Ghana se posunula v žebříčku FIFA o 29 míst

13.02.2008, 12:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
One-Real

Španělsko je můj třetí neoblíbenější reprezentační tým ale na minulém mistovství světa i evropy nic nepředvedlo takže 4.místo moc nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Takovéhle žebříčky jsou nesměrodatné a naprosto zbytečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nparosto s tebou souhlasím Vojjane

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji za uznání

Reagovat
smazaný uživatel

přesně,je to blbost...myslím že by se v tom měl udělat jiný systém hodnocení

Reagovat
smazaný uživatel

san marino

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zase velmi překvapuje 1. místo Argentiny, je to nepochybně skvělý národní tým a do desítky rozhodně patří, ale první by být asi neměl, i když jim osobně moc fandím. Kdy naposledy něco vyhráli? Ve finále COPa America byli 2x po sobě poraženi Brazílií a MS světa už nevyhráli pěkně dlouho. Je samozřejmostí, že budí respekt a jsou favoritem takřka ve všech utkáních, ale jsou oprávněně 1.?

Reagovat
smazaný uživatel

ja totalne nechapu co dela spanelsko na 4 miste nic v posledni dobe nedokazalo to same o anglii nizozemi taky nevim co dela tak vysoko vzdyt se jen tak tak dostalo na ME kdyby ve trech zapasech si nezachranili goly s 90min tak jsou v prdeli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele