5. kolo
23.08.2014 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Baumit Jablonec - Vysočina Jihlava 2:0

Fotbalisté Jablonce stoupají tabulkou a také ve třetím domácím utkání nepoznali porážku. Svěřenci Jaroslava Šilhavého porazili neškodnou Jihlavu 2:0, když se dvakrát prosadil Filip Novák.

Jablonec naznačil svoje schopnosti už po pěti minutách, kdy Rossiho rána orazítkovala tyč. Domácí nadále hostům zatápěli, ale první branky se dočkali až ve 24. minutě. Po rohovém kopu vracel míč hlavou do vápna Crnkič a Filip Novák z otočky a s trochou štěstí propasíroval míč za Hanušova záda - 1:0 pro Jablonec. Ještě v prvním poločase vymyslel další zajímavou šanci Crnkič, jeho zakončení ale bylo včas zablokováno. Baumit na hřišti dominoval a platilo to i na začátku druhého poločasu.

Nejprve Rossi slabou ranou "pozdravil" Hanuše, ale v 50. minutě už Jablonec vedl o dva góly. A byl to opět Filip Novák, jehož nekompromisní rána uvnitř pokutového území skončila v síti - 2:0 pro Jablonec. Jihlava byla v těžké pozici a její role byla o to víc nezáviděníhodná, když v 57. minutě uviděl druhou žlutou kartu Vladimír Kukoľ. Oslabení hosté nemohli Baumitu vzdorovat a vlastně měli štěstí, že utkání neskončilo jejich ještě větší porážkou. Velké šance totiž nedali Romera a znovu Novák, jenž mohl zkompletovat hattrick.

Jablonec vyhrál 2:0 a dle očekávání stoupá tabulkou. Naopak Jihlava s trenérem Radou má o čem přemýšlet. Po pěti zápasech má na kontě pět porážek a katastrofální skóre 1:10.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
forma

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
HorajzmAmmann

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná jednička.

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...3:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1,protože minule Jablonec doma pouze remizoval.Takže teď by měl bodovat naplno,tedy pokud chce v lize bojovat o pohárové pozice.

Reagovat
ondrasch77

3-0 (Kopic, Crnkič, Pospíšil)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele