Martin Hašek povede druholigový Sokolov

28.12.2007, 14:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hodně štestí v prvním angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ano štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

všeobecně je známo že kde je hřebík tam je hašek, takže by se možná hodilo napsat; nový trenér hřebík - hašek spolupracovník. co se mě týče, tak já mám hřebíka a jeho '' aktivní presing'' velmi rád a jen vzpomínám co dokázal se spartou v LM v sezóně 2001/02... (škoda jen že čeští manažeři nejsou pro dlouhodobější koncepci v klubech a výsledky chtějí po trenérech hned, možná by takových výsledků bylo více - i když přístup slavie mi je taky sympatický - výchova mladých perspektivních hráčů a jejich zabudování do týmu je na super úrovni, myslím si že s takovým přístupem u titulu neskončí a půjdou výš) ...proto přeji haškovi (synovi učitele hřebíka) hodně štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tam cetl ze ten jejich asistent je vytahl s te slamastiky na 9.misto takze zmenu stejne jako ve Slovacku nechapu.Na druhou stranu mu preji hodne stesti potazmo Hrebikovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že už nekomentuje, zápas Nizozemsko - Portugalsko na MS 06 byl legendární.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele