Pardew myslí s Newcastlem na trofeje

01.10.2012, 10:59
Aktuality
Manažer Newcastlu Alan Pardew minulý týden podepsal novou osmiletou smlouvu a během tohoto dlouhého období má s týmem velké plány. Pardew věří, že se se strakami podívá do Ligy mistrů, důležitým úkolem je ukončit předlouhé čekání na trofej.

Newcastle naposledy oslavoval pohár v roce 1969. "Jsem přesvědčen o tom, že jsme schopni získat nějakou trofej. Stejně tak si myslím, že jsme schopni se probojovat do Ligy mistrů," říká Pardew. "Loni jsme byli velmi blízko. Udrželi jsme naše nejlepší hráče, mladíci se zlepšují, takže když bude tým zdravý, možné je všechno."

U týmu ze St. James Parku se ještě nedávno měnili manažeři hodně rychle, Pardew neskrývá, že jej nabídka osmileté smlouvy překvapila. "Hodně manažerů se dívá do minulosti a dělá si starosti. Majitel Mike Ashley ale délkou kontraktu ukázal, že mi věří. Mám prostor pro práci a dobře vím, co mám dělat," dodal.

V nové ligové sezoně zatím Newcastle nasbíral v šesti zápasech devět bodů a patří mu devátá příčka. Magpies také hrají Evropskou ligu.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (362)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele