Nominace reprezentace: Šilhavý povolal Matouška, chybí Barák

02.06.2023, 11:19, aktualizováno 02.06.2023, 12:53
Aktuality
Jaroslav Šilhavý (© AFP)

Trenér české reprezentace Jaroslav Šilhavý povolal na červnové zápasy na Faerských ostrovech a v Černé Hoře jednoho nováčka ofenzivního univerzála Jana Matouška z Bohemians 1905. Po pěti letech se do národního celku vrací obránce Jakub Jugas, v týmu se poprvé sejdou bratři Michal a Lukáš Sadílkové. Nečekaně schází středopolař Antonín Barák. Reprezentace to oznámila na dnešní tiskové konferenci.

Český tým 17. června v Tórshavnu nastoupí proti Faerským ostrovům ke třetímu utkání kvalifikace mistrovství Evropy. O tři dny později se Šilhavého svěřenci představí v přípravě v Podgorici. Reprezentační kouč povolal 25 hráčů, po úvodním duelu na Faerských ostrovech se od mužstva odpojí šestice Vladimír Coufal, Tomáš Holeš, David Jurásek, Václav Jurečka, Ladislav Krejčí mladší a Jan Kuchta.

Matoušek v minulosti hrával za reprezentační jednadvacítku, poté ale dlouho nenaplňoval roli velkého talentu. Pětadvacetiletý ofenzivní univerzál se dostal do formy až v této sezoně, v níž šesti góly pomohl Bohemians 1905 ke čtvrtému místu v lize a prvnímu postupu do evropských pohárů od rozdělení federace.

"V sestavě nám chybí rychlostní typy. (Zraněný) Jakub Pešek byl takový typ. Honza Matoušek podával v Bohemce velmi dobré výkony, je přesně ten rychlostní typ útočníka, umí dát gól. Bohemka se i s jeho podílem dostala do pohárů, takže jsme ho povolali," řekl Šilhavý.

Jednatřicetiletý stoper Jugas si dosud připsal za reprezentační "áčko" dva starty v červnu 2018. "Jakub odehrál velmi dobrou sezonu, známe ho ze Slavie. Skvělý kluk, pracant, vždy na hřišti nechá všechno. Bude tady po dlouhé době, poprvé po pěti letech. Uvidíme, jak na tom je," uvedl Šilhavý.

Kvůli vleklému zranění chybí nejlepší střelec aktuálního kádru útočník Patrik Schick. Další ze stabilních členů mužstva Barák, který má v národním celku na kontě 37 startů a osm branek, vypadl z jiných, blíže nespecifikovaných důvodů. "Už jsme se rozhodovali na předešlých srazech. Tým má nastavená nějaká pravidla, která musí dodržovat každý," podotkl reprezentační manažer Tomáš Pešír.

"Není to ze zdravotních důvodů. Včera jsem s ním hovořil před tiskovkou, abych mu oznámil, že tentokrát v nominaci chybí. Chápeme, že kolem této nenominace bude spousta diskuzí. S Tondou jsme mluvili několikrát na posledních srazech a říkali jsme si, které věci se nám nelíbily a které je třeba zlepšit. Chování v týmu z pohledu Tondy nebylo vždy úplně správné, takže to dospělo k takovému rozhodnutí, že jsme ho vynechali na nadcházející sraz," poznamenal Šilhavý.

Bratrská dvojice spolu v reprezentaci naposledy nastoupila v roce 2011, kdy v zápase proti Japonsku hráli Roman a Michal Hubníkové. Teď na ně mohou navázat sourozenci Sadílkové. Sedmadvacetiletý Lukáš ze Sparty byl poprvé v nominaci v březnu, byť zatím start nemá, o tři roky mladší Michal z Twente Enschede se do národního celku vrací po zranění stejně jako obránce David Zima.

V brankářské trojici tentokrát dostal před plzeňským Jindřichem Staňkem přednost Tomáš Koubek z Augsburgu. Po roce se vrací do národního mužstva útočník Václav Jurečka ze Slavie, jenž se stal nejlepším střelcem ligové sezony.

Český tým na po úvodních dvou zápasech evropské kvalifikace na kontě čtyři body za domácí vítězství 3:1 nad Polskem a nečekanou venkovní bezbrankovou remízu v Moldavsku. Na šampionát, který bude v příštím roce hostit Německo, postoupí první dva týmy z každé skupiny.

Mužstvo se sejde v pondělí 12. června a bude se připravovat v tréninkovém centru Sparty na Strahově na umělé trávě, na níž se bude hrát utkání na Faerských ostrovech. Při cestě z Tórshavnu k přípravě do Černé Hory se během mezipřistání v Praze odpojí od týmu šestice hráčů - trojice ze Slavie, dvojice ze Sparty a Coufal z West Hamu.

"Kluby nás samy požádaly, abychom hráče pošetřili. Vyšli jsme jim vstříc. Druhý zápas určitě nechceme podcenit, ale dobře ho odehrát, vyzkoušet další hráče. Věřím, že zápas, který nás z těch dvou zajímá nejvíce, zvládneme a pak se připravíme na druhý," dodal Šilhavý.

Autor: ČTK

Komentáře (231)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

To mohl vzít radši Ostráka...

Reagovat
cetto

Jakej má smysl povolávat někoho, komu budeš muset platit 300 000 za letenky, na zápas s Faerama, když to stejně není ani důležitej/rozdílovej hráč a ani nemáš jistotu, že by si zahrál a týmu pomohl? Když už, tak bych vzal Ambrose...

Reagovat
andrew96

Podle tvých kritérií mnohem jistější volba.

Reagovat
Muffi

Letenka ze st. Louis a zpet stoji 300 000?

Ale no tak.

Reagovat
cetto

Neočekáváš snad, že by letěl druhou třídou, co?

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Nechtěj po něm čísla

Reagovat
GabrielBatistuta

Ale jo. Ať je nějaká prdel

Reagovat
ACSeRw!n

uz zase pocitas ?

Reagovat
ACSeRw!n

Zeleny, Stronati, Provod, Matousek.. no nevim no, ale asi nic lepsiho neni

Reagovat
John Obi Mikel

Spíš Jugas bude největší překvapení.

Reagovat
Sigma Olomouc

Všichni z těchto

Reagovat
John Obi Mikel

Co je s Barákem?

Reagovat
Manik...

Je na odstřel.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
10adam

Reagovat
patas92

Reagovat
inferno08

bohužel, je to nejspíš i pravda.. dle vyjádření Šilhavého, psal to Mádl, barák nejede, protože na předchozích srazech bylo jeho chování v týmu nevhodné...

https://twitter.com/LudekMadl/status/1664561039910793217?t=_YsvJ8CxVWXx0bv1NkhYQw&s=19

Reagovat
Greny

Taky bych se choval jak zmrd když potřebuješ vyhrát v Moldavsku, máš na lávce Černýho a nedáš ho tam ....

Reagovat
db18

Reagovat
Melda

Reagovat
naheCZ

Ono úplně všeobecně, máš tam Černého v životní formě, patří letošní sezónu k nejlepším hráčem Eredivise a necháš ho smrdět na lávce...

Reagovat
Greny

Ale vole máš tam kluky do týmu a do party ... Chápeš to je něco jinýho ..

Reagovat
Frank Lampard 8

Přesně tak na co tam mít drzejší hráče, kteří si dovolí 1 na 1 (Černý, Barák), když tam můžeš mít hodné posouvače míčů (Souček, Provod)

Reagovat
wwwx

To je na palici. Souček je zoufale nekreativní, snad nejmíň na své pozici v lize a každá rozehrávka v reprezentaci jde přes něj.

Reagovat
cetto

Je potřeba makat na svejch slabinách. V repre si tu rozehrávku může potrénovat..

Reagovat
bobis21

Tak zrovna Provoda bych teda posouvačem míčů nenazval

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

já bych nazval jenom posouvačem

Reagovat
Kiss Me Polka!

spis treba lingr

Reagovat
Cotton

Reagovat
Lemond Laws

Taky proto by tě pak vyhodil

Reagovat
Greny

Mě ne já repre kariéru už dávno ukoncil

Reagovat
Igli

Reagovat
Bakary3

Tohle je takovej výkřik...

Nikdo nevíme, co za tím je, a obecně barák je dost svůj, často ho za to oceňuju, ale má dost takový věci "všechno vím nejlíp"

Reagovat
kilobyte

Tak ale asi to nebude náhoda, že ho vyřadí zrovna po tom zápase.

Reagovat
ttopi

Kdyby sis to přečetl víc, ne jen nadpis, tak bys zjistil, že o tom uvažovali už dřív, takže to souvislost s konkrétním zápasem nemá.

Reagovat
kilobyte

Tak lidi si můžou i vymýšlet.

Reagovat
ttopi

Můžou. Ale pochybuju že by ho odřízli s vymyšleným důvodem. Něco z jeho strany tam být muselo.

Reagovat
Greny

A co je třeba profi chování? Že za Tebou přijde Souček a já chci hrát tak hrát budeš ? ...

Jakože mě prostě přijde že by měl Šilhavý už jit

Reagovat
Greny

Jakože nejsme velká země a nemáme moc možností takové hráče vynechávat nejsme v pozici Berger nebo Řepka před dvaceti rokama ..

Buď prostě s ním pracuješ a umíš to nebo se seber a nedělej tu repre

Reagovat
Lemond Laws

To je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Jakože když se někdo chová jako kokot a svým způsobem i zneužívá toho, že je v tom nepříliš kvalitním výběru z těch lepších, tak si necháš srát na hlavu ?

Teď nevím, co přesně dělal barák, ale v obecnosti reaguji na tvoje obecný tvrzení.

To je prostě blbost.

Reagovat
Vrubozubec

Naprosto souhlasím

Reagovat
Bakary3

Co s tím má společného Souček?

Reagovat
10adam

Barák ho nazval kopytem, ten si stěžoval u Franca a nenominace je na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Reagovat
cetto

Při aktuální kvalitě naší repre, neformě Schicka a Součka, je Barák jednoznačně nejlepším hráčem. Jako takovej si za mne může dovolit "všechno vím nejlíp"...

Reagovat
Nuno čomes

Je pomalejší, ale kreativní. Což samozřejmě v repre nechceme

Reagovat
Freedo

Tak v moderním fotbale je samozřejmě rychlost nejdůležitější, ať se nám to líbí nebo ne, když to podáš takto. Pomalej tvůrce hry jako Horváth je minulost.

Reagovat
kilobyte

Běhat má míč, ne hráči.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o rychlost hráče, ale o rychlost myšlení a práce s míčem. To je rozdíl. Kdyby naše liga měla víc mladých Horváthů, byla by na vyšší úrovni. U nás se bohužel až moc preferují rychlíci, nebo naopak fyzicky zdatní hráči, oproti technickým. Pak ten fotbal tak vypadá..

Reagovat
Freedo

Tohle platilo možná před těmi 10-15 lety. Ale dneska je to fakt hodně o rychlosti a práce s míčem už se bere jako standard. To, že my tu techniku nemáme, je už věc druhá. Víc mladých Horváthů by v mezinárodním měřítku těžce narazilo.

Reagovat
Bakary3

Nemůže

Reagovat
Vrubozubec

Ne to fakt nemůže. Není osobnost typu Messi a ani ten by si to neměl dovolit. Trenér je prostě šéf a Barák není takový plejer, aby si mohl dělat, co chce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ttopi

Celkem to překrucuješ. O tohle se evicentně nejednalo. Z vyjádření Pešíra jasně plyne, že se Barákovi prostě nechtělo něco dělat tak, jako to dělají všichni ostatní. Pokud je to tak, pak je jeho nepovolání správné.

Reagovat
Manik...

Reagovat
kilobyte

Co, chtěl vyhrát?

Reagovat
Salfovic

Už se mu to sype.

Reagovat
Greny

Reagovat
db18

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
GrimeBaller98

Reagovat
Muffi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hyrax

Reagovat
havrys99

Reagovat
kecipep

Reagovat
Puskas

Reagovat
8lampard8

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Vasil

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Reagovat
Shevchenko

Jugas

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
smazaný uživatel

Jugas, Stronati, Provod bez formy, odstřelení Baráka, Šilhavýho to už moc nebaví ne?

Reagovat
Greny

Provod

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dobrý, takže aby se Provod pořádně připravil na příští sezónu, protože od toho zranění je sotva poloviční, tak jede na repre. Nerozumím proč ho Slavia vůbec pouští.

Reagovat
Greny

Já nechápu proč ho Šilhavý vůbec nominuje na základě čeho ? Nebo zima celé jaro out a jede taky

Reagovat
Frank Lampard 8

Protože je hodnej kluk jako Standa jelikož nominování Standy lidi dlouhodobě pobuřuje, musí se holt najít Tecl 2.0

Reagovat
Shevchenko

Zima tam je pěkně schovaný To už se tady musí rozklikávat odkaz na twitter abych se dozvěděl celou nominaci.

Reagovat
Nuno čomes

Na základě ničeho. stejně jako Zima.

Reagovat
smetos

Je treba ho prodat, zavelel luftJarda

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho chtějí prodat, tak by ho v tom případě měli ukazovat co nejmíň, protože po tom zranění je z něj momentálně hráč tak na lavičku Baníku.

Reagovat
erudovanyodbornik

Tak s tím Barákem to zvláštní je, každopádně jsem ho v repre neviděl dobře zahrát. Takže moc velká škoda ho není.

Reagovat
Badbravo

A jak často si ho viděl na hřišti spolu s Krejčím, Černým a Hložkem v základu?

Reagovat
erudovanyodbornik

Díky nim by začal dávat přesné přihrávky a rychleji běhat? S Hložkem hrál proti Moldavii a byl to děs. Neříkám, že to je špatný fotbalista, ale podle vystupování se cítí tak na Xaviho přitom na hřišti to je stěží Heinz ve forme.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
San Iker

OT: Někdo, kdo by prozradil info z dnešního článku isportu? Kdo z Liberce? Tupta? A za Čvančaru nabízí údajně Gladbach kolik? Je tam ještě něco zajímavého? Díky

Reagovat
db18

200 milionů korun za Čvančaru

Reagovat
db18

v přepočtu 8,44 mil. €

Reagovat
San Iker

Reagovat
Greny

Není to trošku přes čáru?

Reagovat
Cotton

Tím spíš by to Sparta měla vzít

Reagovat
mistr129

přes ČvanČáru

Reagovat
Kejza

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by Čvančara chodil do horšího? Jestli ho chtějí, tak na 10 milionech € s tučnými bonusy se můžeme začít bavit.

Reagovat
Lukáš_6

Tomáši , jsi to ty ?

Reagovat
db18

Reagovat
naheCZ

Jugas vole

Reagovat
schuby

Co to zase vymyslel chápu se asi nedíval poslední týdny vůbec na fotbaly Matoušek, Provod, Stronati to je velký ústřel toho Jugase ještě chápu byl dobře hodnocený a pravidelně hrál

Reagovat
GrimeBaller98

Matousek si to zaslouzi

Reagovat
schuby

no dobře možná za ty výkony na jaře ano ale když už tak ho chci vidět jak má na mezinárodní zápasy

Reagovat
erudovanyodbornik

Tak proti Kodani tehdy zahrál dobře

Reagovat
Freedo

Reagovat
GrimeBaller98

Uvidime, treba bude hrat dobre.

Vtipny, ze se nadava na Silhavku, ze je konzerva a kdyz udela prekvapivou nominaci, tak dostava hate

Reagovat
GabrielBatistuta

Před Polskem sklízel chválu.

Reagovat
kilobyte

I bez Jugase a Stronatiho by v kádru bylo pořád 5 stoperů. Oba úplně zbyteční.

Reagovat
Imos

Reagovat
Sandstorm

V rámci Evropy podprůměrné. EURO s 24 účastníky je naše maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GrimeBaller98

Hezky Silhavka, prekvapil

Kdyby mi nekdo rekl, ze Matousek bude v repre, po tom co predvadel v Liberci, tak se mu vysmeju

Ale preju mu to, snad si zahraje

Reagovat
GrimeBaller98

Ale vtipna ta zaloha , fotbalovy typy a inteligentni hrace vynecha, ale vezme hrace, co behaji jak bezhlavy kurata

Reagovat
Lemond Laws

Jako ten Matoušek proč ne.. ta rychlost je extrémní a hrál celkom fajn v Bohemce a pokud víc typů jako on nemáme, tak proč ne.

Co se týká Baráka, asi se to dá pochopit. Otevřel si držku, což se občas stává, tak ho potrestáme teď pro zápas na FO, kde to zvládneme i bez něj a snad do příštího srazu to bude v pohodě

Vaclík

Zima-Brabec-Krejčí

Coufal-Souček-Sadílek-Jurásek

Černý-Kuchta-Hložek

???

Reagovat
kilobyte

Záleží kvůli čemu si otevřel držku. Pokud to bylo kvůli připosranosti Franca, tak měl stopku dostal Šilhavý.

Reagovat
Lemond Laws

Protože nebyl v základu proti Polsku. Franca nemusim. Ale tohle naprosto chápu. ikdyž nejsme země, kde si můžem vybírat mezi 50 top hráčema, tak to pořád neznamená, že tohle může tolerovat. Jak jsem psal, trest na Faery, a dodufám, že na příště bude všechno v pohodě..

Reagovat
kilobyte

Tak minule Franco stavěl Součka, protože chtěl hrát. Tak proč je to teď u Baráka problém?

Reagovat
Lemond Laws

Cože? Co to má za spojitost

Reagovat
kilobyte

Třeba, že si Franco od některých hráčů nechá diktovat, jestli budou hrát, ale u jiných to vidí jako problém.

Reagovat
mistr129

Tak to je zas překroucený, Souček by normálně hrál, Franco mu nabídnul, jestli si nechce odpočinout, on řekl že ne, že chce hrát.

Reagovat
kilobyte

Vždyť je to kokotina ptát se hráče jestli chce hrát v přáteláku. Pokud je hráč zdravý, tak ti nikdy neřekne ne. I kdyby už byl vyflusaný a potřeboval si odpočinout.

Reagovat
mistr129

Tak Šilhavýmu může být nějaké vyšší vytížení hráče jedno, to si musí řešit klub a hráč že jo. Chtěl mu vyjít vstříc, aby se Souček nebál, že když teď bude chtít odpočívat, příště si nezahrjae.

Reagovat
kilobyte

Může mu to být jedno, než klub hráče nepustí kvůli doléčení zranění apod. Repre kouč by měl mít dobré vztahy s kluby a hráče jen "neždímat".

Si vzpomeň, jak jste brečeli, když vám přetěžoval hráče.

Reagovat
mistr129

No vždyť prave o tom mluvím, že kvůli té zátěži se zeptal Součka

Reagovat
Salfovic

aby se Souček nebál, že když teď bude chtít odpočívat, příště si nezahrjae

Reagovat
Lemond Laws

Pleteš dvě věci.. opět se ptám co to má společnýho? Jestli to bylo jak píšeš, že se Součka zeptal, jestli chce hrát a pak ho tam dal.

Jakou to má spojitost s tím, že posadil Baráka na lavičku tvl?

Reagovat
Blasphemer

Tomáš chtěl hrát 90 minut, tak hrál 90 minut.

Reagovat
Sosi

Celý národ chtěl hrát na dva útočníky, tak jsem je tam dal

Reagovat
Melda

Reagovat
Melda

A jseš si jistej, že je zvládneme?

Reagovat
dave30

Zima se jede rozehrát po zranění? Poslední soutěžní utkání 21.1. Co dodat.

Reagovat
schuby

tak pešír to říkal už v březnu že ho podrží a v červnu ho na sraz vezmou

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb podržet hráče v tom smyslu, aby byl na očích veřejnosti a agent mohl při vyjednávání vykládat, jakej to je reprezentant pěkná trafika

Reagovat
dave30

Chápal bych to slovo podržet, kdyby hrál a momentálně by se mu třeba nedařilo. Ale nominovat hráče, který téměř půl roku nehrál soutěžní utkání mi nepřipadá ideální.

Reagovat
Shevchenko

Takže ze tří nejlepších hráčů je jeden zraněný, druhý dělal bordel a třetí to celé zas prosedí na lavičce.

Reagovat
kilobyte

Ale můžeme nasadit 7 stoperů.

Reagovat
erudovanyodbornik

Jeden z nejlepších možná díky v adrese, na které hraje. V repre Barák nikdy tahoun nebyl.

Reagovat
verv

Reagovat
Salfovic

To ano. Ale otázkou je, jestli se po něm nechtělo něco, co mu není vlastní. Třeba když se z Daridy dělal špílmachr.

Reagovat
Nuno čomes

Oblíbenci pak pěkně dostanou volno po Faerských

Reagovat
ACSeRw!n

Sparta si vyjednala, ze Krejci a Kuchta na pratelak nebudou

Reagovat
Nuno čomes

To bylo spíš na ten zbytek

Reagovat
cortan

To nas vsechny jiste velmi mrzi

Reagovat
kilobyte

Vaclík

Jugas Brabec Stronati

Coufal Krejčí Souček Holeš Zelený

Jurečka Kuchta

Snad to ubráníme.

Reagovat
$dolar$

Tak proti Faerum mohl vzit treba cely Brno, stejne jde o hovno.

Reagovat
Salfovic

No, Brno by tam tu očekávanou remízu asi neuhrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Řezníčkovi odešla forma, takže bychom prohráli 0:2.

Reagovat
db18

Králův přestup do Unionu by měl být hotovou věcí.

Reagovat
Lemond Laws

No to je taky zajímavý teda... Pro něj asi naprostá paráda ne

Reagovat
db18

Jo. Hlavně že se nemusí vracet do Ruska. Jinak zájem měl i Gladbach a samozřejmě Schalke.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
oli9

Cože

Reagovat
Kucka

Reagovat
JarousFCB

Jako Stronatiho mám rád, ale půlku jara proseděl v Maďarsku na lavičce.

Reagovat
Nuno čomes

Tady to spíš poslední roky vypadá, že čím míň hraješ, tím větší máš šanci se do repre dostat

Reagovat
kilobyte

Když nic neděláš, tak nic nezkazíš.

Reagovat
Salfovic

No právě, Šilhavého berou otlačené prdele.

Reagovat
Lemond Laws

Jinak do 17. to snad už LK37 vystřízliví ne?..

Reagovat
kilobyte

Na FO může i s lehčí kocovinou.

Reagovat
cetto

Proč jeden Koubek s Vaclíkem? Proč nepovolá třeba Kováře se Staňkem?

Reagovat
db18

Staněk bez formy, Kovář s U21. Koubek začal ke konci sezony chytat a to dost dobře.

Reagovat
kattos

Vaclíka bych ještě pochopil, on v repre byl pořád famozní.

Ale s tím že Staněk chytá dlouhodobě skvěle (i když konec sezony nic moc) Kolář chytá dobře atd tam furt cpát po letech Koubka je prostě divný. V repre nikdy nic nepředvedl

Reagovat
Lukáš_6

Však do nominace na aktuální zápasy repre by měla být kromě kvality promlouvat i aktuální forma . A když máš brankáře na podobné úrovni ( Vaclík , koubek , staněk) tak se rozhodneš podle aktuální formy . Staněk byl velkou část jara úplně v lese , to bylo jako by si Alda Hruška udělal comeback s maskou staňka na hlavě. Kolář šel nahoru ale podle mě to pořád ještě výkonnostně není ten starej Kolář co čaroval v LM , no a Koubek se vrátil do sestavy při zranění Gikiewicze a z ohlasů podával velmi dobré výkony ( ale to soudím jen z toho co jsem četl, osobně jsem jeho zápasy neviděl) . Takže ano , koubek momentálně z té trojice vychází nejlépe. Ale to neznamená že na dalším sraze tam už nemůže místo něj být někdo jiný

Reagovat
r.mrazik

libi se mi,jak dava prostor mladym klukum v Acku...je to skvely trener

Reagovat
ratusek

nejede Fernando. Za mě dobrý

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Freedo

V nominaci je 16 hráčů, kteří prošli Slavii a 8, kteří prošli Spartou. Brutální rozdíl.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

A pokud se nepletu tak minimálně 7 kteří prošli Zbrojovkou Brno

Reagovat
Greny

Brabec, Stronati, Hložek, Král, Jurásek, Jugas a LK37

Reagovat
Freedo

To je taky pro vás dobrá vizitka. Kdyby neodcházeli tak brzo, tak na tom můžete být jako Sparta. Ta má jen o jednoho víc.

Reagovat
kilobyte

Nebo by ti hráči nebyli tak daleko a Brno by bylo pořád tam kde je.

Reagovat
Cotton

na druholigový mančaft pěkné číslo

Reagovat
Vasil

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Miguel19

Možná proto naše repre stojí tak za hovno..

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

zbytečně moc sparťanů

Reagovat
Remt

I jeden by byl až příliš

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
kilobyte

Třeba Matoušek je tam i přesto, že prošel Slavií.

Reagovat
smazaný uživatel

jep, rozdíl na lavičce

Reagovat
nafukovaci.tucnak

Jugas..ale proč ne, téměř celou sezónu hrál v základu, a podával dobré výkony . Za mě je to ok . Zaslouží si

Reagovat
GrimeBaller98

Vtipny, ze se nadava na Silhavku, ze je konzerva a kdyz udela prekvapivou nominaci, tak dostava hate

Reagovat
r.mrazik

presne, konecne vezme perspektivni mlady kluky a stejne dostane nalozeno

Reagovat
Salfovic

Jako třeba Koubka, Jugase a Stronatiho

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Uwe háže buly

Koubek je tam zaslouženě, vrátil se do hry v top soutěži..

Reagovat
db18

Reagovat
Shevchenko

Velice kreativní a překvapivá nominace Jugas, Stronati, Zelený, Provod, to je sen

Reagovat
Remt

Porad jenom hate, tak to ma bejt. Od ty doby co sem trener repre, sem nenavidenej smejd

Reagovat
raduinho

EURO s touhle skupinou snad uděláme, respektive musíme udělat, ale i kdyby ne, tak hlavně, že je super parta a charakter

Reagovat
naheCZ

Už jsme to tu jednou řešili a tuším, že jsem se dopočítal k tomu, že pro poháry by se jako odchovanec klubu nepočítal. V tom případě za mě zbytečný, jinak bych asi místo Kačaraby bral...

Reagovat
fabec1222

A má na to ještě vůbec? Těžko říct, Chorvatská liga není zrovna dobré měřítko kvality. Taky, kolik tam bral peněz?

Neni to spíš posila tak pro Boleslav?

Reagovat
lampas

O nominaci jsem tady nikde jiný článek nenašel. Mohu se zeptat, jak ta nominace tedy vypadá? Přečetl jsem si kvůli tomu dokonce i článek a nikde jsem to tam nenašel.

Reagovat
db18

Tak ho zkus přečíst znovu.

Reagovat
Freedo

Nominace tam vypsaná není a ten náhled na Twitteru neukazuje všechny hráče. Nevím, proč je takovej problém to tak zkopírovat, aby to člověk nemusel hledat jak debil

Reagovat
Lemond Laws

https://repre.fotbal.cz/nominace/nominace/734

Tady to máš i s náhradníky

Reagovat
kattos

Četli jste to Šilhavého vyjádření? Jako jasně ta týmovost chápu, ale jak tam potom psal že se proti Polsku vyhrálo bez něj (přitom paradoxně pak nastoupil na 20 minut) atd to mi přišlo hrozně na hlavu

Reagovat
GEGE

Je třeba brát jen hodné kluky...

Reagovat
Kiss Me Polka!

to uz fakt mohl jet i ten frydek

Reagovat
Imos

a Miky za Douděru

Reagovat
Salfovic

Tenhle repre termín v půlce června to je taková neuvěřitelná píčovina, divím se, že si kluby nevydupaly jeho zrušení.

Reagovat
oli9

Jako nominace ok ale co tam kurva dělá Provod?

Reagovat
Salfovic

Tipuji, že bude hrát na křídle místo Černého.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiss Me Polka!

franco out

Reagovat
JFT97

Reagovat
Dron

Jugas šilhavý ven

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jurásek,Zima a Hložek měli jet na EURO 21, a ne na tyhle sračka zápasy....a séru na to, že dva z nich nehráli kvalifikaci

Reagovat
Lukáš_6

Reagovat
Bechy1893

Reagovat
Cotton

Reagovat
noustres

Mám z toho smíšené pocity.

Reagovat
smazaný uživatel

Diváci: 17 363 (ČT)

Nebude to negativní rekord, co se finále evr. pohárů týče?

Reagovat
smazaný uživatel

špatný článek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele