Matějů v sobotu za Benátky nenastoupí, měl pozitivní test na koronavirus

11.02.2022, 16:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
fabec1222

Takovej Trojskej kůń

Reagovat
Remt

Doslova. Tragéd, co se profi fotbalistou stal úplným omylem

Reagovat
Cotton

Reagovat
Remt

Pokud dáš takovouto reakci, tak jsi hádám neviděl tohoto hráče v repre. Pokud jsi ho viděl v repre, tak by jsi takovou reakci dát nemohl.

Reagovat
Cotton

Neříkám, že je to hráč pro repre, ale do Serie A se asi nikdo nedostane jen tak a musí něco umět.

Reagovat
Remt

Stejně jako se tohle pako dostalo do Brightonu? Majstrštyk hráčova agenta a zároveň důvod proč postavit ke zdi toho trotla, který ho pro Brighton vyskautoval. Tenhle hráč má tak na okresní přebor. Ale kariéru udělal slušnou na to jaký je to nekop, to ano

Reagovat
dave30

Dlouhodobě se divím, proč sportovní vedení všech klubů nekonzultuje své nákupy zde na EF.

Reagovat
Remt

Ušetřili by spoustu peněz no nedaj si říct a nedaj

Reagovat
dave30

Reprezentační zápasy zajímá pár fanoušků dané země. Odborníky možná tak závěrečné turnaje (MS a kontinentální). Ostatní v podstatě nikoliv, jelikož hráči většinou nastupují (na rozdíl od mateřského klubu) často mimo pozici, velice často s někým jiným (nesehranost) atd. Takže posuzovat kariéru pouze podle asi 10 zápasů za rok (v jeho případě ani toto) nemůže nikdo, kdo sportu rozumí. Ale u nás jsme na to odborníci a hráči jako Plašil, Suchý, ale i Darida, Kalas (a určitě je jich více) by mohli vyprávět.

Reagovat
Remt

tak můžeme se bavit o tom proč se o něj zajímal Brighton když neměl tenkrat jiste misto ani v zakladu Plzne. To by hadam tehdejsi skauty tohoto tymu mohlo zajimat. No bylo jasny, ze to v anglii bude totalni provar a jak to dopadlo? Byl.

Reagovat
dave30

Na to ti odpovím jediné. Patrik neměl místo ve Spartě. Nic není černobílé...

Reagovat
Remt

A já ti na to odpovím to že jsou hráči, kteří se zvednou jako třeba Patrik a pak jsou hráči jako Mateju, kteří jsou looseri celou kariéru a tomu kdo ho pozval do repre bych dal vyhazov. To raději hrát v 10.

Reagovat
dave30

Ty jsi ho viděl hrát v Itálii? Já předpokládám, že ho pozvali na základě referencí a pozorování. Tak jako u jiných hráčů. A stejně jako u jiných hráčů, to občas nemusí vyjít. Opět totéž. Všechno není úplně černé, ani úplně bílé. Ale jestli víš na 100% jak na to, tak okamžitý sprint na Strahov.

Reagovat
Remt

Všechno není černé a bílé? Pokud bude tenhle hráč hrát příště za repre, tak na jeho straně to bude zas a opět hodně černé, to ti můžu garantovat, to vím s určitostí, na to bych si klidně vsadil, protože tam bys ani prohrát nemohl. To že ho obejde i ten největší nýmand a to že neodcentruje ani jednou pořádně, tak na to se můžeš spolehnout. Pokud už nemáme na tuhle stranu nikoho jiného, tak mám radu pro trenéra - hraj v deseti. Nebo na ten post dej třeba třetího gólmana, horší to bejt nemůže než tahle parodie na fotbalistu

Reagovat
dave30

Jak říkám. Okamžitě na Strahov. A to hned...

Reagovat
Remt

Taky si rikam, že tady jen mrham svym talentem

Reagovat
dave30

Reagovat
eder

No vida, konečně něco pozitivního...

Reagovat
pobody's nerfect

Poslední pozitivní věc, co tam předvede.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FiX

Reagovat
smazaný uživatel

Ma Omikron nebo Delta variace,mně bych to zajimalo

Reagovat
smazaný uživatel

Má Matějon.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky celkem vyživní

Reagovat
STR

Ty buď rád, že se svým IQ tady můžeš psát, lidí co mělo podobné otázky pomřelo na ARU dost. Takže jestli si myslíš, že seš zajímavý, tak nejsi. Takových hrdinů jsme vezli na ventilátoru plno, a neser to sem to fotbalu, protože tady si člověk užije aspoň nějaký relax.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo dedo tykváč

Reagovat
Radikal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ingimir

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele