25. kolo
25.04.2015 20:15 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 1:2

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
boryland

4:1..........Mamut 2,Pilka,Petržel.....

Reagovat
smazaný uživatel

Plzne mě včera pěkně namíchla Totální nemohoucnost dát gol a podcenění soupeře! Komplikace nečekaná-kouč Koubek musí něco vymyslet-titul je stále na dosah Českýmu Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Tragedie uprostřed zálohy. Hořava je jak den a noc. Hrošovský je jakýsi vyplašený, furt běhá a podle mě je překvapený i sám ze sebe kam nakonec míč kopne. Začal bych nasazovat do základu Baránka (je velmi dobrý, sqelý nákup) s Hubníkem (ten se kurevsky zlepšil) a do středu zálohy bych narval dva dravce Procházku s Vaňkem. A do útoku bombarďáky Mahmuta a Holendu. Chce co to prostě rozbít i když to nejde technicky. ....Jak píšeš něco ve stylu Bayernu, ale toho za Heynkese. Kraje jsou solidní. Když hraje Limberský a Kovařík vlevo a Rajtoral s Petrželou (včera mu to po 100 letech nesedlo) vpravo, tak to šlape jak mašina. ..... Mě se nelíbí ta zdlouhavost a měkkost v podání Hořavy a Hrošovského, není tam žádná přímočarost ani nic čím by převyšovali ostatní. .....Naopak když se valí laviny z krajů (Kovařík a jeho levačka...no coment) ...tak to je dým. Obrana soupeře se může posrat

Reagovat
smazaný uživatel

Když vzpomínáš Bayern, tak mě přijde, že si teď Bayern a Barcelona prohodily styly. Barcelona hraje přímočarý dravý fotbal (pokud ještě nevede...pak už to udržuje) a naopak Bayern se s tím tak jebe, až z toho oči bolí.

Reagovat
Sw!fty

nemouhoucnost Plzně? A co rozhodčí, kde byla očekávaná penalta??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele