Synot liga - preview 2. kola

01.08.2015, 08:34, aktualizováno 02.08.2015, 08:22
Previews
Třemi zápasy bude dnes dohráno druhé kolo české nejvyšší soutěže. Mladé Boleslavi se úvod sezony nepodařil a náladu si chce spravit proti Brnu. Slavia hostí Liberec, Jablonec změří síly s Bohemians 1905...
FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno  (neděle 17:00)
Napravit nepovedený vstup do nové sezóny a získat první body do tabulky se bude snažit Mladá Boleslav, která doma přivítá brněnskou Zbrojovku. Ta do středních Čech pojede navázat na úspěšně zvládnutý duel s Baníkem.

V posledních letech vždy s velkými ambicemi vstupuje do sezóny klub z Mladé Boleslavi. Jarolímův soubor však opět zaostává za očekáváním a další ztráta po rychlém vypadnutí z Evropy i porážce v Liberci by nevěstila nic dobrého. Od domácích se očekává jednoznačné vítězství. V lize Mladá Boleslav z posledních 14 domácích zápasů prohrála jen s Plzní a se Spartou. Kvůli zranění bude chybět Hůlka, jinak má trenér Jarolím k dispozici zkraje sezóny kompletní kádr. "V prvním ligovém zápase nové sezony na domácím hřišti půjdeme za vítězstvím, protože chceme spolu s našimi fanoušky zapomenout na vyřazení z předkola Evropské ligy i ligovou prohru v Liberci. Cestu ke třem bodům si však nesmíme pokazit hrubými chybami v defenzivě," uvedl trenér.

Brno jede na první venkovní zápas v pohodě, protože zvládlo důležitý první zápas proti Baníku, byť o vítězství rozhodlo až v závěru utkání. Právě v domácím prostředí Brno musí body sbírat, protože zvenku je vozí těžko, naposledy uspělo za tři body v polovině března v Teplicích. V Boleslavi naposledy Brno vyhrálo v březnu 2009 (4:2), v dalších čtyřech zápasech vyšlo naprázdno. Zajímavý bude duel pro hostujícího Řezníčka, který působil mimo jiné i v Mladé Boleslavi. Naopak Skalák a Šisler hrávali za Brno. Hosté nastoupí bez zraněného Schustera. "Po vyřazení z evropského poháru a prohře v ligové premiéře v Liberci bude pro Mladou Boleslav nadcházející zápas velmi důležitý. V posledních dvou zápasech jsme v Boleslavi dostali vždy pět gólů, v žádném případě ale nenastoupíme v poraženecké náladě. Soupeř má kvalitní tým, jeho výkonnost může ještě vzrůst zařazením Skaláka, Chramosty nebo Baroše. Pokusíme se navázat na náš dobrý výkon s Baníkem Ostrava," uvedl zkušený trenér hostů Václav Kotal.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - J. Kysela, Křapka, Kúdela, Bořil - Malpon, J. Rada - Zahustel, Magera, Skalák - Klobása
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - R. Buchta, P. Buchta, Košťál, Keresteš - Vávra, Zavadil, Zoubele, Malík, Michal Škoda - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.00 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Poprvé v sezóně před domácím fanoušky v Edenu se představí Slavia. Zda se jí povede získat první body, bude jasno v neděli večer, kdy skončí duel proti Liberci. Slovan po velkých změnách zatím vstup do sezóny zvládá, v prvním kole zdolal Mladou Boleslav.

Slavia se již několik sezón hledá a s každým novým začátkem sezóny její fanoušci doufají, že letos už se konečně zadaří. V těžkém úvodním utkání v Plzni Slavia herně nezklamala a v domácím prostředí bude chtít dobrý výkon zopakovat. Na Liberec v poslední době umí, vyhrála poslední 3 vzájemné zápasy. Milan Škoda pak Liberci za poslední dvě utkání dokázal nasázet pět branek. Domácím bude chybět zřejmě pouze Kenija. "Liberec v prvním kole ukázal, že má sílu dopředu. Každý zápas je ale jiný. Musíme se poctivě připravit, abychom doma vyhráli a potěšili výkonem fanoušky, kteří do Edenu přijdou. Nejvíc by mě potěšilo, kdybychom zaplnili stadion. Chci hrát tak, aby na nás fanoušci chodili. Určité zdravotní problémy měli v týdnu Bazal, Kenija a Latka. Uvidíme, jak to bude vypadat v neděli," uvedl trenér Dušan Uhrin mladší.

Liberec v nové podobě bude chtít nechat zapomenout na poslední nevydařenou ligovou sezónu, ze které se ještě táhne bilance jediné výhry z posledních devíti venkovních zápasů. Díky vítězství v domácím poháru již absolvoval tři soutěžní zápasy, a je tak proti soupeři daleko rozehranější. Hosty však trápí rozsáhlá marodka, zranění jsou O. Kolář, Obročník, Sýkora, Soungole a Karišik. "Sestavu na Slavii určitě protočíme, asi už jen kvůli zdravotním důvodům. Program je teď náročný. Čeká nás cestování, přelet do Izraele a těžké klimatické podmínky. Budeme s těmito informacemi pracovat. Určitě změny v neděli budou, i kvůli tomu, že chceme dát příležitost některým nevytíženým hráčům. Jen si musíme vyhodnotit, abychom zase mužstvo úplně nerozbili, aby to nebylo kontraproduktivní a neprojevilo se to na výkonu," řekl trenér Jindřich Trpišovský.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Švec, Latka, Deli, T. Jablonský - Souček, R. Hrubý - Mikula, Piták, Zmrhal - Milan Škoda
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
T. Koubek - Coufal, Švejdík, Pokorný, Bartošák - Pavelka, Folprecht - Delarge, Josef Šural, Kerbr - Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Bohemians Praha 1905  (neděle 18:00)
V neděli jsou na programu dva zápasy druhého kola Synot ligy. V jednom z nich přivítá Jablonec tým Bohemians. Tento zápas se bude nést ve slavnostním duchu, neboť na Střelnici proběhnou oslavy 70 let od založení klubu.

Severočeši vstoupili do ligy podle papírových předpokladů vítězně, když přestříleli domácí Příbram 3:2. V týdnu načali i misi v Evropské lize, kde v úvodním zápase třetího předkola doma prohráli s Kodaní 0:1. Spravit si chuť budou v tuzemské ligové soutěži, kdy proti Bohemians budou v roli jasného favorita. Navíc klokany porazili devětkrát z posledních deseti vzájemných zápasů. "Bohemka přišla v prvním kole o body se Zlínem, i proto to teď bude pro nás asi těžší. Vršovičtí budou chtít napravit, co se jim nepovedlo před týdnem. Na nás to ale nemůže mít žádný vliv, v domácím prostředí chceme bodovat naplno," prohlásil asistent trenéra domácích Jiří Chytrý. V sestavě bude chybět zraněný Mingazov.

Klokani mají co napravovat. V prvním kole totiž doma podlehli nováčkovi soutěže ze Zlína 0:1. Získat premiérové body v nové sezoně se pokusí na horké jablonecké půdě. "Bohužel se proti Zlínu potvrdilo, že první zápas sezony je ošemetný. Nezvládli jsme ho výsledkově a ani výkon na hřišti nebyl ideální. Na utkání s Jabloncem jsme se připravili tak, abychom dokázali soupeře potrápit. A můžeme to zvládnout, v minulé sezoně jsme bodovali také se Spartou a Plzní. Ale s Jabloncem se nám to moc nepodařilo, takže doufám, že tento zápas bude trošku úspěšnější. Potřebujeme být kompaktní. Tak jsme hráli v Jablonci i naposledy, ale inkasovali jsme laciný gól. Takže budeme chtít dobře bránit s kvalitním přechodem do útoku," řekl trenér hostí Roman Pivarník, jenž se bude muset obejít bez obou rekonvalescentů Cseha a Krcha.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Karavajev, Pernica, Beneš, Novák - Hübschman - Masopust, Greguš, Pospíšil, Crnkič - Wágner.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Pauschek, Škerle, Šmíd, Šírl - Jindřišek, Jirásek - Bartek, Čížek, Mosquera - Mikuš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 4.80 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Baník Ostrava  (sobota 15:00)
Ve druhém ligovém kole přivítá pražská Sparta na svém hřišti tým Baníku Ostrava. Domácí budou chtít potvrdit roli jednoznačného favorita. Hosté, kteří jsou jedním z nejskloňovanějších kandidátů na sestup, pokusí vicemistra potrápit.

Sparťanům se úvod do ligy nepovedl poté, co v Jihlavě pouze bezbrankově remizoval. Další remízu 2:2 uhráli i v třetím předkole Ligy mistrů na hřišti CSKA Moskva. Tento výsledek naopak budí slibnou naději do domácí odvety. Nyní se však musejí koncentrovat na tuzemskou ligovou soutěž, kde potřebují odčinit svůj rozpačitý vstup. Sice nastoupí proti outsiderovi, ale proti Baníku nevyhráli poslední tři ligové zápasy. "Co jsme viděli záběry ze zápasu Ostravy s Brnem a z přípravy, tak mají velice brejkové a rychlé mužstvo, sprintery, hráče tmavé pleti, kteří jsou nebezpeční v ofenzivě. A moc dobře víme, že v domácím utkání, které jsme s Baníkem nezvládli, nám dali branku z brejkové situace. Na to si musíme dát velký pozor," prohlásil asistent trenéra domácích Zdeněk Svoboda.

Slezané vstoupili do Synot ligy prohrou 1:2 v Brně a další zápas odehrají opět venku a to na půdě druhého nejlepšího týmu loňské sezony. Baníkovci se na zápas s vicemistrem těší a jejich trenér Radomír Korytář věří, že favorita potrápí. "Vždycky je to specifický zápas. Hráči jsou enormně motivovaní a pro některé z těch mladších je svátkem zahrát si proti personám Sparty. Ale my se chceme dívat hlavně sami na sebe, být velmi dobře organizovaní a disciplinovaní a plnit si do puntíku svoje povinnosti. Sparta je top tým naší ligy, který před sezonou dobře doplnil kádr. Pro nás to bude utkání o odvaze, bude to test, jak dokážeme obstát a zúročit celotýdenní přípravu. Věřím, že utkání zvládneme se ctí a budeme nejen rovnocenným soupeřem, ale že Spartu potrápíme," řekl kouč Korytář, jeho svěřenci vyhráli z osmi posledních ligových utkání pouze jednou.

V sestavě domácích se neobjeví potrestaný Costa a nejistý je start Lafaty. To hosté se budou muset obejít bez potrestaného Šichora dvojice zraněných Celby a Sukupa.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Mareček, Holek, Brabec - Frýdek, Matějovský, Vácha, Dočkal, Hybš - Fatai, L. Krejčí.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Kaša, Kouřil, Vengřinek - Mondek, Mensah, Kukec, Foltýn - Azevedo, Narh.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 7.50 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Zajímavé přestřelky absolvovaly oba týmy v prvním kole. Zatímco Teplice se však ve druhém domácím zápase budou snažit neodevzdat body soupeři, tentokrát ani v poslední minutě, hosté jedou přes celou republiku navázat na povedené úvodní vystoupení proti Dukle.

Domácí mají na Slovácko dobré vzpomínky. Poslední domácí ligový zápas nad ním vyhrály 4:0, ovšem ani jeden z tehdejších střelců - Vůch, Litsingi, Nivaldo, Mahmutovič - už na Stínadlech nepůsobí. Na zápas bude mít trenér David Vavruška k dispozici kompletní kádr. "Nemůžeme moc dlouho řešit, že nám Olomouc v prvním kole dala v posledních vteřinách dva slepené góly. Určitě to na hráče vliv mít bude, ale doufám, že ne významný. Oddělil bych předvedenou hru od výsledku. Ve druhé půli tým předvedl velmi dobrý výkon a na tom teď musíme stavět v dalším utkání. Nechtěl bych se moc vyjadřovat k soupeři. Do zápasu chodíme připraveni, ale mojí filozofií je, aby se týmy staraly o nás a aby řešily problémy s naší hrou. Nechci stavět hráče a sestavu podle soupeře. Myslím si, že mužstvo má být sladěné a prosadit se vlastní hrou," uvedl Vavruška.

Velkou pozornost bude přitahovat forma Libora Doška, který odstartoval sezónu hattrickem. Došek nastoupí ke svému 100. zápasu v dresu Slovácka, kam zamířil před 4 roky právě z Teplic. Tam působil i brankář Slovácka Daněk. Slovácko vyhrálo ze 13 zápasů v Teplicích pouze jednou - v březnu 2013 (4:0), 6x ale remizovalo. Hosté se budou muset obejít bez zraněného tria Břečka, Kalouda, Šimko. "Teplice zbytečně ztratily v minulém kole vyhraný zápas, když inkasovaly od Olomouce dva góly v nastavení. V úvodu ligy hrají podruhé za sebou doma a další zaváhání by bylo už kritické. Z tohoto pohledu nás čeká tvrdý boj. Vítězství nad Duklou nám hodně psychicky pomohlo. Varováním ale byly tři inkasované góly po zbytečných chybách. Pokud chceme uspět, tak musíme hrát v defenzivě mnohem pozorněji," nechal se slyšet Svatopluk Habanec.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Dramé, Lüftner, D. Jablonský, Krob - Ljevakovič, Breite - Vondrášek, Vachoušek, Fillo - Potočný
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, T. Rada, Košút, Reinberk - Šumulikoski - Diviš, Valenta, Havlík, Civič - Došek
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Fastav Zlín - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Zlínští fotbalisté přivítají v rámci druhého kola Synot ligy Jihlavu. Nejlépe do ligy vstoupil nováček soutěže třemi body ze hřiště Bohemians. To hosté vydolovali bod za remízu se Spartou.

Zlín se po šesti letech vrátil zpátky do nejvyšší soutěže a oslavil ho vítězným způsobem, když si odvezl překvapivou výhru 1:0 ze hřiště Bohemians. Na premiérové tři body by rád navázal i před vlastním publikem, kdy v sobotu přivítá Jihlavu. "Naším cílem je potvrdit vítězství na Bohemians plným bodovým ziskem v domácí premiéře. Důležité bude se rychle zbavit nováčkovské nervozity před vlastními diváky. Jihlavě se v přípravě příliš nedařilo, své kvality ale ukázala proti favorizované Spartě. Jsme připraveni na dobrou defenzivní hru soupeře. I když očekávám, že ve Zlíně se pokusí hrát Jihlava otevřenější fotbal," tvrdí trenér domácích Bohuslav Páník. Ten bude nadále postrádat zraněného Bartolomeua.

I když se Jihlavě nepovedla příprava na novou sezonu, tak do ligy vstoupila remízou, kterou vybojovala proti českému vicemistrovi ze Sparty. Další bodový zápis, nejlépe tříbodový, se pokusí udělat v městě obuvi. "Čekáme hned od úvodních minut obrovské nasazení zlínských hráčů, které budou hnát v domácí ligové premiéře do ofenzivy diváci. Největší nebezpečí hrozí od dvojice útočníků Železníka a Poznara. Oba jsou gólově produktivní a tým těží z jejich schopností a nasazení. Zlín představuje velmi pracovité, odhodlané a bojovné mužstvo. Právě s těmito aspekty se musíme vypořádat, pokud chceme ve Zlíně uspět," řekl kouč Vysočiny Luděk Klusáček, jenž se bude muset obejít bez zraněného Šourka.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Holý - Pazdera, Jugas, Hájek, Matějov - Kopečný, Holík, Janíček, Koreš - Železník, Poznar.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Tlustý, Kryštůfek, J. Krejčí, Mišůn - Marek, Jánoš - Kukol, Jungr, Batioja - Mešanovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
V posledních vteřinách vybojovaný bod v Teplicích je pro staronového účastníka první ligy velkou vzpruhou. V domácím prostředí se však Sigma musí porvat s ambiciózní Příbramí, která bude chtít ztracené body z domácího prostředí získat venku.

Olomouc na svého sobotního soupeře umí. Příbram zde naposledy vyhrála v roce 2002, což představuje jedinou výhru ze 17 ligových zápasů. V utkání bude chybět dlouhodobě zraněný stoper David Bystroň, navíc několik hráčů není zdravotně v pořádku. Cana a Moulis jsou mimo hru, Ordoš a Petr laborují se svalovými zraněními. "Doufám, že se kluci budou chtít předvést fanouškům v tom nejlepším světle. Myslím, že soupeř je výborný, i když v prvním kole proti Jablonci prohrál. Jejich umístění v minulé sezoně hovoří za všechno, když hráli o poháry až do posledního kola. Na rozdíl od Teplic musíme hrát od první minuty a hlavně se vyvarovat chyb, které jsme dělali, a nedostávat góly před koncem a na začátku poločasů," uvedl trenér domácích Leoš Kalvoda.

Příbram se z adepta na sestup v posledních letech mění na černého koně soutěže a přestože úvodní duel doma výsledkově nezvládla, rozhodně se nevzdává ataku podobně vysokých příček jako v poslední sezóně. Zajímavým ukazatelem je fakt, že v prvním kole měla Příbram na zápasové soupisce hned devět svých odchovanců. Otazník v sestavě visí nad Boháčem a Divíškem. "Na úvod jsme prohráli doma, což nás mrzí. Myslím, že jsme podali dobrý výkon, ale prostě jsme dostali tři góly. Měli jsme problém hlavně na krajích obrany. Teď přišel Sus, pracujeme na uzdravení Divíška, tak by to mělo být lepší. Věřím, že ta prohra bude mít motivační efekt. Prohráli jsme s Jabloncem, tak teď musíme vyhrát v Olomouci. Mužstvo má charakter, dokážeme se popasovat s každým. Věřím, že si z venku body přivezeme," řekl trenér Pavel Tobiáš.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hála, Rajnoch, Svozil, Vepřek - Plšek, Cana - Moulis, Halenár, Navrátil - Vašíček
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Sus, Hájovský, Zápotočný, Divíšek - Štípek, Hnaníček, Suchan, Pilík, Rezek - Bednář
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - Viktoria Plzeň  (sobota 20:15)
V sobotním programu druhého kola české nejvyšší soutěže se představí i úřadující mistři, které doma přivítá pražská Dukla.

Plzni se daří start do nové sezony, když nejprve opanovala Superpohár a posléze vstoupila vítězně i do ligy. V úvodním kole totiž doma přehrála Slavii 2:1 a stejný výsledek uhrála i na hřišti izraelského klubu Maccabi Tel Aviv, kde úspěšně vstoupila do bojů o postup do hlavní fáze Ligy mistrů. Ještě před následnou domácí odvetou Koubkovy svěřence čeká druhý tuzemský ligový start. "Určitě nějaká změna na Dukle nastane. Musíme přemýšlet podle toho, jaké šrámy hráči mají, kdo jak regeneruje, abychom měli tým dobře připravený i na další utkání. Zápas to bude těžký, protože Dukla na úvod prohrála, a proto bude hodně toužit po tom, aby nás porazila. Bude to houževnatý soupeř," míní trenér hostí Miroslav Koubek.

Dukla na úvod ligy vstřelila hned tři branky domácímu Slovácku, ale ani to nestačilo k zisku žádného bodu. Soupeř byl o jednu branku lepší. Cesta k úspěchu tedy povede přes zlepšenou defenzívu. Jenže nyní narazí na Plzeň, kterou po návratu do ligy nikdy nedokázala porazit. V posledních čtyřech domácích zápasech s ní vyšla bodově naprázdno a pokaždé při nich inkasovala minimálně tři góly. "Plzeň má silné všechny stránky, tam to není o jednom hráči. Nemají ve svém středu jednoho střelce, na tom se podílí celé mužstvo. My se musíme zlepšit v defenzivě. Na Slovácku jsme prohráli kvůli prohraným soubojům a nedůslednosti v pokutových územích, kde se rozhoduje. To se proti Plzni stát nemůže," prohlásil kouč Dukly Luboš Kozel.

Sestava domácích bude ochuzena o Krmenčíka kvůli dohodě klubů, to hosté přijedou bez rekonvalescenta Řezníka a zraněného Pilaře.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Jurendič, Štetina, Jeřábek, Matěj Hanousek - Čajič, Marek Hanousek, Považanec - Přikryl, Beauguel, Berger.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, Hubník, Procházka, Limberský - Vaněk, Hořava - Petržela, D. Kolář, Kovařík - Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.50 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slovan Liberec11004:23
2.1. FC Slovácko11004:33
3.FK Jablonec11003:23
4.Viktoria Plzeň11002:13
 Zbrojovka Brno11002:13
6.Fastav Zlín11001:03
7.FK Teplice10102:21
 Sigma Olomouc10102:21
9.Sparta Praha10100:01
 Vysočina Jihlava10100:01
11.Dukla Praha10013:40
12.1. FK Příbram10012:30
13.Slavia Praha10011:20
 Baník Ostrava10011:20
15.Bohemians Praha 190510010:10
16.FK Mladá Boleslav10012:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1014)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Že bych zkusil Baník za 20?

Reagovat
frankiefcb

to už se vyplatí dát, že Sparta střelí více než 3,5 golu.

Reagovat
vrabejka

jezisi proc tak malo. Dej aspon kilo.

Reagovat
iamek

Kolik ma LIberec cca rozpocet ?

Reagovat
smazaný uživatel

Peť vyjebaných, peť korun. Anó, tak vel'a.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem čekal spíš od palika

Reagovat
diskoschlampe

Loni jsme měli myslím 80, poslední tejdny se Kárl hecnul, tak bych řekl, že to bude o trochu víc. Ve sportu jsem četl, že prej 50, ale to je píčovina.

Reagovat
iamek

Protoze Banik ma udajne 90 mega rozpocet. A kdyz porovnam kadr Liberce a Baniku ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale nevis kolik z toho jde na A- tym

Reagovat
iamek

A na dluhy :-)

Reagovat
Puskas

A na příbory.

Reagovat
smazaný uživatel

A jedle

Reagovat
iamek

A benzin

Reagovat
smazaný uživatel

Banik neprohraje btw ta sestava nahore je nejaka divna, takhle to urcite nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě vyhraje a pojede na titul

Reagovat
Puskas

Akorát škoda že po minulé prohře už nebudeme mít plný počet bodů...

Reagovat
Rarášek

Jestli pro vás 5:0 není prohra, tak to vypadá, že už jste se vrátili do reality

Reagovat
smazaný uživatel

budete rádi, když neprohrajete o víc jak 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

vsaď si na to barák

Reagovat
3M

Udržet lokeťáka a snad vyhrajeme

Reagovat
Ángel di María 22

Dá se teda někde sledovat online liga zadarmo?

Reagovat
db18

Na tipsportu, když dobře vsadíš.

Reagovat
Kang & Kodos

Tipsport - 30,-/měsíc

Isport - 79,-/zápas

Chorvat komentující SL - gratis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

isport je zadara ale nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

isport není zadara, za zápas Sparta - Baník musíš zaplatit 79 korun.

Reagovat
vrabejka

buzerantske derby nikoho nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

však se ani žádný nehraje, tak proč by mělo někoho zajímat

Reagovat
Posledni Kovboj

Prestalo te bavit bejt za mistniho saska, tak ses rozhod ukazat svoji drsnou stranku?

Reagovat
iamek

Uz neni :-(

Reagovat
hrundy

a co je to za stránku s Chorvatem ?

Reagovat
smazaný uživatel

isport je zadarmo kromě zápasu, který je na O2 Na tipáči máš všechno, ale musíš mít vsazeno za 30 kč ten měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ted me napada ten Tipac/Chance.....tech 30 kc to je na kazdej novej mesic a nebo 30 dni po vsazeni.....jestli mam dobijet na Chanci, kdyz uz sem dobil Fortunu (po delsi dobe)

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě 30 dní sázení

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak by sis vsadil na NHL 31. večer a pak bys v noci nemohl kouknout ani

Reagovat
F.Torres
Reagovat
mario23
Reagovat
db18

Je tu o tom článek.

Reagovat
mario23

aha, tak to sorry, nevšiml jsem si...

Reagovat
smazaný uživatel

,,Cana a Moulis jsou mimo hru" Pravděpodobná sestava: Cana-Moulis budíček!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Budíček, Soukupe!

Reagovat
Kang & Kodos

Bejt redaktor sportu, tak se modlim za útok Lafata - Fatai. "Vtipnej" titulek na neděli vymyšlenej.

Reagovat
Puskas

Zároveň bych ale litoval, že Paixao není Taixao, bo útok Lafata-Fatai-Taixao by neměl konkurenci...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

Lafataixao. Za to by dostal přídáno.

Reagovat
Puskas

Něco jako Trappatoni, resp. Trapp a Toni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou jest, zda Paixao hraje pexeso.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo velice impulzovské, kdybychom dneska zase ztratili s Baníkem.

Reagovat
Kang & Kodos

V Příbrami neni na kraj obrany nikdo lepší než Sus? To jsme Chvátala měli poslat tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Chvátal není obránce, ale kuchař, to si pamatuj.

Reagovat
HorajzmAmmann

V unoru skoro se stejnou sestavou 1:1 na Bazalech. Spartani jsou i po 3 vzajemnych zapasech tak naivni, ze mysli na debakl ! Nam chybi akorat Baros , ktery spalil co se dalo a nejvetsi ztrata Stepan. Na druhou stranu Helesic, Vengrinek, Holzer, Foltyn nemaji kvalitu Sparty a mozna mit ani nebudou nikdy, ale dneska budou zrat travu.

Navic to 3-5-2 mozna stacilo na pratelaky, ale kdyz do toho daji bojovnost a nasazeni jako minulou sezonu tak budou mit rudy velky problemy.

Ale i kdyby to nevyslo, jakoze o gol asi prohrajem tak na tribune musime vladnout vzdy. Bez ohledu na vysledek !!

FC FCB FC BANIK OLEEE !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Já teda debakl neočekávám, ale pohodový vítězství jo. Baroš možná zahodil 3 tutovky, ale aspoň ty vaše kopyta nahecoval tak, že tu trávu fakt žrali. Kvalitou se s náma může rovnat Pavelka (jak by řekli na isportu), a Frydrych, a ty už by se nejradši viděli jinde.

Reagovat
frankiefcb

musím s Těbou souhlasil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reknem si po záase, az pujde Narh 3x sam na branu z protiutoku

Reagovat
Puskas

ale bez míče

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
frankiefcb

hele ta organizace hry v záloze je strašlivá a právě těch 5 záložníku Sparty si bude naši zálohu bude dělat, jak mal kluky, plus naše kraje jsou mizerné a právě přes ně to Sparta tahá. Takže obávám se, že to bude dneska průser.

Reagovat
mistr129

Pavlenku vy, Frydrycha my, bereš?

Reagovat
db18

K čemu jim bude další gólman?

Reagovat
Rarášek

No právě..

Reagovat
Rarášek

..

Reagovat
smazaný uživatel

Odhodlani velke, ale jsem realista. Sparta minimalne 2:0 vyhraje. No a co, na tribune budou stejne vladnout chachari pac my jsme Banik :)

Reagovat
Puskas

Tak tak, realismus, nic jiného nám nezbylo. Radost by byla sice o to větší, kdybychom uspěli, ale...

Reagovat
3M

Ty seš Pražák ty polská špíno

Reagovat
božský John

Jak muze bejt polska spina, kdyz je prazak?

Reagovat
3M

Protože je to taková špína, že nesehnal práci a přišel dělat chytrýho do Čech.

Reagovat
frankiefcb

jde vidět, že nic nevíš. Zrovna Trevor je Pražák jako poleno ty špíno teplická.

Reagovat
3M

Tak že se hlásí k FC bankrot Vítkovice piczo

Reagovat
božský John

Je to rodilej prazak. Co tam mas dal ?

Reagovat
centos

Ty špíno.

Reagovat
smazaný uživatel

co to zas zkoušíš, kebabe ?

Reagovat
3M

Nerozčiluj se Pšonku

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem naprosto v klidu, ty tu do mě pičuješ na internetu. Jo vlastně, anonymní internet, proč nenadávat, zapomněl sem. Tak si žij dál ve svém světě, kebabe

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže podle tvý logiky už vlastně nikdy nevyhrajeme, protože hrajeme 3-5-2, proti baníku jsme 3 zápasy v řadě nevyhráli, a navíc hrajete bojovně. Ale tak budiž, přání je otcem myšlenky.

Reagovat
mario23

Jak můžeš bejt tak blbej a tohle si myslet nebo ještě hůř tomu věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tj jenom 5 hráčů se změnilo, to není ani polovina, takže pohoda

Reagovat
vrabejka

otazka pro fans Plznĕ. Myslite ze Koubek bude setrit Kolare a Petrzelu na LM nebo nastoupi v zakladu?

Reagovat
mario23

Petrželu šetřit ? Takovej tragéd, ten vůbec nemá v Plzni co dělat.

Reagovat
vrabejka

ano jenom byl proti tel avivu jeden z nejlepsich hracu.

Reagovat
db18

V prvním poločase.

Reagovat
db18

Koláře možná (snad ne ), Petrželu nemá proč šetřit, protože 90 minut odehrál jen jednou - spíš by mohl šetřit Kovaříka a hodit tam Vůcha/Ďuriše (jestli teda není zraněný, protože zatím snad nebyl ani na lavičce )

Reagovat
F.Torres

Koláře spíš ne, ale dá tam max 70. min. Petržela taky nejspíš bude střídat dřív, ale zde je dost velká šance, že nastoupí Kopic.

Reagovat
vrabejka

ptam se kvuli fante ale tak risknu kolaře

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim Vás, když koukám na stream na Chance, tak tam je jenom malé okénko. Dá se to nějak zvětšit nebo dát na celou obrazovku?

Reagovat
Puskas

Udělej to, co se dělalo v 50. letech, když byly první televize a malinké obrazovky - dej před počítač akvárko:)

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám akvárko. A nejsem buzerant (pochopí ti, co viděli/slyšeli Policejní akademii od Izera)

Reagovat
3M

To tady z těch cucáků zná málokdo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

To zná každý, ne?

Reagovat
3M

Divil by ses.

Reagovat
Coutinho10

koukej pres mobil jako ja....tam to mas pres cely

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

A proč říkáte Paixaovi Taixao?

Reagovat
Puskas

kdo mu tak říká?

Reagovat
smazaný uživatel

Například ty jsi zmínil, že je škoda, že Paixao není Taixao. Můžeš mi vysvětlit co jsi tím myslel?

Reagovat
Posledni Kovboj

...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi němý?

Reagovat
Puskas

Kolega napsal možnost slovní hříčky Lafata - Fatai. Tak jsem dal další stupeˇm - Lafata - Fatai - Taixao.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle. Já jen, že už jsem to viděl v předešlých diskuzích a nechápal jsem to. Tak díky za vysvětlení.

Reagovat
F.Torres

Tak dneska je to o jednom zápase kočky s myší a zbytek je dost těžko tipovatelnej.

Věřil bych určitě Plzni, přeci jen je taková jistější a Dukla se minulé kolo moc neukázala.

Zlín-Jihlava může vyhrát kdokoliv. Nejvíc by tomu asi slušela remíza, ale díky domácímu prostředí to může Zlín urvat, každopádně i když je teprve začátek, tak dost důležitej souboj pro oba celky a nečekal bych, že padne velký počet gólů.

Olomouc-Příbram bych asi více věřil Příbrami, taky by mohlo padnout celkem dost golů.

Teplice - Slovácko. Tento souboj může napovědět, kdo má ambice na to hrát o EL. Jelikož Slovácko venku není tak silný, tak bych to viděl 10 pro Teplice.

Reagovat
vrabejka

ze neni Slovacko venku silne? Kdyz jsme minuly podzim meli 1 vyhru doma tak kde myslis ze jsme ty body posbirali?

Reagovat
frankiefcb

Jinak dnes by měl nastoupit Vojta Engelmann (za něho jsem rád) a i Ježdík (o tom moc nevím). V koltli by měl být přítomen Venca. P.S: jsem úplně zapomněl, že má Šichor stopku, už chápu proč dneska ve tři hodiny ráno nasával na Stodolní, už jsem se lekl, že na to prdí úplně a nasávají před zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbec

Reagovat
smazaný uživatel

To víš baníkovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Procvakanej Karel

No a Lojza s Jarinem prej taky dorazí

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem že Halenár dá góla. Za 2.90. Když to vyjde, zaplatí mi českou ligu na tři měsíce dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhraješ 90 kč?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Depetris 2.0

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

nevi nekdo proc nehral v 1. kole Beauguel ? jestli s snim dneska uz pocita nebo ne

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
Rarášek

Štěch-Hybš,Brabec,Mareček-Breznaník,Matějovský,Hušbauer,Dočkal,Steinhofer-Lafata,Paixao

Reagovat
Rarášek

SUB: Miller, Holek, Konaté, Vácha, Krejčí, Litsingi a Fatai.

Reagovat
Orlandiiik

cos čekal ? LM je číslo jedna

Reagovat
Rarášek

Právěže je to parádní sestava

Reagovat
Orlandiiik

Frýdek

Reagovat
db18

doufal jsem ve Fataie... a nehraje Vácha tomu se dá i fandit... (ale sakra Bičík! )

Reagovat
Coutinho10

divoka karta jasna .....kdyby podobna sestava byla v 1. kole, tak sem mohl mit vic bodu

Reagovat
smazaný uživatel

jdou nejak zjistit sestavy ostatnich ?

Reagovat
Coutinho10

bohuzel ne....to je jediny minus

Reagovat
db18

To je právě že dobře.

Reagovat
Coutinho10

tak na 1 stranu, ze se neda kopirovat ok , ale obcas me treba zajima sestava toho, kdo proti me hraje....treba kdyz uz je rozehrano a vim, ze mi budou hrat este 2-3 hraci a abych treba vedel, jestli mam sanci nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

No ono to stejne bude nakonec u vsech podobne

Reagovat
db18

Ale zase, kvůli 4 hráčům... (z toho vracim Paixaa, kterého jsem prvně vyndal... )

Reagovat
Coutinho10

mel sem pockat se stridanima az na dnesek...ja udelal zmeny uz v tejdnu a ted to je zase jinak, takze nemam na vyber ....ale stejnak to je potreba...to 1. kolo sem zapomnel i plno hracu, ktery sem mel minulou sezonu, takze to byla hodne slaba sestava

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorsi byl ten golman z Bolky, za mega a pul vypadal jako bargain a nakonec mel snad jako jediny minus

Reagovat
Coutinho10

j tjn ja se mu nastesti vyhnul (mel sem Zlamala) ...ale ani to me nezachranilo...mozna kdyby udrzel nulu, tak sem mohl vyhrat, ale to je kdyby

Reagovat
Kang & Kodos

Nemohl, já ho měl taky.

Reagovat
Coutinho10

ok, tak sem v klidu

Reagovat
frankiefcb

já věřím Hečovi.

Reagovat
Kang & Kodos

Nechal jsem si jednu změnu na dnešek, abych vyhodil Paixaa. Místo toho musim vyhodit Bičíka, kterýho jsem už v tejdnu dával místo toho tragéda z Boleslavi.

Reagovat
db18

Fataie jsem tam měl nechat...

Reagovat
Coutinho10

tak a ted mam konecne unbeaten sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

To vypada zajimave

Reagovat
vinetou

Nehraje Vácha? Takže poslední naděje baníkovců na body zmizela, jako slzy v dešti.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

hele kovboji, co se stalo s ostatníma kovbojema?

Reagovat
Posledni Kovboj

Byt je to "jen" liga, konecne si ten culikatej uchyl sedne. Muze na lavce strikovat leginy.

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska ať klidně sedí (taky to potřeboval jak nikdo), ale kdyby jsme takhle měli hrát proti CSKA, tak to bude hroznej průchoďák,

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak bez DM urcite, ale to je jen tim, ze za nej neni nahrada.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je to pěkná mixovačka :) A pak, že nemáme silnej a vyrovnanej kádr :)

Ani nevím s jakou sestavou by měli ideálně hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Fíha hodně velký překvapení Oproti zápasu s CSKA je tam 7 změn. Ale jsem rád, že to Ščasný takhle točí. Vzpomenme na Lavičku, kdy 11 fotbalistů odehrálo celou sezonu.

Reagovat
frankiefcb

heh po minulém kole jsem vyhodil Brabce a Lafatu. A koupil Krejčího a Fataiem, takže to zase vrátíme. Karta padla.

Reagovat
F.Torres

až na toho němčoura hodně parádní sestava

Reagovat
frankiefcb

Pavlenka – Frydrych (C), Kaša, Kouřil, Ježdík – D. Mensah – Engelmann, Mondek, Holzer, Kukec – Narh. No, jak se teď dívám na tu sestavu, tka by to nakonec nemuselo být špatné.

Reagovat
Banikovec7

Holzer bude určitě vlevo v obraně a to je vždycky špatné. Ježdík bude uprostřed s Mensahem a Mondek na kraji.

Reagovat
frankiefcb

No věřím, ež nebude. Tak by to mohlo být fajn. O Ježdíkovi nic nevím, takže doufám, ež překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezdik je bek, co by delal uprostred?

Reagovat
Banikovec7

Je to defenzivní záložník, případně stoper.

FC Baník Ostrava ‏@fcbanikostrava 10 min.před 10 minutami Zobrazit překlad

Sestava Baníku na @ACSparta_CZ: Pavlenka - Frydrych, Kaša, Kouřil, Holzer - Mensah, Ježdík - Engelmann, Kukec, de Azevedo - Narh.

Reagovat
smazaný uživatel

No neni. V Teplicich hral pravyho beka.

Reagovat
Banikovec7

V Teplicích hrával před 100 lety.

Reagovat
smazaný uživatel

tak od ty doby nikde nehral

Reagovat
Puskas

Holzer taky hraje levou obranu a je ofenzivní halv.

Reagovat
smazaný uživatel

Budete tak mili a hodite mi link na chorvaty?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Parada

Reagovat
Posledni Kovboj

thx

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
el Principito

má někdo link prosim?

Reagovat
Kluivert9

To už i Štěrba přešel na O2 Sport?

Reagovat
Aldeano

Tak přešel. Komentoval i na COOLu... Stejně jako Vrba.

Reagovat
Kluivert9

Tak hlavně byl na SportTV a pochybuju, že bude působit na obouch současně.

Reagovat
Aldeano

Tak na COOLu byl taky. A nevím, kdo by zůstal na Nova Sportu. Protože na O2 přešel snad každý jejich komentátor. Myslel jsem, že budou na obou současně.

Reagovat
Kluivert9

Tal Cool, je jasnej, tam komentoval 1 zápas za 3 týdny, to asi žádnej problém nebyl. Ale tady je u příme konkurence. Těžko říct, ale tipnul bych si, že teď bude jen na O2.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo přehled, ve kterých zemích mimo Česko a de facto i Slovensko se pravidelně vysílá Synot liga?

Reagovat
Aldeano

Když byla tehdy GL na Sport TV, tak v Maďarsku a Rumunsku. Teď nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

No, evidentně v Chorvatsku, ale jestli ještě někde, to nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Arena Sport vysílá v Bosně a Hercegovině, Chorvatsku, Černé Hoře, Makedonii a Srbsku. Takže minimálně tady.

Reagovat
Banikovec7

Facebook:

FC Baník Ostrava - www.fcb.cz

9 min · Upraveno ·

FC Baník Ostrava: Pavlenka - Frydrych, Kaša, Kouřil, Holzer - Mensah, Ježdík - Engelmann, Kukec, Mondek - Narh.

Twitter:

FC Baník Ostrava ‏@fcbanikostrava 16 min.před 16 minutami

Sestava Baníku na @ACSparta_CZ: Pavlenka - Frydrych, Kaša, Kouřil, Holzer - Mensah, Ježdík - Engelmann, Kukec, de Azevedo - Narh.

Vše tady funguje, jak má.

Reagovat
monty25

Teď koukám, že za Spartu chytá Štěch a já mám ve Fanlize Bičíka. Tak aspoň, že jsem nevyndal Paixaa. Doufám, že se mi za to odvděčí, jinak už si u mě nekopne.

Reagovat
db18

Hm, nejde to zvětšit

Reagovat
Shevchenko

Na tipáči jde

Reagovat
db18

Tak v opeře mi to nejde... přes lišku v pohodě... ale s chorvatem to je lepší. (tipáč mam na pozadí jen abych slyšel fanoušky)

Reagovat
Coutinho10

pres mobil to je nej

Reagovat
frankiefcb

škoda

Reagovat
Coutinho10

ouuuu banik tyc

Reagovat
Shevchenko

škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

nj slovak Gregus by to dal...

Reagovat
Rarášek

Dobrá masáž zatím od Baníkovců no

Reagovat
Coutinho10

rudy tam nemaj rohovej praborek :

Reagovat
Shevchenko

Řežte je

Reagovat
smazaný uživatel

Husba dostava docela kour

Reagovat
BBystr

nemate dakto funkcni stream na spartu ktory ide aj na Slovensku?

Reagovat
BBystr

funguje ale seka

Reagovat
Posledni Kovboj

mne jede krasne

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole, Banikovci docela behaj

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvat ma nejaky spatny info, ze je prej Ostrava druhy nejvetsi mesto

Reagovat
Aldeano

Možná myslel aglomeraci a je o krok napřed

Reagovat
smazaný uživatel

Pak se asi opravil, s tim, ze myslel kraj. Ale ja chorvatsky moc neumim.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

myslel a taky se pak i opravil

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Ta obrana je strašná

Reagovat
Shevchenko

Proti spartě by měli hrát každý týden

Reagovat
smazaný uživatel

jaj Stech

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Paixao ma byt ten nejlepsi hrac ligy, jo?

Reagovat
PavlíčeQ

Štěch

Reagovat
frankiefcb

ty vole Už jsme mohli vést 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil ten Štěch, raději at chytá každý zápas Bičík.

Reagovat
smazaný uživatel

Stechova hra nohou a touha rozehravat

Reagovat
Coutinho10

twl to musi bejt gol

Reagovat
Shevchenko

Jako běž do prdele Mondeku

Reagovat
smazaný uživatel

Štěch super

Reagovat
Posledni Kovboj

OMG

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Štěch je ve hře nohou prostě parádní. Kam se na něj hrabe Neuer.

Reagovat
Rarášek

Tyvole už podruhý , pořád se někdo diví, že nám chytá Bičík?

Reagovat
Corosian

Jezisikriste tenhle hura fotbal se nam v lize nevyplati

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej kokot ma 17?

Reagovat
Posledni Kovboj

Mondek. Tohle domrdal no. Az priste bude rvat na spoluhrace, snad mu to pripomenou.

Reagovat
db18

Mondek a Steinhofer

Reagovat
frankiefcb

Mondek ten co dal tyčku.

Reagovat
Shevchenko

Je to kokot no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Štěch

Reagovat
Greny

škoda BAník

Reagovat
Aldeano

Nonšalantní reakce Štěcha.

Reagovat
bartlu

Štech srandovní, ale co to tele, které netrefí prázdnou branku...

Reagovat
Alan_Shearer

Co se stalo Brezovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Už to mohlo být i 0:3, jenže když netrefí ani prázdnou branku...

Reagovat
smazaný uživatel

To je na tom balonu krev, nebo co to je?

Reagovat
Kang & Kodos

Oni se nakonec zase hecli.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Firkraag

spartani? Skoda, ze jsem se nehec kvuli kurzu

Reagovat
smazaný uživatel

Proti nám se každej hecne. Většina týmů proti nám hraje skvěle, ale v ostatních zápasech hrají houno.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Greny

No ale takovej velkoklub by to přece měl bez problému zvládnout

Reagovat
smazaný uživatel

Šak my to zvládneme neboj se.

Reagovat
Firkraag

Nejvíc mě pobavilo, když jsem tohle slyšel od slávistů

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ty naše největší šance nám Sparťani darovali sami po svých hrubkách, takže bych se spíš podíval na výkon vlastního týmu, než hodnotit druhé...

Reagovat
smazaný uživatel

Náš výkon není nic moc, nevím jestli je to tím, že trenér udělal 7 změn v sestavě oproti poslednímu zápasu. Ale i tak bychom to měli zvládnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis vy hrajete totalni hovno.

Reagovat
Kang & Kodos

To se nevylučuje

Reagovat
F.Torres

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme zatím hrozně staticky...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník > CSKA

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslím, že Vácha před zápasem Štěchovi radil jak přihrávat.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Shevchenko

Fakt mě napadají jen sprostá slova jak vidím zakončení Mondeka

Reagovat
Firkraag

Měl to trefit no...

Reagovat
smazaný uživatel

Starý Hušbauer by střílel z první.

Reagovat
Posledni Kovboj

presne

Reagovat
frankiefcb

Mondek

Reagovat
mistr129

TYVOLE TO JE DEBIL

Reagovat
smazaný uživatel

Mondek je jelito...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ten Mondek to je co? To uz si dela snad totalni prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mondek je jak Sionko...

Reagovat
Puskas

Já to tedy čtu jen na idnesu, ale aspoň už chápu Kapulety.

Reagovat
Firkraag

Těchto sofistikovaných vtipů je pro čtenáře EF škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kapuledy

Reagovat
mickey mouse

By mě zajímalo, co přimělo Chorvaty vysílat Synot Ligu.

Reagovat
Firkraag

Kukec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem rád, že ji vysílají, aspoň mám, kde koukat

Reagovat
Shevchenko

0:3 Mondek hattrick

Reagovat
Greny

Po minulým zápase kdy nadával tomu Azevedovi by měl dostat o přestávce v kabině po tlamě

Reagovat
db18

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

proc si s tim cypem spinit ruce, staci ho poslat zpatky na Slovensko

Reagovat
Shevchenko

0:4 Mondek

Reagovat
smazaný uživatel

Málem 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Mondek sada promašio loptu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Fanoušci Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec si s tím imigrantem vůbec neví rady.

Reagovat
smazaný uživatel

to není překvapení, Brabec je pomalé kopyto

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kluivert9

nejlepší stoper ligy

Reagovat
smazaný uživatel

To nedostal Hybs za to ani zlutou? Vzdyt by sel Narh sam na golmana

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Greny

Reagovat
Aldeano

Reagovat
F.Torres

rasismus

Reagovat
Firkraag

Já bych dal žlutou Brabcovi i Hybšovi, poněvadž faulovali oba.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
Rarášek

Vzhledem k tomu metru, který pan Ardeleanu nastavil to žlutá prostě nebyla. To by jí měli i další dva Baníkovci. Neříkám, že to není chyba, ale není se čemu divit, jestli na to koukáš od začátku.

Reagovat
Greny

Narh si z Brabce dělá dobrej den

Reagovat
Aldeano

Lafata

Reagovat
db18

to si už dělají prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jau, Pavlenka to dostal primo mezi nohy

Reagovat
F.Torres

Lopata a Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka: Balls of steel

Reagovat
mistr129

Reprezentační útočník č.1, doufám že se Vrba dívá

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší český fotbalista.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
mistr129

To jsme na tom teda fakt špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, Lafato.....................

Reagovat
vinetou

SStein asi dostal po Jihlavě dost za uši, zatím nehraje úplně marně.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

eee nema gola NEMA GOLA

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole Ale dobře Steinhofer. Dneska je dobrej

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Šteiny to dobře vyřešil

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo mi ho líto jak se snažil kombinovat s tím Portugalcem

Reagovat
FCSL

Steinhofer parádně ale

Reagovat
HalaMadrid_Flx

ouuuuuuuuuu

Reagovat
Aldeano

Fatai > Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Ščasný v Moskvě neviděl systémový chyby, tak teď by ho mohlo trknout těch 25 metrů nevyužitýho prostoru mezi stopery a záložníky.. To je strašný, co to udělá, když tam není někdo, kdo tu zálohu spojí.. Vácha chybí naprosto šíleně.

Reagovat
db18

No já nevim - z toho pátýho brejku by se Mondek už asi trefil...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Netrefil.

Ale to jsou individuální chyby, když to naservíruje do šance.. Ale když není hráč 25 metrů mezi stopery a záložníky, tak je to systémová chyba.

Reagovat
db18

Říkal jsem si, že by tam měl být Matějovský, ale teďka je možná i lepší, že tam je ten volný prostor...

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský spojuje zálohu s útokem, to je zas jiná role. Potřebuje nějakýho holding midfieldera, kterej nebude penetrovat, ale bude běhat jen do stran a vyklízet prostory a do útoku prostě předávat míče. Dneska je to strašně viditelný, vždyť můžem být rádi, že proti nám hraje soupeř na úrovni divize.

Reagovat
db18

Já to myslel tak, že tam zalepí 25m díru jako DLP, ale než jsem to stihl napsat, tak už tam vyrobil "kiks" alá Xabi Alonso... Z vaší strany je spíš chyba, že tam nemáte nikoho jiného místo Váchy...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský na to nemůže být sám, takovej prostor by neobhospodařil sám ani Xavi v nejlepší formě. Ale to musí být Ščasnýmu jasný.

Reagovat
db18

...jo, vlastně Mareček, na toho jsem zapomněl... akorát teda nechápu, proč nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to asi neni nahoda, kdyz Vacha dela jednu a tu samou individualni chybu kazdej zapas..

Reagovat
smazaný uživatel

To je chyba Váchy, nemusí to nahrávat soupeřům.. To mu Ščasný nejspíš neordinuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasny, ale tak ja myslel, ze lobujes za to, aby hral Vacha.

Reagovat
smazaný uživatel

Při neformě Váchy tam má hrát Mareček..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Mareckovi jako jedinymu sedi ten post toho jednoho ze tri stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

No klidne tam mohl hrat Janos.

Reagovat
db18

Reagovat
r.mrazik

Nemohl

Reagovat
Rarášek

Reagovat
F.Torres

SS hraje překvapivě dobře

Reagovat
Posledni Kovboj

Ardeleanu malem asistence

Reagovat
F.Torres

Baník zatím super výkon, naprosto vyrovnanej zápas

Reagovat
HalaMadrid_Flx

a co se šancí týče, má Baník snad navrch

Reagovat
frankiefcb

snad?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

má baník navrch! *

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnanej? Banik mel aspon podle me o dost vic sanci..

Reagovat
frankiefcb

Kdyby to bylo tři nula pro nás, vůbec by se nikdo nedivil.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
F.Torres

no sparta zase drží míč a víc se snaží, navíc taky tam měla šance, ten pas Frýdka a šance Hušbauera a Lopaty taky nebyla špatná

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je šílená...

Reagovat
frankiefcb

Ten Ježdík je skvělý Někoho tkaového k sobě potřeboval Mensah.

Reagovat
vinetou

Pexeso je furt špatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

A to říkal, že chce dat tuhle sezonu 30 golu.

Reagovat
vinetou

Do druhý půle už nenastoupí.

Reagovat
diskoschlampe

lol, ten pajšao není schopnej dát přihrávku na dva metry...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Raraska, nejlepsi hrac ligy

Reagovat
Rarášek

ty seš strašně směšná postavička

Reagovat
Greny

Ten kurz 25 byl na Spartu nebo Banik?

Reagovat
smazaný uživatel

2. zápas v lize a opět strašný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Scasny jdi nekam s tou Guardiolovo sjackou

Reagovat
F.Torres

Jinak Xixao to byl taky slušnej nákup Ten kluk je neviditelnej naprosto.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych spíš řekl, že jeho "dovednosti" jsou zatím vidět celkem dobře.

Reagovat
F.Torres

no už víme, že neumí nahrávat, běhat a najít si prostor před brankou

Reagovat
hefy

Paixao 30 minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Paixao si to nechava asi na posledni kola Hlavne nemuze hrat s Lafatou, kdyz jsou typove podobni. Naopak, ma hrat bud s Krejcim, nebo Fataiem. Paixao se ma proste alternovat s Lafatou.

Reagovat
db18

Reagovat
hefy

To jsem si taky řikal. Ale je dobře, že to Scasny nevidí.

Reagovat
db18

Není, bolí z toho oči... ještě, že jsem za ten přenos neplatil...

Reagovat
hefy

Reagovat
F.Torres

Xixao to je rychlost

Reagovat
Kang & Kodos

Jak kurva mohl dát tolik gólů v přípravě?

Reagovat
F.Torres

tak když jste hrál proti svým křovákům, tak to mu šlo, SL je holt o level víš...

Reagovat
Posledni Kovboj

ja myslim ze vi.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz kouknes s jakyma souperema hrali. Nadruhou stranu je fakt, ze ted hrajou s Banikem..

Reagovat
smazaný uživatel

Marco ty vole, ti jsi snad vozralej nebo co..

Reagovat
smazaný uživatel

*ty

Reagovat
Rarášek

Ale vždyť to bylo uplně jasný, že když budou hrát spolu s Davidem, že to prostě nebude fungovat.. oba vedle sebe potřebujou rychlý hráče, co jim budou připravovat šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde mi spis o to, ze nedokaze prihrat ani na dva metry.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vidim Paixauv pohyb, techniku, praci s micem atd. tak uz mi je jasne proc nikdy nehral v Portugalsku

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Paixao je slušnej Gluščevič ale.. Dokud se neprobere, tak do rezervy s tímhle co předvádí.

O absenci holding midfieldera už jsem mluvil.. Nechápu proč na té pozici nehraje Mareček, proč tam musí dát Hušbauera, kterej 3 roky po sobě hraje skoro útočníka Tohle je neuvěřitelný podcenění Baníku.. Fakt můžem být rádi, že jsou tak slabí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje Váchovu pozici spíš Matějovský? Oficiálně, ve skutečnosti se tam nepohybuje nikdo Paixao půjde dolů, tipuju Fataie/Konatého už teď po přestávce, Ščasný se s tím párat nebude.

Reagovat
F.Torres

Jinak se divím, že Baník toho Narha pořád drží. Ten kluk nehraje vůbec špatně

Reagovat
Shevchenko

Jako sympatický výkon, hrajeme přesně to co jsme asi chtěli, to jo. Ale do prdele proč nevedeme? Těžko čekat, že Sparta bude hrát takhle i v druhé půli, klidně to mohlo být 0:2 pro nás. Takhle tam Spartě spadne nějaká haluz a bude to zase všechno v prdeli

Reagovat
Greny

Já osobně si myslím že podruhý prohrajete golem z penalty v 90. minutě

Reagovat
HalaMadrid_Flx

bojím se, že zase odpadnete koncem druhé půle, snad se pletu přeju vám minimálně bod

Reagovat
smazaný uživatel

citim nejakou Lafatovinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak..

Reagovat
smazaný uživatel

On může postavit Bičík - Frydek, Holek, Brabec, Costa - Dočkal, Hušbauer, Vácha, Konate - Fatai, Lafata a vymejšlí tam nějaký parasestavy. A ten systém 3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

Koho tak asi přivedou Hřebík, Kotalík a Otava po Sčasným. To bude peklo.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Zahraničního trenéra

Reagovat
Greny

Michal de Bílek?

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tajný tip je Hadamczik nebo Franta Výborný Kotalík už jim tam připravuje půdu

Reagovat
Aldeano

"Šance na obou stranách, Sparta hraje s Baníkem 0:0" Isport....

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom spatne?

Reagovat
hrundy

zní to jak kdyby se hrál super fotbal, pravda je, že se nato nedá koukat

Reagovat
Aldeano

No, bylo viditelně více šancí na straně Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i Sparta tutovku měla, takže nic zas tak hrozného nenapsali.

Reagovat
Aldeano

Ale jednu, ale nic hrozného to není, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Fatai

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo! Teď to začne lítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Duo Paifata nemohlo klapat, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se na Scasnym strasne libi to, jak ma koule to porad menit a prostridavat a neboji se posadit hned po polocase apod. Ohromnej rozdil oproti posranymu Lavickovi, kterej stridal nekdy na konci zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je fajn. Super by taky bylo aby to mělo ale i nějakej efekt.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhou stranu minimálně Fatai tam měl bejt od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Paixao teda špatnej, Dočkal všechny peskuje a sám do toho kope jak do brambor a vrací se chůzí... Nejlepší zdaleka Steinhöfer

Reagovat
smazaný uživatel

ten Matejovsky je proste kokot.. uplne zbytecne ho kopne do hlavy..

Reagovat
OTASi

A ikdyby to udělal nechtěně, jako že to po zápase určitě řekne, tak se mohl alespoň omluvit.. na tohle to je fakt kokot

Reagovat
OTASi

Myslím že Skalák by se teď Spartě docela hodil..

Reagovat
smazaný uživatel

Za 3 dorostence a 15 mega je v zimě náš

Reagovat
hefy

Podivnej ofsajd.

Reagovat
OTASi

Neviděl jsem první poločas, koukal jsem pak jen na isportu na šance, a to jak nedal baníkovec do prázdný to je na pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ted ten komentator

Reagovat
vinetou

Matějovský se Steinem nebaví? To už je poněkolikátý co mu nenahrál ačkoliv se to dost nabízelo.

Reagovat
Greny

Ten Hušbauer taky mohl dostat kartičku

Reagovat
PavlíčeQ

Skluz jak od Tecla

Reagovat
Shevchenko

Zatím nejhorší výkon Spartu doma proti Baníku, co pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

loni byla stejne trapna

Reagovat
Aldeano

Ani tehdy snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se válí to je trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Třinec > Lazio

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
hefy

Dočkale, ty kryso.

Reagovat
smazaný uživatel

3 zápasy a 3 remízy? Myslím, že Ščasný za chvíli půjde s tím svým 3-5-2 do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Dockal takova Lafatovina..

Reagovat
Greny

Dočkal hraje velký kulový a furt jen brečí taky by mu lavička prospěla

Reagovat
mistr129

150 minut v lize bez vstřelenýho gólu??? to jsme neměli snad ani my loni

Reagovat
PavlíčeQ

Gooool

Reagovat
smazaný uživatel

Dockale ty zmrde

Reagovat
frankiefcb

goooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda nevím s tím ofsajdem...

Reagovat
vinetou

Dočkal

Z toho se stal takovej kotot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Golaaaasoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

joooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
mistr129

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

no, to jděte ale do <>......................

Reagovat
jiriczeQ

co provedl Dočkal?

Reagovat
Greny

ale zase zkoušel nafilmovat penaltičku

Reagovat
fabec1222

sázkovky otevíraj lahvinku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to spis naopak, Spartu za ten kurz nemohl hrat vubec nikdo..

Reagovat
fabec1222

98% lidí dávalo Spartu

Reagovat
db18

Na hcp a overy byl hodně luxusní kurs...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byl tak titěrnej kurz že to nikdo normální nemohl dát před zápasem.

Reagovat
Shevchenko

Kurz 32 na baník v týdnu, fakt hodně jsem nad tím přemýšlel, ale nakonec nic

Reagovat
db18

Před zápasem byl prý 29

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem dal under. A teďka to Sparta bude chtět zoufale otočit, místo toho aby dala na 1:0 a zavřela to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň nějaký jablonecký odchovanec se chytl v lize

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
frankiefcb

doprdele Foltýn

Reagovat
Greny

Martin Koril

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, kašlat na ligu, když vyhrajeme LM, tak jsme tam příští rok zase. I jenom EL stačí vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

na todle sem se fakt těšil...dva zápasy...omyl (!) jeden a 3/4 zápasu, a už se tým pro naší ligu posílá do kytek nj Varle...dyť já tě znám, pamatuju si tě jako pěknýho debila

Reagovat
smazaný uživatel

Vaší ligu? Vždyť tu o PD nikdo nemluvil

Reagovat
db18

Tak ještě 2 - 3

Reagovat
smazaný uživatel

To mi ho teda vykuř

Reagovat
mistr129

Kouřil vám ho už vykouřil

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata je tam taky ZATÍM úplně k hov.........

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

tvl, dívám se na českou ligu s nečeským komentářem a ještě k tomu baník vede... Fakt úžasný... Impulz tam moc dlouho asi nevydrží.

Reagovat
OTASi

Já mám furt 0:1

Reagovat
OTASi

Aha, já myslel že dala Ostrava druhej

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, horší obranu jsme snad měli jen tenkrát, když byl v základu Štěpán Kučera.... KATASTROFA

Reagovat
Shevchenko

Ty krávo Kouřil to je skála

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
mistr129

Reagovat
mario23

naprosto jasná blbečku.

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal, prodávat magazín před stadion. Zpychnul jsi jak svině, myslíš si, že se to bez Tebe sesune, ale jsi nahraditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal jde dolů víc a víc, říkám to už od minulé sezóny.... v té minulé hrál hov..., ale měl aspoň statistiky, teď zatím nemá ani ty... navíc se z něj stal ještě víc arogantní blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata je ucil skakat, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyz, z opacka se mela piskat..

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

To si dela prdel,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak Plzeň si to zase zaplatila.

Reagovat
hefy

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
vinetou

Reagovat
Matić

jojo, Plzeň si zaplatila neschopnost Sparty dát góla Baníku, kterej je uplne v prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nepísknutí penalty, ale i tak ji to nic nepomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

další letec do sparťanské party

Reagovat
mario23

Naprosto jasná pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

to chcete penaltu i za tohle Vy spartani jste fakt

Reagovat
mario23

a nebyla snad? Fatai byl v držení balonu a ten baníkovej vůbec nehrál balon a šel rovnou do hráče... Tohle se prostě musí pískat...

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto běžný souboj tělo na tělo. Fatai odletěl jen díky své postavě.

Reagovat
mario23

Jak by řekl Švancara, rozhodčí by si to obhájil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak s tím souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

To ti říkali na kterém školení?

Reagovat
mistr129

A nám říkáte, že jsme ubrečený

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když obr jako Kouřil narazí do takového prcka, tak je to holt víc vidět

Reagovat
db18

ale Pilař by měl letecký den...

Reagovat
Alan_Shearer

S timhle at jde Sparta do prdele ... To abychom hrali o titul s Plzni my

Reagovat
smazaný uživatel

stáhneme si zpět náše hráče a jdete minimálně do středu tabulky

Reagovat
Greny

To je jen Shala ne? že si vezmete Švejdíka Liberci jen pomůže

Reagovat
db18

Ale byl by to i Koubek a to by je poslalo rovnou do FNL (aspoň by měli 16 týmů)

Reagovat
Alan_Shearer

Proc?

Reagovat
db18

Hroššo...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Alan_Shearer

Treba by se ten Hladky chytnul .. a Ondra uz snad na jarni cast bude ready

Reagovat
db18

Na toho jsem zapomněl... takový tragéd jako Hroššo to není, ale taky má pár blikanců... (hlavně u vysokých balonů )

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek, Shala, Švejdík,.... Ale já to myslel ze srandy, jinak jsem ani nevěděl, že Hovorka tam šel na přestup.

Reagovat
Alan_Shearer

No ... krom Shaly by to ani nejak nebolelo a Shala si zatim stejne kopnul jen 40 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tam chceš Hrošša, jo?

Reagovat
Alan_Shearer

Ondra Kolar .. ale to jeste chvili potrva nez se uzdravi no

Reagovat
smazaný uživatel

No, já spíš počítám s tím, že se zase někdo, koho jsme k vám pustili, nějak zazáří a budeme pro nás zase dělat "výhodný obchod".... tzn. 3 hráči + doplatek za hráče, kterého jsme pustili jako součást jiného hráče

Reagovat
Alan_Shearer

Pavelka, Hovorka, Folprecht, Sykora ... minimalne jeden z nich se v budoucnu u vas objevi

Reagovat
smazaný uživatel

A my vám dáme Váchu.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim no

Reagovat
Infernoqt

to je ostuda toto, tvl, to chce být Plzeň letos bez konkurenta?

Reagovat
frankiefcb

Prý penalta. Tělíčko pánové, že je to hadrák za to Kouřil nemůže.

Reagovat
Greny

Pěkně odletěl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Vysoký černoch a jak ho Kouřil sfouknul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odletěl jak hadra po naprosto běžném souboji kterých je za zápas tak sto

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Litsingi rozhodne

Reagovat
mario23

Litsingi, ten to určitě vytrhne, takovej tragéd.

Reagovat
goodbay

jasná pena

Reagovat
smazaný uživatel

Už byl Peltaven? Nekoukám celý zápas, ale zatím jsem nezaregistroval

Reagovat
vrabejka

Sralticka jde na sestup :)

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Shevchenko

Sparťani nadávají Plzeňákům a za tohle by chtěl penaltu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Kurva Lafatoooo .. ale Steinhofer se mi libi !

Reagovat
Andis

Jestli Sparta hodlá takhle pokračovat dlouhodobě tak dřív nebo později ji někdo z horní poloviny tabulky nebo z Evropy zdebakluje

Reagovat
smazaný uživatel

Ať to klidně přijde, celou dobu mám z toho projektu "Překopem to přes léto a nikdo nebude vědět co kde a jak" špatnej pocit a tady to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu některé naše kombinace jsou velice pohledné.

Reagovat
Rarášek

Á, rozhodčí přecijen umí rozdávat karty ...

Reagovat
smazaný uživatel

piskej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď zkoušíme, jestli Spartě stačí 20 minut na vyrovnání...

Reagovat
Shevchenko

jujky

Reagovat
OTASi

to je vůůůl, proč to nedal pod sebe

Reagovat
smazaný uživatel

aj, to je skoda..

Reagovat
F.Torres

To je ale vůl tn Narh, takhle hloupě si to nepohlídat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

mlady synek, on se naučí

Reagovat
Firkraag

tohle je chyba nahrávajícího, dal to pozdě, měl to dávat na toho třetího.

Reagovat
smazaný uživatel

uffffffffffffffffffff.........

Reagovat
Shevchenko

njn

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne

Reagovat
OTASi

Lopata

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooool do piče kurva jooooo je tam, nejlepší fotbalista ČR

Reagovat
Switchback

ez pz

Reagovat
db18

Tak rychle ještě jeden...

Reagovat
Kang & Kodos

?

Reagovat
Aldeano

Sázení?

Reagovat
Kang & Kodos

Při takovym kurzu?

Reagovat
db18

1,74

Reagovat
db18

potřeboval jsem over 2,5 aspoň na vrácení vkladu... a Dočkal je navíc kapitán ve fantě... Ideální by teď byl ještě jeden fík...

Reagovat
Corosian

No hura a rychle dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrychuv gol...

Reagovat
smazaný uživatel

3-5-2 v český lize. Sparta. Sčasný ven!

Reagovat
smazaný uživatel

drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

To se k tomu šaškovi na lavičce nemůžu vyjádřit? Vždyť se ten herní systém pro naší ligu vůbec nehodí. Proti Spartě prakticky nikdo se dvěma útočníky nehraje. Naopak dva útočníci Sparty, tipově podobní, nevědí, co se od nich čeká, překážejí si. A prakticky nikdo nenabízí vertikální pohyb mezi zálohou a útokem. Vůbec to nefunguje. Ani se zoufalým Baníkem, kterýmu je prorokován sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Herni system se pro nasi ligu vubec nehodi? co to je za kec? Utocnici maj byt typologicky jiny, nemuzes porovnavat podle dneska a po trech zapasech. Navic proti CSKA to byl docela dobry vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že po třech zápasech nemůžu vynášet soudy. Nicméně Jihlava i Baník (resp. zápasy) ukázaly, proč je 3-5-2 špatná volba pro favorita, proti kterýmu soupeř zaparkuje autobus. Ona není náhoda, že 3-5-2 nepraktikuje žádný velký klub v žádné evropské soutěži, snad s výjimkou Juventusu v několika zápasech.

Proč myslíš, že se 3-5-2 hodí proti soupeři v hlubokém bloku s jedním útočníkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze mas vic hracu v utocny fazy nez s 4-5-1 ? A Juventus to hraje porad, Holandani na MS taky, jde o to ze ma nejakou vizi a vi co chce hrat. Chce hrat do utoku to je mi sympaticky.Po tak kratkym case nemuzes soudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, jenže Holanďani hráli čistě účelně a dost zoufale, jejich role se dá těžko srovnávat se Spartou v SL. V první řadě tenhle systém restaurovalo Chile (což naznačuje dost o tom, k čemu je dobrej, Chile má velmi specifický extrémně pohyblivý a zároveň univerzální typy hráčů jako Aranguiz a Medel).

Víc hráčů v útočný fázi znamená co? Nejde jen o počet hráčů, jde o to, jakej prostor ve hře využívaj, otvíraj, jak a kam nabíhaj. Čtyřobráncovej systém se dneska běžně hraje tím způsobem, že při přechodový fázi máš defacto tři obránce (2xCB + DM) a krajní obránci rozšiřují hřiště.

Problém je, že Spartě momentálně chybí kreativní hráč mezi zálohou a obranou soupeře a taky náběhy záložníků do volnejch prostorů, uliček, penetrativní pohyb, vertikalita, říkej tomu jak chceš. V důsledku nefunguje kombinace útoku a středu zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LALALALALA

Reagovat
OTASi

Šlapák jako prase

Reagovat
Shevchenko

piča

Reagovat
smazaný uživatel

Borek Stavitel

Reagovat
frankiefcb

to je taková škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

To není škoda, jen logické vyústění toho, co jsme začali hrát...

Reagovat
Alan_Shearer

GOOOOL

Reagovat
Kang & Kodos

DOČKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle jít na stadion?

Reagovat
Corosian

JOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Switchback

Dejte nám soupeře

Reagovat
REPLIKATOR

Jihlavu už jste měli

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta titul.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOO KURVA JOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzene, Banik se uplne zbytecne zatahl a takhle to dopada..

Reagovat
frankiefcb

nemáme fyzičku. Bohužel příprava v tomhle stála za hovno.

Reagovat
OTASi

Škoda tý teče, jinak by to měl

Reagovat
goodbay

goooooooooooooooooooool

Reagovat
goodbay

a brečte

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool tohle je Sparta!!!!

Reagovat
vrabejka

wow budete asi 20 minut prvni

Reagovat
smazaný uživatel

Nezáviď

Reagovat
smazaný uživatel

Trapná hláška z ještě trapnějšího komixu? Tohle si Sparta nezaslouží.

Reagovat
OTASi

Lafata

Reagovat
OTASi

*

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je fakt tragikomický tým zralý na sestup, loni byli schopni uhrát důležité body alespoň taktikou a nějakou elementární organizací hry, letos nemají skoro nic.

Reagovat
Alan_Shearer

Lafataaaaaaaa

Reagovat
Kang & Kodos

Lafata To je na silvestrovskej sestřih

Reagovat
Aldeano

Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna proti Baniku musime hrat vzdycky takovou tužku. Venku bych to pochopil, někam přijedeš a nejde to a nevíš proč. Ale přizpůsobit se doma tomu jejich stojacímu fotbalu a 70 minut tedy 22 hráčů stálo na místě a koukalo to byl fakt hnus. Aspon že na konci trošku zabrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlášek by už řekl, že Lafata se v těchto situacích nemýlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči ukázali charakter a bojovali až do konce a vyplatilo se.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooo Kehinde

Reagovat
OTASi

Fatai celkem s přehledem.. ten bude dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zas nasraný. Hrajeme docela dobře, nakonec i vedeme, a pak Korytář nevymyslí nic jiného, než že se tým zatáhne a bude 25 minut čekat, jestli to náhodou nevydrží bez inkasovaného gólu. Korunu tomu pak dali při tom zadrbaném brejku 3 na 2, kde to Mišík dá pět minut po dvanácté a Narh si naběhne pomalu až na brankovou čáru... Sparta hrála tužku a my toho měli využít, ale je vidět, že nám prostě schopnosti na dotáhnutí takového zápasu chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.

Reagovat
mario23

Spíš kvalita.

Reagovat
frankiefcb

je to tak. Bohužel lepší tým by Spartu dorazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, vy jste byli zalezlí a čekali jste na naše chyby = hráli jste dobře... my kombinovali, ale prostě se špatně hraje proti betonu = hráli jsme špatně?

Reagovat
Kang & Kodos

A čekal snad Ščasný něco jinýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to je chyba Ščasného. Tenhle systém se má využívat maximálně proti soupeřům, kteří chtějí hrát ofenzivně a ne proti betonujícímu Baníku. Ale zase bych netvrdil, že Baník hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nehrál dobře. Jen si za 70 minut na Letné vytvořil několik tutovek, které hráči vlastní blbostí neproměnili a nakonec dal i vedoucí gól. Opravdu vyústění hrozného výkonu Baníku a excelentní hry Sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník si dneska prohrát (bohužel) nezasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ukázala se naše nedůraznost a špatné bránění. Ale nechci se hádat, už je po zápase, každý na to máme jiný pohled.

Reagovat
Kang & Kodos

Baník hrál nad svoje možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezlí jsme byli až po prvním gólu, jinak jsme hráli celkem odvážně. A že by Sparta nějak zdařile kombinovala jsem si teda nevšiml...

Reagovat
smazaný uživatel

My hráli špatně, ale prostě pod pojmem "hráli jsme dobře" si představím tým, který dominuje nebo minimálně to druhému týmu dost komplikuje (třeba podle mě minulé kolo hrála dobře Jihlava). Ale jsem rád, že už jsme vás konečně porazili, naopak mě ale děsí ten náš nedůraz, statičnost a špatná obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je celkem naivní si něco takového představit v souvislosti s Baníkem a ještě k tomu při zápase na Spartě Ale z našeho pohledu se musí těch prvních 70 minut hodnotit dobře, protože jsme si vytvářeli šance, dali vedoucí gól, Spartu do ničeho velkého díky dobrému bránění nepouštěli a nedělali jsme chyby. Jenže pak jsme hráli jak ustrašený ajťák, co jde na první rande a nechce nic zkazit.

Reagovat
vinetou

lol

Reagovat
Kang & Kodos

LaFatai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Nonšalantná reakcia Čapoun se naučil chorvatsky?

Reagovat
Mimalu

Kaša krásně připravil

Reagovat
Andis

Kurva tohle je sviňárka, za tohle si Sparta tři body nezaslouží, doufám že jim Rusáci naložej ve středu

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to už udržíme. Pokud ano, tak je to zasloužená výhra. Baník jsem neviděl ještě u balónu. Je to jako ta Vaše slavná Chelsea.

Systém 3-5-2 je výborný, akorát se dnes ukázalo, že Vácha je pro sestavu zcela nezbytný.

Snad se ten Paixao rozehraje.

Jinak nejlepší Stein, Frýdek.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ironie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako byly tam chyby - ta obrana je opravdu problém = chybí prostě Vácha a stoper typu Mazucha. Ale jinak, kdyby vyhrál Baník, tak by to bylo opravdu nefér, protože sice měl pár attacků, ale jinak nic a to je tou blbou spartanskou obranou, né útokem Baníku :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt golovek mel Banik vic, nez Sparta, pokud nebudem brat v potaz poslednich 10 minut, kdy se Banik nesmysne zatahnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Aktivní obranu Baník proti Spartě prostě 90 minut nevydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

"Blbá obrana" možná souvisí s tím, že se hraje bez defenzivního záložníka a bez obránců (zato s Marečkem).

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem zatím na Spartu koukal, tak Mareček je ale z tý obrany snad nejlepší pokaždý.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, kupodivu je to tak. Ale vůbec mu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to píšu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Bazinga.

Reagovat
Kang & Kodos

Nakonec to dopadlo nejlíp jak mohlo. 3 body, a přitom jsme hráli takovou píču, že to Ščasný nemůže ignorovat.

Reagovat
smazaný uživatel

snad no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

bez Mensaha byla ta zaloha uplne v prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase breku..

Reagovat
Andis

Sparta si po týhle výhře jen utvrdí jak je to super a dřív nebo později na to doplatí. Baník tvl, ty negři rychle běhaj ale bránu netrefí, jinak mohlo být hotovo

Reagovat
Kang & Kodos

Mondek je negr jak lusk.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nekoho kritizovat, tak jednoznacne Mondeka, protoze takhle netrefit prazdnou branu, plus ty dalsi sance, to je na vyrazeni z kadru.

Reagovat
frankiefcb

hlavně, že minulý týden se vztekal na Dyjana.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatnej systém to není, akorát nemáme obranné hráče pro tento systém..

Reagovat
F.Torres

Baník neskutečnej, takhle zahodit 3 body. Klidně mohl mít letos už 4b, ale jen svojí blbostí všechno zahodil

Reagovat
vrabejka

Heča - Chvátal - Rada - Košút - Reinberk - Šumi - Čivič - Valenta - Havlík - Diviš - Došek

Chvátal Pojdme si pro 1.místo!!! 1.FCS!!!

Reagovat
jiriczeQ

čekal jsem, že bude hrávat Hofmann..

Reagovat
frankiefcb

Poraďte mám se dívat na Sigmu nebo na Teplice.

Reagovat
vrabejka

Na Sigmu nechci aby se mi Slovácko sekalo :D

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne Slovacko.

Reagovat
frankiefcb

Vavruška vs Sváťa, to nabízí kvalitní podívanou. Jdu do toho.

Reagovat
Coutinho10

taky sem vahal, ale beru teplice

Reagovat
Kang & Kodos

Zlín - Jihlava.

Reagovat
db18

Teplice

Reagovat
joshua

Tak jsme hrali dobre 10 minut, ale nastesti to stacilo Kazdopadne priste s Vachou, Krejcim a Bicikem. Bylo videt, ze kdyz zapojime i zalohu a trochu podrzime mic, tak se da hrat. Bez toho prechodu vznikal jinak hroznej chaos a hra byla nahoru dolu, coz je vyhoda pro soupere, kterej prijel hrat na brejky. Libil se mi Nemec, mozna bych mu dal sanci i proti CSKA. Husbauer a Paixao tragedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer potřebuje čas, snad se zase chytne. Od Paixaa se nic jinýho než zoufalost očekávat asi nedá. Steinhofer pozitivně překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

No, aby to nebylo jako u Vacka, ale ten nehrál v té Itálii delší dobu.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak on jim jeste curackum ukaze..

Reagovat
Rarášek

O to strach rozhodně nemám

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, Stein už byl taky po prvním zápase podle těch oslů odepsanej a dnes hrál dobře. Prostě potřebuje víc času a kouč mu šanci dá, rotovat se nebojí...

Reagovat
smazaný uživatel

Paixao je pro mě zatím zklamání.

Reagovat
mario23

Nemá někdo link na Zlín - Jihlava ?

Reagovat
Kang & Kodos

Isport?

Reagovat
mario23

úplně jsem zapomněl na to, že je to tam.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mario23

díky :)

Reagovat
Liquid
Reagovat
Whitemedia

Nech paliče na pokoji

Reagovat
Liquid

je to hajzl a jaro stráví v Trenčíně

Reagovat
Alan_Shearer

Zlin pokud by vyhrali, tak zatim slusny ... sice to je jen druhy kolo, ale pro tymy hrajici o zachranu kazdej bod dobrej a 6 bodu do zacatku je solidni start.

Reagovat
Whitemedia

Jaká záchrana, jdeme si pro titul

Reagovat
Liquid

však se zachráněj, ale Morava to odsere tak jako tak, Baník a Zbrojovka zamávají

Reagovat
F.Torres

Baník

Reagovat
Mimalu

v Teplicích by měli znovu nalajnovat hřiště, hlavně ta vzdálenější lajna se ztrácí

Reagovat
db18

Fillo

Reagovat
monty25

Fillo Škoda, že za gól z penalty je málo bodů...

Reagovat
monty25

Tak ne, je to aspoň za 8.

Reagovat
db18

Reagovat
mario23

Jak hraje Chvátal ?

Reagovat
monty25

Zavinil penaltu.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Janíček je hovado. 5 faulů za poločas. To jsem zase vybral žolíka

Reagovat
monty25

Toho jsem míval rád jako největšího univerzála v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Navrc !!!!

Reagovat
monty25

Taky se vám sekl stream na Teplice?

Reagovat
smazaný uživatel

Všecky se sekly.

Reagovat
monty25

Aha.

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Co se smějete? Dneska ty tipsportovské streamy fungují jenom občas.

Reagovat
Coutinho10

to sice jo, ale bylo to pomerne vtipne od tebe podany

Reagovat
PavlíčeQ

Však to tam máš jasně napsaný: Zápas ještě nezačal

Reagovat
monty25

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
monty25

Kuba Hora

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Tak to hlavně neproserte jako minule...

Reagovat
Whitemedia

Holý zatím perfektní

Reagovat
db18

Vondrášek Tak udržet, ať má body i za čistý konto...

Reagovat
monty25

Souhlas, já tam mám Kroba.

Reagovat
db18

Já vzal Vondráška, dokud je vedený jako obránce a hraje v záloze.

Reagovat
monty25

Já mám jako žolíky do obrany Hnaníčka a Bartošáka. Koukám, že Hnaníček se dneska mimořádně vyplatil...

Reagovat
db18

Jinak jsem si až teď všiml, že to oprávněně odnesl Drame a už nehraje.

Reagovat
monty25

To je dobře, Páťa Dressler je lepší.

Reagovat
db18

Rezek má asistenci

Reagovat
Coutinho10

chtel sem ho dat jako stridajiciho hrace, ale mam tak nabitou sestavu, ze se bohuzel nevesel ani jako zolik

Reagovat
db18

Já ho nemám, ale těší mne to... no a bohužel mám nehrajícího Hořavu, kterého má střídat nehrající Suchan tak aspoň, že Bedna střídá Pexesa...

Reagovat
db18

...i když Hořava asi naskočí v průběhu zápasu za Koláře.

Reagovat
Coutinho10

j Bedna zaklad jistota ...ja jak dneska pouzil divokou kartu, tak hned ty body rychle skakaj nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Ševci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Sigma dneska ochutnala svou vlastní medicínu...

Reagovat
db18

https://pbs.twimg.com/media/CLVoy7pUkAAJqgS.png:large

Ďuriš v útoku

Vůch

Matějů

Kučera

Reagovat
vinetou

No tak sem zvědavej

Reagovat
db18

Já taky... ale směrem dozadu to předtím byla velká slabota, s defenzivním Kučerou to snad bude lepší... a s Vůchem se zase zlepšíme směrem dopředu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
hefy

Výborna, tesim se moc. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem vzědavej na Matějů hodně. Šlo na něj dost chvály a v přípravě snad dával i góla

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

To by se za Vrby nikdy nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten pod slovom rotacia videl len meno Duris

Reagovat
db18

btw. pár kilo navíc a Ďuriše bych nerozeznal od Horvátha...

Reagovat
smazaný uživatel

jj a tak aj zatial vyzera jeho vykon

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť nebyl nejlepší na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luhovej je na pecku.

Reagovat
db18

jestlipa se vyjádří i k Steinimu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak televizního experta můžeš dělat na dva způsoby, buď tomu rozumíš, nebo jsi kontroverzní, Luhovej akorát ukazuje, že tomu vůbec nerozumí.. viz. ty kecy na Doška teď

Reagovat
db18

Luca Toni je stejně starý a rychlý nebyl snad nikdy - Došek má k tomu ještě pár cenťáků navrch, ale nejlepšímu střelci Serie A se nepodivuje, jen u nás je to ostuda...

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě hned napadl ale jako on tak celkově prostě zatratil pozici target mana

Reagovat
KnoxXx

kauza Paixao a Luhovy

Reagovat
Kang & Kodos

Co mu zase naložil?

Reagovat
smazaný uživatel

Luhový je super, alespoň si řekne svůj názor...

Reagovat
Coutinho10

Luhovej top

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť akorát plive na všechny okolo, radši bych dal větší prostor Hýskýmu

Reagovat
Coutinho10

ale vetsinou ma pravdu, ikdyz je hodne tvrdej na ostatni...kazdopadne ja se u nej bavim

Reagovat
smazaný uživatel

já se na studia nedívám, takže o jeho dřívějších prohlášeních nic nevím, každopádně dneska neřekl jedinou rozumnou věc..

Reagovat
Coutinho10

Paixaovi nalozil....ja ho videl teda jenom dneska polocas, ale zase ma pravdu, ze hlasit ze da 28 golu bylo prehnany a usmevny po 1 povedeny sezone v Polsku a tady je vysledek...proste kritizuje, ale nejak to aspon oduvodni a rekne proc si to mysli

Reagovat
smazaný uživatel

já chápu, že kritizoval Paixaa, ale viděl ho hrát ve 2 zápasech v životě.. to je prostě strašně amatérský.. a žádným rozumným argumentem si to taky neobhájil

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

spis to hodil na spartanskej skaut (kterej moc kvalitni asi nebyl), kdyz ted zavedli naky novy oddeleni.....zatimco Plzen tyhle prestupy apod. resi lip Treba Scasny to rekl s respektem, protoze nechce svyho hrace sestrelit, ale Luhovej je proste jinej no

Reagovat
db18

Dřívější kritika byla fajn, ale letos mi přijde, že nás krmí hospodskou "moudrostí".

Reagovat
smazaný uživatel

a teď nám vysvětlil, že když se hráč neprosadí ve Spartě, tak neznamená, že by se nemohl prosadit v Příbrami supr

Reagovat
db18

A Paixao střílel zcela bezvýznamné góly, protože jeho tým v Polsku skončil až někde na 8. místě. Stejně jako Škoda, který Slavii byl taky úplně k ničemu...

Reagovat
Kang & Kodos

A ještě nezapoměl poznamenat, že nedal 28 gólů v lize. Přitom by stačilo půl minuty, aby zjistil, že v součtu s EL by to na těch 28 vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

top kripl no

Reagovat
smazaný uživatel

Luhovy je hrozny ocas,muze litovat,ze GL uz nedela Nova, tam by sedl jak prdel na hrnec

Reagovat
vinetou

Ty vole ten Luhový má dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůch v základní sestavě, na toho jsem hodně zvědavý...

Reagovat
monty25

Slečna reportérka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Šetři dechem, Dolare. Zítra bude ještě Dohráno.

Reagovat
monty25

Bosák

Reagovat
Darren Fletcher

preboha tam je ďuriš útočník v základe?

Reagovat
db18

A proč jako ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Přikryl aspoň dva góly dneska.

Reagovat
Infernoqt

Kozel je sympaťák, dneska by to Dukla mohla urvat

Reagovat
smazaný uživatel

ta zostava je dnes fakt luxusna, snad sa chlapci ukazu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Vanek preber sa, to je otrasny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic je prisernej..

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi no, v com on vlasne vobec vynika? ja som na to este neprisiel, odkedy prisiel do Plzne

Reagovat
db18

zasekávačky a následná zpětná přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

umí založit útok, dobře se rozhoduje ve finální fázi, umí 1 na 1.. na ideální křídlo mu chybí asi jen pořádná rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

no prave to 1na1 mi chyba asi najviac, to co som si od neho sluboval teda, navyse ked teraz chyba Pilar, ale zatial sklamanie jeho vykony..

Reagovat
smazaný uživatel

jinak uznávám, že poslední půlrok v Jablonci a teď ty zápasy v Plzni nejsou ideální, ale on se ještě předvede

Reagovat
smazaný uživatel

Ta prihravka Rajtyho

Reagovat
monty25

Kolář Už mohly být další bodíky ve Fanlize...

Reagovat
smazaný uživatel

Kucera, to bude laska ♥ tam nie je ziadny kvalitativny rozdiel medzi nim, Hrosovskym a Vanekom..idealna dvojka Kucera-Horava

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ale pekne ted

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Vůch pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Hubnik ty kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo

Reagovat
db18

zrovna se mi sekl stream

Reagovat
smazaný uživatel

Bergr tycka z priameho a Dukla dorazka do prazdnej, ale Hubnik s kolenom tecoval nad branku

Reagovat
smazaný uživatel

Primak do brevna, odrazilo se to pred branu, kde byl hrac Dukly a Hubnik a hrac Dukly strilel do prazdny a Hubnik vyrazil kolenem na roh

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Dane, uz druha monstr sance..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych byl nerad další ef hejtr a nepopírám ze ten typek je určite talentovanej, ale ten matějů na to přece zatim vubec nemá ne? Zatim vypada jak kdyby místo v sestavě vyhrál někde v tombole

Reagovat
smazaný uživatel

skoro kazda akce jde pres nej,.. aspon je videt jak moc je Limbersky ( ) pro Plzen dulezity

Reagovat
Kang & Kodos

Kovařík a Limberský nehrajou? Koubek kompfasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

debílek

Reagovat
smazaný uživatel

jednou jsem ti to toleroval

Reagovat
smazaný uživatel

Egooooooon, to musi byt gol

Reagovat
Greny

Co ten Egon nedá,sundej Vaňka a Koláře a dej tam Hořavu a Mahmuta

Reagovat
smazaný uživatel

Rada, hodne spatnej golman, chyta dneska jako Buh

Reagovat
smazaný uživatel

Egon je presny opak Kovarika Boze to je radost ho tam vidiet

Reagovat
vinetou

Kovařík by ty šance dal

Reagovat
db18

Reagovat
vinetou

Tak možná ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kopicaaaaak, ten je na facku

Reagovat
monty25

Kolář Nic moc teda. Šancí měl na hattrick...

Reagovat
Coutinho10

aspon ho nechal tech 60 minut

Reagovat
monty25

Tak ten bod už mě nevytrhne... Jsem tam rovnou mohl nechat Kopice.

Reagovat
Coutinho10

j ta 1. byla asi nejvetsi..skoda

Reagovat
Coutinho10

Bosak a Berbr

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle neni 2.zluta?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
REPLIKATOR

Vůch

Reagovat
vinetou

Že by se Kopic konečně rozhodl, že je načase něco hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná

Reagovat
Rarášek

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, PARÁÁÁÁÁÁÁÁDA

Reagovat
aither

Duklaaaaaaaaa

Reagovat
Kang & Kodos

Kozáčik

Reagovat
smazaný uživatel

toto nebola jeho chyba..

Reagovat
Kang & Kodos

Já mu taky nic nevyčítám

Reagovat
monty25

Tak to vypadá, že Plzeň budou ty neproměněné šance hodně mrzet...

Reagovat
REPLIKATOR

Matějů Kozáčik

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

slovaci dneska jedou ...

Reagovat
db18

Kozo!

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenskej golman no..

Reagovat
vinetou

Co to Kazáčik dělal?

Reagovat
aither

Dementi

Reagovat
smazaný uživatel

Necekane

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikam ze nebyla..nicmene zahozeni Bigla Prochazkou viditelny z hlavni tribuny,predtim ruka Hubnika nebo koho...

Reagovat
vinetou

Podle Luhového to penalta nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Ta druha ale asi jasna..

Reagovat
vinetou

Ta druhá byla no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

tak pojďte zase zvracet... (a beztak dostaneme ještě jednu)

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

pooooooooooooooood penalticka

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
aither

Kovařík paráda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
monty25

Kovařík

Reagovat
smazaný uživatel

CO TEN MAGOR ROBI V PLZNI

Reagovat
Rarášek

Áá, Panike má zas důvod si zanadávat

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho nechcem hejtovat, ale on mi nedava na vyber

Reagovat
db18

No ty vole....

Reagovat
Rarášek

To je ten správnej Kovařík!

Reagovat
smazaný uživatel

Na Beckhama

Reagovat
Greny

Kovařík

Reagovat
iamek

Kovarik

Reagovat
monty25

Jó, kdyby tam nechal Koláře...

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico, jak ja ho zacinam nesnaset, to neni mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam byl drn no... stane se i Ramosovi

Reagovat
Kang & Kodos

Kovařík

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, já jsem jasnovidec. Už jsem byl rozhodlej, že se zeptám po kom se do budoucna bude Plzeň poohlížet za Kozáčika a on udělá takovou minelu, pak nestihnu dopsat, že to Kovařík určitě kopne jak centr a...

Reagovat
db18

Tak, když už Sparta vzala Koubka, tak to asi bude Pavlenka... (navíc po neúspěšném vybírání býváalých slávistických hráčů znovu lovíme v Baníku )

Reagovat
iamek

Pavlenka urco pujde do Plzne. Jeste v lete a zustane na hosta v Baniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle léto?

Reagovat
iamek

Chtel jsem napsat lto - zima

Reagovat
smazaný uživatel

Když jste ho neprodali Jablonci, tak ho nedáte ani Plzni, ne? I když ta hostovačka by vás mohla zlomit..

Reagovat
iamek

Ja myslim, ze Pelta ho ani moc nechtel. Hruby chyta skvela a Pavlenka jako dvojka jen na ligu? Zbytecnost.

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Kovařík :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Reagovat
monty25

Koubek jak zahodil tu flašku...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, levaci na penaltu nepatri

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Plíseň kde máte gólmana? Tohle se vyráží jo? Slabota. A střelba penalt nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

kovařík :DDDD to máš za to, žes nepřijal moji žádost o přátelství na fb. šašo

Reagovat
Rarášek

KARMA

Reagovat
vinetou

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Nicmene na co jsem nejvic zvedavej je pocet nastavenejch minut

Reagovat
db18

Sudí nebude vědět, jestli naši hráči budou chtít vyhrát, nebo odpočívat na LM.

Reagovat
monty25

3 minuty

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Procházka ta byla jasná

Reagovat
db18

Reagovat
mario23

Dukla nejdřív dostane na Slovácku a pak porazí Plzeň, maj fakt hrozně nevyrovnaný výkony každou sezonu snad a to jediný je dělí od umístění zaručující start v evropských pohárech.

Reagovat
db18

Vždycky je rozdíl, jestli hrají venku a doma... (akorát s náma to bylo naopak - na Julisce náklep pro domácí a u nás jsme byli rádi za remízu...)

Reagovat
Kang & Kodos

Zase byli schponý na jaře prohrát v Budějovicích, což je docela umění.

Reagovat
db18

Však to píšu, že doma hrají dobře, venku bídně - a s náma to mají otočený. To bylo tenkrát asi 3x za sebou, že venku dostali trojku, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Slušný. Před pár hodinama jsem se bál, aby jsme po dvou kolech neměli na Plzeň -5, a ono najednou +1

Reagovat
monty25

Teplice mají o bod víc než Plzeň a stejně jako Sparta. A ligu vede Zlín.

Reagovat
vinetou

Stejně ligu vyhraje Jablonec

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Alan_Shearer

Ne ...

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nepostoupí přes Kodaň tak asi jo.

Reagovat
mario23

Ale zase respekt Koubkovi, že se nebál postavit ty mladíky a náhradníky, který by jinak vysedávali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to tak nejak cekal, po tom, co Sparta hrala ohromny lejno a vyhrala, tak ze my nedame spoustu sanci a prohrajem..

Reagovat
mario23

hráli ste taky lejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali jsme mnohem lip, meli vic sanci a navic jsme hrali venku proti Dukle a ne doma, proti nejhorsimu tymu v lize..

Reagovat
mario23

No po tý penaltě to bylo hodně špatný ale... Sparta aspoň zamákla a otočila ten stav.

Reagovat
Kang & Kodos

Charakter

Reagovat
vinetou

Tak s podebnejma experimentama se sestavou bude zas asi na chvíli utrum

Reagovat
smazaný uživatel

S Koubkem na lavce a s Kozáčkem v bráně se nemůže Paclík divit, že Plzeň letos nevyhraje nic. Kozáček by měl skončit a jít radši kopat brambory. Hrozný tragéd.

Reagovat
vinetou

Pokud chce Plzeň něco vyhrát tak by si tě měl celý její realizační tým přidat na fb do přátel podle mě.

Reagovat
wikingskrin

idiot Kovařík mi v Ostravě-Svinově balonem rozbil balonem vše co bylo na stole

Reagovat
Kang & Kodos

Luhový, pojď mi!

Reagovat
smazaný uživatel

vinetou - všichni ne. třeba koubka do přátel nechci. ale místo něho bych bral čuhelovou.

Reagovat
mario23

Reagovat
hefy

Egona vidět hrat fotbal je naprostý pohlazeni po duši. Top class player, jen ho prostě pořádne ukočírovat.

Reagovat
Alan_Shearer

Se Slavii nam to posledni dobou nejde, u nich uz vubec ne. Lonsky zapasy nam sice prosraly stupidni indivvidualni chyby a nastolenej amaterskej system, ale stejne necekam zadnej zazrak. Nebal bych se vyzkouset v zakladu Pokornyho, Fleismana, Shalu ... Ocekavam remizu, vyhra by byla prijemnym prekvapenim. Hlavne at to dopadne dobre ve ctvrtek!

Reagovat
db18

Hlavně vykopat Švejdíka, ať Škoda nemá další zářez jako ten proti Příbrami...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To ne, potřebujem někoho, kdo mu tu šanci připraví

Reagovat
smazaný uživatel

Minule Rajnoch, letos Švejdík, to je nevyhnutelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda vás sestřelí 2 goly.

Reagovat
goodbay

Gratulace na Duklu.

Reagovat
Manik...

Plzeň zase klasika - penaltička nesmí chybět, naopak Dukla kopat nesmí ... Vítejte v naší lize

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta opět doslova jalová. Z té její defenzivy by měli srandu i starší žáci. CSKA jim nadělí pořádný ranec.

Reagovat
db18

Melichárek je pořád mimo

Reagovat
mario23

Shala v základu.

Reagovat
vinetou

Švejdík na lavičce

Reagovat
db18

Reagovat
mario23

ho šetří na EL

Reagovat
smazaný uživatel

musím říct - bohužel

Reagovat
mario23

jj, hlavně, že bez něj teď dostali 2 goly za 15 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani na jeden nepřihrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Celá jejich obrana je srandovní a hoří jak papír (u toho Hovorky se to dá aspoň omluvit tou jeho snahou o konstruktivnost), bude proto docela zajímavý je sledovat, pokud se teda nějak razantně nezlepší jako celek.

Reagovat
vinetou

Baky

Reagovat
db18

Bakoooooooš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Sakra, člověk to zapne ve 3. minutě a už přišel o gól. Jinak koukám, že Bartošák není ani na střídačce (ve Fanlize ho mám jako žolíka). Ale potřeboval bych, aby Delarge tam něco fouknul...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to pustím, dočtu se, že Libe vede a než dojedou reklamy, je to 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Mel jsem to uplne stejne

Reagovat
WienArsch

Hezky pěkně

Reagovat
monty25

Slavia

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Mikula

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to tam děje v té Praze?

Reagovat
Kang & Kodos

Švejdík tam holt chybí.

Reagovat
Rarášek

Hlavně, že Švejdík "může za všechny góly". Ale co ta obrana předvádí bez něj?

Reagovat
smazaný uživatel

Shala

Reagovat
exse

Sackey chybí hodně a Pavelku to chce vyměnit za nějakýho Sparťanskýho dorostence, dokud je o něj ještě aspoň nějakej zájem.

Reagovat
monty25

Já si dám Greguše do základu a on nehraje. Tak snad aspoň naskočí v průběhu... Můj kapitán Wágner by mohl dát nejlépe hattrick. Beneš se snažit nemusí, protože jeho náhradník Hnaníček už mi udělal 18 bodů.

Reagovat
mario23

Folprecht si s Shalou trochu překáží, Shala se potom nedostává zas tolik do hry... Jakto s tímhle Liberec ještě vypadne...

Reagovat
adalbertus

Reagovat
monty25

Bohemka

BTW: Proč má Acosta na livesportu venezuelskou vlajku, když je to Uruguayec?

Reagovat
db18

Takže Zlín se tam udrží snad až do dalšího kola.

Reagovat
monty25

Wágner

Reagovat
monty25

Mám talent na výběr exekutorů penalt (Fillo, Wágner)...

Reagovat
db18

(Bednář )

Reagovat
monty25

Tak toho jsem neměl.

Reagovat
db18

Tak na tom zase nejsi tak dobře.

Reagovat
db18

Wágner

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, co to je za kokota ten Smid?

Reagovat
db18

btw. Novák už pecky nekope, jo?

Reagovat
monty25

Škoda, že se ve Fanlize nepočítají i druhé asistence (Delarge)...

Reagovat
smazaný uživatel

takovýhle penalty mě strašně serou... to se pak může outsider snažit jak chce, když pak wágner ucejtí, že se mu někdo dotkne ruky, spadne jak podťatej a ten mamlas mu to pískne asi prostě protože je jablonec doma a je favorit.. jsem si dost jistej, že kdyby to samý bylo na druhý straně, nestane se ani hovno... naštěstí mám na jabka vsazeno, tak mě to zas tak nesere

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to byla neskutecna chyba toho obrance.

Reagovat
mario23

to jo, ale na penaltu to nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to byla, nemá tam takhle sahat, ale penalta? Vypada to jeste smesnejc po tom, co se vcera nepisklo na fataie a beauguela

Reagovat
Rarášek

Pauschek teď uplně stejý zákrok jako kouřil na fataie..

Reagovat
smazaný uživatel

A piskala se snad penalta?

Reagovat
Rarášek

ne, ale ten faul jo

Reagovat
exse

Ztracený 2 body, Slavia mimo pár minut kdy jsme byly rozhozeni po gólu nepředvedla absolutně nic.

Reagovat
monty25

V tomhle kole mi snad obrana udělá víc bodů než útok. To je fakt "radost" mít v útoku Paixaa, Delarge a ještě na střídačce Řezníčka. Jenom ten Wágner to zachraňuje...

Reagovat
Kang & Kodos

Bednář Obrana bez komentáře, hůř to ani poskládat nešlo.

Reagovat
monty25

Já měl Krob (Bartošák) - Beneš (Hnaníček) - Rajtoral. Povedl se hlavně ten Hnaníček...

Reagovat
Kang & Kodos

Novák - Limberský (Křapka) - Švejdík

Reagovat
monty25

Hm, tak to ti 3 ze 4 nehráli. Já jsem udělal dobře, že jsem dal dvě střídání v obraně, ale zase se mi nevyplatilo, že jsem nedal žádné střídání v záloze. Tam by se mi docela hodil Folprecht místo Greguše, který dneska nehraje. Ale třeba ho tam Šilhavý ještě pošle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

ale je vás strašně moc, já mam průměrných 150 a jsem v top25

Reagovat
Kang & Kodos

Průměných

Reagovat
db18

140-160 beru jako průměr... se podívej na žebříček prvního kola... v prvním kole bych s tím nebyl ani v první tisícovce... (ale teď už jsem se taky trochu propadl)

Reagovat
Kang & Kodos

Tak ono ještě něco naskáče. Když jsem ve čtvrtek dělal nějaký střídání, tak jsem se divil, že mám oproti pondělku asi 15 bodů navíc. Takový ty píčoviny, jako vyhraný souboje a fauly, se tam asi počítají později.

Reagovat
monty25

Jo, to naskáče asi z neděle na pondělí...

Reagovat
db18

Jj, na konci kola to ještě nějak naskáče. To ale většinou naskáče všem stejně a už se s tím moc nehne.

Reagovat
Kang & Kodos

Taky nezapomínej na to, že někomu udělali 2/3 bodů dva hráči, a ze čtyř obránců zůstali tři sedět. Plus Kovařík.

Reagovat
db18

Teď se propadnu - Masopusta má určitě milion lidí (a jako třeba Novák neni žádná výhra - zatím má +1 bod )

Reagovat
monty25

Já mám teď 120.

Reagovat
monty25

Bohemka

Reagovat
Kang & Kodos

Jabloec na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Cizek

Reagovat
smazaný uživatel

Akulinin vypada hodne dobre, jednou bude v Ukr. repre

Reagovat
smazaný uživatel

Bolí z toho oči vidět Trávníka v tak hnusném dresu

Reagovat
db18

Čížek se trefil zrovna v čase 19:05

Reagovat
monty25

Ten dělá pro Sigmu...

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
monty25

Wágner

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Acosta si to docela dává. A ten rusák taky, to si Schick v základu moc nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

Typičo ! .. střela letí do brány, jasněj gól a Bohemáka to trefí do ruky.. Karoch "Nooo tak že by ta ruka byla v nějakéé nepřirozené poloze ... to by byla přísná pětka" .. Přirozená/Nepřirozená.. pokud letí balo do brány a obránce to ve skluzu rukou odvrátí tak je jasná ne ? ..zas buďme lidi s tou "přirozenou polohou", pořád je to kurva fotbal... btw. fandím Bohemce :)

Reagovat
monty25

Noví cizinci v Bohemce

Reagovat
monty25

Masopusta jsem měl koupit, ne Greguše.

Reagovat
db18

Doležal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kravo, tak tohle nebyl faul ani omylem, tam nebyl faul ani na 10%.. Boze to je alibistickej rozhodci

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

4 minuty Najednou s nastavováním není problém

Reagovat
mario23

Peltič tomu šel naproti, ale nakonec z toho byl jen bod.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele