Insigne se koncentruje na výkony, jednání nechává na jiných

29.10.2021, 17:44
Aktuality
Lorenzo Insigne (© AFP)
Neapol zažívá skvělý start do sezony a fanoušci italského klubu včera oslavili další výhru, jejich nadšení pak může lehce nahlodávat situace okolo Lorenza Insigneho. Ofenzivní fotbalista a kapitán SSC má smlouvu jen do konce ligového ročníku a prodloužení spolupráce zatím není na pořadu dne...

Třicetiletý Insigne v prvním týmu debutoval v sezoně 2009/2010 a po hostování ve Foggii a Pescaře se začal stávat jednou z klíčových postav týmu. Celkem za klub odehrál 410 zápasů, v nichž dal 114 gólů, poslední dva zaznamenal včera v souboji s Bolognou.

O Insigneho budoucnosti se spekuluje už několik měsíců a vedení stále nehodlá přistoupit na jeho finanční požadavky, hráč by totiž chtěl roční plat šest milionů eur. To znamená šanci pro konkurenci a celou situaci sleduje například Inter Milán.

"Stále myslíte na jednu a tu samou věc, myslím jenom na hraní a svoje výkony," řekl v rozhovoru pro Sky Sport Italia.

"Všechno ostatní mají na starosti prezident a můj agent," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslel som si, že ak odíde, tak to bude toto leto po ME, ale ostal. To ma teší, keďže Neapol mi je taktiež sympatický a je to jeden z naj hráčov Neapola a jeho odchodom by veľa stratili. Sám som zvedavý, či ostane alebo nie, ale ak sa rozhodne odísť, bude to podľa mňa mimo Talianska. Je to rodený Neapolčan a fanúšikom by to hádam nespravil, že by prestúpil do Interu alebo Juventusu. Chápem aj tie vyššie finančné požiadavky, keďže na ME zahral parádne (jeho cena išla hore) a celkovo hrá veľmi dobre, ale možno je aj čas na zmenu, skúsiť niečo nové (kedy ak nie teraz?), ale to vie len on sám.

Reagovat
FC Porto FC

Pokud ho Neapol nechá odejít tak jsou to hlupáci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele