Musíme zůstat trpěliví, nabádá Ranieri

22.11.2018, 17:10
Aktuality
Po reprezentační přestávce se nám znovu rozjíždí Premier League, kde Fulham poprvé pod vedením Claudia Ranieriho přivítá Southampton. Ostřílený manažer nabádá své nové svěřence především k trpělivosti...

Fulham se mezi anglickou smetánku vrátil po čtyřech letech, když loni dokázal postoupit přes play-off, ale zatím se mu nedaří, načež se s pouhými pěti body krčí na dně tabulky.

Po poslední porážce na Anfield Road (0:2) a sérii šesti utkání bez bodového zisku vedení londýnského klubu rozhodlo o odchodu Slaviši Jokanoviče, kterého nahradil Claudio Ranieri.

Zkušený italský manažer naposledy vedl Nantes, ovšem předtím se do myslí většiny fotbalových příznivců zapsal tím, že s podceňovaným Leicesterem City vybojoval titul.

Nyní bude s tradičním londýnským klubem bojovat na opačném konci pelotonu, přesto zůstává klidný a své nové svěřence nabádá k trpělivosti. "Musíme zůstat klidní a pokračovat v práci, protože během krátké doby nejde všechno změnit," vyhlásil Ranieri před víkendovým zápasem se Southamptonem. "Je důležité bodovat, ale ještě důležitější je si udržet mentalitu a nevzdávat se, ani když se nedaří. Na konci sezóny budeme odměněni," nabádá manažer, jemuž pomáhá bývalý záložník Scott Parker.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Třeba rovnou vyhodíš Hughese

Reagovat
Mariano13

Už by bolo načase

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak článek z fify.

Reagovat
Swarley

to jsem si říkal tak první dva roky...

Reagovat
cristiano.K.

v důchodu?

Reagovat
Swarley

Nejhorší je, že už já se ho ani nedoziju, natož vy

Reagovat
Ross Geller

Proč by ses nedožil, tě klepne pepka?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele