Synot liga - souhrn 5. kola

22.08.2014, 19:57, aktualizováno 24.08.2014, 22:12
Komentáře a souhrny
Slavia ve šlágru kola udolala Plzeň a vrací se do čela tabulky. Tam se mohla dotáhnout Sparta, ta však padla na Dukle. Dařilo se nováčkům, tři body mají jak České Budějovice, tak Hradec Králové. Jihlava odjíždí s prázdnou z Jablonce a zůstává bez bodu, Bohemians uspěli v Příbrami. Už v pátek Baník porazil Brno a Teplice remizovaly s Libercem...

Dukla Praha - Sparta Praha 1:0

24.08.2014 20:15

Góly: 22. Tomáš Berger

Sparta si před odvetou se Zwolle chuť nespravila a po Baníku v lize podlehla i Dukle. V malém derby vidělo něco málo přes šest tisíc diváků jedinou branku, o kterou se už v prvním poločase postaral Tomáš Berger. Dukla se tak na Spartu bodově dotáhla a je pátá.

Sparťanský trenér Vítězslav Lavička udělal oproti předchozím zápasům hned několik změn a vědom si důležitosti odvetného utkání proti nizozemskému Zwolle nechal odpočívat až na pár výjimek takřka celou základní jedenáctku včetně Davida Lafaty či Josefa Hušbauera. Od první minuty tak dostali příležitost Roman Bednář, Michal Breznaník nebo Kamil Vacek. Domácí kouč Luboš Kozel pak neměl důvod šetřit opory a na Spartu nasadil to nejsilnější, co měl k dispozici.

Dukla se do Sparty pustila bez žádného ostychu, koneckonců dopomoci jim k tomu měli nové dresy. Po šesti minutách prověřil Bičíka Krmenčík a o něco později měl stejný muž na hlavě další šanci, ale tentokrát mířil hodně nepřesně. První nepříjemnost museli Letenští řešit ve 21. minutě, kdy se zranil Tomáš Přikryl a na jeho místo musel nastoupit Tiémoko Konaté. Na hřišti si pobyl sotva minutu, když byl svědkem prvního a zároveň posledního gólu utkání. Domácí Mareš se zbavil dvou strážců a nepříliš razantně vystřelil, naštěstí ale našel Tomáše Bergera, který doklepl míč za Bičíkova záda - 1:0 pro Duklu. Sparťanská odpověď mohla být rychlá, Roman Bednář ale ve stoprocentní šanci selhal, když z malého vápna přestřelil branku! Do poločasu ještě zkoušel střelecké štěstí Costa, ale ani on nebyl úspěšný.

Obhájce prvenství nastoupil i do druhého poločasu "ještě v županech" a hned z kraje mohl prohrávat o dvě branky. Krmenčík si šikovně zasekl míč a mířil na vzdálenější tyč - ovšem nepřesně. Po hodině hry se zase připomenul Roman Bednář, ve vápně měl další čistou gólovku, kterou střelou k tyči neřešil špatně, avšak Chudý vytasil výborný zákrok. V další fázi hry se ale Spartě nedařilo a oživení nepřinesl ani střídající David Lafata. Tiémoko Konaté sice měl další dobrý průnik ale Sparta z něj nic nevytěžila. Tříminutový nastavený čas byl Spartě k ničemu. Dukla nejtěsnější vedení uhájila a na svém konté má už devět bodů. Sparta po druhé ligové porážce v řadě okupuje čtvrté místo, na kontě má stejně jako Dukla devět bodů.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 1:0

23.08.2014 20:15

Góly: 66. Jaromír Zmrhal

Červenobílá pohádka pokračuje. Slavia dala před vlastními fanoušky zapomenout na porážku z Teplic a nejtěsnějším možným rozdílem zásluhou Jaromíra Zmrhala porazila do té chvíle vedoucí Plzeň. Díky tomu se právě svěřenci Miroslava Beránka minimálně dočasně vracejí na špici.

Domácí přitom nebyli lepší. Působili však o poznání agresivnějším a hladovějším dojmem. První nebezpečnou akci však měl po skvělé individuální akci Pilař, jenž následně zakončoval přízemní střelou na zadní tyč, pozorný Hrubeš ale skvěle zasáhl a jeho ránu vytěsnil mimo tři tyče. Odpověď si po zaváhání Procházky nachystal Škoda, ale ten pro změnu branku netrefil.

Nuly na ukazateli skóre mohly zmizet po půlhodině hry. Hrošovský posadil z volného přímého kopu mičudu na hlavu Koláře, ten ale zacílil pouze do břevna slávistické branky! Hned vzápětí mohl po Limberského hrubce trestat Vukadinović, ten však Kozáčika překonat nedokázal.

Také po obrátce měla Slavia jasnou taktiku, soustředila se na rychlé kontry, čímž držela plzeňskou defenzivu neustále v pozoru. Naopak Viktoria musela tvořit hru, což se jí poměrně dařilo, ovšem nebezpečné akce si příliš často nevytvářela. Když už jednu takovou měl po rohu Kolář, nedokázal se otočit včas a dříve byl u míče pohotový Hrubeš. Hned vzápětí navíc Vukadinović posadil rohový kop na hlavu Zmrhala, kterého neuhlídal čerstvý Bakoš, a rázem to bylo 1:0!

Své zaváhání mohl slovenský útočník zanedlouho napravit, ovšem z volného přímého kopu trefil pouze tyčku Hrubešovy svatyně! Plzeň stupňovala svůj tlak. Po další rozehrávce od rohového praporku hlavičkoval znovu Kolář, skvěle reagující Hrubeš ale balón za svá záda nepustil!

Slavia se během posledních dvaceti minut prakticky jen bránila. Toho mohla litovat po chybném odkopu Juhara, kdy zakončoval skluzující Řezník, doslova za minutu dvanáct ale na brankové čáře SKS zachránil Nitrianský! A na závěr ještě jedna možnost Viktorie: Vaněk tentokráte oslovil Hrošovského, jenž neváhal a okamžitě pálil, přízemní střelu však slávistický brankář zneškodnil.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - 1. FC Slovácko 2:0

23.08.2014 17:00

Góly: 39. Pavel Dvořák, 71. Emir Halilović

Bez jedné minuty takřka 400 minut trvalo hradeckým Votrokům, než vstřelili v letošní sezoně prvoligový gól. Podařilo se to až Pavlu Dvořákovi a hned z toho bylo i premiérové vítězství. Pojistku na 2:0 vstřelil dvacet minut před koncem Emir Halilovič. Slovácko dnes doplatilo na neproměňování šancí, zejména v prvním poločase.

Na Hradci bylo jasně vidět, že chce co nejdříve prolomit střelecké trápení a v kolonce počtu vstřelených branek vymazat potupnou nulu. Po patnácti minutách donutil Štípek k těžkému zákroku Heču, což bylo vyústění dlouhého tlaku. Udeřit mohlo i na druhé straně, Kerbr místo přihrávky volil zakončení a nejspíše neudělal dobře. Koubek jeho pumelici zlikvidoval a bezbrankový výsledek nadále trval. Další velmi solidní příležitost si vypracoval Halilovič a poté, co práskl do míče, příliš nescházelo. Na opačné straně zase Kalouda nevyzrál na Koubka a totéž platilo o dorážejícím Kerbrovi.

Bez jedné minuty skoro 400 minut trvalo, než se Votroci střelecky prosadili. Štípek si ve vápně udělal "dobrý den" z Heči a poté na malé vápno předložil jistý gól Dvořákovi. Hradec vedl 1:0 a mohl si výrazně oddechnout - střelecká abstinence byla prolomena. Jednobrankové vedení ale automaticky tři body nezaručuje a Hradec čekal ještě těžký boj.

Slovácko ale ve druhém poločase nepůsobilo dojmem, že by si z Hradce chtělo odvést alespoň bod. Naopak Votroci toužili po druhé, pojišťovací brance. Rána Kotiše měla po krásném přiťuknutí gólové parametry, ale přeci jenom scházela větší přesnost. Fanoušky Votroků definitivně uklidnil až Emir Halilovič. Po Dvořákově pasu pelášil sám na brankáře Slovácka, hokejovým blafákem se ho zbavil a neomylně zavěsil - 2:0 pro Hradec! Do konce zápasu sice stále scházelo zhruba 20 minut, ale hosté z Uherského Hradiště v podstatě rezignovali.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav 2:1

23.08.2014 17:00

Góly: 8. Jaroslav Machovec, 72. Petr Benát - 3. Mirzad Mehanović

Mladá Boleslav nadále pokračuje v nevyrovnaných výkonech, když v rámci 5. kola podlehla domácím Českým Budějovicím 2:1. Porážka sama o sobě by nebyla tak hrozná, kdyby Mladá Boleslav nehrála více než hodinu v početní převaze. Výhru domácím vystřelil Petr Benát.

Přitom start měli Boleslavští parádní. Mirzad Mehanovič ukázal svůj um, když prošel hned čtyřmi obránci a přesně zakončil. Boleslav vedla 1:0 a měla skvěle nakročeno k bodovému zisku. Jenomže jak rychle se Boleslav dostala do vedení, stejně rychle o něj přišla. V 9. minutě se opřel do odraženého míče Jaroslav Machovec a s pomocí tyče překonal gólmana Hrušku - 1:1.

Domácí ale postihla obrovská komplikace, kvůli naprosté nezodpovědnosti Matěje Podstaveka. Ten během úvodních třiadvaceti minut uviděl dvě žluté karty a musel do sprch. Oslabení také znamenalo první zásah do sestavy, Koreše vystřídal Novák. Každopádně hosté dlouhou početní převahu nedokázali zužitkovat. Ještě v prvním poločase si nevytvořili žádnou stoprocentní šanci a také ve druhém dějství to byla bída.

Naopak v 50. minutě zahrozilo Dynamo, Jakub Hora sám před Hruškou nedokázal trefit branku. A v 73. minutě přišel šok! Machovcův centr přistál přesně na noze Petra Benáta a Boleslav v oslabení prohrávala 2:1. Záhy sice mohl srovnat Vukadinovič, ale gólman Křížek byl proti. České Budějovice dotáhly výsledek 2:1 až do závěrečného hvizdu a postaraly se vzhledem k průběhu utkání o velké překvapení.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Bohemians Praha 1905 2:3

23.08.2014 17:00

Góly: 23. Martin Fillo, 90. Petr Švancara - 50. Jhon Mosquera, 67. Jan Moravec, 88. Erich Brabec

Zajímavý výsledek se urodil v Příbrami, kde slavili výhru fotbalisté Bohemians 1905. Svěřenci Romana Pivarníka si připsali už druhé vítězství na hřišti soupeře. U Litavky se hrál výborný fotbal, celkem padlo pět branek!

Diváci, kteří si našli cestu na stadion Příbrami, rozhodně nelitovali. O první rozruch se postarali Klokani, konkrétně projektil Moravce, který pokryl gólman Boháč. Na druhé straně neuspěl ve velké šanci Řezníček a bylo jen otázkou času, kdy padne první gól. Diváci se dočkali přesně ve 23. minutě a do vedení šli Příbramští. Po centru Nevese se hlavou prosadil Fillo a Příbram vedla 1:0. Následně měli domácí řadu šancí jít do dvojnásobného vedení, Pilík těsně přestřelil a Řezníček pálil vedle.

Nevyužité šance museli domácí mrzet, neboť na začátku druhé půle Klokani srovnali. Mosquera z voleje přízemní ranou překonal Boháče - 1:1. Po hodině hry orazítkoval břevno Martin Zeman a další neproměněnou šanci hráči Bohemky opět potrestali. Jan Moravec v běhu zamířil přesně k tyči a krásnou ranou poslal Klokany do vedení - 2:1. Příbram se pustila od ofenzívy a měla dobré šance, jenže ne a ne to tam spadnout. Dvě minuty před koncem zápasu zvýšil už na 3:1 Erich Brabec. Zkušený obránce se zapojil do rychlého brejku do otevřené obrany a placírkou se zapsal do střelecké listiny.

Příbram se ještě zmohla na snížení. V nastaveném čase se trefil Švancara a to přestože hrál rukou. Sudí přestupek neviděl, nicméně vliv na celé utkání to nemělo. Příbram doma prohrála s Bohemkou 3:2.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Vysočina Jihlava 2:0

23.08.2014 17:00

Góly: 24. Filip Novák, 50. Filip Novák

Fotbalisté Jablonce stoupají tabulkou a také ve třetím domácím utkání nepoznali porážku. Svěřenci Jaroslava Šilhavého porazili neškodnou Jihlavu 2:0, když se dvakrát prosadil Filip Novák.

Jablonec naznačil svoje schopnosti už po pěti minutách, kdy Rossiho rána orazítkovala tyč. Domácí nadále hostům zatápěli, ale první branky se dočkali až ve 24. minutě. Po rohovém kopu vracel míč hlavou do vápna Crnkič a Filip Novák z otočky a s trochou štěstí propasíroval míč za Hanušova záda - 1:0 pro Jablonec. Ještě v prvním poločase vymyslel další zajímavou šanci Crnkič, jeho zakončení ale bylo včas zablokováno. Baumit na hřišti dominoval a platilo to i na začátku druhého poločasu.

Nejprve Rossi slabou ranou "pozdravil" Hanuše, ale v 50. minutě už Jablonec vedl o dva góly. A byl to opět Filip Novák, jehož nekompromisní rána uvnitř pokutového území skončila v síti - 2:0 pro Jablonec. Jihlava byla v těžké pozici a její role byla o to víc nezáviděníhodná, když v 57. minutě uviděl druhou žlutou kartu Vladimír Kukoľ. Oslabení hosté nemohli Baumitu vzdorovat a vlastně měli štěstí, že utkání neskončilo jejich ještě větší porážkou. Velké šance totiž nedali Romera a znovu Novák, jenž mohl zkompletovat hattrick.

Jablonec vyhrál 2:0 a dle očekávání stoupá tabulkou. Naopak Jihlava s trenérem Radou má o čem přemýšlet. Po pěti zápasech má na kontě pět porážek a katastrofální skóre 1:10.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slovan Liberec 2:2

22.08.2014 20:15

Góly: 63. Egon Vůch, 79. Jan Krob (pen.) - 53. Vojtěch Hadaščok, 88. Kevin Luckassen

Teplice udržely neporazitelnost i po 5. kole první ligy, doma však jen remizovaly 2:2 se Slovanem Liberec. O výhru přišli dvě minuty před koncem. Na úvodní trefu hostujícího Hadaščoka odpověděli Vůch a Krob, který proměnil pokutový kop, ale v závěru Liberec vyrovnal zásluhou střídajícího Luckassena, vybojoval už čtvrtou remízu z dosavadních pěti kol a stále čeká na premiérové vítězství.

Tepličtí hráli druhý domácí zápas během šesti dnů a v tom prvním proti Slavii nadchli diváky útočnou hrou, proti Liberci na ni ale navázat nedokázali. Sice se tlačili dopředu, ale bez viditelného efektu.

Hráči Liberce byli pohyblivější - stíhali se v dostatečném počtu vracet do defenzivy i rozbíhat nebezpečné brejky. Za celý první poločas pustili domácí do jediné šance - a Ljevakovič po centru na zadní tyči beztak hlavičkoval jen slabě.

Zato před teplickou brankou bylo mnohem rušněji - Hadaščokovu tutovku ale vychytal brankář Grigar, který zneškodnil i nájezd Ďubka. A několik dalších nadějných akcí Liberce ustáli domácí jen díky soupeřově nepřesnostem. Obzvlášť průchozí byla pro Liberec levá strana hřiště.

V 52. minutě prošel do teplického vápna další přízemní centr z levé strany, Šural sice ještě minul, na zadní tyči ale byl volný i Hadaščok a dostal míč do sítě.

Ještě před pauzou se hodně přitvrdilo, na obou stranách přibylo i provokací. Jako první to pocítil teplický Takács, který s krvavým zraněním v obličeji dohrál jen poločas. Po pauze to pak pocítil i Liberec a byla to pro něj trojí rána naráz. V jednom souboji s domácím Kapolongem se zranili jak Sackey, tak i Obročnik - a pár vteřin nato vyrovnal Vůch. Sackey odešel ze hřiště zřejmě s vážnějším zraněním kolena, Obročnik si poranil kotník.

Gól a dvojí střídání úplně zamíchaly kartami - Liberec se dostal pod sílící tlak a už ho nedokázal zachytit. V 77. minutě zatáhl ve vápně Frýdek skluzem za nohy Litsingiho a nařízenou penaltu bez problémů proměnil Krob. A vzápětí mohly Teplice i rozhodnout - Litsingi po Kapolongově centru zblízka přestřelil, Vůch zase v dobré pozici hlavičkoval jen do brankáře.

Jenže domácím také začínaly viditelně docházet síly a Liberec toho dokázal v úplném závěru využít. Grigar podběhl centrovaný míč z rohového kopu a Luckassen hlavičkoval do sítě.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Zbrojovka Brno 1:0

22.08.2014 18:00

Góly: 20. Jakub Jugas (vl.)

Ostrava porazila v pátém ligovém kole Brno 1:0. Vítězství Baníku daroval vlastním gólem ve 20. minutě hostující bek Jakub Jugas, který navíc v 60. minutě dostal i červenou kartu a stal se největším smolařem zápasu. Baník doma se Zbrojovkou přes sedm let neprohrál.

Navzdory nečekanému vítězství na Spartě přišly baníkovce povzbudit slabé čtyři tisíce diváků a v rozpačité kulise, pod níž se podepsal bojkot obou fanouškovských táborů, trpěl i fotbal.

Domácí, namlsáni triumfem na Letné, byli v úvodu aktivnější, ale zhuštěná obranná linie soupeře s přehledem jejich ofenzivní snahu zachytila. První slabší chvilku si však vybrala ve 20. minutě a hned to mělo fatální následky: Zavadil se nechal před vápnem lehce odstavit od balonu Kukecem a jeho centr si na malém vápně skluzem usměrnil do vlastní sítě Jugas.

Ostravané se po gólu více stáhli a nechali útočit soupeře, který byl ale bezzubý už v předfinální fázi. Jenže podobný problém měla Ostrava. Několikrát vyrazila do odkryté obrany, ale všechny brejky ztroskotaly na nepřesné finální přihrávce.

Kouč Kotal se Zbrojovku už o poločase pokusil vzkřísit dvěma změnami. A mohl mít šťastnou ruku: střídající Malík se po zaváhání ostravské obrany ocitl hned v 51. minutě uprostřed vápna sám před Pavlenkou, ale gólové situace se tak zalekl, že ani nezpracoval balon.

Hostující bek Jugas dnes sehrál smolný zápas a jeho part přesně po hodině skončil červenou kartou za faul na pronikajícího Greguše. Signál z gólové parkety na pokutovém území ale domácí tak zpackali, že Brno vyrazilo do přečíslení a Baník měl obrovskou kliku, že hostující hráč mířil do tyče z ofsajdového postavení.

Paradoxně až v oslabení začali být hosté daleko aktivnější. Když po rychlém protiútoku Buchtova rána z šestnáctky lízla boční síť, v hledišti to jen zahučelo. Deset minut před koncem měl vyrovnání na hlavě Pašek, ale zblízka přestřelil. A Brno se vyrovnání nedočkalo ani v nastaveném čase. Mezlík si sice učebnicově stáhl Paškův centr, ale ani jeho bomba nešla mezi tyče.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha540111:512
2.Viktoria Plzeň531113:410
3.Baumit Jablonec53118:510
4.Sparta Praha53026:39
5.Dukla Praha52303:19
6.Baník Ostrava52214:48
7.1. FC Slovácko52128:67
8.FK Mladá Boleslav52126:47
9.FK Teplice41305:46
10.Bohemians Praha 190552038:116
11.Zbrojovka Brno51226:65
12.České Budějovice41215:85
13.FC Hradec Králové51222:75
14.Slovan Liberec50414:74
15.1. FK Příbram50235:102
16.Vysočina Jihlava50051:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (807)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3 body!

Reagovat
C-M@ster

Škoda těch gólovek, měli minimálně na plichtu. Jsou to holt šmatláci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól bych přidal Kukecovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pro poločasový rozhovor Davora Kukece

Reagovat
FUnk

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
Puskas

co povídal?

Reagovat
smazaný uživatel

No nic převratného, ale jeho mluva je srandovní

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Filip12

Reagovat
centos

Pěkná první čtyři místa

Reagovat
smazaný uživatel

prvních 5

Reagovat
smazaný uživatel

jen to trochu proházet

Reagovat
Losinho

Reagovat
frankiefcb

Tohle jsou zlaté tři body. jelikož to byla učiněná tragédie. Tak to byl opravdu, lae opravdu tragický výkon, což je skoro neuvěřitelné, že máme tři body. A to neproměňování šancí opět a zase. Koho bych vyzdvihnul, tak jedině snad stoperskou dvojici. Hlavně Stronati příjemně překvapuje.

Reagovat
HorajzmAmmann

poslední dva zápasy Stronati velmi dobrý !!!

Reagovat
frankiefcb

Aby nakonec s Baránkem na ME 21 netvořil stoperskou dvojici.

Reagovat
HorajzmAmmann

Frydrych - Baránek kvalifikace na MS . Kaša - Stronati ME 21

Reagovat
smazaný uživatel

Luftner, Kalas, Stronati, Baránek, Brabec, Petrák, Polom, Kaša, Kysela, těžko vybírat

Reagovat
db18

Kysela se z toho boje asi odhlásil Petrák bude asi přece jenom na DM, ale i tak je to dost nabité

Reagovat
HorajzmAmmann

Bernady a jeho rozhovory

Reagovat
centos

Bernady je hrozný sympaťák.

Reagovat
frankiefcb

Pulpit o něm prohlásil, že to je jediný člověk na Bazalech, který má Baník opravdu v srdci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Pulpit řekl přesně to co jsme slyšet chtěli

Reagovat
smazaný uživatel

ASi tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dokážete někdo najít video s jeho poločasovým rozhovorem v liberci z 90.let, kdy po fans hodí láhev nebo něco?

Reagovat
Recik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi se stydí za ně....fakt je hnus že někteří hráči se živí takovým fotbalem

Reagovat
frankiefcb

Jinak, co řekl? Po skončení jsem to hned radši vypnul.

Reagovat
smazaný uživatel

všechno to řekl tak jak to každý viděl hrozný výkon, s kterým v dalších kolem nepochodí a 3 body za které můžou děkovat bohu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

sice tam bylo i štěstí, ale výsledek je to super. Škoda té hlouposti vedení, mohla tam být i skvělá atmosféra po výhře na Spartě a ještě v takovém počasí ...

Reagovat
Puskas

Ale zase máme největší vstupenky na ligu na světě

Reagovat
bobis21

bezkonkurenčně

Reagovat
Filip12

Baník do evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň si je dát do oblíbených klubů, kdyby se náhodou fakt umístili vysoko.

Reagovat
Rarášek

Třeba do Fortuna ligy

Reagovat
smazaný uživatel

jj Muriňo chce kupovat záznamy ze zápasů jako výukový materiál vyšší lekce odkopové obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Však minule tu někdo psal, že na Baníku byli skauti evropských top týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Legia Varšava a tuším Hull nebo něco takového... jestli to bereš jak top evropské týmy, tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal,Dortmund.. První si ověř informace, než tu začneš psát sračky..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak jde jenom o jeho jediný tři oblíbený kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas se neoháněj sračkama... Legia v tom určitě byla a pak nějaký "slabší tým" PL. Bylo to na oficiálním Fb

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Baníku s Teplicemi probíhal pod dohledem skautů z Arsenalu Londýn, Borussie Dortmund a Legie Varšava.

Koho z baníkovců mohli podle vašeho názoru zahraniční pozorovatelé sledovat?

Jasný, byl tam slabší tým Arsenal..

Reagovat
Puskas

Já bych to tipl na nějak naše defenzivní hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě hlavně zajímalo, koho tak mohl zaujmout Arsenal no..

Reagovat
smazaný uživatel

* Kdo zaujal Arsenal..

Reagovat
Puskas

V úvahu připadají Frýďa s Barym.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spíš jen ten Baránek. Každopádně, zatím nikdo neodchází, tak je to jedno

Reagovat
taws

jestli tam byli kvůli někomu z Baníku, tak kvůli Mensahovi

Reagovat
Puskas

Též možné, ale on teď začal, spíš kvůli někomu, kdo zaujal už dřív a drží si úroveň, popř. ji zvyšuje.

Reagovat
taws

tak on byl jednou z největších hvězd Ghany na MS U20, kde je těch skautů plno a od tý doby ho sledují..ještě než přišel do Baníku tak už o něj mělo zájem Atletico.

Reagovat
Puskas

to mi nedošlo

Reagovat
taws

taky je třeba možný, že se přijeli podívat na Baránka nebo Holzera. Ale ten Mensah je sledovanej delší dobu. Má velký potenciál. Škoda že ho dost přibrzdily ty zdravotní problémy. Jen doufám že s ním má Baník podepsanou výhodnou smlouvu, protože jednou by se na něm mohlo dost vydělat

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle by byl nejlepší možný boj o poháry a titul (bez tý Plzně tam ) Samozřejmě s takovou hrou se o tom nemá cenu bavit

Reagovat
adalbertus

nezaslouženě ale co už

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za body do Fantasy. Vsadil jsem na nulu vzádu a Baník mě podržel.

Jinak - ten Greguš, to na Spartě byla asi jeho životní trefa, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

proč ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ten včerejší zápas viděl jen po očku, tak jsem měl asi smůlu/štěstí na jeho minely. Tady jsem si pak přečetl, že ho hodnotí dost dobře. Tak takhle to vzniká, no.

Reagovat
smazaný uživatel

len za to, že dal gol Sparte porad životná trefa ?

Reagovat
Hector17

Rozhodčí si snad dělá prdel, 3x písknul ofsajd, který nebyl Mám pocit že se baníkovci bojí dát gól, chybí mi tam ten tah na bránu. Líbil se mi výkon Mensaha Holzera a Stronatiho. Nejhorší jednoznačně Greguš. Nezasloužené vítězství

Reagovat
HorajzmAmmann

Holzer u všechn tutovek Brna !

Reagovat
frankiefcb

Musí se vyhrát. Věřím v progres.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten kraj obrany... Jeho těžce přeškolí na obránce, on by měl hrát v záloze.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, jak tobě se líbil výkon Joela ? Mě příjde takový utahaný, bez špetky nějaké té tvořivosti..Prostě brzda v záloze.

Reagovat
Puskas

Takto - hraje vedle Greguše, Mensaha, Kukece, takto vynikne ta jeho jinakost. On je spíše pracant než technik, zato ale poctivý, nic nevypustí. Včera mě štval s finální přihrávkou, to byla hrůza. Z mého pohledu je to důležitý prvek v naší hře, udělá plno nenápadné práce, když třeba vykryje prostor a míč pak soupeři díky tomu vezme třeba Jánko. Ale líbivý jeho styl určitě není.

Reagovat
smazaný uživatel

na tu černou práci je tam ale právě dosazen Mensah, ne ?

Reagovat
Puskas

Jo, to jo. Ale Joel taky hodně vypomáhá a je víc dopředu. Včera byl jednu dobu i na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím co s tím Joelem všichni mají.. Mi se jeho výkon líbí. Ano, včera mu nevycházela finální přihrávka, nicméně zase vybojoval neskutečné množství míčů a téměř neprohrál souboj. Navíc, když si vzpomenu na zápas se Spartou, tak tam naopak on díky rychlé nahrávce z jedné on zakládal hodně protiútoků..

Reagovat
smazaný uživatel

Klid zase..Proti Spartě sem ho viděl jen chvíli ve druhém poločase, tak nemohu soudit... Ale včera mi to tak prostě přišlo, že je taková brzda. Ale tady Puskas mi udělal osvětu a má pravdu..On je tam spíš na to, co dělal kdysi místo něho Galásek.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v klidu

Reagovat
frankiefcb

Tak měl no. Taky bych ho radši viděl. Ale ještě bych ho nezatracoval.

Reagovat
frankiefcb

S Jánkem nesouhlasím. Odehrál si své. Mizerně zahrál hlavně Azevedo. Ale celkově to ve středu hřistě skřípalo. No chce to ať se vrátí Franta. Bo to bez útoníka nejde.

Reagovat
Hector17

Tak já bych řekl že co dneska Greguš udělal to posral, neumí nahrát a zpracovat míč evidentně taky ne

Reagovat
Rarášek

Asi potřebuje pořádnou motivaci a pořádnýho soupeře. Viz zápas se Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi asi sledoval jiný zápas

Reagovat
Puskas

Mně se moc líbil Mensah.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hraje stabilně od začátku sezony dobře... Zatím z těch 3. černoušků nejlepší letos

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Lindpere brzdí, co může...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

to je takový váš Dočkal no

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně pro nás je rozhodně lepší než Dočkal..

Reagovat
db18

momentálně - ale jinak je to to samé - žádná rychlost a dobrá technika kopu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych se hádal.. Lindpere má výborné rohy.. A proti Spartě třeba zahrával často míče z první a poměrně dost přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo nemůže hrát útok..

Reagovat
smazaný uživatel

S Jánkem souhlas, s Dyjanem ne...Místo toho, aby ho dali na kraj, kde je jeho místo, tak ho střelí na hrot, kde prostě na to nemá..A to v záloze čekají Petrus a hlavně Šašinka...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, jestli by tam zahrál mladý, nezkušený Šašinka lépe než Azevedo..

Reagovat
smazaný uživatel

A proč to nezkusit ? Furt lepší než tam utápět Dyjana, kde je na něm jasně vidět, že mu to tam moc nesvědčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, zkusit ho tam mohli no..

Reagovat
Puskas

Tak ale když ani teď, když 2 útočníci nemůžou hrát, se nedostane ani na lávku, tak to s ním asi nebude tak žhavé.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě.. Trenéři určitě vidí, jak na tom je.. Třeba se musí první obuchat v juniorce.. Mensah taky po příchodu do Ostravy neměl na áčko a hrál v juncle. A dneska je to zatím jeden z nej hráčů..

Reagovat
smazaný uživatel

On už se tam "obouchává" snad dva roky..Sorry, já mít dva útočníky, tak je aspoň zkusím, než hrát na 4-6-0..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ho ale nevidíš v tréningu, asi na to zatím nemá..

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu v množném čase..Furt je tady ještě Petrus...

Reagovat
smazaný uživatel

A ten byl včera špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak píše Centos, de facto začíná s ligou.. Když přišel z Pardubic, byl dobrý ale měl krátkou možnost se ukázat pač jak víme, zkurvil si koleno na dlouhou dobu... Takže vlastně začíná od znova. Já mu docela i věřím. Ale musí se mu dát čas..Pokud mu ho Baník dá, údajně s ním již moc nepočítají, takže doufám, že je to jen mylná informace, pač co vím, tak on si Ostravu, docela zamiloval.

Reagovat
Puskas

Svědík ho zná z Pardubek, třeba ho podrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi jde spíše o to, že mě překvapilo, jak je strašně pomalý.. No ale, já ho neodsuzuju, nicméně v současnosti ty střídání jsou podle mě spíše z nouze.. ( Petrus, Šichor)..

Reagovat
Puskas

Spíš platí, co jsem říkal před začátkem - lavička spíš průměr, když se zraní víc hráčů nebo ztratí formu, jsme namydlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Já ho viděl jen jednou, to byl velice špatný. Ale však víš, kolik nadějí jsme měli dříve v juniorce, jak jsme si malovali, že budou hvězdy, a nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo tam byli opravdu hvězdy, které ale ani nekoukli do Áčka, protože je vedení prodalo kamsi do piče.

Reagovat
Puskas

Možná i takoví byli, ale spíš nezvládli přechod mezi chlapy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládli protože teď hrají v Áčkách těch klubů, kam odešli.

Reagovat
Puskas

Kteří? Jen z poslední doby Markovič, Přecechtěl, Svatonský, Janoviak, Brunclík, Böhm... O všech se říkalo, že mají budoucnost. Buď paběrkují, nebo jsou někde, ani nevím kde. Když máš rok co rok přísun nových talentů, tak uspějí jen ti nejsilnější, plus ti, co se líbí trenérům (Zeher, Kraut...).

Reagovat
smazaný uživatel

Musiol, Stratil a další... Ale neříkám, že je to vina jen současného vedení..Tohle bylo už za dob vlády krále Tomíka I.

Reagovat
Puskas

Možná promrhané, ale neuchytli se jinde. Nenapadá mě nikdo, kdo by byl od nás odejit a jinde zářil. Možná mohli dostat šanci, ale není náhoda, že i jinde jsou všichni spíš průměrní.

Reagovat
Kepy_FCB

Musiol je někde béčku Tábora a Stratil je kdo?

Reagovat
Kepy_FCB

Hm toho asi škoda bude.

Reagovat
db18

Jsem ani netušil, že to je váš odchovanec

Příjemný návrat od slávistů k osvědčenému...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, Kraut je teďka ve Zlíně pod Pulpitem

Reagovat
frankiefcb

V tomhle stojím za Trevorem, tři roky jsem tu snášel Krauta. Takže nevidím důvod proč by se tu chvilku nemohla dát šance nadějnému mladíkovi. Tím myslím, že třeba nastoupí na posledních 20. minut. To 4-6-0 je prostě hrozné, to se fakt nedá. Dyjan vyloženě hrota neumí. Včera byl špatný.

Reagovat
Puskas

Především mě zarazilo, jak se bojí jít do kličky, Brazilec...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba už jen nechtějí opakovat to samé co tu bylo s Krautem.. Myslím, že do toho nikdo z nás nevidí.. jestli není dobrý v treningu, není důvod ho zkoušet v zápase..

Reagovat
Puskas

Reagovat
frankiefcb

Oni ho hlavně v tom treninku podle mě ani evidí, bo trenuje s 21. Neříkám ho tři rok zkouet v základu jako Domču. Ale prostě mu dát tu šanci. Nikdo nemůže tvrdit, že by to bylo horší, než to, co včera předvedl Dyjan v útoku.

Reagovat
Puskas

Je to vždy o doporučení trenéra juniorky, plus je běžné, že se trenér áčka zajde podívat na juniorku.

Reagovat
frankiefcb

Když mladému nedají šanci to zkusit, tak se prostě neposuneme dále, když ty útočníky prostě nemáme.

Reagovat
Puskas

Jistě, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale odpověz si sám, jestli není třeba přesvědčivý v juniorce, proč by měl dostat šanci v áčku?

Reagovat
Puskas

Možná tu jde spíš o obecný pohled, ne tento konkrétní, kde to vidím jako Ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, obecně by určitě bylo dobré dávat šanci mladým v našem týmu, ale prostě nesmí to být na úkor kvality..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší greguš? Jsi slepý?? On měl dneska skoro všechny balóny, až na neproměněnou tutovku byl výborný..

Reagovat
Puskas

+ škoda toho padajícího listu v první půli, místo toho měl bít. Ale nejlepší dnes podle mne Mensah.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je skutečně výborný.. Mi se líbil i Lindpere, ten vyhrál hodně soubojů.. Jen škoda zbrklosti v útoku.. V 1.poločase hráli téměř všichni skvěle, v tom 2. jedině stopeři..

A Pavlenka má sice třetí nulu, ale na tom hřišti působí někdy jako žáček..

Reagovat
Puskas

Souhlas, ty Joelovy nahrávky... A Pavlenka a jeho rozehra, uf, až jsem se tam zpotil...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě z toho začala bolet hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Uz aby tu byl Bary Ale 8 bodu je dobry zaklad

Reagovat
HorajzmAmmann

po SKS jsem tipoval tak 4

Reagovat
smazaný uživatel

Přímák z říše snů, následný protiútok 3 na 1 zakončený přihrávkou do ofsajdu a střelou do tyče, jediný gol vlastňák po nepovedeném centru, 4 brejky zakončené pádem nebo odkopem od brány, ten český fotbal je prostě skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

kolik bylo diváku pls? Zapl jsem to až v 85.minutě, myslel jsem že hrajem od 8

Reagovat
HorajzmAmmann

4 100 - jako v kině

Reagovat
smazaný uživatel

přesně 4 100?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se divim, ze pises "hrajem", kdyz nevis, od kolika hraje tvuj oblibenky klub...

Reagovat
bobis21

taky jsem si původně myslel, že je to až od 8. Naštěstí jsem se tady díval ne prewiev

Reagovat
smazaný uživatel

Po Teplicích jsem se rozhodl, že za těch podmínek nebudu chodit a nesledoval jsem program. Myslel jsem, že hrajeme jako zatím každé kolo od 20:15 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VdV

ohromná atmoška na takovej match, ještě jak to vychvalovali tupci...Pelta VEN!

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta už může i za baníkovské vedení? :D

Reagovat
HorajzmAmmann

ne, ale může za ten hnus (Bazaly )

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, za to může Šafarčík (ale jako fakt, žádný výmysl, o to víc bohužel )

Reagovat
smazaný uživatel

A ty 4000 byly kde???

Reagovat
bobis21

oni hlásili 4000?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bobis21

tipuji, že reálně tam bylo 2 800 maximálně ... tohle přidávání je hnus

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
centos

Postupně se to zvedá

Ale ne, při kapacitě 10 000 to jde odhadnout celkem lehce a dvě sedačky z pěti rozhodně obsazeny nebyly.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu z tv je ten pohled celkem klamavý.. Jelikož ty schody, co jsou přetřeny barvou vypadají jako sedačky.. Já byl na stadionu a Ska mi přišla poměrně slušně zaplněná. I ta tribuna nebyla špatně obsazená.. Neříkám že byly přesně 4091, ale že by zase nějak moc přidávali, to ne..

Reagovat
Puskas

Já tam byl též a měl jsem za to, že je nás tam tak nanjevýš 2.500.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi mám špatný odhad.. Ale pamatuju si, jak jednou byly na Teplice 3000.. Minulo sezonu, strašná kosa.. A rozhodně tam bylo méně lidí než včera. Tak jedině, že by měnili čísla i tam..

Reagovat
smazaný uživatel

Když je zima, tak se lidi smršťují.

Reagovat
frankiefcb

Už jsme jako Příbram.

Reagovat
db18

permice, co nepřišli

Reagovat
Ferguson6

no hlavnú tribúnu v TV vidieť nebolo (ale ak si bol na štadióne, tak sa nehádam).

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska fakt bída - ale posledních 11. zápasů v lize bilance 7 - 3 - 1 + 7. čístých kont.

Reagovat
frankiefcb

Tady je ukázka toho, že se nám hlavně zlepšila obrana.

Reagovat
HorajzmAmmann

máme 4. kvalitní stopery a to co posere Holzer tam máme celkem štěstí takže jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pohřešovaného seniora hledali v nemocnici, bavil se na Hip Hop Kempu - iDNES.cz

https://www.facebook.com/hiphopkemp/photos/pcb.10152571819936760/10152571819736760/?type=1

Reagovat
smazaný uživatel

Hudba je pro všechny!

Reagovat
smazaný uživatel

ještě zajímavější je ta druhá část: "Před půlnocí tam museli vyrazit znovu kvůli tanečníkovi, který onanoval přímo na pódiu."

Zdroj: http://hradec.idnes.cz/policie-a-hip-hop-kemp-2014-0wj-/hradec-zpravy.aspx?c=A140818_2091474_hradec-zpravy_kvi

Reagovat
smazaný uživatel

„Netrvalo dlouho a pohřešovaného seniora zde skutečně vypátrala. Výborně naladěný muž, řádně označen páskou pro návštěvníky, policistům uvedl, že byl v kempu prodat vlastní hudební aparaturu a jelikož byl z atmosféry festivalu nadšený, vůbec domů nespěchal,“ řekla policejní mluvčí.

„Mužům zákona dokonce sdělil, že se na hudební produkci chystá dostavit i dnešního dne, a to i se svojí manželkou,“ doplnila Burýšková.

„Mladík na svoji obhajobu později mimo jiné uvedl, že za to zřejmě může ‚chyba v matrixu’,“ interpretovala jeho vysvětlení policejní mluvčí. Policisté případ vyřešili ve zkráceném přípravném řízení a sdělili mladíkovi podezření z výtržnictví, za které mu hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

http://hradec.idnes.cz/policie-a-hip-hop-kemp-2014-0wj-/hradec-zpravy.aspx?c=A140818_2091474_hradec-zpravy_kvi

- Myslím, že s tím dědou musela být větší legrace, než s tím onanistou.

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak tohle je frajer. klobouk dolu.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Ha nejnesympatičtější klub prohrál paráda...Zavadil se do Brna hodí...:thumbsup::

Reagovat
HorajzmAmmann

ale prohrál minulé kolo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký vtipálek se tu našel

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon sice hrůza,hlavně v druhé půli...ale tři body jsou doma a to je důležitější než herní projev. Zatím to vypadá dobře...v dalším kole Liberec,který je celekm ve sračkách.. 4 tisíce? to se mi oprvadu nezdálo,že by tam bylo tolik. A co se týče atmosféry,tak bez kotle tragédie..Tam se snaží fakt snad jen P1.

Reagovat
Ferguson6

Škoda, že Brno nedalo gól z priameho kopu Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Minuta

Reagovat
diskoschlampe

Podle čeho se určuje nastavení? Když je remízovej zápas, tak minuta? Když domácí mužstvo potřebuje dát góla, tak 3? Nebo podle horoskopu? Ten Hrubeš je tak zoufalej rozhodčí a ještě k tomu posera...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale v Anglii by nastavil tak 5. Byly tam 2 ošetřování, 6 střídání a 4 góly.

Reagovat
SuperBanikovec

Nevíte někdo kde se dá podívat na záznam ze zápsu FCB:Zbrojovka?

Reagovat
Puskas

raději se nedívej

Reagovat
smazaný uživatel

Veškeré záznamy byly smazány. O této nefotbalové akci nebude radši v historii veden záznam. Toto by ani anál nebral

Reagovat
Ferguson6

Náhodou to čo Baník spravil pri priamom kope by sa malo ukazovať hráčom, aby nerobili hlúposti.

Reagovat
Puskas

Reagovat
db18

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
monty25

Je to stejné jako loni: Teplice v domácím zápase proti Liberci ztratily 2 body. Je ale fakt, že výkon dneska zdaleka nebyl tak dobrý jako proti Slavii a hlavně obrana hodně haprovala... Dá se říct, že remíza je zasloužená (oba trenéři se na tom shodli), ale pokud chtějí Teplice do pohárů, tak musí takové zápasy prostě vyhrávat. Holt si to snad vynahradí za týden v Brně...

Reagovat
db18

2 góly od Liberce

Reagovat
diskoschlampe

A přitom jste jich měli dostat tak 6.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Kdo my?

Reagovat
negrles

Kluci se asi učili signály a přímáky od Němců

Reagovat
Chlupatá máma

Ve zkratce: 2 body ztracený, Hrubeš zmrd.

Reagovat
diskoschlampe

Velezmrd.

Reagovat
Alan_Shearer

Nojo, pred zapasem bych byl za tohle rad .. ted zklamani. Rozhodci kokot, promenovani nasich sanci na kokot .. ale co ! Hra nijak spatna nebyla, s timhle se sestupu vyhnem .. akorat mam obavu, kdy prijde nase prvni vyhra .. Sural, Dubek, Frydek (az na fauly)

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, tohle bylo kurevsky vydřené vítězství. Oni hrají proti desíti a Zbrojovka má víc ze hry... A to buďme rádi, že nás vochcali víc než my je a neproměnili tu velkou šanci z brejku po našem nepodařeném trestném kopu, jestli by se tomu tak dalo nazvat.

Věc druhá, ta plachta na eLkách bylo jako co ? Ta jedna čtvrtina ze sektoru měla nahradit dojem z vyprodaných Bazalů ?

A věc třetí, kdo byl na stadioně, ty hromové pokřiky, jak zněly v TV, ty byly jako skutečné nebo byla nějaká aktivní skupina na hlavní ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud někdo nevidí ten rozdíl v atmosféře,když je kotel a když není,tak je pouze zaslepený nebo dělá ve vedení Baníku. Dneska to údajně bylo jako v kině,akorát P1 se místy snažila něco rozkřičet. Pry padly maximálně 2-3 chorály Bnaíku za celý zápas,ani hymna na začátku nebyla žádný zázrak. Jen dokázali pískat na hráče FCB.... Pokud nemá kdo ty diváky dirigovat,tak je to průser. Ale vedení docilílo svého,vyhnali ty,co se o tu atmosféru snažili... To i na Spartě byla sice jen tisícovka "ultras",ale byli slyšet daleko více než dneska ty čtyři tisíce diváků. Je to smutné,jak vedení dokázalo zničit atmosféru Bazalů...Ale jen tak dál,uvidíme,jestli rodiny s dětmi přijdou i v mrazech,dešti..

Jinak ta plachta je celkem výsměch,snad jí brzy někdo zapálí světlicí...je to ostuda a vedení se tím ještě chválí a je na to pyšné.

Reagovat
smazaný uživatel

A co to "Pelta co, ty kurvo?" Bájné rodiny s dětmi se začínají radikalizovat ?

Prý byly nastavené ruchové mikrofony tak, že když někdo zařval, tak to bylo slyšet jako kdyby zařvalo deset horníku naráz. A propo, co sem tak poslouchal, tak mi přišlo, jako by si vedení opravdu pomáhalo fanděním z repráků, pač jak sám píšeš, jinak tam bylo mrtvo..Asi jako když hrají Zápy třetí ligu.. No, snad to svatá trojice vidí a ani jejich eskort služba, vlastně Baník hlídka nepomůže přilákat fanoušky na stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam zazněl i chorál "Míra Pelta nemá čuráka,Damková je píča jebaná",takže očekávám zase směšnou pokutu od FAČR 20 000,- Ale tohle rozjížděl hlavně P1 sektor,i když jich bylo málo...teda,pokud mám dobrý zdroj. Nemůžu si pomoct,ale z TV to nevypadalo vůbec na první ligu a už vůbec ne na Baník,co s etýče fandění...je smutné,že se vyrovnáváme takové Příbrami,Jablonci... ´poslední podzimní a první jarní kola to vidím na plachtu přes celé sektory a repráky.....

Reagovat
smazaný uživatel

To není smutné, to je jen dobře... Snad si to pak Šáfa s Habaďůrou uvědomí a přestanou dělat z fanoušků Baníku kretény.

Ale ta plachta je zlo, to by bylo nejlepší, aby to shořelo..Takhle jsme nejvíc k smíchu, asi jako Slavie...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle mě hlavně Habaďůrovi o fanoušky a hlavně o ultras nejde,když lže všude,kde může. To je potom logika,když si lístky můžeš v Kerfuru,Karólíně koupit do konce 1.poločasu a na Bazalech maximálně 2h. před zápasem...v tomhle jsme výjimeční,to snad nikde jinde na světě nemají. Hlavně tohle mi vadí... Snad ředitel Zbrojovky uspěje s tou stížností kvůli ceny hostujícího sektoru,protože je to opravdu hodně mimo,aby stál hostující sektor snad 2x tolik,jako domácí kotel...Když si k tomu vezmu,že tam je málokdy taky otevřená budka s občerstvením... A at dají pryč ještě to číslo OP,protože je to úplně zbytečný údaj...k identifikaci úplně stačí jméno,přijmení + datum narození. Pokud nezmění minimálně ty dva požadavky,tak nebudou Bazaly plné... Bolí to o to více,že je to poslední sezóna na Bazalech,kde ještě nepotřebuješ jako výbavu dalekohled,abys z toho fotbalu něco měl. Nebýt bojkotu,tak by podle mě přišlo minimálně 7-8 tisíc.. A když si to vezmu na druhou stranu,tak i ty čtři tisíce je celkem úspěch,když se vyhrálo na Spartě....sice to bylo v televizi,ale v minulé sezóně to taky blo hodněkrát v TV a vždy přišlo minimálně 7-8.. Teda když nepočítám ty Tepláky doma,což bylo opravdu hardcore počasí a přišly nějaké dva tisíce....ale to nás čeká na jaře..za těchto okolností tak 500-800?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnější a snad i nejsmutnější je, že vedení včera vydalo manuál, jak získat lístek...Všude možně příjdeš k pokladně, koupíš a jdeš, ať už se jedná o CZ Bělehrad, Hajduk Split, CSKA Moskva nebo jejich slavná Anglie, jen naši eskamotéři ve vedení klubu zas udělali světovou raritu..

Ty vole, vždyť jim snad už nikdo nemůže věřit ani nos mezi očima...Oni sami diskreditují pověst klubu Baník Ostrava víc než jim proklamovaní a obávaní hooligans...

A jak sám píšeš, ne my ale oni kurví to, že v poslední sezoně stadion Bazaly vypadají tak znásilněně. Nebýt jejich vymyšlených požadavků, tak by bylo plno a třeba by měl Baník i více bodů než teď pač furt se hraje lépe před dobrou atmosférou díky kotli než před pár pokřiky, co ještě shazují vlastní hráče )ano, to jsou ty bájné rodiny s dětmi, co umí udělat tu skvělou atmosféru na stadioně).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Anglie je pojem sama o sobě. Tam máš třeba zase horší tresty,než máš v Česku. Slyšel jsem,že je tam trest snad i za to,když během utkání postávíš a nesedíš poslušně na sedačce. Nicméně se jim to ani za tu řadu let nepodařilo vymýtit a pořad tam ti "chuligáni" jsou,stačí se podívat na videa na youtube. Sice se to neděje v PL,ale v nižších soutěžích to je celkem časté a v první nedávno Norwich,ti taky trochu poničili stadión. Ale je pravda,že u vstupu na stadión to je úplně něco jiného než na Bazalech...to je komfort. Co vím,tak v Chorvatské lize se celkem bojkotuje proti Mamićovi,hlavně fans Dinama....doma chodí v malém počtu,kvůli něho a i kvůli úrovni ligy. Nicméně když se kouknu na takový Olympiacos,Panathinaikos,CZ či Partizán a letošní Bazaly co se týče fans,je to fakt k pláči.

Na durhou stranu je pravda,že se ten zápas Baník-Sparta celkem vymkl kontrole a nebylo to zrovna moc bezpečné pro děti,ale s tím mělo vedení počítat,že se něco takového může stát..nebylo to poprvé,co byl "bordel" se zápasem se Spartou. Ale když si to tak vezmeš,tak kdo tam u toho plotu kýval z ultras? to bylo možná pár ožralců,rváčů co vycítil šanci se pobít,tak přišli a možná dva Poláci. Nicméně říkat,že to byl Polák,když měl dres nebo mikinu GKS je úsměvné,když se to dá sehnat všude... Ale po vojně je každý generál. Hlavně,že dělali zábrany v utkání s Duklou a podobnými soupeři,to je fakt rizikové utkání. ted to odnáší všichni fans,kvůli pár bezmozkům,co si nemohli vyřídit účty se Spartany někde na poli... Ale třeba TN.cz a podobné servery o tom informovali tak,že by se to dalo sorvnávat s tím,co se děje momentálně na Ukrajině.

Reagovat
smazaný uživatel

Za a), když už jsi u toho zápasu FCB-ACSl tak ty děti tam nejvíce plakali z toho, jak tam nesmyslně naběhla policie a začala po normálech házet rozbušky... Bohužel, v naší společnosti je hrozně jednoduchý vše hodit na poláky. Ale to už se mi tu nechce moc rozebírat, pač sem zítra naběhnou internetový fanoušci, co tam nebyli ale začnou házet hrozný rozumy (Zdravím do Jablonce, Vosic ! ).

Ohledně BBB, ti tam nechodí ze stejného principu jako my, tzn. kvůli Mamičovi.

Ale třeba na obávanou Torcidu, tam jdeš na Poljud, ať už je liga nebo UEFA a seženeš lístek bez problému. A nemusíme chodit daleko aneb Sparta minulé kolo. Hned nám nabídla 2.500 lístků bez zbytečných pičovin. O to větší je to k pláči když naše vedení se k vlastním fanouškům, kterým lezlo tak do zadku v minulých sezonách chová tak kacířsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to taky na Poláky neházím,oni jsou hlavně dobří fanoušci,hlavně co se týče ultras. Můžeme být jen rádi,že s někým takovým máme družbu. A navíc pokud by byli takoví,jak je některé média prezentují,tak by dělali bordel na Bazalech každé kolo a nejenom v to osudové utkání. Nicméně říkám,že to byla hlavně práce pubertaků a ožralů... Když jsi v davu,tak si lehce omámen a někdy nevíš,co děláš... Ale ACABI se ještě více vyznamenali,když použijou slzný plyn proti děckám a pak to v TV běží tak,že brečí ty děcka kvůli toho,co tam dělali fanoušci...je to jen propaganda. Ale když bylo BBB v plné síle,tak to byl jediná skupina,která dokázala konkurovat Hajduku,konkrétně Torcidě. A je celkem úsměvné,kolik toho má Torcida na kontě doma nebo na evropské scéně a takové pravdila jako ticketing nebo zničený stadión nemají. Ale to bychom tady byli na dlouho,kdybychom tohle měli řešit... Jen doufám,že si to vedení co nejdříve uvědomí a udělají vše pro to,aby se na Bazaly vrátila ta atmosféra,která se dala považovat za nejlepší v lize......

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáci děti, si tam mírumilovně sedí a radostí pomlaskávají, když hodní Baníkovci jenom ničí ploty a hází sedačky a pak tam přijde policie, zabije stovky dětí, ale v televizi se to utají a čt dokonce falšuje přímý přenos. To už se pomalu mění ve spiknutí proti nejhodnějším fanouškům u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, pochopils to

Reagovat
Puskas

Ale řekni, kde mají lístek v podobě vytisknuté A4? Jsem tomu nechtěl včera věřit, raději jsem se toho borca zeptal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, tam si stačí jen ustřihnout ten útržek s čárovým kódem..

Reagovat
Puskas

Jo? Všichni měli to lejstro.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jim to asi nikdo neřekl

Reagovat
Puskas

Ale zas to používali na sedačku, takže vlastně dobrý nápad s takovým papírem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden "tweet" od kluka, co chodí na Baník opravdu x let, není to žádný chuligán a ani ultras, jen má rád Baník a chodí, jestli se nemýlím na Péčka..

"Na Bazalech jsem zažil mráz, sníh, déšť, skoro vypadnutí a vždycky jsem tam byl a fandil. Ale veřejné lži vedení Baníku neustojím. #bojkot "

Ono nejen, že tahle svatá trojka vypudila kotel, ona opravdu začíná vypuzovat i normální fanoušky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je prakticky zachranují jen lidi,co mají permice koupené dopředu...kdyby se bojkot vyhlásil už dříve,tak by chodilo ještě méně lidí...Pak máš ty lidi,co jdou sem tam na Baník,když nemají co dělat nebo se nudí...jen tahle skupina lidí to ještě zachranuje,jinak by bylo na Bazalech o dost méně lidí. Nemá být v nejbližší době zase sraz fans s vedením? Śnad se zúčastní i Šafa,alias Baron Prášil... Ale bojím se,že ti majitelé to mají jen źa takovou osobní firmu,se kterou si můžou dělat, co chtějí... Hlavně ten chacharmobil smrdí...

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo setkání, bez Šafarčíka ale s Habaďúrou...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím,že bylo...ale má být další,ne? Jelikož to první "setkání" moc nedopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

To už nevím.

Reagovat
db18

tak to bylo po těch nepříznivých verdiktech sudího ne? to by se dalo čekat i od jednotlivců na tribuně

Reagovat
Puskas

Jo, mikrofon byl i před eSkama.

Reagovat
smazaný uživatel

A to tam normálně nebývá.

Reagovat
Puskas

to ne

Reagovat
smazaný uživatel

To nainstalovali až teď,aby doma rodiny s dětma měli z fotbalu nějaký zážitek

Reagovat
Puskas

Vtipné bylo, jak se včera rozjíždělo "Celý stadion za ramena". Tři borci to zavolalo, načež se zvedli a jeden z nich : "Pojďte si zaskákat!" A celkem se lidi zvedali, i Nohavica, co byl na 1. půli kousek ode mne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to všechno vystříbří. Hlavně, když po herní stránce máme konsolidovaný tým schopen hrát ten střed tabulky - nejmladší tým v lize a stále je z čeho brát! Ta obrana to je nadstandart, kde mezi náctiletými kazí věkový pruměr 22ti- duchodce Frydrich

Reagovat
Puskas

Dámy a pánové, kdo z Vás to má?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nerozprodávat do vidákova - do Čech a lifrovat to přímo do zahraničí, jako vždy. To je cesta velkoklubu FCB

Reagovat
smazaný uživatel

jeden výňatek z diskuze:

"...co už fčil když fans kartu mám doma(navíc chodím s robkou a synkem)nerva jsem chytil už ve vstupu kdy načítáni karet probíhalo poměrně dost dlouho(přede mnou asi čtyři lidi)celkem v klidu jsem se zeptal co by dělali kdyby přišla na mač desítka načež jsem byl nějakým usopleným uhrovitým borečkem utřen,že se mám chovat slušně a chodit na zápas včas(bylo cca 17.30...tedy půl hoďka před výkopem)nevím,po tom co jsem musel odevzdat údaje a vyklopit 1500(teda nemusel,ale dal)bych čekal minimálně slušné chování,je mi 42 roků a na kopec chodím od 17 let.Po té co jsem prošel tak mi nějaká pinda rvala do ruky letáček oslavující služby Chacharmobilu...doporučil jsem ji aby s ním provedla osobní hygienu po vykonané velké potřebě.Zážitek z ochozů otřesný...fandění žádna celá nula nic,do pokusu o hymnu spíkr pustil rozhlas(ten samý spíkr o přestávce vykřikoval,že na stadionu vládne skvělá nálada a ti co nepřišli mají smůlu)informace o počtu diváků mě stejně jako většinu přítomných docela pobavila bo k uvedené cifře mohli dojít pořadatelé jedině tak,že spočítali i ty namalované fanoušky a ještě je vynásobili dvěma.Z výkonu hráčů jsem měl zejména v druhé půlce dojem docela slušné frustrace...není se co divit,párkrát potlesk,fandění žádné a do toho nadávky strejců...odcházel jsem naprosto zhnusený a zřejmě už se na Bazaly nepodívám,škoda,prožil jsem tady strašně moc...památný zápas v roce 1989 s Dynamem Kyjev,mizérii konce let devadesátých,titul 2004,evropské poháry i utrpení záchranářské v posledních čtyřech sezonách...je mi to moc líto,ale na hlavu si opravdu srát nenechám.Těším se na výjezdy a na skvělou atmosféru,kterou umíme udělat jenom my,ostravští chachaři..."

Šafarčík a Habaďůra mají, co chtěli, domácí atmosféru v píči....

Reagovat
Puskas

Pěkné . ten spíkr mě taky dojal - prý úžasná, skvělá atmosféra. Já mám k tomu ještě osobní zážitek - šel jsem do ToiToiky a v ní vosí hnízdo...

Reagovat
smazaný uživatel

A to nikoho nenapdalo na to zavolat hasiče ? Nebo to byla tajně nastrčená zbraň od vedení na ty zlobivé fanoušky ?

Reagovat
Puskas

Tak bylo zatím malé, asi jak pingpongový míček a v něm dvě vosy - asi taťka s mamkou. A třeba to je záměr - aby se netvořily řady.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy má posílit FCB Baroš s Henrym???

Reagovat
Puskas

Henry furt čeká, co mu řekne Lindpere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to bylo dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych se ani nedivil, kdyby tomu někdo ze skupinky bojkotářů věřil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi takový ignorant na reálné věci, které se bohužel kolem Baníku dějí, až to hezké není

Reagovat
smazaný uživatel

Já reagoval na chorály z reproduktorů.. Tak se hoď do klidu..

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem v klidu, naprosto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě už tvůj příspěvek nedává vůbec žádný smysl.. Já nejsem ignorant, vidím chyby vedení, jen mi příjde, že každý tvůj příspěvek už míří proti vedení, i kdyby se dělo cokoliv.. Víceméně každý příspěvek, který otevřu, tak tam vidím tvé výpady proti vedení.. Tím se jich nezastávám, už mě taky serou, ale vidím to i z druhé strany..

Reagovat
smazaný uživatel

Dává smysl... Když se vrátím na začátek, tak mikrofony snad pod eSkama nikdy nebyli, teď ano..Budiž. Přiznám se, že už to krapet zavání schízou, vidět všude spolčení...

Ale ty narážky na vedení budu psát furt, když je to k věci... A víš proč ? Protože ty mi tu vyčítáš, jak tu jebu do vedení ale na druhou stranu ti, co jsou na straně svaté trojice, ti tu píší taktéž ve velkém měřítku a vše je v pohodě..Jakože za ten bojkot mohou jen fanoušci, kteří si hrají na vládce vesmíru (obrazně řečeno).. Takže je potřeba udělat osvětu, zač a proč se bojuje proti amatérismu vedení.

A že těch chyb už udělali....

Už sem tu x krát psal, že bych byl nejraději, aby Bazaly byly při své poslední sezoně plné a aby byla bouřlivá atmosféra, jak se pro tento stadion sluší a patří ale...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak minimálně tady na diskusích podle mě převládají ti, co do vedení jebou Ano, narážky jsou k věci, ale příjde mi, že už to někdy přeháníte a je tím zasrané úplně všechno.. Myslím, že každý už si svůj názor udělal, jelikož o tom bylo napsáno dost.. Ale to je jedno, oni stejně ustoupí a všichni budou spokojeni Na druhou stranu, zase byl včera v tramvaji klid

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni doufáme, že se vedení umoudří a přistoupí na podmínky od ultras...

Ale to je jedno... Každopádně jak to včera vypadalo na stadioně, když nás Zbrojovka nádherně vojebala o ten přímák.. ?.

Reagovat
Puskas

Chvíli všichni úplně překvapením a šokem ztvrdli, to bylo jak ve filmu. Pak začali nadávat rozhodčímu.

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom to byla naše chyba..Hráč šlápl na míč a byl ve hře..Hned sem si vzpomněl na jidáše Otepku, když něco podobného ale v obráceném gardu předvedl před lety proti Spartě.

Reagovat
Puskas

Je smutné, že to naši nevěděli a Brňáci jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to ale přijde naprosto nesmyslné. Ten přímák je trest za přestupek soupeře. Jestli si šlápnul na míč, tak to těžko můžu chápat jako rozehrávku trestňáku. To by pak muselo platit, že když k tomu míči přijdeš a přerovnáš si ho rukama, tak se při druhém dotyku může pískat ruka.

Tohle bylo každopádně vtipné, určitě se to vysílalo po celé planetě, ale jako rozehrání trestňáku je to fakt divný. "Rozhodčí si to určitě obhájí."

Reagovat
Puskas

Pozor, stalo se to poté, co sudí pískl. Předtím si s tím balonem můžeš i házet.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, bylo to zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jedna věc mimo.. Včera nějaký hlasatel strašně obhajoval atmosféru na stadionu. Ačkoliv jsem si myslel, že ho vyhodili - nebyl to náhodou ten Hudeček nebo jak se jmenuje?? Vím, že jsi tam nebyl, ale jestli se to k tobě nedostalo..

Že by ho vedení nevyhodilo, tak teď musí atmosféru chválit?

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Hymna na začátku nebyla žádný zázrak hlavně proto, že tam kreténi pouští tu znělku Synot ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já tam byl, párkrát se dalo Kdo vyhraje zápas, nebo fc fcb.. Pak poměrně často se skandovalo jenoduše Baník... Asi třikrát zaznělo Nedaleko od Ostravy, přičemž dvakrát se zapojil všichni.. Několikrát tam byly ještě pokusy o SK Slezská z hornického města, My jsme Baník apod. Občas se většina přidala, občas ne.. Jednou dokonce nějaký borec z S2 donutil všechny a´t vstanou a jdou skákat Což pamatuju jak jednou byl kotel pod Skama a když se mělo fandit tak se individua pouštěla do těch, co nefandila že jsou čuráci a kokoti apod.. Tadyten pán se prostě postavil a začal vyřvávat ať si to jdeme užít a zaskákat si, což se mu povedlo..

Samozřejmě, bez trvalé podpory kotle je to mnohem slabší.. Ale jak jsem už psal po zápase s Teplicema, čekal jsem to ještě horší.. Díky bohu za ty skupinky na P1.

Reagovat
JarousFCB

Asi 3choraly zaznely docela na urovni. Me spise dojalo ze byl zamceny kotel i tamn stanek s obcerstvenim.. Musel jsem premluvit sekuritaka a zahrat si na zamecnika aby mohli lidi prochazet a kotel byl prazdny....

Reagovat
Shevchenko

Do vyloučení bylo Brno úplně mimo, bez jediné šance, paradoxně pak začli hrát a my jsme neokázali proměnit jedinou tutovku. Naštěstí tam Brnu nic nepadlo, zasloužená výhra, i když to mělo být mnohem váív než 1:0.

Reagovat
xhejl

trošku se stydím za naše "fanoušky" tady na EF.

když jsme před týdnem porazili Slavii, tak tu někteří experti na židy útočili, jak kdyby už jsme byli mistři světa, úplně neadekvátně se vysmívali a chovali se jak kreténi a teď se tu ani nikdo neukáže.

(ale možná jsem se před a po zápasem jen moc vožral)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

jak to tak pročítám tak zase se potvrdilo že když hraje Brno fotbal stojí za vyližprdel. Pryč s nima!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, když těžíme nadplán u tohoto pofiderného počátečního rozlosování

Reagovat
Kepy_FCB

Ani ne, nad plán 3 body z letné, z edenu byl plán bod s TP 3 takže jedem dle plánu

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nás čeká těžký trojzápas Liberec, M.B, Plzeň! Optimální by bylo vydolovat 10set bodu, ale spokojíme se i s 9ti.

Reagovat
smazaný uživatel

3 body paráda, průběh zápasu ale hodně velké zklamání. Nejhorší hráč byl podle mě dneska Holzer, přes něho šly největší šance zbrojovky, ale tomu se nedivím, čemu se divím je, že ho tam pořád staví, když u něho není vidět ani minimální progres, zápas co zápas podprůměrné výkony. Nepředvedli se ani Azavedo s Kukecem. Naopak nejlepším byl podle mě Štepán a velkým překvapením i Stronati, kterému jsem nemohl přijít na chut, ale za poslední dva zápasy musím uznat, že hrál parádně

Reagovat
Puskas

Se Stronatim to mám podobně, jen tomu jeho stylu na chuť pořád nepřicházím.

Reagovat
smazaný uživatel

Patrizio Asi ho dnes vytáhnu na hrnek a rozebereme to.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, s tím Stronatim to vidím naprosto přesně..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, co se týče té plachty na Bazalech. Kdyby ta plachta byla skutečně přes celá L, a nekončila 5 řad od spodu, ale šla až úplně na zem, tak by to nemuselo vypadat zas tak špatně.. Ale takhle je to bohužel fraška.. Vedení si samo podkopává i ten zbytek důstojnosti..

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem se díval na rozhovor po zápase s Zavadilem a on fetuje? Že byli v 1.poločase i lepším týmem?

Reagovat
Puskas

Na isportu v sestřihu zas říkali, že se oba týmy po pauze zvedly...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde já to žiju..

Reagovat
Puskas

Taky se ptám. Já viděl bídu, fandění slaboučké, ale dozvím se,že se hrál pomalu zápas roku a v ochozech to bylo jak někde na Besiktasi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Zavadilovi se nediv, že se cítí jako na Besiktasi... u nás doma se na rozdíl od vás nefandí vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jelikžo v poločase byly střely na bránu 1:0 a na konci oba přes 5, tak co se ti nelíbí?

Reagovat
Shevchenko

To snad nemohl říct

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim idealni sestupujici. Snad to tak zustane

Reagovat
smazaný uživatel

Naser si

Reagovat
Liquid

Příbram se zachrání na úkor Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Ale místo Jihlavy klidně Budějky...

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasy liga celá v řiti

Reagovat
robbik

Po výsledcích obou nováčků, to pro nás byla velmi důležitá výhra!

Reagovat
Liquid

Sigma jede To asi málokdo čekal, že bude po 4.kole nejhorším z moravských celků ve 2.lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný výkon a 3 body Jihlava hrála fakt hrozně... S tímhle na záchranu nemůžou myslet. Vidlička v základu bude až do sestupu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Olomouc nic moc, na to že si tu člověk po sestupu četl, jak sestoupil tým s nejlepším kádrem v historii...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě naprosto nepochopitelná věc, na papíře vypadají jako jasný kandidát na postup z prvního místa a po čtyřech kolech jsou zatím třetí od konce. Nechápu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhlety jejich kekcy.. Jak maj nejlepší mládež, za rok pojedou na poháry, o rok později na titul, pak zas měli nejlepší sestupující kádr v historii..

Reagovat
monty25

Co se týče dnešních zápasů od 17 hodin, tak kromě Jablonce docela překvapivé výsledky...

Reagovat
Hector17

Jediná šance na záchranu Jihlavy je vyhazov Rady

Reagovat
smazaný uživatel

Snad uže ten Stárkov konečně spadne...

Reagovat
smazaný uživatel

Všeználci..... Příšti sezonu FCB na poháry

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.vetrnik.eu/

Tohle vypadá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

A jak vypadá marian staford kotlár na youtube

Reagovat
Posledni Kovboj

Na tohle neni co napsat. Ne ze by to bylo takovy argumentacni eso, proste je to tak neskutecne mimo, ze to cloveku sebere vitr z plachet.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Miguel19

Romera ještě větší fail jak minule..

Reagovat
PavlíčeQ

On chce vytvořit vlastní video s názvem: Jak nedát gól

Reagovat
smazaný uživatel

S Doležalem Pat a Mat

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ako hráva Machovec v Budejoviciach, podla štatistík aj dobre, neviem prečo ho u nás kedysi Hoftych odpísal

Reagovat
PavlíčeQ

Koukám, že Liberec už je 14.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to bylo? "To je tak, když se Střelnice přejmenuje na Chance arénu."

Reagovat
Sosi

Beránek jak žokej Váňa

Reagovat
djwenca

to vypadá, že Beránkovi nepadl Boudjemaa do oka....takovej super hráč a sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Sprintovat 60 metrů a pak zazdít přihrávku je jako chodit tejden do práce a pak si nejít pro vejplatu.

Reagovat
smazaný uživatel

Baéz to radši nechá došourat do auta, místo aby si to vzal a odcentroval

Reagovat
smazaný uživatel

Kur*a co ta Příbram? Žeby Jardovi došly groše???

Reagovat
Feind

snad, drzim palce, aby to letos konecne vyslo

Reagovat
Liquid

měli těžkej los, přivezli bod z Liberce kde měli vyhrát, dnes fakticky první zaváhání, brzy se rozjedou a v pohodě zachrání

Reagovat
Feind

neber nam nase nadeje

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, chraň buh!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

fakt neuvěřitelný, že slavie plná dřeváků a nejtechničtější hráč Boudjemaa sedí

Reagovat
adalbertus

Hradec Králové, Hradec Královééé

Reagovat
smazaný uživatel

Budete to mít těžký, ale fandím vám!!!

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Kang & Kodos

Baéz zase ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

Balaj jim tam chybí

Reagovat
smazaný uživatel

zase by tam jinak chyběl jeden defenzivní záložník. Vyber si. S Balajem by to taky mohlo být třeba 3:1 pro Plzeň

Reagovat
Sosi

Kdo by byl loni řekl, že před začátkem kvaldy bude mít ze všech levých záložníků nejlepší formu Pilař...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle kolo ukázalo v plné nahotě kurevskou nekvalitu naší ligy

Reagovat
smazaný uživatel

jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak, to se zase ozval nějakej "fanoušek"

Reagovat
TheAdy

co zápas, to chyba

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bylo to marný v PL, o tom žádná, ale zase tolik bych je nekritizoval. Pořád jsou v top3

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie zatím nehraje špatně, hrajou takový jednoduchý fotbal (v dobrým slova smyslu), ale s tím jejím hráčským materiálem je to asi jejich maximum. Pro Plzeň to bude ještě těžký zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

plzeňskej support zatim ubohost. jsem čekal, že budou aspoň trochu slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

Za tvůj výběr klubů a reprezentací.

Reagovat
smazaný uživatel

chybí mu tam MIKA Jerevan

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak to je trapný.

Reagovat
db18

na to kolik nás bylo to byla bída

Reagovat
REPLIKATOR

Procházka

Reagovat
Sosi

Dobrej fotbalista ví, kdy může při pádu zahrát nekontrolovatelný pád a sejmout beztrestně soupeře

Reagovat
REPLIKATOR

Au

Reagovat
Feind

ten limbersky je jinaci kopejtko

Reagovat
REPLIKATOR

Dvojí metr. Zelinka

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen si tri body dnes neodveze je to tragedie

Reagovat
monty25

Monča Čuhelová

Jak řekl Bosák: "Za ní míří zpovídaní fotbalisté rádi."

Reagovat
HorajzmAmmann

Nevim co bych jim na takový otázky odpovídal Uplně bych ty poločasový rozhovory zrušil

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář si to docela užil.

Reagovat
smazaný uživatel

Chalani, čo tu bolo novýho? Odskočil jsem si na AMON AMARTH

Reagovat
adalbertus

dítmetal nebrat,

Reagovat
smazaný uživatel

Brát, ja to obměňuju. Sabaton, Hammerfall, DIO, UFO, Uriah Heep, Guns n´roses , Rush atd!!! Pardon Judas Priest a Manowar!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

Sabaton, Manowar i když já mám rád Hellowen, Scorpions a samozřejmě Metallica ... to je ale trošku jiný druh muziky

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak jsem hodně zvědavý na reprezentaci Vubec nevím jak bych to poskládal. Pilař maximálně, jinak ze Sparty nikdo, další z ligy nikdo. Rosický, Čech sedí. Ostatní v zahraničí taky nevím.

Reagovat
Sosi

Pilař, Limba, místo Tecla Chramostu... Hlavně ne ty sparťanský lamy Hušbauer, Dočkal, Krejčí

Reagovat
HorajzmAmmann

Krejčí na toho jsem zapoměl. Toho bych určitě vzal + Kadeřábek. To jsou 3 hráči :-D

Reagovat
Rarášek

Kadeřábek, Krejčí, Pilař(napravo..) Holek, Čech, Rosa, Limberský, Petrák, Plašil , Rozehnal klidně .. Ale moc toho není no

Reagovat
HorajzmAmmann

Ještě Kopic ! No ono to možná nějak pujde

Reagovat
Rarášek

On i ten Necid, kdyby hrál jako proti spartě .. Darida, Krmaše bych vzal

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyby no Ale jako proti Spartě jsem ho nepoznával... Dám mu čas ...

Reagovat
PavlíčeQ

Hübschman nic?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten je tragickej ...sorry Na Ukrajině těžil ze spoluhráčů (Mimochodem to je názor jednoho trenéra z Jbc )

Reagovat
PavlíčeQ

Ne není, možná v Plzni, kde hrál první zápas za nás a ještě po zranění, poslední 2 utkání ( Bohemka, Jihlava ) byl výbornej, sbírá míče s lehkostí a zrychluje pěkně hru.

Reagovat
HorajzmAmmann

čekal jsem víc

Reagovat
PavlíčeQ

A tys viděl zápas jen s Plzní, nebo ještě něco?

Reagovat
Rarášek

Abych se přiznal, viděl jsem jen jeden zabás jablek, ale asi jo.

Teď mě tak napadá, jak hraje Čelůstka,Pudil, Holenda

Reagovat
PavlíčeQ

A ještě klidně Pospíšil, zatím hraje výborně v Jablonci.

Reagovat
HorajzmAmmann

když už tak Pospíšil lávka - Kopic základ

Reagovat
smazaný uživatel

Pospíšil Určitě stojí za to vyzkoušet.

Reagovat
Rarášek

Po dnešku bych byl rozhdoně pro Latku, stejně jako naposled, když byl ve Slavii. Výbronej!

Reagovat
smazaný uživatel

Čelůstka trénuje s Olomoucí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Sparty určitě Kadeřábek, ten prakticky nemá konkurenci..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jednoznačně. Vzal bych i Krejčího. Když vezmu momentální hru Sparty tak Krejčí hraje skvěle.

Reagovat
HorajzmAmmann

jj psal sem to nahoře. Na ty dva jsem zapoměl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z ligy bude v útoku určitě Lafata, ačkoliv ta jeho forma je momentálně všelijaká. Každopádně to bude spíš jako takový backup za někoho ze zahraničí. Pilař předvádí solidní výkony, nejen dnes se Slávií, u něho to je asi jasný. Z Plzně tam bude ještě určitě Limberský, možná Hořava ale u něho popravdě nevím. Ze Sparty tam bude asi Kadeřábek, ale jak jsem už napsal, tam není nikdo v stoprocentní formě, takže i u něho je to otazný. Jak jsou na tom ostatní hráči z ligy nevím, kromě ACS a FCVP ostatní týmy nijak výrazně (myslím v TV) nesleduju, ale dle reakcí asi nikdo.

Reagovat
HorajzmAmmann

ostatní z ligy jak jsem psal nahoře tak mě se DLOUHODOBĚ líbí Kopic

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych nic nevymýšlel:

Cech- Kadeřábek, Sivok, Kadlec, Limberský- Darida, Hořava- Pilař, Rosický, Krejčí- Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Hloušek a Vydra a doufám že se ještě vrátí Kozák.

Reagovat
Sosi

Latka

Reagovat
smazaný uživatel

duo Latka Holek by bylo zajímavé

Reagovat
Losinho

Reagovat
Sosi

Dnes ty střely lítají jak na umělce

Reagovat
HorajzmAmmann

špatnej míč !

Reagovat
Sosi

Nedal teď rukou 2x po sobě?

Reagovat
Miguel19

Jasná penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baéz je hrozný

Reagovat
Miguel19

Ten Zelinka je neskutečný tragéd. Minimálně 2 odpuštěné karty, jasná penalta a teďka je mu u prdele, že zeď je o 2 metry blíž..

Reagovat
PavlíčeQ

Pelta ven, to tu dlouho nebylo

Reagovat
HorajzmAmmann

je to na každým zápase, akorát o tom nepíšou media ...

Reagovat
PavlíčeQ

ale už to není tak častý, sleduju hodně zápasů a je to spíš už jen vyjímečně.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale vždycky se sem tam něco zařve, udělá choreo a podobně ... rozhodně bych neřekl že to tady dlouho nebylo

Reagovat
PavlíčeQ

Není prostě v takovým měřítku, jako v minulý sezóně kdy to skandovali všichni celej zápas pomalu, teď je toho míň.

Reagovat
HorajzmAmmann

to jo ...

Reagovat
Wat

Příště povinný 3 body proti Budějkám, jinak už to bude hooodně v prdeli.

Reagovat
Sosi

BAkošu, ty jsi kokot... Pokurvíš, co můžeš... Co jim Tecl udělal, je teplej nebo co?

Reagovat
puji

Prave, ze neni.

Reagovat
Miguel19

Bakoš. Přijde, první kontakt námaz, ze kterého je roh a následně má v piči nějaký bránění..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ta Slavie je letos vtipna, vylozene jak slepej k houslim

Reagovat
Feind

vtipne bude az bude hrat pohary sparta plzen bolka teplice slavia?

nebrat jako poradi

Reagovat
Godwinson

Bylo by dost smutne, kdyby melo tohle hrat pohary :)

Reagovat
Feind

nojo, ale nedivil bych se :D liberec uz se letos asi nezvedne, dukle neverim, tak jedine jabko.

Reagovat
PavlíčeQ

Jabko

Reagovat
Godwinson

Jablonec, doufejme. Slavii se ta haluz v kombinaci s chybami sudich vecne drzet nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsí by bylo:1Plzen 2Sparta 3Teplice 4Apple vitez poharu? to snad radši nikdo

Reagovat
Greny

Kdo toho Bakoše furt cpe na hřiště ? to je hrůza .. vždyť tam jsou mladší vidí to všichni jen trenéři Plzně ne ... tam něco smrdí

Reagovat
HorajzmAmmann

Bosák bude mít tichou domácnost za tyhle hlášky

Reagovat
dantetomas

Bude moct podrbat akurat tak macku

Reagovat
Posledni Kovboj

co rek?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco ve smyslu, že je v rozporu s rovnoprávností, když se v kotli svlíkaj do půl těla jen chlapi.

Ale mám dojem, že něco v podprdě jsem tam poskakovat zahlídnu. Tak snad příště, Míro.

Reagovat
Posledni Kovboj

thx

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Petrzela taky pokurvi kazdou akci, to je hrozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dost se mu toho taky povede a pořád dokáže rozhodnout zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek ven! Proč tam pořád cpe ty tragédy Hubníka, Bakoše a Vaňka? Oh wait.. Šádek ven

Reagovat
dantetomas

Aldo po prestupe zatial nesklamal - 5. zapas a 4. zlta. To ani v AS takto nevalel. A Bosak ceckov sa mu zachcelo, betarovi

Reagovat
HorajzmAmmann

A tak kdo by se nekoukl třeba na zprávy s Czadernovou nahoře bez vid

Reagovat
dantetomas

Kto je ta Czadaco?

Reagovat
HorajzmAmmann

kunda jak cyp

Reagovat
Feind

taky mi prisla lepsi nez ty overrated blondyny tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

žlto-modrým to ide rovnako u vás aj u nás

Reagovat
Sosi

Normální člověk by řekl - přestřelil. Zelenka říká - nejdřív střela stoupala, ale pak nestihla klesnout

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb, měl jsem vyběhnout dýl!

Reagovat
Sosi

Ale je vidět, že Bakoš umí pořád rozhodovat zápasy

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Baéz je na vyloučení každej zápas... Já bych mu dal druhou žlutou už za to, jak 10 minut zpátky se nechal odnést na nosítkách, jen je položili, tak vyskočil a chtěl jít hrát...

Reagovat
PavlíčeQ

Počet žlutých karet po 5 kolech:

Baéz - 4

Jablonec - 2

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle hráči do toho vnášejí ty správné emoce. Já bych ho...!

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrozna individualni technicka nekvalita.hodne stastny zapas a jsem zvedavej jak dlouho to takhle utahnou. oproti minuly sezone hodne velky posun ale bojovnost taky nebude stacit naporad

Reagovat
HorajzmAmmann

SKS gratulace Sparta i Plzen poraženy od Slávie a Baníku

Reagovat
Sosi

Jak tu někdo řešil reprezentanty - jednoznačně Latka, stoper č. 1

Reagovat
smazaný uživatel

Č. 2 Fůra lidí by tam cpala Kalase, ale dyť ten klouček ani nehraje v Kölnu, na áčko reprezentace momentálně rozhodně nemá.

Reagovat
Godwinson

Hrubes ale perfektni

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Feind

chudak peta uz nebude chytat ani v repre, ale snad zustane, muze hrubesovi predat spoustu zkusenosti a vrba bude rad, ze ma 2 kvalitni golmany

Reagovat
smazaný uživatel

A všichni budou rádi, že bude další příval článků od čtk, jak to Péťa Čechů snáší, že je to profesionální profesionál a po telefonu učí Hrubeše backflipy

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PavlíčeQ

Čuhelová, prej boj o titul

Reagovat
SIRBRANIKE

Nádhera

Reagovat
Sandstorm

Zelenko ty sešívanej blbečku. Slávie dneska měla enormní štěstí. Hrála svojí tradiční sračku. Plzeň spálila někoholik tutovek. On ten vocas si snad myslí, že si Slávia tři body zasloužila kvůli srdíčku a ještě to v tom smyslu řekne do televize. Jak může takový člověk komentovat zrovna tento zápas?

Reagovat
HorajzmAmmann

důležitý jsou body !

Reagovat
Sandstorm

A slávistické srdíčko!

Reagovat
smazaný uživatel

Sešívky takový štěstí nebudou mít dlouho.

Reagovat
Sandstorm

No jasně, že nebudou. Dnes bylo vidět, jak jim chybí kvalita. To slavistický srdíčko nezachrání, až přestane fungovat štěstíčko. Pochybuju, že z toho budou poháry a někdo už v souvislosti s nima mluví o titulu...

Reagovat
smazaný uživatel

a to kdo konkrétně?

Reagovat
Losinho

To ale v podstatě jenom novináři, od 90 % slávistů tohle neuslyšíš.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Zase to posrali Slováci. Klasika..konečně se zbavíme Duriše, tak to začne srát Bakoš.

A Bolek by měl jít taky do brány..

Reagovat
Sandstorm

Tecl je tedy asi opravdu až třetím útočníkem. Fakt nechápu, jak může mít před ním přednost i Bakoš. Hubník klasicky tragický. Toho už nemůžu ani vidět. Dneska sme prostě neproměňovali šance. Jo Bolek by si šanci zasloužil.

Reagovat
j_mrazik

Ďuriš dal za vás tolik důležitejch gólů z hovna....

Reagovat
Miguel19

A je konečně pryč. Ještě Bakoš.

Reagovat
smazaný uživatel

Baez aby mel nekdo po peti kolech 4 zlute a stal jeden mac... to sem jeste nevidel.

Reagovat
diskoschlampe

Jeden z dvojce Vácha, Sackey už to určitě zažili. :D

Reagovat
Sandstorm

Tak jede si svoji klasiku. Ten bude stát každý pátý zápas....

Reagovat
db18

každý 4.

Reagovat
db18

vlastně ne... já myslel po každym 4 - a to je to co si napsal

Reagovat
smazaný uživatel

ale u něj se spíš divím, že ještě nemá žádnou redku

Reagovat
smazaný uživatel

u něho je celkem pravděpodobný, že ani žádnou nedostane... ten typ hráče, kterej se po kartě stane klidným beránkem..

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel to byl ňákej gold

Reagovat
smazaný uživatel

Může mě nějakej Slávista říct, proč nehraje Boudjeema? Na jaře se o něm mluvilo jako o hvězdě, párkrát sem ho i viděl a hrál pěkně.. a teď je na lávce

Reagovat
HorajzmAmmann

taky to nechápu. Ale zatím to vychází i bez něj tak to nechává. Myslím, že i Petr hrál za Slovácko fakt dobře a v SKS nic ...

Reagovat
Bosko

Tak ve Slavii Petr odehrál jeden poločas na Slovácku a teď deset minut s Plzní.To je brzo ještě soudit.Prostě teď dostávaj přednost jiný

Reagovat
smazaný uživatel

to je jednoduchý ...12 bodů z 15 a s přehledem druhej nejlepší útok ...taky bych ho rád viděl, ale momentálně není proč...

Reagovat
smazaný uživatel

On byl zraněnej ne?

Reagovat
Bosko

Asi se nevejde do sestavy.Pokud by dneska měl hrát, tak asi na postu Zmrhala (když už tam nehrál Balaj).A vzhledem k tomu, že Zmrhal má teď formu, tak ho jen tak neposadí.Boudjemaa hrál v Teplicích a bylo vidět, že chce Beránkovi ukázat, že na to má.Hodně se snažil a hrál dobře.

Reagovat
j_mrazik

Slávia se opět vrátila na čelo ligy. To už nemůže být náhoda.

Reagovat
HorajzmAmmann

Latka to zvednul neskutečně !!!!

Reagovat
Sandstorm

Náhoda to není. Je to štěstíčko plus slávistické srdíčko.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak loni. Po pár zápasech plný huby pohárů, ale pak přišlo vystřízlivění. I teď je ten tým na úrovni Slovácka nebo Dukly, 6. - 10. místo je jistota.

Reagovat
vanGomm

Loni měla Slavia po 5 kolech 4 body 1 1 3 5:13.Letos 12 bodů 4 0 1 11:5.Takže dost podstatný rozdíl.Jest-li šla Slavia o tolik nahoru,nebo liga naopak dolu.To je otázkou.Podle mého názoru od každého něco.Zatím.Uvidíme jak bude vypadat tabulka řekněme po 15 kolech.Pak se přece jen více uvidí,jak na tom ten který tým bude.Npř. Sport před zahájením ligi tipoval 1.Sparta 2.Plzeň 3.Jablonec.Sestup Hradec a Budějovice.Slavia by podle nich měla skončit na 9.místě.

Reagovat
vanGomm

ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Zase bych to nějak nesváděl na ligu. Tady to je vždycky celkem vyrovnaný a 2-3 dobré posily můžou vyšvihnout celek hodně vysoko. Navíc ještě není ani dohraný 5. kolo. Udržet výkonnost tak dlouho je těžký. Často se stává, že na podzim vypadá na titul tým, co by to do něj nikdo neřekl a pak jim dojde dech

Reagovat
bayern987

Reagovat
j_mrazik

Ale pořád mi těch 11 tisíc na Slávii proti kvalitnímu mančaftu v pěknej čas v sobotu přijde málo.

Reagovat
HorajzmAmmann

11 000 je solidních

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej čas bych úplně neříkal ...nebyl jsem tam, protože první, co by mi jelo domů, byl vlak někdy v pět ráno, to by se ten výlet pěkně prodražil při oslavě někde v nonstopu

Reagovat
j_mrazik

Já to bral tak, že máš v okolí skoro 2 miliony lidí, pro který se dostat domů MHD + okolními spoji není problém.

Reagovat
smazaný uživatel

2 miliony možná tak o všední dny. Takhle v létě o víkendu tam nebude ani milion.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kotel SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Koubkovi se toho dneska fakt moc vytknout nedá. Snad jenom střídání Bakoše.

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník v základu už je druhej fail. A to že Koubek lezl do Plzně třetí. Nevim jak tobě, ale mě to přijde jako dost failů na to, aby odstoupil.

Reagovat
Sandstorm

Hubník je fail. Ale toho tam cpal i Uhrin. Měl přijít nový stoper a s Hubníkem se neměla prodlužovat smlouva. Dokud se nevrátí Čišovský, tak hold bude hrát Hubník. Za to Koubek fakt moc nemůže.

Jo Koubek by měl za to, že si ho vybralo vedení rezignovat. Ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Může za to ze dvou důvodů.

Vedení Plzně si ho klidně mohlo vybrat. A u toho by to skončilo, kdyby s ní smlouvu nepodepsal.

A druhej důvod je ten, že si nechá srát od Šádka na hlavu a cpe tam víceméně to samý bez formy, co musel i Uhrin.

Je to průměrnej trenér a v tak vznešenym klubu, jakym Plzeň bezpochyby je, nemá absolutně co pohledávat. Do Vánoc je pryč.

Reagovat
Liquid

Hubník by už neměl hrát v 1.lize vůbec, nevím co na něm viděl Uhrin a teď Koubek, je to sráč, kurví co může, dnes klidně mohl dostat červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to ne. Musel tam jít nějaký silnější útočník a Wágner holt kope v Boleslavi.

Reagovat
Sandstorm

Přesně no. Wágner by byl právě pro takový utkání jako dnes ideální. To je další průser našeho vedení, že ho poslali hostovat. Celej Šádek už mi začíná pěkně srát.

Reagovat
Bosko

Nedá, Plzeň hrála dobře.Slavia měla potřebnou dávku štěstí a skvělýho Hrubeše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
db18

(nehledě na výsledek)

Reagovat
smazaný uživatel

proc?Plzen hrala dobře mela i smulu 1tyč 1břevno 2nitransky na čaře a slavia 1strela za 2poločas a gol ale to uz jsme zvyklí u predchozich 4 zapasu

Reagovat
C-M@ster

Jak je možný, že třeba Slavia hraje hovno a pak se zvedne do pár sezón a Zbrojovka se čachtá ve sračkách XY let?

Reagovat
smazaný uživatel

To nejde srovnávat. Kvalita hráčů Slávie je úplně někde jinde než kvalita hráčů Zbrojovky.

Reagovat
C-M@ster

Jinde? Já to nemám tak nasledované, Zbrojovku jsem teď v TV viděl po dlouhé době... ale jde mi obecně o to, že Slavia zadlužená... a zas je nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moc je Slávia zadlužená nevím, ale v poslední době mohutně posiluje. Latka, Bílek, Piták, Boudjemaa, Balaj, Petr... žádní takoví hráči do Zbrojovky nechodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia se aspoň snaží přivést nějaký posily, ikdyž jim to roky nevycházelo.

Reagovat
Bosko

Přiznejme si, že fotbalově Slavia nemá na to, aby na potkání porážela a přehrávala kluby jako Plzeň.Kdyby Plzeň v závěru dala dva nebo tři goly, nemohli bysme se divit.Ale i kdyby to otočila, byl bych spokojenej, protože to slávistický nasazení, ta týmovost a odhodlání to je něco, na co jsme my slávisti loni čekali marně.Hráči makali, běhali, padali do střel anebo zasáhnul skvělej Hrubeš.Plzeň si prohrát nezasloužila, hrála dobře, ale tyhle tři body mě neskutečně těšej.Jen mě mrzí, že dneska jsem do Edenu nemohl, už proti Liberci byla atmosféra skvělá a dneska musela bejt ještě lepší

Reagovat
Bosko

Dneska sem po dlouhý době sledoval ligu v TV a moc nechápu, proč jsou některý pořád unešený z tý Čuhelový.Žádná krasavice to není a ještě má blbý otázky viz. "Kdy vám kouč Beránek dovolí mluvit o titulu?"

Reagovat
C-M@ster

mně taky nepříjde nějak super pěkná, hodila by se mi k Horváthovi do páru

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bosko

No ona chodila se Švancarou (nebo pořád chodí) To byl asi jeden ze Švancarovo vtípků

Reagovat
smazaný uživatel

První věta

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná jeden vtip, který už jsem před nějakou dobou někde četl: Víš, proč má P. Horváth od trenéra zakázáno se během zápasu smát ?

Reagovat
C-M@ster

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No co se divíš, je tady i dost puberťáků, co cákaj ze všeho, co má jen trochu delší vlasy.

Hoď sem fotku svý matky, pod ní číslo a je víc než jasný, že telefon se jí na dlouhou dobu nezastaví.

Reagovat
Bosko

Reagovat
Miguel19

Mně připomíná tu patoložku z Kriminálky Miami...akorát je trochu světlejší. Taková klisnička..

Reagovat
Bosko

Trochu světlejší

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu víc světlejší

http://bit.ly/1l3WT7G

Reagovat
smazaný uživatel

jako nadprůměr, ale pořád tady o ní psát... A to počkej, až tu přijde monty nebo jaký má nick

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty ostatní reportérky jsou pro tebe asi zajímavější, no. Třeba taková Kalousová!

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se taky ta Čuhelová moc nelíbí...Když už, tak u mě vede ta Vykydalová ze Sportu, ta blondcka...

Reagovat
taws

mám to stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to je strašná pipina.. Jestli jsi teda viděl reportáž ze zápasu baník- Sparta..

Reagovat
Puskas

Já ji pořádně slyšel v sobotu: Co říkáte na to, že jste spadli z 1. příčky, mrzí to moc?

Reagovat
smazaný uživatel

No, už to video nemůžu najít, ale ona prostě chodila po stadionu a posuzovala atmosféru a měla strašně hrozné kecy..

Reagovat
frankiefcb

to byla tragédie.

Reagovat
frankiefcb

Čuhelová je taková normální sympatická, bloncka je sice krásná, ale působí hrozně idiotsky. To je mi milejší Monča.

Reagovat
smazaný uživatel

3 nejlepší : Hrubeš, Zmrhal, Černý(ten konečně fotbal bere trošku vážně, ukazuje, že z něj mohl bejt fakt tahoun, škoda těch ztracenejch let, jak zranění, tak lehkomyslnost. Dřív nedohrával situace, dneska se tam rve s Kolářem ) 3 nejhorší: Juhar, Baez, Dobrotka (tomu se omlouvám, ale už minulou sezonu bych ho poslal někam pryč, nelibí se mi styl jeho hry, většina hráčů z dorostu by tam zahrála pomalu to samý a třeba takovej Kotiš z HK, by zahrál 100x líp. k Baezovi...toho prostě musíš milovat nebo nenávidět...fotbalista to neni zlej, ale někdy se fakt divíš, co dokáže udělat. Ale zase lepší než Dobrotka

Reagovat
Bosko

Baez tam pár situací odehrál celkem dobře.Podle mě se ještě rozehraje.Ani mi nevaděj ty žlutý karty za fauly, on do těch soubojů chodí na 100% , někdy udělá výbornej zákrok a někdy to prostě nevýjde.Ale co mi vadí jsou ty jeho věčný kecy na rozhodčího, to by si měl odpustit.

S Černým souhlas, je skvělej, v 90. minutě má fyzičku jako na začátku.A pochválil bych i Nitrianskýho, 2x vykopával míč z brankový čáry

Reagovat
smazaný uživatel

Hele k Nitranskýmu jsem nechtěl nic psát, protože kromě tohodle tam měl pár totálních kokotin zase, ale dneska ten výkon týmu byl fajn. Po dlouhý době jsem měl zase takovej pocit, že máme co ztratit. A to mě baví Baez do toho vnáší něco, co nemá žádnej tým v SL no, takže ho taky cením, narozdíl od Dobrotky

Reagovat
Bosko

Dobrotka je takovej nemastnej neslanej.Jak by taky ne, když jeden zápas odehraje a další tři stojí kvůli zranění?Vůbec se mi nelíbí a v současný době nevidím nic, čím by mohl Slavii pomoct.To radši ať místo něj dostává šanci Kodr, i když ten může hrát jen stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. At se vratí domů. Sice třeba mohl bejt dobrej, ale rozhodně není. I když možná kvůli zranění, ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se brzo vrátí Holek, tak by byla stoperská dvojice Holek - Latka fakt zajímavá :) Teda asi ne fotbalově, nemyslím si, že by to byla nejlepší možnost, ale už z principu je to zajímavé :)

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Plzně, to je na dlouhý kecky. Snad by ji ten restard v divizi nakopl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ice bucket i v ČT Luhový tak alespon to trošku opepřili, ty stereotypní studia. Plus i ty nový Extra jsou fajn.

Reagovat
PavlíčeQ

a nominace Křetínskýho a Paclíka, to jsem na ně zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nich pokropí Peltu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Pelta poté zase je...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná trapárna..

Reagovat
dantetomas

Popravde je CT, co sa tyka pokrytia futbalovej ligy, na tom vyborne. Extra sa mi paci (aj ked Zavadil za Luzankami bol trapny a ten moderator v tom svetri mal tiez svoje muchy), je to robene celkom zaujimavou formou. Tri zapasy nazivo za vikend tiez nie su malo (az teda na Cslaplara, Karocha, Vlaska a im podobnym) a k tomu Dohrano. To je slusna prezentacia ligy, porovnatelny s inymi vyspelymi sutazami a hlavne na neplatenom programe. A myslim, ze aj to pomaha vasej lige smerom hore. Najma ak to vsetko porovnam so slovenskou ligou, kde polovica timov hra na zrucaninach, kde nie je ani miesto pre kameru. A vlastne tu ani netreba, pretoze o prenosy z nasej ligy sa biju vsetky TV - ani jedna ju nechce. CT by som kritizoval fakt len za vyber niektorych komentatorov a "expertov". Inak je to cele na vybornej urovni a uprimne vam to zavidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Ty moderátoři jsou někteří úplně mimo i fotbalově a otázky tomu někdy odpovídají. Udělal bych nějakou soutěž jako bylo Superstar, ale bylo by to o fotbale o výběru lidí na tyhle pozice, komentátor, moderátor, třeba i expert. Myslím si, že by to bylo zajímavý a nejen pro fotbalový fanoušky, který by si nakonec nemohli stěžovat, kdo to zase komentuje. Ale chtělo by to nějakou čerstvost a zpestření. A hlavně vědomosti o fotbale, neříkat pořád to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Losinho

Paráda, Plzeň sice o dost lepší, ale tou bojovností jsme to urvali. Hlavně zůstat nohama na zemi, ať to v Bolce nevypadá jako v Teplicích.

Hrubeš MOTM, klobouček.

A těším se na exhibici s Hajdukem, snad přijde dost lidí. Ať žije Slavie, Hajduk živi vječno!

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hrubeš

Reagovat
hrundy

Urvaný tři body, ubránit všech 12 hráčů plísně asi nebyla prdel, ale zvládlo se to... Jinak Pilařovi a Petrželovi bych prokop kolena za to věčný simulování, se fakt divim, že ani jeden nebyl schopnej se v německu prosadit...

Reagovat
smazaný uživatel

jj 12 hracu pritom ze jsme meli kopat penaltu..

Reagovat
hrundy

jedno rozhodnutí opačně, ikdyž z opakovaček nevim no možná bych se přiklonil k pětce, ale tak jasný to zas nebylo.. zbytek zápasu sry, ale tlačenka jak prase vrchol byla žlutá pro Baéze

Reagovat
Losinho

To byla dobrá šaškárna...hlavně sudí dobře stál, musel ten skok metr do vzduchu jasně vidět...nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

On jí dostal za kecy, ne za faul

Reagovat
Losinho

To odpískání faulu byla šaškárna.

Reagovat
Feind

jasny faul, ziskal nefer vyhodu, kdyz se pilar musel vyhybat kose

Reagovat
db18

...zákrok jsem neviděl, ale často se dává karta jen za úmysl, protože tam bylo riziko zranit hráče a šance na balon žádná, tak to asi byl i tenhle případ (resp. až tak mizivá šance na balon být nemohla, to by dostal kartu jen za ten faul)

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to říkali i potom ke konci buď Škoda nebo někdo na Škodu, že tam měla být karta za úmysl, i když se mu vyhl nakonec. To by bylo jednoduchý skákat do soubojů s tím, že buď uhne a máš míč nebo mu zlomíš nohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Baez si žlutou jednoznačně zasloužil, mu sečetl x-faulů dohromady. A pro mě i to na Pilaře byl faul, kdyby nenadskočil, tak tam kontakt je....

Reagovat
TheAdy

jenže takhle tam kontakt nebyl

Reagovat
*CZE*

Ty vole ty nenapadne otoceny auty a roh..klasika proste Pica damkova, pica damkova

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně 3!!!

Reagovat
Coutinho10

Dneska zase libovka...Eden se konecne stava pevnost a tak to ma bejt, proste jedeme spolecne dal SKS

Reagovat
Losinho

A Beránku, Juhara už nikdy nenech zahrávat standartky, je to fakt zoufalý.

Reagovat
Coutinho10

škoda, že si při děkovačce nešel taky sednout

Reagovat
smazaný uživatel

Když se podíváš na Nitru, tak si kolikrát taky musíš říct: kurva, on tam nedokopne?

Reagovat
Losinho

Jj, zatímco Juhar úspěšně překopává... Na tohle by se hodil Boudjemaa / Piták, popřípadě ať to rozehrává Vukadinovič.

Reagovat
Tochal

Zoufalý tak, že že tři letošních gólů ze standartek Bugár přihrál na dva.

Reagovat
Tochal

Bugár Juhar, autocorrecte!

Reagovat
*CZE*

Vubec nemuzu mluvit, ale neskutecna paráda zase!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutný, Když ta jejich Plzeňská šlápota po přecodu jim není schopná pohlídat i tu zasranou plichtu. To je asi konec Plzně

Reagovat
Gryphonheart

Ten Koubek je fakt neskutečnej tr...enér? Silný označení.. možná tak Radovi v něm roste vážná konkurence o největšího losera ligy..

Reagovat
db18

Kopeme milion standartních situací, žádná nenajde hlavu soupeře - řešení? Pošleme tam Bakoše... i když je na lavičce Horváth s Kovaříkem, kde hlavně druhý má skvělý centry a minule se proti Slavii zrovna z přímáku i trefil

Když už se ve vápně dostane střelec k balonu, tak je to bídně zahozená šance - řešení? Tecl, který je v zakonečení neskutečně nejistý

Jinak rozhovory jsem samozřejmě neslyšel, takže - brečel Koubek, že jsme nekopali penaltu?

a Baez 4. zápas, 4. žlutá

support nic moc, z takového počtu bych čekal víc, povedený bylo až pozápasové krácení čekací doby, než nás pustí

Reagovat
Trand

Koubek nebrečel, mluvil o individuálních chybách hráčů, ale uznal, že Slavia si to zasloužila a že podali bojovnější výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nepřijde tak špatný nenajít hlavu soupeře ze standartky

Reagovat
db18

*nenašli nic než hlavu soupeře

Reagovat
TheAdy

baez má žlutou protože ten váš Pilař udělal to co umí nejlíp..simuloval

Reagovat
smazaný uživatel

Nesimuloval, už minule jsem tu psal, že ho chápu. Mít rok zranění a to dvakrát za sebou, tak prostě taky preventivně uhneš. A že ho netrefil, protože se vyhnul? Vždyt šel Baez jasně po Pilařovi. A taky chápu celkově to "připískávání" Plzni. Rozhodčí prostě chrání hráče. Hráli jsme na hranici a kolikrát tam naši hráči chodili tak, že by Plzenaci dohrali tak 3, kdyby je rozhodčí trošku nechránil a nás nekrotil. Jediný, co mi vadilo, byl Kolář. Hraje super a pak tam v 75 sestřelí Baeze zezadu, ješte takovym tim hnusnym faulem, že ho kopne do jedný nohy aby si on sám kopnul do druhý. Jinak rozhodčí zápas zvládal.

Reagovat
Miguel19

Baez jí hlavně dostal za kecy..

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostal ji za kecy, ale za zákrok. Když se na to podíváš, tak ten rozhodčí tu kartu vytáhl dřív, než stihl Baéz něco říct.

Reagovat
Losinho

Pátý zápas! Poločas odehrál už na Slovácku. Tak z něj nedělej prase, buď tak hodnej

Reagovat
Mada

Reagovat
Pony Slaystation

Gratulace židům, nebyli jsme lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže trošku hodnocení s odstupem. 1-10 (10 je nejvíc)

Hrubeš 9-paráda, ty zákroky po zemi, na to že je tak vysokej, má spodek neskutečně pokrytej, plus vybíhání taky už předvedl. Navíc je vidět, že je to super kluk do kabiny.

Nitra 6- má rychlost asi největší z týmu, ale pozičně to kolikrát úplně zazdí. Včera to vyrovnal tím, že si dvakrát zahrál na brankáře

Latka 8 - dobrej výkon, je už pomalejší než býval, ale bojovník a dirigent paráda. Jsem rád, že se vrátil. Akorát je kolikrát fakt dost agresivní, Jednou tam vzal za hlavu Chramostu a jednou tam wrestlingově hodil s Kolářem.

Bílek 8 - před sezonou jsem si říkal, co to je za posilu. Ale tím jak hraje a vyjadřují se o něm hráči i on sám do televize, jsem si ho hrozně oblíbil. Včera to samé, co Latka.

Juhar 5- to není obránce. je to vidět. A když se k tomu přidá skvěle rychlostně vybavenej Petržela, kterej ještě nepříjemně motá nohy a nebojí se mu utéct, tak má fakt mega problémy. Ale nikdo jinej neni a je to hráč, kterej se pere jak může.

Gecov 5,5 - když si vezmu, že hrál poprví tak dobrý. Tady se mi líbí snad poprvé Beránek. Zapojuje dost hráčů a všichni jsou součástí týmu. To by mohlo fungovat

Baez 6 - Když jsem sledoval Gattusa ve "vrcholné" sestřelovací a faulovací době, netušil jsem, že za pár let tu bude lepší řízek. A to už vůbec ne ve SKS...Včera zkazil hodně přihrávek, ale taky zastavil hodně protiútoků a několikrát zrychlil přenesením hru. Žlutá je jeho klasika a za to ho neodsuzuju, je to jeho styl hry. A je vidět, že mu to není jedno.

Vuki 6 - škoda šance, kterou nedal, Limbu prvních 15 minut trápil, ale pak se ukázalo, co jsem říkal, je rychlej, ale kolikrát si tam nedá tělo nebo nemá koule jít do souboje, kterej by třeba i vyhrál. Doufám, že se z něj typologicky stane jinej hráč než je Dočkal.

Zmrhal 9 - tam prostě vidím progres, rychlostně mnohem lepší než minulé sezony, dovolí si, běhá dopředu dozadu, dává goly, přihrává s jistotou.

Černý 8 - Míňa se mi včera líbil nejvíc i když nemá nejvyšší známku. Ten kluk je úplně jinej než býval. Teď se rve, kolikrát se vrátí za Juhara třeba až do vápna, v 93 si klidně dá sprint půlku hřiště a v rychlosti, jako by byla první minuta. Bojuje a je fotbalovej, Takovej náš poctivější Petržela

Škoda 8 - snažil se být pořád nebezpečnej, posledních 25 minut odkopávaná, tak si moc nezahrál, ale když už se dostal k míči, tak nezkazil !!! Vybojoval faul, nebo podržel a dal to spoluhráči.

Dobrotka 5- nechci ho nějak podcenovat, ale mě se nelíbil nikdy a asi si mě už nezíská, hráč, místo kterého tam radši uvidím kluky z juniorky....

Petra a Kodra nehodnotím

Reagovat
Losinho

Dobrotka je prostě stoper, to se nedá nic dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

I tak se mi nelíbil nikdy ani ne stoperovi. I když je to třeba subjektivní, tak já ho moc nemusím a nezdá se mi, že by to byl hráč pro první půlku týmů v SL. I když já jsem říkal, že 8-10 místo by bylo parádní, tak samozřejmě si budu přát víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já se taky přidám s názorem. Dobrotka podle mě je (odečtu - li početnost zranění) jeden z nejlepších stoperů v SL. Hraje s velkým klidem, rozvahou a navíc má dobrou rozehrávku. Chápu, že na DM to není ono, ale jako stoper je výborný.

Reagovat
Losinho

Jj, post stopera máme dobře vyřešený, ale chce to krajní beky.

Reagovat
Bosko

Bílek se mi neskutečně líbí Před sezonou ten příchod hodně lidí kritizovalo ale já mu věřil, protože to je hráč kterej má velký zkušenosti i z Německa.Ale v prvním zápase mě hodně zklamal, na Slovácku hrál příšerně, tak sem se bál, co bude příště.Jenže už od druhýho zápasu hraje neuvěřitelně jistě a s přehledem.Dobrá posila zatím.

Jihar byl mizernej už v Teplicích, přes jeho stranu chodí hodně akcí.I když ví, že má proti sobě rychlý hráče, tak se klidně vysune hodně dopředu a pak se nestíhá vracet.Potřebujeme pořádnýho beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvilkova zalezitost...

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek měl podle mě hodně špatný obutí první poločas, bylo vidět jako se klouže po trávě. Divil jsem se, že se nepřezuje. A v Teplicích to bylo jasně špatně nastavená taktika, což se do druhýho poločasu změnilo a hrálo se podobně jako teď s Plzní. Ale co, nemusí to být první flek, ale s touhle hrou nemám problém a dokonce to konečně ve mě vyvolává napětí, jak to dopadne.

Reagovat
Kepy_FCB

Kam se ten žid sere...?? ?

Reagovat
Kepy_FCB

OLOMOUC

vyžerte si to vševědi z Hané

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěli hrát o postup a budou rádi,když se zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

bojuju s tím, ale tak dám ti ten palec jednou no...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Hrubý, Piták, Mičola ? Byl jsem nějakou dobu mimo fotbalové dění.

Reagovat
Bosko

Piták dneska nehrál od začátku sezony poprvé, většinou zatím ale vždycky jen střídal.Mičola je zraněnej hodně dlouho, už aspoň rok nehraje.A Hrubý je v juniorce.Na první ligu moc neměl, loni se z něj některý div nepodělali, přitom to byl průměr.Má ještě čas.Četl jsem rozhovor s Ličkou a ten říkal, že ten holandskej kašpar měl od rusáků nakázáno koho stavět, aby se zvýšila jeho cena a oni ho mohli prodat.To byl podle mě případ právě Hrubýho

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm a já doufal, že Hrubý by mohl být něco jako v hokejové Slávce Hertl . Zatím to klape, tak není moc důvod to měnit ale Pitáka a Boudjemu bych viděl na hřišti rád.

Reagovat
Losinho

Hrubý neni zas tak špatnej, podle mě by rozhodně nebyl horší než třeba Gecov. Piták i Boudjemaa měli zranění, teď už jsou oba OK, ale jednak se daří a navíc proti top týmům jsou oba většinou k ničemu...

Reagovat
smazaný uživatel

V těch prvních zápasech patřil Hrubý k nejlepším. Jeho forma ale postupně klesala až zapadl do šedého slávistického podprůměru. Piták je skvělý Beránkův žolík, který tým vždycky zvedne. Mičola rehabilituje a měl by být fit někdy v září.

Reagovat
salami

spíš se ptej proč nehrajou naši nejlepší hráči Boudjemaa s Balajem, Mičola je zraněnej, Hrubý v juniorce a z Pitáka je náhradník a tentokrát ho tam správně neposlal

Reagovat
božský John

Hmmm, z se mi ta tabulka docela libi, jeste pristi kolo porazit Rumuna a budu moc moc spoko

Reagovat
smazaný uživatel

"ablonec se kvůli zranění Tomáše Juna snaží co nejrychleji dotáhnout přestup reprezentanta Turkmenistánu Ruslana Mingazova z lotyšského týmu Skonto Riga, který se měl na Střelnici objevit už při startu soutěže, ale transfer se nakonec zadrhl."

Jak jste na něj přišli ?

Reagovat
PavlíčeQ

Šilhavýmu se prej líbil už když hrál Liberec s Rigou.

Reagovat
božský John

Vloni si docela vodil liberecaky v dresu skonta, jak pise Pavliceq

Co jsem cetl naposled v tydnu na fb, tak se resi akorat vizum, ale trva to, podle poslednich zprav by tu mel bejt tedka v novym tydnu. Jinak vypada fakt slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Je lepší vidět nahoře Slavii než třeba Boleslav,Jablonec či Teplice. Ale stejně nevěřím,že to vydrží až do konce ligy. Spíše bodu rádi,když budou v první polovině tabulky. Ale řídím se heslem,že pokud není první Baník,tak je mi celkem jedno,kdo ten titul udělá....hlavně ne Sparta. Ale TS včera nezklamala.

Reagovat
smazaný uživatel

proc se ti nelibi teplic?hrajou pekny fotbal chodi divaci pekne zazemí?

Reagovat
smazaný uživatel

O těch divácích bych se celekm hádal. Tam chodí,když se daří... Jediný akivní sektor je Sektor 15...

Reagovat
Agnar

Tak asi jako jinde. Je pravda, že lonská třetí návštěvnost byla poznamenaná uspěchy a aktivní hrou především cizinců, ale i v horších časech jsme na tom zas tak špatně co se týče návštěvnosti nebyli. Zkreslujícím faktorem je fakt ten stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Který je zrovna jeden z nejhezčích a nejlepších v lize.. Vždy se tam těším, když se jede na výjezd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vždycky tam šel slyšet snad jen hlasatel,jak řval: TEPLICE!!

Reagovat
Agnar

No jo to je taková epizoda Věř, že my taky z toho nejsme nadšení a kolikrát, když je hluché místo na stadioně, on se to snaží hecnout, tak se vždycky tak leknu, že se poleju skoro pivem Je to kašpar no

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Hlasatel v Teplicích je taky dobrá kapitola Tuším, že na Slovácku (?) mají zase hlasatele, který oznamuje i to, že domácí zahrávají rohový kop

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se učí od komentátorů v televizi. Mně by vůbec nevadilo, kdyby byli minutu zticha a nechali mě koukat na fotbal bez vyrušování.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sparta je těmi "posilami" rezesrána na kaši. Díky Nešpore, Breznaníku a tobě ty třetí debile, který mi ani nestojíš za vzpomínku na jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Breznaník dneska slušnej o proti předchozím zápasům. Konaté i Přikryl ještě daleko lepší. Ale ten střed zálohy Spartě prostě nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zas bylo ten Dočkal s tím dloubáčkem? To je pořád dokola ten hlavní problém Sparty. Místo rychlé jednoché kombinace pořád zkouší složité a pomalé "chytré" přihrávky.

Reagovat
osobnostx

Hmm.Je hodně těžké zvyknout si na umělý trávník...

Reagovat
Liquid

Reagovat
vinetou

Dukla zřejmě přivezla Holandský balony.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, teď to bude kvůli změnám v sestavě, byť ti hráči co normálně nehrají byli ze Sparťanů nejlepší.

Reagovat
Liquid

Jak zní ten sparťanský pokřik ? Vaše bída, naše radost ?! Se Zwolle 2:2 a Lavička pude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, jen ať pěkně postoupěj, aby se mohli na podzim víc soustředit na EL než na SL

Reagovat
HorajzmAmmann

5 zápasů 1 inkasovaný gol

Reagovat
GEGE

Ted uz chybi jen at ten Spartansky cirkus odvola Lavicku

Reagovat
Liquid

v pátek to snad nastane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Paráda

Reagovat
vrabejka

O to větší škoda, že Slovacko zavahalo s Hradcem, mohli mit stejně bodu jako PLzen

Reagovat
Shevchenko

Jejda komplikace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sledování dnešního zápasu mám tři zážitky:

1. Vlášek si jede svoje a někdy je to fakt na hlavu

2. Sudí si dneska taky chvílemi jel svoje a vůbec to nedávalo smysl

3. Sparta je víc mimo jak ti dva předchozí dohromady

Reagovat
HorajzmAmmann

Slavia jde do trháku ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. Jablonec ji do úniku jen tak nepustí.

Reagovat
Gywenn

Prohra Sparty vždycky potěší

Reagovat
C-M@ster

Sparta do EL a Lavička zůstane...

Jen škoda, že takhle nehráli i minulou sezónu, Plzeň by měla titul a se Švédama by nepadla.

Reagovat
smazaný uživatel

S Horvátem? To by dopadlo stejně.

Reagovat
db18

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta mi dělá v poslední době jen a jen radost....Konečně je to Sparta,která dělá radost většině fanouškům v lize....až na Spartany.

Reagovat
smazaný uživatel

dělal jsi nějaký průzkum ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dá se říct,že většina fanoušků ostatních rýmů Spartu nemusí...To není nic nového.

Reagovat
smazaný uživatel

týmů*

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to tak bude vypadat i ve čtvtek, tak mi to opravdu radost neudělá.

Reagovat
ronaldik

Statistici: Kdy Sparta naposledy prohrála dvakrát v řadě?

Reagovat
goodbay

2012 září Plzen, Lyon, Sigma

Reagovat
db18

No nevím, jak z tohohle chce Vrba postavit tým na Nizozemsko

Reagovat
smazaný uživatel

to bude šok až vyhrajeme :)

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí nebrat Matějovského a Horvátha a ono to půjde.

Reagovat
Liquid

+ Čech nechytá a Rosický nehraje vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna u těchle dvou hráčů je dobře že v klubu nehrají.

Reagovat
db18

nerozchytaný Čech je obrovská výhoda, vzhledem k tomu, že v repre si nějakou tu minelu čas od času neodpustí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by mě zajímalo, od kdy je výhodné, když hráč není vytížen zápasy a pouze trénuje...

Reagovat
db18

tak Rosa se nezraní, ať pak naskočí kdykoli, tak stejně je úplně jinde než zbytek týmu - jemu to zrovna nevadí, ale to je tak všechno

Reagovat
smazaný uživatel

No ve srovnání s naší výběrem je u nich vážně jedno, jestli hrají nebo ne, ale že by to bylo dobře? Ani si radši nechci představovat, kde by Rosický byl, nebýt zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

řek bych asi od desátého roku na top úrovni. Už jsou dost zkušení aby na ně nerozehranost neměla vliv a zápasové vytížení jim přinese akorát ztrátu motivace, únavu a možnost zranění.

Reagovat
db18

Co nerozehranost provede s gólmanem jsme viděli na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle si musím někam zapsat

Reagovat
db18

+ v BL hraje jen Darida, takže to bude nominace: Hübschman, Darida, Petrák, Čech, Rosický a pak lavička nebo mizerná forma

Reagovat
dantetomas

Ako je mozne, ze sa z timu, ktory odohral minulu sezonu v lige neskutocne sebavedomo, stane v priebehu leta parta trosecnikov, co si nedokazu nahrat? (zamerne prehanam). Muzstvo zostalo pohromade, dokonca prisli "posily". Ze by to vypadnutie z LM hracov natolko psychicky zdeptalo? Ak ano, tak je tam nieco velmi zle

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Neumí hrát pod tlakem. V podstatě celou sezónu všechno vyhrávali v klidu, nechodili do zápasů s tím, že musí a to se pak hraje jinak... + nehráli poháry

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že tomu tak je

Reagovat
goodbay

Tohle není možný, za 3 měsíce se změnit uplne k nepoznani. Zranění nejsou a odešel jen Vaclík.

Reagovat
Liquid

asi Vaclík tmelil (s)partu

Reagovat
rufus

Malmo, problém v hlavách..

Reagovat
goodbay

Jeden, dva zápasy beru, ale takovouhle holomajznu si nemůžou dovolit. To promin teda.

Reagovat
rufus

Všichni už se viděli přes Malmo ve čtvrtém předkole, dokonce možná už přímo v LM. A ještě se z toho neoklepali. Je to problém, tohle se nesmí stát a dávám to za vinu Lavičkovi, že tým nedokáže připravit. Tím neříkám, že Lavičku vyhazuju pryč.. Ovšem pokud se nepostoupí přes Zwolle, tak se asi u týmu neudrží. Ve čtvrtek bude hodně důležitej zápas, docela mám obavy.

Reagovat
Miky.77.14

Reagovat
Miky.77.14

Sparta Kdo vede ligu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta takhle se mi spartička líbí....

Reagovat
smazaný uživatel

Velká krize, forma loňských opor je asi zaprášená na hotelových pokojích z letní dovolené, ALE! KURVA TY MOHAMEDÁNSKÝ SEJRY Z HOLANDIE VE ČTRVTEK ROZSEKÁME NA KOUSKY JAK OCHUTNÁVKY EIDAMU NA PULTECH V KAUFLANDU!! (Ok, stačí mi upachtěná remíza 0:0 a postup)

Tak ve čtvrtek na Letný hoši!

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle příspěvek si schovám

Reagovat
smazaný uživatel

lavicka,vacha,husbauer,kovac,svejdik,nespor ven !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
db18

Nešporovi to jde, ale stejně ven...

Reagovat
smazaný uživatel

ten uz jenom za to ze je to nešpor.

Reagovat
smazaný uživatel

jak byste poskládali sestavu na USA ? zkuste

Reagovat
db18

...já bych ten přátelák radši zrušil

Reagovat
smazaný uživatel

njn, to je život, občas člověk prostě musí udělat rozhodnutí, i kdyby se mu nejraději vyhnul

Reagovat
smazaný uživatel

proč? Spousta hráčů se potřebuje rozehrát :)

Reagovat
db18

pravda, reprezentace je pro ně jediná šance, jak si ještě zahrát fotbal

Reagovat
db18

a jinak teda: Čech (zatím ta pauza není tak velká) - Čelůstka, Sivok, Mazuch, Limberský - Hübschman - Darida, Rosický - Vydra - asi Lafata

Reagovat
db18

+ Kadlec vedle Vydry

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec by musel hrát to co ve Spartě. Ve Frankfurtu ho nakazili nefotbalem.

Reagovat
db18

Tím se nakazil sám - a tahle choroba ho stála místo (teď tam je pracovitý Valdez, přes toho se jen tak nedostane )

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, tam musely být špatné pokyny od trenéra, který ho patrně ani nikdy předtím nevyděl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

*nevíděl

Reagovat
db18

Možná tak, že Kadlec nerozuměl co se po něm chce

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, co jsi to zas vymyslel za rozestavení a ono je to až tak revoluční

Jina Čelůstka Tam patří Kadeřábek a nikdo jiný.

Reagovat
db18

Dva "podhroti" co zvládnou hru z kraje no

No, na Kadeřábka jsem nějak zapomněl, to je pravda - ale spíš bych tam postavil někoho defenzivnějšího a Kadeřábka když už, tak využil na křídle

nebo pak hrát na tři stopery (asi teda: Čelůstka, Sivok, Kadlec) a WB Limba s Kadeřábkem... a pak vyndat Kadlece

Reagovat
smazaný uživatel

Já reagoval ještě na těch deset hráčů Takhe je to jasné, prakticky to samé co hrávala Sparta.

Máš tam Hubschmanna, což je prakticky třetí stoper. Čtvrtého fakt už ne :) Ale osobně jsem spíš za to hrát ofenzivněji a dát tam místo něj klasického středního záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech- Kadeřábek, Sivok, Kadlec, Limberský- Hořava, Darida- Pilař, Rosický, Krejčí- Vydra

Reagovat
HorajzmAmmann

obrana Dukla utok Bohemka na lavku hráči z SKS a Baníku ...

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Čech - někdo, Kalas (Suchý), Kadlec (Mazuch), Limberský - Darida, Hořava - Hloušek, Rosický, Pilař- Lafata (Vydra)

Je to z hlavy, na někoho jsem asi zapomněl, ale čert to vem...

Jo a nejsem si jistý s tím jestli hraje Hloušek nalevo nebo napravo a jsem línej to teď hledat

Reagovat
smazaný uživatel

Hloušek je levák, Pilař pravák i když hrává na levé straně.

Reagovat
db18

Hloušek "hraje" nalevo... a je zraněný, do repre pauzy se dohromady nejspíš nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Kadeřábek.

Reagovat
smazaný uživatel

No ta jeho "forma" je taky taková všelijaká, ale asi Vrbovi nic jinýho nezbude, maximálně nějaký překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

A jakou formu mají ty hvězdy z Plzně? Navíc Kadeřábek si skoro jako jediný udržuje svůj standard.

Reagovat
db18

Kadeřábek musí vyzrát - zatím popadne balon a utíká dopředu, na GL super... na Evropu mi to (zatím) přijde málo

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho lepšího nenajdeš. Když má s kým kombinovat, je vysoce platný. Dneska tam taky pořád čekal a nabíhal, jen nepřišla přihrávka.

Reagovat
db18

...to je ono - když má s kým kombinovat - to na repre úrovni těžko bude mít

Možná aby teda napravo hrál Petržela, ale ten taky nemá s kym kombinovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bale hraje podobně, vezme balón, předkopne si a běží.

Reagovat
db18

...a taky skončil v záloze - David Luiz hraje taky podobně

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem žádnou Plzeň nepletu, prostě objektivně píšu, že ta jeho forma je aktuálně o dobrých 30% (neber to za slovo) horší než vloni. Tak nebo tak, tam pravděpodobně stejně bude hrát, takže debaty jsou bezpředmětný, jen jsem chtěl poukázat na to, že to jeho pozice je celkem otevřená a mlže se tam objevit nějaký překvápko, i když tomu moc nedávám.

Reagovat
smazaný uživatel

*může

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je horší, to je jednoznačně Hušbauer a Dočkal, které doufám, že nenominuje, protože fakt hrají prd. Krejčí se snaží, ale zahazuje tutovky, Váchu víc zajímá culík než fotbal. Lafata to sám nedá, navíc mu není 20, bude víc unavený. Jediný, kdo má momentálně na repre od nás, je jednoznačně Kadeřábek, možná ještě Matějovský (neukamenujte mě), pokud by si měl s kým ťuknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám někdy pocit, že Matějovský je nepochopený od spoluhráčů... Ty jeho přihrávky ve skutečnosti mají hlavu a patu, ale když k tomu přičteš nepochopení od spoluhráčů, tak to v konečným důsledku vypadá občas komicky. On kdyby hrál trochu jednodušeji, tak to byt to bylo pro tým určitě lepší, na druhou stranu tyhle přihrávky dělají rozdíly mezi průměráky a opravdovými špílmachry. Jinak Lafata má na to hrát takových 70 minut určitě, jen musí dostat dobrý míče, protože ten jeho střelecký instinkt a výběr místa ve vápně je momentálně nejlepší ze všech českých fotbalistů a přesně tohle je potřeba pro naší hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas.

Reagovat
Losinho

Je mi to buřt, ale když už tam jdu, tak chci vidět Latku, zaslouží si to.

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon na pěst, žádná bojovnost... doufám, že jim dá vedení mastné pokuty. Bednář absolutně mizerný, Vácha kromě nového účesu nic, Dočkal se neumí vracet...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor... Na Váchu jsi moc přísný. Ten si tu svojí žlutou splní, ať je tým v jakémkoliv srabu...

Reagovat
Frick

Jo a Monča je hezká holka.....

Reagovat
goodbay

Mno letos to vypadá zatím hodně zajímavě. Jestli to takhle bude pokračovat, tak se bude bojovat o poháry do posledního kola.

Reagovat
Rarášek

Konečně to ebreš trošku s nadhledem

Reagovat
goodbay

Asi proto, že je fotbal to poslední, co teď řeším.

Reagovat
rufus

Vyhodil bych Bednáře, ten hráč je naprosto zbytečný. Asi taky těžko pochopím příchod Breznaníka. Nehraje základ a když má šanci se ukázat, tak to odchodí. Měli jsme si nechat Podanýho. Sice to není žádnej extra hráč, ale aspoň bojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Bednář není útočník, to je parodie. To už i Nešpor je lepší. Nejvíc mě dostal dneska Vácha, ztratí míč a místo, aby se vrátil, tak si polehounku začne chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela jste mě donutili z zamyšlení s tou repre. Vážně Vrbovi nezávidím, hlavně kolik hráčů vubec nehraje a další ber formy Čech, Rosa, Sivok, Kadlec a další nehrají. Darida zraněnej. No sestava se vybírá těžko. V brance Čech, obrana Kadeřábek (jediný hraje dobře ze Sparty), Suchý, druhý stoper nemám ponětí (Sivok možná, Kalas,??), Limberský. V záloze Rosa, Hubschman možná a Hořava. Křídla to je taky těžký, vážně koho vybrat. Hloušek možná? Útok Vydra a Lafata.

Reagovat
smazaný uživatel

Co zkusit Latku nebo Krmaše na ten přátelák? Je to sice zoufalost, ale nic jiného nezbývá.

Reagovat
HorajzmAmmann

Latka není zoufalost ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak to ber tak, že je lepší, aby hrál Latka než nerozehraný Kalas.

Reagovat
Manik...

To je teda je...

Reagovat
HorajzmAmmann

nevím proč by se nemohl vyzkoušet v přáteléku....

Reagovat
Manik...

Muzuch? Čelůstka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj,

nechtěl by se někdo přidat a začít sbírat podrobnější statistiky z naší ligy? Průměrné držení míče, střel na gól apod.? Statistiky týmů zvládnu sám, ale s hráči to bude mnohem těžší.

Web k dispozici mám, teď stačí dobrovolníci, kdyby jste měli zájem, napište.

Reagovat
HorajzmAmmann

není to všechno na synotliga.cz ??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Good morning

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

no co je? nevěděl jsem o tom

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, tak založí partu na hledání chyb ve těch statistikách

Reagovat
smazaný uživatel

Uz snad 6 let cekam kdy ten idiot proda muj milvany klub a on se k tomu stale nema, radsi se zbavil vsech sponzoru a mysli si ze si tim ziska fanousky, ze ce do klubu svoje penize. Je to diletant a nerozumi fotbalu. Je to bezmoc, zavidim Bohemce, ze je svobodna.

Reagovat
smazaný uživatel

bez jeho peněz by byla sparta už dávno v tý prdeli, kde je slavia...

Reagovat
iamek

Vládci Prahy

Reagovat
Puskas

Budou vracet klíče od města

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

vyměnit zámky

Reagovat
Puskas

a vizitku

Reagovat
smazaný uživatel

lavicka veeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

venkovní lavička

Reagovat
Manik...

Otřesný!

Jako Bednář není hráč co má na to hrát 1. ligu, možná spodek 2. Okamžitě propustit

Reagovat
smazaný uživatel

zato koksuje extraligu.

Reagovat
A Seleção

Reagovat
smazaný uživatel

letošní liga bude dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Letos bude titul u nás v Jablonci!

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy se jezdí do Liberce přes Jablonec?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Tak kdyz jedes z harrachova, tak jezdis pres jbc

Reagovat
Sosi

Jo on hrál o víkendu za Sigmu Rajnoch, to vše vysvětluje

Reagovat
smazaný uživatel

ten golman Olomouce

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO DEMENT

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla!!

Reagovat
frankiefcb

No pokud Sparta nepředvede nějaký parádní výkon proti Zwolle, tak je dost vysoká pravděpodobnost, že ztratí doma s Jabkem. No ti mají štěstí, že pak je repre přestávka.

Reagovat
smazaný uživatel

kozel usadil lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

lavička zahradníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta končí

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík místo Lavičky,aby se dílo dokonalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teplouší z Letný by se měli zajet podívat do Edenu jak se bojuje. V Image lize vévodí, ale jinak trapáci na druhou. Vácha=Řepka

Reagovat
db18

Vácha = Baez

Reagovat
taws

ty zabery na ksicht zmrdecka matejovskyho po zaverecnym hvizdu byly k nezaplaceni..a z dockala se stava taky peknej spratek..by ho mel nekdo trosku umravnit

Reagovat
smazaný uživatel

Z Dočkala se nestává, on už byl a psal jsem to tu dříve. Pořád kecá, podrážděný, vzteká se. Má nějaké hvězdné manýry chlapec.

Reagovat
Bosko

Sparta se zvedne, ale musí se naučit pokoře.Třeba Švejdík jak říkal, že brečet je příliš slávistický nebo Bednář , kterej dával na facebook ten "vtip" kde přirovnával Slavii ke slonovi na stromě.Nic proti popichování, ale tak si říkám - oni jsou sami ve sračkách a maj potřebu se navážet do jiných?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokory je momentálně až nezdravě moc, nám tahle pozice nikdy neseděla, ačkoliv je pro nestranného fanouška příjemnější poslouchat Lavičkovi kecy o respektu a síle soupeře... Těmto "fanouškům" od nějaký horní dolní se sice zavděčíš, ale to nejsou ty, který ti pak budu jezdit na Letnou když se zrovna nehraje proti Chelski, nebo není série deseti výher za sebou.

Obecně tahle přizdisráčkská povaha fans v ČR mi vadí, někdy mi připadají jak ukňouraný děti kterým rozbiješ bábovku na písečku. Sparta vždy vystupovala sebevědomě, a narážky a popichování jiných prostě k fotbalu patří, to není jen doména Sparty. Mě se třeba líbilo to sebevědomí prohlášení kouče Malmo před odvetou, kdy prohlásil, že máme slaboučkou obranu, tohle by si žádný trenér v ČR nikdy nedovolil, ani kdyby vědomě hrál proti třikrát slabšímu týmu.

Reagovat
Bosko

Jaká přizdisráčská povaha?Já jen, že Bednář na facebooku machruje, pošťuchuje a pak předvede výkon, za kterej by se styděl i druholigovej hráč.Až bude makat a bude hrát dobře, tak pak může pošťuchovat, ale do tý doby by si měl všímat jenom sám sebe, stejně jako Švejdík a jim podobní.To je celý.Sebevědomí je krásná věc, ale očividně je úplně k hov.nu, když chybí jiný věci

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nevadí že něco napíše na FB, stejně tak by mi to nevadilo ani u jakéhokoliv jiného hráče ze SL, pokud by to samozřejmě nepřešlo do roviny nějakého urážení rodin dotyčného/dotyčných, nebo vyhrožování na zdraví (to jsou ale extrémy, to se vede možná někde na Balkánu, ne u nás). Já tě chápu, vadí ti ten nepoměr sebevědomí/provokace X špatný výkon. Dokážeš si ale představit, že by někdo něco řekl na adresu toho druhýho, a pak zákonitě musel vyhrát/podat kvalitní výkon? To by přeci nešlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi s tou pokorou už do prdele. To je jako nějaká nová móda, místo koeficientu ?

Reagovat
Bosko

Do prd.el.e běž leda tak ty Nějaká svoloč s rusky znějícím jménem, mi nebude určovat co můžu a co nemůžu psát , Kotukove

Reagovat
smazaný uživatel

svoloč

Reagovat
kubys

Železná Sparta

Reagovat
Puskas

Co udělá Železná Spajta, když najazí na aspoň trochu dobjé soupeře?

rezaví, vole.

Spjávně, a co ještě?....... No kojoduje, vy tupci..

Reagovat
kubys

Přesně tak. Snad je už taky pomalu v rozkladu.

Reagovat
Puskas

jo, ale která sběrna by ji chtěla?

Reagovat
kubys

Nějaká skládka by ji určitě přijala.

Reagovat
Puskas

Ale i rez má svou čest.

Reagovat
smazaný uživatel

to říkal Áda?

Reagovat
db18

Tak až teď jsem viděl ten gól Slavie - proč sakra neobsazujeme zadní tyč? Úplně zbytečný gól

Reagovat
Puskas

tak i ten Kozáčik tam zmatkoval

Reagovat
db18

jj - a pro tyhle případy by měl být právě hráč u tyče... standartky bráníme dost špatně, takže ten jeden hráč by v tom chumlu asi nechyběl

Reagovat
Miguel19

Už by měl taky sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blizime se obrovskymu prusvihu,hrajem strasne a navic vzdycky jeste prohravame a stava se z toho jeste vetsi zmar a v tuhle chvili nevidim u nekoho extra formu,aby nas z toho vysvobodil..Vita je super trener kdyz se dari,ale horsi je to kdyz se nedari a tym potrebuje nakopnout..chce to jakkoliv postoupit pres Zwolle a potrvdit to s Jabloncem,verim,ze nam dve az tri vitezstvi vrati lehkost a sebevedomi..

Reagovat
Puskas

Ten začátek, to je ono. Vloni jste hráli též hrozně, tak prvních šest sedm kol, ale vždy jste to ubojovali, nějak dokopali. Teď to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem si teda sliboval od Kovace,ze on muze byt ten kterej to v dobe kdy to nepujde nejak srovna,ale zatim to tak moc nevypada..potrebujem jit postupne,jit do vedeni o gol,o dva,vydrit postup,navazat na to v dalsim zapase a konecne se z ty bidy odrazit..

Reagovat
smazaný uživatel

OT pro slávisty: kdy začíná prodej na derby pls?? nebo kdy se určí přesný termín? to už musí být teď někdy ne??

Reagovat
db18

Měli by začít co nejdřív, dokud jsou oba kluby nahoře, aby se to vyprodalo

Reagovat
smazaný uživatel

derby bude vyprodaný i kdyby to byl zápas o 15.místo...tohle není Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

přesně toto sem čekal :D

Reagovat
db18

...vybral jsem 3 poslední derby v Edenu - nedařilo se Slavii a podle sparťanských měřítek se dá říct, že se (až na to poslední) nedařilo ani Spartě - a Slavie to nevyprodala... o to scihelovi šlo...

Reagovat
db18

...jestli to teda bylo myšleno "to jsem čekal, že si vybereš co se ti hodí" - jestli ne, tak jsem to prvně nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

věděl sem, že nebylo vyprodané. tak sem čekal kdo se toho chytne :D

Reagovat
db18

ok

Reagovat
smazaný uživatel

proto si radši vždycky třikrát přečtu, co jsem napsal

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Baník jede na poháry

Reagovat
kubys

Bylo by to pěkné, jestli ale budem hrát, tak jako proti Brnu, tak rychle zfáráme do nižších pater.

Reagovat
smazaný uživatel

to zase bude kupa srandy, až v předkole vypadne a i do svého análu si nacpe další tradiční 5gólový výprask

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě nacpu něco hodně velkého do análu !!! Šmejde opavský

Reagovat
smazaný uživatel

Co vy byste dali za to,hrát v první lize.

Reagovat
adalbertus

nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zopakoval bych si Anglány,jako tenkrát Middlesbrough,ten domácí zápas s nima mám furt v paměti.

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha má dostat tři zápasy stop!! Za tu hlavičku Habaďůra ! bude to jen horší a horší...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele