Evropský šampionát zaplní hotely v Olomouci, ceny vzrostly

11.06.2015, 14:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bude po EURO článek, že se hotely uvolnily a ceny klesly?

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo a zajedem tam spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že se prodalo 160 000 lístků. Tipuju, že max. 60 000 se prodalo a 100 000 rozdalo papalášům a sponzorům, kteří tam stejně nepůjdou... (soudím podle toho co jsem viděl na Ticketporálu při předprodeji lístku na zápas Anglie-Itálie, většinou byly k mání lístky někde navrchu v rohu) Rád bych se mýlil ale myslím si, že stadiony rozhodně přeplněné nebudou což je smutné

Reagovat
Spalovač šancí

Myslíš, že přes Ticketportál se prodávali lístky i Italům a Angličanům?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že jo, respektive přes http://www.u21euro2015.cz/en/ jinak kdyby někdo měl navíc aspoň 2 lístky na jakejkoliv zápas v Hradišti napište koupím díky :)

Reagovat
BrainBlender

Já jsem koukal na pár zápasů v Praze a standardně byly k dispozici lístky na 1/2 z tribun za bránou a nejhorší místa na stadionu. Zbytek vůbec nebyl k dispozici Chceš na fotbal? Nafasuj v práci, jinak nemáš nárok.

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas, veľa miest v ticketportale ani nebolo v predaji a sú to lístky pre sponzorov UEFA a FAČR, ktorí ak prídu tak len na nejaké najlepšie zápasy a zaberajú tým miesto ľuďom ktorý by tam chceli byť ale nemôžu...smutné

Reagovat
dave30

Obávám se, že lístky zatím kupovali především překupníci (Ital i Němec dají za lístek klidně 10krát více...). Pokud se nepletu, tak asi 60% kapacity blokovala UEFA. Asi se budeme divit, jak jsou stadiony zaplněny. No co už, když, tak se naženou školáci...

Reagovat
smazaný uživatel

Až 60%?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele