FORTUNA:LIGA - preview 22. kola: V akci Slavia i Sparta

24.02., 08:10, aktualizováno 25.02., 08:26
Previews

Slavia bude v neděli odpoledne plnit roli favorita proti Pardubicím, a jestliže zvítězí, posune se bod za vedoucí Spartu. Úřadující český mistr následně může odpovědět na hřišti Slovácka. Olomouc se pokusí zastavit čekání na výhru v Českých Budějovicích.

Dynamo České Budějovice - Sigma Olomouc

neděle 15:00

Karviná v sobotu uhrála jen bod a České Budějovice tak mají možnost odlepit se z posledního místa tabulky. Výhodou bude domácí prostředí, na jihu Čech se představí Sigma Olomouc.

Domácí za sebou mají měsíce plné změn a úvod druhé poloviny sezony v jejich řadách vyvolal velký optimismus, jelikož na vlastním trávníku přehráli Baník Ostrava. Na výhru 3:0 ovšem nenavázali, v posledním kole naopak inkasovali pět branek od Jablonce.

"Prohráli jsme s Jabloncem, bohužel to nevyšlo, ale v naší situaci jdeme zápas od zápasu. Musíme sbírat body hlavně v domácím prostředí, teď se o to pokusíme proti Olomouci. Musíme zapracovat na začátcích poločasů, s tím jsme měli problémy proti Jablonci i předtím s Baníkem," prohlásil trenér Jiří Lerch.

Olomouc začátek jara vůbec nezvládla a ze tří zápasů získala jen jeden bod, když podlehla v Teplicích i Liberci a doma si rozdělila body s Hradcem Králové. Odmítla tak možnost snížit manko na čtvrté Slovácko, naopak se musí strachovat o umístění v první šestce.

"Jsme zklamaní, že se nám výsledkově ani herně vstup do jara nepovedl. Musíme se vrátit k principům, které nás zdobily a přivedly k úspěšným výsledkům a postavení v tabulce během podzimu. V Budějovicích určitě nepodlehli tomu, že už je každý odepisoval a dokázali to proti Baníku. Dlouhodobě se snaží hrát kombinačně. Mají tam své osobnosti, ale sázejí na týmové pojetí. Pravda leží na hřišti a tam je potřeba v konkrétní moment ukázat výkon," nechal se slyšet asistent trenéra Jiří Saňák.

Olomouc porazila České Budějovice třikrát za sebou a ve snaze o prodloužení série se bude muset obejít bez Beneše a Navrátila, otazníky se navíc vznášejí nad starty pětice Fortelný, Chvátal, Macík, Růsek, Vraštil. Dynamu pro změnu nepomohou zranění Čoudek, Dejanovič, Havel, Hubínek, Skalák a Zajíc.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Nikl, Králik, Trummer - Suchan, Čermák, Hellebrand - Šigut, Alli - Ondrášek.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Křišťál, Pokorný, Novák, Sláma - Pospíšil, Ventúra - Vodháněl, Breite, Singateh - Juliš.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 3.41 - 2.55

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Pardubice

neděle 15:00

Na první pohled snadný úkol před sebou má Slavia, doma hostí Pardubice, tedy soupeře, s nímž neztrácí body a navíc nedostává góly.

Východočeši dokázali sešívané obrat jen v prvním vzájemném souboji po postupu do nejvyšší soutěže (1:1), v dalších šesti zápasech prohráli a nedali ani jeden gól. Domácí si navíc zaváhání dovolit nemohou, jelikož na jaře už ztratili body v souboji se Zlínem.

"Dvakrát za sebou jsme hráli venku, takže se těšíme na domácí prostředí a dobré hřiště. Věříme, že podáme co nejlepší výkon. Hlavně nesmíme pardubický tým podcenit. Je to mladý tým plný šikovných hráčů. Mají velice dobré individuality, vyhráli na Slovácku a v Karviné a doma remizovali s Teplicemi. Předvádějí velice dobré výkony, hrají komplexní moderní fotbal. Na výkony z podzimu navázali na jaře i výsledkově," říká trenér Jindřich Trpišovský.

Slavii čeká hodně náročný program, v Evropské lize se může těšit na dva duely proti AC Milán, v nadcházejících dnech navíc hned dvakrát nastoupí proti Spartě.

Pardubice odstartovaly jaro skvěle, vyhrály na Slovácku i v Karviné a bodovaly rovněž před týdnem. Doma hostily Teplice a utkání jim i přes skvělý start nevyšlo, v závěru přišly o náskok a nakonec byly rády za bod.

"Ze tří jarních zápasů máme sedm bodů, tak věřím, že to klukům pomůže hlavně po mentální stránce. Rádi bychom do zápasu přenesli zlepšení v produktivitě, i když to bude proti Slavii těžké. V defenzivě bude nutné zlepšit bránění standardních situací soupeře. Slavia také posílá do vápna spoustu centrů, musíme to tam úspěšně uskákat. Bude nám chybět několik hráčů, ale budeme si s tím muset poradit," nechal se slyšet trenér Radoslav Kováč.

Oba týmy hlásí řadu absencí a trenéři musejí řešit spoustu nepříjemností v sestavách. Na marodce Slavie jsou Jurásek, Pech a Staněk a zdravotní problémy mají rovněž Holeš, Ogbu, Sinyan a Zafeiris, jejichž starty jsou nejisté. K dispozici navíc nejsou ani vykartovaní Oscar, Schranz a Jurečka.

Pardubice na tom v tomto ohledu nejsou o mnoho lépe a hlavním důvodem je fakt, že si ze Slavie vypůjčily tři hráče, kteří do vzájemného souboje nemohou zasáhnout. Hrát tak nebudou Halinský, Icha a Kinský, trest za žluté karty si odpykává Ortiz a otazník se vznáší nad startem Darmovzala.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Vlček, Ogbu, Zima - Douděra, Ševčík, Provod, Wallem, Diouf - Chytil, Tijani.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Budinský - Surzyn, Donát, Kukučka, Chlumecký - Kissiedou, Vacek, Hlavatý - Daněk - Zlatohlávek, Patrák.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.20 - 19.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sparta Praha

neděle 18:00

Do Uherského Hradiště zamíří vedoucí celek Fortuna ligy, tedy pražská Sparta. Letenští jsou po postupu do osmifinále Evropské ligy přes Galatasaray v euforii, ale na Moravě je bude čekat houževnatý a odhodlaný soupeř. Slovácko už několik let patří do popředí tabulky a Sparta na jeho hřišti přes tři roky nevyhrála.

To není zrovna bilance, kterou by se mohli letenští chlubit. A Sparta to bude chtít napravit. Koneckonců kdy jindy, protože aktuální formu má skvělou. Vyhřívá se na čele domácí soutěže a postoupila už do osmifinále Evropské ligy. Její fanoušky navíc mohl potěšit i los, na Letnou zavítá po třinácti letech slavný Liverpool, nebo je může chlácholit také prodloužení smlouvy klíčového může ofenzívy Lukáše Haraslína.

Sparta ve čtvrtek předvedla vynikající výkon a z Evropské ligy vyprovodila turecký Galatasaray. Zejména ve druhém poločase svého soupeře jasně přehrála a zaslouženě vyhrála 4:1. Jenže zápasy po evropských pohárech bývají ošemetné, Sparta to dobře ví. Slovácko je doma silné, o čemž se hosté několikrát sami přesvědčili. Na druhou stranu poslední zápas před vlastními diváky překvapivě nezvládli a Pardubicím podlehli 1:2. Nepovedlo se jim ani následné vystoupení proti Zlínu. A vážně hrozí, že nevyhrají po třetí v řadě.

Sparta zase drží ligovou neporazitelnost od konce října, už osmkrát v řadě vyhrála. Naposledy před týdnem porazila Slovan Liberec 2:1. Ve prospěch Slovácka by také mohl hrát náročný program soupeře, i když hlavní bude vlastní výkon. "Náročný program Sparty? Hrát roli to může, ale na to se ohlížet nechceme, hodláme se soustředit hlavně na náš výkon. Pokud předvedeme pracovitý a zodpovědný výkon, hlavně ten individuální, tak z toho bude dobře vypadat i výkon týmový," říká v předzápasovém rozhovoru asistent Tomáš Palinek. Kvalitu Sparty si uvědomují i sami hráči. "Sparta má nabitý kádr, pod trenérem Priskem udělala za poslední dva roky obrovský progres. Je to tým s nejlepší formou," nechal se slyšet Pavel Juroška.

Slovácko si na čtvrtém místě tabulky hraje tak trochu vlastní soutěž. Na třetí Viktorii Plzeň ztrácí sedm bodů a před pátým Baníkem má naopak pětibodový náskok. Prioritou svěřenců Martina Svědíka je hrát skupinu o titul a k tomu mají v Uherském Hradišti nakročeno dobře.

Pokud jde o Spartu, její vedení je podpořeno čtyřbodovým náskokem na druhou Slavii. Nesmíme také zapomínat, že Sparta je rovněž ve hře v MOL Cupu, kde ji už zanedlouho čeká právě derby se Slavií.

Sestava Sparty se v nedělním zápase určitě trochu promění. Brian Priske bude mít k dispozici hráče, které proti Galatasaray neměl, například kapitána Krejčího.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Blahút, Hofmann, Kalabiška, Doski - Trávník, Havlík - Petržela, Kohút, Juroška - Cicilia.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Sörensen, Krejčí - Preciado, Kairinen, Sadílek, Ryneš - Karabec, Birmančevič - Tuci.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.58 - 3.93 - 1.76

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00

Přerušit třízápasovou sérii bez výhry se pokusí týmy Hradce Králové i Mladé Boleslavi. Oba celky od sebe dělí celkem šest bodů, přičemž výrazně lépe jsou na tom mladoboleslavští. Ti také ztrácejí na šestou příčku jen jeden bod, čehož budou chtít využít.

Najít optimální formu teď potřebují v obou táborech. Hradečtí fotbalisté sice před týdnem získali cenný bod v Olomouci, ale celkově nemají dobrou bilanci. Od listopadu loňského roku vyhráli jen jeden zápas a v tabulce se propadli už na třinácté místo tabulky.

Votroci potřebují tři body, ale do cesty se jim postaví ambiciózní Mladá Boleslav. Hosté před nedávnem vsadili na změnu trenéra a kormidla se chopil David Holoubek. "Znám ho dobře, působil jsem s ním ve Spartě. Do svého systému dosadil trochu jiné hráče než jeho předchůdce, sází hodně na rychlost. Víme, že hra Mladé Boleslavi nějak vypadá s Markem Matějovským a trochu jinak bez něj. Je tedy otázkou, jak na tom bude po zdravotní stránce. V posledním duelu Boleslav prohrála doma s Ostravou, takže má také co napravovat," prohlásil Stanislav Hejkal.

Mladá Boleslav chce určitě hrát skupinu o titul, ale po jedenadvaceti kolech je sedmá. Ztráta však není velká a Bolka je určitě žhavým kandidátem. Roli papírového favorita bude potvrzovat i na východě Čech, kde v květnu loňského roku prohrála. Pomoci postoupit mezi první šestici by měl trenéra David Holoubek, o kterém už byla řeč.

Votroci mají svému soupeři co oplácet, protože první vzájemný zápas této sezony skončil jasnou výhrou Bolky 5:1. Na druhou stranu hosté se musí revanšovat za domácí porážku s Baníkem a navíc v Hradci Králové nikdy nevyhráli, takže nás v každém ohledu čeká zajímavá konfrontace.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.76 - 3.36 - 2.59

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905

sobota 15:00

Mnoho fanoušků Baníku cítilo před uplynulým víkendem obavy, výkon jejich oblíbeného mužstva v Mladé Boleslavi je ale musel potěšit. Rázem se Slezanům dýchá lépe. Nyní by ovšem rádi zabrali doma. Soupeře k tomu budou mít ideálního, Bohemians totiž Ostravany neporazili více než šest let.

Baník nejenže v Boleslavi ukořistil tři body, ale taky předvedl bravurní fotbal, po němž si výhru 3:1 jednoznačně zasloužil. "Jsme spokojeni s vítězstvím v Mladé Boleslavi, ale i s tím, že naše hra splňovala nějaké parametry. Po dvou porážkách jsme to potřebovali," potěšilo kouče Slezanů Pavla Hapala, jehož tým po 21 kolech sídlí v tabulce nejvyšší tuzemské soutěže na pátém místě.

Tentokrát by Slezané chtěli zabrat i na domácí půdě, kde zvítězili naposledy na konci září. Je nicméně jasné, že Bohemians nedají svou kůži lacino. "Ale my už teď doma musíme a potřebujeme vyhrát a získat tři body, protože jsme tu už dlouho nevyhráli. Jsme rádi, že se nám vrací i Tanko, zvyšuje nám to možnosti v ofenzivě," uvedl Hapal.

Lodivod Ostravanů připomněl, že forvard Abdullahi Tanko bude moct v sobotu nastoupit poté, co mu vypršel disciplinární trest za vyloučení na konci podzimu. Hrát ovšem nebude jiný forvard Filip Kubala, jehož limituje zranění, start dalšího hrotového útočníka Jiřího Klímy je zase nejistý. Na soupisce Baníku již nefiguruje středopolař Daniel Tetour, jenž v posledních měsících marodil a v průběhu týdne přestoupil do Liberce.

Bohemins se v tabulce nachází pět pozic pod Slezany a v poslední době jim to moc nejde. Od poloviny listopadu jen remizují nebo prohrávají. A situaci Pražanům neusnadňuje ani rozsáhlá marodka. "Počet zraněných je alarmující. Trápí nás, že vedle toho máme i vykartovaného Köstla. Potřebujeme to dotlačit do reprezentační pauzy, kde se snad dáme do kupy," doufá kouč "Klokanů" Jaroslav Veselý.

Zatímco obránce Jaroslav Köstl se v Ostravě nepředstaví kvůli trestu za čtyři nasbírané žluté karty v sezóně, devět dalších hráčů limitují zdravotní patálie. Jistě se do Slezska nevydají bek Martin Dostál, záložníci Ondřej Petrák s Vojtěchem Smržem a útočníci Tomáš Necid s Vojtěchem Novákem. A teprve se uvidí, jestli budou alespoň částečně fit zadáci Antonín Křapka s Janem Shejbalem, středopolař Adam Jánoš a ofenzivně laděný Jan Matoušek.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Blažek, Lischka, Kpozo - Buchta, Rigo, Šín, Boula, Ewerton - Adediran

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Reichl - A. Kadlec, Vondra, Hybš - Mužík, Beran, Jindřišek, Kovařík - Kozák, Prekop - Ristovski

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.07 - 5.11

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FK Teplice - MFK Karviná

sobota 15:00

Dost odlišně vstoupily Teplice a Karviná do jarní části sezóny. Severočechy těší zisk sedmi bodů z devíti možných, Slezané naopak třikrát za sebou prohráli po výsledku 0:3. Budou obě strany pokračovat v nastoleném trendu i během vzájemného souboje?

Díky solidní formě se Teplice drží daleko od záchranářských bojů a v tabulce nejvyšší soutěže dokonce mají na dohled páté místo. Dobré výsledky navíc lákají na stadion více příznivců, kteří Skláře na oplátku hlasitě podporují. "I když se nám něco nepovede, tak pořád fandí. Vidí, jak kluci šlapou, makají, jezdí po pr**li. Fandové nám vrací víru ve vlastní schopnosti," řekl poněkud bez servítek trenér Severočechů Zdenko Frťala.

To Karviná svým fandům moc radosti nedělá. V předešlých týdnech se stala obětí těžkého losu, vedle Sparty se Slavií ale dost jednoduše podlehla i Pardubicím. "Dostáváme góly po absolutních kolapsech, hrubých individuálních chybách. Máme skóre 0:9, ale pořád teprve začíná jarní sezona. Na hráčích leží deka, musíme to zlomit, odrazit se a začít sbírat body," řekl trenér předposledního týmu ligy Juraj Jarábek.

V Teplicích se na straně Slezanů neobjeví dva zranění hráči - krajní bek Matej Čurma s univerzálem Rajmundem Mikušem. MFK nepomůže ani záložník David Moses, který je potrestaný za vyloučení proti Pardubicím. Skláři na marodce evidují brankáře Tomáše Grigara, obránce Jakuba Horu a středopolaře Filipa Havelku s Matějem Radostou. Nasazení útočníka Romana Čerepkaie je pak nejisté.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Kričfaluši, Knapík, Mičević - Bílek, Mareček, Trubač, Beránek, Labík - Fila, Gning

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Traoré, Krčík, Bederka, Fleišman - Čavoš, Boháč - Iván, Budínský, Regáli - Akinyemi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.84 - 5.03

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Jablonec

sobota 15:00

Dvaadvacáté kolo české nejvyšší soutěže nabídne i severočeské derby mezi Libercem a Jabloncem a o co hrát mají oba týmy. Slovan dotírá na elitní šestku, do níž se mohou dostat i hosté.

Domácí jsou na osmém místě tabulky, na pátý Baník Ostrava ovšem ztrácejí jen dva body a už v sobotu tak dostanou příležitost poskočit do skupiny o titul. Jaro začali triumfem nad Olomoucí, minulý týden statečně vzdorovali Spartě.

"Střetnou se dvě mužstva s dobrou momentální formou. Jablonec těsně prohrál na Slavii, něco jako my na Spartě, doma pak jednoznačně vyhrál nad Českými Budějovicemi. Nám se vstup do jara herně také docela povedl. Na Spartě jsme nebodovali, o to větší motivaci musíme mít do sobotního zápasu. Když hrajeme doma, chceme vždy vyhrát. Víme, že jsme tady silní, mužstvo si toho je vědomé. Uděláme vše pro to, aby tři body zůstaly doma," slíbil trenér Luboš Kozel.

Jablonec na podzim zůstal daleko za očekáváním a pod velkým tlakem byl trenér Radoslav Látal, jemuž se nyní dýchá o mnoho lépe. Jeho svěřenci před dvěma týdny sahali po bodu na půdě Slavie, následně si hravě poradili s Českými Budějovicemi. Na jaře dali ve dvou zápasech už osm branek.

"Čeká nás derby, pro oba kluby je to určitě něco víc. Každý z nás nějaká derby odehrál, víme, že v nich jde o prestiž. Myslím, že jsme poslední dva zápasy neodehráli zle a chtěli bychom na své výkony navázat. Do poslední minuty se budeme rvát o body. Uvidíme, co dovolí počasí a jaký bude terén. To taky může hrát roli," myslí si kouč Látal.

Liberec s Jabloncem v lize pětkrát za sebou neprohrál a tři z posledních čtyřech měření sil skončila remízou 1:1. Domácím nepomohou zranění Frýdek, Letenay, Plechatý a Tetour, stoprocentně fit nejsou ani Ghali a Purzitidis. V hostujícím táboře budou duel přinejlepším z tribuny sledovat zranění Krulich a D. Souček.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Prebsl, Chaluš, Mikula - Penner, Žambůrek, Varfolomejev, Preisler - Kok, Tupta - Kulenovič.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Hurtado, Tekijaški - Pleštil, Kratochvíl, Nebyla, Polidar - Martinec, Čanturišvili - Chramosta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.44 - 3.34

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FC Zlín

sobota 18:00

Plzeň se v pátek dozvěděla jméno soupeře pro osmifinále Konferenční ligy, ještě než poměří síly se Servette se ale musí koncentrovat na domácí nejvyšší soutěž. V sobotu nastoupí proti nevyzpytatelnému Zlínu.

Viktoria zvládla skvěle vstup do druhé poloviny sezony, přestože vše odstartovala remízou s Mladou Boleslaví. V dohrávce loupila v Ostravě a naposledy si všechny body odvezla i z Ďolíčku, kde přemohla Bohemians 1905. Do karet Západočechům hrají i nezdary Slovácka, rozdíl mezi třetím a čtvrtým týmem tabulky tak rázem narostl na sedm bodů.

"Zlín začal jaro velmi dobře nejen výsledkově, ale i herně. Zlepšil se do defenzivy, nedostává až tolik gólů. Umí soupeřům zatopit a být nepříjemný i vpředu. Poslední zápas proti Slovácku odehrál velmi dobře, i Slavii trápil a měl kousek k tomu, aby zvítězil. Myslím, že není důvod Zlín podceňovat. Chtěli bychom hlavně zvítězit na domácím hřišti, v prvním jarním zápase se nám to nepovedlo, teď máme šanci na reparát," říká asistent trenéra Marek Bakoš.

Spokojenost panuje rovněž ve Zlíně. Ševci sice začali jaro porážkou v Teplicích, následně ovšem obrali Slavii a v posledním zápase přehráli Slovácko. V tabulce sice jsou na čtrnácté příčce, manko na třináctý Hradec Králové činí čtyři body.

"Máme za sebou výborný týden se slušnými výkony a dobrým bodovým ziskem, ale už je to za námi. Nyní nás čeká náročný zápas v Plzni. Zase chceme být konkurenceschopní favoritovi, který už sice ztratil naděje na titul, ale svoji kvalitu stále má. Musíme hrát poctivý fotbal založený na běhání, agresivitě, na zodpovědnosti, jedině tak můžeme domů přivézt body. Pokud to nebudeme dělat, v Plzni určitě neuspějeme. Víme, že venku nejsme tak úspěšní, ale tuto bilanci chceme začít vylepšovat," uvědomuje si trenér Bronislav Červenka.

Zlín na Plzeň neumí a v sobotu se pokusí ukončit sérii šesti nezdarů bez bodového zisku. Nad Viktorií naposledy vyhrál v listopadu 2020, na podzim doma utrpěl debakl 1:7.

Do Plzně s hosty necestují zranění Tkáč se Žákem a na debut v novém dresu si musí počkat Holík, jehož si Zlín tento týden vypůjčil na hostování právě z Plzně. Domácím nepomohou marodící Durosinmi a Havel.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hranáč, Hejda, Dweh - Kopic, Kalvach, Červ, Cadu - Šulc, Mosquera - Chorý.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Kolář, Didiba, Čelůstka - Bužek, Janetzký - Vukadinovič, Slončík, Bartošák - Ikugar.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 6.67 - 14.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
21
18
2
1
52 : 14
56
2
Slavia Praha
21
16
4
1
43 : 17
52
3
Viktoria Plzeň
21
13
3
5
49 : 26
42
4
1. FC Slovácko
21
10
5
6
29 : 23
35
5
Baník Ostrava
21
9
3
9
30 : 25
30
6
Sigma Olomouc
21
8
5
8
28 : 27
29
7
FK Mladá Boleslav
21
8
4
9
37 : 37
28
8
Slovan Liberec
21
7
7
7
31 : 31
28
9
FK Teplice
21
7
6
8
21 : 22
27
10
Bohemians Praha 1905
21
6
6
9
17 : 28
24
11
FK Jablonec
21
5
8
8
26 : 32
23
12
FK Pardubice
21
6
5
10
21 : 27
23
13
FC Hradec Králové
21
5
7
9
23 : 32
22
14
FC Zlín
21
4
6
11
26 : 46
18
15
MFK Karviná
21
4
3
14
20 : 40
15
16
Dynamo České Budějovice
21
4
2
15
20 : 46
14

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (401)

Přidat komentář
monty25

OT: Sejk se podruhé trefil za Rodu

Václav Sejk se podruhé střelecky prosadil za Rodu. Útočník, který v celku z Kerkrade hostuje do konce sezony ze Sparty, vyrovnával v 65. minutě utkání 27. kola druhé nizozemské ligy na hřišti Willemu II na 2:2. Hosté pak už bez Sejka na trávníku přidali třetí gól a dosáhli na první vítězství po pěti zápasech. V tabulce patří Rodě druhé místo právě za jejím pátečním soupeřem z Tilburgu.

Ta expreska je špatně napsaná, protože Roda vyhrála potřetí za sebou. Asi to bylo myšleno po pěti vzájemných zápasech...

Reagovat
Kaspar

Bylo by fajn kdyby jak Janosek tak Sejk postoupili do ligy a Sejka si pak koupili, sice tam neni opce, ale postupem by byly prachy, tak by se dalo jednat

Reagovat
monty25

Roda doufám postoupí přímo, Breda s Janoškem jedině přes play-off.

Reagovat
Kaspar

U Janoska si myslim podle toho jak hraje, ze i tak bude pristi sezonu hrat 1. ligu ze si to pripadne nekdo vytahne.

Reagovat
Kepy_FCB

7 výher doma v řadě

do třetice 4:1 dnes

Neexistuje lepší soupeř pro Baník

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
ratusek

Těsně

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Jak se do naší ligy dostal Lazzaro Luini? Jo já vím že ho prostě někdo přivedl, ale kde se vzal v 90. letech skauting na argentinského hráče? Ted jsem viděl že v den Nagana nastoupil do prvního duelu v lize a dal hattrick, tak mě zaujal.

Reagovat
monty25

"Z tribuny se díval i argentinský velvyslanec a vedle něj Pavel Zíka, nyní šéf agentury Global Sports, který díky kontaktům v Jižní Americe Lazzara do Česka přivedl."

https://www.idnes.cz/fotbal/ms-2022/lazzaro-liuni-liberec-argentina-lionel-messi.A221216_171223_ms-fotbal-2022_rou?h=3347D12C69551566A662B38B13FD77EC

Reagovat
Seydou Doumbia

Díky že si mi článek otevřel jinak doufám že finále LN žen bude někdo vysílat, rád bych se na moje francouzské ženy podíval (poprvé v životě bych odkoukal celý zápas bab)

Reagovat
St. Pauli

Timhle to zacina a na Velikonoce uz budes zadat o tranzici.

Reagovat
Seydou Doumbia

spíš žadat Herve Renarda, aby rozšířil tým fyzioterapeutu u své reprezentace

Reagovat
ratusek

Reagovat
Cotton

Reagovat
monty25

Já koukám většinou přes streamy. Včera jsem se díval na Nizozemky, ale ty proti Španělsku bohužel neměly šanci, tak jsem na posledních 10 minut taky zapnul Francouzky a fandil jsem jim, protože tam šlo o to, jestli ještě Nizozemky budou mít šanci na olympiádu. Takže ve středu mě bude víc zajímat zápas o 3. místo (a hlavně o postup na OH) než finále LN.

Reagovat
Seydou Doumbia

a finále v v jaký den a čas? streamy na baby mám hledat kde, pokud to nedá sport1?

Reagovat
monty25

Finále bude ve středu od 19 hodin, v programu Sport1 ani Sport2 to nevidím. Streamy hledám většinou tady.

https://sportshub.stream/

Reagovat
Seydou Doumbia

díky pane snad to tam bude

Reagovat
Grupma

dík za link.

Reagovat
Grupma

Oprava. Eset se u toho serveru může zbláznit

Reagovat
vestinustarychdubu

Koluje legenda, ze vetsina tymu vydatne pochlastala u sledovani Nagana, druhej den sli s kocovinou na Opavu a cerstvej Lazzaro tam smrknul ten hattrick.

Reagovat
Seydou Doumbia

no při tom třetím golu ten opavský obránce vypadal že má dost nachlastano, jiný směr a bránění jako z krajského přeboru, nebo horší

Reagovat
Kaspar

Tech Pardubic se docela bojim, ale je to doma, tak by to mohlo klapnout, i kdyz ta hra je vselijaka. Ale zaroven verim ze Budejce fiknou Olomouc kdyz jsou ve srackach, tak treba toho vyuzit, at Minarovi klidne vzteky pukne ten milan

Reagovat
meno

Jestli chceme myslet na titul, tak musíme Pardubice přejet 4:0 s prstem v nose. Tím spíš, že nebudou hrát 3 naší hráči, co u nich máme na hostování

Reagovat
Axelrose

Přesně.

Navíc s Teplicemi hráli Pce tužku, gol byl skoro vlastní a pak je Tepláky docela mlely.

Takže jestli ještě chceme zasáhnout do boje o titul, musíme takovéto zápasy s přehledem vyhrávat - a to i venku.

Taky to vidím na 4/5:0, dle mého 2:0 poločas, a potom jak moc se jim bude chtít unavovat před derby.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Kaspar

Coz to jo, ja jen ze z toho tymu nemam letos dobry pocit, herne to drhne docela jak neni Zafeiris a Sevcik muze kdykoliv zase na dlouho vypadnout. Hraje se doma, tak by to melo byt bez problemu.

Reagovat
meno

Já nevím, proč třeba není v týmu Beran. Ševčík je bohužel náchylnej na zranění a se Zafem se nedá počítat na dýl než další rok. Pak teda milosrdně dáme kreativnímu Beranovi šanci a půl rok bude na lavičce, protože se bude muset zžívat s týmem... Šéva je extrémně důležitej, ale nemůžeš mít stěžejního hráče, kterej ti 40 % sezóny prosedí.

Ale

Pardubice doma, kde na jaře je klíčovej Kinský, co nebude hrát jestli je nepřejedem, tak může Trpiš s Tvrdíkem zaklepat na Rosickýho s Priskem a ten pohár jim předat osobně v 9 večer...

Reagovat
PISTOLERO

Baník - Klokan 1

Hradec - Bolka 0

Liberec - Jablonec 0

Teplice - Karviná 1

Plzeň - Zlín 1

Budějky - Sigma 0

Slavia - Pardubice 1

Slovácko - Sparta 2

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

Banik fakt klepe na top4

Reagovat
John Obi Mikel

Za chvíli budou v podstatě čtvrtí

Reagovat
wwwx

Reagovat
ratusek

Když už to tak vypadá, tak to poserou, pak poserou i další zápas. Pak jde Hapalovi o krk, předvedeme výborný výkon tam, kde se to nečeká. Pak to vypadá, že se zvedneme, budeme hrát o poháry, pak se to posere a furt dokola celou sezonu

Reagovat
Salfovic

Hapal to zkušeně kormidluje k postupu do pohárů skrz tu prostřední skupinu

Reagovat
Kaspar

To uz bys mel mit poradne zarobeno

Reagovat
oli9

Poslední 3 ne?

Reagovat
smetos

Reagovat
ratusek

Reagovat
Shevchenko

Spíš 6

Reagovat
Banikovec7

oni poserou, ale my předvedeme výborný výkon

Reagovat
ratusek

Tak oni poserou a předvedou výborný výkon na sdělení se nemění nic

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ja cenim na Hapalovi to, jak uz nejakej cas umi balancovat mezi tim, ze je na vyhazov a tim, ze by to mozna slo.

Reagovat
ratusek

jo to umí výborně po celou dobu působení u nás

Reagovat
Axelrose

Už několik let

Reagovat
Lemond Laws

Ale ne a ne nikdo otevřít

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
PavlíčeQ

vitez derby fk jablonec

Reagovat
Gelu28

Tohle kolo je na tipování ošidné...

zkusím to takto :

Baník - Bohemka 2 - Hapal konečně snad do hajzlu(spíše zbožný přání, mikloško ho podrží)

HK - Boleslav 0 - Kotal tam ted má nějaký problémy, nedivil bych se kdyby ho odstřelili výkonem a byla možná i čistá 2

Liberec - Jablonec 0

Teplice - Karviná 1 - Teplice by doma měli potvrdit trend vzestupu....jinak monty bude zase hledat chyby všude jinde.

Plzeň - Zlín 1 - Plzen doma vyhraje, ale nemělo by to být o hodně tipuju. max o dva G

Budějky - Olomouc 0 - Remíza nepomůže ani jednomu.

Slavia - Pardubice - 1 - Kováč určitě udělal s týmem progres ale na zkušenou Slavii to stačit holt nebude. Tip skóre 3:1 pro domácí

Slovácko - Sparta 2 - Sparta i přes náročný zápas ve čtvrtek tipuju že vyhraje, díky širokému kádru co má. Navíc Priske umí hráče perfektně připravit. Za mně trenér s obrovským progresem

Reagovat
monty25

"Teplice by doma měli potvrdit trend vzestupu....jinak monty bude zase hledat chyby všude jinde."

WTF?

Reagovat
Gelu28

Jo hochu, seš už profláklej....nebo já taky....jelikož kritizuju dost Hapala a všeobecně mně dost věcí vadí v naší společnosti...ale ...ale ...no jsem jen smrtelním a dělnická třída....politiky a myšlení lidi nejde předělat....

Reagovat
Gelu28

mělo tam bej smrtelník

Reagovat
monty25

Mě by spíš zajímalo, kde jinde jako hledám chyby...

Reagovat
Nuno čomes

V ženách určitě ne.

Reagovat
Salfovic

Já to taky nepochopil.

Reagovat
monty25

Reagovat
ratusek

Sestava až na Jurošku parádní to bude tak 4:1

Reagovat
Gelu28

nepodceňuj klokany....

Reagovat
St. Pauli

Myslis, ze to bude 4:2, jo?

Reagovat
oli9

Tak vidím že klasika

Reagovat
ratusek

Jo dopadlo to přesně jak jsem čekal. Příští zápas poserou taky, pak bude Hapal minuty od odvolání, pak vyhrajou a furt dokola repre pauzu snad nepřežije jako trenér Baníku

Reagovat
oli9

Já myslím, že jeho pozice je v Baníku neotresitelna.. Pokud nebude Baník někde 10....

Reagovat
ratusek

Jelikož je to kolem nás souboj kriplů, tak se reálně bijeme o 5. místo, dokonce i o čtvrté

Reagovat
monty25

Nedáš-dostaneš A ještě se asi zranil Gning...

Reagovat
Coutinho10

tak v 1. poločase jedu multidimenzi

https://ibb.co/QXprnrk

bylo by super, kdyby jako je v PL nebo brzo má být třeba v BL, tak by byl i na českou ligu konferenční přenos, ale to asi pár let ještě bude trvat

Reagovat
Cotton

To ani nemůžeš stíhat všechno sledovat, ne? Já si pouštím max 2 na jednou, jinak mi přijde, že z toho nic nemám.

Reagovat
Coutinho10

dá se to, vždy na 1-2 zápasech je nějaký ošetřování nebo čekání než se hodí out, kopne od brány, takže že by zároveň na všech 4 zápasech ve stejnej moment byl strhující fotbal, tak to zase ne

Reagovat
Skleepy

Dá se tohle udělat i na PC - případně jak? Já jsem zvyklý sledovat 2 matche na 2 monitorech, ale tohle by bylo lepší.

Reagovat
Coutinho10

hele asi bohužel ne, já tuto možnost mám pouze v TV....na notesu to nevidím

Reagovat
ACSeRw!n

nepoucitelni

Reagovat
John Obi Mikel

Hapalcelona

Reagovat
meno

Čím, že je ta Bohemka tak děravá? To už se táhne dýl nebo? Loni, když vykopali 4. místo, tak organizace hry byla na topu

Reagovat
monty25

Za mě jasná pentle.

Reagovat
monty25

Fila góóól!!!

Reagovat
16Dave

Tak tohle penalata neni, háč Baníku stáhne nohu a frajer z Bohemky spadne...Simulace jak prase a rozhodčí to má na videu a stejně to pískne...

Reagovat
meno

Taky jsem viděl, že se hráč Baníku snaží naopak jakýmukoliv kontaktu zabránit...

Reagovat
ratusek

Dyt byla naprosto jasná. Juroška tam šel jak debil. Hráč k hovnu

Reagovat
John Obi Mikel

Proč to kope Hybš?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
monty25

Kopal penalty už v Teplicích a co si pamatuju, tak vždycky dal.

Reagovat
Lemond Laws

Doporucuju tiki taka a vysvetleni Horvatha

Reagovat
Lemond Laws
Reagovat
kilobyte

Kams to kopnul?

Do brány.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Puškáč červená

Reagovat
Firkraag

Kreténi Puškáč a Hybš

Reagovat
ratusek

Hybš, to se jako stane. Ale Puškáč? To je na přeřazení do rezervy. Taky byl Veselý dost neveselý, spíš nasraný jako prase

Reagovat
Firkraag

Hybš mě sere dlouhodobě. Puškáč dement.

Reagovat
HorajzmAmmann

Skvělý střídání

Reagovat
John Obi Mikel

Lol Bohemka

Reagovat
Firkraag

Tak už nás rozstřílejte, ať na to nemusim čumět.

Reagovat
Bex5

Heeeeeej

Reagovat
Firkraag

Reagovat
monty25

Góóól!!! Yasser

Reagovat
ACSeRw!n

ten jede

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty pico to je střídání.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Firkraag

Tak nám už dá takový gól i nejhorší stoper ligy

Reagovat
Firkraag

Ach nééé, prodlužování agonie

Reagovat
Cotton

Co mají v Hradci s trávníkem?

Reagovat
ratusek

Prý se o to stará stejná firma, co u Slavie

Reagovat
monty25

Sakra, takhle je nechat dorážet do prázdný...

Reagovat
HorajzmAmmann

Vy jste fakt kreteni …

Reagovat
ratusek

To bylo naprosto jasné. Střídání proti 10 jen aby to udrželi. Hapal at jde do hajzlu

Reagovat
John Obi Mikel

Lol, jsem to přepnul na Boleslav, že je rozhodnuto

Reagovat
monty25

Teď to vypadá, že budou čtyři remízy.

Reagovat
kilobyte

0:0, 1:1, 2:2 a 3:3

Teplice to málem posrali, ale VAR to zachránil.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

0:0, 1:1, 2:2 a 3:3 kdo to zkazí?

Reagovat
Firkraag

monty

Reagovat
monty25

Jako zajímalo by mě vidět to ještě jednou. Podle mě to Mičevič dával podobně jako Chytil v Albánii...

Reagovat
Firkraag

VAR zachránil

Reagovat
ratusek

Reagovat
mrtvej ofsajd

...VAR zachránil Karvinou od pravidelné jarní třígolové normy.

Reagovat
kilobyte

Plzeň konečný výsledek 4:4 za barák.

Reagovat
Coutinho10

postupka

ale jako vsadit si for fun 4 remízky z odpoledních zápasů, tak je člověk hezky za vodou

Reagovat
monty25

Já tady řvu gól jako blázen a ono to neplatí.

Reagovat
John Obi Mikel

Jsi mohl vidět, že to vypadá sporně a že to budou zkoumat a ušetřil by sis hlasivky

Reagovat
monty25

Už jsem to dával pod souhrn. Za mě rameno a regulérní gól.

https://twitter.com/braun_radim/status/1761422408165011675

Reagovat
Firkraag

Příšerný výkon trumfnutý ještě příšernějším výkonem

Reagovat
vestinustarychdubu

Slovan s Jabloncem, to je neskutecnej souboj kriplu. Videl jsem druhej polocas na sekanym prenose a jestli Slovan dotahne alespon tu plichtu, tak velezlatej bod. Vykon jinak strasnej, nechapu, jak s takovym vykonem vykresali dalsi dva goly po ty penalte. Fakt strasna, nekoukatelna sracka.

Reagovat
exse

Neskutečná sračka z naší strany. Jeden krok vpřed a teď zase 2 zpět. Jak už jsem si myslel, že to Kozel konečně někam posunul, tak tohle je zas velký vystřízlivění. Kováč it is.

Reagovat
vestinustarychdubu

Predpokladam, ze prvni polocas nebyl o nic lepsi. Jako to byl festival nepresnosti a prihravek. Si pomalu nedali 2-3 prihravky v kuse, aby to nekdo nezajebal.

Nevim jak na stadionu, ale z toho trhanyho prenosu travnik taky nevypadal nijak oslnive (klasicky, v unoru), ale tak to je pro oba tymy stejny.

To, ze zrovna Chalus dal vyrovnaci gol mluvi za vsechno. Pro Jablonec smolnej zapas, tim spis, kdyz stihli rychle odpovedet na tu penaltu, ale tak, nebudu tvrdit, ze me to nejak mrzi :D

Tak snad jeste ten Backovsky, at je brzo v pohode a muzeme se tvarit, ze se tenhle fotbal jak vino nestal.

Reagovat
BaggioRoberto

Kozel a Hapal to jsou snad dvojcata. Liberec i Banik vzdycky kdyz vypadaji, ze uz si to sedlo a bude to dobry, tak pak treba ztrati trikrat s tymama ze spodku tabulky, pak se nadechnou a takhle stale dokola.

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Firkraag

Dnes byl den kvalitního fotbalu

Reagovat
vestinustarychdubu

Dneska to byla klasicka Gambac liga. Nejlepsi liga na svete.

Reagovat
Puskas

Takže Šulc konečně nominace do repre?

Reagovat
Greny

No měl by jet, ale nevěřím tomu

Reagovat
Martin9719

Říčka mu to tam šeptal do ucha tak uvidíme.

Reagovat
Cotton

Reagovat
Infeld Prácheňský

V normálním světě by to byl první kandidát na podhrot. V našem fotbalovym prostředí ale dostane nominačku dřív Pekhart

Reagovat
Sigma Olomouc

Remizujeme s ČB 0:0

Reagovat
Bex5

Panove, nechci sem tahat nefotbalovy veci veci, ale nechce si nekdo koupit Jemelku?

Reagovat
JackDaniels.

Akoze na domov?

Reagovat
Salfovic

Na chov.

Reagovat
JackDaniels.

Co to zere?

Reagovat
Salfovic

Neboj se, tebe ne.

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Bex5

Do tahu

Reagovat
JackDaniels.

Hollý niečo ukázal za tých pár min, alebo nič moc?

Reagovat
Greny

Vždyť hrál celý zápas skoro, a prý nebyl špatnej co jsem pochytil

Reagovat
JackDaniels.

Pravda, nevsimol som si ze naskocil tak skoro.

Reagovat
PavlíčeQ

jak pise greny - odehral prakticky cely zapas a stejne jako nebyla i on na me udelal dobry dojem, akorat ten zapas odehral na kridle, coz hadam nebude jeho primarni post, nicmene hned v prvnim zapasu zapsal asistenci kdy to krasne predlozil canturisvilimu, takze super, verim ze by mohl byt dalsim zajimavym hracem v nasem kadru, minimalne fyzicky parametry ma na svuj vek skvely

Reagovat
JackDaniels.

Diky za pekne zhrnutie

Reagovat
oli9

Dneska to bude těžké. Vždycky si na Spartu věříme, ale ta obrana dnes bude problém

Reagovat
Kaspar

Holoubek uz priste musi zabrat, jestli by nedal ani Budejce, tak to bude hodne spatny zacatek.

Reagovat
John Obi Mikel

Budějovice dá

Reagovat
Coutinho10

twl Mojma kapitán ve fantasy na lavičce

SESTAVA: Mandous – Vlček, Ogbu, Zima – Douděra, Ševčík, Zafeiris, Diouf – Wallem – van Buren, Tijani

LAVIČKA: Kolář – Sinyan, Holeš, Masopust, Tecl, Chytil, Provod, Bořil, Ogungbayi, Tomič, Zmrzlý

Reagovat
John Obi Mikel

Vlček dostal šanci Zafeiris je zpět Chytila koukám šetříme.

Reagovat
Coutinho10

za Vlčka a Zafa

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
monty25

Taky tak.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kily

vzhledem ke složení naší obrany docela i hrozí, že tam stráví celý zápas a místo něho se ve druhém poločase půjde na hřiště proběhnout Tecl

Reagovat
Coutinho10

no uvidíme

Reagovat
PISTOLERO

Nemusel by nastoupit Mám ho taky jako kapitána a zástupce Šulc

Reagovat
Coutinho10

to bohužel pochybuju

Reagovat
srandamač

Nevím jak ta fantasy funguje ale asi dobrý teď ne?

Reagovat
Coutinho10

nakonec hodně dobrý na to, že nebyl v základu...dodal 26 bodů s páskou (2 x 13 bodů)

https://ibb.co/N2xGb2g

jinak funguje to tak, že dostáváš body u obránců a bránkářů za čistý konto (myslím 5 bodů) + vždy u všech 2 body za odehraný zápas, jinak obecně tam jsou u všech pozic mínusový body za karty, naopak plusový body za asistence a góly

Reagovat
Mass

No tak co teď?

Reagovat
Coutinho10

viz reakce na srandamač nad tebou, tak dobrý

Reagovat
Sigma Olomouc

Když vidím naší sestavu, tak z toho nejsem moc nadšený...

Reagovat
naheCZ

To jako fakt nechá bez karty?

Reagovat
John Obi Mikel

Asi další fanda skotského fotbalu.

Reagovat
naheCZ

A pak ti to VAR ještě chvíli řeší jako potenciální červenou kartu Tohle ale přece ani nebyl zákrok, kde by si řešil nějaký metr rozhodčího, tady prostě musíš vypálit žlutou kartu za jakékoliv situace

Reagovat
meno

Mick nám zničil už 3 góly

Reagovat
mrtvej ofsajd

Vůbec mu to nejde. V létě by mel jít...

Reagovat
meno

Mám ho rád, za Sevillu je nesmrtelnej, ale nemá na to :(

Reagovat
naheCZ

Výkon zatím skvělej, ale ta finální fáze, to je zas hrůza.

Reagovat
naheCZ

Myslím tým, ne vyloženě Burena

Reagovat
meno

Reagovat
John Obi Mikel

To si nemyslím. V té mezihře není horší než Jurečka.

Reagovat
meno

Nojo, jenže ten má 10+3

Reagovat
KingMaster13

Kdežto Mick ani nevím jestli dal letos vůbec gol

Reagovat
kilobyte

Taky kopal 5 penalt a odehrál toho víc.

Reagovat
naheCZ

To je pěkný, ale není taky on důvod, proč často i ty výkony jsou špatný? On kazí naprosto jednoduché přihrávky, a celkově až moc často jeho kontakt s míčem končí ztrátou.

Reagovat
ACSeRw!n

konecne Pardubice zaparkovaly autobus a nehrajou tu jejich naivni hru

Reagovat
Zdechlina

Dnes očekávám dardu bude vraždění neviňátek

Reagovat
naheCZ

Wallem To měl být gól, naprosto skvěle sehrané

Reagovat
mrtvej ofsajd

To jo, až od gólmana do zakončení. Těchto akcí by mohlo být víc. Hodne jinak nakopavame...

Reagovat
John Obi Mikel

Slušný výkom, ale chybí tomu finálka. Wallem ani Buren ji zatím nedokáží dát, ale vůbec se mi dnes nelíbí Ševčík, ten nemá svůj den zatím.

Reagovat
Kaspar

Kolar je teda uz v pohode s tema ocima, ze je na lavicce?

Reagovat
kilobyte

Na lavičce je furt.

Reagovat
Coutinho10

tam podle mě žádná změna není, je to trojka pro nouzovou situaci

Reagovat
Rimmer77

Takhle vám pripiskavat rozhodčí s AC Milán nebude a s tímhle co predvadite na jaře dostanete od Italů dvakrát trojku

Reagovat
naheCZ

Rozhodčí nám připískává tak, že Pardubicím odpustil naprosto jasnou žlutou no. A zrovna dneska psát něco o výkonech, když jsme dnes na hřišti naprosto dominantní, jen tomu chybí gól, je taky fakt umění.

Reagovat
John Obi Mikel

Koukám že pán na zápas nekouká.

Reagovat
Rimmer77

Rozhodčí si Pardubice dobře připravuje na červenou. Utěšujte se jak chcete hrajete absolutní tužku a i s pomocí rozhodčího nejste schopný dát tragickým Pardubicím gól. Nebojte se on vám nějakou tu penalticku vymyslí . Nezapomeňte dvakrát trojka s Italem

Reagovat
naheCZ

Jasný, takže další na seznam trollů, na které nemá cenu reagovat. Naštěstí vás je tady na EF zatím tak málo, že si vás můžu pamatovat v hlavě.

Reagovat
KingMaster13

To jsme měli dostat i s Leicestrem a Sevillou

Reagovat
Coutinho10

lol

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli ho neměl radši šetřit...

Reagovat
Coutinho10

zase klasická házená o ničem....střídata dát tam Mojmu

Reagovat
hrundy

Tam zase není vůbec nic, ale vůbec nic...

Reagovat
naheCZ

Tak snad Zaf staženej jen preventivně a nebude zas zraněný

Reagovat
Mönchengladbach

Tři repre gólmani, jedenáct stoperů, ale nikoho s finálkou prostě nepřivedou.

Reagovat
Rimmer77

Teď jasná žlutá pro Provoda, rozhodčí zkušeně bez karty

Reagovat
oli9

Ta Sigma tomu souboji o 4. flek v tom souboji dementů dává pořádný náboj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rimmer77

Tak pojďme Pardubice tuhle slaboučkou Slávii dáte byla by škoda z tohoto neudělat minimálně bod.

Reagovat
Sigma Olomouc

Uz vím, co zažívají fans Chelsea a United... vykoupnou Jílka, Mináře, celý tým. Končím s vámi !

Reagovat
Sigma Olomouc

*vykopnout

Reagovat
Rimmer77

Jdu si vsadit na červenou pro Pardubice tohle je úplně jasné jak to tady bude vypadat a jako druhou tutovku pokud ještě chvíli udrží remízu vidím penalticku.

Reagovat
scvrklýangličan

To je next level brecet takhle dopredu

Reagovat
KingMaster13

Ty brďo, že jsme skorovali z nekompromisní penalty

Reagovat
kilobyte

V jeho světě jste stejně kopali 3 penalty a Pardubice hrají v 9.

Reagovat
Kily

hrají Surzyn a Chlumecký, takže o té hře v devíti by se i dalo napsat, že to je vlastně pravda

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

Pardubice jsou uplne sileny, jak se s tim Slavie sere to fakt nechapu

Reagovat
naheCZ

Konečně

Reagovat
KingMaster13

No konečně Hurá, Mojma

Reagovat
exse

Příští zajíc bude zajímavej. Ukazuje se, že Podry v těch sračkách odváděl skvělou práci a naopak Jílek, kterýho Vacíno furt vynáší do nebes, opět a opět ukazuje, že to prostě není ani náhodou ligovej trenér.

Reagovat
Kiss Me Polka!

co to zas meles? dynamo po odchodu podrouzka za 4 zapasy uhralo 7 bodu (predtim s nim 10 za 17 zapasu..) a jilek nekolik let pravidelne ukazuje, ze patri mezi nadprumer v lize me zi trenery

Reagovat
John Obi Mikel

*průměr

Reagovat
exse

Wut? A kdo ten tým co teď sbírá body postavil? A jestli je Jílek nadprůměr, tak nechci vidět, co je průměr.

Reagovat
Kocour Klapuška

Na Zajíce koukají jenom burani

Reagovat
letitfly

Jsem buran

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Co je s tou Sigmou

Reagovat
John Obi Mikel

Platit ten sporný gól v nastavení, Teplice jsou ve skupině o titul.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

Mojmaaaaaaaaa

Reagovat
naheCZ

Uklidňující gól ještě by jsme mohli přidat

Reagovat
KingMaster13

Mojma je jedinej náš schopnej útočník Stáhnout Filu, pracovat s Tijanim a Burena s Teclem už definitivně poslat pryč. Zbytečně tam zabírají místo mlaďasům, přitom přínos žádnej

Reagovat
naheCZ

Chytil, Chytil, Chytil

Reagovat
John Obi Mikel

Coutinho! Kapitán Mojma byl dobrej nápad!!!

Reagovat
KingMaster13

Hattrick hero Říkal jsem, musíme dát první gol a napadá to tam. Hrozně mě sere že jsme toho nebyli schopní už první poločas. Teď nás to stálo zbytečně síly na víc a poločas se mohli jen šetřit

Reagovat
Coutinho10

Mojmaaa super do fanty

Reagovat
monty25

Reagovat
naheCZ

Jak už tam dali tu animaci na změnu skóre Ale škoda, teď to Tijani udělal výborně

Reagovat
Kaspar

Opava v semifinale poharu

Reagovat
John Obi Mikel

Titulek na livesportu TOP: "Jatka Matějky poslala Duklu na porážku"

Reagovat
monty25

Ten musel dostat céres už o poločase...

Reagovat
srandamač

Jinak Dukla hroznej výkon, ty to snad prodali, takový góly

Reagovat
8lampard8

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mrtvej ofsajd

Choreo

Reagovat
Mass

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kalabiška na stoperu

Reagovat
kilobyte

Solbakken a Tuci poprvé v základu. Oproti Gala dost změněná sestava, takže sil by mělo být dost. Jediné, co by mohlo haprovat, je souhra. Ale na lavičce je připravená kvalita, která by když mohla rozhodnout.

Reagovat
oli9

Už to žije.. Mrdate ovce, .. Chcijem vám do vína

Doufám že je lupnem, bude to boj

Reagovat
$$CaptainKokotko

Klasika no

Reagovat
Mass

a mrdáte?

Reagovat
ACSeRw!n

u vas vsichni fandi slusne a nikdo nechlasta

Reagovat
Svářeč

OT: Nevíte, co se stalo s Břečkou? Podepisoval na Slovácku s velkou slávou a od té doby si skoro nepamatuji, že by nastoupil...

Reagovat
oli9

Zraneni a neměl fyzičku

Reagovat
Svářeč

Aha, díky, o tom zranění jsem nevěděl.

Reagovat
ratusek

Juroška

Reagovat
$$CaptainKokotko

Mělo to být 1:0. Jsme matláci

Reagovat
oli9

Pico offside minutu předtím a sparťanska Standartka z toho...

Reagovat
ratusek

Heča klasik

A jinak to nemohlo po těch dvou megašancích dopadnout

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj

Reagovat
naheCZ

Heča Karabec

Reagovat
Svářeč

Bylo vidět, jak Karabec vůbec nekoukal kolem sebe...

Reagovat
Mass

Twl ten Heča je snad zaplacenej dnes.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Gooool

Reagovat
naheCZ

Co tam Vitík přesně dělal?

Reagovat
kilobyte

Koukal se z první řady.

Reagovat
pingla

Juroška je výborný, ten ve Slovácko dlouho nebude

Reagovat
$$CaptainKokotko

Pokud zlepší zakončení tak určitě

Reagovat
Mass

To jo o wingera, kterej má v první lize 4 body, se všichni poperou.

Reagovat
pingla

jojo, hlavně že takový Schranz, Ševčík nebo Jurásek mají lepší čísla no..

Reagovat
Mass

Matěj Jurásek měl v minulý sezoně druhou nejvyšší efektivitu na odehranej čas v lize, takže tady ses "trochu" netrefil. Letos ho trápí zranění. O Schranze se nikdo nepere, ale je to dobrej hráč na střídaní. Ševčík není winger a naposledy víc jak jednou za zápas vystřelil na Chelsea.

Reagovat
pingla

proč vytahuješ loňskou sezónu? protože je letos v takovým týmu jakým je Slávie tužkový že? zase mimo, nevadí.

Oba jsou to ofenzivní hráči Slávie (byť Schranz chvilku hrál i wingbeka), ale ofenzivní čísla mají hrozná.

Reagovat
Mass

Tužkový a ne příliš ostrý seš jen ty. Jurásek pokud je zdravý, tak tu produktivitu má úplně jinde a ukázal to minulý rok. O Schranze se nikdo nepere, je to hráč na rozšíření kádru.

Juroška má v celé kariéře 4 body v první lize, nikdo lepší než Slovácko ho zatím kupovat nebude.

Reagovat
pingla

Pokud má produktivitu úplně jinde, tak ať ji ukáže, nikdo nikdy ji zatím neviděl (tedy pokud nemyslíš těch 11 bodů z loňska, což level produktivity "úplně jinde" pro hráče Slávie je spíše směšný než reálný)

Juroška je nejlepší ofenzivní hráč čtvrtého celku Fortuna Ligy, to že nemá dobrá čísla neznamená, že nemá na lepší klub.

A jestli chceš posuzovat jen ofenzivní čísla, tak se podiv na Zafeirise, tvojí hlupáckou optikou má takový defenzivní Daníček nebo středopolař Valenta, který už ve Slovácku ani není, stejná čísla

jsi osel, škoda tady s tebou ztrácet čas.

Reagovat
Mass

Matěj Jurásek loni ukázal 11 bodů za 714 minut v lize. Tu efektivitu viděl každej mimo tebe. Letos je Jurásek víc zraněnej, tak ty body nemá.

Juroška letos 4 body za 902 minut. Stejnej post, křídelník, u kterýho se prostě ty body počítají, osel je ten, kdo nevidí jasnej rozdíl, že to je někde jinde.

Nepleť Zafeirise s Valentou, který hrajou box-to-box. Král třeba ve Slavii jako box-to-box neměl body skoro žádný (jeden náhodnej gól Seville) a zájem o něj byl velkej. Žádnou takovou optiku na box-to-box hráče nepoužívám, tak nelži.

To že nutně hráč musí mít víc bodů ve Slavii než jinde je tvůj dost mylnej předpoklad, stačí se podívat, kolik měli před přestupem do Slavie Schranz, Masopust nebo Douděra. Schranz třeba 13 gólů za Jablonec. Douděra 11 bodů na beku.

Reagovat
Zdechlina

Slavia už ho sonduje

Reagovat
Mass

Twl dědek Petžela obere nejlepšího hráče v lize?

Reagovat
inferno08

OT: Dneska v mol cupu za Duklu nastoupil Muris Mešanovič. Ono mu je teprve 33 let

Reagovat
inferno08

Respektive 33 let není zrovna málo, ale já měl za to, že mu je víc.

Reagovat
srandamač

Jsem úplně zapomněl, že existuje

Reagovat
Coutinho10

a jak hrál ? sledoval někdo ?

Reagovat
wyqinac

mel cicilia sadnout, nebo by ani to nepomohlo?

Reagovat
Mass

Podle toho kdo to píská...

Ale držel ho tam oběma rukama, zajímavý, že když byl předtim stejnej souboj na půlce, tak dával dokonce žlutou kartu.

Reagovat
oli9

Reagovat
Kiss Me Polka!

kdyby spadl verohodne, tak by to penalta byt mohla takhle bez sance, rozhodci neradi piskaji faul, kdyz hrac zustane na nohach i kdyby slo o sebevic jasnejsi faul.

Reagovat
Jan Horáček

Ano, když spadnul Birmančevič nesportovně poté, co ho Trávník lehce a krátce chytil za ruku, tak se rozhodčí div nepřerazil, aby nařídil trestňák.

Reagovat
Mass

No to sem taky koukal. A je jedno kdo hraje. Ale takovej rozdíl, on pískne dotyk ruky na ruku když hráč potom spadne a nepískne když ho oběma rukama drží za pas? To je fakt pískání na hovno.

Reagovat
naheCZ

A pak se divme, že hráči raději padnou na zem...

Reagovat
Kiss Me Polka!

ja se uz nedivim, rozhodci a vedeni fotbalu evidentne povazuje simulovani jako prirozenou soucast fotbalu, kdyz s tim desetileti nic nechce delat

Reagovat
ratusek

Sparta extrémně špatná. Slovácko po tom začátku taky nic moc. Bod pro oba málo. Uvidíme

Reagovat
$$CaptainKokotko

Zatim top výkon

Reagovat
kilobyte

Důležité je, že jsme to přežili. Teď to trochu uklidnit a hráči z lavičky rozhodnou.

Reagovat
ACSeRw!n

hned o puli aspon tri posily, jinak to dopadne spatne

Reagovat
oli9

Obrana Sparty pěkný hořák... Průchodak... Juroška Skvělý, cecilka také.... Jinak možná jsem hodně zaujatý ale každý offside, faul ve prospěch Sparta ihned pískány... Sporná situace kterou může těšit var pro FCS tak ihned hlavní mácha rukama že nic

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko by mělo sehnat money a uzavřít ty rohy. Vidět v dálce paneláky, to je jak někde na balakáně. Nebo v Boleslavi. Ale ty nepočítám, to je jen pračka na peníze, tam jde o jiné věci.

Reagovat
Svářeč

Tak se zkus podívat, na čem všem se v Sbrsku nebo Chorvatsku hraje...

Vždyť zrovna Slovácko má jeden z nejlepších stadionů v lize

Co taková Bohemka, Zlín... Tam vždycky jen čekám, kdy někomu rozbijou okno

Reagovat
smazaný uživatel

Však ja nic neříkám. Jen že by to měli uzavřít, měla by to být jejich priorita. Zvlášť když se jim daří a dostali do pokladny prachy z Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela taky kdesi říkal, že by se to mělo uzavřít.

Reagovat
kulych

Úplně zbytečně. Stadión se skoro nevyprodal ani na Evropu a radši ať ty prachy daji do týmu/mládeže

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně

Reagovat
Sosi

Krejci na cervenou...

Reagovat
naheCZ

Ladislav "vyznavač skotského fotbalu" Szikszay píská každé spadnutí sparťanů na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, ja myslel, ze v tom záběru po gólu na kotel Sparty v něm jsou policajti Ti fanoušci vypadají jak pořádková jednotka. Jít městem, tak si je spletu.

Reagovat
Mass

Ve skutečnosti sou spíš nepořádková jednotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, už se těším na zprávy, co zas vyvedli po městě dneska.

Reagovat
Svářeč

Jj, pár měsíců zpátky ve Zlíně chtěli dělat bordel v pivnici vedle stadionu... Naštěstí tomu policajti včas udělali přítrž.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Birma ale ta oslava za žlutou

Reagovat
JackBlack

Mohl by Birmancevic dostat druhou žlutou za něco

Reagovat
Gelu28

ty vole ty komentátoři na O2 to jsou tragédi....Mohli by to komentovat vždy v dresech pražských S....a když dá G někdo jiný tak sotva zamumlají.....vocasové blbounský

Reagovat
smazaný uživatel

Šumulikovski žlutá Trvalo to delší dobu než jsem si myslel. Jeho na té lavce jednou jebne. Po zápase zas může jít chlastat k Šarovcovi a oblbovat tam ženské.

Reagovat
Moshe Dajan

Ta bloncka za Priskem je jeho žena nebo dcera?

Reagovat
Mass

Jo tý sem si všiml, hezká roštěnka.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl faul.

Reagovat
ratusek

Sinavski zakopne o trávník

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Heča je hrozná díra

Reagovat
KingMaster13

A pak se člověk diví, že Sparta byla kde byla, když jí tam hrálo tohle. To, že to vyčistili je bohužel dostalo na jinej level. My musíme udělat něco podobného (Naštěstí Ousou, Kačaraba a Hromada už pryč jsou, ale ještě Burena, Tecla ať tam nepřekáží nějakému mlaďasovi na lavičce)

Reagovat
oli9

Tato zkurvena Sparta musí na Liverpoolu dostat 4:0

Reagovat
guzman

Reagovat
oli9

Napíšu vám až vás smaznem 4:0

Reagovat
KingMaster13

To nedělej. Taky to Liverpool může trochu podcenit, připravovat se na důležitější zápasy, nasadí slabší sestavu, ta nějak haluzácky prohraje a budou ti tu tancovat na hrobě.

Reagovat
Svářeč

Já si dovedu představit, že Sparta překvapí doma, ale v odvetě si to Liverpool podle mě pohlídá... To už je v lepší pozici Slávka, která odvetu hraje doma.

Reagovat
KingMaster13

To jo, to souhlasím. Pochybuju, že by tam Priske jel bránit výsledek.

Reagovat
oli9

Pokud Liverpol vyřadí tak se jim omluvím a pogratuluju

Reagovat
guzman

Já sem realista, výsměch nesměřoval k výsledku ale dementní reakci

Reagovat
oli9

Slovo zkurvena jsem si mohl odpustit. Za to omluva s klidnou hlavou a střízlivým stavem

Reagovat
doshcz

to je dost realnej vysledek pro zapas Liverpool vs Sparta

Reagovat
clinger

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Nedělej tady Turka.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
oli9

Omlouvám se, emoce a byla sliovicka... Upravuju na 3:0..

Ne pokud byste náhodou uhráli nějaký bod, samozřejmě pogratuluju, smeknu a omluvím se vám tady jeté jednou

Reagovat
BaggioRoberto

Ja pochopim, ze fandia Liverpoolu, ale proc nadavas Sparte. I kdyby doatala ctyrku, tak to bude zkusenost. Uz odehrala super zapasy proti Kodani, Zahrebu, Betisu a Galatasaray. Nevim co si jako chces dokazovat Liverpoolem proti Sparte, to je fakt hodne maly.

Reagovat
oli9

Ne já Spartě v Evropě přál. Nechtěl jsem aby dostala lfc.. Ale po včerejšku kdy šla každá situace ve prospěch S prostě chci aby to bylo 4:0 a byl klid..

Pokud Sparta nějakým zázrakem postoupí nebo vyhraje samozřejmě pogratuluju a omluvím se jí

Reagovat
kilobyte

Ano, každá situace byla ve prospěch S. Pokud to "S" znamená Sparta nebo Slovácko.

Vindahl dostal žlutou ani nevím za co a Ryneš žlutou dostal za odkop míče ani ne vteřinu po odpískání. Když k tomu odkopu se napřahoval ještě před písknutím.

Vydra se s Ciciliou drželi vzájemně. Ono když si takovou hora proti tobě pomáhá rukou, tak ho ani jinak bránit nemůžeš. Ryneš měl dostat druhou žlutou. Jenže ta první zase neměla být. Trávník tam měl stažení, za které by teoreticky mohla být taky druhá žlutá a v součtu obou karet by byla míň přísná než pro Ryneše. Rozehrání asi o 2 metry je věc, která se na vlastní půlce děje pořád a nikomu do nevadí, dokud Sparta nedá gól.

Na začátku rozhodčí nasadil volnější metr, ale po chvíli začal pískat skoro všechno. Ale na obě strany.

Reagovat
oli9

Je fajn že v tom máš hned jasno.. Rynes měl letět, druhou žlutou nedostal..

Cicilia byl faukovany ale spíš mě sere že to ani VAR neřešil nic. Prostě se ihned začalo hrát raději...

To o 2 metry neřeším...

A to bych ještě rád viděl tu situaci s offside čarou před gólem Sparty z té standartky.jelikoz ten protiútok smrdel hezky offsidem... To nevím zda bylo u TV vidět

Reagovat
kilobyte

Ano Ryneš měl dostat druhou. Ale zase musíš uznat, že tu první dostat neměl. Na ten odkop napřahoval před písknutím. To byla fakt zmrdovina od rozhodčího.

Jak víš, že to vůbec neřešil? Mohli se podívat a vidět, že měli aktivní ruce oba a vyřešeno.

Myslíš u toho, který dával Birmančevič? Protože ten ukazovali a ofsajd to určitě nebyl.

Reagovat
oli9

Hele těch žlutých tam bylo za picovinu 10 a a za co měl dát nedal... Ne myslím u prvního gólů v prvním poločase.. Před tím než Sparta kopala tu standartu z které padl gól, tak protiútok smrdel ofasajdem Slovácko odkoplo, faul, standartka a gól...

Reagovat
kilobyte

Takže nepísknutý možný ofsajd před faulem? To už tady můžeme řešit každý otočený aut/roh. Tohle se prostě stává a je blbost, aby do toho hrabal VAR. To už se pak nebude hrát vůbec.

Reagovat
oli9

Ale tak čárový to pustí tak jako vždy že se offside mává až po půl minutě pomalu... A proste něco, jiného je když to mávne a kope se od brány a něco jiného když ani ne za 10 vteřin je z toho standartka pro tým který v tom offsidu byl...

Reagovat
kilobyte

Jo, ale tohle prostě budeš mít vždycky a v každém zápase, že prostě rozhodčí udělá takovou "menší" chybu. A VAR nemůže zkoumat všechno.

Pokud to ofsajd byl, což taky nemusel, tak jak velkou výhodu to Spartě dalo? Skoro žádnou v porovnání s časem, který by VAR sebral, kdyby se takové věci měli řešit pravidelně.

Reagovat
oli9

Ale jo uznávám, jen jsem seděl fakt v 6. řadě a přímo předemnou ten ofside "byl" tak jsem na něj hulákal proč to nezvedne a jestli vidí co z toho je ... Druhý poločas když se někdo vracel z ofsajdu a ani se nesnažil hrát tak to měl nahoře ihned jako prohráli jsme si to sami.. když jedem dvakrát sami na bránu a nedáme gol... Jen jsem chtěl poukazat na to ,že 3 zápasy slvácka a 3 katastrofální výkony rozhodčích.... Pardubice, Zlín ... Sparta absolutně špatně pro všechny strany , at už například zářez Pardubic, ČK pro ně , náš zářez vre Zlíně čK pro nás .. nebo ted ta komedie s mariášem se Spartou

Reagovat
kilobyte

V druhém poločase nebyl ani jeden ofsajd.

Reagovat
kilobyte

Tak jsem si to pustil ještě ze záznamu. Bohužel zrovna tam opakovali akci Slovácka a ukázali až Birmančeviče ve vápně. Ale pak bylo Slovácko normálně na míči, žádný odkop. Ztratili míč v kombinaci a míč se dostal až k Vindahlovi. Takže ten možný ofsajd na to fakt měl nulový vliv.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
guzman

tak hlavně že si Slovácko pobrečí, že hráč nedokáže trefit balon

Reagovat
ratusek

Reagovat
Greny

Rozhodčí fakt dobře

Reagovat
Svářeč

Ty šašci z o2 jsou strašní Už naživo bylo jasně vidět, že Siňavskij promáchnul...

Reagovat
PhilipS

Takže titul jasně Sparta? Nějak si neumím představit, kde by měli ztratit body.

Reagovat
ratusek

Derby, Plzeň. Případně tam, kde se to nečeká. Těch zápasů je ještě moc

Reagovat
KingMaster13

Asi jedině hypoteticky s náma Nicméně i kdybychom je porazili, tak nám to bude k čemu? My zápasy v Plzni a na Slovácku nevyhrajeme

Reagovat
jackinho10

Pokud je nevyhrajeme, tak si titul nezaslouzime.

Reagovat
KingMaster13

Já mám obavu, že na to nemáme. Spartu si dokážu představit, že třeba i dáme, že to bude ofenzivní boj a že to s nima nějak umlátíme ale přijedeme na Slovácko, kde nám jejich hra ale vůbec nevoní a čekám, že tam rupneme no.

Reagovat
jackinho10

No tak kdyz tam nevyhrajem, tak titul mit nemuzeme. Je to jednoduche. Sparta taky mohla dneska po 10 minutach prohravat 2:0 a misto toho nakonec vedla 1:0. Oni rozhodne nejsou buh vi co, jen jsou ted na sebevedome vlne a ty tymi z ni maji vitr. Bohuzel to bude chvili trvat, nez z nich nebudou mit uz pred zapasem strach.

Reagovat
KingMaster13

Na nás se taky naučili hrát ale trvalo jim to

Reagovat
jackinho10

Presne tak

Reagovat
naheCZ

On je ten problém, že když proti nám soupeř může vyhrávat 2:0, tak taky 2:0 vyhrává. Minulej rok tam soupeřům padala pomalu každá střela na bránu, kdy hráči dávali životní střely.

Reagovat
clinger

když hrajem blbě skoro vždy body ztratíme. to Sparta vyhrává zápasy kde hraje hovno poměrně často. na Baníku měla kliku jak svina, ve Zlíně, doma s Teplicemi, Bohemkou atd

Reagovat
naheCZ

No už mě to začíná dost srát no Ve výsledku dnes asi bude každý říkat, že Sparta vyhrála zaslouženě, ale to vůbec, kdyby po půlce prohrávala o 2 góly, tak by to tak nedopadlo. Slovácko se pak až zbytečně nechalo rozhodit rozhodčím.

Reagovat
BaggioRoberto

Neni pravda. Jasne Sparta mela 2, 3 zapasy co musela urvat, ale vy takovejch zapasu mate minimalne polovinu. At uz to byl Jablonec, Banik a spousta dalsich predtim. Vetsinou mate 20 minut pred koncem jeste remizu. Na to o kolik hrajetr hur nez Sparta je az s podivem ze za tou jejich rekordni bodovou bilanci za poslednich snad 20 let jste pouze o 4 body. To je zazrak, na tom te nema co stvat.

Reagovat
Rimmer77

Tvl dostanete o víkendu trojku co si namlouvate vždyť hrajete tragicky

Reagovat
ratusek

a ve středu?

Reagovat
KingMaster13

Jenže on není zápas jako zápas. Ty velké zápasy se hrají jinak.

Reagovat
PhilipS

Slávka určitě nějaký body ztratí no. Tady už je myslím hotovo. Před Priskem ale fakt klobouček. Poskládal skvělej tým.

Reagovat
KingMaster13

Tak ptal ses kdo je může porazit, tak ti říkám, že můžeme my ale pojebeme to jinde Jinak samozřejmě respekt před nima. Letos ten titul budou mít bez diskuze zaslouženě ale ten loňskej mě bude srát ještě dlouho

Reagovat
PhilipS

Reagovat
lampas

Pořád na ně může udělat Slavia ve vzájemných zápasech šest bodů. Navíc ztratit se dá vždycky, nejvíce v zápasech, kdy to ani nikdo nemusí čekat.

Reagovat
BaggioRoberto

Na Letny Slavie neudela nic, co si to namlouvas.

Reagovat
lampas

Já si nic nenamlouvám. Titul přeji Spartě.

Reagovat
KingMaster13

No abys nebyl ještě překvapený. Minulý rok jste museli posraný až za ušima betonovat abyste nás udělali Jasně letos je situace jiná ale v těch konfrontacích mezi Priskem a Trpišákem je to maximálně vyrovnané....nepamatuju zápas, kde byste nás vysloveně přejeli a to se nestane ani teď. Jste favoriti, máte větší šance ale pokud si Slavia odveze body tak to žádné překvapení prostě nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tpc, tohle je možné jen v této dementní lize, která je za vyspělou Evropou o 10 let pozadu. Ti dementi nemají na lavičkách tablet? Za jakého důvodu? Drahé připojení k internetu? Nebo nemají předplatné O2 tv? Ja jim kdyžtak dám login, aby si ten tablet mohli zapnout a podívat se, že ten hráč zakopl o trávník a nemusela půlka realizačního týmu dostat za protesty žluté karty Demence totální.

Reagovat
KingMaster13

I kdyby to viděli tak v ten moment tě pohltí emoce. Ten zápas je jeden z těch vyhrocenějších a to prostě se hned tak neovládneš. Nicméně souhlasím, že v tenhle moment to zbytečné karty byly.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, úplně zbytečné, kdyby tam měli tento nástroj, tak se podívají, a nemusí se takhle chovat. Konec konců je tam video samotné, které kdyby byl faul, tak to jasně rozhodčímu řekne.

Reagovat
KingMaster13

Já si ale dokážu představit, že by tam vlítli i kdyby to viděli, protože Sparta a dejme jim to sežrat

Reagovat
naheCZ

Jasně vole, teď tu jasnou kartu nedáš

Reagovat
pingla

Ryneš bez druhé žluté???? Ti m*dá ne? Moc dobře věděl, co dělá.

Reagovat
John Obi Mikel

On chtěl dostat červenou a Szikszay mu ji odpustil

Reagovat
Mass

Sziksay s Adámkovou, to je něco hroznýho.

Reagovat
clinger

rudý mrdky.a neříkalo se že rozhodčí může jeden klub pískat jen 3x za sezonu. Sziksay pomáhá Spartě už ve čtvrtým zápase v sezóně. dosral derby a dneska zas

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
doshcz

tak ta prvni zluta byla uplna picovina, sudi sasek

Reagovat
oli9

Rynes druhá žlutá?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jako Sparta za druhý poločas zaslouženě ale prostě zase jim rozhodčí odpustil druhou žlutou. To už je fakt joke

Reagovat
kilobyte

Zas u půlky karet ani pořádně nevím za co byli.

Reagovat
clinger

Reagovat
naheCZ

Krejčí

Reagovat
ACSeRw!n

Havlik uplne mimo celej zapas, sranda, ze se cpal do repre

Reagovat
ratusek

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak musí hrát víc vzadu. Odchod Valenty je velké oslabení

Reagovat
John Obi Mikel

Počkej, to si ještě počteme u nominace.

Reagovat
Mass

Ani proti Slavii nezahrál nijak dobře a to přitom za Slavii nastoupili Kačaraba s Hromadou.

Reagovat
KingMaster13

A to zase je výmysl kolegy Špryňara

Reagovat
kilobyte

Kolegy? Ty jsi taky degustátor?

Reagovat
KingMaster13

Já jsem vždy degustátor

Reagovat
pingla

jojo, týpek roky hraje prim v záloze Slovácka, které pravidelně hraje o 4. - 6. místo v lize, za podzim dá deset gólu z pozice střeďáka, ale je to sranda

to je přesně ta vylízanost typu: nehraje v zahraničí, za pražská S nebo Plzeň, tak v repre nemá co dělat

a to podotýkám, že za první tři zápasy letošního roku opravdu hraje kulové.

Reagovat
kulych

Tak on paradoxně hraje letos herně asi nejhorší sezónu za poslední roky. Prvních pár zápasů byl úplně mimo, pak ho dal Svedik na podhrot a začal dělat čísla a teď po odchodu Valenty je to zase jako na začátku.

Reagovat
Rimmer77

V klidu si jdu vsadit na hcs Sparta vs Slavie, není o čem 3-0 proti slaboučký Slavii

Reagovat
Rimmer77

Aby bylo jasno na ligu, na pohár sere pes

Reagovat
delfin

Domácí souboje to je nuda, víc těším až dojede Liverpool.

Reagovat
BaggioRoberto

Ja nevim Slavisti tad fnukaj ze kdyz hrajou spatne tak ztrati vzdy body. To by museli mit mibimalne o 10 bodu min. Trochu soudnosti. Vzdyt i proti bezzubym Pardubicim, co nepredvedli ale vubec nic jste se 60 minut trapili.

Reagovat
ACSeRw!n

derby obvykle vyhrava tym co neni favorit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele