Kaká prý není na prodej

19.07.2008, 20:20
Aktuality
AC Milán dnes v oficiálním prohlášení ujistil fanoušky italského velkoklubu, že i přes rekordní nabídku Chelsea Kaká stále zůstává v Miláně. Klub z Londýna nabídl za hvězdného brazilského středopolaře atronomickou čátku, která se prý blíží stu milionům eur. Hráčův manažer na druhé straně tvrdí, že obchod by byl výhodný pro všechny strany.

AC Milán přes údajné finanční potíže spojené s neúčastí v Champions League ve středu koupil míčového kouzelníka z Barcelony Ronaldinha. Odchodu Kaká tak nemělo stát v cestě téměř nic. Diogo Kotscho, hráčův manažer, navíc během týdne prohlašoval, že i pro AC Milán by rekordní suma, kterou nabízí Chelsea, měla být velice dobrou nabídkou. "Real Madrid minulé léto nabízel za Kaká 90 milionů eur. To vedení AC kategoricky odmítlo, protože nechtělo o odchodu ani slyšet. Dnes se situace změnila," řekl Kotscho listu The Guardian. "Je to poprvé, kdy cítím, že všechny strany si přejí, aby se obchod uskutečnil. Díky situaci, v jaké AC Milán je, je to oboustranně výhodné. Chelsea je pro Kaká tím správným klubem. Dávají dohromady hodně silný tým a jen ty nejvyšší ambice. "

Spekulacím o chystaném transferu navíc pomohlo i to, že vedení AC nepovolilo, aby Kaká pomohl reprezentaci Brazílie na olympijských hrách v Pekingu, což hráč nesl velice těžko. Naopak nová posila Ronadinho povolenku od svého nového zaměstnavatele dostal. Vedení italského velkoklubu ovšem dnes vydalo jasné prohlášení. "Přes všechny spekulace, Kaká není na prodej."

Pokud by přeci jen Kaká z AC Milán do Chelsea odešel, opět by se potkal s Luizem Felipem Scolarim. Brazilský trenér již vedl záložníka v reprezentaci, kam ho poprvé povolal, a oba dva muži byli také u toho, když se Brazílie stala v roce 2002 mistrem světa. A možná také proto tolik po svém krajanovi Scolari touží.

Autor: Ondřej Štícha / fifa.com

Komentáře (34)

Přidat komentář
Yanek

To je jasný vždyť kaká vždy chtěl aby vedle něj hrál Ronnie a teď když je vedle něj tak by odešel stejně ho AC nepustí což je jedině dobře!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať zůstane, tandem Kaká - Ronaldinho bude postrachem

Reagovat
Yanek

+ Pato

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chválím.. však víš jak je to s Ronaldinhem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
milan78

neviděl někdo zápas wisla - liverpool ? by mě zajímalo jesi jirsák zahrál dobrej mač nebo mu vyšla jen jedna střela, dík za info

Reagovat
smazaný uživatel

Tisk si zase vymejšlí a píše jak se mu to hodí,aby znejistil čtenáře a stal se ještě čtenějším ach jo ach jo....toho se nezbavíme rači napíšou každou kravinu co kde slyšej a udělaj z toho senzaci.Je to pořád dokola jen aby o něco nepřišli.Kaká neodejde...Takovýmhle ubohostem člověk ani nemůže věřit

Reagovat
smazaný uživatel

To bola zas len dalsia bublina ako Robinho. prisiel scolari a zrazu bude cela Chelsea brazilsko-portugalska? urcite nie, a ak aj ano tak nie hned tuto sezonu. Ak aj je pravda tych 100mil eur tak to len opat dokazuje ze abramovic nema co robit s peniazmi a kupuje nekoncepcne hracov, ktory napadnu jeho novemu trenerovi. za tolke peniaze kolko vyhodila chelsea na zbytocnych prestupoch (Sheva, Sidewell, Pizzaro a podobne) by dnes mala aj tak kvalitny a hlavne stabilizovany kader! Navyse cele to bolo zbytocne ved Kaká je podla vlastnych slov v Milane velmi spokojny (s platom a zivotom) a navyse ma vela brazilskych spoluhracov (teraz aj Ronaldinha) tak naco by prestupoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela se s tvým názorem ztotožňuji. Jenom taková poznámka - Sidwell i Pizarro přišli do Chelsea zadarmo jako volní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

ok beriem a nebudem menovat inych- na to staci slovne spojenie "a podobne"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jmenuj další kteří bylo takovým propadákem a nebo jsme na nich tolik prodělali . Shevchenko by úlet který absolutně nevyšel ale jinak hráči přichází celkem za normální částky .. Jak říkal už Pavel - propadáky jako je Sidwell, Pizarro nebo Ben haim = všichni přišli zadarmo a odejdou dohromady tak za 15M

Jinak souhlasim . Chtělo by to trochu koncepce ... trochu víc

Proč Kaká když můžem mít eventuélně Van der Vaarta a to za 4x menší peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká neodejde, chelsea může nabízet třeba 200 milionů, už několikrát uvedl, že chce v AC zůstat do konce kariery. Nejde mu jen o peníze, což asi mnozí nepochopí. Viz. Real nebo teď chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

1.mohol by si citat aj to co pise clovek pred tebou a po 2. ak bude casto zraneny ako Ronaldo alebo sa mu prestane darit potom bude aj pre ACM zbytocny a karieru tam neukonci...

Reagovat
afc

"nejde mu o peniaze".Ako by aj mohlo,ked je najlepsie plateny hrac na svete...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já zas četl už několikrát že byl možná i přestoupil . Kvůli neustálým vytržnostem fanoušků apod. . Po toim co pri vytržnostech zemřel fanoušek (nevim zrovna jaký to byl) tak dokonce uvažoval dost realně o přestupu . Jinak pokdu vím tak Kaká má nejvvětší plat v Evropě ... (na světě nevim)

Reagovat
smazaný uživatel

To milan78 : http://www.youtube.com/watch?v=QDqJJEDFVmU bylo to po pěkný akci...jestli ti to nepujde tak si to najdi na youtube.com stačí napsat wisla liverpool

Reagovat
milan78

dík

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou uplne zbytecny castky,jeden hrac nedela tým.I neznámí hraci dokazou predvest lepsi vykony nez velka jmena a hvezdy.

Reagovat
smazaný uživatel

nefandím chelsea ale mal ostať trener grant. nepáči sa mi odchod lamparda ak odíde a drogba je super hráč ale asi by mal odísť. kaka je za normálnu sumu nepredajný musel by chcieť sám odísť a to nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

NJN tak tady máme zase novinařskou kachnu Ta časka je stejně za něj přehnaná ale i kdyby to byla pravda ona stejně neni ale to je jedno tak AC neprodá Káka.Sice ztratili penitze za ligu mistru ale nemyslim si že by prodavali Kaká.

Reagovat
Kaka14

s OH ma AC sklamalo.... malo to bud zakazat vsetkym, alebo vsetkym povolit (radsej to druhe)...

Pata a Ronaldhina pustia a Kaku, ktory toho zatial urobil najviac pre AC nie

Reagovat
smazaný uživatel

Sak prave preto sa onho najviac boja aby sa nezranil... (navyse Ronaldinho si to pri prestupe doslova vynutil, ved to povedal aj Galliani)

Reagovat
smazaný uživatel

U Ronaldinha to byla jedna z podmínek přestupu, Patovi je zase míň než 23 let, takže nemají jinou volbu než ho pustit. Kaka je jedinej hráč, o kterým plně rozhoduje AC. Navíc už vidím klub, kterej rád během přípravy pustí 3 ze svých 6 útočníků (ofenzivních záložníků) na reprezentační akci. 2 jsou víc než dost.

Reagovat
smazaný uživatel

kaka patri jenom do milanu

Reagovat
papos182

ale tak dvojka ronaldinho - kaka me pripomina dvojici rivaldo - rui costa ktere to vedle sebe neslo

Reagovat
smazaný uživatel

su hodně zvědavej jak v AC postaví zálohu Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Flamini, Seedorf, Kaká, Ronaldinho, Emerson, Brocchi.....tip. : Gattuso - Kaká - Flamini - Ronaldinho

Reagovat
-Kopy-

Pirlo bude určitě hrát, z těch sedmi světových záložníků by měl minimálně jeden odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pirlo místo flaminiho...nebo potom 5-ti člená záloha Gattuso - Pirlo - Kaká - Flamini - Ronaldinho...

Pirlo, Flamini DM.....Ronaldinho křídelní útočník, Kaká podhrot, Gattuso běhá kde chce

Reagovat
smazaný uživatel

Spekulovalo se hlavně o Seedorfovi a Gattusovi ... Gattuso rozhodně nechci aby odešl - ACM bez Gattusa by byl chudší a Seedorf se mi taky docela zamlouvá . A samozřejmě Kaká ale buh ví jak to sním je - samý spekulace . Nechápu proč dělali Flaminiho ...

Reagovat
smazaný uživatel

jen at zustane bez neho by to nebil ac milan

Reagovat
smazaný uživatel

gattuso-pirlo-kaka-seedorf-ronaldinho a na hrotu kdo jiny nez pippo inzaghi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele