Neapol má další problém, s novou smlouvou není spokojen Insigne

10.08.2016, 11:45
Aktuality
Neapol loni v tabulce Serie A obsadila druhé místo a letos plánovala útok na mistrovský Juventus, místo toho ovšem musí v průběhu léta řešit problémy uvnitř kádru. Ten již opustil Gonzalo Higuaín, změnit dres chce obránce Kalidou Koulibaly a nespokojen je čerstvě Lorenzo Insigne...

Insigne je odchovancem Neapole a od sezony 2012/2013 také pevnou součástí jejího prvního týmu. Loni prožil nejlepší ligový ročník kariéry, jeho tým obsadil druhé místo a 25letý fotbalista k tomu přispěl hned dvanácti góly.

Insigne má smlouvu ještě na tři roky a nedávno se blížil podpis nového kontraktu. Tato varianta ovšem aktuálně minimálně pro nejbližší dny či týdny není z nejpravděpodobnějších.

"Na naší poslední schůzce se nám nelíbilo několik odpovědí, které nám dal klub. Lorenzo se rozhodoval srdcem, ale profesionální život fotbalisty netrvá věčně a když jsou ostatní kluby ochotny dostatečně vás odměnit po finanční stránce, pak se dostanete na trh. S těžkým srdcem musím prohlásit, že zde jsou kluby, které nákup zvažují. Neapol ho nechce nechat odejít, ale nabízená smlouva nás neuspokojila, máme lepší nabídky," prozradil agent Fabio Andreotti.

"Lorenza chtějí tři z nejbohatších klubů Evropy a Giuntoli (Cristiano Giuntoli - sportovní ředitel Neapole) to ví už dlouho. Neapol je odmítla a my z toho byli šťastní, pak se nám ovšem nelíbilo několik věcí, které jsme si od klubu vyslechli. Jeho srdce patří Neapoli, ale profesionál dokáže pochopit, že jeho cesta zde může dospět ke svému konci, a to i vzhledem k situaci, v níž klub je. Neapol má poslední slovo a má všechna práva udělat to, co se jí líbí. Ale musí pamatovat na to, že fotbalisté nejsou roboti, ale také jenom lidé. Lorenzo ze současné situace nadšený není, protože svou situaci vidí v Neapoli," dodal Andreotti.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (225)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zátopek, Zátopek, Zátopek

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatické vyjádření.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, jasně. Jsou to chudáčci, jejichž přežití závisí na nějakém tom milionu navíc. Nezdá se ti to absurdní?

Reagovat
mesyas

ne, nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je jedno, že chce přestoupit - to je v pořádku. Ale ty kecy agenta jsou lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
mesyas

já to chápu tak, že ten agent je něco jako jeho druhý otec a má se o něj starat, svým způsobem prezentuje postoj svého klienta. Podle mě neřekl nic špatného, ale narovinu to co si každý myslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prakticky řekl, že Insigne klub miluje, ale prachy jsou pro něho přednější. To se dalo říct i jinak, aby to nevyznělo jako obrovský lol.

Reagovat
FuckT

Ty musis mat krasny zivot, chcel by som aspon kusok tvojej naivity, neposles mi? Dam adresu kludne.

Reagovat
mesyas

jakou naivitu? Kdyby se nestaral o svého klienta tak nemá přijmy, zdroj peněz se vždy musí cenit a hýčkat ale pošli adresu, klidně ti pošlu něco ze své naivity.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tvůj postoj je docela vyspělý. Souhlasím, že zdroj peněz se musí hýčkat. Podle mě ale to prohlášení neudělal ten agent zrovna dvakrát šťastně. A plynou z toho i rizika. Taky se může stát, že se to dostane do stádia, kdy bude hráč revoltovat, anebo sedět, jen kvůli tomu, že neprojevil jeho agent loajálnost. Koneckonců agentův produkt je ten hráč a pokud by se třeba stalo, že v Neapoli bude v nevoli, tak sám přichází o lesk svého produktu.

Reagovat
FuckT

Agent pracuje najma pre seba, bez ohladu na to, aky bordel vypluje zo svojich ust. Pogbov agent si teraz niekde v Thajsku uziva luxusne shemales a na Pogbov blahobyt uz davno zabudol, teda ak ho aj nahodou, ako spravny otec, dokazal niekedy brat do uvahy, alebo nedajboze ako naozaj oddany otec, uprednostnit ho pred tym svojim vlastnym...

Reagovat
Lech

Reagovat
Irek

Kolik má frajer plat? Já hakuju v Praze v baru za cca 30tis/mesicne, nájem mám 12tis a jsem jaks taks spokojenej (co taky jiného zbývá) kkt vydělává miliony za něco, co ho baví, dělá ho slavným a milovanym u fanoušků a on není spokojenej, protože má málo? Sympatický to moc není, spíš nenazrany

Reagovat
jany kozak

kde v Prahe byvas pls? to je tak 500e/mesiac ne? ako sa cca pohybuju najmov v Prahe v centre?

Reagovat
Irek

ja bydlim na okraji prahy v 1plus1 se zahradou...v centru bych za to co mam ted dal cca 18-20tis

Reagovat
Irek

myslim ze 30tis je na eura asi 1000 ne ? :)

Reagovat
jany kozak

troska viac myslim ze 1euro= cca 25kc

Reagovat
Irek

no kazdopadne si frajer nema na co stezovat, vsechny do jednoho, bych je nechal jednu sezonu makat rukama (lopata, skladnik, pokladni) za normalni vyplatu...bych to rad videl :D :D :D

Reagovat
Alberto Aquilani

Minulú sezónu bol výborný, ak by teraz odišiel, alebo sa celú sezónu nafukoval, mohol by to byť pre Neapol veľký problém.

Reagovat
olis

mame Mertensa a Giaka a este mozno pride aj ten Rog, takze ziadny problem

Reagovat
Alberto Aquilani

no neviem, minulosezónny Insigne bol o level vyššie ako títo dvaja. Navyše, už ste sa zbavili Higuaina (ja viem, Gabbi a Milik), a ešte keby odišiel aj druhý ťahún ofenzívy. Navyše, možno vám odíde aj Koulibaly aka jeden z troch najlepších stopérov poslednej sezóny. Neapol nakupuje dobre, ale tieto 3 odchody by určite neboli "žiadny problém".

Reagovat
smazaný uživatel

to si môžeš akurát tak nahovárať, pravda je úplne opačná. Bol by to riadny prúser.

Reagovat
olis

Reagovat
icka

Reagovat
Largo

Rog ale rozhodně není typologicky podobný hráč.

Reagovat
olis

netvrdim ze je, ale mohol by tam hrat ak by bolo treba

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger, come on!

Reagovat
Euphael

WTF? Ani zadarmo

Reagovat
Pipo123

Hrajú LM tvl, ale jo radšej nech ide do Crystalu či West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nejit so lepsiho

Reagovat
smazaný uživatel

Vést tyhle namyšlené pičusy musí být fakt hrozně těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Další učitelka z mateřské školky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi hodně zábavný, což má asi zakrývat fakt, že nemáš co říct. Když komentuješ fantomasovy nadpisy tak se fakt hodně bavím, neopouštěj to, co ti jde fakt dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

A ta rétorika jeho agenta je vyloženě absurdní sofistika. Rozumově přeargumentovat něco, co se pocitově nedá. Odvolávat se na srdce vyznívá tak směšně, že už to ani víc směšné nemůže být. To je stejně směšné, jak kdyby říkal kluk holce - miluju tě, ale ta druhá má větší kozy.

Reagovat
Jordi Alba

O holkách ti něco víc poví monty.

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tím má monty? Monty je obdivovatel ženské krásy, na tom mi nepřijde poté co jsem ho pochopil a zvykl jsi na něho, nic hloupého. Možná naopak. Ženská často harmonická krása je zkrátka něco, co je hodnu obdivu a co není hloupé. Narozdíl od toho agentova vyjádření, které si sere do huby.

Reagovat
Jordi Alba

Spíš to bude nějakej honič, ale to je fuk. Agent ať si říká, co uzná za vhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

A to, že si každý může říkat co uzná za vhodné, znamená, že to nevyzní absurdně?

Reagovat
smetos

a co rika nelogickeho, ze by zustal v neapoli, srdicko patri jenom N, ale kdyz nezaplati tak pude? tohle bleje dneska každý

Reagovat
smazaný uživatel

no sám sis odpověděl - bleje

Reagovat
smetos

jenomze to byva casto jejich prace.... on zije z toho kolik zaraba jeho ovečka

Reagovat
smazaný uživatel

Já charakter jejich práce chápu, ale to neznamená, že to vyjádření není absurdní. A proč to neříct, když se dneska tohle sraní do huby bere jako standart.

Reagovat
Jordi Alba

Tak Já nikde netvrdím, že to buď absurdní je nebo není.

Reagovat
Josifek

Ta rétorika není podle mě špatná (možná trochu úlisná), relativně kulantní/diplomaticko politická, spíš ten obsah je problematický (když na to budeme nahlížet s nějakého hlediska vyšších hodnot).

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je dobrá definice.

Reagovat
Josifek

joo, až teda na to s, kde má být z :D

Reagovat
Josifek

Jinak to srovnání s kozama :D, je to těžký, nevím lidi chtěj všechno a zvlášť to, co nemají, pokud mají pocit, že to jinde mohou dostat..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to člověku maximálně přirozené no, pustil jsem se trochu na tenký led. Tohle jsou těžká dualitní témata a názor k jednomu či druhému se člověku může lehce zvrtnout a zrelativizovat. Postoj, který tu prezentuju zastávám i nadále, ale díky reakcím na něj jsem si jeho problematiku trochu rozšířil a uvědomil si, že to není zdaleka tak černobílé. Dík

Reagovat
Josifek

Černobilé to určitě není no, nejvíc to vidím/cítím právě u těch ženských no :D, tam je to silně pudový a s tím se těžko něco dělá, můžeš si stokrát říct, že když seš zamilovanej, tak tě jiný kozy nemají zajímat, ale některý části těla to prostě nechápou

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě s tím vést fotbalový tým máš zkušenosti. Takže tvůj tradiční smajlík vyznívá tradičně stejně nepodloženě jako moje pohoršení. Klasika.

Reagovat
Mada

Co to zase meleš? Proč bych měl mít zkušenosti s vedením fotbalového týmu? Já se směji jak zase moralizuješ. Proč by si hráč nemohl říct o zvýšení platu? Já když půjdu za šéfem s tím že mám nabídku za více peněz dělat stejnou práci, tak mi buď zvýší plat nebo prostě odejdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Andymu jde ale o něco jiného. Na jedné straně agent tvrdí, jak hráč klub miluje, na straně druhé ale lásku ke klubu přebije tučnější obnos. V tom je ten point.

Reagovat
Mada

Jasně, ale základ je ten že chce prostě přidat. Prohlášení agentů nejde brát moc vážně, jsou placeni za to, že zajistí nejlepší podmínky pro svého svěřence.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale agent je s hráčem v určité společné totožnosti. V tomhle případě dělá svou práci prostě špatně. Lidi nejsou hloupí, aby si neuvědomili kolik absurdity se v tom prohlášení skrývá a jak hrozně vyznívá v celkovém vyznění Insigneho postoj.

Reagovat
Mada

Agentovi hlavně záleží na penězích a pokud se mu povede zajisti pro hráče větší plat i za cenu toho že ze sebe a hráče udělá vola, tak mu to bude jedno. Fotbal se v tomhle strašně změnil a obávám se že lepší to jen tak nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, teď s odstupem uznávám, že jsem to trochu přehnal. Nechtěl jsem ani tak kritizovat konkrétního člověka jako spíš lidskou přirozenou nenažranost. Která se samozřejmě i u mě na různých úrovních nepostřehnutě projevuje, abych se za ní následně styděl poté co si to uvědomím. Díky, žes to moje jízlivé vyjádření dokázal vnímat v ostřejších obrysech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle přirozenou nenažranost, a může jít skutečně o cokoliv, nejen o peníze, u sebe patrně čas od času postřehne každý, nejsem výjimkou. Pro jízlivá vyjádření mám pochopení, taky si je neodpustím.

Reagovat
smazaný uživatel

No nemohl jsi vyvrátit, že jsem neřekl pravdu o tom, že vést fotbalisty na téhle úrovni musí být těžké stejně jako já jsem to nemohl nijak doložit či potvrdit. Takže jsi na tom byl úplně stejně jako já, akorát tys použil nadřazeně arogantní výsměch jak je u tebe už koloritem. Trošku nad věcí před těma vyjadřujícíma se nulama na webu, co?

No vidíš, že jsem tě k reakci vyprovokoval. Dokonce se umíš docela srozumitelně vyjadřovat. Co říkáš k rozdílu mezi životním standartem tebe a Insigneho? Ty možná víc prachů potřebuješ, aby ses lépe zajistil, je to víc existenciální a dost možná ani nepracuješ u toho, kdo tě vychoval. Nemusíš mít na zaměstnavatele takovou vazbu. To je dost možné, že to tak máš. Z jiného pohledu to může být klidně tak, že Insigne určitě na nedostatek peněz neumře a jestli jeho agent prohlásí, že Insigne Neapol miluje, ale jinde mu dají víc peněz, tak to zkrátka zní falešně a absurdně. Ani jednomu pohledu se nesměju, směju se tomu vyjádření, které odráží absurdní svět fotbalového byznisu.

Reagovat
Mada

Ok, chápu. To vyjádření je samozřejmě směšné a přesně odráží "absurdní svět fotbalového byznisu", ale nijak nevybočuje ze současného fotbalu. To prohlášení nemusí vůbec odpovídat názoru hráče, agent dělá svojí práci a používá k tomu veškeré možné dostupné možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho agenta chápu, nicméně nesouhlasím, že teď udělal dobrou práci. Podle mě udělal špatnou práci především proto, že fotbaloví příznivci obzvlášť ve vášnivé Neapoli chtějí s klubem a hráči vytvářet citové vztahy a tímhle prizmatem tohle nešťastné vyjádření budou nahlížet. Když Insigne zůstane, tak agent ohrozil jeho pověst. Samozřejmě určitě ne u všech a obecně. Ale minimálně u některých přiznivců ano. A tahle hrozba se mi nezdá jako odvedení dobré práce.

Reagovat
Mada

Já to bral více obecně s tím že agenti toho nakecají spoustu, souhlasím že u klubů jako Neapol to budou brát fanoušci jinak. Ale pochybuji že agentovi bude záležet na reakci fanoušků, to si odnese už hráč sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Pome AS

Reagovat
CubONE

Nic este neukazal a uz chce viac.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně neodcházej z Itálie.

Reagovat
Murtago

Když odejde tak jedině mimo Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Koulibaly?

Reagovat
Whitemedia

Agent: 'Koulibaly's situation with Napoli will be resolved within two / three days'

Reagovat
olis

https://www.youtube.com/watch?v=L8v1CGwqTR4

kopirujem moj komenty co som uz daval viac k tomu asi netreba:

co k tomu napisat, je tam jediny odchovanec, ludia ho miluju, pritom sa uz niekolko sezon hlada a az tuto poslednu mal ako tak na urovni(stale nedokazal udrzat formu aj na jar), vsetci mu davaju cas, bol davany do zakladu aj v case ked bol Mertens jasne lepsi ako on, dostal vsetko co mohol, keby hral niekde v nejakom inom klube kde by nebol miestny odchovanec a vdaka tomu oblubenec celeho mesta tak by uz davno sedel a mozno mal aj po kariere, jeho agent vraj ziada plat cez 4 mega co je sialene, to si moze takto vyskakovat ked da este dve skvele sezony za sebou ked su mu prednejsie peniaze nech si ide, ale je to smutne ze uz aj jediny odchovanec sa takto sprava, no nic, stale je tam Marekiaro jediny napoletano v time

a nech si ide hocikam, niekam do spanielska alebo do bayernu, to je jedno, pride ten jeho dvojmesacny vypadok formy ktoreho sa stale nevie zbavit a uz si nekopne, tam mu to nebude odpustene ako v Neapole

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

,,Lorenzo se rozhodoval srdcem, ale profesionální život fotbalisty netrvá věčně a když jsou ostatní kluby ochotny dostatečně vás odměnit po finanční stránce, pak se dostanete na trh. "

Taková kontradikce. Viz Franckův rozhovor z nedávna. On hrával za menší peníze než Batigol, za mení peníze než Dani, nové příchody dostávaly srovnatelné.

Reagovat
Lech

Reagovat
Airus
Reagovat
Pipo123

To tie priame kopy môže kopať Hernanes, netreba Payeta

Reagovat
Airus

Standartky si rozdělí Dybala a Pjanič, tam jsme krytý dobře. Podle novin teď míříme po kreativním záložníkovi (což rád slyším, protože Matič, Gustavo, Matuidi a Witsel mě fakt nelákaj), prvně to byl Isco, teď Payet/Nasri... uvidíme.

Reagovat
Pipo123

Jednoznačne Isco

Reagovat
Pinturicchio

#blahblahblah

Reagovat
Pettirosso

Takze deal done?

Reagovat
Pinturicchio

Tenkrát opravdu jen blá, blá.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
andycek1

Jedine Isco a ne zadny hype z PL

Reagovat
olis

Ag. Koulibaly: "Tra due giorni saranno annunciate novità e tutto sarà definito". Rinnovo o cessione?

tak som zvedavy, ci to Chelsea zdvihla na 60 alebo ho ADL ukecal na predlzenie, snad ta prva moznost, tychto smradov sa treba zbavit co najskor, vobec sa na neho bude dat spolahnut, bude to mat v hlave, nebude podavat take vykony a s tym pojde dole aj jeho cena, aj ked predlzi tak to bude len take predzenie z donutenia, nech ide prec hned radsej

Reagovat
Deywid

ja ako fanúšik Chelsea dúfam tiež v tú prvú možnosť, stopéra naozaj potrebujeme

Reagovat
Noustress

stopéra naozaj potrebujeme ale nie za 60 mega

Reagovat
icemike

40 by byla dobrá cena, cokoliv nad je už blázinec

Reagovat
Deywid

stopera potrebujeme, tak kludne aj za 60

Reagovat
Whitemedia

blázinec je letos skoro v celé PL, tak proč se nepřidat.. obránce je nutnost, každý to ví a bude se nás snažit natáhnout, zvykni si na to..

Reagovat
icemike

Puvodne jsem myslel, ze alternaci vude Ivan,a ale odchodem Baby je to cele děravé

Reagovat
olis

inak podla sky chce Insigne 4 lebo tolko dostal aj Marek

Reagovat
Jan Horáček

S těmi rečmi, že život profesionálního fotblisty netrvá večně - on by si určitě i v té Neapoli vydělal tolik, kolik normální Ital nevydělá ani za 50 životů. A třeba do nás obyčejných lidí teď pořád hustí o nějakých rekvalifikacích apod. Tak by se ti fotbalisté po skončení profesionální kariéry také mohli rekvalifikovat, ne ? Insigne by si měl dát pozor, aby zase náhodou někho nepotkal, až půjde přes Vomero.

Reagovat
Alberto Aquilani

čím viac peňazí, tým viac míňaš. Určite nebýva v prenajatej garzonke a nejazdí na polovičný lístok na MHD.

Reagovat
Jan Horáček

Mně je to jasné, vždyť třeba kolik vydělal takový Mike Tyson a prý stejně skončil zadlužený

Reagovat
GjøvikFF

Nebo ten blb Řepka. Je docela tristní, k jakým penězům může přijít úplný dutohlav, stačí když umí čutnout do meruny, nebo někomu fláknout po papuli.

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprv Roman Čechmánek

Reagovat
Jan Horáček

To jako opravdu ? Když jsem chodil na ZŠ, tak se mi v Pardubicích na hokeji podepsal na plakát, i když mi nepsala tužka a působil velice sympaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ho videl v pár zápasoch v DEL za Hamburg a chytal parádne Aj v NHL mal 3 výborné sezóny za Philadelphiu Preto je mi ho ľúto ako dopadol

Reagovat
Jordi Alba

Za příběh.

Reagovat
smazaný uživatel

Napůjčoval si prachy a teď dluží, kudy chodí. Dluhy má v x desítkách milionů.

Reagovat
iamek

Hadamczik rikal, ze cca 25% hokejistu v ceske lize nema po konci kariery nic nasetreno. Jasne nejde to srovnavat platove, ale i to vypovida jak sportovci hospodari a hlavne jak spatne investuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Finanční gramotnosti by s měly učit už děti na základní škole.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Ty řeči jsou hrozně směšné a neuctivé vzhledem k tomu, že slávu a tedy peníze fotbalu zajišťují lidi a nikdo jiný. Aspoň trochu respektu bych očekával zdržením se podobných vyjádření jak kdyby fotbalisté měli být něco víc či snad bohové, kteří to desáté lamborghini bytostně potřebují.

Reagovat
Jan Horáček

Reagovat
olis

asi tak, verim ze podobne problemy medzi hracmi a klubmi boli aj v minulosti ale vtedy to netahal kazdy druhy hrac cez agenta do medii, nech si tie sracky riesia sukromne a netahaju to do medii, je to ubohe, nikoho tie sracky nezaujimaju a zbytocne to robi zlu krv medzi fanusikmi a vedenim, a navyse mne nervy

Reagovat
FuckT

Ked tu vidim tych pojebanych kapitalistov tu hore obhajovat taketo zmyslanie, tvoj prispevok naozaj dokaze potesit. Kazdy den zomieraju chudobne deti, ale Insigneho srdiecko, plne lasky, mu asi nedokaze uz pumpovat krv iba za 2 miliony rocne, ale on strasne miluje Napol... Z takychto veci som niekedy naozaj agresivny, by som im buzerantom polamal nohy.

Prec s nim, nech ide prec a hotovo, aj tak mal iba 1 dobru sezonu a aj to je podla mna Sarriho zasluha, hladiac na to, ako sa po jeho nastupe zvysila vykonnost vsetkych inych hracov, vratane toho nasho nanichodneho odchovanca.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já se nesnažím k něčemu patřit a určitě nejsem socialista. Jenom mi tenhle radikální kapitalismus bije do očí a tuhle úroveň už úplně nenávidím.

Reagovat
FuckT

Ja tiez nie som ziadny socialista, ale nebudem teraz velebit kapitalizmus iba z toho dovodu, ze socializmus je mozno horsou alternativou, co je samo o sebe podla mna diskutabilne. Nebudem tu uz vypisovat moje argumenty, ale zhodneme sa v tom, ze mnoho ludi uz je z tejto konzumnej spolocnosti na nervy, a jednoducho jedneho dna sa to bude musiet nejakym sposobom manifestovat do reality, ako to vzdy bolo a dufam, ze aj bude. Jednoducho podla mojho nazoru system, v ktorom najvplyvnejsi ludia celej spolocnosti su castokrat obetami nepotizmu, nie je ani zdaleka porovnatelny s tou utopiou, o ktorej sa nas snazia presvedcit a ktoru sme si chceli vybojovat.

Castokrat mi je velmi luto stareho barda Karla Kryla, ktory po takmer celom zivote upenliveho boja proti komunizmu, musel nasledne po dosiahuti svojich a predstav mnohych inych, nasledne zautocit aj na vysledok ich vlastnej spolocnej koncepcie.

Reagovat
smazaný uživatel

No jenomže nepotismus se děje přirozeně. Je vlastní všem aplikovatelným idealistickým konceptům. A bohužel je vlastní všem idealistickým konceptům i odtažitost, kdy všechny do jednoho vidí produkt a už ne člověka za ním. Takže kapitalismus vidím jako nejpřirozenější ze všech těch utopií, protože nejlépe odráží lidský charakter - člověk v něm má právo se rozhodnout, že se jím nebude řídit, narozdíl od všech těch kolektivismů. Je hezké, že tu byly ideje o rovnoprávnosti, byly asi logickým vyústěním. Celý vývoj dějin je vlastně logickým vyústěním bublajících procesů, které se odehrávaly ve společnosti. Já se na společnost a lidi nezlobím. Není ani na co. To, že si s ní nejsem schopný rozumět a nesdílím její materiální hodnoty je můj problém. Určitě to není důvod k tomu být vzteklý. Naopak si uvědomuju v každou slabší (silnější) chvilku, že mám dost štěstí v jak vyvinutém prostředí se nacházím. Určitě to není to nejlepší, ale taky mohlo být hůř. Největší problém vidím u sebe a u ostatních, že mají neustále potřebu proti něčemu bojovat a když tu ten protivník není, tak rezignují, i když zrovna život v těhle podmínkách určitě nabízí víc než život v podmínkách rozvojových zemí. Zkrátka máme víc možností, ale neumíme s nimi naložit tak jak bychom chtěli, anebo tak jak by se život ukazoval v nutnosti.

Reagovat
FuckT

Vidim vela nezrovnalosti v tom, co pises, jakozto absolutne nesuhlasim s tym, ze na ludsky charakter sa da pozerat ako na homogennu zalezitost. Tazko asi mozeme porovnavat Kryla, Malcolma X alebo Bobbyho Sandsa s Rockefellerom, Bushom alebo Nixonom. Ale presne v tomto su kapitalisti impozantni, ludia vlastne uz aj zabudli, ze to co je prirodzene tym, ktori su jednoznacne nad nami a seru nam denno-denne na hlavy, nemusi byt prirodzene aj ostatnym.

A ake pravo mame? Chod do obchodu a kup si mlieko za 0.30 centov lebo na lepsie ako spodina spolocnosti (poziarnik, zachranar, ucitel... - ved to poznas, 300 e za mesiac, ved iba zivoty zachranuju a vzdelavaju nam mladez, ani vyplaty im netreba davat na cas, nech im skonaju rodiny), a toto mlieko, ako urcite sam vies, vlastne ani nie je mliekom. Je to nejaka pekna, biela, mucna vodicka. Akceptujem tvoj nazor, ale podla toho mojho si obycajny clovek moze akurat tak vybrat to, ze skloni hlavu a bude pit a jest farebne hovna. Nemusime akceptovat kapitalisticke hodnoty, v tom mas pravdu, ale v takto rozbehnutej konzumnej spolocnosti je takmer nemozne zit, ak ich neakceptujes, alebo aspon neignorujes.

A takisto zabudas na to, ze tieto sny o rovnopravnosti, ako ich spominas, nepadli iba tak, pretoze sme si povedali, ze uz sa nam to nechce dalej riesit, ale pretoze nam doslova ODSTRANILI nasich ''prorokov'', a tych by som ti vedel vymenovat naozaj nespocetne vela. A teraz sa nesnazim byt paranoidny ako Hoover, jednoducho iba hlupak si moze mysliet, ze ti ludia, ktori sa postavili proti tejto spolocnosti zomierali len tak nahodou, ze nejaky redneck sa len tak sam od seba vzdy, ked bolo treba rozhodol, ze da dole nejakeho toho prominentneho revolucionara, ci uz mierumilovneho alebo nasilneho.

A samozrejme, ze mas stastie, ze v akom prostredi zijes, kapitalisti a naucili chodit po hlavach mrtvych, dajme tomu, aby som ti ponukol specificky pripad, domorodcov, a dajme tomu v Ecuadore, kde im postavili ropny sektor 14 a 16, a ked sa im to nepaci, tak jeb ich vsetkych dole ved co budeme. Potom uz iba fotka zverejnena oddanym obcianskym zurnalistom, aboriginalna mamicka so svojou malou 5 rocnou dcerkou rozjebane na sracky kdesi v pralese. Ale my sa vozime, tak mame v pici, nie? The natural habitat of the wild shall exist no more, a ako spieva Karel, HLAVNE BEZ OHLEDU.

Nechcem sa uz k tomu moc vyjadrovat, nerad pisem v slovenskom jazyku a este som si pri krajani ladu pred chvilou takmer odsekol prst. Posledna vec, ktoru chcem povedat je to, ze tato diskusia a vsetky im podobne su takmer zbytocne, kedze dost aj zalezi od toho, ake informacie clovek ma a ako tieto informacie suhlasia s jeho charakterom, myslienkami, presvedcenim, atd. a takisto aj jeho schopnost tieto informacie pochopit a vylovit z nich to dolezite. My dvaja tu tera z mozeme po sebe hadzat zavery utvorene z informacii, ktore nam boli dostupne a na ktore sme bud nahodou natrafili alebo sme ich poctivo vyhladali, ale uprimne, tazko asi jeden z nas takto po internete zmeni nazor, pretoze to by sme tu museli naozaj pisat basne...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale už to že využíváš možnost vyjebávat se na internetu je první znak tvého pokrytectví. Ano můžu působit trochu lhostejně, ale sral bych si do huby, kdybych tu mluvil o svých hlubokých morálních ideálech. Ono totiž je hrozně ubohé o tom mluvit, pokud to nepropojíš s činem. To je vůbec obecně problém liberálních intelektuálů, kteří ztěží můžou kdy prorazit ve všech vrstvách společnosti. Daleko spíš budou ty nižší patra společnosti obdivovat boxera, který ze sebe nedokáže dostat ani hlásku, ale jde si rozmlátit hubu, protože je to to jediné co umí a co mu zajišťuje důstojnost. Dále tě znepokojuje kvailta jídla, přitom pokud by si byl tak skromný jak se snažíš působit, tak by ses nad tím ani nepozastavil. Sám jsem se dlouhou dobu živil za 10kč denně, člověk je asketický tvor, když musí dokáže žít úplně z minima a nijak výrazně ho to nelimituje. Tak k čemu pak nadstandartní potraviny? V ideálním případě vytvoř vlastní potraviny. Ale ono ne, ono se o tom jenom dobře kecá a skutek utek. Ne, my si budeme dopřávat fantastické zahraniční pochutiny a při vychutnávání si jejich lahodné chuti budeme božákat nad hladovějícíma děckama v Africe. Obrovský lol.

Já vidím v člověku homogenní povahu. A to především tu pudovou, jejíž součástí je i tendence dominovat nad slabším. Jasně, že jsme do určité míry zdeformovaní prostředím, antropolog by určitě potvrdil, že v někde v paraguajském pralase je skupina mírumilovných domorodců, kteří se snaží žít v souladu s přírodou, ale nadávat na systém a přitom si dopřávat kuřecí prsa z velkochovů s hranolkama - to neberu. Pochybuju, že si žiješ jinak, jsi v tom namočený beztak stejně jako já. Ale je tu jeden aspekt, který je oproti pojetí kolektivistických ideálů lepší. Prakticky se svým životem můžeš udělat vzhledem k systému co chceš. Vzpomínám, že mi rodiče říkali, že dřív bylo normální, že mívali lidi politické problémy s tím se dostat na střední a vysokou školu. To je teprve wtf.

Dokážeš jít o desítky roků zpátky pěstovat a chovat zemědělské plodiny a zvířata? Tak aby ses nemusel cítit provinilý, že využíváš i produkty, které jsou na úkor jiného člověka? Jako řekni mi v čem a kdy tu byla spravedlnost. Nikdy tu nebyla a pudy nebo jiné i individuální mocenské zájmy vždy dominovaly nad abstraktní morálkou a bude to tak, ať už bude společnost sebespravedlnější. Je snadné mluvit o tom, že si člověk vybere asketickou morální cestu, ale horší je z té cesty nesestoupit. Já znám spoustu lidí, kteří na svých ramenou nesou celou tu nespravedlnost světa, ale přitom si lítají letadlem, aby naplnili svou nenažranou a neustále nenaplněnou potřebu zážitků. Opět wtf?

Tu poznámku o rovnostářství jsem nemyslel ironicky, spíš tak jak jsi to napsal - jako ve společnosti se nacházející zřejmé důvody, které k tomu vedly a já nemám právo je kritizovat.

A ty nechodíš po hlavách mrtvých? Lol, píšeš si na net, že společnost chodí po hlavách mrtvých. Necítíš tam tu absurditu? Edmund Burke prý napsal, že nejhorší je, když si jedinec myslí, že nemůže změnit charakter společnosti. A já bych dodal, že ještě horší je, když si to jedinec myslí, ale stejně si neodpustí drtivou kritiku, která především poukazuje na jeho slabost a neschopnost, na nic jiného. Všichni ti západní rýžožrouti, kteří se na tebe dívají s pohrdáním, když si dáš maso a přitom rýžová pole deformuje život v ekosystém stejně jako velkochov.

Jinými slovy už jsem vyrostl z toho vidět, že je všechno kolem mě špatně, jak kdybych byl samostatná entita, která je mimo to. Jestli chceš pro svět něco udělat, tak udělej. Já těmhle lidem tleskám. Mám k nim velkou úctu, ale zároveň sám nedokážu cítit k cizímu než ke svojí rodině takovou starostlivost. Budiž, jsem zmrd. Ale než něco opravdu neudělám, nebudu ze sebe dělat, že nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

máš opravdu hodně dobré názory a jsi taková svým způsobem čistá duše. Takových lidí moc není.

Ale s čím zásadně nesouhlasím je, že ho napadáš za kanály, kterými se snaží svoje myšlenky šířit. To mi přijde jako hloupost, protože pokud opravdu něco chce změnit, tak přece musí k šíření myšlenek používat ty prostědky, které využívají ostatní - prostě proto, že je využívají i ostatní.

Reagovat
Al Capone

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutné že nejaký debil dostane za týždeň nahánania sa za loptou rovnako € ako niekto za 5 rokov tvrdej roboty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zas pozor. Já nejsem proti kapitalismu. Jen mi vadí jeho radikalita, kterou výmluvně odráží to prohlášení agenta.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Reagovat
frank

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
pobody's nerfect

má smlouvu na 3 roky, pokud nepřijde extra dobrá nabídka, tak ho letos nemusí pouštět a on ani na ceně příliš neztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Je vlastne šanca že Neapol aspoň zopakuje minulú sezónu? Ja si myslím že nie. Dôvodom môjho pesimizmu je pochopiteľne odchod Higuaína do konkurenčného klubu (Juve). Ako vidím, hráčom nestačí že tým bude hrať LM a chcú odchádzať a myslím že to nebude len prípad Insigneho. To je tam až tak zle? Naviac nikoho extra nepriviedli narozdiel od Internistov a Juve, takže očakávam že na Neapol zase ostane iba európska liga.

Reagovat
olis

sance su velmi velke, Higuain sice odisiel ale je tam Gabbi a Milik a hlavne u Gabbiho je velmi velka sanca ze bude skvely, skvalitnila sa lavicka a mercato este neskoncilo, zaklad ostava ten isty, jedine co sa zmeni je Higuain a mozno Koulibaly, ale nahradeny budu velmi dobre tym som si isty, v time je stale dostatok hracov ktory maju velku chut bojovat naplno, takze by som sa toho nebal, a hlavne na co vela ludi zabuda je ze mame Sarriho, to Sarri spravil z Higuaina golostroj, to Sarri dokaze z kazdeho hraca dostat maximum a to iste sa mu pravdepodobne podari aj s nahradami za Higuaina a Koulibalyho

Reagovat
smazaný uživatel

Si optimista, to ma tesi. Akoze samozrejme ze Milik je super nahrada, nemyslim ze Gabbi je az tak skvely ako tvrdis. Ja sledujem spicku serie a podobne tak neviem. Ale mas pravdu, Sarri je najdolezitejsia cast a dokaze pracovat z hracmi. Koho by si inak chcel priviest? Al

Reagovat
smazaný uživatel

Ale napriek tomu ostavam na zemi a myslim ze skoncite az 4.

Reagovat
FuckT

Pamatam si, ked tu ludia tipovali umiestnenia timov pred zacatim minulej sezony, a poviem ti, ze SSC bol castokrat na 4 az 6 mieste, ale Inter a AC vyssie, a to, kde sa vacsinou nachadzal tim stareho Medveda, to je snad jasne kazdemu. A vidis, skoncili sme 2, a myslim, ze sme dobre odhrali oba zapasy s Juve, az nad moje ocakavania. Tuto sezonu by som sa najviac obaval skor CHL, jakozto hrat EL zaroven s poharom a ligou je jedna vec, ale hrat CHL je vec uplne ineho charakteru.

Reagovat
smazaný uživatel

skúsim ja dať typ (aspoň špičku) pre ďalšiu sezónu:

1. Juventus

2. Inter

3. Napoli

4. Roma

5. Fiorentina

AC bude rado ked nebude musieť bojovať o záchranu... a to platilo aj pred minulou sezónov

Reagovat
smazaný uživatel

ale sak AC maju novych majitelov a podla mna este investuju toto leto do posil, navyse si myslim, ze Montella je dobry trener.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to vraví fanúšik Interu to že maju nových majiteľov ešte nič neznamená a zatiaľ všetky investície poslednej doby až boli tak stály za hovno. No ale máš pravdu, Montella je dobrý pretože vie s takými priemerákmi pracovať,akých ma AC v kádri

Reagovat
exot12

Bacca, Romagnoli, Bonaventura a koniec koncov ani Kuco nebola zlá investícia

Reagovat
smazaný uživatel

Kuco vlani spolu s Baccom boli jediný nad priemeráci v týme. Ešte Bonaventura bol fajn. Inak všetko ostatné by sa do zostavy Kolina nikdy nevošlo a to ťa a AC vôbec nechcem uraziť...

Reagovat
CubONE

Nas najlepsi hrac Bonaventura bol "len fajn"? Antonelli, Romagnoli hrali tiez dobre, Gigio objav sezony. Viaceri by v Koline fakt nemali problem, dokonca aj z tych horsich hracov.

Reagovat
Noustress

velmi divné porovnanie ale keď už si začal tak musím podotknúť, že ak by sme pomyselne zlúčili minulosezónny Koln s AC tak by v tejto spoločnej zostave boli maximalne 4 hráči Kolnu aj to silno zvažujem či by som dal prednosť Hornovi alebo Donnarummovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná vec, Timovi predsa a tým nechcem spochybňovať brankárske kvality Donnarumu. Nie je to divné porovnanie, Koln má aktuálne (nie o moc) ale lepší káder.

Reagovat
Noustress

1.Juve

2.AS

3.Neapol

4.Inter

5.AC

Reagovat
FuckT

Ak by nahodou odisiel Kolibaly, vidis realne stopersku dvojicu Tonelli - Albiol? BTW uplny suhlas s tym Sarrim, tiez som to uz niekde pisal.

Reagovat
olis

Tonelli zatial stale netrenuje s timom, ma zapalene slachy alebo nieco take takze ten sa tak skoro do zakladu nedostane, skusame Maksimovica ale Turin zatial odmieta, pochybujem ze sa dohodnu

Reagovat
FuckT

To sa akoze neda dokopy do zaciatku sezony? Nehorazne mi lezie na nervy situacia Koulibaliho, ta predstava, ze by sme mali stopersku dvojicu Tonelli - Kalidou sa mi naozaj pozdavala, aj ked Albiol si podla mna za vykony z minulej sezony takisto zasluzi hrat, co som si nemyslel, ze niekedy poviem. Serie ma to z toho dovodu, ze suhlasim s tebou v tom, ze je zbytocne, skodlive a dokonca aj ponizujuce drzat v time hracov na silu, ale bohuzial to uz zacina vyzerat tak, ze coskoro to snad uz ani nebude mozne!

Preto sa asi pojdem ADL vysrat pred dvere jeho haciendy, ak nahodou Gabbiho preda po tom, ako vyborne podla mna doteraz znasal svoju poziciu a stale aj skromne znasa. Aj jeho agent mi pride skor ako taky prijemny kaprik, narozdiel od tych piraniek a zralokov, co tam teraz povacsine plavaju.

Reagovat
FuckT

*coskoro to snad uz nebude inak ani mozne...

Reagovat
olis

tazko povedat kedy sa da dokopy, toto su take zranenia ktore sa mozu dlho tahat, vraj to dojebali este v Empoli ale v tom pripade neviem ako mohol prejst cez zdravotnu prehliadku, mozno si mysleli ze to daju rychlo dokopy, podla mna si tiez Albiol zasluzi zaklad, sice nechce predlzit zmluvu ale sprava sa ako profik, je ticho a robi si svoju robotu, takze aby som to zhrnul u Tonelliho to na zaklad aspon prvych par mesiacov nevidim, bud to bude Albiol - Koulibaly alebo ak odide Koulibaly tak Albiol a nejaka posila, napriklad Maksimovic, este dodam ze stoper pride mozno aj ked ostane Koulibaly a to kvoli tomu ze Koulibaly spolu s Ghoulamom budu hrat v zime africky pohar narodov a aj kvoli Tonelliho zdravotnym problemom

Reagovat
Votas

Albiol - Ranocchia... na to bych byl zvědavej

Reagovat
cresposuper

Pre vas je to celkom skoda, Tonelli vo forme je top, skvely stoper.

Reagovat
FuckT

Kuuurva, na ten Africky pohar som uplne zabudol.

Reagovat
9augi9

Inter by som až tak do popredia nedával, vymenil sa tréner 10 dní pred začiatkom ligy, kým si to sadne, ak vôbec, postrácajú na začiatku dosť dôležitých bodov, Neapol vidím v tomto lepšie, samozrejme na Scudetto to najskôr nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bude Juventus pred druhým mužstvom ligy tradične o 15-20 bodov. A o druhé miesto bude hrať Inter, Napoli, AS a Fiorentina.

Reagovat
9augi9

Inter nebude. A ani Viola, lebo hovno posílila.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš? Ja vidím Inter v popredí lebo Mancini odišiel. A prišiel De Boer ktorí vie hrať útočný futbal a tie posily až tak špatne nevyzerajú, napr. Ever Banega.

Reagovat
GEGE

Lorenzo zklamal...

Reagovat
snuff24

odejde Insigne,Higuain,Gabi.. vezmou Icardiho a o konkurenta míň

Reagovat
olis

aj tak by sme skoncili pred vami

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom tak nepochopitelného? Samozřejmě, že si vydělává hodně nadstandardně, ale to znamená, že nemůže požadovat víc? Když budete makat za 50 měsíčně a někdo vám nabídne dvojnásobek, asi se taky nebudete dlouho rozhodovat. Když ho chtějí udržet, tak by ho měli adekvátně zaplatit, to je všechno.

Reagovat
CubONE

Ale vyssi plat si vykonmi zatial nezasluzil.

Reagovat
snuff24

Si dělají prdel s tim Mariem ? za takový prachy to by fakt nebyl někdo lepší ? A proč pořád posilujeme tam kde nás tak bota netlačí

Reagovat
smazaný uživatel

citam o nom nejake clanky. vraj je to skvely b2b zaloznik a bol by dobrou posilou. suma 50 mega je ale prejebana, to je mega vela, mimo chapanie. aj ked v dnesnom futbale...

Reagovat
9augi9

Thorir si robí z Interu svoju hračku a rieši to čisto ako biznis, kúpi hráča za 50, ktorého síce nepotrebujete ale v budúcnosti je tu potenciál streliť ho za viac. Niečo na štýl Valencie, vraj aj to stálo za Manciniho odchodom.

Reagovat
cresposuper

Strelit ho za viac? Skor by som povedal , ze to bude druhy Quaresma, ktoreho sa nebudeme vediet zbavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký Mário? Joao Mário? Tak to by byla výhra. Ten bude jednou skvělý. On je nevýrazný, ale do těch lokálních bojů uprostřed je to nedocenitelný hráč, protože nejenže je agresivní, ale taky prakticky neztrácí míč. Na euru na něm viseli třeba i tři hráči a on ten míč udržel. Takový hromosvod, který udrží na zemi spoustu těžkých míčů a pak je dále distribuuje. Jako záloha se jmény jako Banega, Joao Mario, Kondogbia, Medel, Brozovič už má hodně dobré parametry.

Reagovat
smazaný uživatel

uprostřed hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Přál jsem si ho jednu dobu do Atlética, taky se o něho myslím Atlético zajímalo a už tohle samo o sobe je vynikající reference, protože Simeone je na záložníky opravdu dost náročný.

Reagovat
smazaný uživatel

jj presne ten.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho berte. Simeone stejně poté co vyhraje LM bude volný a půjde k vám. Aspoň to bude mít připravené trochu.

Reagovat
Pipo123

Má 25 rokov a za sebou jednu podarenú sezónu, Neapol ho dlho držala v časoch kedy hral totálne hovno. Uvidíme či potvrdí formu aj v ďalšej sezóne, aby nedopadol ako Anderson.

Reagovat
10

vždyť hrál hovno už velkou část jara

Reagovat
smazaný uživatel

válel pouze na podzim (protože jsem ho mocně kritizoval )

Reagovat
Pipo123

Já som Neapol moc nesledoval, v jeho veku mal mať už viac dobrých sezóna za sebou, preto som aj uviedol Andersona, ten mal podstatne lepšiu sezónu a ako dopadol vieme všetci. Ale ten je ešte mladší, to od Lorenza sa čaká podstatne viac a mal by byť ťahúnom Neapolu.

Reagovat
Pipo123
Reagovat
smazaný uživatel

Moritzko uvidíme, jak dlouho ti to vydrží

Reagovat
Pipo123

Chlapec sa vyhraje a o dva roky do Bayernu za 40 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Potenciálu v něm je kupa, ale zatím stejně, i přes slušné výkony posledního podzimu (na jaře byl jalový), zůstává za očekáváním. Peníze, které si žádá, si nezaslouží. On se hodí do trojčlenného ofenzivního fantasy, ve kterém může hrát zleva, ale často si nabíhat do středu. V tomhle si ohromně uměl vyhovět s Immobilem ještě v Pescaře. Svým způsobem, když vezme rozum do hrsti, by mu mohla sednout spolupráce s Gabbiadinim., podstatně více než s Higuaínem, který ho podle mě v tomto i brzdil. Otázkou ovšem zůstává, jak to vidí Sarri a jestli se k tomu sám Lorenzo postaví čelem. Ani v jednom z těch klubů, na které agent naráží, by nedostal tolik prostoru, kolik může mít v Neapoli.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
olis

uz nepride nikto na hrot

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
FuckT

Mari sa mi, ze nedavno sa stalo nieco podobne, teda tym myslim, ze bolo vypustene do medii podobne prehlasenie. V tom nie az tak davnom pripade to ale nakoniec zostalo iba v teorii, tak budem dufat, ze to tak bude aj teraz.

Reagovat
Pipo123

“I think a central defender and a winger will come in,” sporting director Tare told Sky.

“Bastos and [Paul-Georges] Ntep are two names who could become Lazio players, but there are also other options.

Čo je zač ten Bastos a Ntep ?

Reagovat
Dejwa

Není to Michel Bastos?

Reagovat
Pipo123

Ne, čo čítam tam nejaký angolský stopér...

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
Pipo123

Nedávno sa za to omluvil, že on nečakal také reakcie fanúšikov kvôli tomu

Reagovat
10

proč furt sháníte levý křídlo, když na tu pozici máte asi 5 hráčů v čele s Andersonem a Keitou?

Reagovat
Pipo123

Anderson pôjde na pravo kde hrával docela často, on sám povedal že tam sa cíti lepšie, Kishna v príprave hraje tiež na pravo. Myslím že to je v celku jedno, Anderson aj Keita vedia zahrať na oboch stranách, docela slušne to vedel aj Candreva. Čakám že Simone ich bude prehadzovať počas zápasu tak ako to robil Pioli.

Reagovat
Pipo123

Máš nasledovaného toho Ntepa ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ntep býval velký talent, tež jsme práý po něm kdysi šli, ale osobně ho považuji za slabšího Gervinha.

Reagovat
Pinturicchio

Mandragorova operace byla úspěšná. Za pár dní začne s rehabilitací, vrátit se má za 3-4 měsíce.

Reagovat
10

na to, že se ještě minulej týden mluvilo o tom, že možná nebude na druhou operaci muset...on klidně mohl být překvapením v prvním týmu

Reagovat
Pinturicchio

Je to v prdeli, no. Možná i proto ten zájem o Bentancura.

Reagovat
10

to je jeden z těch hráčů, kde mělo mít Juve opci za Teveze...ale zatím s náma Boca vždycky strašidelně vymr(Va)dala, takže bych si nedělal naděje

Reagovat
Pinturicchio

€9.4m za Rodrigo Bentancur Colman, €8.2m za Franco Sebastian Cristaldo and €6.9m za Adrian Andres Cubas.

Snad je to pravda, za ty peníze by to byla paráda, kvalitní univerzál s plnou prdelí talentu a navíc Uruguayec.

Reagovat
Pipo123

To sú prestupy jak podla FM tvl, Marotta asi hraje. V mojej hre bol práve Cubas nástupca Claudia v zálohe Juve

Reagovat
Pinturicchio

Počkej, ty vole, až si to přečte Bianco.

Reagovat
maras93

O něho máme také zájem. V případě, že Boce dáme nabídku 15m €, tak vy buď musíte dorovnat nebo souhlasit s prodejem ? Nebo to můžete zamítnout a dát jen těch zmiňovaných 9.4m € ? Nemam v tom uplně jasno. Díky

Reagovat
Pinturicchio

V ideálním světě by asi platila možnost, kterou zmiňuješ v druhé otázce, ale jak psal 10, Boca a zvlášť ten jejich prezident Angelici jsou pěkně vychcaní hajzlíci.

Reagovat
maras93

Tak to podle mě taky ostrouháme.

Reagovat
Pinturicchio

Juve beztak taky, protože opce, neopce, letos v lednu jednali o jeho přestupu do Realu, takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

doufal jsem, že dostane prostor, takhle půjde v lednu zase jen někam hostovat, aby se rozehrál

Reagovat
Nuno čomes

Na Monchengladbach je menší kurz než na nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

lebo Benes

Reagovat
smazaný uživatel

ak Gabigol pojde do Juventusu bude to buduca megastar, ak pojde k nam, som si isty ze to bude mega fail.

Reagovat
Furia Ceca

Matić údajně zažádal o přestup do Juventusu

Jeho výhoda by ale mohla být, že nebude "zas tak dobrej" a Lemina se zdravým Asou dostanou víc prostoru.

BTW: věděli jste, že Matić hrál dva roky v Košicích? Kluci ze Slovenska asi ano, já se to dozvěděl teprve nedávno a dost mě to překvapilo...

Reagovat
smazaný uživatel

on má aj slovenské občianstvo

Reagovat
10

tomu nevěřím, pro Conteho bude klíčovej, to je přesně hráč na CM podle jeho gusta

Reagovat
Inter Eterno Amore

Nemanja je náš žltomodrý

Reagovat
smazaný uživatel

sak ho Janko Kozak objavil :)

Reagovat
smazaný uživatel

aj jeho brat hral v kosiciach myslim

Reagovat
Pipo123

Lazio, Tare: “Bastos potrebbe diventare un nostro giocatore.

Já ho síce nepoznám, ale trošku nechápem prečo sa točíme okolo takýchto borcov. Skôr by ma potešil ten Barba za podobnú cenu

Reagovat
lucius6

To je Bastos ze Santosu?

Reagovat
lucius6

*Sau paula

Reagovat
Pipo123

Ne nejaký obranca Rostovu

Reagovat
lucius6

Naprosto neznámej hráč s podprůměrný ligy a navíc Angolan. To v Serii A neni žádnej stoper?!

Reagovat
Pipo123

Neviem neviem, vraj na neho idú dobré referencie, Rostov hraje dobre a moc gólov nedostáva, má rok do konca kontraktu a ponúkame 4 mil e. Čo som videl nejaké videá tak nevyzerá zle, ale na videách vyzerá dobre aj Mauricio

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Votas

Reagovat
10

nehulí on trošku? to by dost věcí vysvětlovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby pak by ty jeho kiksy byly omluvitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

tak unho je to skor valium

Reagovat
smazaný uživatel

No videl som väčšinu zápasov Neapolu ale za ten plat vážne nestojí, aj ked občas vymyslí niečo fantastické tak drvivá väčšina akcií u neho v zápase končí a dosť mi to leze na nervy

Reagovat
ED91

Hráč by si mal pýtať vyšší plat výkonmi a nie ústami...

Reagovat
smazaný uživatel

Insigne + Manolo + peníze za Maurita?

Reagovat
smazaný uživatel

hahah tak to je uz mega scifi.. ale Icardi je vraj smutny ze skoncil Mancini a vcera rokovali skoro 3 hodiny Neapol a jeho cubka

Reagovat
Koubinhor

tož takových 30M a plácnem si

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele