FORTUNA:LIGA - preview 17. kola: Slavia může trestat konkurenci

28.01.2023, 08:47, aktualizováno 29.01.2023, 08:45
Previews

Plzeň včera podlehla Hradci, Sparta jen remizovala v Olomouci a na tahu je nyní Slavia, která v domácím prostředí hostí Jablonec. Liberec bude měřit síly s Pardubicemi a Mladá Boleslav hostí Brno, večer si to rozdají Zlín s Ostravou...

Slavia Praha - FK Jablonec

neděle 15:00

Poslední dva ligové zápasy Slavie po delší pauze nedopadly kýženým výsledkem, nyní však mají sešívaní šanci se za povedeným jarem odrazit proti oblíbenému soupeři. Stojí proti nim Jablonec, který se po podzimu musí výrazně zlepšit.

Slávisti zaváhali jak v prvním kole této sezony proti Hradci Králové, tak před necelým rokem na úvod loňské jarní části - tehdy je zaskočil jiný outsider z Karviné. Trpišovského svěřenci prožili kritické období na přelomu září a října, toto období je stálo jak účast v jarní fázi evropských pohárů, tak řadu ligových bodů. Podzim však nakonec zakončili ve velkém stylu pěti výhrami v řadě, během nichž nastříleli sedmnáct gólů. A to přesto, že čelili i Spartě nebo Baníku Ostrava. V zimním přípravném období červenobílí nenabrali zrovna velkou zápasovou praxi, vždyť poslední zápas sehráli před více než dvěma týdny se švýcarským Servette.

To Jablonečtí sehráli dva přátelské duely už v prosinci, další tři absolvovali během ledna. Nejprve podlehli jinému švýcarskému týmu Sionu, načež zdolali maďarské duo DVTK, Puskás Akademie. David Horejš a spol. tak doufají, že naváží spíše na tyto výsledky než ty ze závěru podzimu. To totiž v sedmi posledních soutěžních zápasech hned šestkrát prohráli, a to včetně pohárového zápasu s druholigovým Vyškovem.

V prvním vzájemném utkání uspěli na severu Čech Pražané, avšak i přes přesilovku po téměř celý zápas to neměli jednoduché. Do vedení se dostali díky Usorovi a vlastní brance Hanuše, jenže záhy snížil Polidar. Na Traorého gól odpověděl zase Chramosta, na srovnání už se ovšem zeleno-bílí nezmohli.

Vršovičtí během přestupového období přišli o Yiru Sora, jenž přestoupil do belgického Genku, a jeho skoro-jmenovce Mosese Usora. Toho Slavia zapůjčila na hostování do Lince. Směrem do klubu putovali z Bohemians Petr Hronek a mladoboleslavský David Pech. Vedle toho kádr rozšířilo i pár navrátilců z hostování v čele s Mickem van Burenem. Jablonec po několika měsících přišel o Diona Coolse, namísto nějž přišel z Eupenu Jan Král.

Domácí mužstvo bude stále postrádat celou řadu zraněných včetně nováčka Pecha, který za postranní čarou doplní Bořila, Holeše, Hovorku a Kačarabu. Otazník visí i nad Masopustem a Provodem. Na straně hostí nepomohou vykartovaní Heidenreich se Sejkem a zdravotně indisponovaní Jovović, Krob, Malínský, Martinec a možná i Kratochvíl.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Douděra, Ousou, Santos, D. Jurásek - Hromada - Schranz, Ševčík, Lingr, Ewerton - Jurečka

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Surzyn, Hübschman, Král, Souček - Černák, Považanec, Šulc, Houska, Polidar - Chramosta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 6.83 - 15.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno

neděle 15:00
Mladá Boleslav i brněnská Zbrojovka se před zahájením jarní části ročníku nachází v chumlu celků natěsnaných od čtvrtého místa níž. Obě strany barikády se v následujících měsících jistě budou snažit vyhnout boji o udržení a pokusí se vybojovat co nejlepší umístění. Lepší výchozí pozici mají Středočeši, na Brňany ale mají náskok pouhých dvou bodů.

Oba kluby přistoupily k zimní přestávce rozdílně. Zatímco Moravané především pilovali již dříve sestavené mužstvo, Boleslav hýřila aktivitou na přestupovém trhu. A vyhlédla si několik zajímavých posil. Ve městě Škodovek nově působí někdejší tahoun druholigového Prostějova Vasil Kušej nebo vytáhlý útočník Lamin Jawo, jenž dorazil ze Zlína. Kádr naopak opustil univerzál na pravou stranu hřiště David Pech, který chce prorazit ve Slavii.

Trenér Středočechů Pavel Hoftych věří, že dobře zvládnutý start do roku 2022 se může stát důležitým odrazovým můstkem do jara. "Pro oba týmy bude utkání důležité tím, aby jeden z nich zdařile vstoupil do jarní sezony. Pro letošní jaro máme dobrou výchozí pozici k udržení v elitní šestici," prohlásil zkušený kouč.

Pro Zbrojovku je důležité, že může dál počítat s produktivním záložníkem Michalem Ševčíkem. Ten spolu s forvardem Jakubem Řezníčkem tvoří úderné duo, díky němuž "Flinta" jakožto nováček ligy prošla podzimem poměrně hladce. Soupiska Brňanů tak doznala spíše kosmetických úprav. Útočník Jakub Přichystal přestoupil do olomoucké Sigmy, na Moravě naopak hostuje mladý obránce Josef Koželuh, jehož uvolnila Viktoria Plzeň.

Brno čeká ostrý start. Po utkání v Boleslavi přivítá doma vedoucí Plzeň, následně se Flinta utká s druhou Slavií. "Je to těžký vstup do jara, ale věřím, že jsme dobře připraveni a navážeme na celkem povedený podzim," prohlásil útočník Zbrojovky Jan Hladík.

V Boleslavi si z hostujících hráčů nezahrají stoper Lukáš Endl, jenž pyká za vyloučení z konce podzimní části, a také středopolař Filip Souček, který už v sezóně nastřádal čtyři žluté karty. Ze stejného důvodu jako Endl bude absentovat také zadák Středočechů Ondřej Karafiát. Záložník Antonín Vaníček zůstává na marodce, start ofenzivně laděného Jiřího Skaláka zůstává nejistý.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Donát, Suchý, Dancák - Kubista - Suchomel, Matějovský, Mareček, Fulnek - Ladra, Škoda

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Hlavica, Šural, Granečný - Texl, Blecha - Hladík, Ševčík, Alli - Řezníček

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 4.07 - 4.91

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Slovan Liberec - FK Pardubice

neděle 15:00

Na samém dně tabulky jsou po podzimní části fotbalisté Pardubic, kteří však ztrácí pouhé dva body na barážovou patnáctou pozici okupovanou Zlínem. Vstříc lepším zítřkům znamenajícím udržení mezi elitou se vydají v Liberci, jenž se zatím drží v klidném středu pelotonu.

V kádru Slovanu došlo oproti podzimní části ke dvěma odchodům. Matěj Valenta se vrátil na z hostování do mateřské Slavie, někdejšímu tahounovi Kamsovi Marovi skončila smlouva. Naopak ze Sparty byl zapůjčen gólman Hugo Jan Bačkovský, z kyperské Larnaky dorazil dočasně také útočník Victor Olatunji.

Rovněž Pardubice rozšířily své možnosti v brankovišti o hráče ze Sparty, do konce sezony bude na východu Čech působit Florin Nita. Dalším hostem se stal mladoboleslavský Ladislav Krobot, nastálo dorazil z Opavy Polák Bartosz Pikul. Naopak zpátky do Edenu se vrátil záložník Marek Icha.

Muži z Podještědí k přípravě využili Tipsport Malta Cup. Ve skupině porazili Trenčín a remizovali s Tirolem, za kterým také o skóre skončili. V zápase o bronz pak vyzráli na Zlín poměrem 0:3, když se prosadili Fukala, Ghali a Preisler. Pardubičtí si rovněž zahráli tři přátelské zápasy, ovšem výhradně s mužstvy z nižších soutěží. Postupně tak vyzráli na nedaleké Živanice i Příbram se Žižkovem.

V nedělním utkání je nejistý start zdravotně indisponovaných Doumbii a Mikuly, na straně hostí se nepředstaví zranění Jeřábek se Solilem a také vykartovaný Chlumecký.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Gebre Selassie, Plechatý, Prebsl - Fukala, Valenta, Červ, Preisler - Višinský, Frýdek - Rondič

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Icha, Hranáč, Vlček, Rosa - Vacek - Pikul, Janošek, Hlavatý, Tischler - Černý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 3.94 - 5.98

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FC Trinity Zlín - Baník Ostrava

neděle 18:00
Velké starosti na jaře zřejmě čekají na Zlín. "Ševci" se ligovým podzimem protrápili a jen díky horším výkonům Pardubic nesídlí na samém chvostu tabulky. Nový kouč Zlínských zahájí záchranářskou misi proti ostravskému Baníku, který ještě na podzim sám neúspěšně trénoval.

Místo odpočinku znovu v zápřahu. Pavel Vrba po vyhazovu z Ostravy dlouho nezůstal bez práce. Zkušeného stratéga si vyhlédl Zlín, jenž v uplynulých 16 kolech zvítězil pouze dvakrát a podzim zakončil šňůrou čtyř porážek. Je tak jasné, že v novém kalendářním roce se Ševci mohou "těšit" jen a pouze na boj o udržení.

Moravany sice během zimní přestávky opustil Lamin Jawo, kouč Vrba však místo něj získal do kádru hned dva útočníky. "Apeloval jsem na vedení, aby přivedlo hrotové útočníky, a jsem rád, že nás během soustředění na Maltě doplnili Libor Kozák a Filip Balaj," potěšilo někdejšího lodivoda Plzně či české reprezentace.

Baník na přestupovém poli tolik aktivní nebyl. Slezané jsou především rádi, že soupisku po podzimu udrželi víceméně pohromadě. A to včetně hostujících křídelníků Srdjana Plavšiće s Caduem nebo středopolaře Filipa Kaloče, jenž před několika dny podepsal nový kontrakt. Kádr nabobtnal jen díky příchodu albánského stopera Enea Bitriho.

Ostravané vstupují do jara jako desátý nejlepší celek soutěže, což rozhodně chtějí vylepšit. "V šatně je cítit velká natěšenost, z mužstva cítím dobrou energii a věřím, že to přeneseme na trávník a že jsme dobře nachystaní. Na přípravu se nemá moc cenu ohlížet, teď nás čeká první ligové utkání, úplně jiný tlak, ukáže se až v neděli na hřišti, jak jsme připraveni," prohlásil trenér Slezanů Pavel Hapal.

Do Zlína se z kádru Baníku nevydají zranění středopolaři Ladislav Takács s Danielem Tetourem a útočník Ladislav Almási. Stoper Jaroslav Svozil je po dlouhodobé absenci fit, lednové kolo ale možná ještě vynechá. Ševci dál postrádají záložníka Davida Tkáče, vedle něhož marodí také obránci Václav Procházka s Adamem Hlouškem. Na domácí straně bude chybět také křídelník Rudolf Reiter, jenž ve Zlíně hostuje právě z Ostravy. Bývalý hráč Slezanů Robert Hrubý se proti svým spoluhráčům taktéž nepředstaví, neboť si musí odpykat trest za červenou kartu.

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Jeřábek, Simerský, Bartošák - Hlinka, Didiba - Fillo, Fantiš, Čanturišvili - Kozák

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Juroška, Frydrych, Lischka, Fleišman - Cadu, Kaloč, Kuzmanović, Boula, Plavšić - Klíma

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.31 - 2.49

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice

sobota 15:00

Mimořádně vyrovnaná situace ve středu tabulky první fotbalové ligy znamená, že ačkoliv Bohemians a Teplice dělí pět míst, mohou se po vzájemném zápase skláři dotáhnout na svého soupeře z Ďolíčku. Potřebují k tomu navázat na slušný závěr podzimu.

Klokani oproti očekáváním předvedli solidní první část sezony, kterou zakončili na sedmé pozici. Dojem možná trochu kazil samotný závěr, kdy zejména vinou propustné obrany tak moc bodů nesesbírali. Ze zápasů s Mladou Boleslaví, Slavií a Baníkem odešli s prázdnou a čtyřmi inkasovanými brankami, Zlín přehráli v gólovém utkání 3:2.

Naopak Severočeši se po nepovedených prázdninách docela rozjeli a vyšplhali se do klidnější vod tabulky. Ze závěrečných tří ligový utkání hned dvakrát vyhráli, a to nejprve proti Sigmě a před mistrovstvím světa i s Libercem.

Vršovické během zimního přestupového období opustili Daniel Krch, Petr Hronek a Roman Květ, za poslední dva jmenované však ze Slavie i Plzně dorazila hráčská kompenzace v podobě Jana Matouška a Aleše Čermáka s Martinem Jedličkou. Jako volný hráč se po půlroce stráveném v Makedonii vrátil Jan Vondra.

U žluto-modrých bylo podstatně klidněji, z hostování v Táborsku se vrátil David Ledecký a jako last-minute posila dorazil Srb Nemanja Mićević z argentinského Tallerese.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Petrák, Křapka - Dostál, Jánoš, Čermák, Kovařík - Matoušek, Drchal - Prekop

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka, Kučera, Mareček, Urbanec - Trubač - Gning, Žák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.01 - 5.33

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové

sobota 15:00

Oba sobotní soupeři musí být se svou pozicí v tabulce spokojeni, ani jeden však nezakončil podzim podle představ. Lídr z Plzně v listopadu hned dvakrát zaváhal, pátý Hradec Králové si táhne do jara šňůru tří nezdarů v řadě.

Viktoriánům jako by forma odešla s koncem jejich účinkování v Lize mistrů. Ve třech listopadových zápasech totiž uspěla jen jednou, když rozstřílela Zbrojovku. Jinak nestačila na pražskou Spartu a jen remízu si odvezla ze závěrečného podzimního utkání na hřišti Pardubic. Tam dokonce po Černého trefě prohrávala, avšak čtvrt hodiny před koncem vykřesal alespoň bod Havel.

Plzeňští i přes dobré postavení v tabulce nechtěli usnout na vavřínech, a tak v zimě posilovali. Z Bohemians koupili Romana Květa, jako volný hráč je posílil někdejší reprezentant Matěj Vydra, na hostování dorazil Rafiu Durosinmi z druholigové Karviné a v trvalý přestup bylo přetaveno angažmá jabloneckého Libora Holíka.

Východočeši na sérii čtyř výher navázali třemi neúspěchy za sebou. Po derby s Pardubicemi a porážce v Liberci doma podlehli i Slovácku, když po Rynešově úvodní trefě dokázali po pauze otočit Havlík s Mihálikem. Přesto Votroci na zimním přestupovém trhu nebyli aktivní a žádné velké věci se v jeho kádru neděly.

Teď se budou snažit zlomit i další šňůru v podobě tří porážek s Plzní. V podzimním utkání této sezony ovlivnilo dění na hřišti kontroverzní vyloučení Vojtěcha Smrže po neodpískané penaltě ve prospěch Votroků. Na Chorého trefu sice ještě před pauzou reagoval Kubala, avšak Pilařova branka v závěru zůstala bez odezvy.

"Hru Plzně samozřejmě máme zmapovanou. Klíčem bude zavřít krajní prostory a uskákat standardní situace. Otázkou je, jestli hráči, kteří teď přišli, se stihli adaptovat na plzeňské prostředí a zda Květ a Durosinmi nastoupí. Vlkanova (bývalý hráč Hradce) sice detailně zná styl naší hry, ale my zase detailně známe jeho. Uvidíme, jak to dopadne," říká Stanislav Hejkal, asistent trenéra Koubka.

Domácí se musí obejít bez vykartovaného Hejdy a zraněných Klimenta, Řezníka, Sýkory a Tijaniho, otazník visí i nad nováčkem Vydrou. Na straně hostí nepustí dohoda klubů do hry Čiháka a Trusu, zdravotní indispozice pak Kučeru s Vašulínem. Nejistý je i start čtveřice Kubala, Leibl, Rada, Ševčík.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Pernica, Kaša, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Vlkanova, Jirka - Chorý

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Čech, Smrž - Gabriel, Kodeš, Rada, Dvořák, Novotný - Matěj Koubek, Ryneš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 4.86 - 9.79

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

1. FC Slovácko - Dynamo České Budějovice

sobota 15:00
Slovácko se v horních patrech ligové tabulky pohybuje už příliš dlouho na to, aby se mohlo považovat za outsidera soutěže. Proto se před startem jarní části sezony neschovává a věří v dobré umístění. Cestu za splněním svých cílů začnou Moravané proti Českým Budějovicím, které po trenérské rošádě usilují především o udržení.

Celku z Uherského Hradiště se na podzim nevedlo zcela podle představ. Na jednu stranu zanechalo dobrý dojem ze svého působení v Evropské konferenční lize, avšak v domácí soutěži až příliš často poztrácelo body. Poslední měsíce roku 2022 už nicméně Slovácku vcelku vyšly. Na jaře už navíc Moravané nebudou cestovat po Evropě a budou mít více prostoru na vylepšení svého postavení v tabulce.

Trenér Slovácka Martin Svědík doufá, že jeho svěřenci zabojují o dobrý výsledek jak v lize, tak i v MOL Cupu. "Rozdíly mezi týmy jsou minimální, ale my bychom do šestky být chtěli. A taky jsme ve čtvrtfinále poháru," prohlásil kouč, jenž těsně před začátkem jarních bojů prodloužil se svým zaměstnavatelem smlouvu.

Zatímco u břehů řeky Moravy se dosavadního trenéra povedlo udržet, v Českých Budějovicích došlo ještě na podzim k výměně. Není se co divit, Jihočeši pod vedením Jozefa Webera nepředváděli okulahodící výkony. V novém roce tak Dynamo povedou koučové Marek Nikl s Tomášem Zápotočným. Oba se na Střelecký ostrov přesunuli z druholigové Příbrami.

Nová dvojice nechce kráčet ve šlépějích Webera a především útok hodlá výrazně vylepšit. "Chceme předvádět zajímavý fotbal a uhrát co nejvíc výher, ať se na to lidi chodí dívat. Já (v tabulce) hledím jedině nahoru," uvedl Nikl.

Hosté budou v Uherském Hradišti bojovat bez Patrika Čavoše a Lukáše Čmelíka. Oba budou chybět kvůli karetním trestům. Slovácku ze stejného důvodu nepomůže útočník Ondřej Mihálik, obránce Michal Tomič zase laboruje se zraněním.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Kadlec, Hofmann, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Trávník, Doski - Vecheta

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Čolić, Havel, Králik, Skovajsa - Potočný, Čermák, Hellebrand, Hora, Mršić - Zajíc

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.51 - 8.17

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Sigma Olomouc - Sparta Praha

sobota 18:00
Nový rok, nový restart? Sparta sice po podzimu nesáhla k trenérské výměně, sezónu ovšem nemá zcela ideálně rozjetou. I proto přes zimu pořídila několik hráčů a na jaře touží ještě zabojovat o mistrovský titul. Sílu Letenských jako první otestuje olomoucká Sigma.

Dimitrije Kamenović, Kaan Kairinen, Qazim Laci, Awer Mabil. Všichni čtyři jmenovaní se v uplynulých týdnech přestěhovali do Česka. Konkrétně se ubytovali v Praze, kde budou hájit rudé barvy Sparty. Jejich výpomoc se Pražanům jistě hodí. Po podzimní části sezóny totiž mužstvo kouče Briana Priskeho sídlí v tabulce na třetím místě se sedmibodovým mankem na vedoucí Plzní. Šance na titul pro sparťany tedy ještě žije, musí ji ovšem co nejrychleji chytnout za pačesy.

Dobře to ví také Priskeho asistent Luboš Loučka.  "Je jedno, kdo proti nám teď stojí. Náš cíl je jediný — nahánět titul. Jedeme vyhrát a budeme chtít vyhrávat zápas co zápas," prohlásil někdejší ligový fotbalista.

Olomouc vstoupí do jarní fáze ročníku jako čtvrtý nejlepší tým ligy. Sídlí tedy hned pod Spartou, na kterou ovšem ztrácí poměrně propastných osm bodů. I tak se Hanáci pohybují vysoko, za zády však musí cítit dech hned několika pronásledovatelů. Pokud tedy Sigma chce nadějně rozehranou sezónu dotáhnout do uspokojivého konce, musí se dál snažit.

Naštěstí se Olomoučtí dál mohou spolehnout na Mojmíra Chytila. Talentovaného útočníka si vyhlédla Slavia, pro tuto chvíli se ale tahoun Sigmy nikam nepřesouvá. A tak se může soustředit na bitvu s Pražany.  "Do každého zápasu jdeme s tím, že ho chceme vyhrát. Navíc doma, před našimi fanoušky. Věřím, že jich přijde dost," vzkázal Chytil pro web Hanáků před sobotním střetnutím.

Sparta postrádá zraněné obránce Ondřeje Čelůstku s Andreasem Vindheimem a křídelníka Jakuba Peška. Na straně Olomouce dál marodí gólman Matúš Macík, nejistý je start středopolaře Lukáše Greššáka. Záložník Jan Fortelný nebude moct nastoupit, neboť na Hané hostuje z Letné, pravého beka Juraje Chvátala do hry nepustí trest za čtyři žluté karty v sezoně.

Zápasy Sparty na Andrově stadionu patří dlouhodobě k těm nejatraktivnějším soutěži. Hanáci se totiž na favorizované Pražany umí vyhecovat, ostatně v posledních pěti vzájemných soubojích v Olomouci se z tříbodového zisku hned čtyřikrát radovali domácí. Podzimní duel na Letné však zvládli lépe sparťané, jimž výhru 2:0 vystřelili Adam Karabec s Casperem Höjerem.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Pokorný, Beneš, Vraštil - Zifčák, Breite, Spáčil, Zmrzlý - Navrátil - Růsek, Chytil

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Panák, Vitík, Sörensen - Wiesner, Kairinen, Krejčí, Zelený - Kuchta, Čvančara, Haraslín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.90 - 3.50 - 2.00

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Viktoria Plzeň
16
12
3
1
34 : 10
39
2
Slavia Praha
16
12
1
3
51 : 14
37
3
Sparta Praha
16
9
5
2
30 : 15
32
4
Sigma Olomouc
16
7
3
6
25 : 18
24
5
FC Hradec Králové
16
7
2
7
19 : 19
23
6
FK Mladá Boleslav
16
6
4
6
26 : 24
22
7
Bohemians Praha 1905
16
6
4
6
27 : 29
22
8
1. FC Slovácko
16
6
4
6
20 : 27
22
9
Slovan Liberec
16
6
3
7
21 : 21
21
10
Baník Ostrava
16
5
5
6
26 : 24
20
11
Zbrojovka Brno
16
6
2
8
27 : 34
20
12
FK Teplice
16
5
4
7
23 : 35
19
13
Dynamo České Budějovice
16
5
3
8
17 : 30
18
14
FK Jablonec
16
4
4
8
22 : 27
16
15
FC Trinity Zlín
16
2
6
8
15 : 30
12
16
FK Pardubice
16
3
1
12
13 : 39
10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (490)

Přidat komentář
Ahoso Widaho

1. pro nejlepší ligu!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
ratusek

palcohoniči

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
djiros

Reagovat
Freedo

Reagovat
$dolar$

Reagovat
meno

Reagovat
Mada

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
Cotton

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Puskas

Reagovat
Zephyr

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Lukáš_6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
STR

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mass

palcohonič

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Hned první zápas se ukžáe síla Sparty. Pokud dnes vyhraje, tak věřím, že ještě o minimálně 2místo zabojuje.

my se taky zvedneme, ale je naprosto jasné, že nás Vrba hned obere o body

Reagovat
KingMaster13

A pak už do konce jara bodovat nebude

Reagovat
ratusek

no ještě obere Slavii .

No s váma už 2x hráli, tak nic. sakra

Reagovat
KingMaster13

I kdyby tak zrovna Vrba proti nám má asi nejhorší bilanci ze všech českých týmů To už možná na Spartu by se nějak vyhecoval

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, pro Spartu náročný start, ale i kdyby náhoda zaškobrtla, tak pořád je dost zápasů. Minule rozhodla až nástavba a letos to může být dosti podobné.

Reagovat
Kepy_FCB

Ve Zlíně jasná 2

Reagovat
Ahoso Widaho

Dneska mě zlákal kurz na kříž Bohemky s teplákama. Hra by měla odpovídat stavu hřiště, takže předpokládám, že kopáči z Teplic ukážou, jak se na severu orá brambor.

Reagovat
AnthonyR

Tak dneska jsem zvědavej na Kairinena. Přípravu měl dobrou.

Reagovat
Cotton

První kolo po pauze bývá náchylnější k překvapení, takže tipuju neprohru Teplic a Pardubic

Reagovat
Tromas

Domácí patrioti do akce lepší než nějaká zkurvená PL, z které se i lidi mimo VB můžou posrat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Tromas

Myslel jsem to samozřejmě z prdele, ale když se nad tím člověk zamyslí je trochu smutný, že lid u nás zajímá víc PL než naše domácí liga.

Reagovat
John Obi Mikel

Odhaduji, že to je ve světě (mimo největší fotbalové ligy) docela běžný jev.

Reagovat
Tromas

Když to porovnám s Maďary a Poláky jakožto dalšími zeměmi z střední Evropy tak ne, ale Slováci jsou v tomto s námi za jedno. Jak je to na Balkáně netuším a Skandinávie (i Pobaltí) se o fotbal zas tak moc nezajímá, kvůli silné konkurenci jiných sportů (v Pobaltí je nejoblíbenější basketbal v Finsku zase hokej v Norsku jsou populární zimní sporty v Švédsku je fotbal sice nejpopulárnější, ale má velkou konkurenci). Pak je tu Rusko (vlastní kategorie). Tím končím s Evropou a ve zbytku světa fotbal buď není nejpopulárnější (s. Amerika) nebo preferují vlastní ligy (j. Amerika) nebo ty země nejsou dost bohaté na sledování cizích lig (Afrika a většina Asie).

Reagovat
PISTOLERO

Není pravda. Sledovanost v TV má největší F:L...

Reagovat
Mass

Reagovat
ZB 07

Konečně

Reagovat
Neon

Nita na hostovačku do Pardubic, na konci sezony mu končí ve spartě smlouva. Ten to opravdu dělá pro fotbal a ne pro prachy. Snad ho někdy uvidíme na silvestrovském derby.

Reagovat
John Obi Mikel

rip Markovič

Reagovat
John Obi Mikel

Takže Pardubky jdou do jara s jedním brankářem Slavie, jedním Sparty a jedním Baníku?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mass

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Pardubice jistá záchrana

Reagovat
Uwe háže buly

Jemu se líbí v Praze a pořád mu jdou velice solidní peníze od nás.. je klidně možný, že podepíše někde na Bohemce ještě nebo někde v dojezdove vzdálenosti od Prahy.

Reagovat
KingMaster13

Tak chápu že se mu nechce zpátky do Rumunska

Reagovat
Uwe háže buly

Tak města jsou dost hnusný, ale příroda a venkov je super, vždy se tam rád vracím.

Reagovat
KingMaster13

Jo to je pravda ale příroda ti životní úroveň v tom státě nějak drasticky nezlepší.

Reagovat
Hasan Šáš

Ta země je tak na úrovni Slovenska, zas z nich nedělej další Bangladéš

Reagovat
Mass

Dovolil bych si nesouhlasit, spoustu lidí ocení spíš pěknou přírodu než hromadu krámů a život na parkovišti (jak mi třeba referoval kamarád z USA, že tam tráví volný čas).

Reagovat
meno

Tak on je jinej urbanismus v Evropě a jinej v USA, tam jsou velká města fakt odpornej betonovej skanzen. Já třeba miluju Budějce, kde je všechno, co město má mít.

Reagovat
Mass

Každý by chtěl žít v Budějovicích.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak on má peněz dost, takže by tam měl žít v pohodě.

Reagovat
andrew96

Jak která, navíc se prudce vyvíjí, některá mnohem rychleji než u nás (Kluž, Oradea).

Reagovat
Uwe háže buly

Kluž se musí rychleji vyvíjet, protože to byla v rámci hodnocení měst totální díra, tak před deseti lety. Oradeu neznám, ale klávesnice mi to opravuje na slovo krádež a z doslechu vím, že je to město, kde je hodně kurev, tak to bude asi něco podobného

Reagovat
andrew96

Nepovažoval bych to za samozřejmost, když se podívám na Balkán, který je podobně "nucen", ale neřekl bych, že chce tolik jako Rumuni. Oradea má hezky spravené centrum (což kontrastuje s jeho hnusným okolím) a ve věcech jako digitalizace nebo spolupráce v metropolitní oblasti máme ve vzájemném srovnání co dohánět.

Reagovat
Mass

Třeba silnice sou tam kolikrát lepší než u nás.

Reagovat
Martin9719

To už jsou prakticky asi všude z těch "vyhlášených" států v Evropě.

Reagovat
Uwe háže buly

Ty hlavní dálnice zcela určitě, ty jsou top. Ale ty vedlejší kolikrát ti navigace ukazuje silnici první třídy a občas to je štěrková cesta

Reagovat
Mass

Třeba ti špatně ukazuje navigace.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Rumunsko je nejhezčí země na východ od nás, a oproti nám úžasný ludi

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Nuno čomes

Kolik bere?

Reagovat
monty25
Reagovat
Uwe háže buly

Celkem sympatický kádr po letech. Hlavně trenér.

Reagovat
FCSL

Morávek základ

Reagovat
monty25
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kepy_FCB

hesgoal.com

Reagovat
monty25

Vondrášek ve 2. minutě zraněn.

Reagovat
Stannis Baratheon

Co je s Trubačem?

Reagovat
monty25

Chybí pro nemoc.

Reagovat
djwenca

Morávek nakonec nehraje tak nějak jsem čekal, že se stihne zranit na předzápasové rozcvičce a zřejmě se tak stalo

Reagovat
monty25

Gning vykartovanej na příští zápas.

Reagovat
John Obi Mikel

Zakončoval bekhendem

Komentátoři O2 Sport

Reagovat
smazaný uživatel

backfootem zní skvěle Ale tomu se tuším říká šajtle, ne? Nebo čím to vlastně zakončoval?

Reagovat
John Obi Mikel

Centr zleva zakončoval levačkou.

Šajtle se tomu říká.

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Smrž

Reagovat
Martin9719

Naprosto trestuhodný od Jemelky, tak dlouho se držel u Pernici přitom Smrže musel vidět a nakonec mu stačily dva kroky aby u něj byl včas. Ta jeho šance to samý. Říkal jsem že nás ty šance ještě budou mrzet.

Reagovat
czechfant

Jako asi stejně dostanem. Ale jsem rád, že to není zadarmo, na to, že nám chybí 5 kluků ze základu. A kdo ví, třeba ještě jednou utečeme

Reagovat
Martin9719

Do toho gólu Smrže mi přišlo že Hradec pokračuje v konci podzimu, teď je otázka co druhá půle, kdyby to byl propadák tak Hradec klidně spadnout do boje o záchranu může. Ale pozitiva se najdou, třeba Mosquera se nedostal do hry.

Reagovat
czechfant

Je to težký. My ten kádr nemáme širokej. Navíc pro nás je Plzeň určitě těžkej soupeř.

Reagovat
Selänne

Reagovat
monty25

Grigar Teď to tam teda hoří...

Reagovat
monty25

Sotva jsem to dopsal a gól.

Reagovat
John Obi Mikel

A je tam

Reagovat
KingMaster13

Hradec

Reagovat
monty25

Jsem chtěl dát ve Fantasy brankáře a obranu ze Slovácka a nakonec jsem dal většinu z Plzně. To jsem ale vůl.

Reagovat
KingMaster13

Klid já mám kapitána Vlkanovu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Hlavně Koubek.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mistr129

Je vidět na Hradečácích to zdravé naštvání na Vlkanovu, že seděl v cizím VIPku. Po něčem takovým by ho žádný slušný klub do svých řad nevzal

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
ratusek

Reagovat
monty25

Hotovo, ta 2. půle je ze strany Teplic hrozná.

Reagovat
John Obi Mikel

Ale Puškáč se u klokanů slušně rozestřílel.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se v Plzni stalo, že se tam nastavuje jak na mistrovství světa?

Reagovat
fellaininho

Chorý sundal gólmana tak to chvíli stálo.

Reagovat
pingla

že by plzeň prohrávala?

Reagovat
smazaný uživatel

Vést Plzeň o gól, tak se nastaví 2 minuty a pískne se to v čase 91:24 před rohem Hradce.

Reagovat
John Obi Mikel

Chorý (omylem tentokrát) zničil gólmana Hradce

Reagovat
KingMaster13

TO je nový trend, že se bude hrát čistej čas, takže se budou nastavit asi občas šílenosti jak na tom MS

Reagovat
Mass

Že s tim začli zrovna v zápase, kdy Plzeň prohrává.

Reagovat
inferno08

Tak se na to příště dívej a nebudeš si divit jako debil.

Reagovat
KingMaster13

Tak zase objektivně byl to první zápas jara Spíš si říkám jestli to dodrželi třeba na Slovácku, kde se nastavili 3 minuty a že by se tam nějak nezdržovalo, nebo nešetřil čas se mi nezdá

Reagovat
Banikovec7

Nemyslím si, že se ten trend chytl v rámci žádné ligy, v Plzni to bylo akorát kvůli několikaminutovému ošetřování brankáře.

Reagovat
KingMaster13

Vždyť to dělají i v Premier league ne? Akorát tam už ty týmy to moc nedělají takže se tolik nenastavuje ale tak měsíc zpátky tam byla 10 minutová nastavení pravidlem. U nás to bude taky, akorát musí se to dělat všude a ne jen u velké trojky, to akorát povede k dalším kontroverzím

Mimo to Sparta má teď taky 8 minut nastavění

Reagovat
Banikovec7

Tak třeba hned v prvním kole po MS v PL nebylo ani v jednom zápase více než 5 minut. A u Sparty teď třeba jen kvůli ošetření Čvančary se nehrálo 4 minuty.

Reagovat
Banikovec7

A ošetřování Reichla v Plzni jsem se teď díval že zabralo celkem 5 minut.

Reagovat
KingMaster13

Jasný ale to znamená právě, že se to na to přešlo. Však nastavilo se v lize někdy víc jak 5 minut ikdyž to byly jatka a hrálo se třeba jen 50 minut čistýho času? To že dnes se do nastavení započítala ta ošetřování tak to znamená že něco je v pohybu

Reagovat
Banikovec7

Tak jatka...povětšinou když bylo nějaké větší zranění, tak se to promítlo i do nastavení. Na MS kolikrát vytáhli 8 minut úplně z ničeho, když se za poločas nedělo nic. Stačí se podívat na Bohemku a Slovácko a můžeme vidět, že to asi moc o trendu nebude.

Reagovat
KingMaster13

Tak říkalo se, že se to zavede a aby bylo v zápase Sparty i Plzně nastavení 8 minut, to mi přijde celkem velká náhoda Já hlavně doufám, že se z toho nestane pravidlo a že budou takhle nastavovány jen zápasy velké trojky. To by pak bylo dost kontroverzní

Reagovat
Banikovec7

No vždyť se ti to snažím vysvětlit proč to náhoda není Těžké zranění Čvančary a zranění gólmana Hradce

Reagovat
KingMaster13

A já zase říkám že kdysi by se tam foukly 4 minuty a neřešilo by se to Však na tohle jsme nadávali roky, že rozhodčí nastavil málo

Reagovat
Banikovec7

No rozhodně ne když potřebovaly top týmy dát gól

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
John Obi Mikel

Hradec

Reagovat
czechfant

Nazdááár. Velká paráda na start jara

Reagovat
fellaininho

Bohemka - válec! Snad se podaří co nejdříve uhrát dostatečně bodů na skupinu uprostřed a dohraje se to v klidu.

Reagovat
Martin9719

Tak takhle ne no, s tímhle přístupem hlavně k bránění se o titul vážně nehraje.

Reagovat
Pan.Antonin

Super. Teď je na řadě Sigma.

Reagovat
ratusek

ani jedna posila Sparty v základu. Celkem překvapení, zvlášt když třeba Fin se jevil dost dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Musí se aklimatizovat. Hlavní je, že hraje kapitán a nejlepší hráč ligy.

Reagovat
Mass

Pokud vím tak je Holeš stále zraněný a zítra hrát nebude.

Reagovat
ratusek

Reagovat
dave30

Dívám se asi od 40. minuty a ten tvůj nejlepší kapitán byl asi 5krát u míče...

Reagovat
okorec

Reagovat
John Obi Mikel

Chytej Trefile

Reagovat
STR

Spadl na zem jak pytel hoven

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
DieFohlenBMG

Trefuj, Chytile.

Reagovat
dave30

Reagovat
ratusek

Trefil tzv. na Heču

Reagovat
RickNash

jedna střela na bránu a kotel sparty už zpívá ten slavně odvolanej chorál o šampionech

Reagovat
ratusek

Dnes by mohla být červená karta

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil ho.

Reagovat
John Obi Mikel

Správně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak netrefil

Reagovat
Mass

Když se mu tam brankář takhle natáhne, tak je jasný, že o něj útočník zavadí.

Reagovat
Banikovec7

Dement, kdyby neskočil, tak by ho gólman fakt sundal a byla jasná

Reagovat
STR

Reagovat
Greny

A co bude příště penalta?

Reagovat
PBLead

Potlesk rozhodčímu Haraslína bych zbil za to, že to ani nechce zakončit a zkouší to na penaltu.

Reagovat
Greny

No nevím, za mě je toto penalta

Reagovat
naheCZ

Zhodnotil to, že Haraslín simuloval ještě před nějakým kontaktem...kdyby to ten kokot neudělal, tak se nemuselo nic řešit a je to penalta.

Reagovat
Coutinho10

hezky VAR

Reagovat
Rizek

vletěl mu pod nohy. To je na 100 % pecka. Nechápu, na jakým podkladě ji odvolal. VAR má zasahovat, když vidí 100%ní pochybení sudího. Tohle to nebylo ani omylem.

Reagovat
John Obi Mikel

Však Haraslín skočil jak do bazénu

Reagovat
Rizek

S gólmanem pod nohama, kterej nehrál balon. No, uvidíme, co o tom kdo řekne. Komentátoři měli jasno.

Reagovat
RuneSKS

Jak překvapivé, že na 02 měli jasno.. na první dobrou jsem viděl jasnou pencli taky a nechápal, proč to řeší VAR.. pak bylo jasně vidět, že nadskočil a o brankáře zavadil až v letu..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Dontlookatme

Přesně tak, tady není o čem, dobrá šipka

Reagovat
Coutinho10

jako ještě na podzim si myslim by to na 100% VAR neodvolal...rád bych věřil, že to není jenom nějaký výstřel, ale že se VAR nebude bát jít proti hlavně těm nahoře v tabulce, pokud tam bude nějaký pochybení, což tady bylo

Reagovat
pedroLFC

Zelinka klasicky mrdka

Reagovat
Mass

Nebuď čurák

Reagovat
John Obi Mikel

Navrátil

Reagovat
smazaný uživatel

To líp trefit nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

skvělé zakončení

Reagovat
STR

Cítím ve druhém poločase pár ostrých zákroků.

Reagovat
Marv

Proč odvolal tu penaltu?

Reagovat
Greny

Nikdo neví za mě jasná

Reagovat
STR

Protože ten čobolák skákal ještě dřív než se ho brankář vůbec dotknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Odrážel se úplně jasně Na MS by to pískli, metr se naštěstí nepřenesl.

Reagovat
Rizek

Skákal mu pod nohy. Tohle prostě je jasná pentle.

Reagovat
Mass

Nevim o tom, že by se to nesmělo skočit pod nohy, ne do nohy. Jinak to co udělal Haraslín je The Keepers Bait from Art od Diving 1:20 https://www.youtube.com/watch?v=EHxcqL2EHhE

Reagovat
Mass

Když už si jdeš pro penaltu, tak musíš nejdřív zakopnout o brankáře, nesmíš skákat dřív.

Reagovat
Greny

To se pleteš protože pokud se nepletu tak je v pravidlech i to že mu nemůžou překřižte směr běhu atd

Reagovat
Rizek

a

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on neběžel, v moment kontaktu už letěl po hlavě.

Reagovat
Mass

To se na mě nezlob, ale máš nějakej odkaz na pravidla? To mi přijde jako nesmysl, že mu musí každej uhnout.

Reagovat
Rizek

Když netrefíš balon, tak máš smůlu.

Reagovat
Greny

Dodám :) ale fakt si myslím že to tam je

Reagovat
jackinho10

Vsak on mu smer behu neprekrizil, Haraslin uz letel

Reagovat
STR

Kdyby předtím neskočil tak nebylo o čem a jasná pencka.

Reagovat
Dontlookatme

Že by proto, že tam skočil jak do bazénu aniž by tam byl kontakt s brankářem?

Reagovat
Rizek

Jak tak vidím Zelinku, tak tady to bude mít Sparta těžký. Zavětřil jsem zradu už po té odpuštěné žluté za faul na Vitíka.

Reagovat
naheCZ

Rezek potvrdil, nemá smysl to dál řešit

Reagovat
PBLead

Reagovat
Coutinho10

tak tak

Reagovat
Selänne

Reagovat
PBLead

Nejvíc chybí Sorensen.

Reagovat
Mass

Asi myslíš Höjera

Reagovat
PBLead

tak ten taky, ale hojer dneska ani nezačal. Vydra to všechno jen odkopával. Spartě tím dost odešla kontrola míče

Reagovat
Rizek

Dobrý no - dva lokty do hlavy a Zelinka v klídku.

Reagovat
STR

No krční límec tak snad jen nějaká kontuze c2.

Reagovat
Rizek

Mabil zatím vypadá strašně komicky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ratusek

absolutně netuší, kde se má pohybovat

Reagovat
ratusek

a práce s míčem taky nic moc

Reagovat
Banikovec7

Dost mi připomíná Sora

Reagovat
ratusek

Reagovat
Fakt

Takže rozhodne

Reagovat
Cotton

Reagovat
Uwe háže buly

Připomíná mi plavsice

Reagovat
Mass

Plavšič má teda mnohem přesnější přihrávky. Může to bejt tim, že je Mabil nerozehranej nebo nervozní, ale byl teda hodně nepřesnej.

Reagovat
Uwe háže buly

Spíš takovej Konate.

Reagovat
Rizek

Ten pocit, když hru tvýho týmu má oživit Minčev ...

Reagovat
Rizek

Člověk se na tu ligu docela těší, ale hned první kolo mě dost vychladilo. Teď se to trochu lepší, ale jinak výkon nic moc. Z posil jsme ukázali jednu a slabota. Dva zranění.

Reagovat
Greny

Osm je dost ...

Reagovat
KingMaster13

Vždyť se psalo že se zavede ten čistý čas ne? Takže tahle nastavení budou pravidlem asi

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, vždyť Čvančaru ošetřovali aspoň 4-5 minut.

Reagovat
Mass

A tak koukám že se u nás bude nastavovat hodně.

Reagovat
dave30

Já nevím, ale mě se ten Chytil líbí. Krytí míče, žádné simulování, to se u našich útočníků moc nevidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

Jo v tomhle je rozhodně lepší než naprostá většina útočníků v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou střely

Reagovat
naheCZ

Aspoň jednou trefit bránu mohli no

Reagovat
dave30

Jsou zmateni z toho, že nechytá Chytil, ale Trefil.

Reagovat
naheCZ

Co teď nedal

Reagovat
KingMaster13

Sparta klasicky zmrzačená hned v 1. kole Těch zranění tam bylo dost

Reagovat
Seydou Doumbia

prostě taková česká klasika...v bezvýzmané přípravě která nikoho nezajímá sejmou celkem zajímavé týmy a potom hned dojebavka v prvním kole kdesik v olomouci...velké očekavání = velké zklamání

Reagovat
KingMaster13

To první kolo je klasika no, to trpí všichni "favoriti" ne jen Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí venku u čtvrtého? Dobrý bod.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
KingMaster13

Nemluvím o výsledku, ten špatný není ale že se stala zase její klasika a to že se jí opět rozšířila marodka

Reagovat
smazaný uživatel

Priske stahuje bod na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Když to takhle půjde každé kolo, jdeme do nadstavby s 8 bodovým náskokem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

BPVCD

Reagovat
Ahoso Widaho

Tepláky a Budějovice bez bodu, pojďme si do Boule aspoň pro bod.

Reagovat
Ahoso Widaho

Teď koukám na los, tak nic, dneska to chce tři body, protože pak Plzeň, sešívky, Baník a Bohemka asi nepřinese moc bodů

Reagovat
ZB 07

ten los je fakt nepříjemnej, takže pokud nechceme spadnout někam k baráži, tak dneska musíme vyhrát.

Reagovat
Ahoso Widaho

Absence Endla a Součka mě však nenaplňuje přílišným optimismem. Nezbývá než doufat, že tam Řezníček pošle aspoň dva kusy

Reagovat
ZB 07

Budeme je muset přestřílet, obraně bez Endla moc nevěřím no

Reagovat
Firkraag

OT: Někdo dobrý link na tenis?

Reagovat
smazaný uživatel

eurotenis.cz

Reagovat
Greny

Tak jsem zvědav , Fousek v základu, obrana za mě jsem čekal aspoň toho Koželuha v základu no ....

Jinak Trpis začíná s Teclem v utoku

Reagovat
John Obi Mikel

Čekal někdo něco jiného? V posledním modelovém utkání dal 2 góly

Reagovat
Greny

Já čekal že půjde až na druhej poločas ... Nepoučitelný jsem no

Reagovat
STR

Šural na stoperu to bude podívaná.

Reagovat
naheCZ

Kolář – Schranz, Ousou, Santos, Jurásek D. – Hromada, Ševčík – Jurečka, Lingr, Olayinka – Tecl

Schranz na beku, Jurečka na křídle, Tecl na hrotu, Ogbu s Juráskem na lavičce

Reagovat
Coutinho10

Lavička: Mandous, Ogbu, van Buren, Provod, Oscar, Douděra, Ewerton, Hronek, Traoré, Jurásek M., Kričfaluši

Reagovat
Nuno čomes

Masakr

Reagovat
djiros

Tecl Chudák Schranz

Reagovat
Briggus

Jaktože není Buren v základu? Vraťte ho!

Reagovat
Coutinho10

Standa to musí nejdřív rozběhat ten zápas, tak proto

Reagovat
Losinho

Neskutečný

Reagovat
djiros

I ten Olayinka v základu hrát chlapa, který za půl roku končí...

Reagovat
KingMaster13

Vím, že to bude znít teď asi směšně ale on je svým způsobem rozdílový hráč. Dokáže vyřešit kvalitně spousty situací, má skvělý pohyb, držení míče. Průser je, že herně je fakt topovej ale neodpovídají mu ta čísla k tomu

Reagovat
djiros

A čísla dělají rozdíl mezi průměrem a top hráči. Jablonec sfouknete i s Evertonem místo něj.

Reagovat
Mass

Vždyť má v lize za podzim 9 bodů v 11 zápasech.

Reagovat
KingMaster13

Jasný ale s tím jak on je individuálně dobrej tak by jich měl mít tak 3x tolik Olie je skvělej hlavně v krytí balonu, bojovnosti, pohybu, umí zakončovat z jakéhokoli místa na hřišti ale těch bodů má oproti svým skillům slabou. Kdyby nebyl zbrklej a byl trochu chladnokrevnější tak je to zabiják na entou

Reagovat
Mass

Kdyby hráči typu Olayinka nebo Ševčík neměli nějaký mouchy, tak už by dávno dostali nabídky z větších klubů.

Reagovat
Coutinho10

je to profík a rozdílovej hráč

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
RuneSKS

Ja jsem rad, ze k tomu nepristupujeme jak zhrzeny Slovacko, potrebujem vyhravat a ne resit, co bude za pul roku..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ty tomu tak rozumíš

Reagovat
RuneSKS

Pouč mě..

Reagovat
$$CaptainKokotko

Myslím Tomiče. S Olayinkou souhlas.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tomič je už 5-6hráč co za Svedíka takto odejde. Slíbil podpis. Svedík je taky naštvaný z chování agentů. Co už máme dělat? Teď je to poprvé co máme širší kádr. To se do té situace nedokážete vcítit? Kdyby takto jak Olayanka odešlo dálších 5top hráčů a někteří by slíbili podpis. To byste určitě nebyli zhrzení

Reagovat
$$CaptainKokotko

Proto ta první reakce. Každého fanouška fcs to už štve a teď ještě budem za ty špatné my.

Reagovat
John Obi Mikel

Já do toho sice nevidím, ale není taky trochu chyba ve vedení, že si to nepohlídáte, když jak říkáš to není poprvé?

Reagovat
Greny

A co má vedení dělat. ? Když ten hráč odmítne prodloužit? To ho mají donutit násilím?

Reagovat
John Obi Mikel

Ideálně ty hráče včas prodat. Ale jak píšu, já do toho nevidim, třeba to nešlo.

To samé přece řešíme v CFC s Rudim, Christensenem a teď s Jorginhem.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak v létě měl hodnotu tak 3-4M. Kdyby kluby zjistili, že mu za rok končí smlouva tak nabídnou ještě míň. Když sliboval, že prodlouží. Navic ta jeho historie v klubu kdy byl často zraněný. Tak co máš dělat.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Hráči co mají rok do konce smlouvy a myslí si, že by mohli dostat lepší nabídku prostě takticky vyčkávají. Teď na podzim chytl formu. Slíbil podpis a teď celou dobu zdržoval. Nemyslím si, že by naše vedení bylo tak hloupé.

Reagovat
djiros

Zase z něj nedělejte nejlepšího hráče ligy. Mužstvo je široké dost.

Reagovat
andrew96

Vždyť to nikdo nedělá.

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Olayinka si toho odvedl dost. Jasný, když bude srovnatelně kvalitní hráč s delší smlouvou, tak hrát jeho, ale jinak ať hraje

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

No pane jo, že ten Jurásek dostává prostoru teda To bude strašnej průser s touhle sestavou, všechno špatně

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kaspar

Clovek se tesi a pak tohle

Reagovat
Mass

A co výsledek, ani ten nepotěšil?

Reagovat
PavlíčeQ

surovčík - souček, akpudje, král, surzyn - kratochvíl, považanec - černák, šulc, jovovič - ikaunieks

surovčík s 0 ligovými starty novou jedničkou, odvážný krok na to, že nás čeká boj o záchranu a hanuš nebyl tím hlavním problémem

jinak dnes bez kroba, martince, heidenreicha, polidara, housky, malínskýho a sejka

Reagovat
John Obi Mikel

Asi sází na to, že se vytáhne proti bývalému klubu. A proti nám to obvykle nováčkům chytá

Reagovat
PavlíčeQ

no tak surovčík dostával přednost celou přípravu, takže to nebude jen o dnešním zápasu, dneska každopádně není moc co řešit, hráčů chybí hodně a všichni vesměs hráči do základu

Reagovat
božský John

Hlavne ze hraje kratochvil a povazanec. Tohle je druholigovej tym

Reagovat
Imos

podle FFP Jablonec do top 6

Reagovat
Imos

cením start Ikauniekse

Reagovat
Kaspar

Jurasek na kridlo misto Jurecky a Jurecka na hrot misto krypla, co je na tom tezky tvl?

Reagovat
Greny

Ale kam pak s Teclem... Mě by zajímalo co na to třeba říká Chytil... Útočníků plná prdel a stejně tam je Tecl a teď do toho má přijít on

Reagovat
John Obi Mikel

Představení posily

Reagovat
Greny

Jsem zvedavej, přišel celkem za ranec

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl to je koňec.Ten chlap tam bude prostě pořád

Reagovat
Stannis Baratheon

Dneska hattrick.

Reagovat
mistr129

30 vteřin a Černý už je zase za kokota

Reagovat
Greny

Tak já nevím začíná to skvělé... Jestli tohle ne i faul klidně i za kartu tak nevím co bude dneska pískat..

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

Pěkná kunda ten Batik.. Fousek může jít 1 na 1 do brejků borec z Boleslavi ho zrání a rozhodčí mu ukáže čistý

Reagovat
ZB 07

Nechápu, za co víc by se měly dávat žlutý než za tohle.

Reagovat
mistr129

Pomezní

to to jaro skvěle začíná

Reagovat
Bobřík1

Reagovat
Coutinho10

od Jablonečáka Goooaaaaaaal Jurečka

Reagovat
Stannis Baratheon

Kdo dal gol?

Reagovat
John Obi Mikel

Inženýr.

Reagovat
John Obi Mikel

JUREČKA

Reagovat
naheCZ

To jako pomezní neviděl, od koho ten míč šel?

Reagovat
Ahoj1

Máte někdo prosím stream na Slavii?

Reagovat
John Obi Mikel

JUREČKAAAA

Reagovat
KingMaster13

Kanonýr Jurečka

Reagovat
Coutinho10

asi off

Reagovat
John Obi Mikel

Tak tentokrát naopak ofsajd. Asistent má den koukám

Reagovat
Remt

Hele toto fakt nejde poznat. Já když to třikrát ukázali tak bych si netipl jestli tam byl nebo ne. Ukazovali při předchozích akcích nějaký záběr s čarou nebo tak něco?

Reagovat
Banikovec7

Podle mě to ale bylo zastaveno o dost dřív než byl ten míč hlavičkován.

Reagovat
John Obi Mikel

U nás v lize čáru nemaj a tak ji tam teď nekreslí ani televize.

Reagovat
Remt

Sorry dlouho jsem českou ligu neviděl:D

Reagovat
Coutinho10

tam šlo vidět podle tý čáry malýho vápna...bohužel o kousek byl

Reagovat
naheCZ

No nejde to poznat úplně no, není kalibrovaná čára a stejně to odvolá...asi bych se tak přiklonil k možnosti "spíš tam byl", ale VAR to má otáčet, pokud to může říct na 100%...

Reagovat
Remt

Já vlastně ani nevím co vidí rozhodčí u VARu u nás. Ti teda taky žádnou čáru ani nic podobného nemají? Ani si tam neskládají ty své rádoby přesně čáry? Jinak ale na rozhodčí na pláče bych tohle neházel. To fakt vidět nemůžou

Reagovat
John Obi Mikel

Vidí záběr z televize a zastavují si ho myslim.

Reagovat
Remt

Hm, tak to musí být fantasticky přesné

Reagovat
John Obi Mikel

OT: Tys nekoukal na Liverpool?

Reagovat
Losinho

"Méně zásahů VAR"

Reagovat
Remt

A jak chceš toto jinak resit? Chceš po rozhodčích aby toto viděli na živo? To tam můžeme dát roboty a ne lidi

Reagovat
PavlíčeQ

měl to uznat, koho zajímá, že to byl ofsajd

Reagovat
Losinho

Bylo to dost na hraně díky Černákovi.

Reagovat
Banikovec7

Mohli by zkusit na O2 někdy zastavit ten obraz opravdu v momentě přihrávky...

Reagovat
John Obi Mikel

Mohli by koupit ofsajd-čáru, abychom se nemuseli hádat.

Reagovat
Banikovec7

To taky

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Usu

Reagovat
Selänne

Ikaunieks wtf

Reagovat
John Obi Mikel

No upřímně párkrát nám to v defenzivě zaskřípalo.

Reagovat
KingMaster13

Protože tam hrají furt stejní hráči Chtěl bych vidět Ogbu

Reagovat
ZB 07

Zatím to není špatný

Reagovat
John Obi Mikel

Teclnaldinho Škoda

Reagovat
Coutinho10

Olie super návrat do obrany a sebral to Šulcíkovi

Reagovat
KingMaster13

Tohle mám na něm rád, že je cítit na tom hřišti.

Reagovat
FCSL

Victor Olatunji

Reagovat
KingMaster13

V Bolce nastavení 6 minut, u nás 8 Jsem rád že se to dodržuje

Reagovat
ratusek

Ale v Liberci jen 3

Reagovat
KingMaster13

Tam nechce nikdo mrznout

Reagovat
Coutinho10

Teď už o něco míň

Reagovat
Greny

V Bolce taky dva zranění hráči ..

Reagovat
KingMaster13

No a dřív se na to sralo a nastavila se na konci první půle symbolická 1 minuta

Reagovat
Greny

To bych byl mozna radši když jsem viděl ten skluz v nastavení zezadu na nohy Ševčíka

Reagovat
Greny

Suchomel pěkny prase ... Hovado .... Vyhod ho

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

My kopírujem Spartu

Reagovat
John Obi Mikel

Ale nedivím se, nehrajem nic moc.

Reagovat
Losinho

Dobře vám tak s takhle posranou sestavou.

Reagovat
ratusek

S tou sestavou si to Jindra zaslouží

Reagovat
KingMaster13

Totálně jsme odjebali co jsme zkoušeli v přípravě

Reagovat
ratusek

Tzv na Spartu

Reagovat
KingMaster13

Začínáme s nima závody co kdo vymyslí dementnějšího

Reagovat
DieFohlenBMG

To máš za Tecla, ty hajzle!

Reagovat
PavlíčeQ

jovovic vyborny, jediny co se snazi, neboji se, hraje bez respektu

Reagovat
Greny

Tak jestli tohle jsou ty nový trendy že soustředění ve Španělsku u rozhodčích...tak asi spíš měli jet někam do Horní Dolní na okres....

Absolutně se mě nelíbí jak to ten Batik řeší..to je něco fakt šíleného a čekám zda se ještě někdo nezraní

Reagovat
KingMaster13

*do KLDR

Reagovat
KingMaster13

Můžeme si za to sami, to je hrozný. Jediné co mě těší je, že z té lavičky už nic horšího do hry přijít nemůže

Reagovat
John Obi Mikel

Začátek dobrý, ale pak jsme polevili a hra už nebyla tak dobrá. Co to je zase za nápad aby Jovoviče bránil Schranz? A Olej je dopředu nulový.

Reagovat
KingMaster13

Za toho Tecla a Schranze na beku by už Jindra zasloužil lepáka. A to nepočítám ještě Hromadu a Jurečku na křídle, který by měl být spíš na hrotu a i tak má o "2" goly víc než Tecl na hrotu

Reagovat
Losinho

nevim proč nehraje beka normálně Douděra, Schranz může na křídlo a Jurečka na hrot (nebo rovnou Schranz na hrot)..

Reagovat
KingMaster13

Ať už jeden či druhý jsou lepší volba než ten o němž se nemluví

Reagovat
mistr129

A Standa by jako bojoval kde, na stoperovi?

Reagovat
KingMaster13

Tak tam by se jeho sterilita hodila. Vlastní gol by si nedal a každého útočníka by uběhal

Reagovat
John Obi Mikel

On není moc rychlý.

Reagovat
KingMaster13

To ne ale běhavý jo

Reagovat
Losinho

Když tam může hrát Santos..

Reagovat
Selänne

Váš nejlepší útočník na pravým beku. Tohle nepochopím asi nikdy, no.

Reagovat
KingMaster13

Tak on i ten Jurečka je dobrý. Hrát pravidelně základ na hrotu tak těch 20 golů v pohodě dá

Reagovat
Selänne

Jurečka je taky dobrej, ale Schranz mi přijde ještě komplexnější - asi proto taky hraje beka.

Reagovat
Selänne

Asi bych se při gólu Jablonce podíval, kdo tu akci vůbec začal.

Reagovat
Coutinho10

problém je, že jsme nebyli schopní dat na 2:0...Tecl, Jurečka, tak 2-3x těsně kolem tyče a pak chyba při tom postupným útoku,měl to otočit na druhou stranu a ne to hrát složitě přes pravou stranu,kde došlo ke ztratě

Reagovat
wyqinac

Standa klasicky zadrbal všechny šance a pak úplně zbytečnou nepřesnou narazeckou začal protiútok vedoucí ke gólu

Reagovat
Losinho

Klasika no.. ta jeho tlustá prdel už má bejt přinejlepším v béčku

Reagovat
KingMaster13

Mohla být v béčku Bayernu dokonce

Reagovat
Mass

Livetv nefunguje, máte někdo stream na Slavii?

Reagovat
djiros

Jasně sundej Jurečku se Schranzem a Tecla drž nadále ve hře

Reagovat
naheCZ

Jurečka dolů

Reagovat
Losinho

On místo něj sundal Jurečku

Reagovat
Banikovec7

Takhle Standu zahanbit že dá dva góly...zaslouženě dolů

Reagovat
KingMaster13

Co si to dovolil

Reagovat
KingMaster13

Jasně sundej borce, co se nemohli ukázat protože nehrají svůj post (+ navíc Jurečka se i tak ukázal mnohem víc než my víme kdo)

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka dolů

Reagovat
KingMaster13

Já chci zpátky Kuchtu kurva To byl jedinej hráč v historii kterýmu musel vyklidit místo v sestavě i my víme kdo

Reagovat
Mervin

Trpiš fetuje?

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Standa je prostě nedotknutelný útočník číslo 1.

Reagovat
doshcz

co to zkousi mladej za skoky

Reagovat
Losinho

Nám ten titul vyhraje leda nějaký dlouhodobý zranění Tecla.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
jackinho10

Radeji nic nerikej, s nasim stestim se zrani Mick a Jurecka

Reagovat
John Obi Mikel

Stalo se někdy aby za poločasového stavu 1:1 oba trenéři stáhli střelce svých gólů?

Reagovat
HorajzmAmmann

V Liberci se hraje reálně nejhorší zápas co jsem kdy viděl...

Reagovat
KingMaster13

Kozelball

Reagovat
ZB 07

V Boleslavi to není o moc lepší

Reagovat
John Obi Mikel

Kolář Obrana

Reagovat
KingMaster13

Jako tu obranu Jindrovi nevyčítám, tam chápu že si nebyl jistý ale vzhledem k tomu jak to posledních 1,5 roku vypadá tak Ogbu měl zkusit

Reagovat
Coutinho10

Mick...návrat krále

Reagovat
Losinho

Konečně

Reagovat
KingMaster13

Mick teda není o nic lepší Ale furt mu věřím daleko víc

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mass

Asi o něco je

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Nemáte zač

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
wyqinac

Reagovat
naheCZ

Buren

Reagovat
KingMaster13

Palič dole a jak to hned jde

Reagovat
John Obi Mikel

Bureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Coutinho10

Woooooooooooooooow Miiiiiiiiiccccck

Reagovat
Losinho

aLe oN jE hOrŠí Do KaBiNy

Reagovat
KingMaster13

Tak na Coutinha Miiiiiiiiiiiiiiiiiick fuck yeaaaaaaaaaaah

Reagovat
KingMaster13

A už se to tam sype

Reagovat
Kaspar

Jurecka gol Buren gol a to tlusty divizni prase se na lavicce smeje, protoze vi, ze pristi zapas bdue zase v zakladu

Reagovat
John Obi Mikel

Lingrdinho

Buren superstřídání

Reagovat
Bobřík1

Tak hlavně tam zas příště dej Tecla

Reagovat
dave30

To je tutovka...

Reagovat
Coutinho10

Mick a Lingr

Reagovat
KingMaster13

Lingrinhoooooooooooooo

Reagovat
DieFohlenBMG

Míčku ty si král

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
doshcz

chudak Tecl, takove ponizeni

Reagovat
DieFohlenBMG

On vycítil, že to tam začne padat, tak si skromně řekl o střídání

Reagovat
KingMaster13

Kluk do kabiny, charakter

Reagovat
KingMaster13

Jurečka gol, MVB 1+1 ale hrát v Pardubicích od začátku bude kdo? Otázka za zlatého bludišťáka

Reagovat
John Obi Mikel

Všichni 3, akorát tihle 2 z křídla.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Jinak vedení dalo Mickovi výzvu že dostane novou smlouvu jen když bude král střelců. Tady vidíte jak ten náš klub má v srdci

Reagovat
Greny

Pak záleží zda on ji bude chtít .. na to jsem taky zvedav

Reagovat
KingMaster13

Tak být jím tak bych se na ně vykašlal ale zase asi by dostal hezké peníze

Reagovat
Greny

V zahraničí dostane taky... Navíc čekat do konce května zacatku června na smlouvu??? To už bych měl podepsaný v zahraničí za krásný peniz

Reagovat
KingMaster13

Jo to asi jo ale jemu mi přijde že se v ČR líbí Každopádně hlavně ať je spokojený. Pro Slávinku toho udělal dost

Reagovat
John Obi Mikel

Má českou přítelkyni, takže šance tu docela je.

Reagovat
dave30

Jako že přítelkyně je zvyklá na maminku, takže do světa nikdy nepůjde?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak minimálně to zvyšuje šanci na setrvání oproti možnosti, kdy by měl holanďanku.

Reagovat
exse

Dostat takovou podmínku, tak udělám vše pro to abych se stal králem střelců, a pak zadarmo někam odešel.

Reagovat
KingMaster13

Já bych se mu po těch letech nedivil. Spíš se divím že je furt tak loajální.

Reagovat
Stannis Baratheon

Pěkný nesmysl tu šíříš.

Reagovat
KingMaster13

Když přicházel tak to zmiňoval Jindra, že dostane novou smlouvu jen když vyhraje krále střelců. A ty už se sebou něco dělej, stal se z tebe dobrej kokot

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
doshcz

Reagovat
Stannis Baratheon

Je to samozřejmě nesmysl. Chudák Mick dá na jaře 11 gólů, ale Chorý nebo Řezníček jich dají 12, tak ho pošleme do pryč? Jestli něco takového vůbec Trpiš vyslovil, tak ro rozhodně nemyslel tak doslovně.

A s tou druhou částí s tebou rozhodně nesouhlasím. Vždycky jsem jím byl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Tak teď je otázka jestli s ním třeba po těch letech neztratili trpělivost a nechají si ho jen když dokáže něco velkého. Podmínka by to vůči němu samozřejmě byla ošklivá.

Za sebereflexi

Reagovat
jackinho10

Tak rikl to Tvrdik na tiskovce a ne Jindra a evidentne to myslel spise z legrace rozhodne to neni podmink nove smlouvy

Reagovat
Mass

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak

Reagovat
KoryVCF

To spis z tebe

Reagovat
FCSL

Teclík je unavil a Mick dorazil Trpiš génius Teclík dře pro tým

Reagovat
Kaspar

Dre jako kun, tak moc, ze je po kazdym zapase zase tlustsi

Reagovat
FCSL

Micka jsme jim rozehráli a ted jim vystřílí titul. Za to bychom si zasloužili další 2 hostovačky. Třeba Ewerton a Oscar

Reagovat
KingMaster13

Hromadu + jako pozornost Standu

Reagovat
FCSL

Za to všechno co jsme pro vás udělali?

Reagovat
KingMaster13

Fajn tak ještě Kačarabu přidáme

Reagovat
wyqinac

Hromada je zrovna tuhle sezonu dobrej. Možná je to tím, že je asi nejdelší dobu zdravej..

Reagovat
KingMaster13

Nemastnej, neslanej a furt dělá takové stupidní zákroky, kdy ho může někdo vylejt

Reagovat
John Obi Mikel

Hele je to průměrák, ale letos se mi líbil víc než třeba Tiehi

Reagovat
KingMaster13

Tiehi se mi docela líbil, na to že posilám většinou dáváme půl roku na aklimatizaci

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl my zas máme hráčů. Ewerton vlastne ani dnes nehral a to ještě máme Hronka a tu novou posilu Wtf

Reagovat
Imos

jako potřebujeme rozdílové hráče jako sůl, dneska to byla neskutečná bída

Reagovat
John Obi Mikel

Douděro střílej

Reagovat
John Obi Mikel

JURÁSEK

Reagovat
Coutinho10

to je ono

Reagovat
KingMaster13

Mistřiiiiii Tedy pokud udržíme Standu daleko od trávníku

Reagovat
Greny

Bolka "super fair play"

Tak Divíšek má míč.. on to přeruší pro zranění a následně po moci rozhodčího to dá hráčům Bolky

Reagovat
John Obi Mikel

JURÁSEK taky skvělý

Reagovat
naheCZ

Jurásci

Reagovat
ZB 07

Ten závěr slušně nezvládáme.

Reagovat
Banikovec7

V druhých poločasech nastavení 1, 3 a 4 minuty, trend je pryč?

Reagovat
Cotton

Nikdo z top 3 nepotřebuje skórovat, tak se nemusí nastavovat

Reagovat
KingMaster13

Si to vystříleli v prvních poločasech

Reagovat
John Obi Mikel

Tak u nás ve druhé půli nebylo proč. VAR nic nezkoumal, nezranil se nikdo a ani pyro nebylo

Reagovat
Greny

V první půlce se nastavovalo dost skrz ošetřování aspoň v Bolce v druhé tam bylo jedno tak minutové žádný var a nic proč by měl nastavovat

Reagovat
Banikovec7

Však jo, to bylo ironicky, já si taky nemyslím, že by se nějak chytnul ten trend z MS

Reagovat
Cotton

Jurásek do repre

Reagovat
lampas

Něco tak hrozného jsem už dlouho neviděl. Kozla měli vyhodit už po podzimu, je to hrozný zmar a trápení.

Reagovat
FCSL

Nevim kdo by jsem ted šel, když máme kádr na boj o záchranu

Reagovat
lampas

Tým na boj o šestku je to v pohodě. Bohužel, nevím kde brát. Ale stačil by někdo, kdo nebude vymyslet nesmyslne systémy, na které nemá hráče.

Reagovat
ratusek

Tak se dohodněte. Nedávno tu jeden z vás psal, že jdete na poháry a ty že na záchranu

Reagovat
Imos

My jen parafrázujeme vyjádření Kozla

Reagovat
ratusek

Reagovat
Imos

sice mě Luboš začíná srát, ale nemám ponětí koho za něj

Reagovat
Imos

S tímhle výkonem může jít Luboš do prdele fakt

Reagovat
oli9

Jsem zvědavý na Kozáka ve Zlíně. V Hradišti to byla tragédíe..

Jinak bych dával Zlnu i nějaké šance ale s ním vepředu asi ne

Reagovat
Kepy_FCB

Frydrych není ani na lávce jistá výhra s čistým kontem

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty jsi fakt nemocný ale... Bez se léčit...

Reagovat
John Obi Mikel

Fantiš vás zničí

Reagovat
Mass

Matěj Jurásek 4+2 za 344 minut v lize.

Reagovat
ZB 07

Většinu týmů trápí úplně tragický návštěvy a mezitím Baník má v kotli víc lidí než bylo dneska na celým stadionu v Boleslavi

Reagovat
John Obi Mikel

Ten komentátor na livesportu teď nemá dobrý zápas. Nejprve si spletl Rakovana s Bartošákem, pak Čanturišviliho s Bartošákem, Čanturišviliho s Cedidlou a taky Čanturišviliho s Kozákem. Hlavně u gólu nejprve označil za střelce Čanturišviliho, pak Kozáka a pak řekl, že střílel Čantušvili a Kozák tečoval

Reagovat
Paprika

A ja se uz na zaklade pripravy a veskerych pozitivnich ohlasu realizaku lekl ze fakt budeme hrat fotbal a stoupat tabulkou… no tak ne, stale stejna pisnicka…

Reagovat
mario23

Zlín neskutečně slabej směrem dopředu. Což ale není Vrbova vina, ostatně tak to bylo i na podzim, teď se to ještě zhoršilo, když odešel Jawo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele