Ancelotti se zastal chybujícího Didy

27.12.2007, 21:20
Aktuality
Další hrubka brankáře Didy stála AC Milán body v městském derby proti Interu, trenér Andelotti přesto brazilskému reprezentantovi věří. Změna na brankářském postu se v červenočerném klubu nechystá.

Dida není mezi fanoušky AC Milán v současnosti příliš oblíbenou postavou. Svou pověst si hodně pošramotil teatrálním pádem na hřišti Celtiku v Lize mistrů, kterému se smál celý fotbalový svět.

Co však fanoušky, spoluhráče i trenéra rmoutí víc, jsou opakující se chyby. Tu poslední vyrobil Dida o víkendu proti Interu. Milán měl nejspíš poslední šanci zachytit nástup městského rivala, jenže po prohře 1:2 má Inter náskok nevídaných pětadvaceti bodů.

"Nebyla to první Didova chyba a ani poslední," říká smířlivě trenér Carlo Ancelotti. "V každém případě však v našeho brankáře chovám plnou důvěru. Jsem mu vděčný za to, co pro nás udělal v minulosti, což už jsem mnohokrát ukázal jeho nasazením v dalším zápase."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

další hrubka brankáře, co se to děje ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti brankáři poslední dobou vyloženě perlí

Reagovat
Hafna

Měli si nechat Abbiatiho. Nedoceněný gólman by to odchytal rozhodně líp

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom :D nepsal tu nekdo ze tu chybi smilli palcu? Autori s tim hnuly a druhy den tu jsou oba :D

Reagovat
Shevchenko

muzajs, 24.12. 22:35

Normálně bych poděkoval za příjemnej fejetonek, ale už mi to připadá monotónní. Vilém Hodr je prostě DOST DOBRÉÉÉJ!!! Sakra, nemohl by dole bejt smajlík se zvednutým palečkem?

[reagovat]

Re:

Dr. Kyslík, 24.12. 22:39

To by bylo zbytečné, stačí napsal "prostě Vilém Hodr" (případně "prostě Alegre") a je jasno.

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

necháu jak novináři můžou dát čecha za nejlepšího golmana na světě přitom casillas je fantastacký už 8 let chytá za real madrid a podává užásný zákroky

Reagovat
smazaný uživatel

a čech snad ne??? ses posral...on drží chelsea nad vodou...to že udělal v poslední době 2 chyby za 4 roky v chelsea nic neznamená...ale je těžký říkat kdo je lepší...ale mezi ty nej patří buffon, čech a ten tvuj španěl taky no

Reagovat
smazaný uživatel

LOL ty si PAKO pockej az uvidis jak bude Cassilas lovit z brany 30 micu proti AS v LM to budou chyby AS ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo vubec chyta v ASR ten se bude jenom otacet a vyhazovat balony z branky....

Reagovat
M11

doni

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bol vtip storocia AS Roma to su ty luuuzry co tento rok ani jednu trofej nevyhraju nie? OKrem toho tych 7:1 ...Uz to vytahovanie mate natrenovane

Reagovat
smazaný uživatel

čech je tak uznávanej protože to z něho udělala mediální kampaň,udělala to z něho za dob kdy chytal v Chelsea první sezony a měla tak dobrpou obranu že ne něho nešla ani střela za zápas a potom vychytal takových 20 nul v PL a hned se z toho dělalo že je to nej.brakář světa.Podle mě vůbec není výjmečný hlavní co by měl brankář mít je to že bude lapit centry ale on většinou stojí na brankové čáře přibitej,asik so nevěří.!Když na něho jde něajáí pěkná střela po zemi k tyči tak je línej aspoň skočit a čumí se jak ta střela dopadne to sem si taky u něho všiml.Podle mě co si tak pamatuju tak z brankářů jako je Almunia,Buffon,Casillas,Saar,Reina a určitě bych si vzpoměl i na další tak ti nikdy nepustili vysloveně gol který by jim šel na vrub!Prostě Čech chytá jen proto že si trenér ho prostě nemůže dovolit sedět na lavce protože by ho media sežrala kdyby třeba Cudicini udělal chybu,hned by se to dalo na vrub trenéra že nepostavil Čecha.Co nastoupil Cudicini do branky Chelsea tak se mě vždycky víc libil než Čech

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej dopoledni vtip

Reagovat
smazaný uživatel

že tebou jmenovaní brankáři nikdy nepustili gol co by šel na jejich triko? takový brankář neexistuje!!

Stím,že Čech chytal jednu nulu za druhou tak na tom měla samozřejmě podíl výborná obrana,ale to jak drží nároďák to mu neodpářeš a tam teda skálopevnou obranu před sebou často nemívá

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš teda odborník, každej dělá chyby, Almunia má první dobrou sezonu v životě viy. začátky , Buffona nikdo rok neviděl, Casillas perfektní na čáře ale spolupráce s obranou ???? , Reina taky občas zmatkuje , Sarr hrozný vemeno z Juventusu ho vykopli , Čech dělá chyby ale jenom občas stejně jako ti jmenovaní, spomeňte si na Rennes tam dostával 3 góly za zápas a stejně jich 5 chytil , je to jenom o formě a Čech ji ma slabší protože má teďka drobná zranění a výpadky, prostě se nemůže dostat do formy, jako každej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím nepamatuju si kdy by nás za nároďák nějak moc podržel Fakt si na nějaký zákroky moc nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

takže ty ses nedíval na MS v Německu?? jestli si já dobře pamatuju. tak tam nás podržel nevídaně, můj názor. každej si může myslet co chce

Reagovat
matZz

třeba 1. zápas v s německem v kvalifikaci na Euro..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele