Firmy by mohly utratit za reklamu kvůli Euru až 400 milionů korun

21.03.2008, 15:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Překlad - EURO je výdělečný kšef. Vědí to všichni až na jakéhosi pana Černého. Ten se snažil ušetřit na vstupních nákladech, což ale ve výsledku vedlo k tomu, že nedokázal konkurovat a byl z kšeftu odejit. Když je konkurence na straně poptávky, tak se logicky zvyšují ceny. To si ale náš pan Černý nechtěl připustit. Nakonec tak jeho firma nemá materiál na výrobu a místo menšího zisku ( ovšem pořád zisku! ) i prázdné ruce. U veřejnoprávní televize je to navíc selhání v plnění jejího smyslu a obrovská ostuda. Že je tak najednou ČT4 Sport, který má být právě nejvíce platný v době těhle velkých akcí, docela zbytečnou investicí snad netřeba mluvit.

Reagovat
fantomas

jj, přesne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Prima je myslim průser. Úroveň komentátorů je slabá a host jako je Šmicer je o ničem. Dřív to byl můj celkem oblíbenej fotbalista, ale co předvádí jako host je kolikrát dost hrozný. Vůbec se mi ty jeho řeči nelíběj . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Prima je omyl ve fotbale.Nechapu naco maji fotbalovy studio.Kdyz o prestavce misto aby se ptali 3 hostu co si mysli o prubehu zapasu.Radsi daji 10minutovou reklamu aby vydelali manke.Je to k smichu a vim ze v podobnem duchu budou probihat i prenosy z eura.Proto se radsi budu divat na stv :)

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přenos je třeba z něčeho zaplatit a Primě nechodí platby od cca 3 milionů subjektů každej měsíc jako ČT. Nakonec i ČT by měla reklamu během přenosů, o to se neboj. Jaksi zapomněli na svá slova o absenci reklam v době, kdy se zvyšovaly poplatky. Teď je reklama i během přenosů hokeje ( v průběhu třetiny, to dřív nebylo ). Chci si pustit video v internetovym archivu ČT - reklama, v každym prostřihu na mě svítí logo Gambrinus, během zápasu vyskakuje T-Mobile, Fortuna a další. U Primy reklamu beru, jejím přetrpěním jim vlastně platím za služby. ČT musím poslat peníze, které měly být místo těch reklam, stejně je tam musim trpět a nakonec nedostanu ani tu službu ( letos EURO, Spurs - SKS ).

Komentář bude nejspíš na prd, o tom žádná, ale hlavně že bude obraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto s tebou souhlasim "Prima je omyl ve fotbale" ty to presne vystihujes!Prima sama reklama a dotoho jeste tragicky komentatori ze Sportu1,to poravdu nee.Myslim,ze by Euro mel vysilat i Eurosport CZ,takze ja zustanu radeji pri nem nebo i u STV popr. ARD a ZDF(tam je to i ve formaru 16:9).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele