Česká sedmnáctka na ME postoupila do čtvrtfinále

09.05.2019, 22:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
RadekVonCZE

Reagovat
Coutinho10

bravo ...sice si hodně koledovali, když nabídnuli Řecku penaltu a plno dalších šancí, ale dobře to dopadlo a kromě postupu do semifinále můžou zabojovat i o MS

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno rict, ze to ten Rek hrozne nasimuloval.

Reagovat
partaS

Šíp sice o rok mladší, ale fotbalově nejvyspělejší výkon; bylo by super kdyby mu dali příští sezónu čuchnout v lize

A v Sejkovi nám roste zajímavé útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Z reportu jsem se bohužel nedozvedel, jestli hraci predvedli technicky dobry vykon, jestli se darila kombinace, prace s micem, pressing atd. Je tam nekdo, kdo nejak vyrazne vycniva a mohl by jit treba do a tymu? Ale nemyslim prumeraky typu Zmrhal, ale fakt nekdo technicky na urovni

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle vypadá Šíp z Olomouce, teprve ročník 2003, to může být skvělé křídlo, třeba i časem s potenciálem na áčkovou reprezentaci, ale u tak mladých se to těžko odhaduje, určitě by měl zůstat v Sigmě a nejít někde do akademií větších klubů. Sejk by mohl být dobrý útočník pro českou ligu, ale technicky na tom není tak dobře, abych řekl, jo, tenhle útočník má na dospělou repre...Hellebrand ze Zlína zajímavé výkony, jak jako DZ, tak i stoper, je docela konstruktivní, potřebuje nabrat svalovou hmotu a zkušenosti, uvidíme za tři, čtyři roky, Wojatschke má rád míč, post podhrota mu sedl více než když hrál na křídle, technicky solidní, bohužel do defenzivy je podprůměrný, není tak pracovitý, jak by bylo vhodné, když svůj talent neprochlastá na Stodolní a bude na sobě makat, tak za tři roky může být dobrým hráčem pro ligu a pak i možná někdy pro repre. Kurka se mi taky velmi líbil, moderní bek, velmi rychlý, šikovný...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, jak Sigma zachází se svými talenty, by měl utéct jak rychle to jen jde. Protože v Ačku šanci prostě nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

To by se muselo znovu spadnout do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Na áčko má ještě čas, ať jde do béčka Sigmy (bude hrát MSFL nebo divizi příští sezónu?) a ať sbírá zkušenosti s dospělým fotbalem. Jestli tam bude patřit k nejlepším, v sedmnácti a i tak ho potom v áčku nevyzkouší a budou přehlížet, tak asi nějaká změna by byla vhodná, i když je to pro mě překvapivé, Sigma má z většiny kádr založený na odchovancích, to nikdy nebyl klub, který by nakupoval hráče odjinud za x milionů...

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma má v mládeži skvělý každý ročník, ale naposledy dostal šanci ročník 95 po sestupu do druhé ligy. Od té doby nikdo z mladých nedostal čuchnout. Ani teď dorost co vyhrál titul a podával kvalitní výkony v juniorské LM.

Reagovat
sosna

Si zajdi na přípravu ty jantare, Zifčák, Zlatohlavek, Sláma, Matoušek, Zmrzlý, teď v lize Chytil... Ale na ty kluky 93-96 zatím nemají tak nemůžou hrát v lize pokud nechceme hrát o záchranu. Jako není to ideál, treba místo kripla Dvořáka by hrát měli určitě, ale jejich čas přijde. My máme skoro celej základ z odchovanců a prej rychle utéct.

Reagovat
lichna.

Je reálné, že Zlatohlávek dostane v nejbližších dvou letech větší šanci v Áčku? Pamatuju si ho ještě jako malého kluka v Hlučíně..

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je pristup vetsiny nasich klubu "jeste na to nemaji"...nikdo na to nemel v 17,18 aby tahnul acko, ani poborsky, heinz, jankulovski, nedved...ale tu sanci dostali a hrali ligy od brzkych let pravidelne. Po zadnem klubu se nechce, aby to na nich postavil, ale aby 2-3 kluky do acka vzal a stavel je. Je sice super, kdyz prijdou hraci ve 20-21, kteri nic neposerou a budou alibisticky jenom "hrat", jenomze z tech se nestanou pripadne top hraci, kteri by mohly odejit za pekne penize jinam. Ano, nekteri z nich se v tech 17-18 nechyti, ale radeji mit nekolik vybrousenych diamantu nez hrstku prumeraku, kterych je plna liga a v zahranici o nich v zivote neslyseli. Porad slysim nazory, at mladi hraci zustavaji v CR. Ale proc by to delali, kdyz v zahranici tech sanci dostanou stejne (rozumej nula) a maji lepsi treninky, poznaji zemi a nauci se treba rec. Kdyz to jde v zahranici a ty kluby, ktere to delaji, tak o ligu niz nepadaji, tak proc to nejde u nas?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím asi takhle: Vezmu Wojatschkeho, protože je z Baníku. On má na to, aby hrál za Baník, za áčko, technicky určitě, jestli někde dál, to si netroufnu odhadovat. Na druhou stranu, ten kluk je spíše ještě dítě svou postavou, nedokážu si představit, jak proti němu hraje takový blázen jako Costa, Jeřábek a spol., opravdu ještě není na naši specifickou ligu připravený, to je něco úplně jiného než Hložek, který vypadá spíš jako z Černobylu a ne z Ivančic, ty jeho lýtka třeba, fakt nestačím koukat Takže jasně, mládí vpřed, ale musíš na to mít nejen v hlavě, ale hlavně i postavou, jinak ty kluky, kvůli své uspěchanosti můžeš připravit i o celou kariéru. Taky bych byl radši, kdyby to tady vypadalo jak v Holandsku, ale prostě a jednoduše, je to tady jiné...Sparta má jednu z nejlepších akademií v Evropě a kdo za posledních deset let vyšel z ní tak, aby měl v šestnácti, sedmnácti, osmnácti na první ligu? Myslím, že by mi na ten počet stačily mé ruce, možná jen jedna a to je fakt Sparta, rozhodně česká jednička v mládeži...

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zajda

Sejk a Šíp na to rozhodně mají. Velká škoda, že Sejk nezasáhne do duelu s Francií.

Reagovat
Shevchenko

Jestli budeme chtít postoupit na MS, tak musíme Francii porazit, protože šanci na baráž o MS už bohužel nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda zápasu s Belgií, chtělo to jít z prvního místa. Ale aspoň není nad čím spekulovat, prostě si to kluci buď zaslouží a nebo ne.

Reagovat
dondinho

kdyby je kluci dali taky 3:0 jako Belgičani, tak by se o první místo ve skupině losovalo ?

Reagovat
Chlupatá máma

V tom případě by postupoval Celtic.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

fair play asi, nebo ten Celtic no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele