Na světovém šampionátu si nakonec nezahraje ani Castillo

09.06.2014, 10:57
Aktuality
Segundo Castillo se stal dalším z řady nešťastníků, kteří se kvůli zdravotním důvodům musí vzdát šance na start na mistrovství světa těsně před jeho začátkem. Zkušený záložník nestihne včas doléčit poraněné koleno, v nominaci ekvádorské reprezentace ho nahradil Oswaldo Minda...

Dvaatřicetiletý Castillo si na světovém šampionátu už zahrál před osmi lety v Německu, kde Ekvádorci postoupili ze základní skupiny a v osmifinále těsně nestačili na Anglii. Druhou účast ale hráč saúdskoarabského Al Hilalu nepřidá, stopku mu vystavilo zranění kolenních vazů, které si přivodil v přípravném utkání proti Mexiku.

"Navzdory svému velkému úsilí i skvělé práci celého lékařského týmu nebude figurovat na soupisce," oznámil v prohlášení ekvádorský svaz, přičemž reprezentační trenér Reinaldo Rueda do týmu povolal jiného záložníka, Oswalda Mindu hrajícího za mexický Chivas.

Ekvádorci se na turnaji představí v základní skupině E, kde jim budou v cestě postupně stát výběry Švýcarska, Hondurasu a na závěr Francie.

Autor: Petr Vaněček / mirror.co.uk, lequipe.fr

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ibrahimovič jezdí po světě a odrovnává jednoho po druhém. Když ne on, tak nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi velice bystrý

Reagovat
Ferguson6

Tak pôjde Tercio

Reagovat
FC Porto FC

pamatuju z Wolverhamptonu

Reagovat
Puskas

já to jméno čtu poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

Další zranění. Fakt super, teď místo něj na MS vezmou nějakou mindu..

Reagovat
Zaschrona

Skoda, rad bych ho po letech zase videl hrat...

Reagovat
salami

jedno ze zaviněnejch zranění, škoda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele