Manchester získal Diega Forlana

23.01.2002, 10:36
Aktuality
Uruguajský útočník Diego Forlan v úterý odpoledne podepsal smlouvu v Manchesteru a stal se tak hráčem United. Smlouva je na čtyři a půl roku, Independiente obdrľí odstupné okolo sedmi miliónů liber.
Podle Alexe Fergusona jeątě není připraven hrát, ale během několika týdnů bz nastoupit mohl. Forlan řekl, ľe se těąí, aľ bude hrát s hvězdami jako jsou Ryan Giggs, David Beckham či Roy Keane. "Rád dávám góly. Snaľím se být týmu uľitečný. Kdyľ nedám gól, snaľím se ke skórování pomoci ostatním," řekl Forlan. Fanouąci United s napětím očekávají, jestli se sehraje s Ruudem van Nistelrooyem. Forlan holandskou hvězdu sledoval v sobotním zápase s Blackburnem a byl jeho výkonem přímo nadąen. "Je to vynikající hráč, obdivuji to, jak hraje."
Tento týden by United také měli dokončit přestup daląího útočníka, Paola di Cania z West Hamu. Kluby se ale stále dohadují o přestupové částce...

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele