Čech si přijel spravit chuť s národním týmem

23.05.2008, 20:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (82)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co měli k večeři?

Reagovat
smazaný uživatel

peťo to přebolí

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnusnej pocit. Já sem fanoušek Chelsea, a je to vážně nepříjemné. Nejhorší když si vzpomenu jak šel Terry kopat. Stačil gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si nevšiml, že by Terry na Teveze plivl, vy ano?

Reagovat
smazaný uživatel

plivnutí sem neviděl, ale možná se mílim. A Nevíte jak to teď bude s Drogbíňou?

Reagovat
smazaný uživatel

snad vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

Za jeho chování na hřišti bych se nedivil kdyby se v těch flusancích utopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea jasny vítez pro me!!!!!!!!!!!!!! Manchster ma plnou prdel štěstíííí nic jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí měl Manchester i Chelsea. Ta měla dvě tyčky, respekt. jedno břevno, Manchester zase v prvním a při hlavičce Terryho i v druhém poločase mohl také jít do vedení. Štěstí měli oba, Chelsea k tomu i větší smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nemá cenu už řešit,kdo měl a kdo neměl štěstí..

Reagovat
smazaný uživatel

když už se na to takhle díváš tak nezapmínej že manchester mohl vést po first poločase 3:0...

a čech rozhodně nic nezachránil

Reagovat
smazaný uživatel

jediný gól,co dostal byl od Ronalda a to by nechytil ani Buffon kombinovaný s Casillasem,ty karle

Reagovat
smazaný uživatel

Jo mohl, ale když to budeš brát takhle, tak po druhý půli to mohlo bejt 3:4 po Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

dělám to nerad, ale je to pro dobrou věc: http://hnutizadobrousnidani.stream.cz/video/28

podívejte se na to a pokud se Vám to bude líbit můžete dát hlas

PS: prosím PJ, aby mi to tady aspoň chvilku nechal

Reagovat
Mrvinho

Chce si spravit náladu na ME . Tak to nevím jak teda. Češi by nevyhráli ani na Mistrovství ČR . S tím jejich fotbalem se nedostanou ani ze skupiny, natož aby se dostali někde do finále. Tipuju že uhrajou plichtu se Švýcarama a Por. a Tur. dostanou klepec a můžou valit pěkně domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel ale mistrovstvi zacina az za 14 dni tak si po tuto dobu jiste spravi naladu a pak se zase vrati ktej stredecni nalade

Reagovat
smazaný uživatel

sem rád že našim takle věříte

Reagovat
smazaný uživatel

Další šašek. S takovými lidmi je zbytečné se bavit, ale stejně - řekneme si po EURU.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Mrvinha.

Reagovat
Mrvinho

Milky.Way: OK řekneme si po EURU. A Šašek jseš tak akorát ty a všichni co si myslí že by ČR mohla vyhrát. To je naivita jak cip. Podívej se jak hrajou, kdo je nominovanej atd. Jen ta nominace je na . Koller dát ho tam jen proto že je nejlepší střelec ČR, za to by si zasloužili korunu. Koller už 2 roky nic nehraje. Neříkám že je to špatnej fotbalista, ale nejlepší léta už má prostě za sebou. A to je jen příklad. Takových je tam ale bohužel víc. Takže si povíme po EURU.

Reagovat
smazaný uživatel

Á, další malý trotl! Nefandíš náhodou Chelsea..?

Reagovat
fantomas

A mužeš mi říct, jak dopadl hvězdný tým Francie na MS 2002? Opravdu si myslíš, že zárukou uspechu je jen jedna hvězda vedle druhý?

Reagovat
smazaný uživatel

Totéž ale opačně se dá říct o Řecku na minulém Euru. Mistři světa z Itálie taky málem vyhulili už v kvalifikaci. Bohužel těmhle malým trotlíkům asi těžko něco vysvětlíš, ti radši budou házet hnůj i kdyby za nás hráli v útoku Klose s Ibrahimovičem, hru nám tvořil Fabregas a na stoperu nám hráli Puyol s Ferdinandem.

Reagovat
fantomas

nemužu nic jiného než souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Svinpav to řekl NAPROSTO správně. Není důvod dále reagovat na tvůj příspěvek.

Reagovat
Mrvinho

Milky: tak co se ozíváš ty lamko když to nemá cenu reagovat na to??? . Asi tak: česká repre je na a je to prostě největší humus co může být

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuju ti to stejné, jako tomu ufňukanému trotlíkovi zahradovi - Na léčení podobných deviácí, jako je totální antipatriotismus, jenž bývá spojen buď s aktuálními výkivy hormonů nebo prostě jen s přirozeně nízkou inteligencí, bych doporučoval výprask a vyhoštění na Ukrajinu, nebo do podobné krásné země. To byste za pár měsíců zpívali, jaká je Česko krásná země a jaké tu máme skvělé fotbalisty. Nezbývá než doufat, že ti s věkem trochu svitne, jinak budeš na pořád taková tupá scumí hlava...

Reagovat
Mrvinho

svinpav: trotl? ty jseš asi tady hoodně často že? že toho asi moc čteš tady jinak bys věděl že Chelsea mám rád asi jako repre ČR . Vy si s fantomasem můžete podat ruku. Úplně stejní exoti. Fantomas si třeba myslí že když tam nechci Kollera tak tam chci nwm třeba Ronalda. A Koller není hvězda nebo co? A já v tom příspěvku Kollera nechci ty hugo tak co tam píšeš za sran.. ? Fantomasi - běž se léčit.

Reagovat
Mrvinho

Nebo běž studovat šachy, domino, nebo něco takového. To bys mi udělal celkem radost. Vy si prostě nepřipouštíte že Češi jsou chcípáci. Najděte si ve slovníku něco jako realita OK?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že když tu nehltám všechny nářky a postoje nějakého prťavého scumíka tak že to tu nečtu? Já vím že přehnaná sebestřednost je jedním z příznaků puberty, ovšem v takovém rozsahu to musí být spojeno s přirozenou debilitou. Ale tak nechme posuzování tvé jistě velmi barvité mentality a přejděme k realitě.

Euro se dá vyhrát i s horším kádrem, než máme nyní my, jak nám ukázali minule Řekové. Hraje tam spusta faktorů a něktéré z nich jsou mnohem důležitější, než kolik je v týmu velkých jmen a hvězd. Navíc tam jedeme s téměř stejnou sestavou, která vyhrála kvalifikační skupinu, ve které jsme porazili takové Němce. Tým, ve kterém hrají Klose, Ballack a jiná velká jména byl v dlouhodobé soutěži (což prakticky vylučuje možnost náhody) poražen jak ty říkáš týmem chcípáků. Možná, že bude chybět Rosa, ale Matějovký je schopný je schopný ho když už ne plnohodnotně, tak alespoň adekvátně nahradit. Jinak tam jede úplně stejný tým, jenž se také pohybuje na 6. místě tabulek FIFA a i když tyto tabulky mnohdy nebývajípřesné, tak úplnou náhodou tam být nemůžeme.

Rád bych, aby ses radši pořádně zamyslel nad svou idiocií a nad neschopností racionálně uvažovat, než mi tu sepíšeš nějaký další z tvých scumích výlevů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Jseš exot ty "scumiku". Nevíš kolik mi je a kecáš tady něco o pubertě. Aby tobě nebylo 5 let. Když nevíš co to je tak to sem prosímtě nepiš. Teprve tě to čeká. A nauč se psát už konečně na klávesnici jestli víš co to je. Asi píšeš myší ne? Třeba "idiocií" to je dost jakože pěkné slovo. . A tu realitu sis našel v tom slovníku nebo zase nevíš co je to slovník? . Prostě Češi dostanou na prdel ať se vám to líbí nebo ne. Že Yogurt. . Demence no, děcka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to dá poznat z toho, jak se tu prezentuješ. Tvé ubohé vyjadřování, nicotná slovní zásoba, tisíc zbytečných smajlíků v každém příspěvku, trapná osobní invektiva, naprostá absence racionálních argumentů a již výše zmíněný totální antipatriotismus. Tohle všechno jsou příznaky hormonálně nevyrovnaného scuma a ty každým svým vyjádřením tyto příznaky projevuješ. Mno nic nezbývá než čekat, než tě to přejde. Do té doby tu budeš zaujímat roli standartního žvatlajícího trotlíka. Přeji hodně štěstí.

Reagovat
Mrvinho

"nicotná slovní zásoba" a o čem píšeš ty? Víš na co se sem dá psát? Aby sem každý hodil svůj názor. Já napsal svůj, a ty odepíšeš toto:

Á, další malý trotl! Nefandíš náhodou Chelsea..?

Tak to je asi jasný že ti nepoděkuju a začnu se bránit ne? Ty sis začal s těma výrazama atd. takže nwm co to píšeš za blbosti. Mě nic přecházet nemusí, ale ty bys mohl semtam napsat taky svůj názor a ne jen do někoho narážet. Na to jsou ty stránky. Takže to bylo poslední co jsem tady k této debatě napsal. Já si prostě myslím že Češi na to nemají, tak nemusíš hned psát něco o scumovi atd. ne? Ty si zas myslíš že Chelsea je nejhorší tým na světě. To je př. Takže já celou tuto trapnou debatu ukončuji. Zatím zdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ukonči, protože právě jsi se neskutečně ztrapnil. Ten tvůj počáteční výlev je hodný malého trotla a protože většina trotlů zde fandí Chelsea, tak jsem si chtěl pouze ověřit, zda i ty potvrzuješ toto smutné pravidlo (navíc nevím jak jsi přišel že dle mého je Chelsea nejhorší klub na světě). A já že jsem nenapsal svůj názor? Můj milý zlatý, předhodil jsem ti hafo argumentů, na které jsi ty odbyl jednou větou - "Prostě Češi dostanou na prdel ať se vám to líbí nebo ne." Jsou tohle snad nějaké proti argumenty? Těch ty prostě nejsi schopný, proto tu jen nesmyslně žvatláš jak dostaneme, čímž přesně splňuješ argumenty nefalšovaného scuma.

Příště radšěi neplácej, dokud si ty své výplody nedokážeš racionálně obhájit. Loučím se..

Reagovat
Mrvinho

Ty si scum ty buziku trapasáckej. Nauč se číst ty hňupe!!! . Názor? A na co? Akorát na mě ty gayu. Tady máš psát o fotbale a ne psát o lidech jací jsou "scumi" když se "Panu svinpavovi" něco nelíbí a nenapíšou to podle něj. Ty napíšeš že Somálsko za 6 let vyhraje MS a všichni si na to vsadí protože jsi to řekl ty nebo co? Měl byse vzbudit. Nebo zajdi k psychiatrovi. A najdi si něco jiného už než scum. V každém příspěvku to máš nejmíň 2krát. Žvatlající trotl . Fakt ten pravej to napsal. Demence ty máš snad IQ v mínusu ne?

Reagovat
Mrvinho

A z tou Chelsea to byl Příklad - to se značí takle: Př. je to tam napsané. Takže nevím kdo je trotl. Ty si to ani nedočteš a už píšeš zas ty tvoje cipoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si tohle za pár let přečteš, tak se sám sobě budeš hrozně moc smát .

Takže ještě jednou - já nikoho nenutím, aby se mnou souhlasil, ovšem musí být schopen moje argumenty vyvrátit. A těch racionálních argumentů jsem ti opravdu předložil dost, jestli jsi si toho nevšiml (jako že nejspíš ne), tak je to v jednom z mých příspěvků výše, odstavec začínající větou "Euro se dá vyhrát i s horším kádrem....". Tam toho bylo na protinázor skutečně dost a místo aby ses zaměřil na obhajobu svého postoje, tak ses pustil do trapných osobních invektiv a k tématu jsi napsal jeden velice fundovaný názor - "Prostě Češi dostanou na prdel ať se vám to líbí nebo ne.". Jestli se chceš ještě bavit, tak prosímtě předhoď nějaké argumenty, které by tvůj postoj obhájili a upusť od těch hloupých nadávek a vůbec celkového žvatlání, fakt tě to ztrapňuje ještě víc, než si nyní dokážeš uvědomit.

A proč bych si měl hledat něco jiného než scum, když ty naplňuješ definici malého scuma naprosto přesně? To, že nevíš co to znamená, není můj problém. A to, že nepoužívám takovou pestrou paletu nadávek jako ty mě skutečně nějak nezneklidňuje, těmi slovíčky se skutečně nijak nevyšvihneš, v kolektivu slušných inteligentních lidí se tím akorát ztrapňuješ...

Reagovat
Mrvinho

"v kolektivu slušných inteligentních lidí se tím akorát ztrapňuješ... " Hm tak jestli sem řadíš i sebe tak jseš asi malej borec . A za pár let se nebudu smát tomu co jsem napsal, ale tomu že jsem měl na takového případa nervy. A k těm protinázorům: o čem třeba píšu takové referáty? Psal jsem ať se staráš o sebe a nedrbeš do zbytku a ty sem napíšeš že jsi předhodil "fantastický protinázor". Napiš co si ty myslíš a nemusíš drbat do někoho kdo prostě nevěří Čechům ne? Ty věříš těm Somálcům že za 6 let vyhrajou MS? Já myslím že ne a taky kvůli tomu do tebe nikdo nevalí. Takže jediný kdo se tu ztrapňuje jsi ty .

1) Já napíšu svůj názor

2) Ty hned co to je za trotla z Chelsea

3) Zbytek. A už se vyžíváš co? To si myslím že je trochu trapas a ne se bránit za vlastní názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to trochu popletené. Ty jsi zde žádný názor nenapsal. Napsal jsi zde akorád trapný pubertální výlev, který jsi si následně, ač jsem tě k tomu vyzýval několikrát, nedokázal obhájit. Opět se z toho vykrucuješ, protože prostě nevíš, co bys mi na to řekl. Nejsi prostě schopný argumentace na téma, teď už tu pouze něco překrucuješ dle tvého nevyvinutého logického myšlení a celkově tvé příspěvky mají naprosot nulovou hodnotu. Z tohodle všechno se dá usoudit, na jaké inteligenční a věkové úrovni jsi, bohužel nejsi ještě intelktuálně tak vysoko, aby sis to uvědomoval. Přesto se ti to celé pokusím ještě jednou a už vážně naposledy vysvětlit a opět tě vyzívám, straň se těch trapných nadávek a zkus použít racionální argumenty.

Já neodsuzuju názor někoho, kdo nevěří čechům, navzdory tomu, že to považuju za pitomost. Když si to dokážeš obhájit, tak to pro mě není problém přijmout. Bohužel ty jsi tady učinil výlev, naprosto nepodložený, tudíž jsi byl právem považován za trotla. Potom přišel další výlev, načež jsem usoudil za vhodné začít s argumentací, abys měl snažší cestu reagovat na to něčím rozumným, čehož jsem se bohužel nedočkal, tudíž jsi za stále stejného trotla. Kdybych tady rozváděl ty tvé Somálce, tak bych to dělal pouze v případě, že jsem o jejich týmu a šancích dostatečně způsobilý diskutovat. Pokud bych zde učinil výlev, že Somálci na to nemají a že je to hnus ten jejich tým a třeba by to nebyla pravda a někdo jiný přišel a racionální argumentací dokázal svůj postoj obhájit a můj výlev ztrapnit, tak bych rovněž byl považován za trotla. Ale já o Somálcích nic nevím, tudíž se do nich neseru, za to ty bys o našich už něco vědět mohl a měl bys být schopný si své názory o našem týmu obhájit, což je to, co se z tebe celou dobu snažím dostat. CHÁPEŠ to už?

Btw. je rozdíl mezi nadávkou a nadávkou. Já když už jsem nucen vulgaritu použít, tak vybírám tu nevhodnější a nemám potřebu jí měnit, pokud je vhodná. Ale ty jsi mě tu nazval "buzíku trapasáckej, gayu, hňupe, dementní děcko, aj. - ono ti to na kreditu skutečně nepřidá, respekt si tím od nikoho nezískáš a časem si uvědomíš, jak je to vlastně trapné

Reagovat
Mrvinho

1) Já napíšu svůj názor

2) Ty hned co to je za trotla z Chelsea

3) Zbytek. A už se vyžíváš co? To si myslím že je trochu trapas a ne se bránit za vlastní názor.

A co je toto třeba? Ty si to fakt nečteš. Task tady nemel a ty somálce jsem tam dal zas jako příklad - pro méně chápavé. A ta moje 1. zpráva je názor, a ty 3 tady věci jsou ty tvoje protiargumenty. Tak si to přiznej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fajn, vzávám to, evidentně nejsi schopný jakékoli argumentace, což jsem sice čekal, ale říkal jsem si, že ti neuškodí, když se o tom přesvědčíš sám. Ale přesto ti to shrnu, abys viděl, že ty tvé hloupé vykecávky nijak nepůsobí

1) Sepsal jsi zde blitku. To není názor, názor se vyjádřuje se vyjadřuje civilizovaným způsobem a většinou se rovnou podkládá argumenty. Ne blitkami pubescentních smradů s x počtem smajlíků a nulovou hodnotou.

2) Byl jsi mnou za tu blitku poprávu označen za trotla. Proč jsem se ptal na Chelsea jsem ti vysvětloval výše. A mimochodem jsem neřek že jsi trotl z Chelsea, já jsem tě pouze zeptal, jestli jim nefandíš, což neznamená, že jsem tě k nim přiřadil , takže tady laskavě nešiř bludy.

3) Pak jsi se začal "bránit". Trapnými scumími urážkami přičemž obhajoba tvého postoje stále chyběla.

4) Řekl jsem si, že ti tedy dám ještě šanci a předhodil jsem ti protiargumenty na tvůj postoj vůči České repre a doufal jsem, že už ti konečně dojde proč jsem tě zařadil jako trotla a co požaduju.

5) Bohužel přišel další tvůj výlev (kdyby ses ztrácel, tak to byl tvůj příspěvek začinající "Jseš exot ty "scumiku""), sice jsi se znovu "bránil" ale opět šlo pouze o trapné urážky a tu postatnou část jsi nějakou záhadou vynechal. Ono je totiž lepší, když mě spláchneš nějakými argumenty, než když se vytasíš s tvou širokou paletou vulgarit.

6) Pak už to bylo o ničem. Pouze plácání a plácání, přičemž jsem se z tebe stále snažil dostat ty argumenty obhajující tvůj "názor" a ty stále nic, pouze tu opakuješ, jak se zde bráníš a přitom se vůbec nebráníš, jen plácáš. Tak se tedy braň a smeť mě prosím nějakými argumenty, já už tady z tebe zaínám mít pocit, že jsi fakt totálně vygumovaný....

Reagovat
Mrvinho

Tak já jsem vygumovaný? A ty že bys napsal něco nového? Taky už asi došla slovní zásoba že? To pořád něco o scumovi, trotlovi, protiargumentech, vulgaritě, žvatlání a ztrapňování. A to meleš furt dokola. Přijď už na něco nového, začínáš mě trochu nudit už. Máš tu 9 příspěvků a 8 jsi nenapsal nic jiného než toto. Někde jsi to akorát napsal 3krát a pokaždé trochu jinak takže to vypadá že namáš co dělat kromě těch tvých keců, které beztak zkopíruješ vždycky a něco k tomu připíšeš aby to vypadalo akčně. Za to tě chválím. Jde vidět že nemáš hlavu na čepicu a že už umíš kopírovat text. . Za to si zasloužíš můj plný obdiv. Až budeš mít čas, který máš asi na takové blbosti pořád tak bys mi mohl poslat č. na ICQ a mohl bys mě naučit některou z tvých fint.

-evidentně nejsi schopný jakékoli argumentace

-Byl jsi mnou za tu blitku poprávu označen za trotla

-Trapnými scumími urážkami

-jsem ti protiargumenty

-zařadil jako trotla

-trapné urážky

-širokou paletou vulgarit

-fakt totálně vygumovaný

Příště si toto zkopíruj z této zprávy a nemusíš si zase trénovat referáty do školy. To je totiž asi tak všechno co jsi tu za těch 9 zpráv napsal. To je celkem bída. Ale máš fakt asi hodně času (na blbosti) a ta tvoje paleta vulgarit jak tomu říkáš ty - civilizovaný člověk. Taky není nejhorší takže se vůbec nemusíš stydět. Doufám že k těm 8 bodům to tvojí budoucí zprávy co jsem ti tu připravil zas přihodíš něco nového. A udělej to prosímtě tak na 5 stránek, já totiž nemám co dělat tak se aspoň nasměju u další tvojí knížky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fajn, opět jsi se rozohdl řešit blbosti, k tomu bych ti řekl jen to, že normálně inteligentní lidé mají svůj určitý styl argumentace a nepotřebují si to někam kopírovat. Pak také existují lidé, jenž argumentovat neumějí, tak pouze nadávají a sanží se co nejvíc odbočit od tématu a nimrat se ve volovinách, aby svou neznalost zakryli. To je bych řek takový zásadní rozdíl mezi náma.

Až se třeba budeš chtít mluvit o tématu, reaguj na odstavec začínající "Euro se dá vyhrát i s horším.." v mém příspěvku výše, jak už jsem ti říkal a laskavě si už obhaj tu svou blitku o českém národním týmu, do té doby mě už neotravuj s těmi hovadinami. Máš tam spoustu částí, na níž toho může odpůrce čekého nároďáků hafo vymyslet. Tak zkus zapojit ten svůj scumí mozek, jinak už se skutečně nemáme o čem bavit.

Btw. Nevím, jestli s tím už máš nějakou zkušenost, ale v normálním rozhovoru na téma se dva lidé odlišného názoru baví tak, že jeden předhodí své argumenty a pak na ně ten druhý reaguje a pak se zas ten prví reaguje na druhého a tak dále, až je téma vyčerpáno. Takže máš pravdu, jenom v 1 z 9ti mých příspěvků je nějaká informační hodonota, ovšem je to dáno tím, že ty jsi na ten 1 příspěvek zatím stále racionálně nereagoval a jak jsem ti říkal, teď je na tobě právě řada.

Takže to zkusíme jako ve školce - Mrvinho, řekni nám něco o tom, proč by náš národní tým neměl uspět na Euru? Jako odrazový můstek můžeš použít ten můj odstavec "Euro se dá vyhrát i s horším..". A prosím racionální argument. Teď už snad pochopíš, co máš a co jsi celou dobu měl udělat

Reagovat
Mrvinho

OK jak ve školce: svinpave (tak nějak to bude ne?) řekni nám proč se ptáš na to co už jsem napsal? Protože si nečteš ty příspěvky? Aha tak to chápu. Ty ještě asi neumíš číst že? No neboj zachvíli ti bude 6 a ve škole se to třeba naučíš. Pak si to pěkně přečti a pak něco piš jo. Do té doby se nemusíš už ani ozývat. Stejně to nemá cenu. Ty si to nečteš a meleš. Teda píšeš. Promiň. A navíc já jsem to tam napsal a ty ses na to zeptal až potom takže nevím co se pořád ozýváš. Prvně běž do té 1. tř. a pak, jak si to přečteš tak si tady piš co chceš.

Napsal jsem tam pár příkladů a našlo by se jich dalších milion.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak opět jsi toho nebyl schopen, evidetně to nechápeš, já už opravdu nemám důvod v tomhle pokračovat, tak se měj scume...

Reagovat
Mrvinho

Já chápu co chceš, ale nevím proč bych ti měl něco napsat? Nejsem debil abych to nechápal. Ty taky nechápeš na co jsem se tě zezačátku ptal. Taky jsi do teď neodpověděl tak nevím co ti furt vadí když ty děláš úplně to samé. Ne? Ptal jsem se proč jsi po mém 1. příspěvku napsal toto? "Á, další malý trotl! Nefandíš náhodou Chelsea..?" Do teď jsi nenapsal. Po mém názoru napsat toto a následně se tak rozepsat, to je hustý no. A ta nadávka taky byla 1. od tebe. Takže jestli já jsem trotl tak ty jseš jejich king. Něco co ty jsi napsal bych já nenapsal ani blbcům co fandí Chelsea. A už nepokračuj. Použiju jednu z tvých oblíbených vět. "Pěkně ses tu ztrapnil" OK? Czus ty lamko

Reagovat
smazaný uživatel

"Ten tvůj počáteční výlev je hodný malého trotla a protože většina trotlů zde fandí Chelsea, tak jsem si chtěl pouze ověřit, zda i ty potvrzuješ toto smutné pravidlo (navíc nevím jak jsi přišel že dle mého je Chelsea nejhorší klub na světě)" - Tohle je citace z jedonoho z mých výše uvedených příspěvků, která myslím dostatečně vysvětluje mojí první reakci, čímž opět padá ten tvůj nepovedený výmysl. A pokud se mě ptáš, proč bys měl argumentovat an téma, které tu sám otevřeš, tak jsi asi velmi nemocný člověk, je mi tě líto.

Reagovat
Mrvinho

Co ti šuká? Ty si mentál to není možné?

"A pokud se mě ptáš, proč bys měl argumentovat an téma, které tu sám otevřeš, tak jsi asi velmi nemocný člověk, je mi tě líto."

Mě je líto tebe. Ty fakt neumíš číst. Toto jsem tam nikde nenapsal. Tak nevím kde jsi to viděl? Se ti zdála nějaká noční můra? Já tam nenapsal že bych měl argumentovat na své vlastní téma. Já jsem tě ptal proč po mém názoru napíšeš příspěvek ve kterém se mě ptáš jestli nejsem trotl fandící Chelsea. A to jsi psal ty trotlíku.

Reagovat
smazaný uživatel

"Já chápu co chceš, ale nevím proč bych ti měl něco napsat" - Pokud jsi to skutečně věděl, tak ti muselo být jásné, že žádám argumenty ohledně tvého postoje na český nároďák. To téma jsi tu otevřel (a to už snad ani ty nepopřeš) a pak nevíš, proč bys mi to sem měl napsat..? Když otevíráš téma, tak bys měl být způsobilý dostatečně argumentovat, jinak tvrdě padneš na hubu a nějaké trapné odbočování ti nepomůže . A k té Chelsea - právě jsem ti to zkopíroval, klidně si to přečti znova, klidně víckrát a snad už mé důvody budeš chápat. Ale to bych možná chtěl až moc, že jo, tak ti to zopakuju tady - ano napsal jsem to, protože ten tvůj scumovský výlev (což snad zpětně přiznáš) byl hodný malého trotla a většina místních trotlů fandí Chelsea, tudíž jsem se tě zeptal (zdůrazňuji slovo "zeptal", já jsem tě k nim neřadil, to je pořádný rozdíl), jestli jim fandíš . Ještě něco nechápeš? Pomalu začínám mít podezření, jestli to není nějaká recese, protože tohle už vážně nemůžeš myslet vážně, dokonce i takového Jeva v klidu strčíš do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se laskavě hezky omluv a už nikoho přístě neobviňuj z toho, že něco nečte. A jestli chceš ještě něco, tak pouze k fotbalu, konkrétně k našim důvodům potenciálního neúspěchu na Euru (na popáté už snad něco vymyslíš )

Reagovat
Mrvinho

Seru na tebe. Buď neumíš psát, a nebo hodně špatně a nebo číst a to jsi teď znovu předvedl po té 1. cipovině.

"A na to pouze k fotbalu" tak to na tebe seru taky. Ty jsi mi do teď neodpověděl na to na co se tě ptám už taky skoro všechny zprávy. A chceš odpověď po mě na Čechy. . A já ti to tam už napsal proč TŘEBA by Češi neměli vyhrát. Je to ve 2. příspěvku. Hned po tom 1. A přečti si to prosímtě než zas napíšeš nějaké z tvých mouder.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už jsi zcela zoufalý, je krásné to pozorovat. Ano koukám se do všech tvých příspěvků a žádné racionální argumenty jsem tam nenašel...Můžeš mi tedy osvětlit, co z té kopy sraček ty považuješ za argument..?

Reagovat
smazaný uživatel

huste huste

Reagovat
smazaný uživatel

Je krásně vidět, jak si už toho Mrvinha, svinpave, něco naučil ....už neposílá smajlíky, ještě tak 20 příspěvků, možná to bude bez urážek, ikdyž při jeho inteligenci to je kurz 1:1000. Nebýt nadávek, které pořád používá dokola, by už neměl o čem psát...Je mi ho líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak já mám pochopení a trpělivost, pořád doufám, že z něj něco vypadne, i když nevím, už jsem to zkoušel minimálně pětkrát, bůhví jestli to vůbec někdy přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tu asi skončil. Si ho tak morálně vydeptal, že tady si zrušil účet, a šel machrovat na e-fotbal,fotbalportal aj.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi těžko, takhle dle mého nepřemýšlí, on se vrátí a "ošéfuje" to, však uvidíš

Reagovat
fantomas

Hej on se opřel i do mě! Proč?? Nepamatuju si, že bych neco takovýho kdy řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kličkoval

Reagovat
fantomas

No to koukám, pěkně trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má svůj styl

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to bude dřív než po Euru, aby moh machrovat.

Reagovat
Mrvinho

Tak jsem tady blbečci . Vidíš lamo nic mě nenaučil a měl pravdu že se vrátím. Je to starej kámoš. Už mě zná. Ale číst se ještě nenaučil. . Debílek jeden. Tady máš tu zprávu ty hňupe:

Mrvinho 24.05.2008 12:02

Milky.Way: OK řekneme si po EURU. A Šašek jseš tak akorát ty a všichni co si myslí že by ČR mohla vyhrát. To je naivita jak cip. Podívej se jak hrajou, kdo je nominovanej atd. Jen ta nominace je na . Koller dát ho tam jen proto že je nejlepší střelec ČR, za to by si zasloužili korunu. Koller už 2 roky nic nehraje. Neříkám že je to špatnej fotbalista, ale nejlepší léta už má prostě za sebou. A to je jen příklad. Takových je tam ale bohužel víc. Takže si povíme po EURU.

Tak co? Měl jsi na to 4 dny. Jj po Euru to smažete vy. Vy inženýři když všemu tak rozumíte. . Češi se nedostanou ze skupiny. "Fotbalisti". . A další 2 trotlíci. Jak by napsal psychiatr svinpav. No aspoň se nebudu nudit. Vidíš vandertome. Nic mě nenaučil. Jenom to byla ztráta času tady kvůli němu dělat smajlíky. Ale co já si tu chvílu najdu pro vás pro všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by se mělo mazat jako? Maže se tu akorát nesmyslné příspěvky ( to by u Tebe odpovídalo) zákaz spamu, a reklamy. Ale v takové diskusi, kde se před celým eurofotbalovým světem ztrapňuješ, je škoda tvé příspěvky mazat. Češi se ze skupiny dostanou, Švýčary porazíme, s Portugalcama prohrajem, a na závěr s Turkama remíza = 4 body, taktak postup.

Nevím jestli Tě svinpav bere jako kámoše. Za Tebe bych se styděl, i kdybych nemohl. Jsi jako docela k pobavení. Zajímalo by mě, kolik Ti kdo platí, za reklamu Tvé debility. To si asi musíš mooc vydělat že? Jinak nechápu, že neumíš ani tomu svinpavovi odpovědět na tak jednoduché otázky. To neznáš odpovědi, nebo jak?? Tvá etuda se smajlíky, je také dost ubohá, jen proto aby jsi něco vyvrátil, ale přesně tohle jsem od Tebe čekal, nic jiného neumíš. Nevíš jak dát svou puberťáckou idiocii najevo? Asi ne, jinak ybs to nedělal.

Reagovat
Mrvinho

Ty jsi taky dobrá guma. Jednou jsem mu odpověděl, 2krát jsem mu napsal i kde to je a pak jsem mu to ještě zkopíroval. A k těm smajlíkům: Píšu to kvůli tobě. Ty máš v tom příspěvku nahoře že mě svinpav něco naučil. Jak by mě mohl někdo kdo neumí ani číst něco naučit, tak nevím co se tak divíš. Takže jsem mu to samé napsal vlastně 4krát a on to pořád chce tak už nevím jak bych mu to vysvětlil. A puberťáckou idiocii jsi taky ukázal ty. Já tu napíšu že nevěřím Čechům, vy do mě začnete valit a ty napíšeš dalo by se říct to samé. Švýcary tam ani nemůžeš počítat.

Reagovat
fantomas

Mrvinho, kamaráde, nech už toho.

Reagovat
Mrvinho

Kamaráde? A čeho bych měl nechat. Já něco napíšu a on mi napíše že jsem trotl. Ty bys mu určitě poděkoval že a pozval bys ho o víkendu na kafe.

Reagovat
fantomas

Proč by ne, já sem kamaradskej typ.

Reagovat
Mrvinho

Nwm no. Už jsme se taky chytli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já do Tebe ale nevalil, že jsou češi nejlepší na Světě. Ty smajlíky jsem pochopil, že jsi je tam dal schválně. Ale to je právě to, co dělaj malí puberťáci. Ty jsi ten pravý úkaz. Na truc jsi je tam dal, abys dokázal, jak si skvělý, že tě nic nenaučil. O to jde. Ale tak nebudu se hádat s někým,kdo neumí uznat názor někoho jiného, aniž by použil nadávek. Mysli si teď co chceš, je mi to jedno.

Reagovat
Mrvinho

Já vím že ne kvůli tomu že jsou nejlepší. Já jsem napsal právě že nejsou mezi těma nejlepšíma. A taky: uznal svinpav můj názor? Neuznal, a hned napsal že jsem trotl, a ještě se zeptá jestli nejsem z Chelsea. Takže toto udělal první on. A já se ho celou dobu ptám proč? A taky nic nenapsal celou dobu tak nwm.

Reagovat
smazaný uživatel

A to mají být ty argumenty..? Tohle jsem ihned zařadil do té kupy hoven, snad po mě nechceš abych tohle vzal jako bernou minci. Ale dobrá, sice mi to asi nestojí za to, ale předhodím ti nějaká fakta...

Opět opakuju, že ta nominace je prakticky stejná, jako tým který vyhrál naší kvalfikační skupinu a porazil v ní Němce. Proti nominaci Německa doufám nic nemáš, tam už jsou slavná jména která i takovému scumovi něco řeknou (Ballack, Klose, Mertesacker, Swein. apod). Porazili jsme je v dlouhodobé soutěži, což vylučuje možnost náhody, takže zas až tak zle na tom nebudem. Navíc při Euru rozhoduje spousta faktorů, z nichž některé jsou důležitější než slavná jména. Řecko mělo na minulém Euru horší tým než my teď a taky vyhráli. Mělo prostě prakticky bezchybnou taktiku, což je právě jeden z těch důležitějších faktorů a my máme v pozici stratéga oproti ostatním velkou výhodu (bez váhání tvrdím, že Karel prostě je jedním z nejlepších stratégů). já rozohdně nechci tvrdit, že na Euru určitě uspějeme. Můžeme stejně dobře vyhrát i být poslední ve skupině, důvodů pro obojí by se našlo spoustu. Rozohdně bych ale tak suveréně že prostě musíme vyhořet, zvlášť, když přihlédnu k té kvalifikaci. A už vůbec nevím, co kdo mlže mít proti Kollerovi. Je na něm postaven náš celý útok a ten osvědčený systém stále funguje. Navíc Koller je jedinou naší dlouholetou jistotou přísunu gólů, o čemž nás v úterý opět přesvědčil...

Reagovat
smazaný uživatel

tady nekdo brutalne hulil

Reagovat
smazaný uživatel

hustá diskuze!

Reagovat
Mrvinho

Já jsem neřekl že jsou na tom TEĎ špatně. Myslel jsem už celkem dost dlouho. No ale to je jedno. A proti Němcům nic nemám, ani proti Čechům, ale jako hráčům, vyjímky jako Čech tam jsou, ale všichni zdaleka ne. Ale proti reprezentaci. Kája tam má za celou dobu v podstatě ty samé hráče. Na pár světlých vyjímek. A někteří bych řekl že jsou slavnější než ti Němci. A taktika - naše, ta je dobrá, ale už ji zná každej takže taky něco nového by to chtělo. Pořád, pas na Kollera, ten to zklepne Barošovi, a ten když nezačne simulovat tak dá sem tam gola. No a to je ale všechno. I Rosický byl už minulý rok nasranej že hrajem pořád to samé do kola. Měl pravdu. Za Karla hrajem to samé pořád dokolečka. No a Koller, já bych ho tam teda nedával jenom kvůli tomu že je nejlepší střelec ČR. Litva, nic proti ní, ale takového soupeře si dát na přátelák před ME. To byla prostě jeho povinost tam dát gola. To kdyby byla plichta tak je to už hodně zlé. Kdyby si dali třeba Španělsko apod. a prohráli by třeba, tak udělají líp než si dát Litvu a být šťastný že jsme někoho porazili. Teď mají Anglii tak uvidíme, je to ale lepší když s něma prohrajem 3:0 než aby tam dali Faerské o. a vyhráli 5:0. Jestli postopí tak určitě nebudou hrát s týmem jako je Litva, ale s takovým nějakým jako ta Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevěřím vlastním očím, o něco jako je aspoň tohle se snažím 4 dny. Jsem šokován

Nechápu, jak jsi přišel na to, že jsme na tom špatně už dlouho. Myslím, že pod Karlem zatím síbíráme celkem úspěchy, takže by možná chtělo definovat "dost dlouho". jak jsem říkal, vyhráli jsme kvalifikační skupinu, nevidím důvod k obavám a rozhodně si nemyslím, že bysme na tom byli špatně. Každý trenér má svojí filosofii a styl a Karel prostě vsází na svoje oblíbené koně a taktiku. Zatím se to osvědčuje, opakuji že pod ním jsme nikde vyloženě nepropadli, tudíž s tím nemám problém. Tohle mermomocí nemusí být špatně, hrajem to sice pořád stejně, ale pořád stejně dobře. Já jsem s přihlédnutím ke všem těmto faktorům neshledal důvod k obavám z nějakého propadáku, opravdu ne. Jo ono kdyby jsme neměli už delší dobu výsledky a tu kvalifikaci udělali jenom o vlásek nebo tak, tak to už by byla jiná, ale za těchto okolností jednoduše nemám strach

Btw. Dnes hrajeme proti silnému soupeři, téměř srovnatelnému s kvalitami ostatních týmů na ME, tak uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

No Neřekl bych, že Skoti jsou na stejné urovni jako Švýčaři, Rusy nebo Turci....Ta kvalita je o kapku horší. Skoti jsou sice silnější než Lotyšsko, teda vlastně Litva. Ale zas ne tak moc...Možná jsou srovnatelní s Rakušanama Jinak k té taktice. Je to furt stejné, už celých 6 let. Je to už tak moc okoukané, že se pořád divím těm soupeřům, že nás furt nechávaj tak hrát. Je to od nás trapné už ta hra, ale nechápu že tak pořád účinné....Holt Karlovi patří včechna čest, ale už odejdi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se na ten náš styl hledá protitaktika dost těžko, Kollerovým kvalitám ve vzduchu se vyrovná jenom minimum světových stoperů. Navíc nám nechybí individuální kvality. Dle mého je to v pořádku, mě se ten styl většinou líbil, alespoň tedy když jsme celkově hráli dobře. A nechápu, proč si někdo může přát Karlův odchod, když jsem nenašel jediného kandidáta, který by se Kralovým schopnostím vyrovnal. Takového trenéra prostě dlouho mít znova nebudeme

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbilo jak jsme hráli 4-4-2....To bylo nejlepší, nejkrásnější hra asi v celé evropě. Baroš-Koller....Nedvěd,Rosa,Galas,Steve.....Ten dnešní styl, jakým se prezentujem mi nedělá zrovna dobře. Koller je na všechno sám, a pokud ho to záložníci nebo kdokoli jinej nedoplňuje, tak toho Brücknera proklínám, když vím že za to nemůže, že ti záložníci stojí a čekaj....A tu hru sem viděl v kvalifikaci několikrát....Pokud ale budeme hrát jako třeba 2.poločase teď, doplňovat, utočit ve více lidech, tak nemůžeme udělat ostudu! Máme dobrý tým plný skvělých techniků, zkušeností, i kvalitních hlavičkářů. Nominace je dobrá, teď toho jen využít, a klidně bych si vsadil opět na semifinále.

Reagovat
Mrvinho

No toho kandidáta jsem taky nenašel, ale tu změnu by to už chtělo. A 3:1 je dobré ale zase s takovýma ..... Uvidíme až budou hrát s nějakým tím silnějším týmem jak se s tím poperou. Ti se na tu naší stále stejnou taktiku pokusí něco vymyslet.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele