Podolski bude řešit budoucnost, dovede si představit prodloužení kariéry

24.11.2022, 09:32
Aktuality
Lukas Podolski na konci letošní sezony oslaví osmatřicáté narozeniny a není vyloučeno, že tou dobou bude mít v kapse novou smlouvu v Górniku Zabrze. Zkušený německý útočník se na závěr kariéry vrátil do vlasti a rozhodně nevylučuje prodloužení končícího kontraktu...

"Pokud mě fotbal bude i nadále bavit, já se budu cítit dobře a budu mít jistotu, že ostatním stíhám i po fyzické stránce, tak nevidím důvod, proč bych v létě měl končit kariéru," prohlásil Podolski.

"Teď nás čeká dlouhá pauza a budeme mít dostatek času na to, abychom si v klidu promluvili o budoucnosti," pokračoval.

Podolski za sebou má angažmá v Bayernu Mnichov, Arsenalu, Galatasarayi nebo Interu Milán a za Górnik Zabrze hraje druhým rokem. Loni nastřádal devět ligových branek, letos se zatím trefil dvakrát a za pozornost rozhodně stojí gól ze začátku listopadu do sítě celku Pogoń Szczecin.



Podolski dlouhé roky pařil do kádru německé reprezentace a hned dvakrát oblékal dres 1. FC Köln. Mateřský klub má stále v srdci, i díky několika podobnostem si loni v létě vybral nabídku ze Zabrze.

"Górnik mi vždycky trochu připomínal 1. FC Köln - jedná se o tradiční klub se skvělými fanoušky a nádherným stadionem. Ale už jsem dlouho nevyhrál nějakou trofej, v tabulce na tom jsme vlastně také podobně jako 1. FC Köln," nechal se dále slyšet Podolski.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarkt.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Kejza

Zkušený polský útočník..ok. Ale je pravda, že když ukončil repre kariéru, pustil jsem ho z hlavy. Ani nevím, že ještě kope.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele