Do konečné nominace Polska se vešel i zraněný Glik

04.06.2018, 17:02
Aktuality
Další reprezentací, která oznámila konečnou nominaci na světový šampionát, je Polsko. Svěřenci Adama Nawalky se budou spoléhat na osvědčení tváře, otazník se vznáší pouze nad obráncem Kamilem Glikem, kterého trápí problémy s ramenem...

Zkušený stoper Monaca si na tréninku přivodil zranění ramena, se kterým podstoupí další vyšetření, pokud by se prokázalo vážnější poranění, je nachystaný Marcin Kamiński.

Vyjma nejistoty nad použitím ostříleného zadáka jsou však k dispozici všechny opory. Mezi třemi tyčemi bude s jistotou nastupovat Wojciech Szczęsny. Před ním vyjma Kamila Glika budou další ostřílení mazáci Artur Jędrzejczyk, Lukasz Piszczek nebo Michał Pazdan.

Ve středu pole se budou Poláci spoléhat na Grzegorze Krychowiaka a Piotra Zielińskiho, k dispozici jsou rovněž veteráni Jakub Blaszczykowski nebo Sławomir Peszko. Na hrotu bude pro každou defenzivu velkým nebezpečím Robert Lewandowski, příležitost dostane i Milik.

Polsko čeká na šampionátu těžko předvídatelná skupina H. Evropskou reprezentaci doplní favorizovaná Kolumbie, Senegal a Japonsko, dojde tak na zajímavý střet čtyř kontinentů.

Nominace Polska na mistrovství světa:

Brankáři: Bartosz Białkowski (Ipswich), Łukasz Fabiański (Swansea), Wojciech Szczęsny (Juventus).

Obránci: Jan Bednarek (Southampton), Thiago Cionek (Spal), Kamil Glik (Monako), Artur Jędrzejczyk, Michał Pazdan (oba Legia Varšava), Bartosz Bereszyński (Sampdoria), Lukasz Piszczek (Dortmund).

Záložník: Karol Linetty (Sampdoria), Jakub Blaszczykowski (Wolfsburg), Jacek Góralski (Ludogorec), Kamil Grosicki (Hull), Grzegorz Krychowiak (West Bromwich), Piotr Zieliński (Neapol), Rafal Kurzawa (Zabrze), Sławomir Peszko (Gdańsk), Maciej Rybus (Lokomotiv Moskva).

Útočníci: Arkadiusz Milik (Neapol), Dawid Kownacki (Sampdoria), Robert Lewandowski (Bayern Mnichov), Łukasz Teodorczyk (Anderlecht).

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rafal jazda!!!

Reagovat
smazaný uživatel

KS KSG KS GORNIK olé

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ten útok je hodne rozdielový oproti priemeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapustka už nic ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je kaput.

Reagovat
Stannis Baratheon

ve slabý lize měl průměrný čísla - jinak to s ním dopadnout nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Poláci jsou pro mě nejčernější z černých koňů turnaje, budu jim fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, když se zraněníte den před oznámením nominace tím způsobem, že si na tréninku zkoušíte nůžky při blbnutí na písku.

Reagovat
Stannis Baratheon

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Glik

Reagovat
Puskas

Při nohejbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušel nůžky, takže při nohejbale asi ne e.

Reagovat
Puskas

Píšou, že ke konci tréninku si zahráli "siatkonogę", což je vlastně nohejbálek.

Reagovat
smazaný uživatel

A nehráli náhodou "nohejbálek" na písku? To by asi odpovídalo.

Ale je to víceméně fuk, Polsko ztratilo druhého nejdůležitějšího může týmu, a teď se budou modlit, aby to Pazdan, Cionek a Bednarek zvládli.

Reagovat
Puskas

Velká škoda, moc jim přeji úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

The 30-year-old Monaco player hurt himself while attempting a bicycle kick in training after coach Adam Nawalka submitted his squad list to Fifa.

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny-Bereszynski,Bednarek,Glik,Rybus-Kuba,Krychowiak,Zielinski,Grosicki-Milik,Lewa

Reagovat
smazaný uživatel

Piszczek nic?

Reagovat
ladyboy arsenal

Bílej kůň turnaje

Reagovat
mr.Silver

Poskladat zalohu bude peklo, snad se Krychowiak vyhecuje. Diky bohu, ze nejede Maczynski.

Tak snad:

Szczesny - Piszczek, Glik (Bednarek snad dostane sanci), Pazdan, Bereszynski - Linetty, Krychowiak, Zielinski - Grosicki, Lewandowski, Milik

Japonce porazi, Senegal remizka, z Kolumbii to bude boj o prvni misto

Reagovat
Puskas

Jinak Grosického chce Janov, nabízí 7 mil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele