Premier League - preview 16. kola: Tottenham - Newcastle

09.12.2023, 09:01, aktualizováno 10.12.2023, 08:54
Previews
Heung-min Son (© AFP)

Největší pozornost z nedělního programu anglické ligy bude upřena na Tottenham Hotspur Stadium, kde "Kohouti" budou hostit Newcastle, který shodně jako domácí trápí pokles formy. Man City si chce zlepšit náladu na půdě Lutonu, Chelsea se představí na Goodison Parku a odpoledne se hraje rovněž londýnské derby mezi Fulhamem a West Hamem...

Fulham FC - West Ham United

neděle 15:00

Zajímavý souboj 16. kola se odehraje na hřišti Fulhamu. Domácí tým přejel v posledním zápase Nottingham a nyní přivítá devátý West Ham, s nímž již šest utkání po sobě nevyhrál.

Fulham napravil smolný zápas s Liverpoolem a v 15. kole deklasoval Nottingham 5:0. Cottagers prokázali velkou efektivitu a výbornými individuálními výkony se prezentovali hlavně Jimenez s Iwobim, oba vstřelili dvě branky. Fulham tak vylepšil svou bilanci na domácím stadionu Craven Cottage, kde má v současné chvíli na svém kontě čtyři vítězství a tři porážky. Další výhra posunula tým na průběžnou dvanáctou příčku.

Svěřenci Marca Silvy budou chtít určitě uspět i v dalším kole, jenže na jejich hřiště tentokrát zavítá poměrně nepříjemný oponent. Domácí, jak už bylo zmíněno, neporazili West Ham už šest zápasů v řadě, naposledy proti němu slavili výhru v lednu 2014. Na druhou stranu Whites v posledních pěti domácích ligových duelech prohráli jen v jednom případě a hned čtyřikrát získali plný počet bodů.

Domácí tým jde do nedělního utkání se třemi absencemi. Zranění stále nedoléčili Diop, Rodrigo Muniz a Traore.

West Ham zažívá povedené období, nepadl už šestkrát po sobě ve všech soutěžích. V minulém kole si navíc Hammers připsali cenný skalp Tottenhamu. Spurs sice vstoupili do utkání výborně a v 11. minutě je poslal do vedení Romero. Hosté však ovládli druhé dějství a dvěma brankami utkání otočili. Vyrovnávací gól vstřelil anglický útočník Jarrod Bowen, který v letošní sezóně zaznamenal už 9 přesných zásahů a je zaslouženě nejlepším střelcem týmu.

V tabulce venkovních utkáních patří West Ham mezi nejlepší mužstva, z osmi odehraných zápasů vytěžil 13 bodů. Poslední vzájemný mač s Fulhamem se konal na Craven Cottage v dubnu a vítězství Kladivářů 1:0 přisoudil vlastním gólem Reed.

Do zápasu s Fulhamem určitě nenastoupí Antonio. Otazník visí i nad startem francouzského brankáře Alphonse Areoly, jenž stále nedoléčil poraněné zápěstí.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Bassey, Ream, Robinson - Reed, Palhinha - Wilson, Pereira, Iwobi - Jiménez

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson - Álvarez, Ward-Prowse - Kudus, Souček, Paquetá - Bowen

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.47 - 3.01

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Luton Town - Manchester City

neděle 15:00

Menší krize Man City vyvrcholila v minulém kole, kdy svěřenci Pepa Guardioly prohráli 0:1 ve Villa Parku. Hosté si budou chtít spravit chuť na půdě osmnáctého Lutonu, jenž v duelu s Arsenalem přišel o body až v 97. minutě.

Luton sehrál v 15. kole těžký zápas s vedoucím Arsenalem. První poločas dopadl lépe pro favorita, který odcházel do kabin za jednobrankového náskoku. Po přestávce ovšem Hatters vstřelili dva rychlé góly a utkání otočili. Gunners kontrovali v 60. minutě, kdy srovnal Havertz na 3:3. Když už to vypadalo, že Luton vybojuje velmi cenný bod, opět udeřil Arsenal. V 97. minutě využil centr do pokutového území Rice a přesnou hlavičkou rozhodl o vítězství hostujícího týmu.

Svěřenci Roba Edwardse klesli na osmnácté místo a v 16. kole narazí na dalšího giganta - Manchester City. Po Liverpoolu, Man Utd a Arsenalu se jedná už o čtvrtého těžkého soupeře během posledního měsíce. Nutno dodat, že si nováček soutěže vedl v těchto kláních výborně a vždy s favoritem držel krok.

Před domácími fanoušky se z důvodu zranění nepředstaví Andersen, Burke, Kabore, Potts a Woodrow. Nejisté jsou i starty Lockyera, Lokongy a Nakamby.

Krátkodobě tápající Man City v minulém kole padl 0:1 ve Villa Parku. O jedinou branku zápasu se zasloužil v 74. minutě Bailey. Za zmínku rovněž stojí, že Citizens vyprodukovali za 90 minut pouhé dvě střely na branku soupeře, což se jim už hodně dlouho nestalo. Svěřenci Pepa Guardioly nevyhráli poslední čtyři ligová utkání, a proti Lutonu tak mají o motivací navíc. Po karetních trestech se rovněž v sestavě znovu objeví Rodri s Grealishem, z čehož určitě bude mužstvo benefitovat. Statistika vzájemných střetů nám toho moc nepoví, protože poslední duel se uskutečnil v roce 1999, kdy Man City porazil Luton 2:0.

Jedinou potvrzenou absencí na neděli zůstává belgický záložník Kevin De Bruyne. Naopak po drobném zranění by mohl být znovu k dispozici Doku.

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski - Mengi, Osho, Bell - Kaboré, Mpanzu, Barkley, Doughty - Brown, Townsend - Adebayo

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Aké - Foden, Stones, Rodri, Doku - Álvarez, Silva - Haaland

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 16.10 - 7.29 - 1.20

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Everton FC - Chelsea FC

neděle 15:00

Everton vyzve v utkání 16. kola Premier League Chelsea. Domácí by měli bývali o bod více než hosté, kdyby o 10 nepřišli kvůli trestu. A tak jsou až na sedmnácté pozici, zatím co soupeř je desátý.

Everton přišel o deset bodů kvůli finančním podvodům, a tak se propadl do bojů o záchranu. Toffees se však chtějí posledním třem příčkám hodně rychle vyhnout, jelikož v posledních čtyřech kláních získal devět bodů, což se samozřejmě žádnému přímému konkurentovi z tabulky nepovedlo. Naposledy Everton navíc dokázal porazit letošního účastníka Ligy mistrů Newcastle United, a to jasným poměrem 3:0. o výhře "Karamelek" rozhodli Dwight McNeil, Abdoulaye Doucouré a Beto. Před tím Everton vyhrál 1:0 na Nottinghamu díky McNeilově brance.

Nyní mají Toffees šanci vyhrát tři ligová klání po sobě poprvé od března 2021. V posledních osmi duelech Premier League hraných v neděli však Everton vyhrál jen dvakrát. Nyní navíc měl celek z Goodison Parku kratší čas na regeneraci než londýnský sok. Nejlepším střelcem Evertonu je zatím Abdolaye Doucouré, jenž má na kontě pět branek, což jej v tabulce střelců neřadí nikterak vysoko. "Karamelky" ale i málo inkasují, takže mají téměř vyrovnané skóre 18:20.

Chelsea zažívá na své poměry hodně turbulentní období a v poslední době hodně obměnila kádr. V minulém klání Blues prohráli v anglické klasice s Manchesterem United 1:2, když jejich jediný gól na Old Trafford obstaral Cole Palmer. Před tím však doma zvládli další těžké utkání, když porazili Brighton 3:2. Góly dali Enzo Fernández, Levi Colwill a Enzo Fernández. Pro Blues by ale nyní mohla hrát osobní statistika jejich manažera Mauricia Pochettina, který v posledních dvanácti střetech s Evertonem neprohrál a hned v sedmi případech vyhrál.

Letošní kalendářní rok je pro fanoušky Chelsea obzvlášť těžký. Ti už letos museli skousnout sedmnáct porážek v Premier League, což je více než v letech 2021 a 2022 dohromady. A to je do konce roku čekají kromě duelu v Goodison Parku ještě další čtyři zápasy, takže toto číslo může ještě růst. Naposledy se Blues utkali s Evertonem letos v březnu na Stamford Bridge, kde spolu remizovali 2:2. Góly obstarali na jedné straně João Félix a Kai Havertz, na druhé Doucouré a Ellis Simms.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Young, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko - Harrison, Garner, Gueye, McNeil - Doucouré - Calvert-Lewin.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Sanchez - James, Disasi, Silva, Colwill - Caicedo, Fernández - Palmer, Gallagher, Sterling - Jackson.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.77 - 2.38

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Newcastle United

neděle 17:30

V neděli večer se na Tottenham Hotspur Stadium utkají dva týmy s nekonzistentní formou. Domácí svěřenci Angeho Postecoglua po skvělém startu do sezóny získali se začínají propadat tabulkou, zraněními zmítaný Newcaslte pak v minulém kole překvapivě padl na půdě Evertonu.

Tottenham nevydržel v čele tabulky příliš dlouho. Na začátku listopadu o první příčku přišel a od té doby to jde s londýnským klubem z kopce, z posledních pěti ligových zápasů získali jediný bod, a to paradoxně proti nejtěžšímu soupeři, a to obhájcům titulu z Manchesteru City. Mimo to totiž prohráli s dvěma londýnskými kluby, tedy s Chelsea a West Hamem, a s dvěma týmy z West Midlands, a to s Aston Villou a Wolverhamptonem.

Nešťastný z posledních výsledků musí být kromě hráčů i trenér Ange Postecoglou, který do začátku listopadu držel neskutečnou sérii 53 domácích ligových zápasů bez prohry v řadě, jeho šňůra začala ještě na lavičce japonské Jokohamy a udržel ji i po celé své působení ve skotském Celticu. Tottenham ale teď prohrál na domácím stadionu třikrát v řadě.

Svou roli dozajista hrají nepříjemná zranění klíčových hráčů. Od osudového utkání proti Chelsea totiž Spurs chybí dvojice James Maddison - Micky van de Ven, v posledních týdnech se na marodku přidal i například Eric Dier, Manor Solomon či Rodrigo Bentancur, od začátku sezóny pak chybí i Ivan Perišić.

Ještě hůře jsou na tom se zraněnými v Newcastlu. Eddiemu Howeovi chybí hned 12 členů prvního týmu a odráží se to i na výsledcích z posledních týdnů, zejména na venkovních stadionech se Strakám vůbec nedaří. Od drtivé zářijové výhry 8:0 na půdě Sheffieldu totiž fotbalisté Newcastlu venku v lize nevyhráli. Z posledních dvou ligových výjezdů si nepřivezli jediný bod, a to i přestože hráli s papírově jasně slabšími soupeři.

V týdnu dostal mezi třemi tyčemi šanci slovenský reprezentační gólman Martin Dúbravka, jeho první start v lize od května ale neskončil vůbec dobře, v zápase proti Evertonu třikrát kapituloval. Zranění brankářské jedničky Nicka Popea je však vážné, a tak se pravděpodobně Dúbravka dočká dalších zápasů v Premier League. Na lavičce je ale připravený Lorius Karius a zkušený Mark Gillespie.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, Davies, Udogie - Sarr, Bissouma - Kulusevski, Lo Celso, Richarlison - Son

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Trippier, Lascelles, Schär, Livramento - Joelinton, Guimarães, Miley - Almirón, Isak, Gordon

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.94 - 3.24

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Liverpool FC

sobota 13:30

Crystal Palace hostí v rámci utkání šestnáctého kola Premier League Liverpool. Hosté se vyhoupli už na druhou příčku jen dva body za první Arsenal. Domácí jsou aktuálně na čtrnácté příčce s 16 body na kontě.

Crystal Palace už na výhru čeká čtyři zápasy v kuse, ve kterých navíc jen jednou remizoval a jinak prohrával. Naposledy při tom doma nestačil 0:2 na Bournemouth, což je přímý konkurent v tabulce. Remíza 1:1 z venkovního klání s West Hamem se však vzhledem k formě Hammers dá považovat za úspěšný výjezd. Poslední zisk tří bodů si tak Eagles připsali 4. listopadu, když vyhráli na Burnley 2:0 a o góly se postarali Jaffrey Schlupp a Tyrick Mitchell.

Crystal Palace by potřeboval vzkřísit svůj útok, jelikož svěřenci manažera Roye Hodgsona jsou se čtrnácti brankami na kontě druhou nejhorší ofenzivou v soutěži hned za posledním Sheffieldem, který skóroval jedenáctkrát. Špatná forma může být způsobená i marodkou, jelikož mimo hru jsou aktuálně i Eberechi Eze, Rob Holding či Dean Henderson.

Liverpool už má v Premier League na kontě osmi zápasů bez prohry, bez bodu naposledy odešel z duelu s Tottenhamem posledního září, když Spurs vyhráli 2:1. Naposledy si Reds "posvítili" na poslední Sheffield United, který na jeho stadionu porazili díky trefám Virgila van Dijka a Dominika Szoboszlaie 2:0. Kloppův mančaft tak využil výsledkovou bídu Citizens a poskočil na druhou příčku za první Arsenal.

Reds se daří i v Evropské lize, kde naposledy porazili LASK Linec 4:0 a kolo před koncem základních skupin mají již jistý postup z první příčky. Manažer Jürgen Klopp se musí také rovnat s početnou marodkou, na které jsou také Andrew Robertson, Diogo Jota, Alexis Mac Allister či Thiago. Přesto bude Liverpool velkým favoritem zápasu.

Poslední vzájemné klání Crystal Palace s Liverpoolem se odehrálo letos na konci února a skončilo bezbrankovou remízou. I loni v srpnu spolu tyto celky remizovaly, tentokrát 1:1.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Ward, Andersen, Guehi, Clyne - Hughes, Lerma - Olise, Schlupp, Ayew - Edouard.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Tsimikas - Gravenberch, Endo, Szoboszlai - Salah, Gakpo, Núňez.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.66 - 4.68 - 1.50

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Manchester United - AFC Bournemouth

sobota 16:00

Man Utd odpověděl na porážku s Newcastlem nejlépe jak mohl a ve šlágru vloženého kola zdolal Chelsea 2:. Po třídenní pauze se Rudí ďáblové představí znovu doma, kde je tentokrát čeká čtyři kola neporažený Bournemouth.

Na fotbalisty Manchesteru se po prohraném zápase s Newcastlem valila kritika ze všech stran. Svěřenci Erika ten Haga na situaci zareagovali výborným výkonem a ve šlágru vloženého kola porazili Chelsea 2:1. Utkání se povedlo především skotskému záložníkovi Scottu McTominayovi, který se postaral o obě branky United. Mužstvo si tak připsalo devátou výhru v sezóně a bodově se dotáhlo na pátý Tottenham, na první čtyřku navíc v současné chvílí ztrácí pouze tři body.

V 16. kole se Rudí ďáblové opět představí před vlastními fanoušky a jejich soupeřem bude patnáctý Bournemouth, který od debaklu s Man City chytl formu a z posledních čtyř zápasů získal 10 bodů. Manchester si ale na svého sobotního soupeře věří, jelikož s ním má více než pozitivní bilanci a v minulé sezóně jej v obou vzájemných duelech porazil. Kdybychom se podívali ještě více do minulosti, tak zjistíme, že posledních deset střetnutí vyznívá jasně pro celek z Manchesteru (8-1-1).

Do zápasu určitě nenastoupí Casemiro, Malacia, Eriksen, Manrtínez, Mount a Sancho.

Bournemouth schytal na začátku listopadu debakl od Man City (1:6), ale od té doby se týmu daří více než dobře, což dokládá 10 bodů z posledních čtyř ligových utkání. Ve středu Cherries potvrdili formu proti Crystal Palace, když na jeho půdě zvítězili 2:0. Hosty poslal ve 25. minutě do vedení Senesi a v první minutě nastavení pojistil tři body střídající Moore. Svěřenci Andoniho Iraoly se po sérii dobrých výsledků vzdálili od sestupového pásma a nyní okupují patnácté místo, kde mají 16 bodů. Bournemouth zvítězil proti Man Utd naposled v listopadu 2019.

V sobotu spoluhráčům nepomůžou Aarons, Adams, Fredericks, Kelly, Marcondes, Randolph a Scott.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Dalot, Maguire, Lindelöf, Shaw - McTominay, Mainoo - Antony, Fernandes, Garnacho - Højlund

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Zabarnyi, Senesi, Kerkez - Christie, Cook - Semenyo, Kluivert, Sinisterra - Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.42 - 4.91

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Nottingham Forest

sobota 16:00

Jen pár dní po náročných ligových zápasech přichází další kolo anglické nejvyšší soutěže. V sobotním utkání na sebe narazí jedno z příjemných překvapení letošní sezóny, domácí Wolverhampton hraje pod novým trenérem Garrym O’Neilem velmi atraktivním způsobem, a z formy hrající Nottingham Forest, který se pomalu propadá ligovou tabulkou.

V úterý odehráli Wolves podařené utkání proti Burnley, i přes povedený výkon nakonec byli rádi za těsnou výhru 1:0, kterou zařídil Hwang Hee-Chan. Ten patří k tahounům týmu a s 8 brankami je pátým nejlepším střelcem celé soutěže. Při absenci křídelníka Neta se tak domácí spoléhají kromě pevné obrany i právě na korejského reprezentačního útočníka.

V minulém kole vychytal své první čisté konto v Premier League Daniel Bentley a je tak otázkou, zda dostane i tentokrát v brance přednost před stálou brankářskou jedničkou Josém Sá, který by měl být po poranění zad už plně k dispozici.

V brance Nottinghamu se naopak trápí letní posila Odysseas Vlachodimos. Po chybách v zápasech s Brightonem nedokázal udržet čisté konto ani minulý víkend v zápase s Evertonem, který Nottingham prohrál těsně 1:0. V týdnu ale přišla nečekaná demolice na půdě Fulhamu.

Na Craven Cottage šli domácí do vedení po půlhodině hry a o chvíli později to už bylo o dvě branky. Obrana Nottingamu ale skutečně kapitulovala až po poločasové přestávce a trenér Steve Cooper měl po prohře 0:5 nad čím přemýšlet. Vždyť jeho svěřenci se až nebezpečně přiblížili sestupovým příčkám, osmnáctý Luton na Forest ztrácí už jen čtyři body.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Bentley - Dawson, Kilman, Toti - Semedo, Lemina, Gomes, Bellegarde, H. Bueno - Cunha, Hwang

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Vlachodimos - Aina, Felipe, Murillo, Toffolo - Mangala, Sangaré, Danilo - Elanga, Gibbs-White - Wood

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.25 - 4.66

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sheffield United - Brentford FC

sobota 16:00

Nový manažer Sheffieldu Chris Wilder nezažil úspěšnou premiéru a jeho svěřenci doma podlehli favorizovanému Liverpoolu. Další šanci na první body bude mít anglický stratég proti Brentfordu, který v posledním kole padl s Brightonem.

Sheffield sice vyměnil manažera, ale v 15. kole to na body nestačilo. Svěřenci Chrise Wildera přivítali druhý Liverpool a utkání mělo celkem jednoznačný průběh. Hosty poslal do vedení v 37. minutě Van Dijk a tři body potvrdil v 94. minutě Szoboszlai. Blades tak zůstávají na posledním místě se ziskem pouhých 5 bodů. V sobotu se tým představí doma, kam přijede přece jenom přívětivější soupeř v podobě jedenáctého Brentfordu.

Sheffieldu budou scházet Baldock, Basham, Brewster, Davies, Egan, Jebbison, McBurnie a Norrington-Davies.

Hosté v posledním kole prohráli s Brightonem 1:2. Bees vstoupili do duelu výborně a ve 27. minutě otevřel skóre z pokutového kopu Mbeumo. Vedení hostů však netrvalo dlouho, jelikož o čtyři minuty později vyrovnal Gross. Zlepšený výkon potvrdil Brighton v 52. minutě, kdy se trefil Hinshelwood, jehož branka byla v utkání zároveň i poslední. Brentfordu šestá prohra v sezóně tolik neuškodila a v tabulce je nadále na jedenácté pozici, na které má stejně bodů jako desátá Chelsea.

Na hostující straně do zápasu nenastoupí Ajer, Collins, Henry, Hickey, Mbeumo, Schade a Toney.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham - Ahmedhodzic, Robinson, Trusty - Bogle, Hamer, Souza, Brooks - Archer, McAtee - Traoré

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Felkken - Roerslev, Pinnock, Mee, Ghoddos - Onyeka, Janelt, Nørgaard, Baptiste - Maupay, Wissa

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.74 - 3.89 - 1.78

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Burnley FC

sobota 16:00

Brighton by se rád přiblížil pohárovým pozicím a v sobotu na to bude mít velmi dobrou šanci. Na Amex Stadium totiž zavítá předposlední Burnley, jenž si v minulém kole připsalo již dvanáctou porážku v letošní sezóně.

Brighton v posledním zápase využil domácího prostředí a na Amex Stadium zvítězil nad Brentfordem 2:1. Seagulls sice od 27. minutě prohrávali po trefě Mbeuma, ale ještě do konce prvního poločasu srovnali, když se prosadil Gross. V druhém poločase podali domácí daleko lepší výkon a brzká trefa Hinshelwooda byla ve výsledku i vítězná. Svěřenci Roberta De Zerbiho se po další výhře posunuli na osmou příčku, kde nyní ztrácí 2 body na pohárové umístění. Na získání dalších tří bodů má Brighton velmi reálnou šanci, protože v sobotu přijede na jeho stadion předposlední Burnley.

Seagulls trápí několik zranění. Domácí fanoušci na trávníku určitě neuvidí Encisa, Estupinana, Fatiho, Lampteyho, Marche, Webstera a Welbecka.

Burnley na vysoké vítězství proti Sheffieldu (5:0) nenavázalo a v minulém kole prohrálo na hřišti Wolverhamptonu. O jedinou trefu utkání se postaral ve 42. minutě Hwang-Hee Chan. U Clarets se jednalo o dvanáctou porážku v letošní sezóně a zisk sedmi bodů znamená po patnácti odehraných kolech předposlední místo. Poslední zápas hostujícího týmu s Brightonem se datuje do února 2022 a Burnley v něm tehdy vyhrálo na hřišti soupeře 3:0.

Na straně hostů nebudou k dispozici Cork, Foster a Koleosho.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - Hinshelwood, Hecke, Dunk, Groß - Dahoud, Gilmour - Adingra, Pedro, Mitoma - Ferguson

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford - Vitinho, O'Shea, Ekdal, Taylor - Trésor, Berge, Brownhill, Koleosho - Amdouni, Rodríguez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.43 - 6.58

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Aston Villa - Arsenal FC

sobota 18:30

Nečekaný náboj bude mít zápas 16. kola Premier League mezi domácí Aston Villou a Arsenalem. Villans se totiž dostali už na třetí příčku, navíc na první Arsenal ztrácí jen čtyři body.

Výtečný výkon podala Aston Villa v minulém kole, když na domácím stadionu porazila 1:0 úřadujícího mistra Manchester City, který navíc za celý zápas jen dvakrát vystřelil. O jediný gól duelu se v 74. minutě postaral Leon Bailey. Byl to už čtvrtý zápas Villans bez porážky, v této sérii ještě porazili 2:1 Tottenham, 3:1 Fulham a remizovali s Bournemouthem 2:2. Aston Villa se může opřít o svou ofenzivu, kterou má dokonce lepší než její příští sok. Se 34 brankami je v soutěži na děleném druhém místě s Liverpoolem, více branek (36) už nastříleli jen Citizens.

V pohodové formě letos hraje největší ofenzivní hvězda Villans po odchodu Jacka Grealishe do Manchesteru, Ollie Watkins je momentálně s osmi brankami na kontě pátým nejlepším střelcem Premier League. Navíc si připsal ještě šest asistencí. Na marodce Aston Villy jsou momentálně tři hráči, patří mezi ně Emiliano Buendía, Tyrone Mings a Bertrand Traoré. První dva jmenované trápí koleno, posledního svalové potíže.

Arsenal prožívá pod manažerem Mikelem Artetou další skvělý ročník a po loňském druhém místě bude znovu bojovat o titul. Poslední čtyři utkání zvládli Gunners vítězně a nechali tak zapomenout na prohru 0:1 na Newcastlu. Poslední ligový střet Arsenalu však byla pořádná přestřelka, kterou nakonec vedoucí celek soutěže vyhrál na Lutonu 4:3. O vítězství Artetova výběru rozhodl až v 97. minutě Declan Rice. Hovoří se však o tom, zda měl čisté svědomí brankář David Raya.

Gunners mají spolu s Liverpoolem nejlepší defenzivu soutěže, inkasovali pouze 14krát. Na marodce je však rovnou pět borců Arsenalu. Poraněné koleno nepustí na hřiště dvojici Emile Smith Rowe a Jurrien Timber, s lýtkem má potíže Takehiro Tomiyasu a s třísly Fábio Vieira. Svalové zranění limituje Thomase Parteyho.

Poslední vzájemný zápas Aston Villy s Arsenalem se odehrál letos v polovině února v rámci 24. kola minulé sezony. Ve Villa Parku se klání strhlo v přestřelku, které zvládl lépe Arsenal a vyhrál 4:2. Za domácí se trefili Ollie Watkins a Philippe Coutinho, za hosty Bukayo Saka, Oleksander Zinčenko a Gabriel Martinelli, vlastní gól si dal Emiliano Martínez.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Konsa, Carlos, Torres, Digne - Bailey, Kamara, Luiz, McGinn - Tielemans - Watkins.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Ödegaard, Jorginho, Rice - Saka, Jesus, Martinelli.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.64 - 3.85 - 2.03

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
15
11
3
1
33 : 14
36
2
Liverpool FC
15
10
4
1
34 : 14
34
3
Aston Villa
15
10
2
3
34 : 20
32
4
Manchester City
15
9
3
3
36 : 17
30
5
Tottenham Hotspur
15
8
3
4
29 : 22
27
6
Manchester United
15
9
0
6
18 : 18
27
7
Newcastle United
15
8
2
5
32 : 17
26
8
Brighton & Hove Albion
15
7
4
4
32 : 27
25
9
West Ham United
15
7
3
5
26 : 25
24
10
Chelsea FC
15
5
4
6
26 : 24
19
11
Brentford FC
15
5
4
6
23 : 21
19
12
Fulham FC
15
5
3
7
21 : 26
18
13
Wolverhampton Wanderers
15
5
3
7
20 : 25
18
14
Crystal Palace
15
4
4
7
14 : 21
16
15
AFC Bournemouth
15
4
4
7
18 : 30
16
16
Nottingham Forest
15
3
4
8
16 : 27
13
17
Everton FC
15
6
2
7
18 : 20
10
18
Luton Town
15
2
3
10
16 : 30
9
19
Burnley FC
15
2
1
12
15 : 33
7
20
Sheffield United
15
1
2
12
11 : 41
5

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1157)

Přidat komentář
avicii

Uvidíme kto vlastne bude môcť nastúpiť, Macovi by som dal oddych ten mal toho dosť po tých fauloch na neho. Snad to nebude nejaký priposrany výkon, chcelo by sa ukázať aj vonku.

Tip na zostavu: Kelleher TAA Konate VVD Tsimikas Endo Gravenberch Szoboszlai Salah Darwin Diaz

Z lahkym tréningom začali už aj Jota a Alisson co je super

Reagovat
Nikikrew

Dnes zatial najtazsia previerka v PL. Villans su doma velmi silni, posledny zapas co doma prehrali bolo prave s nami min rok. Po tom zapase so City mam obavy o nase kraje, Zinch je v obrane nedorazny a White tiez nie je v top forme. Skoda Tomyho, ten bude chybat ohromne. Gol dame, ale to aj domaci. Zaujimave suboje sa odohraju aj v strede pola kde domaci su na tom fyzicky a stavane lepsie. Bude to dnes boj

Reagovat
VTID94

Teším sa na zápas. Dúfam že uvidíme kvalitný futbal a góly

Reagovat
Nikikrew

Futbal bude kvalitny. Necakam nic ine, len to iste ako v stredu. Vysoky pressing od domacich a nedostat nas po kontrolu lopty v obranej faze. Lutonu to docela vychadzalo

Reagovat
VTID94

S tej vysunutej obrany až na polovici mám strach každý zápas

Reagovat
Agent z Melmacu

Liverpool zase o 13:30?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
bbbauch

Reagovat
Agent z Melmacu

IF I SPEAK

Reagovat
vladis271

Bohuzial manazeri maju strasne ega, a niekedy kopaju do ludi/ novinarov co sa nic nepomozu. Vid naposledy Klopp pri tej novinarskej otazke po zapase so Sheffieldom ked sa opustil vtedy mi prislo toho novinara fakt luto.

Reagovat
martin.b

Tak je to Klopp no, provokace řeší po svým a tohle od toho novináře provokace byla.

Reagovat
Salfovic

Nebyla to provokace, normální vtípek.

Reagovat
vladis271

Slabe rypnutie maximalne, nehodne tej reakcie.

Reagovat
icka

Reagovat
aragorn

vyloženě provokoval

Reagovat
dantetomas

Tak nemci a zmysel pre humor, no

Reagovat
Salfovic

Klopp time.

Reagovat
Gunner14

Jsem zvědavej jestli tam dá dnes Jorginha, mohl by být klíčový s jeho pasy za obranu na Saku a Martinelliho

Reagovat
SunFells

Jorgi, Zinchenko, White

Reagovat
Gunner14

snad a na konci Kai aby podržel balon a povyhrával souboje. Těším se na to

Reagovat
SunFells

Snad zase Watkins neotevře skóre v první pětiminutovce

Reagovat
Gunner14

To bude hodně důležitý nenechat je dát první gól tuhle sezónu tam bude ještě lepší atmoška, kor potom zápasu s City, tak snad je co nejdřív utišíme

Reagovat
formic81

urcite, proti tezsim souperum a hlavne venku hraje Arteta rad stabilnejsi a defenzivnejsi zalohu.

Reagovat
Gunner14

doufejme, jestli nastoupí tak bude mít áčko na Sakův nebo Gabiho gól

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk, Tsimikas - Endo, Szoboszlai, Gravenberch - Salah, Nunez, Diaz

Subs: Kelleher, Gomez, Konate, Jones, Gakpo, Elliott, Doak, McConnell, Bradley

Reagovat
avicii

Alisson a Quansah

Reagovat
Salfovic

Polomrtvej Alisson > Kelleher

Reagovat
oli9

Reagovat
vladis271

Reagovat
O.Giroud

Nečakané, keďže ide o jedného z najlepších brankárov

Reagovat
martin.b

Normálně od čtvrtka trenoval

Reagovat
fenixLFC

Alisson

Reagovat
Coutinho10

konečně šance jít do čela

Reagovat
Bandita_Harry

Snáď to nedopadne tak ako naposledy

Reagovat
Coutinho10

nesmíme to podcenit, je potřeba hrát v tempu

Reagovat
fenixLFC

Thiago je tak IP ze je na livesporte zraneny dvakrat

Reagovat
Bandita_Harry

Možno máme dvoch Thiagov

Reagovat
celeb

Alebo ma 1 Thiago 2 zranenia

Reagovat
aragorn

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DidusIneptus

Po zimní přestávce může být všechno jinak (viz Arsenal).Tedy pokud anglická liga má zimní přestávku. Jelikož anglická liga je ligou otrokářskou

Reagovat
Vánočník

No, snad se na mě nebude nikdo zlobit, když to zkusím trošku zlehčit a zlepšit vám náladu

My jsme letos byli tak otrávení zjišťováním, kdo by co chtěl pod stromeček, že jsme se rozhodli si z toho udělat srandu a rovnou si z recese udělali shop

Kdyby se to třeba někomu líbilo, tak mrkněte. Budu rád i za negativní názory: https://www.dejsihovno.cz/darkovy-poukaz-na-hovno/

Teprve jsme začali a hodně věcí (hlavně grafiku) vychytáváme. Tak třeba to někoho zaujme nebo aspoň inspiruje k vlastní tvorbě

Reagovat
rave

Nápad o hovně, eshop taky úplně k hovnu.

Reagovat
celeb

ziaden OT, ale SPAM!

Ucet zalozeny dnes, nema to tu co hladat.

Nech si ide robit neziadanu reklamu na verejne zachodky.

Reagovat
Salfovic

Souhlas, ale Vánočník je vtipnej.

Reagovat
jk

Hledáš ten nejoriginálnější a nejvtipnější dárek, kterým překvapíš o Vánocích? Představujeme ti naši nejnovější bombu - Dárkový Poukaz na Hovno!

Ale pár uživatelů, kterým by z toho praskla bránice jsem si fakt vybavil…

Reagovat
Gunner14

What do we think of Tottenham?

Reagovat
SunFells

To je bývalé darujhovno.cz nebo jste byli tak neoriginální?

Reagovat
bbbauch

Podle nicku jsem cekal ownyho

Reagovat
celeb

Reagovat
celeb

sry, zle som precital, myslel som si ze narazas na tu teamtiku

Reagovat
Heisenberg

To už není foodora?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kiss Me Polka!

ban za odpudivost a trapnost

Reagovat
fenixLFC

Alisson je proste boh

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Coutinho10

asi by se chlapci měli probrat

Reagovat
John Obi Mikel

Jak to mohl nedat?

Reagovat
Kixi Syhimour

Wtf, jak něco takového může chytit

Reagovat
Coutinho10

a postrčení našeho hráče ok

Reagovat
John Obi Mikel

Spíš rozhodne podkopnutí

Reagovat
Coutinho10

ještě, že tam VAR je...ten rozhodčí by sám ignoroval a ani když na to několikrát koukal, tak neměl hned jasno o chybným posouzení tý akce...ufff

Reagovat
John Obi Mikel

To odvolaj

Reagovat
Luc-Luc

Jasnej faul, co tam resi pul hodiny omg

Reagovat
Miguel19

Však to je faul, na co tam čumí tak dlouho?

Reagovat
Hlahart

Co tam řeší takovou dobu proboha?

Reagovat
fenixLFC

Tvl jasny faul riesia hodinu

Reagovat
Geordies

Nechápu, co řeší, ukázkový faul. Stačí sledovat Hughesovu pravou nohu.

Reagovat
Kixi Syhimour

VAR

Reagovat
Salfovic

Máte kliku, že to vyhodnotili jako zjevné pochybení.

Reagovat
SunFells

Dost soft teda

Reagovat
oli9

Reagovat
aragorn

Reagovat
Ranoth

to co tam riesili tak dlho

Reagovat
Coutinho10

hledal záběr, ze kterýho by si to obhájil...

Reagovat
samson192

mohla byť sranda na tiskovke

Reagovat
martin.b

Endo je pod tlakem úplně mimo, Jones musí na druhou půli na DM

Reagovat
aragorn

Endo není pořád zvyklej na to rychlý tempo PL ale jinak může být jako back up fajn.

Reagovat
772jozef

Prečo hrá Liverpool tak opatrne až priposrato ?

Reagovat
Miguel19

Ten Endo vůbec neví která bije...

Reagovat
avicii

Lacnejší Caicedo

Reagovat
SunFells

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
772jozef

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dantetomas

Najvacsie nasadenie z tabora LFC ukazal Klopp pri odchode do kabiny

Reagovat
EL Gringo

Slabota, treba to tam obmeniť na druhý polcas

Reagovat
Kixi Syhimour

To je zase neskutečné představení

Reagovat
vladis271

Koho tam das namiesto tragickych Diaza a Nuneza? Ultratragickeho Gakpa?

Tesil som sa, ze sa nebudem musiet pozerat na kopyto Gomeza a namiesto toho dostanem Tsimiskasa co ma problem dokopnut po rohovu zastavku a nic dopredu neprinasa.

Reagovat
avicii

Noo ani Salah nevycnieva nad spomínaných

Reagovat
vladis271

Toho dat dole nemozes. Ten sa aspon moze ukopnut. Ked sa ukopne Nunez tak netrafi loptu a zlomi si nohu o tycku branky.

Reagovat
avicii

Ale tak to je jasne.. v tomto chyba Jota lebo ten aj keď nehrá dobre je stále veľká šanca ze gol streli

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

V podstate hru kontrolujeme a potom súpera pustíme do tutovice (ešteže už máme späť Alissona).. nevieme nič vymyslieť v poslednej tretine ihriska a super nas v pohode bráni.. musíme sakra pridať

Reagovat
Acquanni

Teda, jen bych připomněl, že VAR má otáčet jen clear and obvious mistakes, ne? Za mě taky faul, ale zároveň je to zákrok, který se xkrát nepískne. Hughes se pravým lýtkem otřel o pravé lýtko Quansaha A z videa přece nepoznáme intenzitu, jakou se do něj opřel tělem (oblibemy argument ehm ehm). Takže to VAR otáčet neměl, že?

Reagovat
Hlahart

Docela fér diskuzní bod, imho na to mířil i sunfells nahoře. Sám nevím, jak to subjektivní kritérium identifikovat no

Reagovat
Acquanni

Přehlédl jsem, jedno oko mám na zápase

Já bych řekl, že je to ententýky dva špalíky, kdy co platí

Reagovat
Salfovic

Tak clear and obvious mistakes je jedna z mnohých loterií ve fotbale, tentokrát měl Pool kliku a padla mu.

Reagovat
Acquanni

Já rozhodně nechci vyvolávat hádky, nebo kopat kolem sebe, ale musel jsem si trochu ulevit. Ani bych neřekl, že zrovna Liverpool má VAR v kapse. Jen je to směšný no

Reagovat
dantetomas

Tak za prve, to bol Endo. Za druhe, Hughes do neho zozadu dost vletel, za tretie tam este bolo zatiahnutie rukou.

Reagovat
Acquanni

Za prvé, máš pravdu, sorry

Vletěl, možná, ale bavíme se o tom, že tohle je i není faul, záleží na náladě rozhodčího a zrovna teď to podle sudího faul nebyl, protože to nepísknul. To zatáhnutí je úplně stejný případ. Xkrát to sudímu stačí a foukne, ale reálně mu lehce potáhl za dres když už stejně šel na zem.

To k těm tvým bodům, ale to přece vůbec nesouvisí s tím, že VAR má otáčet pouze clear and obvious mistakes. A jestli tohle bylo clear and obvious na otočení situace si snad nemůže myslet nikdo Mě ani vůbec nejde o to, že jde o Liverpool. Je to ale směšný, VAR vůbec nefunguje podle pravidel jaký má nastavený, pokud teda vůbec funguje, jak víme někdy prostě nevidí vůbec klidně.

Reagovat
Salfovic

CP úspěšně zkompletoval za úvodních čtyřicet pět minut pouhých 53 přihrávek, slušný

Reagovat
Hlahart

Arnold je dnes zas hroznej

Reagovat
772jozef

Ten hrá úplne klasicky ako celú kariéru hore dole ziadna konzistentnosť výkonov

Reagovat
MystycMac

on je dement ????? za toto penaltu ?????????????????????????????????????????????????

Reagovat
Kixi Syhimour

Fér, penalta

Reagovat
Vinci

Alw Quansah slusnej debil teda

Reagovat
Luc-Luc

Tohle je obvious mistake? Vsak to nebyla ani sance

Reagovat
bbbauch

Od kdy se posuzuje, jestli to byla sance?

Reagovat
Hlahart

Jak s tím souvisí, jestli to byla šance?

Reagovat
Front hell

Reagovat
BenB

Nepisknuty jasný faul ve vápně, je světě div, očividne pochybení

Reagovat
Acquanni

Akorát jsem to psal o první zrušené penaltě, tady se to "vyrušilo" hodně rychle. Samozřejmě je to pořád špatně, ovlivňuje to zápasy i když jde "jen" o to, že Palace dostal tu penaltu u dost později...

Reagovat
Salfovic

Tohle rozhodně.

Reagovat
bbbauch

Lol pohadejte se o tu penaltu.. ted jen chybi aby to napalil nekam pres

Reagovat
Luc-Luc

VAR

Reagovat
Front hell

Jasná

Reagovat
Wazza228

Jako, sice dal gól, ale hrozně na pytel kopnutá penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co tam zkoumal tak dlouho, jasnej faul

Reagovat
bbbauch

Vzdycky kdyz vidim Hughese, vzpomenu si na Mlíčňáka

Reagovat
kaaspis

taky

Reagovat
Salfovic

Z toho filmu s Carreym ?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Živej nanuk

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
LaVolpe

Penalta debilní, ale faul to byl.

Reagovat
MystycMac

Nuneza by som dal dole je jasne že keď sa do šance dostane tak nepremení ...

Reagovat
vitasrp

Vyřešení jedný herní situace trvá skoro 5 minut.. To mi prostě nepřijde dobrý a otázka je, jestli celý tenhle čas pak sudí na konci zápasu nastaví.

Reagovat
MystycMac

Endo Gakpo Gravenberch Nunez nemajú čo v LFC robiť...

Reagovat
772jozef

Ale že Salah hra kkt už 5ty zápas v rade ti nevadí

Reagovat
MystycMac

Ale aspoň sem tam niečo trafi...

Reagovat
772jozef

Reagovat
Gunner14

jestli to nebude tím, že to je nejlepší hráč Liverpoolu

Reagovat
772jozef

No jo ale najneskôr v lete bude predaný

Reagovat
Bandita_Harry

Snivaj

Reagovat
Coutinho10

ach jo, to je zase utrpení

Reagovat
Vinci

Hnus

Reagovat
bbbauch

Onna - Dalot, Maguire, Shaw, Regulion - Amrabat, McTominay - Antony, Fernandes, Garnacho - Martial

Mno

Reagovat
Gunner14

to je sestava panečku

Reagovat
bbbauch

Setrime to nejlepsi na Bayern

Reagovat
Gunner14

to bude zajímavej zápas

Reagovat
Swarley

Sileny, tak předpokládám super vykon

Reagovat
bbbauch

Snad meli kluci lehky treninky, aby nebyli moc unaveny

Reagovat
Swarley

snad nefouka a byl dobry obed

Reagovat
Salfovic

Budete hrát opět hovno, stats srovnatelné s Bourne a vyhrajete 1:0.

Reagovat
Swarley

Vsak rikam, to je od nas super vykon

Reagovat
dantetomas

Kedze Furth dostal gol v 95. minute, tak dufam v stratu United

Reagovat
Maximm9

No bud vas Chelsea nastartovala, jak ona to rada dela a pomaha ostatnim tymum je nakopnout nebo dostanete trojku a budou se psat zase jak Haag nema kabinu

Reagovat
PanAu

Reagovat
Front hell

Reagovat
off-olda

Reagovat
hornito

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Jason_

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Vinci

Celkem přísná

Reagovat
Acquanni

Vždyť měl dva fauly

Reagovat
Acquanni

Nedostal to za posunutí míče?

Reagovat
Vinci

Však tu druhou žlutou myslím

Reagovat
Acquanni

To byla ironie,měl dva fauly a to na dvě žluté stačí

Reagovat
Salfovic

Ty krávo, ta byla přísná.

Reagovat
Luc-Luc

Mooooooooo

Reagovat
Kixi Syhimour

Jedemeeeeeeeee

Reagovat
Vinci

Bomby?

Reagovat
MystycMac

Krasa a donich!!!

Reagovat
Coutinho10

Ayew

Reagovat
Gunner14

To bylo jasný, že se tam někdo vykartuje, teď to prohrajou ještě

Reagovat
Registrujisejenproto

Bych dal jeste kartu za ten faul na Jonese

Reagovat
Luc-Luc

Furt zdrzujou ty mrtky

Reagovat
dantetomas

To uz fakt s tym zdrzovanim prehanaju. Tahat cas tym, ze vystriedas golmana a do brany poslel typka, co nikdy PL nechytal.

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooool

Reagovat
EL Gringo

Harveeeeeey

Reagovat
Coutinho10

Harveeeeey

Reagovat
Registrujisejenproto

Harveyyyyyyyyyy

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
MystycMac

Elihrot krasne

Reagovat
Kejza

Harvey si to děsně zaslouží tenhle gól, fakt ho potřeboval!

Reagovat
772jozef

Reagovat
EL Gringo

Keby nemáme Alissona, tak máme o 10 bodov menej každú sezónu - a to som aj malo povedal Najlepši brankár na svete

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Kixi Syhimour

Prosim?

Reagovat
Maximm9

Tak to nejlepsi na svete se mi nezdalo. Samozrejme se mnou muzes nesouhlasit a jsem s tim OK. Live ma taky stesti na to jake ma hrace, protoze nekolikrat se stane, ze dela obrovske chyby a nakonec to zachrani hraci, kteri ten zapas otoci, takze se vlastne na jeho hrubky zapomene, kdyz vas to nestoji body.

Reagovat
vladis271

Ja si prave myslim, ze aj s tymi hrubkami je stale najlepsi. Ma proste unikatny dar carovat vtedy ked je to ale, ze strasne potrebne. Desim sa momentu ked budeme musiet zanho hladat nahradu, rovnako ako za VVD.

Reagovat
Maximm9

Jako, kdyz mrknu na Sancheze, tak bych dal vsechno za Alissona

A nebo to bude tim, ze nesleduju kazdy vas zapas, takze mam nakoukano vice jeho chyb, nez nez nejake dobre zakroky.

Prijde mi, ze se ani nejlepsi brankar urcit neda. Stejne ten brankar chyta podle toho jak se tymu celkove dari, kolik na tebe jde strel atd... Onana taky umi predvest super zakrok, ale taky pravy opak

Reagovat
O.Giroud

A kto je podľa teba ten bezchybný?

Reagovat
Maximm9

Nemuzu se rozhodnout mezi Sanchezem a Ramsdalem

Reagovat
O.Giroud

Sa bojíš za svoj názor?

Reagovat
Maximm9

Takze pokud s necim nesouhlasim, tak musim to vyvratit statistikama a napsat jmeno, kdo je lepsi ? Nah...

Ja proste nesouhlasim s tim, ze je nejlepsi brankar na svete. Je nejlepsi brankar v PL, ale podle me ne na svete. Podle me i Kepa v Realu bude mit stejne stats jako on a to je ňouma.

Se muzeme bavit po sezone, ktery brankar mel nejlepsi rok

Reagovat
O.Giroud

Ja som to nemyslel tak, že ťa tu teraz idem vysmiať aj keď tvoja reakcia bola trochu mimo no. Iba som sa spýtal kto je podľa teba lepší/vyššie, keď Alissonovi vyčítaš v podstate, že v nejakých zápasoch spraví chybu. Sám píšem ohľadom Alissona vždy ako o jednom z najlepších a nikdy ako o najlepšom brankárovi. Ja úplne rešpektujem ak to je pre niekoho napr. Courtois. Ťažko sa hodnotia brankári lebo to nie je len o zákrokoch ako takých, tie má v podstate každý.

Reagovat
Maximm9

S posledni vetou naprosto souhlasim a to jsem taky nahore psal. Tezko rict, kdo je nejlepsi brankar. Jako kdyby Courtois nebyl pul roku zraneny, tak mozna reknu jeho.

Ale sleduju jenom PL, takze pokud mi nekdo rekne, ze Alisson je nejlepsi brankar PL, tak s tim budu souhlasit.

Ale u brankaru fakt tezky, kdyz na to ma hodne vliv obrana toho tymu. Kolik toho na tebe pusti atd.. ani netusim, jestli jsou nejake statistiky na ''tezkost zakroku'' nebo jestli jednoducha strela se do statistiky pocita stejne jako nejaky neuveritelny zakrok.

Reagovat
Rudy

Za obranou Interu bude vypadat kdokoliv jako spicka. I ten slavny golman Poolu z finale LM, jmeno uz nevim.

Reagovat
Salfovic

Fakt neznáš jméno takové legendy

Reagovat
eder

Ikarius XB1

Reagovat
Salfovic

A kdo je lepší ?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Benzema

Reagovat
avicii

King

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
oli9

než debat poslední 3 roky je nej

Reagovat
Kejza

a to jsem velkej fanda MAtSe.. Alisson je pro mě taky o fous top

Reagovat
Acquanni

To je fakt sranda, takové dvě žluté

Reagovat
772jozef

No čo Jurgen ,chuja hrať a vyhrať, to je umenie ...

Reagovat
vitasrp

Jako Liverpool slušně se štěstím, nějakým způsobem se jim daří vyhrávat tyhle na šance vyrovnané zápasy - tady si dokonce myslím, že byli horší (Chelsea letos takový zápas nevyhrála ještě ani jeden).

Nicméně pokud se výkony nezlepší, tak v tom boji o titul podle mě nezůstanou, pokud budou takhle pokračovat, tak nějaký ztráty prostě musí přijít.

Reagovat
vitasrp

Plus tady samozřejmě pomohla dost ta druhá žlutá. Co k tomu říct, snad jen to, že nějaký byť jen trochu obecnější rámec pro udělování těch žlutých karet prostě neexistuje.

Rodri může udělat takových zákroků 5, než dostane kartu, pak jsou momenty, kdy obránce rukama na půlce stáhne soupeře, ale je to bez karty, načež pak Ayew dostane druhou kartu za takovouhle relativně píčovinu. Člověk se prostě musí jenom modlit, ať ty dobrý rozhodnutí padaj jeho směrem.

Reagovat
81Tomas

Tak ta druha byla dost jasna ne? Vsak to bylo hloupe preruseni...

Spis ta prvni se za to zavazeni nedava

Reagovat
Salfovic

Vůbec.

Reagovat
O.Giroud

Veď ste vyhrali proti Brightonu

Reagovat
vitasrp

Jo, ale tam to xG bylo 1.66 vs 0,86 případně nějak 1.8 ku 1.1 pro Chelsea (rozdíly v modelech), a to navzdory tomu, že hrála 60 minut v deseti.

Reagovat
O.Giroud

Ak to beres podľa xg tak jo

Reagovat
avicii

Ako CP keď si zoberieš tak ku gólu prišli tiež ako slepé kura.. ale inak jasne, takto hrat dalej, začneme strácať čoraz viac

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SunFells

Ty karty pro Ayewa

Reagovat
avicii

Hlúposť od neho

Reagovat
SunFells

tackle je hloupost? Moc basketu asi

Reagovat
avicii

Zastavil protiútok faulom na zltu pričom už jednu mal

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Solanke

Reagovat
Wazza228

Krása

Reagovat
MystycMac

Dnes sa nasmejeme teda

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Amrabat je trojský kůň

Reagovat
Hlahart

Proč Amrabat?

Reagovat
Wazza228

Sice tam dal předtím na hovno přihrávku, ale tohle byla hlavně chyba McToma, co se nechal tak snadno přehrát.

Reagovat
SunFells

To bylo po té přihrávce, už jsem ho viděl udělat tolik chyb při těch pár příležitostech co jsem ho viděl. U gólu taky jak výletník ale.

McT? Vy vážně máte favority, Bruno větší kokotinu nemohl provést.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Wazza228

Přihrávka od Bruna byla hrozná, ale McTom dlouho čekal, místo, aby šel naproti balónu. Mohl z toho vytěžit klidně faul.

Reagovat
John Obi Mikel

McTom obětní beránek

Reagovat
icka

Reagovat
Hlahart

Jo on to přihrával? Mně původně přišlo, že Reguilon..

Reagovat
Salfovic

Přihrávka byla v pořádku, kdyby po ní normálně šel a nechtěl si to zpracovávat na špičičku

Reagovat
SunFells

Bruno u gólu, má reakce byla po přihrávce 2 minuty před gólem

Reagovat
iamek

Reagovat
MystycMac

Holjund by taky gol nedá nikdy bud by netrafil loptu alebo strela do autu..

Reagovat
Man__United

Nemůžeme aspoň jeden zápas vyhrát v klidu 3-0 že?

Reagovat
MystycMac

prehraju v klidu 0-3

Reagovat
oli9

Reagovat
Acquanni

Reagovat
fenixLFC

aspon raz mas pravdu

Reagovat
Gunner14

This is football heritage

Reagovat
Jason_

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Salfovic

Ne.

Reagovat
vladis271

Tiez som si to dnes pred vykopom nasho zapasu hovoril.

Reagovat
O.Giroud

To ti poviem hneď, že o 13:30 nič také od nás nehrozí ani na Anfielde keby sme hrali proti ManUtd

Reagovat
kitas

Ale no tak. Veď vzhľadom na to, čo hráte, ste mali mať o 10 bodov menej.

Reagovat
Neutron

To si vypocital ako presne?

Reagovat
Salfovic

To nevím, ale má to celkem přesně, mně vychází 12.

Reagovat
Neutron

A co tak 34?

Reagovat
John Obi Mikel

Vole co máme říkat my, nestěžuj si

Reagovat
LaVolpe

To je ten slibovaný "Prime Manchester"?

Reagovat
dantetomas

Nie, toto je “Príma Manchester”

Reagovat
Benzema

Reagovat
Rudy

Zapnul jsem si United Ten Onana je otresny. Ani si nedokaze zdirigovat obranu a rozdat ukoly kdo ma kde stat a koho hlidat.

Reagovat
Thelvin

Normální člověk: sestupové pásmo

Bosák: zóna relegace, která posílá týmy do prolínačky mezi premier league a championship

Reagovat
CHONG

Normální nebo fádní?

Reagovat
Thelvin

Normálnost je z podstaty fádní

Reagovat
CHONG

Může být, ale Bosákův slovní obrat vylučuje fádnost nikoliv normálnost...

Reagovat
Maximm9

Jsem si delal srandu z losu United, ze do poloviny ledna budete radi za 3 body ze 3 remiz. No prehledl jsem v tom losu Chelsea, tak ty 3 body uz mate a ted kazdy bod navic bude zazrak

Reagovat
Man__United

Proč máme tolik let takový problém hrát proti týmům co zalezou v 11ti před vápno

Reagovat
Ligter

naštěstí proti týmům s jinou taktikou problémy nemáme

Reagovat
O.Giroud

To odkedy si sa vrátil na EF

Reagovat
KnoxXx

vylej toho trageda Antonyho

Reagovat
Rudy

Ta obrana je opravdu fraska. Tam je nebezpecny kazdy balon mirici pred branu. Tymy se slusnym utokem se nemusi vubec bat a jedou si tam pro body. City 3, zachvili je ceka Pool a to bude minimalne dalsi 3 a nula bodu.

Reagovat
bbbauch

To je nuda, kdy hrajeme proti Chelsea?

Reagovat
John Obi Mikel

3.4.

Reagovat
Wazza228

Reguilon má dobrý náběhy, ale každá přihrávka/centr na hovno...

Reagovat
Rudy

McGyver se na to uplne vysral a radsi sledoval kam souper vystreli Zatim se bavim

Reagovat
Man__United

Zápasy proti Brentfordu, Lutonu a dnes jak přes kopírák, po vápno dobrý a potom nevíme co dělat s obranou soupeře

Reagovat
bbbauch

Martial je vsude krome utoku

Reagovat
PtákOhnívák

To jaký hraje divadlo po takovém plácnutí? I komentátoři si z toho dělají srandu...

Reagovat
LaVolpe

Sheffield - krásnej gól

Reagovat
iamek

Po vapno not bad, ale pokud chceme hrát takovým stylem, tak tam nesmí hrát ten pitchus Martial. Šílený výkon. Varane za Reguliona a Hojlund za Martiala a máme šanci aspoň na bod.

Rozhodčí komicky výkon .

Reagovat
Man__United

Reagovat
SunFells

McAtee

Reagovat
Kinky7

Talent jako blázen. Štve mě že jsme ho poslali pryč

Reagovat
SunFells

Jenom hostuje ne? A máte Bobba, byla by škoda kdyby se omezovali.

Reagovat
Kinky7

To jo no. Jenže nám teď kreativní záložníci fakt chybí.....

Reagovat
Wazza228

To je tak frustrující sledovat, jak je Bourmouth pomalej a otevřenej v obranný části a my toho vůbec nedokážeme využít.

Reagovat
Rudy

Nahodou to hraji prekvapive dobre. Pozicne super, durazne si jdou pro balon, necekaji jestli se k nim dokutali. United s jejich stylem nemaji narok. Tady bude potreba oblehani a trpelive je vymotat. Prace hlavne pro zalohu, utok by mel byt neustale v pohybu at to nema B. tak lehke.

Reagovat
SunFells

Solanke je na misi. Jinak úžasně kompletní útočník se z něj stal, hodil by se většině top klubů.

Reagovat
avicii

Reagovat
Mihi

Je výborný dnes

Reagovat
MystycMac

Offenziva United to je niečo hrozne nič nevedia všetko zle riešia tam už chyba len Nunez z Poolu ...

Reagovat
Kiss Me Polka!

skoda, ze tam bournemouthu nepadl jeste jeden gol, tech protiutoku a sanci byla cela rada, kde to jen stacilo trochu lip dokoncit (solanke vyborny v linkupu), united strasne otevrena vrata ve stredu zalohy...

Reagovat
avicii

Bayern prehráva 5:1 s Frankfurtom, to bude zaujímavé cez týždeň proti United

Reagovat
Salfovic

To je pro ManU špatná zpráva, takhle už to nemůžou vypustit, dvě prohry za sebou by byly nepříjemné.

Reagovat
Swarley

Oba se setrime na LM

Reagovat
Salfovic

xG 1,61 - 1,98

Reagovat
Salfovic

Frankfurt - Bayern

Reagovat
vladis271

ako?

Reagovat
Salfovic

Nevím, neviděl jsem.

Reagovat
Acquanni

Ja Viděl asi 25 posledních minut a sice je jasný, že musel Bayern riskovat, ale přišli mi dost bezzubí a vzadu díra vedle díry, tam smrděl snad každý přechod přes půlku nebezpečím pro Bayern mi přišlo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mithro

David Moyes says #mufc must improve in a number of areas, including passing, creating chances and defending.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Grahf

to proste nepochopíš, jak možu zase hrať sračku po tom minulom zápase, ich nenakopne nikdy nič

Reagovat
masly008

Jestli to nebude soupeřem trochu.

Reagovat
Mato178178

Mne sa nezdalo ze ame hrali zle len bourn. To dobre branil a vysli im nejake protiutoky. Ale hra je posledne zapasy stale lepsia a lepsia

Reagovat
MystycMac

Bombarder Hojlund už ide....

Reagovat
Man__United

Pojď Rasmus už je čas to zlomit!

Reagovat
Swarley

Martial se pokřižuje, nezranil se, uspesny den

Reagovat
mithro

dnes pohodovych 55 minut, krasny vikend

Reagovat
Swarley

Prochazka o vikendu nemuze uskodit

Reagovat
mithro

prisne za mavanie kartou, snad to tak bude vzdy ocenene

Reagovat
O.Giroud

nebude, dostal za to kartu aj MacAllister a možno ešte niekto a kašlú nato. Raz za čas niekto dá aby sa nepovedalo alebo ako sa rozhodca bude cítiť

Reagovat
Salfovic

Že teče Brighton s Burnley je taky hodně vtipné.

Reagovat
Man__United

Zabarnye měl dostat žlutou a dostal ji Hojlund

Reagovat
BenB

Zcela oprávněně ji ale dostal

Reagovat
Man__United

Možná ale Zabarnye ho málem vysleče z dresu a nedostane nic

Reagovat
kaaspis

Co to bylo za ofsajd? však hrál mezitím obránce

Reagovat
hodoňa

To jsou hrozní tragédi, toto možná pochopím mávnout borca v pralese s cigaretou v druhé ruce…

Reagovat
Swarley

Ofsajd?

To ho chteli zachranit od toho trapneho podklouznuti?

Reagovat
Man__United

BOŽE CO MY NEDÁME

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

ta obrana to je este vacsia zufalost ako utok.

Reagovat
MystycMac

Dalot radšej ani nedával Hojlundovi vedel jak by to skončilo

Reagovat
Man__United

MŮŽEME SI ZA TO SAMI NEUMÍME DAVAT GÓLY

Reagovat
Mastný Chobot

196 centrú Philipa Billinga pekne, Solanke

Reagovat
bbbauch

Tak aspon ze nejsme ani v herni krizi

Reagovat
MystycMac

Reagovat
r.mrazik

Onana..nevybehne, nechytne...

Jinak Shaw na facku

Reagovat
Rudy

Je uplne jedno kolik obrancu tam United maji To maji jeste stesti za 0:2

Reagovat
Man__United

Palace, Brentford, Luton, dnes! Zápasy úplně stejné, pořád dokola, takovým týmům stačí zaparkovat autobus a my jsme v pici!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
FCSL

Nevadí United, stále jenom 3 body na City

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
LaVolpe

3-2 incoming?

Reagovat
Grahf

keketi fakt

Reagovat
avicii

Hlavne im dajte všetky ocenenia za dasi mesiac, nech si myslia ze sú ok

Reagovat
mithro

stale mame sancu to urvat aspon na xG

Reagovat
Man__United

Běžte všichni fanoušci ostatních do pice, užijte si to, my se jednou vrátíme a budeme zase top

Reagovat
MystycMac

Reagovat
avicii

Bojíme sa vášho primeu

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
rave

Tak za 10 let čau.

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Rudy

Bylo mi receno at si nekdy pustim vas zapas a presvedcim se sam. Neveril jsem, ze za vse muze Onana. Muj predchozi tip naslepo nebyl uplne daleko

Reagovat
herbage

Ok

Reagovat
hodoňa

Abysme se toho ale my dožili…

Reagovat
oli9

takto vypadá když to někdo slušně neunáší...

příště nepiš na eurofotbal ale raději rozjebej třeba telku

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

To říkal Hamáček taky.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Remt

Pripominas mi fans Sparty, když 10 let hráli pi*u ale namistrovanost z nich ne a ne vyprchat Prekvapuje mě že jste se ještě nesmířili s tím že jste v prdeli. Rok co rok. Někdy míň někdy víc ale jste

Reagovat
Salfovic

To bylo ale blbé srovnání s tou Spartou.

Reagovat
Remt

Ne, dokonalé. Teď se Spartě daří v lize, tak někteří zapomínají na to jak byli ještě pár měsíců zpět k smíchu. Už vidíš tu podobnost s MU?

Reagovat
Salfovic

Sparta se vrátila a je zase top, takže přesně to, po čem volá Man_U.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
kbtk23

Tak určitě

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Acquanni

Ožer se a ser na to. Já už pár věcí z nervů při fotbale zahodil, zařval jsem si, bouchl si do něčeho, ale ve finále je to furt jen fotbal. Takže si zařvi, něco rozbij, dej si pár piv a fakt to ser

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Alebo nechodit po prehre na EF, pockat kym to usadne.

Reagovat
Acquanni

Reagovat
Rudy

To se snadno rekne. Vecer hraje Inter, to me vytaci kazda laxni prihravka V zapase United mi to nevadilo. Naopak mi to prislo zabavne. Byt fanousek U, neznam tolik sprostych slov. Maji to tezke. Funkcni reseni na hned je Conte. Diky mu, za tu chvilku v Inter. Top prace a bez nej jsme na tom uplne stejne.

Reagovat
Acquanni

To se snadno řekne, pravda, já to totiž radím a sám nemůžu, mám teď několik léků a neměl bych na to pít. Ty dvě piva co můžu mě nezachrání

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Reagovat
Pace to P.M.

Tento sa tu ako opúšťa každý zápas…

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ranoth

to bude dlhsie nez nase 30 rocne cakanie na titul

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
Freedo

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

keby tam nikto nebol pri tych goloch, tak sa im nedavaju lahsie.

Reagovat
Mastný Chobot

dajte im desať!

Reagovat
Grahf

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Rudy

Bosak to vystihl. Skakal uplne sam.

Reagovat
Man__United

Kdyby jsme uměli řešit situace v útoku tak vedeme 4-0 a tohle se nestane

Reagovat
Rudy

Budete potrebovat naprosto svetovy utok! Pokud mate nabeh kazdy zapas na 5 inkasovanych.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Grahf

to by bola ideálka, vyhodenie po tom, čo prevzal cenu

Reagovat
MystycMac

Ten tým neprestane prekvapovať na smiech celému svetu

Reagovat
Miguel19

Jim vytáhneme záporné skóre a už jsou tam zase

Reagovat
SunFells

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ligter

Reagovat
kbtk23

Podle mě chtějí hráči United odstřelit trenéra. Protože tohle fakt není normální

Reagovat
Salfovic

Celou sezonu na tom usilovně pracují a oni tomu čurákovi ještě dají trenéra měsíce.

Reagovat
kbtk23

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Raff81

Raya chudák Ramsdale

Reagovat
nani92

Prime Manchester by dnes asi vyhral

Reagovat
Kixi Syhimour

van de Beek to the rescue

Reagovat
ratusek

Kokoti hlavně že ten zoufalej stoper a zoufalej trenér dostanou cenu za zápasy proti tragédům. A další zápas dostanou trojku

Reagovat
hodoňa

Vyhoďte už toho tupoňa…

Reagovat
avicii

Trosku úcty k trénerovi mesiaca

Reagovat
hodoňa

Jo, to byla taková cena útěchy spíš…

Reagovat
Golasso

Reagovat
Rudy

Reagovat
SunFells

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kbtk23

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Gunner14

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Man__United

A co se změní? Nic

Reagovat
hodoňa

Třeba se člověk nebude muset dívat na Martiala…

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Salfovic

Tak ta snadná výhra 3:0 vážně vyšla

Reagovat
Ligter

už se těším na ten Liverpool

Reagovat
pobody's nerfect

Předtím ještě 5 kousků od Bayernu.

Reagovat
Ligter

po tom dnešním debaklu budou nahecovaní

Reagovat
pobody's nerfect

Přesně tak. Bayern bude chtít odčinit dnešní debakl.

Reagovat
Acquanni

Já bych se nedivil, kdyby jste je nějak ubili na 2:1 A pak at hrajete s kýmkoli po nich rupli jako dneska

Reagovat
Bandita_Harry

Na Anfielde určite nie. Darwin prvý hatrrick v PL

Reagovat
Man__United

Kreativních hráčů je tam dost, to neumí nikdo kurva vymyslet něco co otevře ten beton co ty tým jako Bournemouth, Luton, Brentford a další hraní

Reagovat
Man__United

Hrají

Reagovat
Spalovač šancí

Na beton sbíječka

Reagovat
Nikikrew

United

Reagovat
Kixi Syhimour

Fernandes se právě vykartoval

Reagovat
SunFells

Mamlas

Reagovat
avicii

To urobil naschvál, sa boji ísť na Anfield

Reagovat
vladis271

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nikikrew

Aj tak by tam hral hovno

Reagovat
MystycMac

Bruno si nechal naschvál dat Kartu proti poolu aj tak o nič nejde

Reagovat
vitasrp

Jako na Rashforda hodně čistej zákrok no.

Reagovat
pobody's nerfect

PRIeMEr united

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

Kez by alespon to

Reagovat
MystycMac

ako ale nechápem jak hraju rukami hrači Bour a nič

Reagovat
Maximm9

Tenhle vysledek jenom ukazuje jak moc v prdeli je Chelsea

Reagovat
r.mrazik

Harry

Reagovat
Salfovic

Hráč měsíce

Reagovat
lajka30

demolice

Reagovat
LaVolpe

tpč

Reagovat
mithro

na liverpool by nemali ani jazdit, 3-0 ok, a aspon si oddychnu. este by museli behat.

Reagovat
Rudy

Posledni hrebik

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

kvalita

Reagovat
JessePinkman

Pěkně prázdnej Old Trafford.

Reagovat
nani92

Doprava v Manchestri je fakt zlá

Reagovat
hodoňa

Míň lidí než za Covidu…

Reagovat
LaVolpe

škoda

Reagovat
kbtk23

Škoda

Reagovat
mr.Silver

Gólman Burnley čaruje

Reagovat
SunFells

To je fajn v

Reagovat
Kixi Syhimour

Ohhhh, tak to mohl změnit alespoň an penaltu, teda...

Reagovat
Salfovic

Penalta podle mě jasná. Nepískat penalty kvůli tomu, že to faulovaný ustojí, je naprostá debilita

Reagovat
Mike Litoris

Naprostý souhlas, jeden z největších nešvarů ve fotbalu je filmování, který by měli vymýtit právě tím, že budou posuzovat faul samotný, ne jeho následek, resp. schopnost hráče to prodat tím, jak spadne. Plus samozřejmě dodatečně trestat nafilmovaný pády, technologie na to je, když budeš jednu sezonu rozdávat několikazápasový tresty za filmování, většina hráčů bude donucená toho fakt nechat.

Reagovat
Registrujisejenproto

Manazer mesice pico

Reagovat
r.mrazik

Další ostuda

Jsem říkal v srpnu, že tahle sezóna je úplně zbytečná.

Reagovat
Csaplárova past

ETH Harry United

Reagovat
Trand

Možná mi tu pak bude omlácený o hlavu, ale dneška se nějak extra nebojím. Možná jsem ještě nereflektoval změnu ve Ville, ale nemám z toho zápasu větší strach než bych měl ze zápasů v Brightonu nebo na Stamford Bridge. Čekám těžkej zápas, ale Villa mi nepřijde nijak neporazitelná, tipuju výhru Arsenalu 2:0.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak snad Villa něco vykouzlí dvakrát po sobě

Reagovat
Salfovic

Moc tomu nevěřím, i kvůli tomu, že měli o deň odpočinku méně, což musí být po takovém extra náročném zápase znát.

Reagovat
vladis271

Reagovat
O.Giroud

asi snáď remíza, lebo buď nás predbehne Arsenal v tabuľke alebo nás Aston Villa dobehne/predbehne v nejakej VTIDovej tabulke

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
VTID94

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SunFells

Kde je Jorginho?

Reagovat
Nikikrew

Na lavicke

Reagovat
vladis271

Super den, toto nemoze pokracovat. Arsenal polahky vyhra.

Reagovat
MystycMac

Ešte nech Arsenal prehra nech je haluz...

Reagovat
Miguel19

Kai hattrick a bude vymalováno.

Reagovat
Gunner14

Jinak Patino dalsi gol za Swansea, pekne jede kluk usata

Reagovat
Golasso

Zase Lukáč, achjo ... kdykoliv hrajeme proti někomu silnému, tak stráví tři čtvrtiny času pohoňkáváním nad soupeřem. Ten je buď fanda Arsenalu a snaží se to až moc maskovat nebo je to slepice jak vyšitá.

Reagovat
Trand

wtf, mně přijde úplně v pohodě

Reagovat
Golasso

Komentátor dobrej, ale s tímto mě sere.

Reagovat
Trand

Já si toho nikdy nevšiml, v zápase proti Lutonu mi naopak přišlo, že trochu přeje Arsenalu.

Reagovat
Golasso

Já tím myslel spíš zápasy proti silným týmům, jak jsem psal. Poslouchej ho někdy proti Liverpoolu, slepicím apod.

Reagovat
Trand

Zkusím se na to zaměřit, možná na tom něco bude. Ale přijde mi, že každý tábor si myslí, že nějaký komentátor je proti nim zaujatý a většinou to jsou podle mě nějaký jejich vlastní projekce.

Reagovat
Golasso

Hele, je to možný . Člověk má u oblíbeného týmu zkreslené vnímání. Ale zase na druhou stranu ... u nikoho jiného jsem si toho nikdy nevšiml

Reagovat
Trand

Reagovat
kitas

Úplne súhlasím

Reagovat
Tommy the Gunner

Tpč

Reagovat
Golasso

Achjo ...

Reagovat
BennDyaz

Góóól!!!

Reagovat
Luc-Luc

Tvl AV to se neda branit

Reagovat
Spikous

Tak hlavne Bailey má super formu

Reagovat
Tommy the Gunner

Raya to ale mohl mit

Reagovat
dantetomas

Ale no tak, je to Raya

Reagovat
Gunner14

Nedáš, dostaneš... přesně co jsme nechtěli no, teď jsem zvědavej teda.. chtělo je to uklidnit, teď budou ještě ve větším varu

Reagovat
VTID94

K*rva Jooooooohn

Reagovat
Agent z Melmacu

good ebening

Reagovat
Kiss Me Polka!

no nevim, tam to imo nemel rice zavirat na predni tyci, gabriel to mel pokryte a gol pak padl presne z pozice, kde by to declan mel brat..

Reagovat
vladis271

Kedy hrame vo Villa parku? Dufam, ze nikdy.

Reagovat
pobody's nerfect

37 kolo. Klidně se tam může lámat chleba

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Zinchenko občas v té obraně působí hodně komicky...

Reagovat
BennDyaz

Tielemans, užasný přehled a perfektní druhá asistence. Bailey předvedl to, v čem je momentálne brutálně silný, driblink a schopnost zamotat obráncům hlavu, no a McGinn... je McGinn. Je všude a hlavně nic nevymýšlí a prostě to napere do brány

Luxus na tohle koukat

Reagovat
Salfovic

Celkově to byl krásnej gól

Reagovat
Rohlíček

White

Reagovat
Manik...

Tpč v 16. minutě zdržují. Hovada

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Golasso

Martinez no , třeba zas dostane nějakou parádičku o záda

Reagovat
Manik...

Je ti dement

Reagovat
Manik...

to

Reagovat
Gunner14

Emil klasik

Reagovat
Acquanni

Me by ani nesralo, že zdržujou, to se dá čekat, když vedou. Blbý je, že Martineze bude sudí celý zápas jen varovat a pak mu dá v nastavení druhé půle žlutou, aby se jako neřeklo

Reagovat
Gunner14

Chce to zpřesnit přihrávky, to půjde, prostoru tam máme dost, ale nejsme dostatečně rychlý a přesní, Villa už zdržuje, třeba vyrovnat

Reagovat
Trand

Tolik šancí z protiútoků a snad u všech zvolený špatný řešení..

Reagovat
Gunner14

tolik prostoru nám dávají jen v LM, strašná škoda, že jsme to zatím vůbec nedokázali využít

Reagovat
vitasrp

Takovéhle zatažení za dres bez karty.

Reagovat
VTID94

Reagovat
SunFells

Havertz má imunitu

Reagovat
Salfovic

Angličtí sudí nezvládají dávat ani taxativní karty.

Reagovat
Gunner14

Už to zpřesněte co to je do prdele, úplně jednoduchý přihrávky kazíme

Reagovat
Golasso

Reagovat
Gunner14

Zrovna borec co brání Baileyho na žluté, super..

Reagovat
Golasso

a zbytečně

Reagovat
SunFells

Oni jsou bez Artety u lajny posraní nebo co se děje

Reagovat
Gunner14

Úplně ale... Hrajeme dobře, ale borci zapomněli jak dát přihrávku na metr

Reagovat
SunFells

To jsme na Anfieldu fakt v prdeli, pokud Artetovi Webbovci ten ban příhodně dají tam, protože Liverpool obvykle není tak lehce hratelný skrz jak Villa.

Reagovat
81Tomas

Rozhodne, Endo si vasi zalohu namaze na chleba

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Raff81

Ta finální fáze dneska

Reagovat
Gunner14

Rice zase úplně jednoduchá přihrávka do šance a posere to... To se jako nesoustředí skrz to, že tam na ně neřve Arteta na lajně nebo co?

Reagovat
Golasso

Ode škoda, to bylo super

Reagovat
Kiss Me Polka!

proc se za tohle braneni rozehravky, co jsme ted predvedli, nedava automaticky zluta karta? vzdyt je to totalne nesportovni chovani

Reagovat
masly008

Protože musíš mít možnost jít od míče a hlavně dokud tě rozhodčí neupozorní tak není nikde psáno že nemůžeš stát na místě.

Žádný aktivní pohyb proti míči neudělal.

Reagovat
Acquanni

Dneska za to dostal žlutou Ayew, tak tohle kolo už je vyčerpané na tohle

Reagovat
Tommy the Gunner

Gabi omg

Reagovat
Trand

Villa nebrání moc jistě a Martinez už dvakrát zbytečně vyběhnul, to prostě musíme využít.

Reagovat
VTID94

Hrozne chybujeme

Reagovat
Spikous

Spoliehame sa na to že súboje bude rozhodca pískať a potom strácame kopec lôpt

Reagovat
Tommy the Gunner

Ode tyvole

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Kiss Me Polka!

ode omg, to musi byt gol

Reagovat
Gunner14

Ode kurva.... To musí být gól

Reagovat
Raff81

Tohle ale musíme dávat!!!

Reagovat
guestikor

Za tu laxní finalku by zasloužili proplesknout

Reagovat
Raff81

Tak Raya konečně něco chytil

Reagovat
Gunner14

Jestli nedáme góla do poločasu tak jsme ocasové... Villa nic nehraje, ale jsme mimo dnes..

Reagovat
Kiss Me Polka!

to nebyl ofsajd, raya

Reagovat
dantetomas

Reagovat
Gunner14

Na co čekal Zinchenko s tou přihrávkou teď??? Fakt jsou mimo bez Artety na lajně...

Reagovat
Kiss Me Polka!

vzdyt to bylo dobre nacasovane, martinelli imo nebyl v ofsajdu, ale uplne posral zpracovani

Reagovat
Gunner14

Za mě teda mohl v klidu to tam lupnout o 2 vteřiny dřív, Villa nás úplně vybízí tam dávat banány do běhu Gabimu

Reagovat
formic81

Martinelli je mimo posledni zapasy

Reagovat
guestikor

Sice je aktivní, snaží se, ale ta jeho finálka je dobrá zoufalost no

Reagovat
formic81

je mu ale uz ani nevychazej ty 1 v 1, to radsi zasekne a nebo odcentruje nekam do hoven.

Reagovat
guestikor

On ten Juanlu ze Sevilly z něho musel mít už pak prdel, kdyz ho asi tak 10x obešel, ale stejně to kopl někam do prdele

Reagovat
Golasso

Jsme lepší, ale je potřeba se dát dohromady psychicky a přesností. Tohle určitě můžeme vyhrát.

Reagovat
Gunner14

otočíme pokud je tam airpod Albert propleská v kabině

Reagovat
masly008

Do kabiny Arteta může ne?

Má zákaz na lavičku.

Reagovat
formic81

podle me ne, pamatuju si historku Mourinha jak ho nejak “pasovali” do kabiny, ale mozna se pletu

Reagovat
Acquanni

Tak dříve byla zakázána i komunikace ne? A dneska mi přijde, že se to nesnaží nikdo schovat. Dřív, pokud si pamatuju, si dělali komentátoři běžně srandu z toho, že kouč na tribuně byl neustále na telefonu. Snad nemám zkreslený vzpomínky teda

Reagovat
Gunner14

To netuším, ale snad jo, ten by je tam zjebal ještě líp

Reagovat
Mastný Chobot

Hráme lepšie než zvyčajne a aj tak prehrávame. Skvelo presujeme, toľko získaných lôpt na súperovej polovici si dlhšie nepamätám. Watkinsa zvládame s prehľadom. Bohužiaľ ale jeden smolný útok AV nám ušiel, no. Herne nemáme čo meniť, len dúfať, že nám tam niečo spadne v druhom polčase a viac zapájať Saku.

Reagovat
Acquanni

A doufat, že se Zinch nevykartuje. Od začátku hraje i při obraně víc záložníka, jde vidět, že s tím Arteta počítal a kdyby mohl, hraje Tomi... On je proti lepšímu křídlu v obraně strašidelný většinou...

Reagovat
Kiss Me Polka!

vzdyt mel do obrany zatim asi jedine propadnuti, a to jeste tam byla chyba spis ostatnich, ze ho nezajistili, kdyz hraje na pozici, na ktere hraje

Reagovat
Acquanni

A žlutou si vybral úplně zbytečně na půlce. Jestli ho jednou Bailey vymotá, tak bych se dost bál. On je Bailey fakt ve formě a Zinch je prostě do obrany slabej, to víme všichni.

Reagovat
Nikikrew

White, Zinni aj Saliba nanic, najma Benjamin. Inac mame hru pod kontrolou s 1 velkou sancou, ktoru.musi Ode premienat. Jesus dnes opat top, Rice docela nevyrazny, McGin ho slusne monitoruje. Neobvykle kopa zlych prihravok. Stastie je, ze AV vyzera dost unavene. Da sa s tym cosi spravit

Reagovat
Mastný Chobot

Saliba nanič? však si tam s Watkinsa dáva do parády celý polčas. To si usúdil na základe tej jednej zlej prihrávky?

Reagovat
Nikikrew

Kolko lopt islo na Watkinsa, nie az tak vela. Nanic je silne slovo ale pozname ho presnejsieho a doraznejsieho. Aj ten faul na polovici bol uplne zbytocny.

Reagovat
masly008

Tak faul. V kontextu hry rukama v soubojích tohle bylo tělem.

Reagovat
Nikikrew

To ze to bolo telom, neznamena ze to faul nie je. Isiel do toho intenzivnejsie na takmer stojatom Watkinsovi. Ziadny prusvih len Saliba nastavil latku tak vysoko, ze toto su pre neho veci neobvykle, preto som to vypichol

Reagovat
masly008

Asi tak. Jedna špatná náhra. Ale tak má laďku dost vysoko pro svůj standart.

Reagovat
Acquanni

Imho ta špatná přihrávka, tam hlavně podle mého Raya s Gabrielem stáli blbě blízko u sebe. Gabriel byl až moc zalezlý a Rayovi by ta přihrávka šla směr do brány, což z takové vzdálenosti nemůžeš gólmana zkoušet že jo.

Reagovat
Liveral

To je penalta ne?

Reagovat
Tommy the Gunner

Proc to neni penalta?

Reagovat
Golasso

Ať jdou do hajzlu, tohle je penalta.

Reagovat
Acquanni

Hele a pak se lidi diví, proc je mezi fanoušky Arsenalu tolik konspiračních teoretiků To si dělají prdel

Reagovat
dantetomas

Prakticky rovnaka situacia, za aku dostal CP penaltu par hodin dozadu.

Reagovat
Acquanni

Akorát Jesus by měl navíc šanci s tím míčem něco udělat

Reagovat
Golasso

Slepej kkt na hřišti to nepískne a VAR řeší totálně vágní kktiny jako "zřejmá a evidentní chyba"

Reagovat
Liveral

Jinak Martinez má při každým výkopu mic v ruce tak 1-2 metry za vápnem...

Reagovat
Miguel19

Zrovna to chci psát.

Reagovat
Liveral

Jako dělá to hodně brankářů. Ale u něj je to fakt extrém.

Reagovat
Kiss Me Polka!

taky jsem si rikal

Reagovat
Minister

Dpč dajte už gola však ta Villa nič nehrá.

Reagovat
Mastný Chobot

Kurva, to je smola

Reagovat
Minister

Ale no už

Reagovat
Tommy the Gunner

Ode

Reagovat
Liveral

Chtělo by to Lea. Ty by místo těch nepřesnosti mohl dát pořádnou finalku

Reagovat
Trand

Kai je dneska super

Reagovat
Golasso

Havertz škoda

Reagovat
Raff81

Tohle jestli prohrajem, tak ať jdou fakt do prdele Villa je úplně vyřízená

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
guestikor

Chce to víc hrát přes Saku, kdyz má Digne žlutou

Reagovat
Tommy the Gunner

Raya

Reagovat
Spikous

Dendoncker tak to Arsenal otočí.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tohle uz neni normalni, musi tam dat trossarda, kdy to martinellimu vubec nejde. vzdyt jen zinch jim tam poslal za tento polocas tak 5 micu, ze stacilo zachovat chladnou hlavu na tom kridle a dohrat do brany

Reagovat
Gunner14

Zase pozdě přihrávka... Tohle musíme vyhrát..

Reagovat
Spikous

Už to vidím ako to Dendoncker dodrbe

Reagovat
BennDyaz

Podle mě to vyztuží. V tomhle tempu a programu bylo nutný dát tam čerstvý lidi, i když kvalitou níže

Reagovat
Spikous

No ja len narážam nato že ten chlap stále keď prišiel na ihrisko dokázal spraviť veľké chyby ktoré skončili gólom. Tlak Arsenalu ale samozrejme narastá a tím po zápase so City melie z posledného . Výhra v dnešnom zápase bude zázrak

Reagovat
BennDyaz

On je dobrej, nepodceňoval bych ho, pokud mu nedaj pokyny k driblování, držení míče nebo náročným přihrávkám

Reagovat
Spikous

Takže odkopávať lopty pri prvej príležitosti :D

Reagovat
Golasso

Tvl střídej

Reagovat
dantetomas

Tu prihravku by lepsie prilepil aj Jarda Kuzel

Reagovat
masly008

Jesus to je zpracování tvl

Reagovat
Golasso

Trossard, je to v suchu

Reagovat
Kiss Me Polka!

solidne zablokoval obe nase nejnebezpecnejsi standardky skoncily tim, ze jsme si je sami zablokovali

Reagovat
Golasso

Nevadí, Leo tam minimálně jeden šoupne

Reagovat
masly008

Pěkně zablokoval přímák

Reagovat
masly008

30 vteřin balon v ruce. Kolik že je v pravidlech?

Reagovat
pobody's nerfect

Jestli se nepletu 6. Je to šílené že to bezne rozhodčí toleruji. Ale věřím, že se na tohle brzy zaměří, stejně jak teď na vyzadovani karty pro soupeře.

Reagovat
Bakary3

Zaměří, s velkou pompou zas tak na dva týdny jako vždy

Reagovat
scvrklýangličan

Je potreba se na toto jiz vazne zamerit. Zadny brankar to nedodrzuje. Rozhodci to nepochopitelne toleruji, i kdyz je v pravidlech jasne psano 6 vterin.

Reagovat
pobody's nerfect

Pamatuji si jen jednou, že jsem to viděl odpiskat. Mignoletovi, myslím že v EL. Ale to bylo někdy v roce 18 nebo tak nějak.

Reagovat
81Tomas

to byl Karius

Reagovat
pobody's nerfect

Fakt? Měl jsem za to, že ještě mignolet, ale už je to dost dlouho.

Reagovat
81Tomas

Teda aspon myslim ze to byl on

Reagovat
Lovecour42

Úplně me to kurevsky vytáčí... Stejně jako že hráči už úplně mrdaji na nasprejovanou čáru při primaku.. než to kopnou tak se posunou o metr před čáru a rozhodčí to má v pici.

Reagovat
Maximm9

Me by realne zajimalo, kolik minut v zapase mel Martinez mic v ruce Muze to na konci delat 8-10min ?

Reagovat
masly008

Tross zatím záporný teda

Reagovat
Golasso

Zatím hovno no, čekal jsem víc

Reagovat
masly008

Ale tolik nepřesností všech hráčů u nás nepamatuji.

Reagovat
Lovecour42

Ta AVL má dnes neskutečný štěstí.

Reagovat
Gunner14

To je humus ty nepřesnosti

Reagovat
kitas

Cash zákrok na oranžovú. Rozhodca sa nepozeral či čo ?

Reagovat
masly008

Takové líznutí. To fakt nemohl vstanout?

Reagovat
Mastný Chobot

Prehrávame a Trossard má potrebu tam polminúty ležať aj keď mu nič nie je... Nechápem toto

Reagovat
Gunner14

To jako není faul?

Reagovat
Lovecour42

Dendoncker milimetrovej centr

Reagovat
Spikous

Ten chlap je "zázrak" no

Reagovat
Golasso

Guys, už začínám být trochu nervozní

Reagovat
cejen13

Můžeš bejt v klidu, dneska gola fakt nedáme

Reagovat
Tommy the Gunner

To je tragedie

Reagovat
Lovecour42

Trosard bez skákat panáka sasku

Reagovat
Liveral

Lol to je redka

Reagovat
Gunner14

Oni jsou úplně mimo dneska

Reagovat
guestikor

To už je v pici. Villa už ty kraje chytře vystřídala a zavřela

Reagovat
kitas

Nooo tak toto mohla byť redka

Reagovat
Gunner14

Takovej loket

Reagovat
mithro

villa za par dni city aj arsenal. slusne

Reagovat
forrest

Jako jo no… a my sotva dame Luton a Bournemouth uz ne…

Reagovat
mithro

njn ale tak mam treble oceneni za posledny mesiac. treba sa sustredit na dolezite veci

Reagovat
forrest

Kdyz uz to trosku vypada, ze by mohla bejt nejaka serie, opet to zesereme no…

Reagovat
forrest

Mam takovej pocit, ze to Arsenal jeste otoci…

Reagovat
Golasso

Žlutá

Reagovat
O.Giroud

nechapem preco toto hrac spravi este ked vedu pri konci zapasu

Reagovat
fenixLFC

tam mal havertz ruku tak trikrat nie? a gabrielovi by uz tiez mohol dat kartu jak furt dobehne za rozhodcom otravovat

Reagovat
Gunner14

????? Co teď jako piskl

Reagovat
Gunner14

A kam měl tu ruku strčit do prdele???

Reagovat
BennDyaz

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
forrest

Reagovat
forrest

Mozna by se k tomu mel vyjadrit “acko bez naflusu” - ten by s tim nejaky zkusenosti mohl mit

Reagovat
Gunner14

Běž si pustit Bournemouth ze záznamu radši

Reagovat
forrest

Vy to takt moc nedavate…

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kluivert9

Jasná ruka

Reagovat
Golasso

A Cash tam ruku neměl?

Reagovat
O.Giroud

A kam měl tu ruku strčit do prdele???

Reagovat
dantetomas

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

Jo, tobě až po loket, aby sis dnešek užil ještě víc.

Reagovat
Kiss Me Polka!

to je ale ta pointa ne, oba dve ruky nastrelene z bezprostedni blizksoti ale jako nedovolena hra posouzena jen jedna...

Reagovat
Golasso

Já myslím, že je žádná pointa nezajímá

Reagovat
O.Giroud

vy placky pokial viem tak utociaci hrac, ktory da gol nesmie dat ziadnu ruku narozdiel od braniaceho hraca

Reagovat
Kiss Me Polka!

a jeste teda po 6. pro fakt hooodne pomale, TO JE PRAVE TA POINTA, ze jedna stejna ruka nevadi, druha ano.

Reagovat
vladis271

Lebo to tak je napisane v pravidlach?

Reagovat
Kiss Me Polka!

?? vzdyt to sam pisu tady vsude od zacatku, ze ta pravidla jsou za me blbost, ale musel to neuznat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Presne tak. Akykolvek dotyk ruky utociaceho hraca nuluje gol.

Reagovat
Salfovic

Ale u přihrávajícího už to zase tak nevadí, ne ?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
dantetomas

Tak ale prvy hral rukou Cash, nie? Z toho bude este pencla

Reagovat
Kiss Me Polka!

ne ta je totiz z blizky nastrelena, ta havertzova taky, ale to je jedno, nesnasim ty retardy a pravidla, ktera si vymsleli a nedavaji smysl

Reagovat
vladis271

Nedava to zmysel, ale podla platnych pravidiel ho uznat nemohol.

Reagovat
Kiss Me Polka!

vzdyt to byla jejich ruk prvni

Reagovat
KnoxXx

viac hadzanar nez futbalista

Reagovat
guestikor

To mluví za vše. Dneska nedáme ani piču

Reagovat
masly008

Tak jsem zvědav. První ruka oni. Pak to kopl do ruky kaiovi a pak kdo dal gól.

Ale necekam nic.

Reagovat
Rothbard

Arsenal si to dneska prohrál sám.

Reagovat
Likan7

Správně, jasná ruka!

Reagovat
Tommy the Gunner

Vzdyt Cash zahral rukou jako prvni…

Reagovat
Gunner14

První ruku dá Cash to je v pohodě, ale Kai si ju měl schovat do zadku nebo co?

Reagovat
Spikous

Tam tie ruku boli tak 4 spolu medzi Cashom a Havertzom nie?

Reagovat
BennDyaz

Ja teda od Cashe neviděl ani jednu?

Reagovat
BenB

Tak ses slepej

Reagovat
BennDyaz

No, tak v tom případě i rozhodčí. Ale ono je to fuk. Pokud se dotkl míč ruky Cashe, přičemž ruka byla v přirozené pozici, tak se penalta pískat neměla, ovšem hned, jakmile se dotkl míč ruky Havertze, se má pískat hned

Pravidla

Reagovat
BenB

Však taky neříkám, že to měla být penalta..jen že si slepej, když si neviděl jak hrál Cash rukou

Reagovat
BennDyaz

Okej, to je fér

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak si kup bryle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli chce hledat mikroskopické dotyk, tak nejdřív snad Cash ne?

Reagovat
formic81

uplna mrdka vykon Villa a klasik Martinez mam zas v nastaveni bolistka.

Reagovat
Trand

Zas v klidu, doslova mu teče krev pod okem

Reagovat
BennDyaz

Nooo, tak tentokrát zrovna...

Reagovat
masly008

Od našeho hráče do jejich ruky od jejich hráče do naši ruky. A?

Reagovat
vladis271

jezismarja

Reagovat
martin.b

Fuu to bude mrzení, hodně harsh call, rukou tam hráli všichni

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ještě nastaví jenom 5 minut vole tady se zas jede podle notiček.

Reagovat
Spikous

Jasné Villa je tím ktorému by chcel niekto nadrziavať

Reagovat
Ragnar Lothbrok

O vás nejde

Reagovat
fenixLFC

tvl vy uz idete viac konspiracii jak facebook SPD alebo smeru

Reagovat
hornito

Reagovat
Jardin

Jakych noticek proboha?

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
bbbauch

Nemam slov

Reagovat
Gunner14

Komedie, ale za tu naši koncovku si nic nezasloužíme,Villa marná a my to neumíme využít

Reagovat
guestikor

Ten Lukáč na Canal+ je fanda slepic ne? Už mě téma kecama pije krev

Reagovat
Gunner14

5 minut

Reagovat
81Tomas

a hralo se 8:45, to je kurva kampaaaan

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Lovecour42

Však si má ty ruce narvat do prdele nebo kam tvl ?

Reagovat
Kluivert9

Možná by stačilo nepomáhat si s ní ke gólu...

Reagovat
Lovecour42

No úplně šlo vidět jak to tam natlačil rukama. Úplný Maradona

Reagovat
fenixLFC

daj uz tomu picusovi nemeckemu kartu

Reagovat
Spikous

Ja nechápem že dnes Havertz nemá kartu

Reagovat
O.Giroud

keby len dnes

Reagovat
fenixLFC

on ma proste imunitu nech sa deje cokolvek

Reagovat
Liveral

Vsak Mu Martinez schválně skočil do kroku

Reagovat
formic81

ty se uklidni

Reagovat
fenixLFC

presne to mali pvoeda havertzovi

Reagovat
Azza

Dej si sám kartu čobole

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Azza

bolí to co ti budu

Reagovat
Bandita_Harry

Prvé miesto vôbec neboli

Reagovat
masly008

Kai takticky

Reagovat
forrest

Ocekavam vyjadreni Artety po zapase a pripsani na seznam prohresku proti Arsenalu. At zachranime ligu!

Reagovat
Golasso

A hele děti, Optimus Prime!

Reagovat
Gunner14

Reagovat
forrest

Jak jsem rikal - abys nerikal ten vnouckum jen tu historku, jak tehdy dedovi bylo 9 let… a bylo, nebylo

Reagovat
Golasso

Abys na tom nebyl stejně

Reagovat
Nikikrew

Az nato, ze Arteta dnes komentovat nic nemoze

Reagovat
fenixLFC

moze. jedine co nemohol robit je ze nesedel na lavke, ale aj cez polcas mohol sit do kabiny atd

Reagovat
Nikikrew

Komentator hovoril, ze dnes ziadny stiplavy koment na rozhodcu nemoze povedat, tak neviem....

Reagovat
fenixLFC

Managers can, if they wish, partake in their usual pre- and post-match media duties, although they will not be able to do a touchline interview as the suspension includes not being allowed to be pitchside or on the pitch before and after matches too (including for two hours afterwards).

tak takto je to presne nakoniec

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
lofin9

United su naspat v svojom prime tak si tu zacinas vyskakovat?

Reagovat
forrest

Ale tak. Nebrecte tolik!

Reagovat
Golasso

Dej mu po tlamě Kai

Reagovat
Golasso

Nechci napovídat, ale dneska se za úmyslné lokty dává jen žlutá

Reagovat
O.Giroud

daj mu hlavicku sracovi hadzanarskemu

Reagovat
Trand

Kai retard Že má tohle za potřebí.

Reagovat
Trand

Minuta ztracená tímhle nesmyslem

Reagovat
Nikikrew

Chora horuca hlava, co povedat viac

Reagovat
dantetomas

Tu je zas nareku. A pritom pravidla (tusim ) hovoria jasne, ze pokial hrac, ktory skoruje, zahra predtym rukou (akokolvek), tak gol uznany byt nemoze. Otazka je, co ta Cashova ruka

Reagovat
kitas

Sám dáš tomu na záver otázku. Pritom v úvode príspevku sa tváriš ako je to správne rozhodnuté. Tak sa teda rozhodni

Reagovat
fenixLFC

rozdiel je ze pri defenzivnej akcii nesmie rukou zvacsovat objem tela. tu sa to nestalo. uplne spravne rozhodnute. takze cakam zas nejaky plac od artetu

Reagovat
BennDyaz

Nevím, proč lidi v takovýchto situacích zapomínají na základní pravidla... prostě to měla být penalta nebo rovnou gól, protože jinak je to nefér

Reagovat
dantetomas

Ale tak tu ludia nariekaju, ze tie ruky boli rovnake a jednu piskol a druhu nie. Lenze na neuznanie toho golu mal uplne iny dovod.

Reagovat
Mastný Chobot

https://arsenalist.com/f/var-fucks-arsenal-again-2023-12-09.html

Z poslednej sekundy tohto videa mi to vychádza, že hráč, ktorý skóroval dosť možno bol Nketiah a nie Havertz.

Reagovat
Pospovič

určitě ne

Reagovat
ashburtongrove

Tam jde bohuzel docela hezky videt ze to tam dotlacit Kai (to studoval i VAR).

Reagovat
O.Giroud

vôbec

Reagovat
formic81

bohuzel zase dojizdime na uzsi kadr. Saka a Ode totalne utaveny bez jiskry, White smerem dopredu i dozadu uplnej prumer, Saliba mel problemy s Watkinsem ne ze ne. Rice asi nejslabsi vykon za nas bohuzel.

Kai se zveda, dnesni motm.

no nic furt se nic nedeje, ale v zime to bude chtit posilit.

Reagovat
Dontlookatme

Presne tak, bohuzel ta lavicka je strasna slaba, Saka viditelne uz nemohl, ale neni tam nikdo za nej, Nelson tam tezko vymysli, kdyz dostava sanci akorat 5 minut na konci co tri zapasy

Reagovat
BennDyaz

Tralalalalalalala, Villa opět vyhrála. Dnes dost se štestím, ale šli jsme mu naproti!

Reagovat
VTID94

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
masly008

No. Nedáš tutovky ( ode) tak nevyhraješ.

Tross to dnes pěkně sabotoval.

Mohla být pentle, redka a uznaný gól.

Nemáme nic.

Reagovat
Predater

SUNFELLS SE STÁLE NEOMLUVIL ZA SVOJE CHOVÁNÍ ZDE PŘED LETY A TAK SE TU ZDEJŠÍ ZBYTEK FAN ZÁKLADNY GUNNERS BUDE MUSET VYPOŘÁDÁVAT S FAILOVÁNÍM ARSENALU AŽ DO JEHO SMRTI...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SunFells

krása

Reagovat
Azza

Reagovat
Rohlíček

Nketiah

Reagovat
ratusek

Kde je ten článek o titulu? To bude mrzení

Reagovat
vitasrp

Podle pravidel ten konec správně posouzený. Neříkám, že takhle s těma pravidlama souhlasím, ale je to takhle nastavené, takže se s tím nedá nic dělat.

V té skrumáži skutečně zahrál Cash rukou, ale to se podle mě nedalo posoudit na penaltu. Extrémně zblízka, v nepřehledné situaci, kdy obránce zásadně nezvětšil svůj objem těla, respektive neměl ruku v nepřirozené pozici.

Balón se pak dotkl ruky Havertze, a protože přímo ten skóroval, branka nemohla být uznána. Kdyby se to od jeho ruky odrazilo ke spoluhráči a ten skóroval, branka by platila.

Já vím, že to nedává extra smysl a v těhle situacích je to úplně na hlavu postavený, ale takhle to prostě je a sudí podle toho musí rozhodovat, nedá se nic dělat.

Reagovat
masly008

Hele s co říkáš na ten zákrok na Jesuse a hlavně na ten loket úplně mimo hru?

Reagovat
vitasrp

Viděl jsem jen závěr, takže bohužel vůbec netuším.

Reagovat
Acquanni

To bylo přece omylem, já když se rozběhnu doprava, tak taky švihnu levým loktem úplně za sebe a ve výšce hlavy, pohoda

Reagovat
vladis271

Bola by to redka keby sudi za tie lokty posielali hracov von. Ale rovnako ako pri brankaroch, ktori drzia loptu pol minuty, seru na to.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Trand

Reagovat
xjert02

Presne tak. To pravidlo je postaveny debilne, protoze opet nebere v potaz kontext. Tohle neni koncova ci postranni cara, kde je mic bud ve hristi nebo v autu. Musi se brat v potaz, zda ta ruka hru ovlivnuje, nebo neovlivnuje. Zkratka brnkne-li mic hraci o ruku, ale ten by mel i tak mic pod kontrolou, tak to proste nic neovlivnuje a hra ma pokracovat.

V takhle vyrovnanych zapasech rozhoduji malickosti a musis byt ve svych sancich nekompromisni zabijak. Arsenal toho dnes dost zaparil a proto prohral. Od Villy jsem cekal trochu vice.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Mastný Chobot

A dosť možno presne to sa stalo, lebo dosť možno skóroval Nketiah a nie Havertz: https://arsenalist.com/f/var-fucks-arsenal-again-2023-12-09.html

VAR to ale ani neskúmal podľa všetkého

Reagovat
Hlahart

No ale odpískal to rozhodčí hned na hřišti ne? Takže by to zřejmě stejně nebyla clear and obvious, když se ani druhý den neví, co se tam stalo. Nebo?

Reagovat
xjert02

Reagovat
SunFells

Mně se teda zdá, že to dal Havertz ♪♪ Kai Havertz scores again! ♪♪

Reagovat
ashburtongrove

Dal no, jde to tam videt, a kdyz jsem koukal na live prenos tak podle me to posledni co zkoumali bylo jestli to kopl Kai nebo Eddie

Reagovat
SunFells

Reagovat
Acquanni

Ten neuznaný gól radši seru, spíš mě fascinuje, že zrovna proti nám má najednou sudí laserový zrak a něco takového co musí zkoumat tak dlouho video vidí v reálném čase a navíc má koule to písknout sám, když se ti dementi bojí kolikrát pískat úplně jasný věci. Ale ono je to jedno, i kdyby to náhodou neviděl, tak zrovna proti nám to VAR najde sám a otočí to stejně tak. Každopádně díky moc za tu penaltu, která by na 90% ten zápas kurevsky ovlivnila. Nevím, co víc na penaltu musí být, mrdky. Škoda každopádně je, že Ode měl dneska ten zápas, kdy spálil co mohl, nebo že Jesus pro jistotu zazdí zpracování osamocený na penaltě, aby teda nemusel pro jednou spálit tu šanci až v zakončení. Já musím říct, že mě to letos fakt baví míň a míň a to že se letos hraje mnohem víc profesorsky a nudněji na to má zrovna nejmenší vliv.

Reagovat
Acquanni

A ten naprosto úmyslný loket za žlutou byl taky hodně vtipný.

Jinak poslední postřeh, fans Villy jsou pěkní vypatlanci s tím pískáním na Saku. Snad každý kdo sleduje anglickou ligu musí vědět, jak dostává zápas co zápas naloženo a oni pískají, kór ještě když jde o Angličana, jednoho z top hráčů repre. Šašci

Reagovat
forrest

Jako neco v tom bude. Neni mozny ze to Arsenal takhle vzdycky odsere…

Ze by byl VAR podmaznutej? Nebo sudi?

Reagovat
Acquanni

Nebo se někdo mstí Artetovi za upřímnost, nevím. Jako mě sere, že jsme to dneska nezvládli sami, kór když na to šancí a prostoru bylo dost. Ale je to snad obtýden, kdy je nějaká sračka, furt. A to, že to víckrát i tak vyhrajou tomu nic neubírá. Dneska mě rozsekal. Sky sports, hned první opakovačka zákroku na Jesuse. A oba "ooh that's a penalty, yes, that will be given". Oba, hned a já byl úplně v klidu, už jsem počítal s tím, že bude hovno

Já si jdu radši zahrát nebo se to budu vypisovat a víc nasírat

Reagovat
SunFells

Fun fact: Hlavní sudí je fanoušek Liverpoolu

Reagovat
jk

Reagovat
Dontlookatme

Necekane, to by videl i slepej co tam zase predvadel. Kvalita rozhodcich v PL horsi jak u nas v okresnim preboru.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Golasso

Nechtěl bych

Reagovat
fenixLFC

presne kvoli tomu tak rozhodol

Reagovat
SunFells

Ano? Aha, tak to je skandál!

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Reagovat
forrest

Arsenale, jsme s vami! Vybrecime se a pristi tejden zase na bojisti.

Reagovat
jk

Son na úvodní fotce? No nevím, je dost pravděpodobné, že nenastoupí. I když s jeho mentalitou…

Reagovat
Kincl

Dneska snad City výhra ať zas dotáhne ten vršek tabulky

Reagovat
Bandita_Harry

Snáď ne

Reagovat
Jordi Alba

Koukám kvalita ligy není to jediný, co z LL přešlo do PL. Takhle nablito pravidelně v komentářích je jako dejavu z doby, kdy byla Barcelona s Realem v topu.

Reagovat
dantetomas

Si ani nechcem predstavit, co to tu bude, ked sa EF znova dostane do primu

Reagovat
Jordi Alba

Já si už nedovedu skoro představit EF zpátky v primu.

Reagovat
Neutron

To uz nebude.

Reagovat
vladis271

Tento rok to bude asi mat stavu. City tu ma malo fans. Ale ak bude v boji o titul aj Liverpoll.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hlahart

Viděl někdo nějaké podrobnější informace ohledně potenciálního zranění Haalanda? Po twitteru se objevovalo, že neodcestoval s týmem + že by mohl chybět do Vánoc

Reagovat
fenixLFC

vidim ze s tym prisiel ornstein takze na tom nieco byt moze

Reagovat
SunFells

Ornstein nic o zranění nenapsal ne?

Reagovat
fenixLFC

o zraneni nie, potvridl to ze nesiel s timom

Reagovat
dantetomas

Ako keby boli vianoce tri mesiace daleko

Reagovat
Hlahart

tak je to minimální odhad a i tak to může být několik zápasů se zraněním KdB a případně i Dokua

Reagovat
SunFells

Guardiola on Haaland injury: “He has a bone stress reaction in his foot and after the last game he felt it. He can’t play”.

“I don't know how long he's out. Week by week, day by day, we will see what happens”

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Maresma

Liverpool have now scored more 90th-minute winning goals in the Premier League under Jürgen Klopp (17) than Man Utd did under Alex Ferguson (16). #LFC

Reagovat
Salfovic

Tak ono je to i tím dlouhým nastavením, dřív to byla klasická 3 a hotovo.

Reagovat
bbbauch

Tak to dlouhy nastaveni je tu chvili..

Reagovat
Salfovic

Tak už s nástupem VARu se protáhlo.

Reagovat
ashburtongrove

Ale prd -> until we score

Reagovat
vladis271

Hlavne ta statistika winning from the losing position je sialena tuto sezonu (zaroven ukazujuca ako casto hrame na hovno). Trochu to pripomina mentality monster, problem je, ze ten tim bol o dva rady silnejsi nez tento.

Reagovat
avicii

Reagovat
Miguel19

Broja základ.

Reagovat
Miguel19

Team: Sanchez, James (C), Disasi, Badiashile, Cucurella, Caicedo, Fernández, Gallagher, Palmer, Mudryk, Broja. #CFC

Reagovat
Talker

Sestava za mě dobrá, ale ta lavička...

K dispozici 5 seniorních hráčů, ani jeden záložník - Sterling, Jackson, Colwill, Silva a Maatsen, přičemž Maatsen hraje tak nějak všude a nikde.

Fakt by to už chtělo zpátky zbytek toho týmu.

Reagovat
Miguel19

Tak ta lavička stojí za hovno od začátku sezony. Dneska je asi nejsilnější, co jsme letos zatím měli..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Ale jako to neustálé nasazování Disasiho nechápu. Nepřijde mi nikterak zázračný, neměl s námi přípravu a stejně vypadá jako nedotknutelný stoper.

Ale beru, že Colwill a Badiashile bojují o LCB a na RCB při zranění Fofany je už jenom Silva, který musí mít oraz...

Reagovat
PanAu

Petrovič musí být na tréninku hrozny kokotko, když neposadí Sancheze.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

Zločinec je hrozný kokotko, když nenasadí Petrovice ani do poháru proti amatérským tenistům.

Reagovat
Salfovic

Takže 30´ minuta Jackson za Broju

Reagovat
vitasrp

Nkunku a Lavia furt nic. Tak schválně, jestli stihnou zápas ještě v roce 2023, nebo je uvidíme až v roce příštím..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Csaplárova past

Konecne Broja v zakladu

Reagovat
Svatej

Ta Mudrykova rychlost je skvělá výhoda, tohle je míč, kterej by prostě spousta křídel neměla, zas tak blízko to nebylo

Reagovat
John Obi Mikel

Oba týmy mají stejné trenky a štulpny. To se smí?

Reagovat
PanAu

Vždyť to je úplně jiná barva i vzor

Reagovat
dantetomas

Myslim, ze to pravidlo je uz davno zrusene

Reagovat
Svatej

Gallagher zas níž než Enzo

Reagovat
Svatej

Takže Pocheho paměť trvá kolik, 7 zápasů?

Reagovat
John Obi Mikel

Minulý víkend dal 2 góly, tak ho tlačí dopředu

Reagovat
Svatej

ale dal je z nižší pozice!

Reagovat
Csaplárova past

Mudryk zatim dobry nastup

Reagovat
Miguel19

Co je tohle za faul? Rameno na rameno a o 2 hlavy větší Calvert se složí jak pytel hoven

Reagovat
Svatej

CO JE TOHLE ZA FAUL

Reagovat
Svatej

Už Cucurella byl odpískanej na kreténa a Broja ted udělal teď co? Však do toho šel stoper víc jak on

Reagovat
LaVolpe

Dnes to zase vypadá na Sanchézův masterclass.

Reagovat
fenixLFC

ked vidim kopytacky tim ako luton tak mi napadla jedna otazka- mozu sa hraci "dohodnut" s rozhodcom ze nepreferuju vyhodu ale chcu standardku?

Reagovat
Svatej

to se uplně posral???

Reagovat
John Obi Mikel

Palmer

Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

Palmer

Reagovat
Mihi

Wtf za toto kartu?

Reagovat
Mimalu

v pořádku

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná simulace

Reagovat
Mihi

Vôbec neprotestoval, snažil sa pokračovať v hre…

Reagovat
Talker

Kdyby šel k zemi a rozhazoval rukama, tak jasná žlutá. Ale on šel dál za míčem.

Reagovat
Mihi

Ak je za toto žltá, tak musí byt žltá za každú jednu simuláciu čo sa samozrejme nedeje

Reagovat
dantetomas

Samozrejme, ze by mala byt zlta za kazu simulaciu. A je smutne, ze sa to nedeje.

Reagovat
Mihi

Ok, beriem

Reagovat
O.Giroud

a ak je žltá za prerušenie útoku mala by byť za každú, ak je za odkopnutie mala by byť za každé a ak je za zdržovanie mala by byť za každé, ak je za ukazovanie rozhodcovi aby dal kartu malo by byť za každé .... a môžem pokračovať, ale poviem ti jedno. Nikdy to tak nebude

Reagovat
Jordi Alba

Ale až potom, co zkusil spadnout na zem a necejtil žádnej kontakt.

Reagovat
Mihi

Problem je v tom, že v ďalšom zápase niekto rovnako zasimuluje a ešte bude chcieť penaltu a žltú za to nedostane

Reagovat
Jordi Alba

V tom případě nastane chyba v dalším zápase, ale ne tady.

Reagovat
Talker

Jako chtěl jít dolů (a šel), ale šel nahoru a chtěl hrát.

Reagovat
dantetomas

Stale to bola simulacia. Ocakaval kontakt, tak sa hodil na zem, potom si to rozmyslel a pokracoval dalej. Jasne, nie je typicka simulacia, kde spadne ako zaba a ihned sa pozrie s placom na sudiho, ale proste stale sa snazil nasimulovat pad v pokutovom uzemi. Ale mozno sa sam citil trapne, tak vstal a hral dalej.

Reagovat
Talker

Jasně, měl čas cítit se trapně a rozmyslet si to.

Za mě pokud tohle žlutá, tak by v každém zápase měly padnout 2-3 minimálně za simulace.

Reagovat
John Obi Mikel

Jakože v každém zápase jsou minimálně 2-3 trapné skoky do vápna? Neblbni.

Reagovat
dantetomas

Tak jasne, ze to s tym rozmyslenim si bola nadsazka. A suhlasim, ze kazda simulacia by mala byt zlta. A kludne nech je aj 5 zltych v zapase. Ale to neznamena, ze Oliver pochybyl len preto, ze to ini rozhodcovia ignoruju,

Reagovat
Zaschrona

Wow, sudí

Reagovat
Trapper

Palmere tvl

Reagovat
Hlahart

City teda připravili Lutonu dobrej kolotoč... To je hrozně smutný vidět ten pohyb ofenzivních hráčů, a to se třeba Alvarez skoro ani nezapojuje....

Reagovat
Svatej

Za ten zákrok na Cucurellu jsme dostali snad pětinu všech karet v soutěži. Nic

Reagovat
vitasrp

Reece zraněný? Vůbec by mě to nepřekvapilo.

Reagovat
vitasrp

To byla tutovka, už jak na začátku udělal ten pohled poté, co pohlídal balón do zámezí.

Neuvěřitelný, fakt neuvěřitelný.

Reagovat
Miguel19

James zase určitě zraněnej...

Reagovat
Miguel19

Ať jde do prdele. Naprosto nepoužitelný hráč.

Reagovat
John Obi Mikel

James zase zraněnej

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Trapper

Reagovat
vitasrp

Jako ať si půlka twitteru fandů Chelsea vyhazuje Pochettina, ale co kurva s tímhle má trenér dělat. On má od začátku sezóny neustále čtyři kurva důležitý hráče mimo hru.

Reagovat
Talker

Hlavně to je dlouhodobej problém - kompletně vyměníme kádr a stejně je několik hráčů out, neskutečný. Kdy jsme měnili medical?

Reagovat
JessePinkman

James klasik

Reagovat
Talker

Skvělý...

Reagovat
PanAu

Ach jo, tak skvělý hráč a tak k hovnu.

Reagovat
Svatej

Za ty jejich fauly už bychom měli 4 karty....

Reagovat
blade115

Fakt nevím, jestli máme tak nemožnej lékařskej personál, ohromnou smůlu, nebo tým plnej hypochondrů ... Ale každopádně s Jamesem už se nedá nikdy počítat, to je tak extrémně skleněnej hráč, se na něm stavět vážně nedá.

Reagovat
Talker

Tak s tím se počítalo, že James bude část sezony mimo. Tak proto jsme pořídili solidní náhradu v Gustovi. Problém je, že ten je v prdeli neustále taky, takže James jakmile je alespoň částečně zpátky, tak jde na hřiště.

Reagovat
blade115

No pokud se s tím počítalo, tak mělo přijít nějaký dělo, a ne Gusto. Ten byl zatím buď zraněnej, úplně mimo, nebo když měl den, tak jen nevýraznej. Což úplně nechceš, pokud víš, že bude muset vždy odehrát víc jak půl sezony.

A úplně na hovno je, že na druhé straně je úplně to samý Chilwell, ten už taky asi nikdy nedá sezónu vcelku. S tímhle se prostě hrát nedá, Pochemu to absolutně nezávidím.

Reagovat
Svatej

To je sice pravda, z druhý strany když Chilwella konečně měl, tak ho stavěl výš než hroťáka...

Reagovat
blade115

Odůvodňoval to tím, že měl vzadu nedostatečnou výšku, proto tam hrál Colwill. Thiago s Jamesem nijak zvlášť vysocí nejsou, Chilwell taky ne, a jediný hráč s výškou tam tak byl Disasi. Čemuž docela rozumím. Asi by to bylo jiný, kdyby byl tenkrát k dispozici Badiashile nebo další skleněnka Fofana.

Reagovat
Svatej

Takhle to zní, jak kdyby absolutně jediná příležitost pro stavění top beků na svých pozicích byla při jen velmi konkrétní sestavě stoperů, vždyť to je totálně na hlavu v x směrech

Pokud byl Poche součástí náběrovýho procesu, tak se teda mělo jít po Riceovi a ne Caicedovi, když to má ve výsledku následky v tom, že jen hodně konkrétní dvojice stoperů nám umožní hrát top beky na svých pozicích

Reagovat
blade115

Tak zase to zbytečně vyháníš ad absurdum, obecně to takhle vůbec platit nemusí, ale pokud stojíš proti týmům, co jsi silný ze standardek, tak se k takovému řešení prostě uchýlit není úplná blbost, jak se to snažíš podat. Guardiola podobné praktiky, kdy hraje hráče mimo jejich primární pozice, dělá poměrně často, a nevšiml jsem si, že by ho za to někdo natíral. Naopak tím získal často zásadní taktickou převahu a některé hráče tím vystřelil úplně na novou úroveň.

Reagovat
Svatej

A kdo teda z PL týmů nemá hrozby ve vzduchu, že proti nim můžeme s klidem hrát čtverku Chilly-kdokoliv- SIlva-James? Vždyť tenhle argument zazní skoro při kterýmkoliv týmu PL, protože fyzicky silnej je tam víceméně každej.

Jenže

- Nikdy nehraje beky na křídle/hrotu, naopak má sklony šikovný ofenzivní hráče stavět níž

- Když už dělá rozhodnutí proti přírodě, staví na beky pořád hráče jako Aké nebo Walker, kteří jsou uplně jinde než Colwill či Disasi

- Když nehraje ty nejschopnější, tak se to mrdá i jemu, kde bomba hráč jako Gvardiol hraje půlku toho, co dovede

Já nevim, my Guardiolu nemáme, nemáme ani připravenej tým na to, abychom si mohli ho dovolit kriplit stavěním fotbalově nedostatečných hráčů. Ti hráči vepředu to narozdíl od těch ze CIty nedovedou potahat i bez klasických beků.

Reagovat
Talker

Tak ono tolik lepších RBs na trhu nebylo, že ano. Prostě jsme koupili nejlepšího mladého RB na trhu a ve výsledku máme 2 skleněné hráče.

Reagovat
Mimalu

on bude fakt skleněnka, nedávno jsem někde na twitteru zahledl diskuzi na toto téma, kde i někdo postnul video s ním jak "dělal" yogu. No i zcela základní cviky nedokázal zopakovat. Sice je docela nakorbený, ale laickým pohledem mu strašně chybí ohebnost a jakýkoliv trochu nepřirozený pohyb bude smrdět zraněním

Reagovat
John Obi Mikel

Rip stoper Evertonu

Reagovat
Svatej

Ať jdou kurva do píči s tím hraním na zemi. Kurva dokud nejde o hlavu, dohrává se

Reagovat
Talker

Může mi někdo kurva vysvětlit, proč je Gallagher před stopery a Enzo někde v prdeli na útočné půlce?

Já myslel, že Poche po prvních 6 zápasech pochopil, že to je absolutní nesmysl a teď se k tomu vrátil.

Reagovat
Svatej

Svatej

10.12.2023

15:07

Takže Pocheho paměť trvá kolik, 7 zápasů?

Reagovat
vitasrp

Protože Everton hraje hodně vysokých míčů, bojují o druhé, ten střed je pak hodně o fyzické hře a v tom je Gallagher lepší. Je potřeba to prostě defenzivně po té minulé parádě trochu zavřít.

Reagovat
Talker

Což je sice fajn, ale zas máme strašný průser s presingem a celkově rozehrávkou, protože tam máme Gallaghera místo Enza.

Reagovat
vitasrp

Ten průser s rozehrávkou nemáme kvůli tomu, že je níž Gallagher, naopak ty svoje situace zvládal celkem obstojně.

Průser je v tom, že Sanchez je při hře nohama extrémně nejistý a soupeře to láká k presinku + když jde balón doprava na Disasiho/Cucurellu, tak tam pak není nabídka směrem vpřed, chybí tam větší snaha běžet za obranu, aby soupeř nemohl tak snadno presovat.

Plus je to samozřejmě plné obav, ale to se tak nějak dá pochopit.

Reagovat
Kixi Syhimour

James se teda dostává do skupiny snad těch největších skleněnek historie PL, ne? Však to je příšerné.

Reagovat
Front hell

Na Diabyho nemá

Reagovat
Zaschrona

Young na tom beku vůbec nestíhá

Reagovat
John Obi Mikel

Protože je zraněnej.

Reagovat
dantetomas

A stary

Reagovat
Zaschrona

No, ono ani předchozí zápasy, dneska v tom moc velká změna nebyla. Snad ale bude v pohodě, na křídle použitelný pořád je.

Reagovat
Miguel19

Jako Mudryka fakt nechápu. Týpek na začátku předvede 2 slušné akce a pak se zase totálně pomrdá.

Teďka přihraje Enzovi a místo aby mu naběhl, tak stojí a čumí co Enzo provede proti 3 hráčům...

Reagovat
John Obi Mikel

Co to bylo za bránění?

Reagovat
Svatej

proč nestřílíš doprdele Brojo

Reagovat
Svatej

Pickford byl uplně v prdeli mimo pozici

Reagovat
Maximm9

Ten fotbal od Chelsea je hrozna bramboracka prihravky nepresne, kazdemu to odskakuje, kazdou situaci resi nejslozitejsim zpusobem, fakt masakr

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

zas bež žlutý

Reagovat
John Obi Mikel

V tom klukovi z Evertonu se teď projevily Rangers

Reagovat
Svatej

Oliver je premiovej zmrd prostě

Reagovat
vitasrp

Oni se drží navzájem a samozřejmě faul Colwilla

Reagovat
vitasrp

Může to někdy sudí fakt nepískat jako naprostá píča?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Deywid

Oliver je pica uz od narodenia

Reagovat
Zaschrona

Palmer to někdy trochu přehání, ale je teda jasně nejnebezpečnější hráč Chelsea. Až se uzdraví Nkunku, může to být zajímavé duo.

Reagovat
spider_8

Rozhodne On je jediny z koho tam aspon trochu citis, ze by mohl dat gol.

Reagovat
Maximm9

Ja jsem radsi s tim Nkunkem opatrny. Pokud Nkunku trenuje s tema opicema, tak uz padnul do jejich prumeru a bude to jen dalsi hrac na ktereho tady budeme picovat

Reagovat
Talker

To je vtipný, jak se oba tahaj, ale písknutý proti nám.

Reagovat
PhilipS

Děkuju WH. Aspoň můžu jít dělat něco produktivního

Reagovat
dantetomas

Bayern +

09.12.2023

22:07

Úplne dokonalé výsledky dnes, takze čakám, že zajtra na Fulhame to nevyužijeme a prejebeme 3:0

A cisla do sportky tam nemas?

Reagovat
John Obi Mikel

Je teprv poločas, ten výsledek se mu ještě zkazí.

Reagovat
Hlahart

lol, to bylo bránění centru jak od United

Reagovat
John Obi Mikel

Tarkowski

Reagovat
Kinky7

to je uz neuveritelny.....

Reagovat
EL Gringo

Adebayo Luton

Reagovat
John Obi Mikel

City

Reagovat
Pospovič

nepamatuju období takového konstantního hnoje

Reagovat
Jordi Alba

Však píše, že nepamatuje.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neutron

Reagovat
PanAu

By mě zajímalo, jak se hecujeme před zápasem, protože opet nasazení nula, jen proti Live, Arsenalu a city to mělo tempo a stejně z toho nebyla ani jedna výhra, fakt obrovský zklamání tato sezóna, nikdo nečekal titul, ale aspoň odjezdit po prdeli by to mohli.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LaVolpe

Luton by to dnes mohl konečně dotáhnout na ty tři body.

Reagovat
JessePinkman

Bejt trenérem Chelsea, tak by se Cucurella musel nejdřív ostříhat, aby mohl hrát. Však ten týpek nemůže nic vidět. Pak tam brečí jak pizdička, když brání chlapa jako je Tarkowski.

Reagovat
Greny

Oliver je dneska zase na dělo, oni hrají jak hovada a on to má na karty 1:1

A na konci Tarkowski vs Cucurella ... On si pak privola ještě Kukuřici k sobě a něco mu vysvetluje

Reagovat
vitasrp

Mně se nelíbí Broja v tom, jak je dneska (a proti Burnley to bylo to stejné) extrémně statický. On tam měl dobrý náběh ve vápně při centru Mudryka, celkově v pokutovém území nadělá větší rozruch než Jackson, ale jakmile mají naši stopeři nebo záložníci čas na míči, tak on prostě bohužel neudělá správný náběh za obranu soupeře, aby trochu rozbil tu linii a buď mohl dostat přihrávku, nebo vytvořil prostor pro ostatní.

Přitom když měl na pravé straně míč James, tak ty náběhy za obranu celkem pravidelně dělal, chtělo by to ale, aby tam ten prostor vytvářel i ve chvíli, kdy je míč uprostřed.

Jinak hrajeme zhruba to, co bych od týhle sestavy očekával. Nebezpeční moc nejsme, vzadu jsme toho zatím příliš neposrali, ovšem moc netuším, jak tohle chceme vyhrát. Bohužel.

Reagovat
spider_8

Souhlas, pritom tohle by mel byt zapas jak sity na miru nasim ofenzivnim hracum. Maji tam spoustu prostoru, muzeme chodit do rychlych protiutoku, Everton je hodne otevreny, ale stejne jsme z toho nevytezili zadnou vylozenou sanci. Jediny, od koho je citit nejake nebezpeci je Palmer.

Reagovat
Svatej

Jestli se něco sudím daří v posledním roce a půl v zápasech s náma, je to naprosto precizní vymrdávání všech kontaktů po drobkách. Oni reálně neudělají tolik velkých bot, který se budou rozebírat týdny, ale udělají dvojciferný čísla v těch malých kreténských rozhodnutích, který mě přivádějí k šílenství ještě víc, protože to je věc, na kterou nebude nikdy žádnej tlak ke změně, když není dost vidět. K posrání to je i dneska, za tyhle fauly dostáváme žlutý jak na běžícícm páse, každý 50-50 rozhodnutí v prospěch Evertonu a takhle je to furt.

K nám nic nemám, hrajeme to jak sračky. Nejvíc mě sere ta záloha. Čistě typologicky i kvalitativně víc než dostatečná, ale jejich pohyb a propojování zálohy s útokem je doslova komickej. Obrana je poslepovaná, tam to ještě chápu.

Reagovat
O.Giroud

Pepek môže zachvílu prísť s mindgames ako vlastne titul nechce, radšej LM alebo lepšie, že tento rok vlastne trofeje nepotrebujú keď minulý rok vyhrali obe.

Reagovat
Zaschrona

Gana by měl jít s tou žlutou raději dolů, dneska to moc není zápas pro něj, Onana by naopak mohl pomoci vyhrávat hlavy a odražené míče. Tyhle zbytečné ztráty, které Chelsea otvírají protútoky nás mohou mrzet. Pro Pattersona dobrá příležitost přesvědčit Dyche, že zvládne pozičně bránit aspoň jako Young. Působíme docela uvaveně, snad se Dyche výjimečně nebude bát trochu pragmaticky střídat - potřebujeme být příště proti Burnley a pak na čtvrtfinále poháru v plné síle.

Reagovat
vladis271

City nevie na ten hlboky blok Lutonu. Bum jeden presny center a 1;0.

Reagovat
Zaschrona

Na ten blok neumí víc týmů. Vytrestali nás i vás, získávají trochu víc sebevědomí. Ta záchrana letos zas tak zadarmo nebude, jak si tu spousta lidí myslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to před pár týdny vypadalo, že je o sestupujících v podstatě rozhodnuto, tak díky vašemu odečtu bodů a formě Bournemouthu se to krásně zamotalo.

Reagovat
fenixLFC

ale bude. luton je schopny to predvadzat len doma a aj to len dokial im neodide fyzicka, co sa v zavere zapasu vzdy stane. a najma ked proti nim pride tim ktory nie ej dominantny na lopte tak sa ukaze to co vidiet aj v tomto zapase- ako futbalista tam posobi len barkley, townsend a mozno doughty. inak je to banda lopat

Reagovat
Miguel19

Zase nechápu ten tah, kde Enzo je výš jak Gallagher.

Broja slaboučký. Miliarda v píči a my stále nemáme útočníka.

Reagovat
PanAu

Přednější byl Lavia za 70, kterého nikdo neviděl od té doby, beztak sním někde spadlo letadlo, ale zatím jsme to nepriznali.

Reagovat
Zaschrona

Proč na hrotu nehraje Sterling? Bych si myslel, že by minimálně mohl vytvářet prostory pro Palmera nebo Enza, což je přesně to, co dlouhodobě neumíme bránit, druhou vlnu.

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling na hrotu je taky špatnej

Reagovat
John Obi Mikel

Ta hra má do ideálu hodně daleko, hrozně ztrát a hrozíme hlavně z rychlých akcí. Štve mne zranění Jamese. Z pěti beků je k dispozici Cucurella hrající na své slabší straně a Maatsen, kterému Poche nevěří.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nenahrává

Reagovat
John Obi Mikel

Onana jak se tam natáhl

Reagovat
Mimalu

ten Fernandez má snad nejzoufalejší střelu v PL

Reagovat
vitasrp

Při rozích do brány je Sanchez až nechutně nejistý, buď se sám podrazí, upadne nebo se nějakým způsobem nedostane k míči. A když jo, jde ten box na střed vápna k soupeři...

Reagovat
Svatej

furt je na zemi

Reagovat
Talker

Já to nechápu, přitom na začátku sezony ty rohy a centry sbíral celkem s jistotou a vypadal jako brutální upgrade oproti Kepovi.

O pár měsíců později se k míči ve vzduchu nedostane a spíš sebou švihne o zem a nechá branku úplně prázdnou.

Reagovat
Miguel19

Colwill super řešení. Koho tam jako hledal?

Reagovat
John Obi Mikel

Sánchéz zraněnej. Ještěže jsme si v poháru rozchytali Petroviče, viď ty koumáku na lavičce

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Jj, kdyby chytal na konci října, tak by dneska byl fakt rozchytanej jako kráva...

Reagovat
blade115

Reagovat
John Obi Mikel

Planej poplach

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ne.

Reagovat
Talker

Tak máme dalšího hráče ze základu venku.

Reagovat
Svatej

Broja je hroznej

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

Branthwaite je fakt strašně příjemný zjevení.

Reagovat
JessePinkman

co jsem dneska viděl, tak velice slušný od něj. Líbilo by se mi, kdyby to vzal přes Stanley Park na druhou stranu.

Reagovat
Zaschrona

Jako pasoval by vám na tu díru, co tam trochu máte na LCB. Ale tyhle přestupy mezi námi se snad nedějou.

Reagovat
Mimalu

here we go

Reagovat
vitasrp

To je naprostá tragédie od Broji, tohle má být kurva naše šance (stačilo jednoduše propojit útok), né branka soupeře tyvole

Reagovat
John Obi Mikel

Sakra

To bylo zase bránění

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Zaschrona

Achjo, DCL je strašný palič

Doucoure naštěstí ale v nejlepší formě u nás.

Reagovat
samson192

Colwill chyť si koule a čakaj kým vystrelí...

Reagovat
vitasrp

Nevím, nedivil bych se, kdyby ti kreténi vyhodili Pochettina, ale přitom to nic nezlepší, nic nevyřeší, vůbec k ničemu to nebude. Absolutně prázdný gesto bez jakýhokoliv významu..

Reagovat
John Obi Mikel

Jdou zprávy, že má zatím důvěru.

Reagovat
Talker

V tuhle chvíli ještě ne, ale do ledna to musí zlepšit nebo půjde... Momentálně jsme o 3 body horší, než loňskou sezonu (pokud zápas dopadne takhle).

Je to na píču, spousta věcí není jeho vina, půlka týmu zraněná, nesehraný tým, nemá útočníka do základu, hráči dělají stupidní chyby... Ale ve výsledku stále potřebuješ lepší výsledky nebo alespoň strukturu hry, která bude dávat smysl.

Reagovat
vitasrp

Ale k čemu to pomůže? Však to není o trenérovi? My máme za rok 2023 o 20 bodů míň než xPTS, máme o 19 gólů míň než xG.

Každej, kdo do tohohle vleze, bude vypadat jak debil, protože jeho tým musí být dvakrát lepší než soupeř, aby vyhrál

Reagovat
Talker

Já neříkám, že je to správně, jen že se to prostě časem stane, pokud se výrazně nezlepšíme.

Za mě by se měl vyrazit medical tým okamžitě jako první krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Colwill byl zmatený jestli má jít proti hráči nebo zalézt do brány, tak pro jistotu neudělal ani jedno...

Reagovat
Whitemedia

Všichni v tom mančaftu mě serou, nesnáším je.

Reagovat
MystycMac

Sanchezov skok to je kral lietajúci španiel...

Reagovat
hitZor

Colwill to tečoval, skákal tam dobře...

Reagovat
PanAu

Tak koho místo Pocheho? Potter ?

Reagovat
John Obi Mikel

Toho furt platíme, ne?

Reagovat
Mimalu

ještě tak deset let nebo na kolik to podepsal

Reagovat
John Obi Mikel

Dostal dlouhou smlouvu, to je pravda.

Reagovat
MystycMac

prečo Poche je top

Reagovat
LaVolpe

ManCity furt nic?

Reagovat
LaVolpe

Wow, Pickford.

Reagovat
vitasrp

A tohle je zase faul

Reagovat
Zaschrona

Gana a Branthwaite nebudou proti Burnley, bude zajímavé sledovat naší obranu...

Reagovat
Talker

Fakt si dělá s tím pískáním prdel.

Disasiho (nebo Badse?) o půl minuty dříve svalí hráč zezadu a ignoruje se to. Pak se složí automaticky hráč k zemi prakticky bez kontaktu a píská se okamžitě.

Reagovat
DieFohlenBMG

Fulham úplně jinde dneska

Reagovat
Zaschrona

Jinak away fans Chelsea klasicky podobní tragédi jako fandové NU v týdnu. Opakovaně popěvovat Sign on a Feed the Scousers, fakt žádná úroveň...

Reagovat
John Obi Mikel

Co takhle vystřídat?

Reagovat
samson192

statickejší ten útok už byť ani nemôže

Reagovat
vitasrp

Mudryku vole, neser se doprostřed, roztáhni to.. Máš hrát od lajny, na svý straně nemáš krajního obránce, když to stáhneš doprostředka a stojíš tam jak vemeno, tak je ta lajna mrtvá.

Reagovat
diastan

Reagovat
diastan

Uff a radeji pojistit, uz to smrdelo

Reagovat
Kinky7

ufff

Reagovat
John Obi Mikel

Jackson

Reagovat
vitasrp

Takovýhle zakončení jako Jackson mám taky... Akorát já kvůli tomu strávil celý život v obraně, maximálně pak na defenzivní záloze.

Reagovat
Mimalu

to nebyl roh?

Reagovat
fenixLFC

daj mu redku, ved tam skocil obomi nohami fodenovi na nohu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Orlandiiik

nechutnej skok na Fodena nohu

Reagovat
Talker

Dal bych Cucurellu alespoň nalevo, ať může centrovat. Vpravo ten ofenzivní přínos moc nemá.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Cucurella tou slabší nohou neodcentruje

Reagovat
vitasrp

Zase faul Pičo co je tam za kontakt, však si ten obránce normálně lehne.

Přestaň jim všechno žrát už tyvole ale.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kinky7

no to byla vic oranzova nez ta kovacice proti arsenalu....

Reagovat
fenixLFC

ked ti sklzne noha po lopte a trafis protihraca je to redka. ked hrac nadskoci obomi nohami a trafi protihraca tak to nie je ani karta

Reagovat
Kinky7

tak karta to samozrejme byt mela 100%

Reagovat
Svatej

Kéž bychom měli ofenzivního beka na lavičce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Talker

Za co se pískl ten Disasi? Wtf?

Reagovat
samson192

fakt stačí aby hráč Evertonu spadol na zem a hneď píská

Reagovat
Svatej

Píčo ty návyky hráčů v brejku jsou směšný.

Nejdřív vede Gallagher míč a jedinej ve sprintu je Mudryk. Potom má Mudryk míč a Gallagher se ani nerozhodne se hnout z místa, kde dával právě Mudrykovi 4 vteřiny zpátky míč. Jackson a Sterling jak namalovaní, bez náznaku rychlýho pohybu. Běžte do prdele

Reagovat
Miguel19

Gallagher fakt nepoužitelnej na míči...

Reagovat
vitasrp

Ten Jackson je důraznej jak nějaká stará bába ty píčo.

Reagovat
John Obi Mikel

Jackson

Reagovat
Zaschrona

Z Mykolenka se nenápadně stává jeden z nejlepších levých beků v lize. Obrovský progres proti minulé sezoně. Neskutečný výkon. Opět.

Reagovat
John Obi Mikel

Na lávce už je ofenzivní akorát Castledine, ne?

Reagovat
vitasrp

A další útočný faul, samozřejmě.

Reagovat
Zaschrona

Když Dyche raději na hřiště pošle i Dobbina místo Danjumy, ten už to u něj musí mít spočítaný...

Reagovat
Svatej

Jinak samozřejmě že ta mrdka stoperská z Evertonu dohrála po tom divadle z prvního poločasu, kdy se minutu ležel a další se nechal ošetřovat. Hrozně to podtrhuje postoj, že šlo o spárnvý rozhodnutí zakopnout.

Reagovat
dantetomas

Ale ty si strasne ubreceny…

Reagovat
Svatej

a to mě má nějak srát?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

však v tom souboji dostal koňár nad koleno, to muselo bejt jak svině. Samozřejmě to pak rozhejbeš, hraješ dál a bolet tě to začne až druhej den.

Reagovat
Svatej

Ja teda dostal konaru plnou prdel za zivot a nikdy by me ani nenapadlo minutu ležet na zemi jak dítě , co si odřelo koleno, zvlášť když tvoje přítomnost může pro tým znamenat (ne)obdrzenej gól. Sorry, to fakt ne

Reagovat
vitasrp

Nemám slov už fakt, další zranění. Aspoň že tohle není oslabení.

Reagovat
dantetomas

Nehovor hop… ved tohto typka este nikdy nikto nevidel chytat.

Reagovat
Svatej

Ale viděl Sanchéze

Reagovat
dantetomas

Co ak je to biely Ali Dia medzi tycami

Reagovat
John Obi Mikel

Protože mu náš taktik nedá šanci ani proti Blackburnu

Reagovat
vitasrp

Normálně zázrak, že teď Mudryka nevyhodil

Reagovat
Zaschrona

No, klidně mohl jít ven.

Reagovat
Miguel19

My stojíme tak za hovno, že ani Pickford nemá důvod nějak extra zdržovat...

Reagovat
Talker

Tvl sere mě, že jsem nešel na maraton star wars dneska a místo toho se koukám na tenhle zápas.

Reagovat
fenixLFC

to je jak rozhodovat sa ci si vypichnes lave alebo prave oko

Reagovat
Talker

Tak dal bych si u toho pár piv, pokecal s kámošema..

Reagovat
lajka30

Do Aera?

Reagovat
Talker

Reagovat
John Obi Mikel

Byly v maratonu i sequely?

Reagovat
Talker

Jen 4-5-6.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Registrujisejenproto

To jsou vysledky jeste Luton gol prosim

Reagovat
vitasrp

Jinak Reece jestli půjde s tím hamstringem na operaci (protože jinak se asi nedá nikdy dohromady), tak to je out tak do konce sezóny ne?

Reagovat
spider_8

Mozna by to bylo nejlepsi. Vylecit to poradne v tehle sezone, ktera uz je stejne odepsana a mit ho 100% do te pristi. Jen nevim, jestli to takhle funguje po te lekarske strance.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl co to zase bylo

Reagovat
Miguel19

Skvělá náhrada za Sancheze.

Reagovat
vitasrp

Ti brankáři jsou katastrofální, vzhledem k tomu, že jde o jednu ze dvou nejdůležitějších pozic v týmu, tak ti manažeři, co jej přivedli, by měli okamžitě letět.

Reagovat
81Tomas

Co je podle tebe druha?

Reagovat
vitasrp

Útočník, respektive hráč, který ti bude pravidelně střílet branky (nemusí to být nutně útočník, může to být křídelní útočník ala Salah), ale prostě někdo, kdo je schopen tým táhnout střelecky.

Reagovat
81Tomas

U tebe bych prave cekal, ze reknes nejakeho zaloznika, kterej bude dirigovat a ridit hru

Reagovat
vitasrp

Kontrola hry je supr, ale když pak za 39 kol podstřelíš xG o 20 branek, tak je ti to úplně k hovnu.

Reagovat
81Tomas

Reagovat
martin.b

No celá ta recruitment strategie je u vás zvláštní, za střed hřiště utratíte přes čtvrt miliardy a za golmany jen asi 40m, z toho jednoho nikdo nikdy neviděl a druhej byl dvojkou v Brightonu.

Reagovat
vitasrp

Jim tam podle mě letos nezbyl budget/nenašli wonderkida, za kterýho by byli ochotni pustit raketu, tak si řekli, že to zalepí nějakou levnou variantou a počkají do příště.

Bohužel ta levná varianta je totálně k hovnu.

Reagovat
martin.b

to je asi jediný rozumný vysvětlení no, je pravda že ta nabídka je teď fakt žalostná a tak radši alokovali prostředky jinam a spokojili se se Sanchézem, podobný to bude s útokem.

Reagovat
vitasrp

Jacskon je ale furt ucházející varianta, určitý kvality má, a když před něj přivedeš dobrou jedničku, tak to může být solidní hráč na rozvinutí a můžeš z něj pak mít velmi dobrou variantu (současná situace, kde je veškerý tlak na něm, samozřejmě není ideální).

Ale ten Sanchez, to je výstřel úplně mimo. Ve vzduchu není dominantní, při rozích se tam poslední dobou plácá jak ryba na suchu, hra nohou je otřesná, fakt nevím, co si od toho kdokoliv sliboval.

Reagovat
Talker

Hele mě přišel na začátku Sanchez slušnej, rozhodně jako upgrade oproti Kepovi.

Poslední týdny je to ale průser, no.

Reagovat
Talker

Podle mého jsme neviděli na trhu golmana (a hrota), který by se nám líbil a za kterého bychom byli ochotní dát pálku a odložilo se to na další sezonu.

Reagovat
Zaschrona

První gól

Reagovat
KnoxXx

Jackson bojuje za Chelsea aj po konci zapasu

Reagovat
vitasrp

Everton (1.26) 2-0 (1.02) Chelsea

Klasika, vyrovnaný xG znamená takřka tutovou porážku v posledním roce. Soupeř tu svou jednu tutovku zákonitě využije, naopak my to kopeme vždycky doprdele.

Pro mě za mě, ať si frajeři klidně vymění trenéra, ale dokavaď ten tým pojede tak na 60 % výkonnosti vzhledem k těm popisným statistikám, tak tady žádný kouč na světe prostě nebude vypadat dobře. To nejde, máme tunu zraněných, mladé, neobroušené hráče a prostě se nebude stávat, že většinu zápasů vyhrajem na xG o parník. Však jsme letos z 16 zápasů nějakých 12 na xG vyhráli a stejně jsme spíš na sestup.

Poháry jsou v podstatě možný jenom přes Ligovej pohár nebo FA Cup, od vedení fakt vynikající práce.

Reagovat
Csaplárova past

Ty pico ta Chelsea

Reagovat
LaVolpe

Tottenham trhá trávník, ta energie jim zase bude v druhé půli chybět.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
jk

Newcastle zdržuje od 15 minuty. Co to je za mrdky?

Sony na křídle a jeho prudké centry na vlastňáky vypadají jako dnešní plán.

Reagovat
Amon

Mrtky

Reagovat
Thelvin

Pozorně nastudovali naše předchozí zápasy a vědí, že jim stačí během prvního poločasu dostat max 1 gól, v druhym to pak pohodlně otočí

Reagovat
jk

No a teď sme si pěkné namazali na Csaplára. Takže co je horší…

Reagovat
Thelvin

No, Newcastle vypadá uplně odevzdaně. Jenže to West ham v týdnu vypadal taky...

Reagovat
jk

WH bůra od Fulhamu a my se s nima porazíme sami. Ale jako popravdě přesně to co se stalo Destinnymu, jsem čekal, že nás letos bude stát několik bodů, protože prostě hrajem riskantně.

Reagovat
Thelvin

Mě to nevadí, je to hodně mladý tým, který začíná úplně odznova a trenér po nich riziko vyžaduje. Naberou zkušenosti a příští rok to bude mnohem lepší

Reagovat
jk

Přesně. Ten tým je furt dost labilní, viz. Bissouma. Do Lutonu jeden z nejlepších na svém postu v lize, pak zranění, redka a je docela mimo. Ale to si sedne, hlavně to chce v lednu toho levého beka.

Reagovat
Thelvin

A stopera s levým útočníkem a někým, kdo bude pravidelně proměňovat šance (pozice volitelná)

Reagovat
jk

Levý křídlo bude BJ. Fakt mu věřím, že bude topka. A záskok právě nastoupil, Donley musí dostat šanci v příští sezóně.

Reagovat
masly008

zdržování není problém týmů,ale rozhodčích že to tolerují.Na všechno zdržování je protilék v pravidlech.

Reagovat
Golasso

Jak kdybyste proti Newcastlu hráli prvně

Reagovat
LaVolpe

První gól nohou.

Reagovat
Thelvin

Richarlison!

Reagovat
jk

Zaslouženě.

Reagovat
Thelvin

jj, je aktivní, bojuje

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Thelvin

Gratuluju k vaší spanilé jízdě, držim vám palce Dyche je borec

Reagovat
Zaschrona

Dík, je docela fajn mít po letech zas z fotbalu trochu příjemnější pocity nejen po všemožně ukopané záchraně.

Snad se Richarlison konečně chytá, moc mu to přeju.

Reagovat
Thelvin

Jen to nezakřiknou Ale jste na dobrý cestě

Já taky. Kolikrát už jsem nad ním chtěl zlomit hůl, ale on si mě vždycky získá zpět tou bojovností

Reagovat
jk

Chudák Tripps, vypadá to, že ho identifikovali jako nejslabší článek.

Reagovat
masly008

poslední dobou parodie na obránce.

Reagovat
jk

Fakt? Jako on dozadu nebyl nikdy žádný dělo ale v tom Španělsku se strašně vymakal technicky mi přišlo a je fakt cenný hráč. Ale potřeboval by trochu pomoc dozadu, a docela ho v tom nechávají vykoupat.

Reagovat
lajka30

Poslední 4 goly z 5 co Newcastle dostal šli přes něj.

Reagovat
jk

To nebude náhoda.

Reagovat
masly008

vždyť to bylo 1 na 1 u lajny.Jako trošku smolně ho přetlačil Son, ale i tak.

Minule na 2 goly vyloženě namazal.

Je možné že je utavený jako zbytek Castlu.

Reagovat
jk

Tak vždycky tam šel Son do relativně volného prostoru, který kryje Trippier. Ale nevšiml jsem si, že by tam za celý zápas byla nějaká snaha Trippierovi se Sonem pomáhat. Přitom ta naše snaha hrát to přes křídla byla evidentní. Teď už se to trochu upravilo no.

Reagovat
kissak

Reagovat
SunFells

Richarlison nohou ...

Trippier pokračuje v krasojízdě

Reagovat
kissak

až je mi Dúbravky líto, jeden a půl zápasu a již 5 golů

Reagovat
JessePinkman

Howe zas vůbec neprotočil sestavu, která už musí bejt opravdu vyčáchlá.

Reagovat
Amon

Veď tam ani nemá koho dať. Lavička je prázdna.

Reagovat
JessePinkman

Na livesportu vidím Wilsona, Longstaffa, Halla. Ale nejspíš nebudou mít dostatečnou fyziku po tom zranění.

Reagovat
kissak

mohl v pohodě hrát Dummett, Hall, Krafth

Reagovat
kissak

přesně tak, dneska měl poslat do Londýna lavičku a pošetřit síly na AC, hráči jsou totálně vyšťavený

Reagovat
Thelvin

Nelíbí se mi Romero. Už zase vypadá jako chodící pohroma, kterou známe z loňský sezony

Reagovat
jk

Ale ke konci poločasu dobře četl hru a vyhrál pár balonů tím vytažením. On kdyby nebyl chodící pohroma, tak je obránce k hovnu.

Reagovat
Thelvin

A taky tam měl pár zbytečných chyb a div že nehraje se žlutou. Hráč s jeho zkušenostma by měl být vyrovnanější. Davies nehraje vůbec špatně, ale nemá Mickyho rychlost, aby stíhal hasit tyhle zbytečnosti

Reagovat
jk

Davies je strašněj profesor. Ale jako záskok zatím dobrý.

Reagovat
Amon

Za Newcastle hrajú dvaja zranení stopéri, ktorých ani nemôžu vystriedať. Bizár.

Reagovat
masly008

u toho 2 golu bylo vidět jak ten stoper nemůže natáhnout nohu a proto to prošlo.

Reagovat
kissak

Lascelles už proti Toffees kulhal od 70 minuty, se vůbec divím že dneska nastoupil, Howe je chce totálně utavit

Reagovat
kissak

Isak už se musí stahovat do obrany protože dostat míč z obrany dneska prostě nejde, záloha nefunguje

Reagovat
dantetomas

A aj kvoli tomuto nie je Dubravka jednotka

Reagovat
Thelvin

RICHARLISOOON!

Reagovat
kissak

teď by to už mohl být debakl, snad by to Howeovi otevřelo oči

Reagovat
biznizmen

Reagovat
jk

Richarlison dneska jede v úplném beast módu.

Každopádně co my dneska spálíme…

Reagovat
jk

A jinak teda čumím, že NUFC se taky dostali do slušné krizičky asi.

Reagovat
kissak

krizičky? nejsou síly na tolik zápasů

Reagovat
Amon

Tak vítajte v Európe no. S tým sa musia tímy vysporiadať. My sme takto hrali 10 rokov vkuse.

Reagovat
kissak

Pokud vám neustále chyběla celá jedenáctka, tak smekám.

Reagovat
jk

Tpčo Romero zase dobrá šlupka

Reagovat
jk

Tohle mi přišla víc redka než ten Enzo. Alfie na plac…

Reagovat
Jordi Alba

Ten ještě tu druhou žlutou stihne.

Reagovat
jk

Po tomhle mu ji dají i za špatný vhazování…

Reagovat
Jordi Alba

Jj, to mě hned taky napadlo, ten mu musel říct do sluchátka ať ho při další příležitosti vyleje i za blbej pohled.

Reagovat
Thelvin

Přesně o tomhle sem mluvil

Reagovat
jk

Slušnej blikanec.

Reagovat
kissak

co bylo?

Reagovat
jk

Wilsonovi stihl dát šlapák a ještě mu podrazit nohy jedním skluzem. Asi teda redka v kontextu toho co se píská, ale jinak taková tmavěžlutá

Reagovat
kissak

aha u Romera, mě to ani nepřekvapuje to je také solidní vypatlanec

Reagovat
jk

JN, snad nám nevykrade týmovou kasičku.

Reagovat
martin.b

Tohle není redka jo, no to jdi do piče Webbe fakt

Reagovat
kissak

Trip 5 žlutka, takže bude chybět další zápas?

Reagovat
kissak

2 zápasy a 7 inkasovaných gólů tedy zatím, to je celkem slušný

Reagovat
kissak

match proti AC bude zajímavej

Reagovat
Mato178178

doma ste ovela lepsi, to date s prehladom

Reagovat
kissak

Za tohoto stavu bych se bál

Reagovat
kissak

už jsem to psal po předešlém zápasu s Toffees a musím to opakovat i teď, gratulace Slípkám k zasloužené výhře

Reagovat
Amon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele