Synot liga - souhrn 25. kola

24.04.2015, 18:52, aktualizováno 26.04.2015, 19:36
Komentáře a souhrny
Sparta si zastřílela proti Brnu. Plzeň na domácí půdě překvapivě podlehla Mladé Boleslavi. Slavia znovu neuspěla, tentokráte nestačila na Jablonec. Liberec naopak veze důležité tři body ze Slovácka, Příbram potvrdila formu a rozstřílela Duklu a výhru slaví také Bohemians 1905. České Budějovice hrály s Hradcem Králové nerozhodně, už v pátek uspěla Jihlava...

Sparta Praha - Zbrojovka Brno 4:0

26.04.2015 17:45

Góly: 18. David Lafata, 37. David Lafata, 64. Bořek Dočkal, 75. David Lafata

Sparta neměla s Brnem absolutně žádné slitování a deklasovala ho 4:0, čímž zároveň dokonale využila zaváhání vedoucí Viktorie Plzeň. Letenští teď ztrácejí na první místo jen tři body, navíc přímý souboj s Viktorkou mají před sebou. Hrdinou zápasu byl David Lafata, autor hattricku.

První výhru za Spartu si na trenérské lavici připsal Zdeněk Ščasný. Jeho premiéra v minulém kole se vůbec nepovedla, ale porážka s Libercem je jak se zdá dávno zapomenuta.

Snad jen prvních pět minut to vypadalo, že Brno hodlá Spartu pořádně trápit. V úvodu zápasu vykazovalo útočnou snahu, ale sparťané postupně přebírali iniciativu a nakonec šli i poměrně brzo do jednobrankového vedení. V 18.minutě tečoval Costovu střelu David Lafata a brankář Zbrojovky byl bezmocný. První gól Spartu pochopitelně hodně nabudil a chvíli na to už se vezl druhý, ovšem Lafatu tentokráte Melichárek vychytal. Druhý gól si Sparta schovala na 38.minutu, na Kadeřábkův přesný centr na zadní tyč si naskočil Lafata a bylo to 2:0!

Dvoubrankový náskok z prvního poločasu byl solidním základem na cestě ke třem bodům, navíc Sparta po změně stran nic nepodcenila a nadále šla tvrdě za vítězstvím. V 64.minutě napřáhl z dálky tradiční střelec Bořek Dočkal a Melichárek se natahoval marně - 3:0 pro Spartu. Utkání bylo v podstatě rozhodnuto, zbývalo jen vyřešit, zdali si David Lafata připíše hattrick. Blízko k němu měl už v 69.minutě, ale jeho únik nakonec defenzíva Zbrojovky zastavila.

Jediná šance Brna přišla až čtvrthodiny před koncem, obranu obhájce provětral Jugas, ale na brankáře Štěcha už nevyzrál. Ten si připsal skvělý zákrok a nakonec i čisté konto. Minutu po Štěchově zásahu vstřelil čtvrtý gól David Lafata a tím zkompletoval hattrick, kanonýr české reprezentace trefil prázdnou branku po dalším bezchybném pasu uzdraveného Pavla Kadeřábka. Skóre se mohlo měnit ještě nekolikrát, ale už se tak nestalo. Sparta porazila Zbrojovku Brno vysoko 4:0 a na první místo ztrácí už jen tři body.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 1:2

25.04.2015 20:15

Góly: 78. Daniel Kolář - 31. Jiří Skalák, 50. Ondřej Zahustel

Fotbalisté Plzně po dvou letech poprvé prohráli na domácím hřišti, když ve 25. kole první ligy překvapivě podlehli výrazně oslabené Mladé Boleslavi 1:2. Dali tak Spartě šanci, aby se k nim v nedělním utkání s Brnem přiblížila na tři body a znovu boj o titul zdramatizovala.

Hosté přijeli bez osmi hráčů, když mimo jiné Wágner, Ďuriš a Končal nemohli hrát kvůli dohodě mezi kluby, navíc už po čtvrthodině hry se zranil další hráč základu Bořil. Přesto si odvezli tři body. Nejprve chybu brankáře Kozáčika potrestal Skalák a pak z brejku zvýšil Zahustel.

Viktoria už jen snížila zásluhou Koláře a v závěru nevyužila ani početní převahu po vyloučení Skaláka. Doma v lize prohrála poprvé od května 2013, kdy se musela sklonit před Libercem. Hosté si upevnili čtvrté místo, otvírající dveře do Evropské ligy.

V souboji dvou posledních týmů tabulky remizovaly České Budějovice s Hradcem Králové 2:2. Východočeši po prvním poločase vedli už 2:0 zásluhou Vaněčka a Čermáka, ale podobně jako před týdnem proti Příbrami náskok prohospodařili. Po změně stran snížil Varadi a v závěru Volešák vyrovnal z penalty. Domácí tak po osmi porážkách za sebou prvně bodovali, situace obou nováčků však dál zůstává kritická.

Naopak z pásma ohrožení rychle uniká Slovan Liberec, který z posledních čtyř kol vytěžil deset bodů. Na novém trávníku Slovácka dvakrát vedl, když nejprve do vlastní branky zamířil Košút a pak se trefil Delarge. Domácí ale pokaždé vyrovnali díky Valentovi s Doškem. Poslední slovo však měl deset minut před koncem liberecký Frýdek. Výhru 3:2 zařídil v době, kdy jeho tým hrál v deseti bez vyloučeného Fleišmana.

Na čtrnáctou příčku se tak propadla Slavia, která v Jablonci utrpěla už třetí prohru za sebou. Svěřenci trenéra Beránka jsou už osm kol bez vítězství a od sestupových vod je dělí jen šest bodů. Jablonec útok na druhou Spartu ještě nevzdal. Domácí poslal rychle do vedení Novák, za hosty odpověděl 15. gólem v sezoně nejlepší ligový střelec Škoda, ale v 62. minutě zápas rozhodl samostatnou akcí Pospíšil.

Bohemians Praha porazili Teplice 1:0, po druhé výhře za sebou poskočili na jedenácté místo a přiblížili se záchraně. Vítězství "Klokanům" v Ďolíčku zajistil ve 21. minutě Slovák Mikuš. Naopak Severočeši klesli v tabulce na sedmou pozici a Evropská liga se jim vzdálila.

Na tu teď mohou pomýšlet v Příbrami, neboť třetí výhra za sebou je posunula už na páté místo. Hlavní postavou při výhře 3:0 nad Duklou byl Zeman, který nejprve dva góly připravil pro Moulise a Hnaníčka a třetí přidal sám. Svěřenci trenéra Tobiáše se tak v tabulce vyhoupli před svého dnešního soupeře.

Už v pátek dva góly během jediné minuty přinesly fotbalistům Jihlavy výhru 2:0 nad Baníkem Ostrava. Nejprve chybu hostujícího brankáře Pavlenky potrestal střelou z nulového úhlu Harba, hned na to hezkou střelou do šibenice zvýšil Kliment.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 2:3

25.04.2015 17:00

Góly: 13. Jiří Valenta, 49. Libor Došek - 10. Tomáš Košút (vl.), 38. Dzon Delarge, 81. Martin Frýdek

Liberec si připisuje další tři body a jeho náskok na sestupovou zónu narůstá. V Uherském Hradišti bylo k vidění skvělé utkání a celkem pět branek! Po deseti minutách si Košút vstřelil vlastní branku, tři minuty poté skóroval Valenta. Mezi střelce se pak zapsali také Delarge, Došek a Frýdek, který rozhodl osm minut před koncem.

Utkání hodně bohaté na šance i góly začal lépe hostující Liberec. Luckassen centroval z pravé strany do vápna Slovácka, kde si jej našel Fleišman. Ten sice pálil z dobré pozice, ale netrefil ideálně. Z levé strany centroval Šimko, ale celá akce skončila jen ofsajdem. První branka padla po deseti minutách. Z rohového kopu se míč snesl ve vápně k hlavičkujícímu Kevinovi Luckassenovi, který se snažil míč umístit do sítě. Pálil ale jen do Tomáše Košúta, který si naneštěstí pro domácí srazil míč do vlastní brány!

O dvě minuty později si za obranu domácích opět skvěle zaběhl Luckassen, ale jeho zakončení ještě lépe zastavil vybíhající brankář Heča. Jeho soupeř v bráně Slovanu Liberec ale také kapituloval. Hrošša překonal Jiří Valenta, který se trefil naprosto ukázkově. Za vápnem si počkal na nahrávku od Jaroslava Diviše a z první poslal míč přímo do rohu brány - 1:1.

Po patnácti minutách se Delarge dostal s míčem až do pokutového území a tam jej přihrál Luckassenovi, ale tomu se nepovedl centr. O chvíli později se do skvělé šance dostal hostující Delarge, ale neprostřelil brankáře Heču! Následnou ránu Luckassena zlikvidoval pohotový Košůt, který míč vyrazil téměř z brankové čáry. Po třiceti minutách spálili ofenzivní hráči Liberce další velkou šanci. Frýdek ale napálil jen Heču a toho neprostřelili ani poté zakončující Soungole s Pavelkou.

Slovácko pak přišlo při útoku o míč a potrestal jej Delarge. Ten celou akci začal, když unikl s míčem až těsně před vápno domácích. Tam jej nahrál Luckassenovi, který mu nesobecky do vápna vrátil. S tím už neměl Delarge žádné problémy a přes snahu domácí obrany zakončil přesně - 2:1.

Pouhé čtyři minuty po změně stran se ale radovali také domácí. Na 2:2 srovnával vysoký útočník Libor Došek. Hlúpik vystřelil z hranice malého vápna, brankář Hroššo ještě ránu vyrazil. Moc mu ale nepomohli jeho obránci, kteří ve vápně nedůsledně bránili Libora Doška. A pro něj už nebylo problémem zasunout míč do sítě.

Po hodině hry si Liberec zkomplikoval cestu za třemi body, protože se po zásahu míče rukou nechal vyloučit obránce Jiří Fleišman. Dvacet minut spálil Trávník velkou šanci, když po centru Hlúpika hlavičkoval z malého vápna jen do prostoru brankáře Hrošša. Až osm minut před koncem strhl vedení na stranu hostujícího celku Martin Frýdek, ke kterému se za obranou snesl míč po teči obrany domácích. Tři minuty před koncem zachránil tři body pro Liberec Pokorný, který zastal místo překonaného Hrošša.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice 1:0

25.04.2015 17:00

Góly: 21. Matúš Mikuš

Teplice padly v Praze, protože nestačily na domácí Klokany. Bohemka vyhrála o jedinou branku, kterou měl po dvaceti minutách na svědomí Matúš Mikuš.

Mikuš si před vápnem parádně obhodil Ljevakoviče, který ho pak fauloval. Sudí Ardeleánu ale volil jen ústní výtku. Po pěti minutách sice hezky kombinovali Vachoušek s Horou, ale ten se nacházel v ofsajdu, takže zakončovat nemohl. Hosté se dostali do velké šance také po standardní situaci, když z hranice vápna pálil dvakrát Krob. Míč se dokonce otřel o tyč, ale i s její pomocí brankář Zlámal vše zvládl. Dorážku už Hora nezvládl a ze skvělé vzdálenosti poslal míč mimo!

Teplice byly v této fázi utkání mnohem lepším celkem a Bohemians trochu nevěděli, jak odpovídat na jejich šance. Za vápnem nahrával do dobré pozice Mosquera Moravcovi, ale jeho akce neskončila vůbec nebezpečně. Místo střely, která by byla jistě velmi nebezpečná, volil Moravec nahrávku na Mikuše, který ale míč nezachytil. Po nahrávce od Táborského pálil Litsingi, ale jen nepřesně.

Po dvaceti minutách se do šance dostali domácí Klokani a využili ji skvěle! Jakub Rada centroval míč na bránu, ale brankář Tomáš Grigar vyrobil obrovskou chybu. Míč mu vypadl z rukavic a Matúš Mikuš neměl problémy dostat míč do sítě! Domácí vedli o jednu branku a Teplice byly na tahu.

Na Krobův centr z levé strany si před Zlámalem naskakoval aktivní Vachoušek, jenže nakonec na balon nedosáhl. Po třiceti minutách Ljevakovič našel krásným centrem za obranu Horu, ale brankář Zlámal skvěle vyběhl a míč vyrazil! Krátce před odchodem do šaten Mikuš kombinoval s Bartkem, ale velmi dobře celou akci vyřešil zasahující Jablonský. Po změně stran se dostal do zajímavé šance Moravec, který nakonec také dobře vypálil, ale skvěle zásahl opět Jablonský.

Brankář Zlámal musel zasahovat proti střele Ljevakoviče, ale vše nakonec zvládl a míč vyrazil. Dorážka namířená do břevna byla zbytečná, neb Táborský pálil z ofsajdu. Dvacet minut před koncem utkání se do zajímavé šance prohnal Kapolongo, který využil zmatků v obraně domácí Bohemky, ale nakonec byl stejně v ofsajdu. Hořelo to také v obraně Teplic, když se do vápna dostal Mikuš. Ten ale přízemní ranou nepřekonal brankáře Tomáše Grigara. Grigar musel zasahovat také po akci Mosquery, ale včas vyběhl.

Litsingiho střelu zpoza vápna ke konci zápasu zablokoval Rada, Vachoušek pak pálil nad bránu. Teplice sice přijely do Prahy v roli favorita, ale dnes se jim rozhodně nedařilo. Vázla kombinace, střeleckých pokusů také příliš nebylo. V nastaveném čase sice Teplice přidaly a uzamkly svého soka před jeho pokutovým územím, ale ke skórování jim to nepomohlo.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Slavia Praha 2:1

25.04.2015 17:00

Góly: 4. Filip Novák, 62. Martin Pospíšil - 11. Milan Škoda

Fotbalisté Jablonce porazili v 25. ligovém kole pražskou Slavii 2:1. Domácí poslal zkraje utkání do vedení Filip Novák, v jedenácté minutě sice srovnal Milan Škoda, ale v 62. minutě rozhodl Martin Pospíšil. Jablonečtí tak napravili minulou porážku na Dukle a nejméně do neděle se přiblížili druhému týmu tabulky Spartě na rozdíl jednoho bodu. Slavia potřetí za sebou prohrála, na výhru čeká už osm kol a na sestupové příčky má nyní náskok šesti bodů.

Slávisté nastoupili bez stále zraněných opor Latky se Zmrhalem a začali nejhůře, jak mohli. Po centru ze strany nechali ve vlastním vápně u zadní tyče volného obránce Nováka a ten střelou z první k tyči už ve čtvrté minutě otevřel skóre. Levý bek Baumitu potvrdil pověst nejlepšího kanonýra svého týmu a dal jubilejní desátý gól v této ligové sezoně.

Hosty ale inkasovaná branka nijak neotřásla a už za sedm minut srovnali. Na rohový kop si naskočil Škoda a přesnou hlavičkou k tyči překonal Hrubého. Patnáctým gólem v tomto ročníku nejvyšší soutěže se osamostatnil v čele střelecké tabulky před sparťanem Davidem Lafatou. Jablonec na jaře doma inkasoval vůbec první branku.

Slavia v dalších minutách potvrzovala, že se jí lépe hraje proti papírově silnějším týmům. Po půlhodině mohl otočit stav Piták, který byl proti svému bývalému klubu viditelně nažhavený, ale z dobré pozice přestřelil. Severočeši pak v závěru poločasu zahrozili z rohu, po němž Pernica hlavičkoval těsně nad.

Po změně stran začal aktivně Jablonec, ale Novák z úhlu míč do sítě neprotlačil a podruhé v utkání neskóroval. Domácí se tak dočkali vedoucí trefy až v 62. minutě, kdy z hranice vápna napřáhl Pospíšil a jeho křížná střela zapadla k tyči.

Za dvě minuty doklepl balon do odkryté branky Kopic, ale gól zřejmě kvůli předešlému faulu neplatil. Jablonečtí se neprosadili ani z další šance, když osamocený Doležal hlavičkoval mimo. Slavia se v závěru snažila o vyrovnání, ale k vážnější šanci se vůbec nedostala.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Dukla Praha 3:0

25.04.2015 17:00

Góly: 5. Pavel Moulis, 10. Josef Hnaníček, 73. Martin Zeman

Už na páté místo se po dalším vítězství posouvají fotbalisté Příbrami. Středočeši díky skvělému představení Martina Zemana porazili 3:0 pražskou Duklu a v tuto chvíli ztrácejí na čtvrtou Mladou Boleslav jen dva body.

Příbramský brankostroj poprvé spustil už po pěti minutách hry. Martin Zeman poslal do vápna krásně nadýchaný centr, Pavel Mousil do něj jen tak trkl a příbramské vedení bylo na světě. Za dalších pět minut bylo vedení domácích už dvojnásobné, Roman Bednář vyhrál ve vápně hlavičkový souboj pro Hnaníčka, který rovnou z první prostřelil brankáře Dukly - 2:0 pro Příbram. Hosté se dostali do těžké pozice, prohrávat v Příbrami po deseti minutách 2:0 je velmi nezáviděníhodné, na druhou stranu Dukla měla pořád spoustu času s výsledkem něco udělat. Nicméně šance ne a ne přicházet, až ke konci prvního poločasu orazítkoval břevno Matěj Hanousek.

Hosté chtěli do druhé půle vyrukovat aktivněji, ale byla to znovu Příbram, kdo ohrožoval branku soupeře. Obránci Zápotočnému byl nakonec odmáván ofsajd a branka, kterou vsítitl tedy nebyla uznána. Domácí kontrolovali hru, hlídali si výsledek a poté, co Hanouska vychytal Kelemen, potřetí udeřili. Martin Zeman si naskočil na Moulisův centr a nekompromisní hlavičkou uzavřel skóre na 3:0.

Příbram se díky výhře posunula už na páté místo a může si dělat zálusk na evropské poháry. Dukla je v těsném závěsu šestá.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FC Hradec Králové 2:2

25.04.2015 17:00

Góly: 67. Adam Varadi, 89. Ladislav Volešák (pen.) - 31. David Vaněček, 44. Aleš Čermák

Na dně ligové tabulky se nic nemění. Poslední zůstávají České Budějovice, předposlední je Hradec Králové. Oba celky mají po společně remíze 2:2 stejný počet bodů, oba zároveň ztrácejí šest bodů na nesestupové pozice.

Případný vítěz tohoto duelu se přitom mohl poměrně výrazně přiblížit vytoužené záchraně. Konečná dělba bodu tak vlastně nic neřeší.

Ačkoliv hrál poslední tým s předposledním, na atraktivitě utkání to nebylo vůbec znát. Oba celky se hnaly dopředu, vytvářely si šance a diváci se rozhodně měli na co koukat. Jako první vážněji zahrozili hosté. Dvořák se obtočil s balónem a donutil k zákroku Fryštáka. Na druhé straně zase obránce Roman Lengyel hlavičkoval do tyče! Změna skóre se poprvé udála ve 32.minutě, David Vaněček předvedl ve vápně bojovnost, získal míč a z otočky ho poslal rovnou za Fryštákova záda - 1:0 pro Hradec Králové. Před koncem prvního poločasu uděřili Votroci ještě jednou a domácí se dostali do zlého postavení. Aleš Čermák se opřel do volného přímého kopu a povedenou ranou zvýšil už na 2:0.

Jaké je to ztratit dvoubrankové manko hráči Dynama moc dobře vědí, nedávno takto ztratili důležitý zápas s Bohemkou a proto se ani za tohoto stavu nevzdávali. V 67.minutě přiťukl Kalod míč na Adama Varadiho, který zblízka snížil. Hradec si zanedlouho mohl vzít vedení zpátky, ale Malinský při samostatném postupu na Fryštáka neuspěl. A této neproměněné šance museli hosté litovat, neboť v 89.minutě domácí srovnali. Plašil stáhl ve vápně Nováka a sudí byl nemilosrdný. Ladislav Volešák pak z penalty neměl problém a vyrovnal na konečných 2:2. Ještě v nastavení měl na kopačce rozuzlení Halilovič, ale těsně netrefil.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Baník Ostrava 2:0

24.04.2015 17:00

Góly: 12. Haris Harba, 14. Jan Kliment

Dva góly během jediné minuty přinesly fotbalistům Jihlavy výhru 2:0 v duelu 25. kola první ligy s Baníkem Ostrava. Nejprve chybu hostujícího brankáře Pavlenky potrestal střelou z nulového úhlu Harba, hned na to hezkou střelou do šibenice zvyšoval Kliment. Jihlava tak bodovala pošesté z posledních sedmi zápasů, naopak Baník prohrál čtvrtý z posledních pěti utkání.

Ostrava dosud přitom s Jihlavou padla v jediném ze sedmi zápasů, tentokráte však nezvládla začátek utkání. Vysočina byla od začátku mnohem aktivnější a brzy byla odměněna góly.

Ve 13. minutě poslal do vedení domácí tým bosenský útočník Harba, jenž vstřelil první branku v jarní části sezony. Naposledy se trefil dvakrát ještě na podzim do sítě Hradce Králové.

Probuzený elitní útočník Jihlavy využil chybného vyběhnutí brankáře Pavlenky. Reprezentant do 21 let se bál, že zahraje rukou mimo vápno, míč tak nezachytil, a Harba levačkou téměř z brankové čáry zakroutil míč do prázdné branky.

Navíc neuplynula ještě ani minuta hry a Jihlava znovu slavila. Šulek zatáhl po levé straně míč, který se ještě po Kučerovi dostal ke Klimentovi, ten napřáhl z 20 metrů a jeho střela zaplula přesně k pravé tyči hostující branky. Byl to jeho druhý ligový gól kariéry.

Po půlhodině hry mohl vedení dominující Jihlavy navýšit Šulek, ale záložník Vysočiny z malého vápna v záklonu mířil mimo tři tyče Pavlenkovy svatyně.

Do druhého poločasu hostující trenér Frňka stáhl ze hry Foltýna a posílil ofenzívu Mišákem, jenže středopolař, který do Baníku zamířil v lednu letošního roku, na sebe upozornil jen žlutou kartou po šesti minutách pobytu na hrací ploše.

To už ale domácí mohli vést o tři branky, ale Kliment tentokráte těsně minul pravou tyč ostravské branky. Hned z protiútoku dal o sobě přeci jen pozitivněji vědět střídající Mišák. Po přihrávce Narha ale v dobré pozici pálil nad.

Pět minut před koncem mohl ze standardní situace navýšit vedení domácích Kučera, ale centr se snesl jen na levou tyč ostravské brány. Ostrava ¨však ani ve zbytku utkání gól nedala a v Jihlavě potvrdila, že s 18 brankami má nejhorší útok ligy. Navíc z posledního tuctu kol dokázali Baníkovci vyhrát jenom jednou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň25193355:1960
2.Sparta Praha25183445:1257
3.Baumit Jablonec25165447:1853
4.FK Mladá Boleslav25124935:2840
5.1. FK Příbram251051032:3635
6.Dukla Praha2597927:3534
7.FK Teplice2589836:2733
8.Vysočina Jihlava25961027:2933
9.1. FC Slovácko25951136:3432
10.Bohemians Praha 190525851228:3629
11.Zbrojovka Brno25851226:3529
12.Baník Ostrava25771118:3228
13.Slovan Liberec25511931:3526
14.Slavia Praha25671233:4025
15.FC Hradec Králové25471422:4719
16.České Budějovice25471423:5819

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (751)

Přidat komentář
frankiefcb

Šafarčíku táhni z Baníku a vem si s sebou toho svého miláčka Frňku.

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle týmem se prostě nic jiného než Svědíkův defenzivní fotbal hrát nedá. Jsou tam neskutečné lopaty. Dopadne to tak, že budeme zase 14. a sezona, kterou Svědík skvěle nastartoval, bude v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě můžete v pohodě sestoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Nepravděpodobné. Každou sezonou se naštěstí najdou 2 tragičtější týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

No to si nemyslím,. myslím si, že vás tam někdo proklatě drží.Měli jste jít už několikrát a vždy se stane nějaký slezský zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna nás no

Reagovat
JarousFCB

bla bla bla... starej se o to, aby se nějaký židovský zázrak stal letos

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi asi upad a rovnou na hlavu!!! Odjakživa se připískáválo jiným.

Reagovat
JarousFCB

...ale skrz všechny ty zmršené dotace a prohrané arbitráže beztak doopravdy nedostaneme licenci... nebo prodáme ještě těch pár hráčů, co umí kopnout do míče a to bych se pak hodně divil, kdyby se ty dva týmy našly.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Pavlenka už je jednou nohou určitě pryč, Frydrych s Holzerem taky asi půjdou.. pak už tam toho moc není.

Reagovat
cetto

Tak Holzera je škoda jako talentu, ale jinak ne. Na podzim měl nějaký 2 dobrý zápasy a na jaře zatím nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře hrajou tužku všichni. Holzer je dobrej, ale tak co má dělat, když má kolem sebe takové kopyta

Reagovat
smazaný uživatel

Šafimu za progres

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
dest1l

Reagovat
JarousFCB

hrůza a děs... to i v tom Liberci jsme snad hráli lépe... a to ještě měl mít Frydrych červenou a měla se kopat penalta.

Reagovat
JarousFCB

... a pojebaný SlovakSport ať se na to vysere!!! Zpožděný zvuk, sekající se obraz za to mám kurva platit?! ... jako bych čuměl na nějaký stream... a ty jejich opakovačky v době, kdy se normálně hraje, tragický komentátor, kameraman s Parkinsonem

Reagovat
veikko

Zase byl Koužil? Popravdě, SlovakSport je mnohem horší než když komentoval hokej Tittelbach

Reagovat
Krony

Byla to těžká tragédie a přebilo to i výkon Baníku, což už je co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl,ale asi nebudu ničeho litovat

Reagovat
frankiefcb

jsi šťastný muž, že si to neviděl.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Krony

Tak druhý poločas nebyl zase až tak hrozný... I když nádhera to rozhodně taky nebyla, nicméně z toho nebolely oči jak z poločasu prvního (v podání Baníku)

Reagovat
Kepy_FCB

já myslel že to je od 20:15

Reagovat
smazaný uživatel

Utkani bylo vyhodnoceno jako vysoce rizikove a proto bylo prelozeno na drivejsi hodinu

Reagovat
Wat

Díky, chlapáci, tohle jsou důležitý body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Frňka řiťolezec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, zlepšily se statistiky Baníku?

Reagovat
taws

já měl za to že se hraje klasicky ve ctvrt na devet...ale asi jen dobře že jsem to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Safarciku, vytahni grafy, kterymi ses ohanel pri vyhazovu Svedika, ze Banik hraje strasne

Reagovat
smazaný uživatel

tomu Baníku to přeju.. za ty kecy na první pětku..

Reagovat
mario23

OT : Co říkáte na nominaci naší repre na MS ??

Reagovat
taws

Hruza...ale že to je Růžička tak všichni budou spokojení..Na Hadamczika by se už nadávalo jak před olympiádou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou kecy

Reagovat
mario23

Nechápu, proč nevzal Francouze... Ta obrana celkově bude průser... Jinak Ručinský je skvělej hráč, ale je po sezoně napůl mrtvej, tak tam asi je jen za zásluhy, jinak to moc nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když prostě obránce nemáme, to si je má vycucat z prstu?

Reagovat
mario23

To je pravda, ale některý mi v nominaci chybí a některý nedostávaj tolik prostoru tam, kde by byli užiteční nejvíc...

Reagovat
taws

Ručínský už tam nemá co dělat, stačí že už tam bude strašit jágr..obrana vypadá fakt slabě, tragickej Krejčík tam zůstal, nechápu proč nevezme Kleslu. Hlavně zas nečekaně nominovaná růžičkova slávistická grupa Červenka, Vondrka, Krejčík, Hejda, Klepiš...Francouz by si to po těch výkonech zasloužil..

Reagovat
rufus

Klesla mu odmítl kvůli zranění. Jinak ale souhlas.

Reagovat
taws

ajo, to jsem nevěděl..tak to je škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Francouz měl jet, nevim, co tam dělá Mozík, obrana celkově nevypadá nic moc, útok v pohodě.

Reagovat
mario23

Reagovat
db18

Mozík je borec

Reagovat
Kang & Kodos

Jo vlastně, on hraje v Plzni

Reagovat
db18

No, ale i tak jeden z mála, který si drží výkonost...

Reagovat
taws

Mozik z nich ještě patří k tomu lepšímu..za to Krejčík

Reagovat
veikko

Krejčík hraje docela prd, no. Ale stejně se nejvíc bojím superhvězdy z NHL Hejdy. (z obrany, v útoku jednoznačně Wałęsa)

Reagovat
taws

tak Hejda to je kapitola sama pro sebe snad bude hrát co nejmín aby toho moc neposral. Ale po těch jeho ubrečených kecech by se s ním o repre neměl už vůbec nikdo bavit

Reagovat
frankiefcb

jj Francouz místo Kováře. Jinak Pavelec měl teď taky solidní formu.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě dobrá.. pochopím diskuzi ohledně Francouze, kterýho bych osobně vzal na úkor Kováře. ale to je asi tak všechno. nominace očekávaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nevzal do obrany Kleslu?? On snad odmítl reprezentovat nebo co jako?? Nechápu...

Reagovat
Robbie

Kleslu trápilo posledních 5 zápasů tříslo a řekl že nejede

Reagovat
monty25

Myslím, že dohrával play-off se zraněním třísel.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to je škoda...S ním by ta obrana vypadala hned líp...

Reagovat
rufus

Tomuhle týmu na MS fandit rozhodně nebudu. Nevzít nejlepšího českýho brankáře je ostuda. A je tam dalších několik chyb.. Plus hráči jako Vondrka, Červenka, Klepiš, který jsou v nominaci jen proto, že jsou to Růžičkovi honipéra..

Reagovat
veikko

Tak Vondrka aspoň nehraje špatně, ale Klepiš je omyl číslo 1. Proč nevzít 4. nejproduktivnějšího hráče Litvínova, kterému je 44 let, tak to je druhý. Stejně budu fandit a nemusíme dopadnout špatně, pokud na Pavelce nebudou moc střílet.

Reagovat
rufus

Vondrka byl snad nejhorší hráč Sparty v letošním play off.. Hlavně, že se stabilně celý rok i v play off daří hráčům jako Hrňa nebo Petružálek, ale ty nevezme.. A ten Francouz, to je prostě obří chyba, za to ho měli ti novináři na tiskovce roztrhat, ale ani jeden se na to neodvážil zeptat..

Reagovat
veikko

Hm, to nemůžu soudit, Spartu jsem tak nesledoval, ale v repre je to takový ten poctivec (lepší než Novotný). Hrňa, Petružálek, Hanzl Klepiš je, promiňte mi ten výraz, fail.

Reagovat
smazaný uživatel

No co, Lojza bral hráče jako Barinka, Růžička si bere zase ty své kámoše. Jsem zvědavý, kdy se konečně začne nominovat jen podle výkonů.

Reagovat
bobis21

vždyť Barinka zahrál dobře

Reagovat
veikko

Hele, to nic proti Lojzovi, já jsem z těch nominací poměrně zklamaný vždycky, ale rychle se z toho otřepu a pak fandím jako blázen.

Reagovat
rufus

Kdyby vzal jednoho nebo dva, který budou mimo, tak dejme tomu.. Ale Klepiš, Červenka, Vondrka, Krejčík, Hertl, Hejda.. To už je prostě moc. Záměrně nepíšu Sobotku, ten si nominaci bez diskuze zaslouží.

Reagovat
veikko

Tak Hertl je dost neefektivní, ale je to budoucnost + hezky se na ty kličky kouká.

Reagovat
rufus

Budoucnost rozhodně, ale za letošek si nominaci nezasloužil. I když ten mi tam z těch Růžičkových boys vadí asi nejmíň.

Reagovat
Kang & Kodos

Červenka taky v pohodě, v KHL druhej nejproduktivnější Čech po Kovářovi. Klepiše tam snad bere jenom kvůli nájezdům, jinak nevim.

Reagovat
veikko

Upřímně, už dlouho jsem ho neviděl dát nájezd, ale je pravda, že ten Třinec tak často nesleduju. Ale přijde mi, že se z něj už dávno nájezdový mág jen dělá.

Reagovat
db18

Na nájezdy už je tam Kovárna.

Reagovat
rufus

I Sobotka měl letos víc bodů než Červenka. A Červenka nějakých 0,6 bodů na zápas. To není úplně špatný, jenže Červenka je jinak herně úplně k ničemu. Když nedělá body, je nulovej. A v play off dal za 22 zápasů 2 góly. Takže totálně bez formy, zabere akorát místo na soupisce.

Reagovat
Miguel19

Tak bude taky záležet, kam koho dá no. Červenka potřebuje hrát v prvních dvou, jinak je k ničemu. To samé Klepiš, Ručinský...nevim no. Uvidíme.

Reagovat
rufus

Právě.. A to je na tom to nejhorší. Místo v prvních dvou útocích budou zabírat hráči, kteří tam letos nemají vůbec co dělat. Kdyby se aspoň v průběhu turnaje dali přesunout do dalších útoků.. Jenže tam by to bylo ještě horší.

Reagovat
Miguel19

No první útok je podle mě jasný Erat-Sobotka-Voras. Ve druhém bude na cetru Kovy, asi s Jágrem. A k ním nevím no. Vondrka je omyl. Klepiš k nim taky nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

šup tam rolinka, škoda jen že tam není

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně on k těm boys fakt nepatří.. tento rok měl strašně slabej, ale kdyby se nenominoval, tak Růžu veřejnost sežere stejně jako teď s tím Francouzem.. ale je to uplně zbyttečný.

Reagovat
taws

no zrovna Barinka byl skoro náš nejlepší obránce na OH

Reagovat
veikko

Není z NHL, možná proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já nehodnotím, jak hrál potom, to je super, že hrál dobře... Ale po bitvě je každý generál, při jeho nominaci na úkor Hejdy nebo Poláka měla pochybnosti většina fanoušků. On třeba i ten Vondrka teď zahraje dobře, možná asi... Ale myslím, že jsou hráči, kteří by si to za své výkony zasloužili víc.

Reagovat
taws

Polák byl zraněnej, jinak by jel..Ja jsem byl rád že jel místo Hejdy, kterej byl na předcházejícim MS náš nejhorší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Poláka si už nepamatuju, ale Hejda měl dobrou sezónu a jestli teda byl náš nejhorší hráč na předchozím MS, tak podle čeho hodnotil Barinku? Ale vyšlo mu to, dobře. Jde mi jen o to, že místo braní svých kámošů, kterým to může a nemusí vyjít, by se na takové turnaje měli brát ti nejlepší hráči daného roku. Barinka je minulost, netřeba to řešit, ale z téhle Růžičkovy nominace je to zase cítit. Ale tak je to na trenérovi, tak uvidíme. Jak vyhrají, tak takoví, jako já, budou za blbce

Reagovat
rufus

Hejda měl průměrnou sezonu. Loni se mu dařilo o dost víc, letos už to tak slavný nebylo. A každým rokem je na něm znát věk a ztráta rychlosti..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nemluvím o tom, že měl jet letos.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, už vím, jak to myslíš

Reagovat
rufus

Reagovat
taws

v nhl hraje dobře..ale prostě on ten přechod na velký kluziště absolutně nezvládá..byl úplně pomalej každej ho přebruslil a byl s přehledem nejhorší v +- statistice..a pak ty kecy do novin že mu Hadamcziky nerekl jak má hrát ...Barinka byl podle mě jistej, žádný chyby nepředvedl. Já bych prostě radši nominoval ty hráče který odjezdi zápasy EHT a jsou sehraní, než pak povolat ty hvězdy z NHL typu Hejdy, ktery prostě pak zklamou..

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom něco bude. Ale já ani nechtěl, aby to sklouzlo k tomu, že se tu bude psát o Barinkovi, ale stejně jako jsem měl pochybnosti v jeho případě, je mám i teď v případě Vondrky, Klepiše apod.

Reagovat
taws

já to chápu jak jsi to myslel...jako tihle vondrkové, červenkové a klepišové tam prostě být nemají..to prostě nechápu, asi poctivě platí sponzorský dary. Já už stejně dlouho dobu tvrdím že růžička nemá být trenér reprezentace

Reagovat
smazaný uživatel

Hejda hraje v NHL dobře ? Proti tomu bych se jako fanoušek Avs rád hodně ohradil. Bohužel se v té komedii jménem obrana najdou ještě horší individua, ale Hejda fakt dobře nehraje, v některých částech sezony nehrál ani průměrně.

Reagovat
taws

myslel jsem relativně dobře v porovnání se reprezentací kde je vždycky úplně tragickej Hejdu v NHL moc nesleduju, ale myslel jsem, když je vždycky tak tlačenej do repre a když byla taková mediální kampaň proti Hadamczikovi, že ho nevzal na OH, tak tam aspon něco předvádí ono celý to Colorado je dost za očekáváním

Reagovat
rufus

Hejda mel loni povedenou sezonu. Letos je to v jeho podani celkem bida. Obrana Avs hrala letos spatne celkove, a Hejda nebyl vyjimka.

Reagovat
Rišan

Přesně tohle si taky myslím, po sípavém kšeftaři Hadamczikovi jsem Růžičku u repre vřele uvítal a uznávám, že to se skládáním týmu má komplikovaný, když musí na nejlepší hráče čekat až skončí soutěže nebo vypadnou z play off. Ale že to přehání s veterány a cpe tam nějaké své oblíbence, přičemž ignoruje hráče jako Francouze, Petružálka, Hanzla, Hrňu, kteří se tak osvědčili v lize mne zklamalo. Do toho ještě ta aféra, z níž se nedá regulérně vybruslit...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jim nefandi..attention whore

Reagovat
rufus

No já MS v hokeji neřeším nějak zvlášť ani normálně. Ale letos je to fakt soupiska o ničem. Ještě k tomu pod vedením Růžičky.

Reagovat
db18

Ono je docela jedno, kdo je trenérem, když se tam pořád střídá šišla se žvejkalem.

Reagovat
mario23

Ten Francouz mě fakt mrzí, ten mohl bojovat s Pavelcem o to, kdo bude jednička, letošní sezonu měl famozní... Klasicky si tam Růžička vzal svoje kámoše i když jsou hráči, který tam prostě bejt měli, ale díky kamarádům Růžy tam nejsou...

Reagovat
db18

Na druhou stranu - nevydařený šampionát už skoro pohřbil Mensatora...

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť na mistrovství snad ani nechytal, ne? Akorát jednou jel jako trojka.

Reagovat
db18

Však právě - do tý doby byl ve skvělý formě a pak už stál za prd... (i když se mu ještě "souběžně" narodilo dítě, ale prostě potom chytal špatně)

Reagovat
Kang & Kodos

Ve Varech byl ty dva roky neskutečnej, ale pak to šlo dost dolů. Ale to bylo po přestěhování do KV Areny skoro u všech varáků, akorát u něj to bylo vidět nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandit budu, nemohou jet všichni, ale taky se mi zdá, že tam je dost hráčů díky dobrým vztahům s trenérem. Třeba ten Vondrka nic moc neodehrál ani v těch posledních zápasech... A Francouze bych vzal místo Pavelce.

Reagovat
veikko

Francouz >>> Pavelec (snad ale v repre chytne formu, když už tam bude strašit)

Reagovat
smazaný uživatel

Salak ale jede a bude navic jednickou..

Reagovat
frankiefcb

odkdy ty sleduješ hokej

Reagovat
smazaný uživatel

sleduju kazdej sport

Reagovat
rufus

Coz by byla chyba. Kdyz uz prijede Pavelec, tak se melo rozhodovat prave mezi Salakem a Kovarem, kdo z nich udela misto pro Pavelce a Francouze. Ale Ruzicka to nakonec hrozne znicil..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si stojim za tim, ze je Salak nas nejlepsi golman. Nebral bych Pavelce. Jel bych s trojkou Salak, Francouz a Kovar. Francik je odchovanec Plzne a nemam duvod mu neprat, ale na Salaka zatim nema a radsi, nez delat trojku, tak at jede na dovcu Navic je mladoch a v repre se jeste ukaze spoustukrat..

Reagovat
rufus

Ani ja bych Pavelce nebral. Francouz mel byt jednicka, za jeho vykony si to zaslouzi. Bezkonkurencni behem cely sezony a to co predvadel v play off bylo neskutecny. Kdyz uz jede Pavelec (coz i chapu), mel mu Francouz delat dvojku, aby si na MS aspon trochu zachytal. Salak neni nas nejlepsi brankar a momentalne nema ani nejlepsi formu z nasich golmanu..

Reagovat
smazaný uživatel

Salák nejlepší gólman jednoznačně je. Z Finska má nejlepší a hlavně nejdokonalejší styl, v KHL teď měl výborný rok. Bohužel to nebude gólman do NHL, ale to není ani Pavelec, kterého se snad Jets, co nejrychleji zbaví (i když mám pocit, že ho ta zázračnná hot forma zachrání), nebo aspoň bude dělat dvojku Hutchovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda až na to, že trojku klidně dělat mohl, podle mě by domácí MS bylo velkým zážitkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mi tam Hašek se Šlégrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec mohl i Růžička s Reichelem vzít brusle a udělat z toho vzpomínku na staré časy

Reagovat
Kang & Kodos

Mě zase Honza Čaloun, Viktor Ujčík a Pepa Řezníček, ale roky nezastavíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Růžička s Hadamczikem se o to ale pokouší

Reagovat
Kang & Kodos

Jako kdyby nemohl bejt v kabině vůdce někdo pod 40.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná mi něco ušlo ale proč tam není Rolinek??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem asi jedinej, kterýmu tam chybí no

Reagovat
kalla

1000 lepších hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny to jen skrz to že hraje za Spartu že??

Reagovat
ACSeRw!n

je tam Jarda, takze spokojenost zbytek neznam

Reagovat
PavlíčeQ

Je mi to fuk

Reagovat
veikko

A jen takové OT v OT, příští rok bude na MS pokoj od Itálie. POLSKA, poražte Maďary + jejich odporné žoldáky. A pro fandy Třince, Chmielewski na MS IA výborný

Reagovat
taws

škoda že ten Aron nehrával častěji

Reagovat
veikko

Poláci hrajou fakt dobře, ten postup bych jim přál. Hraje tam i třeba Kolusz nebo Pociecha, ti měli taky krátké angažmá v českých týmech. A Chmielewski technicky i silově převyšuje většinu hráčů na tom MS, a že to má docela vysokou úroveň, příjemně mě to překvapilo.

Reagovat
taws

taky jsem se chtel na nejaky zapasy podivat...snad to polaci zvladnou..ale madarum bych to taky pral, bylo by zas dobry vidět na stadionu nějaký pořádny pyro

Reagovat
frankiefcb

zase ve skupině se Slováky, to by zase ukázali svou malost, jak by pískali na Slovenskou hymnu a mlátili Slováky před stadionem.

Reagovat
ACSeRw!n

a hlavne derby se slovakama

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
rufus

Snad radši Maďary než Poláky. V každým případě to bude trochu oživení oproti nudný Itálii.

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych tam hrozně rád viděl Japonce. Od toho památnýho vlastence si na MS už nezahráli.

Reagovat
rufus

Ti budou mít ještě co dělat, aby nespadli o kategorii níž.

Reagovat
frankiefcb

no s Ukrajinou to budou mít těžké. Ale pokud se nemýlím, tak nahoru zase jde Korea.

Reagovat
rufus

Jj, postupuje Korea.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
rufus

Mě osobně Japonci na MS nechybí, ale určitě bych je tam viděl radši než Rakušáky. A celkem slušnej pokrok u Poláků. Z divize B mají možnost hned během jednoho roku postoupit až na MS..

Reagovat
frankiefcb

jinak pro mě zklamání docela Chorvati. Jsem čekal, že někteří hráči hrají v KHl se nějak projeví. Ale nejsem si jistý, jestli nastoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrálo jich dost..

Reagovat
frankiefcb

tak to potom nechápu.

Reagovat
veikko

Asi malý plat, ostatně, vypíšu ti "Chorvaty", kteří nastoupili. Mike Glumac (původ ze Srbska!), Ryan Kinasewich, Andy Sertich, Mark Dekanich, Alan Letang, Kenny MacAuley, Geoff Waugh, Nathan Perkovich + možná ještě někdo, na koho jsem zapomněl. Těm jsem naopak přál sestup. Škoda, že Litevcům nepřijel Zubrus.

Reagovat
rufus

Nejlepsi hrat Chorvatu je zranenej a stejne by jim asi neprijel hrat. A kdyby nahodou jo, na postup by to tezko stacilo..

Reagovat
veikko

Tak Rendulić sice hraje v NHL, ale druhé až třetí housle. S Dekanichem jsou tak nastejno.

Reagovat
rufus

Hrál by pravděpodobně ve třetí řadě, nebýt toho zranění. To není zas tak špatný na první sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zubrus je Lotyš ne?

Reagovat
veikko

Není, je to rodák z Elektrenai v Litvě a má i ruské občanství.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, máš pravdu. Z nějakého důvodu jsem si jej spletl s Ozolinšem

Reagovat
stas87

Medvescak mal na supiske myslim 20 kanadanov..a cohrvatov len pät.Co tam akoze chces od nich cakat?

Reagovat
frankiefcb

no čekal bych, že si třeba takové Nizozemce a šikmoočka rozmetou. Že se ty zkušenosti a nějaká kvalita projeví, nehledě na to určo někteří hrají i EBEL.

Reagovat
stas87

Podla livesportu bol v produktivite KHL len nejaky Glumac a ten nasbieral smiesnych 8 bodov.Neviem do kolkych zapasov naskocil ale je to slabota.ked uz je nejaky talentovanjesi hrac,tak odide prec.Za Slovensko hral na ms20 obranca,neviem uz ake meno.Siel z Chorvatska na Slovensko a chytil sa.

Reagovat
frankiefcb

Maďaři tam asi mají Slováky, že. Jinak Poláci škoda, že to včera neuhráli s Kazachstánem.

Reagovat
veikko

Frank Banham, Andrew Sarauer, Tyler Metcalfe

Reagovat
frankiefcb

tak ještě horší než jsem si myslel.

Reagovat
C-M@ster

Maďarům fandím. Vzpomeň si na ten zápas na MS Slovensko - Maďarsko. Jak je Slováci porazili a pak na sebe naskákali jak po výhře olympiády. Prý se pod Tatrami slavilo až do rána.

Reagovat
bobis21

dnes další díl Frňkovy ofenzivní smršti jen tak dál ... vzhůru dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva souhrn - 118 příspěvků a většina o hokeji

Reagovat
taws

ten dnešní zápas radši nekomentovat

Reagovat
frankiefcb

si zvykej no a pravdu má Taws, nás netřeba řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Blesk pár dnů zpátky, pobavilo

http://i59.tinypic.com/14aht13.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Netřeba se nervovat,když stejně nedostaneme na další rok licenci,pokud se s takovým stylem zachraníme. Tak hlavně,že sme zvýšili efektivitu útoku...strašný zmrd ten Šafarčík,kéž by šel sedět za to zpronevěření dotací...

Pěkné je,že na podzim mohl za to Svědík,že sme nehráli pohledný fotbal. Dnes za to údajně mohou hráči a ne Frňka....najednou,i když ty body nepřibývají. Je jen škoda,že takový klub,jaký je Baník,má poslední dobou štěstí jen na zmrdy,co z toho chtějí jen vytřískat prachy a serou na ostatní věci,včetně fanoušků...

Reagovat
smazaný uživatel

"zpronevereni" vzdyt je investoval do klubu, akorat na jine ucely, nez mel..

Reagovat
pawelFCB

Ty vole,mohl bys být politikem. Je to prostě podvod,takže by měli za to nést následky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb - kdo chce psa bit..

Reagovat
bobis21

ne, byly tam i věci, které neměly s klubem nic společného ...

Reagovat
smazaný uživatel

Napriklad?

Reagovat
pawelFCB

"nakupovaly například příbory na sekretariát, nosiče mobilních telefonů do aut, platily se pohonné hmoty lidem, kteří s klubem nemají nic společného nebo letenky pro zaměstnance cizích firem do zahraničí"

Reagovat
bobis21

http://www.eurofotbal.cz/clanky/ostrava-necha-kvuli-podezreni-z-podvodu-proverit-dotaci-pro-banik-291053/

"platily se pohonné hmoty lidem, kteří s klubem nemají nic společného nebo letenky pro zaměstnance cizích firem do zahraničí"

Reagovat
frankiefcb

ale to přece dělali pro dobro klubu. To se určitě počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zbytecne vytrzeny z kontextu, krom toho, ze je to jen podezreni a kdovi, jak to ve skutecnosti bylo, krom toho, ze nevis jaky penize na to byly pouzity, fakt by me zajimalo, jak to dokazou, ze to slo z tehle penez a ne z jinych, tak ani nemuzes mit jistotu, ze ti lide nemaji s banikem nic spolecnyho, ne vzdy musi mit s klubem smlouvy

Reagovat
bobis21

pokud ty smlouvy nemají, tak s ním nemají oficiálně nic společného, takže ty peníze z dotací dostat nemá ... navíc to bylo jasně určené na mládež, takže i kdyby ti lidé něco s klubem společného měli, mládež do Turecka neletěla ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jen rikam, ze ty penize mohli byt pouzity pro jine ucely v ramci chodu klubu, to jako fanousek bych rozhodne nepovazoval za "zproneveru penez"..

Reagovat
db18

Frňka by ten trénink hráčů v Šafarčíkově kanclu měl udělat veřejný, aby i fanoušci vyděli, jak vypadá tvrdá práce.

Reagovat
db18

*viděli

jdu radši spát - taková chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Baník, hokej , hradecký majáles , jedenáctka Svijany

Reagovat
smazaný uživatel

krlešův učeň

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Co bylo špatného na májalese?

Reagovat
db18

Klus... Mandrage... a tak dále...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi záleží na každém, kdo co poslouchá ne? Navíc, když tam vystupují a já je neposlouchám, tak na ně nepůjdu.. Já třeba Mandrage si poslechnu, takže to pro mě není známka špatného májalesu.

Reagovat
db18

A pro někoho zase jo... ještě, když tam hrajou pořád ty stejný kapely.

Reagovat
rufus

Reagovat
adalbertus

nemohl jsem usnout do půlnoci

Reagovat
adalbertus

hodně lidí,

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam Kazma? Já jestli jsem ho fakt potkal, nebo to byl jeho dvojník.

Reagovat
Kang & Kodos

Sestava Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je šílená..

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně tam je těch obránců šest + ještě Baéz

Reagovat
db18

+ na hrotu nejlepší stoper Synot ligy.

Reagovat
Mönchengladbach

Proboha, Jarda snad ještě postoupí do EL.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie! My chceme double alé! #sestup

Reagovat
Alan_Shearer

kdyby Hradec neprokaucoval zapas s Pribrami a Budejkama ...

Reagovat
Alan_Shearer

parada !! zachrana nas pravdepodobne nemine ! v deseti lidech vyhrat na Slovacku je neskutecny, ale jeste vic neskutecny bylo, kolik sanci jsme spalili objektivne to melo skoncit 6:3 pro nas, ale nevadi .. Vavruska tym neskutecne zvedl !!!

Reagovat
Liquid

Jablonec snad dá to 2.místo místo těch Rumunů

Reagovat
Kang & Kodos

14.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram do EL!

Reagovat
Liquid

ale ani tak by stadion nevyprodali

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zápas Liverpool - Příbram by byl luxus...

Reagovat
Liquid

0:0 a Škrtěl s Bednářem s červenou po vzájemný potyčce

Reagovat
Gryphonheart

To už radši tu Duklu nebo Teplice.. ještě ta Slávie by mohla letos spadnout, škoda, Hradec byl v CB blízko třem bodům..

Reagovat
smazaný uživatel

Duklu ani hovno...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen, Jablonec a Sparta maji sanci uhrat neco dobreho v poharech, kdo bude ten 4 a 5 tym je asi jedno, to by muselo byt fakt stesti na los a a podat super vykon a jeste mit dalsi kupu stesti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný, ikdyž o tom Jablonci pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen a Sparta verim/doufam, ze by mohli hrat EL na jare, Jablonec pokud bude mit solidni los v poslednim predkole, tak by tu EL mohl udelat, no uvidime, ale byla by to parada mit 3 tymy ve skupinach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mno psal jsem tady po těch pár kolech, kdy byla Slavia první v tabulce, že se nejspíš díky těm pár bodům zachránila. Kdyby to Hradec dneska nepodělal, tak mi to možná nemuselo vyjít, takhle už tomu zase věřim.

Reagovat
Kang & Kodos

Hradec za poslední dvě kola přišel o 5 bodů.

Reagovat
Liquid

a to rozhodlo, protože jinak by to dost možná odsrala Slavia, kterou má Hradec ještě doma, ale bude umění vést ligu tuším po 5.kole a na konec skončit ještě horší než loni kdy byla i pár kol na sestup

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jeste je solidni sance, pokud Slavie ted dalsi kolo prohraje proti Budejkam, tak to bude o 3body jen, pokud neprohraje, tak by mela byt v klidu

Reagovat
Kang & Kodos

Proti Budějicím snad ani prohrát nejde

Reagovat
smazaný uživatel

No tak je to Slavie

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se nějak na blesku zhlédnout celý zápas, který už proběhl (ne jen sestřih)??

Reagovat
REPLIKATOR

Slovaaaan

Reagovat
božský John

Poslednich tricet minut parada. Zklamal me Masopust, tesil jsem se na nej v zakladu, protoze to vzdy rozhybal, kdyz prisel na hriste, ale dnes nic moc. Ruslan tomu dal smrnc a hrali jsme pak dobre. Jinak definitivne nas nejlepsi hrac je Pernica. Ten neprohraje jedinej souboj, hasi utoky souperu, nejlepsi koupe

Reagovat
PavlíčeQ

Pernica byl výbornej Jinak tvůj oblíbenec Greguš nahrál na oba góly

Reagovat
božský John

Nene. Na prvni centroval Masopust. Ten druhej nevim....ale i tak tam ta asistence ma takovej vliv na gol asi jako ja

Jinak az se nauci si zpracovat balon, tak bude dobrej

Cos rikal na Dolezala a jeho hlavicky, kdyz na nej sel balon? Nepamatuju si, ze by aspon jednou zklepnul balon smerem, kde by stal nas hrac

Reagovat
PavlíčeQ

Žádnej Masopust, byl to Greguš Slíbil jsem si, že Doležala po tom góle v derby kritizovat nebudu, ale fakt mu to nejde, měl akorát dobrou hlavu v druhý půli a to bylo všechno.Jsem si říkal, proč tam nedal dřív toho Šabalu. uvidíme, koho Pelta v létě přivede, toho Šabalu asi nekoupíme.

Reagovat
božský John

Fakt Gregus? I v sestrihu na isportu rikali, ze to byl Masopust Ja se priznam, ze si to uplne nepamatuju ani jsem tam uplne nevidel. Sabala nic moc, Doly taky..jeste ze mame toho Novaka

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to Greguš

Reagovat
PavlíčeQ

Oba jsou tak nastejno, oba jsou líný se rozeběhnout a za celej zápas maj sotva 1 šanci Šabalovi bych dal ještě teď šanci v poháru, horší než Doležal není

Reagovat
ondrasch77

Bude líp, po sezóně dost pravděpodobně přijde Tecl a nabízí se možnost vykoupit Pekharta z Ingolstadtu...

Reagovat
PavlíčeQ

Klidně by mohl přijít i Vaněček, nebo Beauguel a kdyby se Pelta chtěl ukázat, tak přivede v létě Nikoliče z Videotonu, kde mu končí smlouva

Reagovat
ondrasch77

O Vaněčka i Beauguela jsme měli zájem, ale je to podle mě o ničem, Vaněček zářil v II. lize, v I. zatím nic moc, Beaug. je hvězda půl sezóny..., je to stejné jako když přišel Pázler a jemu podobní. Na evropské poháry potřebujeme útočníka, který umí dávat góly a neposere se z tlaku...., docela bych věřil i tomu, že je schopný do roka přetáhnout zpátky i Lafiho...

Reagovat
PavlíčeQ

Tak u Vaněčka i Beauguela byl problém, že se na dlouho zranili a teď se po zranění pomalu vrací. Si vem jak nám Vaněček dělal problémy a dal 2 góly, který rozhodčí docela sporně neuznal. Ten Lafi by nedával smysl, aby ho prodal za 20 a za pár let kupoval nazpátek za podobnou sumu. Navíc na podzim mu bude už 34 a to už není málo

Reagovat
ondrasch77

Stejně bych radši vybíral z hráčů, kteří už mají něco odkopáno. A co se týče Lafaty, za rok mu končí smlouva a na Spartě dostane prodloužení tak maximálně na rok, spíš žádné. Takže za rok je zpět a zadarmo. A to peltovo prohlášení o 20 mil. se podle mě týkalo spíš perspektivnějších hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

to máš teda hodně divoké přání :)

Reagovat
ondrasch77

Obě asistence Greguš, na blesku to říkaj blbě...

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nehral Kenia?

Reagovat
PavlíčeQ

Hrál, nastoupil v druhý půli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne,ale myslel jsem v zakladu a misto nej hral zaklad tragickej Pitak..

Reagovat
PavlíčeQ

Jo tak to nevim, mě aspoň Piták pobavil, když v první půli ukradnul šanci Škodovi a pak si to sám ukopnul

Reagovat
božský John

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Cipro Aspoň dokáže pobavit.

Reagovat
smazaný uživatel

co říkal?

Reagovat
Kang & Kodos

Rozhodl jsem se dneska postavit do branky Fryštáka. Křížek měl na jaře průměr 3,25 gólu na zápas, to nemají ani hokejoví brankáři. Myslím si, že si potřeboval psychicky odpočinout. Ale druhý gól je jasně Fryštáka, takže teď nevím, kdo bude v brance v příštím kole,"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nebude mít Křížek rozhovor v Dohránu, míval ho pravidelně každé kolo, a vždycky byl zdrcenej jak Míra

Reagovat
Miguel19

Grigar zase potopil Teplice..

Reagovat
smazaný uživatel

Hyská zas na ČT bečí že hráči nesmí hrát proti svým klubům

Reagovat
ZB 07

vždyť má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

to si jo, ale dělá jak kdyby se dělo jen u nás, přitom je to ve všech zemích

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

jj, nechapu co furt resi

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokotina, kdyz s tim Boleslav souhlasi, tak v cem je problem? kdyz by chtela, aby ti hraci hrali, tak by si asi musela priplatit $$$

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ondrasch77

Za Slavii nastoupil proti Jablonci v základu Vukadinovič, takže u nás se na to moc nehraje...

Reagovat
Miguel19

Baez překvapivě kartička..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nezisk bodů v Jablonci se dal čekat, jinak Hradec se opět připravil o body a už to vypadá s HK hodně špatně....

Reagovat
smazaný uživatel

PŘENOSOVÉ VOZY ČT BEZ ELEKTRIKY!

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec si to pos.... sám

Reagovat
partaS

Čermák

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
San Iker

Moula se neztratí Chce to víc šancí A Příbram do pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman opět branka. Starka si mne ruce a Křetínský si rve vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to teda nevim, kdyz Zeman bude od leta volny hrac

Reagovat
Aldeano

Plus asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosancic hraje za CZ Belehrad?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje dneska? To byl plejer

Reagovat
smazaný uživatel

Sel tam asi v 78.minute,zrovna v dobe kdyz Partizan Zvezde moc nepujcoval balon,talze tezko soudit jak na tom je..spis je zajimavy,ze vykop byl v 6 a ted derby skoncilo

Reagovat
smazaný uživatel

A jak vypadal? Nebyl z něho Vašík pašík?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ani ne,vypadal ok..v Liberci se mi strasne libil a chtel jsem ho k nam,ale pak se vytratil nekam do Ciny nebo kam to sel hrat,takze jsem prave dneska koukal,kdyz nastoupil za CZ..

Reagovat
goodbay

V Plzni se ted uplácí rozhodčí, že nejde přenos?

Reagovat
smazaný uživatel

tož co je piča s přenosem? ČT tam má snad vozy slovak sportu

Reagovat
smazaný uživatel

místo fotbalu magazín LM

Reagovat
ACSeRw!n

vypni ten prenos, ty kurvo vypni ten prenos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Nevěřím, že to píšu, ale: Zlatej SlovakSport

Ještě žě jsou v Plzni ohleduplní a čekají na nás, 1:0 na střely

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka s přehledem! Příští rok jdeme (doufám) do ještě klidnějších vod! I po zápase s Baníkem jsem věřil, že se zachráníme, teď už je to na 99,9% jistý, Budějovice ani Hradec víc jak deset bodů za posledních 5 zápasů neudělají!

Reagovat
Firkraag

Hlavní je stadion. Tým neni špatnej, uvidíme, jestli zůstanou Mosquera a Rada. Hlavně taky ať už hraje zas Gajič.

Reagovat
Miguel19

Z Čapkovo pár minut je půlka poločasu..

Reagovat
smazaný uživatel

Goool!!! Aidin 1-0

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

aspon na Chanci to jede a zrovna Skalak gol

Reagovat
smazaný uživatel

cože? bolka vede?

Reagovat
Coutinho10

Kozacik

Reagovat
vinetou

Reagovat
Kang & Kodos

Skalák

Reagovat
PavlíčeQ

Boleslav gól a hned ten přenos pustili To určitě koupila Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To Plzen otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Piča kurva to snad ne! jestli to Plzeň nedá tak to bude v piči, zas budou sraltani honit !! plzen musí jedemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Reagovat
taws

zvláštní že fandíš slovácku ale nejvíc tu stříkáš u plzně

Reagovat
Kang & Kodos

Vole, ta obrana Boleslavi

Reagovat
REPLIKATOR

Bez přeceňovanýho Šurala jak nám to jde Ještě kdyby nepostavil zoufalýho Fleišmana, mohli jsme vyhrát v daleko větším klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooool hořavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Skalák taky branka. Koho se Sparta zbaví jako nepotřebného, tak ten v novém klubu ožije a patří k ústředním postavám. Křetínský je fakt expert na přestupovou politku.

Reagovat
ACSeRw!n

konecne

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zemana pokoušeli rozehrát pět let. Ale Skalák hrával skvěle už ve Zbrojovce, to byla velká chyba ho prodat.

Reagovat
ACSeRw!n

Skalak je drevak a traged. na zaklad ve Sparte fakt nema

Reagovat
smazaný uživatel

Odvazny tvrzeni po tom predvadi Krejci a hraje zaklad vesele dal..prave takovyhle buldoci nam chybej

Reagovat
ACSeRw!n

nojo Krejci hraje hovno.. ale kvalitativni je to mnojem lepsi hrac. ten ted proste musi hrat at uz se proda ven..

Reagovat
Miguel19

V čem přesně je Krejčí lepší než Skalák?

Reagovat
smazaný uživatel

Vic kamaradi s Kaderabkem a potrebujem udrzet Kadovu pohodu..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud ho chcem prodat,tak at spis nehraje a budem se snazit posilat DVDcka s jeho drivejsima momentama

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

S aktuální formou spartanů a Skaláka by základ hrál...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem jen zvědavej, koho Sparta přivede až odejde Kadlec a Krejčí. Lepšího hráče než Skalák budou hledat těžko.

Reagovat
ACSeRw!n

Skalak je uplnej CR7 co

Reagovat
smazaný uživatel

Je druhej Rezek a to na Spartu stačí :)

Ale schválně, kým myslíš že Sparta Kadlece nahradí? A v čem je lepší než Skalák?

Reagovat
ACSeRw!n

jak to mam vedet? vedeni asi bude chtit dotahnout Kopice. ja bych videl reseni jedine v zahranici

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, a kde v zahraničí.. nějakého neznámého černouška který bude horší než odchovanci.

Reagovat
ACSeRw!n

rozhodni Jizni Amerika, ale na to vedeni nema koule

Reagovat
ACSeRw!n

*rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči z jižní ameriky se v Česku budou těžko prosazovat. Takové leda kupovat jako náctileté a vychovat si je.

Reagovat
ACSeRw!n

proc myslis? prosazujou se vsude po svete

Reagovat
smazaný uživatel

ale většinou to berou přes portugalsko nebo jiné ligy, kde se tolik nebrání. Ale ve Spartě proti které většina týmů v lize betonuje... to by měli strašně těžkou aklimatizaci.

Reagovat
ACSeRw!n

normalne prestupujou treba do Ruska nebo na Ukrajinu.. je to spis o kvalite toho konkretniho hrace. myslim ze i z druhy nebo treti ligy v Argentine/Brazilii by se naslo spousta vhodnejch hracu pro Spartu.. vedeni Sparty po X letech zjistilo, ze se da posilit z Afriky, tak sem zvedavej jak dlouho jim bude trvat nez pridou na tu JA

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, trolling, nechal jsem se nachytat a stydím se

Reagovat
ACSeRw!n

vyjmecne ne

Reagovat
Kang & Kodos

Bony byl taky neznámej černoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jak dlouho s ním ve Spartě pracovali než ho pustili do Ačka...

Reagovat
smazaný uživatel

Polsko, Maďarsko, Srbsko, Chorvatsko..všude jsou kvalitní hráči za slušný peníz. Stačí jen hledat a pracovat profesionálně..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Na hráče kteří za to stojí Sparta nemá peníze. Z odchovanců si vybudovala silný kádr který nemůže nahradit tím, že bude kupovat ze zahraničí.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu Sparta nemá 20-25 milionů na kvalitní posilu? Tomuhle teda fakt nevěřím..

Reagovat
smazaný uživatel

za takové peníze koupí jen hráče, které mají velmi dobře nasledované. Tedy jen hráče z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je právě ten problém.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic fakt neni řešení.. nemá ve Spartě ani na lavičku, na rozdíl od Skaláka.

Reagovat
ACSeRw!n

do juniorky dobra posila no

Reagovat
smazaný uživatel

Skalák patří mezi nejlepší hráče nejlepšího klubu v Česku, ze kterého je Sparta ochotná kupovat. Takže těch možností moc není.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Hele jakej nick bude příště? Acertea už není in?

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče do kurvy proč Boleslav dělá problemy??? Plzen jim pujčuje hráče a ona se takhle odvděčuje?? kokoti

Reagovat
ACSeRw!n

dneska si trosku prebral koukam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Feind

neprebral, porad se chova jako retard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze jsi na oslave mamce tajne upijel ze sklenicky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Půjčuje hráče a pak ani nemůžou hrát

Reagovat
smazaný uživatel

skalak pujde v letě do plzně uvidíte!

Reagovat
ACSeRw!n

Kozacik koukam zase koukal na Bayern

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

tak jedeme plzen! rozhodčí snad 2 penaltičky a 3 body budou!

Reagovat
ACSeRw!n

gololololololololol

Reagovat
smazaný uživatel

PANU KOUBKOVI TEN TITUL NENÍ SOUZENÝ NEBO CO! ROMANE, DÁŠO ZAKROČTEEEEEEEE! DĚLEJTE DO PIČE!

Reagovat
Kang & Kodos

KJVCD

Reagovat
ACSeRw!n

i Hysky ve studiu to rikal

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, aspon to bude zajimavejsi

Reagovat
Sosi

To je fakt banda dementu, ta boleslavska 15 ziska mic a pet hracu plzne couva, .isto aby ho nekdo napadal

Reagovat
smazaný uživatel

KDE JE KURVA SPRAVEDLNOST? BOLESLAV HRAJE CELE JARO PIČKU A TED VYHRAJE V PLZNI! DÁŠO ZAKROČ!!

Reagovat
Kang & Kodos

Defekt má určitě, ale nevim, jestli zrovna výraznosti.

Reagovat
smazaný uživatel

řek bych, že se snaží svůj příspěvek nějak zvýraznit. Nejsou totiž moc inteligentní a nechápou, že se text psaný celý velkým písmem hůře čte a tak ho víc lidí přeskočí.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje celé jaro ... a je na čtvrtém místě

Reagovat
smazaný uživatel

co má řikat sparta ty vocasi ... naprosto ubohý Liberec se na ti tak vyhecuje a namotivuje že odehraje zápas roku ...

Reagovat
Chlupatá máma

naprosto ubohý trojnásobnej mistr a třetí tým historický tabulky

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTANI BUDOU ZAS ONANOVAT JAK PIČE! PLZEN OTOČIT! PENALTIČKA! ČERVENÁ PRO BOLESLAV A 3 BODÍKY! A ANO BAVÍ MĚ PSAT CAPSLOCKEM

Reagovat
ACSeRw!n

ses klasickej vesnickej balik no

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty seš kokotský pražák, ty nemá nikdo rád

Reagovat
ACSeRw!n

a tak to je v poradku

Reagovat
Aldeano

Reagovat
dest1l

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle si tě u toho psaní představuju http://i.ytimg.com/vi/qHYPaW3E1sc/maxresdefault.jpg

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chlupatá máma

ektoplazma

Reagovat
smazaný uživatel

Ludva už dává do excelu pokuty a to budou takový pokuty že s toho poserete

Reagovat
Sosi

Baranek? Wtf

Reagovat
Miguel19

S dorostem Bolky...pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že taková facka Plzni jenom pomůže! ještě víc se semkne! porazí Slovácko(bohužel) a vyhraje na Spartě! Navíc ukáže že není protekční klub kterému pomáhá Dáša s Romčou

Reagovat
ACSeRw!n

dneska jedes

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle příspěvek myslím naprosto vážně bez emocí

Reagovat
ACSeRw!n

ja ti to verim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To hlasovani o hrace zapasu je strasna picovina, by to melo byt jen par minut po zapase, treba holenda da v poslednich 2minutach 2goly takhle je to zbytecna picovina

Reagovat
Jackmaker1989

Rozhodca už pripiskuje? Nenápadne? Fanúškovia Sparty a Plzne si majú čo vyčítať teda.

Reagovat
Riviera Kid

To je hrozné co te Plzni všecko projde.

Reagovat
Sosi

To je strasne staticky, bud jsou naliti, nebo maji zaye sracku.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Horvi slavil čtyřicítku, že jo.....

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Teď ta prohra s Libercem sere dvojnásob

Reagovat
Rarášek

Koláář

Reagovat
smazaný uživatel

Za co? já mu naopak fandím za to se mu stalo v osobním životě!

Reagovat
Rarášek

Za to, že dal gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAL! KOLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁŘ!

Reagovat
Miguel19

Ten stoper jak se vysral na Holendu

Reagovat
Miguel19

Tyy voleeeee

Reagovat
Rarášek

Hruška Dobrý no

Reagovat
HorajzmAmmann

Hruška

Reagovat
Rarášek

Tohle Plzeň vyrovná, Boleslav se pěkně sype teď ..

Reagovat
Kang & Kodos

Střely: 19:2

Reagovat
Sosi

Holenda je vyborny

Reagovat
ACSeRw!n

penalta!

Reagovat
Rarášek

Přímo!!!!

A ne, on dá radši rudou Skalákovi potom

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOL SKALAK NEBUDE HRÁT SE SPARTOU

Reagovat
Rarášek

Stejně by nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

hrál, už patří Bolce natrvalo

Reagovat
Rarášek

Nehrál by

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako?

Reagovat
ACSeRw!n

nahoda?

Reagovat
Kang & Kodos

Nemyslim si. Vůbec bych se nedivil, kdyby se ještě nechal vyloučit Vacek.

Reagovat
Riviera Kid

Skalak

Reagovat
Godwinson

Cipro

Reagovat
Miguel19

Skalák

Reagovat
Rarášek

5 minut?

Reagovat
db18

Když Magera střídal dvě minuty, a Skalák se ze hřiště taky vlekl půl hodiny?

Reagovat
HorajzmAmmann

5. minut no... hrát jiný týmy max 3. minuty

Reagovat
Rarášek

Kovařík rychlým sprintem

Reagovat
ACSeRw!n

Kovarik dement fauluje a pak nakopne balon do reklamy a kartu nedostane..

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

cos čekal při tom zdržování Boleslavi?

Reagovat
smazaný uživatel

stejně zitra Zbrojováci v Práglu vyhrajó!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Takze Skalak prakticky ukoncil zapas, tempo je zase v prdeli.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rarášek

Pěkně Boleslav, hodně nečekaný

Reagovat
Riviera Kid

Aspoň to bude ještě zajímavý

Reagovat
ACSeRw!n

parada, tak ono to mozna bude nakonec boj az do konce

Reagovat
Kypřící prášek

Konecne to mame ve vlastnich rukach

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka zitra vyhraje a budete definitivně v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Jiskricka

jinak je podle me velky stesti,ze ma Mahmutovic vetsi smlouvu nez Holenda,protoze Johnyho prinos pro tym,kdyz jde na hriste,je nesrovnatelnej..

Reagovat
Rarášek

Holenda je pán

Reagovat
ACSeRw!n

Golenda

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Sosi

Prej stesti, hrali tragicky umachrovany hovno

Reagovat
HorajzmAmmann

celý nic moc ( kvalita, ne nápad ) , minimálně to zmenšit a nedělat půlku kartoniády přes 2 vchody !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

"Kdo jsme vlastne ci loutkou?" jenom mne to pride jako kdyby to psal nakej bezmozek?

Reagovat
HorajzmAmmann

komentuju kvalitu - k nápadu nic říct nemůžu, nerozumím řeči jejich kmene

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jsme vlastně čí loutkou?

Co je na tom jako spatne?

Reagovat
Posledni Kovboj

ta veta.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

zní to hrozně, vypadá to špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto normalni veta, kterou by pochopil kazdej clovek, kterej ma dokonceny zakladni vzdelani

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo nepíše, že tomu nerozumí, jen že to šlo napsat mnohem líp, ne tak retardovaně

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Miguel19

Taky se tomu smějí spartani

Reagovat
HorajzmAmmann

to jo, ale ty nápisy jim tam píše nějaký kokot ze základní škola 3. třída !

Reagovat
smazaný uživatel

No je to napsany fakt dementne a neni to poprve..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

syntax error

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Kang & Kodos

Arsin?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
taws

Asi Burák

Reagovat
smazaný uživatel

Snaží se přebít tu ostudu v Kmenech ještě větší ostudou. A taky jsem nepochopil to jejich oslavování (zvedání rukou) po prohraném zápase.

Reagovat
db18

Po prohře se na hráče má totiž pískat a neděkovat jim za snahu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to byla děkovačka? Po těch posledních událostech co část vašich předvádí, bych věřil i té oslavě. Takový způsob děkování jsem viděl poprvé, jsem zvyklý na děkování tleskáním když se prohraje po bojovném výkonu. Ne oslavné zvedání rukou.

Reagovat
db18

U nás se na oslavu skáče...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně - to zvedání rukou mám zafixované jako oslavné gesto, zdůraznění vítězství - viz třeba box.

Reagovat
ACSeRw!n

no tak vy ste proste divny.. viz. "sex on the beach" vetsi sracku sem snad na stadionech neslysel

Reagovat
smazaný uživatel

vy už neděláte lachtany?

Reagovat
db18

Lachtan už dlouho neni (zkrátilo se to jen na kotrmelce) - a to dělá jenom Horvi, bez něj je ta děkovačka "chudší"

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Uff..

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu frustrace, ale ať se ta pražská pakáž naposledy letos zaraduje :-) Ale ten Skalák je zoufalec... fakt jak děcko někde za školou na plácku

Reagovat
Rarášek

Kááááámil Vááácek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

O to horší je teď ta zbytečná ztráta s Libercem. Díky, Kamile, za pozápasový rozhovor.

Reagovat
goodbay

Tak když nic jiného, je to zpátky zamotané, vlastně více než poslední měsíc. Zítra prostě musí Sparta vyhrát, ať to ještě má náboj. Včera se asi v Plzni slavilo až do rána z Horváthem, proto dnes nenastoupili největší kaličí včele s Limberským? Jsem taky rád, že Plzeň nevyrovná rekord na domácích hřištích. Jak jsem říkal, prostě 75 bodů na titul stačí bohatě. Ale Sparta je teoreticky zpět ve hře a má vše ve svých rukou.

Reagovat
Miguel19

Největší kalič Limba nenastoupil spíš kvůli kartám no..

Reagovat
goodbay

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

byl někde na pokeru :) ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

titul uz se pomalu ale jiste blizi na letnou,kam patri.

Reagovat
Rarášek

Jen chudák neznal cestu a trošku bloudil.

Reagovat
smazaný uživatel

... vtípek do peřin

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby se po zítřku nevydal zase na západ...

Reagovat
smazaný uživatel

na titul patří možná tak vysrané hovno krypla křetinského, zitra to s brnem posere a bude to ok

Reagovat
jsemdement

taky me sere, ze jsem v sobotu doma

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Vacek: doufáme že sme spartě pomohli k titulu hovno Plzen na spartě vyhraje to je jasný jak facka, tahle facka je neskutečně namotivuje! PLZEN MISTR LIGY!

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Spartě sice nebude hrát Skalak a šulin Vacek ale zas bude hrát Duriš a Wagner a ti porazí Spartu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ten Skalák je fakt na palici ... nemyslim jen to co předvedl dnes,ale i jindy ....

přijde mi že fotbalovost u něj nic moc... na spartu nikdy mít nebude , jsem rád že se ho zbavila

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
cetto

Ještě se zbavte Zemana. Byl u vás pár let a akorát jste ho zabili. Konečně dostal pořádnou šanci a jak hraje luxusně. U vás by dopadl Skalák úplně stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman hrál ve Spartě... dobu dost luxusně... škoda že to nemá v palici...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Příště by stejně nehrál, takhle zkrátil zápas o pár sekund.

Reagovat
smazaný uživatel

červenou si odsedí v poháru

Reagovat
db18

ono to je vlastně takhle debilně propojený...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka zaslouženě neska

Reagovat
San Iker

Kamil je charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Agent Vacek zase úřadoval.

Reagovat
mario23

Sice Plzeň rupla, ale Spartička má těžší los, snad nebude rozhodnuto před zápasem Sparta-Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ani náhodou.

Reagovat
Tomoro

Skalák to moc nespočítal

Reagovat
HorajzmAmmann

při shodném počtu bodů rozhoduje skore vzájemných zápasů nebo celkové ??

Reagovat
smazaný uživatel

vzájemný zápasy

Reagovat
HorajzmAmmann

No tak celkový skore už nestáhnete, takže výhra 3:0 a máte titul

Reagovat
Manik...

Nooo jenom dát Plzni 3 fíky

Reagovat
cetto

Skalák v současnosti nejlepší český RW. Vůbec bych se nedivil, kdyby na dalším reprezentačním srazu astoupili na krajích Zeman a Skalák...ikdyž jo, vlastně U21 má přednost

Jinač Boleslav ukázala, že když jsem před nějakými pěti lety četl o tom, že se chtějí soustředit na mldež, tak že to opravdu udělali a ty mladý hráče tam maj. Ted je podstatné, aby dostávali šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínal bych na Kadlece, ten mi přijde lepší jak Skalák.

Reagovat
mario23

Kdy už konečně Plzeň vyhodí Koubka ?

Reagovat
Manik...

Já nevím, ale ta radost mi přijde trošku zbytečná. Pokud opravdu rozhodují vzájemné zápasy, tak Plzeň bychom museli porazit 3:0 a nebo míň, ale doufat, že ještě 1 klopýtne a ona už nemá kde klopýtnout... Naopak máme taky tu Bolku venku

Reagovat
HorajzmAmmann

ale nereálný to rozhodně není ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim,ze ta radost je spis,to ze jako by mame opet o co hrat a ze zaver muze byt zajimavej

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Může stačit i 2-0, teď je to +7, při výhře o 2g. by rozdíl byl 3g a Sparta má navíc zápas k dobru

Reagovat
rufus

Přesně. Pokud bysme je ve vzájemným zápase porazili minimálně o ty potřebný dva góly, tak se to dá vyhrát i na skóre. Ten rozdíl moc velkej neni.

Reagovat
ACSeRw!n

pokud to bude 3:1 (4:2, etc.), tak je ve vyhode Plzen ne ?

Reagovat
rufus

Ne. Ve vzájemných zápasech by se řešilo jenom skóre. Takže pokud bysme je porazili 3:1, budeme mít stejný vzájemný zápasy. Góly vstřelený na hřišti soupeře nehrajou žádnou roli.

Reagovat
rufus

Aspoň to takhle platilo do minulý sezony. Jedině by nastala změna toho pravidla, o který jsem ale neslyšel.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ještě minimálně 2x zaváhá a rozhodně prohraje s Plzní na Letné, takže bude mít co dělat, aby vůbec uhájila 2.příčku.

Reagovat
jsemdement

Bacha na ten Hradec.

Reagovat
mario23

Budějky ještě budou taky kousat.

Reagovat
jsemdement

Skoda, ze to Hradec trochu podelal s Pribrami a Budejovice s Bohemkou, by se slavisiti klepali . + jejich zapas 2:2, ze nevyhral prave Hradec .

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram útočí na poháry, v EL by se jistě nestratila

Reagovat
Adalberto.Littleoak

právě naopak, ztratila by se tam jako prd ve vířivce

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo by se tam z toho pátého fleku neztratil?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaklad by mel hrat Holenda a Mamut by mel hrat z lavicky, tot muj nazor.. Jinak zase spis smula, ono tomu neni moc co vytknout, drtili jsme se, ale nepromenovali sance a Kozacik namazal.. Ale nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Máte neskutečnou smůlu. Stejně jako v Teplicích opět více 100% šancí než si vypracuje Bayern s Barcelonou dohromady. Už se to musí prolomit. Jestli si udržíte tuhle formu, tak můžete Spartě na Letné klidně nasázet bůra.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Moribundus

Neoblomovsky jsi se rozpovídal!

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

No od spusteni prenosu(zrejme i pred tim) do nejaky 70.minuty jste teda zadnou hitparadu nehrali..kazdopadne s Holendou musim souhlasit..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja videl jenom ten "prvni polocas" a poslednich 10 minut a koukal na statistiky..

Reagovat
db18

...v první polovině byl takový docela ostrý zákrok Procházky - to bylo přes balon? (sudí nepískl ani faul - z kotle to sice nebylo pořádně vidět, ale docela jsem se divil)

Reagovat
smazaný uživatel

Prenos sel az ca od 32. minuty..

Reagovat
db18

On asi vypadl proud nebo něco - obrazovky na stadionu naskočili taky až pak... (nebo to vyhodila čt při snaze zprovoznit přenos)

Reagovat
Fingulka

A příští týden se budou Wágner, Ďuriš a Končal snažit porazit Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Vykartujou se v poharu

Reagovat
db18

Budou mít slíbené prémie

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorie Viktorieeeee Karma není slepá.

Reagovat
smazaný uživatel

Baranek pokracuje v zakladu, kterej jsi mu prorokoval

Reagovat
smazaný uživatel

Však přišel a hned má assist

Reagovat
db18

Asistoval Holenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Tak to měli na livesportu špatně..

Reagovat
db18

Tam mají hodně věcí špatně - například jednou jsem postřehl, že brankář Sommer ve vápně fauloval hráče Hoffenheimu, takže se po právu bude kopat penalta. Penaltu ovšem ve skutečnosti kopal Gladbach...

(+ u tohohle zápasu jsem si taky všiml, že psali Petrželu na CM a Hořavu na křídle a na livesportu už to taky opravili na Holendu )

Reagovat
peky

oblomov,oni a nasázet Spartě Búra,když nejsou schopný dát gól Teplicím a Boleslavi dali gól po šťastným odrazu,tak nevim.Podle mě budou mít problém porazit i Slovácko a natož aby porazily Spartu Búrem :D

Reagovat
db18

To říkam pořád, že by neměl chytat Kozáčik

Jinak hrůza, Bolka 3 šance, z toho jen 2x vystřelila a má dva góly A my nejsme schopný trefit něco jinýho než tyč...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolare tam jednou paradne vychytal Hruska

Reagovat
db18

Ale těch tyček je zase neskutečně moc...

Reagovat
Aldeano

Kozáčik je výborný. Rozhodně váš nejlepší gólman. Jedna chyba...

Reagovat
taws

Jak je to vlastně s Pavlíkem? už skončil a pokračuje u vás v nějaký funkci? to byl vždycky muj oblibenec, strašně nedoceněnej brankář

Reagovat
db18

Ještě chytá, v poháru dělal náhradníka. On sám chce chytat do 41 let. Jinak jemu samotnému ta situace asi tolik nevadí, protože než se ozvala Plzeň, tak už s tím chtěl seknout a chtěl se vrátit k tesařině...

Reagovat
smazaný uživatel

Mrázek dá po sto letech gól a já ho prostojím u piva

Vrba už doufám připravuje Skalákovi pozvánku, na jaře hraje neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

navíc Kuzma mohl dát hatrick během 5 minut, tedy kdyby neposral tu penaltu........bylo to sice pohodové vítězství, ale na můj vklus měl Kolín zbytečně hodně šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Znáš to, peníze až na prvním místě, u pokladníka by mu to jen tak neprošlo . Kolín dresy jak Fulnek, nejvíc mě dostal ten borec, co to kopnul do 15. řady z malého vápna, když Vašek ležel . Posledních 15 minut super fandění, dneska by ještě Žižkov mohl ztratit a bylo by to úplně super .

Jinak nevíš náhodou, kdy za nás naposledy někdo dal hattrick?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se totiž nedivil tomu, kdyby to byl Dušan Půda v Krajském přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

v paměti si vybavuju druholigový hatrick LIbora Kozáka ......

Reagovat
Aldeano

Plzeňský kouč Koubek: Prohra je komplikace, ale nebudeme panikařit.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Jako ale jestli to zvládneme projet, tak je Koubek fakt "mistr"

Reagovat
Aldeano

"Boleslav navíc podle mě nebyla oslabená směřem dopředu: místo Ďuriše a Wágnera tam byli Bartl, Skalák, Zahustel, Magera" Přirovnat Wágnera a Ďuriše k Bartlovi. Navíc, když jde stále o kmenové hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

a jak je to s charakterem?

Reagovat
Aldeano

To nevím, ale komplikaci zmínil raději dvakrát.

"určitá komplikace to pro nás je" a "Po druhém gólu byla komplikace už hodně velká"

Skoro by se dalo říci, že v SL je takový oškilvý a zlý nepěkná věc (nešvar).

Reagovat
smazaný uživatel

hráči ukázali charakter - to jsi myslel?

Reagovat
smazaný uživatel

no já si právě nejsem jistý, jestli ho ukázali nebo ne

Reagovat
db18

U nás se přece nedá mluvit o charakteru...

Reagovat
Rarášek

To je taky pravda

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

RESPECT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas vychvalování úžasného velezkušeného Matějovského, který zatím dal z deseti "famózních" přihrávek 8 do ofsajdu

Reagovat
Aldeano

Ve kterém byl vždy skvělý Ladislav "Pippo" Krejčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On je fakt neskutečný - má celý hřiště před sebou, a stejně není schopen si to pohlídat. A kdyby to bylo o kousíček, ale on tam stojí o metr a víc. To je fakt herní inteligence na bodu mrazu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plácáš nesmysly a sám to víš.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
r.mrazik

Ty jsi gumak

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Rarášek

Ty seš ztracenej

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Matěj není můj oblíbenec, ale vyčítat mu, že dal příhru do ofsajdu?

Reagovat
hrundy

On ten sasek da hattrick ... skoda kdyz uz nic letos tak sem pral nejlepsiho strelce Milanovi, zaslouzil by si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Aspoň někde budete druhý

Reagovat
smazaný uživatel

..no aby jeste nebyli druhy od konce

Reagovat
Kang & Kodos

To by se Hradec nesměl posrávat v zápasech, kde vede o dva góly.

Reagovat
frankiefcb

no Hradec ještě hraje s náma. Koneckonců i ČB, ještě bych je teda neodepisoval. To jsou tři body zadarmo.

Reagovat
Kang & Kodos

Slavie má Budějovice příští kolo. Už vidim, jak Lengyel uhlídá Škodu.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel že si to zaslouží ten, kdo dá víc gólů

Reagovat
hrundy

Tak ty goly co dava on by dal kdejakej smudla z divize, to neni moc fotbalovej um...

Reagovat
Kang & Kodos

Pokud takovejch gólů dáš 150, je to kurevskej um. A Škoda dává úplně stejný góly. Jasně, v derby to povodil hezky, ale to je výjimka.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně si to Plznička pohlídá

Reagovat
Kang & Kodos

MUFC4EVER

26.04.2015 15:30

ne a spartu(čti hnůj) sledovat rozhodně nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik

Reagovat
smazaný uživatel

sem rád že sem tu tak oblíbený!

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata, Kadeřábek, Matějovský, Mareček

Krejčí, Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata od sezony 10/11 97 branek..

Reagovat
Aldeano

Ve 24 letech se neprosadil v Řecku a v 26 v Rakousku. Po třicítce hvězda předkol EL,SL a nejlepší fotbalista ČR. This is Synot Liga

Reagovat
Kang & Kodos

Dal víc gólů Čechovi než Messi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Protože na tréninku repre nestojí před Čechem autobus, ale Sivok, Kadlec a Suchý

Reagovat
smazaný uživatel

On asi spíš myslel ten gol na Stamford Bridge :)

Reagovat
smazaný uživatel

No...druha pule OK,ale prvni pule opet prospana,zejmena doma je to porad,coz jsem cekal,ze pod Scasnym nehrozi..Krejci opet tragedie,driv kdyz mu to neslo,tak aspon makal,ted z nej nemam ani ten pocit..Kadlec,Dockal taky nic moc..nejlepsi Kaderabek,Matejovsky a dobre hral i Costa a Marecek( ) a Timi to klasicky rozhejbal..navsteva trapna,zlaty vyjezdy..

Reagovat
r.mrazik

Krejci by si mel na chvilku sednout...moc mu to nejde a hlavne ty jasny offsidy,to je desny

Reagovat
Kang & Kodos

Teď už to musí dohrát, pak ho snad prodaj.

Reagovat
r.mrazik

Asi jo...jen odejde i kadlec a muze to byt pak problem

A hlavne asi v lete i Kader...ale tam se to da dost cekat,je skvely a hodne mu verim ze se za hranicema chytne

Reagovat
db18

Hübner v poslední době docela často zmiňoval, že prodeji Kadlece se Frankfurt bránit nebude. Akorát teda moc nevěřím tomu, že by Kadlec upřednostnil návrat do Sparty před další šancí v zahraničí.

Reagovat
Kang & Kodos

Bylo by super, kdyby byl u nás, ale tady nemá co dělat. Na jaře s přehledem náš nejlepší hráč. Snad zůstane v Německu. Učit se další jazyk bych mu nedoporučoval.

Reagovat
db18

Ale tak anglicky umí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedně nějaký hostování eště, kdyby se náhodou udělal titul, že by se pokusil ještě třeba o LM.. jinak taky pochybuju, že by zustal.

Reagovat
Hokaido

Bohužel Krejčí ted asi prostě hrát musí, když ho chtěj prodat... Costa a Mareček bych řekl, že hráli přímo výborně, překvapili

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý gól určitě z ofsajdu nebyl, je to ze záběrů jasně patrné.

Reagovat
Hokaido

Škoda, že jsme nedali ještě gol, nebo dva. Ted máme skore +33, Plzen +36 a je možný, že i tohle bude nakonec důležitej faktor

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Reznickovi pribalme flasku vodky,do tabletu mu stahneme slot machine a sup s nim busem do Starkova

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

posila na poháry

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Jestli zůstane, tak se zblázním, takovej tragéd.

Reagovat
Manik...

Reagovat
mario23

Tak teď to bude těžký, vyhrát v Boleslavi a pak zfouknout Plzeň aspoň 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Jak si myslíte, že bude vypadat v létě kádr Sparty?

Když hraje Krejčí, tak se ho budou snažit za každou cenu prodat. Ale je tam Timi, který hraje už teď lépe. Doufám, že zůstane Podaný. Ale ten větší šanci stejně nedostane. Takže na levo v obraně to bude boj mezi Costou a Hybšem.

Kadeřábek odejde na 100%. A na pravé straně obrany opět začne doba temna. Asi se tam bude zase zkoušet střední záložník Jánoš. Chvátal. Nebo nevím. Mimochodem Jugas hraje výborně, což potvrdil i dnes.

Švejdík i Kováč mají ještě smlouvu na 2 roky. Brabec bude hrát děj se co děj. Z Dukly se vrátí Polom. Snad dostane šanci.

Záloha je velký otazník. Vácha bez formy. Mareček (dnes hrál dobře). Stálice Matějovský, který kdyby neprodloužil, tak nikdo nic v záloze nevymyslí. Jen s formou Dočkal. Stále je otázka, jak se ukáže Shala a dále Schranz,Picault...

Kadlec bohužel odejde zpátky do BL. Řezníček naštěstí do Příbrami. Nevím kdy se má uzdravit Nešpor. V září 34 letý Lafata. Snad bude více šancí dostávat Schick a Juliš.

Jinak z hostovačky se vrátí: Jirásek,Breznaník,Přikryl,Vacek,Bednář,Čermák,Sýkora,Reiter,Švenger,Polom,Pamič,Hybš...

Reagovat
Rarášek

Štěch,Švenger,Bičík-Chvátal,?-Brabec,Polom,Švejdík,Holek-Costa,Hybš-Vácha,Mareček,Jánoš-Matějovský,Čermák,Vacek-Shala,Picault,Hušbauer-Konaté,Podaný-Dočkal,Přijkryl,Schranz-Lafata,Schick,Nešpor -> Někteří z nich za juniorku.

Zbytek prodat, vyhodit.

Reagovat
Aldeano

Na SL je to dobrý tým. Ale na poháry bude muset přijít nějaký hotový hráč. Chvátal,Čermák,Jánoš asi EL/LM( ) hrát v základu nebudou. Vacek,Přikryl,Schranz,Picault... To je průměr/lehký nadprůměr SL....

Reagovat
Rarášek

Však Jánoš nejšpíš bude zase hostovat. Jinak by byl až třetí varianta za Váchou a Marečkem.

Chvátal záskok za beka, a pravidelně za juniorku, aby měl praxi. Na RB bude muset někdo dojít... těžko hledat

Čermák na to rozhodně má, stačí posbírat zkušenosti.

Reagovat
Rarášek

Btw. Schranz rozhodně není průměr ani nadprůměr.. to je absolutní tragéd. Ale je mladej, třeba z něj něco bude .. posila do juniorky.

Reagovat
Aldeano

Já ho moc ani neznám. Ale asi to bude jak píšeš

Reagovat
Rarášek

No.. takovej o 50% horší petržela.. a vyšší(ale hlavičku stejně nevyhraje)

Rychlej ale u toho to končí, kopne balon deset metru pred sebe a pak za nim bezi a kopne ho do autu.. a tak

Reagovat
cetto

Vzpomínám si jak tu nejaky Slovák psal, ze mají v lize hafo talentovanejch útočníků U21 ale oni koupi naprosto neschopného Schranze

Reagovat
Aldeano

Na to měl po návratu z hostovaček už Pavelka nebo Skalák a nedostal pořádnou šanci. Takže nevěřím, že nějakou větší dostane

Chvátal už je záskok nyní. A raději tam hrál Brabec/Mareček...

Schranz,Picault a Shalou jsou taky otazník. Nebo Vacek. Záleží, jaký bude trenér a jak jim vyjde příprava no..

Reagovat
Rarášek

neříkám, že jí dostane. Ale mělo by to tak být. Ale samozřejmě je zbytečn to řešit, bude záležet na trenérovi. Já doufám v Míšu Bílka!!

Fafa i Shala budou platný hráči A týmu, stejně jako Vacek. Stačí trocha důvěry ..

Reagovat
mario23

Schranz a Picault spíš horší průměr, ale spíš to bude tím, že nedostali moc šancí se ukázat.

Přikryl a Vacek podle mě lehký nadprůměr.

Jánoš má šanci se prosadit, v Jihlavě hraje hodně slušně.

Čermák s Chvátalem si budou muset počkat, ale potenciál tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě kádr

Costa, Hybš, Holka, Brabec, Kováč, posila, Romera, Chvátal

Vácha, Mareček, Matějovský, Shala, Hušbauer, Jánoš/Čermák, Zeman, Konaté, Dočkal, Šural

Lafata, Nešpor, Šural, Schick?

Reagovat
Rarášek

No vidíš, na Zemana jsem zapomněl, to by bylo skvělý ho ještě podepsat ...

Romera by byl skvělej, ale asi nereálný

Reagovat
Aldeano

Zemana vidím jako nereálného. A Šurala taky. Když Otava v zimě říkal, že za hráče na lavičku nebudou dávat 20 mega... Proč by nemohl hrát základ to už neříkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, ale už jednou těch 20 mega nedostali, tak musejí jít s cenou prostě dolu.. Každopádně debilita našeho vedení, že pustí Skaláka za 10 nebo kolik.. přitom stejně dobrej hráč.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PavlíčeQ

Romera prej

Reagovat
smazaný uživatel

Prodáme a peníze nebudou problém

Reagovat
PavlíčeQ

Pelta v rámci ligy prodávat nebude

Reagovat
mario23

Já myslím, že Schranz se vrátí. Rarášek ten kádr tam celkem vypsal. Bude potřeba RB. Brankář - není co řešit, střední obránci, nejspíš taky nebude problém, jen se vyvarovat chyb, ale obránci jsou kvalitní. Levá obrana taky bez problémů.

Záloha - Vácha je dobrej, jen ted nemá formu, ale v létě se vrátí Jánoš, k tomu Mareček, horší to bude s nějakým tvůrcem hry, protože Matějovský už je starý, takže se uvidí, co Shala, případně by musel někdo přijít. Na krajích se uvidí, co Timy a Přikryl, zda budou mít na to hrát základ. Se Zemanem nepočítám, ten ani nechce jít zpátky. Takže možná nějaká posila na levý křídlo, pokud by napravo hrál Timy nebo Přikryl i když oni umí zahrát asi na obou stranách, takže těžko říct, k tomu tam je Dočkal a Picault.

Útok bude muset jednoznačně posílit, nejspíš hráčem ze zahraničí. Řezníček a Nešpor tam nemaj co dělat a Schick asi na hostovačku.

Reagovat
Aldeano

Samozřejmě bude záležet hodně na trenérovi. Kdo v létě přijde.

Reagovat
mario23

Tak on má ty kontakty v zahraničí ne ? Tak by mohl dotáhnout někoho hodně slušnýho.

Reagovat
Aldeano

Pokud Ščasný zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde Potocny a Litsingi

no rozhodne bych zabojoval o toho Nikolice,kdyz mu konci smlouva..jinak bych do toho moc nehrabal,jen bych to trochu vycistil od tech zbytecnejch hracu typu Jirasek,Svenger,Pami,Reznicek atd.

Reagovat
Rarášek

Nikolic -> paradni statistiky. V zivote jsem ho ale nevidel hrát, tak nevím no.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nikdo,ale u nas v lize se utocnik hleda blbe a takovy statistiky nahoda bekt nemuze,to neni nejakej jedno sezonni haluzak,ale minimalne to zakonceni mit dobry bude..

Reagovat
Rarášek

Podle toho, co jsem četl aspoň a podle těch statistik by to mohl být poodbnej Lafata no. Jak říkáš, náhoda to nebude, rád bych ho viděl v našem dresu ...

Reagovat
Aldeano

Úplně jsem zapomněl/chtěl zapomenout na Pauscheka

Reagovat
Rarášek

Ten odejde .. Sic mi přišel strašně sympatickej a v slovanu nehrál špatně, ale asi se zpakuje.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ti muze bejt sympatickej nekdo kdo ma na bicaku vytetovany Tehelny pole?

Reagovat
Rarášek

O tom ani nevím. Ale tak prostě vyjadřoval se rozumně, pracoval na sobě, snažil se .. a holohlavý jsou i prostě sympatický

Reagovat
Kang & Kodos

Šebo, Weiss, Stoch. Samej sympaťák

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Šebo

Reagovat
smazaný uživatel

To byla taky posila jak víno.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde Rosa, Sivok, Nikolič, Štilič a ono to půjde..

Reagovat
Rarášek

Štilič, tajnej sen

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně se mi líbí i Kuświk z Ruchu, navíc mu v létě končí smlouva..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Marv

Reagovat
Hokaido

Super by bylo, kdyby se vrátil jeden z trojice Kadlec, Sivok nebo Rosa. Věřím, že všichni by byli obrovským přínosem, hlavně teda Rosa, ale ta šance je minimální.

Pravej bek bude oříšek, tam je po Kadym strašná, nezaplnitelná díra. Jugas je sympaták, možná by to stálo za zkoušku. Lepší než tam cpát někoho, jak píšeš ty. Na stoperu určitě Brabec s Holekm, Kováč nejspíš jako backup. Nedivil bych se, kdyby Švejdík odešel. Je škoda, že jsem nikdy nešli po Pernicoj, ten se mi v Brně líbil a myslím, že z něj může být na český poměry dobrej stoper. Napravo by se mohl probudit Costa, poslední zápasy nehrál kupodivu tak špatně, jako na podzim. Pokud ne, tak musí dostat šnaci Hybš. Přiznám se, že Jihlavu jsem mockrát hrát neviděl, takže nemůžu úplně soudit, jestli na to má.

Záloha nemusí vypadat vůbec špatně, pokud navíc odejde Krejčí, nebude to taková ztráta. O jeho místo by se poprali Podaný/Breznaník/Přikryl. Nutně se musí dát dokupy a rozehrát Shala. Podle preferencí jsem od něj čekal dost, zatím neměl šanci nic předvést. Matějka snad zůstane, i přes tu věčnou kritiku on je hlavním článkem zálohy. Otázka je co Hušby, zda se vůbec v létě vrátí... Osobně by mi vůbec nevadilo, kdyby se už nevrátil. Na CM máme dva velký talenty, Sýkoru a Čermáka. Netusím, zda se s nima počítá, nebo budou zase poslaný na hostovačku. Já bych jednoho nechal a jednoho zas na rok pustil. Vácha určitě zůstane, ale přivedl bych mu konkurenta, mojí vysněnou posilu pro léto- Michala Trávníka ze Slovácka. Marečka bych poslal pryč, ten nemá žádnej přínos, jeho minuty by mohl mít právě jeden z mladíků. To samý Vacek.Takže na ty tři místa ve středu zálohy Matějovský, Shala, Čermák/Sýkora, Vácha, Trávník a může tam hrát i Bořek, pokud Timy bude napravo. To je , si myslím, celkem slušný.

Útok bude nejspíš ještě jeden rok stát na Lafim, ale byl bych rád, kdyby se mu přivedla konečně nějaká konkurence. Nešpor na to podle mě nemá, kdyby se naskytla možnost něco jako Nešpor a Vacek za Wágnera s Bolkou, bral bych to všema deseti. Řezníček pryč, Bednář pryč to už nejsou hráčí pro Spartu. S nějakým Nikoličem vůbec neppočítám, nevím, co je na tom pravdy a absolutně netuším, jak dobrej je, nikdy jsem ho neviděl. Schick musí dostávat minuty, nebo jít na hostovačku, nemůžem zabít další talent na lavičce. Juliš nastoupil v Ostravě a dal gol, od tý doby odehrál asi tři minuty Pro oba místo nebude a Schick je o dva roky mladší a vypadá to, že má i víc talentu. Lafata, Nešpor( případně Wágner), Schick by mělo stačit na jeden post.

Vůbec jsem nezminoval Kadlece, ten určitě nezůstane, i když je to škoda. Všechny ostatní, co se vracej z hostovačky prodat nebo darovat, nemaj tady budoucnost. Těm dvěna Slovákům co ted přišli a Pauschekovi nevěřím. Picault bude jen a jen provar...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ani nepotřebuje moc posilovat, spíš zvýšit konkurenci. Na většinu postů bude stačit, když se vrátí hráči z hostováí, Čermák za Matějovského, Hybš za Costu, Polom za Holka... a pravidelně točit. Jeden nepovedený zápas a dolů.

Koho za odchody je ale otázka. Skaláka prodali, za Kadeřábka nikoho nemají. Jánoš je náhrada spíš za Váchu. Sýhora hraje v Brně dobře, ale jestli stačí na Spartu těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Husbauer dneska nebyl ani na lavce,nevejit se mezi 12 dalsich nahradniku na lavicce je docela um,zrejme velky prvotni sympatie s novym trenerem

Reagovat
Aldeano

Je možnost návratu už v létě?

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud sestoupej,jako ze sestoupej,tak si myslim,ze zacne prestavba a hrace o kterym vedi,ze ho stejne nekoupej asi zajem moc nebude,takze to vidim realne docela..spis jde o to v jakym stavu se vrati,aby neprijel opalenej Husba s gucci brejlema a 10 kilama navic

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kang & Kodos

Milion € za půlroční hostování, neber to.

Reagovat
smazaný uživatel

Rocni ale dost mozna nakonec pul rocni

Reagovat
db18

*Roční - věřím, že v létě byste museli část peněz vracet.

Reagovat
Kang & Kodos

To je možný. Ale nevěřim tomu, že si ho budou nechávat ještě další půlrok. Obzvlášť když budou sestupovat. Nakonec ještě dostaneme něco navíc, aby jsme si pro něj přijeli už v létě

Reagovat
db18

V případě sestupu by jim na ten půl rok mohl být užitečný.

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim, jestli by si chtěli nechávat na půlku sezony hráče, kterej za půl roku odkopal v lize 40(?) minut

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych podobnej prestup zkusil i s Krejcim

Reagovat
Kang & Kodos

Mě by zajímalo, jak se museli tvářit případný zájemci, když (jestli teda vůbec) ho viděli na jaře hrát.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Proto bych ho nestavel,aby se snizila sance,ze se na nej nekdo prijede podivat ja nevim,jestli ztratil motivaci nebo si mysli,ze to pujde samo,ale momentalne hrajem bez levyho kridla kdyz je na hristi..

Reagovat
Marv

Tak ještě má šanci něco ukázat na šampionátu, třeba ho pak někdo vezme..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno kdo bude mít ten bezcenný titul,všichni stejně budou hrát v Evropě vidle.Český titul není nic

Reagovat
smazaný uživatel

Táhni pod PL sekci, komentovat to "derby"

Reagovat
smazaný uživatel

Takže stejný výsledky, jako týmy z "nejlepší" ligy na světě? Snad se mýlíš..

Reagovat
wiggum

Tak aspoň že Arsenal tam válí...

Reagovat
monty25

Dohráno Ale o tomhle víkendu spíš prohráno...

Reagovat
Kang & Kodos

Vole, sundej ten růžovej pruh

Reagovat
smazaný uživatel

Další Lafatovo "galapředstavení". První gol rukou doražen skoro z brankové čáry, druhý gol po metrovém ofsajdu, opět z brankové čáry.

Krejčí, ten chudáček bude hrát i se zlomenou nohou, zřejmě Křetínského příbuzný a Kadlec?Ten pomalu zapadá zpátky do průměru, kadeřábek ho úplně vymazal.

Reagovat
goodbay

Lafata dal všechny goly regulérně. Krejčí se musí prodat, proto hraje pořád. Taky mi to štve. No a Kadlec byl po zranění a snad poprvé na jaře neměl svůj den. Kadeřábek paráda. Ten jestli se prodá, tak bude Sparta hodně oslabena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól rukou bych uznal všem, jen né Lafatovi. U něj to prostě nemůže být náhoda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Spalovač šancí

Jasný ofsajd, má ruku před obráncovou nohou

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=H95M0R6mG5A Melichárkův rozhovor byl včera hodně vtipnej

Reagovat
smazaný uživatel

za mně dobrý...trochu mimo ale přišlo mi to jako skutečné emoce, takže nic špatného :)

Reagovat
Aldeano

Spíše nechápu ty reportéry. Ptát se na sporné momenty (Penalty,ofsajdy), když je jasné, že se k tomu stejně nevyjádří, nebo bude logicky jednat v emocích. A otázka " Od Lafaty se čeká, že bude největší nebezpečí" Tohle říct hostujícímu brankáři, kterému dal dva góly (z jeho pohledu třeba i sporné) mi přijde až provokativní. Ani není úkolem reportéra ptát se, se subjektivními dovětky. Nebo arogantní v té chvilce i irelevantní odseknutí "Už má 152 no"....

Reagovat
db18

taky když se pořád ptají na docela debilní otázky...

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer byl prý včera na Letné.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele