Podolski už nebude hrát za Vissel Kobe, vrátí se do Turecka

19.01.2020, 11:13
Aktuality
Vissel Kobe v průběhu uplynulých měsíců angažoval řadu známých evropských fotbalistů, kádr japonského klubu posílili Andrés Iniesta, David Villa, Thomas Vermaelen nebo Lukas Podolski a posledně jmenovaný nyní částečně roztrhne partu. Někdejšímu německému reprezentantovi koncem prosince vypršela smlouva a nová podepsána nebude...

Podolski v minulosti hrával za 1. FC Köln, Bayern Mnichov, Arsenal, Inter Milán a Galatasaray a v Japonsku strávil dva a půl roku. Za Vissel Kobe během této doby sehrál 59 zápasů a nedávno se spoluhráči vybojoval triumf v domácím poháru. Další starty a trofeje ale už nepřidá.

"Bylo mi umožněno zahrát si v báječné zemi zvané Japonsko a poznat místní kulturu," řekl Podolski v rozhovoru pro internetové stránky asijského klubu.

"V budoucnosti s klubem a spoluhráči budu udržovat kontakty, ale dnes bych rád využil této možnosti, abych poděkoval. Děkuji Vám všem," rozloučil se Podolski a klubem a jeho fanoušky.

Podolski si hledá nového chlebodárce a potvrzení o jeho konci v Japonsku původně přiživilo spekulace o možném odchodu do Malajsie, velký zájem o něho má Johor Darul Ta'zim. Fotbalista ovšem nakonec zvolí návrat do Turecka, dnes ráno přiletěl do země a co nevidět se upíše Antalyasporu.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten ještě hraje?!

Reagovat
Stannis Baratheon

Jak ještě? Však je mladší než CR7.

Reagovat
TheMally11

Co je CR7?

Reagovat
Neyjrayx

Co říkáš na Pardubické navrátilce Tischera a Michala Surzyna?

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak Tischler a Čtvrtečka na hostovačku, ty ani nijak nevnímám jajo posily. Budou rádi když budou sedět. Surzyn na doplnění kádru asi dobrý, i když ještě oficiálně nepřišel. Ale uvidíme na jaře no.

Reagovat
smazaný uživatel

A co říkáš na Radka Kliera?

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Že o něm nebylo dlouho slyšet. Nevím ani kolik mu je

Reagovat
Rudnevs

Do Malajzie asi nepôjde, odvážim sa tipovať, vzhľadom na to, že práve pristál v Antalyi na letisku a fotí sa s fanúšikmi Antalyasporu pred podpisom zmluvy.

Reagovat
castelL

Veď to sa aj písalo už skôr? Nerozumiem tieto správy o Malajzií.

Reagovat
John Obi Mikel

Turecká liga

Reagovat
Malresi

Mal on aj nejaké iné TOP kvality okrem brutálnej ľavačky? Vždy, keď ho vidím sa mi vybavia akurát tie jeho bomby ľavačkou

Reagovat
Heresy
Reagovat
Rarášek

Ikdyby jen tu levačku, tak to byla jedna z nejlepších vůbec ..

Reagovat
Malresi

to rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálne top výber miesta a možno aj center. A ten výber miesta, to je veľmi cenená kvalitka :).

Reagovat
Malresi

Reagovat
Kucka

Vybavuju si ho jako silného hráče, nedal se lehko odstavit od míče. Jinak klasický chladnokrevný zakončovatel, v mezihře k hovnu, ale jak píšou ostatní, výběr místa + excelentní levaso.

Reagovat
The Krupy

To bol strašný priemerák.

Reagovat
luismiksak

Co jeho navrat do Polska? V minulosti se tu mluvilo o možném návratu do Gorniku Zabrze... teď nějaká další Asie nebo Turecko ...

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky jsem zklamaný...do Polska bych se na něj rád zajel podívat

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jsem se na to taky těšil , ale jak je vidět peníze stále hýbou světem , však musí mít nahrabané jak cyp , ale na druhou stranu v Zabrze to znám , takže se mu nemůžu vůbec divit

Reagovat
Seydou Doumbia

Velká díra? No hele kdoví kolik peněz má naspořeno a kolik utratil za blbosti...v PL 40% hráčů třeba do 10 let vyhlásí bankrot tak si dělá rezervy at vydrží alespon 15 třeba

Reagovat
Dufan

Lukas Dopolski

Reagovat
Aldeano

Ještě v článku není zmíněno, že Kobe trénuje Thorsten Fink. Kdo by před 10 lety, když byl v Basileji řekl, že dopadne takhle...

Reagovat
Rudnevs

Je pravda, že jednu dobu sa čakalo trochu niečo iné a ako tréner bol hodnotený celkom vysoko.

Zrovna Kobe je ale momentálne pre neho výhra, ambiciózny bohatý klub, určite si super zarobí, navyše zaujímavá krajina na život. Po tom, čo predvádzal v Austrii a v GC sa mnohí čudovali, že ho do Kobe vôbec vzali a považovali to za ďalšie zlé rozhodnutie zo strany vedenia (mnohé tie velké transfery sa moc nepodarili, Podolski chýbať asi nebude). Nakoniec sa ale Finkovi zatiaľ celkom darí. Celkom tam zlomil ten chaos, ktorý panoval od príchodu všetkých tých hviezdičiek a začal vyhrávať, navyše získal prvú klubovú trofej (japonský pohár).

Reagovat
Aldeano

Jo, to souhlas, že aktuálně je pro něj takové angažmá výhra.

Jen když si vzpomenu jak byl před 10 lety brán za progresivního trenéra... Z jiných trenérů Ingolstadtu nedopadl jako Hasenhuttl, ale spíše jako Marco Kurz, který se našel v Austrálii.

Reagovat
Rudnevs

Praješ Ingolstadtu? Inak, Kurz bol v Lauterne dobrý, tiež sa o ňom jednu dobu vravelo ako o nádejnom trénerovi. Teraz je bez práce, v Austrálii ho vyhodili, ale neviedlo sa mu tam úplne zle.

Reagovat
Aldeano

Ingolstadtu nepřeju, jen mě napadla ta souvislost. A že Kurze vyhodili mi uniklo...

Reagovat
smazaný uživatel

Na MS 2006 nejzajímavější hráč. Bohužel to byl trochu i vrchol jeho kariéry, ale i tak to nakonec ukopal docela slušně.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jj, nejlepší mladej hráč a že tam tehdy kandidovali budoucí superhvězdy

Reagovat
Pharrell

Ten dopadl....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele