Arslan definitivně posilou Beşiktaşe

28.01.2015, 09:42
Aktuality
Tolgay Arslan měl s Hamburkem smlouvu jen do konce sezóny, toho využil turecký Beşiktaş, jenž středního záložníka představil jako novou posilu. Arslan podepsal v novém působišti smlouvu do roku 2018...

Do Hamburku se Arslan dostal před více než pěti roky z Dortmundu, kde tehdy nastupoval za dorostenecké mužstvo. Po hostování ve druholigovém Aachenu se do přístavního klubu vrátil a víceméně pravidelně nastupoval v základní sestavě severoněmeckého celku.

Vzhledem ke končící smlouvě se však začalo spekulovat o Arslanově odchodu. Favoritem na zisk 24letého středopolaře byl od počátku Beşiktaş, následně se rodák z Paderbornu dostal i do spojení s konkurenčním Trabzonsporem. Nakonec podle očekávání zvítězila první varianta.

Arslan se tak poprvé ve své kariéře vydává do Turecka, jehož pas vlastní a za jehož mládežnické reprezentační týmy nastupoval. "Poslechl jsem hlas srdce," napsal po přestupu Arslan na svoji sociální síť. Beşiktaş se svoji novou akvizicí podepsal smlouvu na tři a půl roku s opcí.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, bjk.com.tr

Komentáře (21)

Přidat komentář
FC Porto FC

Arslan chce zůstat v Hamburku

Tolgay Arslan má s Hamburkem smlouvu jen do konce sezóny, turecký záložník je tak spojován s odchodem ze severoněmeckého města a zamířit by přitom mohl zpátky do své vlasti, kde o něho mají mít zájem všechny tři istambulské celky. Sám Arslan by však nejraději zůstal hráčem Rothosen. "HSV je pro mě výjimečný klub. Cítím se tady velmi dobře a už se nemůžu dočkat, až začne jarní část sezóny," řekl Arslan, jenž do přístavního celku přišel z Borussie Dortmund

Reagovat
skat

otázka je, jestli to chce taky Hamburk. I když půl roku do konce smlouvy, to by si finančně moc nepomohl....

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujte zápasy online na betclub.cz/live nebo si napište o tipy zdarma.

Reagovat
skat

klasika - němec z početné turecké komunity chvíli hraje BL a pak maže do Galatasaray, Besiktase nebo Fenerbachce - prostě ti turci umí využívat ten německý systém výchovy mládeže a myslím, že po letech útlumu jejich repre půjde do dvou let dost nahoru.....

Reagovat
Murtago

Tak ono se počítá s tím, že půjde dost nahoru pořád od roku 2002.

Reagovat
skat

nezapomeň jak na tom byli němci s mládeží do roku 2006 - až po domácím MS se začali prosazovat mladíci. Do té doby to měli nějaké špatné. Ten systém ty hráče nevychová hned.

A asi do turecké repre půjde ten druhý sled, který se nedostane do té německé ( tak aby tam pravidelně nastupoval ) - ale to je jen moje doměnka....

Reagovat
jv

Logicky, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela pěkné splynutí sponzora s dresem.

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Messi14

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujte zápasy online na betclub.cz/live nebo si napište o tipy zdarma.

Reagovat
czech_mira

Šel domů no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele