Bývalý fotbalista Ricksen podlehl ve 43 letech neléčitelné nemoci

18.09.2019, 19:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (50)

Přidat komentář
kylo ren

To je zase rok

Reagovat
icka

Jako každý jiný.

Reagovat
Ferguson6

Tak nevydržal ako Hawking Diagnostikovali mu to o rok skôr sko Čišovskému, tak verím, že Marián zabojuje ešte.

Fernando bol ikona Rangers, veľký bojovník a verím, že zajtra proti Feyenoordu sa mu dostane pocty

Reagovat
smazaný uživatel

pri tejto chorobe clovek nema sancu na prezitie. najhorsie na tom je ze cloveku mozog funguje uplne standardne, vsetko si uvedomuje ako clovek zdravy. postupne mu odumieraju bunky az nedokaze ovladat svoje telo ani rec. hrozna choroba.

svet vyhadzuje miliardy na zbytocnosti ale v afrike kazdych 10 sekund umrie dieta od hladu.

bol taky vtip ze.

dnes davame 5 x viac penazi na viagru a silikonove inplantaty nez na vyskum alzheimerovej choroby. cize zachvilu tu budeme mat stareny s velkymi ceckami a starcekov s velkymi vtakmi ale nikto z nich nebude vediet na co to ma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ad prvý odstavec, posledná veta :

Afrike by možno pomohlo, ako prvý krok, keby sa jej obyvatelia, pokiaľ ide o reprodukciu, začali správať zodpovedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovensku ma Romska rodina tolko deti co Africka. A predsa male cigancata neumieraju od hladu. Nikto im nerobi obriezku, postara sa o ne stat. Aj ked z dani bielych.

Reagovat
smazaný uživatel

Pointa je v poslednej vete. Pokiaľ bieli odvádzajú dane, má sa štát z čoho postarať.

Zoberme si také Zimbabwe. Pokiaľ tam vládli zlí, škaredí, bieli kolonizátori a pôdu obrábali zlí, škaredí, bieli farmári, tak to bola obilnica Afriky.

Keď si čierni začali vládnuť sami, napriek tomu, že sa im na tej pôde až tak veľmi nechcelo pracovať, zobrali ju tým zlým bielym. Tí bieli boli vyhnaní, mnohí dopadli ešte horšie.

A bývalá obilnica Afriky? Jedna z najchudobnejších krajín na svete.

Reagovat
gunner123

Reagovat
smazaný uživatel

Obilnice postavená na krvi a horších než zvířecích podmínách není dobrá obilnice. Nelíší se to od toho dojít si s brokovnicí k sousedovi pro jeho výplatu.

Že nevidíš utrpení, protože je daleko a skrytý neznamená, že se neděje. Kdyby bílý nekradli po miliardách, tak se můžeme mít všichni líp. Všichni cigáni v republice toho neukradnou za rok tolik, co Fico nebo Babiš za měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prvý odstavec, to je ako z čítanky pred 40 timi rokmi. Rodézia nebolo Kongo. Ale ťažký život bol v minulosti aj v starej Európe. Stačí si prečítať niečo od Dickensa, alebo aj od nás Čenkovej deti.

Ale k meritu veci. Obilnica nie je v tomto prípade budova, ale metafora pre úrodnú zem. No a tú si tí zlí bieli nevzali so sebou, tá zostala. Takže stačilo aby bojovníci za slobodu odložili kvéry a začali makať. Nejaké traktory a kombajny tam určite zostali a v rámci rôznych rozvojových pomocí by sme im tam určite boli poslali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo bych tam třeba mohl jet, provést terénní průzkum, udělat pedologický průzkum a chemickou analýzu zemědělský půdy, zjistit od místních vládních orgánů a zároveň jednotlivých farmářů, s čím mají největší problém a pak začít teprve prohlašovat něco o tom, " že sa im na tej pôde až tak veľmi nechcelo pracovať".

Máš naprosto mylnou představu o tom, že "nejaké traktory a kombajny tam určite zostali a v rámci rôznych rozvojových pomocí by sme im tam určite boli poslali."

Ad druhý koment - ti co pracují a odvádějí daně se nemají špatně ani dnes, pokud nejsou ignoranti. Pokud vidím v Albertu pár, který dá za nákup jídla 500,- a pak si na kase koupí chlast a cigára za 750,- a nadávají, jak jim nezbyde na jogurt pro děti, tak to nic jinýho než ignoranti nejsou a mít se "líp" si v mých očích nijak nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť v Zimbabwe se po převratu prováděli konfiskace majetku velkostatkářů, tj. hospodářská vybavenost mnohde zůstala. To že si tu půdu pro sebe pak zabrala ta svině Mugabe (škvař se v pekle) spolu se svými kámoši a k žádné pozemkové reformě nedošlo je věc jiná. Ale za to už si může každá země sama, koho si drží u moci a nechá si ho u moci.

Reagovat
smazaný uživatel

Však samozřejmě, jde o konkrétní lidi, ne o barvu pleti. Kdy už tohle proboha přestane být zdůrazňováno.

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevim jak jste se dostali k Zimbabwe, ale tam zrovna o barvu kůže šlo.

Reagovat
Posledni Kovboj

(škvař se v pekle)

Reagovat
Kucka

Když jsme u toho, nebyl jste někdo v Zimbabwe?

Reagovat
smazaný uživatel

V Zimbabwe nebyl, ale někdy bych to i dal. Výhledově.

Reagovat
Kucka

Já se tam chystám v listopadu, takže uvítám jakékoli info.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je super, to dej vědět. Já bohužel přímo info o Zimbabwe nemám. Ale hodně štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ad prvý odstavec :

Veď sa hovorí, že raz vidieť je lepšie ako 100 krát počuť, takže vycestovať tam OK. Ale prieskum pôdy robiť nemusíš, lebo ak kolonizátori dokázali z toho kusa zeme vyprodukovať toľko a toľko, tak to asi ide.

Viď Izrael. Čo tí dokázal! A z neúrodnej, kamenistej pôdy. To klobúk dolu.

Lenže lepšie je voziť sa v hrdzavej Toyote Hilux po krajine a strieľať z kvérov do vzduchu, aby všetci vedeli, kto je tu pán, ako sadnúť do traktora a makať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ad druhý odstavec.

Keby bílí nekradli po miliárdách... Presnejšie, asi si to tak aj myslel, keby politici nekradli po miliárdách. Nuž. Samozrejme. Mohli by sme sa mať lepšie. Ja by som zdôraznil, že hlavne tí, čo pracujú a odvádzajú dane, by sa mali mať lepšie. Tí, čo nepracujú a za život neodviedli ani cent do štátu, tí sa zle nemajú ani dnes.

Reagovat
anonym

Tahle diskuze je slušný bizár.

Jako dostat se od zákeřné nemoci až do Afriky a k tomu, kolik toho ukradne Babiš nebo Fico.

Tyhle kdyby stojí za hovno, protože to nic nevyřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, na EF se vyřeší všechny světové problémy.

Reagovat
Kucka

Reagovat
anonym

To ale není povinnost ostatních a státu se o ty děti postarat, nebo by v první řadě neměla být ... ty to asi i s tím vtipem myslíš dobře, ale hrozně utopisticky

Reagovat
smazaný uživatel

Štát by takúto povinnosť vôbec nemusel mať, keby si ju sám na svoje plecia nepridal. Štát ako taký samozrejme nie, ale predstavitelia štátu, volení zástupcovia, zvolení vo voľbách. Politici vďaka populistickym heslám získajú hlasy, následne korytá. No a potom dajú misu šošovice (napr. vlaky zadarmo, obedy zadarmo...) a sú akože sucitiaci, sociálni a neviem akí. Len tu srandu, napr. tie vlaky zadarmo, obedy zadarmo etc., musí niekto zatiahnuť.

Reagovat
anonym

No, "nemusel", ale takhle to prostě funguje. Nevidím nic špatného na důchodech nebo příspěvcích pro lidi. Problém je, že je plno kurev, které toho zneužívají. Cigáni jsou v tomhle specialisti. Oni moc dobře ví o co a jak žádat, jaké finty využít. Mám známou ve státní sféře, takže vím o čem je řeč, ale to asi každý, kdo není slepý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z těch sociálních dávek, co berou, se hlady umřít nedá

Reagovat
r3

Mozno by pomohlo, aby sa nikto netvarail, ze komplikovane problemy sa daju vyriesit jednoducho. Aj ked to teda solidne zabera na jednoduchych ludi.

PS: prvym krokom je vzdy a vsade vzdelaci system.

Reagovat
anonym

To tvé PS je ta nejdůležitější myšlenka této diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

U Čišovskýho se to ví zhruba od roku 2014

Reagovat
Bastaron

Rizikovými faktory pro rozvoj ALS jsou např. aktivní služba v armádě Spojených států amerických, povolání profesionálního fotbalisty v Itálii, zejm. na pozici záložníka, nebo zapojení se do amatérských fotbalových soutěží v Anglii.

Co to je za troll s tím záložníkem?

Reagovat
Liquid

to máš z necyklopedie ne ?

Reagovat
REPLIKATOR

Ne, to jsou seriózní výzkumy.

Reagovat
Liquid

v tom případě jim tam chybí, pohybovat se na západě Čech vedle alkoholových řidičů

Reagovat
Bastaron

Právě že z normální wiki.

Reagovat
Puskas

A co americký voják italského původu v záloze hrající amatérskou soutěž v Anglii?

Reagovat
Kincl

To je šílený jak člověku přestane to tělo totálně fungovat

Reagovat
kylo ren

Stačí pár piv a je to

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P.

Ricksen In Peace.

Once a Ranger, always a Ranger.

Reagovat
eder

R.I.P.

Reagovat
Luc-Luc

ach jo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SuperBanikovec

Zkurvena hnusná zákeřná zbabělá sračka je tahle nemoc..

Reagovat
Salfovic

Toto se nelíbí uživateli Marian Čišovský.

O něm už jsem dlouho nic neslyšel, a obávám se, že se tak stane, až umře. I když pro ty lidi je to pak vysvobození. Opravdu jedna z nejhnusnějších nemocí.

Reagovat
Müllered

A co bys chtěl slyšet? Zpráva o smrti bude ta nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Setkal sem se s tím u známého.Padesáti letý zdravý chlap sportovec a turista a během roku a pul nic po všem.Nejhorší je že tě ta nemoc ničí fyzicky a psychicky a nemužeš s tím nic udělat jen koukáš jak se s tebe stává mrzák je to smutný upřímnou soustrast rodině a všem blýzkým

Reagovat
Trapný diskutér

nojo.. viktorka žižkov - rangers 2:0 na strahově. jasně nejnebezpečnější hráč hostí, páč caniggia to vodchodil jak našňupanej. pak sme se šli nalejt do dejvický nádražky, klasický nultý léta.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatam si ho, Rangers mali v tej dobe celkom dost holandanov. Ricksen, Numan, van Bronckhorst, Mols, Konterman, R De Boer, tusim aj brankara, casto v Lige Majstrov. Zral som ich. Skoda komentovat, desiva planeta toto,. R.I.P.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele