Synot liga - preview 9. kola

02.10.2015, 08:50, aktualizováno 04.10.2015, 08:49
Previews
Nedělní program české ligy odstartuje malé pražské derby, Slavia v něm hostí Duklu. Od 18 hodin pak nastoupí všichni tři pohároví zástupci a budou favority, Plzeň cestuje do Jihlavy, Liberec se střetne s Bohemians a Sparta přivítá Slovácko...
Slavia Praha - Dukla Praha  (neděle 14:30)
Slavia bude chtít potvrdit svůj vzestup v v malém pražském derby, kdy doma přivítá ambiciózní, ale trápící se Duklu.

Slávisté jsou na koni, v posledních pěti kolech nepoznali hořkost porážky, z toho čtyřikrát vyhráli a pouze jednou remizovali. Druhou výhru bez inkasované branky v řadě si připsali ve slavném derby pražských "S", když senzačně zdolali vedoucí Spartu 1:0. A v tabulce patří sešívaným již čtvrtá příčka a na čelo tabulky ztrácejí tři body. "Zápas s Duklou bude stejně těžký, jako byl ten se Spartou. Je to malé pražské derby a Duklu nemůžeme podcenit, protože hraje dobrý fotbal a vždycky se drží někde nahoře v lize. Musíme do toho dát všechno jako se Spartou," prohlásil trenér domácích Dušan Uhrin ml.

S týmem z Julisky se počítalo do horní poloviny tabulky, po osmi kolech mu patří až dvanáctá pozice a od sestupu jej dělí pět bodů. V Edenu se pokusí zkrotit slávistickou euforii. "Slavia je momentálně úplně v jiném rozpoložení než my a do utkání půjde jako favorit. Musíme se snažit napravit poslední prohru a předvést daleko lepší výkon. Slavia v derby vynikala svou pracovitostí, bojovností a agresivitou a tomu se budeme muset přinejmenším vyrovnat, pokud chceme v Edenu brát body," řekl hostující kouč Luboš Kozel, jehož svěřenci venku nevyhráli posledních osm ligových střetnutí.

V sestavě domácích bude chybět vykartovaný Souček, to hosté nehlásí žádné absence.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Mikula, Latka, Deli, T. Jablonský - R. Hrubý, Zmrhal - Voltr, Kenija, Štohanzl - Milan Škoda.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Miloševič (Jurendič), Gorkšs, Štetina, Vrzal - Považanec, Marek Hanousek, Daniel Tetour - Berger, Krmenčík, Přikryl.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905  (neděle 18:00)
Třetí Liberec se v neděli v rámci devátého kola Synot ligy představí v domácím prostředí, kde přivítá předposlední Bohemians.

Severočeši sice vstoupili do skupinové fáze Evropské ligy prohrou, ale vše si vynahradili na půdě favorita Olympique Marseille, kde senzačně porazili tamní tým 1:0. Vítěznou náladu si budou chtít přenést i do tuzemské ligové soutěže, kde v uplynulém kole přišli o svou neporazitelnost. Nezvládli totiž přímý souboj o druhé místo s Plzní, které podlehli 1:2. Ztráta na čelo tabulky přesto zůstala nadále dvoubodová. Proti klokanům se tedy pokusí Trpišovského svěřenci opět bojovat o pozici lídra tabulky. "Vzhledem k tomu, že jsme výsledkově nezvládli utkání v Plzni, jak se vyvíjí tabulka a že to máme dobře rozehrané, to pro nás bude strašně důležité utkání. Je to zase takové zlomové utkání jako s Příbramí, abychom se udrželi tam, kam jsme se vyškrábali. Bude to extrémně náročné vzhledem k cestování z Marseille, z hlediska koncentrace. Takže to pro nás bude stejně těžké jako zápas s Marseille, jen v jiných ohledech. Bohemka ještě nevyhrála a jednou to musí skončit. Musíme co nejlíp vybrat základní sestavu, aby byla dostatečně silná a abychom zároveň měli hodně čerstvých hráčů," prohlásil trenér domácích Jindřich Trpišovský.

Bohemians se pokusí v neděli napodobit Ostravu, která se v páteční předehrávce dočkala prvního ligového vítězství. Proti libereckému Slovanu to však bude přetěžký úkol, navíc prohráli poslední čtyři soutěžní zápasy. "Liberec má potenciál a finance. Ten mančaft byl kvalitně poskládán už minulý rok, pak ale špatně vstoupil do sezony. Kvalitní hráči tam byli a dalšími kvalitními už byli pouze doplněni. Liberec hraje v maximální pohodě, vstoupil do sezony výborně. Hrají hodně náročný fotbal, to znamená, že napadají, presují. Hráči si věří a jsou psychicky na výši. Myslím, že cesta z Marseille se na Liberci nepodepíše. My zas máme v nohách pohárový zápas s Hradcem Králové," připomněl vyřazení z MOL Cupu kouč hostí Roman Pivarník.

Domácí celek bude postrádat zraněné Koláře, Obročníka, Sackeyho, Soungoleho, Luckassena a Delargeho a rekonvalescenta Karišíka. To hosté přijedou bez uzdravujícího se Havla.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Koubek - Coufal, Hovorka, Pokorný, Bartošák - Sýkora, Pavelka - Bartl, Shala, Josef Šural - Bakoš.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Pauschek, Škerle, Šmíd, Šírl - Acosta (Bartek), Jindřišek, Gajič, Mosquera - Akulinin (Mikuš), Schick.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň  (neděle 18:00)
Jihlavě se vstup do sezóny vůbec nedaří a ukončit sérii pěti utkání bez vítězství se pokusí v devátém kole sice v domácím prostředí, ale proti Plzni, která naopak v lize čtyřikrát za sebou zvítězila.

Špatný vstup do sezóny, ve kterém Jihlava získal jen čtyři body, byť se silnými protivníky Spartou a Jabloncem, znamenal i výměnu hlavního kouče, která však lepší výsledky zatím nepřináší. Pod trenérem Bokšou Jihlava remizovala doma s Duklou a prohrála vysoko v Příbrami. Celkových pět bodů na kontě je po osmi kolech slabá bilance a v tabulce jsou za Jihlavou pouze na výhru čekající Klokani a Baník. Jihlava má nejhorší útok v lize, dala pouze šest gólů, z toho čtyři Mešanovič a jeden byl vlastní.

"Hráči se budou chtít přiblížit rok starému výkonu proti Plzni, odčinit špatný výkon z Příbrami a zviditelnit se ve sledovaném duelu proti silnému soupeři. K úspěchu povede jedině precizní a důsledná hra směrem dozadu a schopnost být nebezpeční v útoku," řekl jihlavský asistent Roman Kučera.

Jak se dokáže Plzeň přeorientovat během pár dnů z prestižního a vysokorychlostního zápasu Evropské ligy na českou Synot ligu? Na odpověď jsou zvědaví nejen fanoušci Plzně, ale i dalších klubů na špici. Díky porážce Spartě v derby se totiž Plzeň dokázala dotáhnout na první místo, a boj na čele je tak nebývale dramatický a vyrovnaný. Plzeň v lize neprohrála šest utkání v řadě, v posledních čtyřech dokonce zvítězila a pod trenérem Krejčím zatím prohrála pouze o gól na El Madrigalu. Pro Plzeň je Jihlava jedním z nejnepříjemnějších soupeřů, vyhrála nad Jihlavou jen tři z osmi vzájemných duelů v lize.

"Každá série jednou končí a ta porážka musela jednou přijít. A první porážku s takovým mužstvem, jako je Villarreal, musí člověk přijmout. Když si to dobře zanalyzujeme, tak doufám, že nás tahle porážka nakopne k dalším vítězstvím a posune hráče ještě dál," řekl trenér Krejčí po čtvrtečním utkání ve Španělsku.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Kukol, Kryštůfek, J. Krejčí, Mišůn - Marek, Jánoš - Fulnek, Šulek, Vaculík - Mešanovič
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, Hejda, Procházka, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kovařík - Ďuriš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.00 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - 1. FC Slovácko  (neděle 18:00)
Sparťané budou v neděli v rámci devátého ligového kola hájit těsnou pozici lídra tabulky proti citelně oslabenému Slovácku.

Sparta v uplynulém kole ztratila svou ligovou neporazitelnost poté, co překvapivě nestačila na svého úhlavního pražského rivala ze Slavie a podlehla mu 0:1. Tohoto zaváhání využila Plzeň, která se Letenským již bodově vyrovnala. Chuť si spravili sparťané v Evropské lize, když doma přehráli APOEL Nikósia 2:0. Vítěznou náladu by rádi přenesli i do Synot ligy proti Slovácku. "Na naši bilanci se Slováckem jsou dva pohledy - my chceme statistiku prodloužit, ale na druhé straně přijede tým, který ji bude chtít zlomit. Trenér Habanec nás má velice dobře prozkoumané a určitě se bude chtít pustit do vysokého presinku, aby se hned dostali do útočných akcí. My se na Slovácko připravujeme jako na každý jiný tým a věříme, že zápas zvládneme. Potom bude repre pauza, kdy se můžeme dát do pohody," prohlásil asistent trenéra domácích Zdeněk Svoboda, jehož tým doma se Slováckem ještě nikdy v lize neprohrál. V nedělní sestavě bude chybět zraněný Vácha a nejistý je start Holka.

Slovácko trápí početná marodka. Svatopluk Habanec nebude moci proti Spartě počítat až s pěti zraněnými Kaloudou, Valentou, Daníčkem, Doškem a Koném. "Vzhledem k rozsáhlé marodce řešíme zapeklitou situaci se sestavou. Sparta je v domácím prostředí jasným favoritem, rozhodně ale nechceme podat bojácný a ustrašený výkon. Naše nově poskládaná sestava mě v posledním zápase, v němž jsme zvítězili nad Bohemians, příjemně překvapila. Pokud chceme uspět, tak se musíme vyvarovat hlavně chyb v defenzivě," řekl kouč hostí Svatopluk Habanec, jehož výběr se v tabulce nachází na šestém místě v těsném závěsu za čtvrtou Slavií, na tu ztrácí pouhý bod. Na třetí Liberec o bod více.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Frýdek, Brabec, Costa, Hybš - Jiráček - Dočkal, Matějovský, Hušbauer, L. Krejčí - Lafata.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, Hofmann, Břečka, Reinberk - Šumolikoski - Hlúpik, Sadílek, Havlík, Civič - Diviš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 7.50 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - FK Teplice  (sobota 15:00)
Rozjeté Brno přivítá v Králově Poli Teplice, které ještě venku nebodovaly. Oba týmy aktuálně bojují ve středu tabulky, Brno je s 13 body sedmé, Teplice s 11 body desáté a v případě vítězství mohou Zbrojovku přeskočit. Brno se naopak může přiblížit k samotnému čelu.

Zbrojovka je doma tradičně úspěšná, ze čtyř duelů vyhrála hned třikrát, padla pouze s Jabloncem. Venku ale Brno také dokázalo zabrat, kromě důležité remízy v Olomouci překvapivě zvítězilo v posledním kole i na Dukle. S Teplicemi poslední čtyři zápasy neprohrálo. Domácím se konečně rozstřílel útočník Řezníček, který se trefil čtyřikrát za poslední dva ligové zápasy. "Po dvou vítězstvích doma se Slováckem a na Dukle se v týmu zlepšila psychická pohoda. Doufám, že nám vydrží a budeme pokračovat v úspěšném tažení," věří trenér Václav Kotal.

Teplice hrály z osmi kol již pětkrát doma, kde ztratili za remízy s Olomoucí a Plzní. V dalších třech utkáních žlutomodří zvítězili a celkem tak mají díky domácím utkáním na kontě 11 bodů. Venku však zatím nic. Vavruškův výběr padl v Příbrami, v Liberci i v Mladé Boleslavi. Do Brna tak jede tuto šňůru přetrhnout. "Brno je velmi nepříjemný soupeř, jeden z nejnepříjemnějších v lize. Mají velmi propracovanou defenzivu a velmi těžko se jim dávají branky," uvedl Vavruška.

Domácím chybí zranění Vávra, Schuster, Zoubele a Melichárek, na hostující marodce jsou Novotný a Ljevakovič.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Martin Doležal II. - R. Buchta, Košťál, P. Buchta, Keresteš - Chrien, Lacko - Pašek, Zavadil, Michal Škoda - Řezníček
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Hora, Lüftner, D. Jablonský, Krob - Balázs - Vondrášek, Breite, Vachoušek, Fillo - Potočný
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram  (sobota 15:00)
Nepočítaje poslední Baník, mají Mladá Boleslav a Příbram podle počtu inkasovaných branek nejhorší obrany v lize. I tak mají na kontě poměrně hodně bodů a myslí ještě výš, protože dokážou také často skórovat. Zajímavý duel obou soupeřů bude k vidění v sobotu odpoledne.

Po vlažném rozjezdu zapnula ambiciózní Mladá Boleslav na plné obrátky a konečně naplňuje potenciál týmu, který se bude rvát o přední příčky. I díky nejlepší ofenzivě ligy (20 vstřelených branek) neprohráli svěřenci kouče Jarolíma již čtyři utkání v řadě, naposledy zvítězili v Jablonci. Sebevědomí si zvedli také díky úspěšnému pohárovému zápasu v Klatovech. Proti Příbrami jim nahrává i dlouhodobá bilance - s tímto soupeřem doma nikdy neprohráli. To však ještě nic nezaručuje.

"Chceme navázat na úspěch z minulého zápasu v Jablonci. K tomu potřebujeme udržet střeleckou produktivitu z předchozích dvou domácích utkání a zároveň výrazně zlepšit defenzívu," poznamenal boleslavský kouč Karel Jarolím.

Příbram chtěla navázat na povedené jaro, ovšem nedávno se její bláznivý gólostroj zasekl - během čtyř zápasů mezi čtvrtým až sedmým kolem vstřelila jen dvě branky, které znamenaly pouze jeden bod. Nemilou bilanci dokázal Tobiášův tým přerušit před týdnem díky vysokému vítězství nad Jihlavou. V týdnu se navíc radoval z dalšího zářezu, tentokrát z vítězství 5:2 v pohárovém duelu v Českých Budějovicích.

"Na Jihlavu jsme vlétli a byla velká euforie. I v poháru se nám střelecky dařilo. Teď nás ale čeká jiný zápas proti rozjetému soupeři. Pokud ale navážeme na poslední výkony, můžeme uspět," uvedl trenér Pavel Tobiáš.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Bořil, Vraštil, Kúdela, Fleišman - Ščuk, J. Rada - Zahustel, Čermák, Skalák - Baroš
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Sus, Dosoudil, Zápotočný, Končal - Štípek, Hnaníček, Pilík, Krameš, Barák - Rezek
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Jablonec  (sobota 18:15)
Osmý Zlín v sobotním programu 9. kola české nejvyšší soutěže přivítá Jablonec, který sbírá body hlavně venku. To ševci pro změnu doma.

Zlínští fotbalisté přišli v utkání se Slavií o svou nedobytnou domácí tvrz poté, co prohráli 0:2. V následném nováčkovském derby na Hané remizovali s Olomoucí 1:1 a v tabulce jim patří průběžná osmá příčka se ziskem třinácti bodů. Nyní se představí v domácím prostředí, v němž slavili všechny čtyři výhry. Tentokrát ševci narazí na Jablonec, který je vyprovodil v květnu 2009 do druhé ligy debaklem 1:6. "V minulém kole v Olomouci se nám podařilo získat bod, zápas bych označil za úspěch naší morálky. Věřím, že podobný výkon podáme i doma proti Jablonci. Musíme však přidat na útočné aktivitě, která nám v posledních dvou zápasech dost chyběla. Jablonec je momentálně v tabulce o bod za námi, složením kádru ale patří do ligové špičky. Největší nebezpečí hrozí z jeho rychlých protiútoků," pronesl kouč domácích Bohumil Páník, jenž bude postrádat potrestaného Hájka.

Doma a venku, to je nebe a dudy. Doma ze čtyř zápasů ještě ani jednou Jablonečtí nevyhráli, v uplynulém kole podlehli Mladé Boleslavi 1:2. To venku jsou s devíti body nejlepším týmem ligy. "Nejsme spokojeni s naším postavením v tabulce. Nicméně liga je vyrovnaná a Zlín patří k velmi příjemným překvapením soutěže. Vůbec se nechová jako nováček, hraje sympatický a útočný fotbal. I z tohoto pohledu nás tam nečeká nic jednoduchého. Jedeme tam s respektem, ale chceme bodovat a nejlépe vyhrát. Věřím, že potvrdíme formu z cizích hřišť a přivezeme si tři body," prohlásil kouč hostí Jaroslav Šilhavý, v jehož kádru nejsou hlášeny žádné absence.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Holý - Pazdera, Jugas, Hubáček, Matejov - V. Vukadinovič, Janíček, Živulič, Koreš - Železník, Poznar.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Karavajev, Pernica, Beneš, Matěj Hanousek - Hübschman - Masopust, Greguš, Pospíšil, Mingazov - Martin Doležal I.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.75 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - Sigma Olomouc  (pátek 20:15)
Atraktivní duel trápících se mužstev bude předehrávkou již devátého kola Synot ligy. Poslední Baník přivítá ve Vítkovicích třináctou Sigmu Olomouc, na kterou ztrácí šest bodů. Diváci mají na utkání vstup za korunu, zbytek za špatné výsledky proplácejí hráči Baníku.

Domácí hráči, realizační tým, funkcionáři i fanoušci vkládají do zápasu velké naděje a věří, že se Baník dočká prvního vítězství v sezóně. V osmi zápasech dosáhl na mizerný jediný bod za domácí remízu s Mladou Boleslaví. Proti letošnímu nováčkovi, jinak ovšem tradičnímu účastníkovi nejvyšší soutěže, nastoupí domácí bez zraněných Mensaha a Šichora. Vedení naopak zvažuje nasazení navrátilce Mičoly. Baník doma Sigmu porazil naposledy před šesti lety, od té doby s ní ve čtyřech duelech dvakrát remizoval a dvakrát prohrál. Jestli domácí chtějí stahovat ztrátu stále se vzdalujících soupeřů, musí v pátek zvítězit. Aktuálně ztrácejí na předposlední Bohemians tři, a na čtrnáctou Jihlavu čtyři body. Baník má s 19 inkasovanými góly nejhorší obranu ligy.

"Bude to zápas, ve kterém bude důležitý souboj o každý metr hřiště. Mužstvo se nám daří posledními zápasy postupně stabilizovat, takže věříme, že to s velkým srdcem a poctivostí zvládneme a získáme tři body. Olomouc je kvalitní mužstvo s několika individualitami. Jsou silní na míči a dokážou velice dobře kombinovat, o čemž jsem se na vlastní oči přesvědčil v jejich pohárovém utkání v Opavě," řekl Radomír Korytář.

Sigma po nepovedeném vstupu do soutěže, který zatím představuje zisk ani ne bodu na zápas, zvítězila v týdnu v domácím poháru nad Opavou suverénně 5:1. Po ligových ztrátách především doma - porážka s Příbramí, remízy s Brnem a Zlínem - potřebuje sbírat body i venku. To se ale příliš nedaří, na kontě má zatím jen dvě remízy z Teplic a z Bohemians ze začátku ročníku. Sigma zatím marně hledá střelce, žádný z hráčů nevstřelil více než jeden gól. Kromě zraněného Vašíčka jedou hosté do Ostravy v kompletním složení.

"Chtěli bychom i v Ostravě zopakovat produktivitu a nasazení z pohárového utkání v Opavě. Příjemně mě tam překvapila jednoduchost v kombinaci a zakončení a to bychom chtěli zopakovat. Baník má jeden bod, ale výkonnostně je jinde než Opava. Co jsem ho viděl hrát, tak třeba s Jabloncem si nezasloužil prohrát. Po změnách v kádru, které tam udělali, se zvedli. Jestli chtějí udržet krok se zbytkem, tak jim povinnost velí zvítězit, ale to i nám," prohlásil trenér Leoš Kalvoda.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Dostál, Kaša, Machovec, Holzer - Ježdík, Lásik - Mondek, Kukec, De Azevedo - Narh
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Hála, Hubník, Radakovič, Vepřek - Moulis, Ordoš, Rajnoch, Houska, Navrátil - Malec
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.20 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha852117:517
2.Viktoria Plzeň852115:717
3.Slovan Liberec843116:915
4.Slavia Praha842214:714
5.FK Mladá Boleslav842220:1714
6.1. FC Slovácko841312:1313
7.Zbrojovka Brno84139:1013
8.Fastav Zlín84139:1213
9.FK Jablonec833213:1012
10.FK Teplice832314:1411
11.1. FK Příbram831414:1710
12.Dukla Praha823314:149
13.Sigma Olomouc81438:157
14.Vysočina Jihlava81256:155
15.Bohemians Praha 190580447:114
16.Baník Ostrava80177:191

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (577)

Přidat komentář
Kang & Kodos
Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
Tomoro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Dnes souboj dvou druholigových týmů, čekám atraktivní remízu

Reagovat
sosna

Pravděpodobná sestava 2:3 Malec 2, Ordoš

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se to buď prolomí,nebo se s předstihem pošle přihláška do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba se dotáhnout trošku blíže 14.místu. Nahrává nám "domácí" prostředí i los Jihlavy a Bohemky.

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se,že pro tu soupisku hráčů,kdy většina nemá ma první ligu,je každý soupeř těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nevyhrajeme ani proti těmhle nekopům, tak už Kalvoda musí jít.

Reagovat
patas92

Tak to aby si už pomalu začal balit kufry

Reagovat
sosna

Spekulace už se hromadí. Údajně oslovili Svědíka, ale je vázaný smlouvou u repre, stejně tak Jílek.

Reagovat
Puskas

Proti komu jinému už bychom měli vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude hrat Kouril a ne ty vemena ze Slavie/Slovenska

Reagovat
Znalec

Je mi líto těch hráčů jako Holzer, Pavlenka nebo Šašinka, že tam sebe zabíjej...

Reagovat
smazaný uživatel

Sasinka nic nepredvedl, vykonost ma sotva na Banik takze tam o zabijeni moc mluvit nejde.. to at radsi hraje dneska Szotkowski...

Reagovat
JarousFCB

nechapu proč dál tvrdne v juniorce a na lávce sedí jakýsi Alispahić.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cechman
Reagovat
taws

co je vůbec se soukupem? doufám že levýho beka bude hrát machovec a holzera konečně pošlou do juniorky aby se vzpamatoval

Reagovat
Puskas

on byl zraněný, už prý je jakž takž ok

Reagovat
Puskas

pokud teda myslíš Sukupa.

Reagovat
taws

jo, sukup už o něm strašně dlouho nic nepsali, tak jsem nevěděl jestli je zraněnej nebo jestli ho taky odstavili

Reagovat
smazaný uživatel

Dle informací dneska bude hodně lidí. Jen škoda, že nikoho nepoženou, protože bez kotle se prostě fandit moc nedá.

Reagovat
Puskas

Za kačku, to se to chodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde tak polovina vandráků,co.ani neznají hymnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by bylo ještě lepší, kdyby fakt přišlo fakt co nejvíc lidí a celý zápas jebali do Šafarčíka v přímém přenosu, aby to viděla celá republika

Reagovat
mario23

Spíš bude většina takovejch těch, co chodí do divadla, takže občas zatleskat a sedět a čumět.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem slyšel,tak to určitá část lidí řvala proti Jablonci,ve stylu Šafarčíku táhni. Bohužel,dneska nic mimořádného nečekám. Polovina vandraku,co ani Baník nesledují a neznají hráče a problémy,co teď jsou....

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mě napadlo, jak využít "velkorysosti" jeho Výsosti, Hrobaře II. z Hlučínska.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož ty jsi známá vlezdoprdelka vedení,tak nemám zapotřebí nějak reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Ale stejně si zareagoval

Reagovat
smazaný uživatel

nazna ji ani Nohavica

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím. Já si hymnu dám, ale bojím se jak to bude znít..

Reagovat
Banikovec7

12:37 a Baník podal žádost o hostování Mičoly Asi se poučili z Dukly a nechali si tam rezervu do zápasu. Měli na to totiž jen asi 2 měsíce od té doby co tady začal trénovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Puskas

Taktika - Kalvoda připraví mančaft na jiné hráče on nečekaně nastoupí, podobně jak kdysi Rusnák za Slávku v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Pred Spartou Jezdik, Engelmann. Duklou snad vsichni a ted Micola. To je fakt amaterismus

Reagovat
Banikovec7

Slavia už to potvrdila, ale stejně nechápu, jak může přijít na hostování, když skončilo přestupové období.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Sigma musí, Baník taky. Nicneřešící remíza?

Reagovat
Liquid

nicneřešící jednička

Reagovat
smazaný uživatel

Tady není co řešit. Jasná výhra Olomouce v handicapu o 2 góly. Snad si někdo nemyslí, že ostravská chátra nekopů s trenérem a vedením, co mají, dneska něco uhraje? Hahaha

Reagovat
Liquid

Baník tehlec vypjatý duel zvládne a Sigmu rozjezdí výsledkem 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bohu, takže Sigma vyhraje

Reagovat
Pyroman

Atraktivní duel

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi hraci na seznamu, co jim nejstabilnejsi klub v Cesku dluzi. Stepan a Jirasek.

Reagovat
ZB 07

Neví někdo, proč se isport rozhodl zpoplatňovat i zápasy, které neběží na O2? Toto kolo je to Jihlava s Plzní, minule bylo prej za peníze naše utkání na Dukle (fakt nevím, kdo by si za takovej zápas zaplatil.. )

Reagovat
db18

A předtím byl Baník...

Reagovat
HorajzmAmmann

Pavlenka - Dostal, Kouril, Kasa, Machovec - Lasik, Jezdik - Mondek (81' Micola), Azevedo, Engelmann (65' Kukec) - Narh (78' Szotkowski)

1:0 - Narh

Reagovat
HorajzmAmmann

Tip sestavy nevysel

Oficialni sestava :

Pavlenka - Dostal, Machovec, Kasa, Holzer - Jezdik, Lasik - Narh, Kukec, Azevedo - Cervenka

Narh na kraji (sice jsem ho psal na hrotu, ale tohle taky dobra moznost )

Szotkowski a Micola na lavicce

Cervenka - hodne stesti slavisto

Reagovat
ZB 07

Ta sestava Baníku dnes vypadá celkem konkurenceschopně

Reagovat
Banikovec7

Tak jak napsal pan Kornovec, Červenka dnes opora základu. Sestava stejná jak minule, jen Červenka místo Mondeka.

Reagovat
HorajzmAmmann

To jako vazne ??? Co vsichni na tom Holzerovi vidi nechapu. Vyucil ho Skoda, Crnkic nebo kdo to daval gol Jablonce . Hori kazdy zapas a on ho tam da znova. Nejlepsi stoper sedi po jedne chybe na Dukle. Kukec ? Ten snad plati Korytarovi za zaklad....

Reagovat
Banikovec7

Jediný kdo na Holzerovi něco vidí je Korytář řekl bych. Kukece bych se zastal, když nehraje tak není kdo by něco vymyslel a poslední zápasy i celkem maká.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nesouhlasim s Kukecem. V Teplicich pokazil uplne vsechno. Jako laik si myslim, ze by ten post sedel Azevedovi, prihravku ma, uvolnit se umi, vystrelit umi. Prohodit je zpatky muze vzdycky, v tehle situaci to je tak nejak jedno . Ale kazdy na to ma jiny nazor

Reagovat
Banikovec7

S Teplicema souhlas, ale v domácích zápasech, kdy snad nebude tak bránit, si myslím, že je platný.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokud bude mit Kukec formu a vrati se Mensah tak ta zaloha muze byt hodne silna s Micolou a na lavce jeste Mondek, Engelmann.

Problem je, za Davor jednou zahraje a pak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Hoří, protože obrana, on není obránce, on neumí bránit, on umí směr útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň někdo toho Korytáře platit musí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Malec ze Sigmy je pěkná godzila, ten tam dneska té slabé obraně jeden loupne

Reagovat
Banikovec7

Aby jen jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

kurva co to je za sestavu? cervenka v utoku holzer na bekovi a Kouřil nehraje...na korupčníky by to ale snad mělo stačit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Prý je tam hodně lidí.

Tak snad mu to dají řádně sežrat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak hlavne ze jediny zapas kde se prodluzuje je ten na CT SPORT. A doufam v co nejdelsi najezdy

Reagovat
ZB 07

Zrušte hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Maji na to jeste 5. minut !

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, po asi 7 letech sem si pustil hlavní zprávy na Nově a tam zpráva dne, souboj sypačů. Tak jo, no, teď už sem naladěn na parodickokomickou náladu..

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PavlíčeQ

hrozní šašci, ani rozhodnout neumí, očekávám 15 sérií

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Rittich ty hovado

Reagovat
ZB 07

Nájezdy na ty se těším celý odpoledne

Reagovat
smazaný uživatel

Najezdy jsou fajn jenom by tam nemuseli byt zrovna ti uplakanci z Litvinova

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo odkaz na ten chorvatský stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, oni snad tu hymnu pustili z repráků, protože při záběru během hymny na fanoušky nezpíval nikdo

Reagovat
frankiefcb

ty vole, málem gol

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosféra začíná houstnout... Ticho...

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak jeste 5. minut reklama a muzem zacit...

Reagovat
PavlíčeQ

Docela si to trefil

Reagovat
smazaný uživatel

To tam jako rozeřvává kdo ??

Reagovat
HorajzmAmmann

Safarcik

Reagovat
smazaný uživatel

Šafarčík.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Jste koupili toho hlasatele z Příbrami, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš z Teplic.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přecijen jste neodjeli s prázdnou

Reagovat
smazaný uživatel

To nepochopíš. A teď vtipně myslel, že se přidají najmutí žoldáci "Déj gól"... a ticho.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak to bude monty25

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HorajzmAmmann

Ukazujte tam kurzy, kdyz uz je 10. minuta curaci !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Live sázky neznáš?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja chci videt fotbal a ne kurzy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdi na stadion.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hlasatel je ale brutální. Cirkus Vítkovice

Reagovat
HorajzmAmmann

Zapnu fotbal a Davor 2x zajebal...

Reagovat
smazaný uživatel

Požární poplach?

Reagovat
frankiefcb

jo to je ve Vítkách klasika, to tam hlásí furt

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Baník ! Baník ! Jediné,co.zaznělo z chorálů snad

Reagovat
Losinho

Dostál, Červenka, Mičola...to abych fandil Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, 6.000 lidí, co tam jdou za korunu, neznají chorály, pokřiky, speakra tam dělá snad správce stadionu a jediné, co slyšíš je šum, jak se tam lidi baví.

Je to úspěch či další výsměch do tváře hrobníka, který chtěl plný stadion fandících lidí ?

Reagovat
ZB 07

To bude ještě sranda dneska

Reagovat
Miguel19

Falta

Reagovat
PavlíčeQ

To by dal i Doležal

Reagovat
smazaný uživatel

ty kravo, Sigma ma v utoku Kollera s Lokvencem a nas dvoumetrovy stoper sedi... dela vubec Korytar nejakou pripravu a rozbor soupere ?!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

"My chceme gól"? Dajče jim gola, cholera !

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vyhraje tým který si přihraje dvakrát za sebou

Reagovat
ZB 07

Takže remíza

Reagovat
Losinho

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ronaldik

Ten Falta je tak hrozně marnej...

Reagovat
Miguel19

Pičo, jak se takovej zápas může dostat do televize

Reagovat
Kang & Kodos

Mít dítě, který hraje fotbal, pošlu ho spát

Reagovat
Coutinho10

nojo...3. volba na CT

Reagovat
smazaný uživatel

Safarciku, zaplaceny speakr ze seznamem choralu ti atmosferu neudela. Ultras neobelzes! Tahni!

Reagovat
smazaný uživatel

Proti kolikátému vedení se banící bouříjou?

Reagovat
smazaný uživatel

1922.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy sem se nestyděl, že fandím Baníku, ale to, co se tam dnes odehrává na tribunách... No ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pelta dával za vzor Anglii, tak dnešní atmosféra má blízko k té anglické , to bude brát jako pokrok.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani omylem. Viděl jsem mraky zápasů PL a pár Champu. A atmosféra je tam prakticky vždycky skvělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá? Tak to máne asi odlišný názor nebo nároky k tomu,aby byla ohodnocena jak skvělá. Skvělá je v Chorvatsku,Srbsku,Polsku,Rusku,Řecku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam přiřadil až na výjimky i Německo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolín,Dortmund,Bayern

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně,conse týče výjezdů jsou super.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě jo.

Reagovat
bobis21

no nevím, já když byl na PL, tak mi taky přišla ta atmosféra dobrá. Rozhodně ne tak špatná, jak někteří píší ...

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak nekde na pouti, hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Neplete si Kalous Navratily ?

Reagovat
Miguel19

Spíš kde Němec bere furt Pospíšili...

Reagovat
Miguel19

Ordoš chce do zahraničí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Červenka nehraje vůbec špatně teda, líbí se mi jak je dravý, techniku taky nemá nejhorší, rychlost co jsem zatím viděl taky slušná.

Reagovat
Losinho

S tou technikou to zas tak žhavý nebude

Reagovat
ZB 07

Tam jsou dneska nějaký kurzy fandění?

Reagovat
smazaný uživatel

Zahoď mikrofon !

Reagovat
Miguel19

Lol Buchta semafor jak sviň.

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta

Reagovat
smazaný uživatel

Kukec

Reagovat
Miguel19

Ho mám ve fantě, to by mohly být bodíky navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho jsem neviděl horší individuální výkon než to co předvádí Ordoš a oni tam z něho dělají boha

Buchta chytá výborně a hlavně jistě

Jinak nechápu ty lidi, jak na ten cirkus můžou přijít. Za 1 Kč, ještě ten hlasatel, děs a běs

Reagovat
Losinho

Kukec je dobrej dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Machovec

Reagovat
HorajzmAmmann

Kukec dneska slusnej

Cervenka

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma snad spadne

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Koho tam hecuje?

Reagovat
PavlíčeQ

Rodiny s dětmi

Reagovat
smazaný uživatel

Davor luxusni centr skoda, ze se mu takovy povede jednou za 5 kol

Reagovat
Greny

Ten sudí mě přijde divnej

Reagovat
Miguel19

Malec V útoku k hovnu, hráče nepokryje. Kde toho zoufalce vyhrabali? Kalivoda je sice hodnej dědeček hříbeček, ale měl by vypadnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nedostal za celý poločas snad jediný balon

Reagovat
Greny

A taky může za to že ligovej borec netrefí z malýho vapna prazdnou branku

Reagovat
Znalec

To by měl. Už jen za ty kecy, že nechápal svý hráče, když se snažili hrát proti Spartě fotbal, že prej radši měli kopat míče na tribunu at se podívá na trpišovskýho, že to jde když se chce

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec má trochu jiný hráče, než Sigma

Reagovat
Losinho

Baník mistr

Reagovat
taws

Jako sice se tomu fandění smějte, ale je poznat, že ti hráči hrají úplně jinak, když je aspon nekdo povzbuzuje

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ne, když si to sami zaplatili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kornovec

to je atmoska. za kacku sedm tisic. to i ja, se svym nevyraznym hlasem, ac nefandim baniku bych to rozjel vic. trikrat po sobe Banik! jako proc ne

Reagovat
smazaný uživatel

Baniku se neda uprit snaha a zaslouzene vedou, ale ten potencial tam je nulovej, protoze na tech hracich je videt, ze jsou to totalni nekopove. Banik letos sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, standartka kopaná Kukecem proti Olomouci, která tam má Hubníka s Rajnochem, dva skvělé hlavičkáře, u Baníku nehraje Kouřil, nejlepší hlavičkář na druhé straně a padne z toho gól..

Reagovat
Miguel19

Ten rozhodčí posouvá každou zed minimálně o metr k bráně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Machovcovi sem se smal, ze je to bracha Adamika, ale dneska hraje jako Koeman

Reagovat
Puskas

I přímáky má podobné:)

Reagovat
smazaný uživatel

prave kvuli tomu ho k nemu prirovnavam

Reagovat
smazaný uživatel

Tož. Kvalitativně bysme je měli porazit. Souhrou asi taky. Ale na hřišti se to zatím vůbec neprojevuje.

Reagovat
taws

Machovec, Kukec, Narh a Lásik zatím parádní výkony...hlavně co nejrychleji přidat další gól

Reagovat
HorajzmAmmann

Jezdik je dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Leosu kurva vystridej toho Malca a Navratila kopni doprdele. Moulis a chory na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Malec, Ordoš a Falta dolů, Navrátil jediný, který se aspoň pokusí. Na plac Moulis, Chorý a Petr.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdo videl goly Machovce v ČB ( youtube ) kde jich dal 99% z primaku tak uz slavil gol na 2:0. Skoda chybel kousek ale on ty primaky opravdu umi...

Reagovat
Puskas

Zatím celkem slušné, jen ta levá strana je hrozná.

Reagovat
smazaný uživatel

Musite dat jeste jednoho gola, jinak to nedate.

Reagovat
smazaný uživatel

Jééé, liga malého fotbalu. Je někde rozpis vysílání ?

Reagovat
smazaný uživatel

De Azevedo, Narh, Kukec, Machovec a Dostál celkem solidní výkon

Reagovat
Miguel19

Ten rozhodčí absolutně neví kde má stát zeď. To není možný

Reagovat
smazaný uživatel

nebo ma ct spatnou grafiku, hraci by urcite protestovali kdyby je posouval takhle daleko

Reagovat
jiriczeQ

rozhodčí má odhad jak já :D 9,15 metru mu nic neříká..

Reagovat
taws

udělal ten Azevedo dneska už aspon něco pořádně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Ještě 30 minut, a ryzskej bude muset změnit trojúhelník na lichoběžník

Reagovat
smazaný uživatel

3,2,1... wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Horší je, že ti lidi na to zareagovali

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Co to?

Reagovat
smazaný uživatel

3, 2, 1...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Kalouse bych kopnul

Reagovat
smazaný uživatel

OPORA !

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

nojono Cervenka jako Cervenka, ti netrefi ani vrata od stodoly navic tam mel Narha...

Reagovat
Miguel19

Ten Červenka je brácha Romana hokejovýho?

Reagovat
smazaný uživatel

tos nepoznal podle toho zakonceni ?

Reagovat
frankiefcb

jo

Reagovat
smazaný uživatel

To je curak.. Na druhy strane sam cernousek a on vypali 10 metru pred vapnem, kdyz jde sam

Reagovat
smazaný uživatel

Banik se rozhodl druhej polocas sabotovat? Nic horsiho jsem uz dlouho nevidel..

Reagovat
frankiefcb

kdyby poločas, my sabotujeme sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neee...

Reagovat
smazaný uživatel

Teprve teď Šafarčík kurví celý Baník

Reagovat
frankiefcb

Zahoď mikrofon

Reagovat
Coutinho10

slusnej zoufalec ten hlasatel

Reagovat
centos

Ty krávo, ten hlasatel

Reagovat
iamek

Moodies :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Internetovi fanousci nejsou schopny prijmout fandeni lidi na stadionu tak to aspon porad nekomentujte..

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Neskutečné, co tu v poslední době předvádíš, no

Reagovat
frankiefcb

že to říkáš zrovna ty

Reagovat
patas92

Nevím, proč bych nemoh

Reagovat
frankiefcb

protože ty se poslední dobou předvádíš tady pořád a to jak v případě Baníku tak i tu tvé posrané Barcelony.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už jsi fakt zdegenerovaný jak ten hlasatel v šapitó.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi opravdu kus chuja.

Reagovat
patas92

Jasně, protože se nevysmívám lidem, co na ten fotbal šli a nesdílím ty vaše dementní názory

Reagovat
frankiefcb

promiň, když někdo reaguje na něco tak primitivního jako je 3,2,1 Baník, taky si prostě výsměch zaslouží naopak si cením těch, co toho dementa s mikrofonem vypískali a popřípadě se snažili aspoň trošku rozproudit stadion opakovačkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat se koupit za korunu,je opravdu pod úroveň a urážka chacharů. Kór,když to platili hráči.Pokud ti řekne jeden člověk,že nejsi normální,tak je to OK , ale když čtyři a víc,tak už to něco značí. Ne že nesdílíš decentní názory,ale ty se zastáváš toho odpadu z kanclu za každé situace,tak se nediv,že jsi pak za blbce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Z toho asi neusnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Safarciku pls

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Cvičený opice.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tam dneska nejak klouzou ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Petr by asi souhlasil

Reagovat
Greny

Ordoš je tragickej jak ten mohl byt v repre to nechapu

Reagovat
Miguel19

Pičooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

To byl signal

Reagovat
Miguel19

"Je"

Reagovat
ronaldik

Petr vyhrál soutěž o nejhůř zahraný roh sezony

Reagovat
pepinho2

To je fotbal, no tvl

Reagovat
taws

jak je možný že toho azeveda ještě nestáhl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jura uf

Reagovat
Greny

Sudí cca 14-15 kroku jak stavel zed

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tohle neviděl, tak neuvěří. Po všech stránkách.

Reagovat
Kang & Kodos

Ryzskej

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Naše letošní klasika. Kalvoda skončil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Vyhra mozna trochu nezaslouzena - 2. polocas zase bida ! Ale zlate 3. body !!!

Reagovat
frankiefcb

no já nevím Sigma nepředvedla v druhém poločase nic. Spíše 1. poločas byl takový remízový, kde jsme dali ten gol navíc. Jako jo remízový zápas, ale určitě bych u Sigmy neargumentoval druhým poločasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaté? 14. místo, záchrana a jedeme dál?

Reagovat
HorajzmAmmann

2.liga nas muze pohrbit uplne... (nemusi ale muze)

Reagovat
db18

Ty si sebevrah.

Reagovat
Feind

jakio, ja baniku fandim, ale nevsadil bych si na ne ani kilo

Reagovat
Kenneth

Tvoje koule bych chtěl mít.

Reagovat
elChe

Banik sice vyhra ale neuveritelna sracka, to je tym do kanalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi viděl jen druhou půlku, protože v první to byl hodně dobrý fotbal.

Reagovat
elChe

No to urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Ne opravdu, v první půli to nebylo vůbec špatné.

Reagovat
Feind

kanal by se z toho poblil a vyhodil nas zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

Díky kluci, v prvním poločasu jste si to vybojovali, zvlášť Machovcovi jsem teda hned od jeho příchodu vůbec nevěřil. Snad se kucí odrazí k lepším zítřkům, ale zase to akorát dá Šafarčíkovi impuls, aby zůstal..

Reagovat
Feind

doufam, ze ta sracka, co jsme dneska hrali, neni nakazliva

machovec jasny mvp dneska

Reagovat
db18

"V tuto chvíli je bohužel ze zdravotních důvodů nejistý start u řady hráčů, a to Škoda, Voltr, Štohanzl, Kenia a Berkovec. "

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě nemůže hrát Souček

Reagovat
Znalec

a já si na Slávku vsadil

Reagovat
Puskas

vsaď under, tady bývá často

Reagovat
Kang & Kodos

Koho z nich máš v sestavě?

Reagovat
HorajzmAmmann

Rekl bych ze vetsina ma Skodu

Reagovat
Blasphemer

Tohle kolo pouze na lávce.

Reagovat
db18

Škoda, Berkovec a na střídačce Voltr.

Reagovat
db18

...tak Řezníček zahrál hovno, snad se teda Voltr dostane na hřiště.

Reagovat
Coutinho10

no twl a to sem Skodaka koupil do fanligy a bez stridani

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda, zvlášť při téhle vstupenkové akci.

Reagovat
mistr129

Záloha je v pohodě, Černý, Hrubý, Bílek, Zmrhal, ale jestli nebude hrát ani jeden útočník a chytat bude hrubes, tak to vidím 0:5

Reagovat
Kang & Kodos

Mimochodem, všiml si vůbec někdo, že Škoda nedal v lize už tři zápasy gól? Mít takovou sérii Lafata, určitě by se na to poukazovalo.

Reagovat
Coutinho10

prave proto sem ho koupil, ze to zejtra prolomi ...ale jestli tyhle spekulace sou pravdivy, tak to byla chyba

Reagovat
Kang & Kodos

Mně to je jedno, horší, než minulý kolo už bejt stejně nemůžu. Akorát mě nasralo, že jsem sestavu dělal už v úterý, vystřídal jsem Baránka, a on ve čtvrtek normálně hrál.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

...aha, já myslel, že hrajem spolu, když si se ptal, koho mám.

Reagovat
Kang & Kodos

Jenom mě zajímalo, kolik z těch pěti zraněnejch sis nacpal do sestavy.

Reagovat
Coutinho10

j ja mel minuly celkem dobry...tak snad se podari i tohle

Reagovat
Puskas

taky ho mám, nepodařilo se mi střelit Vašíčka, tak ho střídá :)

Reagovat
Coutinho10

tak to aspon mas se stridanim ja na lavce jenom Berger a toho sem za Skodu dat nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ho máme oba, aspoň je to fér

Reagovat
Puskas

Skalák, Magera, Fillo, fajn, splácejí důvěru:)

Reagovat
Blasphemer

Číňani ho zničili.

Reagovat
Kang & Kodos

Jsou tam pár tejdnů, a už tolik zranění. Náhoda?

Reagovat
Blasphemer

To bude to jejich porušování lidských práv.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký klub, takový Číňani..

Reagovat
Znalec

Tady vidim paralelu se zraněními v Arsenalu a lehce šikmými očmi Arsena Wengera

Reagovat
Puskas

Dávají so d fanty jiné hráče

Reagovat
Blasphemer

Vachoušek na lavičce. Tak snad se Pilík za důvěru odvděčí dalším hattrickem.

Reagovat
didosh

Je někdo to Brno v telce?

Reagovat
Blasphemer

Skalák pěkně

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
slavik38
Reagovat
smazaný uživatel

levé křídlo, Potočný chytá a Grigar je na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

uz od zacatku sezony

Reagovat
Blasphemer

V poslední době jo.

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Bednarem ?

Reagovat
Znalec

Vachoušek si timhle právě vysloužil prodloužení smlouvy o 3 roky a pokračující zabírání místa mladším hráčům

Reagovat
Agnar

Ty se starej o mafiána Starku a neremcej o něčem kde nemáš ani potuchy

Reagovat
Znalec

Reagovat
Coutinho10

Milan Baros na plac

Reagovat
Coutinho10

a hned asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

co proti nemu mas ? nahodou hral dobre a prihral na 2 goly

Reagovat
Znalec

urbis maximálně tak nůž

Reagovat
smazaný uživatel

I tak má Boleslav v ofenzivě daleko kvalitnější hráče. To má zas hrát Baroš jen kvůli jménu že?

Reagovat
HorajzmAmmann

Daleko...

Reagovat
diskoschlampe

Ten Zavadil v každym zápase Brna tak neskutečně vyčnívá...

Reagovat
Znalec

Motivace a chuť... Třeba ve Spartě logicky se teď Holek nepřetrhnul a mladší Brabec do toho vlítnul po hlavě

Když se to porovná s Brnem, kde na to ty mladý házeji lejno a 37 letej tatík tam lítá jak Kadeřábek

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec byl vždycky daleko lepší než Holek.

Reagovat
Znalec

Reagovat
db18

Lüftner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Totální ostuda, propadák, hnus akorát Zavoš zase výbornej... jinak všichni tragédie

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Zavadila je mi fakt líto, ten by měl hrát poháry a ne dávat do latě ten kompars, co si říká zbrojovka

Reagovat
mayday

Zavadil si sám musí v Brně připadat jak z jinýho světa, protože jedinej si může říkat fotbalista. Zbytek kádru, to je hrůza, hrůza, hrůza...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso Doležal v tý ofsidový šanci...běhá po českých trávniních větší útočník diletant?

Reagovat
Kang & Kodos

Na ofsajdy Krejčí, jako útočník Paixao.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

on snar vystrelil uplne na opacnou stranu, nez byla branka...

Reagovat
pingla

At si rika kdo chce co chce, Zlin na jeho moznosti hraje perfektni fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

jop, vypada to solidne. 7 hracu zakladu odchovanci, slusny

Reagovat
Coutinho10

Koreš u nas byl traged a ve Zline jede....

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda na ten Vlaskuv hlas uz jsem totalne alergickej

Reagovat
Greny

K tomu Brnu a Zavadilovi hodně se po Brně spekuluje že to Kudela a KoKotal mají spočítaný. Nahradit by je měl Hoftych a Švanci tak uvidime v nejblizsich dnech

Reagovat
db18

Švanci? To by možná byl lepší hrající asistent Zavadil, ne?

Reagovat
Greny

On by měl dělat Kudelovu práci Ten dělá nakyho toho sportovniho reditele

Reagovat
smazaný uživatel

Švanci sory ale to je něco jako hortvath. Jak může mít takový člověk u hráčů respekt, když si s nima ještě před rokem dělal z trenera prdel. Na současný ansambl zbrojovky bych povolal Magatha

Reagovat
ZB 07

Že bych odchod Kotala s Kudelou pod souhrnem kola přivolal?

Reagovat
smazaný uživatel

svancara

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si ani Brno nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Ze jednoznacna simulace vzdyt ho jednoznacne brnkl pres nohu... V te rychlosti ho to muselo jasne rozhodit(navic bezel tak rychle, ze kdyby mohl, tak jde pomalu sam na branku)

Reagovat
PavlíčeQ

Tak brutální kontakt, že ho napadlo spadnout až po tom co udělal další 2-3 kroky

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela normalni, kdyz bezis rychle, neco se te lehcedotkne a rozhodite to, v tu chvili uz nemas sanci pokracovat v behu a ty tri kroky se snazis zkoordinovat pohyb, abys nespadl. Bohuzel rozhodci to pak malokdy piskne(i kdyz to byl faul), kdyz nespadnes.

Reagovat
diskoschlampe

Železníkův rozhovor s rozhodčím: Za co? Za co kurva? Řekni mi za co? Za co? Ty vole, za co?

Reagovat
Kang & Kodos

A řekl mu to?

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš style

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín zase výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

No druhou půlku s náma dost zametali. Ta kvalita tam sice není, ale ty body si na druhou stranu umíme odmakat.

Reagovat
Losinho

Mám z toho trochu obavy, loni po výhře nad Plzní jsme v euforii padli doma s Brnem, snad si dáme bacha. Dukla nehraje zle...

Jinak většina z těch nejistých hráčů by hrát prej měla, takže předpokládaná sestava snad bude sedět.

Reagovat
Coutinho10

j lehkej zapas to nebude, takze kdyz k tomu pristoupime tak jako s rudejma, tak to snad bude na 3 body stacit....vic sem zvedavej ale na navstevu....vypada to hodne slibne a min. tech 10k by mohlo bejt, kdyz je ta akce 1+1

Reagovat
Greny

Ví někdo jak je na tom ta Slavia? že bych to naložil na Duklu. Hrát by neměl Souček za karty a jestli nekdo neví jak je na tom Berkovec, Stohanzl, Voltr, Kenia a Škoda u kterych je nejistý start. A to by chytal asi Řehak ne? Že bych nalozil na Duklu no kurz velmi slusnej

Reagovat
Losinho

Řehák nebo Hrubeš.

Reagovat
Greny

Raději počkám na sestavy,ale Hrubes chyta teď za juniorku po tom zapase v usti se nedivim

Reagovat
Hristo Stoichkov

Počkej si na sestavu, na oficiálním twitter účtu Slavie bývá s dostatečným předstihem před zápasem. A pak musíš rychle reagovat, protože to s přibývajícími minutami ovlivní i kurzy sázkovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hanousek je vážně parodie na fotbalistu, Pelta tímhle nákupem moc svému týmu nepomohl, přišel jeden z nejhorších hráčů ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek, Tecl, Doležal, Crnkič.. s tímhle fakt chtěli bojovat o titul?

Reagovat
db18

Chvíli počkej, až se přesune na DM/CM, tak ho Jablonec ještě dobře prodá do Německa.

Reagovat
smazaný uživatel

To si asi pleteš Hanousky ne?

Reagovat
db18

Ne, beru jeho podobu (i tu herní) s Jiráčkem.

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Jakej je podle vás nejhorší ligovej přestup v historii?

Reagovat
db18

Zatím asi Tecl k nám. (Jelikož už je de facto pryč) Nebo Sergio Peter, u něj nevím, za kolik přišel a kolik bral...

Reagovat
Hokaido

přišel za 15, kolik bral taky (naštestí) nevím

Reagovat
db18

...tak to už není takový rozdíl, takže jasně Peter.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově nevím, ale třeba Kerič do Sparty byl špatný nákup. Nebo když to vezmu z hlediska Baníku tak určitě Šenkeřík ze Slavie k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Svancara, Zboncak,Vorisek...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemeth,Gluscevic,Necas...

Reagovat
Agnar

Jean Bertin Akue

Reagovat
Hristo Stoichkov

Svancara, Pacanda, Peter, Micola, Tecl. Bez poradi.

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkošův návrat do Baníku asi bude těžké překonat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Jankulovski

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Hokaido

podle mě Kerič a Tecl, kterej asi stál pěknej balík

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím Hanousek do Jablonce.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Rarášek

Kerič do Sparty ..

Reagovat
Kang & Kodos

Zajímavý, moje největší eso nikdo nezmínil. Za mě bezkonkurenčně Libor Tafat.

Reagovat
Rarášek

Taky ještě nikdo nenapsal Paixaa

Reagovat
Kang & Kodos

Kvůli Paixaovi se na to právě ptám.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho má smlouvu?

Reagovat
Rarášek

2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Paixao je teď vidět, ale takový příchod má Sparta minimálně jednou za rok. Kolik stál vůbec třeba takový Pauschek? Nebo jak se jmenuje...

Reagovat
smazaný uživatel

a jake mas pro to kriteria ? tenhle nestal miliony a ani nedostal obri plat...

Reagovat
monty25

Sice nestál miliony, ale jedním promáchnutím míče (viz video níž) o ně Slavii připravil a stal se takovým spouštěčem slávistické krize dalších několika let...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne nebyl ani akterem zadneho prestupu, kdyz je to odchovanec Slavie a do Bolky sel jen na hostovani, jak pise strejda google Takze v tehle kategorii nema co delat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak omluva, spatna stranka... prisel z Karlovych Varu a uz za pul roku uz hral tu legendarni kvalifikaci

Reagovat
Kang & Kodos

Právě on udělal chybu před vyrovnávacím gólem Tiraspolu, kdy Slavie vypadla z předkola LM. A to už se počítalo s penězma za postup do skupin. Tim začal ten velkej úpadek Slavie. Vlastně spustil celkem solidní řetězovou reakci, ze který se Slavia vyhrabala (možná) až teď. A to za ně hrál dohromady asi 20 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

KJVCD

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

a to nastoupil v 89 minutě..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Posledni Kovboj

tenkrat to tusim nebylo v tyvce, ale daval to rozhlas. Krece do bricha od smichu jsem mel jeste par dni potom.

Reagovat
monty25

No, den předtím jste vypadli s Panathinaikosem, přestože jste doma vyhráli 3:1. To byl černý týden pro český klubový fotbal...

Reagovat
Posledni Kovboj

to uz si nepamatuju, ty neprijemny vzpominky mizej rychle

Reagovat
monty25
Reagovat
Posledni Kovboj

tak ty vole, v zakladu Husek s Hohenederem, to proste nemohlo dopadnout dobre. A Bonyho stridal megatalent Prudnikov ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

to už je tak dávno...já si to pamatuju jako by to bylo včera :)

Reagovat
smazaný uživatel

v tom pripade doplnuju Koniga a Velkoborskeho !

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co je na tom pravdy, ale prý má plat jako Dočkal Ale takových má Sparta ve své historii spousty.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, to bylo na Paixaa.

Reagovat
monty25
Reagovat
Kang & Kodos

"Vy jste zoufalý, já to říkám furt" ::biggrin: Typickej fanoušek u nás v jedný větě.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

je fakt, ze tohle maloco prekona. Nekde na stupnich vitezu by urcite skoncil i ten golman, kteryho si Jabulim privedl do Slavky, aby zjistil, ze nemuze hrat. Romanovs to byl?

Reagovat
Kang & Kodos

Zapomněl se zmínit, že nemůže chytat v Evropě. Ale před něj bych ještě hodil toho frajera, kterej roznášel letáky

Reagovat
Posledni Kovboj

Bassirou Dembele. Chudak kluk. Koukal jsem, ze ted hraje normalne doma v Mali, tak to ma asi fajn vzpominky.

Reagovat
Kang & Kodos

On s nim snad trochu i vyjebal agent, co jsem četl.

Reagovat
Znalec

Adiaba, Abena, Gil

Reagovat
Rarášek

Abena byl skvělej

Reagovat
monty25

A teď hraje za Loko Vltavín.

Reagovat
smazaný uživatel

byl tak skvělej, až se dopracoval do Vltavína

Reagovat
Rarášek

No jasně, páč to flákal. Ale třeba proti Liverpoolu byl fantastickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to těžko srovnává, když neznáme reálné odstupné a platy.

Reagovat
Kepy_FCB

jednoznačně a s obrovským náskokem Dominik Kraut - z juniorky FCB do áčka

Reagovat
Pyroman

Přijetí Hybše do juniorky Sparty.

Reagovat
diskoschlampe

Lubomír Blaha ze Sparty k nám...

Reagovat
F.Torres

Lustrigol

Reagovat
Pony Slaystation

Igor Gluščević

Reagovat
smazaný uživatel

Dragisa Binic myslim ze sel do Slavie za 35 mega a pak asi Szilard Nemeth do Sparty. ten taky nebyl zrovna levnej.. a mozna i Mercedes

Reagovat
Rarášek

430. Že Wun Wun je kretén.

Reagovat
Hokaido

Wun Weg Wun Dar Wun je v pohodě sympaták, jen ho lidi nechápou.

Reagovat
HorajzmAmmann

Banik 21 : Znojmo 21

1' Szotkowski , 5' Tomšů, 8' Strakoš

Dneska padne 10

Reagovat
Kepy_FCB

hm jako hezký, ale takhle Šafy neodejde

Reagovat
HorajzmAmmann

Když mu pár lidí ručně vysvětlí, že odejít má...

Reagovat
Kepy_FCB

nikdo si za to nepůjde sednout a ještě mu platit bolestné atd.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokud bude pokracovat, nekdo se naleje tak se ani nebudu divit pokud nekde v Ostrave dostane...

Reagovat
Kepy_FCB

nevěř tomu

Reagovat
iamek

Reagovat
HorajzmAmmann

Szotkowski hattrick

Jestli priste bude hrat Alispahic na ukor Lewandowskiho

Reagovat
FCSL
Reagovat
Kepy_FCB

dej pokoj s Nežidem

Reagovat
HorajzmAmmann

hattrick

Reagovat
FCSL
Reagovat
monty25
Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

s tim CSKA to odhadl dobre

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

To, že dává góly neznamená, že není dřevěný ale...

Reagovat
monty25

Tak ale od čeho je tam útočník? No jo, Jirka Jeslínek je holt jenom jeden...

Reagovat
db18

Tak na mne třeba působil dřevěně i Zidane na konci kariéry...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Necid a Kweuke . Nechavaji za sebou slusny jmena.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rarášek

Kweukeeee

Reagovat
monty25

Ten Krmenčík se nějak rozjel, ne? Škoda, vyrovnat!

Reagovat
Greny

Berger jasná red. Kralovec na to čumí z metru a nevyhodi ho. Jinak Pitak nejhorsi na place asi by to měl zabalit nebo jit treba do Hradce hrat FNL

Reagovat
smazaný uživatel

Přikryl prohání obranu Slávie víc, než před týdnem celá Sparta.

Reagovat
monty25

Škoda ve Fanlize

Reagovat
Coutinho10

zkontroloval sem si ho nazivo ..akorat skod, ze se nepovedlo pridat 2.

Reagovat
monty25

Nejdeš ve středu na Ligu mistryň?

Reagovat
Coutinho10

pozvánka od holek pred zapasem byla dost lakava ....ale nwm jak to budu stihat z prace......kazdopadne minulej rok sem videl proti Barcelone a to hrali dobre a bojovali

Reagovat
monty25

Já jdu. Poprvé v životě do Edenu...

Reagovat
Coutinho10

jj...aspon navstivis nejkrasnejsi stadion u nas

Reagovat
monty25

Reagovat
iamek

Prej chceme v zime Dreksu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že Sigma bude chtít dodávat hráče soupeři o záchranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uz tu jednou byl a s nim na stoperu sme dostali za 3 zapasy 11 golu

Reagovat
HorajzmAmmann

To jo, ale to uz jsou 4. sezony

Já chci Štěpána

Reagovat
Puskas

nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne..

Reagovat
Greny

Za Slovacko na lavičce nějakej Kubala ročník 1999

Reagovat
centos

Takové pískle

Reagovat
Blasphemer

Kučera může hrát proti Jihlavě, když je z ní u nás na hostovačce?

Reagovat
Greny

Některé kluby to nezakazuji např. Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík - Mareček, Brabec, Costa, Frýdek - Fatai, Dočkal, Jiráček, Matějovský, Krejčí - Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička: Štěch, Steinhofer, Kováč, Hybš, Konaté, Hušbauer, Juliš

Reagovat
smazaný uživatel

Marco ani na lavičce..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem čuměl, asi hraje pexeso na tribuně

Reagovat
pepinho2

Steinhöfer

Reagovat
monty25

Já si koupil do Fanligy Koubka a on nechytá. Tak snad to aspoň doženou ti ostatní...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
vinetou

Reagovat
diskoschlampe

Ještě není ani 10. minuta a bohemáci už nám zranili dva hráče, to berou nějak od podlahy...

Reagovat
monty25

Teď koukám, že zranili i Bartošáka.

Reagovat
monty25

Fatai a Ládínek ve Fanlize Tohle kolo mám fakt nadupaný útok.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Jinak Bohemka je taky super ... odehrálo se 10 minut a stihli dostat dvě žlutý karty a ještě další dva hráče zranit.

Reagovat
monty25

Nemám nic proti Bohemce, ale teď mě napadá: "Klokan to je zvíře zkurvený hej zvíře zkurvený hej zvíře zkurvený..."

Reagovat
monty25

Frýdek, to byl gól.

Reagovat
Coutinho10

jo twl to bude muj rekord u 1ho hrace...Coufal zatim gol a asistence

Reagovat
smazaný uživatel

kolik ?

Reagovat
Coutinho10

tak cekal sem teda, ze bude mit vic ...to vypada jako by mezi golem zaloznika a obrance nebyl takovej rozdil....Kerbr mel 12 za gol a Coufal jenom 14 bodu + 5 za asistenci...a celkove i s nastupem momentalne ma jenom 24 bodů ....ale kdyby se pridalo cisty konto + naky vyhrany souboje atd. tak se to urcite vysplha, ale cekal sem i ted vic...

Reagovat
FCSL

Coufal 1+1 Ten se jinak rozjel

Reagovat
monty25

Doufám teda, že u toho 1. gólu ještě Ládínkovi připíšou asistenci...

Reagovat
REPLIKATOR

Coufal zjistil, že umí dávat góly

Reagovat
Rarášek

BIČÍK JE BŮH

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík je skvělý gólman, ale určitě není Bůh. Bůh je jenom jeden.

Reagovat
REPLIKATOR

Bůh je nula.

Reagovat
smazaný uživatel

A my všichni jsme jeho částí.

Reagovat
smazaný uživatel

...a určitě se neobléká takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na Chanci a je poločas a je slyšet jak se tam baví komentátoři a neví, že jsou ve vysílání

Reagovat
REPLIKATOR

Shala

Reagovat
smazaný uživatel

Duris a Kovarik uz maji jisty misto v zakladu do konce sezony

Reagovat
vinetou

Reagovat
db18

Ďuri je tam aspoň sází pravidelně... Kovařík se zase jen ukopl.

Reagovat
hefy

Je to 2:0 a on tam pošle Petrželu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na kolik to dneska tipujes u Ronalda? Ja tak 5-10 minut..

Reagovat
hefy

Jestli mu nedáváš dokonce moc. :/

Reagovat
smazaný uživatel

Mas recht, to dostava Aidin..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

2.gol mistrovské Plzně jako vystřižený z učebnice Barcelony. A Ďuriš se dotahuje ve střelecké tabulce ligy na snipera Škodu.

Reagovat
monty25

Kápo Dočkal furt nic.

Reagovat
monty25

Tak už má asistenci a Fatai 2. gól.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
monty25

A už mohl mít i Dočkal gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Paixao je zranenej, nebo proc neni ani na lavce?

Reagovat
smazaný uživatel

Páč je Juliš lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Rarasek tvrdil, ze Paixao je nejlepsi utocnik u nas.

Reagovat
Rarášek

Rárášek*

A tvrdil jsem, že v Polsku byl skvělej, a že od něj čekám to samé u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, tak teda - Rarasek tvrdil, ze Paixao je nejlepsi utocnik u nas.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne se mohla kopat pecka..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam hrála Sparta, tak ji bez debat foukne.

Reagovat
pepinho2

Proč tam nedal Juliše?

Reagovat
monty25

Teď je Sparta mele. Chtělo by to, aby Fatai, Dočkal a Krejčí ještě přidali nějaké bodíky...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Bořek

Reagovat
smazaný uživatel

Prochazka

A Vuch se uz teda na hriste nepodiva..

Reagovat
hefy

Procházko, ukonči radši kariéru, ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzela a Duriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
monty25

Plzeň sakra! Mám Rajtorala a Hořavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš = nejlepší střelec ligy. Plzeň má konečně útočníka světového formátu, ze kterého jde strach

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
smazaný uživatel

A Baranek to samy ted

Reagovat
monty25

Ďuriš kanonýr

Reagovat
smazaný uživatel

Juliš

Reagovat
monty25

Liberec dostal gól. Aspoň mě nemusí tolik mrzet, že tam mám Koubka a Bartošáka...

Reagovat
Coutinho10

me naopak mrzi za Cofala

Reagovat
monty25

Bořek+Ládínek

Reagovat
hefy

Krejčí VEN.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic, dneska ani minutu

Reagovat
monty25

Fatai 2+0, Krejčí 1+1 (pokud mu připíšou asistenci u 1. gólu), Dočkal 0+2.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho to zajima? Proc to sem musis uz v 50. komentu psat? Nechcete si zalozit nekde svuj fanta clanek a tam to tim zasirat?

Reagovat
monty25

A koho zajímají tvoje pindy, Dolare?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alespon Aiddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin MAMUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
hefy

Krásně to udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš + Mahmut = nejlepší útok ligy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele