Synot liga - preview 26. kola

22.04.2016, 08:35, aktualizováno 24.04.2016, 08:34
Previews
Dlouho očekávaný zápas je tu, Sparta hostí Plzeň a má zřejmě poslední šanci, jak ještě zdramatizovat boj o mistrovský titul. Dva zápasy jsou na programu odpoledne, Příbram by se v Brně ráda přiblížila k záchraně, totéž platí o Zlínu před domácím soubojem s Duklou...
Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Natáhnout šňůru domácí neporazitelnosti už na osm utkání budou chtít fotbalisté Zbrojovky Brno, kteří přivítají trápící se Příbram. Hosté jsou jen tři body od sestupu a se svojí situaci dosti hazardují.

Brněnská Zbrojovka je jen čtyři body od pátého místa, tedy umístění, které ještě může znamenat Evropskou ligu. Svěřenci Václava Kotala mají velmi slušnou formu, na jaře zvítězili pětkrát a daří se jim zejména na domácí půdě. V minulém kole Zbrojovka nestačila na vedoucí Plzeň, se kterou sice vedla ale úřadující mistr dvěma brankami výsledek otočil.

V tomto kole se Zbrojovka představí opět doma a bude chtít natáhnout sérii domácí neporazitelnosti na osm utkání, soupeřem bude trápící se Příbram."Mají dobrou osu mužstva - Hruška, Zápotočný, Hnaníček, Rezek, Bednář či reprezentant Šabala. K tomu mladší, ale už zkušení hráči jako Mudra, Divíšek. Nečeká nás už vzhledem ke zmíněné situaci Příbrami nic lehkého, na druhou stranu ale očekávám, že soupeř bude muset hrát útočně. To je pro vývoj utkání vždy lepší a věřím, že diváci budou i tentokrát odcházet spokojení," nechal se slyšet kouč Václav Kotal.

Příbram odcestovala na Moravu se zcela odlišnými myšlenkami. Za deset kol vyhrála jen dvakrát a naposledy prohrála i s beznadějně posledním Baníkem, navíc před vlastními diváky. Svěřenci kouče Tobiaše se propadají tabulkou a v tuto chvíli už můžeme říct naprosto jasně, že hrají o záchranu. Jejich náskok před patnáctou Sigmou je jen tříbodový, takže jakýkoliv zisk z Brna by se dost hodil "Dostáváme teď hloupé góly, nevyužíváme šance a ztrácím zápasy. Začíná nám jít do tuhého. Věřím, že se ale semkneme a venkovní zápasy jako teď v Brně zvládneme," prohlásil příbramský trenér Pavel Tobiáš.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Hyčka, Košťál, P. Buchta, Keresteš - Malík, Zoubele, Lacko, Lutonský, Škoda - Řezníček
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Mudra, Tregler, Zápotočný, Divíšek - Hnaníček, Pilík - Šabala, Suchan, Rezek - Bednář
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Dukla Praha  (neděle 17:00)
Netradičně v neděli se představí doma zlínští fotbalisté, kteří budou hostit pražskou Duklu, která ještě ve středu dohrávala 19. kolo proti Spartě.

Zlínští si v Teplicích vybojovaly teprve druhý bod během jara. Nyní se pokusí o první vítězství ve druhé polovině sezony. V útoku budou však oslabeni, neboť se jim zranili obě opory Diop a Poznar. Případný tříbodový zisk by pro ševce znamenal téměř jistou záchranu, neboť předposlední Olomouc v pátek nebodovala a náskok by činil tři kola před koncem již osm bodů. "Pokud zopakujeme náš výkon ze druhého poločasu utkání v Teplicích, tak máme naději na úspěch. Naším cílem je konečně dosáhnout na první jarní ligové vítězství. Vzhledem k absencím útočných opor máme hodně složitou situaci," řekl trenér domácích Bohumil Páník, jenž se bude vedle dvou výše zmíněných hráčů obejít i bez Živuliče.

Dukla v posledních šesti zápasech prohrála čtyřikrát. Před týdnem však doma smetla Jablonec 6:1. Další body mohla uhrát ve středeční dohrávce 19. kola proti Spartě, ta však díky nesprávně odpísknuté penaltě v 96. minutě nakonec zvítězila 2:1. Chuť si můžou Kozlovi svěřenci spravit ve Zlíně, kde hráli pouze jednou. Před dlouhými třináctými lety tam prohráli 0:3. "Zlín je namočený v boji o záchranu, takže bude motivovaný. Ale když navážeme na náš výkon z minulých utkání, přijdou i důležité body," tvrdí kouč Dukly Luboš Kozel, jenž se bude muset obejít bez obou zraněných Hrošša a Kovala. Nejisté jsou pak starty Breznanika a Manzii.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Hubáček - Janíček, Holík - Vukadinovič, Motal, Koreš - Fantiš.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Jurendič, Štetina, Gorkšs, Vrzal - Hanousek, Považanec, Daniel Tetour - Néstor, Mareš, Manzia (Berger).
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Viktoria Plzeň  (neděle 20:00)
To nejlepší na závěr 26. kola české nejvyšší soutěže nabídne od 20 hodin večer zápas jara mezi Spartou a Plzní.

Fotbalisté Sparty odčinili zaváhání z uplynulého kola, kdy pouze remizovali s pražskými Bohemians 2:2. Ve středu totiž zvítězili v rámci dohrávky 19. kola v dalším malém pražském derby nad Duklou 2:1. Nyní však Ščasného svěřence čeká zápas pravdy. Pokud zvítězí nad vedoucí Plzní, budou dál držet naděje na titul a náskok na nedělního soupeře se sníží na pět bodů. "Nechci se v tuhle chvíli pouštět do diskuzí o titulu. Co chci, je, abychom předvedli proti Plzni výborný výkon před vyprodanou Letnou. Musíme zmobilizovat síly na ten zápas a zvládnout ho tak, jak jsme v této sezoně zvládali těžká utkání," prohlásil domácí trenér Zdeněk Ščasný.

Plzeň může pomalu slavit titul již tuto neděli, pokud zvítězí nad největším rivalem o ligový primát na pražské Letné. Ve zbývajících třech kolech by ji stačil k definitivě zisku mistrovské trofeje bod či jakékoliv zaváhání Letenských. "Vezeme si do Prahy slibný náskok a rádi bychom uhráli takový výsledek, který by nám dal klid do závěrečných kol," řekl trenér Západočechů Karel Krejčí, jehož tým se svou šňůrou výher bude po klubovém rekordu útočit i na ten český. S patnácti výhrami v řadě by se vyrovnala právě Spartě z roku 2000.

V sestavě domácích bude chybět čtveřice zraněných Mazuch, Holek, Zahustel a Šural. Hosté budou postrádat vykartovaného Matějů, rekonvalescenta Pilaře a dva zraněné Ďuriše s Krmenčíkem. Otazníky pak visí nad starty Hořavy, Holendy a Rajtorala.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Brabec, Kováč, Costa - Vácha - Mareček, Dočkal, Frýdek, Krejčí - Lafata, Juliš.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Baránek, Hubník, Limberský - Vaněk, Hrošovský - Kopic, Kolář, Kovařík - Holenda.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Jablonec hostí v 26. ligovém kole Slovácko. Oba týmy pobývající ve středu tabulky vyšly v uplynulém kole bodově naprázdno, a tak mají v sobotu co napravovat.

Severočeši si nečekaně odvezli z pražské Julisky šestigólový výprask, když podlehli domácí Dukle 1:6. A vyhráli jenom jednou za posledních šest kol. Taková je aktuální forma Jablonce, jenž se ji zkusí vylepšit doma proti Slovácku. "Jednoznačně se musíme revanšovat jak výkonem, tak i výsledkem. To znamená, že naším jediným cílem je vítězství," prohlásil jablonecký trenér Zdenko Frťala, jehož svěřenci figurují na osmém místě daleko za pohárovými příčkami. Do Evropy se však můžou dostat přes tuzemský pohár, kde v semifinále změří síly se Spartou. V sestavě domácích bude chybět trojice zraněných Mingazov, Breda a Kubista. Nejisté jsou pak starty Masopusta a Beneše.

Po senzačním vítězství nad Spartou hráči Slovácka v dalších dvou kolech prohráli. V tabulce jim nyní náleží sedmá příčka. Na kontě mají o dva body více než jejich sobotní soupeř. "Naše úspěšná cesta se zadrhla, z naší hry se postupně vytratila agresivita. Z posledních čtyř zápasů jsme porazili pouze Spartu, potřebujeme už zvítězit," říká kouč Slovácka Svatopluk Habanec, jenž se bude muset obejít bez obou vykartovaných Kerbra a Koného.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Bárta - Romera, Pernica, Kysela, Hybš - Hübschman - Karavajev, Trávník, Rossi, Mihálik - Tecl.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Rada, Hofmann, Šimko - Šumulikoski - Diviš, Havlík, Daníček, Valenta - Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905  (sobota 17:00)
Třináctá Jihlava v sobotu doma změří síly s jedenáctými Bohemians. Oba celky bojují o záchranu a od sestupových pozic jsou vzdáleny pět bodů.

Fotbalisté Vysočiny v domácím prostředí prohráli pouze jednou za posledních sedm kol. Nyní však narazí na neoblíbeného protivníka, s nímž z pěti vzájemných ligových zápasů ani jednou neslavili výhru. To se pokusí v sobotu změnit, aby se mohli přiblížit k záchraně. "Moc dobře si uvědomujeme mimořádný význam utkání. A to jak z pohledu umístění obou celků v tabulce, s jejich současného bodového zisku, vývoje soutěže a faktu, že do konce ročníku už mnoho utkání nezbývá. K jarním výkonům Bohemians máme respekt," řekl jihlavský trenér Michal Hipp, jenž nebude moci pro sobotní utkání počítat se třemi zraněnými Marcinem, Novotným a Tlustým.

Klokani jako jediní čekají v tomto ligovém ročníku na výhru venku. Další pokus je čeká v sobotu v Jihlavě. "Sice výhra bude znamenat téměř jistou záchranu, ale zásadnější je pro oba týmy, jak dopadne Olomouc v Boleslavi," přemítal kouč hostí Roman Pivarník, jenž se bude muset obejít bez vykartovaného Jiráska a zraněných Jindřiška a Mikešem. Otazník pak visí nad startem Hubínka.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Kukol, Krejčí, Šourek, Urdinov - Kučera, Šulek - Bazal, Hronek, Vaculík - Dvořák.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Čögley, Krch, Šmíd, Havel - Švec - Acosta, Hubínek (Čížek), Lulič, Mosquera - Schick.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Fotbalisté Baníku Ostrava přivítají na domácím stadionu ve Vítkovicích pohárového aspiranta Slovan Liberec a pokusí se navázat na úspěšná představení z minulých dvou kol. Uspět bude chtít i Slovan, který sice má na čtvrtém místě dobrý náskok před Slavií, ovšem stále se může posunout i na třetí pozici.

Baník se nachází v herní pohodě, dvě kola po sobě dokázal naplno bodovat a pod trenérem Petrželou důstojně dohrává jinak nepovedený rok. Baníkovci si nejprve poradili se Slováckem a poté i s Příbrami shodně 2:1. Situace na dně tabulky se však nemění, domácí nasbírali v jarní části deset bodů, ale pouhé čtyři bodíky z podzimu jakékoliv naděje na záchranu přeci jenom rozmetaly.

Nicméně hrdost ke klubu se vrací i fanouškům, kteří patří v lize k těm nejlepším. V zápase s Libercem se dá očekávat slušná kulisa, která bude hnát domácí vpřed, ovšem v cestě stojí těžký soupeř. "V Liberci to mám rád, ale jakožto soupeř je nepříjemný. Nenechají ani metr prostoru, jsou to takoví buldoci. Z tohoto pohledu to bude těžké, musíme se vyrovnat s jejich tvrdostí a neustálým napadáním, a musíme být silní ve standardních situacích. To jsou takové tři věci, ve kterých je Liberec silný," prohlásil trenér Vlastimil Petržela. Baník bude outsiderem a to nejen kvůli postavení v tabulce, ale také pro absence Daniela Ožvoldy, Lukáše Vraštila i kapitána Daniela Holzera.

Liberec však nehodlá Ostravu podcenit. V lize má dobrou formu, třikrát v řadě naplno bodoval a upevnil si čtvrté místo před dotírající Slavií. "V Ostravě to bude těžké. Trénuje je pan Petržela, který je z Liberce, a Baník na nás určitě dobře nachystá. Bude to ale o nás, soupeř bude hrát nepříjemně a my se jim v tom budeme muset vyrovnat. Ostrava bude hrát běhavý, důrazný fotbal, ale to nám není cizí, takže musíme hrát stejně," prohlásil kapitán Liberce Pokorný. Liberec doma v prvním zápase nad Ostravou zvítězil 2:1 a stejný výsledek by bral i v odvetě.

Utkání bude v Ostravě rozhodovat sudí Franěk.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Dostál, Kaša, Mešaninov, Granečný - Lásik, Celba - Mondek, Hrubý, Helešic - Červenka
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Koubek - Coufal, Hovorka, Pokorný, Sýkora - Breite, Folprecht - Bartl, Shala, Vůch - Bakoš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.50 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - FK Teplice  (sobota 20:15)
Pražská Slavia potřebuje body do boje o Evropskou ligu, zatímco Teplice do bojů o záchranu. Větším favoritem budou v Edenu domácí, ale i přes první vzájemnou výhru nemají na Teplice dobré vzpomínky.

Slavia dvakrát v řadě ztratila a evropské poháry se jí výrazně vzdálily. Z pátého místa ztrácí parta Dušana Uhrina mladšího na čtvrtý Liberec už sedm bodů! Pochopitelně do Evropské ligy může vést cesta skrze MOL Cup, ale tam už Sešívaní neúčinkují a zatím není jisté, jak to celé dopadne. Slavia si naposledy rozdělila body s o záchranu bojující Olomoucí. "Čeká nás důležitý domácí zápas proti Teplicím, které jsou letos velmi nevyzpytatelné. Ale my se soustředíme na sebe a věříme, že po dvou remízových zápasech vyhrajeme. Výkonnostně bychom určitě chtěli navázat na utkání s Jabloncem," nechal se před utkáním slyšet záložník Miljan Vukadinovič.

Teplice také potřebují bodovat, možná více než Slavia. Severočeši stále nemají jistotu záchrany a vzhledem k tomu, že z deseti kol pouze dvakrát vyhráli, si dosti zahrávají. Teplicím patří aktuálně desáté místo, ale Sigma na ně ztrácí jen šest bodů. Hosté si v minulém kole nedokázali poradit se Zlínem a remizovali 2:2, přičemž v zápase vedli o dvě branky! Nyní čeká na Teplice cesta do Edenu. "Slavie bude chtít vyhrát, také se jí to v posledních kolech nedařilo. Budou do nás bušit, to by nám mohlo vyhovovat. Budeme hrát na brejky a věřím, že nějakou tu branku dáme," prohlásil Jakub Hora.

Slavia sice vyhrála první zápas 1:0, ale jinak nemá v posledních letech na Teplice zrovna dobré vzpomínky. Zvláště jedno datum straší slávisty ještě dnes, 19.8.2013 prohráli v Edenu s Teplicemi výsledkem 0:7! Forma Severočechů však nenasvědčuje tomu, že by se měl podobný výsledek opakovat.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Bílek, Deli, Bořil - Mihalík, Souček, Hušbauer, Zmrhal - Kenija - Mešanovič
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Hora, Lüftner, Jeřábek, Krob - Ljevakovič, Soungole - Vondrášek, Vachoušek, Fillo - Chukwuma
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.20 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc  (pátek 20:15)
V páteční předehrávce 26. kola Synot ligy na sebe narazí týmy Mladé Boleslavi a Olomouce. Půjde o souboj mezi nejlepším a nejhorším útokem soutěže.

Předposlední Olomouc, která stále hraje o záchranu, potřebuje v pátek bodovat. Na aktuálně nesestupovou čtrnáctou Příbram ztrácí tři body. Hanáci nyní jedou do města automobilů, kde se pokusí favorita potrápit. "Vnímáme, že Boleslav je soupeř, který má velmi dobrou ofenzivní kvalitu, což dokazuje počet vstřelených branek. Je to mužstvo, které dvakrát dokázalo zvrátit dvoubrankovou ztrátu, doma do remízy s Duklou, v Příbrami do vítězství. Takže i charakter toho mužstva je velmi silný. Na druhou stranu v posledních zápasech relativně dost inkasují, chtěli bychom se spíš zaměřit na tohle. My tam jedeme s nějakou taktickou vizí, s nějakým plánem. Pokud se nám to podaří naplňovat, tak myslím, že máme šanci. Pak už je to o tom sebevědomí, individuální odvaze," míní kouč hostí Václav Jílek.

Fotbalisté Mladé Boleslavi budou v následujícím kole hájit třetí příčku, před čtvrtým Libercem drží jednobodový náskok. V pátek nastoupí proti neoblíbenému týmu, s nímž vyhráli pouze jeden ze sedmi vzájemných ligových zápasů. Přesto jsou podle postavení obou mužstev v tabulce jasným favoritem. "Doma chceme navázat na výhru ze Slovácka a před našimi příznivci vyhrát, i když proti zachraňující se Olomouci to nebude snadný úkol. Sigmu i přes její nelichotivé postavení v tabulce považuji za silného a nebezpečného protivníka," prohlásil zkušený trenér domácích Karel Jarolím.

V sestavě domácích budou chybět oba zranění Kysela a Davydov. Za hosty nenastoupí potrestaný Buchta a zraněný Cana.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Diviš - Pauschek, Kúdela, Čmovš, Fleišman - Ščuk, Rada - Jánoš, Magera, Kalabiška - Chramosta.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hála, Šindelář, Radakovič, Vepřek - Navrátil, Houska, Ordoš, Ševčík, Falta - Chorý.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň25212251:1665
2.Sparta Praha25183452:1957
3.FK Mladá Boleslav25147454:3149
4.Slovan Liberec25146539:2548
5.Slavia Praha25118633:2241
6.Zbrojovka Brno251141029:3237
7.1. FC Slovácko251031231:4133
8.FK Jablonec25710839:3531
9.Dukla Praha25781037:3529
10.FK Teplice25761233:4127
11.Bohemians Praha 190525511928:3426
12.Fastav Zlín25751327:4226
13.Vysočina Jihlava25751325:4526
14.1. FK Příbram25731530:4624
15.Sigma Olomouc25491225:4021
16.Baník Ostrava25421925:5414

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1347)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro výhru Baníku a udržení šance na největší zázrak v historii českého fotbalu.

Reagovat
ZB 07

nejlíp na úkor Příbrami

Reagovat
smazaný uživatel

To bych slavil asi dva týdny

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Puskas

To bych pak navrhl pojmenovat stadion podle Vlasty. A Vrbovi by nepomohlo možná ani finále Eura na Trenéra roku.

Reagovat
smazaný uživatel

No to by byla náádhera

Reagovat
Puskas

Ale to by takový Dolar nepřežil, každý rok tipuje, že spadnem, letos se od 1. kola těší, že už mu to konečně vyjde, bo je to úplně jasné, a naráz prásk...

Reagovat
PlackaSKS

kvůli dolarovi bych vám to udržení přál

Reagovat
smazaný uživatel

No, ještě kdybychom při tom porazili jeho slavnou Plzničku

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra jebnem Liberec a v tom laufu i Plzeň padne

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo super. Nicméně zítra jsem ohromně zvědav na sestavu, jelikož Meshaninov bude muset hrát stopera, tzn. že ve středu zálohy bude Lásik, Hrubý a jsem zvědav, kdo bude ten třetí. A kdo dostane šanci místo Holzera.

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna teď Dano a Ožvy chybět budou, co si budeme povídat. Ale snad i vandráci, co dojdou za korunu, podpoří kluky. Čekám i přes špatné počasí skvělou atmosféru, která rozhodí Liberec a Vlastík něco vymyslí

Reagovat
frankiefcb

Snad to počasí, co je dnes. Vydrží do zítřka

Reagovat
smazaný uživatel

Kééééž by. I když... V Příbrami po dešti Baníček otáčel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemělo by..

Reagovat
smazaný uživatel

To je hroznej úlet s tím vstupem za korunu...

Btw. Balažovič aka Balda, ten největší a nejlepší scout na světě jde dělat sportovního ředitele do Rakowa. A ještě lepší je, co o sobě u nic na vykládal...No, bůh s nima...Ale třeba se zbavíme jeho "dětí" Alispahiče se Zapatou...

http://www.rksrakow.pl/aktualnosci/4296-david-balda-dyrektorem-sportowym-rakowa.html?8fd1fc9b26d808ca2448f4ba1ca9d632=54e7469a2e20ccb8e2a104a71edcf1ef

By s sebou mohl vzít kámoše Hábu, kterej začíná zapouštět kořeny a zas donášet některým lidem zvenčí... RŠ, jeho věrný poslouchač ze Sportu by mohl vyprávět.

Reagovat
smazaný uživatel

No ti brzo pochopí, co za zmrda si tam vzali...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víš co, dal jim přednost před Salcburkem, v tom bude srdíčko (a velké provize za příchod hráčů od mycích linek z Anglie).

Reagovat
Puskas

Takového Alispahiče mi je líto, že odchází. Člověk při jeho sledování měl oprávněný dojem, že není nejhorší hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrál za Áčko, tak vypadal tak nějak nemotorně, něco jako kdysi létající koreec, co ho tehdy málem vítr na Bazalech odfoukl. Ale rozdíl jen v tom, že Alispahič je větší výškou.

Reagovat
Puskas

Kdyby se dělala nejhorší sestava, dejme tomu v samostatné české lize, byl by přinejmenším na lávce, to byl hrozný křáp.

Reagovat
smazaný uživatel

Gligor Gligorov, Ebus...další tajné trumfy. A to nejmenuji profláklá jména jako Adámik.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
frankiefcb

jj má problémy

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec dobře, že máme velkotovárníka a ne Světlíka či nedej bože číňany.

Reagovat
Puskas

Hm, ale má tam zajímavé kousky.

Reagovat
taws

já bych ho ještě zkusil..je pořád docela mladej a oproti červenkovi by byl hvězda

Reagovat
Puskas

Alispahič by nebyl hvězda ani oproti kuželům.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych mu nekřivdil, dal dva goly v jednom zápase za juniorku a na Instagram už si nedává zrcadlové fotky, kdy je oblečen v Mickye Mousovi.

Reagovat
smazaný uživatel

*Mickey

Reagovat
Puskas

Teď se oblíká jako kačer Donald?

Reagovat
taws

já bych si to přál takhle: Lásik, Hrubý - Mondek, Azevedo, Granečný - Šašinka

Reagovat
smazaný uživatel

A místo Granečného kdo? Lučič? Helešic?

Reagovat
taws

Dal bych Vengřínka, jestli už zvládne celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Lučič, který zakopává o svoje nohy..

Reagovat
smazaný uživatel

To jo,nicméně výkonnostně šel nahoru a odehrál i dobré zápasy

Reagovat
Blasphemer

Škoda že už v té době nebude jistý titul na 100%, to bych byl neměl nic proti tomu, kdybychom to Baníku pustili.

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Revanš za rok 2011?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Chlupatá máma

10. pro prohru Baníku a definitivum ve druhý lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje máma je ve druhé lize..

Reagovat
cepinzcegamy

a táta se k ní nemůže dostat, protože je ve čtvrtý

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho máma je prý dost špatná, za chvíli sestoupí do třetí... ještě chvilku a jsou zase spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Still better lovestory than Twilight.

Reagovat
smazaný uživatel

It´s everything.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Škoda že jsme aspon dvakrát neudrželi vedení, teď bysme ztráceli na olomouc bod a byla by šance se udržet z patnáctýho místa

Reagovat
smazaný uživatel

Jak z patnáctého místa?

Reagovat
taws

tak když by postoupil z druhý ligy tým, který by nemohl hrát kvůli stadionu, tak se zachrání 15. tým..

Reagovat
Greny

jo jenže čelo FNL je : Hradec, Znojmo, Karviná a všichni stadion mají na ligu s minimalníma úpravama

Reagovat
taws

Znojmo ten stadion už postavilo? jestli jo tak je to jasný ...ale kdyby mohl hrát Hradec s tím stadionem ligu, tak by to byla fakt komedie. Bazaly podmínky několik nesplňují, ale ta hradecká stoka se považuje za stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec by tuším dostal tu podmínku, jelikož to taky nesplňuje, ale samozřejmě netuším, zda by to řešili úpravami nebo tím jejím novým stadionem, o kterém už mluví 10 let. Jinak Znojmo a Karviná má stadiony pro ligu.

Reagovat
taws

Hradci bych sice první ligu přál..ale musí něco pro to dělat a ne jen kecat o stadionu..tu podmínku taky dostávají už několik let

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec u Pardubic musí postoupit, bez nich se ve druhé lize mile rád obejdu.

Naopak Znojmo, ať zůstane, tam by byl výsostný výjezd.. Minimálně na prodloužený víkend

Reagovat
taws

to jo, ve znojmě trávím několik týdnů v roce, ale na fotbale jsem tam ještě nebyl..tak teď už bych měl aspon pořádnej důvod

Reagovat
smazaný uživatel

Možná kecám, ale není v těch nových podmínkách, že se to nabídne prvním 5 týmům z FNL a až poté se zachrání 15. tým? A jak píše Greny, tak nahoře jsou mančafty, které chtějí postoupit.

Reagovat
taws

ajo já právě myslel, že můžou postoupit jen klasicky pvní dva a dalším se už nic nenabízí..ale přijde mi větší blbost nechat postoupit 5. z druhý ligy než tam nechat 15. z první

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale vezmi to z toho pohledu, že dříve to myslím nabízeli komukoliv z té FNL a až tento rok se to ustanovilo na prvních 5 týmů.

Reagovat
taws

to jo no..vždyt Synot přece postoupil někde z jedenáctýho místo a drží se tu doteď

Reagovat
smazaný uživatel

Synot koupil licenci od Čáslavi

Reagovat
Shevchenko

To už je několik let, že mohli postoupit max první 4 týmy.

Reagovat
db18

Proto se hraje FNL jen s 15 týmy...

Reagovat
rufus

Je to těch prvních pět týmů a až potom případně záchrana pro 15. z první ligy.

Reagovat
db18

Záchrana z 15. příčky bude spíš o tom, jestli tam skončí dost velká ryba.

Reagovat
frankiefcb

ona by byla šance i docela se udržet ze 14 místa. Z těch 5 zápasů není hratelná pouze ta Plzeň.

Reagovat
Puskas

I tak bez šance, teď hrají nezatížení tlakem, kdyby ti mladí klučíci měli hrát s vědomím nutnosti vyhrávat kvůli udržení, hráli by jinak, hůř podle mne.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně někdo, kdo to vidí reálně... Máš naprostou pravdu, hrají uvolněně, protože pečet sestupu jsme si dali už na Bohemce.

Sice je opravdu fajn zažít výhry ještě letos, ale to je dobré k tomu, že naše mládež si získá seběvědomí a dokáží si, že dokáží zahrát proti zkušenějším hráčům.

Takže teď rok (faktor Puček) či dva ve druhé lize, děti získají větší herní pohodu a zkušenost a pak můžem smělě do první ligy. A třeba i se silnějším sponzoringem.

Reagovat
smazaný uživatel

*sebevědomí, směle

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když jsi u toho uvolnění..nejen hráči.

To, co zažívám teď na jaře v našem sektoru na výjezdech... To sem nezažil ani při sezoně 07/08, 09/10 či když se zachraňovalo. Jasně, neříkám, že to bylo špatné, ale to byl takový krátkodobý efekt, že se zachránila liga. Ale teď, kam přijedem, nahodí se hitovka "Dej Baník gól" a leckdy je to na férovku výjezdová párty, kdy se lidé baví bez ohledu na výsledky

Reagovat
Puskas

Dej gól, Baník gól - tomu se kdysi smál kámoš slávista, co se mnou chodil na Baník a zařadil tak Baník na 2. místo oblíbenosti:). Toto vymyslel Suchánek, ten slepý hlasatel, co už zemřel.

Reagovat
Wat

Boleslav nesmí vymejšlet žádný blbosti z odevzdávánim bodů a regulérně vyhrát za 3, ať Sigma zůstane tam, kde je a má bejt.

Reagovat
taws

Reagovat
Greny

kdy jindy potopit tu Příbram než letos i když v neděli u nás už píska Jech takže to bude tutově nějakej zářez

Reagovat
Wat

Já už jsem smířenej s tim, že Příbram horko těžko někdy spadne, tak to přeju Sigmě. Sice jsem se na ní na začátku sezóny těšil, ale svym projevem mě vůbec neoslovili, ba naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=U0HyFZNmdZM

WTF? ta penalta pre Spartu v nadstavenom case? komedia, zaplatene

ale nic nove u nas Slovan tak isto uplaca pretoze 4 penalty v dvoch zapasoch po sebe a to zrovna vtedy, ked prehravali a keby to robili aspon menej napadne ale druha penalta hned o minutu amateri, preto taky futbal ani nepozeram lebo to je cisty amaterizmus

Reagovat
diskoschlampe

Jé, to video s tou penaltou jsem ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

ja treba ne

Reagovat
djwenca

proč není poslední zápasy ani na lavičce Baroš, že by byl zraněný se nikde nepsalo.....?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, měl něco se svalem.

Reagovat
Kang & Kodos

https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/769636-krome-dvou-tri-klubu-plni-ostatni-roli-krovi-rika-majitel-dukly-a-uvazuje-o-odchodu-z-fotbalu.html#hp-sez

To vypadá, jako kdyby Plzeň a Sparta hráli bez sudích střed tabulky. A kdyby nebyl škrt, tak EL dávno hrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň získá nějaký plusový body, teď je to prý v módě.

Reagovat
frankiefcb

Dozorčí radu FC Baník Ostrava s účinností od dnešního dne posílil bývalý hráč Baníku Dušan Vrťo. Společně s ním v pětičlenném orgánu zasedne také Marek Jankulovski.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Super, ale...Co si mám pod tím představit? Co budou mít na starost ? A jen menší popíchnutí, o kolik si Vrťo slevil ze svých původních požadavků?

Ale s Jankulem sem rád... Tandem Jankul-Puček a nějak se mi zdá, že v té druhé lize se moc dlouho vážně neohřejem

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim to kopalo na hřišti, tak to teď určitě musí jít i ve vedení Tuhle logiku nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak jsi vedle... Baník jak neposiluje v hráčském kádru, tak začíná mít silnou sestavu v zázemí klubu. Wolf s Mašlejem jsou zkušení šíbři, kteří se nenechají ojebávat a jde jim i o Baník. Pak tu máš faktor Puček.

No a Vrťo, nevím jak teď, ale předtím to docela pozvedl v Senici. Jankula beru jako reklamní tahák a záruku pro nové sponzory, že Baník začíná být čistý

Reagovat
icka

Ocividne vubec nechapes proc.

Reagovat
monty25

Plzeňáci, jaká je šance, že v neděli nastoupí Holenda?

Reagovat
db18

Ani nevíme, co s ním je...

Reagovat
monty25

Hm, tak to je dobrý. Já sestavuju Fanligu a jsem úplně v koncích. Teď mě ještě zkomplikovalo plány, že za Boleslav zase nechytá Šeda. Mám tam snad půlku hráčů, co nebudou hrát nebo jsou nejistí...

Reagovat
db18

Řešení je jednoduché: http://abload.de/img/fanligappj28.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
monty25

Reagovat
Losinho

vyhráls

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Magera v záloze?

Reagovat
db18

Většinou nastupuje jakoby na CM Hlavně když je fit Baroš...

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje kasického podhrota. Vždy je nad ním ještě jeden útočník.

Reagovat
Aldeano

Útok Fořt-Řezníček

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Holendu taky

Reagovat
monty25

Já ho nakonec vyndal a mám tam střídání Manzia <-> Mešanovič, tak snad aspoň jeden z nich nastoupí. Už jsem na tom tak blbě, že tam musím dávat i hráče, co hrajou proti Teplicím...

Reagovat
Kang & Kodos

Já mám Lafatu, Řezníčka, a Manziu, kterýho střídá Bednář. ale nadšenej z toho nijak nejsem. A taky koukám, že jsem si nastavil jenom dvě střídání. Každej normální člověk na to úplně zapomene, jenom já se nedopočítám do tří.

Reagovat
Kang & Kodos

A koukám, že Čermák vůbec nehraje. Slušnej začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Co s ním je, že není ani na lavce?

Reagovat
db18

Byl nebo stále je zraněný.

Reagovat
Kang & Kodos

Nevim, ale nehrál ani před tejdnem na Slovácku.

Reagovat
monty25

Čermáka jsem kvůli tomu prodal, pak jsem tam ještě kvůli zranění nedal Šurala. Pak mám v obraně trapně Košťála a Hnaníčka, kteří hrajou proti sobě (Hnaníčka mi ale střídá Deli) a Brabce jsem nechal bez střídání, tak snad nedostanete moc gólů...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by nastoupit Krmenčík

Reagovat
ZB 07

Tak pojďme Sigma...předehrávky v poslední době opravdu baví, tak snad tomu bude stejně i dnes

Reagovat
jiriczeQ

před tradičně prořídlými tribunami..to jsi teda vystihl, Vlastiku

Reagovat
ZB 07

V Bolce klasika...mě spíš zaráží sektor hostů..a pak, že měl být postup Sigmy z hlediska návštěvnosti pro ligu přínosem..

Reagovat
ZB 07

Dnes o góly nouze nebude

Reagovat
monty25

Paráda, jsem se rozhodoval mezi Radou a Přikrylem. Dal jsem Radu a Přikryl už má asistenci...

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem uvažoval o přikrylovi, nakonec sem nechal Mageru

Ale mám Chramostu

Reagovat
Coutinho10

vlastne hrajem u me i spolu

Reagovat
Coutinho10

taky sem uvazoval o Prikrylovi...ale dal sem ho jenom do seznamovskx fanty...ale Magera ma taky asistenci..takze vpoho

Reagovat
smazaný uživatel

Na fantě zatím Magerova asistence není

Reagovat
monty25

Tam je zatím jenom olomoucká asistence...

Reagovat
Coutinho10

tak snad to nak doplnej nebo opravej....nebo aspon mi to prislo, ze to Magera prodluzoval...i Vlasta to rikal

Reagovat
monty25

Jo, určitě. Na první gól má asistenci Přikryl, na druhý i třetí Magera.

Reagovat
Coutinho10

j tak aspon tak....ale ten Přikryl mrzi no....jednoho zaloznika jsem jeste kupoval, ale nechtel sem mit 2 boleslavaky v zaloze

Reagovat
monty25

Já mám právě Mageru a Radu, kterýho jsem koupil za Čermáka. Tohle kolo tam na výběr moc není. Ty zápasy můžou dopadnout všelijak a hlavně je tam Sparta - Plzeň, což se nedá odhadnout...

Reagovat
Coutinho10

jj bude to zajimavy....jeste ze mam Skata za soupere

Reagovat
monty25

Ty se máš. Já ho mám v 28. kole.

Reagovat
Coutinho10

potrebuju po tech poslednich 2 smolnych kolech uz naplno bodovat.....takze tenhle souper prichazi vcas

Reagovat
Bosko

Někteří hráči Olomouce působili při nástupu dost uvolněně, úsměv od ucha k uchu, fórky....Člověk by čekal nějakou koncentraci, napětí...přecijen už mají málo času a nejsou na tom dobře. Pak to končí dvouma golama během prvích pěti minut

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak oni se potřebují uvolnit. Jinak netrefují prázdnou bránu.

Reagovat
Kang & Kodos

Když všichni vyberou úspory a vsadí na over...

Reagovat
monty25

Chramosta, zase špatnej střelec Ale aspoň kapitán asistence

Reagovat
db18

Over v suchym triku

Reagovat
ZB 07

Ode dneška sleduju ligu jen v pátek!

Reagovat
monty25

No paráda, hlavně že jsem si dal Diviše místo Šedy. Ale ty páteční předehrávky mají teda říz...

Reagovat
Error

Dobrý, ale zas nemusíš psát o fantě 3x za minutu.

Reagovat
monty25

A co mám dělat, když padají góly?

Reagovat
Coutinho10

tak to je silenej match

Reagovat
osobnostx

Fandové Olomouce...přinejmenším morálně Vás podporuji ve vašem zoufalství..

Reagovat
Coutinho10

jak hokej skoncil, tak fotbal pokracuje

Reagovat
Kang & Kodos

FDF

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jako je

Reagovat
db18

Tipsport už má radši jenom vypsaný kursy na střelce a na zbytek serou.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Rajnoch FTW

Reagovat
Kang & Kodos

Skaut Bayernu.

Reagovat
Marv

Reagovat
Kang & Kodos

A Reichl si ho evidentně všimnul, tak to zkusil na Neuera.

Reagovat
aither

Zápas

Reagovat
monty25

Proč jsem nedal toho Přikryla?

Reagovat
ZB 07

Už jsem se bál, že to s těma gólama dnes zabalili..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Baník nehraje tak tragicky jako Olomouc, nechápu, jak od nich mohl takhle dostat.

Reagovat
monty25

Neříkejte mi, že Boleslavi tam něco nespadne po Radově standardce...

Reagovat
jiriczeQ

Sharapova je feťák

Reagovat
monty25

To si běž psát na TP, s radostí si tě šoupnu do ignoru...

Reagovat
jiriczeQ

mně Masha nevadí, jen jsem zkoušel, jestli máš v hlavě i něco jiného jak Fantu :)

Reagovat
monty25

Tak to je snad jasný... Ale když mám tři Boleslaváky v sestavě, která bude jinak asi dost marná, tak se na to soustředím.

Reagovat
ZB 07

Proč musí vždy v pátek o poločase opakovat půlku SF Extra?...to pak nemá cenu se na to dívat

Reagovat
Coutinho10

j taky me moc nebavi na to 2x koukat ....ale pro ne to je idealni...nemusej moc vymejslet o polocase a daj tam to, co maj pripraveny....ale budme za SF Extra radi

Reagovat
monty25

Ten Kalabiška je vocas. To tam nemají někoho lepšího?

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolímův vyvolený no Je tam ten Rus. A Čermák samozřejmě.

Reagovat
mario23

Malpona.

Reagovat
monty25

Diviš

Reagovat
monty25

Bych skoro zapomněl, že je Mahmut ještě v Olomouci...

Reagovat
Coutinho10

Aidin jeste zije jo ?

Reagovat
monty25

Máme stejný myšlenky...

Reagovat
Coutinho10

jj sem na nej zvedavej...jestli je fakt takovy drevo, ze se nedostane do zakladu ani v Olomouci nebo neco predvede

Reagovat
monty25

Magero

Reagovat
Coutinho10

no to zrovna nemusel ale hlavni, ze chramosta je dole a zadny body uz neprida....v 2. minilize hraju s Urbisem

Reagovat
monty25

Magera měl jako kapitán ještě před chvílí 16 bodů, teď už má jenom 4. A tu druhou asistenci mu nepřipsali...

Reagovat
Coutinho10

tak snad ji pripisou...nekdy jim to trva i nekolik dni do finalni uzaverky

Reagovat
monty25

Zatlačím na ně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekřič, já mám Mageru taky jako kapitána

Reagovat
Coutinho10

ja ho kapitana nemam....tak jim radsi monty nepis

Reagovat
Puskas

já ho kapitána mám též , na poslední chvíli jsem mu dal pásku místo Bednáře, ale mám tam Takácse

Reagovat
Coutinho10

Takacs dobra volba ja nakonec dal pasku Řezníčkovi, tak sem zvedavej...dlouho sem premejslel i nad Magerou, ale myslim si, že Příbram nebude nějaka velká překážka pro něj

Reagovat
monty25

Takács Přikryl zase asistence

Reagovat
ZB 07

Takáč

Reagovat
monty25

Kalabiška A jak potom nadával...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašnej kopáč

Reagovat
smazaný uživatel

Já moc nevím, co od něj kdo čekal. Vždyť je mu 30 a má jednu jedinou povedenou sezónu ve slabé slovenské lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka - Frydrych, Bílek, Deli, Bořil - Vukadinovič, Souček, Hušbauer, Zmrhal - Mešanovič, Škoda

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
Losinho

A teď to smaž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

(ja si rikal, co je na ty sestave vtipnyho a az pak sem koukl na nick)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro objektivní ankety

Reagovat
Kepy_FCB

že by Brno bylo v Praze populárnější než Bohemka nemůže nikdo myslet vážně

další úlety:

Středočeský- Slavia za Plzní a Bolkou????

Hanácký: Slavia 2.

Parubický: 1.MB ... těžko

jinak zbytek je to docela reálný

Baník ve svém kraji drtivě jako nikdo

Rozumný je také Zlínský - lokální patrioti, tak by to mělo být všade

Reagovat
Kepy_FCB

teda ještě Plzeň více drtivě ale v tom kraji fandí hodně lidí s+S takže jim přidali

Reagovat
pawelFCB

Tak já měl na mysli hlavně tu Spartu u nás. Tady fakt tak populární není. Respektive je,ale v negativním slova smyslu.

Reagovat
Kepy_FCB

Musíš koukat na % ne na příčku, vzhledem k tomu že Opava nejspíš v průzkumu vůbec nebyla tak je to odpovídající, Sparta tam má příznivce jen nejsou viditelní a aktivní.

Reagovat
pawelFCB

Dívám se na %, ale že by Sparta měla v Ostravě více příznivců,než třeba Brno,Slovácko,Plzeň...to se mi nezdá. Ale je to blesk,ten beru vždy s rezervou. Ostatně mi stačilo,jak kdysi ukázaly ty družby v Česku a tam byl Banik s Opavou.

Jinak pamatuji tu vlajku na Bazalech...ale moc dlouho nevydržela.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/10945041_850898854949394_2715498300406247097_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=31ba6cf3b9fb9ef304691e6e1e33b311&oe=57B49DD1

Reagovat
Kepy_FCB

Tak celý kraj ne jen OV. Ale srát na to..

Jinak ty družby ukázala n@va, né?

Ta flaga prý patřila nějakým retarovaným bratrům a měla jepičí život.

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak se ptali stylem : Který klub nejvíce sledujete? A to se pak nedivím, že třeba Sparta mohla být na 2.místě. Protože po Baníku si asi nejčastěji v TV pustím právě Spartu nebo třeba tu Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

víš, kolik je v Praze Brňáků?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejvíc k smíchu je tam ta Plzen. Najednou jim fandí celá republika, kdyby se jim stalo něco podobného jako ve Slávii nebo Ostravě tak po nich neštěkne ani pes.

https://www.youtube.com/watch?v=NEZFz41Qp80

Jinak nemám problém uznat, že má Sparta nejvíc fanoušků všude po republice. Nemám problém uznat, že má Sparta fanoušky třeba v Ostravě. Ona se totiž pravda vždycky ukáže na výjezdech co se týká fanoušků po celé republice ...

Reagovat
db18

To podle mne není k smíchu, ale normální jev... dělat to v roce 2005, tak ti většina zase řekne Liberec...

Reagovat
mario23

Bolka bude muset posílit, jestli se chcou dostat v EL někam dál a neudělat ostudu, jako v letošním ročníku. Určitě bude třeba posílit zálohu aspoň o 1 hráče do základu a doufat, že jim Sparta nechá Čermáka ještě na sezonu. Obrana podle mě vypadá slušně a to měli ještě na střídačce Poloma.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav by hlavně neměla dělat stejnou chybu jako minulé roky a stávající kádr naopak co nejvíc udržet.

Střed hriště má docela silný, Čermák by spíš chyběl na křídle kde Kalabiška "překvapivě" nepřesvědčuje. Ale zase se rozehrál Přikryl.

Reagovat
ZB 07

Doufám, že na té hradecké ruině se liga hrát nebude...ten stadion je otřesnej..

Reagovat
smazaný uživatel

A pořád se nám někdo snaží tvrdit, že je to lepší stadion než Bazaly..

Reagovat
ZB 07

Jediný, co mě napadá, je snad jen to, že stadion v Hradci je bezpečnější, jinak jsou Bazaly ve všem o třídu výš..

Reagovat
smazaný uživatel

To teda. A co se týče Bazalů, za posledních X sezon se tam stal jen jeden incident se Spartou, jinak to tak hrozné není. Ale každopádně to, že bychom na Bazalech nemohli hrát ani druhou ligu a v Hradci by se mohla hrát i Synot liga, tak to mě uráží.

Reagovat
ZB 07

No, pochybuju o tom, že byste hráli 2.ligu na Bazalech, když ve Vítkovicích je novej stadion...a pokud se nemýlím, tak Hradci by byla v případě postupu udělena zase nějaká výjimka, což je teda výsměch..

Reagovat
smazaný uživatel

No právě

Reagovat
Greny

Bezpečnější tím, že tam není tolik fanoušků?? Kdyz na to koukám postavit kabiny místo té špatné tribuny za Lužánkama hodit tam pár sedaček a vyjimku musíme dostat taky

Reagovat
ZB 07

Bezpečnější v tom smyslu, že na Bazalech není problém se projít od sektoru domácích až k sektoru hostů a můžeš se prakticky volně pohybovat po celým stadionu, což v Hradci tolik nejde..

No, bohužel nemáme dostatek krytých míst a celý to je na stání, takže bychom s Lužánkama asi moc nepochodili...tím však nechci říct, že by byly současný Lužánky o moc horší než ta zřícenina v Hradci

Reagovat
taws

a třeba takovej Ďolíček na tom není o moc líp

Reagovat
ZB 07

Tak ten stadion mám celkem rád a kdyby něco udělali s tím sektorem hostů, tak nemám nic proti..

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se tam dřív celkem líbila ta montovaná tribuna pro hosty, kdyby jí trochu zvětšili, tak by to nebylo tak zlé.

http://www.spartaforever.cz/images/fotoalbum/1340/8f095d6558f4bf7.jpg

Reagovat
db18

I takhle je to lepší než ty dvě nudle jako sektor hostů.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát nevím, jak to vyhovovalo předpisům ohledně bezpečnosti.

Reagovat
db18

To by mělo být v pohodě.

Na Žižkově je pořád montovaná tribuna jako domácí kotel, v Německu byl na pár zápasů vystavěn taky kompletní stadion z montovaných tribun (tuším, že pro 2.BL) a v Burghausenu tak taky normálně funguje pro sektor hostů i domácí kotel:

http://www.wacker1930.de/uploads/pics/Wacker-Arena-Luftaufnahme.jpg

http://www.regensburg1889.de/uploads/pics/IMG_0634_04.jpg

http://www.regensburg1889.de/uploads/pics/IMG_1117_03.jpg

A to je zrovna stadion docela podobný Ďolíčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby vypadal jako na té poslední fotce, tak by to by bylo ideální.

Reagovat
Losinho

Tak to je v podstatě jako na Žižkově ne?

Reagovat
smazaný uživatel

http://viktorka.wbs.cz/viktorka-stadion2007.jpg Trochu rozdílné, na Viktorce je v podstatě ideální, i když by mohla být i širší.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Jj, přesně to mám na mysli...takhle to vypadá, myslím, i daleko líp, než když jsou fanoušci hostů rozděleni na 2 poloviny..

Reagovat
smazaný uživatel

No na současném sektoru pro hosty je celkem slušný jen výhled na hřiště, ale jak jsem psal nahoře, nevím jak to vyhovovalo bezpečnosti, třeba proto to museli zas odstranit.

Reagovat
ZB 07

Tak zase udělat tam pořádný choreo a nebo předvádět kvalitní support je mnohdy nadlidský úkol...a navíc dva sektory za bránou jsou podle mě to nejlepší, co může být...jen ta bezpečnost, no...ale i ta by se dala snad nějak vyřešit..

Reagovat
Kepy_FCB

HK je old school - nechal bych ho jako skanzen

Reagovat
Kepy_FCB

Myšlenka dne:

Angela je strážkyně Evropy, řekl Obama. Ocenil její odvahu a odhodlání

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/obama-pochvalil-kanclerku-za-postoj-k-migrantum-ftk-/zahranicni.aspx?c=A160423_094258_zahranicni_mlb

Reagovat
Greny

Oni musí všichni na něčem jet pprotože to neni možný, ten matroš bych bral taky

Reagovat
Znalec

pak bys vystřízlivěl a najednou měl doma 5 uprchlíků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ZB 07

No tak poštvat si proti sobě půlku Evropy a pozvat sem tisíce muslimských vypatlanců...to chce velkou dávku odvahy

Reagovat
Kang & Kodos

V Plzni už maj pobočku http://www.jpeg.cz/obrazek/e0Gq

Reagovat
db18

Reagovat
Kepy_FCB

To je podle bohyně Isis (Esét) ve starém egyptě

Reagovat
Kang & Kodos

Mě bylo právě hned divný, že vedle jsou náhradní díly od Fordu, když oni preferujou Toyoty.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

PS skillz lvl. 5

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Merkel

Reagovat
centos

To mě taky pobavilo.

Reagovat
Greny

Pospěch

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný borec Herně je na tom taky oproti všem ostatním na hřišti někde jinde

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

HK je old school - nechal bych ho jako skanzen

Reagovat
Kepy_FCB

PROHLÁŠENÍ HOOLIGANS BRNO: "K dnešnímu dni byla jednohlasně ukončena ze strany brněnské chuligánky družba s Viktorií Plzeň. Na dobré vztahy mezi některými jednotlivci z obou táborů to snad nebude mít vliv." Hooligans Brno

Reagovat
Kepy_FCB

Ono už to v minulosti párkrát bylo pak si ale brnáci po vzestupu Plzně uvědomili že by se taky mohli s nima podívat do evropy a zase jim vlezli do řití no a nyní...

Reagovat
pawelFCB

Tu "družbu" jsem nikdy nepochopil.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
taws

nikdy jsem nepochopil proč mají Brňáci potřebu lézt do zadku klubu ze stejný soutěžě

Reagovat
smazaný uživatel

Brno se Slovanem už hodně let zpátky podporovali Klatovy, tehdy ještě pro Klatovy nefrčela Viktorka. Třeba skíni ze Senco Doubravka taky byli velcí bohemáci, několikát se s Viktoriánama mlátili, ale po vzestupu spolu stojí bok po boku

Reagovat
smazaný uživatel

Sencu fandili skinheadi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
db18

Hmm To jsem zvědavý - chlastat se společně bude stejně, takže se toho moc nezmění a družba měla platit ve všech sférách, tak ani nevim, jak to bude teď, jestli se trhli jen chuligáni, nebo to padá celý

Reagovat
ZB 07

Já myslím, že jen chuligáni, ale ti jsou mi celkem ukradení, takže pro mě se tímto nic nemění..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Dneska bych chtěl vidět 4-5-1 se Škodou, na to Mešanovičovo spalování šancí už se dívat nepotřebuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už chybí Matěj s Ožvoldou a Holcim, mohl by Vlasta zkusit Behana. Teď byl vyhlášen nejlepším hráčem kola juniorské ligy, sestřelil Bohemku a stabilně podává dobré výkony.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Peťa Vašek

Reagovat
smazaný uživatel

u nas byl top golman

Reagovat
smazaný uživatel

Byl výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Žebráci pičo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Divíš se mu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to ne, ale pobavilo mě to

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nechci to nějak obhajovat, ale pískal to zkušeně a ta jedna minuta byla výsměch

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/0TsEbBbBRec?t=98

Konečně už vím, o co jde Jinak kdo se díval na tv, za co mu to vůbec dal tu ČK?

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
doNny

A naše sedmizápasová šňůra bez prohry je v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle dopolední výkopy nás čekají příští rok taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám se toho obávat..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vás, pokud se to bude hrát v Čechách, tak hodně brzký výjezd, pro mně pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to asi nejčastěji budu sledovat v TV, pokud to tam bude..

Reagovat
doNny

Tak myslím že to je na každém klubu po domluvě se svazem, kdy bude mít v sezóně výkop, ale jinak určitě jo (Sokolov, Pardubice, možná Vyšehrad a "výjezd" do Třince)

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň bude čas na normální návrat domů (hospody, baru, vyber si co chceš ), z druhé strany nezvyk, ale co už.

Každopádně třeba Sokolov má sektor pro hosty? Cosi jsem zaslechl o tom, že třeba takový Varnsdorf, Táborsko pro nás bude pasé pro neexistující sektor pro hosty, tudíž bychom vzájemný zápas měli odehrát na nejbližším prvoligovém stadioně.

Reagovat
doNny

Sokolov nebo Táborsko mají sektor na styl Hradce, beton vedle betonu, na hřiště trochu dál a bez pořádného oplocení..Varnsdorf nebo třeba Vlašim mají provizorní klícky, kde se vleze tak 50ks

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasim ma takovou vtipnou klec... v Sokolove neco jako sektor hostu je, ale tezko rict jestli ty drolici se betonove schody splnujou bezpecnosti podminky a taky je treba vzit sebou dalekohled abys videl aspon na rohovy praporek

Reagovat
Kepy_FCB

Vlkanova to je zase co

Reagovat
db18

Kdo se nestihl podívat na odkaz od B.O.F.C. (REPLIKATOR a další...): https://www.facebook.com/slaviafans/videos/265285310473636/?fref=nf

Reagovat
Kang & Kodos

Už jako malý se učí brečet. Klubový tradice by se měli ctít.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci SK Slavia Praha. Aneb víc se na jejich stránkách řeší Sparta než Slávie.

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně ten výsměch za EL. Akorát nevim, jestli to čtvrtfinále svedou na štěstí, rozhodčí, nebo komunisty. A zmínka o komunistech se tam objevuje často, kupodivu ale jenom v souvislosti s náma.

Reagovat
smazaný uživatel

Zábavná stránka

Reagovat
smazaný uživatel

asi jako na tech vasich Plzen/Berbr nez Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

more spartu nikdo neresi. resi se pouze bezcharakterni vodpad lafata. nejvic se mi libil komentar vod typka na idnesu: "lafata by si zaslouzil dostat cenu fotbalista roku aby mu ji potom nekdo na podiu mohl vykopnout z rukou."

Reagovat
taws

a ten hňup to ještě natáčí

Reagovat
frankiefcb

proč hňup. Klukům ukazuje, jak se nemají chovat a že si Lafata a Sparta zaslouží výsměch.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
taws

jako nevím...lafata se už dost zesměšnil sám i když to byla oprávněná červená. Ale prostě natáčet s děckema takový video je za hranou. Určitě s tím nepřišli sami a věřím tomu, že někteří ani neviděli o co jde. Kdybych jako rodič poslal svý dítě na trénink a pak bych zjistil že se objevuje bez mýho vědomí ve videu, který koluje internetem, tak bych hodně rychle vybíral nový tým.

Reagovat
F.Torres

Nevypadali, že by je to nebavilo a jako zpestření tréninku dobrý. Navíc v nich vytváří rivalitu mezi S a S. Každej kdo není suchar, tak to pochopí.

Reagovat
taws

trenéři by je měli vést k tréninku v duchu fair play a né je využívat ke vlastním zájmům, jako je natáčení ubohých videí s cílem zesměšnění soupeře. Když už je trenér takový antisparťan a musí to dát veřejně na odiv aby získal lajky na facebooku od stejně smýšlející sorty lidí, tak at se ve videu prezentuje sám a nezneužívá k tomu cizí děti, který z toho ještě pořádně nemají rozum. Kromě toho, to je vážně stránka slávistických fanoušků, nebo to založil někdo jako fejk s cílem parodovat slávisty?

Reagovat
F.Torres

On je vede k tomu, že tohle se prostě nedělá. On jim ukazuje, že pokud něco takového udělají, tak budou pro smích všem. Na tom mi nepřijde nic špatnýho, navíc pokud se u toho ty děti baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

oprávněná červená to nebyla. Kdybych to zjistil, tak bych byl jenom rád, že kluci dělají i nějakou srandu.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Coutinho10

na pobaveni dobry

Reagovat
frankiefcb

skvělé

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
F.Torres

Výborná práce

Reagovat
Losinho

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

tak co monty..jak ten dnesni vzajemnej match vidis ? snad vam ta vase forna vydrzi a 3 body zustanou doma

Reagovat
Kang & Kodos

Už sem se lekl, že zase jedete proti sobě fanligu.

Reagovat
Coutinho10

nene..tuhle sezonu uz ne

Reagovat
Coutinho10

* tak vlastne jo...ve 29. kole to bude bitva o titul

Reagovat
monty25

No, jakýkoliv bodový zisk by byl pro Teplice dobrý. Uklidněním může být, že Sigma včera prohrála...

BTW: Za chvíli jedu do Domažlic na Viktorku Žižkov.

Reagovat
Coutinho10

jj no snad to zvladnem a odskocine zase Brnu....u vas to snad se Sigmou uz bude vklidu...i Pribram je jalova

jinak sem zvedavej dneska na navstevu...pocasi bude hnus, je to vecer a navic v tv takze asi to nebude uplne plny

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Zase ten "produkt"

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak komentátor hned na začátku řekl, že drtivá většina fanoušků v sektoru Opavy jsou fanoušci z Krakowa, kteří mají zákazy na domácí zápasy Cracovie

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

asi se vyzna

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kepy_FCB

Aspon se vas v HK bali jestr vic

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

To říkal Kalous?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jich tak málo na Legii...

Reagovat
Euphael

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
HorajzmAmmann

Chmiel/Šrom - Dostál, Kaša, Mešaninov, Granečný - Mondek, Lásik, Hrubý, Azevedo - Šašinka, Šašinka

No takhle to určitě nebude, ale bez Holzera, Vraštila a Ožvoldy to nemá Petržela moc jednoduché Snad překvapíme, zase...

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak to nevyšlo

sestava : Šrom - Dostál, Mešaninov, Kaša, Granečný - Lásik - Mondek, Hrubý, Azevedo, Helešic - Červenka

(lavička : Chmiel, Plesník,Jakub Šašinka, Celba, Vengřínek, Sukup)

Reagovat
Znalec

Na hlavní stránce skáče jedna expreska za druhou, že Inter sleduje toho hráče, Manchester tamtoho, Dortmund onoho.... Co na tom nechápu je, že ani jednou není zmínka o českým hráči... Naše liga je lepší než řecká a po letošku jsme přeskočili i Holanďany, tak koukejte skauti taky na hráče Liberce, Bolky, Plzne nebo Sparty

Reagovat
Kang & Kodos

Faul, standartka, Skalák, centr, 1:0

Reagovat
db18

Aspoň nemusí Vrba stavět na euru Dočkala.

Reagovat
Kang & Kodos

Proč? Na Euru si to budou dávat nakrátko, a tam je Bořek s Plašilem sehranej.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

I když bych taky preferoval Skaláka (kvůli potenciálu a sympatiím), tak je vcelku jedno kdo z těch dvou bude hrát. Oba jsou v mezihře velmi průměrní, ale s velkou kvalitou ve finální fázi.

Reagovat
db18

Skalák umí aspoň běhat.

Reagovat
exse

Na poměry české ligy. V champu se mimo asistence a jednu krásnou střelu v mezihře taky moc nechytá.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

jak dal gol? jsem se chvili misto toho dival na real

Reagovat
Kang & Kodos

Já taky právě

Reagovat
Coutinho10

taky sem ho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

btw BHAFC ‏@OfficialBHAFC 37 min.před 37 minutami

55: Then #CAFC fans respond to Albion chants of "We are going up" with their own chant of "We are going down". #CAFC 1 #BHAFC 2

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

První tři týmy na 87 bodech, dvě kola před koncem. Slušný.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Znalec
Reagovat
taws

zase červenka

Reagovat
HorajzmAmmann

Plesník je stoper ?

Reagovat
db18

Aby do EL ještě nakonec nešlo FCI

Reagovat
db18

špatný článek

Reagovat
Lopiger

máte někdo stream na Baník?

Reagovat
Lopiger

díky moc

Reagovat
ZB 07

Baník zas placenej takže mi tu zbývá jen Jablonec, tak snad vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Baník dostal zase "hezkej" gól

Reagovat
centos

Kuča style.

Reagovat
Greny

Skalák vymetl další pavučinky

Reagovat
F.Torres

snad mu to vydrží do Eura.

Reagovat
Greny

proč ? na Euro pojede Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně pěkně, fakt jsem zvědavý na jeho další vývoj v případě postupu Brightonu do PL, bojím se, aby nepředvedli druhý Watford

Reagovat
smazaný uživatel

tak si zahraju na montyho...

Hronek ve fanlize

Reagovat
Wat

Snad přidá ještě dva minimálně...

Reagovat
ZB 07

Koukám, že podle livesportu Baník Liberec přehrává..tak snad to ještě otočí

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník po delší době nic moc výkon (kromě 30.-45. minuty) . Až na šanci Helešice vůbec nic, kromě pár střel z dálky. No ale Liberec taky nic moc neměl, ten gol chyba Šroma

Reagovat
HorajzmAmmann

nebo nic moc výkon. Prostě Liberec je jinde než Slovácko, Přípram atp

Reagovat
ZB 07

Tak koukám, že už Liberec musel i střídat..navíc jste je i přestříleli...věřím, že remízu ještě ukopete

Reagovat
HorajzmAmmann

kvůli zranění nejspíš

Reagovat
smazaný uživatel

Čížek

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak my příjdeme ještě o Helešice

Reagovat
smazaný uživatel

Hubschman asistence a to ho tady urbis vecne pomlouva,ze neumi hrat fotbal

Reagovat
ZB 07

Tak zázrak ze strany Baníku už asi nebude..

Reagovat
Greny

dnes mi to nevadí konečně vyjde tiket

Reagovat
ZB 07

Já potřebuju výhru Peltonce a zítra to chce ještě porazit Příbram, tak snad si to Starka ošéfuje až od příštího kola..

Reagovat
Kang & Kodos

Já doufám, že vás pořádně zaříznou. Bylo by super, kdyby se ten tlak na rozhodčí (nebo Berbra, Tulingera, to je jedno) ještě zvýšil.

Reagovat
ZB 07

Tak to ať si zkusí...přijít o šance na pohárovou Evropu takovým způsobem, tak snad přijedu za Starkou osobně.. třeba zítra hodí nějakej skok do vápna Limberský nebo Petržela a ten tlak bude ještě mnohonásobně vyšší než po výhře Příbrami, která zítra stejně nikoho zajímat nebude...

Reagovat
HorajzmAmmann

No jako Bakoš to trefil luxusně to se musí nechat

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, ten Šural... Snad aspoň to Euro stihne

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, o tom, že se mu skončila po zápase na Bohemce sezóna bylo hned jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem, snad bude brzo v pořádku. Každopádně co jsem už dříve slyšel, tak tyhle zákroky a zranění jsou důsledkem tragického pískání rozhodčích ve všech juniorských a dorosteneckých soutěžích.

Reagovat
db18

Ščasný ho zavraždil!

Reagovat
Kang & Kodos

Jim dá góla i Doležal. A my tam nevystřelíme na bránu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

nebýt těch tří pádů toho komedianta Vůcha, tak bych si ani nevšiml, že ten "megatalent" hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra je ve hře teoretická šance, že by se mohl objevit Zahustel.

Reagovat
Coutinho10

Železo se Škodákem ? no snad jim to bude klapat :) pocasi by mohlo bejt lepsi, ale hlavne at sou 3 body :)

https://pbs.twimg.com/media/CgvgQBqWsAA4F5d.jpg

Reagovat
Kang & Kodos

Jaroslav Tvrdík

23.04.2016 08:19

Reagovat
db18

DUVCD

Reagovat
Kang & Kodos

JBMNT

Reagovat
Coutinho10

netrefil Zelezo

Reagovat
db18

Celou pravou stranu + zámečníka

Reagovat
Losinho

Mindgames

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám začalo studio před zápasem Slávie s Teplicemi a světě div se, zase se x minut řeší jen náš zápas na Dukle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Nivaldo je tak špatný, že nehraje základ? Teplice jsem na jaře neviděl, ale tak nějak jsem doufal, že by mohl zavzpomínat na svou formu, když byl v Teplicích poprvé.

Reagovat
ZB 07

"Jsme velkoklub"

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se pousmál

Reagovat
db18

Hm, jak jsem viděl Kuku, tak jsem zase přepínal... asi chyba

Reagovat
smazaný uživatel

ale ma pravdu aspon teda co se tyka czechie.

Reagovat
Kang & Kodos

Docela to zmrdal.

Reagovat
smazaný uživatel

ty nas sledujes?

Reagovat
Kang & Kodos

Oživuju si vzpomínky na most legendary 0:7. A teď se můžu aspoň zasmát Grigarovi, jaký má děravý ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Praha: Radek Černý, Milan Nitrianský, Milan Bortel, Petr Kolařík, Martin Dostál (65. Martin Fenin), Jaromír Zmrhal, Ondřej Petrák, Vojtěch Štěpán, Karol Kisel, Martin Juhar (46. Štěpán Koreš), Milan Škoda (65. Dávid Škutka)

Reagovat
smazaný uživatel

more ten uhrin si proste neda ric. zase hrajem na dva forwardy a misto vostrejch kridel hrajem na krajni zalozniky.

Reagovat
smazaný uživatel

ten deli je fakt OG.

Reagovat
ZB 07

Grigar

Reagovat
smazaný uživatel

mihalik naprosto fenomenalne zalepil a pussy centr na skodu! slavia ole!

Reagovat
Kaspar

Grigar posledny tak 2 sezony neskutecna dire

Reagovat
db18

Chudý kam přijde, tam dělá dvojku tragickýmu gólmanovi, i když chytá mnohem líp.

Reagovat
ZB 07

Ty blááho!!! Kukec

Reagovat
HorajzmAmmann

Davooor Kukec !!!!!

Reagovat
taws

Davooor

Reagovat
db18

Hušbauer

Reagovat
Neon

S takovou Železník tu Velkou Pardubickou nevyhraje.

Reagovat
ZB 07

To je ještě v pohodě...mě spíš děsí to, že v případě zranění nohy bývá kůň obvykle utracen, tak snad bude Železník v pořádku..

Reagovat
Neon

To mě taky napadlo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Je evidentní, že Slávii rozestavení 4-4-2 s Hušbauerem na středu nefungovalo, po odchodu Železníka se hra o poznání zvedla.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Teplice hrajou pěknej fotbal, hezky se na to kouká, ale to bránění Škody je až komický.

Reagovat
smazaný uživatel

Maj strašnou obranu no, dopředu ta hra vypadá slušně, i když ten střed zálohy Slávie jim nechával strašně moc místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Barák zatím výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

kolik tam mas mistnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, uvnitř jsem zatím nebyl

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Znalec

ta představa

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
icka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je bránění.

Reagovat
db18

Hora tam nacvičoval co?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda dal dva góly pouťový obraně, a už se mluví o Euru

Reagovat
HorajzmAmmann

je to srandovní, ale pak si uvědomíš že vlastně stejně nikoho nemáme...

Reagovat
Kang & Kodos

Necid je jasnej, Vydra-Kněz (bohužel) taky, a z ligy Lafata.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, na jaře je zatím dost mimo (i díky tomu zranění co měl)

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda je mimo ještě víc, a nikdo jinej šanci nemá. Ne, že bych to Julišovi nepřál, ale toho Vrba nevezme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jet by měl Schick, ale toho Vrba nevezme už vůbec.

Jinak Lafata se mi v posledních zápasech zrovna nezamlouvá. Škoda asi aktuálně lepší.

Reagovat
HorajzmAmmann

Necid, Schick, Juliš

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo ideální

Reagovat
Kang & Kodos

Jak lepší? Kromě dneška za celý jaro vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, hodnotím hlavně podle tohoto zápasu Ale Lafata tak dobrej zápas na jaře neměl. Uvidíme v dalších kolech...

Reagovat
HorajzmAmmann

Necid se trefí 6x po sobě a pak 2 měsíce nic... Snad bude mít na euro tu střeleckou...

Reagovat
smazaný uživatel

tak stačí, aby se trefil 6x na tom Euru, co bude dělat pak mě nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

lafata da par lucky doklepavek a spartani vo nem mluvi jako vo nejlepsim ceskym utocnikovi.

Reagovat
ZB 07

Teplice vyrovnat

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
ZB 07

Kdyby se mi s takovou rychlostí plnilo každé mé přání...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bys musel bejt strašně opatrnej na to co si přeješ

Reagovat
ZB 07

Goooooooooool

Reagovat
monty25

Táborák Dneska si ten bod Teplice opravdu zaslouží, tak snad už to nepodělají...

Reagovat
monty25

Pepku, já myslel, že jsi poctivej kluk...

Reagovat
Kang & Kodos

Aspoň maj malý kluci zase co trénovat. Nejdřív placák, a pak všichni kelímky na golmana.

Reagovat
smazaný uživatel

vsude po svete litaj na golmany horsi veci mince zapalovace kolikrat i svetlice takze kelimek piva je spis k pousmani a navic vypada ze ho to probralo. ale nastesti ty maly kluci nemuzou natrenovat chovani spartanskejch nadlidi ve vecnym meste.

Reagovat
taws

už se těším na video z tréninku slavistických žáčků, jak trénují skoky ve vápně alá pepík hušbauer

Reagovat
Mass

Nechápu proč za to nedostal aspoň žlutou, já buď mu dal klidně i červenou, aspoň by pak nešel na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěl v tom nechat Lafiho samotného, asi mají ještě ze Sparty dobré vztahy

Reagovat
monty25

Pane bože

Reagovat
ZB 07

Reagovat
aither

Huš

Reagovat
monty25

Hušbauer Grigar

Reagovat
smazaný uživatel

no ty pico husbauere!

Reagovat
ZB 07

Hušbaueeer ten je fakt tragickej v tý Slavii..

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer I jinak z mého pohledu asi nejhorší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diskoschlampe

Sudí výtečně ale

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Pepík Nezapomněl, odkud přišel.

Reagovat
monty25

Chtěl jsem psát bod dobrej, teď musím napsat bod parádní...

Reagovat
monty25

Soungole si ještě nechal dát ČK, to je vocas...

Reagovat
taws

to Vavruška vychytal no

Reagovat
Kang & Kodos

Fakt? Co udělal?

Reagovat
Greny

to neví nikdo, ale když mu ji dával tak byl zádama k rozhodčímu

Reagovat
monty25

Nevím, asi nějaké urážky rozhodčího... Teď ukazovali, jak ho potom Vavruška zprcal.

Reagovat
Greny

Ten Vavruška je divnej trenér to mohl sundat klidně Potočnýho... Soungole se mu odvděčil za důvěru a Hušbauera budou Slavisti "milovat"

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vavruška slušnej hejt

Reagovat
smazaný uživatel

Vavruška

Reagovat
monty25

Vavruška Takový přístup jsem od něj čekal už dávno. Možná se ještě rozepíšu v souhrnu...

Reagovat
Mass

Huškurwa, nejdřív tam spadne s roztaženejma rukama jak Luftfata a pak ještě takhle trapně (ne)kopne pencli, tohle za 15mega, se rudoši musí smát.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
C-M@ster

Tohle je to, úskalí Synot ligy

Brno doma hraje dobře a v případě výhry může být 2 body za 5.flekem. Příbram je na jaře naprosto tragická a měla by to být jasná záležitost.

Problém je, že píská Jech, kterej Příbram pravidelně zachraňuje rok co rok...

Věřím, že i tak Brno v pohodě vyhraje, ale problém je, že kdyby ne, ztratí veškeré šance na poháry + stejně by se případné tendenční pískání nijak neřešilo. Pár článků na podřadnejch webech a tím by to haslo...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Tak na dnešek se opravdu hodně těším. Za normálních okolností bych věřil, že k přihlédnutí k současným formám obou celků Příbram doma bez problémů přejedeme, ale na druhou stranu mám celkem velké obavy, jak se bude prezentovat trojice rozhodčích, protože Starkovi už pomalu začíná téct do bot a je jen otázka času, kdy začne se svou již tradiční záchranářskou misí...ale jinak věřím tomu, že nás kluci dneska zase pobaví a vstřelí hostům minimálně 3 góly. V případě výhry budeme od (případných) pohárových příček vzdáleni jen 2 body a před námi pouze nejistá Slavia....kdy jindy ukončit to dlouhé čekání na poháry když ne letos!

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jablonec nesmi ten pohar ukopat, to bych radsi to misto v EL dal nekomu z jine ligy no a Brno- Slavie, stejne Slavie v tech poharech asi nic extra neukope, prijde Svento a dalsi kvalitni posily? :D Radsi bych to pral vam btw v lete k vam prijde Habanec?

Reagovat
ZB 07

Příchod Habance by nastal pouze v případě konce kariéry trenéra Kotala, ale zatím jsou to všechno jen pouhé domněnky a spekulace, takže bych si počkal až na nějaké oficiální vyjádření z obou stran...ale pochybuji, že by se chtělo Kotalovi končit, kdyby tu vybojoval poháry..

Reagovat
Hokaido

To je fakt dilema, jestli přát poháry Brnu, Slavii nebo Peltonci.

Reagovat
smazaný uživatel

Brnu

Reagovat
db18

Reagovat
OTASi

Reagovat
C-M@ster

Jak jako dilema?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně Brnu.

Reagovat
Kepy_FCB

Peltovi nikdy! Brno nemá šanci.

Reagovat
pawelFCB

Zbrojovka vzhůru do poháru.

Reagovat
C-M@ster

Jojo, snad do léta stihnou opravit Lužánky, aby bylo kde ty poháry hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

pohary? jeden zapas v predkole...

Reagovat
ZB 07

Vždyť to by měla být jasná volba ne?

Reagovat
rufus

Prat pohary Slavii nebo Jablonci? To opravdu ne.

Reagovat
Hokaido

Tak Brno taky není výhra, ale alespoň si to jako jediní z nich vykopali jen svoji prací a nekoupili si to.

Reagovat
rufus

Nebyla by to výhra, ale pořád lepší než Číňani nebo Pelta..

Reagovat
smazaný uživatel

no počkej...

Reagovat
Didier Drogba

Jakože komu přát to jedno předkolo?

Reagovat
db18

UEFA do Brna!

Reagovat
smazaný uživatel

Brnu. nechápu nad čím váháš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rajnoch už i v tom Béčku na lavičce, kam s ním nebo to trápení ukončí?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by to viděl takto:

Bičík - Zahustel, Brabec, Kováč, Costa - Mareček, Vácha, Frýdek - Dočkal, Juliš, Krejčí

Upřímně doufám, že Juliš začne v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Husťa a LV6 už jsou tedy v pořádku?

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha je fit a o Zahustelovi se pokud vím rozhodovalo včera, tak snad bude.

Reagovat
Znalec

místo Kováče Březina, jinak souhlas

Reagovat
pepinho2

naivko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hodně naivní představa, ale jak by řekl Tomáš Kuča: "who knows"

Reagovat
Znalec

nejsmutnější ale na tom je, že Kováč, ač je teda zkušenější, tak kvůli tomu, že je pomalej a s věkem i horší rozhodně v součtu neni o nic lepší než Březina...

Reagovat
smazaný uživatel

Kováč se mi třeba líbil proti Villarrealu doma, takže ho v základu nebudu hodnotit jako tragédii, každopádně doufám, že si Březina zkusí áčko v poháru s Jabloncem a pak se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

who knows? představa, jak to říká je šílená

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Březiny by Ščasný na toho stopera nasadil snad i Štěcha.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

OT: tak prý už s náma Brňáci nekamárádí

Reagovat
Blasphemer

OT: tak prý už s náma Brňáci nekamárádí

Reagovat
ZB 07

Pokud vím, tak jen chuligáni...pro ty "normální" se nic nemění..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

Reagovat
Znalec

a důvod?

Reagovat
db18

Tak chuligánský družby u nás postrádají smysl...

Reagovat
Znalec

tudíž ten svazek do nynějšího rozpuštění neměl smysl

Reagovat
Blasphemer

Prej jsme na ně moc jebali, oni k nám jezdili pořád a my k nim vůbec.

Reagovat
db18

Zdroj?

Reagovat
Blasphemer

Kotelníci.

Reagovat
db18

Aha... Já právě pořád viděl někoho u nich... (co se fotbalů týče... o houbaření nevim...)

Reagovat
smazaný uživatel

a ty se divíš, jste kokoti v tomhle..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

tak já taky nejsem v ten, kdo mi někam jezdil. mně je tohle ukradený.. a nehodlám teda nikomu nadávat, jestli tak činí nebo ne. to k těm kokotům, abys to nebral jako urážku.

Ale prostě vím, slyším, že v Brně mají o té družbě jiný představy než očividně vy. ale to už je starý. tenhle názor už tu panuje delší dobu..

+ teď tomu fakt jen nahrávaj ty aféry se sudíma. tohle skončí tak, že vás bude nesnášet celá republika.

Reagovat
db18

Jo, tak mne zaujalo právě to s těma kokotama...

A k těm rozhodčím: To by musel každý nesnášet každého (a speciálně ještě Morava nesnášet České kluby v čele s Příbramí - kde už tomu tak teda je...)

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram tady je na tom šíleně přitom za mě furt lepší v lize Příbram než Ústí apod.. ale to je můj subjektivní názor.

Ty kokoti.. zní to blbě, ale neřekl bych, že je to zas tak přehnaný. snaha byla zejména z jedné strany.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Napadá vás vlastně vůbec někdo z ligy, koho bychom mohli chtít koupit jako třeba náhradu za Krejčího, Costu a další?

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli má cenu k nám brát někoho z béčka.

Reagovat
db18

Pravda,

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Reagovat
db18

Pravda, Ščasný by je akorát zavraždil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Z áčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív se psalo o Holzerovi, jinak si stojím za tím, že buď si máme hráče sami vychovat nebo lovit v cizině.

Reagovat
smazaný uživatel

Má na Spartu? Hlavně od té doby to umlklo a třeba za něj bude chtít Baník moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to by ses musel zeptat fanoušků Baníku, já je prakticky nesleduji. Každopádně mám tušení, že se na jaře zas herně zvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na jaře hraje vážně dobře, ale jestli má na Spartu? To nevím. Možná do budoucna, v současné době asi ne. Ale vážně těžko říct.

Reagovat
frankiefcb

Náš rozdílový hráč na jaře. Možná by mu to v silnějším týmu ještě více sedlo a rozvinul svůj talent na plno anebo by to byl provar. Nicméně doufám, že k Vám nepůjde.

Reagovat
HorajzmAmmann

jak píše lichna. Momentálně ? Těžko soudit kdyby hrál jako poslední dva tři zápasy možná ano. Předtím by neměl ani na juniorky Sparty. ALE do budoucna určitě ano (pokud vydrží zdraví )

Zájmu těch větších klubů (Sparta, Plzen, MB) bych se v budoucnu nedivil u hráčů jako Holzer, Granečný, Ožvolda, Honiš, Ondra Šašinka . Kouřil je stoper jak víno, ale už 91 a navíc pořád zraněný ) Jinak tam nikoho zatím nevidím, max Helešic, Behan, Meschaninov (respekt jak se postavil ke kritice)

Reagovat
smazaný uživatel

Holzi není blbec, aby šel do Sparty.

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole, ale aby ses nedivil Sice přeju víc Spartě, ale ať přestupujou max do Plzně. Do Sparty se nechodí. Už se takhle blbě dívá na Frydrycha a Pavlenku

Reagovat
Znalec

Marek Havlík či Holzer za Krejčího, oba kraje obrany je schopnej zahrát Havel z Bohemky a Sparta by se mohla pokusit o Dominika Maška na hostování

No a samozřejmě:

Shala, Čermák, Schick, Rosický in

Steinhofer, Lafata, Matějovský, Holek, Kováč out

Reagovat
smazaný uživatel

Rosickýho prosím ne.

Reagovat
Znalec

jen jeho přítomnost Spartu zvedne viz Šmicer = 2 tituly pro Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako Ujfaluši, Jarošík a další? To je nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický je pro Spartu daleko větší pojem než zmínění hráči. Kdykoliv by nastoupil, byl by herně na úplně jiné úrovni než kdokoliv jiný. Navíc si myslím, že by v naší lize nebyl tak často zraněný jako v Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si to myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Krom toho, že asi není náhoda, že nejvíce zraněných má dlouhodobě Arsenal ( důvodů může být několik - příprava na zápasy, lékaři atd.), tak tempo v naší lize je přeci jen daleko nižší.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc se hraje méně zápasů, je další čas na regeneraci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Ale tak zase přijede třeba do Příbrami, tam ho někdo zprasí a má půl roku pauzu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to se může stát komukoliv, v takovém případě by za to nemohlo jeho časté zranění, ale protihráčův zákrok.

Reagovat
rufus

Jasně, že jo. Jen se bojím, že v případě Rosova návratu by si na něj nějakej blbeček vyšlápl. Každopádně si Rosův návrat do Sparty strašně přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si hlavně nemyslím, že můžeme jen tak opovrhovat nad příchodem hráče jeho kvalit ať už to má se svým zdravím jakkoliv. Pro nás by to byla na hřišti i mimo něj obrovská posila, navíc je to náš odchovanec.

Reagovat
rufus

V našem vedení snad není jediný člověk, který by Rosův příchod zamítl. Všechno to záleží jen na něm. Pokud řekne, že se chce vrátit, dveře má pořád otevřený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Jen ať Rosa přijde. I kdyby u nás měl odehrát jen jeden poločas.

Reagovat
Znalec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Dominim Masek to neni vubec spatnej napad. Nejakej tym, kde potrebvujem hrotaka, treba Brno, kdyby slo do poharu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mašek bude po zranění a sezóně, kdy skoro nic neodehrál, neuvěřitelně neatraktivní a nesmyslný kauf.

Reagovat
smazaný uživatel

Mašek má podle mě mínění o Brnu někde u prdele. ten by k nám nešel, i kdyby jsme ho vypláceli zlatem. asi tak. pro Spartu by mohl být přínosem a i pro něj by to mohlo být dobré. šance by se svým jménem dostal.

Reagovat
F.Torres

Zbrojovka se na nějaký hostování může vyprdnout. Hráči se tam pouze rozehrají a co z toho má klub?

Reagovat
taws

Mašek kterej do zranění ani nehrál v týmu na úrovni Příbrami?

Reagovat
Kang & Kodos

Za Costu možná Kadlec. Stejně jako on zvládne stopera i levýho beka, a v Turecku už moc nehraje. Místo Krejčího Čermák. Nemá cenu někoho kupovat, když máme takovýho hráče pod smlouvou. Leda by třeba po sezoně odešel i Šural.

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák spíš místo Matějovského? Schick na hrota, Kadlec možná chce do zahraničí, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Za Matějovskýho může Shala, Čermák hraje v Bolce křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pravý, ne? Navíc by klidně uhrál střed.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jo, jenom si myslim, že neni nutný nijak zvlášť nakupovat, když máme tolik kvalitních hráčů na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle přestupové může Sparta udělat obrovský krok do předu, nicméně se obávám, že to Otava zas nějak "zařídí"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák je možná v sestavě napsaný jako křídlo, reálně hraje AM. Na křídlo bych spíš zkusi Schicka.

Reagovat
exse

Za Krejčího nejlepší volba z ligy je Havlík. Kdyby jste chtěli trochu riskovat tak Trubače a kdyby jste měli hoodně peněz tak Jankta. Za Costu asi nejlépe sáhnout do "svojich" tedy Sýkora, Hybš.

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkoru jsme Vám prodali, ne? A Hybš je na hostování v Jablonci do konce příští sezóny.

Reagovat
exse

Tak vy jste nám prodali hodně hráčů a nikdy vám to nezabránilo si je vzít zpět.

Reagovat
Znalec

Jankta nechme růst v cizině pro nároďák

Reagovat
exse

Ne tak tam by byla jedině reálná hostovačka a i na ni by asi neměli. Navíc pokud si ho Udinese nenechá samo v áčku, tak věřím, že mu budou hledat hostovačku v Serii A nebo ho pošlou do Granady.

Reagovat
Znalec

jináč mě sere, že Černý začne hrát pravidelně v áčku ajaxu až v příští sezoně, čili těsně po euru, takže ho Vrba nevezme

Reagovat
taws

a kam by ho jako měl brát?

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že Havlík i Trubač hrají většinou ve středu zálohy

Reagovat
exse

Že ty si od toho zápasu U21, kde si viděl Havlíka hrát poprvé v životě, už neviděl žádnej jeho zápas a pořád si myslíš, že hraje střed? Trubače si pak asi neviděl už vůbec nikdy, co?

Reagovat
božský John

Jankto je stresni zaloznik

Reagovat
božský John

Stredni teda, stresni mozna taky

Reagovat
rufus

Costa odchází?

Reagovat
smazaný uživatel

Končí mu po sezoně smlouva a nikde nevidím ani zmínku o tom, že by se jednalo o prodloužení.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak se jedná, ale Costa přemýšlí nad Polskem a Německem.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho udržíme no, nedovedu si představit za něj náhradu.

Reagovat
rufus

Nechci aby odešel. I když třeba tady na EF má pro mě překvapivě dost kritiků.

Reagovat
smazaný uživatel

V kotli by bouchli šampus, kdyby šel.

Reagovat
rufus

No tak kotel.. Jejich uvažování je tam jaksi dost zvrácený.

Reagovat
smazaný uživatel

To vážně? Podle mě ho nahradíte skoro kýmkoliv.

Reagovat
Kang & Kodos

A přemyšlí Německo o něm?

Reagovat
smazaný uživatel

Zmiňoval to v tom rozhovoru pro polské noviny pár let zpátky. Zájem má mát Legia a někdo z Německa. Přiznám se, že si nevzpomínám, zda se jednalo o první nebo druhou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

*pár měsíců.

Reagovat
db18

Angie určitě.

Reagovat
Kang & Kodos

5. nejlepší liga na světě volá.

Reagovat
db18

Čti znovu.

Reagovat
Kang & Kodos

Jako, že ho posadíme na člun a hodíme do Vltavy?

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Pracující uprchlík, ta by ho zahrnula zlatem.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně doufám, že Sparta přivede útočníka nebývalých kvalit, který nás konečně dostane do LM, tedy Matěje Vydru.

Reagovat
Blasphemer

relog fail

Reagovat
smazaný uživatel

joke recognition fail

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Znalec

Otče pls

Reagovat
smazaný uživatel

Kupte si zptáky odchovance. Sýkora, Přikryl nebo Hovorka jsou dost kvalitní.

Jinak na křídlo vypadají hodně perspektivně jablonečtí Breda nebo Mihálik, z těch by mohli být velmi dobří hráči.

Reagovat
Aldeano

Přikryl

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jasně nejlepší na place Když bude zdravej, tak může Krejčího klidně nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda v pátek to už je zase víkend v ...

Reagovat
Aldeano

Za Bolku proti Sigmě ale... Na Spartu evidentně neměl a nešlo o zranění, ale o to, že se nedokázal prosadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl, vždy když byl zdravý tak byl vidět a byl i produktivní.

Reagovat
Aldeano

Hrál strašně. Na Spartu nemá kvalitu. Bolka proti Sigmě to jsou asi zápasy pro něj...

Reagovat
smazaný uživatel

Rarášku?

Reagovat
Aldeano

Neříkej mi, že jsi někdy viděl hrát Přikryla za Spartu.. To by jsi takhle nemohl psát. Evidentně na to neměl. Stejně jako na Spartu neměl třeba Petržela. Třeba se Přikryl taky chytne v Bolce a bude "hvězda" ligy.

Reagovat
Marv

Reagovat
Hokaido

Urbis, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Přikryla ne, nikdy jsem si ho ve Spartě neoblíbil.

Reagovat
Znalec

Sýkora je levák nebo pravák?

Reagovat
Aldeano

Zvládá oběma.

Reagovat
partaS

Matoušek

Reagovat
HorajzmAmmann

Jsem strašně zvědavý jak dopadne Zizou a Pulkrab. Píše se o nich jako o megatalentech (na české poměry)

Reagovat
partaS

talentů máme plnou akademii

Pulkrab je takovej silovější a techničtější Lafata, věřim tomu že bude dávat hafo branek, ale z ročníku 97 se mi víc líbí Wiesner nebo Březina

co se týče Zizua tak věřim, že ho časem střelíme na západ,jako Teplice Džeka, nejdřív se ale bude muset uzdravit, včera mu prej nějakej magor z Karviný rozřízl lýtkovej sval

Reagovat
HorajzmAmmann

četl jsem

Reagovat
HorajzmAmmann

Vlastní zásoby Juniorku máte jak kráva. U19 taky, stačí se jen někoho vychovat a prostě jim dát šanci jako u Juliše nebo Krejčího.

Reagovat
db18

Steinhofer rozhodl duel juniorek...

Reagovat
smazaný uživatel

To už máme vlastně titul, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ne.

Reagovat
rufus

Ještě potřebujeme jednu výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Je nějaká kategorie mládeže, kde nedominujeme?

Reagovat
smazaný uživatel

U14 2x padla se Slávii. Nejlepší výsledky má ovšem U13

http://www.sparta.cz/srv/www/cs/football/match/viewMatches.do?contestId=17

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se vám to machruje, když nehrajete s Baníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím Taborskem :-O

Reagovat
HorajzmAmmann

Povltavská FA To je muselo fakt bavit

Reagovat
db18

Táborsko taky...cítím se líp, má největší prohra byla snad jen 18:0...

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

povltavska - sparta 0:45... gol co dve minuty.

Reagovat
ZB 07

Ale on to je součet dvou souběžně hraných zápasů ne?

Reagovat
partaS

a navíc hrajou 7+1 na malym hřišti

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hokaido

A kdo vyhrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Aldeano

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Marcus Steinhofer vstřelil v 88 minutě jediný gól zápasu a rozhodl o výhře U21 na hřišti Plzně, neskutečné zvíře.

Reagovat
Kang & Kodos

Dopoledne popraví juniory, večer áčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Večer to za něj převezme Mareček.

Reagovat
smazaný uživatel

Rado Legenda Kováč.

Jeho poslední skalp před tím, než si otevře kadeřnictví.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že na jeho gól z rohu čekám dlouho, tak snad dnes.

Reagovat
rufus

Kováč by mohl rozhodnout. Jemu bych to přál snad nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak rad bych se vratil k prodeji Tecla a Wagnera. Je tu jeste nekdo, kdo si mysli, ze to byla chyba?

Reagovat
Blasphemer

Ne.

Reagovat
db18

U Tecla nepochyboval snad nikdo, ne? Wágner mne trochu mrzí, ale když už je místo něj v týmu Krmelec, tak to je jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

*Fořt

Reagovat
smazaný uživatel

A pritom Tecl je na tom mnohem lip.

Reagovat
db18

Protože jeho asi nemusí omezovat v chlastání a u Wágnera na to hlídání asi serou...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nemáte kvalitního útočníka Pořád myslím, že Wágner je lepší než Holenda.

Reagovat
Blasphemer

V kalení určitě.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak v čem je problém?

Reagovat
Blasphemer

U nás musíš vedle chlastání první ligy zvládat i tu první ligu ve fotbale. A v Jablonci zvládá Wágner dobře jenom to jedno.

Reagovat
Kang & Kodos

Je fakt, že má před nim přednost i Doležal. To bych asi ukončil kariéru a soustředil se jenom na chlast.

Reagovat
smazaný uživatel

Doležal musí být strašnej vlezdoprdele trenérovi jinak nechápu, proč hraje vůbec někde v lize. on má celkem štěstí, že se vždycky něja ocitne v šannci, kterou v 99% případech stejně posere. hráč hroznej.

Reagovat
Znalec

nechapu že většina českýho naroda včetně fotbalistu jede v chlastu když travka je z mnoha duvodu lepší volba - inu zvyk a tradice jsou železny košile

Reagovat
db18

Chlast se nebere jako doping...

Reagovat
Znalec

Reagovat
Blasphemer

A co teprve piko, to by tam lítali klidně i celej den nahorů dolů místo těch devadesáti minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi stoper co u nas kdy hral..

Reagovat
Blasphemer

Formu měl tenkrát super. Ale nevypadá to, že by se do ní byl někdy schopen ještě vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Rok a pul nehrat v jeho veku, to bylo jasny, ze uz se nevrati na nejvyssi uroven.

Reagovat
Blasphemer

My proti němu v tý době kdy měl zákaz činnosti hráli futsal a furt byl lepší než my všichni dohromady, ale to není tak těžký.

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano
Reagovat
Blasphemer

CO TO MELEŠ TY

Reagovat
rufus

Strašně trapnej seriál..

Reagovat
Blasphemer

Ta vtipnost díl od dílu strašně kolísala, ale některý se povedly.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

ale málo...

Reagovat
patas92

S Trojanem byl geniální, ostatní byly vesměs trapné

Reagovat
Aldeano

Tahle scénka se mi líbila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Kdo hrál někdy vesnickej fotbal, musí to milovat.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi rekni, proc v Jablonci naskakuje maximalne na poslednich par minut?

To ten Tecl je na tom stokrat lip.

Reagovat
smazaný uživatel

protože na to sere. Těžko říct, jestli by to nebylo stejný u vás. Ale u vás je aspoň nějaká motivace.

Reagovat
smazaný uživatel

Wagner ANO

Reagovat
Miguel19

U Wágnera mě to hodně sralo. Ale jelikož se nedokáže prosadit ani přes Doležala, tak už je mi to u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by tak zajímalo, je nějaký útočník, kterého v Plzni toleruješ a bereš ho jako dobrého útočníka?

Reagovat
smazaný uživatel

Bakos byl svyho casu perfektni.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak vážně nikdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, mam vysoky naroky. Tak ono jich zas tolik nebylo. Bakos, Tecl, Duris, Mamut, Holenda, Wagner, Varadi, Strihavka, Krbecek, Cernoch, Vagner, Siegl, Tatanashvili..

Ale jsem ochoten jeste pridat Durise, posledni zapasy se mi fakt libil, i herne.

Reagovat
Blasphemer

Tatanašvili

Reagovat
smazaný uživatel

Tata byl sympatak

Reagovat
Blasphemer

To jo, ale gól nedal jak byl rok dlouhej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Adamov

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxne si myslim, ze on byl nejlepsi.

Reagovat
db18

...a zapomeneš na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc sanci nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek ale uz pak hral spis na kridle

Reagovat
Blasphemer

Bakoš se taky nejspíš vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Slysel jsem. Ale na jeho miste bych zustal v Liberci.

Reagovat
Blasphemer

Já si myslím že nebude váhat ani vteřinu, pokud ho skutečně oslovíme. A stejně, koho místo Ďuriše? Už jsme za něj jednu luxusní nabídku v zimě dostali, a pokud si udělá fame na Euru tak určitě půjde. Holenda na to být dlouhodobá jednička nemá, Mahmut je podle u vedení už odepsaný, a z ligy mě nikdo dobrý a zároveň dostupný nenapadá. A ze zahraničních lig hráče nebereme.

Reagovat
Blasphemer

*je podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je Reznickovi? Klidne bych ho zkusil. Ale je fakt, ze vubec nevim. Zkusil bych nekoho ze zahranici. Nespor, Papadopoulos, Pekhart.. neco podobnyho

Reagovat
Blasphemer

Řezníček by byl fajn, a Brno by ho určitě prodalo, kdybychom dali pořádnou nabídku. Nešpora nemám rád, Papadopoulos vůbec nevím jak hraje a Pekhart nedávno přestoupil, takže to asi ne. A toho Chramostu by podruhý asi nezkoušeli a navíc je to píčus.

Reagovat
ZB 07

No, to by musela být opravdu pořádná nabídka, abychom Řezníčka prodali..jedinej hráč schopnej vstřelit víc jak 10 gólů v sezoně od dob Luďka Zelenky..

Reagovat
Blasphemer

Neříkej mi že by vaše vedení váhalo, kdyby jim na stole přistálo pětadvacet míčů.

Reagovat
smazaný uživatel

15 micu by booooohate stacilo. Ale klidne i 10 nejakej hrac k tomu. Treba Mamut?

Reagovat
ZB 07

No..tak to bychom asi neváhali..ale otázkou je, jestli by se vám to vyplatilo. On je ten typ hráče, kterej potřebuje mít jistotu, že tým na něj spoléhá a hra je mu pak i přizpůsobena..a pochybuji, že byste byli ochotni hru postavit hlavně na něm. Navíc, jakmile by strávil pár zápasů na lavičce, tak poté už by jen těžko předváděl tu hru, na kterou jsme od něj zvyklí z těch "slabších" celků..

Reagovat
Blasphemer

Doteď to stálo na Ďurišovi, tak příští rok může klidně na Řezníčkovi.

Reagovat
ZB 07

No dobře...jen aby se nestalo něco podobného, jako když hrál ve Spartě nebo v Boleslavi..podle mě mu to vyhovuje tam, kde je považován za "hvězdu"..

Reagovat
db18

"hrál" ve Spartě... V případě odchodu Ďuriše by se z něj asi okamžitě stal útočník č.1 a kdyby stál takové peníze, tak by tam taky nějakou dobu zůstal a šance by dostával...

Reagovat
ZB 07

Tak asi by záleželo na tom, jak by se tam uvedl..kdyby se chytnul hned na začátku, tak by to nemuselo být špatný (ikdyž hráč do pohárové Evropy to asi není), ale jakmile by se mu nepovedl začátek angažmá, tak už by se do toho vracel jen velmi těžko..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych bral toho nespora. Chtel jsem ho uz driv rovnou z Bolky. Ale tezko rict, jestli by nam ho Sparta pustila. A picus je spis ten Reznicek, byt fotbalista dobrej.

Reagovat
Blasphemer

Tak nějaký aférky měl, ale stejný jako půlka naší kabiny. Navíc to vypadá, že v Brně dostal rozum nebo si ho alespoň dobře hlídají.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Pekhartem je to škoda, když seděl v Norimberku, tak stačilo dát nabídku, na naší ligu je to určitě nadstandartní útočník...co se týče návratu Bakyho, tak to si myslím, že by byl velkej krok zpátky, my potřebujeme najít někoho max. ve věku Ďuriho, když budeme přivádět 33 letý útočníky, tak nevim kde budeme za pár let, uvidíme jestli vedení změní politiku a přivede někoho z venku, Řezníček teda nevim, v naší lize je jeden z lepších, ale je mi nesympatickej...

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo Chramostu? Z rozhovoru to vypadalo, ze tu byl rad, akorat furt zranenej. Ja bych mu dal jeste sanci.

Reagovat
božský John

Drevak

Reagovat
božský John

Tecla neberu, ten byl spatnej a lepsi nebude, ale ten Wagner je fakt provar, sileny....pritom tak dobrej hrac. Ale kdyz mas misto mozku z piva kostku..

Reagovat
smazaný uživatel

btw. viděli jste ten poslední Skalákův gól? To se moc často nevidí, že by to naši hráči tak suverénně uklízeli do brány

Reagovat
Kang & Kodos

Bejt o půl metru dál od brány, tak ten míč letí ještě teď

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Protože v naší lize by tam byl okamžitě golman a nedal prostor k takovému zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

těžko by to kterýkoliv gólman stíhal

Reagovat
smazaný uživatel

Scvhálně jsem si to pustil znovu. Nebyla to žádná rychlá ani nečitelná situlace, přihrávka byla poměrně pomalá. Golman měl být určitě víc z brány aby co nejvíc zmenšil úhel. Takhle to střelci hodně ulehčil.

Reagovat
smazaný uživatel

blbost, kdyby šel vyloženě proti Skalákovi, tak by na něj ani ta přihrávka nepřišla a dostal by to k tyči

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám, že přihrávka na Skaláka byla pomalá. Skoro se před ním zastavila Golman měl dost času alespoň vylézt z malého vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

říkám, že je to blbost

Reagovat
Coutinho10

nadherne placirou

Reagovat
Znalec

doufam, že nabere kondici a může z něj bejt hráč pro PL

Reagovat
smazaný uživatel

s kondicí on nebude mít problém už teď ne?

spíš působí strašně neohrabaně

Reagovat
smazaný uživatel

tak může z něj být takový ten typ hráče, co se prostě rozběhne a zastaví, až když je míč v bráně

Reagovat
smazaný uživatel

však takto hrál Bendář a tu PL si nakonec taky zahrál..

Skalák je na tom fotbalově uplně jinde.. mu bude dělat problém sebevědomí, ale zase je docela cílevědomej..

Reagovat
Hokaido

Hlavně ma IQ asi 80 Ale tak za to nemůže, snad se prosadí. Jen by mu to mohlo dělat problémy při taktický hře.

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct no.. osobně ho neznám, ani jsem se s ním nikdy nepotkal, abych si u něho udělal obrázek.

Ale zase i u Jardy Jágra se v mládí říkalo, že toho taky moc nepobral. a za poslední roky není v česku většího mentora přes fb

U Poborskýho se v 96 většina divila, že vůbec umí mluvit a přitom ho v současnosti vnímám jako velice schopnýho člověka.

Reagovat
F.Torres

Nevím jak v mládí, ale že Jágr není žádný myslitel je vidět neustále. Každopádne on to ani nepotřebuje a nijak ho to nelimituje.

Reagovat
smazaný uživatel

já si nemyslím. viz jeho úvahy na fb. to že někdo neskládá fyzikální teorie, neznamená, že je opakem. to že si uvědomil, čeho chce v životě dosáhnout, nalezl svoje místo a je šťastnej je dle mého ten nejvyšší dar a bod vlastní moudrosti. a já to Jardovi věřím a přeju . ať to zní jako názor hodný 99% lidí v republice na vlně jeho populismu. je to tak..

Reagovat
Hokaido

Jarda není vyloženě chytrej ani hloupej, spíš takové poctivej man of the poeple.

Reagovat
Aldeano
Reagovat
HorajzmAmmann

zrovna včera sem na to koukal Ale jako Jarda je svůj. Každopádně nejlepší část o Gretzkym.

Reagovat
smazaný uživatel

o Mariovi

Reagovat
Hokaido

S tím psem :DDDD

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl tam pes, tak jsem dal gól :)

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je naprosto legendární video, když to viděl někdo zpoza oceánu tak si musel myslet, že je to nějaký vtip

Reagovat
Blasphemer

sůl země

Reagovat
Znalec

prostě at zrychlí hru no

Reagovat
F.Torres

zápasy nesleduju, ale co ho tak sleduju ze sestřihů, tak by se měl víc tlačit do koncovky a řikat si o nahrávku. Kolikrát stojí volnej na kraji vápna, místo toho aby šel do vápna a žádal si o nahrávku do souboje. Možná to je způsobený taktikou, kde ho asi kouč nutí stát na kraji, ale prostě jemu by víc vyhovovalo spíše útočný křídlo, než být připoután na kraji.

Reagovat
Hokaido

Tak hrají 442 ne 4231...

Reagovat
F.Torres

O tom píšu, že víc by mu vyhovovala útočnější pozice. Takhle je zbytečně připoután na kraji.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se ho nezbavěj jak loni Watford Vydrýska. Snad na EURO chytne pořádnou formu, za mě asi jediný záložník který má nominaci jistou. ( pokue bude zdravý)

Reagovat
db18

800. pro hattrick Fořta

Reagovat
Liquid

pivo+vodka+becherovka=hattrick Fořta ?

Reagovat
Aldeano

Večer věřím, že to zvládne. Je jen otázka jesti počká až po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Právě jsem se vrátil z Thajska, a i když se to nemusí zdát, těší se tu lidé na Euro víc než tady

Ale proč píšu: v televizní "predikci" nám předurčují 1. místo ve skupině, poté postup přes Švédsko ( 2:1) , poté postup na penalty s Portugalskem a teprve až v semifinále konec po prohře 2:0 s Anglií která se utká ve finále s Itálií a jí i podlehne 2:1. No, neberu to nijak vážně, ale očividně nemá náš fotbal ve světě špatné jméno

Reagovat
ZB 07

Zlatej fabec..

Reagovat
F.Torres

Reagovat
PBLead

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Blasphemer

Kolik stojí blowjob od ladyboye?

Reagovat
Blasphemer

(nesháním tu informaci pro sebe, samozřejmě)

Reagovat
smazaný uživatel

Šel jsem kolem bordelu ( jen tak náhodou ) a normálně tam před vstupem tabulka ; Beautiful model a cena a Ugly model a cena a jediný co si pamatuje je, že ta hnusná je dražší než hezká

Reagovat
Blasphemer

Jo, náhodou... a jenom pro to abys našel návod, jak se takovým místům příště vyhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

13 a půl na holou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mass

Když Anglie nevyhrála s Gerrardem, Beckhamem , Lampardem, Ferdinandem, Terrym a Rooneyem, těžko vyhraje se Sterlingem, Verdym, Kanem, Smallingem a nějakejma dorostencema ..

Reagovat
smazaný uživatel

Až uvidí našeho nejlepšího hráče Matěje Vydru, tak si na nějakého Nedvěda ani nevzpomenou.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Právě jsem se vrátil z Thajska, a i když se to nemusí zdát, těší se tu lidé na Euro víc než tady

Ale proč píšu: v televizní "predikci" nám předurčují 1. místo ve skupině, poté postup přes Švédsko ( 2:1) , poté postup na penalty s Portugalskem a teprve až v semifinále konec po prohře 2:0 s Anglií která se utká ve finále s Itálií a jí i podlehne 2:1. No, neberu to nijak vážně, ale očividně nemá náš fotbal ve světě špatné jméno

Reagovat
pepinho2

Si ještě myslí, že za nás hrajou hráči z Eura 2004, ne?

Reagovat
Mass

v Thajsku budou hodně mimo, když zapomněli na Španělsko

Reagovat
Josifek

Česko a Anglie v semifinále, tak nevím, čemu se dá "víc" věřit

Reagovat
smazaný uživatel

někdo stream Zbrojovka - Příbram ?

Reagovat
Posledni Kovboj

Ti nejde? http://synotliga.isport.blesk.cz/zapas?match=243898

Je docela o co stat. Lajnovej, co jen tesne nepamatuje Cisare Karla, na druhy strane 10m od lajny rodinnej barak s VIP balkonem. Jen by me zajimalo, co se stane, kdyz jim tam nekdo zakopne mic. Ho vratej s obtisklejma mrizkama od grilu

Reagovat
smazaný uživatel

no jede nejede net jede v poho ale isport se hrozně seká..

Reagovat
Hokaido

Taky se mi na isportu všechno seká, ani z posranýho záznamu nic nemám. Fakt se to nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

mě tak na střídačku někdy to jede jindy zas ne

Reagovat
Kang & Kodos

Bohemka je ještě lepší. Pokaždý, když jsme tam hráli, mě hrozně mrzelo, že Krejčí nehraje vpravo. Těma svejma centrama by určitě atakoval okna u paneláků.

Reagovat
Posledni Kovboj

Ozzymu do okna

Reagovat
db18

To ho stejně předběhl někdo v minulé sezoně, kdy to napálil do okna pošty, nebo čehosi...

Reagovat
Posledni Kovboj

balik na postu

Reagovat
Posledni Kovboj

Hm, tak je to asi spis bytovka. Tim lip, se muzou slozit na sud.

Reagovat
smazaný uživatel

jo bytovka a je tam myslím aj hospoda v tom baraku.. celkově srbská je hroznej stadec..

Reagovat
smazaný uživatel

pome Příbram 2.liga

Reagovat
Greny

Zbrojovka snad uděláme 5. místo a Soarta nebo Bolka vyhraje pohár

Reagovat
smazaný uživatel

To je paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní kraje obrany Konate - Jiráček.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Kadlec, ale čekám spíš toho Konateho

Reagovat
Al Capone

Podvodníci hrají s podvodníky... Hnus jak Sparta tak Plzeň a obzvlášť jak sudí zařízl Duklu...to byl hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty děláš, jako kdyby to ve Španělsku bylo o něco lepší..

Reagovat
Al Capone

snad se tu bavíme o Synot lize, já tu nepíšu, že je to v la lize lepší.

Reagovat
Posledni Kovboj

Bednar vole

Reagovat
smazaný uživatel

nebezpečně

Reagovat
smazaný uživatel

Takže sestava: Bičík- Konate, Brabec, Costa, Jiráček - Dočkal, Vácha, Frýdek, Krejčí - Lafata, Juliš

Reagovat
Posledni Kovboj

Aby tim Zdenda nekoho nezabil. Treba fanousky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s takovouhle obranou by vám dal hattrick i Fořt s 2‰

Reagovat
F.Torres

obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že to bude jinak, ale mám tušení, že jsem to asi napsal správně.

Reagovat
Kang & Kodos

Mareček už je taky mimo?

Reagovat
F.Torres

Já myslel, že už to je ofiko, tak to je škoda, mohla být sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to ofiko

Reagovat
F.Torres

teď jsem na to koukal, takže nemůžu jinak ale musím

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

No, asi tak

Reagovat
Kang & Kodos

1. jména sedí

2. viděl jsem to graficky v 3-4-1-2, a málem jsem se udusil

Reagovat
Blasphemer

Jarda letos nic nezachraňuje?

Reagovat
Hokaido

Ten hokej Alespoň se Slávisti napakovali, když už nepostoupili.

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, ono je dost možný, že jim to Vary nakonec prodaj.

Reagovat
Coutinho10

proc myslis ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz uz jsi tady nacal hokej, videl nekdo po prvni tretine ty fanklubaky se Zarubou?

Reagovat
smazaný uživatel

jo to byl cistej extrakt vozralcu z vobou taboru. oba dva si to diktovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík - Brabec, Costa, Jiráček - Konaté, Dočkal, Vácha, Frýdek - Lafata - Juliš, Krejčí

Reagovat
Blasphemer

Ty krávo. S tímhle nemůžeme prohrát.

Reagovat
Blasphemer

Nebude ta obrana spíš Frýdek - Costa - Brabec - Jiráček (Konaté?)

Reagovat
Blasphemer

Ale je to stejně hrozný.

Reagovat
Marv

Vypadá to šíleně

Reagovat
F.Torres

nebude spíš Frýdek místo Jiráčka , Jiráček na středu s Váchou a krejčí nalevo? S tím, že 2 hroty Lafata-Juliš a pod nimi dočkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jak jsem to napsal, to zveřejnili na oficiálních stránkách Sparty.

Reagovat
F.Torres

já to viděl na livesportu a tam to je dost často naprosto pomatený. Jako ono to je stejně jedno jak v této sestavě nastoupí, bude to jeden velký guláš, ale třeba tím překvapí Plzeň.

Reagovat
Blasphemer

Koza - Hubník, Hejda, Baránek, Limberský - Hrošo, Vaněk - Petržela, Kolář, Kovařík - Ďuriš

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Fořt je jako jediný hrot na lavičce

Reagovat
Blasphemer

Bolek, Fořt, Kopice, Řezník, Krmenčík, Rajtoral

Je tam sice Krmenčík, ale klidně bych se vsadil že to už tam Krejčí raději pak pošle toho Fořta.

Reagovat
Coutinho10

to je Duris takhle rychle zpatky jo ?

Reagovat
Blasphemer

Sport měl insider info, že Ďuriš to určitě nestihne, a Holenda bude v pohodě. Až na to že je to úplně obráceně jim to skoro vyšlo.

Reagovat
Coutinho10

jj aspon ze tak

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

ac sparta praha hustle:

__________________________________bicik_____________________________________

___________________brabec__________________________________________________

___________________________________________________________________________

_____________________________________________jiracek__costa__________________

konate_________________________________vacha________________________________

_______dockal_______________________________________frydek___________________

______________________________________lafata___________________________krejci__

_____________________________julis____________________________________________

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To vypadá opravdu zajímavě

Reagovat
F.Torres

Sčasný zaslouží nezabil žádného mladíka. Doufám, že střídání bude Kováč, Fatai, Matějovský

Reagovat
Blasphemer

Komentátor Vízek... O2 ví co divák chce.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt? Mám hledat stream s českým komentářem?

Reagovat
Sosi

Hubnik napravo? Vzpominky na Sachtar ozivaji...

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo neplacený stream na Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Na to neklikat, Avast mi to okamžitě zablokoval, je tam virus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd, jen pop-up reklama. A funguje to dobře, jen jen to není česky, ale rozumět se dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adalberto.Littleoak

tak dneska snad v suchy triku pro Spartičku, ukázat komediantum z Plzně jak se hraje fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Na tý zkurvený Chanci to nejede

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně

Reagovat
smazaný uživatel

V Praze je ještě světlo?!

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adalberto.Littleoak

nemá někdo stream s českym komentářem, fakt nemám náladu poslouchat nějakýho soudruha..

Reagovat
Blasphemer

Pičus Costa

Reagovat
Neon

Myslím, že jsi ve jméně Petržela udělal několik překlepů.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
Aldeano

Něco mi říká, že Jiráček nebude stíhat

Reagovat
pepinho2

U každého balónu jsme později, kazíme jednoduché přihrávky

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela.

Reagovat
vinetou

Stejně nikdo nedá

Reagovat
vinetou

Vaněk

Tak tohle se letos u nás vidí málokdy.

Reagovat
smazaný uživatel

tentokrát jasná

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme Plzen!!!! a Lafatu přelomit na pulky za ti simulování v minulém kole

Reagovat
Adalberto.Littleoak

v tom případě by byla z Limberskýho a Petržely zavářka do polívky

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera se spartani smali za Hasbauera,dneska se budou smat plzenaci za Jiracka

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

To už vážně není normální, jak můžou úplně každý zápas inkasovat jako první?

Reagovat
smazaný uživatel

v něčem prostě nejlepší být musí no

Reagovat
F.Torres

Obránce se ukázal, že obránce není To je vina Sčasnýho, ne jiráčka

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ZB 07

Ouuuu..škoda

Reagovat
smazaný uživatel

klasické plzeňské štěstí

Reagovat
Andis

Zase Plíseň penalta

Reagovat
smazaný uživatel

byla jasná

Reagovat
OTASi

A protože to je Plzeň, tak i když byla 100%, tak by se neměla pískat že

Reagovat
Andis

jako vyvážení veškerého bordelu předtím rozhodně ne

Reagovat
OTASi

Zatim pěknej fotbal

Reagovat
vinetou

Konate

Reagovat
Liquid

pro Trojského koně

Reagovat
smazaný uživatel

hrát proti Plzni s Jiráčkem a Konatém je fakt síla

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček je pořád Plzeňák

Reagovat
Spalovač šancí

Jiráček zapomněl, že nehraje proti Dukle, ale proti Plzni, což je tentokrát silnější pes.

Reagovat
naheCZ

Petržela

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou věci

Reagovat
Losinho

Ščasný Jiráčka zabil

Reagovat
F.Torres

Dočkal

Reagovat
naheCZ

Dočkal

Reagovat
Coutinho10

looool borek

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal je ale pěknej vuřt

Reagovat
Neon

Reagovat
pepinho2

Co to bylo

Reagovat
Coutinho10

Kozacik fantasticky...jak zustal stat

Reagovat
Josifek

JJ, i kdyby to trefil, tak by to asi měl..

Reagovat
F.Torres

Agent ze slavie a z plzně zatím plní noty

Reagovat
ZB 07

Bořek Stavitel

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský ho má dobře přečteného

Reagovat
Neon

Chtějí ukázat, že Sparta penalty nepotřebuje.

Reagovat
PhilipS

To fakt nikdo nemá kloudnej stream kromě těch ruskejch sekajících se?

Reagovat
PhilipS

danke

Reagovat
Kincl

máte někdo video jak to nedal? :D

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PBLead

Tak on by to Kozáčik stejně chytil, když to letělo doprostřed. Ale jinak je Dočkal blb, když na to leze a neumí ani trefit bránu.

Reagovat
jiriczeQ

rád ho nemám, ale není to náhodou první penalta od roku 2008, co neproměnil?

Reagovat
pepinho2

V téhle sezóně už 1 nedal

Reagovat
jiriczeQ

pravda, díky

Reagovat
F.Torres

letos už prý nedal dvě

Reagovat
jiriczeQ

to mi nevyšlo navíc ho mám vsazeného..

Reagovat
goodbay

nedal opakovanou pencli proti Teplicím.

Reagovat
Josifek

Ale jinak docela příznačné pro zápas Sparty s Plzní, dvě pencle za půl hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to napadlo, sice obě po právu, ale stejně to svádí ke spoustě vtipů

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se na to ani nechce koukat

Reagovat
Losinho

Po první sérii vede Plzeň, rozstřel může pokračovat

Reagovat
Josifek

Joo, ted příjdou dvě vymyšlený pentle

Reagovat
Losinho

ať je sranda

Reagovat
matZz

Konaté

Reagovat
Neon

Reagovat
F.Torres

Láda offide Krejčí

Reagovat
Josifek

Je to takovej náš Pippo, i když ten se tam spíš toulal, ale v pravý čas se z offsidu dostal, to Láďa to má spíš obráceně

Reagovat
Aldeano

Krejčí

Reagovat
San Iker

Konate jasně nejlepší hráč Sparty, to vypovídá o všem

Reagovat
pepinho2

Zase blbci, co si nemůžou počkat na Silvestra

Reagovat
ZB 07

Ale pojďme Sparta...přece mi nezkazíte tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho pravého beka ve Spartě snad můžete hodit kohokoliv a on se tam chytne

Reagovat
off-olda

Steinhofer?

Reagovat
smazaný uživatel

Steinhofer hrál skvěle. Nemůže za to, že Ščasný s ním měl nějakej problém.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, tak to opravím. "...můžete hodit kohokoliv rychlostního..."

Reagovat
Losinho

Toto se líbí uživateli Pablo Gil.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Jiráček prej velkou karieru dobre joke..

Reagovat
F.Torres

z těch hráčů co jsou na hřiši je na tom líp snad jen Hubník

Reagovat
Adalberto.Littleoak

to nepopírám ale velkou karieru si představuju trošku jinak

Reagovat
Josifek

Lafata má/měl taky lepší kariéru, sice byl Jiráček dlouho v Německu, ale pořádně se tam neprosadil a na svém vrcholu pobyl spíš jen pár sezon. To je lepší být cca 10 let nejlepší tuzemský útočník jako Lafi

Reagovat
smazaný uživatel

"10 let nejlepsi tuzemsky utocnik" more nepij tolik tuzemsky...

Reagovat
smazaný uživatel

taky dobrej...

Reagovat
Josifek

Měl na ní hodně dobře našlápnuto, ale v době, kdy měl být na vrcholu, nějak zamrzl a hodně upadl..

Reagovat
F.Torres

zranění, ztráta sebedůvěry, jen rychlost nestačí

Reagovat
Losinho

V tomhle je neuvěřitelnej Rozehnal.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

a Plašil bezesporu..

Reagovat
off-olda

Fuj, to je jak nějakej Tureckej tým.

Reagovat
F.Torres

Bičík zatím zachraňuje

Reagovat
Aldeano

Ten Krejčí je alibista...

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Bořku, Bořku..třeba si před tou střelou ještě uvař kafe a vyhoň ptáka

Reagovat
F.Torres

Vácha a Costa hodně marný

Reagovat
smazaný uživatel

a Brabec šel poslední zápasy hodně dolů. A také Lafata, to co on poslední zápasy neproměnil, to jsem u něj ještě neviděl. Celkově jak Sparta byla celou sezonu výborn, tak poslední zápasy to je katastrofa.

Reagovat
F.Torres

Lafatovi už odzvonilo. Juliš/Schick by měla být vaše dvojka pro příští rok. Brabec měl chviklu pauzu a nějak z toho vypadnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Lafata asi bude chtít ještě rok hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Není už to moc okatý, jak rozhodčí tlačí Plzeń?

Reagovat
naheCZ

Jak přesně ji dneska tlačí? Dneska rozhodčí zatím perfektní

Reagovat
Losinho

Taky to píská náš nejlepší sudí

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
pingla

kdy ji v dnešním zápase potlačil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe by měl někdo tlačit hlavou o zeď.

Reagovat
F.Torres

45. min neinkasovat a můžou slavit titul

Reagovat
Adalberto.Littleoak

poslední v plzeňské historii

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipe vylez

Reagovat
Spalovač šancí

Furt lepší mít poslední titul před sebou jako Plzeň, než ho mít dávno za sebou jako sparta

Reagovat
PhilipS

Jenom několik poznámek k tomu, co jsem viděl. Skvělej fotbal. Plzeň vede zaslouženě a rozhodčí je zatím milimetrově přesnej.

Reagovat
Losinho

Snad jen měl nastavit určitě více než jednu minutu, vzhledem k penaltám

Reagovat
Feind

ono celko9ve erozhodci nastavujou v synot lize desne malo, daval bych vice

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohu než souhlasit... bohužel ale náš nejlepší rozhodčí nemůže pískat veškerá utkání ligy.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Hanička

Reagovat
Losinho

OT: Philadelphia končí po prohře 0:1, Neuvirth úspěšnost 96,55 % Voráček celé playoff bez bodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Washington + Ovechkin go go go, letos vítězové NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Ovie

Reagovat
jiriczeQ

Washington mi nevadí,ale nevěřím jim..jsem zvědavý na Chicago, jestli to dotáhnou, otočka z 1:3 na zápasy tým většinou hodně nabudí..

Reagovat
smazaný uživatel

těžko..

Reagovat
smazaný uživatel

chicago / san jose vs. tampa bay / pittsburgh

ale je pravda ze oveckinovi a t.j. bych to pral.

Reagovat
jiriczeQ

minimálně jednu asistenci určitě měl..

Reagovat
jiriczeQ

tak ne, dal gól ve 2. zápase

Reagovat
Losinho

nebyl jsem si jistej.. i tak ale zklamání, jako zatím většina Čechů v playoff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Neuvirth do repre

Reagovat
off-olda

Neprojde prohlídkou.

Reagovat
smazaný uživatel

jesli je to frajer tak je posle do hajzlu. zrovna golmani ucasti na sampionatu riskujou podstatne min nez hraci z pole. navic je ve phily furt dvojka takze stale verim.

Reagovat
Losinho

Teď Furch, na Svěťáku Neuvirth

Reagovat
Robbie

jen Furch ne, viděl si jak Omsk v 7.zápase vypadnul ? kvůli jeho chybě

Reagovat
Losinho

To by se dalo říct i o Mrázkovi.. jeden zápas nic neřeší.. a letos je lepší než Francouz

Reagovat
smazaný uživatel

Poperle ze Sparty

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
smazaný uživatel

a pribleju si i na buch tele

Reagovat
smazaný uživatel

Salák loni mě vzal jakoukoliv soudnost ohledně našich golmanů mimo NHL..

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Saša Matlák

Reagovat
Losinho

A Liberec má titul, sparťany dnes asi čeká těžká noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Phila nehraje hokej na body

ale Voras je trošku zklamání. koukal někdo?

Reagovat
goodbay

Sparta je neuvěřitelně marná, vyčpělá. Od začtku dubna je její hra tragická, i díky zraněním a špatné formě, ale takhle hrát....... At aspon nenechají vyhrát Plzen doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta po prvním poločase ani jedna střela na bránu... a to kopali penaltu

Reagovat
Coutinho10

OT: Liberec

Reagovat
Frick

1. titul v háji.

Reagovat
Coutinho10

a zachvilku 2.

Reagovat
F.Torres

věčně druhá sparta, dneska černý den

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Azazelo RD

Liberec nejlepší město!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo neskace neni tygr to me udive kolik variant se da na tenhle debilni pokrik vymyslet

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

jinak se Lakatos konecne dockal toho cenneho kovu

Reagovat
Azazelo RD

Škoda, že ho reflexivně okamžitě odnese do sběrny.

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys byl vic fundovanej tak bys vedel ze vecinu co hustluje s barevnejma kovama tvori stavebni firmy ukacka bezdomovci a smazky. romaci sou vopet a popravu v mensine...

Reagovat
Azazelo RD

Docela se v tom vyznám.

Reagovat
smazaný uživatel

trhas vokapy a na fizlech se stavas z obvinenyho svedkem?

Reagovat
Azazelo RD

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jojo pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Frýdek dneska červená

Reagovat
smazaný uživatel

Nejtrestanější tým ligy... prasáci pražský

Reagovat
mario23

Jiráček je hroznej lempl. Doufám, že v létě potáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jacks11

Zelinka ty zkurvenče

Reagovat
F.Torres

Mládí vpřed

Reagovat
Losinho

Reagovat
naheCZ

Ščasný zatím nezklamal, v dalším střídání do hry půjde určitě Fatai....

Reagovat
pepinho2

Nebo Kováč

Reagovat
Spalovač šancí

Jiráček se Dočkal zasloužených ovací

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí je pěkná svině... což už ostatně říkám dost dlouho... tzv. bezcharakterní blb!

Reagovat
Sosi

Snad v lete vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme úplně marní, ani gola nedame, jasná výhra Plzně...

Reagovat
pepinho2

Ale fanoušci podpoří Limberskýho, takže splněno

Reagovat
C-M@ster

Ten Krejčí je pěkný hovado.

Nejdřív vulgárně nadává rozhodčímu, že odmával jasnej ofsajd u jeho gólu a teď když se mu chce hráč omluvit, tak ho seřve... sparťanský výkvět, už měl být venku

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela je všeobecně oblíben, no, každý se s ním chce kamarádit

Reagovat
F.Torres

Sparta prohrává a fanoušci nadávají na Limbu, to je podpora klubu

Reagovat
Spalovač šancí

V jednotě je totiž síla. A sparta holt spoléhá na temnou stránku sílu.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

nadávali by na něj, i kdyby sme vedli 3:0..nevim čemu se divíš svině si prostě zaslouží hejt za jakéhokoliv stavu

Reagovat
F.Torres

tak v tom případě byste měli rvát i na svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neztrapňuj se tady, pls

Reagovat
F.Torres

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč si nejmenovaný SKS dělá srandu ze Sparty atd, že přišla o dva tituly za večer, když SKS hraje střed tabulky a hokej první ligu..

Asi tak nějak..

Reagovat
F.Torres

jelikož fandím i plzni, tak radost je snad jasná ne? V hokeji slavii nefandím, ve fotbale se nemám o co nervovat, jelikož tam už stejně to nemá cenu nějak extra řešit, spíš jen čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

"jelikož fandím i plzni,".. LOL

Reagovat
F.Torres

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

jen tak mimochodem, od té doby co se se mnou dohaduješ, tak sparta 5krát rupla a jednou remizovala. Teďka tě nechám, příští rok až půde do tuhýho, tak si to zase zopáknem

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti taky jinýho zbývá, že jo..

Reagovat
F.Torres

tak trapasů na spartanské straně bylo dost, teď je třeba, abyste dali Jablonec, takže asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Zachovej si aspoň nějakou důstojnost a neztrapňuj se tady, pls.

Reagovat
F.Torres

Prosimtě, nezkoušej. Já nebudu riskovat a víc už ti nenaložím

Reagovat
Josifek

Protože se musel chudák celou sezonu sžírat a najednou se mu naskytla příležitost si užít trochu radosti. Když na to nemají jejich zbědované kluby, musí ti z těch ubožejších hledat útěchu a zdroj radosti alespon v neúspěších někdejšího rivala (protože momentálně Slavii jako rivala v hokeji ani ve fotbale brát nemůžeme)

Reagovat
smazaný uživatel

jo more? tak to cekejte fakturu za O2 arenu ve vysocanech...

Reagovat
smazaný uživatel

krasnyj sobaka

Reagovat
Sosi

Lafata by ho zajel

Reagovat
F.Torres

Dočkal skokan

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Hubník dostat doma do držky od manželky?

Reagovat
F.Torres

Lafata

Reagovat
diskoschlampe

Daaavid Lafataaaaa nananaanana Daaaaavid Lafataaaaaaa

Reagovat
john334

Škoda, že tam stál Lafata. Mohlo to bejt moje oblíbený "střela - aut".

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že hrozí Ščasnému odvolání za ten zpackaný závěr sezony? Vedení totiž celou dobu říkalo, že pro ni ja hlavní titul a né EL.

Reagovat
pepinho2

Pokud udrží 2.místo, tak 100% ne..navíc i kdyby, tak kdo místo něj?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, já jsem pro, aby zůstal. Ale místo něj mě napadá jedině Trpišovský

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste tak zoufaly... ale ta zoufalost by vas jednoho dne mohla dovyst k respektu vuci vostatnim.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

já doufám že ne, Ščasný je dobrý trenér, i když mě občas vytáčí..ale nikdo lepší prostě momentálně ani není

Reagovat
mario23

bohužel, sere mě s tím, že nedává příležitost mladíkům, ale jinak je dobrej a takticky na výborný úrovni.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

jojo přesně tak, s těma mladýma a věčnýma experimentama typu Mareček na kraji mi taky leze na nervy..ale co naděláš no, rozhodně je o level výš než Lavička, ten byl prostě moc měkkej

Reagovat
F.Torres

Krejčí slušně nezvládá

Reagovat
pingla

Za tohle klidně mohl dát žlutou

Reagovat
mario23

Bez Šurala a Zahustela to prostě stojí totálně za hovno a Ščasný je totální bukvice, že nechává hrát pořád ty stejný hráče a minimálně toho Březinu tam dát měl.

Reagovat
Coutinho10

Krmeeeencik uderil prave vcas

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovoooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Josifek

COsta

Reagovat
F.Torres

Yes, Costa

Věčně druhá sparta, dnes double

Reagovat
Josifek

Vy už ani věčně druzí nejste, ted už leda věčně střed ...a jestli narážíš na hokej, tak se podívej, kde skončila Sparta a kde se plácá Slávka

Reagovat
smazaný uživatel

aha takze 5. misto letos a tituly v sezonach 2016/2017 2017/2018 a 2019/2020 sou stred tabulky jo? stred tabulky budem hrat mozna tak v lize mistru. sparta v lize mistru bude hrat... ou promin tu posledni vetu neber vazne. a jinak hokej- ma hc sparta cernochy? my jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Mistři, mistři, mistři!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jediné pozitivum je, že to nebyl Fořt

Reagovat
PBLead

takovou potupu bych nepřál ani největšímu nepříteli

Reagovat
pepinho2

Titul pryč, mladí dostali za několik zápasů dohromady asi 20 sekund, super

Reagovat
Josifek

I za těch pár minut nejlepší hráč zápasu asi Matějka, nechápu, proč hrál místo Marečka Vácha..

Reagovat
mario23

měli hrát oba a neměl hrát Jiráček.

Reagovat
Josifek

nebo

Reagovat
matZz

Reagovat
diskoschlampe

Matějovskýmu už tečou nervy...

Reagovat
goodbay

Plzen ještě navrh překoná rekord Sparty, kdy bude zároven slavit titul (v počtu vítězství). Dnes je Sparta opět marná.

Reagovat
F.Torres

Pošlete tam Kováče, už není co ztratit

Reagovat
C-M@ster

Sparta neumí prohrávat, snad ještě někoho nezprasí

Reagovat
Marv

Krmenčíka, to by snad nikomu vadit nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Opět... největší svině ligy... Matějovský

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě

Reagovat
PBLead

Costa ale jasně, pořád se tu najdou tací, co budou kecat, že ten hate na něj je neopodstatněný. Přičemž je to takový hovado a prase a nemá to nic společného s tím, že je černý, jak jsem se už tady taky dočetl.

Reagovat
Marv

Ještě dá gól taková svině bez mozku To je zmar

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský gól nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal pláče, korupce se raduje...

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
Al Capone

Tak to se korupce raduje hlavně po zápase Sparty s Duklou...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Kaaam odcházíte, vy k_rvy kam odcháázítee, kaaaam odcházííííteeee..vy k_rvy kaam odcháázíte????

Reagovat
smazaný uživatel

to je docela divný, když se vysmívá někdo, kdo to sleduje od kompu

Reagovat
OTASi

Hubník by si zasloužil jet na EURO

Reagovat
vinetou

Reagovat
Adalberto.Littleoak

jako radši Hubník než kopyto Kolář..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo... stejná pozice...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší obránce Synot ligy

Reagovat
smazaný uživatel

spolu s Barym

Reagovat
smazaný uživatel

Spolu s Delim

Reagovat
smazaný uživatel

ten nám je na EURU na nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Joo, hlavně je hrozně spolehlivej a super hlavičkář, i zkušenost je znát.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Znalec

Reagovat
vinetou

Hubník zas proti Spartě naprosto špičkovej výkon

Reagovat
mario23

Tak proti Jablonci v plný palbě a pak ligu dohrát s juniorama.

Reagovat
diskoschlampe

Chceš je zabít? Času maj dost, do 23 let bych je nechal nabírat cenné zkušenosti v juniorce...

Reagovat
PBLead

Hrát s juniory? Takhle je zabít? to ať si radši udělá Radek Kováč ještě pěknou rozlučku s fotbalem.

Reagovat
Desmond Glazebrook

Dnes je den opravdu na NI C

Reagovat
monty25

Krmenčík zápas kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

zápas života, vsaď se

Reagovat
smazaný uživatel

Až do dna

Reagovat
Coutinho10

wow Krme cik nadheera

Reagovat
OTASi

Reagovat
diskoschlampe

Debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa... se snad půjdu ještě opít!

Reagovat
mojmira

dejte jim bůra

Reagovat
vinetou

Krmenčík

Reagovat
smazaný uživatel

opakuju, ještě že to nebyl Fořt

Reagovat
F.Torres

Reagovat
db18

Reagovat
F.Torres

Debaklllll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

tak co, budou se hrát v další sezóně na Slávii poháry?

Reagovat
F.Torres

uvidíme, nemám křišťálovou kouli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Nebude se tam hrát nic ,tak jen místní niemands kokůtci aspoň musí oslavovat nezdary Sparty jako kdysi tituly. Ale tak když to ubožáčkům stačí k radosti

Reagovat
F.Torres

kdy k vám přijede Real?

Reagovat
Josifek

Asi mi uniká souvislost, ale předpokládám, že dřív než k vám

Reagovat
F.Torres

takže LM bude?

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz sparta nevyradi jablonec tak porad KJVCD...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je fakt vtip..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak titul je jasný, 2. místo je jasný, takže nemá smysl koukat na zbývající zápasy. Ščasný tam stejně nepostaví mladý, takže stačí začít sledovat Spartu zase až od nové sezony.

Reagovat
OTASi

Sparta se ještě bude klepat o 2. flek

Reagovat
smazaný uživatel

To asi těžko

Reagovat
ZB 07

Reagovat
naheCZ

Krmenčík parádně

Reagovat
aither

Otočíme

Reagovat
smazaný uživatel

alá Karel vole!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Není nic hezčího jak vidět Spartu bez šance na titul jak fotbalovou tak Hokejovou Plzen Liberec sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
F.Torres

Reagovat
OTASi

Reagovat
aither

TO je smutný

Reagovat
frankiefcb

krásný večer

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Letos - Plzeň 5 : 0 Sparta ... naprosto úžasný a dokonalý... Plzeň je v letošním ročníku jasně nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ten jeden na konci zápasu vlastně... moje chyba...

Reagovat
exse

Krmenčík snad neumí dát škaredej gól Jinak nebýt dukelský penaltičky, tak by Sparta nebyla ani druhá, což ani teď ještě nemá jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt zaplacené rozhodčího ve Zlíně, tak Plzeň by neslavila titul na Letné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona neslaví titul an Letný ani tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

než tu budeš psát dál, tak napočítej do sta, nebo napíšeš nějakou píčovinu

Reagovat
smazaný uživatel

sorry zmátl mě Nr.Nobody, který tady psal "Mistři"

Reagovat
diskoschlampe

Hlavně že víš, na koho to máš hodit...

Reagovat
Spalovač šancí

Nejsi ty náhodou Chovanec? Ten se taky furt vymlouval na ty druhé ...

Reagovat
smazaný uživatel

A to, že to tady psali i ostatní, že Plzen už slaví titul tě nezajímá? Ty si vybereš jenom jednoho jako obětního beránka a toho tady trestáš? Nejsem jediný kdo se spletl, tak mi tady za to nenadávej omg.

Reagovat
Spalovač šancí

Ostatní se nevymlouvají na druhé ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se na nikoho nevymlouvám, já napsal, že mě to zmátlo. Ale takovému dementovi jako jsi ty to asi těžko vysvětlím

Reagovat
Spalovač šancí

jj, je to bez šance ...

Reagovat
smazaný uživatel

... ze soutěže o titul je soutěž o druhýho fleka a já budu rozhodně fandit Bolce

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Frick

Za hodinu dva tituly v pitchi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád lepší být na 2. místě, než se vůbec nedostat do evropských pohárů a v hokeji hrát 2 ligu

Reagovat
F.Torres

ideální stav

Reagovat
Josifek

JJ, slávka po titulu má už na začátku sezonky - ideální stav.

Reagovat
F.Torres

u nás ani ambice nebyly, takže klidnej stav

Reagovat
Josifek

To je spíš smutnej než klidnej stav

Reagovat
F.Torres

smutnej není, když není očekávání, nemůže být smutek. Před sezonou byl cíl záchrana, takže v tomto ohledu spokojenost, za to u vás se to tak nazvat nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

dvě mouchy jednou ranou

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Josifek

Ten fotbalovej byl i tak skoro v pitchi..

Reagovat
smazaný uživatel

to je otázka, jak se mu na to dívalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Mistriiiiii8iiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, gratulace 15 výher v řadě je něco neskutečnýho..

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský, ty jsi hovado!!!!!!!!

Reagovat
Sosi

"Tak samozrejme jsem plny emoci", rekl Krejci s ledovm klidem

Reagovat
OTASi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej zpátky ve své nejlepší formě

Reagovat
Bayernista18

Už jsem měl i lepší formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ruce v kapsách, poker face, ale jsem plnej emocí Karel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Já nestačím zírat, místo aby se plzenští fanoušci zde normálně radovali, tak tady kydají na Spartu, to je opravdu hnus.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

co čekáš od vidláků?

Reagovat
mojmira

ale fanoušci sparty na hřišti co místo podpory týmu nadávaj na limberského jsou naprosto v pořádku

Reagovat
Adalberto.Littleoak

ano, jsou

Reagovat
F.Torres

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský je morální odpad, kterej si nic jiného nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by jste zase něco vymyslet, ať se zasmějeme, "hovado" už je ohraný..

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

... ne není...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti se momentálně radujou na Letné z titulu, zatímco ty tady brečíš na netu

Reagovat
smazaný uživatel

Za 1. Plzen ještě titul nezískala A za 2. kde tady brečím?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti, jen mi to tak přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak si votevri neziskovku s programem "jak voslavovat"

Reagovat
Josifek

Noo, trochu krutý výsledek na to, že šlo o vyrovnánaný zápas (na konci po druhém golu už jsme logicky odešli). Propastný rozdíl byl ale vidět v obraně, hlavně organizace hry, Costa je král chaosu, s ním na bekovi do další sezony nemůžeme jít, to snad musí na Spartě vidět všichni, je to zápas co zápas, co na tom, že má dobré momenty hlavně dopředu, když tam každý zápas alespon jednou dvakrát někde zcela prolítně a založí golovku (né naší :D).

Do další sezony to chce zapracovat na obraně, připravit se na postupný přechod Lafaty spíše na lávku, možná víc využít Matějku, který to v noze pořád ještě má...noo, a hodil by se příchod Sivoka, který by to vzadu srovnal a hlavně taky dostat ze základu Costu. A snad bude i menší marodka.

Reagovat
pepinho2

Matějovský už nee, to radši někoho mladšího, kdo bude podávat vyrovnané výkony

Reagovat
Josifek

A někdo tam na tuto pozici je, kdo by na to měl se ve Spartě prosadit?

Reagovat
pepinho2

Zkusit hráče, kteří se vrátí z hostování, nebo zkusit někoho přivést, tato pozice nás tlačí už dlouho a ne a ne někoho přivést

Reagovat
OTASi

Hubník

Reagovat
Josifek

Noo, dneska asi nejlepší na hřišti.

Reagovat
PBLead

Souhlasím, zápas byl vyrovnaný a nebýt neproměnné penalty, tak by to platilo i výsledkově. Jinak Plzeň byla mnohem lepší v koncovce a hlavně dokázala aspoň přesně vystřelit, nám to prostě lítalo furt mimo, i když to nebylo vůbec ze špatných pozic.

Sivok by se dost hodil, viděl jsem ho jen v repre, ale přijde mi, že náš asi nejlepší stoper (bohužel ta konkurence je slabá, sic na klubové úrovni prý hraje obstojně). Jinak Matějovskýho už ne, vidím, že hře dává myšlenku, ale taky jí dost brzdí, dal bych šanci mlaďochům, ať hrajou rychlý přímočarý fotbal

Jinak za mě bych dodal, že Viktorii gratuluju k titulu, ono vyhrát tolikrát v řadě není žádná prdel a doufám, že zas neposerou jak tuhle sezónu LM/EL.

Reagovat
F.Torres

Dnes nejlepší dvojice Baránek, Hubník. Krmenčík taky super. Zbytek hráčů spíš zoufalost.

Plzeň hrála přesně co potřebovala. Sparta naprosto zoufalá v koncovce.

Lafata na to nemá, Matějovský je prase, Costa dneska dva slušný zkraty, Vácha odepsanej. Mladíci nabrali zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi dneska nějakej aktivní, skoro jako bys Spartě tajně fandil

Reagovat
F.Torres

a ty máš asi problém s textem

Reagovat
smazaný uživatel

klasický projev latentního zklamání, s tím nic nenaděláš

Reagovat
smazaný uživatel

asi mi něco uniklo, proč je Matějovský prase? ..jinak

Reagovat
F.Torres

zase tam zkoušel ty svoje prasečinky

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem neviděl, hodně mi to padalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Kolář hrál slušně

Reagovat
smazaný uživatel

na O2 se už nemohli dívat na naše oslavy

Reagovat
OTASi

Dočkal: Kdybych dal penaltu, tak jsme ten zápas vyhráli.

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

no, no, možná má pravdu..

Reagovat
OTASi

Já myslim že ne, s tou jejich obranou. Proti týmům ze středu tabulky to ukopou, za nás ale dneska famózní Hubňa nedával moc šance jejich útokům

Reagovat
smazaný uživatel

Šancí měla Sparta dneska hodně, stejně jako proti Villarrealu. Problém je ale v tom, že pořad inkasujeme první gól z totálních pí*ovin, což nás sráží strašně moc dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

to by se nestávalo, nehrát tímhle debilním systémem...

Reagovat
smazaný uživatel

a není to tak, že jsi jen vytrhl jednu větu z kontextu?

Reagovat
OTASi

Co by se na tom dalo vytrhnout z kontextu? :D Tuhle větu řekl dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

prakticky cokoliv

Reagovat
REPLIKATOR

Krásný den

Reagovat
Spalovač šancí

Dneska bylo hnusně

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tu po postupu přes Lazio psali, jak Sparta nemá v ČR konurenci a titul je jistota. Vyšli jim 4 zápasy v EL ve kterých měli neskutečnou porci štěstí ( podcenění od soupeřů, využilico mohli, zároveň poměrně lehkej los). Ovšem potom narazili na Villarreal a ten je uťal. V lize nepředváděli nic převraného, nudný fotbal který jim ale vycházel,a to hlavně druhé poloviny zápasů. ( Příbr,Slavia,Dukla ) Sparta nemá pokoru, a po pár zápasech , které se ji povedli ( ale zase nám tam neudělali ostudu ) už měli ve všem jasno. Teď jsou snad zpět nohama na zemi.

Reagovat
pawelFCB

Když klub v pohárech vynoří, tak je to ustuda. Když tam uhraje solidní výsledek a na české poměry se dostane daleko, tak to je zas štěstí a podcenění soupeřů... Čechům se fakt nezavděčíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to solidní výsledek a Spartě patří velký dík za to, jak nás v Evropě reprezentovala, ale prostě měli zůstat nohama na zemi.

Reagovat
pawelFCB

Tak to je vždycky, když český tým uspěje v pohárech, tak vždy podcenění nebo štěstí. Ačkoliv Sparta v EL hrála fakt dobře,proti tomu,jak hrála v lize. Zasloužený úspěch,v příští sezóně se snad ukáže v evropských pohárech více i Plzeň. Ale ,a by musela v létě více posílit, jelikož s tímhle kádrem to moc reálně nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohrát ani jednou proti třem týmům, který vyhrály svoji skupinu, ale stejně je to málo..

Reagovat
Liquid

dneska to měl být původně Sparťanský den, o tom, že nebude se rozhodlo už dopředu tím, že hokej a fotbal se kryly takže sparťanské srdce se muselo rozdělit, předsíně šli na hokej, komory na fotbal a z toho tedy plyne jasný výsledek = mrtvý sparťan = titul Liberce a titul Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele