Milánu můžu hodně pomoci, věří Honda

04.01.2014, 19:37
Aktuality
Japonský záložník Keisuke Honda dnes přiletěl do Milána a chce se co nejdříve zapojit do akce. Pro zimní posilu AC je příchod k rossoneri splněným snem. Honda věří, že se stane jedním z lídrů slavného týmu, jemuž probíhající sezona nevychází podle představ.

"Jsem nadšený, že jsem zde. V letadle jsem se dobře vyspal a nejraději bych hned hrál. Těším se na nové spoluhráče. Věřím, že jsem schopen dát týmu něco navíc," prohlásil Honda, jehož na letišti přivítalo několik stovek fanoušků AC.

V Miláně si od něho hodně slibují, ve fanshopu už zmizela víc než tisícovka jeho dresů s číslem deset. "Čekal jsem na tuhle chvíli hodně dlouho, je to pro mě splněný sen. AC je pro mě legenda mezi kluby, fandil jsem mu od mala," pokračoval Honda. Milán za něj nemusel platit ani euro, protože mu v CSKA Moskva vypršela smlouva.

Pondělnímu zápasu s Atalantou bude Honda přihlížet jenom na tribuně. Ve středu bude oficiálně představen fanouškům a novinářům a o dalším víkendu by neměl chybět při utkání se Sassuolem.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (303)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele