Giggs: Ronaldo není sobec

09.12.2007, 09:55
Aktuality
Kapitán Manchesteru United Ryan Giggs společně s manažerem Sirem Alexem Fergusonem brání Cristiana Ronalda, který v posledních minutách svým pokutovým kopem přidal v utkání s Derby County čtvrtý gól a neumožnil Carlosu Tevezovi zaznamenat hattrick.

Média nejenže posoudila jeho střet s Mearsem za herecký výkon, ale dokonce portugalskou hvězdu označila za sobce. Penalta se totiž kopala po jeho teatrálním pádu a navíc Tevezovi nebylo umožněno přidat svůj třetí gól v zápase.

Podle legendy Manchesteru United Ryana Giggse, který v utkání vstřelil svůj 100. ligový gól, by ale pokaždé měli penalty kopat dopředu určení exekutoři. Vysvětluje to tím, že za pár týdnů může přijít pokutový kop v důležitějším utkání a díky té sobotní si Ronaldo bude více věřit.

Rozhodnutí portugalského záložníka porozuměl také manažer Sir Alex Ferguson. "Cristiano je regulérní penaltový exekutor a chápu ho, že to chtěl kopnout," řekl. "Bylo by pěkné, kdyby Tevez zaznamenal hattrick, ale pro Cristiana je důležité udržet si gólovou příslušnost. Stejně tak pro všechny hráče, aby si udrželi sebevědomí," dodal Ferguson.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mohol mu to nechat,ale je urceny na to on,tak preco ho oznacuju za sobca.aj ked som velky fanda ronalda,myslim,ze zasa zacina s timi padmi.to mu velmi skodi a straca si tym fanusikov.podla mna to ani nemala byt penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by ho za ty nekončící divadla potrestat.

Reagovat
Emqick

Možná že trochu simuluje,ale takovej Koller toho podle mě taky dost přihraje. A hlavně Crisriano jeden z nejlepších hráčů na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše než s Kollerem ho srovnávej se Švancarou...

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo neměl dostat angažmá v manchesteru ale v londýně v National theatre

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to peknej herec,proste kdyz neda gol a nebaviho to,tak si nasimuluje penaltu a pak ji promeni...a nektery rozhodci mu ty jeho herecky vykony zerou...ten mel fakt jit to GLobe Theatre v Londyne a byl by tam jednicka

Reagovat
smazaný uživatel

presne to co zas predved vcera si rikalo o jeho angazovani v GLobe Theatre v Londyn

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa len cudujem, ze este nema Oscara..... mozno by sa uplatnil ako kaskader lebo s tym simulovanim z ma fakt stve..... kvoli tomu ho nemusim....

Reagovat
smazaný uživatel

Je vynikající fotbalista a takovéto úlety nemá zapotřebí.

Reagovat
Devil

Ronaldo je super fotbalista , ale za ty jeho simulace bych mu dal cervenou . Kolikrat kdyby misto nahraneho padu dobehl balon tak mohl skorovat . Ale on radej spadne a ceka jestli mu to sezerou a odpiskaj faul . Ale porad je to lepsi nez např. v Italii nebo Spanelsku , tam se vic prerusuje kvuli simulaci nez se hraje .

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč jeho kvalit to nemá zapotřebí, spíše se divím, že to bylo posouzeno jako jasná penalta, přece jen Anglie posuzuje takové situace zcela jinak. A u C. Ronalda to není poprvé, bohužel. "Jižani" mají daleko větší herecké nadání a často ho takto uplatňují, než např. Angličané nebo Norové.

Reagovat
smazaný uživatel

Ubozak ubozak a nic nez ubozak at zije Kaka zlaty mic je v pravych rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano je nejlepši dmnt mozna mu nikdy zeberou mic ty vole ale je nejlepsi na svete blbej Kaka jenom porad kaká(sere)na zachode!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je skvělý fotbalista, ale není jedinečný. Zato Kaká oplývá jedinečností, pro mne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takové chujovinky s míčem umí v dnešní době spousta hráčů.. ale když vidím jak Kaká v nejvypjatějších momentech vezme míč a jednouduše (bez zbytečných pohybů) peláší (a to doslova) mnohdy přes půl hřiště, tak to mne osobně fascinuje. V jednoduchosti je krása

Reagovat
smazaný uživatel

To co umi C.Ronaldo smicem...neumi tu z Vas sl.pisatelu ani jeden.

Vas bych chtel videt na miste jeho...a po te bych chtel znat teprv Vase reakce pani pisatele...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si asi myslíš že fotbal je jen o pitomých přešlapovačkách a patičkách které dělá on? a co víš, znáš někoho z nás abys nás mohl kritizovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsu fandou ManWhoo, ani ronalda jako člověka moc nemosím, ale jen o přešlapovačkách se nemožeš bavit.. kdyby uměl jenom přešlapovačky, jak říkáš ty, tak by byl uplné hovno.. Ale podivej se třeba na jeho střely, nebo jeho rychlost, taky přihrávky má nebezpečné.. Jeho nedělajou dobrým fotbalistou jenom přešlapovačky, jak si tady mnozí myslijou.. Ale inak ty jeho herecké výkony mě taky na něm serou..

Reagovat
edejv

presne tak,nikoho z nas neznas. a ja znam spoustu kluku co maji vetsi talent nez on

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze ronaldo je frajer a nikdo z vas name pravo ho posuzovat protoze nikdo na neho nema ani trochu a ja bych osobne nekomu kdo saha na hetrick a penalty bych kopal lip tak bych mu to taky nenechal a vetsina z vas urcite tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

manchester vetsinou vyhrava hlavne diky ronalda protoze takove tehchiky jako je treba cristiano ronaldo nebo ronaldinho rosicky atd... mit v tymu tak to je nejlepsi vec co muzete mit

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi jedenacka by byla::::: cech jankulovsky puyol terry zambrotta, ronaldinho rosicky essien cristiano ronaldo, et'o lionel messi stridacka: buffon ferdinand saha fabregas gigs

Reagovat
smazaný uživatel

Odpustil bych si Jankulovskiho a Rossu. Třeba Fabregas je lepší

Reagovat
TomikK

To ze ses Cech a fandis Barcelone a ManU jeste neznamena, ze vsichni hraci co tam hrajou sou nejlepsi! Ta jedenactka je pekne pomatena!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a Kaká je kde?:D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele