Di María neprodlouží smlouvu, po roce je opět volným hráčem

06.06.2023, 17:21
Aktuality
Ángel Di María (© AFP)

Jenom jeden rok se v Juventusu zdrží Ángel Di María. Argentinský záložník loni podepisoval jednoletý kontrakt a přestože jednání o prodloužení byla v pokročilé fázi, do úspěšného konce dotažena nebyla.

35letý mistr světa do Turína dorazil jako volný hráč z PSG a zvěsti o rozchodu se Starou dámou začaly na veřejnost prosakovat v květnu, kdy obě strany ukončily jednání. Dnes pak vše potvrdil sám fotbalista.

"Dostal jsem se na konec jednoho složitého a komplikovaného období. Odcházím s vědomím, že jsem ze sebe vydal vše, aby klub získal další trofeje, ale nebylo to možné. Odchod má hořkou příchuť, neuspěli jsme, na druhou stranu jsem si udělal spoustu kamarádů, s nimiž jsme seděli v jedné báječné kabině," oznámil na sociálních sítích.

"Děkuji všem spoluhráčům za lásku, kterou mi od prvního dne projevovali, vždycky jsem se zde cítil jako doma. Zdravím všechny fanoušky, všechny vás objímám. Zůstanete v mém srdci," dodal.

Di María za Juventus sehrál 40 zápasů a dal osm branek. O zájemce nemá nouzi už v tuto chvíli, zpět do Lisabonu ho lanaří Benfica, dalším nápadníkem je istanbulský Galatasaray.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
Csaplárova past

Pohorsit si nemuze asi nikde. Kdo muze, pryc z Juventusu ...

Reagovat
Hachim Mastour

Okrem Kulusevskiho

Reagovat
10

Zklamání. Ukázal náznaky geniality, ale bylo to zoufale málo. Na podzim mu šlo hlavně o to, aby se moc neunavil na MS, po MS odehrál pár dobrých zápasů, aby pak zbytek sezony a klíčový zápasy znechuceně odchodil. Ta výměna za Dybalu, kdy teď po roce nemá Juve ani jednoho z nich, se ukázala jako další z geniálních kroků vedení...

Reagovat
Salfovic

Ze začátku sezony ukázal své možnosti, ale tím to tak nějak skončilo. Ono taky těžko říct, jak moc na hráče působí ta fajnová atmosféra v Juve.

Reagovat
DelPiero137

Z casti mas pravdu, ale vacsia cast bude co pisal 10. Bolo jasne ze do Juve nejde aby pomohol muzstvu ale pripravil sa na MS. Ak by Juve fungovalo na ihrsku ako by sa patrilo, mozno by sa zviezol na vitznej vlne a castejsie pridal svoj standard. Svoj primarny ciel si splnil (MS), bonus (zanechat stopu v Juve) sa mu nechcelo.

Reagovat
Salfovic

Já to ani nemyslel, jako jeho obhajobu. Jen připomněl tento faktor.

Reagovat
Nuno čomes

Opět, neměli jste z něj velkou radost když přicházel? Přitom všem bylo jasné, jak dopadne.

Reagovat
DelPiero137

Nechcem byt alibista ale osobne mi ten prestup nevonal prave kovli tomu MS a DiMa nie je ziadny srdciar, klubista....

Reagovat
Nuno čomes

Nechtěl bych ho ani před rokem.

Reagovat
noustres

Ale on říká. Všechny vás objímám.

Reagovat
M11

Reagovat
Gazdo

Snad teraz tym nasim neprepne a nepodpisu ho

Reagovat
Eichel

nehrozí.. už minulé leto ho nechceli

Reagovat
Furia Ceca

Škoda... po tom, jak hattrickem prakticky sám vyřadil Nantes jsem myslel, že se do toho definitivně dostal, ale místo toho se obratem vrátil ke svým matným výkonům z podzimu Fakt jsem se na něj těšil, ale zklamal

Reagovat
Zark

Jednu dobu tahoun a jediný hráč, který něco dokázal vymyslet v té bídě. Asi bych si jej na rok ještě nechal, pořád to byl fotbalista a ne jen splašený atlet, jakých je všude plno. Tak díky a ať se daří jinde

Reagovat
stuff

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele