Synot liga - preview 3. kola

07.08.2015, 08:43, aktualizováno 10.08.2015, 08:33
Previews
Dva úspěšní zástupci v Evropské lize se postarají o dohrávky třetího kola české nejvyšší soutěže. Liberci úvod sezony vyšel a pokud porazí Duklu, dotáhne se na vedoucí Spartu. Ve stejné pozici je i Jablonec, který cestuje do Jihlavy...
Slovan Liberec - Dukla Praha  (pondělí 19:00)
I v pondělí se půjde na českou nejvyšší soutěž. Na programu jsou hned dvě dohrávky třetího kola Synot ligy. Jednou z nich je duel mezi Libercem a Duklou. Po dvou odehraných zápasech jsou na tom lépe Severočeši se čtyřmi body, to jejich soupeř má o bod méně.

Liberečtí zvládli odvetu 3. předkola Evropské ligy, když i na izraelské půdě Kirjatu Šmona vyhráli 3:0. Z 5 soutěžních zápasů prohráli pouze jednou a to v Superpoháru s Plzní. Pro Trpišovského svěřence je to povedený start do nové ligové sezony. Vítěznou náladu by si chtěli udržet i v pondělí proti pražské Dukle. "Duklu znám dobře už čtyři pět let. Je to kombinačně vyspělé mužstvo a její fotbal se blíží tomu, jakého bych chtěl časem dosáhnout i tady v Liberci. Čeká nás tým, který je dlouho pohromadě a dobře doplňovaný. Největší síla Dukly tkví právě v sehranosti a v kombinaci po zemi, čímž se dokázala vyrovnat Plzni a někdy ji i předčit. Dukle se v Liberci obvykle dařilo, takže doufám, že to teď zlomíme," přeje si trenér domácích Jindřich Trpišovský.

Dukla získala v uplynulém kole skalp českého mistra poté, co doma vyhrála nad Plzní 1:0. Na tento triumf by ráda navázala v Liberci, s nímž prohrála pouze jednou z posledních pěti ligových vzájemných měření sil. "Liberec vidím jako těžkého a momentálně sebevědomého soupeře. Má za sebou vydařený start do ligy i evropských pohárů a poslední výsledek v Izraeli určitě přidá na sebevědomí. Liberec je zkušené, komplexní a ofenzivně laděné mužstvo, které v minulých sezonách úspěšně působilo v pohárech. Navíc po letních změnách v kádru se zvedla jeho kvalita. S novým trenérem přišli noví hráči, sice převážně z druhé ligy, ale všichni v utkáních prokazují velkou motivaci se prosadit," řekl kouč hostí Luboš Kozel.

V sestavě domácích se neobjeví pětice zraněných O. Kolář, Hroššo, Obročník, Sýkora a Karišik a nemocný Soungole. To v hostujícím táboru nejsou hlášeny žádné absence.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
T. Koubek - Coufal, Hovorka, Švejdík, Bartošák - Pavelka, Folprecht - Delarge, Shala, Šural - Bakoš.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Jurendič, Jeřábek, Štetina, Vrzal (Matěj Hanousek)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.50 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - FK Jablonec  (pondělí 19:00)
Ve druhé pondělní dohrávce třetího kola české nejvyšší soutěže se představí týmy Jablonce a Jihlavy. Po dvou odehraných zápasech jsou na tom lépe Severočeši se čtyřmi body. To hráči Vysočiny mají pouze jeden.

Jihlava zahájila svou ligovou misi doma cennou bezbrankovou remízou s pražskou Spartou. Jenže na to nedokázala navázat během dalšího ligového víkendu, kdy ve Zlíně prohrála 0:1. Ve druhém domácím vystoupení přivítá opět silného soka. "Jablonec představuje velmi silného protivníka, který své kvality prokázal v Evropské lize postupem přes silnou Kodaň. V posledním ligovém kole proti Bohemians naopak nepodal optimální výkon. Proto bude hodně záležet na tom, jak se náš soupeř vyrovná s náročným programem posledních dnů. Před námi stojí úkol napravit špatný výkon z minulého kola ve Zlíně, kde nám hlavně chyběla agresivita a bojovnost. To, co zatím předvádíme, na úspěchy nestačí," posteskl si kouč domácích Luděk Klusáček, jenž bude postrádat zraněného Šourka.

Jablonec v uplynulém kole nevyužil příležitosti být společně se zlínským nováčkem v čele tabulky. Doma totiž nezvládl roli favorita a s Bohemians pouze remizoval 2:2. Svou chuť si však spravil ve třetím předkole Evropské ligy. Navzdory prvnímu zápasu, kdy doma prohrál s Kodaní 0:1, díky výsledku 3:2 na hřišti soupeře nakonec postoupil dále. Nyní se však musí koncentrovat na tuzemskou soutěž, kde má co napravovat. "Musíme přepnout zpět na ligové zápasy a na Jihlavu. Ta má zatím jen bod ze zápasu se silnou Spartou. Právě to jsou duely, které jí vyhovují. Brání, jsou houževnatí, hrají z bloku a na rychlý protiútok. Musíme se na ten zápas dobře připravit, překonat ten blok a vstřelit nějaké branky. Rádi bychom ztracené body doma s Bohemians získali už v Jihlavě. Chceme hrát bez chyb vzadu a potvrdit naši ofenzivní sílu, kterou určitě máme. Pak utkání dokážeme dovést do vítězného konce," pronesl asistent trenéra Severočechů Jiří Chytrý, jehož výběr by měl nastoupit v kompletním složení.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Tlustý, Kryštůfek, J. Krejčí, Mišůn - Marek, Jánoš - Kukol, Jungr, Batioja - Mešanovič.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Romera, Pernica, Beneš, Novák - Hübschman, Greguš - Masopust, Pospíšil, Crnkič - Wágner.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.30 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko  (neděle 18:00)
Ligová neděle bude patřit především dvěma vyřazeným klubům z 3. předkola Ligy mistrů. Prvním z nich je český mistr z Plzně. Ten doma přivítá Slovácko. Obě mužstva mají po dvou kolech po třech bodech.

Plzeňští v domácí odvetě předkola Ligy mistrů doslova selhali, když nedokázali uhájit výsledek 2:1 z prvního zápasu venku. Doma totiž podlehli Maccabimu Tel Aviv 0:2, což znamenalo pro českého zástupce vyřazení, ale bude moci ještě zabojovat v Evropské lize. Ani v tuzemské ligové soutěži nemohou být Koubkovi svěřenci spokojeni, když v předchozím kole podlehli Dukle 0:1. Tuto porážku budou chtít odčinit doma proti Slovácku, s nímž neprohráli v rámci ligy 14krát v řadě. "Prožíváme velké zklamání, ze kterého se potřebujeme dostat. V naší situaci to bude zápas, který nás může dostat do standardní polohy. Proto bude hodně důležitý. Čeká nás náročný soupeř, který byl schopen dát čtyři góly Dukle. My můžeme zaznamenat restart a mám z týmu pocit, že to bude v pořádku," řekl trenér domácích Miroslav Koubek, jenž bude postrádat zraněného Pilaře a rekonvalescenta Řezníka.

Slovácko nedokázalo ve druhém kole potvrdit vítězný vstup do ligy, když prohrálo v Teplicích 0:2. Nyní nastoupí proti svému neoblíbenému soupeřovi, kterého v lize naposledy porazilo v roce 2006. "Nejsme hned v úvodu ligy ve snadné situaci. Čeká nás po prohře v Teplicích druhý venkovní zápas za sebou v konstelaci, že se našemu soupeři v předcházejícím kole nedařilo. Plzeň za sebou nemá šťastný týden. Po ligové prohře s Duklou přišla i domácí porážka s Maccabi Tel Aviv. O to větší bude nyní touha plzeňských hráčů uspět. V posledním ligovém utkání v Teplicích mě náš výkon zklamal. Neporadili jsme si s celoplošným presinkem soupeře. Zaměřili jsme se v týdnu na odstranění chyb. Uspět na půdě mistra můžeme pouze zodpovědným výkonem všech hráčů," prohlásil kouč hostí Svatopluk Habanec. Ten se bude muset obejít bez čtveřice zraněných Břečka, Kuncl, Kalouda a Šimko.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, R. Hubník, Procházka, Limberský - Vaněk, Hořava - Kopic, D. Kolář, Vůch - Holenda.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Chvátal, T. Rada, Košút, Reinberk - Šumulikoski - Diviš, Valenta, Havlík, Civič - Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Fastav Zlín  (neděle 19:15)
Druhým vyřazeným českým týmem v předkole Ligy mistrů je úřadující ligový vicemistr ze Sparty. Ten si bude v neděli chtít doma spravit chuť proti nováčkovi ze Zlína, který překvapivě vévodí tabulce.

Sparťané si do domácí odvety v předkole Ligy mistrů přivezli nadějný výsledek 2:2 a ani skvělý start do druhého zápasu, kdy vedli 2:0, nestačil na postup do závěrečného předkola. Nakonec podlehli CSKA Moskva 2:3 a budou se muset spokojit s účastí v posledním předkole Evropské ligy. Nyní však musejí zkoncentrovat své síly na šlágr 3. kola Synot ligy s aktuálním lídrem tabulky. "Zklamání z vyřazení s CSKA Moskva v nás je, ale už od druhého dne se koncentrujeme na Zlín. Soupeř je určitě v euforii, ani sami nečekali, že budou na prvním místě. Ale jejich poctivý výkon a fotbal, který hrají, je posunul na první příčku. Důsledně se na ně připravujeme a chceme zápas zvládnout," prohlásil trenér domácích Zdeněk Ščasný, jehož svěřenci mají po dvou kolech čtyři body.

Fotbalový Zlín je již jediným týmem, který po dvou zápasech neztratil ani jeden bod. Na první místo mu stačily pouhé dva góly. A navíc je to historicky nejlepší vstup nováčka do nejvyšší soutěže. Své vedoucí postavení bude hájit tentokrát na pražské Letné. "Zápas na Spartě bude velkou prověrkou našich kvalit. Jet na Spartu se šesti body byl náš malý sen. Do každého zápasu jdeme s tím, že chceme zvítězit a celý ho odběhat. I když je Sparta favoritem, tak se pokusíme ji nepřipustit k její hře," řekl zlínský lodivod Bohumil Páník. Ten se bude muset obejít bez brankáře Tomáše Holého, který za svá záda nepustil žádný míč. Nenastoupí kvůli dohodě klubů, do města obuvi totiž právě přišel ze Sparty.

V domácím táboře hlásí pouze otazník nad startem Breznanika. To hosté budou postrádat kromě zmiňovaného Holého nadále zraněného Bartolomeua.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Mareček, Holek, Hybš - Steinhöfer, Hušbauer, Matějovský, Dočkal, Frýdek - Lafata, Fatai.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
S. Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Matějov - Kopečný, Holík, Janíček, Koreš - Železník, Poznar.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.13 - 7.50 - 23.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - FK Teplice  (sobota 17:00)
V horní polovině tabulky se po startu sezóny drží oba kluby, které budou o druhé vítězství bojovat v Příbrami. Domácí hostí Teplice, které se poprvé vydají na hřiště soupeře.

Příbram nejprve nezvládla přestřelku se silným Jabloncem, aby pak vybojovala tři body v samém závěru na půdě nováčka z Olomouce. Nyní nastoupí proti Teplicím, na které se borcům od Litavky ale vůbec nedaří. Z posledních dvaceti utkání dokázali žlutomodré porazit jen dvakrát. V poslední sezóně skončily oba zápasy remízou. Příbram jde v posledních letech herně i výsledkově nahoru a především z domácího hřiště se snaží budovat nedobytnou tvrz. Příbram doma z posledních dvanácti ligových utkání prohrála právě jen to předchozí s Jabloncem. Proti svému dřívějšímu týmu nastoupí Rezek. Domácí mají na marodce Boháče, nejistý start je u Divíška a Suchana.

"Teplice mají velmi dobrý tým a v této sezoně budou mít velké ambice. Respektujeme jejich kvalitu, ale věříme si. Když do utkání půjdeme s pokorou a zopakujeme týmový výkon, tak zápas zvládneme," uvedl Pavel Tobiáš.

Teplice ještě neprohrály, oba zápasy však odehrály doma a k úplné spokojenosti rozhodně chybí nezvládnutá koncovka s Olomoucí, která znamenala ztrátu dvou bodů. V dalším utkání si již Teplice poradily se Slováckem. Nejlepším střelcem hostů je aktuálně dvougólový Fillo, který se trefil v obou domácích zápasech. Hosté nastoupí v kompletním složení. Za Příbram hrávali Fillo, Táborský a brankář Slavík, působil zde i trenér Vavruška, který se na stadionu U Litavky dokonce ženil.

"Příbram je doma hrozně silná, mají velmi dobré mužstvo. Za poslední dobu složili opravdu silný tým. Je to pro mě trošku sváteční místo, na druhou stranu je lepší hrát fotbal na takovém svátečním místě než třeba v kostele, tam bychom toho moc neodehráli," směje se teplický trenér.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Sus, Hájovský, Zápotočný, Končal - Hnaníček, Krameš - Pilík, Rezek, Štípek - Bednář
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Dressler, Lüftner, D. Jablonský, Krob - Breite, Ljevakovič - Vondrášek, Vachoušek, Fillo - Potočný
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc  (sobota 17:00)
Na první vítězství v novém ročníku stále čekají týmy Bohemians i Sigmy Olomouc, které se proti sobě postaví v sobotu v Ďolíčku. Jediný bod ze dvou utkání není dobrým startem a v případě další ztráty by mohla nervozita v jednom či druhém klubu ještě více stoupnout.

Bohemians nezvládli domácí premiéru, ve které padli s nováčkem ze Zlína. Své publikum tak musí potěšit vítězstvím s druhou staronovou tváří nejvyšší soutěže. Na Sigmu se jim ale v poslední době nedaří. Poslední tři ligové duely prohráli Klokani při skóre 1:8, a to i v předposlední sezóně, kdy Olomouc nakonec stejně sestoupila. Co na hosty vymyslet, bude jistě vědět kouč Pivarník, který stejně jako brankář Zlámal v Olomouci působil. To obránce Škerle zde ze Sigmy hostuje a podle dohody klubů nemůže nastoupit. Kromě něj nebudou hrát ani rekonvalescenti Krch a Cseh, otazník visí nad Šírlem.

"Rozhodně nechci brát utkání do osobní roviny. Jedna věc je zápas doma a druhá utkání venku, v Ďolíčku jsme hráli proti nováčkovi, venku nás čekal silný soupeř. I taktika je poté trochu změněná, věřím, že se zlepšujeme a jsme na vzestupné vlně. Sigmu jako nováčka neberu, kádr je ligový a přišli další hotoví hráči. Náhrady za Škerleho tam máme, takže věřím, že se nám podaří ho adekvátně zastoupit. Navíc obrovským pozitivem je, že máme více variant v útoku," říká trenér Pivarník.

Sigma dle očekávání ve druhé lize příliš dlouho nechladla. Famózní jízdou si rychle vybojovala návrat do nejvyšší soutěže, kde pochopitelně chce navázat na lepší časy a stát se jejím tradičním účastníkem myslícím někdy i na poháry. Letos to však ještě nebude. Start do sezóny Hanákům příliš nevyšel, přestože vybojovaný bod v Teplicích v posledních vteřinách naladil tým pozitivně. Domácí premiéra proti Příbrami představovala naopak zkrat v posledních minutách a tyto ztracené body Sigma potřebuje získat venku. Hosté se budou muset obejít bez zraněného tria Bystroň, Cana, Moulis.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Pauschek, Gajič, Šmíd, Šírl (Havel) - Bartek, Jindřišek, Jirásek, Čížek, Acosta - Akulinin
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hála, Rajnoch, Šindelář, Vepřek - Navrátil, Houska, Plšek, Petr - Halenár, Vašíček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav  (sobota 20:15)
Poprvé proti svému mateřskému klubu může nastoupit Milan Baroš. Tato očekávaná událost je hlavním motivem utkání ve Vítkovicích, kde domácí ve snaze získat první body do tabulky přivítají Mladou Boleslav.

Rozprodaný Baník výsledkově naplňuje předsezónní očekávání a jako jediný zatím nezískal ani bod. Nutno dodat, že v tabulce pravdy je také na nule, protože obě utkání odehrál na hřišti soupeře. Herně navíc díky bojovnému duchu sahal po bodech, o které přišel v Brně i na Letné až v závěrečných minutách. Před domácím publikem, přestože ne na tradičních Bazalech, tak ostravský tým může potvrdit relativně dobrou formu a favorita ze středních Čech o body obrat. Domácí nastoupí bez potrestaného Šichora a zraněných Sukupa a Celby. Za oslabení se dá považovat také absence aktivní podpory ultras, kteří pokračují v bojkotu z minulé sezony.

"Poučení je pro nás jasné, musíme se koncentrovat po celých devadesát minut utkání, což nám v Brně i na Spartě chybělo. Toho se budeme chtít vyvarovat. Vždycky čekám, že podáme stejně dobrý výkon jako po většinu utkání na Spartě. Samozřejmě, že nyní už chceme, aby to bylo i s výsledkovým a bodovým efektem. Je to první domácí utkání, které hrajeme ve Vítkovicích. Začíná nám tím nová kapitola, nová éra. Stejně jako fanoušci si přeji, abychom nový stadion pokřtili úspěšným výsledkem," řekl trenér domácích Korytář.

Mladá Boleslav se po zpackané Evropě a čtyřgólovém přídělu v Liberci dokázala oklepat a v dalším kole doma přehrála brněnskou Zbrojovku. V obou ligových utkáních naskočil jako střídající hráč do rozehraného utkání Milan Baroš, který by se v Ostravě poprvé mohl představit jako host. Za Baník hrávali také Bartl a Magera. Z posledních dvanácti vzájemných utkání vyhrál hostující celek jen jednou. Hosté nastoupí bez zraněných Hůlky a Kysely.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Kouřil, Kaša, Holzer - Ježdík, Mensah - Engelmann, Kukec, Mondek - Narh
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Bartl, Kúdela, Šisler, Bořil - Malpon, J. Rada - Zahustel, Čermák, Skalák - Magera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.75 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - Slavia Praha  (pátek 20:15)
Brno a Slavia se loni pohybovaly nad hranicí sestupu a pozice ve druhé polovině ligové tabulky jim patří rovněž po úvodních dvou kolech nové sezony. Před páteční předehrávkou třetího kola na tom je o dva body lépe Zbrojovka...

Pražané zatím absolvovali s pohárovými zástupci a po prohře v Plzni se doma rozešli smírně s Libercem. Remíza 2:2 nebyla k zahození vzhledem k průběhu druhé půle, Sešívaní v ní totiž byli horším týmem, sami se nedostali k zakončení a naopak přežili několik příležitostí Slovanu.

Slavii se navíc na Brno nedaří, prohrála s ním poslední tři ligové zápasy. "Statistika je jasná, ale to mužstvo se trochu změnilo, takže by nás minulost určitě neměla nijak zatěžovat. Musím říct, že Brno hraje doma dobře, neprohrává, ale my jsme si vědomi toho, že musíme bodovat, a já bych tam chtěl bodovat naplno. Víme, že nás čeká těžký soupeř, který má výborného hráče ve středu pole Zavadila, jenž výborně režíruje celou hru. My se na to musíme připravit a být koncentrovaní plných 90 minut. Kenija ještě k dispozici nebude, Latka trénoval celý týden normálně a věřím, že je stoprocentně v pořádku," říká trenér Dušan Uhrin mladší.

Brno v závěru přípravy nedávalo góly a po výhře nad Ostravou si tyto pocity připomnělo v Mladé Boleslavi (0:2). Ta byla herně jasně lepším týmem a o tři body se musela strachovat prakticky až do konce jen vinou horší koncovky.

"Nelíbil se mi přístup, nasazení a malá aktivita našich hráčů v posledním zápase v Mladé Boleslavi. Proti Slavii se musíme vrátit k tomu, co se nám dařilo s Baníkem. To znamená k důrazné hře, snaze nenechat soupeři volný prostor a nepouštět jej pokud možno vůbec k našemu pokutovému území. Pozornost budeme věnovat střelecky produktivnímu Milanu Škodovi. Počítám, že se do sestavy Slavie vrátí i zkušený organizátor defenzivy Latka. Rozhodně nemůžeme spoléhat na to, že jsme v posledních čtyřech zápasech Slavii třikrát porazili a jednou remizovali. K minulosti je zbytečné se vracet. Chceme uspět i tentokrát, k tomu se potřebujeme prosadit vlastní vůlí a kvalitou," ví kouč Zbrojovky Václav Kotal.

Slavii tedy bude chybět Kenija a jedna absence je hlášena rovněž na domácí straně, vinou zranění do duelu nezasáhne Schuster.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - R. Buchta, P. Buchta, Košťál, Keresteš - Vávra, Zavadil, Zoubele, Malík, Michal Škoda - Řezníček.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Švec, Deli, Latka, T. Jablonský - R. Hrubý, Souček - Mikula, Piták, Zmrhal - Milan Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.25 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Fastav Zlín22002:06
2.Slovan Liberec21106:44
3.FK Teplice21104:24
4.Sparta Praha21103:14
5.FK Jablonec21105:44
6.1. FK Příbram21015:43
7.Dukla Praha21014:43
 FK Mladá Boleslav21014:43
9.Viktoria Plzeň21012:23
10.1. FC Slovácko21014:53
11.Zbrojovka Brno21012:33
12.Slavia Praha20113:41
13.Bohemians Praha 190520112:31
14.Vysočina Jihlava20110:11
15.Sigma Olomouc20113:51
16.Baník Ostrava20022:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (817)

Přidat komentář
pedro-pedro

Tak jsem viděl ty předskupiny, ze kterých budou losovat soupeře českým klubům v EL a řekl bych, že to není zlé

Reagovat
frankiefcb

No snad Jabko schytá Paok

Reagovat
pedro-pedro

Proč PAOK ? Já bych řekl, že blbější soupeř tam není? To jim tak nepřeješ?

Reagovat
frankiefcb

heh jasně Ajax, ASSE, Lutych jsou určitě hratelnější že Ŕekové se trápili už s Trnavou

Reagovat
pedro-pedro

Ajax je marnej věř mi, Lutych se trápil i s tím železničarem (PAOK odehrál první zápas 88 minut o 10 a v druhým zápase hrýli 30 minut o 10). YBB jasně nejsnažší.

Reagovat
smazaný uživatel

St. Ettiene nejslabší... Odesli vsechny hvezdy,ted treba Gradel do Anglle. I s hvezdama by to nebylo tak tezky,a ted? Jabky by museli

Reagovat
Rarášek

YBB by byli super, tam by byla hodně velká šance na postup. Stejně tak jako u Molde, Belenenses.

Reagovat
Rarášek

aha, oni už jsou skupiny

Reagovat
Greny

Souhlas a je ve hře i rumunské derby

Reagovat
mario23

Plzeň - Žilina

Liberec - Dinamo Minsk

Sparta - Midtjylland

Jablonec - Standard Liège

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta-HJK

Plzen-Vojvodina

Liberec-Videoton

Jablonec-Paok

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně konečně, aby dorazil ten Hajduk !

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jsme meli dostat my

Reagovat
smazaný uživatel

anebo Bolka, tak blízko to bylo !

Reagovat
frankiefcb

Pokud se chcete pobavit: http://www.fcb.cz/clanek.asp?id=Dulezite-informace-pred-utkanim-Banik-vs-Mlada-Boleslav-5733 - velmi rizikový zápas s Mladou Boleslaví, proto naprosto odříznuté oba kotle od stadionu. Jako sice je bojkot, ale i tak ta logika odstřihnout domácí kotel 7 sektorama od stadionu

Reagovat
pedro-pedro

jsou to pitomci

Reagovat
Spalovač šancí

Ono je prodáno 10 000 permanentek, takže se opatřením nedivím. Obzvláště když přijedou zrovna rowdies z MB

Reagovat
pawelFCB

Ta sedmisektorová nárazníková zóna , která dělí rodiny s dětmi od ultras, nebude potřeba a jestli někdy skončí bojkot, pochybuju, že kotel bude na místě , které zvolí vedení.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Oni vždy dokáží něčím překvapit, když to nečekáš

Reagovat
Shevchenko

Já se tam asi fakt zajdu ze zvědavostí podívat, ale asi to bude naposled.

Reagovat
Puskas

Budeš mít sílu vidět Milana v jiném dresu?

Reagovat
Shevchenko

Mě spíš zajímá jen ten stadion, prý se tam ale ani pivo nebude čepovat, což nechápu jak je možné, když má svaz smlouvu s Gambrinus

Reagovat
Puskas

Děti pivo nemůžu, mamky si dají kofolu a tátové řídí, tak k čemu pivo?

Reagovat
smazaný uživatel

Sexismus a dokonce i adultismus

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
pawelFCB

Raději půjdu na MFK Vítkovice,než dávat prachy Šafymu.

Reagovat
frankiefcb

jak říká pawel, příští týden se půjdu podívat na MFK a upřímně tam mi ani nevadí, že jim dám peníze, i když je to "rival". Oni si to za tu práci od píky zaslouží a mají můj respekt.

Reagovat
didosh

Reagovat
Spalovač šancí

OT: Konec zápasu Žiliny

https://www.youtube.com/watch?v=jsxIjKID6Eo

...

Klika jak od blázince. Dvakrát přežili brejk 3 na 1

Reagovat
sosna

Za to řešení těch brejků si vyřazení naprosto zasloužili. Fotbal je skvělá hra.

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Eve95

Reagovat
smazaný uživatel

to je kreten jak to vypálil, mohl to dát na druhou stranu a ten by to tam zdržel do konce

Reagovat
Spalovač šancí

A jak ještě děsně chtěli konec zápasu

Reagovat
Bayernista18

Tak tak ... mohli to ukončit z přečíslení.

Reagovat
Tigerinho

šašci

Reagovat
smazaný uživatel

to je něco úžasnýho

Reagovat
Spalovač šancí

To je neuvěřitelný příběh, a ne nějaký Matič

Reagovat
smazaný uživatel

Docela tomu komentátorovi došly slova

Reagovat
ZB 07

Tak snad to dneska od nás Sešívání pořádně schytají, ale nebude to vůbec lehký..

Reagovat
Greny

Ten Zoubele je fakt zraněnej nebo to má za to že si otevřel hubu na Kotala

Reagovat
smazaný uživatel

vesnice proti zidum... zajimavej zapas

Reagovat
Kepy_FCB

Peltův klub by mohl chytit Brøndby aby se dáni mohli pomstít.

Plzeň Rosenborg aby se norové mohli pomstít za nedávné vyřazení v předkole LM právě Viktorkou.

Liberec Rabotničky aby tam někdo postoupil

Sparta Panathinaikos aby je vyklepli do třetice

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo by lepší se nechovat jak kretén? někdo poháry, někdo bojkoty

Reagovat
Posledni Kovboj

bylo, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

ty nerozumíš tý situaci tam ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a neni jediny..

Reagovat
frankiefcb

co to tu zase rozjíždíš

Reagovat
db18

Brondby určitě bude chtít mstít FCK

Reagovat
Hokaido

co by ne ? FC Køæficient

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Tak jako nám v Kodani před play-off o LM pár místních říkalo, že nám věří a doufají, že jim naši hráči natrhnou prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fcb.cz/clanek.asp?id=Dulezite-informace-pred-utkanim-Banik-vs-Mlada-Boleslav-5733

"ižní tribuna - sektory D1 až D3 vlajkonoši domácí (do sektorů D4 až D10 se vstupenky neprodávají)

Severní tribuna - sektory C1 až C3 vlajkonoši hosté (sektory C4 až C8 slouží jako nárazníková zóna, vstupenky se do nich neprodávají)"

Čekají, že nikdo nedorazí, tak preventivně ani neprodávají lístky ?

A ještě to nazvou "nárazníkovou" zónou

Reagovat
db18

Někam musí dát tu plachtu z Lka

Reagovat
frankiefcb

jj už jsem to dával nahoře. To je prostě výsměch toto. A ještě k tomu ta víra, že by případně kotel šel na to vyhrazené místo.

Reagovat
smazaný uživatel

A prý je zakázano tam tahat vlajky ?

Reagovat
frankiefcb

tak to nevím

Reagovat
pawelFCB

Zítra pěkně na Baník... někde u výčepu. Nebojte,hoši,za chvíli přijde Dolar a podobní lidi a budou ty blbosti vychvalovat.

Reagovat
Puskas

Je to proto, aby ti, co přijdou, zaplnili prostor - v telce to pak lépe vypadá, když na plný sektor zabrousí kamera.

Reagovat
frankiefcb

obávám se, že jak tam nikdo nebude, tak to bude vypadat ještě hůře. Nicméně jsem optimista na Baryho a na první zápas Baníku očekávám na Vítkovice nadstandardní návštěvu 2500.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 - Narh,Kukec - Baros

Reagovat
smazaný uživatel

Hajduk a Ajax, YES !

Reagovat
pawelFCB

Hlavně ten Hajduk

Reagovat
frankiefcb

se na hranici potkají s Vojvodinou a bude prdel

Reagovat
pawelFCB

Vojvodina má větší základnu hools? Při Srbsku si vybavím hlavně Partizan,Zvezdu,co i sleduji... ale ta Vojvodina je taková neznámá,co se týče fans. Ale byla by to určitě sranda.

Reagovat
frankiefcb

tak pokud se nemýlím, tak Firma je 3 největší tábor v Srbsku, samozřejmě na Grobary a Delije se zdaleka nechytají.

Reagovat
Corabeu

,nemýlíš se

Reagovat
didosh

Reagovat
frankiefcb

předpokládám, že slávisti podpoří své přátele.

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
didosh

Su zvědavý.

Reagovat
Puskas

Sokol je prostě dobrý.

Reagovat
Corabeu

By mě zajímalo,z čeho ho zaplatíte.

Reagovat
Puskas

Dostane permici a propagační materiály.

Reagovat
Corabeu

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Ještě neplatí - příště bude soud, jestli bude muset Baník platit Sokolovi.

Reagovat
Puskas

A najmeme si právníka Viktorky Žižkov, ten nám to vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Podle titulku to vypadá jasně, ale když tu ten text, tak tomu vůbec nerozumím (2x se mi to číst nechce). Skončilo to vůbec, nebo je to jen další kapitola nekonečného příběhu?

Reagovat
monty25

Za tohle Baník spadne!

Reagovat
smazaný uživatel

Za co přesně? Že soud rozhodl v jeho prospěch? Evidentně ta kauza není tak jednoznačná, aby Baník měl ochotně platit někomu tolik peněz.

Reagovat
monty25

Ta ku*va Sokol vyseká všechny ze všeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, udělat si nějaký stupidní názor na cokoliv je velmi lehké.

Reagovat
taws

to není o sokolovi ale o tom kdo je v právu

Reagovat
monty25

Já nevím, co tady vůbec řešíme. Baník koupil od Viktorky hráče a nezaplatil za ně. Fotbalová komise rozhodla jasně ve prospěch Viktorky, ale Šafarčík si najal (nevím, z čeho ho platí nebo bude platit) nechvalně proslulého advokáta, který v tom "umí chodit". Vzhledem k nedávným zkušenostem v mojí rodině si nedělám žádné iluze o právu v Čechách. Jestli si myslíte něco jiného, tak já vám to neberu... Zároveň nechci všechno svádět na Baník a tuhle kauzu (za problémy Viktorky může hlavně Vinš), ale rozhodně to byla jedna z věcí, která Viktorce uškodila a znamenala její administrativní sestup. Takže ideální situace by byla, kdyby se Viktorka s Baníkem utkala příští sezonu ve 2. lize a pěkně mu to na hřišti spočítala.

Jinak si osobně Baníku vážím jako každého tradičního klubu a dokonce bych doma ještě vyhrabal tuhle knížku (viz odkaz). Jenom si myslím, že si klub takového jména nezaslouží současné diletanty ve vedení a pokud má dojít k očistě, tak se prostě musí něco stát (např. sestup). Co tady pozoruju fanoušky Baníku, tak vy (ty a dwarf) patříte k menšině z těch, kterým současný stav příliš nevadí... Ale nebylo by lepší, kdyby přišel pád (který beztak dříve nebo později přijde), po kterém by se Baník vrátil silnější?

http://knihy.abz.cz/imgs/products/img_168992_orig.jpg

Reagovat
frankiefcb

heh nevím dwaef aji taws taky moc vedení nemusí, jediný, kdo tu ještě hájí vedení je spíše patas92 a možná kepy.

Reagovat
taws

jo, kdyby to bylo tak jednoduchý, tak opravdu není co řešit a žádnej právník by je z toho nevysekal. Jenže tenkrát vládl Petera a přestupy si dělal po svým. Bylo to stejný jako v případě Matěje Vydry. Petera ještě s nějakým společníkem si koupil práva na hráče pro sebe. Takže hráč hrál v Baníku, ale když ho pak Udine koupilo za sto mega, tak prachy shrábl Petera a klub z nich neviděl nic. A takhle to je i v tomto případě. Jestli chce žižkov prachy at si je vymáhá po Peterovi. Je to sice smutný, ale zas je to amaterismus prodávajího klubu, že si neohlídají komu toho hráče prodávají. Současný vedení bych nepřál nikomu a současný stav mi vadí neskutečně. Jen oproti ostatním mám názor, že kdyby Baník sestoupil, tak je to jeho úplnej konec.

Reagovat
frankiefcb

jo to jsem mu chtěl napsat, drtivá většina baníkovců jsou proti vedení neskutečně, ale pak jsou tu dva názorové proudy, někteří si přeji sestup a propad a začít od píky a očistit se od těch zmrdů (já, Trevor) a druzí si zase myslí, že by to byl úplný konec (ty a další). Já třeba plně chápu váš názor, je to těžké. Ale za mě si furt myslím, že je to podobné jako nechat člověka na přístrojích a "věřit", že se probudí anebo to trápění ukončit. Já jsem pro to radikalnější řešení. Sestup, pád a začít vše od začátku s jiným vedením.

Reagovat
monty25

Tak fajn. Na Peteru mám dokonce i mobil, tak mu můžu zavolat, ať zaplatí...

Ale vážně: Tohle všechno jenom dokazuje, jaký je v Baníku bordel a nezáleží na tom, jestli ho víc udělal Petera nebo Šafarčík... Já věřím, že na Baníku záleží hodně lidem a kdyby přišel pád (třeba i mnohem větší než do 2. ligy), tak by se zase vrátil nahoru. Zvládly to jiné kluby, tak proč by to neměl dokázat jeden z nejtradičnějších klubů v zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Spojovat mě s obhajobou vedení... Takhle špatně se mi udělalo naposled, když jsem tehdy na parkovišti tátovi odřel nového golfa Ale zrovna u téhle kauzy se mi zdá, že je to trochu složitější na to, abych se nechal strhnout emoci kolem situace Baníku a přál jim, aby platili miliony nějakému Žižkovu. A co se týče toho pádu do druhé ligy, ono se to taky nemusí rovnat odchodu Šafarčíka. On ten sestup může brát jako příležitost k napravení, sice jsme sestoupili, ale já vám ten klub zpátky do ligy přivedu. Tady se za ligu dlouho bojovalo, dokonce se na pár minut i prohrálo a takhle lehce se ji vzdávat je těžké. Ale bohužel, nic jiného než sestup nebo úplně nový začátek v nějaké nižší lize mě nenapadá.

Reagovat
monty25

Tak pardon, asi se mezi zdejšími baníkovci nevyznám...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Letos už budu přát Baníku sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

V tom zas musí být nějaké kšefty, pač jasnější to být nemohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Dneska jsem si ještě na Baník nepliv.... Jéé, tady mám další možnost."

Reagovat
smazaný uživatel

Banik jim ty prachy dluzi opravnene

Reagovat
taws

baník jim nic nedluží

Reagovat
frankiefcb

no právě jsem pochopil, že dluží jenom díky neschopnosti svazu nebo co se z toho mohl nějak Baník dostat. Našel nějakou kličku, proto asi měl Sokola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

aspon nějaká dobrá zpráva...žižkováci si za to můžou sami

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.onlajny.com/match/index/date/2015-08-07/id/147355

To je mančaft

P.S. Zatímco na hřišti přišla trošku hlušší pasáž, oba kotle si vyměnily pozdravy. Ten domácí se soupeřů ptal, jak to, že je jich tak málo. Na což Opavští reagovali otázkou, kolik příznivců Dynama bude v Opavě.

Reagovat
mickey mouse

už ho tam máme

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, i bod se z Budějovic počítá

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už mi fakt začínají vadit ty střídání, poprvé jsme střídali v 83. a nejschopnější hráč na střídačce už ve druhém zápase za sebou vůbec nenastoupil

Reagovat
mickey mouse

Rozhodně, bod super, tři by byly snové, ale i tak velká spokojenost.

Reagovat
Neuminho92

Dobrá diskuze, napsal tu vůbec někdo něco k tomuhle zápasu ?

Reagovat
Bosko

To je opravdu idiot ten Vlášek - prej "Slavia hraje v zelenomodrých dresech"

Vlášek - Švancara, to snad bude lepší vypnout zvuk....A vzhledem k tomu, že hraje Brno-Slavia tak se obávám, že bude lepší vypnout i obraz

Reagovat
Znalec

Čili páteční večer strávíš meditačním nahlížením do černé modly svatyně zvané obývací pokoj.

Reagovat
Coutinho10

Berky neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt obdivuju lidi, co fandí současný Zbrojovce.. hrajou někde na předměstí na rozpadlym stadioně, jak jsem tak pochopil, kádr plnej průměráků, navíc často nesympatický kokoti jako Řezníček, Melichárek či Zavadil, novodobá legenda klubu je naprostá nula Švancara, navíc opět další chorej mozek a vyhlídky do budoucna naprosto oničem, fakt respekt zbrojovákům

Reagovat
Greny

No Sparta je na druhou stranu strašně sympatickej klub : Vácha, Dočkal, Šťech, Matějovský ...

Reagovat
smazaný uživatel

žejo, akorát ten Vácha mi tam nesedí.

Reagovat
frankiefcb

že o sympa´tácích v týmu mluví zrovna sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za obdiv. Člověk si prostě nevybírá, fandit Spartě je příšerně lehký. Jinak nechápu proč nesympatický Zavadil, ale to je věc názoru no. Taky bych Váchu a Matějovského vyliskal raz dva.

Reagovat
smazaný uživatel

" fandit Spartě je příšerně lehký" hlavně posledních pár let na podzim no, vlastně i na jaře.

Reagovat
smazaný uživatel

"hlavně posledních pár let na podzim no, vlastně i na jaře" ..to si děláš srandu? :D To že po pár letech jste "až" druzí bereš jako že to není lehký vám fandit? Mě připadá druhý flek přímo královský, ale asi nejsem tak zhýčkaný. A vidím, že si hraješ na dementa a chytáš za slovíčka. Příšerně lehký oproti Brnu je to na 100% a dobrá, posledních pár sezon je to aspoň zábavnější s Plzní. Ale jste pořád špička, není důvod zoufat.

Reagovat
Greny

Jak říkáš co bych dal aspoň za jednu sezonu do 4. Místa... Ale jak říkáme s kamarádem.. Zbrojovka čeká az ostatní kluby nahrajou koeficien a pak pudem přímo do skupiny poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Zavadil mi přijde jako takovej všeználek, kterej za nic nikdy nemuže a vždycky jebe spoluhráče i do kamer, když už je to zbytečný.. Fotbalista dobrej ale.

Reagovat
didosh

Taky mám ten pocit!Jak kdyby byl nej fotbalista světa!

Reagovat
Posledni Kovboj

!

Reagovat
vacin

No to je hrozný, ze on starej mazák, tam jako jedinej běhá a bojuje a po dvacetiletých borcich to chce taky a když na to serou tak je seřve, jak říkáš kokot....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hraje v podstatě podhrot, naběhá toho tam nejvíc, táhne mu na 40...

a to toho ještě ani tolik nevíš. ale diví se mu někdo?

koukni na Vávry, talent, ale nehraje. proč asi?

Reagovat
Posledni Kovboj

ne no

Reagovat
Bayernista18

Zavadil a nesympatickej kokot?

Reagovat
smazaný uživatel

takže..

Švancara není žádná novodobá legenda! je to prostě hlavně maskot, kterej když už nic jinýho dokázal spojit půl Moravy zápasem, kterej si zaslouží respekt.

Řezníček je nesympaťák, ale co naděláš.. ne každej má za prdelí Křéťu, kterej zahasí každej finanční problém. Zbrojovka je čistá, kádr není bůhví co. Hraje Košťál, Keresteš, člověk fakt kolikrát nechápe vůbec nic. na druhou stranu máme dobrou odchovaneckou základnu a pokud ti borci budou před Kotalem dřít, minuty dostanou. ale musejí máknout. To u vás ve Spartě je taky všelijaký.. ale nebudu to hrotit..

O tom jakej nesympaťák je Zavadil.. no nevím.. popravdě nechápu, jak jsi na to přišel. jestli ti vadí fous nebo ti něco řekl. mně jasně přesvědčuje jeho hra na hřišti..

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím,jestli to máte ve Spartě lepší, kádr plnej antisparťanů a nekvalitních černochů, zatím co odhovanci táhnou kluby jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Berkovce už moc dlouho neudržíme. Jinak Švancara má občas dobrej poznatek, ale vyjadřování jak 7 letej kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Brno může hrát s kýmkoliv, ale nikdy se na ten fotbal nedá dívat.

Reagovat
didosh

Reagovat
Bosko

Hrubý je neskutečně špatnej a i přesto už ve Slavii hraje docela dlouho na to, jaký výkony podává....I to je obraz současný Slavie...Z toho je mi smutno, když to vidím. Kam jsme to dopracovali

Reagovat
hrundy

To je oslava fotbalu

Reagovat
vinetou

Synot liga opět jednou ukazuje svojí ošklivější tvář

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku sebevědomí na míči a pohybu by nám neuškodilo. Jinak to je pastva pro oči.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, zápasy o záchranu se nehrajou na krásu...

Reagovat
Coutinho10

tak ted to nemelo chybu

nejdriv porad Slavie a brnaci hovno je asi 5x a pak nasi Zbrojovka a brnaci automaticky zarvali hovno je

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas. Hovna jsou oba dva. Akorát to brněnské se 3 body

Reagovat
Coutinho10

j jinak celkem sem byl zaskocenej, ze ten zapas si CT vybrala....to uz radsi meli vzit minuly kolo s Libercem...tam to aspon chvilkama melo naboj....ale s Brnem zapas uplne o nicem

Reagovat
Kepy_FCB

před časem takto trnavaci nachytali slovanisty-je vidět ze oba tabory stejný tupouni

Reagovat
Coutinho10

nejlepsi efekt to melo ale bud minulou nebo predminulou sezonu doma s Plzni...tam se to neskutecne povedlo

Reagovat
db18

...nám se zase zadařilo ve Veltins Areně, kde náš sektor "pokračovali" po kotli domácích a v sektoru naproti kotli si toho nevšimli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Deli fakt reprezentuje Slony?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál letní přáteláky, to je celkem běžný u afrických týmů, že zkouší tyhle hráče z menších lig v létě.

Reagovat
Greny

Řezníček : pokud chcou po mě góly musí mě dat nejdřív pořádnej balon. ;)

Těch se u nás moc nedočkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi ho líto, ale moc mu fandím, rve se tam jak drak.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole Jablonský a Dostál, prvoligový hráči a nedaj a netrefí ani jeden centr

Reagovat
Spalovač šancí

Tak Dostál ještě před dvěma lety neuměl kopnout dále než 30 metrů. A kopat vzduchem se naučil až letos na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

A to mě na lize sere absolutně nejvíc, že se tady nehraje na to jak je kdo nadanej atd. ale jde o to, že když umíš běhat a máš dobrou kondici a trochu kopnout aspon bodlem tak hned hraješ

Reagovat
Kepy_FCB

Brno vnuti totální hnusofotbal opravdu každému

Byl to zápas o 6b a 15.místo na konci

Reagovat
Kang & Kodos

Nechci vypadat jako pesimista, ale mám pocit, že ostravské Bazaly první bod opravdu neoslaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba se budou na zápas dívat, když jde v telce.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Oslaví ostravské Bazaly první bod? Fakt ? Zřejmě kvalitní redaktoři.

Reagovat
smazaný uživatel

to s těma bazalama má být provokace?

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo sofistikovaný trolling.

Reagovat
didosh

Reagovat
frankiefcb

http://www.fcb.cz/clanek.asp?id=SPOLECNE-BUDEME-SILNEJSI--5737 to je zase jednou počtení, hlavně tato pasáž: "stále se potýkáme s různými spekulacemi a pomluvami, které nahrávají konkurenci či nepřejícím skupinám, které pak Baník pasují do role outsidera a na jednoho z největších kandidátů na sestup do druhé ligy. My vnímáme realitu jinak, ale zároveň nechceme nic podcenit. Zatím jsme sice s mladým kádrem nebodovali, ale dosavadní výkony týmu i jednotlivců potvrzují náš zdravý optimismus. Jen optimismus nás však kupředu neposune. Proto budeme i nadále s velkou pokorou a intenzitou každý den a sedm dní v týdnu poctivě a profesionálně pracovat, chtít se průběžně zlepšovat a poučit se z chyb, které patří k fotbalovému životu."

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno oko nezůstalo suché

Reagovat
smazaný uživatel

Na fotce Bazaly? Uroven CTK... No nic, GieKSaBanik!

Reagovat
HorajzmAmmann

A jeste Oslavi Bazaly prvni bod ??? To je totalni amaterismus... No asi nemaji fotku Vitkovic.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dnes přivítáme Mladou Boleslav, kde nyní působí jeden z nejslavnějších a nejúspěšnějších odchovanců Baníku – Milan Baroš. Za vše, co udělal pro Baník si zaslouží od nás všech potřebnou úctu a proto mu jistě všichni vyjádříme symbolické díky a sportovní respekt.

Ty si vubec jeho jmeno neber do huby. Mel si delat vsechno pro to, abych dneska nemusel koukat na Barose v dresu soupere.

Tip : sen = 4:3 Mondek, Narh, Kukec, Engelmann - Baros 3x

realita = 0:2 Skalak, Chramosta

SAFARCIKU TAHNI Z BANIKU !!!

Jinak Bazaly jsou Bazaly, ale tady zrovna Safarcik nic nezmuze. Bohuzel neda se nic delat. Dneska zaciname novou historii, je jen skoda, ze dneska na tom stadionu nebude ani noha.

Reagovat
pawelFCB

Tak dneska pěkně u výčepu a ČT4 Sport... lepší,než dávat prachy Š. a jeho rodině a podporovat je. A lepší,než 90 minut nuceně abstinovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem, že z vás chtějí vychovat abstinenty. Když už nasrat fanoušky, tak pořádně.

Reagovat
pawelFCB

Tak ultras bojkotují,asi jako většina opravdových fans.... takže v této sezóně se na stadión bude propašovávat alkáč.

Reagovat
smazaný uživatel

hm.. za chvilku bude k dispozici ve stanku jenom popcorn a kola

Reagovat
monty25

Tak to jsem zvědav, co předvede Hošek...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/630020920208437248

Reagovat
monty25

Tak to bylo rychlý...

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek a Štípek

Reagovat
monty25

Za Bohemku není v základu Akulinin? Vždyť v Jablonci hrál výborně, a proto jsem si ho dal jako žolíka ve Fanlize...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Ale Bohemka prohrává, tak ho tam snad ještě dají...

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram do LM

Reagovat
frankiefcb

Heh teď rozhodčí v Příbrami. Sice pěkná kulišárna u penalty, ale platit to nemělo.

Reagovat
PavlíčeQ

Takhle kopnutý jsem to snad nikdy neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Nedávno se to stalo na Slovensku. Tam to ale platit nemělo...

http://www.sport.cz/fotbal/ostatni/clanek/688606-

Reagovat
frankiefcb

já jo viz níže monty, ale hráč nemůže být v polovině vápna, aniž by se kopající dotknul míče.

Reagovat
PavlíčeQ

Nevadí, mě se to líbilo takže za mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Pokud se nějak nezměnila pravidla, tak to asi platit může...

https://www.youtube.com/watch?v=GDoqv74egBM

Reagovat
frankiefcb

ne tahle platila správně, ta v Příbrami ne. Bednář nemůže v polovině vápna, když se ještě Pilík nedotknul míče.

Reagovat
monty25

Teď jsem viděl opakovačku a možná máš pravdu...

Reagovat
frankiefcb

ne možná, ale určitě. On ten hráč nesmí být ani v tom oblouku.

Reagovat
monty25

Tak v tom případě to platit opravdu nemělo. Jsem zvědav na ohlasy... No jo, ale gól je uznán, Nenadál si to zase vybere do Ligy naruby a Příbramáci budou slavný.

Reagovat
frankiefcb

no já si myslím ,ež tohel byl ten důvod proč tam Grigar vystartoval po rozhodčím.

Reagovat
monty25

Máš pravdu. Když si to zastavím, tak před dotekem Pilíka je Bednář dokonce ve vápně... Ale co je to platný. Mr*ky z Blesku z toho už dělají "SUPERsignál".

http://tv.isport.blesk.cz/video/2399684

Reagovat
Kang & Kodos

Máš smůlu, tady pravidla nikdo nezná. Pamatuješ, jak někdo z Plzně (nevim jméno ani zápas) dal gól potom, co z penalty trefil břevno, a komentátoři vůbec nevědeli, proč to neuznali?

Reagovat
monty25

Tak to jsem věděl, to se nám jednou stalo v minižácích...

Reagovat
Kang & Kodos

Já právě vůbec, protože mě to jednou rohzodčí uznal, a nikdo se moc nedivil

Reagovat
monty25

BTW: Byl to tenhle zápas a Limberský...

http://www.livesport.cz/zapas/0zJI4I7f/#prehled-zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to dorážel hráč, který tu penaltu kopal, čím porušil pravidlo, že nesmí hrát 2x po sobě. Že to neruší ani břevno jsem tenkrát taky netušil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
monty25

Hošek A ještě si z nás Příbramáci udělali prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Hošek? Ten ještě hraje ligu

Reagovat
Kang & Kodos

Ať jdou v Příbrami do prdele, já je chci nesnášet, chci, aby hráli hnusnej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Lepší než Bolka - a navíc je Paukner už zbavil těch nesympatických komunistických trofejí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobias

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Fillo ve Fanlize

Reagovat
PavlíčeQ

To bylo hodně hezký

Reagovat
Coutinho10

ja uz mam Rezka a Bednyho

Reagovat
monty25

A pojď Fillo na pentli

Reagovat
Rarášek

joo

Reagovat
monty25

Góóóól!!!

Reagovat
Miguel19

Fillo do repre.

Reagovat
monty25

Ty vole, Fillo už mohl mít hattrick...

Reagovat
Coutinho10

Hnanicek stylova oslava

Reagovat
Rarášek

Reagovat
monty25

To se musí nechat...

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Rarášek

Hnaníčeeeeek Teď ještě Vondrášek vyrovnat!!

Reagovat
Rarášek

Reagovat
monty25

Tak Vondrášek už ne, ale mohl by Kuba Hora...

Reagovat
monty25

Do prdele! Hnaníček druhé kolo po sobě gól, ale tentokrát ho ve Fanlize pochopitelně nemám...

Reagovat
monty25

Akulinin na place Pojď rozhodnout!

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete Příbram nenávidět, ale nemůžete Příbram ignorovat.

Reagovat
monty25

Grigar a jeho zákroky

Reagovat
smazaný uživatel

paráda Příbram

Reagovat
monty25

Tak bohužel, šance na bod byla. Možná kdyby hrál Matula místo Hoška...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta se zbavila Bednáře a on dal letos v lize 2x více branek než "posily" Xiaxao, Fetai i letec Lafata dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Fetai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ono to s tím Bednářem máš těžký. on musí jasný numero uno, jinak góla nemá žádnýho.. tady bych Spartu nijak nehanil. zvlášť když je tam Lafata.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za píču v tom studiu? Baník jde dopředu?

Reagovat
frankiefcb

František

Reagovat
smazaný uživatel

Záběr na kotel Baníku

Reagovat
monty25

Narh

Reagovat
smazaný uživatel

pekne to vzal na sebe

Reagovat
frankiefcb

To byla hodně rudá žlutá teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle roh... to se snad ani nedá slovy popsat

Reagovat
patas92

Pice to byla dobra prasarna...jasná ruda

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
iamek

Jasna redka.

Reagovat
iamek

No prijde mi, ze ve vitkach jr ta vzdalenost z tribun na hriste stejna nebo mensi, nez na Bazalech.

Reagovat
frankiefcb

za bránou je to teda horší. Nab ocích to nevypadá tak hrozně.

Reagovat
frankiefcb

Ty vole Franta se nějak zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

Nádheráá!!

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

slusny, na to jakej byl na Banik kurz

Reagovat
iamek

Aby Bolka nechtela odrovnat Kaju :-)

Reagovat
monty25

Narh podruhé

Reagovat
Miguel19

Už mu vyřizujte české občanství bukandýrovi.

Reagovat
iamek

Ho jeste stihnem prodat.

Reagovat
Liquid

KJNCD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné vysvětlení pro tohle je, že to je podmáznuté...

Reagovat
Greny

Baník třetí kousek

Reagovat
Kepy_FCB

Kouři nic se nestalo

Reagovat
monty25

Kouřil

Reagovat
iamek

Omgggg skoda :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako Jarolím od začátku sezony nestaví nejsilnější sestavu? Šetří se na pohár nebo co?

Reagovat
stas87

Mondek hra zatial lepsie ako Misak?

Reagovat
frankiefcb

zatím Mondek zahodil, co se dalo, na druhou stranu snaží a se a není to špatné. Mišák byl docela špatný na jaře.

Reagovat
stas87

Obaja chodili u nas do zapasov len z lavicky.Takze nejaku velku kvalitu od nich necakaj.Oni asi problemy s vyplatou take mat nebudu ako odchovanci ci ceski hraci,nie?

Reagovat
frankiefcb

upřímně Baník je teď tak neprůhledný, tkaže opravdu netuším, kdo kolik bere. Jinak k tomu Mišákovi (měl tam zajímavé náznaky, ale clkově nic extra), na druhou stranu cělý tým hrál špatně na jaře.

Reagovat
patas92

Mondek jak pise frankie...jaks taks, ale pali co se dal. Misak zatim nehral, ale z tech par minut na jare mi zase neprisel uplne marny. Mohl by dostat vic prostoru

Reagovat
stas87

U jedneho z nich som pisal,ze nechapem preco idu do Ostravy sa zahrabat.No a oni zatial neukazuju,ze by nejako mali na lepsi klub. Sekol som sa s nimi zrejme.U Misaka mi prislo,ze potrebuje citit absolutne doveru trenera.U nas boli situacie,kedy si prilis neveril a bal sa.

Reagovat
patas92

U toho Misaka to asi bude tou duverou, no. On (kdyz nastoupi) vypada, jak kdyby se mu ani moc nechtelo nebo ho to nebavilo. Ale fotbalove to vypada, ze by to v noze mohl mit.

Reagovat
HorajzmAmmann

kdyz nastoupil poprve docela si to daval...

Reagovat
Kepy_FCB

Stejně prohrajem

Reagovat
Greny

Ten Čermák má každej zapas 2-3 šance

Reagovat
Aldeano

Reagovat
monty25

To jsem ještě neviděl, aby to rozhodčí v takové situaci přerušoval. Hroznej ko*ot, ten Nenadál...

Reagovat
smazaný uživatel

Že by znevýhodnil bránící se mužstvo? Mně to jako faul nepřišlo, prostě do toho šli stejně. Takže žádná výhoda být neměla.

Reagovat
Liquid

teď by ještě Milánek Barošů mohl nasimulovat penaltu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam píská?

Reagovat
Coutinho10

a Skalak 2. brevinko

Reagovat
smazaný uživatel

zkousel uz nekdo najit stream na zapasy, ktery dava O2 nebo je ma isport jako placeny? koukam, ze dneska Sparta je placena ..

Reagovat
smazaný uživatel

Minulé kolo jsem našel (někde - už nevím kde). Tohle kolo snad taky najdu.

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud ho ode mě budeš chtít, musíš jako Sparťan prohlásit, že Zlín je kvalitní mužstvo, které si plně zaslouží účast v první lize.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalita kadru me nezajima. dulezity je, jak se ukazete na tribune.. coz zatim docela jde, ale prece jenom jsem tu euforii z postupu cekal vo neco vetsi

Reagovat
smazaný uživatel

No... ještě si to rozmyslím...

Reagovat
smazaný uživatel

ja si to najdu i sam, to se nemusis obavat.. stacilo mi info, ze neco najit slo

Reagovat
smazaný uživatel

No hele ono třeba první kolo jsem nenašel. A najít to druhé zas taková prdel nebyla. Ale good luck, už jsi určitě velký kluk, tak snad něco najdeš .

Nabízí se otázka: Proč nejdeš přímo na stadion?

Reagovat
smazaný uživatel

diky sem v praci..

Reagovat
Kang & Kodos

Měla by to vysílat nějaká chorvatská televize. Můžu doporučit, koukat na Sparta - Baník s chorvatskym komentářem má svoje kouzlo Asi se tady před zápasem objeví link.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon si ozivim par slovicek ze srbochorvatstiny

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Minulý zapas jsem se díval na arena sport, to jsou Srbové a i dneska ten zápas dávají (arena sport 5). Stream se dá najít v pohodě

http://www.tvarenasport.com/m/program

Reagovat
smazaný uživatel

A komentář desetkrát lepší než ti klauni na ČT.

Reagovat
Rarášek

Jono, vědí toho víc o českým fotbalu než všichni naši komentátoři dohromady.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

No jo, ale ve Zline nehraje Kukec

Reagovat
HorajzmAmmann

1. Pribram

2. Zlin

15. Slavia

16. Banik

To je hodne smutny

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavej na dnesni navstevu,horko tak hrozny nebude,takze maj lidi o vymluvu min..

Reagovat
smazaný uživatel

navic v nedeli vecer, coz je podle me pro domaci zapasy nejlepsi termin (aspon pro prazaky)..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam teda radsi v nedeli od tri nebo 4..ale ono je to vlastne jedno,vzdycky kdyz si rikam,ze by lidi meli prijot tak je tam pak 8000..jinak ten prenos chytis i pres Tipsport TV..

Reagovat
smazaný uživatel

ale u toho Tipsportu musim mit acc a neco odbetovano ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,ucet a prosazeno 30,coz mi prijde v pohode,kdyz clovek vi,ze se nedostane na stadion a vetsinu nasich zapasu bude davat O2...

Reagovat
smazaný uživatel

a tech 30 musim davat dejme tomu jednou za mesic, nebo staci ciste jenom jednou ?

Reagovat
Miguel19

1 za měsíc..

Reagovat
smazaný uživatel

ok, diky

Reagovat
Spalovač šancí

A když to dáš na tutovku - např. Arsenal doma proti WHU - ani o ty prachy nemůžeš přijít

Reagovat
smazaný uživatel

na Arsenal muze vsazet jenom blazen

Reagovat
Spalovač šancí

spartě moc Pražáků nefandí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie je na tom podobne.

Reagovat
Spalovač šancí

samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Posledni Kovboj

OT: V návaznosti na porušování lidských práv v pořadatelské zemi mistrovství světa 2022 se vedení německého Schalke rozhodlo zrušit své plánované zimní soustředění v Kataru.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kdo s námi dá fifu15 ? zápas klubu je ve 14:15 (PC) origin:hack008

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou ještě volný lístky na Spartu? Koukal sem na ticketportal a psalo to, že je vše obsazeno, což se mi nechce věřit.

Reagovat
db18

Běž si koupit dres - a dostaneš dva volňásky.

Reagovat
smazaný uživatel

Je jich dost, jen na ticketportalu nejsou klasicky ani zdaleka všechny.

Reagovat
Spalovač šancí

Blázníš? sparta je vyprodaná na 10 let dopředu

Reagovat
Miguel19

Ten Kovařík tam musí prcat do prdelí snad všechny...

Reagovat
Sosi

nechápu to, čekal jsem trošku jinou sestavu...

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

prohrana sestava se nemeni

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom Vůch zahrál tak dobře

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, ale nedal sance a vzal to na sebe. takze si uz u Koubka nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic zabiják

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo Limberský už delší dobu nehraje vůbec dobře? Hlavně do ofenzivy není tak aktivní a hodně kazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík - Mareček, Costa, Hybš - Frýdek, Dočkal, Vácha, Hušbauer, Krejčí - Fatai, Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

ti "stopeři" stále lepší :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak může dát Costu na stopera Pochopil bych kdyby hrál levého stopera, ale být ve středu obrany? Místo něj měl být jednoznačně Brabec!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Brabec už dohrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč je na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

kde je obrana?

Reagovat
jsemdement

Na lavicce/tribune.

Reagovat
vinetou

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

hrozné

Reagovat
Sosi

Husbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

tvl, zase bez obrany. At už se ten Mazuch uzdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Mazuch je typově podobný Brabcovi, tak nevim jestli bude hrát i když u vás podepíše.

Reagovat
mario23

No jelikož to bude náš nejlepší obránce, tak hrát bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec je váš nejlepší obránce teď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak kdo? Řek bych Hybše ale né v tříobráncovém systému.

Reagovat
smazaný uživatel

at delame co delame, tak je to porad Holek.. Hybs nemuze hrat vzadu na tri obrance nebo se bude muset naucit hrat vic jednoduse a to pomerne vo dost, nez momentalne hraje.. a pak tam je Marecek, kterej zase potrebuje vetsi duraz a prehled kazdopadne i ten Holek je z toho novyho systema pekne mimo.. Brabec kdyz nastoupil tuhle sezony, tak byl tragickej.. moc neni z ceho vybirat .. Polomovi se evidentne neveri a Mazuch je spis jenom prani momentalne

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť máme Brabce a Poloma, nechápu proč nehrají

Reagovat
Miguel19

Pičooooooo

Reagovat
vinetou

Hořava

Reagovat
smazaný uživatel

krása

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

velmi nebezpečná HOŘLAVINA

Reagovat
Coutinho10

Yeees Goooooooaaaaal kdo jinej ?

Reagovat
Coutinho10

spatnej clanek

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe, tolik parádních střel z dálky za poločas jsem ještě nikdy neviděl

Reagovat
Sosi

Kovarik okamzite dolu, naprosto nezapada do herniho stylu. A Baranek je taky parodie na fotbalistu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapadá do herního stylu Plzně, ale zapadá do Koubkova herního stylu. Bohužel Koubek vůbec nezapadá do herního stylu Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Koubka nemám nějak moc rád, ale zase získal s Vámi titul, tak v něm asi něco bude. Ale nějak více to posoudit nemohu, na zápasy Plzně nekoukám.

Reagovat
hefy

Stejně tak by měl konečně dostat pořádnou šanci Bolek.

Reagovat
smazaný uživatel

ale proste nektery hraci tezi jenom z minulosti a ze sveho jmena. jinak uz v zakladu nemaj co delat

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Mám dotaz: vy, co budete dnes sledovat zápas Sparty se Zlínem přes aplikaci O2 TV Go - jede vám tam ten jejich slavnej "O2 sport" ?

Reagovat
vinetou

jo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vysehrad

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Svěcený ve studiu Raději bych kdyby usednul za komentátorské křeslo.

Reagovat
smazaný uživatel

On nebude komentovat?

Reagovat
smazaný uživatel

V rozspise komentátorů je. Tak doufám, že někdy bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, už jsem se lekl.

Reagovat
Sosi

Omg, kovarik

Reagovat
mario23
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej stream mimo blbýho O2 k dispozici?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Dočkal = kapitán ve Fanlize

Reagovat
aither

Dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Zlína nakonec tak pevná nebude.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

kolik už bylo rohů? 20?

Reagovat
smazaný uživatel

ted ten informacni banner o Dockalovi zaregistroval nekdo dole? to bylo normalne cesky

Reagovat
smazaný uživatel

Používají grafiku nějaké české televize, asi O2?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo no ..

Reagovat
mario23

Asi maj práva od O2 nebo nevím... Už jsem si toho všimnul minule, že maj český bannery.

Reagovat
Mercury
Reagovat
mario23

luxus, díky

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
okorec

Ďakujem!

Reagovat
mario23

Zajímalo by mě, proč tak odříznul třeba Brabce a Štěcha... Bičík byl hodně nejistej při výběhách, tak mohl dostat šanci Štěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěch se teda proti Baníku předvedl, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako do velkýho okna to dát nemůžu, chce to nákou registraci bo co..

Reagovat
Miguel19

Ty krávoooo

Reagovat
hefy

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen Koubek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek ven

Reagovat
patas92

Koubek končí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Havlík vypadá hodně dobře.

Reagovat
jiriczeQ

Slovácko!!!

Reagovat
jiriczeQ

radši budu držet příště hubu

Reagovat
monty25

Fatai

Reagovat
smazaný uživatel

Fatai

Reagovat
Miguel19

Duriš

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen 30:2 Slovacko na střely

Reagovat
smazaný uživatel

a rohů bylo asi 25

Reagovat
jsemdement

LOL.

Reagovat
Sosi

Proč proboha Ďuriš? Ten největší lempl v útoku a on ho pořád posílá na plac... a co víc, on dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

co si to dovoluje

Reagovat
Miguel19

Jen tak mimochodem...už letos něco Kozáčik chytil?

Reagovat
Civers

rýmu

Reagovat
vinetou

Vůch

Reagovat
smazaný uživatel

Husb

Reagovat
jsemdement

pocem kam jdes

Reagovat
jsemdement

omg des*

Reagovat
smazaný uživatel

fakt zoufaly, ze uz asi 5 sezon nemame nikoho, kdo by umel poradne kopnout trestnak

Reagovat
smazaný uživatel

Od Michalíka/Labanta/Jarošíka?

Reagovat
smazaný uživatel

Berger..

Reagovat
smazaný uživatel

Pět sezon?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak par zapasu odehral a po nem jeste ten Jarosik no, ale ten uz to moc nekopal

Reagovat
smazaný uživatel

"asi" a je to sedm, to neni tak daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Patrik Berger?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo. nebo si pamatuju spatne, ze je umel kopat?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě uměl, jenže ve Spartě natolik paběrkoval že jsem si nebyl jistej kterýho Bergra myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

no premejslel sem nad tim, kdo to naposled kopal dobre a nejak mi ta pamet uz neslouzi.. mozna Zofcak?

Reagovat
Rarášek

Grajciar

Matějovský je umí, ale přes Váchu, Kapitána, Dočkala, Krejčího .. ty k tomu nikoho nepouštěj.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Vácha a Krejčí jsou v tomhle oboru excelentní.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim.. ani jeden z tech co si vypsal to fakt neumi. jestli dal kazdej z nich z trestnaku dva goly, tak je to moc

Reagovat
jsemdement

Napada me akorat Kisel.

Reagovat
Aldeano

A ještě Martin Zeman.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Tvl už jsem ho tam zas viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Vůch si to dobře dává

Reagovat
johnik

Dá se to okno na tipsportu nějak zvětšit????

Reagovat
smazaný uživatel

ctrl+

Reagovat
smazaný uživatel

start -> magnify

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže Zlín nezvládl úvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa zkušeně.

Reagovat
pepinho2

Costa nůžky

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Plzeň, kvalitka

Reagovat
Andis

Slovácko výborně, nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň

Reagovat
vinetou

Koubek ven?

Ale Kopic

Konečně se snad probudil.

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek musi zustat, aspon jeste na par zapasu

Reagovat
vinetou

Já se bojím, že když nevypadne s Vojvodinou tak zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes to zrovna Koubkova vina nebyla, když nejsou schopní ze 40 střel a 20 rohů dát víc gólů

Reagovat
vinetou

Nebyla...ale stejně by měl jít

Reagovat
OTASi

No ale třeba že nechá sedět Mahmutoviče, to jeho chyba je..

Reagovat
db18

Tak jestli nedokáže donutit hráče běhat...

Reagovat
Switchback

Plzeň ale to třetí místo by měli ještě dát

Reagovat
mario23

Plzeň zkušeně další ztráta.

Reagovat
monty25

Fatai

Reagovat
Posledni Kovboj

Fataai

Reagovat
Switchback

Reagovat
aither

Kweuke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Fatai tohle nedat

Reagovat
Sosi

Vůch musí hrát každý zápas od začátku, má výborný tah na branku, oni přes něj stejně skoro nehrajou Mladší Pilař

Reagovat
vinetou

S tím jeho zakončením bych řekl spíš mladší Petržela...

Reagovat
Sosi

tak je nerozehranej, pár zápasů v základu a potáhne plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Takove štěstí Slovacko

Reagovat
monty25

Další pentle

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Fatai neumi lobovat nebo co

Reagovat
OTASi

Kdby Plzni v jednom zápase pískli 2 pentle, to by isport a sparťani brečeli aspoň měsíc

Reagovat
aither

Reagovat
mario23

Tak jedna byla jasná a tu druhou jsem moc neviděl, ale rozhodčí stál 2 metry od toho, tak asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ví co pískal, no, opakovačky zrovna průkazný nebyly, spíš to vypadalo jako simulace.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
OTASi

Hlavně míč letěl někam do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by hráč Zlína fauloval, vůbec nezáleží na tom, kde je zrovna míč a kam letí.

Reagovat
jsemdement

Reagovat
OTASi

No o to horší, že tam hušbauer spíš podklouz

Reagovat
smazaný uživatel

To nehodnotím, neviděl jsem to dost jasně. Jak píšu vejš, rozhodčí snad ví, co pískal, měl před sebou ty dva kašpary jako na talíři. První pentlička byla snad jasná.

Reagovat
vinetou

Měli by jsme založit stránku na facebooku, něco jako "penalta pro Spartu"

Reagovat
Posledni Kovboj

ivosek to zaridi, ma praxi

Reagovat
vinetou

Tomu bych nevěřil že nebude zaujatej, ale takovej Dolar by to možná zvládnul.

Reagovat
johnik

co to píská vole?

Reagovat
Posledni Kovboj

penaltu vole

Reagovat
johnik

fakt?

Reagovat
Posledni Kovboj

jj.

Reagovat
smazaný uživatel

sudi

Reagovat
Posledni Kovboj

aspon bude o cem psat

Reagovat
OTASi

nebude, když to spartě pomáhá

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pepinho2

Penalta ani náhodou a rozhodčí od toho 2 metry

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Dočkal s velkým štěstím. Ale mít ho jako kapitána ve Fanlize se vyplatí...

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko se hraje proti 12ti.

Reagovat
Switchback

Zlín, chudáci

Reagovat
Posledni Kovboj

ten zaber na tu kozatou bloncku misto slavicich Spartanu

Reagovat
smazaný uživatel

Ta byla přísná!

Reagovat
OTASi

Tohle je šaškárna.. Míč byl už dávno za Hušbauerem, než by k němu doběhl, rozhodčí by asi už ukončil poločas, naprosto trapná pencle

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Petr325

Ta druhá bejt asi neměla co? Z toho streamu to je vidět v blbé kvalitě...kdo to padnul, Mareček?

Reagovat
pepinho2

Myslím,Hušbauer

Reagovat
telka11

Reagovat
aither

Taky mi přišlo, že nemusela být, ale šáhnul na něj, tak spadnul

Reagovat
Petr325

Tenhle trend se mi moc nelíbí, nakonec naši hráči budou stejní, jako ti, na které často kvůli tomuhle nadáváme..

Reagovat
aither

No mě vůbec, musej začít dávat stopky na zápas

Reagovat
Petr325

Reagovat
OTASi
Reagovat
Petr325

Děkuju, zkusím, já doteď koukal zde: http://www.livestream365.com/de/arena-sport-5

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
telka11

pentli by tohle nemělo vidět ani z dálky

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni pencle jasna,druha Husbauerovska kdy hrozne lacine pada...aspon teda z pohledu z kotle...jak vypadala ta druha?

Reagovat
Posledni Kovboj

normalne sebou riznul, pentle vubec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pepinho2

Myslím, že jen uklouzl, ale opakovanej záběr jsem viděl jen 1x..

Reagovat
smazaný uživatel

ty replaye nebyly moc prukazny.. bylo to primo pred sudim, ale vypadalo to minimalne pomerne podezdrele..

Reagovat
smazaný uživatel

Sveceny sem rad, ze ho zase slysim u fotbalu. Nas TOP komentagtor . Az teda na ten slavnej Repkuv incident..

Reagovat
smazaný uživatel

koukam srbove nechavaj i studio, luxus

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

a komentátor teď říkal, že vysílání jde i do Makedonie a Bosny

Reagovat
mario23

Fatai tolik šancí, to mohlo bejt 5:0.

Reagovat
smazaný uživatel

2 penalty? A není to málo, Antone Hrubeši? A pak se sparťani diví, že v evropských pohárech, kde se píská rovina, jsou akorát pro smích.

Reagovat
Posledni Kovboj

cau, nevis jak hrala Plzen?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

nebo slávie?

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
db18

Reagovat
mario23

Kolikátý ste v tabulce ? Můžeš mi to připomenout ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšeš tyhle komentáře náhodou ty?

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Rovina

Reagovat
smazaný uživatel

Psychor pls

Reagovat
smazaný uživatel

sparťanská rovina

Reagovat
smazaný uživatel

Bořek Penčkal

Reagovat
smazaný uživatel

to ale není moc vtipný

Reagovat
OTASi

Bořek Čurákčal

Reagovat
Posledni Kovboj

hmmm.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
OTASi

To by bylo nablito, kdyby se takováhle pentle pískla nám.. ale takhle se tady sparťani jenom tleměj, pokrytci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bořek Dočkal, pro mě nejlepší současný český fotbalista.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
OTASi

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
Bruny

Souhlas.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Manik...

Reagovat
Blasphemer

*Tomáš Kuča

Reagovat
Aldeano

To je přece Lafata

Reagovat
Uwe háže buly

možná ještě Kadeřábek

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní matroš

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Čemu se smějete? V současnosti prostě podává asi nejlepší výkony ze všech našich fotbalistů.

Reagovat
Blasphemer

Vyměnili nám rozhodčího. Hrubeš měl pískat v Plzni.

Reagovat
jsemdement

Taky mam takovy pocit .

Reagovat
OTASi

BTW nevíte co přinutilo Svěcenýho se vrátit k fotbalu? Asi prachy co? Na ČT dělá nějaký trapný pořady o olympiádě, tak ale nevím proč by tam nemohl dělat i fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Možná chtěl zkusit novou výzvu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nemyslím nějak zle, naopak. Tenhle kanál od O2 má obrovskej potenciál, tak proč nebýt u jeho začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja doufam, ze ten jejich projekt skonci debaklem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To zase jo

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to uz si nejak nevybavuju... skoda je i Lipy, kterej se nechal zlakat prachama od Pelty a sel delat mene narocnou a lip placenou praci (tusim tiskovej mluvci repre CR, nebo tak neco). tp byl taky kvalitni komentator

Reagovat
OTASi

Ono asi u ČT to nebude žádnej med, dobrý lidi od nich utíkaj.. Všechno krom Bosáka komentuje ten brejlatej jouda Vlášek, a takovej Štěpán si můře dělat akorát sestřihy z LM a EL.. ten brzo taky beztak zdrhne

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono taky O2 může taky nabídnout podmínky, které si ČT prostě dovolit nemůže

Reagovat
Aldeano

Tak rozpočet 7 miliard... Že by to na výrobě bylo zrovna znát.

Reagovat
Uwe háže buly

To komentoval on dneska? protože ten komentátor byl tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

komentoval to kokot Radotinsky a nakej ten jeho podrztaska..

Reagovat
Uwe háže buly

Ale měl jsem to teda přeš Blesk, tak třeba to na O2 komentoval někdo jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

aha sorry, mel sem si precist i tenhle prispevek na isport nevim kdo to komentoval

Reagovat
Uwe háže buly

Radotinský to komentoval na obojem, hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

O2 vyměnilo reportéra na rozhovory?

Reagovat
OTASi

Ne, jen si budou vybírat už jenom česky mluvící fotbalisty

Reagovat
OTASi

Penalta ani náhodou

Reagovat
Rarášek

Jen tak mimo, Svěcený je prostě klasa, ať komentuje!!!

Reagovat
OTASi

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

On vlastně někdy komentoval? Nebyl vždy jen redaktor ve studiu?

Reagovat
OTASi

Kolik ti je?

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím nějak souvisí?

Reagovat
OTASi

No dost.. tohle si snad musíš pamatovat

https://youtu.be/S7vH9oZcfDA

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, to bylo pátý MS co jsem sledoval. (To k tomu věku.)

Reagovat
jsemdement

Tak on snad komentoval naposled nekdy v roce 2008 +-.

Reagovat
Aldeano

2007.

Reagovat
smazaný uživatel

Česko - Lotyško, Česko - USA, Portugalsko - Anglie, Slovensko - Česko.. všechno je ke stažení na uložtu.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne Teplice - Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

"Tomáš Řepka napadl kameramana České televize"..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Já ho třeba moc rád nikdy neměl. Nikdy nedokázal být objektivní.

Reagovat
jsemdement

Ted jak mluvi Dovalil tak bylo v jednom zaberu videt, ze ho chytil za bok/zatah/cokoliv a rozhodci stal v dobry pozici aby to videl .

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, chyba hráče Zlína a rozhodčí se rozhodl být nemilosrdný.

Reagovat
OTASi

Zajímalo by mě, co byste psali, kdyby byl v pozici ,,faulovanýho" hráče hráč Plzně..

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný, že je to podvod. Stejně jako bys takovouhle pentličku pro Plzeň obhajoval. jak píšu vejš, záběry nebyly dostatečně průkazný a rozhodčí snad ví, co fouknul.

Reagovat
OTASi

Svěcenýho hlas je prostě libozvučnej

Reagovat
Coutinho10

jen at to chorvati videj, jak to tady chodi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Tak snad ještě nějakou foukne, ať to je bez nervů

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží na tom jestli bude Zlín nadále hrát místama tak naivně.

Reagovat
aither

Ať tu z těch slz neuděláš povodeň

Reagovat
OTASi

no každopádně ta povodeń nebude větší než ty vaše po zápasech plzně

Reagovat
jsemdement

A mohl by to opet kopat Dockal, chtel bych vedet jestli to kopne i potreti doleva. Si pamatuju na treninku jsem kopnul asi 12 penalt na stejnou stranu a tu posledni, finalni, doleva a jelikoz jsem vyhral tak my trena koupil limcu, krasa to byla .

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Steinhofer

Reagovat
smazaný uživatel

prostě typická penaltová sparta

Reagovat
Manik...

Ty drž radši hubu

Reagovat
smazaný uživatel

já věděl že se nějaký podčlověk fandící korupčníkům ozve

Reagovat
Manik...

Na Plzeň zatím v korupci nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

koukam na srbech uz to jede i s ceskym komentem

Reagovat
smazaný uživatel

Snad pískne i třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - O2 zatím docela spokojenost.

Reagovat
Infernoqt

ještě aby ne za tu cenu

Reagovat
smazaný uživatel

právě že za tu cenu naprostá spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Radotinsky je strasnej.. ale je to pouze muj nazor. vubec se mi nelibi ten jeho radoby akcni styl komentovani, kterej se naucil u PL na Galaxii Sport

Reagovat
Uwe háže buly

Asi nejhorší komentátor, co je teďka na obrazovkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Radotínský je komentátorská hrůza odjakživa, opravdu nevím, že se pořád někde drží a ještě dělá šéfkomentátora. Ale to asi bude tím, že tam dělá zase Kindernay, takže on si ho vodí všude s sebou, přestože nic neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to kvuli kamaradickovani s Kindernayem

Reagovat
smazaný uživatel

Radotínský je dobrý, ale přehání to. Každopádně informačně vybavený je a to je to, co já u komentátora oceňuju nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel u "postřehů" typu, že "pro Zlín je zážitek zahrát si na půdě takového slavného klubu jako je Sparta" se prostě stydím (za něj). Ale to jsou jednotlivosti. Já bych obecně uvítal, kdyby komentátoři míň mluvili. Oni pak často ani netuší, co se děje na hřišti, jak jsou ponořeni do svých úvah

Reagovat
smazaný uživatel

Je to věc názoru, ale jsi první člověk, u kterého vidím, že Radotínského chválí.

Reagovat
Sosi

nemůžu ho vystát, prototyp antikomentátora

Reagovat
smazaný uživatel

To není možný Už to mělo bejt 10:0

Reagovat
mario23

Ty kráso, ten golman je neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole takovejch sanci

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvysyn Hrubes zase kouzli... toho meli uz davno nekam povesit...

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal ted ten pohled : " to uz si ze me fakt delate prdel "

Reagovat
smazaný uživatel

Dockal, ted ty dva doteky..

Reagovat
smazaný uživatel

virtuoso

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší český fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

No aspoň že tak.

Reagovat
monty25

Lafata gól a Fatai nedá nic...

Reagovat
jsemdement

ono to prijde

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mu to moc nešlo. Trefí se příště.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole proc tam posila na 15 minut Matejovskyho a neda tam radsi Paixiaa..

Reagovat
jsemdement

neasi nebo Listsingiho

Reagovat
Spalovač šancí

Protože má Matějku ve Fanlize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Solidní pískot na Hubáčka

Reagovat
jsemdement

nevim proc, vdyz dal hezkej gol v tom derby

Reagovat
smazaný uživatel

legenda Slavie na place

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Rarášek

mistr vlastňák

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je Hrubeš trolluje

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je u vás takový vedro? Tady sedim jenom v trenkách, ale stejně jsem celej spocenej jak fanoušek Plzně při dnešním utkání se Slováckem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl ještě minulej tejden u Finska, kde bylo kolem 15ti stupňů..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti bylo fajn

Reagovat
patas92

Když sem byl před 14 dny v Norsku, tak sem měl na sobě troje ponožky a asi 6 vrstev a stejně sem klepal kosu a těšil se domů...Teďkom bych se tam okamžitě vrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sexy

Reagovat
frankiefcb

jo je, dost nechutné. Dneska jsem z toho horka zvracel. Ještě zítra v práci je klima.

Reagovat
Rarášek

Mě už týden vkuse bolí hlava no, jsem ještě nezažil takovýhle dlouhodobý "tropy"

Reagovat
frankiefcb

hlavu neřeší, bo mi tlak tak lítá, že to nemá nějak cenu řešit, dokud sebou neseknu.

Reagovat
Rarášek

No právě, proto mě to straší

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus http://www.autopatie.cz/ Používám.

Reagovat
frankiefcb

já na to homeo nevěřím. Nehledě na to by mě asi můj kardiolog hnal svinským krokem kdybych do té haldy léku začal brát homeo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta autopatie nen9 žádný lék navíc. Vyrábíš to ze své materie a vlastně to jen stimuluje samoléčící schopnosti organismu - tedy to co máme všichni od narození. Nemůže být tedy s ničím v konfliktu.

Ale jen jsem se chtěl zmínit. Nikomu nic nevnucuji. I když mi to přijde škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

To věřím, já zase měl průjem. Tak aspon, že v práci máte klimu.

Reagovat
frankiefcb

jj to je moje záchrana. Ono já jsem i kardiak, takže toto léto trpím jak pes. Hlavně, když jedu odpoledne z práce MHD, to je konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, pro kardiaka musí být klimatizace a častý teplotní výkyvy ideální.

Stačí pít. Teda pokud možno ne pivo.

Reagovat
frankiefcb

taky, že piju 3-4 litry denně. A pivo jen jednou týdně

Reagovat
smazaný uživatel

Taky 3-4 litry?

Reagovat
frankiefcb

snažím se pouze 2 litříky

Reagovat
smazaný uživatel

jako ja sem se normalne na vikend do prace tesil, ze se konecne po peti dnech normalne vyspim.. v praci zapnu klimu a pohoda, ale doma mi tam prazi celej den brutelne slunce a vecer, kdyz uz to je fakt fest vyhraty pride to nejvetsi peklo a usnout se skoro neda

Reagovat
frankiefcb

nedá asi tak.

Reagovat
Uwe háže buly

Ani ne, skoro celej den jsem bazénu a chladim i zevnitř

Reagovat
Uwe háže buly

Ale jako abych řekl pravdu, i když jsem vevnitř, tak mi horko nějak neni, barák máme docela starej, takže má poměrně dost široký a z části snad kamenný zdi, takže to tu neni tak znát, horší to mam v Praze, kde polovinu ložnice tvoří okna, takže to je jak skleník a v zimě taky napíču..

Reagovat
Bruny

Z toho obranného tria Mareček,Holek,Hybš se mi zatím zamlouvá jen Mareček, možná by to chtělo nějakou změnu, zkusit např. Brabce..Idál by ale asi byl, přivést kvalitní posilu do obrany pro tento systém.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme ještě Poloma, který je velice kvalitní stoper

Reagovat
Bruny

To řekni Zdendovi :D ale v těžkých zápasech je vidět, že toto složení není dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu. Ale Mareček i Hybš se mi celkem líbí, problém je ten prostřední stoper, Holek i Brabec tam zahráli na hovno, takže jedině zkusit toho Poloma tam. Ale třeba ten Hybš by mohl být dobrej i jako levej halfbek, ale zase na to místo je přetlak. (Costa, Krejčí, Frýdek, Konaté)

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Konaté jako wingback? (Výraz halfback mi přijde hodně nešťastnej, protože v různejch systémech označoval různý pozice, jako třeba středního záložníka.)

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor "Lídr tabulky utrpěl porážku" .. a já myslel, že jsme vyhráli

Reagovat
Bruny

Zlín byl lídrem tabulky před dnešním zápasem. Takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovídej Byl to pokus o vtipnější komentář, jelikož lídri jsme už ted my.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, ze Mazuch ceka na pripadnej postup do skupiny EL a az pak bude premejslet nad podpisem smlouvy?

Reagovat
Aldeano

A on už stihne na podzim hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

no prej asi ne, ale kdo vi jak na tom skutecne je

Reagovat
Uwe háže buly

Tak proč by na to jinak čekal?

Reagovat
Rarášek

Čekala Sparta, protože nevěděla, jak na tom pořádně je.

Reagovat
Rarášek

na jaře Ale je to důležitá věc na rozhodování, jestli bude chtít podepsat.

Reagovat
goodbay

Ty kkti s Plzne vypadnou zase ve 4. precdkole a pak vymeni trenera a vyhrajou titul.

Reagovat
Uwe háže buly

Jinak ten trenér Zlína je od pohledu sympaťák..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ono totiž u trenéra je nejdůležitější, aby vypadal jak modelka.

Reagovat
HorajzmAmmann

Zjisti si vyznam slova sympaticky . Vavruska nebo Potocny na modely moc nevypadaji, ale jsou to proste sympataci. Zato Husbauer mozna vypada dobre, ale jebnul bych ho po ksychte zmrda jaky je nesympaticky kokot !

Reagovat
frankiefcb

Tak Potočný dle mého sympa´ták vůbec není, ale Vavruška jo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak tohle je vzdycky vec nazoru takze

Reagovat
smazaný uživatel

Bez t0 diakritiky je tam ten ostravsky dialekt daleko lépe slyšet

Reagovat
HorajzmAmmann

Pisu na telefonu a ten Windows 7 me prijde strasne spatny na tohle. Bych to psal hodinu vzdycky

Reagovat
smazaný uživatel

Není tam možnost to nadiktovat? Na předchozím mobilu jsem to měl a bylo to super. Na novém jsem to ještě nenašel. Mám Androidy.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dik za radu, zkusim pohledat

Reagovat
Kang & Kodos

Doležal v základu To se snad i kouknu

Reagovat
db18

Tak to jasně volím Duklu...

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Doležal místo Wágnera

Reagovat
smazaný uživatel

Rabušic místo Bakoše

Reagovat
db18

Ale Baky asi bude už trochu unavený a jako žolík by byl stejně platnější než Rambo.

Reagovat
Kang & Kodos

A já si říkal, že Wágnera prostě nemůže posadit, jinak tam bude muset dát to kopyto. A Crnkič sedí taky. Na tribuně. Ještě, že duel mám už vyhranej.

Reagovat
monty25

Tak já nad urbisem asi taky, když má Wágnera jako kapitána...

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

ja vlastne taky v ofiko EF lize ale ani Wagner by mu nepomohl

Reagovat
db18

Nakonec je teda dobře, že jsem Bednářem střídal Wágnera a ne Potočáka... Ale Shala s Karavajevem v základu

Reagovat
monty25

Já mám z Jablonce kromě Wágnera ještě Greguše... Jinak doufám, že Liberec udrží čisté konto, protože mám Bartošáka i Hovorku (a Folprechta jako náhradníka za Greguše).

Reagovat
db18

Já doufam, že dostanou kotel za posazení Koubka (a potřebuji over). ČKo chci u Jablonce, protože tam mám ještě Pernicu.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Hladký místo Koubka.

Reagovat
Coutinho10

ale i tak 157 bodu slusny..zatim nejvic ja bych bejval mohl mit taky, ale hraju taky bez brankare (prehlidnul sem, ze sem nevyndal stecha)

Reagovat
db18

Mám ve hře ještě 3 hráče, takže v miniligách si to pohlídam, ale doufal jsem, že plno lidí potopí absence Wágnera a zabojoval o přední příčky celkového žebříčku.

Reagovat
Coutinho10

jj ja mam sice Wagnera v zakladu, ale nastesti ho strida Jean David (tak snad da) a jinak mi hrajou este 3 hraci (ale u 2 z nich si preju, aby toho moc nenahrali, protoze jejich nahrady dali gola)...btw. kolikatej si momentalne v celkovym za 3. kolo

Reagovat
db18

315. Propadl jsem se za dnešek už asi o 50 míst... (ale co koukám, tak na prvních pozicích se nic nezměnilo a první má pořád 205, na což bych si ještě v Koubkem docela věřil A zrovna, když na 3. kolo přidali jako cenu přístup na 3 placené zápasy na isportu )

Reagovat
Coutinho10

jj,,,,no atraktivni cena

Reagovat
Kang & Kodos

Evidentně jim na placenej zápas všichni serou

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mario23

Kotel Jablonce. Je jich tam 10 a to chcou hrát o titul.

Reagovat
božský John

V jednom tydnu Kodan a Jihlava neni zrovna prdel, kor kdyz to je jeste v tejdnu

Reagovat
Coutinho10

olprecht

Reagovat
monty25

Folprechte, ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Folprecht tisíciprocentní šance

Reagovat
mario23

GOOOOOL.

Reagovat
ZB 07

Jablonec

Reagovat
FCSL

4 šance v hajzlu, už vidim jak dostanem z první střely

Reagovat
Andis

Jablonec brzo začne mít nosánek nahoru, ten postup přes Kodaň to je vyhouplo dost vysoko

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

ty tam nesi?

Reagovat
smazaný uživatel

Joo to se vlastně hraje tam sorry

Reagovat
božský John

Prvni zapas co stihnu bude mac v Amsterdamu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm to Vás tipuju bude tak polovina kotle,takže TY a další 4 lidi,že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava vede?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

je i nějakej anglickej zdroj ?

Reagovat
Rarášek

£6 million-£10 million

Reagovat
Kang & Kodos

Tak v Anglii maj ve zvyku přeplácet každýho dřeváka. Ale nevěřim tomu.

Reagovat
mario23

To by byl hodně dobrej kšeft, kdyby to vyšlo, ale moc tomu nedávám.

Reagovat
smazaný uživatel

cože? Jaktože takoví kašpaři ulovili nejlepšího hráče Eredivisie?

Reagovat
monty25

Šural

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
FCSL

Pepaaaaaaaaaaaaaaaaa krásnej zase

Reagovat
Coutinho10

Berger

Reagovat
vinetou

Berger

Reagovat
mario23

Jak hraje Shala ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Josef Šural, že musí táhnout takové dřeváky. Měl jít s Frýdkem do Sparty, místo Paixao.

Reagovat
Sosi

tak liberec asi udělal s koučem nejlepší kauf

Reagovat
Rarášek

Oujéé, zatím 14. místo na sport.cz Tohle kolo nejlepší zatíím, nepodělat mi to v druhém poločase hoši

Reagovat
Coutinho10

kolik mas zatim bodu ? ja zatim 60, coz neni uplne spatny a par hracu ve hre

Reagovat
Rarášek

momentálně 66, ještě tři teď hrajou.. s tím, že Hrubý asi díru do světa neudělá

Reagovat
Coutinho10

jj ja potrebuju taky jit trochu nahoru nejlip na 1. stranku (abych se vesel do 15. mista) ...ale zatim to moc nevypada....max od Coufala cisty konto

Reagovat
Rarášek

Mám tam Shala, Šural,Hrubý

Reagovat
Coutinho10

tady mas asi vetsi sanci ja Karavajev, Coufal a Pospíšil

Reagovat
Rarášek

Tak Shala už nic.

Reagovat
mario23

Tak ještě, že má Jablonec Doležala, s tím to vidím na výhru FCV. Taková tutovka tvl :D

Reagovat
PavlíčeQ

Doli to hraje na břevínka no

Reagovat
mario23

Jojo, už druhej zápas za sebou si ťuká o břevna.

Reagovat
Hokaido

Ha, bod z Jihlavy ještě bude zlatej

Reagovat
Rarášek

Titul jasnej po třech kolech

Reagovat
Coutinho10

to si tu penaltu nemohl vzit aspon Jean David

Reagovat
smazaný uživatel

Berger měl nejdelší rozběh na penaltu, jaký sem kdy viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Taky než tam doběh tak bylo ve vápně nejvíc hráčů co jsem kdy při penaltě viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Typický no Mělo bejt 3:0 po půlce a bylo hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Delarge za Kerbra!

Reagovat
smazaný uživatel

Bakoš za Rabušice!

Reagovat
A Seleção

Rabakoš za Bakušice?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře že tak, taková penalta

Reagovat
db18

Šurale!

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není možné. A já myslel, že pravda a láska pro jednou zvítězí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nad vymyšlenou penaltou?

Reagovat
Kang & Kodos

Tři body na Jablonec i Plzeň.

Reagovat
mario23

Jihlava zaslouženě.

Reagovat
A Seleção

Delas si prdel vid?

Reagovat
Kang & Kodos

Dali víc gólů, neni o čem.

Reagovat
A Seleção

Nepochybne

Reagovat
mario23

Ty si se koukal na Koberec ? Samozřejmě je to realita, že zaslouženě.

Reagovat
PavlíčeQ

gól z ofsajdu a jinak na naší půlce asi dvakrát za celej zápas, zaslouženě

Reagovat
db18

Za chyby se platí. Vaší chybou byl Doležal v základu.

Reagovat
PavlíčeQ

Byli tam horší

Reagovat
db18

Třeba Tecl?

Reagovat
PavlíčeQ

Novák, Masopust. Tecl nebyl nejhorší. Ale Šilhavka mě sere, Tecl řekne, že je to útočník a ne žádný křídlo a zatím hraje jen na křídle.

Reagovat
mario23

Jj, hlavně, že jste těch šancí měli, hlavičky z hranice velkýho vápna jako největší šance, tak to promiň... + Doležal v základu.

Reagovat
PavlíčeQ

prosim? Doležal břevno, hlavička Beneše, patička Tecla z malýho vápna, v prvním poločase tu střelu Tecla chytil golman ani neví jak

Reagovat
db18

Tecl je zakletý, stejně jako Doležal.

Reagovat
Hokaido

to není prokletí, on na to prostě nemá. To že za něj nějakej klub dá pálku z něj fotbalistu neudělá.

Reagovat
mario23

Doležala nemůžeš počítat, když dá 1 gol z 10 tutovek a tohle byla asi jen jeho 3 šance.

Tecl haluz, spíš instinkt, byl by to haluz gol a ta střela pěknej zákrok. Jinak toho tolik nebylo, Jihlava měla spíš náznaky, ale taky tam něco bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

+ tam ještě Trávník měl hodně dobrou pozici, ale Hanuš pěkně vyběhl

Reagovat
db18

Pár vteřin - a Dukla zdržuje u rohového praporku, místo toho, aby se snažila dát rozhodující branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se zase musím opakovat, ale opět v tomto kole překvapivé výsledky a hodně gólů

Čeká nás krásný ročník

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečná ztráta. Dukla si nezasloužila nic.

Reagovat
db18

Reagovat
A Seleção

To zase tak uplne nejde rict.Sance meli,ale my jsme meli rozhodnout uz v prvnim polocase.

Reagovat
monty25

Liberec jednoznačně ztratil 2 body, ale pět minut před koncem mohla Dukla dokonce rozhodnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se to rýsuje. Škoda plichty v Jihlavě, takhle je to jen o tři bodíky.

Reagovat
mario23

Takhle by ta tabulka mohla i zůstat. I když pak bych nechtěl vidět ty zápasy v evropských pohárech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele