Synot liga - preview 8. kola

25.09.2015, 08:31, aktualizováno 27.09.2015, 08:47
Previews
Praha uvidí další velké derby mezi Slavií a Spartou. Sešívaným se v lize daří a z posledních čtyř zápasů vydolovali deset bodů, Sparta si bude chtít pojistit první místo, na které se v sobotu dotáhla Plzeň...
Slavia Praha - Sparta Praha  (neděle 15:00)
To nejlepší na závěr osmého kola české nejvyšší soutěže. Beznadějně vyprodaný Eden bude v neděli hostit tradiční derby pražských "S". Uvidí i přímou konfrontaci dvou nejlepších ligových střelců mezi slávistickým Škodou a sparťanem Lafatou.

Sešívaní se pokusí potvrdit svůj ligový vzestup, když v posledních čtyřech zápasech třikrát vyhráli a pouze jednou remizovali. Dobrý dojem však kazí vyřazení ve 3. kole Českého poháru, kde v tomto týdnu nestačil na domácí Ústí a podlehl mu 2:4. Sedmý tým tabulky chce v duelu s úřadujícím vicemistrem dokázat, že šlo pouze o ojedinělý výpadek. "I když jsme nezvládli pohár, tak derby je o něčem jiném. Pevně věřím, že nás to neovlivní. Chceme dokázat, že pohár byl ojedinělá záležitost. V zápase není favoritů, Sparta je sice v tabulce před námi, ale my hrajeme doma a chceme vyhrát. Klíčem je odehrát to s maximální zodpovědností a koncentrovaností. Jestliže tam bude byť jen jeden hráč, který nebude hrát na sto procent, proti Spartě to nebude stačit," řekl trenér domácích Dušan Uhrin ml.

I Letenští se v domácím poháru trápili, v třetíligovém Dvoře Králové až v úplném závěru zápasu odvrátili blamáž, vyrovnali a vynutili si penaltový rozstřel, který skončil v jejich prospěch. V lize hájí pozici lídra tabulky a rád by v prestižním derby navýšil svůj dvoubodový náskok. Proti Slavii bude chtít potvrdit dominanci z posledních pěti vzájemných soubojů, které vyhráli. "Vím, že derby má tradici a fanoušci to prožívají, ale nechci tomu propadnout. Je to zápas jako každý jiný, jsou to tři body jako tři body. Kdybychom Slavii porazili a pak třikrát prohráli, tak bych to nestrávil. O změnách ve Slavii víme, ale spíš vidím, že v posledních čtyřech kolech třikrát vyhráli a jednou remizovali. Je tam vzestup a euforie. Chystáme se na derby jako na zápas evropských pohárů," prohlásil kouč hostí Zdeněk Ščasný.

Slávisté nastoupí v kompletním složení, to sparťanům budou chybět oba zranění Breznanik a Vácha.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Mikula, Latka, Deli, Jablonský - Kenia, Souček, Zmrhal, Černý - Škoda, Voltr.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Frýdek, Holek, Costa, Hybš - Dočkal, Matějovský, Hušbauer, Jiráček, Krejčí - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.60 - 3.80 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Baník Ostrava  (sobota 15:30)
Teplice se zatím v lize neprosazují tak, jak by si představovaly. Dosáhly zatím pouze na dvě vítězství, navíc v týdnu vypadly z domácího poháru s druholigovými Pardubicemi. Tentokrát je však doma čeká nejlehčí možný soupeř. Baník letos působí hodně odevzdaně a vybojoval zatím jediný bod.

Domácí se v sedmi kolech, z nichž hned čtyři hráli před vlastními fanoušky, radovali ze tří bodů pouze dvakrát. Venku se pak neprosadili vůbec, navíc inkasovali tři góly na zápas. Proti Baníku se tak nečeká nic jiného, než vítězství, jinak by v tabulce pravdy měli hodně špatné skóre. Na jaře Teplice dokázaly Baník porazit. "Připravujeme se na utkání jako na každé jiné. Máme nějaký herní styl, který chceme praktikovat, ale zatím děláme chyby, za které platíme. Je to jako v životě. Všechno má svůj proces, musíme se z chyb poučit. Až se jich vyvarujeme a přestaneme je dělat, pak přijdou vítězství," věří teplický kouč David Vavruška.

Baník je smutným tématem probíhající sezóny. Stále oslabující tým má samozřejmě stále dost času zabrat a poprat se o záchranu. Každým kolem však tato naděje zmírá víc a víc. Venku prohrála Ostrava všechny čtyři zápasy při skóre 3:11. V Teplicích Baník vyhrál naposledy před pěti a půl lety. "Naším cílem bude navázat na výkon proti Jablonci, který je pro nás povzbuzením, i když jsme dva jedna prohráli. Na základě maximální snahy v tréninku i výkonu v minulém utkání můžeme říct, že jsme po změnách v kádru nakročili dobrým směrem, ale důležité jsou pro nás body. Až poté se můžeme bavit o tom, jakou jsme předvedli hru," prohlásil ostravský trenér Radomír Korytář.

Teplicím bude chybět Dressler, v hostující sestavě se neobjeví trio Šichor, Mensah, Šašinka.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Hora, Lüftner, Jablonský, Krob - Vondrášek, Breite, Ljevakovič, Vachoušek, Fillo - Potočný
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Dostál, Machovec, Kaša, Holzer - Mondek, Lásik, Kukec, Ježdík, Engelmann - Narh
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.20 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905  (sobota 15:30)
Přerušit sérii dvou porážek se budou snažit jak domácí Slovácko, tak hostující Bohemians. Zatímco borci z Uherského Hradiště již letos tři vítězství získali a nachází se v polovině tabulky, Klokani stále čekají na své první vítězství.

Slovácku se povedla první třetina podzimu a během úvodních pěti kol prohrála pouze jednou. Po reprezentační přestávce se však rozběhnutá mašina zasekla a Slovácko dvakrát padlo. Ve svém čtvrtém domácím utkání se bude Habancův tým snažit vybojovat třetí vítězství před vlastními fanoušky a napravit poslední domácí porážku s Libercem. "Rozhodně nás nemůže ukolébat, že Bohemians ještě v lize nevyhráli. Uspět můžeme jedině maximálním herním nasazením," varoval Svatopluk Habanec, trenér Slovácka.

Klokani loni patřili k oživení soutěže a ohromovali především nezvykle produktivní ofenzivou. Letos však vstoupili do ligy špatně, prohráli hned první utkání s nováčkem ze Zlína a v sedmi kolech získali pouze čtyři body za čtyři remízy. V posledních dvou kolech navíc nebodovali vůbec. Hosté mají průměr jednoho vstřeleného gólu na zápas. "Snažíme se nervozitu eliminovat. Tvrdě pracujeme na tréninku a v zápasech je to vidět. Ale potřebujeme i trochu štěstí, abychom to ustáli. Doufám, že v nejbližší době dokážeme ten výsledek udělat, aby se nám lépe dýchalo," poznamenal Roman Pivarník, kouč Bohemians.

Na domácí marodce jsou zranění Kalouda, Valenta, Šumolikoski a Koné, v hostující sestavě se neobjeví Cseh a Bartek.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Chvátal, Hofmann, Břečka, Reinberk - Diviš, Sadílek, Daníček, Havlík, Civič - Došek
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Pauschek, Škerle, Šmíd, Havel - Mosquera, Jindřišek, Gajič, Acosta - Mikuš, Schick
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.80 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Vysočina Jihlava  (sobota 15:30)
V posledních sezónách štiky soutěže, letos zatím spíše adepti na sestup. Příbram i Jihlava čekají již čtyři kola na vítězství a v tabulce se nacházejí ve spodních patrech.

Příbram po výborném jaru sezóny 2014/2015 a útoku dokonce na pohárovou Evropu, neodstartovala nový ročník dobře. V prvních kolech sice ještě stačila soupeře přestřílet, v posledních utkáních však špatnou defenzivu útok již nepodržel a ve dvou utkáních po reprezentační přestávce čeká Příbram na vstřelený gól. Doma proti Plzni i v Liberci Příbram utrpěla debakly a její obrana patří k nejhorším v lize. "Jsme teď v takovém hloupém období, kdy soupeř každou naší chybu potrestá. Předtím nám vše vycházelo, teď máme poprvé problémy, ale musíme se z toho dostat ven. Teď nás čeká Jihlava, proti které se chceme chytit. Soupeř ovšem vyměnil trenéra, což pro něj může být impulz," burcoval příbramský trenér Pavel Tobiáš.

Jihlava se v úvodu sezóny vytáhla doma na Spartu i Jablonec, venku však byla bezzubá a vedení sáhlo dokonce i ke změně trenéra. To zatím přineslo jeden bod z domácího duelu proti Dukle. Jak zaberou metody nového kouče Bokši v prvním utkání venku, bude známo v sobotu večer. Jihlava v Příbrami nikdy nevyhrála. "Bodový zisk z Příbrami by nám mohl v naší situaci hodně pomoci. Předností Příbrami je kromě konsolidovaného kádru i precizní obrana, důraz v soubojích a také nebezpečné standardní situace," vypočítal jihlavský trenér Milan Bokša.

V hostující sestavě budou chybět Šourek, Tlustý, Nerad a Marcin, domácí možná budou postrádat Bednáře.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Sus, Dosoudil, Zápotočný, Divíšek - Pilík, Hnaníček, Rezek, Suchan, Štípek - Hadaščok
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Kukol, Kryštůfek, Krejčí, Mišůn - - Fulnek, Marek, Šulek, Jánoš, Vaculík - Mešanovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.40 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Zbrojovka Brno  (sobota 15:30)
Dukla i Brno se usadili ve středu tabulky s vyrovnanou bilancí vítězství a porážek. Především od Dukly se před sezónou ovšem čekalo víc. Proti Brnu bude chtít potvrdit dobrou domácí formu.

Doma Dukla dokázala zdolat Plzeň i Baník, ztratila však remízou s Bohemians. Venku Dukla vybojovala dvě remízy. Naposledy se Dukla s Brnem střetla v únoru v prvním jarním kole minulého ročníku Synot ligy. V Brně tehdy zvítězila Dukla, když jediný gól utkání vstřelil Tomáš Berger. I díky tomuto vítězství vychází vzájemná bilance Dukly se Zbrojovkou Brno pro tým z Julisky jednoznačně kladně. Čtyřikrát si připsal vítězství, jednou se o body dělil a jen jedinkrát týmu z moravské metropole podlehl "Brno má zkušené a organizované mužstvo, takže nás čeká dobývání. Střelecky se jim teď chytl Jakub Řezníček, který dal v posledním kole dvě branky. Budeme si muset na něj dát pozor. Nicméně chceme na domácím hřišti vyhrát," řekl Luboš Kozel, trenér Dukly.

Stejně jako Dukla, je i Zbrojovka nebezpečnější spíše doma, kde vyhrála třikrát a padla jen s Jabloncem. Zvenku dovezlo Brno pouze bod za remízu v Olomouci. Hosté dali v průměru pouze branku na zápas a výrazného střelce stále hledají. V posledním kole proti Slovácku se konečně probudil střelec Řezníček. "O kvalitách Dukly vypovídá, že je zatím jediným týmem, který porazil mistrovskou Plzeň. Nám zase hodně psychicky pomohlo vítězství nad Slováckem a také postup v poháru v Kroměříži, kde mě však náš profesorský fotbal příliš neuspokojil. Klíčem k úspěchu bude eliminovat její kombinační hru a nedopouštět se zbytečných chyb v defenzivě," přemítal brněnský kouč Václav Kotal.

Dukla je před duelem kompletní, což se nedá říci o Brnu, tomu budou chybět Vávra, Schuster, Jakub Šural, Zoubele a Melichárek.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Jurendič, Jeřábek, Štetina, Vrzal - Považanec, Marek Hanousek, Čajič - Berger, Beauguel, Přikryl
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - R. Buchta, Košťál, P. Buchta, Keresteš - Pašek, Chrien, Zavadil, Lacko, Škoda - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.20 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Fastav Zlín  (sobota 15:30)
V sobotu dojde také na duel dvou nováčků české nejvyšší soutěže. Olomouc doma vyzve Zlín. V lepší výchozí pozici se nacházejí hosté, kteří figurují v tabulce na pátém místě se ziskem 12 bodů.

To Sigma okupuje třináctou příčku se šestibodovou ztrátou na svého sobotního protivníka. A od sestupového pásma je vzdálena dva body. V posledním kole si odvezla ze sparťanské půdy debakl 0:4. Hanáci se tedy nenacházejí v dobrém rozpoložení a právě proti Zlínu by rádi pozvedli sebevědomí a navázali na poslední domácí vystoupení proti Jihlavě, tu porazili 2:1. "Na Spartě jsme předvedli špatný výkon a proti Zlínu se našim fanouškům musíme revanšovat. Zlínu vyšel první zápas na Bohemce, chytl se a celkem mu to vychází. Vychází z poctivé defenzivy celého mužstva a má nebezpečné standardní situace, protože mají všechny hráče dost vysoké. Ale my jsme výškově taky nepropadli, měli bychom to zvládnout a hlavně se sami zkusit prosadit z útočné standardní situace, protože z nich jsme ještě neskórovali," poznamenal trenér domácích Leoš Kalvoda, v jehož táboře pouze visí otazník nad startem Hubníka.

Zlínští fotbalisté přišli v předchozím kole o svou nedobytnou domácí tvrz, kterou zničila pražská Slavia, která tam dokonce vyhrála 2:0. Tento domácí výpadek se pokusí odčinit na Hané. "Poslední ligový zápas doma proti Slavii se nám nevydařil. Tato prohra by nás ale lámat neměla. Už jsme nějaké body uhráli a v tabulce pravdy jsme na nule. Pomohlo nám i vítězství v poháru v Prostějově. Jsme si vědomi toho, že nadcházející duel dvou nováčků bude pro Olomouc velmi důležitý. Soupeři se zatím výsledkově tolik nedaří a hledá optimální složení sestavy. Hodně může Sigmě pomoci po doléčení zranění návrat zkušeného Romana Hubníka," míní kouč hostí Bohumil Páník, jehož tým nehlásí žádné absence a měl by tedy nastoupit v kompletním složení.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hála, Rajnoch, Radakovič, Vepřek - Petr, Cana, Plšek, Navrátil - Halenár, Malec.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Holý - Pazdera, Jugas, Hájek, Hubáček - Bartolomeu, Janíček, V. Vukadinovič, Koreš - Železník, Poznar.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.40 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Slovan Liberec  (sobota 18:15)
Hlavním tahákem sobotního programu 8. kola Synot ligy bude bezesporu duel třetího týmu tabulky s druhým, aneb Plzeň doma hostí Liberec, který společně se Spartou dosud nepoznal v lize hořkost porážky. Oba týmy hrají ve skupinové fázi Evropské ligy.

Trenérská změna ve Štruncových sadech plzeňskému týmu prospěla, vždyť pod vedením nového trenéra Krejčího vyhrál všechny tři ligové zápasy. A po nepovedeném vstupu stoupá tabulkou vzhůru a už dýchá na záda Liberci a na vedoucí Spartu ztrácí tři body. Nyní svede přímý souboj o druhé místo právě se Severočechy. "Liberec vyměnil v létě trenéry a kádr zkvalitnil, což se projevuje nejen na hře, ale hlavně na výsledcích. V lize ještě neprohrál, nečeká nás vůbec nic lehkého. Pokud budeme chtít Liberec porazit, musíme podat nadstandardní výkon. Co se týče postavení v tabulce, jedná se o důležitý zápas. Chceme ho zvládnout a posunout se v tabulce právě před Liberec. Slovan se snaží o podobný fotbal jako my. Silný v kombinaci, po ztrátě velký presink a po zisku rychlá přechodová fáze. Mají hráče, kteří jsou v tomto systému silní. Na ty si budeme muset dávat prostor," prohlásil trenér domácích Karel Krejčí.

Liberec čeká v sobotu zkouška ohněm, doma totiž vyzve úřadujícího mistra, na jehož půdě prohrál poslední dva ligové zápasy. V letošní sezoně k jednomu vzájemnému střetu již došlo. Stalo se tak v letním Superpoháru, kde Západočeši vyhráli 2:1. Trpišovského výběr má tedy co oplácet. "Hrajeme v podstatě jedno ze dvou nejsložitějších utkání v lize, to znamená v Plzni nebo na Spartě, u top klubu. Hrozně moc se na něj těším, tahle utkání nám jdou paradoxně líp než nějaká přetahovaná s defenzivními týmy. Je to svátek, oslava fotbalu pro nás pro všechny. Před dvěma měsíci jsme hráli v Plzni Superpohár, takže je to pro nás takový malinký test, jestli jsme se někam posunuli. Je to dobrá generálka na Marseille, ale liga je pro nás extrémně důležitá. Dobře jsme ji rozehráli a to utkání napoví, jak na tom jsme. Je to pro nás VIP utkání a hlavně chceme co nejvíc zůstat věrni našemu stylu hry," řekl liberecký trenér Jindřich Trpišovský.

V sestavě domácích bude chybět zraněné duo Pilař a D. Kolář, rekonvalescent Řezník a nejistý je start Holendy. To hosté přijedou bez pětice zraněných Karišik, Folprecht, Mudra, Obročník a O. Kolář.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, Baránek, Procházka, Limberský - Vaněk, Hrošovský - Petržela, Hořava, Kovařík - Ďuriš.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Koubek - Coufal, Hovorka, Pokorný, Bartošák - Pavelka, Sýkora - Bartl, Shala, Josef Šural - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.75 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - FK Mladá Boleslav  (pátek 20:15)
Páteční předehrávku osmého kola české nejvyšší soutěže obstarají týmy Jablonce a Mladé Boleslavi. Domácí fotbalisté figurují v tabulce na čtvrtém místě, hosté na sedmém, ale rozdíl mezi oběma celky je pouze jednobodový.

Severočeši neprohráli poslední čtyři soutěžní zápasy, ale v domácím prostředí čekají již pět utkání na vítězství. Tuhle sérii budou chtít zlomit v sobotu proti Boleslavi, kterou porazili pouze jednou z posledních osmi vzájemných duelů. "Mladá Boleslav má vysoké ambice, kvalitu i široký kádr. Její sílu ukazuje i poměr vstřelených branek. Musíme si s tím poradit. Čekáme vyrovnaný duel dvou silných soupeřů a atraktivní hru pro diváky," řekl jablonecký asistent trenéra Jiří Chytrý. V domácím táboře nejsou hlášeny žádné absence. Navíc v tomto týdnu severočeský klub posiloval, získal obránce Ryse a Hanouska.

Mladoboleslavští venku nevyhráli pět zápasů v řadě, v nich však čtyřikrát remizovali. "Jablonec patří k našim konkurentům v boji o pohárovou Evropu, i proto nás čeká náročná bitva o body. Ale tak je to v naší lize se všemi soupeři. Protože do každého zápasu nastupujeme s touhou po vítězství, s tímto úsilím jedeme i do Jablonce," řekl trenér hostí Karel Jarolím, jehož tým má s 18 góly nejlepší útok a zároveň s 16 inkasovanými brankami i druhou nejhorší obranu. V sestavě hostí bude chybět dvojice zraněných Skalák a Polom a oba rekonvalescenti Fabián a Hůlka.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Romera, Pernica, Beneš, Karavajev - Greguš, Hübschman - Mingazov, Pospíšil, Crnkič - Tecl.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Bořil, Kúdela, Vraštil, Fleišman - Ščuk, J. Rada - Zahustel, Magera, Čermák - Baroš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha752017:417
2.Slovan Liberec743015:715
3.Viktoria Plzeň742113:614
4.FK Jablonec733112:812
5.Fastav Zlín74038:1112
6.Slavia Praha732213:711
7.FK Mladá Boleslav732218:1611
8.1. FC Slovácko731311:1310
9.Zbrojovka Brno73137:910
10.Dukla Praha723213:129
11.FK Teplice722313:148
12.1. FK Příbram721410:167
13.Sigma Olomouc71337:146
14.Vysočina Jihlava71245:115
15.Bohemians Praha 190570437:104
16.Baník Ostrava70167:181

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1069)

Přidat komentář
ZB 07

Na první pohled krásný kolo

Reagovat
Puskas

Pro Brno až tak moc ne.

Reagovat
ZB 07

Tak to pro nás je krásný asi jen jedno kolo v sezoně

Reagovat
Losinho

Především pro Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik nám tentokrát napráskají Teplice? Uhrát tam bod by se rovnal zázraku.

Reagovat
Puskas

Teplice mají slabou obranu, ale co z toho, když se pomalu nedostaneme do vápna...

Reagovat
smazaný uživatel

3. pro výhru Slovanu

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Losinho

Takže až po osmém kole přijde liga i o poslední neporažené týmy...

Reagovat
mistr129

Nene, Slovan zůstane a bude s náma bojovat o titul

Reagovat
smazaný uživatel

http://hooligans.cz/reports/czech/91-2015/4868-vyjadreni-fanousku-teplic-sektor-15

Aha... A to sem měl Teplice za vcelku normální klub s normálním vedením.

Reagovat
db18

Poslední normální byl Hrdlička.

Reagovat
frankiefcb

jedeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejspíš poslední ligový výjezd do Teplic, bůh ví, kdy tam zas zavítáme, takže jo.

Ale zajímavé zase je, že přesně jako minule, když sme jeli do Teplic, tak můj "fanoušek", který mě tady jinak uráží celý rok, tak není po něm ani vidu, ani slechu

Reagovat
centos

Tak když vás je 30..

Reagovat
smazaný uživatel

Psonska ferovka a nechces jet, mame mista

Reagovat
centos

Dneska řízený odpočinek

Reagovat
frankiefcb

ten výjezd hodnotím kladně, zařadím ho mezi nejlepší výjezdy. Náramně jsme si ho užil.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, v pátek budou flámovat a v sobotu je zlomí.

Reagovat
Mr.Mike

proč furt do sestavy cpete Baroše?

Reagovat
Puskas

jednou jim to vyjde

Reagovat
Mr.Mike

obávám se že v Boleslavi ne ...podle mě ho brzo pustěj, nevim proč držet hráče co dostává tolik peněz a sedí na tribuně

Reagovat
Hokaido

Hele nevíte, jak je to s losem ligy? Nikdy jsem to nezkoumal, ale je mi divný, že posledních 5 let je derby vždycky v posledním kole v září a Slavia hraje doma? To je nějak naplánovaný?

Reagovat
Puskas

Mně se zdá, že jo, že mají daná čísla dopředu, aby na sebe nenarazily třeba v 1. kole. Aspoň dřív to tak bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to losované podle jednoho vzorce, již x let. Díky tomu jsme měli tradičně letní výjezdy do Jablonce či sme končili ligu v Teolicích anebo na začátku ligy si většinou odbydem zápasy v Praze.

Reagovat
Hokaido

to je teda pěkně trapný myslel jsem, že je to fakt komplet náhodný, ale ted už mi to bylo fakt divný

Reagovat
Puskas

Ono se to tak dělá, aby třeba kluby ze stejného regionu nehrály pokud možno ve stejný čas ve stejné oblasti.

Reagovat
rufus

Když hraje doma Sparta, většinou hraje venku Slavie. Stejný Liberec a Jablonec. Údajně letos stejně losovali i Slovácko a Zlín. To jsou logický požadavky, který chápu.

Derby je plánováno mezi sedmým a desátým kolem. A šlágry tipu Sparta - Plzeň se nehrají dřív než v pátým kole. Důvod má být, že se nemají hrát podobné zápasy o prázdninách v létě.. To je celkem blbost, bylo by zajímavý kdyby začínalo ligu derby

Reagovat
ZB 07

Takže není možné, aby liga končila např.soubojem Sparta - Plzeň? Myslím, že v případě nízkého bodového rozestupu by to mohla být skvělá podívaná..

Vždycky jsem myslel, že je to úplně náhodný, takže jste mi teď zkazili radost

Reagovat
rufus

Není to úplně náhodnej los. Ty požadavky takové dřív existovaly, takže pokud to dál platí, nebude příštích pár sezon končit liga zápasem Sparta - Plzeň.. To asi až zase Plzeň sjede zpátky na svý místa na spodku tabulky.

Reagovat
ZB 07

Ale je to škoda, takovej zápas by měl pořádnej náboj..

Jinak v předních evropských soutěžích to je tak stejně?

Reagovat
Losinho

...a vy jí budete v posledním kole zachraňovat

Reagovat
Mr.Mike

derby může být nalosováno v 8.-12. kole nebo jak to je

ale že hraje Slavie pokaždý jako první doma to je mi taky záhadou

Reagovat
rufus

To aby my jsme mohli hrát poslední ligový kolo doma.. Ten los se musí umět natrénovat.

Reagovat
vanGomm

84-85 12.kolo Sparta

85-86 11.kolo Slavia

86-87 3.kolo Slavia

87-88 8.kolo Slavia

88-89 10.kolo Sparta

92-93 6.kolo Slavia

93-94 6.kolo Slavia

94-95 6.kolo Sparta

95-96 6.kolo Slavia

96-97 6.kolo Sparta

97-98 6.kolo Slavia

98-99 6.kolo Sparta

99-00 13.kolo Slavia

00-01 6.kolo Slavia

01-02 10.kolo Slavia

02-03 7.kolo Slavia

03-04 6.kolo Sparta

04-05 9.kolo Sparta

05-06 10.kolo Slavia

06-07 9.kolo Slavia

07.08 9.kolo Sparta

08-09 9.kolo Sparta

09-10 10.kolo Slavia

za těchto 23 ročníků zahajovala v podzimní části doma Slavia 14x a Sparta 9x.Po rozpadu republiky se to derby hraje až moc nápadně pravidelně mezi 6-10.kolem

Reagovat
Kang & Kodos

92-99 - náhoda? Nemyslim si

Reagovat
smazaný uživatel

a když to nějak poskládáš, zamícháš a přestavíš, tak z toho vznikne znak iluminátů

Reagovat
Kang & Kodos

Přes trojúhelníky je tady ryzskej, do toho se mu motat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Jsou tam ty vzorce o blízkých klubech, a pak tam je myslím dlouholetá dohoda SKS a ACS o osmým nebo devátým kole

Reagovat
Uwe háže buly

Je to naplánovaný a už mi to docela sere..

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu zustane cela jizni tribuna prazdna?

Reagovat
Losinho

Na derby?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo nebo se nakonec daj ty listky do prodeje? Mluvilo se o tom,ze cela ta tribuna bude bezpecnostni zona...

Reagovat
Losinho

Tak kapacita je prej asi 18k, to celou tribunu nepokryje. Navic pocitam treba s tim, ze nebudou k dispozici prvni dve rady apod.

Reagovat
C-M@ster

Pokud vám záleží na fotbale v ČR, nechoďte na zápasy Synot ligy. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Pokud Ti záleží na eurofotbale.cz, nechoď na jeho diskuse.

Reagovat
frankiefcb

jj tohoto motta se drží většina české populace.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kepy_FCB

a co z toho ? v Příbrami, Peltově atd..nikdo nechodí a klub prospívá stále dál a dál

Reagovat
Kepy_FCB

Chtěl bych využít euforie z postupu na (evropský) šampionát," řekl Pelta.

Pelto euforie byla když Gregy nedal pencli proti Ajaxu

Reagovat
smazaný uživatel

Ze se bude smat zrovna fanda Bahniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou ty kurzy na Plzeň nějaký přestřelený?

Reagovat
Miguel19

Plzeeeeeeeeeeň Parádní otočka s Litvínovem

Hossa 5 zápasů = 5 gólů, ale hraje hrozný hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Utocnik co dava goly nemuze hrat hovno !

Reagovat
db18

Ale tak, má tam Preisingera, díky kteérmu si to hovno může dovolit.

Reagovat
Miguel19

Odkdy tam má Jablonec "FKJ"?

Reagovat
db18

Jsou tam dneska ty kejklíři z Fandím!?

Reagovat
monty25

To nevím, ale jak jsme se minule bavili o tom jejich kodexu, tak je to jasný. Bez dětí nemůžeme být správní fanoušci...

http://abload.de/img/fandim9sjxm.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je proboha za idioty?

Reagovat
Uwe háže buly

to byli ale někde v Peltonci nebo v Bolce ne? tam to musí být změna oproti tradiční řehtačce nebo "kam to kopeš ty čuráku".

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Samozřejmě, že tam jsou

Ale mají to pěkně promyšlený, protože si vybírají zápasy, kde je jejich fandění slyšet a hlavně se jim nic nestane

Reagovat
db18

Ze strany Jablonce už jsem četl "Bude veselo" Navíc tam teď občas jezdí z Jelení Góry a Mostu.

Reagovat
Greny

Pomezní na to čumí z metru, mávne odkop místo rohu a ještě dají Bořilovi žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to Hanousek nakop do Bořila. Pak se toho sice ještě Hanousek dotkl, ale asi až za čárou.

Reagovat
smazaný uživatel

Skalak je Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je u pul metru mensi nez ten simulant (teda pokud nemyslis Ronalda )

Reagovat
smazaný uživatel

O té stejné půl hlavy je větší než Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, skalak je mezistupen mezi Messim a Cristianem

Reagovat
Znalec

spíš Hazard nebo Depay

Reagovat
db18

Hlavně neměl hrát, tak jsem ho vyhodil z fanty a nahradil Krejčím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlobte se na mě slováci, ale Greguš to je tragédie Za to Čermák, to je hráč

Reagovat
Miguel19

Jablonec

Hanousek nemá na Duklu a oni si ho dají do základu. Tím chtějí jako tlačit na Spartu a Plzeň?

Reagovat
smazaný uživatel

Hanousek na duklu v pohode ma...

Reagovat
Alan_Shearer

Jablonec je fakt bidnej .. tenhle paskvil bude rad, jestli skonci v top 5

Reagovat
Znalec

Přál bych si:

1. Sparta

2. Plzeň (vítěz poháru)

3. Liberec

4. Slavia

5. Jablonec

6. Boleslav (Skalák přestup do Premier League)

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Skaláka schvaluju, ale tu Sprartu fakt ne

Reagovat
Uwe háže buly

4. Boleslav, 5. Slavia, 6. Slovácko

Reagovat
ZB 07

To je bída tohleto..

Reagovat
ZB 07

Achjo FANDÍM!!

Reagovat
monty25
Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

To co ted bylo za reklamu na to" Fandím!" ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Uwe háže buly

Ale coo je špatnýho na čase 15:30?

Reagovat
HorajzmAmmann

Doufam, ze ty holky jsou aspon hezky. Protoze v hlave maj nasrano

Reagovat
monty25

Hlavně si myslím, že to porušovalo pravidlo kodexu č. 4, protože tam měly "rozhodčí je mrkev".

http://www.fandim.cz/fandim-slusne/

Reagovat
smazaný uživatel

Me stejne nejvic dostalo Špity, špity, špit

Reagovat
monty25

Nejlepší bylo "Tecl nechtěl" a ta krvácející noha...

Reagovat
HorajzmAmmann

Na druhou stranu, konecne nekdo zacal vyhanet divaky od televize na stadiony. Vetsinou to je naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo, jak dlouho nad tím projektem strávili času a zda se vůbec nad tím zamysleli. Absolutně žádná přidaná hodnota. Jako kvůli tomu si myslí, že lidi začnou chodit na stadion?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neslo by nejak prohodit Cermakovo hostovani za hostovani Husbauera?

Reagovat
Rarášek

Můžem ho tam poslat s dresem Čermák, ne?

Reagovat
Alan_Shearer

Obavam se, ze brzo Husbauer skonci u nas ..

Reagovat
Rarášek

Čermák je skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vidím v Jablonci, že Pelta zase musel říkat známým, že už nemá lístky.

Reagovat
Znalec

Takže vlastně lže i manželce s dětma...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopím proč se takový nekopa jako Matěj Hanousek pohybují na profesionální úrovni, ten chlapec je maximální dobrý běžec, ale to je asi tak všechno, jinak ten kluk si s míčem absolutně nerozumí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Skalak je vybornej

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole, tak ja ho pochvalim a on ten centr kopne nekam do pice

Reagovat
HorajzmAmmann

Wagner hoodne spatnej !

Reagovat
Greny

Tak jako celej Jablonec se středem Hubschmann, Greguš toho Jablonec moc nevymysli

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím no... u tebe co se vydá na půli soupeře je záložník k ničemu

Reagovat
db18

Mají tam přece geniálního Pospíšila, to si mohou přece dovolit postavit dva rezervované záložníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to prostě nefunguje, ani Pospíšil není tak geniální, aby táhl ofenzivu když na něj dva hráči hrají osobku. Všichni záložníci musí být schopní dostatečně podporovat útok. Nevím, proč zrovna ty jako fanoušek Plzně to nechápeš. Vždyť je to vaše typická hra.

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Dnesni Wisla - Kielce daleko lepsi fotbal nez Jbc - MB

Reagovat
Alan_Shearer

Absolutne nerozumim tomu, jak si nekdo mohl myslet, ze Jablonec vyhraje titul

Reagovat
Znalec

OT: Tak jsem usoudil, že nejhezčí pornoherečeka je Natalia Illarionova (Monica B) , dřív se mi dost líbila Sasha Rose, ale už je moc okoukaná

Reagovat
Pasha

Nicole Aniston

Reagovat
Lexi Belle

...

Reagovat
Znalec

Roztomilá holčina, jen škoda, že netočí víc videí v kategorii, kterou preferuju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Míra Pelta úřaduje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Alan_Shearer

No ty vole .. Jablonec opet z prdele klika - tentokrat v podobe vymysleny penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vymyšlená určitě ne, možná nasimulovaná ale Tecl zas určitě nepadal sám od sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Padal sám od sebe...

Reagovat
Alan_Shearer

Taky myslim ..

Reagovat
smazaný uživatel

Pusť si to znovu a podívej co dělal Šeda. Zcela evidentně vystrčil nohu proti Teclovi aby ho fauloval. Otázka jen je, jestli se Tecl nemohl kontaktu vyhnout.

Zase kecy komentátorů ovlivňují publikum. Šeda velice dobře věděl co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sory, ale tak člověk fakt nestoupá

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, mysli si to

Reagovat
smazaný uživatel

Sory, ale na tom videu je to jasně vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi nemocnej člověk...

Reagovat
db18

Reagovat
Mada

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

...se divim, že mu jí Šeda nevpálil, já bych se asi neudržel.

Reagovat
smazaný uživatel

měl jsem podobný pocit.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak mam mit radost z fotbalu, kdyz pak rozhodci udela tohle a pak se jeste vytlemi Sedovi do xychtu ...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Greny

To je ten jak teď začal jezdit s Kralovcem na LM jako brankovej rozhodčí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, že tenhle úsměv moc profesionální nebyl.

Reagovat
Greny

Penalta výsměch ... Ardeleanu jen plní noty .. To už byla snad jasnější na toho Čermáka než toto

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, tak to je ubohost... Penalta za nic, když hrajeme hovno... Místo abychom se zamysleli, proč za 70 minut nemáme jedinou šanci, tak nám pískne takovouhle pecku... Aspoň největší tragéd v týmu mohl dát první branku

Reagovat
monty25

To byly peníze Míry...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sice Šeda udělal chybu, že mu ten balón vypadnul a díky tomu došlo k tomu zákroku, ale penalta až moc přísná..

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem čekal, že Tecl si tu penaltu bere, aby jí mohl zahodit, když byla fakt vymyšlená. Ale buď jí považoval za správně písknutou, nebo se definitivně vyřadil z klubu slušných hochů.

Reagovat
Fernando_Torres

Létající Tecl opět úřaduje

Reagovat
smazaný uživatel

To je drama

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak na vymyšlený penalty 1:1 Tak dobrý :) Alespoň to je spravedlivý

Reagovat
Greny

One man show

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak ten si uz nezapiska ...

Reagovat
smazaný uživatel

Za to že vymyslel dvě penalty? Neměl by no

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
monty25

Dobrý, vykompenzováno

Reagovat
Coutinho10

penaltova komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci vyborny snazi se, co nejvic zvednou golovy prumer a tim zatraktivnit ligu

Reagovat
HorajzmAmmann

Navzdy chachar pojd !!

Reagovat
Coutinho10

Teclik palec nahoru, ze tenhle souboj ustal a nelehnul si narozdil od penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Bary umí

Reagovat
smazaný uživatel

Greguš neskutečně špatnej. Není v ofenzivě, není v defenzivě, ztrácí míče... Nechápu, co se s ním stalo

Reagovat
smazaný uživatel

a stejně hraje 90 minut každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, že na něj vůbec reaguješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Znalec

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Uwe háže buly

vedle kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Bary se v těch soubojích 1 na 1 nezměnil a umí podržet balón to stále umí, jen už to není takový ten Maradona

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jestli má něco furt nadstandartní, tak právě to pokrytí balonu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, troufám si říct, že pokrytí balónu mmá na naší ligu nadsrandartní.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, docela přípomíná Horviho v jeho tučnějších letech

Reagovat
Greny

A smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Greny

Za chvili bude treti penalticka pokud se teda dostane Jablonec do vapna

Reagovat
db18

Třeba jen nakopnou balon a někdo zahraje rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jsi na to vsadil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam teďka někdo ladil harmoniku?

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, Čermák v každém zápase zcela satiňuje svého kolegu ve středu zálohy Radu. Přitom Radu Vrba vychvoloval a pravděpodobně teď pozve do repre. U daleko lepšího a perspektivnějšího Čermáka je to asi sci-fi.

Reagovat
Miguel19

Možná protože Rada má jiné úkoly než Čermák..

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Proto hraje výrazně hůř? Navíc úkoly má hodně podobné.

Reagovat
Miguel19

By mě zajímalo, v čem mají podobné úkoly..

Reagovat
mario23

to asi ne, když Rada je DM a Čermák je AM.

Reagovat
db18

Typické DM je jeho bratr, Jakub je konstruktivnější a ofenzivnější.

Reagovat
smazaný uživatel

On by naopak Rada měl být patrně tím produktivnějším. Jen zápas co zápas selhává, zatím co Čermák hraje famozně. Jen holt ještě není v tom věku, kdy by byl u nás doceňován

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Uwe háže buly

Zkusit by ho mohl, ale nebude na to mít koule..

Reagovat
Miguel19

Po Skalákovi musíme jít. Vyměnit za Kovaříka + kolik budou chtít .

Reagovat
mario23

Tak to je bez nároků, ten už půjde asi jedině ven... Max. zpátky do Sparty.

Reagovat
Miguel19

Aby se z tribuny díval, jak kopyto Krejčí hraje a on ne?

Reagovat
db18

Rovnou Petrželu k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho pošlete k nám na hostovačku

Reagovat
db18

Vy ho nezaplatíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale můžeme mu nabídnout Stodolní.

Reagovat
db18

Už odmítl Slovácko.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá Stodolní

Reagovat
Uwe háže buly

max stodolu

Reagovat
smazaný uživatel

loni se Skaláka snažila Sparta zbavit za 8 milionů

Reagovat
Miguel19

A bude hrát ožralej Vůch.

Reagovat
db18

Lepší, než ožralý Petržela

Reagovat
db18

Nebo chromý Kovařík

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má u vás jisté místo v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli dneska předvedl horší výkon Jablonec na hřišti nebo urbis v diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skandovalo se dneska "Pelta ven!"?

Reagovat
Miguel19

Tecl furt stejná sračka. Dobře že jsme se ho zbavili...

Reagovat
Blasphemer

Tecl neví jestli byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby Sparta - Slavia nebude v normální televizi asi úplně poprvé, co? O2 - Oh No!

Reagovat
Coutinho10

a proc nejdes

Reagovat
db18

Protože je vyprodáno?

Reagovat
Coutinho10

tak to je ted, ale predtim, kdyz byly listky, tak mel moznost

Reagovat
db18

Tak se mu asi nepodařilo ukořistit lístek.

Reagovat
Coutinho10

spis to vypada, ze ho chozeni na zapasy moc nebere, ale to je jedno...neni dulezity

Reagovat
smazaný uživatel

"vyprodano"

Reagovat
smazaný uživatel

Bojím se Ozzyho

Reagovat
Coutinho10

ok

Reagovat
ZB 07

Buď v klidu, ten bude ve sportbaru

Reagovat
db18

Ale na zahrádce, odkud by ho mohl vidět.

Reagovat
ZB 07

Pravda no , radši se tý zahrádce pak taky vyhnu

Reagovat
smazaný uživatel

Možná lepší si připlatit než tam poslouchat Čapína s Karochem...

Reagovat
db18

...jsou sice hrozní, ale že by zrovna Kohák/Ringo stáli za příplatek?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty komentáře si budeš moct přepínat.

Reagovat
db18

Já vím, jenže tohle je prostě jako výběr, jestli tě píchnou drátem do levého, nebo do pravého oka. (v tomhle případě teda spíš ucha)

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam bude i normální "originální" komentář..

Reagovat
Znalec

Radotínský...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Znalec

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

On tam bude Ringo? Tak aspoň můžu dokoukat celýho Thora no...

Reagovat
Uwe háže buly

Tak na O2 maj horší komentátory.. zlatej Karoch.

Reagovat
smazaný uživatel

v Teplicich to cekam podobne jako na Dukle... bod by byl zazrak

v derby budu mirne na strane Slavie kvuli Frydovi. Pral bych mu, aby vyrazne promluvil do vysledku zapasu, treba viteznym golem

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Fortuně na Teplice 1.39 ? Nějak velký kurs, ne ?

Reagovat
vanGomm

Kurzy většinou všichny sázkovky vypisují podle postavení v tabulce a také jaké který dotyčný tým má jméno. U těchto týmů nerozhoduje aktuální pořadí v tabulkách.Když hrála Ostrava na Dukle,což je srovnatelné,tak tam bylo 1,27-1,33.Do nekonečna nikdo furt nebude prohrávat a ani Ostrava nebude vyjímkou.

Reagovat
smazaný uživatel

To nam docela veris

Reagovat
vanGomm

Tak já samozřejmě netvrdím,že bude Ostrava v tomto kole s určitostí bodovat,ale je otázkou času,kdy to stejně příjde.Na kontě po 30 kolech jeden bod mít rozhodně nebude.

Reagovat
Puskas

V Sazce je 1.4 a bez man. poplatku

Reagovat
db18

Tipsport 1,42 - ale už jsem to vsadil, takže vám vzhledem k mým posledním výsledkům můžu doporučit remízu s kursem 5,00

Reagovat
Puskas

Borec přede mnou dával dvojku, plus dvojku na Liberec a Brno, výhra za 100 nějak 32.000.

Reagovat
smazaný uživatel

Já uvažuju, že pošlu nějaké drobné na Karvinou v hcp 0:2 a Jihlavu v Příbrami

Reagovat
Hokaido

Teplice 2.5+ za 2.47, to je opět zadarmo

Reagovat
db18

...a já mam rozsázeno až na pět korun

Reagovat
db18

Jenže Teplice jsou schopný vám v 88. minutě darovat bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim sesivanci v mem okoli jedou na vlne alibismu,akorat se zmenili reci typu na snad nedostanem moc na bod bysme udelat mohli nebo to bude tesnej zapas...sakra,je to derby pred kterym to vypada,ze budete hrat v lize aspon dustojnou roli,hrajete doma,4 ligovy vyhry v rade...kdy jindy si verit?...jinak co ta Jizni tribuna? Nechci verit,ze zustane prazdna kvuli demenci slavistickyho vedeni ...

Reagovat
Losinho

Klidne se k tem alibistum pridam, vyhrajete 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

My a s nulou? :)

Reagovat
Kang & Kodos

Za 7 kol jenom 4 góly. Celkový skóre 17:4 je vlastně dost pozoruhodný, když nám kolabuje obrana, a vepředu všechno závisí na Dočkalovi s Lafatou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolabuje? Spíš kolaboruje. Ale co taky čekat, když chceme hrát na tři stopery a nedáme tam kolikrát ani jednoho .

Reagovat
Losinho

V lize?

Reagovat
db18

V hcp? Když tomu věří i Slávisti... (ale zase ty si z nich tady asi nejskromnější )

Reagovat
Losinho

Tak v kvalitě je rozdíl velkej a Sparta na nás (i Uhrina) prostě umí. Jestli dostaneme první gól, tak je po zápase.

Reagovat
db18

Ještě si počkám na Oblomova, až napíše, že to Sparta projede na celé čáře.

Reagovat
Kang & Kodos

ehm...

Oblomov

20.09.2015 20:14

Jestli se bude pískat rovina, tak Škoda potupí Spartu hattrickem. Mám však obavu, že rozhodčí daruje Spartě opět nějakou tu penaltičku.

3:0

Reagovat
Hokaido

o dva goly těžko, bude to boj

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tohle je alibi, ale že ten řeckej sranda tým v EL je dobrej a bod by byl dobrej, je realita? Trošku sebereflexe...

Reagovat
Kang & Kodos

Urbis Slušná one man show

Reagovat
smazaný uživatel

Smrk Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Borovice sláviji

Reagovat
Znalec

Jedle Jabku

Reagovat
smazaný uživatel

Švestka Zlínu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš kapesník?

Reagovat
Znalec

Teplice - Baník 6:1 Liga potřebuje goly a Teplice si zastřílí

Slovácko - Bohemka 3:1 Tady asi nebude o čem

Příbram - Jihlava 3:0 Příbram se konečně zvedne

Dukla - Brno 4:3 Dukla je na horské dráze ale doma vyhraje

Olomouc - Zlín 2:2 Olomouc neprohraje i když je Zlín lepší

Plzeň - Liberec 3:3 Očekávám fotbalovou symfonii

Reagovat
Puskas

předčasná oslava?

Reagovat
smazaný uživatel

Blesk má už zase jasno..

Reagovat
db18

ČTK je na tom taky dobře:

V pražských Dejvicích dnes někdo zřejmě úmyslně zapálil byt. ČTK to řekla mluvčí policie Iveta Martínková. Dva lidé museli preventivně do nemocnice, škoda činí 300.000 korun. Podle serveru Novinky.cz patří byt fotbalistovi Sparty pocházejícímu z afrického Konga. V neděli se koná derby Sparty a Slavie. FANOUŠCI OBOU KLUBŮ NA ZÁPASECH ČASTO POUŽÍVAJÍ RASISTICKÉ NADÁVKY, kluby za to dostaly několik pokut. Hasiči a policisté vyjížděli k požáru bytu v šestipatrovém domě po 09:00. "Podle vyšetřovatelů byl požár s největší pravděpodobností založen úmyslně. Potvrdí to však až znalecké zkoumání," řekla Martínková.

Reagovat
smazaný uživatel

Ho asi Steinhofer uřil grilovat

Reagovat
Kang & Kodos

To je vaše práce. Nasadili jste mu Fenina do baráku.

Reagovat
db18

Nechtěl bydlet u ČOVky, tak se se Steinhöferem domluvil na řešení.

Reagovat
db18

1,76 promile a žádný humbuk kolem toho.

Reagovat
smazaný uživatel

A divíš se? Koho zajímá Litsingi. Navíc se pravděpodobně při dopadení nechoval jak idiot, tak si to tolik neodsral. Ještě se začni divit, že máš v televizi častěji Messiho góly než nějakýho estonskýho superstřelce.

Reagovat
db18

Kdyby oba góly dal v ČR, tak bych se docela divil, že by se lidi víc věnovali Messimu, než nějakému no-name střelci, který by svedl to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

To už si to moc upravuješ...Limberský je prostě jako prostořeký trouba pro média vděčnější téma než Litsingi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice neboural, ale holt buba z Konga a Teplic, neni pro media tak zajimave a vdecne tema jako reprezentant Limbersky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně Limberský je takovej trouba, že těm novinářům přímo nahrává.

Reagovat
Kang & Kodos

1. neni to českej reprezentant

2. nenaboural

3. neutíkal před policajtama

4. nevyhrožoval jim (asi)

5. neslavil gól jak debil (nevim teda, jestli potom ještě nějakej gól dal )

Reagovat
Uwe háže buly

právěže už taky boural nalitej ne?

Reagovat
Kang & Kodos

A hlavně: tohle tě zaujalo víc, než to, že mu někdo zapálil byt?

Reagovat
db18

Ne, jen z toho článku mne to zaujalo - pak jsem si to vyhledal ještě na jiné stránce, kde k tomu bylo víc.

Reagovat
monty25

Bez Ljevakoviče, ale s Potočným i Bratanovičem. Tak to jsem zvědav...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/647744579266052096

Reagovat
Banikovec7

Zase Holzer v obraně Ten Korytář je buď slepý nebo Šafarčíkův bratranec.

Reagovat
Puskas

anebo má vsazený handicap

Reagovat
Banikovec7

To asi mívá od začátku sezóny, akorát posledně mu to sudí zkazil.

Reagovat
Puskas

možná měl Holzer vlastní gól :)

Reagovat
HorajzmAmmann

Machovec, Holzer a neni to jedno ?

Reagovat
Puskas

Holzer je mnohem platnější jinde, to není jeho post, jen ho tam zbytečně ubíjí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejplatnejsi by byl v juniorce

Reagovat
HorajzmAmmann

Kouril udela chybu na Dukle a uz si nezahraje. Holzer dela chyby porad a porad v zakladu !

Postavil bych Kourila a na kraj Vengrinka ( vlastne, pockej ...)

Ale se zbytkem souhlas, Snad se brzo vrati Mensah a Jezdika by mohli zkusit v obrane

Reagovat
Banikovec7

Nepochopím, proč z těch stoperů sedí zrovna Kouřil. U Kaši se strachuju při každém jeho kontaktu s míčem.

Reagovat
doocetung

Pane boze zase holzer v obrane .. uz na to nemam nervy fakt.. uz jsem jednoznacne pro sestup..at si ten kreten proda jeste pavlenku a tahne do pice.. ns druhou ligu se nam vrati schopni kluci z hostovacek a vyhodime vsechen plevel a za rok zpatky!

Srom

Byrtus (Celba) , Kasa (Honis) , Kouril(Mesaninov) , Vengrinek(Helesic) - Jezdik(Foltyn) , Mensah(Matej) - posila(de azevedo,narh) , Misak(mam pro neho slabost , Holzer(posila/junior) - Narh (Szotowski,Sasinka)

Reagovat
HorajzmAmmann

Misak nema ani na okres ( zatim )

Reagovat
monty25

Teplice jedééém!!! Chci vidět, že to odjezdíte! Jestli po debaklu v Pardubicích neporazíte Baník, tak choďte kanálama!

Reagovat
Puskas

Zatím se držíme

Reagovat
db18

Si to zakřikl.

Reagovat
Kang & Kodos

Ježdík

Reagovat
monty25

Ježdíku, ty mi chceš zrakvit kapitána hned v 1. minutě?

Reagovat
Kang & Kodos

Vole, to jsou jatka

Reagovat
monty25

Potočný

Reagovat
monty25

Hnaníček ve Fanlize

Reagovat
db18

Bednář zase ani na lavičce.

Reagovat
Kang & Kodos

Aspoň mám za něj už střídání.

Reagovat
Puskas

Ještě že ho mám v základu

Reagovat
db18

Dukla s Brnem placená

Reagovat
monty25

Nová posila Gorkšs jistě táhne...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kang & Kodos

Ostře sledovanej zápas, no. Tředa tam zase jsou ty kašpárci z Fandim.

Reagovat
Hokaido

Podle mě ten stream vůbec neexistuje. Oni tam prostě daj pár korun a vědí, že to nikdo nikdy nezaplatí.

Reagovat
Kang & Kodos

Zkus to.

Reagovat
db18

Reagovat
Alan_Shearer

Z oficialni stranky Jindricha Trpisovskyho na facebooku:

"Jindřich Trpišovský

6 min ·

Tak v 16.30 jdeme dopilovat posledni detaily na přípravě na hotelu a pak vyrazime na stadion loupit ...heslo z ni my jsme Liberec a neposereme se ani v Plzni at mají oni starosti s námi ...tak at mame trochu sportovního štěstí a rozhodčí at jsou k nám milosrdní

Reagovat
Alan_Shearer

Jindřich Trpišovský

6 min ·

Tak v 16.30 jdeme dopilovat posledni detaily na přípravě na hotelu a pak vyrazime na stadion loupit ...heslo z ni my jsme Liberec a neposereme se ani v Plzni at mají oni starosti s námi ...tak at mame trochu sportovního štěstí a rozhodčí at jsou k nám milosrdní

Reagovat
Alan_Shearer

kurva, nejde to prekopirovat cely ..

Reagovat
Hokaido

Teplice jedém kurva

Reagovat
Kang & Kodos

JIhlava

Reagovat
monty25

Pilík 2+1 ve 23. minutě Faktor Bokša asi přestává fungovat...

Reagovat
Hokaido

Přijde žena ke gynekologovi a povídá: "Pane doktore, zpívá mi přirození." Doktor ji položí na křeslo, kouká se a po chvilce přiloží ucho k přirození a slyší: "Slavia, Slavia, heja, heja, Slavia!" Poté vstane a říká: "To je v pořádku, paní, takhle zpívá každá píča."

Reagovat
Znalec

To je tak blbý až je to vtipný

Reagovat
monty25

Břevno

Reagovat
Hokaido

jak hrajete? Mám vás na tiketu

Reagovat
monty25

Ze začátku tlak, potom slabá pasáž a teď zase tlak. Šance jsou, ale někdy vázne zakončení a jindy finální přihrávka. Nejblíž byl zatím Bratanovič, který trefil břevno.

Reagovat
monty25

Berger ve Fanlize

Reagovat
Coutinho10

nastesti sem ho koupil..btw videls ten gol

Reagovat
monty25

Neviděl, na isportu mi to nejde spustit.

Reagovat
Coutinho10

ja ted prepnul na Duklu prave ke konci polocasu, takze sem videl konecnej sestrih a ten gol (spis teda negol, protoze zadnej nebyl) ...tak to nemelo chybu ze by nekdo uznal neco podobnyho sem snad este nevidel....i Berger se drzel za hlavu, protoze vedel ze to gol nebyl a ani nikdo se neradoval

Reagovat
monty25

Hm, tak to si to pan rozhodčí Orel pěkně slízne.

Reagovat
Kang & Kodos

To je spíš na asistenta, ne?

Reagovat
monty25

Jestli mu to poradil, tak určitě taky.

Reagovat
Coutinho10

jo to kazdopadne tohle nebylo ani na hrane nejakyho uvazovani, ze by to mohl bejt gol skakava strela na tyc a od brankare ven

Reagovat
Bagr007

Však taky rozhodčí nejdřív ukazoval, že nic nebylo, až pak mu to asi poradil pomezní. Ale jak může někdo říct, že to byl gól, když to šlo od tyče ven, to se pochopit nedá

Reagovat
PavlíčeQ

To jinak vymetl

Reagovat
Greny

Ať se Pelta, Berbr a Damková chytnou za ruce a táhnou do prdele. To už se uznavaji i goly ktery nepadnou. Ani borci z Dukly nevedeli že píská gól

Reagovat
Hokaido

fotbal je pro diváky a diváci chtějí goly. Všechno v pořádku

Reagovat
PavlíčeQ

Český fotbal pro fanoušky!

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kang & Kodos

A že jich na Dukle musí bejt!

Reagovat
smazaný uživatel

Hajzl Berbr už tlačí i Duklu, co mu nechtěla dát Kozla

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
monty25

Fillo

Reagovat
HorajzmAmmann

Kukec a Kaša proč nestřílí dřív ??? Ideální možnost a oni to proserou ...

Reagovat
monty25

Ofsajd

Reagovat
Coutinho10

Marek Červenka na plac

Reagovat
monty25

Pilík 3+1

Reagovat
monty25

Teplice, proboha, dejte už konečně toho góla!

Reagovat
monty25

Dukla zase neudržela nulu (Rada a Štetina ve Fanlize).

Reagovat
HorajzmAmmann

Střídej Kukece, každá příjrávka jde do háje...

Reagovat
Alan_Shearer

Teplice to je tak tezky dat Ostrave gol?

Reagovat
monty25

Pro Teplice i Pardubicím.

Reagovat
Alan_Shearer

Vysledek s Pardubicema jsem bral jako totalni fail, kterej se proste jednou za cas stane vsem .. ale tohle? asi tam nemate neco v poradku, momentalnich 9 bodu z 8 zapasu je fakt malo. Nicmene si myslim, ze tam na konci jeden gol protlacite...

Reagovat
monty25

Pokud ne, tak jsem hodně zvědav na tiskovku Vavrušky...

Reagovat
Alan_Shearer

A co vlastne obecne na Vavrusku rikas? Osobne jsem rad, ze tu mame Trpisovskyho .. samozrejme, ted se to lehce rekne, protoze vysledkove jsme na tom lepe nez vy, ale spis narazim na charakter..

Reagovat
monty25

Nevím, hodně jsem mu věřil, ale začínám silně pochybovat... Trpišák je super trenér, to už jsem věděl loni, když byl na Viktorce. Kdybyste neuvolnili Vavrušku, tak by šel Trpišák do Teplic. Taky už jsem přemýšlel nad tím, jestli to není škoda... Ale nechci všechno házet na trenéra, je to určitě i hráčema.

Reagovat
Hokaido

Vavruška hype je u konce? To to trvalo

Reagovat
Alan_Shearer

S nim to je slozity .. ja ho povazuju za dobryho trenera, ale tezko soudit, protoze zatim nikde nemel cas na zadnou dlouhodobejsi koncepci. Zatim to spis u nej vypada, ze vzdycky dokaze tym v kratkym intervalu namotivovat a nahecovat, a pak postupem casu to uvada. Ted se v Teplicich nedari, ale nemyslim si, ze by Teplice hrali spatnej fotbal. Hodne se mi libi jejich agresivita a presink, cimz nas tady ve vzajemnym zapase casto uplne vymazali. Problem mozna je v tom, ze charakterove to je docela zmrd ..

Reagovat
aither

Dukla

Reagovat
Alan_Shearer

Reznicek

Reagovat
monty25

Řezníček podruhé za sebou 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, Dosek byla teda super volba na kapitana

Reagovat
monty25

Góóól!!! Konečně

Reagovat
Hokaido

ještě 2

Reagovat
PavlíčeQ

Ještě jeden

Reagovat
Alan_Shearer

Jsem to rikaaaaal ..

Reagovat
Banikovec7

Ofsajd řekl bych, ale zaslouženě.

Reagovat
Bosko

Ten Baník je hodně v háji - v 80. minutě prohrávaj 0:1 a střídaj obránce (Kouřila) za útočníka (Narha)

Reagovat
HorajzmAmmann

stejně se na nic jinýho nezmůžou, než to tam centrovat

Reagovat
Bosko

Tak ten váš trenérskej mág asi moc nevěří tomu útočníkovi, co máte na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, logicky jde na hriste dvoumetrovy obrance bo se budou nakopavat balony

Reagovat
Bosko

Logický to je, když člověk vezme v úvahu kvalitu kádru Baníku, což uznávám, že sem neudělal. Asi opravdu nemáte koho jinýho tam dát

Reagovat
HorajzmAmmann

Alispahič je dřevo, Šašinka je dřevo na marodce ... ne, nikdo jiný tam není

Reagovat
Bosko

Červenka je na tom jak? Není zraněnej? Protože pokud ne, pak mu klidně mohl dát šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

On hrál ale..

Reagovat
Bosko

tak nic, sem myslel, že pomůže

Reagovat
HorajzmAmmann

Dostál celkem slušný (pro nás), Červenka zatím nic

Reagovat
Bosko

Dostála jsem se vždycky zastával. Ve Slavii sice extra nezářil, ale kdo v posledních letech jo? Jeho výhoda je v tom, že má dobrou fyzičku a že to, co mu chybí na kvalitě, dožene aspoň trochu bojovností. Slávisti k němu byli občas dost nespravedliví, zatímco některý hráči zápas vyloženě odchodili, on ho vždycky odjezdil. Samozřejmě jeho kvalita směrem dopředu to byla tragédie, ale co na jeho postu máme dneska? Švec a Mikula to je snad ještě horší. Ty nemaj ani kvalitu ani bojovnost. Pro současnej Baník je Dostál OK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je v pohodě, já si ho taky nevšiml :-D Myslel jsem, že teda bude v Baníku víc vidět mezi těma tragédama

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, jestli opravdu Kukec musel čekat.. Z opakovaných záběrů ten rozhodčí vypadal, že už to nechává na Kukecovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta ven

Reagovat
mistr129

OT: někdo technicky aspoň trochu zdatnej? jak by se dalo přes nějakej kabel nebo tak dostat vysílání z O2 v mobilu do PC? Díky

Reagovat
Bosko

Máš o2 TV? Pokud to máš "legálně" tak se stačí přihlásit na https://www.o2tv.cz/ ne?

Reagovat
mistr129

Mám, ale myslel jsem že jde jen přes mobil a tablet

Reagovat
mistr129

Tak to jde, díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
monty25

Strachovat se proti Baníku až do konce o vítězství, z toho teda bůhvíjakou radost nemám. Ale zaplaťpánbůh za 3 body.

Reagovat
PavlíčeQ

Na výhru Teplic 1,42, na 2 góly Teplic 1,42... říkám 2 góly budou rychlejší a ono nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baník už teď podle mě nebude takovej otloukánek. Pomalu začnou sbírat nějaký, i když na nějaký velký stoupání tabulkou to asi nebude. Každopádně by bylo naivní, kdyby každej čekal, že si na Baníku smlsne

Reagovat
HorajzmAmmann

Ta kvalita tam o moc horší než v Jihlavě, Bohemce atp nebude. Pokud jsou na dosah 3-5 bodů nic není ztraceno. Ale chybí tomu ta Svědíkovská vůle a bojovnost. Prostě střílet pokud je možnost, vždycky když to hoří odkopnout do píče, bojovat o každý centimetr. Kvalitu nemají tak musí aspon dřít...

Reagovat
smazaný uživatel

Půlka podzimu za náma a my máme 1 bod

Reagovat
smazaný uživatel

Další dva ztracené body Kvalita hry ve středu pole se díky Houskovi výrazně zlepšila, ale to je asi tak všechno. Ordoš ofenzivu moc nevytrhl, dal sice gól ale jinak špatnej. Spousta ztrát, všechno mu strašně dlouho trvá. Petr neviditelnej celej zápas. Výborní jako obvykle Navrátil a Hála.

Ale brno

Reagovat
Greny

Studio Vlášek a Karoch

Reagovat
diskoschlampe

Díky bohu, aspoň to Vlášek nebude mrvit při zápasu...

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Dream-team

Reagovat
Kang & Kodos

Jaromír Bosák ‏@JaromirBosak 6 hpřed 6 hodinami

Cesta do Plzně na Liberec, mohl by to být dobrý mač. Nabízíme jen jeden komentář, bez Ringo Čecha a všudypřítomného Kuby Koháka...

Reagovat
Bosko

Mně se ten nápad O2 docela líbí, je to zpestření, ale proč proboha neoslovili někoho inteligentnějšího, než je Čech? Za toho se většina slávistů akorát stydí

A co se týče Bosáka, ten si v trapnosti a snaze být za každou cenu vtipný, s Kohákem moc nezadá

Reagovat
mistr129

Reagovat
monty25

A koho? Ze slávistů mě napadá jenom Leoš Mareš.

Reagovat
mistr129

Vaniak

Reagovat
monty25

Ok, ale bavíme se o "celebritách".

Reagovat
smazaný uživatel

Vaniak je vetsi celebrita nez vsichni Cechove a Maresove dohromady

Reagovat
mistr129

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Takto už by byl lepší i Michal David a nevím kde se bavíme o celebritach

Reagovat
monty25

Tak to je jasný, ne? V obou případech bude komentovat celebrita fandící jednomu z týmů (Kohák, Ringo) spolu s někým, kdo v těch klubech působil (Siegl, Jirkal). Takže kdybys tam chtěl Vaniaka, tak jedině místo Jirkala.

Reagovat
mistr129

Když to bere s takhle Ale pořád jsme na to líp než Kohak

Reagovat
monty25

No nevím, Ringo je rád sprostej...

Reagovat
mistr129

Ehm..Slyšel jsem úplný hovno legendární

Reagovat
monty25

Myslím, že tohle je hodně povedená parodie na Ringa...

https://www.youtube.com/watch?v=p3zZOlOly-Y

Reagovat
Bosko

Naprosto sedí Sprostý, sebestředný, hloupý hovado, který si myslí, že nad něj není.....Opravdu se stydím kdykoliv někde prohlašuje, jakej je slávista.

Reagovat
Bosko

Ze známých slávistů či slávistek třeba Bára Špotáková, Mirka Knapková, Zuzka Hejnová, Petra Kvitová, Jan Pirk, Jan Muchow či někdo další...

Snad až na Jirku Paroubka a Frantu Straku by všichni byli lepší než trapnej (a podle mě nemocnej) Ringo Čech, kterej má kromě Slavie rád už jenom sám sebe

Reagovat
monty25

Tak z toho výběru jedině Muchow nebo Pirk. Měl by to být někdo mimo sport... Krom toho, třeba Kvitová ti asi těžko dorazí komentovat derby, když se připravuje na turnaj ve Wuhanu.

Reagovat
Bosko

Ženskej tenis moc nesleduju, tak jsem nevěděl jestli teď něco má. Škoda, že Čech nic teď nemá

Reagovat
Uwe háže buly

Zato se Švancarou no..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dneska v Plzni nahlásí vyprodáno, jak všude proklamovali, tak to bude celkem tragikomický flusanec objektivitě.

Reagovat
Alan_Shearer

Pekne vzadu horime ..

Reagovat
taws

tohle je ten Bartošák, kterýho tu každej tlačí do reprezentace?

Reagovat
Riviera Kid

Tak Ronaldo se těžko brání

Reagovat
vinetou

Rajtoral se pořád ještě nenaučil jak funguje offside?

Reagovat
Alan_Shearer

Kdyz zaberem a jdem do ofenzivy, tak ma Plzen taky spoustu problemu .. hlavne se z toho neposrat a nebranit na nasi polovine, to je pak v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

kam ten rozhodci cumel, ze tu hru neprerusil okamzite ?!

Reagovat
Greny

Hlavně ten hráč Plzně to měl zakopnout když vidí že i hráč hostů raději nebrání a běží k hráči soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to taky

Reagovat
Greny

Bakoš

Reagovat
FCSL

Střídej Bartošáka

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že si to tu trenér čte?

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Azazelo RD

Ten Limberskej je fakt kretén.

Reagovat
Azazelo RD

A Petržela taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela Proto se tak blbě brání

Reagovat
Greny

Jasná žlutá

Reagovat
Alan_Shearer

Petrzela

Reagovat
monty25

Ten Petržela je pořád stejná svině.

Reagovat
mistr129

To jsou fakt komedianti

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za idiota ten spolukomentator?

Reagovat
Coutinho10

petrzela

Reagovat
Azazelo RD

"Já bych neřek, že mu za, zaaa, zaaa, zavářím." Ještě měl říct, že to ani vyslovit neumí a že to bylo vyšperkovaný.

Reagovat
taws

nechápu jak švancara může dělat spolukomentátora...to jsou hrozný nesmysly, co tam vykládá

Reagovat
smazaný uživatel

Je uolne hrozny, zlaty Karoch, u toho se clovek aspon zasmal, tady se jen citis trapne a divis se jakou dalsi blbost zase rekne

Reagovat
Uwe háže buly

Bohužel, fotbalová "celebrita", blbej je jak daleko vidí a mluvit taky neumí..

Reagovat
Bosko

"To chceme vidět" "Tohle nechceme vidět" "Nemám rád alibi"....

Navíc v kombinaci s Bosákem, závody o lepší "vtipnou" hlášku

Reagovat
Greny

Koukám že v Opavě si to Zdeněk a Zbyněk zatím rozdělili po jedne brance

Reagovat
mistr129

Dpc to je téma u takovýho zápasu

Reagovat
Hokaido

šalala

Reagovat
monty25

Pokud Rajtoral nedá góla, tak mě nemrzí, že jsem tohle kolo ve Fanlize nestřídal v obraně...

Reagovat
Kang & Kodos

Fanliga

Reagovat
monty25

U mě to taky nebude moc slavný, protože mám kapitána Filla. Naopak minulý kolo bylo hlavně díky Dočkalovi zatím moje nejlepší (174 bodů).

Reagovat
Kang & Kodos

U mě zatim nic. Jakože nikdo nic. A Baranek, kterýho jsem tam dal místo Rajtorala, se mi zrakvil po půl hodině. Urbis mě docela válcuje.

Reagovat
Coutinho10

ja naopak cejtim dobry kolo...sice zatim tech bodu nemam tolik, ale dost mi jich jeste naskoci z lavicky

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

OŠALALALALALAAAAAAAA

Reagovat
aither

Shala

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Hokaido

akorát teda naše bengo před náma

Reagovat
Alan_Shearer

Tak jeste druhyho

Reagovat
smazaný uživatel

"Těsně před gólem připomněli plzeňští fanoušci pondělní státní svátek. Rozvinuli nápis "Blaník se otevře, rytíři v plné zbroji, z hory se vyhrnou, v čele Václav na bílém koni," mávali českými vlajkami a zpívali státní hymnu. Gól jim choreo pokazil…"

Řekl bych, že to není jen připomenutí státního svátku, ale taky narážka na invazi inženýru, vzdělanců a mírumilovných lidiček z východu.

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby radši sbírali víčka...

Reagovat
vinetou

Pane bože, Bosák si splete Horšovského s Ďuřišem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mýlíš se, Bosák se nikdy neplete, on je dokonalý

Reagovat
Kang & Kodos

Štěpán si spletl Costu a Diega Costu, to nic nepřekoná.

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch si spletl Chelsea a Liberec

Reagovat
Kang & Kodos

To byla jenom narážka na Vláška, kterej označil Olomouc za "oranjes"

Reagovat
db18

Jsi na Bosáka nějak zasedlý - co ti sakra provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek zakrok kola

Reagovat
PavlíčeQ

Kovařík není na hřišti a Švancara: dobrá střela Kovaříka

Reagovat
smazaný uživatel

Duris

Reagovat
Kang & Kodos

Shala Jestli jeho a Čermáka nezapracujeme do základu, tak už nevim.

Reagovat
Neon

Reagovat
monty25

Kanonýr Ďuriš

Reagovat
taws

petrzela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Berbre umři

Reagovat
smazaný uživatel

Koho ještě máš zítra?

Reagovat
Kang & Kodos

Jasnej faul, no. Co ta ruka va vápně? Měla bejt?

Reagovat
mistr129

Ne, měl ji úplně normálně

Reagovat
Alan_Shearer

Plzen no .. gol po faulu, bezna vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli jsme kopat 2 penalty

Reagovat
Kang & Kodos

Ale neměla bejt ani jedna

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby chcel tak je piskne

Reagovat
mistr129

Kdyby chtěl muže pisknout ofsajd při druhým gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ofsajd nebyl , ruka jo

Reagovat
smazaný uživatel

faul jo, ale takove situace se musi obrance snazit ustat a ne se tam rozplacnout jak kdyby ho prejel nakladak zvlast kdyz je v takove pozici...

Reagovat
Kang & Kodos

Petržela Taky výstavní čurák. Ale poslední zápasy to větrá hezky, to zase jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně Zlámal ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak svancara... Toho nikdo nemuze brat vazne

Reagovat
monty25

Ve studiu je Švanci lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni, je tam stejne spatny

Reagovat
monty25

Mně přijde v pohodě, ale víc se asi hodil na Fandu.

Reagovat
Uwe háže buly

Nebo třeba ke Krampolovi s Novotným.

Reagovat
Uwe háže buly

Nejlepší je, když zustane doma.

Reagovat
vinetou

Reagovat
Kang & Kodos

Ale zrovna tady bych se jich i zastal. To pravidlo o ruce je tak debilně udělaný, že taky vůbec nevim, kdy se má pískat, a kdy ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pravidla jsou možná složitá, ale naprosto logická.

Reagovat
Kang & Kodos

Mě hrozně vadí, že se nepíská, když si někdo trefí vlastní ruku. To bych jí písknul už jenom proto, jakej je ten hráč lempl.

Reagovat
vinetou

Kdo tohle vymyslel

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hlavne nesnasim, kdyz se tohp hrace nekdo lehce dotkne, on si lehne a jeste chytne mic a nepiska se to, protoze kdyz pri souboji upadne,tak to ruka neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě víc sere, že se nepíská malá domu. Neviděl jsem to snad nikdy za posledních X let. V naší lize snad vůbec nikdy. Naposledy Apoelu proti nám v EL

Reagovat
frankiefcb

až na to, že jsem regulérní malou domu taky dlhouho neviděl. Musí jít o evidentní přihrávku brankáři.

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ono... to jsou furt regulérní a úmyslná... Já bych pískal každý ukopnutí. Rozhodčí nemůže za to, že obránce "omylem" kopne balón za sebe. Dost by to oživilo fotbal si myslím. takhle stačí prostě nakopnout balon a brankář to může vždycky chytit. Hledají způsoby, aby padalo víc gólů. Tady jeden je... Prostě nějakej dřevák v obraně kopne rohlík do výška, tak a´t si brankář užije hlavičkový souboj

Reagovat
frankiefcb

za mě blbost

Reagovat
db18

Reagovat
db18

To se o ní opíral ve skluzu? To se bohužel píská.

Reagovat
smazaný uživatel

Mahmuuuuuuuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut goooooool

Reagovat
Alan_Shearer

Tohle jsme si bohuzel zaslouzili ..

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Alan_Shearer

Copak?

Reagovat
PavlíčeQ

Četl jsem nezasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

pritom jsem si myslel, ze zrovna Sural, bartl, shala by se mohli dostat do brejku a rozhodnout. Ze takro uplne odejdete jsemnecekal, skoda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouzene,Liberec po vedoucim golu hral hrozne...

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
vinetou

Doufám že Mahmut začne dostávat víc času na hřišti.

Reagovat
monty25

Škoda, že Liberec po tom gólu tak zalezl. Ale určitě to je tým, který může hrát o titul...

Reagovat
REPLIKATOR

Berbr ven

Reagovat
exse

Vzhledem k vývoji je prohry škoda, ovšem celkově zasloužená. I tak z naší strany, vzhledem k absencím, výkon nad očekávaním. Ve středu hřiště chybí v podstatě 4 hráči, kteří by hráli základ, na stranách zálohy hráči, nemají za Slovan ani 5 zápasů. Plzeň co post to lepší hráč a to se prostě muselo ukázat, ale právě vzhledem k tomu je průběh i předváděná hra lehce nad očekáváním.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec do toho gólu co dal nehrál špatně, potom jako by jim ten vstřelený gól uškodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší výkon na Stínadlech, to bylo jako když hraje Real Madrid, patičky, narážečky, permanentní útoky na svatyni Teplic, už chybělo jen to štěstíčko, škoda, no...

Ale my tu Ligu Mistrů stejně dáme, tým máme výborně poskládaný a v zimě určitě zase dobře a kvalitně posílíme na posty, kde nás nejvíce tlačí bota.

BANÍK MISTR !

Reagovat
Hokaido

Jde se na to. Sešívaná lůza musí dostat. Tip 1:3

Reagovat
Losinho

To budou zas nervy do p*če...

Reagovat
smazaný uživatel

Den D je tu! Asi poprve pojedu tagem primo do kotle..nic nez vitezstvi, ACS!!!

Reagovat
Coutinho10

dobrej pochod

Reagovat
Losinho

Pochod level VIP

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako VIP bych si prisel,kdybych pak po fotbale mohl jit na pivo a ne zdrhat zpatky do prace :)

Reagovat
Greny

Steinhofer griloval tentokrát u Litsingiho?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

včera: ach-jo-2 , za týden ach-jo-3, za 14 dní ach-jo-4....

Reagovat
smazaný uživatel

trevor20 11.04.2013 10:01

Ale nalije, viz. Světlík, který dává na mládež. A své dělá i nové vedení se Šafarčíkem, kteří dělají první poslední, aby Baník oddlužili. Pořád je tohle lepší vidina než kdyby tam byl Petera s Kahounem.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, kdo tohle mohl tusit ? Skoro kazdy v nich videl zachrance, nejen ja...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chápu, ale je prostě vidět, že vždy se ukáže později, to samé já vidím Číňany jako zachránce Slavie, ale ještě uvidíme jak to celé dopadne.

Reagovat
HorajzmAmmann

Cinani maji prachy, Safarcik nema prachy - hlavni rozdil

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
naheCZ

Bude možno sledovat někde derby zadarmo?

Reagovat
Greny

nějakej stream bude, ale nevím teda v jaké kvalitě a s jakým komentářem. Pokud sázíš tak si to pusŤ na tipsportu

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyz tak koukam na ty platy htacu SKS a ACS - chtel bych tohle videt v Baniku. Zvlast hraci jako Lucic, Zapata a podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsi našel platy?

Reagovat
pepinho2

no to je hnus, Jiráček bere nejvíc(ale to je aspon pochopitelný, když přišel z Německa), ale ten Krejčí o 20k víc než Lafata, Mareček jen o 50 méně než Lafata O Paixaovii nemluvě

Reagovat
Znalec

Ještě, že je Paixao "jen" na 2 roky

Reagovat
HorajzmAmmann

Jiracek a Paixao hezky vyhozeny mega z okna kazdy mesic. To by si spis zaslouzí mega Dockal s Lafatou navrch

Reagovat
Hristo Stoichkov

U Slavie to docela sedi, tam to bylo krasne videt u prilohy z insolvencniho rizeni. Ta Sparta je ale teda dost podstrelena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není.

Reagovat
smazaný uživatel

Latkovi 100 ubrat a dát je Berkovcovi.

Reagovat
PavlíčeQ

Lafata 250

Reagovat
smazaný uživatel

Za to co odvádí je to málo.

Reagovat
PavlíčeQ

No on v Jablonci bral 300, takže těch 250 je hrozná blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejspíš tam budou zajímavý bonusy.

Reagovat
PavlíčeQ

Tak to je možný, ale ten základ musí mít taky určitě větší než 250

Reagovat
smazaný uživatel

pod 500k to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí, přicházel za nějakých 20 milionů, což je dost, to ve smlouvách hraje důležitou roli, proto má třeba Jiráček tolik.

Reagovat
Miguel19

A Shala, který má cca jako Jiráček válí v Liberci

Reagovat
San Iker

Fuj, to je humus u některejch hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Ale podle mě u Sparty hodně podstřelený. Leda by měli dvojnásobky na bonusech.

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo tu kdysi psal ze Narh a Mensah maji 30 000

Reagovat
pepinho2

to je píčo*vina, strašně málo..

Reagovat
HorajzmAmmann

Droppa zase psal ze nekteri v Baniku nemaji ani na najem nebo co ... Ale zrovna u Mensaha a Narha pochybuju.

Reagovat
pepinho2

no, tak u mladejch Čechů bych těch 30 k bral ale u cizinců pochybuju

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdybych ty platy daval ja tak

Pavlenka 120 000

Narh 80 000

Mensah 70 000

Kouril 50 000

Azevedo 45 000

Jezdik 35 000

ostatni na pracak

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik urcite nemaji... mozna kdyby uhrali plny pocet bodu

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja naopak slysel ze Lucic, Zapata tady maji hodne nadstandartni smlouvy... Ale buh vi

Reagovat
HorajzmAmmann

To me je jasny ze nemaji

Reagovat
smazaný uživatel

jj ja sem si neprecetl prvni vetu nahore Mensah za 70 000, by byl dost na to, ze vecne marodi.. tam bych spis volil premie za odehrane minuty

Reagovat
db18

Za chvíli se ti asi ozvou, jestli jim nechceš něco doplácet.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-257605/?forum=1#p6114369

tak se jim to mozna navysilo, ale nepocitam s tim, ze by to bylo nejak vic...

Reagovat
smazaný uživatel

Paixao 350

Reagovat
pepinho2

Tohle derby bude asi nejmíň sledované za poslední roky, ne? Co se týče diváků u TV..

Reagovat
smazaný uživatel

misto tv budem cumet na steam na netu

Reagovat
pepinho2

přesně tak, Tipsport to jistí, ikdyž ta kvalita není nic extra, hlavně ten zvuk mi většinou blbne, ale možná bude lepší, když si ho vypnu, než poslouchat ty komentátory

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky tipsport... arena sport to jisti

Reagovat
pepinho2

to jsou ti Chorvati?

Reagovat
smazaný uživatel

jop

Reagovat
Blasphemer

Má někdo funkčí AceStream na Arena Sport 1?

Reagovat
Posledni Kovboj

Teplota pres 40, streva prazdny jak tribuny v Pribami, listkem si muzu utrit hubu az pudu zase blejt. Doufam ze aspon Latka zmlati Vachu nebo tak, aby bylo o cem psat.

Reagovat
*CZE*

SKS !!! Dneska to bude mocnýý

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to na nějakým ucházejícím streamu ?

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Preco to nie je v tv?

Reagovat
Aldeano

Je, ale na placené.

Reagovat
mario23

O2

Reagovat
PavlíčeQ

je, o2 tv

Reagovat
frankiefcb

Ty komentátoři Ringo Čech, to bude šou ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej upirátěnej stream z ArenaSport s Jugoslávským komentářem.

Reagovat
Radar

Máš odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
frankiefcb

ale to jsou fanouškovské na slávistické je Jirkal s Ringem a na Sparťanské je Kohák s někým a pak je oficiální komentář. JInak Ringo řádí

Reagovat
smazaný uživatel

Jugoslávský

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Nemá někdo stream ?

Reagovat
Marv

Proboha, proč to komentuje tenhle tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

nejde, jen zvuk šel i když jsem zavřel stránku

Reagovat
vinetou

Ringo už perlí

Reagovat
frankiefcb

prý na sestavu Sparty a to je kdo

Reagovat
vinetou

jj a ještě "no tvl ty vypadaj"

Reagovat
frankiefcb

a na ty malé kluky v slávistickém. Podívej se ot je jasný, z nich vyrostou hodný lidi

Reagovat
Fairplay

Derby, které nikdo neviděl..

Reagovat
monty25

Nevím jak vy, ale já fandím Dočkalovi, Krejčímu a Škodovi (Fanliga).

Reagovat
Fernando_Torres

někdo nějakej stream?

Reagovat
dantetomas
Reagovat
dantetomas

tak nic, je tam nejaka romantika

Reagovat
monty25

Ty vole, Henn. Já jsem tu ruku viděl hned v přímém přenosu...

Reagovat
exse

To asi viděl každej kromě nich, i celej sparťanskej kotel zařval ruka

Reagovat
Marv

Henn je taky šílenec..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlen je blb to máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka, písket ty debile!

Reagovat
pepinho2

to je blbec ta slepice

Reagovat
vinetou

Jiras už začíná vyšívat jak zamlada, za chvilku to bude tahoun Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby ne jako jedinej hráč sparty zvádající hru ve středu pole.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám rozhodčí zatím připískává domácím.

Reagovat
Marv

Stejnej zákrok jako na Lafatu a on dostane kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Ringo si tam rozjizdi vlastni show. Jirkal vubec nevi co s nim. Skoda ze nedali dohromady ringa a kohaka

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Il Architetto

Který je ten stream s Ringem?

Reagovat
Radar

ani jeden

Reagovat
monty25

Škoďák

Reagovat
jsemdement

Tam toho asi moc vymyslet nemohl hele

Reagovat
monty25

Aspoň zakončit.

Reagovat
db18

Holek

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER ZÁPAS !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

obrana Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

body Baníku

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souvislost

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Neon

kde?

Reagovat
smazaný uživatel

no prave...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je zralá na ručník. Je vidět, žte když se píská rovina, tak je to zcela průměrný tým i na české poměry.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ten Láďa vypadá jak pablb

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl mít účes odpovídající výkonům no

Reagovat
pepinho2

Krejčí překoná Navase z minulého týdne

Reagovat
Neon

počet střel 9:1

Reagovat
Miguel19

Viděl jsem dobře "střely 9:1"?

Reagovat
smazaný uživatel

to snad odpovídá... nebo nemyslíš?

Reagovat
Miguel19

Já to právě zapnul..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha Obrana Sparty zase hoří no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je katastrofa, dyt celý poločas bráníme. Jako nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšim jsem si, že by někdo ze Sparty bránil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrin už nemá hrnec na hlavě?

Reagovat
smazaný uživatel

už půl roku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já ho půl roku neviděl.

Reagovat
Miguel19

Lol, Jiráček jasná karta.

Reagovat
db18

To je pak jasný, že se mu u nás bude dařit líp (a nemusíme ani zmiňovat rozdíl v kvalitě soutěží), když mu v Německu všechno písknou a tady mu odpouštějí i karty.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla pěkná prasárna od Jiráčka

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonský a jeh odvětrávaný štulpny

Reagovat
OTASi

To je prase!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená pro Jiráčka, hnus. Už zase začíná sparťanská tlačenka.

Reagovat
taws

Reagovat
db18

...to je zlo Snad tam pustí Brabce.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Slávku hraje čokoládová Deli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Frýdek zabitej v obraně, ale hlavně, že hraje Krejčí

Reagovat
smazaný uživatel

To se zase rozšířila fáma, že je Frýdek dobré křídlo NENÍ. Stačí se podívat do statistik.

Reagovat
Aldeano

Koukni na Krejčího...

Reagovat
Miguel19

Ty zase rozšiřuješ fámu, že je Krejčí dobrej fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli dobrej, ale jasně nejlepší křídlo Sparty (pokud nepočítám dočkala, kterého nepovažuju za křídlo) Že Sparta potřebuje na tomto postu posílit je asi pravda.

Reagovat
pepinho2

ale od křídla si představuju dobrý centry, něco jako svého času Kovařík v Jablonci, ale Krejčí má tuhle sezonu !0! asistencí, minulou sezonu měl 5...

Reagovat
smazaný uživatel

To pak nejsou křídla, ale krajní záložníci. Křídla musí především vytváře tlak do vápna a střílet góly.

Reagovat
pepinho2

Což on ale taky nedělá, max odtahuje hráče svým pohybem..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Liquid

1.velká chyba sudího, Jiráček žlutá či dokonce červená karta mohla přijít, žlutá každopádně a bez karty

Reagovat
dantetomas

Dokonca bez fauly

Reagovat
smazaný uživatel

To je holomajzna..

Reagovat
OTASi

Vždycky jasnej faul a sparťani se vztekaj jak rozcapený fakani, co si to rozhodčí dovoluje, pískat proti nim fauly.. Jiráček prase, Matějovskej taky

Reagovat
OTASi

škoda že jsou slávisti dopředu jaloví, takhle to sparta ještě v klidu vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se asi nepískají ruce

Reagovat
db18

Pěkně TS Bičík

Reagovat
db18

...ten gól přišel včas

Reagovat
monty25

Bičík

Reagovat
PavlíčeQ

Bičík

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takhle out of control jsem při fotbale už dlouho nebyl

Reagovat
Miguel19

Judeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
pepinho2

zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Čurák Hybš!!!!!! Ten už mě tak neskutečně sere, zase jeho ztráta a gol.

Reagovat
Switchback

Reagovat
monty25

Taky je třeba pochválit Voltra za bojovnost.

Reagovat
Aldeano

Viktorián

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

tak někdo tu štafetu po Váchovi musel převzít

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Bičík

Reagovat
smazaný uživatel

Hybš, už ho prodejte sakra, kolikrát to mám říkat.

Reagovat
OTASi

Kdo by ho chtěl

Reagovat
Liquid

FC Ulánbátar

Reagovat
smazaný uživatel

S tím jak hraje by se hodil do Baníku.

Reagovat
OTASi

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nebude moc kritika na Bičíka. Tři góly už chytil

Reagovat
Miguel19

Většina si bude pamatovat jenom chybu. Tak je to vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud kvůli tomu sparta padne, nikdo si na další zákroky ani nezpomene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Bičík

Reagovat
bayern987

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia naprosto zaslouzene Sparta zatim nic a bida...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel musím souhlasit. Snad v druhý půli začnou trochu běhat.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta pro smích. Slaboučký tým, který bez pomoci rozhodčího nemá na víc než na průměr ligy.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Čeští fanoušci to je opravdu parta vtipálků. Jednou za 8kol se prohrává v poločase a už se tady nadává, bleje a podobně. By mě zajímalo jakýmu superklubu fandíš ty. To bude asi Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle gól jsem jednou pustil i z půlky . Dneska poběží Bičík doma za autobusem, paráda!

Reagovat
Liquid

naprosto zasloužený vedení, bohužel ale jen 1:0, Škoda to měl také proměnit, 2:0 by bylo spravedlivější

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda to měl hodně těžké. Pokud myslíš to jeho sólo, to by (podle mě) musel být Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

na messiho prostě nemá no, ale mohl zkusit ronalda a spadnout. kontakt tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

PIČÍK

Reagovat
Switchback

Reagovat
PavlíčeQ

Místo kampaně koukáš na fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Volby už má vyhrané, tak co by se nepodíval...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsem mítos koukání na fotbal na eurofotbalu

Reagovat
OTASi

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

JSI TU TAKY?

Reagovat
Posledni Kovboj

JO

Reagovat
Posledni Kovboj

jo mmt, na stadaku bohuzel ne

Reagovat
smazaný uživatel

jsem se chtě podělit o pálenku :-

Reagovat
Posledni Kovboj

me pali i tak, ale dik, jsi kamos

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie.

Reagovat
OTASi

Když Slavie vyhraje, budou to pak ,,vládci Prahy" že? to ty sparťany bude strašně srát

Reagovat
aither

Ohromně

Reagovat
OTASi

jojo, po vyhraným derby si t ospartička nasere všude kam může, ale jak se pak prohraje, tak je ten titul vlastně nezajímá nemyslím tím tolik vás, fanoušky z různejch prdelí v republice, ale hlavně sparťany-pražáky a potom samotnou Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně z toho nebudu moct měsíc spát

Reagovat
Liquid

poprvé bychom dostali klíče

Reagovat
Liquid

je pro mě překvapení, že potom co Sparta už hanebně odehrála poločas v Králově Dvoře zopakuje na vlas stejně i s inkasovaným gólem v nastavení 1.půle na Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuji si, jak nějakou dobu zpátky všichni sparťani v mém okolí chtěli Hybše v sestavě (myslím, že hrál tehdy v Jihlavě). Schválně se těším, kolik z nich ho teď bude vyhazovat.

Reagovat
db18

Někdo ho chce i do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych mu šanci v repre dal. Za tragickou obranu Sparty nemůže on.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nemůže? Vždyť je její součástí...

Reagovat
smazaný uživatel

To je v dnešní době dost spekulativní u krajních obrnánců Když máš vedle sebe dva "stopery" co dělají hrubici za hrubící, je jasné že to poškodí i tvůj výkon.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

ty už fotbal radši nesleduj

Reagovat
smazaný uživatel

Abych se dostal na vaši úroveň?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho co tady kecáš, je každá úroveň lepší, než ta, co máš, takže máš hodně na výběr.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, na to jsem skoro zapomněl Dneska večer jdu s jedním sparťanem do whisky baru, zatím to vypadá na příjemný večer .

Reagovat
smazaný uživatel

Já to přiznám, že jsem chtěl aby Hybš hrál základ ve Spartě. Ale bohužel ted hraje špatně poslední zápasy.

Reagovat
San Iker

Ten obdrženej gól nám může jedině pomoct, vždyť to byla katastrofa...

Reagovat
smazaný uživatel

Co zas kecají o ruce od těla/u těla? Vždyť tohle pravidlo už vůbec neplatí.

Reagovat
Radar

Mluvilo o tom jak moc to šlo vidět

Reagovat
Radar

*i

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Il Architetto

Sparta vyrovnat.

Reagovat
OTASi

Slávie zvýšit

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je pak v okolí Edenu nějaká dobrá hospa na úrovni, kde normálně vaří a není to tam uplně předražený a zakouřený? Děkujem

Reagovat
Posledni Kovboj

ve sportbaru jsou super stamgasti

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten naproti přes křižovatku?

Reagovat
Posledni Kovboj

nn, ten hnedka ve stadionu, hned vedle fanshopu, jestli mi rozumis :)

Reagovat
db18

V Moskevské ulici, nějak Stella Café restorant - ale točí tam (skvělého) Bernarda. Ale naposledy jsem tam byl, když Plzeň hrála v Edenu LM proti BATE.

Reagovat
smazaný uživatel

U Kalendů na Rašínově nábřeží, ale dojedeš tam sedmičkou, asi 15. minut, takže se to dá brát jako okolí Edenu

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim dobře? Brabec?

Reagovat
vinetou

Brabec si konečně zahraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré změny , tak to mělo být od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

proč statistiky na O2 udávají střely 10:3 a na livesport.cz 4:2? To je přece blbost ne?

Reagovat
Radar

Nejsou to střely na branku a mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

právěže jsou to střely celkem, na branku pak psali 4:0 resp. 2:0... možná tam na O2 počítají i zblokovaný střely, pokusy o střelu, nebo myšlenky na střelu, jinak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

"myšlenky na střelu"

Reagovat
db18

livesport nepočítá zblokované střely jako střely.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, díky

Reagovat
db18

Obrana neexistuje, tak jí ještě sebereme jednoho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot ta Deli, tam leží jak mrtvej, ale jakmile se zapíská, tak vstane a nic mu není.

Reagovat
Il Architetto

Jednou vsadím na tu špínu z Letný.

Reagovat
db18

Reagovat
OTASi

Dobře Matějovskej dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dostneš přes držku

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře tedka Latka dostal

Reagovat
OTASi

Toho mám v piči, sere mě pičus Matějovskej

Reagovat
smazaný uživatel

Vymšlený ofsajd, kdy mohl jít Škoda ze strany na Bičíka.

Reagovat
smazaný uživatel

+neodpískaná penalta po ruce Costy + odpuštěná červená Jiráčkovi. Zelinka a spol. zatím drží Spartu nad vodou.

Reagovat
Radar

A co ta ruka Jablonského?

Reagovat
smazaný uživatel

To se mu nehodí.

Reagovat
Radar

Reagovat
jsemdement

Bičík

Reagovat
OTASi

Fatai těsně nad

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt kokoti ti fanoušci co to tam hází. Kvůli nim prohrajem kontumačně.

Reagovat
db18

Fanoušci berou tlak z hráčů na sebe.

Reagovat
jsemdement

mindgame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Vždycky se musí v hledišti najít blbci, co to derby chtějí zkazit...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to derby se vším všudy, nebuď Mirek Dušín.

Reagovat
monty25

Ty by ses k nim ještě přidal, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, ale nedělal bych zas z tohodle vědu, když se zase nic neděje. Akorát internetový fans mají z toho mindrák...

Reagovat
monty25

Neřekl bych, že se nic neděje. Už byly ve světě případy, kdy něčím trefili hráče a nebylo to zrovna příjemné... Prostě házet něco na trávník, trhat sedačky apod. není v pořádku, ať se ti to líbí nebo ne.

BTW: Nemyslím si, že jsem internetový fanoušek...

Můj program na říjen: https://pbs.twimg.com/media/CPkivOQW8AE-8Ri.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov - Táborsko B, to se jdeš jako dívat na chlapy?

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Kdyby ses radši podíval na moje oblíbené kluby...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ale stejně mi to k tobě nějak nesedí

Reagovat
monty25

Co se týče Viktorky, tak už jsem byl letos na poháru v Klatovech a na ČFL proti Vltavínu... Oba zápasy na hovno, tak snad to do třetice bude lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

já byl na viktorce dvakrát, když tam hrálo dynamo čb. jednou to skončilo 0:1, podruhý myslim 1:0, takže oba spektakulární zápasy

Reagovat
monty25

Reagovat
db18

Aspoň si viděl góly

Reagovat
smazaný uživatel

a potkali jsme tam Horníka, to byl ještě v trestu, tak jen seděl smutně na tribuně

Reagovat
db18

Od kolika hraje Žižkov toho 28.?

Reagovat
monty25

14:30

Reagovat
db18

A rovnou i ta Slavia (ženy) 7.?

Reagovat
monty25

18:45

Reagovat
db18

na to se možná taky zajdu mrknout, když budou lístky v normální cenové kategorii.

Reagovat
monty25

Loni na Barcu byly za stovku (ale to jsem nebyl).

Reagovat
db18

Tak to je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na těchto zápasech se fakt nic dít nemůže, to už se nedivím, že jsi hotový z pár bengálů, no

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Neměl jsi z toho trauma jako teď ?

Reagovat
monty25

Já tam nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťanská zvěř v hledišti zase řádí.

Reagovat
mickey mouse

Slunečníky

Reagovat
aither

Zas dementi

Reagovat
smazaný uživatel

Algida deštník na plac!

Reagovat
vinetou

Tvl to je opatření

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík fanoušci Sparty

Reagovat
db18

Konečně někdo přišel na to, že lze použít deštníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to opravdu elegantně. Možná koukali na tu reklamu s těma fanouškama repre

Reagovat
db18

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/601567_4634452179229_1426661359_n.jpg?oh=85ccf5de582e9d61442b58e66a840e4d&oe=56995350

Dynamo - Hertha (v druhé lize) - při posledním derby byly myslím stejné problémy, tak konečně s něčím přišli...

Reagovat
frankiefcb

no a ještě, aby chránili hráče místo míče a bude to super

Reagovat
smazaný uživatel

uvedomujou si ti blbci, ze tohle zdrzovani hry pomaha Slavii a skodi Sparte ?!

Reagovat
OTASi

To je na jejich pidimozečky moc složitý

Reagovat
db18

Jako když Slavia tlačí a Sparta jen reaguje, tak jí pauza pomůže?

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, tady máš jasnej příklad, že těmhle nejde o fotbal

Reagovat
Posledni Kovboj

bohuzel ne, ale vysvetluj to tem idiotum

Reagovat
smazaný uživatel

hraci za 80 minut nepredvedli vubec nic a ty resis naky zdrzovani

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nepřemýšlet o legalizaci pyra. Je to nesmysl očividně. Nefunguje to.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

...a aby to nebyl jen blbý palec - TS ukázala, že to jde bez problémů, takové množství pyra se jinak neodpálí asi za celý podzim a nikomu se nic nestalo... a ze sektoru Sparty nelítá jen pyro

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za názor. Já to prostě považuju za nebezpečí. Já třeba mám hrozně rád tu davovou psychózu na stadionu a rád se tím nechám strhnout. Samozřejmě se tím posouvá i hranice, co je schopen člověk udělat. Pamatuju si, jak jsem byl občas jen u televize naštvanej na různá rozhodnutí rozhodčího a vím o sobě, že bych byl možná schopen jednat nebezpečně. A to se nepovažuju za horkokrevného člověka.

Reagovat
Liquid

pyro není zločin, zločin je Sparta, neboli zakažme psy, protože můžou pokousat každého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
OTASi

Velice inteligentní stvoření v tom rohu, opravdu

Reagovat
pepinho2

Po zápase řekne Zdenda, že ví, že jsme hráli pi*u..a další zápas stejná sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček je fakt kopáč, to si Sparta naběhla

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že přestávka nepomohla. Pořád je Slavia živější a víc v pohybu. Jedná naděje je, že se Slávisti utaví a darují nám posledních 20 minut tlaku.

Reagovat
martin1

Ty Sparťanští inteligenti jsou vážně vypatlaní. Takhle týmu asi moc nepomůžou. A nejlepší je jak ostatní fans Sparty říkají, že to nejsou Sparťani.

Reagovat
jsemdement

ty vole co to bylo :D

Reagovat
Mervin

tohle písknout?

Reagovat
vinetou

Co tam Berkovec dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase pískl za ruku Tohle se nepískalo nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, ze všech rukou v tomhle zápase písknout zrovna tuhle?

Reagovat
OTASi

Vypadalo to že jí měl u těla, kdyby ji tam nedal, odrazilo by se to od zad stejně... docela vtipný no

Reagovat
smazaný uživatel

Neprobíhá nějaká neohlášená stávka rozhodčích? Těch chyb na obě strany je fakt dost.

Reagovat
db18

Berbr z Dášou vyhodili tolik nepohodlných sudích, že to už nemá kdo pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

a Pelta ještě, na toho nezapomínej

Reagovat
smazaný uživatel

svině jedna jablonecka

Reagovat
vinetou

Fatai by měl ve Spartě víc hrát, podobně jako Mahmut v Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu bílý bratře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnou ruku Costy v pokutovém území nepískne, ale proti Slavii pískne i tuhle neruku. Zelinka dostla od Křetínského notičky a obávám se, že uvidíme upět nějakou tu pověstnou sparťanskou devadesátku,

Reagovat
Radar

A co ten Jablonský?

Reagovat
Radar

Ten nevadil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo na tebe reagovat nebude, tak to když tak pro dnešek zabal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
vinetou

A takhle to vypadá, když Frýdek musí hrát vpravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti fanoušci musí být fakt dementní. Může se to zdát jako generalizování, ale proč si nedokáží udělat pořádek sami mezi sebou?

Reagovat
smazaný uživatel

Běž Jiří, běž tam a udělej pořádek, když to můžeš takhle hodnotit na internetu, budu ti tentokrát i fandit

Reagovat
smazaný uživatel

takže když borec vedle tebe bude házet na hřiště nějaký věci, tak ty se zachováš jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten borec tam nebude sám, ale bude se svýma stejně chytrýma kamarádama. Takže se zachovám tam, že se budu dívat jinam a uhnu z cesty komukoliv, kdo se placený za to, aby to řešil. A ani se za to nebudu stydět.

Kdyby to byl nějaký čtrnáctiletý trouba, tak situace je jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás na hokeji to funguje tak, že prostě když někdo mimozně hodí něco na led, tak ostatní fandové mu to dají hned sežrat a většinou ho hned naprší securitce. Jde jen o to, jak si to mezi sebou nastavíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Neházej to, škodíš !

Tohle se dělo, děje a bude dít na fotbale.

A druhá věc, opravdu mi příjde, že jste nějak hrozně moc uťapnutí, vždyť se nic neděje smrtelného a je to derby. Zažil sem teda už horší a větší pekla...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. To je stejné jako s korupcí a nebo připískáváním. Skloňte všichni hlavu, a nechte si na ňu srát.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Taktak, uplně se vidím, jak se snažím zpacifikovat nějaké dvoumetrové hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch slušných u vás je většina, ne? To si ta většina neumí s tou menšinou sjednat pořádek?

Reagovat
smazaný uživatel

pošli jim dopis

Reagovat
smazaný uživatel

Od tý doby co si to Jiráček přifařil do základní sestavy tak nám to nejde.

Reagovat
vinetou

Takže muže i za vypadnutí s CSKA?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může za vypadnutí s CSKA?

Reagovat
vinetou

Tím sem chtěl naznačit, že Spartě to často letos nešlo už před Jiráčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty myslíš herně, já myslím výsledkově.

Reagovat
jsemdement

nejde to od ty doby, co se to zmenilo zpatky na 4 5 1

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta po přestávce o poznání lepší, ale rozdíl mezi Jiráčkem a ostatními (asi i včetně Bičíka ...) je ohromný. On je opravdu dřevěná lopata.

Reagovat
smazaný uživatel

Robert se šel asi vysrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šel si radši vyhonit, než čumět na ten náš bídný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka. Ten má pod dresem snad sparťanský dres. Teď zas neodpískaná penalta na Škoda.

Reagovat
OTASi

Joo jak by se teď hodil třeba Shala, ale ten dává góly za Liberec

Reagovat
Rarášek

Impuls ven

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Ať se na to ten dědek vysere, to nemá smysl.

Reagovat
OTASi

Deli ale dneska zatim výbornej

Reagovat
martin1

Jaký ofsajd. To je šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsme si to prohráli sami. Tak strašnej výkon jsem od nás ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to je slepota

Reagovat
martin1

Já bych řekl, že to viděl a moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

Reagovat
OTASi

Jak může písknout ofsajd tyvole?

Reagovat
smazaný uživatel

Derby to dřív bejval svátek. Dneska už neni ani v televizi, nikoho to nevzrušuje a ta hra to je mizérie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akorát pár trempů si přišlo udělat táborák

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus, další vymyšlený ofsajd. Rozhodčí dělají z tohoto zápasu rudou frašku. Opět mohl jít hráč Slavie sám na Bičíka.

Reagovat
monty25

A mají po ptákách...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ti sparťanští fanoušci zbrzdili tlak Slavie. Pomáhají Spartě!

Reagovat
Miguel19

Sparťanský dobytek klasika

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jako sleduji to jen po očku, ale co jsem viděl, zatím dva "ofsajdy" ve prospěch Sparty + ta jedna "ruka" Slávisty těsně před vápnem. To je to taková tlačenka celý zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ano. V prvním poločase ještě neudělil červenou Jiráčkovi za likvidační zákrok + neodpískal jasnou ruku Costy v pokutovém území.

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku nám odpustili podle mě dost jasnou penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou dementi.

Reagovat
smazaný uživatel

Těm spartanskym fanouškům snad ani nejde o výsledek né? Oni se tam chtějí jenom vyřádit a je jnim jedno jestli Sparta vyhraje nebo prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem si říkal to samé. Oni si zapálí pár ohníčků, hodí pár petard, hodí pár věcí na rozehrávající slávistické hráče a jsou strašně spokojení. Po mači to zalijí pivem, poplácají se po zádech, jak velcí borci jsou a jak se jim to zase povedlo.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
San Iker

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

TVL hlavně že je všude milion kamer, ale těch pár dementů ne a ne pochytat.

Reagovat
smazaný uživatel

Včéra jsem koukal na zápas Real Madrid - Malága a jeden fanoušek tam dělal bordel a hned ho zpacifikovala a odvedla policie. To se u nás prostě nestane.

Reagovat
pepinho2

Jakoby nestačil ten hnus na hřišti, vyjebanci

Reagovat
OTASi

3:0 pro Slavii a nazdar

Reagovat
PavlíčeQ

Beztak jsou v sektoru hostů slávisti, který akorát tahaj čas

Reagovat
smazaný uživatel

Najít na záznamu a tvrdě trestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontumace 3:0 pro Slavii + zavřít Spartě stadion na pár zápasů a mastnou pokutu.

Reagovat
OTASi

Reagovat
monty25
Reagovat
db18

Takhle si sudí aspoň obhají +10 minut

Reagovat
monty25

Reagovat
jsemdement

Mohli by aspon vedet, ze Sparta v poslednim derby dala gol v 89. minute a takhle ji obiraji o stastny minuty.

Stejne ale nechapu, proc si to nevyhazou po zapase? Jako celkove, k cemu to proste je, zapalit tu petardu nebo svetlici nebo co to je a hodit to na hriste .

Reagovat
smazaný uživatel

tlačenka

Reagovat
Miguel19

Ten praporkář

Reagovat
PavlíčeQ

Další "ofsajd"

Reagovat
db18

Další "ofsajd"

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Mervin

to si dělá prdel už ten sudí, ne?

Reagovat
monty25

Co to tam mává za osla?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Switchback

Stejně si to blbě zpracoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ať už si vezme rudý dres...

Reagovat
frankiefcb

Ty vole, to je neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

ten sudí to asi fakt dělá schválně

Reagovat
OTASi

TO snad není možný jak ten kokot mává

Reagovat
smazaný uživatel

Křetínský, Berbr, Pelta... RUDÁ mafie na svazu, která udělá vše pro titul Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

A celý to řídí Zeman z hradu.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto dneska Sparta prohrála. Zeman dal přednost Číňanům

Reagovat
smazaný uživatel

Costa si Zmrhala dobře vyčekal

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ve čtvrtek neporazíme Apoel tak Ščasný ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Si moc náročnej.

Reagovat
Switchback

Ronaldovina

Reagovat
smazaný uživatel

tomu by to ve Španělsku foukli

Reagovat
Switchback

to není ani třeba psát, ne ?

Reagovat
Liquid

Reagovat
valloire

nebo Iniestovi, Neymarovi, Albovi......nestyď se, přidej klauny z Katalánska

Reagovat
Switchback

Iniestovi

Reagovat
valloire

to je král pokutového území

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

netahejte ty vase hovna i sem

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí

Reagovat
Miguel19

Tvl já kdo to tam má obvázanou hlavu a to jenom Ládíkoví svítí hlava...

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

já se včera zase divil, jakýho novýho černocha má barcelona v útoku a on to byl ostřihanej Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta dneska prohrála na všech frontách. Je těžký něčemu takovýmu přát.

Reagovat
monty25

Jenom 4 minuty? To včera v zápase Hamburk - Schalke se nastavovalo šest a nikdo tam nic neházel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný je celý zápas nějak v klidu, to je divné.

Reagovat
db18

A to jsem si nakonec vsadil, že ho vyhodí na tribunu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

jen ctyri minuty? dyt bylo pet minut prerusene kvuli hollym lebkam z rad rudych fanousku? je toto mozne?

Reagovat
Mervin

to je jejich blbost, že mají vymaštěné fanoušky....

Reagovat
jsemdement

Jinak me zajimaji statistiky Lafaty dneska.. uplne zmazanej z hriste .

Reagovat
Orlandiiik

zmazanej

Reagovat
jsemdement

s

Reagovat
Jacks11

Mrdky bráněj jak Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

fakt říkal "multifunkční výkon"?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, já jen slyšel "niema gola".

Reagovat
smazaný uživatel

Ani sparťanští rozhodčí nás nezastavili. Jsme VLÁDCI Prahy a klepeme na bránu pohárové Evropy.

Reagovat
Jacks11

Reagovat
Rarášek

Říkal jsem si, že na tebe reagovat nebudu, ale takovej výbuch smíchu prostě neudržim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsi ho pustil do diskuze a je to lepší

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
monty25

Slavia zaslouženě

Reagovat
aither

Toto je v řiti

Reagovat
martin1

Joooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
bayern987

SLAVIEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dneska zaslouženě. Gratuluju. Za rozhodčího se ale nikomu omlouvat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrinovo vítězství. Doufám, že zamrdáme celou Prahu polepama "Vládci Prahy", jako Spartička, když bylo derby formální záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Obsolutni neduvera ve fotbal, neexisutej aby se stridalo v 95 minute, nenastavilo se za to, aby golman zdrzoval, aby rozhodci asi desetkrat za zapas posoudili spatne ofside a vzdy ve prospech braniciho tymu, spatne posouzene situace ohledne penalty, je to hnusna zumpa. Nehlede na toze za ty fanousky to mel okamzite ukoncit, neumi se chovat, ukoncit, kontumace, priste to treba uz neudelaji. Hnus, bliju, je mi z toho spatne

Reagovat
frankiefcb

vždyť se nakonec nastavovalo a o 2,5 minuty více. Tak co meleš

Reagovat
OTASi

ne asi..

Reagovat
Bosko

Co tady brečíš?

Reagovat
Mada

Reagovat
valloire

Dobře Slavia

Reagovat
OTASi

SLAVIA PRAHA - VLÁDCE PRAHY

Reagovat
pepinho2

Naprosto trapnej výkon - na hřišti i v hledišti Doufám, že příští zápas stejná sestava

Reagovat
martin1

Neskutečný jak rozhdočí s pomezním tlačili Spartu k výhře. Hlavně ten blbec na lajně - Odpískal několik nesmyslných ofsajdů - mimochodem 3 za nějakých 5 minut před koncem.

Reagovat
OTASi

+ otočenej aut po kterým málem Brabec vyrovnal

Reagovat
smazaný uživatel

Proto neodpískal penaltu.. hm..

Reagovat
Spalovač šancí

Asistent nemá píšťalku, to už bys mohl ve svém věku vědět

Reagovat
jsemdement

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Proto neodpískal tu po ruce Costy.

Ale ne, s tou první jsme měli kliku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho hájil. Vždycky to bylo ve vysoké rychlosti a ta čára v televizi... stačí, aby zastavili obraz opravdu v posledním okamžiku odkopu a najednou to bude dvoumetrovej ofsajd. Neříkám, že to bylo posouzeno správně, ale byly to hraniční, ne nějaké jasné situace.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jasné situace to byly ze záznamu TV, ale i z tribuny šlo vidět, že se jednalo přinejmenším o hraniční situace, které se mají pískat ve prospěch útočícího. Tady to bylo výhradně ve prospěch bránícího, 3x... Zcela evidentně tendenční...

Reagovat
martin1

Tak ale kolikrát to udělal. Neřeknu třeba 2 za celý zápas. Ale to bylo několikrát. A v závěru 3 za sebou.

Reagovat
vinetou

O2 reportér má rozhovor se Šťastným, začne se ho ptát a oni tam místo jeho odpovědi hoděj reklamu.

Reagovat
smazaný uživatel

to se sice nepovedlo, ale jinak se mi strašně líbila multidimenze, kde byly tři typy komentářů.

Reagovat
vinetou

Já tyhle jejich fičury nějak nepotřebuju i ten Ringo mě po chvíli omrzel, ale furt lepší než Nova, to zas jo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak mít možnost výběru je vždycky dobrý a nějak se začít musí

Reagovat
db18

Reagovat
OTASi

Ščasnej už brečí

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvati tohle naštěstí nedávají.

Reagovat
mario23

Hodně trapnej výkon.... V práci to zase sežeru, ale to je to nejmenší... To se zase ty primadony předvedli, v čele s Impulsem... Fanoušci taky ostudný, sou to dobytci, co se neumí chovat. Dokud se nezmění celý vedení, tak se nikam ta Sparta neposune... Koncepce nulová. Největší talenti jsou v základu v jinejch klubech... Je to hnus, zezačátku ten fotbal byl aspoň pohlednej, sice se hrálo bez obrany, ale aspoň dopředu to byl válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej a co reprezentant Krejčí, nebo Hybš, který měl ještě před měsícem vytlačit Limberského?

Reagovat
jsemdement

Posledni veta

Reagovat
San Iker

Ščasný neustále kritizuje hráče a pak zas dá takovou čitelnou a trapnou sestavu...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pepinho2

vůbec se jim nechtělo, nevím, kdo dneska zahrál aspon průměrně, všichni naprostej propadák, všude pozdě, nebo tam vůbec nebyli...obrana je tragická celou sezonu a žádná změna, Frýdek zabitej napravo, Krejčí bude hrát furt..neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znovu, hráč co dal dva ligové góly za kariéru fakt nemůže hrát na křídle

Reagovat
pepinho2

myslím, že lepší Frýdek, kterej aspon odcentruje, než Krejčí, vím, že jsi nahoře psal, že křídlo není od centrů, ale prostě lepší Frýdek tam, než napravo, tam je k ničemu, tam může hrát Steinhofer...Krejčí koncovej hráč - všechno u něj končí, neskutečnej hráč

Reagovat
vinetou

za toho Frýdka, když nechce posadit Krejčího tak ať ho dá místo Hybše, ten stejně líp než Frýdek nebo i Stein v poslední době nehraje.

Reagovat
pepinho2

právě, na stoperu v 352 byl hodně špatnej, ale teď hraje taky hodně špatně, dělá moc chyb, to ten Frýdek se zdá jistější, důraznější..a jako levák musí hrát napravo, nebo když už, tak třeba pravý křídlo a na střelu do středu..

Reagovat
jsemdement

Porad muze poslat Costu zpatky na levyho obrance a Brabce na stopera - do zakladu - kam patri.

A ja nevim, ale prijde mi, ze Vacha proste chybi.

Reagovat
CHONG

Uhrin, výborný trenér

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska ze strany Sparty nulova kvalita na hristi. za to v hledisti pred golem Slavie domaci prostredi pro ACS a ta zaverecna pyroshow, parada

Reagovat
Posledni Kovboj

Kdybych vedel, co to bude za fotbal, tak bych to hlavu z toho hajzlu ani nevytahoval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele