Synot liga - preview 4. kola

14.08.2015, 08:58, aktualizováno 16.08.2015, 09:08
Previews
Vrcholem programu čtvrtého kola české nejvyšší soutěže bude bezesporu podještědské derby mezi Jabloncem a Libercem; na Střelnici se vykopává v 19:15. O něco dříve se Slavie bude vzmáhat proti Jihlavě a Slovácko doma vyzve Příbram...
Slavia Praha - Vysočina Jihlava  (neděle 17:00)
Konečně zvítězit bude chtít ve čtvrtém kole Slavia, která se s jedním bodem krčí na dně tabulky společně s Baníkem. Soupeřem jí však bude nevyzpytatelné Jihlava, jež má za sebou zajímavé výsledky, byť pouze s jedním vstřeleným gólem. Pouze jednou ale také inkasovala.

Na první vítězství v nové sezóně netrpělivě čekají hráči i fanoušci Slavie. Na rozdíl od loňského povedeného rozjezdu se nyní červenobílým nedaří a ze tří utkání si připsali pouze bod za domácí remízu. Dobrý pocit mohou mít alespoň z předváděné hry, vždyť od bodů nebyl daleko Uhrinův celek ve všech zápasech. Slavia inkasovala pětkrát, zpevnit defenzivu by měl po zranění vracející se Latka, nad kterým však před víkendem ještě visí otazník. Jihlava není v poslední době pro Slavii příjemný soupeř - pětkrát v řadě s ní prohrála.

"Od našich hráčů očekávám, aby byl na hřišti viděn velký boj. Potřebujeme získat tři body, protože máme ze tří zápasů pouhý bod a to je hodně málo. Jihlava je teď nahoře, protože vyhrála doma těžké utkání s Jabloncem. Musíme udělat všechno pro to, abychom vyhráli. Věřím, že si kluci uvědomují, o co jde, protože my kolem nich si to uvědomujeme. Děláme všechno pro to, abychom to utkání zvládli," uvedl Dušan Uhrin mladší.

Jihlava v domácím prostředí předvedla dobré výkony a uhrála dva solidní výsledky proti těžkým soupeřům. Se Spartou v prvním kole remizovala, Jablonec před týdnem dokonce dokázala porazit. Venku se však zatím prezentovala pouze porážkou na půdě nováčka ze Zlína, což by svěřenci kouče Klusáčka chtěli napravit. V osmi vzájemných zápasech se Slavií se Jihlava může chlubit pěti výhrami, jedinou porážkou a neporazitelností v Edenu. Hostům budou chybět zranění Šourek a Jánoš, stoprocentně připravení nejsou ani Tlustý a Přeučil.

"Nezajímá nás historie vzájemných soubojů. Koncentrujeme se na současný kádr Slavie, přičemž bychom se chtěli odrazit od našeho posledního utkání proti Jablonci, které nám vyšlo jak bodově, tak i herně. V Edenu toužíme sehrát výborný zápas a bodovat. Rozhodně nechceme opakovat špatný výkon ze Zlína," uvedl asistent trenéra Marek Zúbek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - M. Dostál, Bílek, Deli, T. Jablonský - Souček, R. Hrubý - Mikula, Piták, Zmrhal - Milan Škoda
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Kukol, Kryštůfek, J. Krejčí, Mišůn - Marek, Šulek - Batioja, Jungr, Vaculík - Mešanovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.40 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FC Slovácko - 1. FK Příbram  (neděle 18:00)
Tým s nejhorší obranou proti týmu s nejlepším útokem. Toto jednoduché tvrzení by mohlo svádět k jasné záležitosti, favorita lze ale hledat těžko. Přestože je Příbram rozjetá, Slovácko doma taky umí. Gólové hody slibuje i forma Doška s Bednářem, dvou čtyřgólových střelců.

Slovácko doma v prvním kole přestřílelo silnou Duklu, ze dvou venkovních utkání následně dovezlo bod z Plzně. Vedle sedmi inkasovaných branek dokázal tým z Uherského Hradiště skórovat šestkrát. Před rokem doma smetl Příbram 4:1. Domácí se potýkají s rozsáhlou marodkou, nastoupit nemůžou zranění Břečka, Kuncl, Kalouda a Šimko, kvůli trestu za červenou kartu z Plzně nebude hrát ani Hofmann.

"Příbram se dostala po dvou vítězstvích do herní pohody. Hodně jí pomohl zápas v Olomouci, který otočila dvěma góly v nastaveném čase. Právě na to si musíme dát pozor a nepodcenit poslední minuty. Nám pro změnu psychicky pomohla remíza na půdě mistrovské Plzně. Měli jsme v tomto zápase i štěstí. Chceme se vyvarovat chyb, soupeře jsme pouštěli ke střelám po odražených míčích. Důležité bude, abychom hráli se stejným herním nasazením jako proti Plzni," řekl Svatopluk Habanec.

Příbram pod koučem Tobiášem hraje dopředu, dopředu a stále pořád dopředu. V součtu s poslední sezónou dala v posledních pěti utkáních vždy alespoň dvě branky, v nové sezóně je zatím s osmi zásahy nejlépe střílejícím mužstvem. Dvě vítězství s pozitivní bilancí navíc před čtvrtým kolem zařadily Příbram na druhé místo. Kromě ne úplně vyléčených Boháče, Divíška a Suchana jsou hosté kompletní.

"Soupeř už po Plzni prohlašoval, že zápas s námi je pro něj hodně důležitý. Bude to těžký zápas. Rádi bychom ale navázali na naše předchozí výkony. Pokud se vyvarujeme zbytečných chyb, můžeme uspět," uvedl Pavel Tobiáš.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Chvátal, T. Rada, Košút, Reinberk - Šumulikoski - Hlúpik, Valenta, Havlík, Diviš - Došek
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Sus, Hájovský, Zápotočný, Končal - Hnaníček, Pilík - Jiří Mareš, Rezek, Štípek - Bednář
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.40 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Slovan Liberec  (neděle 19:15)
Podještědské derby mezi Jabloncem a Libercem může nabídnout ofenzivní fotbal. Oba týmy bojují o účast ve skupinové fázi Evropské ligy. Lepší start do tuzemské ligové sezony však mají za sebou Liberečtí, kteří ještě nepoznali hořkost porážky.

To Jablonec v lize vyhrál pouze jednou a na svém kontě po třech kolech má čtyři body. Před čtvrtečním zápasem 4. předkola Evropské ligy s Ajaxem Amsterodam by si rádi výhrou nad svým regionálním rivalem zvýšili sebevědomí. "Vnímám to derby jako velký zápas, se skvělou atmosférou a očekávám v něm kvalitní fotbal. Pevně věřím, že zápas bude mít potřebný náboj, bude se na co dívat a moji kluci ho zvládnou. Doufám, že trofej pro vítěze Podještědského derby budeme mít zase my, do třetice všeho dobrého," pronesl trenér domácích Jaroslav Šilhavý, jehož svěřenci vyhráli poslední dvě ligová derby.

Liberec, který v posledních dvou kolech remizoval, je na tom o bod lépe než jeho nedělní soupeř. V Jablonci se pokusí udržet svou ligovou neporazitelnost. "Jsem rád, že jsem součástí toho utkání. Těším se a věřím, že přijde dobrá kulisa. Nám i Jablonci se povedlo postoupit v Evropě, navíc oba týmy hrají ofenzivně. Věřím, že to bude přehlídka atraktivního fotbalu a na hřišti předvedeme vrchol toho, co se dá v české lize nabídnout. Jelikož jsme podle mě v předchozích dvou utkáních body ztratili, chceme tentokrát jednoznačně vyhrát a nebudeme koukat na to, kdo proti nám stojí," prohlásil kouč hostí Jindřich Trpišovský, jehož svěřence čeká v příštím týdnu na chorvatské půdě Hajduku Split první zápas 4. předkola Evropské ligy.

Domácí nehlásí žádné absence, to hosté přijedou bez pětice zraněných O. Kolář, Hroššo, Obročník, Sýkora, Karišik a rekonvalescenta Sougoleho.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Karavajev, Pernica, Beneš, Novák - Hübschman, Greguš - Masopust, Pospíšil, Tecl - Wágner.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
T. Koubek - Coufal, Hovorka, Pokorný, Bartošák - Pavelka, Folprecht - Delarge, Shala, Šural - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - Baník Ostrava  (sobota 17:00)
Čtvrtý Zlín se šesti body doma přivítá poslední Baník. Domácí budou chtít odčinit porážku od Sparty, to hosté by rádi opustili sestupové pozice.

Zlínský nováček poprvé ztratil body až ve třetím kole, když podle papírových předpokladů prohrál na pražské Letné se Spartou 0:3. Nyní nastoupí Páníkova parta proti Baníku, který doma porazil pouze jednou z deseti utkání. "Navzdory poslednímu místu v tabulce má Baník Ostrava svou herní kvalitu a dokáže být nebezpečný. Rozhodně se nedíváme na to, kolik bodů máme my a kolik náš soupeř. V každém z dosavadních tří ligových kol vstřelil Baník první branku, na Spartě i v Brně ztratil body až v posledních deseti minutách. To je pro nás varování, čeká nás těžký zápas se soupeřem, který má nebezpečné a rychlé protiútoky," prohlásil trenér domácích Bohumil Páník, jenž nebude moci nadále počítat se zraněným Bartolomeuem.

Ostrava zatím naplňuje předpoklady, že je jedním z nejžhavějších kandidátů na sestup. Po třech zápasech, v nichž vždycky vstřelila první gól, nakonec má na svém kontě pouhý bod. Nyní však jede do Zlína, kde naposledy prohrál v prosinci 2005. "Pokud chceme uspět, musíme být podobně jako soupeř v soubojích hodně důrazní a přidat k tomu herní kvalitu. Počítám s tím, že teď to bude úplně jiné utkání, než jsme hráli s Boleslaví nebo na Spartě. Ve Zlíně to pro nás bude hodně náročné v tom smyslu, že jde o tým dobře organizovaný, disciplinovaný a zaměřený na osobní souboje a standardní situace," řekl na soupeřovu adresu kouč hostí Radomír Korytář, jenž se bude muset obejít bez obou zraněných Sukupa a Celby.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
S. Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Matějov - Kopečný, Holík, Janíček, Koreš - Železník, Poznar.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Kaša, Kouřil, Holzer - Mensah, Ježdík - Mondek, Kukec, Engelmann - Narh.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.20 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno  (sobota 17:00)
Moravské derby bude k vidění v Olomouci, kam v sobotní podvečer zavítá Zbrojovka. Zatímco brněnští hráči plní plán na povedený vstup do soutěže dobře, Hanáci mají na kontě pouze dva body.

Sigma na své první vítězství stále čeká. Po dvou hektických zápasech, kdy v posledních minutách bod nejprve získala a o týden později zase ztratila, vybojovala remízu v Ďolíčku. Proti Zbrojovce, se kterou doma třináct let neprohrála, nastoupí Sigma kompletní.

"Žádnou nervozitu necítíme. Uhráli jsme dva body venku. Když to trochu zlehčím, v tabulce pravdy jsme minus jeden bod a Plzeň minus dva, takže není důvod ke zvýšené nervozitě. Nicméně hrajeme doma a chceme zabodovat naplno. Brno se nakoplo dvěma výhrami, je to dobře organizované mužstvo a tím, že má šest bodů, je to utkání pro něj trochu lehčí než pro nás, kteří jsme doma a musíme," uvedl Leoš Kalvoda.

Brno oba domácí zápasy zvládlo vítězně, a tak v moravské metropoli panuje spokojenost. Nepovedlo se jen utkání v Mladé Boleslavi, kde Zbrojovka jen potvrdila, že je na hřištích soupeřů často bezzubá. To se bude snažit vyvrátit na Andrově stadiónu. Z posledních šesti ligových venkovních utkání získalo Brno pouze bod. Trenér Kotal nemůže počítat se Schusterem (rehabilitace) a Zoubelem (v týdnu netrénoval), problémy s podkolenní šlachou nově vyřadily z tréninku také Jakuba Šurala.

"Každý chce doma vyhrávat a Sigma na tom není jinak. Mají zatím dva body, čili potřebují uspět, aby se jejich situace nestala vážnější. Trenér Kalvoda vychází z toho, co má za hráče, ofenzivu posílil Halenár, který s Vašíčkem vytvořil silné duo, doplněné ze zálohy Petrem a Navrátilem. Na podzim zatím vsítili pět gólů, což svědčí o solidní útočné síle a potenci vpředu. S tím musíme počítat, jejich rejdům zabránit a dokázat se prosadit. Není důvod nic měnit, pokud nepřijdou zdravotní problémy. Doufám a věřím, že dopadneme lépe než v Boleslavi. Kluci si uvědomují, že postavení v tabulce je pro nás aktuálně lichotivé, a chtěli bychom nahoře i zůstat. Pro pobyt v horní polovině tabulky je ovšem nezbytné v Olomouci bodovat," věří Kotal v úspěch.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Hála, Rajnoch, Radakovič, Vepřek - Navrátil, Houska, Plšek, Petr - Halenár, Vašíček
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - P. Buchta, Košťál, Frelih, Keresteš - Malík, Lacko - Pašek, Zavadil, Michal Škoda - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.75 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Bohemians Praha 1905  (sobota 20:15)
Na malé pražské derby si mohou diváci zajít v sobotu večer na Julisku. Domácí Dukla hostí jeden z týmů z druhého břehu Vltavy, Bohemians z Vršovic.

Dukla v nové sezóně prohrála, vyhrála (nad mistrovskou Plzní) i remizovala. A protože doma hrála zatím pouze jednou, má na kontě jeden plusový bod. Na tomto skóre by chtěla zůstat i po zápase s Klokany, ovšem v novodobé prvoligové historii je porazila pouze jednou. Celkové skóre z těchto vzájemných zápasů je 5:5. Před rokem s nimi Dukla doma padla, nyní však na Julisce táhne čtyřzápasovou vítěznou sérii především díky pevné defenzivě. Trenér Kozel může počítat s kompletním kádrem.

"Je to derby a o něm se většinou říká, že nemá favorita. Nám se v poslední době s Bohemkou nedařilo. Její agresivní a soubojový styl hry nám vždycky dělá trochu problém. Musíme se zlepšit ve všech herních činnostech, jak směrem dopředu, tak v defenzivě, protože teď můžeme vděčit hodně Filipu Radovi za ty body, co jsme uhráli. Doufám, že potvrdíme, že jsme na domácím hřišti silní. A i když bude těžké dobývat Bohemku, věřím, že se nám podaří bodovat jako s Plzní," nechal se slyšet Luboš Kozel.

Zelenobílí mají na svém kontě po třech kolech jen dva body a nachází se na průběžném třináctém místě s celkovým skóre 3:4. Po jednom bodu si připsali za remízu v Jablonci a za domácí utkání se Sigmou, v prvním domácím duelu prohráli Bohemians s nováčkem ze Zlína, a o tyto body tak musí zabojovat i venku. Hosté se budou muset obejít bez zraněného dua Krch, Cseh.

"Od Dukly čekáme to, čím se prezentuje, tedy kombinační fotbal. My se budeme především jí kombinační hru ztížit a využít chyb hráčů. V zápase s Plzní hrála dobře, sám jsem na něm byl přítomen, ale měla štěstí, protože Plzeň promarnila spoustu šancí. Musíme být obezřetní, ale totéž platí i pro Duklu. Každý zápas je jiný," uvedl trenér Klokanů Roman Pivarník.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Jurendič, Štetina, Jeřábek, Vrzal - Daniel Tetour, Marek Hanousek, Považanec - Berger, Beauguel, Přikryl
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Pauschek, Šmíd, Škerle, Šírl - Jindřišek, Jirásek - Acosta, Čížek, Mosquera - Akulinin
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.80 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Viktoria Plzeň  (pátek 18:30)
Na teplických Stínadlech se v pátek v podvečer utkají domácí s mistrovskou Viktorií Plzeň a očekává se ofenzivní podívaná. Teplice už nastřílely šest branek, plzenští o dvě méně, nicméně favoritem zůstává hostující tým. Zápas s Teplicemi bude pro svěřence trenéra Koubka ostrou generálkou na srbskou Vojvodinu Novi Sad.

Nejprve ale k Teplicím. Před sezonou se ujal kormidla trenér Vavruška a ofenzivní podívaná na sebe nenechala dlouho čekat. Ve všech třech zápasech nastříleli domácí po dvou brankách a celkem si připsali solidní 4 body. Velkou zásluhu na tom má také Martin Fillo, jenž střelecky pookřál. Skórovat už dokázal čtyřikrát a styl Teplic mu evidentně sedí.

Zápas s Plzní bude mít pro Filla hodně speciální náboj, neboť jde o jejího odchovance. Jakožto aktuální mistr bude Viktorka pochopitelně favoritem a ví to i Radim Breite: "Jsou asi někde jinde než ostatní, ale hrát se dá s každým. Když se z toho člověk nepodělá, můžeme i s nimi uspět," nechal se slyšet teplický záložník.

"Budeme chtít pořád hrát svou hru, kterou hrát chceme a kterou máme nastavenou. Myslím si, že góly padat budou, protože my i Plzeň jsme velmi silní dopředu. Bude to zajímavé utkání," říká asistent teplického kouče Džimis Bekakis. Na Stínadlech by podle všeho měla dorazit i slušná návštěva, neboť podle informací jdou lístky na dračku.

Viktorka se po kolapsu s Tel-Avivem nepředvedla ani v domácí lize, když se Slováckem jen remizovala 2:2 a to měla co dělat, aby vyválčila alespoň bod. Po porážce s Duklou jde o hodně nepříjemnou situaci, nicméně liga je stále na začátku.

"Jsem přesvědčený, že zápas odehrajeme, jak nejlépe to půjde. A chceme uspět. Cítím, že hráči jsou naštvaní, ale ne skleslí. Jsou zdravě odhodlaní," prohlásil Koubek. už ve čtvrtek čeká na Viktoriány nejklíčovější zápas, o postup do skupin Evropské ligy si to rozdají se srbskou Vojvodinou Novi Sad.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Dressler, Lüftner, Hošek, Krob - Ljevakovič - Vondrášek, Vachoušek, Breite, Fillo - Potočný
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, R. Hubník, Procházka, Limberský - Vaněk, Hořava - Kopic, D. Kolář, Vůch - Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.50 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Mladá Boleslav - Sparta Praha  (pátek 20:30)
Neporažená Sparta se v generálce na Evropskou ligu utká s Mladou Boleslaví, která má své pohárové učinkování již zasebou. Boleslav dokázala v lize naposledy Spartu porazit před více než třemi lety a ráda by si vylepšila bilanci. V případě vítězství by se navíc na letenské bodově dotáhla.

Mladá Boleslav dala Evropské lize vale už ve druhém předkole, když nestačila na norský Strömsgodset, a může se plně koncentrovat jen na domácí Synot ligu. Start do ní ale svěřencům Karla Jarolíma také nevyšel. Porážku v Liberci se sice podařilo odčinit vítězstvím nad Brnem, ale hned další kolo nedokázala Boleslav naplno bodovat na půdě posledního Baníku.

Středočeši sice předvedli dobrý výkon, ale doplatili na dvougólovou ztrátu z kopačky Francise Narha. "Věděli jsme, že Baník se bude snažit v domácím prostředí hrát na rychlé protiútoky a přesto jsme mu je dopřáli a pustili ho do dvougólového vedení," litoval trenér Karel Jarolím. Jeho svěřence teď čeká vedoucí celek Synot ligy - pražská Sparta.

Sparta odstartovala soutěž remízou v Jihlavě, ale pak si připsala dvě výhry a rázem se vyšplhala do čela tabulky. Ostravě i Zlínu nasázela shodně po třech brankách. Trenér Zdeněk Sčasný zatím rotuje sestavou a tak se dá předpokládat, že největší opory začnou jen na lavičce. Přeci jenom, nejklíčovější zápas sezony je na programu až ve čtvrtek. Po nezdaru s CSKA si to letenští rozdají o postup do základních skupin Evropské ligy se švýcarským Thunem. Se stejným soupeřem se naposledy utkala ve skupinové fázi Ligy mistrů, ale to už je dnes dávná historie.

Jak už bylo řečeno, Sparta má lepší vzájemnou bilanci a to i na mladoboleslavském stadionu. Rozhodně jí tam ale nečeká snadná práce, právě naopak. V Boleslavi je tradičně nepřátelské prostředí, navíc domácí celek se hodně posílil do ofenzívy. Kvarteto Magera, Skalák, Baroš a Chramosta vzbuzuje respekt. Utkání začne v pátek ve 20:30 a řídit jej bude sudí Ivo Nádvorník.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.30 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha32106:17
2.1. FK Příbram32018:66
3.Zbrojovka Brno32013:36
4.Fastav Zlín32012:36
5.Slovan Liberec31207:55
6.FK Teplice31116:54
7.FK Mladá Boleslav31116:64
8.FK Jablonec31115:54
 Dukla Praha31115:54
10.Viktoria Plzeň31114:44
11.Vysočina Jihlava31111:14
12.1. FC Slovácko31116:74
13.Bohemians Praha 190530213:42
14.Sigma Olomouc30214:62
15.Slavia Praha30123:51
16.Baník Ostrava30124:71

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (957)

Přidat komentář
sosna

Dneska dvě plichty. Zbytek jedničky.

Reagovat
Puskas

Baník ve Zlíně neprohraje. 0:1, gól Frydrych.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Á, pán má dobrou náladu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jó, jde to

Reagovat
Puskas

věřím

Reagovat
sosna

No dobře, tak třetí remíza. Zlín dá taky gól.

Reagovat
frank

Já vám ve Zlíně na tři body věřím, navíc ten kurz je víc než lákavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo už mi to tam musí padat, ať se odlepím od toho ostudného posledního místa v tabulce

Reagovat
Tomoro

Toto kolo je na složení sestavy pro mě upně na hovno všichni co tak mám v kádru hrajou proti sobě.. DK použita už po 2. kole no takže očekávám, že toto kolo pro kluky z Radegast Liverpool nebude žáděn Hollywood.. což by pro tebe mohla být dobrá zpráva když hrajem proti sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám také složené celkem tak, že mi hráči hrajou proti sobě, takže to vypadá na vyrovnanou partii, ale samozřejmě podle tabulky si jasným papírovým favoritem a já mohu jen překvapit. Ale připsat si první výhru v sezóne zrovna proti Baníkovci je pro mě velká výzva, jdu kluky pořádně nahecovat

Reagovat
Coutinho10

dejte si to po bodu a ja musim zvladnout tezkej match proti Vosicovi

Reagovat
smazaný uživatel

Vosič má v obraně Kouřila bez střídání, tak se neboj

Reagovat
Kang & Kodos

No, jsem zvědavej, jak si poradíme se Skalákem, dvoumetrovym Magerou, nebo Barošem, když nás v posledních kolech větral Molndek, Mešanovič, nebo Železník.

Reagovat
3M

Když nebude prasárna od Hrubeše, cítím dneska jedničku

Reagovat
adalbertus

10.pro východočeské derby

Reagovat
Puskas

10, víc ani omylem

Reagovat
adalbertus

stačí mi to, naco víc

Reagovat
monty25

Teplice - Plzeň uvidím asi až v noci ze záznamu. Dneska neberu nic jiného než 3 body, protože Teplice už ve dvou zápasech celkem zbytečně ztratily, tak to musí dohnat proti favoritovi. Plzeň je na tom dost podobně, takže očekávám, že oba týmy dneska půjdou za vítězstvím a bude to hodně otevřená partie...

http://abload.de/img/vavruska02xyaoj.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Na iSportu máš něco pro zlepšení nálady, když dnes Teplice neuvidíš

Reagovat
3M

Však ona má zuby jak kůň

Reagovat
monty25

A co jako? Monča je vzrůstem malá, ale jinak obrovská sympaťačka. Jenom škoda, že nefunguje ta fotogalerie...

Reagovat
3M

však nic proti ní, jen jsem konstatoval

Reagovat
didosh

...ne jen zuby,má i jiné přednosti...

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

prsa má po tátovi

Reagovat
smazaný uživatel

Když už média hystericky straší, kamkoli jede Baník, proč se nezmíní ani o tomto ? :

http://www.chachari.cz/ultrasky-obdarovavaly-rn1686

Reagovat
didosh

Jj taky jsem se na to díval na supporters.

Reagovat
Puskas

A ty ultrasky jsou ty, co drží tu plachtu?:)

Reagovat
didosh

Chcu se zeptat,na zítřejší zápas se nedostanu když nemám v občance MS nebo Zlínský kraj?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

OT: R.I.P Jiří Kára

Reagovat
Blasphemer

RIP in peace

Není to zase hoax?

Reagovat
Kang & Kodos

Těžko říct, myslim, že podruhý v docela krátký době by to nikdo neudělal. To by byla prcárna.

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Je suis Jiří Kára.

Reagovat
meno

Už to tady mělo 4 minuty bejt ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do píči tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

On už je mrtvej dlouho

Reagovat
didosh

Zítra luxus výjezd!už se těším!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
3M

Buďte rádi za každého alespoň trochu kvalitního hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale není ani trochu kvalitní hráč

Reagovat
3M

proti tomu co v Edenu máte on fakt je

Reagovat
smazaný uživatel

Srdci neporucis

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět/slyšet dočkala s vachou v dorostu ,myslim ze o výrazy ,smrt spartě,rudy svině,komunisti nouze nebylo

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

K vám teď nechce nikdo, jenom hráči, které nechcou jinde a podle toho to pak na hřišti vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Štohy

Reagovat
Spalovač šancí

Já bych se na to díval naopak positivně. Dnešní situace musí být lepší než v době rozhovoru, když změnil názor

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo spíš jeho situace je horší, než v době rozhovoru

Reagovat
Spalovač šancí

pesimisti jako ty srážejí Slavii dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii sraží dolů diletantský vedení v čele s Řebíčkem. Realisti z řad fanoušků rozhodně ne.

Reagovat
Spalovač šancí

Kdyby fanoušci byli alespoň tak dobří jako Řebíček

Reagovat
smazaný uživatel

Čtu tady, že Zdenda bude zřejmě šetřit opory na čtvrteční zápas EL, který se hraje ve čtvrtek. To mi přijde zbytečnej luxus, vždyť je to skoro za týden.

Reagovat
monty25

To mi ani neříkej. Mám ve Fanlize Bičíka, Dočkala (kapitán) a Fataie...

Reagovat
Kang & Kodos

Dočkal bude hrát určitě, tam náhradu nemáme. Štěch se proti Baníku moc nepředvedl, takže Bičík bude chytat taky. Fatai těžko říct, já tam mám pro sichr Lafatu.

Reagovat
Blasphemer

Lafata musí, mám ho jako kapitána.

Reagovat
Sosi

přesně tak, kdyby se hrál čtvrteční zápas ve středu, to by byla jiná

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Kdo bude chytat Koubek? (a nebo Bičík?)

Reagovat
Coutinho10

taky resim jakyho golmana dam, ale asi ani jednoho z nich nebudu riskovat ...minule i bez brankare sem nastesti vyhral....v tomhle kole by to stacit uz nemuselo

Reagovat
db18

To já taky... mám ještě jeden volný přestup, ale nevím koho, Kozáčik moc formu nemá, Grigra je oproti minulému podzimu hrozně nejistý, Pavlenka je časovaná bomba, Heča jde na Starkastán... Jako možná Rada, ale to by bylo proti zdravému rozumu...

Reagovat
Coutinho10

navic Rada pomerne drahej, ale asi neni moc na vyber

Reagovat
pawelFCB

Koubek je přece v Liberci... spíše Štěch

Reagovat
pawelFCB

Takže tutově chytat bude,Liberec lepšího golmana nemá..

Reagovat
db18

To nemá, ale v minulém kole nechytal...

Reagovat
pawelFCB

Jono,chytal Hladký Ale Koubek je daleko lepší,než Hroššo s Hladkým dohromady... u něj je větší šance,než u Bičíka.. Jinak bude hrát dnes Vůch základ? Že by dal gól "svým"

Reagovat
Blasphemer

Snad jo. Jestli bude hrát Kovařík, tak to asi rovnou vypnu.

Reagovat
db18

Očekávám ho, ale spíš si myslím, že se proti "svým" trefí Fillo a Hora

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už by nás asi totálně degradovalo

Reagovat
db18

Tak 50% úspěšnost

Reagovat
db18

A nakonec beru Radu - takže buď pustí 3 laciný góly, nebo bude chytat Chudý

Reagovat
Kang & Kodos

Nebylo by to od věci. Kdybych věděl, že mám duel proti tobě, tak s tou kartou ještě počkám.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Já ti to říkal.

Reagovat
db18

Ale minule jsem i bez Hubníka a Koubka získal 198 bodů, tak nevím, jestli by ti to pomohlo.

Reagovat
Kang & Kodos

Já zase v 2. kole 140, a to mi hrálo sedm hráčů. A jeden z nich byl Kovařík ::biggrin:

Reagovat
db18

Zatim ti to vychází... ach jo, druhý největší počet bodů a stejně to vypadá na prohru Kolik ti hrálo hráčů? Mně už 7 (resp 4, protože 3 snad budou střídat), ale průser je, že už mi hrál kapitán (Dočkal)

Reagovat
Kang & Kodos

Mně taky 7. Už vlastně čekám jenom na Jablonec a Příbram. Dočkala mám jako kapitána taky. Plzeňáci klasicky mizerný, i když Baránek se fakt vyplatil. Ale střídání to u mě už moc nevytrhne.

Reagovat
frankiefcb

Mně se vyplatil Luftner a kapitán Lafata. Za to Magera Prozatím 73 bodů a to mi hraje ze základu ještě 6 hráčů.

Reagovat
Kang & Kodos

Tolik bodů měl minulý kolo sám Dočkal, když byl kapitán Proto jsem ho ani nechtěl měnit. Ale nechápu, jak mě mohlo napadnout dát s naší obranou do brány Bičíka.

Reagovat
db18

Jinak já měl v obraně Hubníka, přemýšlel jsem, jestli on a nebo Limba Ale Hubník je střídaný, takže tam něco nahnat můžu...

Jinak mám akorát 2 hráče Jablonce, jinak 5 hráčů z různých klubů

Reagovat
frankiefcb

Heča je stálice

Reagovat
db18

Dneska 3 penalty a Bednář z ofsajdu.

Reagovat
db18

dneska = tohle kolo

Reagovat
frankiefcb

všechny tři chytně

Reagovat
db18

Budou se opakovat.

Reagovat
db18

A kdyby to nešlo, tak tu třetí sám "vyrobí" a dostane červenou, penaltu pak bude muset chytat Došek.

Reagovat
Kang & Kodos

Došek chytne. K oběma tyčím v pohodě dosáhne, a pod břevno to ani nemá cenu zkoušet.

Reagovat
frankiefcb

jinak dneska Lafata s Kolářem hattricky. Super pro fantu, plus mi vyjde tiket.

Reagovat
db18

Fillo gól a Teplice vyhrají druhý poločas. Kolář by potřeboval pauzu, jestli ho chceme naplno využít proti Vojvodině.

Reagovat
frankiefcb

no já mám na oba zápasy overy, hlavně ať to padá.

Reagovat
Blasphemer

Radu mám taky. Doufám, že hrát bude i Štětina.

Reagovat
Coutinho10

Rada u me taky vede...Bohemka je zatim marna...tak snad nam ten tip vyjde

Reagovat
ZB 07

Komentář na iDnesu:

"Doufám, že za Liberec nastoupí v derby gólman Hladký. S jabloneckým brankářem Hrubým by si před výkopem mohli třeba symbolicky vyměnit pytlíky mouky"

Reagovat
db18

No... hlavně komentátor v nich má bordel i když proti sobě nehrají, teď by v tom byl naprosto ztracený...

Reagovat
mario23

Sparta vyhraje, věřím, že to zfouknem. Plzeň nevěřím, že by zase klopýtla... Takže 2 dvojky a fotbalový večer.

Reagovat
3M

60. pro nejhezčí stadion v republice viz úvodní foto

Reagovat
smazaný uživatel

na tom obrazku je hezkej no

Reagovat
Sosi

Co ten sudí Kovařík?

Reagovat
db18

Ztratil praporek, a bez něj nemůže...

Reagovat
db18

Proto měl v minulém kole volno Hubník a ne Procházka, kterému by pauza prospěla. Doufám, že Koubek vyletí dřív, než se najde zájemce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se prave divim..vzdycky mi prisel jako stavebni kamen ty obrany a ja bych ho k nam rozhodne bral...zacne prebehlictvi opacnym smerem

Reagovat
Kang & Kodos

Máš smůlu, u nás stopeři na stoperu nehrajou

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

On je přeučenej záložník, takže by naopak dokonale zapadl.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Ale to už musí bejt dlouho, ne?

Reagovat
Blasphemer

V Bolce hrával DM, takže nějaký tři nebo čtyři roky to budou.

Reagovat
Kang & Kodos

To nám spíš dejte Hrošovskýho, ať si ho Zdenda může předělat sám.

Reagovat
Blasphemer

Momentálně je v takový formě, že bych vám ho tam klidně osobně dovezl. Ale snad se zvedne.

Reagovat
db18

Stopera začal hrát myslím až ke konci v Bolce...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je hroznej kiksař, toho bych nechtěl ani k nám...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim,my stopera nutne potrebujem,ale vypada to,ze cekame na uzdraveni Mazucha,kteryho jeste nemame ani podepsanyho..

Reagovat
mario23

Do Sparty bych ho rozhodně nechtěl.

Reagovat
Sosi

to už vážně začíná smrdět Slavií...

Reagovat
db18

To bych nemusel přežít.

Reagovat
jiriczeQ

stejně ho čekám v základu repre

Reagovat
smazaný uživatel

Zase kecy tutoho bulváru. Původně měl a chtěl odejít už před sezónou, nebyl mu přestup umožněn a teď se teda chlapcí domluvili. A samozřejmě klub dostane ňákej kačák za přestup a ušetří zajímavý peníze za plat. Ale škoda ho.

Reagovat
Kypřící prášek

koubek je kouzelnik

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže po pár nepovedenejch zápasech jde hráč na přestupní listinu, to jsem nevěděl...nenapadlo třeba někoho ho posadit na pár zápasů na lávku aby si vydechnul? Poslat pryč našeho dlouhodobě nejlepšího stopera to nám určitě pomůže, zatím teda doufám že je to jen blábol. Takovej Hejda, kterej tady už nasekal tolik kiksů, bych to ani nespočítal, jedinej světlej moment kterej se mi vybaví je gol spartě...

Reagovat
Blasphemer

Představa, že se prodá Procházka, Hubník se zraní a my budem muset hrát celou ligu s Hejdou mi nahání husí kůži.

Reagovat
smazaný uživatel

mě to hele stačilo na bohemce teď posledně s Barym, ten se ale přes léto zlepšil, hl. v rozehrávce..

Reagovat
mario23

při tom není nějak extra pěkná.

Reagovat
mario23

to bylo jinam.

Reagovat
Sosi

čuhelka, co? Já vím, že to není už originální, ale aby si na tebe Monty nepočkal před Edenem

Reagovat
mario23

Jo ten si asi každej den honí nad její fotkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Nikdy mi nepřišel, jako top obránce , ale asi to je tím, že dřív hrával záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mega obdiv pro ucastniky pochodu do Boleslavi

Reagovat
mario23

to teda, v takovým vedru bych chcípnul po 100 metrech.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Bolky dojdou dve suseny rajcata

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

jestli bude hrat Kovarik a nebude hrat Vuch, tak to okamzite vypnu..

Reagovat
Kang & Kodos

Hovno vydržíš. My jsme koukali na Krejčího celý jaro. A na Costu dokonce celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja mam kurva jinej program a odsouvat ho kvuli Kovarikovi fakt nebudu..

Reagovat
Rarášek

Oni dávaj Plzeň i Spartu pak na ČT?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Se nika nedostanu, takže paráda. Fotbalovej odpočinek večer, nic lepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja pres prazdniny muzu chodit jednou za dva tydny kvuli praci,menit taky nemuzu,takze tez ocenuju

Reagovat
Blasphemer

Ďuriš v základu

Reagovat
Error

https://www.facebook.com/ultrastifo/posts/10152964045012466

Jenom menší OT, že už se to tedy šíří i na stránky s půlmilionovým dosahem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

eee Kovarik sedi, ale Vuch nehraje, nalevo bude hrat jeden z dvojice Petrzela Kopic, coz je picovina a v utoku misto Mamuta Duris.. to jdi do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

.. ten pojede asi rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna, když mám dnes konečně čas jít po práci na loď na točený, tak se od západu od Radotína táhne brutální temno na Prahu. Ach jo... Tak snad aspoň Bary sestřelí zkurvenou Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

tak zalez do nějaké žižkovské sklepní špeluňky a tam v klidu počkej až to přejde

Reagovat
smazaný uživatel

Ty furt zijes tim Zizkovem :)) Jako fury tu sou mraky, ale de to. A zitra ty tropy jsou pry u vas?

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevím jak tu bude zítra, ale i kdyby padaly trakaře, tak valím do Sadů na fočus, před chvíli jsem dorazil po 3 týdnech ze subtropů, dávám se dohromady a tak trochu doplnuju zanedbaný pitný režim ::lol:, a za týden jazda na žižkovské putyky, bo tam hraje SFC s nějakým Slavojem nebo co to je za peklo

Reagovat
FCSL

Mahmutovič už je odepsanej?

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek bude dneska odepanej

Reagovat
Rarášek

snad

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

V tom stejnym salonu se nechava tetovat i Pauschek a nepreju chlapcovi,aby se vratil do Sparty a absolvoval dekovacku bez dresu

Reagovat
mario23

Divím se, že vůbec nehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem cekal,ze mu da Vavruska vic cuchnout ..

Reagovat
smazaný uživatel

Mahmut zase na lavce

Reagovat
exse

No ty vole, mít v kádru Mahmutoviče a Holendu a nechat je sedět na úkor Ďuriše, tohle by se mělo brát jako formální žádost o výpověď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Konečně napadlo dát jednoho z dvojice Petržela/Kopic napravo a posadit to kopyto pomalé.

S tím Prochym je to snad vtip..

Reagovat
Miguel19

A Ďuriš

Ale určitě dá gól, to je tutovka. Na to si klidně vsaďte...

Reagovat
Kang & Kodos

Ljevakovič Už jenom 89 minut, drž se, chlape.

Reagovat
Miguel19

Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela prázdná brána A teď nadávejte Vůchovi, že neumí zakončovat

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

tak není to hlavičkář no

Reagovat
Rarášek

Ty kráso, Luftner dobrá jeba

Reagovat
off-olda

Minule někdo psal, jestli Kozáčik už něco chytl...Teď docela luxusně...

Reagovat
Sosi

co to je za sestavu bože?

Reagovat
off-olda

Ámen.

Reagovat
Alan_Shearer

Kopic je v Plzni fakt bidnej ..

Reagovat
smazaný uživatel

v sobe to ma, chce to cas.. na nej se nezlobim.. Ale Vuch je kazdej zapas jeden z nejlepsich a proste si nezahraje..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

nahoru.. vzdycky strilet nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela? Ten když kope nahoru, přestřelí i tribunu. Tomu se to musí zakázat. Takto alespoň trefí bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

Barááááááánek

Vaňous

Reagovat
smazaný uživatel

Vanka jsem si za tu dobu u nas hrozne oblibil

Reagovat
Miguel19

A nehraje vůbec zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedoraz

Reagovat
smazaný uživatel

druhy nejvetsi sympatak v plzenskem dresu, Bary

Reagovat
smazaný uživatel

1. je Rajty?

Reagovat
HorajzmAmmann

Bary cislo 1 !!!

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

1. Franta, 2. Baranek, 3. Kolar... zbytek neutral nebo je nesnasim

Reagovat
smazaný uživatel

Kolda

Reagovat
HorajzmAmmann

Baranek je daleko vetsi srdcar nez Rajty. Moje sympatie ma i ta jeho blondata kocicka v dresu Baniku na uvodce

Reagovat
taws

Bary si to posral řečma jak by do tý debilní plzni v životě nešel a jen co přiletí nabídka je tam

Reagovat
HorajzmAmmann

Beztak bude pravda verze Baryho, ze ho Safarcik proste chtel prodat protoze potreboval prachy ! Nikdo kdo ted opusti Banik me ted nemuze nasrat...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou amatéři

Reagovat
johnik

Funguje vám stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde to ani na ct..

Reagovat
johnik

aaaaha.....

Reagovat
frankiefcb

ne nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Přenosový vůz ukradli cigáni

Reagovat
smazaný uživatel

muslimove utoci..

Reagovat
smazaný uživatel

uraženej Procházka do něj naložil emigranty a valej do SRN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Svanci

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej vypadek behem tri, ctyr mesicu, do p.dele s čt

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo tam kopnul do kabele..

Reagovat
smazaný uživatel

do Křetínského kabele

Reagovat
smazaný uživatel

Ožralej Burák skáče na tribuně a ČT se z těch otřesů rozbil přenosák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spís někdo si někdo dal nabíjet mobil a vytáhl něco co neměl

Reagovat
smazaný uživatel

spis ho nekdo ukradl

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, Baránek v sestavě se vyplatil.

Reagovat
smazaný uživatel

je to dojebane

Reagovat
Miguel19

Švanci nahodil opálení alá Ross Geller..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo se Švancarou, že dneska mluví docela normálně?

Reagovat
mario23

To jako jsme v 21. století ? ČT podle mě zůstala někde v 90. letech minulého století...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted uz je stejne polocas..

Reagovat
Miguel19

Golasooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, no fakt

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo trochu telo, ale normalni faul..

Reagovat
Miguel19

Kopic gól sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Tomoro

co Kopic, ale Ďuriš jaký pas!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kopiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic

Reagovat
smazaný uživatel

No jo. Žádné překvapení. Češi, národ neschopných ožralých amatérů.

Reagovat
off-olda

Na představování už je trochu pozdě...

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka to posunula na vyšší level přeruší přenos a pak to zapnou 2 nula,penalta,10 žlutejch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Kopic

to bude ještě tahoun

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale my se za chvilku vratime a budeme v nasem vysilani pokracovat Diky !!!

Reagovat
STR

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata roste pro narodak

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta bude hrat 4-4-2 nebo co to je za divnou sestavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dockal RWB asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

ta sestava celkem klasika, akorát chybí Fatai.

Reagovat
smazaný uživatel

No 2. polocas uz zacal..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině dobře. Takové hloupé provokace ať si nechají do putyky.

Reagovat
Miguel19

Jj, ještě si hoďte reklamní bloček

Reagovat
HorajzmAmmann

Stejne to vyresili jenom z casti, takze ...

Reagovat
mario23

že by Vlášek na telefonu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt že jo ty vole

Reagovat
mario23

hej, tohle jsem nevěděl do prdele

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

No do pici

Reagovat
smazaný uživatel

Hyský běžel do Prahy s provázkem a ted to Vlášek komentuje přes kelímek ČT FOREVER

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
frankiefcb

oni dají ještě reklamu

Reagovat
frankiefcb

jo a gol z penlty pro teplice proti Plzni, tomu nejde věřit.

Reagovat
Kang & Kodos

Jak to najednou jde, když to nikdo nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to curaci? Oni tam pusti reklamu na pul hodiny a mezitim padne dalsi gol?

Reagovat
Sosi

tentokrát hubník?

Reagovat
smazaný uživatel

Clavin dobre zasunul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda nevim, jestli za tohle penaltu...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jasna

Reagovat
smazaný uživatel

A to si ma tu ruku odriznout?

Reagovat
HorajzmAmmann

Stoupnout do brany a vzit si rukavice priste...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Slo to na branu, z meho pohledu si to rozhodci obhaji...

Reagovat
db18

My jí za to nedostali.

Reagovat
Miguel19

Ty krávo to je komedie

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kang & Kodos

Kokoti, hrajte, dokud je světlo.

Reagovat
Sosi

světla? vždyť je venku světlo omg.

Reagovat
smazaný uživatel

To to nemohlo vypadnout driv?

Reagovat
mario23

Tak to je hodně dobře promyšlený.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. A kvůli tomuhle jsme jako zvonili klíčema?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze jestli tomu dobre rozumim,tak nejdou svetla a bude se cekat nez bude vetsi tma,aby se reklo,ze se nemuze pokracovat,protoze neni svetlo?

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra je taky den

Reagovat
ZB 07

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

TWE to je jak Interstellar konec světa ,vedro,sucho dochází voda,smog,emigranti.aspon ,že jde net zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ČT nahodila přenosák, čímž vypli proud na stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec bych se tomu nedivil, kdyby vytahli svetla ze zasuvky, aby zapojili tv.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavý ,že na zhaslejch Stínadlech je víc svetla než bude ted na rozsvícený Boleslavi

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Imigranti už kradou i elektřinu. Skandál.

Reagovat
mario23

http://www.digitalnik.cz/images/clanky/ctrestrukturalizace02.jpg

Jako sorry, ale s tímhle už to fakt nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom vozí ten obraz do Prahy?

Reagovat
osobnostx

Buď světla nebo kamery ! ! Některým lidem by to mohlo připomínat obvyklé dilema zda prokrvit mozek nebo penis !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
STR

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bych hrál dokud je světlo a opravoval to v průběhu zápasu, ale vaša věc.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za blbost, nevidí na balon nebo co

Reagovat
mario23

Proč nehráli, dokud není tma tak, jako my kdysi, když jsme byli malý.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci pojdte dom už,však na to nevidíte.Ještě chvíli

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bude zas ucet za telefon..

Reagovat
elChe

Neomezený tarif neznáš?

Reagovat
mario23

Tvl, najděte si každej svou větev a vítejte zpátky na stromech.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozohorsky chcipni

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas komentovanej Vlastou Vlaskem po telefonu,to je konec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to konec driv nez jsem myslel

Reagovat
smazaný uživatel

A zapojili svetla a obraz je v pici

Reagovat
smazaný uživatel

a teď BABO RAĎ

Reagovat
mario23

Bez obrazu, tvl, kam se ČT hrabe na Radiožurnál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, zapínám Radiožurnál

Reagovat
smazaný uživatel

A je to zase v piči a zvuk jak když sem poslouchal na radiožurnálu osijel-slavia před 15 lety

Reagovat
Kang & Kodos

Nevěřil jsem, že to někdy napíšu, ale nešlo by prostě jenom nechat mluvit Vláška?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

to je skoro jak od Cimrmana

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskám si ,že sem se na to vysral

Reagovat
Sosi

gol kopice? nehráli na druhou stranu?

Reagovat
smazaný uživatel

to je live

Reagovat
Sosi

je, no, ale ten dement to nepoznal

Reagovat
smazaný uživatel

KOUZLO ŽIVÉHO VYSÍLÁNÍ

Reagovat
Kang & Kodos

Kouzlo živého vysílání

Reagovat
smazaný uživatel

To je normalne druhej polocas, to Kozohorsky nechape, ze se hraje na druhou stranu?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kozohorsky ty demente '

Reagovat
Kang & Kodos

To je nádherný, jak je Kozohorský absolutně bezradnej.

Reagovat
kalla

Je to sranda aspoň

Reagovat
Error

Nevím jestli se smát nebo brečet.

Reagovat
smazaný uživatel

Já kua nechápu proč to komentuje ten GEJ po mobilu a nekomentujou ty ze studia to je vrchol demence

Reagovat
smazaný uživatel

BTW tady začíná bouřka jako prase takže se to stejně přeruší kvuli bleskům

Reagovat
kalla

Kde tady?

Reagovat
smazaný uživatel

TP dobře hřmí

Reagovat
mario23

Mírův rekord po telefonu byl celkem brzo překonán.

Reagovat
smazaný uživatel

Už došel kredit

Reagovat
PavlíčeQ

Vlasta to típnul

Reagovat
Kang & Kodos

Vláškovi došel kredit?

Reagovat
mario23

Vlášek už to radši položil.

Reagovat
smazaný uživatel

A DOŠEL KREDIT

Reagovat
smazaný uživatel

Vlášek to položil,prej zavolejte mi vy já mam malej kredit

Reagovat
smazaný uživatel

Se mu vybila baterka ne?

Reagovat
taws

a jé vlastovi došel kredit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sosi

oni už ani telefonovat nezvladnou došel mu kredit nebo co...?

Reagovat
Puskas

baterka

Reagovat
ZB 07

To je snad vtip

Reagovat
smazaný uživatel

UŽ JIM DOŠLO, ŽE BEZ VLÁŠKA JE TO LEPŠÍ

Reagovat
Coutinho10

Hysky zachrana

Reagovat
Rarášek

Nejlepší přenos ever

Reagovat
Sosi

To by se na O2 nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédi. Si budu muset zase zítra spravit chuť nestabilním streamem z premier league.

Reagovat
Rarášek

Jinak teda naše základní sestava se mi líbí. Hlavně teda ta obraná trojka je vcelku fajn, uvidíme jak to bude fungovat

Reagovat
Rarášek

Ikdyž teda jedina fakt vada je asi Dočkal, to jsem zvědavej jak on asi tak bude bránit.. Ten se vráti tak jednou za poločas, velkej risk.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těšim jak to v nejvetším tlaku nakonci přepnou do Boleslavi na slavnostní nástup

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

Já furt čekam na ten Kopicův gol

Reagovat
Puskas

Jako dokud ho neuvidíš, tak neuvěříš, že padl? :)

Reagovat
smazaný uživatel

za mě jeto kříz zatim teda

Reagovat
Miguel19

Zase jsme nasadili přístup "sereme na to"...

Reagovat
smazaný uživatel

Profesorsky kontrolují hubené vedení,sou tam nedorazy přestože Koubek apeloval a volal po aktivitě a napadaní,nedovede si to vysvětlit

Reagovat
HorajzmAmmann

Za tohle bych daval karty... Ten tam lezi jak kdyby umiral, jen co Plzen zakopne mic vstane a jeste nadava rozhodcimu...

Reagovat
smazaný uživatel

Egon

Reagovat
smazaný uživatel

Duris

Reagovat
PavlíčeQ

Klimatická story

Reagovat
smazaný uživatel

takze Prochazka je odpisany?

Reagovat
Miguel19

Zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

ale akurat nejaky clanok mi vybehol na fb, ze vraj sa s nim uz nema ratat

Reagovat
Miguel19

Jn, uvidíme. Snad kec.

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík - Mareček, Holek, Costa - Dočkal, Matějovský, Vácha, Hušbauer, Frýdek - Lafata, Krejčí

Lavička: Miller, Fatai, Steinhofer, Litsingi, Konaté, Hybš, Paixao

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole jim furt neco vadi. Teplo, dest, vitr... Dej tem fotbalistum skokanskou kombinezu a at si parkrat vyjdou mustek modelky...

Reagovat
Puskas

Některým vadí i balon.

Reagovat
HorajzmAmmann

Vzhledem k tomu komu fandim sem si zvykl...

Reagovat
osobnostx

Zápas bude přerušen kvůli průtrži mračen...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim Vás, má už ČT Sport práva na vysílání zápasů Synot ligy na netu nebo to musím koukat na Chanci?

Reagovat
pepinho2

Nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak to jistí Chance.

Reagovat
Miguel19

Kolář vl

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Mamuta misto Durise.

Reagovat
Puskas

Asi má Ďuriše ve fanlize.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne Mahmut

Reagovat
Miguel19

Kolik ještě zajebeme protiútoků?

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
smazaný uživatel

Vuch je fotbalista od pana Boha

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni lidé jsou Boží děti.

Reagovat
Kang & Kodos

Limberský ne.

Reagovat
Miguel19

Chcípni pomezní.

Reagovat
smazaný uživatel

Mamut je v tomhle fakt smolar, ma asi nejvic odmpiskanych ofsajdu, ktere nebyly..

Reagovat
Banikovec7

Mahmutovič

Reagovat
Kang & Kodos

Grigar

Reagovat
Kang & Kodos

tak ne no, vlášek to zase zesral

Reagovat
Wat

Však řikal, že to nakonec nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

To si delate kozy

Reagovat
Wat

Nádhera, góól!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

páni, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Kozacik to zkusene takzvane "vycumel".

Reagovat
Minister

Skôr si tam mal k tyčke postaviť nejakého hráča... to by stačilo.

Reagovat
Alan_Shearer

Sice to bylo jen tak tak, ale neprohra Teplic byla tutovkou ... skoda, ze nesazim

Reagovat
Miguel19

Ať už jde ten Kozáčik do prdele. Ten fakt nechytí nic.

Reagovat
vrabejka

to by neměl ani Čech

Reagovat
HorajzmAmmann

Baranek tohle se Stronatim v Ostrave mel... Chyba obrany...

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tak vidím, tak nepostoupí ani přes tu Vojvodinu

Reagovat
Wat

Ale úžasná hlavička, takhle to má bejt při rohu, balon k penaltě a hráči už si ho hledaj nejen v pohybu dopředu k bráně.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale stacilo postavit hrace k tycce a gol to neni..

Reagovat
Wat

To je podle mě taky kravina, je to zbytečný ubírání bránících hráčů, když mají obě tyče. Podle mě je nejlepší jeden na přední, zbytek má rozebraný vápno a gólman si chodí právě od druhý tyče víc zezadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam Kolář držel Kapolonga

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva dejte tam už Spartu, na tu plzen se nedá dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive dívá se na to krásně jak se to vyvíjí, ale takhle ani na netu zatím není stream na Spartu.

Reagovat
Banikovec7

isport

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív to musí začít vysílat ČT, až poté se to spustí na isportu a na Chanci. Už se 10 minut hraje ale přenost nikde.

Reagovat
Banikovec7

Aha, tak to mají skvěle vymyšlené.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Chanci to jde, a na isportu pořád nic. Ale tak alespon ta Chance.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nakopy jsou super

Reagovat
smazaný uživatel

Mahmut mel jit sam na Grigara

Reagovat
HorajzmAmmann

Vsak sel

Reagovat
Sosi

Neslabsi plzen za posledni roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadrove urcite nejsilnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Bohužel neexistuje jakýkoliv herní styl. Všechno Koubek rozbořil

Reagovat
Sosi

Ze ji to k necemu je.

Reagovat
Alan_Shearer

Uz v tom kadru ale nejsou taky vyjimecni a rozdilovi hraci ... a ti co porad jsou, tak starnou a starnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo jasný, že nebude na výsluní věčně. Plzen není Sparta.

Reagovat
Rarášek

TEPLICEE

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzene. Neni mozne abychom pravidelne zapasy, ve kterych vedeme, nedotahly ke 3 bodum.

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

LV6

Reagovat
Sosi

Vacha neni na Prague Pridu?

Reagovat
Kang & Kodos

Vácha

Reagovat
Wat

Repre forma, Plašil zapomenut...

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooool LV6

Reagovat
discarda

Penalta proti Plzni po 73 zapasech v lize ?

Reagovat
Spalovač šancí

jak jsi na to přišel?

Reagovat
smazaný uživatel

Choreo.

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Pony Slaystation

To Koubek nevidí, že např. Kolář a Kozáčik jsou úplně mimo, proč to neobmění když máme každej post perfektně zdvojenej? Další zbytečnej prokauč!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co se děje na tréninku, ale Plzeň absolutně přestala hrát ten kombinační fotbal po zemi s narážečkami. S takovým kádrem by si to měli dávat jak nic nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To řekni koubkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Na závěry je brzo. Ztrácet budou ve velkém letos asi všichni. Ale Plzeň už je opravdu jinde než dva tři roky zpět. Ten tým vznikl okolo Horvátha, který to režíroval a dokázal dát hře řád. Teď tam taková osobnost chybí. Ti mladí ať jsou běhaví, techničtí...tak ten přehled jim prostě chybí. Dříve Plzeň fotbalisty vytvářela, dnes spíš vykupuje ligu a je to znát. Jestli máme za poslední roky konečně vyhrát s přehledem titul, tak je to letos. A už by to chtělo nějaký přesvědčivý závěr sezony, když ty začátky (LM) jsou výsledkově katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Holek s Costou hoří jak papír. Tohle bude proti Tuhunu další průšvih

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik lidí v Boleslavi snad ještě nikdy nebylo. Je vidět, že Sparta je klub světového renomé.

Reagovat
Azza

však je to tam samý sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kravo, ma v planu Boleslav dat gola?

Reagovat
Wat

Skálopevná obrana, ať už to potrestaj konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský na Ščuka čumí jak divák. Asi hledal stopery.

Reagovat
pepinho2

Kdyby to byl FM, tak mají stopeři obsazování a přihrávky 1, ostatní atributy možná 2

Reagovat
smazaný uživatel

Jk dlouho bude hrát Mareček? Už na DM byl jen posouvač....hráč MAX pro BRNO...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaklad v Anderlechtu

Reagovat
Wat

To se dá s trochu nadsázky říct o celý tý obraný trojici.

Reagovat
Spalovač šancí

Plzeň bude muset vyhrát EL, jestli chce příští rok do evropských pohárů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Challenge accepted.

Reagovat
Spalovač šancí

Ty jsi Koubek?

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne

Reagovat
Wat

Costa jak chodí pravidelně na párek.

Reagovat
Wat

A nejhorší je, že kvůli tomu individu sedí Matěj.

Reagovat
Kang & Kodos

Kterej hrál taky na hovno.

Reagovat
Wat

V životě ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Na stoperu jo. Na křidle je to jiná písnička. Snad si Ščasný konečně vyndá hlavu z prdele.

Reagovat
Wat

Pro Hybše by bylo nejlepší, kdyby vedení vyndalo Ščasnýho.

Reagovat
Kang & Kodos

Já trochu naivně doufám, že ten bordel v defenzivě enmůže ignorovat a začne hrát na čtyři obránce + koupí top stopera. Když má koule na to, aby o poločase udělal dvě střídání, tak by si mohl přiznat, že 3-5-2 je prostě průser

Reagovat
smazaný uživatel

Rarasku...zer to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

preci drevaka Skalaka

Reagovat
Rarášek

Dal peknej gol, jinak se skoro nedotkl balonu za celej zapas, a kdyz jo tak to posral. Fakt geniální hráč, šup s ním do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to jen drobny popichnuti a mensi vyraz nesouhlasu s tim tvym nazorem ...protoze tady v Brne hral skvele a v MB se mu taky evidentne dari a vycnivajestli ma nebo nema na Spartu, to asi posoudis lip ty nez ja no :)

Reagovat
Rarášek

Na Spartu nemá.. fakt ne. Já bych ho třeba s klidnou hlavou přirovnal k Petrželovi, kterej mimochodem v Plzni taky dávno nemá co dělat. Nadstandartní rychlost, hbitost, ale jinak je to průměrák prostě, nedělejte z něj hvězdu proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela neumí trefit prázdnou bránu, Skalák dává jeden gól za druhým. Skalák má velmi kvalitní kopaci techniku, to už mnohokrát prokázal.

Reagovat
Rarášek

Jo, chytnu formu, to se stává, že ve formě ti ty goly padají. Techniku má průměrnou jako většina fotbalistů v lize vyjma nějákej pěti např. Pospíšil,Hořava,Matějovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu formu má už pěkně dlouho O proti těm cos vypsal má techniku průměrnou, ale jak sám říkáš, takových je v lize jen pár a my se bavíme, jestli má na Spartu.

Reagovat
Rarášek

No nemá, to už jsem říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dřeváka?? Vážně někdo dokázal napsat, že Skalák je dřevák?

Reagovat
smazaný uživatel

no ja to asi trochu prekroutil, ale Rarasek tvrdi, ze na Spartu to asi nebude :)

Reagovat
smazaný uživatel

Skalákovi se to nedá nepřát, zvlášť proti Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten píčus Ščasný nehraje na 4 obránce? Dyt to je evidentní, že v tý obraně jeden hráč chybí.

Reagovat
discarda

Jeslit to nevidis tak hrajem dneska 4-5-1 pičusi

Reagovat
smazaný uživatel

Kup si brýle kokote

Reagovat
discarda

Frýdek hraje RB, Sčasný to řikal i před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

A Marečkek stopera?

Reagovat
discarda

bohuzel

Tak snad je videt ze Krejci dneska nehraje v utoku a kdyz de Boleslav do postupnyho utoku bylo videt jak mame 4 obrance v lajne, myslim ze je to primarne mysleno pro obranou fazy. Marecek na stoperu by vysvetlovalo ty okna ve stredu...

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí ani minulý zápas nehrál v útoku. Hrajeme normálně 3-5-2 a v tomhle systému Frýdek a Krejčí jsou záložníci, kteří plní i roli pravého/levého beka.

Reagovat
Kang & Kodos

Jasně, a kdo ze čtveřice Vácha/Matějovský/Hušbauer/Dočkal je teda ten útočník?

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal a občas Hušbauer se vysune.

Reagovat
smazaný uživatel

Fatai

Reagovat
smazaný uživatel

jestli hrajeme 3-5-2, tak kdo je teda s Lafatou v utoku?

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal

Reagovat
discarda

No je videt ze to sledujes

Reagovat
smazaný uživatel

No moc ne, měl jsem tady děti a moc jsem to nesledoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fatai

Reagovat
discarda

Mas pravdu krejci hral minule v zaloze,ale protoze v utoku hrali Fatai a Lafata

Reagovat
pepinho2

Obrana hoří od začátku sezony a Ščasný to buď nevidí, nebo je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana hořela už na konci minulé sezóny. Hlavní akteři tohoto jevu Costa-Holek mají evidentně stále plnou trenérovu důvěru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč tam nedá Poloma nebo Brabce.

Reagovat
Kang & Kodos

To je fakt k smíchu, když hlavičkuje Ščuk 8 metrů od brány, a "obrana" tam stojí 5 metrů od něj. Křídla Dočkal a Krejči. Jak mohl nasadit na Mageru Holka?

Reagovat
Kang & Kodos

On je Krejčí vlastně v útoku. Ale asi mu to zapomněl říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět choreo

Reagovat
smazaný uživatel

"Šeda měl plnou pravou ruku práce" .. tam honil né?

Reagovat
Miguel19

Vácha nemá kartu? Jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Koubku Koubku, sebekritiku udělej. Velkou. A neser je. A vypadni někam, ztrať se z fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj! Glory glory MU

Reagovat
smazaný uživatel

Lafatai

Reagovat
smazaný uživatel

Hybš

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa - MU jedna strela na branu za polocas

Synot liga

Reagovat
Wat

Bičík je famózní, přes něj si Štěch nemůže prdnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na Koubka nemá

Reagovat
Rarášek

Přesně tak, čibi je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

paradni zapas

Reagovat
r.mrazik

At jde ten costa do prdele

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný ven Jak může ten kokot dát stoperskou dvojici Holek,Costa Tam má kurva bejt Polom,Brabec

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Mareček kurva, tam má bejt Steinhofer.

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč ho stáhnul?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se neptej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

protože Costa zařídí vítězný gol ...

Reagovat
Miguel19

Ty obrany dvou nejlepších českých týmů

Reagovat
Miguel19

Odplivni si Bořku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Už se pomalu stává tradicí, že se náš domácí zápas kryje s GP .

Aspoň že to je Vlašim a ne třeba HK. Co tady přijeli tak dostali šišku, zítra to doufám nebude jinak. Takovou troječku by si odvézt mohli (Jursa, Kuzmanovič, Machálek), návštěva nejspíš bude bídná, vidím to na takových 1600 , ale rád se nechám příjemně překvapit.

Zase jednou za rok budu mít nervy v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Dominika Meszárošová na tribune.

Reagovat
Kang & Kodos

Pochyboval jsem, ale musim přiznat, že Baroš se do Boleslavi hodí. Pověsit se někomu na krk, a potom běžet za rozhodčím s nepříčetnym výrazem na ksichtě, na to budou v Boleslavi slyšet

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Kepy_FCB

Dementi rudí nadávat Barymu do cigosu a přitom maj kádr plnej negru

Reagovat
Spalovač šancí

To se nevylučuje, neb cikáni jsou taky bílá rasa

Reagovat
Kang & Kodos

Costa Dneska bych dal gól snad i já.

Reagovat
Wat

Taková díra na zadní.

Reagovat
smazaný uživatel

Afrikaaaaa

Reagovat
Wat

A Baroš si tam hraje na chuja celou dobu, brutální žolík.

Reagovat
smazaný uživatel

On měl vždycky v hlavě jen vzduch a teď je ještě k tomu tragický i na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha

Reagovat
Rarášek

Ta kunda tam

Reagovat
Wat

Reagovat
Rarášek
Reagovat
mario23

Kozy dobrý.

Reagovat
Azza

Reagovat
Tomoro

Kozy chlapci kozy!!

Reagovat
Kang & Kodos

Já šel na záchod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

předčasné vyvrcholení je svině ...

Reagovat
Kang & Kodos

Díky tomu jsem zase viděl gol Lafaty, takže spokojenost.

Reagovat
Spalovač šancí

vy sparťani jste fakt divní - místo koz raději čumíte na Lafatu (a přitom on nemá teplo rád)

Reagovat
Kang & Kodos

Teda nevim, co jste z toho všichni hotový. Já čekal záběr pěkně zblízka, a ono z takový dálky

Reagovat
Spalovač šancí

Protože kameraman byl taky sparťan a raději přibližoval fotbalisty

...

Ono nejde o kvalitu dotyčné slečny, ale o prostředí a příležitost, kdy se k tomu odhodlala. Každopádně počítám, že sparta dostane od DK pokutu min. 10 mil. Kč.

Reagovat
Rarášek

To by musel být pořádnej kumšt, abysme tu pokutu dostali my.

Reagovat
smazaný uživatel

kozy veeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Po 4. kole rozhodnuto o titulu. Pokud tedy Starka nemá jiný názor

Reagovat
Sosi

Zdá se mi to, nebo rozhodčí řekl Barošovi, ať drží kurva hubu, čůrák?

Reagovat
Wat

Zřejmě je taky naučenej nazývat věci pravými jmény.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Šeda pěknej simulant, jen co je pravda.

Reagovat
Wat

Ajo, tak ono jich tam je víc.

Reagovat
Kang & Kodos

Baroš

Reagovat
Rarášek

Strašnej komediant

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baroš je fakt odpornej

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš je neskutečný ču*ák

Reagovat
mario23

Obrana je fakt šílená, s tímhle to fakt nejde hrát, takový obrovský chyby.

Aspoň, že dopředu je to super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2
Reagovat
Tomoro

Nejprve kozy a pak se s Lafatou z publika zdraví Jarda Kužel no nic jdu si pustit nějaký díl přeboru !

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš aspon to zkusil, proti Spartě je povoleno vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě měl přelámat hnáty tomu zmrdovi Váchovi. Co ten tam předváděl, to bylo neskutečný. Navíc bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim, co je víc šokující. Jestli to, že nedostal kartu, nebo to, že dal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas opět potvrdil, jak je důležité míti Lafatu! Lafata Lafata Dááááávid Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i přes panující vedra je v Plzni -5

Reagovat
Greny

Vcera k Plzni Koubek ty zápasy vůbec nezvládá přijde mi jako kdyby Limba , Kolář a Petržela to měli nějak pod palcem že furt hrajou jinak pristi zapas do branky Hubnik v sezóně už toho chytl vic než Kozáčik

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, Dřížďal leští lavici v Sokolově..ale jako slušný, že si odtamtud jen odskočil zahrát Ligu Mistrů a šel zpátky

Reagovat
Kang & Kodos

Taky už mu táhne na 40.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně ale jen to vypadá docela vtipně no

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho viděl v přáteláku proti Plzni a tam brousil lajnu celkem obstojně na svůj věk

Reagovat
Spalovač šancí

Franta je vzorem pro všechny muže středního věku. Když se rozhodneš, že něco dokážeš - např. zahrát si LM - dá se to zvládnout i ve vyšším věku. Jen holt musíš mít štěstí a natrefit na plešouna, který ví, co dělá.

Reagovat
Kang & Kodos

To je hrozný, když si uvědomim, že Dřížďal toho odkopal v LM víc, než Dočkal nebo Bony

Reagovat
Spalovač šancí

a že Libor Tafat umí pokurvit LM stejně jako Matějovský

Reagovat
Spalovač šancí

PS: Franta si prostě dal CSM scénář "Ze Sokolova až do LM". Ale místo na PC to dal naostro

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyz se kouknu na sektor hostu - Zlin v lize chybel !

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, neskutečný. Ale i tak mi příjde na to, kolik nás je support takový...Mdlý.

Reagovat
Whitemedia

Pěkně tlačíme Baník, už by tam ale mohlo něco padnout

Reagovat
HorajzmAmmann

Banik prisel hrat co ??? Se jeste nedostal za pulku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

Penalta jasna...

Reagovat
frankiefcb

nečekaně

Reagovat
Whitemedia

goooool

Reagovat
smazaný uživatel

Šafarčík musí být nadšen

Projekt hraje naprosto odevzdaně, ale naprosto.

Reagovat
HorajzmAmmann

Horsi vykon jsem jeste nevidel...

Reagovat
PavlíčeQ

Si s nima dělá Zlín co chce

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude asi na pohodu . Dnešní hra baníku je obvzvlášt šitózní.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ovčomrdů se tu vyskytlo a honí si ego

A ukájet se na bezmoci Baníku... A cos čekal, že budem hrát jak Real Madrid ?

Reagovat
Whitemedia

Tak já od vás čekal, že alespoň párkrát přejdete přes polovinu hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

dva aktivní zlíňáci na EF a ani jeden na stadionu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Já jsem jen gloryhunter, naši ligu nemám rád a fotbalový Zlín také extra nežeru, jen ten hokejový.. ale když se hraje s Baníkem, tam udělám výjimku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

párkrát přes tu půlku přešli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chov ovcí už v našem kraji už není co býval. Ego si nehoním, osobně bych rád viděl Baník někde ve vyšších patrech ale bohužel. Real Madrid jsem zrovna nečekal ale to co vidím dneska je opravdu špatné. Na rozdíl třeba od pár světlých okamžiků, které jste měli proti Spartě nebo Bolce.

Nějaké další otázky?

Reagovat
smazaný uživatel

Světlé okamžiky byly proto, že se vyhecovali. Ale Zlín mají asi v piči a nováček je v laufu. Tady je jasná jednička, proto mě překvapuje, že se jěště někdo diví, že projekt někdo tak lehce přehrává

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot jsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych třeba i rád šel ale jaksi to zdraví dneska úplně nedovoluje. Nějaká další chytrá poznámka?

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Kyrose...

Reagovat
smazaný uživatel

To už je slušná zoufalost, když Frýďa nemá komu přihrát ani na vlastní polovině

Reagovat
PavlíčeQ

Františku, to měl být gól

Reagovat
db18

Schování vlajek obvykle značí nepokoje v hledišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Mediální hysterie, hej ! hej !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

He, za co ?

Reagovat
Whitemedia

Jedině za kecy, nic jiného tam neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

By mně teda fakt zajímalo, co mu tak hrozného řekl, když dostal hned červenou

Reagovat
frankiefcb

no mě taky docela. Bo to není vůbec běžné.

Reagovat
PavlíčeQ

Verbič z Kodaně proti nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už, tak žlutou, ne ?

Reagovat
frankiefcb

Co to zase je

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PavlíčeQ

Co to pískal? Tam ležel asi 10 sekund a pak teprve zapískal?

Reagovat
frankiefcb

Šichor

Reagovat
smazaný uživatel

ETA, IRA, Taliban, to ostravský chuligan !

Reagovat
smazaný uživatel

UŽ !

Reagovat
iamek

To je tragedie

Reagovat
PavlíčeQ

Holý jasná redka a nic

Reagovat
db18

to nic nebylo...

Reagovat
PavlíčeQ

To nic nebylo? Co má na něj vůbec co šahat? Za tohle by jiní rozhodčí redku dali, si myslím

Reagovat
db18

Vždyť na něm ten Baníkovec visel... Brabec měl za horší počin jen žlutou... (jestli tam teda fakt nebyla ta pěsť, to jsem si nevšiml...)

Reagovat
PavlíčeQ

Mu tam dal jeden wrestlingovej chvat

Reagovat
db18

Každopádně si zadělal na problémy...

Reagovat
frankiefcb

To je dobrý provokatér

Reagovat
patas92

Šichor je sice kokot, ale za tu pěst měl jít Holý ven

Reagovat
smazaný uživatel

Si tam před kotlem šahal na ptáka?

Reagovat
frankiefcb

Mensah ty si taky dobrý chuj se žlutou toto.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
patas92

Si asi myslí, že když nějakým zázrakem dohrál proti Bolce, tak dohraje i dneska

Reagovat
frankiefcb

ach jo, to je všechno zbytečné.

Reagovat
patas92

Naši skvělí fanoušci se zas chovají příkladně

Reagovat
Whitemedia

Klasika

Reagovat
patas92

čuráci, nic víc

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle jsou fakt čuráci... až příště dostanem 150 lístků tak se nebudu divit !!!

Reagovat
frankiefcb

Nechápu proč tam zase tak blbnou. Jsem věděl proč nejet, když nechtěli pouštět do jiných sektorů. V tom horku ve vyhrocené situaci by to bylo veselé.

Reagovat
Coutinho10

banikovci jak nezvladaj

Reagovat
HorajzmAmmann

to není výsledkem zápasu, tohle bude už od narození ..

Reagovat
Coutinho10

jn bohuzel....

Reagovat
patas92

Reagovat
kalla

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že tam toho Zavadila máme Hezká akce

Reagovat
PavlíčeQ

Co udělal Škoda, že dostal redku?

Reagovat
smazaný uživatel

Rajnoch ho tam v pokutovým území dost nechtěně sejme dolů... omlouvá se, podá mu ruku a Škoda ho přitom kokotsky sejme na zem Zasloužená redka... Rajnoch sice dostal žlutou, ale tímhle nás škodovka dost blbě oslabila

Reagovat
PavlíčeQ

Díky

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Co hysterčíte, však se nic neděje ?

Reagovat
patas92

proč tam nejsi, ty hrdino?

Reagovat
smazaný uživatel

Beru si od tebe příklad

Reagovat
patas92

Reagovat
HorajzmAmmann

když už tak ničení cizího majetku je celkem dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pohoda. Prej můžeš klidně přijít k Trevorovi domů a zničit mu nábytek. Jemu to přijde normální a nic dělat nebude

Reagovat
frankiefcb

ale no tak vždyť je to úplně zbytečné. Hysterčíme kvůli tomu, že příště žádné lístky nedostaneme a t fakt zbytečné, bo je zjevné, že tam není žádný problém s ochrankou nebo PĆR. Pouze někteří měli potřebu se zase projevit naprosto zbytenčě. Tohle já nikdy obhajovat nebudu. Chápu, když se brání, chápu když dělá ochranka pičoviny nebo PČR, sám jsem to zažil. Ale tady je naprosto jasné, kdo se nedokáže uklidnit a plive si pod nohy a zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyprovokoval to hlavně ten imbecil ze Sparty, ten brankář.... Zvládl to na jedničku. A za druhé, tohle se děje fakt všude jinde ve světě na stadionech, ale zas jen Češi z toho mají mindrák...

Reagovat
frankiefcb

Jako děje, vždyť je to zbytečné. Proč bych to měl obhajovat. Toho cypa mohli rozhodit jinak, než tím že tam začne 30 blbvů vytrhávat plot a sedačky.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

No, jo. Chudáčci baníkáři kteří nikdy nemají za nic zodpovědnost. Vždycky vyprovokovaní a ve vleku událostí. Pak se nediv že fanoušky nikdo nebere vážně.

Reagovat
frankiefcb

ano dnes is za to mohou sami. A úplně zbytečně, ale mnohdy jsem zažil, ež to není jen z jejich strany. Ale ano dnes jsme z toho smutný, protože je to zbytečné a všichni zase tu 800 lidí hodí do jednoho pytle s tou hrstkou ,co tma dělala bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se aspoň něco stalo, jako třeba tehdy v Příbrami. To bys měl pravdu. Na tohle nemám, nadávejte tu, říkejte si, že v Anglii či v Německu by se nic nestalo a čau :-)

Reagovat
frankiefcb

To co se stalo bylo hlavně úplně zbytečné. Já mám rád fandění a ultras aktivity ( a jakžtakž ještě chápu hooligans bitky. Ale tohle prostě nechápu, jentak bez důvodu lomcovat s plotem, házení ze sedačkami, úplně zbytečně. Ale na rozdíl od všelidového soudu nehážu všechny do stejného pytle s těmi cca 30 blbci, co to udělali. Vždyť je úplně jasné, co bude následovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rok byl od tebe klid a zas tu filozofuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi k blití z lidí co se zříkají zodpovědnosti a tvrdí, že za to jak se chovají, může někdo jiný.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

No tak vytrhejte pár sedaček, chovejte se jako opice, když to jinak neumíte

Reagovat
smazaný uživatel

Jj zase z nich ta zla media udelaji zvirata a oni za nic nemuzou

Reagovat
db18

Preventivní opatření při prodeji lístků se vyplatila.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Jj svalujme vypatlanost fanousku na preventivni opatreni.

Reagovat
db18

Což jsem přesně udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

žádná opatření, alespoň na místě nebyla... kolega si řekl o dva lístky a dostal je bez obstrukcí a dokladů

Reagovat
centos

Ale teď ten securiťák bez fyzičky pobavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ten ze sekuritky, jak se schoval za fízla a stříkal slzákem, mrdka

Reagovat
frankiefcb

A to je přesně to, co by se nestalo, kdyby se rychle těm 20 dementům, co tma lomocovali s plotem a házeli sedačky domluvilo. Teď to tam policie bude latat a Nova si mnout ruce. Prostě zbytečně. Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zase za to můžou pořadatelé, policie a Pelta A přitom jim stačilo domluvit normálně. Poslat tam psycholožku s pěkným topíkem a kluci rozumní by si uvědomili, že se nechovají slušně, sundali by ty kukly a šli podpořit svůj tým skandováním

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavně že skandují Šafarčíku táhni z Baníku

Táhněte Vy z Baníku. Tohle je zbytečné a ostuda.

a největší hrdinové - tričkem zakrýt obličej a dělat bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je piča!

Reagovat
iamek

Snad dalsi zapasy to stado opic nedoatane ani listecek. Banda vymrdancu co uz ve 12 na hlavaku byli na mol. Ostuda Baniku.

Reagovat
frankiefcb

Hele domnívám se, že to zase není v pořáku svalovat na všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

proč se Škoda nechá tak kokotsky vyprovokovat

Reagovat
Kang & Kodos

Baník už 10 minut nepustil Zlín za půlku

Reagovat
Coutinho10

a to jeste hrajou v 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

no není dobře že tyhle opice bojkotují domácí zápasy

Reagovat
HorajzmAmmann

většina z nich beztak domácí zápasy Katowic navštěvuje ...

Reagovat
kalla

5 minut se už mohlo hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Proč už se nehraje? Však fans se na hřiště nedostanou

Reagovat
Liquid

Ve Zínu se nehraje, zase Moravská ostuda....

Reagovat
Whitemedia

*Ostravská

Reagovat
smazaný uživatel

Ne mohli jsme mít všechny 3 body... ale Škoda je takový pičus, že se budeme bát i o ten jeden

Reagovat
stas87

Co presne tych ludi vyprovokovalo?Zatial som objavil len toto:

https://twitter.com/David_Simon92/status/632591162776395776/photo/1

Reagovat
PavlíčeQ

Nejdřív redka a pak golman Zlína.

Reagovat
db18

Holý chytil balon, hráč Baníku přes něj přepadl a když se Holý zvedal, tak na něm pořád visel, brankář ho ze sebe sundal a fanoušci Baníku ho začali zastrašovat a lomcovat plotem - ten se ale vytrhl... (na plochu ale přitom nikdo z fanoušků neběžel...)

Reagovat
stas87

A kvoli tomu vyvadzaju?Jeden z dovod,preco nechcem pozerat cesku ligu.

Reagovat
db18

Tak to hučení na protihráče k tomu patří... a kdyby ten plot nepodlehl, tak to ani nikoho nezajímá, přitom tam securitka mohla být už předtím a řešit to... (v Plzni je stříkají hasičákem, což je teda taky hnus...)

Reagovat
patas92

"kdyby ten plot nepodlehl"

Reagovat
Blasphemer

Říkal si o to. Celou dobu tam na ně provokativně čuměl.

Reagovat
db18

Tak ale, tohle je plot k ničemu...

Reagovat
Whitemedia

proti fanouškům Baníku ano

Reagovat
db18

Tak Slovan měl taky na hovno plot, a mimo ACS byl pokutován právě i Slovan... to sundání plotu trvalo tak minutu, dvě... a podle toho, že nikdo neběžel na plochu je jasné, že vyvrácení asi nebylo úplně v plánu. (to házení sedaček už je věc jiná...)

Reagovat
patas92

Nj, já myslel, že v civilizovaném světě ty ploty mají hlavně dělící funkci... měl by být 10 metrů vysoký, ocelový a ještě nejlíp pod proudem.

Reagovat
db18

Když píšeš o civilizovaném světe... tak tam by žádný plot nebyl potřeba, nemyslíš?

Reagovat
patas92

Právě proto bych se to snažil řešit jinak než bytelnějším plotem

Reagovat
db18

Prostě já si myslím, že chtěli jen znervóznit Holého, a plot vylomili omylem... (píšu ale jen k situaci s plotem...)

Reagovat
frankiefcb

no to si nemyslím. Na několika výjezdech jsem byl a vždycky se tam najde skupinka podnapilejších "zlobivců", co jak se něčeho chytnou a nepustí. Prostě zbytečné, jsme z toho dost rozladěný a docela mě to mrzí za tn zbytek fans, kteří vážili cestu, a který bude házen do jednoho pytle s těmito.

Reagovat
smazaný uživatel

Omylem? Opravdu?

Reagovat
stas87

Nemali by tie ploty vydrzat viacej? :)))

Reagovat
db18

Určitě měl.

Reagovat
stas87

Aj to je jedna z veci,na co by mal zväz pozerat.Ploty a zabrany kvoli rozbesnenemu davu.Zatlacit na kluby aby do toho investovali viac peniazi.Zasa to ale robit kvoli jednemu timu v lige je hlupe. :))

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš sledovat 15 jiných týmů. Tohle je v podstatě jen u jednoho Občas ještě u Sparty teda

Reagovat
stas87

Ja pozeram len BL,sem tam Rayo a nasu ligu.Cesku ligu zapnem,ked sa mi tie ostatne nehraju.Aj v Nemecku cas od casu niekto nieco vyvedie...ale v drvivej väcsine sa tam riesi futbal a nie chuligani a vytrznosti.To ze brankar supera zvali hraca predsa nie je dovod robit zle.To mi hlava nebere,ako povedal čáp.

Reagovat
frankiefcb

no to ne, ale je pravda, ež ten brankář si často fanoušků nevšímá. Holý ještě provokativně šel k plotu a něco jim tam říkal. P.S: neomlouvám to chování

Reagovat
stas87

Dobre,chapem nastvanost fanusikov.Riesit to ale tym,ze idem lomcovat s polotom pomoze komu?Tomu hraci,co ho brankar zvalil?K futbalu patri emocie,vymena nazorov,hadka..ale nikdy nie vytrznost.

Reagovat
frankiefcb

Jo já s Tebou souhlasím, jenom dokresluji situaci.

Reagovat
iamek

Pokud kazdi fans zacnou delat bordel, protoze rozhodci rozhodl sporne, tak to asi RIP fotbal.

Reagovat
db18

Reagovat
Whitemedia

Koreš

Reagovat
Alan_Shearer

Cekal jsem, ze Banik po zapase se Spartou a Boleslavi uhraje aspon bod. Neskutecna mizerie, tohle nemuze skoncit jinak nez druhou ligou.

Reagovat
Blasphemer

Baník Letos už musí spadnout.

Reagovat
Whitemedia

Kdyby se sudí nebál dalších výlevů fanoušku, tak by dal druhou červenou

Reagovat
Blasphemer

Mensah měl být už dávno venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni sudí se obecně v SL bojí dávat červený, viz včera Mahmutovič

Reagovat
smazaný uživatel

nebo žlutý. Viz včera 4x Vácha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Pak ho vylijou v Evropě a všichni Sparťani budou zase neskutečně překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, to mě na tom štve nejvíc. A ještě možná dostane další možnost posrat to repre. Kdyby za tyhle fauly chodil správně ven, tak ho snad Vrba už nemůže nominovat

Reagovat
Liquid

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Před zápasem bych jeden bod bral, ale po tom průběhu je to jasná ztráta

Reagovat
Bagr007

jsem na tom úplně stejně, taková škoda (Škoda) ztracenejch bodů...Sigma byla hratelná

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooool Zlíneček

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně, zaslouženě. Hotovo.

Reagovat
Alan_Shearer

To je fakt komedie

Reagovat
PavlíčeQ

V týhle situaci by dal Doležal Břevno

Reagovat
Kang & Kodos

Tři zápasy, tři nuly. Holý

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Grygera celkem pobavil, jak tam s fanatickým výrazem cosi pořvával po rozhodčích. Si ho pamatuju jako takového kliďase

Reagovat
Coutinho10

tak to je slusny KO od Dukly

Reagovat
Tomoro

to tedy .. jen me sere, ze pulhodiny jsem resil jestli vymenit Bednu za Bergera a nechal Bednu ze se bude mit zitra co ohanet zatim se mi fakt vede.. asi jako minule kolo FIllo na tribune

Reagovat
Coutinho10

j to nastve u me skoda, ze tam svoje sance nedal Beauguel, ale ma aspon asistenci snad este neco prida v 2 pulce ten kdo ma Bergra, tak ma slusne naslapnuto

Reagovat
db18

Že ho tam máš... ten má šance na 30 gólů v sezoně, ale nedává to...

Reagovat
Coutinho10

bohuzel ne

Reagovat
Coutinho10

ale Beauguel dostal pasku, tak proto ty body skacou

Reagovat
smazaný uživatel

odejdu od televize 5 minut před koncem poločasu

Reagovat
Coutinho10

tak to si nevychytal no

Reagovat
Wat

Stejně jako Rada.

Reagovat
Spalovač šancí

Berger do repre místo Rosy s Plašilem

Reagovat
Coutinho10

to je skody....ze na to Rada nesahnul

Reagovat
Coutinho10

looooooooool Zlamal

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
frankiefcb

Zlámal, škoda, ež ho nemám ve fantě

Reagovat
Wat

Zlámal! Bohemáci jsou fakt svině

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečnej tým když se netrefí ten duchodce z penalty tak golman

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla včera zahrála jako Spurs, první poločas lahoda, druhej bída s nouzí

Reagovat
db18

To mají od nás.

Reagovat
JarousFCB

Lidí uvědomte si prosím, že ten bordel dělalo max. 50 lidí... Není důvod házet zbylých 95% lidí do jednoho pytle s těmi cypy...

Reagovat
smazaný uživatel

je, když se ti ostatní s nimi nedokáží vypořádat a furt je tolerují

Reagovat
Alan_Shearer

Vitez derby - Slovan Liberec !!!

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste vyhra Jihlavy,Liberec urve aspon bod v Jablonci a mame tu dalsi krasny kolo

Reagovat
db18

Já mam i Jihlavy dilema, na jednu stranu by mně potěšila, ale na druhou bychom šli ještě o pozici dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je oproti sledovani dalsiho krachu Slavie malickost ne?

Reagovat
db18

Před Jihlavu bychom se pak stejně měli dostat rychle.

Reagovat
Alan_Shearer

Udajne probiha jednani Plzne s Antalyasporem ohledne Prochazky

Reagovat
Blasphemer

Tomu se mi nějak nechce věřit, ale pokud je to pravda tak alespoň neposílíme konkurenci a na závěr kariéry si ještě dobře vydělá. Ale samozřejmě nechci ani trochu, aby vůbec odešel.

Reagovat
db18

Tak tak... ale podle mně si chce právě ještě vydělat, a protože nám nevyšla LM, tak nezarobí na bonusech a musí to řešit jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale Baránek, Hubník a Hejda. To vypadá fakt strašidelně...

Reagovat
db18

jednoho stopera se schopnou rozehrávkou by to chtělo, ale zase, kde ho vezmeme

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Co Matějů? I když ten by měl hrát spíš místo Limberského.

Reagovat
db18

Ten byl příšerný i na LB, ten snad na stopera nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byl mnohem lepší než Limberský, a to už se cení když je podle mnohých Limberský stále nejlepší obránce vlize

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem lepsi nebyl, nebyl ani lepsi. Ale bude.

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

urbis a mladý fotbalisti no

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš kritizoval Limberského, který v posledních zápasech byl sktuečně příšerný. Matějů se ten jediný zápas v Plzni skutečně zrovna moc nepovedl. Ale to celému týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi narážíš na tu diskuzi o Spartě, ale tam je to spíš "posily" vs odchovanci. Ale tam myslím skutečně odchovance, né "hráče ve výchově". Však on Skalák a spol. už nejsou žádní mladíci.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevím, co je k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to nevadi, at jde, jeho vykony byly jak na houpacce a mame dva mlady stopery.

Reagovat
db18

Mladý, ale rozehrávku mají jak Vácha...

Reagovat
Rarášek

My vám necháme Poloma určitě, třeba i s Brabcem v balíku

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě Ládíka se zbavte a máte to komplet

Reagovat
smazaný uživatel

Lada nas bude trenovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo vlastně

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Baranek se snazi, obcas nejakej dlouhej balon da. To se nauci.

Reagovat
db18

No jo, ale přihrávka po zemi je mizerná... teď když ho nechali jít proti Teplicím samotného na půlku soupeře, tak chudák nevěděl, co má s tím balonem dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic divnyho, ve 20 letech. Vyhraje se. Prochazka to taky neumel, do nejakych 27.

Reagovat
db18

Ale do tý doby by to někoho chtělo, zrovna teď, když i v záloze je na všechno sám Hořava.

Reagovat
Uwe háže buly

počkáte 7 let

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Procházku paráda - lepší prachy, lepší liga, moře, teplo...

Reagovat
smazaný uživatel

další, co si řekl o "lepší" angažmá tragickými výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jenom když ty prachy fakt dostane

Reagovat
db18

spekulace: Koubka má nahradit dvojice Krejčí, Horváth

Reagovat
PavlíčeQ

Láďa Krejčí by byl fajn

Reagovat
db18
Reagovat
PavlíčeQ

tohle mě pobavilo:

Upozornění na obsah

Toto video může být pro některé uživatele nevhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je dobře, nebo snad špatně?

Reagovat
db18

Koubka nemám rád, takže za mně dobře, Krejčí dostane konečně šanci, na něj budu zvědavý (i když hlavní slovo asi bude mít Horvi, ale to snad zatím ještě ne ). Přítomnost Horvátha v kabině ale určitě bude plus.

Reagovat
vinetou

Tak jestli bude trénovat Horvi tak to může Kovařík jít do toho Turecka s Procházkou, protože to už si nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Jinak se mi to ale moc nelíbí, připomíná mi to ten paskvil co loni předvedl Liberec s Csaplárem a Kotrbou

Reagovat
db18

Reagovat
vinetou

Když Horvi hrál tak spolu měli Řepka - Pamič typ vztahu, pamatuju si že na zápase v Lyonu mikrofony zachytily i pár dost nevybíravých nadávek co Horvi poslal jeho směrem

Reagovat
db18

Reagovat
sosna

Historicky nejlepší střelec slovenské ligy u nás za 4 kola ani jednou netrefil branku.

Reagovat
smazaný uživatel

On snad čekal někdo něco jiného? Hlavně že Chorý sedí a spousta dalších ofenzivních talentů olomouce se do Ačka ani nedostane.

Reagovat
sosna

Nejvíc mě sere, že ten kripl hraje místo Ordoše, kterej vloni odehrál všechno ve FNL, dal 11 fíků, měl velkej podíl na návratu do ligy a teď sedí, protože přišla tahle "posila". Je vidět jak se to na něm podepsalo, co včera spálil bylo neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ordoš je prý na odchodu. Ale i tak je tam dost hráčů, co by zahrála líp než Halenár.

Reagovat
sosna

To jsem zvědav kam půjde, když teď vůbec nehraje. V zimě mu končí smlouva a pustí ho zadara do nějaké prdele jak Zlámala nebo Rossiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to půjde smýt

Reagovat
F.Torres

dal bych mu zaplatit myčku

Reagovat
monty25

Škoda ve Fanlize

Reagovat
vinetou

Když Horvi hrál tak spolu měli Řepka - Pamič typ vztahu, pamatuju si že na zápase v Lyonu mikrofony zachytily i pár dost nevybíravých nadávek co Horvi poslal jeho směrem

Reagovat
vinetou

Reagovat
F.Torres

Joo, tak snad konečně to bude za 3 body, hrr na ně!

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně hrajem. Dívam se na Bulharskym streamu a je to sranda :D a ten fotbal co prevdadime,to se neda srovnat s vykonem z minuleho kola. Jestli takhle budem pokracovat,dame jim buro.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta Slávka dneska? Jim někdo zapomněl říct, že letos sestupují?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na něj zvědavej.

Reagovat
Blasphemer

No. Tohle je hodně odvážnej tah, ale že se to místečko připravovalo pro Horvátha bylo jasný už delší dobu. Jenom jsem to nečekal tak brzo.

Reagovat
Sosi

Wtf? Si aspoň mohli odpustit ty kecy před sezonou.

Reagovat
Hokaido

kdo to je ?

Reagovat
db18

Plzeňský Jílek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek odvolán!

Reagovat
Banikovec7

Rezek

Reagovat
smazaný uživatel

udělal to hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu nedávno kritizoval Hrubého? Koukám na Slávii a hraje docela slušně...

Reagovat
monty25

Škoda Jsem ho měl dát jako kapitána...

Reagovat
smazaný uživatel

Koupím Karavajeva, nastoupí Romera U mě letos fanliga totální propadák

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

super, ale místo Nováka. To mi moc nepomůže

Reagovat
db18

Přijdeš o 2 body...

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Koubek OUT

Reagovat
San Iker

Horváth

Reagovat
F.Torres

Škoda a jeho druhý gol Prostě nejlepší útočník ligy

Reagovat
Sosi

Je někde stream na O2 Sport, nebo se chytne jen přenos z blesku?

Reagovat
monty25

Mám Folprechta ve Fanlize (bez střídání) a on není ani na střídačce...

Tak snad se aspoň vydaří zápas Bartošákovi, Wágnerovi a Gregušovi. Benešovi nemusí, protože Mikula mi udělal už docela dost bodů (ale měl jsem dát radši Deliho).

Reagovat
vinetou

Mingazov

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo free stream na Jablonec?

Reagovat
REPLIKATOR

Tipsport

Reagovat
mario23
Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

By mi nikdy nenapadlo, že někdy budu koukat na českou ligu v malym okýnku přes stream s Jugoslávským komentářem.

Reagovat
djwenca

proč nekoukáš na Tipsportu?

Reagovat
smazaný uživatel

To stojí peníze.

Reagovat
djwenca

stačí ti vsadit 30 kč na hodně dlouhou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
db18

Je to v malém okýnku a bez komentáře.

Reagovat
djwenca

s komentářem

Reagovat
db18

Aha, tak to jsem ho při utkání Sparta - Baník přeslechl.

Reagovat
db18

...teď mi ale taky nejde (i když, nebylo to tak, že komentář šel jen z levého sluchátka? )

Reagovat
djwenca

jde to normálně

Reagovat
db18

tak to bude asi tim, že mi jde jen pravý reproduktor...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Tak jsem to měl v minulé sezoně, že mi zvuk šel v obou, ale komentář jen z jednoho - a když jsem povytáhl jacka, tak šel jen zvuk z tribun

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Malý okýnko se dá zvětšit v prohlížeči ctrl a +++

Reagovat
REPLIKATOR

Nechápu proč tam nedal Delarge místo průměrnýho Kerbra a Shalu místo Soungoleho

Reagovat
mario23

Asi je šetří na EL.

Reagovat
Rarášek

Hnaníček, Bartošák góly

Reagovat
db18

Bednář góly!

Reagovat
Rarášek

Stačilmi Rezek

Reagovat
db18

Asi špatný notičky.

Reagovat
vrabejka

Slovackoooo!!! Paradni obrat Udržet!!

Reagovat
vrabejka

Je to tam!! 3.místo!!

Reagovat
monty25

Havlík aspoň asistence

Reagovat
REPLIKATOR

Luckassen

Reagovat
REPLIKATOR

Luckassen

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí zas úřaduje. Gregušova prasárna nic, oba stopeři žlutý karty za nic... Pelta ven!

Reagovat
božský John

Reagovat
božský John

Tecem s libercem, achjo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
REPLIKATOR

Kerbr je strašně slabý hráč

Reagovat
Alan_Shearer

Minulej zapas hral dobre .. jeste bych ho nezatracoval, ale Delarge je samozrejme lepsi. A verim, ze i Sykora bude lepsi.

Reagovat
vrabejka

Snad se nám v zimě vrátí

Reagovat
REPLIKATOR

Nechutný výkon rozhodčího

Reagovat
diskoschlampe

Ty vole, koukám 10 minut a kurva, co je to za rozhodčího?

Reagovat
REPLIKATOR

Střídej toho tragickýho Kerbra

Reagovat
REPLIKATOR

Pelta fuj

Reagovat
božský John

Mireik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

On vystřídá Luckassena

Reagovat
božský John

Reagovat
FCSL

Je po zranění, nemá kondici

Reagovat
Alan_Shearer

Travnik krajni zaloznik?

Reagovat
db18

Jabko gól sakra (a pak jeden od Bakoše)

Reagovat
monty25

Jablonečáci se opičí po Bohemce tím pokřikem na brankáře? ("Posero posranej...")

Reagovat
vinetou

Rabušic

Reagovat
REPLIKATOR

Vágner A rozhodčí není normální

Reagovat
diskoschlampe

Píčo, takovej šlapák a Vágner se ještě vzteká

Reagovat
db18

Beneš

Reagovat
db18

...jaj, já mam over a ne "oba-gól"

Reagovat
Greny

Sudí trošku tlačí Jablonec .. Wágner klidně červená

Reagovat
monty25

Beneše mám jako žolíka za Mikulu. Škoda, že jsem to střídání neudělal jinak...

Reagovat
vrabejka

Jablonec pomáhá Moravě

Reagovat
REPLIKATOR

Fauly 8 - 23 Nechutná tlačenka od rozhodčího. Ve druhým poločase snad pískal fauly jenom nám.

Reagovat
diskoschlampe

Ty vole, ty máš nějakejý rychlejší internety, ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Tak určitě

Reagovat
PavlíčeQ

lol po 5 minutách ste měli už asi 5 faulů za prohraný souboje a pak ste všude dojíždeli do souboje pozdě a divíš, že máte 23

Reagovat
Greny

Jako rozhodčí zkušeně oba stopeři plus Sackey do poločasu se žlutou, penalta pro Liberec jasná. Wagner trefí Koubka ještě si stěžuje a úplně bez karty odejde

Reagovat
PavlíčeQ

Karty naprosto v pořádku. Pokorný dojel Wágnera po odehrání míče a ten Hovorka kdyby ho nesestřelil, tak běží sám na bránu

Reagovat
diskoschlampe

Fauly 8 - 23 lol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele