Jablonci musíme vnutit náš styl hry, jednoznačně jdeme za góly, řekl kouč Žiliny

25.08.2021, 21:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
RickNash

jak vlastně fungovala ta "likvidace"? jen umožnili hráčů odejít bez náhrady, nebo s nimi rozvazovali smlouvy, nebo se se všemi nějak domluvili? a jak to funguje po finanční stránce?

Reagovat
PH8

Tak oni dlužili peníze všem možným subjektům a samozřejmě i hráčům a nechtěli je platit v plné výši ale chtěli se dohodnout, že zaplatí něco + nechtěli platit odstupné hráčům a chtěli snížit platy. Protože si ale většina lidí myslela, že to jen zkouší a stejně zaplatí, tak oni poslali firmu (klub) do likvidace. Tím pádem bylo jasné, že když se nedohodnou, tak klub vyhlásí konkurz, kde se zpeněží jeho majetek a rozdělí se mezi věřitele. Jenže kluby toho většinou zas tolik nemají, takže by každému takhle stejně zaplatili pakatel, tak se hráči radši dohodli na ukončení smluv a nějakém nízkém odstupném. Plus ti ta likvidace asi dovolí přerušit stávající dlouhodobé smlouvy, protože už není zaručené pokračování.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je mi ale jasné, ako po likvidácii mohli pokračovať v tej istej súťaží a pod tým samým názvom.

Reagovat
PH8

Tak likvidace není zrušení firmy, insolvence ani konkurz. Je to jen zahájení kroků, které povedou ke zrušení společnosti a jmenování likvidátora, ale z tohoto procesu se dá zase vystoupit. Jsou firmy, které jsou v likvidaci 10 let a pak z ní vystoupí jako by nic.

Reagovat
PH8

1:3 a naseaou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele