něco co jsem ani nemohl vidět, když jsem to psal

Reagovat
forrest

No, ja sem taham to, ze ani po 15 minutach nebyla strela na branu, tzn. ze nebyla ani v ty uvodni petimunitovce…

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Swarley

Pekne ETH, tak nevericne na to cumim taky

Reagovat
Busby babes

tu nasi rozehravku zezadu nechapu. jako jasne, nemame na to uplne idealni hrace, ale horsi tymy s horsima hracema s tim nemaj takove problemy jako my. a vubec se to v prubehu sezony nemeni. to to vubec netrenujou? tohle je letos asi nejvetsi zklamani na ETH. loni ty hrace zlepsoval, letos to vypada ze vubec... hrozne divny

Reagovat
Wazza228

Přijde mi, že si chce ETH hrát furt to svoje, I když na to nemá hráče a odmítá se přizpůsobit.

Reagovat
Hlahart

to je nesmysl

Reagovat
Salfovic

Správně, ETH vůbec neví co hrát.

Reagovat
Busby babes

to mi prave vubec neprijde.

Reagovat
dantetomas

Toto neskonci dobre z pohladu LFC

Reagovat
Man__United

V klidu, dáte první gól a my se klasicky sesypem

Reagovat
dantetomas

Popravde, zvycajne mam zapasy LFC celkom u prdele, ale dnes som nejaky nervozny.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Csaplárova past

To by bylo moc jednoduché, kdyby podle očekávání vyhráli Reds, v tom bude nějaká haluz

Reagovat
Man__United

Mainoo vypadá fakt jako poklad, kolem něj by se to mělo vystavět

Reagovat
fenixLFC

konate vyzera ze dnes vymysli nejaky nezmysel

Reagovat
dantetomas

Nejaka konatovinka musi byt

Reagovat
mr.Silver

Núňez

Reagovat
Luc-Luc

Onana

Reagovat
Csaplárova past

Kámo ten Onana ... to je parodie ..

Reagovat
Wazza228

Kdyby náš tým uměl řešit protiútoky, tak vidím alespoň nějakou naději, ale od nás je to vždycky pomalý a nepřesný. Přitom Antony už tam měl asi 3x dost prostoru.

Reagovat
Neutron

Garnacho

Reagovat
Sandstorm

Ještě že mají v útoku toho dřeváka

Reagovat
fenixLFC

united uz evidentne vyhodili ETH a dnes to manazuje mourinho

Reagovat
I am Mancunian

Strašná hanba či hrame

Reagovat
Man__United

A co chceš hrát s takovým týmem kde chybí minimálně 5 hráčů základní sestavy

Reagovat
I am Mancunian

Futbal?

Reagovat
Maximm9

Ah shit, here we go again

Reagovat
dantetomas

Na druhej strane, co ma s tym materialom robit? Najlepsi zaloznik je 18-rocny fagan, v obrane nastupil typek, co hraval s Royom Keanom. Keby to otvorili, LFC ich z protiutokov znici. Takto zvladli prvu stvrtinu zapasu a LFC musi stale do plnych

Reagovat
mr.Silver

Núňez

Reagovat
772jozef

Ten strieda 1 dobrý zápas s 10 zlými

Reagovat
Miguel19

Nunez dostane kartu a začne tleskat jak idiot

Reagovat
fenixLFC

hlavne bohvie ci bola za ten zakrok alebo za odkopnutie (ked ani netrafil branu )

Reagovat
Miguel19

Odkopnutí. Oliver to ukazoval.

Reagovat
Salfovic

On mu tleská nad hlavou a Oliver dělá, že nevidí.

Reagovat
Luc-Luc

Darwin dnes nedohraje

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
martin.b

Nunez

Reagovat
Gunner14

Nunez za co tleskáš ty šašo

Reagovat
Man__United

Nunez mohl klidně dostat za to gesto druhou žlutou

Reagovat
forrest

Pojdme to mrdku Nuneze vyloucit… to je podobnej sympatak jak nas Antony…

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

tím že nehraje Bruno, tak je to 1:1 a dá se vám v rámci dnešní nutnosti fandit. Teda když přihmouřím oči a Garnachovo zmrdství nazvu mladickou nerozvážností

Reagovat
forrest

Tak nam se da hlavne fandit proto, ze potrebujete, aby Pool ztratil… nic vic v tom od vas neni

Reagovat
Salfovic

Klauni

Reagovat
guestikor

Reagovat
avicii

Reagovat
Frony

Reagovat
Gunner14

Měl mu dát hned druhou

Reagovat
Miguel19

Antony vidí culík a zvyšuje agresivitu...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Neutron

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
dantetomas

Reagovat
Gunner14

Bruh

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
krisa

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
mistr129

Reagovat
pingla

Reagovat
PanAu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Čenda

Reagovat
Front hell

Darwin je strašný hlupák

Reagovat
Neutron

Nunez

Reagovat
Pony Slaystation

Vyhodte toho kokota Nuneze...

Reagovat
mithro

No second yellow for clapping the official for Núñez there? Tut tut tut

Reagovat
Neutron

Amrabat akoby bol vkuse v slowmotion mode to je neuveritelne.

Reagovat
Freedo

Nevidím u něj žádný přínos. Úplně zbytečný hráč.

Reagovat
mithro

zapadol do koncepcie poslednych nakupov

Reagovat
Neutron

Tak aktualne je jeho prinos ten, ze tam vobec je

Reagovat
EL Gringo

Mainoo už mohol byt vonku keby dostal kartu aj za faul na Kostasa

Reagovat
dantetomas

Ved tam hral loptu

Reagovat
forrest

Venku mel bejt hlavne Nunez…

Reagovat
mithro

Reagovat
Front hell

Darwin taky, takže 1:1

Reagovat
Neutron

A tam by si kartu chcel za co

Reagovat
Jordi Alba

Neměla Barcelona zájem o Amrabata? Ten by tím pohybem u nas zapadl.

Reagovat
Freedo

Klasickej WC hype. Přitom fanoušci Fiorentiny byli rádi, že ho prodali za tolik.

Reagovat
forrest

Je na hostovani… zatim ho neprodali…

Reagovat
Freedo

Máš pravdu. Teď jsem si to ověřoval. Ale i ta částka za hostování je šílená, 10 mega euro. Tolik by měl stát samotný přestup, pokud vezmeš v potaz jeho schopnosti

Reagovat
forrest

To bude i s platem, ne?

Reagovat
Freedo

Měl by to být "poplatek za hostování". Nemyslím si, že se to udává běžně včetně platu, ale možná se pletu

Reagovat
dantetomas

Boli radi, ze ho predali na hostovanie? Ten musel byt fakt zufaly v Taliansku

Reagovat
Freedo

Oprava, byli rádi, kolik dostali za hostování a na kolik je nastavená opce.

Reagovat
Hachim Mastour

oni sú radi ako taliansky klub za každú korunu

Reagovat
Neutron

Kokot ten McT sa zajebe aj o vlastne rysave nohy to ma poser

Reagovat
I am Mancunian

McTominay a Amrabat, to je snovy stred pola

Reagovat
Ligter

stěžovali jsme si na Freda, tady to máme

Reagovat
Wazza228

Z dvojice McFred jsem chtěl spíš Freda, aby zůstal.

Reagovat
Likan7

Reagovat
mithro

zlaty Fred

Reagovat
Sandstorm

McFred > McBat

Reagovat
fenixLFC

stale viac a viac mam pocit ze nas vykon stoji a pada so szoboszlaiom. ked ma formu ako dnes ze kazda prihravka je dlho tak sa trapime ako celok...

Reagovat
Luc-Luc

Zatim dost nepresnosti

Reagovat
martin.b

Zatím to vypadá spíš jak zápas indonéské ligy tvl

Reagovat
martin.b

S takovou to bude s Arsenalem hodně dlouhej zápas

Reagovat
Salfovic

Půl hodina pryč a Pool ani jeden gól, trapas

Ale 8 rohů za půl hodiny je celkem masakr

Reagovat
Tomanatura

Jeste je tu nejaky obhajce Amrabata, nebo uz kazdy vidi, ze na tu uroven nikdy mit nebude?

Reagovat
Freedo

Přitom za nějakých 18 mil Eur mohl přijít nastálo Sabitzer a jako squad player by zahrál imho mnohem líp. Nebylo to nějaký terno, ale přišel mi aspoň ok, tohle je strašný

Reagovat
Neutron

Tak Sabitzerova pozicia to tiez nie je, nie?

Reagovat
Busby babes

Sabitzer by byl to same.

Reagovat
Tomanatura

Brozovic byl k mani prakticky zadarmo, toho asi nechteli kvuli veku.

Reagovat
Man__United

Proč jsem z příchodu Ambrabata takovou radost?

Reagovat
Neutron

Lebo po MS tu bolo okolo neho hype a veril si miestnym odbornikom

Reagovat
Neutron

Amrabat v priamom prenose tam keby vozickar siel tak ho stiahne lebo ho proste nestihne.

Reagovat
mithro

Minor damage caused to the Manchester United team bus as it arrived at Anfield today.

#LFC have "utterly condemned" it and they working with Merseyside Police to fully investigate and identify those responsible.

hrdinovia

Reagovat
Busby babes

urcite za to nemohli.

Reagovat
Wazza228

Kontumace v náš prospěch, jinak to nevidím.

Reagovat
Salfovic

Přežili to jen o vlásek.

Reagovat
YNWA__MSN

Szoboszlai je dneska hroznej Ve druhém poločase snad Elliot

Reagovat
772jozef

Nunez detto

Reagovat
Man__United

Ale stejně nevím koho za Amrabata do druhého poločasu, tam fakt nikdo není, leda tak dát AWB a hrát na 5 vzadu

Reagovat
Busby babes

Strasny od nas, jen otazka casu. Oba DM na karte, na obranu se to vali. to nidky nemuzeme ustat Je strasne videt, ze nemame formu, hraci se boji cokoliv udelat. milion nepresnostni, neduraz v soubojich...

U Amrabata jsem rad, ze je jejn na hostovani... od nej je ta sezona zatim velky zklamani

Reagovat
mithro

tak s takym stredom nic extra neukazeme, musela by to byt velka haluz a zhoda okolnosti.

Reagovat
Busby babes

vsak jasne, jen konstatuju. ale teda bojovnost bych cekal trochu vetsi no.

Reagovat
Man__United

Reagovat
Freedo

Naštěstí mají v útoku Carolla a Salah taky moc ve formě nevypadá. Vsadil bych na 0:0

Reagovat
Luc-Luc

To je strasnej zapas, hrajte neco hovada

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Tomanatura

Tsimikas jim tam dela nabehy jak krava a oni ho ignoruji

Reagovat
mr.Silver

Solidní souboj kriplů prozatím

Reagovat
772jozef

Reagovat
Miguel19

Proč se drží za hlavu?

Reagovat
krisa

Za tyhle jasné a zjevné simulace by měli dávat zpětně nějaké flastry

Reagovat
Luc-Luc

Amrabat

Reagovat
Neutron

Jedina sanca ohrozit ich branu je skrz odkopnutie Amrabatovej hlavy

Reagovat
mistr129

Reagovat
dantetomas

Strasna sracka

Reagovat
772jozef

Reagovat
Busby babes

This game has been Andre Onana taking five seconds over booting the ball out of play and Liverpool taking 10 seconds over giving it back to him.

Reagovat
martin.b

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Man__United

Tak aspoň jsme udrželi poločas

Reagovat
forrest

Paradne kopnuty no…

Reagovat
Gunner14

Prime přímák

Reagovat
Sandstorm

Tak dnes to nevypadá, že by Rasmus vstřelil svůj první gól v PL.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gunner14

Prvních 5 minut to vypadalo na dobrou atmošku a že je Liverpool pomalu rozebere, pak to byl už jen shitstorm od obou týmů, snad to United urvou

Reagovat
forrest

Presne. Od 6. minuty United jsou v zapase. Diky za shrnuti.

Reagovat
Busby babes

Jinak az na standardtky si toho moc nepripravili, ne? ale to nemuze trvat vecne no. musime fakt hodne pridat, jestli chcem aspon bod...

Reagovat
772jozef

Úprimne ak by mal LFC na hrote niečo schopnejší ešte ako nemehlo Nuneza tak ten titul tento rok dajú s prstom v zadku ....

Reagovat
vladis271

Madar je absolutne otrasny. Cez polcas dolu a Harvey na plac. Nunez tiez na uterak. Endo a tsimiskas zatial najlepsi.

Reagovat
lajka30

Podle mě 70 mega za něj bylo dost přepálených.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak bez něho bychom se pravděpodobně nemohli o nějakém titulu ani bavit.

Reagovat
772jozef

Za Maďara ani nie , skôr bolo prepalenych 80 mega za tupeho Nuneza

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Vypadol z formy. Toto je jeho cca 3. zapas takyto. Mozno nie je navyknuty este na to tempo a hru na Vianoce.

Reagovat
Freedo

Maďarský konzervativní hodnoty jako argument beru, ale Amrabat Vánoce neslaví a podívej se, jak hraje

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Kixi Syhimour

Moc se mi to nelíbí, ta útočná trojka je zatím víceméně k ničemu, Darwin provádí zase bůhví co . Jakože tím pressingem zatím absolutně demolujeme možnost United jít dopředu, nicméně sami nejsme schopni vůbec nic vytvořit. To není nějaké bušení na vrata a gól na spadnutí, to je jenom bezúčelné okopávání na půlce.

Reagovat
avicii

Herna dominancia úplne jasna ale naopak veľmi málo šancí proti súperovi ktorý neukazal takmer nič.. zas škoda ze tam nepadlo niečo po rohu, tam sme oveľa dominatnejsi ako United..

Reagovat
Man__United

Ve druhém poločase otázka času bez dostaneme gól

Reagovat
Busby babes

jinak presne to ted rekl poborak ve studiu. Mame Onanu, ale kazda rozehravka je tak, ze volni jsou jen dva stoperi a nikdo dalsi. a vsichni vypadaji, ze vubec netusi, co maji delat... neni tam nic nacviceneho...

tvl kam zas Hosek koukal, ze mele o tom, jak fans Bruna desne kritizuji

Reagovat
Busby babes

ex hraci ze rikaj ze neni lidr. lol. sice absolutne nevi, co se v tom tymu deje, a jen nadavaj, protoze se prohrava. Bruno nas tahle 3 roky, naopak xkrat prokazal, ze lidr je. a i z toho co pisou verohodni novinari okolo nas, tak kabina ho jako lidra jednoznacne bere. to je zas bulvar

Reagovat
Man__United

Asi je zas někomu poslal

Reagovat
Salfovic

Nikdo netuší co dělat, ale ten Hag za nic nemůže a musí zůstát.

Reagovat
Man__United

Tak se podívej s čím musí hrát a jakou má marodku

Reagovat
Busby babes

Psal jsem vejs, ze to je pro me od ETH zklamani ale asi ho nebudu chtit vyrazit kvuli tomihle. A druha vec je, koho misto nej?

Reagovat
Man__United

Do středu zálohy není ani moc koho vystřídat, je tam jen Mejbri, Gore, Beek

Reagovat
Busby babes

Tvl. Nejdriv cela obrana cumi na balon a skrz vapno a boji se ho dotknout a pak nova rozehravka zezadu,

Reagovat
Neutron

Akoze byt Hojlundom tak mam riadne depresie, ten chalan loptu ani nevidi

Reagovat
Neutron

Tvl

Reagovat
dantetomas

Elliot na plac,to bez pohybu, bez energie, vsetko pomale

Reagovat
mr.Silver

Garnacho a Antony jsou parodie na křídla

Reagovat
Kixi Syhimour

To se jim to hraje 12 proti 10, sundej už toho Maďara

Reagovat
mr.Silver

Maďar

Reagovat
dantetomas

Nepochopim. Si na zapase LFC - MUFC, za listok zaplatis nemale prachy a cumis do mobilu

Jo a Szabo

Reagovat
Salfovic

Jde o to si tam udělat selfíčko a na zbytek se můžeš vysrat.

Reagovat
mithro

aspon daka zabava, dakujeme skokanovi

Reagovat
Luc-Luc

Elliott musi do hry

Reagovat
krisa

Měl mu dat kartu za tohle

Reagovat
dantetomas

Reagovat
Kixi Syhimour

teď to korunoval

Reagovat
Neutron

Uplne vidim ako Erik pozera na Kloppa ako strieda a hned vidim to memecko kde je ten sedivy dedko so salkou

Reagovat
Neutron

Pane boze

Reagovat
Sandstorm

Škoda Rasmus to je smůla.

Reagovat
masly008

smůla? Vždyť by tam ten goman nesměl být aby byl gol.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Man__United

TEN HOJLUND JE PROKLETÝ

Reagovat
MystycMac

To niekto čaká že Hojlund da gol v PL?

Reagovat
Salfovic

A to se mu ještě ani nezlomila záda.

Reagovat
Busby babes

dopice tohle musi dat!!

Reagovat
Kiss Me Polka!

zas takova sance to nebyla

Reagovat
Ligter

nebylo to tak snadný

Reagovat
Busby babes

jako nebylo to do prazdne, ale byl sam pred golmanem.

Reagovat
Kiss Me Polka!

a taky z uhlu a pod tlakem obrance

Reagovat
Busby babes

pod tlakem obrance uplne nebyl a byla to nejvetsi sance zapasu no

Reagovat
Salfovic

Z úhlu byl ale kvůli špatnému zpracování míče.

Reagovat
Kiss Me Polka!

? prevzal to skoro nejlip jak slo

Reagovat
Salfovic

Do strany čímž se vyhnal z dobrého úhlu.

Reagovat
Man__United

Až dá ten gól tak to bude určitě nějaky gólem nosem jak Chicharito

Reagovat
dantetomas

Chvilu som to doma hral na Lockyers

Reagovat
Man__United

Teď určitě dostaneme gól, nedáš dostaneš

Reagovat
mithro

tak nasa sanca nevyuzita

Reagovat
mimi_united

Na vyložené šance vedieme, liverpool má možno optickú prevahu ale inak sú čajový.

Reagovat
Man__United

To v této sezoně není nic co nového, šance si umíme vytvořit, ale proměnit už ne

Reagovat
Freedo

live kurz 13 na MU

Reagovat
Salfovic

To už je tedy dobrej nesmysl.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ten amrabat je snad uplne nejzbytecnejsi a nejhorsi fotbalista na svete

Reagovat
Man__United

Má jediné štěstí že tam není koho dát

Reagovat
martin.b

Z Díaze se stal hráč úplně k ničemu, průser jestli na něj chceme další 2-3 roky nalevo spolíhat.

Reagovat
mithro

tak pomaly uz by mala prist penalta, 15 do konca.

Reagovat
Miguel19

Varane hraje dobrej zápas.

Reagovat
dantetomas

To je kokot ten nunez, preco prestal hrat?

Reagovat
Sandstorm

Darwin Carroll

Reagovat
Gunner14

Nunez???? Wtf???

Reagovat
pingla

Nunez ten se proste k te rude lize tak hodi

Reagovat
Neutron

Lol

Reagovat
Front hell

Darwin

Reagovat
Rudy

Macgyver dela polovinu zabavy United. Proc ku.. nehraje? Jestli je zraneny vykony U pujdou logicky nahoru. A to nechceme, chceme zabavu.

Reagovat
forrest

Spis bych dal sledoval tu Serii A, pripadne La Ligu…

Reagovat
Front hell

Reagovat
Neutron

Tuto sezonu je ten hate na neho vyslovene trapny

Reagovat
mimi_united

Nunez nie je stopér? Zabráni každému gólu

Reagovat
Neutron

Ta nasa finalna faza, to Slovan Bratislava by ich mohol ucit

Reagovat
martin.b

Rashfordu se vyloženě dnes chtělo na hřiště

Reagovat
forrest

Hrozny, on se uz ani nehne…

Reagovat
Swarley

Ted ten Antony, to nase reseni brejku... Jednoducha nahravka nekomu do nohy a zdar, jak minule kolo Solanke... My to dojebeme a netrefi to o kilometr nikoho...

Reagovat
Neutron

Antony z tej pravej strany je uplne strasny co sa tyka riesenia breakovych situacii bud to spomali zasekavackou alebo nepresne zajebe priehlavkom nohy niekam do prdele

Reagovat
Swarley

Tak jako ted to paradoxne resil dobre, potahl, udelal obrance, ale ta finalka je proste katastrofa...

Reagovat
Neutron

Tiez ma prekvapil ale vseobecne je to hrozne

Reagovat
Swarley

jasny, v drtive vetsine je to ostresny

Reagovat
mithro

my sa horko tazko dostaneme do 16ky a tam potom uplna zufalost

Reagovat
Man__United

Proč radši nestáhl Ambrabata

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty vole, to je fakt neskutečný zmar

Reagovat
Man__United

Kam dal Mejbri vlasy

Reagovat
Neutron

Konecne

Reagovat
Salfovic

Jestli si chtěl víc zahrát, tak musel přestat provokovat ten Haga.

Reagovat
forrest

Chybi Fabinho, jinak by Pool 100% vedl 5:0.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
dantetomas

Strely z pica pozicie furt

Reagovat
Remt

To je v hajzlu, že toto není penalta za ruku. Máchá s prackama jak pako v pokutovém území.

Reagovat
forrest

Presne. Vubec nechapu, ze tohle nebyla penalta…

Reagovat
masly008

každý kdo sleduje déle fotbal tak ví že se tohle už nepíská

Reagovat
Man__United

V LM, v PL se tohle bůh ví proč nepíská

Reagovat
Salfovic

Posuzování hraní rukou v PL je úplně debilní.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Salfovic

Ale zrovna tohle nebylo tak hrozný, to bych asi taky nepískal.

Reagovat
Maximm9

Jako tohle za me neni ruka u tela Realne rozsiril svoje telo o 40cm

Reagovat
Neutron

Shaw je korba, on za to nemoze

Reagovat
Man__United

Reagovat
Man__United

Kolik tak nastaví? Moc by neměl

Reagovat
KnoxXx

Hannibal je sialeny

Reagovat
Tomanatura

Varane super vykon

Reagovat
Man__United

Rashford do toho šel jak kokot a ještě se diví

Reagovat
Busby babes

jako ze vyhraje balon pul metru od Tsimikase, noha dole, zadne dve nohy ve vzduchu...

Reagovat
masly008

Reagovat
Busby babes

lol tohle za kartu? to ani nebyl faul.

Reagovat
Swarley

Reagovat
KnoxXx

aspon sme sa zbavili Dalota

Reagovat
Miguel19

Dalot

Reagovat
mistr129

Dalote ty jsi vymrdanec

Reagovat
Remt

Gestikuluje tam čuráček rukama, tak ať se nediví Takhle by to měli rozhodčí řešit vždy.

Reagovat
Front hell

Stejně jako potlesk k rozhodčímu

Reagovat
Neutron

Reagovat
Remt

Reagovat
TheTopFootbaler

To souhlasím, jenom Nunez udělal to samý a vylitej nebyl

Reagovat
Remt

Pak je to chyba

Reagovat
TheTopFootbaler

Jojo, právě :D Já myslím, že oba měli ven, no

Reagovat
Busby babes

Dalot

Reagovat
Busby babes

btw Darwin mu tam predtim tleskal za zlutou a nic. konzistence v ramci zapasu, najs.

Reagovat
mistr129

Já bych ji dal klidně i Darwinovi, ale tohle bylo teda mnohem výraznější, takže to nevidím jako podobné situace

Reagovat
Busby babes

nijak nerozporuju tu pro Dalota.

Reagovat
mistr129

jo já vím, jen dál rozvíjím

Reagovat
mithro

ale ved salah nasraty tam aj loptu odkopaval a nic. proste to piska, jak to citi

Reagovat
mithro

Reagovat
Man__United

Tak Nunezovi ji nedá a Dalotovi jo

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
Wazza228

Lol za co?

Reagovat
Swarley

Dement Dalot, jako nepochopim

Reagovat
mr.Silver

celkem vtipné s ohledem na to představení Núňeze v prvním poločase.

Reagovat
Man__United

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Miguel19

Ale měl pravdu no, naposledy hrál Salah...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Maximm9

Tak za tuhle redku Oliver mega cenim konecne nekdo ukazal koule a neboji se za tohle nekoho vyhodit

Reagovat
dantetomas

Predtym za to nevylial Darwina

Reagovat
Maximm9

Tak porad je to Oliver

Reagovat
masly008

Oliver se prostě musí zviditelnit

Špatně posoudí aut a ještě za svoji chybu vyleje borce.Co mi to připomíná.

Reagovat
Kixi Syhimour

S takovou mohl jít teda i Darwin ven

Reagovat
nevros

Ale jinak mel Dalot pravdu

Reagovat
mistr129

snad je ta pravda nebude stát bod

Reagovat
Man__United

Taky si myslím že poslední se dotkl Salahb

Reagovat
mithro

Reagovat
Salfovic

Dalot zkušeně zdržuje

Reagovat
mithro

tak dufam, ze to rozhodcovia budu drzat a budu za toto karty aj dalej

Reagovat
forrest

Tech fanousku LFC nejak ke konci zapasu ubylo, ne?

Reagovat
Neutron

Akoze okej Dalot je kkt, ale mal hned na zaciatku vyliat jak toho debilka s copcekom…

Reagovat
masly008

U konce se za takové věci vylučuje jednodušeji. Prostě Oliver a já musím jít vidět.

Reagovat
forrest

Jojo, prohodit to a udelat to Darwin na konci, byla by to taky cervena…

Reagovat
Neutron

Tak je to rozhodne totalna blbost, bud to piskam alebo nie, a nie pocitovo.

Reagovat
masly008

Je to Oliver, on se rád zviditelňuje.

Reagovat
Neutron

Tak keby posle Darwina pod sprchy na Anfielde, urcite by o pozornost nudzu nemal

Reagovat
Salfovic

Což by vedlo k tomu, že byste to otevřeli a Liverpool vám nasypal z brejků.

Reagovat
Neutron

Hovadina, nakolko sme 11 ani nenastupili tak by sa to aspon vyrovnalo

Reagovat
dantetomas

Ja to rikal predsedo

Reagovat
mithro

Liverpool fail to beat 10-man Manchester United.

Reagovat
Ligter

konečně remíza

EtH zkušeně

Reagovat
fenixLFC

Stratit body s tymito hovnami

Reagovat
Front hell

Reagovat
forrest

No, Fico, mame nejhorsi formu za poslednich 5 let, na marodce asi 15 hracu a vy nas stejne doma neporazite…

Skoro ty vase tipy vysly, jen chybelo tech 5-8 golu no…

Tady se aspon potvrdilo, ze o titulu u vas nemuze byt rec. Bude to mezi Arsenalem a City.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Reagovat
KnoxXx

vsak Pool hra celu sezonu tragicky (podobne ako my); postavenie v tabulke je anomalia

Reagovat
J0EL

To si mozete podat ruky

Reagovat
kaaspis

To je fakt piča ten Oliver

Reagovat
Luc-Luc

Strasnej vykon, tam nebyla zadna sance prakticky a navic nas musel opet podrzet Allison, nejlepsi golman...tam byt Kelleher tak rupnem

Reagovat
Front hell

Luc-Luc

17.12.2023 09:13

Dneska budou jatka

Reagovat
forrest

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Darwin, tam to bylo na začátku zápasu, na to neměl koule, jinak by ho ten zubejda na lavičce sežral minutu před koncem se ale prostě musí ukázat, hlavně že neviděl ten aut picus

Reagovat
masly008

Asi tak. Ale hlavně že chtějí respekt.

Kdyby udělali chybu že něco nevidí tak ok, ale tohle je prostě jeho rozhodnutí kdy Dy vybere co je na žlutou a co ne.

Reagovat
Pony Slaystation

Aut mává pomezní, ty budes asi taky dobrej picus...

Reagovat
martin.b

Strašnej zápas z naší strany, nejlepší byl Endo, což mluví samo za sebe. Ale aspoň spadnou z hrušky někteří zdejší..

Reagovat
Pony Slaystation

Tragedie od Liverpoolu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
TheTopFootbaler

Úplná šílenost, hrozně divokej zápas, tak to tu nějak shrnu.

Darwin i Dalot měli jít oba ven, byť je vtipný, že Dalot měl pravdu.

Penalta za ruka Shawa by byla přísná, protože pohyb proti míči ani úmysl tam nebyly, ale jako rozšířil si tělo slušně, takže by si ji rozhodčí obhájil.

Amrabat musí jít kurva na lávku a Mainoo do základ, jedině tak máme naději se trošku zvednout.

Liverpool absolutně šílenej, Díaz a Nunez jsou strašný kopyta a Salah dneska chyboval, předpokládám že to nebyl jeho standardní výkon. Z té jejich zálohy taky už nejde takovej strach. Nejnebezpečnější je teď to, že mají na lávce Kloppa, protože on dokáže prostě zavést takový systém, že i Sparta by pod ním hrála semifinále LM. Individuální kvalita už Liverpoolu prostě chybí, hrají to systémově, ale ten kádr už reálně není o moc lepší než náš (až na obranu, ta je furt dělo).

Na pochvalu jsou Shaw, Hojlund, výjimečně Antony, kterýmu sedly ty brejky náramně dneska, Varane, Mainoo, Dalot a hlavně Onana, kterej dneska držel famózně teda i se špetkou štěstí. Scotta a Amrabata už nechci vidět v základu tyvole

Reagovat
Neutron

Antonymu sadli breaky? Vsak spravne riesil asi jeden

Reagovat
TheTopFootbaler

To mi nepřišlo, většinou odevzdal balón v dobrej čas a správně. Plus teda dozadu byl silnej, i když to není proč jsme ho kupovali On je fakt flop, no

Reagovat
Busby babes

amrabat a Mainoo byli oba v zakladu a prakticky nebylo koho jineho tam hrat. Souhlasim, ze Amrabat je slabej, ale jen proste ted neni koho jineho hrat no

Reagovat
TheTopFootbaler

Joo, myslím až bude k dispozici Bruno. Dokud se neuzdraví Casemiro/Mount/Eriksen, tak bude s Kobbiem hrát McTom holt, ale pak pude i s Amrabatem do prdele

Reagovat
iamek

Mainoo naprostý poklad. Hraje lip než jsem čekal. Teď jen doufat, ze někoho nezmlati, neokrade a podobně.

Reagovat
JohnnyBravo

Doufám, že je ještě moc mladej na to mít holku

Reagovat
Wazza228

Je necelej rok od Garnacha, kterej teď měl dítě. Takže asi tak.

Reagovat
Neutron

Garnacho je juhoamerican ti su ini, ti sa neseru, narobia deti a hotovo

Reagovat
Wazza228

Mě dneska naopak Antony štval s tím řešením brejků. Měl tam několikrát prostor, ale chyběl mu drive jít na branku. Mohl být (a měl být) mnohem nebezpečnější.

Reagovat
TheTopFootbaler

Souhlasím, ale snažil es to nevzít na sebe a ty přihrávky mu vycházely, po jeho předání míče taky byla ta Hojlundova dvojšance žejo. A měl tam pár dalších takových, který zajebal jednou McTom a podruhý v závěru Rashford. Neviděl jsem ho dneska dopředu jako problém, byť samozřejmě Messi nebyl

Reagovat
Wazza228

Jo, vidím u něj zlepšení. Snaží se hledat spoluhráče, místo toho, aby si to jen dával na levacku a zkoušel obstřel brankáře.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jojo, právě, doufám že v tom bude pokračovat a nebude to jen jednorázovej záblesk

Reagovat
Neutron

mimochodom tu postu tu sprovoznite, kedy?

Reagovat
cr7sux

až ti nahlásíš přes příslušný formulář který opraví až někdo jeho chybu nahlásí přes příslušný formulář

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele