Burkina Faso a Tunisko se utkají ve čtvrtfinále mistrovství Afriky

23.01.2022, 22:02
Aktuality
Ismahila Ouedraogo (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Modroočko

Nigéria - Tunisko je oproti prvému osemfinále ťažká uspávanka.

Reagovat
Modroočko

No po dnešku sa za mňa okruh favoritov zužuje na Kamerun, Senegal a Pobrežie slonoviny. Marocký hype skončí po tom nigériskom vo štvrťfinále.

Reagovat
Seydou Doumbia

Aby ten turnaj vůbec někdo vyhrál. Senegal zatím nic moc, Sloni to můžou posrat přesně jako dnes Nigérie a Kamerun nezvládne tlak domácích. Ale jeden z těch tří to vyhrát musí, je mi jedno kdo. Zbytek už tam nikdo normální nezbyl, kdo by měl šanci.

Reagovat
John Obi Mikel

Queiroz ubetonuje zlato.

Reagovat
sk333

Fandil som Nigérii, ale teraz by som pochválilTunisko za kvalitný taktický a bojovný výkon. Hlavne v 1 polčase nepustili Nigériu skoro k ničomu. Favoriti sú tímy, ktoré spomínal Modroočko a fandiť budem ešte mužstvu Mali.

Reagovat
Modroočko

Teraz si pozerám aj hráčov Burkiny povolaných za posledných 12 mesiacov a Alain Traoré, ktorý bol ešte pred deviatimi rokmi mladou hviezdičkou pri zisku striebra a v roku 2017 im vystrelil bronz, kope ligu v Džibutsku...literally wtf.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Horní Volta na penalty až do finále

Reagovat
smazaný uživatel

v Ouagadougou se asi slavilo :D

Reagovat
smazaný uživatel

Si piš

Reagovat
Liquid

v roce 2000 mělo pod milion obyvatel, v roce 2012 1,6 M a nyni 2,7 M, tohlec se musí kua zastavit, tímhlec tempem brzo sežerou všechny slony

Reagovat
ttopi

Kanga

Reagovat
Spalovač šancí

Za kterou zemi letos hrál?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele