Brankář Courtois má podle Zidana na výsledky Realu obrovský vliv

11.07.2020, 11:23
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (46)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to má od začátku jeho působení

Reagovat
REPLIKATOR

Ahoj Tome, jak se daří proti mocipánům?

Reagovat
Hafna

Čerstvých 27 let a i s repre odchytano 503 zapasu na de facto nejvyšší úrovni. Ten muže jít klidně hrubé přes 1000

Reagovat
Josifek

Reagovat
RealC.F.

kromě toho začátku a skupiny v LM kde už se i tak pak dost chytil, nejlepší gólman Evropy. Nepochyboval sem i když odešel Navas

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kucka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Na začátku jsem mu silně nevěřil a strašně ho nechtěl.. Postupně si nás většinu Madirdistů získal, o tom žádná Jistota

Reagovat
CHONG

Smutné časy

Reagovat
Al Capone

co se ti furt nelíbí?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
CHONG

Kde začít? Předváděná hra, gólová impotence, neschopnost přivést gólového hráče, neschopnost prodat nepotřebné či nevyužívané hráče, střídání, zapracování posil, situace s pravým bekem, nakládání s Brahimem, prodej Hakimiho, prodej Llorenteho, obava z dalšího směřování hráčů na hostování (Ceba, Regui, Óscar, Vallejo, Martin, Kubo, Lunin - co s nimi bude), spekulace o Pogbovi, tiskovky a skutečnost, že naším nejlepším hráčem je ušoplesk...

Reagovat
Jordi Alba

O Brahimovi pokud vím mělo zájem Getafe s hotováním, ale prej bral na ně až moc, tak se vzal Cucu.

Reagovat
CHONG

Cucu se myslím vzal dřív než jsme se zajímali o Brahima a u něj pokud vím, nebyl největší problém peníze, ale prostě to, že Brahim veškerá hostování odmítal a chtěl se stůj co stůj prosadit v Realu...

Reagovat
Jordi Alba

Cucu je taky sprostá krádež.

Ale co čekat od našeho vedení, my budeme nakonec rádi, když dostane pořádnou šanci jeden z trojice Fati, Pedri, Puig i další sezónu. Snad se přivede zas nějakej Dembélé a zabije tak šanci pro Pedriho.

Reagovat
CHONG

Jj, Cucu byl dobrý deal

Reagovat
Gazdo

Grimlado detto

Reagovat
Israha

Zase není třeba být příliš velký romantik. Některé ty body (gólová impotence, pofidérní výběr ofenzivních posil, střídání, Llorente) jsou skutečnými problémy, ale ten zbytek je Zidanův rukopis, a ať se nám to líbí nebo ne (mně například ano), hráči jdou za ním, s vedením má dobré vztahy a výsledky, byť nejsou ideální, jsou velmi dobré. Zas to neshazuj úplně paušálně. ZZ například odstavil Jamese a Balea ve prospěch Rodryga a Vincka, pomalu přesouvá Mendyho do základu místo dosluhujícího Marcela a to stejné dělá s Valverdem a Modrićem. Hakimimu neslíbil místo v základu, což je správné - to, že Achraf pak šel tam, kde mu to slíbili a návdavkem mu dali prachy navíc, už není chyba Realu. Brahim neukázal zas tak moc na to, aby byl nějak protěžován. Z hráčů na hostovačkách na Real aktuálně mají Odegaard a Reguilón, a do budoucna snad Kubo. Ceballos s Vallejem zklamali, to samé Odriozola, Óscar sice letos hraje v Leganés slušně, ale to Braithwaite hrál taky, a rozhodně to neznamenalo, že by měl kvality na Barcelonu (a je logické se dívat stejným prizmatem i na Óscara). A to, že je Zidane nudný a alibistický na tiskovkách je sice fakt, ale evidentně tenhle přístup klimatu uvnitř týmu prospívá. Jako neříkám, u fandění Realu chceš přidanou hodnotu, chceš trochu té fotbalové romantiky a krásy, ale imho je v době, kdy se ten tým pořád ještě zcela nezbrchal z odchodu Ronalda, ta pragmatičnost na místě.

Reagovat
CHONG

Já chápu, že pro hráče i vedení jsou trofeje důležitější než předváděná hra, to je asi v pořádku... Každopádně já s tím mám prostě problém, když jsem byl študák, tak mi bylo u prdele, že dvě hodiny projebu u hnusného fotbalu, hlavně, že byla trofej. Teď už je přeci jenom ten čas cennější a ty dvě projebané hodiny mi vadí a když je těch projebaných hodin za sezónu 100, tak ani ta trofej není dostatečná náplast, jsem už asi prostě ve fázi, kdy se chci fotbalem hlavně bavit a toho se mi letos u Realu fakt nedostává. Současně bohužel moc nevěřím tomu, že se to brzo změní, proto možná ta moje věčná nespokojenost. Taky mi taky trochu vadí trocha pokrytectví z naší strany, kdy jsme posledních pár let za tenhle pragmatismus solili hate na Atlety a teď ho naopak omlouváme a obhajujeme.

Reagovat
Israha

Dá se pochopit. Já ten fotbal žeru obecně, letos jsem viděl (ve všech soutěžích) 38x Real, 10x Barcu a Sevillu, 9x Vale a Villarreal, 8x Espanyol, Atlético a Athletic, 6x Betis a Socky, atd., baví mě na to čumět, i když ta hra není tak pohledná, baví mě se v tom rýpat, sledovat jednotlivé hráče a jejich výkony, takže pro mě to projebané dvě hodiny nejsou nikdy...ale rozumím, že kdo si chce jen užít hezký večer u pěkného fotbalu, tomu Zidanův Real úplně neposlouží. Ale razím názor, že fanoušek by si měl užívat každý úspěch svého týmu, nehledě na okolnosti . Taky můžem dopadnout jak Barca, kde se vyhazoval úspěšný Valverde, nahradil se horším Setiénem, a s hrou to neudělalo téměř nic.

To pokrytectví....jo, tím jsem sám částečně vinen . I když musím říct, že herním projevem to bylo jen zčásti...zkus netéct vzteky, když vidíš, jak tam ten zuřivý pragmatismus realizují svým typickým způsobem Filipe Luiz, Godín, Gabi, Turan, Costa nebo Raúl García .

Reagovat
CHONG

To jsi docela nadšenec Já sleduju v podstatě jenom Madrid s tím, že když počítám všechny soutěže, tak Real a Geta jsem viděl cca 35x, Rayo asi 10x a Atlety asi 7x (když nepočítám zápasy s Realem a Geta).

Jinak souhlasím s tím, že fanoušek by si měl užívat každý úspěch svého týmu, takže se vlastně skoro až stydím, jak malou mám z toho titulu radost (pokud se teda dotáhne), ale vzhledem ke všemu výše uvedenému si prostě nemůžu pomoct.

U těch Atletů slušný výčet zmrdů, no U mě teda ale až na Godína, k tomu nechovám nic jiného než respekt.

Reagovat
Israha

Já to tak mám se všemi svými koníčky, přístup k nim mám nadšený až maximalisticky . La Liga je vášeň, a byť menši, než dřív (byly doby, kdy jsem byl schopen zapnout Granada vs. Levante v nedělu v poledne , teď se dívám většinou jen na jeden zápas denně), tak jakýkoliv zápas, co vidím, pro mě není projebaný čas. Mám ten španělský fotbal prostě rád, a Real ze všeho nejvíc, takže se z úspěchů těším vždy. Kor teď, když nás trénuje člověk, který vlastně mé fanouškovství napodruhé, a tentokrát definitivně, zažehl.

Ad Godín - jako buďme upřímní, stoper světových kvalit, ale loktař, diskutér, občas solidní vychcan. Jako náš Sergio, no.

Reagovat
Gazdo

Ja mam to iste teraz u Barcelony.. proste uz ked mam stravit zo dna dve hodiny na niecom tak nech to stoji zato

Reagovat
ADM

Tuto sezonu som nevidel minimalne 8-10 zapasov nasich a u väčšiny co som videl mi tiekla pena z ust, co som mal nervy a hovoril si, naco to sledujem. Proste potom uz nemas chut si to ani zapnut. Nastastie, my tam este stale mame Lea, na ktoreho sa vykašľať neda.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Spasitel

Dobre sa zdvihol po tom začiatku

Reagovat
Didier Drogba

Ušoplesk

Reagovat
smazaný uživatel

Rasististo!

Reagovat
REPLIKATOR

VAR > Courtois

Reagovat
Arnar Resmusonn

Souček>VAR>Courtois

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Reagovat
mesyas

Bohužel i jako jeho odpurce musím uznat, ze se rozchytal do paradni formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu to rikat moc nahlas, ale...

nejlepsi golman v Evrope tuhle sezonu.

Reagovat
ADM

Obstojí jeho pred-coronova cast sezony pred Oblakom, MAtSom a Alissonom?

Reagovat
smazaný uživatel

No ja nevim jestli lidi uz zapomneli ale Courtois mel velice dobrou formu uz pred pauzou. Slabej mel akorat uplnej zacatek sezony (zapasy v LM proti PSG a Bruggam kde stridal) a i tam ta kritika byla hooodne slaba protoze se vesmes jednalo o vykriky typu "goly nejdou na jeho triko, hrubky nedela ale vubec nechyti nic navic".

Reagovat
Kily

ona se mu celkově udělala reklama na základě toho, že dostal gól z každé druhé střely a tak nějak se to s ním pořád táhne

Reagovat
ADM

Tak ja sa pytam. V podstate si pamatam len tie jeho striedania, videl som snad 3 vase zapasy, z toto 2 boli EC

Reagovat
misinho7

skoda ze aj ked je teraz naozaj top, ta obrana celkovo je paradna tak Thibo bude stale s tou nalepkou co tu na zaciatku posobenia pustil par golov a bude hejt...tento rok naozaj famozny, prekonava tie rekrody co sa tyka cistych kont

Reagovat
Muffi

minimálně tady na foru hraje dost velkou roli i to, jak do Realu přišel.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Liquid

po fotbalové kariéře by si mohl zahrát ve filmu o Charles de Gaullovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Mickey Mousovi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
kattos

Sice trvalo sezonu a půl než něco chytil, ale konečně

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele