Nic o tom nevím, reaguje Lotito na spekulace o možném příchodu Insigneho

24.11.2023, 20:39
Aktuality
Lorenzo Insigne (© AFP)

Lazio neprožívá povedený podzim, pohybuje se uprostřed tabulky italské ligy a k lepším výsledkům by ho mohly nasměrovat lednové posily. Jednou z variant má být Lorenzo Insigne, podle prohlášení prezidenta klubu Claudia Lotita se ale rozhodně nejedná o žhavé téma.

32letý ofenzivní fotbalista patří zámořskému Torontu, kanadskému klubu letošní sezona MLS už skončila a Insigne se tak na skok vrátil do Evropy. V týdnu se objevil na tréninku svého někdejšího zaměstnavatele z Neapole, aby pozdravil bývalé spoluhráče.

Insigne v dresu Neapole patřil mezi nejlepší hráče celé Serie A a táhl ofenzívu. Za Toronto hraje od loňského léta, smlouvu má do června 2026 a podle italského tisku byl kontaktován zástupci Lazia.

"Pokud vím, tak na tom není nic pravdy. Něco takového se ke mně vůbec nedoneslo, nic o tom nevím a to je vše, co vám k tomu mohu říct," nechal se slyšet Lotito.

"Mně o tom nikdo nic neříkal. Možná byste si měli promluvit se sportovním ředitelem, on se možná angažoval a zjišťoval, zda je to proveditelné. V tento moment si nejsem vědom nějakých faktů," pokračoval.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele