Freiburg má náhradu za Schlotterbecka, vrátí se Ginter

04.05.2022, 15:09
Aktuality
Matthias Ginter už koncem prosince oznámil, že nepodepíše novou smlouvu v Borussii Mönchengladbach, dnes pak byly potvrzeny sílící spekulace o jeho další budoucnosti. Německý obránce se vrátí do mateřského Freiburgu...

28letý fotbalista byl od roku 2005 členem mládežnické akademie Freiburgu a v prvním týmu strávil první tři sezony kariéry, než vystřídal obě prvoligové Borussie. V červenci 2014 přestoupil do Dortmundu, o tři roky později ho angažoval Gladbach.

"Chtěl jsem udělat něco speciálního a pro mě osobně není nic speciálnějšího, než návrat do domovského klubu. Klub dělá obrovské pokroky, zlepšuje se po herní i výsledkové stránce a má obrovský potenciál," chválí Ginter práci celého kolektivu.

Ginter v kabině nahradí Nica Schlotterbecka, který za několik týdnů přestoupí do Dortmundu. V příští sezoně může znovu okusit Ligu mistrů, Freiburg se dvě kola před koncem dostal na čtvrtou příčku bundesligové tabulky.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (21)

Přidat komentář
hematop

Wow. Tak tohle jsem nečekal

Reagovat
Seydou Doumbia

Snědli vajca...toto bych nečekal

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mönchengladbach

Do lepšího, no.

Reagovat
Felitel

BL nesleduju, ale tým gladbachu mi špatnej nepřijde, aspoň co se jmen týká. Kde je tam problém? 10. misto mi přijde dost pod jejich možnosti.

Reagovat
Mönchengladbach

Adolf H*t*er neumí ten tým udržet koncentrovaný.

Reagovat
bobis21

Výsledky byly na hovno dávno před jeho příchodem

Reagovat
Mönchengladbach

Přesně od doby, kdy Rose ohlásil svůj odchod do BVB.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zasa rozdrbať 2 kluby za rok, to je tiež pekný úspech.

Reagovat
FC Porto FC

Tomu říkám majstrštyk

Reagovat
andrew96

Dobrý backup za budoucího nejlepšího stopera Freiburgu.

Reagovat
Rudnevs

Myslis Lienharta?

Co hovoris na Gintera? Od Freiburgu na prvy pohlad dobry kauf, ale trochu sa bojim, ze im to narusi platovu politiku a ze po stagnacii v Gladbachu sa bude uz len zosuvat. Tak nejak mi cely ten Freiburg pride ze to je “moc pekne na to aby to bola pravda” a skor ci neskor zrejme znovu budu mat i temne casy.

Reagovat
Robertson

Srať na temné časy,keď je konečne slniečko tak vysoko

Reagovat
andrew96

Jojo, Lienharta žeru.

No uvidíme, do jaké míry se ukáže, jak moc Ginterovi seděla spolupráce s Elvedim, právě díky němuž dost možná zažil obrození (když si vzpomenu na jeho konec v BVB). A tak naštěstí má Freiburg v zásobě dalšího Schlotterbecka.

Reagovat
Rudnevs

No len problém je, že Ginter hral dosť zle aj v Gladbachu posledný rok a pol.

Reagovat
rel7

Když už hodil bobek na Inter a Bayern, aspoň že vyhrálo srdce

Reagovat
DidusIneptus

Věřím, že FR vyhraje německý pohár a vybojuje LM. Držím palce!

Reagovat
DidusIneptus

Na Ligu mistrů budou jezdit do Freiburgu i lidi ze Švýcarska a Francie. A možná i do Štrasburku Němci na některý z evropských pohárů.

Reagovat
DidusIneptus

Ještě že SC Freiburg postavil fungl nový stadion pro 34000 diváků. Oproti dřívějšímu zvýšili kapacitu o 10000. Kdyby měl kapacitu 50000, byl by taky vyprodán.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele