Synot liga - preview 27. kola

29.04.2016, 08:41, aktualizováno 01.05.2016, 08:46
Previews
Nedělní program české nejvyšší soutěže nás nejdříve zavede do Teplic, kde se představí pražská Sparta. Bohemians 1905 následně poměří síly se Slavií...
FK Teplice - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Sledovaným utkáním bude také duel v Teplicích na Stínadlech. Nejen kvůli záchranářské práci domácích, ale především kvůli tomu, jak se s klesající formou a špatnými výsledky posledních týdnů vypořádá Sparta.

Domácí neprožívají pod trenérem Vavruškou dobrou sezónu. Patří k podprůměru ligy a stále se ještě musí ohánět, aby se nenamočily do sestupových vod. Aktuálně sice na předposlední Sigmu mají Teplice náskok sedmi bodů, po tomto kole však může být vše jinak. V nejlepším případě se mohou žlutomodří také jistě zachránit, to by však Spartu museli porazit. Teplice nastoupí bez zraněných Novotného a Vaněčka a vykartovaného Soungoleho.

"Můžeme se posunout na hranici 31 bodů, které můžou znamenat záchranu. Pevně věřím, že se nám povede uspět. Sparta je ale pořád hodně kvalitní. Například zápas s Plzní, který prohrála 0:3, byl z její strany velmi dobrý. Na balonu byla výborná. Má jedno z nejlepších mužstev u nás. Já ale klukům věřím, dobrý fotbal umí," řekl David Vavruška.

Ve spojitosti s horšími výsledky i předváděnou hrou Sparty se mluví o náročné sezóně. Z ligového pelotonu Sparta skutečně v probíhající sezóně odehrála nejvíce utkání, v porovnání s Plzní zatím například o čtyři více. Na skvělou a náročnou cestu pohárovou Evropou prý doplácí v lize i v domácím poháru, ve kterých hráčům údajně chybí motivace. Zvláštní vyjádření z řad týmu, který by měl chtít vyhrávat vše. Každopádně o prvním místě v lize je prakticky rozhodnuto, Sparta však ještě musí zabojovat o důležitou druhou příčku, na které má na Mladou Boleslav aktuálně náskok pěti bodů. Spartě chybí vykartovaný Lafata a zranění Mazuch, Holek a Šural.

"Hodně se o naší formě napsalo a namluvilo. S kluky i trenéry jsme si všechno vysvětlili a doufám, že se to změní. Hlavně musíme jít do vedení, protože z jedenácti utkání jsme osmkrát prohrávali a pak se zápasy špatně otáčejí. Nečeká nás nic lehkého, Teplice na Slavii podaly dobrý výkon. Jde o velmi ofenzivní tým, kde už léta je klíčovým hráčem Vachoušek, mají velmi ofenzivní krajní obránce Horu s Krobem, do sestavy se vrátil Potočný a ještě bych zmínil dobrou hru Filla," řekl asistent trenéra Stanislav Hejkal.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Hora, Lüftner, Jeřábek, Krob - Kodeš, Ljevakovič - Fillo, Vachoušek, Kukec - Potočný
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Konaté, Brabec, Kováč, Costa - Dočkal, Mareček, Vácha, Frýdek, Krejčí - Juliš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.75 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha  (neděle 19:00)
Malé pražské derby dvou sousedů z Vršovic zakončí 27. kolo. V Ďolíčku mohou domácí Bohemians stvrdit záchranu, zatímco Slavia ještě musí bojovat alespoň o páté místo.

Klokani po bídném startu do sezóny zlepšili výsledky a ke spoustě remíz přidali i několik klíčových výher. Tou poslední je týden staré vítězství v Jihlavě, které Bohemce v tabulce výrazně pomohlo. Na předposlední Sigmu mají čtyři kola před koncem náskok slušných osmi bodů. V případě vítězství jsou zachránění definitivně, v případě remízy potřebují k záchraně porážku Sigmy s Jabloncem. Klokani se musí obejít bez zraněných Jindřiška a Mikuše, kvůli dohodě klubů nebudou hrát Švec a Prošek.

"Chtěli bychom pokračovat v tom, co jsme v posledních zápasech nastolili. Respektujeme samozřejmě ohromnou sílu Slavie, ale my chceme hrát aktivně jako celé jaro. Rozhodně to nebereme tak, že už jsme zachráněni. Olomouc hraje o víkendu doma a může se to ještě zamotat. My budeme vědět výsledky, protože se všechny zápasy ostatních hrají před námi, tudíž vývoj může být všelijaký. Co je ale nejdůležitější, chceme skončit v tabulce co nejlépe bez ohledu na výsledky dalších utkání a hrát fotbal pro fanoušky," řekl Roman Pivarník.

Slavia, posílená velkou čínskou zimní rošádou, na jaře výrazně nepropadla, ale ani nezáří. Na první čtyři příčky to již zřejmě stačit nebude, naopak se musí co ohánět, aby ubránila aspoň páté místo před Brnem. Také pátá příčka může teoreticky zajistit poháry v Evropě, pokud Jablonec neovládne MOL Cup. Slavii chybí zraněný Železník, otazník visí nad Zmrhalem.

"Je to vršovické derby a na zápas se opravdu těším. Očekávám velkou bitvu, protože Bohemka hraje v posledních zápasech velice dobře. Hraje agresivní fotbal, má dobré, natrénované mužstvo. My samozřejmě chceme do utkání jít také se zdravou agresivitou. Musíme se soustředit sami na sebe, víme, o co hrajeme. Věřím, že to bude dobrý a prestižní zápas," prohlásil slavistický trenér Dušan Uhrin ml.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Čögley, Krch, Šmíd, Havel - Acosta, Hubínek, Jirásek, Čížek, Mosquera - Schick
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Bořil, Bílek, Deli, Jablonský - Souček - Vukadinovič, Hušbauer, Barák, Mihalík - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.10 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Fastav Zlín  (sobota 15:00)
Očekávané regionální derby mezi rivaly ze sousedních měst, ležících v rámci jednoho kraje, patří mezi lákadla 27. kola. Slovácko hostí v Uherském Hradišti na jaře trápící se Zlín.

Domácí již delší dobu mohou hrát v klidu, protože od záchranářských příček jsou dostatečně vzdáleni. Právě to však možná působí ztrátu motivace, protože Habancovi svěřenci nezvládli již tři duely v řadě. Poté, co doma slavně zdolali Spartu, postupně prohráli v Ostravě, doma s Mladou Boleslaví a v Jablonci. Proti Zlínu tak domácí chtějí vrátit vítězné časy, potěšit vlastní fanoušky a hlavně vrátit soupeři podzimní porážku. Domácí nastoupí kompletní.

"Po třech porážkách bude pro nás derby se Zlínem zápasem jara. Jsme zachráněni, jde nám ale o prestiž a také o ukončení nelichotivé série. Poslední prohry jsme si rozebrali. Doplatili jsme na hrubé chyby ve středu hřiště, které soupeři potrestali. Jsme si vědomi, že Zlín je stále v bezprostředním pásmu ohrožení sestupem a na rozdíl od podzimního vítězného tažení se na jaře stále nemůže výsledkově chytnout. Uděláme všechno pro to, aby se mu to v tomto zápase nepodařilo," uvedl Svatopluk Habanec.

Ševci po skvělém podzimu na jaře tápou - získali pouze tři body za tři remízy. Přestože se hra zlepšuje a v posledních týdnech Zlín hraje vyrovnané duely prakticky s každým, srážejí ho vlastní chyby. Naposledy přišel Zlín o tři body doma proti Dukle v závěrečných minutách kvůli nedůrazu ve vlastní šestnáctce. I tak mají žlutomodří stále slušných šest bodů náskoku na předposlední Sigmu. Jakýkoliv bod z nedalekého Uherského Hradiště by však rozhodně nebyl k zahození. Hostům ze Zlína chybějí zranění Diop, Poznar a Živulič.

"Poslední duel s Duklou se nám nevydařil podle představ, vítězství jsme ztratili v poslední minutě. Z toho pro nás vyplývá, že musíme naplno bojovat až do konce soutěže. V naší situaci se nyní musíme pokusit vydřít tři body v derby. Slovácko není po sérii proher také v ideálním herním rozpoložení. Základ úspěchu bude v dobré defenzivě bez chyb," prozradil kouč Zlína Bohumil Páník.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Rada, Hofmann, Šimko - Šumulikoski - Diviš, Daníček, Valenta, Kerbr - Došek
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Holý - Pazdera, Jugas, Hájek, Matejov - Hubáček - Holík, Motal, Janíček, Koreš - Vukadinovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FK Příbram - Dukla Praha  (sobota 15:00)
Fotbalisté Příbrami se v sobotu Na Litavce představí proti Dukle a půjde o předposlední domácí vystoupení v sezoně. Domácí jsou jen tři body od sestupu a body proto potřebují jako sůl.

Příbram za posledních deset kol zvítězila jen jedinkrát a není divu, že se propadla až na čtrnácté místo tabulky. Svěřenci Pavla Tobiáše jsou jen tři body od sestupu a čtyři kola před koncem soutěže je čeká nelítostný boj o přežití. "V mančaftu je kvalita, abychom ten závěr zvládli, takže pořád věříme a jsme připraveni se s tím poprat," nechal se slyšet asistent trenéra Kamil Tobiáš. Příbram každopádně v minulém kole opět padla, v Brně prohrála 0:2 a připsala si čtvrtou porážku v řadě. Na Litavku teď přijede Dukla, která s Příbramí poslední střetnutí překvapivě prohrála a která také neprožívá zrovna povedenou sezonu. Domácím kvůli kartám nenastoupí Josef Hnaníček.

Dukla se nicméně přeci jenom zvedla. Po remíze v Boleslavi a vysokém vítězství nad Jabloncem se prezentovala dobrým výkonem i v kontroverzním utkání se Spartou. Naposledy pak remizovala 2:2 ve Zlíně, kde ale pokaždé tahala za kratší konec. Pražané mají svému soupeři co oplácet, Příbram dokázali v lize naposledy porazit takřka před necelými třemi roky. "Každý zápas je pro ní důležitý, jako pro nás. Určitě to nebude jednoduchý zápas. Potvrdilo se, že i ten zápas ve Zlíně jednoduchý nebyl. Pro Příbram je to v podstatě hra o všechno. Bude to dost o bojovnosti," přemítá obránce Dukly Lukáš Štětina.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Zbrojovka Brno  (sobota 15:00)
Zajímavý zápas se odehraje pod Ještědem. V duelu dvou rozjetých týmů se střetne domácí Liberec s hostující Zbrojovkou.

Slovan pod vedením trenéra Trpišovského prožívá skvělou sezónu. Po vydařeném vystoupení v Evropě se mu daří i v lize a velmi blízko je další vstupenka do evropských pohárů. Na pátou Slavii mají domácí náskok propastných devíti bodů, hledět tak můžou spíše před sebe, kde budou útočit na bod vzdálenou Mladou Boleslav. Teoreticky je ve hře také aktuálně šest bodů vzdálené druhé místo Sparty. Domácí nastoupí bez Karafiáta a Ljulky.

"Jsme rádi, že máme čtyři kola před koncem takovouhle možnost rozhodnout o tom, že na nějaké úrovni budeme hrát kvalifikaci Evropské ligy. Určitě je to lepší než hrát poslední kolo v Boleslavi o všechno. Vnímáme ale, že Brno je v této sezoně jiný tým, než bývalo. Dostává málo branek, často nastupuje v jiném rozestavení a má až anglické typy útočníků Řezníčka se Škodou. Je to soupeř typologicky z jiné kategorie, než s kterými jsme hráli předtím. Soustředíme se na to, abychom v sobotu dotáhli jeden cíl. Až pak se můžeme dívat dál. Samozřejmě vnímáme, že pokud zbylá čtyři kola vyhrajeme, bude to znamenat minimálně třetí místo," uvedl Jindřich Trpišovský.

Ve velké formě však hraje také Brno. Zkušený stratég Kotal naučil tým vyhrávat, zejména doma je Zbrojovka velmi silná. Venku dosahuje přeci jen průměrnějších výsledků. I tak však Zbrojovka stále může pomýšlet na páté místo Slavie, na které ztrácí pouhé dva body, a tedy na teoretickou šanci na poháry. Hostům chybí kapitán Zavadil a Doležal.

"Po vítězství nad Příbramí jedeme do Liberce v herní pohodě. Naší motivací je využít případné zaváhání Slavie v útoku na páté místo, od kterého nás dělí dva body. Liberec má také o co hrát, ztrácí jen bod na Mladou Boleslav. Očekávám zajímavý fotbal. Také proto, že je Liberec na vítězné vlně, v posledních čtyřech zápasech neztratil ani bod a je v domácím prostředí hodně silný," nechal se slyšet Václav Kotal.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Koubek - Coufal, Pokorný, Hovorka, Sýkora - Breite, Folprecht - Bartl, Shala, Vůch - Bakoš
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - P. Buchta, Košťál, Jovanovič, Keresteš - Pašek, Zoubele, Lacko, Lutonský, Škoda - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - FK Jablonec  (sobota 15:00)
Nejlépe zvítězit a doufat v zaváhání soupeřů před nimi. To je cílem olomouckých fotbalistů pro zápas s Jabloncem. Hosté již v lize nehrají prakticky o nic.

Sigma nechce podruhé v řadě sestoupit o patro níž. Zatím k tomu má spolu s Baníkem ale nejblíže. Na svého nejbližšího souseda v tabulce (Příbram), kterého by vítězstvím nad Jabloncem chtěla také dostat pod tlak, ztrácí tři body. Hanáci věří, že se jim doma opět podaří uspět podobně jako v posledních dvou utkáních před vlastními diváky, nejlépe však za tři body. Na ty v letošní sezóně dosáhli pouze čtyřikrát. Sigmě chybí vykartovaný brankář Buchta a zraněný Radakovič.

"Venku Jablonec možná nehraje tak dobře jako doma, ale debakl na Dukle byl spíše shoda okolností. Nemyslím, že by to byl trvalý stav, Dukla v tom utkání byla hodně produktivní. Za takový průběh bychom byli samozřejmě rádi, ale nemyslím, že by se to mělo opakovat. Doma umíme podat kvalitní výkony, ale celé jaro nás sráží produktivita. Potřebujeme mít v sobotu na hřišti hráče, který disponuje gólovou kvalitou, a doufám, že uděláme sestavu tak, abychom byli úspěšní," řekl Václav Jílek.

Jablonec prožívá podobně zpackanou sezónu. Od svých předsezónních cílů v lize je velmi vzdálen a místo na pohárových příčkách se motá ve středu tabulky. Veškeré úsilí tak vkládá do domácího poháru, přes který do Evropy také vede cesta. První semifinále s odevzdanou Spartou zvládl, odveta na Letné ještě Jablonec čeká. V lize může ambiciózní celek hrát akorát o prestiž, ovšem možnosti v MOL Cupu jsou daleko lákavější. Hosté nastoupí bez zraněné čtveřice Mingazov, Breda, Kubista a Kysela.

"Jsme si vědomi toho, že pro Olomouc je to jeden ze zápasů o bytí a nebytí. Sigma sice nemá teď výsledky, ale snaží se hrát fotbal založený na velkém pohybu a kreativitě. Má šikovné, běhavé a kreativní hráče. Samozřejmě nad nimi vyčnívá Ordoš, který je pro ně svou zkušeností klíčový hráč. Zápas bude o tom, abychom nepodcenili žádnou situaci, abychom soupeře donutili k chybám a využili je v náš prospěch," řekl Zdenko Frťala.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hála, Štěrba, Šindelář, Vepřek - Navrátil, Houska, Ordoš, Ševčík, Falta - Chorý
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Karavajev, Pernica, Beneš, Hanousek - Hübschman - Masopust, Greguš, Mihálik - Doležal, Tecl
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Baník Ostrava  (sobota 18:15)
Mistrovské oslavy už jsou nachystány a nikdo nepochybuje, že si Viktoria po sobotě obhajobu titulu zajistí. Domácím totiž stačí proti Baníku získat bod. Hosté z Ostravy zároveň mohou definitivně stvrdit to, o čem se mluví už po podzimní části, tedy sestup. Plzeňská Doosan Arena hlásí vyprodáno.

Viktorii chybí už jen krůček a obhajoba bude dokonána. Vyhrát dvakrát po sobě mistrovský titul se naposledy podařilo Slavii a to v sezonách 2007/2008 a 2008/2009 a pokud v sobotu Plzeň s posledním Baníkem neprohraje, bude se přepisovat historie znovu. V historii samostatné české ligy půjde o třetí tým, kterému se to povedlo.

"Máme zkušené hráče, kteří už toho mají hodně za sebou. Víme, že poslední krok je nejtěžší, ale myslím, že na Spartě jsme udělali velký skok k titulu a doma s Ostravou už si to pohlídáme a nenecháme si titul utéct. Na hráčích vidím soudržnost a velkou vůli titul už teď získat. Chtějí udělat radost plzeňským fanouškům a společně oslavit další velký úspěch. Moc si přejeme, aby to bylo už teď v dalším domácím zápase," říká trenér Krejčí. Plzeň má s Baníkem kladnou bilanci, naposledy s ním prohrála před sedmi lety. První duel této sezony pak jednoznačně ovládli Západočeši výsledkem 4:0.

Viktorka může proti Baníku získat rekordní šestnácté vítězství v řadě. Znamenalo by to, že by se v této sérii osamostatnila a vytvořila rekord celé české ligy. Výhrou nad Spartou totiž vyrovnala její rekord patnácti výher v řadě z roku 2000. Krom příjemných záležitostí musí Západočeši řešit rovněž méně příjemné starosti. Disciplinární komise zahájila jednání s Davidem Limberským ve věci vulgárního gesta vůči fanouškům pražské Sparty.

Ostravský Baník cestuje do Plzně s vědomím, že nemá co ztratit. Jeho sestup do nižší soutěže byl takřka jistý už po podzimu. "Možná se zúčastníme oslav. Že by mi to bylo příjemné, to říct nemůžu, ale tak to dopadlo, že tam jedeme zrovna v době, kdy Plzeň musí udělat poslední krok. Ale o to více se na utkání těším a věřím, že kluci podají dobrý výkon, kterým to soupeři co nejvíce znepříjemní," řekl trenér Vlastimil Petržela, jenž následně dodává: "Každý mančaft je porazitelný. I ten, který vyhrál patnáctkrát po sobě. Je ale jasné, že Plzeň je naše špička. Ten mančaft je tak nadupaný a zkušený, že se to s těmi našimi kluky, kteří mezi muži teprve začínají, ani nedá srovnat. Když se nám ale povedlo už třikrát na jaře vyhrát a málo k tomu chybělo v Jablonci, proč bychom se nemohli aspoň o remízu s Plzní poprat."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.13 - 8.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - FK Mladá Boleslav  (pátek 18:00)
Celky z opačných pólů tabulky na sebe narazí v páteční předehrávce již 27. kola v Jihlavě. Domácí Vysočina hostí Mladou Boleslav.

Jihlava mohla být po posledním domácím utkání už relativně v klidu. Porážka s Bohemians však pětibodový náskok na předposlední Sigmu pochopitelně nevylepšila, a tak má Jihlava čtyři kola před koncem stále o co hrát. Také před vlastními diváky má Vysočina co napravovat, doma v probíhající sezóně zvítězila pouze čtyřikrát. Domácí se musí obejít bez zraněného kvarteta Jungr, Marcin, Novotný, Tlustý a bez vykartovaného Kukola.

"K záchraně potřebujeme ještě získat minimálně čtyři body. Dopomoci k nim by nám mělo domácí prostředí. Pokud ale chceme uspět, musíme se vyvarovat kritických chyb, na které jsme v minulém kole doplatili prohrou s Bohemians," podotkl trenér Jihlavy Michal Hipp.

Mladá Boleslav má jiné starosti. Letošní povedenou sezónu charakterizuje cesta MOL Cupem až do finále a také prakticky jistá vstupenka do Evropy přímo z ligy. Aktuálně Středočeši okupují třetí příčku těsně před Libercem, nemožný ale není ani posun na druhé místo Sparty, na kterou by Boleslav pátečním vítězstvím v Jihlavě vyvinula tlak. Boleslav venku padla pouze třikrát. Kvůli zranění budou hostům chybět Pauschek, Čermák, Davydov i Baroš, kvůli kartám navíc nemůže nastoupit Fleišman.

"Hrajeme o třetí místo a pro jeho udržení potřebujeme bodovat i v Jihlavě. Proto tam jedeme bojovat o vítězství, i když si dobře uvědomujeme, jak houževnatý soupeř usilující o každý bod pro záchranu nás čeká," řekl trenér Karel Jarolím.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Kryštůfek, Krejčí, Šourek, Urdinov - Kučera, Šulek - Bazal, Hronek, Vaculík - Dvořák
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Jánoš, Kúdela, Čmovš, Kysela - Takács, Rada - Přikryl, Magera, Kalabiška - Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.60 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň26222254:1668
2.Sparta Praha26183552:2257
3.FK Mladá Boleslav26157458:3252
4.Slovan Liberec26156541:2551
5.Slavia Praha26119635:2442
6.Zbrojovka Brno261241031:3240
7.FK Jablonec26810842:3634
8.1. FC Slovácko261031332:4433
9.Dukla Praha26791039:3730
10.Bohemians Praha 190526611930:3529
11.FK Teplice26771235:4328
12.Fastav Zlín26761329:4427
13.Vysočina Jihlava26751426:4726
14.1. FK Příbram26731630:4824
15.Sigma Olomouc26491326:4421
16.Baník Ostrava26422025:5614

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (865)

Přidat komentář
Civers

1. pro Jiráčka v obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Věříme a věřit budem, tudíž naše děti v Plzni vyhrají (pokud nebude chytat diletant Šrom ).

Reagovat
smazaný uživatel

Po zítřku možná skončí na sezonu pokřik nikdy nespadne

Reagovat
smazaný uživatel

Pche...BANÍK MISTR !

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra po jedenácti letech na delší dobu můj poslední prvoligový výjezd...

A čekám velkou párty v sektoru vhodné našeho jména

https://www.youtube.com/watch?v=IDec56mRMD0&feature=youtu.be !!!

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, koho napadlo to zazpívat. Ale byla paráda, jak to pak jelo ještě dlouho po tom, co to dohrálo v reproduktorech

Reagovat
smazaný uživatel

a počkej, jak to bude znít zítra z plného sektoru

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíš že se to takhle udrží jo? Že to nebyla jen jednozápasová atmoška..

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je hustý fandění,skoro tak dobrý jako scooter od monchengladbachu

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to asi něco jako bylo Tsunami. Uvidíme. Každopádně se to prý hodně ujalo mezi fanoušky. Takže první polovinu utkání GIGI a pak bych to zakončil jarní hitovkou...

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle je právě lepší než tsunami, to jsem sice zažil asi 2x a nikdy to nebylo ono.

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle se chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to je v tak blbý den... To bych tam jel.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Znalec

Tak jsem si hbitě spočítal, že Spartě k titulu stačí porazit Teplice, Liberec, Brno a Jihlavu a zároveň stačí, aby Plzeň prohrála s Ostravou, Boleslaví, Jabloncem a Slavií

Reagovat
HorajzmAmmann

tak tobě to je jedno ne ?

Reagovat
Znalec

vzhledem k větší pravděpodobnosti nasazení Plzně v nemistrovské části kvalifikace LM, bych si přál aby titul získala spíš Sparta...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
HorajzmAmmann

škoda, že už je rozhodnuto.

Reagovat
HorajzmAmmann

reakce na znalce

Reagovat
Znalec

Reagovat
ZB 07

Reagovat
3M

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Ta posedlost Spartou se O2 celkem nevyplácí, protože to teď vypadá tak, že mistrovské oslavy budou přeci jenom na ČT

Reagovat
rufus

Možná počítají s tím, že O2 má největší dosah v Praze, tak proto často Sparta..

Reagovat
ZB 07

Jo to asi ano..a celkem často vysílají i Slavii, takže na tom asi něco bude..ale na druhou stranu se toho s příchodem O2 sport pro ČT moc nezměnilo, protože s výjimkou 4 největších zápasů sezony vysílají i nadále téměř to nejlepší, co naše liga nabízí..

Reagovat
mario23

ne na dlouho.

Reagovat
ZB 07

Zatím nic jisté není, takže v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by někdo chtěl vidět sestřihy nebo přímé přenosy z Ekstraklasy, tak můžete zde: http://tinyurl.com/j2xkq5l

:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Těším se na něj v Blšanech

Reagovat
smazaný uživatel

Rodingere, Jednej!

Reagovat
db18

...ale koukám teď, že podle tý nový aplikace Mario "zmizel" z Blšan a teďka už druhý zápas nehraje - to moc dlouho v pozici asistenta nevydržel (a Pepa Němec musí hrát celý zápas )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Rarášek

Fafà Picault spojil i svoji další budoucnost se St. Pauli. Pětadvacetiletý útočník se s druholigovým německým klubem dohodl na prodloužení pracovního dokumentu do roku 2018.

Reagovat
monty25

Do háje, už jsem si zase nestihl nastavit Fanligu.

Reagovat
Coutinho10

ale ze to pustis zrovna Ondraschovi, kterej vede zrovna taky neni idealni jako u db18, kterej to pustil konkurentovi v nasi lize

Reagovat
db18

Máme to domluvený Když ty si takové šance nevážíš a nechceš využít oslabení ledeče

Reagovat
Coutinho10

jo to mrzi dost...stacilo 1 stridani jinak nebo, aby jeden obrance vydrzel o par minut dyl na hristi no snad si to v tomhle kole s Kodosem pohlidam

Reagovat
monty25

Já jsem si právě chtěl počkat na sestavu Boleslavi a zapomněl jsem, že se hraje už od šesti. Za pět šest už to nastavit nešlo...

Reagovat
Coutinho10

jj to je pech no....ja uz si to nastavil vcera + i vsechny stridani...a jedine kdyby hral Prikryl bych mozna zvolil divokou kartu a nak to rozhazel, ale nastesti je na lavce, takze nebyl duvod to menit

Reagovat
Coutinho10

* myslel sem nakupy vsechny 3 nakupy ne stridani

Reagovat
db18

"zakázaná reklama" ...to si mam jako zacpat uši a zavřít oči?

Reagovat
Kang & Kodos

Já jsem se šel vychcat.

Reagovat
Kang & Kodos

"Někteří fanoušci Mladé Boleslavi jsou zřejmě ještě na cestě"

Když myslíš...

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
mario23

To hodně pobavilo.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Měl tam poslat Klobásu...

Reagovat
Coutinho10

to je drevo ten magera

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Miguel19

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Ten za ním to asi zkusí příští rok...

Reagovat
ZB 07

Tak dnes nás čeká jeden ze zápasů jara, tak doufám, že ho zvládneme a vyhoupneme se alespoň na jeden den na fantastickou 5.příčku!

Jinak nevíte někdo, kde se to bude dát sledovat, když na isportu to je placené?

Bohužel jsem dnes nemohl jet a platit za přenos se mi moc nechce..

Reagovat
db18

tipsport/chance... jelikož jde o placený zápas, který nedává O2, tak je hodně malá naděje, že to někdo bude streamovat...

Kdyžtak se může objevit něco tady: http://livetv.sx/en/ a http://www.batmanstream.com/ (případně to něco, co tu propaguje patas92 a nevzpomenu si, co to je... )

Reagovat
ZB 07

Díky moc, zatím jsem nás na tom livetv našel v nabídce, tak snad se tam pak nějakej stream objeví

Reagovat
smazaný uživatel

Na livetv vždy naskočí pěkný stream z ruské sazkovky cca po 10 minutě zápasu a nezáleží na tom, zda je vysílán v TV.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

no Liberec bezpodminecne musi vyhrat v Dolicku to bude hodbe tezky a navic pral i Liberci vic ten 3. flek, aby se dostal do vyssiho predkola v EL nez Boleslav

Reagovat
C-M@ster

Škoda. Ono po bitvě je každej generál, ale mrkni na výsledky Jihlavy doma s týmama z vrchu: http://prntscr.com/aymkro

Až na provar s Plzní tam moc gólů nepadalo.

Reagovat
ernyyyy

Myslíte, že Jablonec zápas na Sigmě vypustí?

Reagovat
smazaný uživatel

j bohužel jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Sigma ho prostě porazí.

Reagovat
Marv

Opravdu chce Hradec do ligy? Bránit a zdržovat celej druhej poločas po vymyšlený penaltě z první půlky na Vyšehradě to příliš nepotvrzuje

Reagovat
Marv

No ale na 2:0 pěknej gól

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nevyhrajem dneska, tak už nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Na Jablonec už 4,45. Jako já chápu, že Olomouc musí bodova, ale až tak podceňovat Jablonec? Za zkoušku to stojí.

Reagovat
Hokaido

4.50 na Jablonec, jehož výhra se hodí Peltovi a Starkovi, to je zlatej důl.

Reagovat
db18

+ píská Paták

Reagovat
hefy

Geniální

Reagovat
db18

Ale dal jsem to jen jako SBR, kdyby zase Tecl s Doležalem soutěžili, kdo zahodí větší příležitost... (včera 2,93 ale dneska už je to přes 3,10)

Reagovat
hefy

A už 3,23. Buď bookie ví něco víc nebo to nechápu.

Reagovat
Coutinho10

wow....nadhernej kurz na SBR

Reagovat
hefy

Pochlub se. Tobě se daří.

Reagovat
Coutinho10

j pak to sem hodim cca za hodku a pul az budou sestavy pockam asi na ty sestavy...ale zase kdyby treba hral Wagner zaklad...tak ikdyz moc nehraje, tak i tomu bych veril a jak pise urbis niz...naopak to muze Jablonci i lip sednout...mozna zkusim este neco k tomu prihodit

Reagovat
Coutinho10

tak kaslu na sestavy nakonec me zlakal jeste zajimavejsi kurz a to s kombinaci s overem to sami jsem dal este na Slovacko k tomu....diztak si mozna pak dam este zvlast strelce, ale hlavni dnesni tiket je tento https://www.chance.cz/ViewUsersTicketAction.do?idu=-73561547619&idb=-11&hash=886fe9b2&t=dGlrZXQgMjEuMDggemEgNTAwS8SNID8%3D%0A&data=QUtVOzUwMDtDWks7MjEuMDg7Mg%3D%3D%0A&affid=I9Uci6LFm33WvymLxs8gIw%3D%3D

Reagovat
Hokaido

6.80 ty pičo, to je fakt nádhernej kurz

Reagovat
Coutinho10

jj mega luxus

Reagovat
Hokaido

Ještě jsem k tomu dal Everton jedničku a 3.5 over, krásnej kurz 33.

Reagovat
Coutinho10

taky dobry

Reagovat
db18

jako už budu mít Jablonec na třech tiketek a to mne trochu sere, ale tohle zkusit musim...

Reagovat
Coutinho10

jj to by byl hrich tenhle kurz ignorovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Paráda.

Reagovat
Miguel19

Tam už se i mafiím vyplatí sázet na Jablonec

Reagovat
Coutinho10

ikdyz jestli se nebudou setrit na odvetu Mol Cupu...pockam asi na sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nebude hrát Hubschman nebo stoper na kraji obrany, tak to Jablonec naopak dost posílí

Reagovat
db18

Proti Sigmě je Hübschman zbytečný a naopak proti Spartě se bude hodit, tak snad to trenér vidí stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by nastoupit mladí Kubista, Mihálik Rys... Jablonec může hrát bez nervů a mohl by to být docela dobrý fotbal Ale já fandím Sigmě tak snad raděj ani ne

Reagovat
hefy

Kurva, teď to padlo na 3,8

Reagovat
Coutinho10

za to muzu ja

Reagovat
Hokaido

bookmakeři z Tipáče to tady čtou

Reagovat
smazaný uživatel

tak to musíme trochu zmanipulovat

Ordoš dneska minimálně hattrick !

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

Ale SBR zůstalo 3,46

Reagovat
Hokaido

Ale bude sranda, až zase půka EF nebude mít co žrát.

Naposled jsme takhle kolektivně sázeli snad na nějaký žlutý karty v zápase Sparty ( se Slovanem Bratislava?) a byly nakonec asi jen dvě.

Reagovat
db18

S Laziem...

Reagovat
božský John

Snad prohrajem. Nechci tady pak (jako vzdycky) cist ubreceny slinty olomoucaku, ze to mame podplaceny, svindlujem atd.

Reagovat
jiriczeQ

nevím, no, já bych si teda za každých okolností přál výhru svého klubu, řeči ostatní mám někde..

Reagovat
božský John

Hlavne vyhrat ve stredu, v lize to je fakt uz uplne jedno

Reagovat
smazaný uživatel

asi to Jabko pouští..

Reagovat
Znalec

všichni v tomhle vláknu: ........

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska asi budu mít co dělat, abych udržel oči suché. Jen doufám, že Příbram dneska nezvítězí, aby měl Baníček večer aspoň nějakou motivaci..

Reagovat
smazaný uživatel

Co se bude večer dít? Jako že budeš strašně smutný z toho, že neočekávaně potvrdíme sestup pokud prohrajeme? Na to už musíš být přece několik kol připravený

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše mi to asi konečně dojde..

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Jablonce parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

co to ma jako uz znamenat, ze je pokazde na CT Plzen?!

Reagovat
meno

Tak dneska je to pochopitelné, chceme přece všichni vidět oslavy

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

První vybírá O2 a to si vybírá Spartu

Reagovat
C-M@ster

Stream na Brno?

Reagovat
C-M@ster

Dík

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Coutinho10

tak sice sigma vede, ale nevadi, protoze ted je jistota, ze kdyz Jablonec vyhraje, tak vyjde i ten over ale Slovacko bez golu

Reagovat
jiriczeQ

Příbram

Reagovat
REPLIKATOR

Jardovi došly peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda na to jebe = Příbram sestup

Reagovat
Coutinho10

Libe

Reagovat
Coutinho10

a prestali uplne hrat 1:1

Reagovat
ZB 07

Jak zatím hrajem? Teď jsem k tomu sedl..

Reagovat
Coutinho10

do toho golu na 1:0 ste moc sanci nemeli...Libe lepsi, ale po golu ste hned po rozehravce na ne vleteli a uz vedete

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Goooooool..hned jak jsem to zapnul

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

no twl

Reagovat
ZB 07

Zoubeleeee....Bartoňku jseš si jistej??

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Holý nechytí nic

Reagovat
Miguel19

Brno dá titul ještě..

Reagovat
smazaný uživatel

před tímhle zápasech jsem schválně kámošovi říkal, že jestli vyhrají, tak do konce ligy získají všechny body...

snad jsem se nespletl..

Reagovat
smazaný uživatel

ok.. tak přestávám koukat na ty posunutý streamy..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
cubinho

gooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Na Olomouc - Jablonec stáhly všechny sázkovky nábídky? To dost smrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Brno Příbram Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Aj, jsem to zakřikl s tím Brnem..

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, ale bod bude zlatej

Reagovat
smazaný uživatel

Pulkrab

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Znalec

Reagovat
Hokaido

Jablonec

Reagovat
ZB 07

Sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jako je v tom Liberci

Reagovat
pepinho2

Takhle se zabíjí junioři

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to prosrat

Reagovat
smazaný uživatel

Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

ty pičo, tohle dojebat

Reagovat
Coutinho10

wow wow Libeereeec paradni obrat

Reagovat
ZB 07

To je snad vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
partaS

Phulky

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta v Příbrami, už je to tu

Reagovat
cubinho

Reagovat
ZB 07

Zoubele tu smlouvu asi fakt moc chce

Reagovat
smazaný uživatel

Mihálik Půlkrab

Tak příště na tribunu ať je to nezabije

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Co je vůbec s Bednářem? Super tah ho dát ve fantě na kapitána

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že se to tu nejspíš už někde řešilo, ale četli jste, proč se nemusí Jiráček s Limberským? "...na jednom ze srazů se pohádali kvůli prkotině, když se přeli o to, kdo si může pořídit dražší a luxusnější automobil" ty vole, fakt fotbalisti

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Posledni Kovboj

zdroj?

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole, jestli to je pravda, tak...ach jo

Reagovat
Hokaido

Je to Blesk, bez citace, bez zdroje... klasická jejich sračka.

Reagovat
Kang & Kodos

"Já si můžu dovolit Bentley"

"A já si můžu dovolit ho rozstřelit"

Reagovat
smazaný uživatel

Bych se nedivil kdyby mu Jiráček po tý nehodě fakt napsal nějakou vtipnou sms

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

"Kecáš, nevěřím..."

"Hold my beer"

Reagovat
Bex5

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ZB 07

Pojďme kluci aspoň bod

Reagovat
smazaný uživatel

ten sestup Příbrami je každou minutou reálnější čím dál víc, udržet kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda věděl že ta naděje neexistuje, jenom si s námi hrál, čurák jeden

Reagovat
Fabregas@ole

Čau! Proč se tu fandilo při semifinále MOL cupu Spartě? Do předkola EL jde kromě 3. a 4. v lize (Liberec a Bolka) i finalista poháru? V případě, že finále hrají oba týmy na 1. až 4. pozici v lize, tak jde šestej z ligy?

Reagovat
ZB 07

Ne, jde jen vítěz...takže se to pak posouvá pouze na 5.tým

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Jablonec je jedinej mimo ty první čtyři pozice. Kdyby pohár vyhrál, tak jde do EL on. Jinak pátý z ligy.

Reagovat
Fabregas@ole

Děkuji, pánové!

Reagovat
ZB 07

Takhle zničit takovou šanci na 3 body

Reagovat
Coutinho10

Libe pojistka a min. ty 2 body naskoku jsou zatim jistota

Reagovat
smazaný uživatel

jen si to pátý místo nechte, Jablonec si to už asi stejně pohlídá

Reagovat
Coutinho10

snad ne kdyby nahodou to sparta doma nezvladla...jakoze bufr to mit tezky, ale doma to vzdycky otacej ty odvety naseho poharu, tak pak tu je este Bolka a ta snad nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram

Reagovat
cubinho

Příbram

Reagovat
ZB 07

Příbram všechno špatně

Reagovat
jiriczeQ

Příbram

Reagovat
Fabregas@ole

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram

Reagovat
ZB 07

Rada vlastní...beztak si to tam hodil sám

Reagovat
ZB 07

Slovácko

Reagovat
cubinho

Ty vole, ta první pena alta v Příbrami

http://www.livesport.cz/zapas/CGDpD7bH/#video

Reagovat
Posledni Kovboj

to byly penize JARDY

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se uz ani neda smat

Reagovat
Blasphemer

Jak se tam okamžitě začali lidi smát.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta a vlastní gól... úplně jim věřím, že je ten zápas čistej

Reagovat
Posledni Kovboj

- "Sigmaaaa...Sigmaaaa....Sigmaaaaa"

o "di uz do hajzluu"

Reagovat
ZB 07

Ale aspoň ta Sigma super bodík od potopení Starkova

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Olomouc easy zachrana

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už jen o bod

Reagovat
PavlíčeQ

Paták nezklamal Vyloučení Josého prakticky za nic

Reagovat
ZB 07

Akorát si zřejmě popletl dresy..měl vyloučit někoho ze Sigmy podle plánu, ne?

Reagovat
PavlíčeQ

A za tohle druhou žlutou jo? Normální faul.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Normální. Ale podle toho, jak do tý karty čuměl, tak ani nevěděl, že už jednu má.

Reagovat
Blasphemer

jasná

cry me a Nisa

Reagovat
PavlíčeQ

lol u druhý karty je vždy nějaká tolerance. Tohle nebylo nic zákeřnýho, nezastavil žádnou 100% šanci, nic. Prostě pro mě tohle 2. žlutá není.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

"u druhý karty je vždy nějaká tolerance"

Reagovat
PavlíčeQ

Je no. Vždycky ti rozhodčí odpustí víc, když už jednu máš.

Reagovat
Blasphemer

Ale jenom když je majitel klubu Pelta.

Reagovat
smazaný uživatel

z pohledu jablonce by to tak melo bejt osetreny ale nastesti sou rozhodci co maj ten spravnej feelin. ..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PavlíčeQ

jj, ještě, že toho Patáka v lize máme

Reagovat
Znalec

za vynechání G na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to není kompliment. I když chápu, že to slyšíš od žen asi často...

Reagovat
Znalec

křeč

Reagovat
Kang & Kodos

Kdo všechno vsadil na Jablonec?

Reagovat
Tigerinho

já dal jen ten over... ale dal sem ho i na Zlín

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, Limberský nejspíš nejspíš ve středu zálohy. Jinak taky mohl hrát v základu Krmenčík.

Reagovat
mario23

Má tam Plzeň nějakýho talentovanýho juniora, kterej by si mohl kopnout ?

Reagovat
martin1

Kratochvíl na hostování v Sokolově patří k oporám, mohl by dostat šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Boček nebo Průcha. Ale proti svým reprezentačním spoluhráčům z Ostravy by přece nemohli obstát

Reagovat
db18

Fořt...

Reagovat
Blasphemer

Doufám, že kvůli finále hokejbalu a obrovské fanouškovské základně kterou to jistě zajímá, opět ČT ustřihne začátek fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Co to zas Krejčí poslal za sestavu proti Baníku?

Reagovat
ZB 07

Co to tam je zas za antisport?? ČT

Reagovat
Blasphemer

Sport pro čůráky, co nemají na to se prosadit v hokeji.

Reagovat
ZB 07

A co teprve inline hokej..

Reagovat
Kang & Kodos

Nebo air hockey

Reagovat
ZB 07

Ten je náhodou super

Reagovat
Hokaido

A co teprve pesäpallo

Reagovat
ZB 07

Jojo..skvělej sport je i boxlakros

Reagovat
Hokaido

já jsem myslel bandy teda, né pesäpallo

Reagovat
ZB 07

Bandy jsem v životě neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ZB 07

To jako fakt hrajou hokej na hřišti fotbalových rozměrů s plastovým míčkem?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sport má ale narozdíl od trapáren jako Florbal alespoň tradici. Když třeba Rusáci začínali s Ledním Hokejem mohli vycházet z Bandy hokeje.

Reagovat
ZB 07

Tak to je asi pravda, ale opravdu to na mě působí celkem vtipně...a třeba v porovnání s tím florbalem pro mě tento sport (podobně jako třeba hokejbal, inline hokej,...) postrádá význam..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak na todle by si jagr asi netroufnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

Ty píčo, dva timeouty v poslední půlminutě. Fotbal v ČR nechceme.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že teď má hokejbalový Kladno asi nejvíc fanoušků v historii všech hokejbalovejch klubů na světě

Reagovat
ZB 07

tolik fanoušků ještě hokejbalové finále nikdy nevidělo

Reagovat
Kang & Kodos

Kohák už prej shání dres

Reagovat
bartes

nějaký funkční stream na Plzeň?

Reagovat
smazaný uživatel

isport.cz

Reagovat
bartes

a neplacený?

Reagovat
ZB 07

Zkus na livetv...dnes jsem na to narazil a dávají tam těch zápasů fakt hodně, tak možná to tam bude

Reagovat
Blasphemer

Ďuriš

Reagovat
Azazelo RD

Z Limberského ta demence přímo čiší.

Reagovat
Kang & Kodos

Co zas udělal?

Reagovat
diskoschlampe

Objevil se v záběru.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Azazelo RD

Přesně. Stojí a čumí jako dement, běhá a při tom čumí jako dement, prostě pořád čumí jako dement.

Reagovat
Kang & Kodos

To si dovolil dost

Reagovat
Hokaido

A to mu to pořád tolerujou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Šrom

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník do repre

Reagovat
Miguel19

Hubník by ty šašky v repre jako Sivok, Kadlec a Suchý strčil do kapsy jak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
ZB 07

Asi jasná..

Reagovat
Coutinho10

tak kdo si ji veme

Reagovat
bakasa

Šrom

Reagovat
smazaný uživatel

Šrom tam byl nějak pozdě.

Reagovat
Miguel19

Zoufalec Šrom opět v akci

Každopádně to nasere...mám Vaňka jako střelce, ten by na ní šel

Reagovat
Blasphemer

šutér Hrušínský

Reagovat
smazaný uživatel

jasna,Srom je ocas

Reagovat
Miguel19

On se přizná a sudím je to stejně jedno

Reagovat
bakasa

Tak on se přizná a rozhodčí na to sere

Reagovat
smazaný uživatel

Chachaři jsou zatím mnohem víc slyšet než Plzeňáci..

Reagovat
taws

běžná věc

Reagovat
Bex5

tak tos tam asi nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl, ale v TV byli slyšet víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

No Chorzow jste netopli...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak prece jenom sou to jenom polovicni polaci

Reagovat
db18

Na nej se mne pred zapasem ptal Trev, jinak bych to nevytahoval... vic z kotle hodnotit nemuzu...

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Jako z kotle (z obou stran) se to tezko hodnoti. Ale kdyz sem se tak dival kolem sebe, vsichni do jednoho zpivali, fandili, bavili se jak nekde na party. Za me dobra rozlucka

Reagovat
Blasphemer

Alespoň jeden z dvojice Hubník/Baránek musí jet na Euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vozejčkář se šálou Plzně, jak zpíval chorál s Chacharama

Reagovat
smazaný uživatel

Baník hraje sympaticky.

Reagovat
ZB 07

Kolář

Reagovat
C-M@ster

Teď jsem to zapl a Hubník hraje jak fotbalovej král

Reagovat
smazaný uživatel

Co měl za význam ten transparent kotle Plzně?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne dobrej, provokace jak ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, hodně dobrý

Reagovat
Puskas

Co tam bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco ve stylu : Trochu soudnosti chachaři, my tady budíme emoce.. Nebo něco takového, prostě trapas..

Reagovat
smazaný uživatel

Hubnik si snupl neco od Bystrone?

Reagovat
Blasphemer

Rodiny s dětma

Reagovat
Miguel19

Vylízanci. Dobře že táhnou...

Reagovat
ZB 07

To je spíš špatně...nejen, že to je pro ligu ztráta, ale hlavně, jak říkal Bosák, co s něma budou v takovým Sokolově dělat...

Reagovat
pawelFCB

Alespoň někdo rozumný.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jsou 2 možnosti, bude se hrát na cizím stadionu nebo zakážou hostům vstup. I když si upřímně nemyslím, že krom zápasu s Opavou budou fanoušci Baníku dělat neplechu.

Reagovat
smazaný uživatel

A nechci se jich dnes zastávat, protože dělobuchy taky nesnáším, každopádně kdo kdy byl v sektorů hostů v Plzni, tak zcela jistě ví, že fanoušci Plzně jsou největší provokatéři a využívaj jen toho, že tam je to plexi a nic se jim tak nestane. Když pak přijede početnější tábor, co má v sobě trochu té agresivity, tak to takhle dopadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Ať už by to byla jakákoliv z těchto možností, tak poškodí jeden či druhý celek, takže to je podle mě špatně...i když udělat to tak, aby nebyla ani jedna strana nějakým způsobem znevýhodněna, je v podstatě neřešitelná situace...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to tak nařídí policie, tak s tím nebudou moci nic dělat a ono to tak také pravděpodobně skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen o lidech, ne o klubech...

Reagovat
smazaný uživatel

hele plzenaci kdo bude hrat na am az si kolar sahne na uplny dno? nebo se s tim mamrdem pocita i do predkol?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Kučera ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo ten 25 letej talent z jihlavy.

Reagovat
Kang & Kodos

Fořt

Reagovat
smazaný uživatel

Mají Suchana, ale kdo ví jak s ním počítají.

Reagovat
Bex5

to neví ani cigánka nad kartama .... Bero? :-D

Reagovat
smazaný uživatel

ten doufam pude k nam.

Reagovat
Miguel19

Šášo Krmenčík

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Krmenčík nemohl myslet vážně.

Reagovat
taws

kokot krmenčík

Reagovat
Coutinho10

rajtoral vypada

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Plzně taky trochu retardi.

Reagovat
frankiefcb

trochu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
pawelFCB

Trochu více

Reagovat
Bex5

malinko

Reagovat
smazaný uživatel

rachejtle

Reagovat
ZB 07

Silvestr v Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Bosak

Reagovat
taws

už by to komentování měl zabalit

Reagovat
pawelFCB

Pořád je to jeden z těch lepších komentátorů, jsou tam i horší..

Reagovat
taws

je fakt, že štěpán je větší imbecil a není moc z čeho vybírat

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím Zemana, jak to označuje za profesní selhání ubožáka

Reagovat
taws

ještě tu nějakej blbeček bude nadávat fans baníku do vylízanců?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha, jak běželi provokovat ke kotli Baníku, hrdinové.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný ubožáci, to je fakt ostuda. Nejhloupější kotel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou ale nastane den, kdy to plexi nevydrží a pak jsem zvědav na jejich reakci.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Puskas

Budou běžet opačným směrem.

Reagovat
db18

Jo... kotel...

Reagovat
centos

Tak samozřejmě, bylo to z bezpečí :)

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Ale jo...asi zaslouženej titul

Reagovat
Coutinho10

Stepan a 2. liga vola v rozhovoru

Reagovat
frankiefcb

to je debil

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

To je na ránu tohle

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě kretén.. Ale jako trochu mě to pobavilo

Reagovat
Puskas

Měl štěstí, že to neřekl Lukešovi, ten by ho chytl pod krkem:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jo taky sem se zasmal ..ale myslim si, ze to nemyslel uplne zle, ale proste pouzil spatny slova no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

koukam ze fans plzne vytahli vercajk jeste po americanech.

Reagovat
Miguel19

Fořt fakt bude mít jako titul?

Reagovat
Kang & Kodos

Za tohle by měli Plzeň přeřadit do ČFL za hanobení naší ligy.

Reagovat
db18

Tak má ho i Pilař...

Reagovat
ZB 07

Nechápu, proč jim ten pohár nedaj rovnou...takhle tam budou šaškovat i příští domácí zápas...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Asi Pelta přemýšlel...

Reagovat
frankiefcb

To jsou hrdinové, místo toho, aby slavili titul, tak tam stojí před kotlem skupina blbů a provokují.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Krečí - člověk bez emocí.

Reagovat
exse

Takovej sparťanskej titul. Plzeň už nehrála zdaleka tak dobrej fotbal jako minulý roky a většinu zápasů uhrála hodně těsně. Na druhou stranu to se dá říct i o všech ostatních týmech, takže titul zaslouženej.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul určitě zasloužený, ta vítězná šňůra je obdivuhodná. Každopádně jsem na ně zvědav v kvalifikaci LM, tam by jim takové výkony nemuseli stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám se příklánět k názoru, že Plzeň musí dost posílit pokud chce v Evropě uspět. Zvlášť záloha je dost slabá.

Reagovat
exse

Tak ty týmy, který tam potkaj jsou hodně slabý a Plzeň bude favorit, ať potká kohokoliv. Ovšem sám spíše doufám, že LM neudělaj. Zaprvé by tam dostávali na prdel a neudělali žádný body do koeficientu a taky by jim ty prachy zaručili další roky na špičce ligy, bez nutnosti hrát kvalitní fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

No ve 3 předkole např. Rosenborg, Karabach či CZ Bělěhrad a ve 4.předkole Legia, Ludogorets nebo Záhřeb, takže bych ty týmy hlavně v tom 4.předkole nenazýval hodně slabými.

Reagovat
exse

V porovnání s tím, co by je čekalo ve skupině, nebo v nemistrovské kvaldě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, každopádně bych si nebyl jistý, zda by s Legii či D.Záhřeb byli favority.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepostoupit přes Legii by byla ostuda. Legia má totiž tu hru založenou jen na brejcích. A jen s tímhle se uspět v Evropě nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase hra na brejky je přesně to, co by Plzni nevyhovovalo. Legia má problémy hrát venku do plných, což by proti Plzni nejspíše nenastalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže záloha (hlavně střed pole) v podstatě neexistuje. Nemluvím ani o obraně, která kolikrát ani neví co vlastně dělá. Otázka však zní, zda vůbec Legia ten titul vyhraje..

Reagovat
mario23

Vem si, jak dopadli s Rapidem. Plzeň je měla minimálně doma zfouknout a dostali od nich na prdel a Krejčí si s tím nevěděl rady, takže je jasný, že bude nutnost jednoznačně posílit, aby se dostali do skupin LM... Základ pro ně bude zvládnout 3. předkolo.

Reagovat
Sosi

FAkt je ten, že Hubník by dal národní obranu do latě

Reagovat
Blasphemer

Musí jet. Sivok + Hubník je podle mě momentálně to nelepší, co dát dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

ach more... hubnik predvede par lepsich vykonu v lize v kery maj hraci problem zpracovat mic sam vo sobe natoz s nim sprintovat a hned z fleku bude krotit spanely a chorvaty. v ty plzni slavite dene co?

Reagovat
Blasphemer

Pár lepších výkonů je doost nadsazený, protože dobře hraje už nějakej ten pátek co je u nás. Suchý dělá v reprezentaci hrozný píčoviny, Kadlec je levej bek... tak kdo tam má jako hrát? Má povolat sedícího spícího Procházku z Turecka?

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec, Baránek. Vždyť je to jasné.

Reagovat
Blasphemer

Brabec je nýmand. Baránek ok, ale pochybuju že Vrba vezme na turnaj někoho, kdo nemá ani start za áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, fanoušek Plzně

Hubník je strašně nedynamickej. Je dobrej, dokud proti němu stojí nekopové. Ale každý technicky vyspělý hráč si ho posadí na zadek jako zelenáče. Na rozdíl od Brabce.

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopim tu averzi vuci suchymu. frajera si basilej pochvaluje jak za defenzivni praci tak vosobnost. v reprezentaci odnasi to co naseka stred zalohy nebo krajni beci. uznavam ze hubnik v lize patri rekneme do top 5 stoperu ale na reprezentacni konfrontaci to absolutne neni. vzpomen si na bayern vs plzen. to uz bych tam stokrat raci videl brabce.

Reagovat
Blasphemer

V Basileji jsem ho neviděl, v reprezentaci dělá píčoviny který se ani náhodou nedají svalit na zálohu nebo beky. A zrovna s tím Bayernem by hořel úplně stejně, ne-li víc. A bylo to zrovna v době, kdy měl k současný formě hodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

v basileji nastesti uz nehrajou na tri stopery to mu nesedelo. jinak hraje nadstandartne minimum chyb skvelej hlavou dobra rozehravka. dej nejaky priklady tech picovin fatalit obdrzenejch golu ale nepovidej mi tady vo cerveny karte proti holandsku.

Reagovat
Blasphemer

Byl bídnej snad úplně pokaždý. Zmíněná karta v Holandsku, zápas s Tureckem kde jako kapitán dirigoval celou obranu k prohře o dva góly. Pak zápas s Kazachy a Lotyši, kde je několikrát pustil do brejku.. world class hráč opravdu.

Reagovat
Kang & Kodos

Chtěl nechat vyniknout golmana Tam je asi stejnej problém, jako vidí všichni u Hubníka. Basilej je sice dobrej tým, ale ve Švýcarsku si skoro nemaj s kym pořádně zahrát.

Reagovat
Blasphemer

Já jsem ho párkrát viděl hrát evropské poháry, a tam v pohodě rozhodně taky nehrál. Holt ve Švýcarsku asi dobrý, ale jakmile v zápase o něco jde, tak to prostě neunese a zmatkuje. A na čem je takový hráč dobrý pro reprezentaci, když tam stačí jediná chyba a několikaletá práce týmu je v prdeli.

Reagovat
Blasphemer

*na co... i když možná na něčem taky jede

Reagovat
smazaný uživatel

"v basileji sem ho nevidel"

"ja sem ho parkrat videl hrat evropske pohary"

Reagovat
Blasphemer

OK, blbě jsem to formuloval. Bylo to myšleno ta,k, že nesleduji švýcarskou ligu. Zápasů LM jsem díky propagaci ČT viděl dost.

Reagovat
smazaný uživatel

jak mohl v zapase s tureckem dirigovat vobranu kdyz z jedny strany mel plavovlasku prochazku a z druhy nervozniho novaka? v zapase s kazachstanem mel vedle sebe opet prochazku a nebraniciho kaderabka s limberskym. s lotysskem kupodivu opet vedle suchyho prochazka. cervena karta v amsterdamu byla zachrana brzda po tom co nekdo propadl ve stredu pole nevim presne kdo. co odesel suchy do sprch prisel na plac prochazka a dvakrat sme inkasovali. takze se te znova ptam kery goly a kiksy dou za suchym?

Reagovat
Blasphemer

Aha. Takže hraje vlastně perfektně, jenom v reprezentaci kolem něj hrajou nýmandi. Včetně Čecha, kterýho jsi vynechal, protože ten taky nechytí každou střelu na bránu do který soupeře pustíme.

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam ze hraje uplne perfektne ale je to nas nejlepsi stoper. a ano v kvalifikaci vedle nej hral ten nejveci nymand prochazka to je proste fakt. ikdyby vedle nej misto suchyho hral thiago silva tak to dopadne uplne stejne protoze retez je tak silnej jako jeho nejslabsi clanek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by proti Španělům nebo Chorvatům hořel jak papír.

Reagovat
smazaný uživatel

Deja vu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Raději si ho tam ani nepředstavuji...

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo ne?

Reagovat
Aldeano

Procházka, Kováč nebo Holek.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu, jak to myslis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Bylo mi hned jasné, že se tyhle záběry využijí. Symbolika z toho jen dýchá.

https://tv.isport.blesk.cz/embed/2691287

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
taws

ženská šla z dcerkou na toaletu a zas se vymýšlí senzace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prej bude zázrak jestli ještě někdy uvidí,navíc měla astma

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Matka musí s dcerou utíkat z fotbalu, pokud se to tak dá ještě vůbec nazvat

Reagovat
Kang & Kodos

Ohlásil už Tvrdík sestavu?

Reagovat
db18

Já mám pocit, že majitelé Slavie učinili další krok a zavedli cenzuru (nebo zakázali twitter), protože Luftjarda od 16.4. nenapsal jediný tweet

Reagovat
Coutinho10

j taky me to celkem zarazilo...takze jestli je soukromej nebo ne je celkem jedno

Reagovat
Losinho

Byl postaven ke zdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kotal konci uplne, nebo co bude delat dal?

Reagovat
Coutinho10

ja myslim ze jo...jinak by nemel duvod koncit

Reagovat
Kang & Kodos

Prej půjde k U-19

Reagovat
C-M@ster

Spekulovalo se o Hradci a teď aktuálně se píše U19, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dnes?

Bičík - Zahustel ( předpokládám, že by už tedy mohl nastoupit), Brabec, Kováč ( ), Costa - Frýdek, Mareček, Vácha - Dočkal, Juliš, Krejčí

Reagovat
Rarášek

Bičík-Zahustel(Kadlec),Březina,Brabec,Costa-Sáček,Mareček,Dočkal-Krejčí,Konaté-Juliš

Reagovat
FCSL

Černý v základu Ajaxu

Reagovat
Znalec

Reagovat
Znalec

snad klapne to euro

Reagovat
Kang & Kodos

R.I.P.

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Bex5

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Blasphemer

de Boer ho zavraždil

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho
Reagovat
FCSL

1:0 Černý

Reagovat
smazaný uživatel

gool

Reagovat
pepinho2
Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

je videt, ze ma obrovsky sebevedomi a neboji se to vzit na sebe, presne tohle nam v repre chybi. jako minimalne zolik na EURO bude skvely

Reagovat
pepinho2

*by byl, čeští připosranci ho nevezmou

Reagovat
smazaný uživatel

myslis, ze ho Vrba fakt ani nenominuje? sice ty obrani v Nizozemsku stojej za vylizprdel, ale stejne technicky kvality a 1 na 1 ma evidentne hodne slusny, narozdil od vsech ostatnich hracu u nas v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom silně pochybuju. Černý na Euru nebude.

Reagovat
Coutinho10

bohuzel nepojede...Vrba se k tomu vyjadroval uz driv

Reagovat
smazaný uživatel

takze misto nej pojedou Mila Petrzela a Kolar

Reagovat
Coutinho10

bohuzel no

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou jasní

Reagovat
Blasphemer

Petržela nevím, ale Kolářovi se snad nedá pochybovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela taky pojede, když hraje v Plzni v základu.

Reagovat
Kang & Kodos

Petržela nepojede ani náhodou. Kolář asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař zraněnej, Šural zraněnej... já bych takovej optimista nebyl.

Reagovat
db18

Bohužel pojede Dočkal...

Reagovat
Blasphemer

Ale kdyby byl fit Pilař, tak je to úplně jasný.

Reagovat
Blasphemer

A nebo nás Vrba všechny pojebe a vezme Jiráčka.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

Kolik aut sis koupil za léto, ty čůráku?

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle nějak ta hádka asi začala.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Blasphemer

Jako je fakt, že když vypadl Šural tak bude muset po někom sáhnout, ale zrovna Petržela. To ať radši vezme Zahustela.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby se Zahustel rychle chytil po tom zranění, pořád asi nebude hrát roli žolíka na křídlo.

Reagovat
db18

V repre zahrál dobře, nevím proč by nemohl být v roli žolíka na křídlo, když beka hrál pár zápasů na jaře...

Reagovat
smazaný uživatel

Černý se tam vyloženě nabízí. Bohužel Vrba...

Reagovat
db18

Uvidíme po euru.

Reagovat
smazaný uživatel

No místo Petržely doufám v Navrátila

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to je ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

O tom Vrba zatím asi neslyšel...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že nejen Vrba, ale ani průměrnej českej fotbalovej divák. Snad jsem o něm za poslední 3 roky neviděl žádnej článek. Přitom o takovým Skalákovi nebo Černým jsou články každej druhej den..

Reagovat
db18

Přiznám se, že nebýt FM, tak o něm možná taky čtu poprvé...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho znám zas jenom díky FIFĚ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no to nevim.. ve 24 letech hraje v nakym tymu na urovni Dukly

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslím, že Heracles je o úroveň výš, jak Dukla. A určitě lepší on, než Petržela.

Reagovat
smazaný uživatel

s druhou vetou urcite souhlas a to sem ho nikdy nevidel hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

no a taky je vidět, že holandská liga stojí za piču

Reagovat
smazaný uživatel

to nepopiram.. ty obrany sou vetsinou k smichu (ale porad oproti zdejsi hypovany MLS to je furt uplny catenaccio) - psal sem to v prispevku pod tim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
exse

Za Ajax zatím 2 góly a oba pravou, až začne střílet levačkou, tak bude k nezatavení

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Další zabitej talent

Reagovat
monty25

Sestava Teplic

https://www.facebook.com/fkteplice/photos/a.204613682885880.60792.110412662305983/1350089218338315/?type=3&theater

Jsem na to zvědavý. Chtělo by to dneska vyhrát, když se Sigma přiblížila na 4 body...

Reagovat
db18

Útočník na hrotu...

Reagovat
Kang & Kodos

"útočník"

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

Spíš se bojim Vachouška, když si z nás minule dělal čuráky pupkatej Čížek.

Reagovat
db18

Vachoušek je proti vám vždycky jasný střelec.

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík - Zahustel, Brabec, Costa, Frýdek - Konate, Dočkal, Mareček, Matějovský, Krejčí - Juliš

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradníci Sparty: Štěch, Kadlec, Vácha, Fatai, Kováč, Sáček, Jiráček.

Reagovat
smazaný uživatel

trener: Scasny

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci: nešťastní

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Grigar - Hora, Lüftner, Jeřábek, Krob - Ljevakovič - Kukec, Kodeš, Vachoušek, Fillo - Potočný.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradníci Teplic: Plachý, Dimitrovski, Táborský, Chukwuma, Gregáň, Tsiskaridze, Nivaldo.

Reagovat
Losinho

Trenér: 2 centimetry

Reagovat
monty25

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

A zapomněli jsme ještě na sestavu rozhodčích. Ti nastoupí v tomto složení: Jílek - Nádvorník, Kříž.

Reagovat
db18

Náhradník: M. Nenadál

Reagovat
db18

Delegáti: Petr Hojsík, Michal Brutar

Reagovat
Aldeano

Budou se psát jmenovitě i diváci?

Reagovat
db18

P. Janega, J. Trpíšovský...

Reagovat
Losinho

Všichni mladí hráči Sparty..

Reagovat
smazaný uživatel

Černý je po Mihálikovi a Půlkrabovi třetí český hráč ročníku 97, který se tento víkend trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že českých hráčů ročníku 97 se tento víkend trefilo více. Například v juniorské lize se jich trefilo hafo

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlel jsem, jestli mám dodávat že myslím jen A týmy prvních lig, ale nějak jsem počítal s tím že to bude všem jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to se ve Spartě jen tak nestane. Možná za 5-6 let až u vás hráči ročníků 97 začnou nastupovat

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za info.

Reagovat
San Iker

Někdo nějaký stream, prosím?

Reagovat
db18

téměř bez zpoždění

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu si pomoct, ale porad mi pripada, ze jedinej kdo tam u nas umi kopnout do balonu je Matejovsky..

Reagovat
Rarášek

kdepak, ten už nestíhá a stojí za hovno, měl by skončit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No určitě je jediný, kdo se nebojí riskovat a vymýšlet kolmice, bohužel jejich přesnost už je horší.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim ani tak uz finalni nebo predfinalni prihravky, ale treba jenom obycejny zpracovani a prevzeni balonu a nasledny rychly odehrani.. vetsine to nekam uskoci a trva jim to strasne dlouho nez s tim neco udelaj

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, že už dlouho kroutím hlavou nad zpracováním míče některých hráčů.

Reagovat
Hokaido

Ščasný musí jít, takhle to nejde. V tomhle zápase nehrajeme fakt o nic a on tam nemůže dát ani jednoho mladíka. Radši Costu, kterej odehraje ještě dva zápasy a jde za lepším.

Takže Ščasný out

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný nás dostane do LM, takže doufám zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

LM si taky přeju, ale ne na úkor toho, že naše venkovní zápasy a práce se zapracováním mládeže bude vypadat takhle, to je moc velká daň, která se prostě dlouhodobě nevyplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hrajete o LM

Reagovat
smazaný uživatel

o 2.místo

Reagovat
Hokaido

Máme zápas k dobru, 3 body k dobru a příští kolo máme Libe doma. Takže ne, kdyby tam dal jednoho dorostence, tak by nás to druhý místo nestálo.

Reagovat
smazaný uživatel

3 body k dobru vzhledem k naší formě a losu není něco, o čemž se dá napsat, že o nic nehrajeme. Mladíky tam měl dát ve středu v Jablonci + v nějakém lehčím domácím zápase, ale nedivím se a ani mu nebudu nadávat za to, že je tam nedal na hřišti pro nás neoblíbených Teplic.

Reagovat
Hokaido

V Jablonci ani né, tam jsme naopak o něco hráli...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k vyjádření Váchy a Zdendy si o tom nejsem moc jist.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dneska prohrajete tak LM uvidíte maximálně tak v televizi

Reagovat
Hokaido

Ty potřebuješ novou klíčenku, viď?

Reagovat
exse

Jedna porážka od Plzně a Sparťani už vzdávají i šanci na 2. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

cože?

Reagovat
exse

Tak říct že hrají o nic zní zbytečně odevzdaně, když pořád ještě mají šanci na 2. místo.

Reagovat
Hokaido

Hrajem v podstatě už jen jeden důležitej zápas, a to ten s Libercem příší kolo doma. Tam ať si nasadí tu svou jedenáctku.

A ta vaše naivita, že snad ještě můžem ztratit druhý místo.

Reagovat
db18

Ale Vácha říkal...

Reagovat
Losinho

Reagovat
Hokaido

Vildo pls.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

jak to myslis vo nic? Scasny hraje vo svyho fleka. pokud by neuhral druhy misto, tak to ma spocitany, takze logicky postavi to nejlepsi co ma

Reagovat
ZB 07

Čtvrtina zápasu pryč a Sparta ještě ani nevystřelila..

Reagovat
smazaný uživatel

je mi lito, ze te to mrzi

Reagovat
ZB 07

potřebuju, aby padly 3 góly, tak si pohněte

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to asi radši vypni

Reagovat
ZB 07

Tak čekal jsem, že Teplice vyhrajou poločas a vy to pak otočíte...nemůžu za to, že jsou tak neschopní vám vstřelit gól

Reagovat
smazaný uživatel

skoda no..

Reagovat
ZB 07

Tak teď už vám ho asi nedají ...tak snad dáte ještě 2

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nemyslíš přímo góly Sparty, tak se možná dočkáš

Reagovat
smazaný uživatel

si to představuješ jak Hurvínek válku, jsme rádi že jsme zas neinkasovali jako první

Reagovat
smazaný uživatel

Do poločasu neinkasovat, do 70 minuty uvěřit tomu, že jsme neinkasovali a posledních 20 minut na vítězný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

případně se v nataveném čase chytnout za čelíčko

Reagovat
Puskas

a po zápase uvěřit tomu, že neprohráli

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jasněj ofsajd.

Reagovat
Rarášek

TIMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Dali jsme první gól!!!

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
monty25

Ty vole, to si snad děláte prdel?

Reagovat
pepinho2

Ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

offside jak kráva.

Reagovat
Coutinho10

zase to pokracuje jasnej ofsajd...jeste, ze je o titulu rozhodnuto

Reagovat
Puskas

Ber to tak, že rozhodují se setrvačnosti, jak jsou nastaveni.

Reagovat
ZB 07

Hm, ofsajd....aspoň se zas bude něco dít...už by to v SL byla nuda

Reagovat
smazaný uživatel

sudi

Reagovat
mario23

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

a Robert Hlenn opet omlouva chyby rozhodich tim, ze v SL neni video

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

bez rozhodčích ani to druhý místo

Reagovat
mario23

Vy máte co říkat.

Reagovat
Blasphemer

:*

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zase Fillovi tam toho odpustil hodně. Dneska máme pořešený jenom asistenty.

Reagovat
Blasphemer

Je přemotivovanej, ale že by měl být už venku se takhle jednoznačně říct nedá.

Reagovat
db18

No, mohl dostat žlutou už za loket Frýdkovi... (ale je fakt, že tohle u nás pouští asi všude...)

Reagovat
Blasphemer

právě

Reagovat
Kang & Kodos

Ale mohl by být!

Reagovat
Blasphemer

sice to není pravda, ale mohla by být

Reagovat
Kang & Kodos

Teď už jo.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Když to tak jasně vidíme, tak to měl jasně vidět i rozhodčí a video by tady mělo být zbytečné...

Reagovat
Losinho

Ščasný bude pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hráč Teplic vzadu byl opravdu dál od branky než Konaté?

Reagovat
Kang & Kodos

Taky sis vzpoměl na loňskej gól Lafaty?

Reagovat
smazaný uživatel

urcite jo

Reagovat
Rarášek

a pul metru aspon

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně na téhle akci bylo vidět, jak moc nám chyběl Zahustel.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyběl hlavně proto, že žádného jiného pravého obránce nemáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale málokdo má takové náběhy a podporu útoku jako on.

Reagovat
Kang & Kodos

1. jasnej ofsajd, nechápu, co tam dělal

2. co teď budeme dělat? Na tohle snad ani nemáme taktickej plán.

Reagovat
Rarášek

Jedno je jasný, teď už mladíci nepříjdou, když vedem, tak je zbytečný je tam dávat.

Reagovat
pepinho2

Posereme se a budeme pasivní a budeme čekat na to, až nám dají gol

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

To zní jako plán!

Reagovat
db18

Klid, nevedete 0:2, tak to nějak dokopete...

Reagovat
Aldeano

To je to jediné co je uklidňující

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Slávisti na twitteru

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že sudí u nás tyhle těsné ofsajdy pouští

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam vidím progres, neprohráváme, dokonce jsme ani neinkasovali, sem tam se dostanem k centru a rozhodčí nám pomohl už v nastavení prvního poločasu.

Reagovat
Aldeano

Když je na O2 vždy porovnání Krejčího s křídlem soupeře, tak je vždy každý lepší. Minule Kovařík, teď Fillo

Reagovat
kalla

Ofsajd asi jo, ale jasnej ne. Žádný záběr není průkazný, spíš zkreslující...

Reagovat
Blasphemer

chybí tam ještě okřídlené "rozhodčí si to obhájí"

Reagovat
Kang & Kodos

Na 99% byl, ale nevim, proč neukážou klasickej záběr s offside lajnou. Hlavně, že vymejšlej píčoviny s Ringem a Kohákem.

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak spartani fakt nemají sebemenší právo na kecy o Berbrovi a Plzni po tomhle už fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

já teda na kecy o Berbrovi nikdy moc nebyl, ale čistě akademicky, pokud někdo ukradne rádio z auta a později téhož dne vidí někoho jiného, jak se pokouší vloupat do jiného auta, tak nemá právo na něj volat policii? jen se ptám...

Reagovat
smazaný uživatel

jablka a hrušky to by vám šlo. Pokud budete jako největší podvodníci v historii sportu pořád brečet že se někomu pomáhá budete k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

díky za odpověď, hodně mi to dalo

Reagovat
smazaný uživatel

rád pomáhám těm druhořádým

Reagovat
kalla

Kde najdu 100% průkazný záběr? V tomdle zápasu přeju Teplicícm, ale žádný záběr nebyl průkazný...

Reagovat
smazaný uživatel

to jako se najde fakt někdo který tohle považuje za spornou situaci na první pohled jasný a nezpochybnitelný ofsajd

Reagovat
kalla

Kde to najdu, obrázek, čas videa?

Reagovat
rufus

Takze ofsajd to teda byl?

Reagovat
Coutinho10

dneska s Škodakem a Murusim na hrotu https://pbs.twimg.com/media/ChYgiWnWgAE-re_.jpg

Reagovat
Coutinho10

*Murisem

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-2 s Hušbym a Součkem ve středu zálohy? Paráda, takže další vaše ztráta.

Reagovat
db18

+ Frydrych na LB

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem si ani nevšiml.

Reagovat
Coutinho10

tak vysledek se da tezko tipovat v ,,nasech" zapasech...ale aspon budeme vic variabilni v utoku a pro Bohemku to bude slozity

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nebyl zápas, kde by vám toto rozestavení herně prospělo a speciálně na Bohemce to nevidím jako šťastné řešení.

Reagovat
Coutinho10

uvidime...osobne si myslim, ze dneska by hra jenom na Škodu nebyla idealni...byl by porad zdvojenej po tom co predvedl s Teplicema....takhle ten prostor bude i pro dalsi

Reagovat
Coutinho10

+ Tonda Barak by taky neco mohl vymyslet

Reagovat
db18

Jestli ho nezbourá Hušbauer...

Reagovat
Fabregas@ole

Kde je Jára?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Pojďme Teplice, máme na ně!

Reagovat
Fabregas@ole

Konaté, tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel skvělej.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Neco odpornyho ta nase liga

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo už měl být venku.

Reagovat
monty25

Sparťan si bude stěžovat? To jako fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle loket nemůžeš omluvit, i kdybys chtěl.

Reagovat
monty25

Koukám u toho na tenis, takže jsem to neviděl. Ale být sparťanem, tak bych do konce zápasu byl zticha...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Fillo nám zranil hráče bůh ví na jak dlouho díky prasárně, tudíž pro to není žádná omluva.

Reagovat
smazaný uživatel

takže neměl?

Reagovat
Rarášek

ježiši, Jiráček snad ne proboha, Zdendo

Reagovat
pepinho2

Fillo a přijde Jiráček

Reagovat
db18

Během letní přestávky si snad na svazu uvědomí, že za loket do hlavy má být žlutá...

Reagovat
smazaný uživatel

snad během letní přestávky pořídí nějaké posily na pozici hlavního sudího

Reagovat
db18

Spíš mám pocit, že na to díky videu můžou rozhodčí ještě víc srát...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt do píči, Fillo třetí loket a hraje dál, Frýdek evidentně otřes mozku, ale řešit se bude jen offside.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, budeme tu podporovat cílené zranění hráčů jen proto, že hrají v týmech, co nesnášíme.

Reagovat
smazaný uživatel

sparťanská baletka má bebíčko a už je to cílené zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí loket od jednoho hráče není cílený?

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt ubrečenost to snad není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ubožák, udělat to kdokoliv ze Sparty, třeba Matějovský, tak už tu prskáš.

Reagovat
smazaný uživatel

pořádně se vybul

Reagovat
smazaný uživatel

Bob Kelso01.05.2016 18:06#

ne tak spartani fakt nemají sebemenší právo na kecy o Berbrovi a Plzni po tomhle už fakt ne

až po tobě

Reagovat
smazaný uživatel

a můžu vědět co tam je za brekot? To jen konstatování že na ten váš brekot nemá sebemenší právo

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně já konstatoval, že měl být Fillo venku.

Reagovat
smazaný uživatel

a na tenhle brekot právě nemáte to právo stejně jako si vymýšlet hovadiny o cíleném zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nemáme? Nikdo tu nezpochybnil, že ten gól byl neregulerní, stejně jako by nikdo neměl zpochybnit, že měl být Fillo venku.

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto že ten gol by neregulérní byste měli mít tolik slušnosti a cti a zalézt a nebrečet kvůli pár ostřejším soubojům

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi prostě totálně dementní, naprosto nechápu, na co se ve tvym případě příroda oběěžovala s mozkem, když ti do něj nedala ani tolik aby ses ho naučil používat.

Reagovat
Azazelo RD

Si za to může sám, že je tak malej.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

buzerant

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra approves

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

proc se s nim snazis normalne bavit?

Reagovat
smazaný uživatel

už ses taky vybulel

Reagovat
db18

Protože se u nás lokty (bohužel) normálně pouští...

Reagovat
Rarášek

Dneska je to cekem šílený ale. Matějovský, Frýdek, FIlo.. a ne jednou Jílek nezvládá.

Reagovat
db18

...a to ještě nehraje Vácha

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pyroman

To je fakt otřesný zápas, z obou stran. Se snad neodehrála minuta bez faulu.

Reagovat
Rarášek

ljeva

Reagovat
pepinho2

Další, co měl být venku za 2.žlutou

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, my máme asistenty, vy hlavního. Mně to přijde fér.

Reagovat
monty25

Hm, jasně...

Reagovat
Kang & Kodos

No, nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček, a jsme v prdeli.

Reagovat
Kang & Kodos

To jsou hrozně smíšený pocity. Sice mě sere, že vedeme díky jasnýmu ofsajdu, ale když sem potom naběhne Bob...

Reagovat
smazaný uživatel

já se skvěle bavím

Reagovat
Kang & Kodos

Já taky. Dík

Reagovat
smazaný uživatel

prosím

Reagovat
Rarášek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
pepinho2

Měli jsme nějakou normální šanci?

Reagovat
Kang & Kodos

Asi Timy, jak z úhlu atakoval bodlem střechu.

Reagovat
pepinho2

klasická venkovní hrůza, strašný

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Koukám, že Sektor15 přišel o flagu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se chovali jak v sezóně 12/13, tak se ani nedivím.

Reagovat
rufus

Prisli o ni kdyz hral v Teplicich Zlin nedavno..

Reagovat
db18

Aha, jsem ani nepostřehl, že by se to někde řešilo...

Reagovat
db18

Díky. (blbý filtr příspěvků na FB )

Reagovat
Rarášek

Z Krejčího bude skvělej obránce

Reagovat
Coutinho10

to je pech....

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
monty25

Góóóóól!!!!

Reagovat
db18

Hodně slušný

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooooaaaaaaaaaaaal nevadi nevadi opakovani primaku

Reagovat
monty25

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Rarášek

ty kráso, to je komedie Potočný ale

Reagovat
Fabregas@ole

Krásné fík

Reagovat
ZB 07

Spravedlnost...pojďme ještě jeden

Reagovat
diskoschlampe

Bičíkovi se nechtělo skákat, si do toho jen tak lehnul.

Reagovat
pepinho2

Zaslouženě, na takovou sra*ku se nedá dívat neprohra Teplic za 2.08 ..ok, udržíme s Váchem

Reagovat
smazaný uživatel

Za to může určitě Jiráček.

Reagovat
smazaný uživatel

Potočný Z takové vzdálenosti hned dvakrát znemožnit golmana, to se jen tak nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Bičík minimálně v tom prvním případě určitě chyboval. Ani ten druhý kop nebyl nechytatelný.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Bicik dira.. kolikrat by to museli kopnout aby to aspon jednou chytil??

Reagovat
monty25

Potok na Hrad

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný ven, dlouho jsem se ho zastával, ale tohle už je vyloženě zmar, nechutný výkon.

Reagovat
Aldeano

Já jsem se ho nikdy nezastával, ale

Reagovat
lampas

Takže příští kolo přímý zápas o LM Naštěstí pro Spartu, Slovan vyhraje na letné jen v sezoně když vyhraje titul, takže můžou být v klidu

Reagovat
exse

Škoda, stačilo správně mávnout offside a měli bychom druhý místo ve svých rukou. Na druhou stranu s tímhle Sparta nemůže v Brně vyhrát, takže je šance stále velká.

Reagovat
pepinho2

V Brně se nám vždycky hraje špatně, natož teď

Reagovat
ZB 07

Reagovat
goodbay

Kdyby, kdyby....taky ještě máte MB a Spartu venku.

Reagovat
mario23

Přibylová za Přibyla do síně slávy, ale hlavně, že už je napuštěná jiným.

Reagovat
ZB 07

Bohemka do toho!!

Reagovat
Coutinho10

Muuuuris skodaaaa hezka strela

Reagovat
Miguel19

Schick Náhrada za Lafatu se vším všudy..

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
smazaný uživatel

ale narozdil o Lafaty s tim zacal asi o 10 let driv, takze az to vypiluje, tak to bude penalticka za penaltickou

Reagovat
Coutinho10

ouu uffff

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim pěknej zápas Mosquera tam pěkně židáky větrá

Reagovat
ZB 07

Jsem klidnej...Bohemka dneska neprohraje

Reagovat
Coutinho10

Murus a Škodak...skoda ze to lip nesedlo, ale to je ono

Reagovat
ZB 07

Slávisti kdyby to nechali na tribuně, tak je to paráda..

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch

Reagovat
frankiefcb

Karoch

Reagovat
smazaný uživatel

co zas vyblil?

Reagovat
frankiefcb

slávisti měli pyro a Karoch to komentoval tím, ež si neumí představit, když má někdo otevřené okno v barácích nad sektorem. že to musí být hodě nepříjemné

Reagovat
smazaný uživatel

hm.. doporucil bych mu zkusit jak chutna slzakem do ksichtu od ACAB

Reagovat
frankiefcb

nebo v zimních měsících bydlet na Ostravsku a otevřít večer okno. Zlaté pyro

Reagovat
smazaný uživatel

tak to verim

Reagovat
Puskas

ale už to není to, co to bývalo

Reagovat
Coutinho10

chudaci rodiny s detma, kdyz maj otevreny okno

Reagovat
db18

Malý děti na stadionu: "Táhněte domu!"

Reagovat
smazaný uživatel

koukam, ta velka hvezda z conbolstanu nestiha technicky, ani rychlostne a navic prasi..

Reagovat
smazaný uživatel

je uzasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch + Vlášek to je duo

Hušbauer k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer je Sparty majstrštyk. Využili ho když měl tu super formu a pak za parádní prachy poslali do Itálie, když už bylo jasný, že je k hovnu. Z Itálie ho poslali nazpátek a nějakýho mamlase u nás napadne za tohohle osla vysázet prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

taky se nam konecne neco podarilo, tak nam to prej..

Reagovat
smazaný uživatel

karoch: "barak ma prodlouzena zada proto se cogley nemuze oprit ramenem..."

Reagovat
smazaný uživatel

oleolé

Reagovat
Miguel19

Hušbauer To je fakt mrdka. Co zápas, to trojitej tulup

Reagovat
Coutinho10

kdyby to nebyla ruda spina, tak de dal a mohl dat gol...ne on po doteku na zapesti sebou musi hodit o zem

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

j a pak se to zlomilo...

Reagovat
smazaný uživatel

demence. a taky za to dostal od trenera a spoluhracu v kabine zaslouzenej kartac

Reagovat
monty25

Jasně, on přiznal aut a oni potom dostali góla z rohu. To se měli Huňa a Marko zajímat spíš o to, proč ten roh neubránili...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne.. evidentne si nikdy nehral fotbal

Reagovat
monty25

Hrál.

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle u nás nedělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ale odkoukal to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ouu neeeee to snad neee brevno twl

Reagovat
ZB 07

Ufff

Reagovat
db18

Co vlastně vedlo k tomu, že Vaniak skončil ve Slavii a šel dělat asistenta do Bohemky?

(bw. líbí se mi, že to vždy prožívá víc jak hlavní trenér )

Reagovat
smazaný uživatel

Vaniak je super

Reagovat
Spalovač šancí

peníze (ve Slavii nebyly)

Reagovat
Blasphemer

Tak to jde i bez čelenky.

Reagovat
smazaný uživatel

uhrine kurva stridej!

Reagovat
Miguel19

Další bazeňák

Reagovat
Blasphemer

Co to ten Karoch mele?

Reagovat
db18

Co to mlel Karoch o penaltě? Nějak jsem ho vůbec nepochopil... další pro nás nebo jedna proti nám?

Reagovat
Miguel19

Proti nám

Reagovat
db18

A nevíš za co? (kdy?)

Reagovat
Miguel19

2. půle už když to bylo 2:0 zákrok Matějů..

Reagovat
Coutinho10

skoda tohoo, ze ai to tam nesrazil

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

i na o2 sport jsou lepší komentátoři než tyhle experti ten Karoch se nedá poslouchat

Reagovat
ZB 07

Ale jo..i bod by byl fajn...akorát škoda těch vzájemných zápasů..

Reagovat
Coutinho10

ani pohlidat Svece nedokaze....

Reagovat
smazaný uživatel

kezby hhral Zmrhal misto Husbauera se Souckem veprostřed

Reagovat
Coutinho10

co se da delat no....nemel se vubec kupovat

Reagovat
monty25

Chudák Zlámal dneska...

Reagovat
ZB 07

To byly nervy teď ...Zlámal

Reagovat
ZB 07

Ehm...to chce video..pokud možno hned

Reagovat
Coutinho10

Kenio, Kenio

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej zapas skoro jak City - Real

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kang & Kodos

"Remízou to začalo a remízou to končí"

Pičo, to je rétor

Reagovat
Coutinho10

skoda, ale aspon mame 3 body naskok + lepsi vzajemnej zapas, ale este to bude chtit potvrdit priste doma se Slovackem..popripade v Pribrami

Reagovat
Blasphemer

oslava fotbalu

Reagovat
mario23
Reagovat
db18

Od něj to sedí, když vede v tomhle ohledu nejnedisciplinovanější "bandu"...

Reagovat
smazaný uživatel

těžko to mohl úplně ignorovat

Reagovat
db18

Ignorovat ne, ale taky zvolil celkem přehnaný slova, vzhledem k tomu, že Costa hraje taky dost často za hranou, Frýdek prasí v pomalu každém souboji a Vácha má loket v obličeji soupeře taky až moc často... (+ v Teplicích měl ještě Ljevu s Cajicem...)

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně, že přehání, vždyť je to Ščasný...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele