Pirlo se v Turecku zdržel necelý rok, Fatih Karagümrük mu předčasně ukončil smlouvu

24.05.2023, 14:53
Aktuality
Andrea Pirlo (© AFP)

Necelých dvanáct měsíců měl Andrea Pirlo důvěru vedení Fatihu Karagümrük. Turecký klub v závěru sezony nemá o co hrát a už se koncentruje na tu příští, italský kouč ovšem není součástí plánů a dnes mu byla ukončena smlouva.

Pirlo loni podepisoval jednoletý kontrakt a vedení mu už koncem března předložilo nabídku na prodloužení spolupráce. Někdejší kormidelník Juventusu na nabídku nekývl, v klubu nepokračují ani jeho asistenti.

"Jelikož s Andreou Pirlem a jeho týmem nebudeme pokračovat v příští sezoně, dali jsme jim svolení k dřívějšímu odchodu. Snad díky tomu budou mít větší šanci naplánovat si další budoucnost. Jsme velice šťastní, že nám bylo umožněno strávit s Andreou jeden rok a jsme mu vděční za jeho příspěvek našemu klubu," rozloučilo se vedení s někdejším vynikajícím záložníkem.

Fatih Karagümrük nezažil povedený vstup do sezony a v tabulce je aktuálně na devátém místě, do konce ligového ročníku zbývají tři kola.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (5)

Přidat komentář
10

tak, low cost náhradu za Maxe bychom měli

Reagovat
JuventusFC1897

Radšej to nevyslovuj nahlas, lebo sa toho nejaký blb v Juve chytí.

Reagovat
Eichel

A keď sa na to pozrieš spätne, neodvádzal vlastne docela fajn robotu, na to, že to bola jeho prvá trénerská sezóna a keď vidíš ako ten tím vyzerá pod Maxom?

Reagovat
JuventusFC1897

Odvádzal úplne rovnakú sracku ako Max. Akurat za menej peňazí.

Reagovat
Hachim Mastour

finished

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele