Synot liga - preview 19. kola

27.02.2016, 08:48, aktualizováno 29.02.2016, 08:54
Previews
Pondělní dohrávka české nejvyšší soutěže nás zavede na hřiště pražské Dukly, která přivítá Spartu. Ta potřebuje vyhrát, aby držela krok s vedoucí Viktorií Plzeň...
Dukla Praha - Sparta Praha  (pondělí 18:00)
Devatenácté kolo české ligy bude zakončeno netradičně až pondělí, kdy se v malém pražském derby představí týmy Dukly a Sparty.

Dukla v dosavadních dvou jarních zápasech bodovala pouze v tom prvním, kdy doma zdolala Liberec 2:0. Pak totiž vyšla bodově naprázdno proti Bohemians. Další pražské derby odehraje tentokrát doma proti Letenským. Výběr trenéra Luboše Kozla, kterému patří desátá příčka, by rád navázal na poslední domácí představení z loňského ročníku, kdy zvítězil nad Spartou 1:0. "Já od nás očekávám rapidně lepší výkon, než byl proti Bohemians. Protože kdybychom v něm měli pokračovat, nemáme šanci. Naštěstí hráči si to uvědomují, v domácím prostředí umíme a budeme bojovat o každý bod," uvedl na webu Dukly kouč Luboš Kozel, jehož svěřenci jsou od sestupových pozic vzdáleni šest bodů.

Sparta na jaře ještě ani jednou neklopýtla. Výtečně si vede i na evropské scéně, když i podruhé porazila ruský Krasnodar a zaslouženě postoupila do osmifinále Evropské ligy. Nyní se však musejí sparťané soustředit na tuzemskou soutěž, v níž nadále stíhají vedoucí Plzeň. Ta v sobotu vyhrála, takže opět budou usilovat o udržení tříbodové ztráty na čelo tabulky. "Dukla je jeden z těch fotbalovějších týmů v lize, který to nehrne vyloženě silou, ale chce hrát fotbal. To nám v těch zápasech celkem vyhovovalo, takže náš výkon proti Dukle v sezoně patřil k těm lepším," řekl pro klubovou televizi sparťanský středopolař a český reprezentant Bořek Dočkal.

Týmu z Julisky bude určitě chybět kvůli dohodě klubů Breznaník. Hosté budou pro změnu postrádat vykartovaného Costu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.60 - 1.75
více informací
Slavia Praha - Baník Ostrava  (neděle 17:30)
V neděli je na programu 19. kola české nejvyšší soutěže jediný zápas v pražském Edenu, kde domácí Slavia přivítá beznadějně poslední Baník, jenž před týdnem po dlouhé době okusil ligové vítězství.

Sešívaní po vítězném vstupu do ligového jara v uplynulém kole bezbrankově remizovali v Jihlavě a ztráta dvou bodů znamenala pokles na pátou příčku. Nyní si mohou zlepšit náladu v nedělním utkání, kde budou velkým favoritem. "Baník před týdnem vyhrál, my jsme bohužel remizovali v Jihlavě. Potřebujeme odčinit to, že jsme nevyhráli, i když jsme měli spoustu šancí, které jsme ale neproměnili. Pevně věřím, že teď budeme více koncentrovaní. Zdálo se mi, že v koncovce nám scházela stoprocentní koncentrace. S Baníkem očekáváme těžké utkání, i když za ně hrají mladíci, kteří se ale chtějí ukázat. My se ale musíme soustředit sami na sebe. Chceme, aby lidé chodili na náš stadion, a to dokážeme jedině tím, když budeme doma vyhrávat," prohlásil slávistický kouč Dušan Uhrín ml., jehož svěřenci prohráli pouze jedno z posledních sedmi kol a na jaře ještě ani jednou neinkasovali.

Fotbalisté Baníku ukončili sérii osmi proher poté, co doma překvapivě přehráli Zlín 3:0. Nyní mohou utnout další šňůru 13 porážek ze soupeřových hřišť. "Já se na Slavii těším, prožil jsem tam krásné roky, krásné období, na které se nedá zapomenout. Už proto bych chtěl, abychom tam odehráli dobré a vyrovnané utkání, ale bohužel máme spoustu problémů se sestavou. Uvidíme, jak se nám to podaří do neděle vyřešit, ale změn oproti Zlínu musí být hned několik. Plusem je určitě, že se po výhře nad Zlínem zvedla nálada v mužstvu. Každé mužstvo výhra povzbudí a to naše mladé, které si zatím moc výher neužilo, dvojnásob," tvrdí trenér hostí Vlastimil Petržela, jehož tým dělí od záchranářských pozic deset bodů.

V sestavě domácích bude chybět disciplinárně potretaný Kenija. To hosté budou postrádat trojlístek zraněných Míčola, Kouřil, Honiš, hrát také nebudou Dostál s Hrubým kvůli dohodě klubů. Nejistý je pak start Vraštila a Šroma.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Bořil, Bílek, Deli, Jablonský - Souček - Vukadinovič, Hušbauer, Zmrhal - Mešanovič, Škoda.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Chmiel - Sukup, Kaša, Mešaninov, Lučič - Lásik, Ožvolda - Mondek, O. Šašinka, Holzer - Červenka.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 6.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Slovan Liberec  (sobota 15:00)
Opět se o něco vzdálit sestupovým příčkám a získat více klidu do další fáze jarní sezóny se budou snažit Teplice v utkání 19. kola. Na Stínadlech přivítají v zimě oslabený Liberec, který venku v poslední době hrůzu nepouští.

Teplice vstoupily do jara pozitivně vítězstvím nad Příbramí, kterým přerušily sérii pěti utkání bez vítězství. Následně v Plzni těsně prohrály, ale předvedený výkon kouče Vavrušku mohl těšit. Zpátky před vlastními diváky by žlutomodří chtěli navázat na poslední domácí výsledek. Na podzim Teplice v Liberci prohrály 0:2. Domácí na utkání chystají charitativní akci "Slavte jako Ljeva", kdy se budou prodávat červené nosy nadace Konto Bariéry. Za Teplice nenastoupí Kukec (4 žluté karty), Grigar, Potočný ani Nivaldo.

"Chtěli bychom navázat na defenzivu z Plzně, ale přidat k tomu i ofenzivu. Být lepší ve finální fázi. Samozřejmě bychom chtěli dát nějaký ten gól, abychom viděli, kolik červených nosů se v hledišti objeví, sám jsem na to opravdu zvědavý. Doufám, že nosy uvidíme v utkání brzy," přeje si trenér David Vavruška.

Liberec je jedním z nejlepších mužstev doma, což prokázal i v prvním jarním duelu, když ve sledovaném derby udolal silný Jablonec. Venku je to však o poznání horší, nedaří se střelecky ani bodově. Poslední tři zápasy na půdě soupeře Liberec prohrál. Do Teplic jede tuto bilanci přerušit, aby stále držel kontakt se špicí a s pohárovými příčkami. Hosté nastoupí bez Karišika a Bláhy.

"Byl velký rozdíl v pojetí a přístupu mezi zápasy na Dukle a s Jabloncem. Musíme navázat na poslední výkon s Jabloncem, abychom nebyli jak na houpačce, jednou tak, podruhé tak, a nemuseli to zase zachraňovat příští utkání doma. To je pro nás pro všechny největší úkol, abychom ty domácí výkony dokázali přenést i do venkovních zápasů. Bohužel ty rozdíly jsou zatím velké, asi budeme muset koupit pět tisíc lístků, sehnat dopravu a přemístit fanoušky do Teplic. Teplice vypadají na začátku jara dobře, doma porazily Příbram 2:0, v Plzni sice prohrály 0:1, ale nebyly pod tlakem. Vím o tom, že se Liberci v Teplicích nedaří. Je to nejméně oblíbená destinace libereckého klubu. Nevím, čím by to mohlo být, takhle katastrofální bilanci mají týmy dlouhodobě maximálně na Spartě. Doufám, že tu sérii prolomíme," řekl trenér Jindřich Trpišovský.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Chudý - Vondrášek, Lüftner, Ciskaridze, Krob - Soungole, Kodeš - Hora, Vachoušek, Fillo - Vaněček
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Koubek - Coufal, Hovorka, Pokorný, Sýkora - Karafiát, Breite - Jefremov, Shala, Vůch - Bakoš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FC Slovácko - Vysočina Jihlava  (sobota 15:00)
Potvrdit vítězství z příbramské půdy bude chtít před vlastními fanoušky Slovácko. Do Uherského Hradiště přijede Jihlava, která je namočena do záchranářských bojů.

První jarní zápas proti mistrovské Plzni domácím nevyšel. Proti Jihlavě však již Slovácko potřebuje vylepšit domácí bilanci, kterou si v poslední době kazilo. Kromě vítězství nad Teplicemi remizovali svěřenci trenéra Habance s Jabloncem a prohráli také se Slavií. Velkou vzpruhou jsou pro Slovácko tři body z Příbrami, které vybojovali v samém závěru díky Doškově trefě. O něco více se tak vzdálilo sestupovým vodám, kde naopak plave Jihlava. Domácím chybí Kalouda a Valenta.

"Utkání s Jihlavou je pro nás velmi důležité a proto ho musím zvládnout, abychom se od Jihlavy oddělili o devět bodů a rázem bychom nebyli pod takovým tlakem. Už jsme v podobných situacích byli v předešlých sezónách a ne vždy jsme je zvládli. Proto bude dnešní zápas o to důležitější, a proto se na něj plně koncentrujeme celý týden," říká trenér Slovácka Svatopluk Habanec.

Na solidní závěr podzimu zatím Jihlava nedokázala navázat. Pravdou však je, že se na jaře utkala zatím jen s týmy s pohárovými ambicemi. Po porážce v Jablonci remizovala doma se Slavií. Pouhý bod náskoku na předposlední Olomouc by Vysočina ráda navýšila v Uherském Hradišti. Venku už letos dokázala dvakrát zvítězit - v Teplicích a v Ostravě. Hanušův start zatím není jistý, k Markovi, Marcinovi a Klímovi po víkendu přibyli zranění Mišůn a Novotný, navíc reprezentační povinnosti plní Štěpánek. Do sestavy se vracejí alespoň Kukoľ a Krejčí.

"Nemůžeme se koncentrovat pouze na Doška. Velkou kvalitu má i druhý hrot Koné. Předpokládáme, že proti nám v úvodní sestavě nastoupí oba dva, neboť o jejich hru se opírá ofenzíva celého mužstva. Jsou silní, udrží míč a dokážou jej rozehrát na nabíhající rychlonohé hráče, jako jsou Kerbr, Diviš nebo Havlík. Díky nim je fotbal v podání Slovácka hodně úderný a přímočarý," zhodnotil kvality soupeře asistent trenéra Kučera.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Chvátal, Košút, Hofmann, Chýla - Rada - Biolek, Havlík, Koné, Kerbr - Došek
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Vaculík, Krejčí, Šourek, Kryštůfek - Kučera, Hronek - Kukol, Šulek, Bazal - Voltr
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Bohemians Praha 1905  (sobota 15:00)
Zastavit sérii porážek a odpíchnout se k lepším výsledkům i pozicím v tabulce se bude snažit Příbram, která hostí Bohemians. Hosté jsou naopak v laufu a k Litavce jedou opět neprohrát.

Příbram ve dvou jarních zápasech ještě nebodovala, ani nevstřelila branku. Z klidného středu tak sklouzla až na 13. místo a na předposlední Sigmu má pouhé čtyři body náskoku. V posledních sezónách dobrá především na domácím hřišti, v aktuální sezóně pouhá tři vítězství z devíti utkání před vlastními diváky. Z posledních pěti domácích zápasů vyhrála Příbram jen proti Sigmě. Naštěstí se Tobiášovým svěřencům relativně daří i venku, kde vybojovali stejný počet bodů jako doma. Do Příbrami se vrací rodák a odchovanec Jan Vošahlík.

"Minulé domácí utkání jsme měli velkou převahu, ale nakonec jsme prohráli. Hráči byli psychicky hodně dole, protože taková prohra hodně bolí, proto jsme se soustředili na to, abychom je znovu zvedli před tímto velmi důležitým zápasem. Góly jsme teď nedávali, ale v Teplicích i proti Slovácku jsme měli dost šancí. Věřím, že to začneme zúročovat a začneme dávat góly," řekl Pavel Tobiáš, kterému chybí Dosoudil a zřejmě i Zápotočný.

Klokani se po bídném úvodu vzepjali a aktuálně jsou postrachem všech prvoligových klubů. Od října neprohráli již sedm utkání v řadě a s železnou pravidelností sbírají domácí vítězství a venkovní remízy. Prodloužit bodovou sérii budou chtít i v Příbrami, odkud si při poslední návštěvě odvezli tři body. Na podzim na vlastním stadiónu s Příbramí Bohemians remizovali. Hosté se musí obejít bez Jindřiška a Hradeckého.

"V Příbrami bychom chtěli prodloužit sérii, kterou jsme začali. To znamená minimálně neprohrát, ale vštěpujeme hráčům, už dlouhodobě, že chceme v každém zápase uspět vítězně. Pokud se to nepodaří, remízu bereme. Příbram není v komfortní situaci, ale v té nejsme ani my. Mají kvalitní ofenzivu. Bednář umí dávat góly, je pro soupeře stále nebezpečný. Štípek a Pilík jsou kvalitní hráči do ofenzivy," uvedl Roman Pivarník.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Sus, Chaluš, Tregler, Mudra - Hnaníček, Pilík - Vošahlík, Rezek, Štípek - Bednář
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Čögley, Krch, Šmíd, Havel - Švec - Acosta, Hubínek, Jirásek, Mosquera - Schick
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 3.60 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fastav Zlín - FK Mladá Boleslav  (sobota 15:00)
V sobotním programu 19. kola české nejvyšší soutěže dojde na souboj sedmého týmu tabulky se třetím aneb Zlín doma vyzve Mladou Boleslav.

Zatímco zlínský nováček do podzimu vstoupil dvěma výhrami, tak na jaře v prvních dvou zápasech vyšel bodově naprázdno. V minulém kole překvapivě snadno podlehl beznadějně poslednímu Baníku 0:3. Tuto hořkou porážku bude chtít Páníkův výběr v sobotu odčinit a navázat na podzimní výsledky. "Porážka v Ostravě znamenala průšvih. Mrzelo mě zejména to, že i když se nedařilo, tak někteří hráči neodvedli výkon na hranici svých možností a nebojovali podle mých představ. Za svůj nepoctivý výkon půjdou tito hráči pouze na lavičku. Proti Mladé Boleslavi chceme před domácím publikem naši pošramocenou reputaci napravit a vrátit se na podzimní vítěznou vlnu. Náš nadcházející soupeř má silný kádr. Uspět můžeme pouze kvalitním výkonem, poctivou fotbalovou prací a bojovností. Prostě takovým výkonem, který jsme navzdory porážce podali proti Spartě," řekl trenér domácích Bohumil Báník, jehož tým porazil Boleslav pouze ve dvou případech z posledních osmi ligových zápasů.

Mladoboleslavští měli na úvod jara stejné soupeře jako Zlín. Na úvod porazili Baník 3:0 a před týdnem podlehli domácí Spartě 0:2. Navzdory porážce udrželi třetí místo, i když se jim bodově dorovnal Liberec. "Podruhé za sebou jedeme ven a nechceme podruhé zůstat bez bodu, i když ve Zlíně očekávám mimořádně náročné utkání proti dobře organizovanému soupeři," prohlásil kouč hostí Karel Jarolím, jehož svěřenci porazili zlínský tým v sedmi z posledních osmi vzájemných ligových zápasů.

Domácí nehlásí žádné absence, to hosté přijedou bez potrestaného Baroše, zraněného Poloma a obou rekonvalescentů Kúdely a Malpona.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Hubáček - Vukadinovič, Živulič, Holík, Koreš - Poznar, Diop.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kysela, Kúdela, Čmovš, Fleišman - Ščuk, Rada - Přikryl, Magera, Čermák - Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.25 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Zbrojovka Brno  (sobota 15:00)
Před sezónou by jen málokdo tipoval, že v této fázi soutěže půjdou v tomto duelu z lepšího místa hosté z Brna. Jablonec má na Zbrojovku dvoubodovou ztrátu a dostane se před ni, pouze pokud zvítězí.

V Jablonci, jak známo, proběhla po nepovedeném podzimu řada změn. Z pohledu jablonecké historie hvězdný tým však po vítězství nad Jihlavou nebodoval ve sledovaném derby, a čelo mu tak stále utíká. Před vlastními diváky zvítězil v devíti duelech pouze dvakrát. Třetí vítězství musí Frťalův soubor předvést proti Brnu, které v Jablonci vyhrálo naposledy v roce 2007. Domácí nastoupí bez Mingazova a Romery.

"Brno prošlo v letošní sezoně takovým progresem, vždyť porazili Plzeň, Mladou Boleslav či Slavii. Rozhodně nás nečeká nic jednoduchého, domácí prostředí nám ale velí povinnost zvítězit. I přes porážku v Liberci věříme, že nás fanoušci přijdou povzbudit. Jejich podpora tam byla obdivuhodná a nesmírně si jí vážíme," uvedl trenér Frťala.

Brno na podzim výrazně zaváhalo jen párkrát. Povedené předvánoční představení zakončené v horní polovině tabulky pokazily jen domácí debakly s Teplicemi a právě s Jabloncem. Brno tedy má Severočechům co oplácet, navíc v Jablonci bude hájit svou krásnou šestou pozici. K utkání mohou jet hosté v klidu s vědomím, že poslední ligový zápas zvládli za tři body a v Jablonci se toho od nich příliš neočekává. Taky proto, že v posledním zápase se nechal úmyslně vykartovat útočník Řezníček, a v Jablonci se tak nepředstaví.

"Variant máme v hlavě několik. Důležité bude i to, jak nastoupí soupeř, který doma proti Jihlavě hrál paradoxně na jednoho útočníka, zatímco v Liberci na dva. Jsme připraveni, zkoušeli jsme obě varianty a je na hráčích, aby to dokázali realizovat na hřišti. Jinak mohu prozradit, že složení týmu prakticky měnit nebudeme," dodal kouč Václav Kotal, který kromě Řezníčka postrádá také Doležala, Jovanoviće, Schustera a Zoubeleho.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Bárta (Valeš) - Karavajev, Kysela, Pernica, Hybš - Hübschman - Trávník, Pospíšil, Breda - Doležal, Tecl
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Hyčka, Košťál, P. Buchta, Keresteš - Pašek, Zavadil, Malík, Lacko, Lutonský - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 4.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň  (sobota 18:00)
V sobotu se představí i lídr tabulky z Plzně, který v rámci 19. kola zajíždí na Hanou změřit síly s Olomoucí. Ta se nyní ocitá na předposledním místě.

Hanáci v dosavadních dvou jarních zápasech uhráli pouze jeden bod, který získali hned v tom prvním utkání. Doma remizovali s Bohemians 2:2, v uplynulém kole podlehli domácímu Brnu 0:2. Nyní vyzvou lídra tabulky, se kterým se v nadcházejících pěti dnech utkají hned dvakrát. Ve středu se totiž spolu střetnou i v rámci čtvrtfinále Poháru FAČR. "Plzeň je pro nás ideální soupeř v této situaci. Po utkání v Brně, které jsme nezvládli, přichází mužstvo, které je jasným favoritem, od nás se moc nečeká a o to větší můžeme mít motivaci. Soupeř má vysokou kvalitu, zažité automatismy. Když jim dáte prostor, šance si připraví. Čeká nás strašně těžký zápas, ale zase je to zápas, kde nemáme co ztratit," pronesl trenér Sigmy Václav Jílek, jenž se bude muset obejít bez vykartovaného Mahmutoviče.

Plzeň bude v hanácké metropoli útočit na svou osmou ligovou výhru v řadě, navíc nad Olomoucí vyhrála v posledních pěti ligových zápasech. V tabulce nadále vedou Západočeši o tři body před dotírající se Spartou. Aby nedali šanci se přiblížit svému hlavnímu rivalovi o titul, musí proti předposlednímu týmu tabulky uspět. "Náš herní projev není úplně takový, jak bychom si představovali, ale pohled na tabulku je příjemný. Věřím, že šest bodů získaných na jaře nás do toho zápasu povzbudí a rádi bychom na ty dvě výhry navázali. Musíme zlepšit přechodovou a hlavně finální fázi a podat týmový výkon. Olomouci nevyšel úvod jara, takže si asi spoustu věcí vyříkali. Z tohoto pohledu nečekám nic jednoduchého, protože se budou chtít odrazit k lepším zápasům. My tam ale chceme splnit roli favorita," prohlásil plzeňský kouč Karel Krejčí, jenž nebude moci počítat s rekonvalescentem Pilařem.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Hála, Štěrba, Radakovič, Vepřek - Petr, Houska, Šindelář, Ordoš, Navrátil - Malec.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Matějů, Hejda, Baránek, Limberský - Hořava, Hrošovský - Kopic, Kolář, Kovařík - Ďuriš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.75 - 3.75 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň18142237:1444
2.Sparta Praha18132339:1141
3.FK Mladá Boleslav1895442:2632
4.Slovan Liberec1895430:2332
5.Slavia Praha1886425:1530
6.Zbrojovka Brno1874719:2425
7.Fastav Zlín1873823:3024
8.FK Jablonec1858530:2423
9.1. FC Slovácko1872923:3323
10.Dukla Praha1857626:2422
11.FK Teplice1863927:3121
12.Bohemians Praha 19051848622:2620
13.1. FK Příbram18621023:3320
14.Vysočina Jihlava1845918:3317
15.Sigma Olomouc1837816:3016
16.Baník Ostrava18211515:387

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (751)

Přidat komentář
Znalec

Líbí se mi jak začli nastupovat hráči jako Juliš, Breda, Mihálik, Karafiát, Chaluš, Matějů, Šašinka, ale stejně je to pořád žalostně málo.

Hlavně by se kluby neměly bát začleňovat mladíky hrající křídla a na hrotu, protože se zkušenější podporou ze zálohy můžou být i oni produktivní jako starší hráči. A tím myslím hodně brzy začleňovat, třeba od 17, 18 let a tím i zvednout cenu těch hráčů, mimo jiné....

Reagovat
smazaný uživatel

Baník to není jen Šašinka, tam je těch mladých více. Vždyť máme jasně nejmladší tým v lize...

Reagovat
Znalec

Tam sem to záměrně nevyjmenovával, protože Baník k tomu byl víceméně donucen svojí situací...

Reagovat
Kang & Kodos

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-synot-liga-rocnik-2015-16/261363/slaviste-z-baniku-si-v-edenu-nezahraji-zalezi-na-platech.html

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kang & Kodos

Píči, proč se to nepošle normálně?

Reagovat
smazaný uživatel

židi...

Reagovat
smazaný uživatel

jak se tomuto naprosto logickému rozhodnutí můžou bezdomovecké ostravské socky divit?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, já se snad divím? Naopak jsem to čekal. Ale to nic nemění na tom,že je to pravidlo kravina. A za pár měsíců dobyjeme Opavu jak ma hřišti tak v hledišti.

Reagovat
smazaný uživatel

to pravidlo takovým způsobem funguje v celé Evropě. A s tím dobytím Opavy bych se hodně mírnil, zajíce bych počítal až po honu, na hřišti to bude vyrovnané a pokud půjde dobře, tak dostanete miaximálně nějakých 300 lístků do klece a budete šoupat nohama, navíc v celé Opavě budou asi dost velké policejní manévry, takže si ostravské vypité socky ani do odpadkových košů nekopnou, a mám pocit, že minule dostali na piču ostravaci u Penny marketu, a pokud ty konkrétně máš potřebu něco v Opavě dobývat, tak ti pak napíšu, ve které hospodě před zápasem piju pivo a můžeš se stavit tam něco individuálně zkusit....

Reagovat
ZB 07

Radši před Edenem

Reagovat
Puskas

aneb vypitá socko, přijď do hospody, kde chlastám

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, že jako ostravak to neznáš, ale v kulturních městech, když jdou kulturní lidé do kulturní nekuřácké hospůdky na dobré řemeslné pivo, tak se tam nezmrskají jak je v zaplivaných ostravských putykách po europatocích u místního dobytka zvykem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Jsa abstinent, neznám to, máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne každý tým tohle ptavidlo uplatní,když někoho pošle na hostování. Podle mě je to blbost, alespoň v tim případě,kdy hráči platí plat klub,kde hostuje. Navíc Slavie ze sebe dělala hodný klub,říkali měsíc zpátky,jak jim start dovolí... V tomhle případě se to dá trichu chápat, ale nemyslím si,že by hráči typu Dostala,Hrubého radikálně ovlivnili zápas. Stejně váš překřičíme, jako při posledním zápase v poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to kdo koho minule překřičel nedokážu posoudit, já vás tedy skoro neslyšel.....ale vím, kdo na koho přes hřiště naběhl a kdo u Penny dostal na piču

Reagovat
smazaný uživatel

Vás bude užírat pořád to, že jste až druhý nedoceněný klub ve Slezsku, ničím výjimečný.

Reagovat
smazaný uživatel

a ten první nedoceněný slezský klub je kdo?

Reagovat
Puskas

chtě nechtě, za povedený šach mat musím dát

Reagovat
smazaný uživatel

Třinec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Logický... proti vám hráči nesmí nastoupit ani, když jim nehradíte vůbec nic...

Reagovat
Kang & Kodos

My se taky nebijeme do prsou, že proti nám můžu hrát vlastní hráči, jako slávisti (už podruhý). A jsem si jistej, že u všech hráčů hradíme aspoň část platu.

Reagovat
goodbay

No a takový Mahmutovič se radši vykartuje.

Reagovat
db18

Pochybuji, že by za nás Sigma zatáhla celý plat.

Reagovat
pepinho2

mně to teda dává smysl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Vůbec. Slavie vyhlásila někdy před měsícem, jak proti nim můžou hrát jejich hráči, nechali se za to plácat po zádech, aby pak nenechali zdecimovanej a odepsanej Baník hrát s DOSTÁLEM. O tom, že ty kluby budou muset ty hráče platit, aby mohli hrát, nepadlo ani slovo. Nebo jsem se o tom aspoň nikde nedočetl.

Reagovat
Erialdur

Přece nechceš aby ty hráče platila Slavia a oni pro ti ní hráli. To už je dost absurdní.

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, my si platíme všechny hráče, který od nás hostujou jinde, a po tom prohlášení od Slavie se samozřejmě poukazovalo i na nás, proč proti nám nemůžou hrát naši hráči. Mě to sere hlavně s ohledem na to, jaký kolem toho slávisti udělali promo. A Jasně, že jsem si kvůli těm velkolepejm prohlášením myslel, že to platí pro všechny hráče. I pro ty co hostujou v Baníku, kde jsem nějakej příspěvek na mzdy opravdu nečekal.

Reagovat
Puskas

Mohli by aspoň ukázat, zač je platí

Reagovat
pepinho2

Ale tak snad Slavie není nějaká charita, aby dávala hráče jen zadarmo..a už jen to, že to vůbec umožní, aby ti hráči proti ní hráli, je u nás velký posun vpřed..a taky nevím, jak to bylo a jestli mluvili o všech, nebo jen konkrétně o těch, co jsou v Jihlavě..

Reagovat
Coutinho10

tak do ty doby takova situace asi nenastala....proto se nic podobnyho nerikalo...jinak plati to co se reklo, akorat Banik kvuli svym problemum toho nemuze vyuzit

Reagovat
Greny

Proč se to řeší? Petržela by je stejně nepostavil. Viz Červenka ten hrat muze ale nebude v nominaci na zápas.

Reagovat
Coutinho10

ja si taky myslim, ze je zbytecny to resit....aspon Petrzela ukazuje, ze stim nemaj problem a jak pises, tak i u Červa si stoji za svym

Reagovat
db18

Jenže Červenka je kopyto...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

V poradku, tohle chapu. I to snizeni platu pod 50 000,-kc. Hrubeho ani Vrastila bohuzel nedostanem, to je strasna skoda. Na druhou stranu hraci maji ma vic nez na 2. ligu. Snad dostanem alespon Dostala. Cervenku si muzou nechat.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Sparťan se bude za tohle smát. Liberec proti vám nemohl nasadit kvůli tomu půlku týmu a stejně jste tam prohráli

Reagovat
Kang & Kodos

Vy platíte Shalovi těch jeho 400 měsíčně?

Reagovat
db18

Mario Lička v Polsku už skončil a na jaře bude hrát za Blšany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
smazaný uživatel

ten dopadl

Reagovat
smazaný uživatel

ono celkove neslavne dopadla cela familie. Bozi mlyny na ty kurvy Lickovske. Kazdopadne, Domino vocas Rodinger se nezapomnel s Mariem vyfotit. On uz byl XiXao vtipnej jako dite, ted uz to jenom zdokonaluje

Reagovat
db18

Však ho jako vedoucí mužstva představil fanouškům jako velkou posilu pro jarní boje o postup!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Spis mne fascinuje, jak se foti tamhle s Jarosikem, pak se prisral ke Sverkymu, kdyz byl v Gliwicich, takovy modransky Forrest Gump, historicka linie a on musi byt vsude. Akorat u Domina to je nucene a smesne

Reagovat
smazaný uživatel

coze? proc Modransky?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je od nas z Beranku. Jak jinak bych ho mohl znat od detstvi ? :)

Reagovat
smazaný uživatel

aha.. to je skoda, ze sem ho nikdy nepotkal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to patnact let zpatky, buh vi, jestli tam vubec jeste bydli ci jeho rodina. Ale hral za Libus, pak za Bohemku, kde za ni na par minut v 16 letech nastoupil v lize, kdyz krachli. A on doslova brecel na hristi do medii. Do Libuse se pak vratil na sklonku pozoruhodne kariery. Kazdopadne, prvni a asi na dlouhou dobu posledni Modranak, co byl i v repre

Reagovat
smazaný uživatel

tak to musel bejt tak 2-3 roky na Libusi predemnou.. btw Milu Urbance nahodou neznas?

Reagovat
smazaný uživatel

Neznam. Ale vim, ze na Libusi pak delali brankarskou dvojici dalsi lidi z Beranku. Skoro soused Hnizdil a Ondra Michalek, coz byla taky figurka

Reagovat
smazaný uživatel

s Milou Urbance sem bydlel ve vchode.. on trenuje ruzny tymy na Libusi snad uz 20 let.. jeho syn prestoupil z Libuse do Slavie (pritom mel nabidku treba z Parmy) a pak to s nim slo z kopce bohuzel..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty a pamatujes si, jak na Libusi byl Gabriel Batistuta se Stefanem Effenbergem ?

Reagovat
db18

...to snad psal, že za ně ještě hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ? Tak to bylo naposled, kdy bylo na Libusi vyprodano (asi 2,500) :)

Reagovat
smazaný uživatel

jj Effenbergovi sem pekne prislap kotnik Batigol to ale cely prosedel na lavici

Reagovat
smazaný uživatel

Tys tam hral ? To musel bejt zazitek, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

takhle zpetny urcite jo.. ale v ty dobe sem to tak nebral a snazil se jeste jako fotbalista prorazit.. to me pak taky pomerne rychle preslo

Reagovat
smazaný uživatel

Ted mne napadlo, nehral s tebou Pavel Dlouhy, ktery tam pak i delal kapitana ?

Reagovat
smazaný uživatel

takhle podle jmena si ho nevybavuju

Reagovat
db18

Jo, jinak Jarošík dneska proti Jirnym nastoupil asi taky...

Reagovat
frank

Juraj Chvátal je v Senici, ne? Tak jak může být psaný v základu Slovácka

Reagovat
frank

Tak asi ne, moje chyba, vycházel jsem z údajů eurofotbalu

Reagovat
Greny

Beneš zase v základu to máme možná šanci přes něj dat gol.. Nechapu proc ho furt stavi

Reagovat
db18

...já akorát nechápu, že hraje na úkor Pernicy

Reagovat
monty25

Já mám Pernicu ve Fanlize bez střídání a už jsem ho nestihl vyndat...

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase nechápu, co se tady na EF z Pernicy dělá...

Reagovat
db18

Tak bez stoperů asi hrát nemůžete

Reagovat
goodbay

To už jsou zpoplatněny 2 přenosy na isport? Nebo z jakého důvodu je Teplice - Liberec placené, když to nevysílá 02 Sport?

Reagovat
Coutinho10

i minule byly myslim 2

Reagovat
monty25

Teď na to koukám. Tak mám aspoň vyřešené dilema...

Reagovat
goodbay

Přesně, taky jsem váhal, ale Teplice - Liberec je asi dnes nejatraktivnější zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je docela dlouho a vždy je placená Sparta, pokud ji zrovna nedává ČT Sport.

Reagovat
db18

Už v minulé sezoně byly.

Reagovat
monty25

Tolik se toho teď hraje a já nemám vůbec na nic náladu...

Reagovat
ZB 07

Lindsey?

Reagovat
monty25

Jo

Reagovat
ZB 07

Nevíš, na jak dlouho bude chybět tentokrát?

Reagovat
monty25

Zatím jenom proběhla zpráva, že jde asi o levé koleno... Nevím, ten pád nevypadal až tak strašně, ale nezvedala se, takže to nevidím dobře. Nejvíc mě štve, že to idioti nechají jet v takové chumelenici.

Reagovat
ZB 07

Já jsem to právě pustil až ve chvíli, kdy ji odváželi, tak jsem se leknul, co se stalo, ale ze záznamu ten pád nevypadal až tak zle..každopádně teď to vypadá na velký globus pro Laru, které to strašně moc přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

:))))

Reagovat
božský John

Pak si nema lamat nohy, kdyz se vali po plazi, ze jo

Reagovat
monty25

Nemá zlomenou nohu (aspoň doufám teda).

Reagovat
monty25

Vlasová zlomenina v levém koleni, tak snad to nebude tak zlé...

https://www.instagram.com/p/BCTL5KFkTnj/

Reagovat
monty25

Dneska 13. v kombinaci. Lindsey

Reagovat
Greny

A ta naše skončila taky ve špitale?

Reagovat
monty25

Klárka Křížová taky nedokončila, ale víc nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

proc je zas na ct Plzen

Reagovat
goodbay

Na O2 je zase pořád Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz se nad tim zamyslis, tak na to urcite prijdes... ja ti fandim

Reagovat
Coutinho10

co Bohemka zavrazdila

Reagovat
Kang & Kodos

Ce je se Zápotočnym? Hraje ještě vůbec?

Reagovat
ZB 07

Bohemka tolik střel

Reagovat
Kang & Kodos

Čekám penaltu pro Příbram, a oni se nedostanou do vápna. Chudák Jarda.

Reagovat
Greny

Penalta bude ale před ni bude muset vyrobit rozhodčí i standartku aby to dostali do vapna a mohl ji fouknout

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Toto budou asi vědět většinou Bohémáci, jen se chci zeptat proč v sezóně 2013/2014 odehrál Martin Kolář za Bohemku jen pár zápasů a tenkrát na jaře vůbec nenastoupil? Co si pamatuju tak tenkrát přišel ze Švédska a kdysi si zahrál i za Anderlecht LM, tak se chci zeptat proč tenkát přestal hrát a v tu sezónu v Bohemce zkončil.

Reagovat
Greny

Hej na podzim se zranil neco svalovyho a v zimní přípravě si zranil koleno myslim a protáhlo se mu to nejak snad az do konce sezony ale proc nesel do pripravy v nove sezóně Ti nepovim

Reagovat
smazaný uživatel

Šulek a Šourek v základu Jihlavy

Reagovat
Kang & Kodos

Švec

Reagovat
ZB 07

Blbější gól jsme dostat nemohli?... Jinak ten jabloneckej hlasatel se chce vyrovnat tomu příbramskýmu?

Reagovat
Greny

Lojza mohl vyrovnat

Reagovat
ZB 07

škoda, no. Dneska tam ale musíme bodovat..Jablonec je strašně špatnej

Reagovat
db18

Hybš asistence z pravé strany - to až uvidí Ščasný...

Reagovat
Kang & Kodos

Tak dobrá asistence, že i Tecl z toho dal gól.

Reagovat
Coutinho10

mas i ve fanlize ?

Reagovat
db18

Hybše ne... Tecla jo.

Reagovat
monty25

Jsem si tam toho Tecloně měl dát taky. Sice ho moc nemusím, ale to Doška taky ne a dal jsem ho tam...

Reagovat
Coutinho10

mame stejne, ale chtel sem ho tam dat

Reagovat
db18

Už vedeš... Navíc mám Pernicu, který nehraje

Reagovat
Coutinho10

ja Karavajeva a koupil sem i Mageru

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechal Hybše i Karavajeva na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Magic

Reagovat
ZB 07

To je bída zatím..

Reagovat
REPLIKATOR

Nejmarnější Tepláky za poslední roky. Jestli tam nevyhrajem dnes, tak asi už nikdy

Reagovat
monty25

Došek Už mi mohlo všechno vycházet...

http://abload.de/img/tiketynk6a.jpg

A ještě ho mám ve Fanlize...

Reagovat
Kang & Kodos

Kvůli tobě jsem si dal do sestavy Horu. Jestli neudělá aspoň asistenci, skončíš před Edenem.

Reagovat
monty25

Já ho mám jenom na střídačce...

Reagovat
monty25

Pěkně. Dával jsem střelce v hokeji a jednou jsem vyhrál 1300, jinak nic. Možná bych to mohl zkusit i ve fotbale...

Reagovat
Coutinho10

j ve fotbale je jediny riziko stridani nebo zraneni ale jinak i diky Fanlize trosku vi, jaky strelce dat

Reagovat
monty25

No právě, v 17. kole mi to šlo...

Reagovat
Coutinho10

jojo tam bys byl ve vatě

Reagovat
monty25

Zato teď to bude zase provar. Naštěstí mám v duelu Skata...

Reagovat
Coutinho10

ja silnyho Ondrashe a u sebe db18

Reagovat
Pipo123

Borci jeden dotaz, pár fanúšikov Lazia by radi išli na zápas Sparta - Lazio, dnes nám písali ohľadom toho kedy a kde môžu kúpiť lístky a či môže ísť aj 6 mesačné dieta na štadión a či potrebuje tiež lístok. Viete niekto poradiť či je to možné ? Rád by som im odpísal čím skôr, diky moc

Reagovat
Pipo123

ps jedná sa o fanúšikov so slovinska a bulharska

Reagovat
smazaný uživatel

ses posral ne?? podporovat cobola, co se chce vesrat na Spartu aby podporoval taliansky nacky?

Reagovat
Pipo123

Pre mňa to nie je, my sme už kontaktovali Lazio ohľadom lístkov do sektora hostí, ale toto sa jedná o nejakú rodinku čo sa v tom termíne nachádza v Prahe a chce ísť na futbal a nie do sektoru hostí, čo sa dá chápať.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze se tam nedostanou, fakt nepotrebujem aby nekdo zabiral Spartanum misto!

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Pipo123

Kamo mne to je jedno či sa tam dostanú alebo nie, požiadali nás o nejaké bližšie info tak im rád poradím a ďalej to je na nich.

Reagovat
smazaný uživatel

delej si co chces, ale hlavne tady nevopruzuj..

Reagovat
db18

Vždyť "nevopruzuje"

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

A nějaký zasraný Řeky tam přivítáš jo?

Reagovat
smazaný uživatel

no jenom nektery... kazdymu podle zasluh

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin jde pomalu ale jiste ke dnu.. Uz jenom priste sezonu jim odevzdame u nich tri body a pak snad uz sestoupej a bude klid..

Reagovat
db18

Hlavně jim seberte toho tragéda z branky...

Reagovat
monty25

Včera jsem četl ve Sport magazínu rozhovor s Páníkem. Zajímavý trenér a člověk, byla by škoda, kdyby Zlín sestoupil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve čtvrtek ve studiu mě taky zaujal. Přehled, nadhled.... Sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hráli se Spartou, Plzní a Bolkou ne? tam moc bodů čekat nemohl nikdo

Reagovat
pingla

S Plzní z opačného konce tabulky

Reagovat
monty25

Teplice A ještě Avellino dostalo na 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Hero

Reagovat
ZB 07

Chrien

Reagovat
Kang & Kodos

V Teplicích pochopili, že na Vavruškův kombinační a ofenzivní styl hry je potřeba kvalitní trávník

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Příbrami skanduje domácí diváctvo "peníze, peníze..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

Vuch se raduje...zadnej respekt k Teplicim

Reagovat
ZB 07

Vypínám to..i divizní celek by byl dnes lepší než my

Reagovat
db18

Krejčí ven!

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Teplice Ani mi nevadí, že to nevidím...

Tak aspoň Slovácko vyhrajte!

Reagovat
FCSL

Egon 1+1 Paráda

Reagovat
Erialdur
Reagovat
smazaný uživatel

asi to nebyly penize Jardy

Reagovat
Erialdur

Hoši neblbněte. Jarda odkryje karty těm mr.kám novinářům a bude zle.

Reagovat
diskoschlampe

Soungole zkušeně

Reagovat
monty25

Jsem říkal, že nedohraje v Plzni, tak nedohrál teď...

Reagovat
Coutinho10

Liberec chytrej obchod se Soungelem

Reagovat
diskoschlampe

A kvůli tomu nezakazujem hráčům na hostování hrát proti nám...

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Lejva 8. ŽK, Soungole ČK. To bude příští kolo vypadat...

Reagovat
smazaný uživatel

...doufám, že si na to vzpomenu až budu dělat sestavu na příští kolo, teď jsem tam Ljevakoviče fouknul, samozřejmě bez střídání.... -1

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Golman Teplic

Reagovat
FCSL

Teplice EGOOOOOOOOOOOOOOOOON 2+1

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, a já ho nechám na střídačce

Reagovat
Coutinho10

Vuch zase ala Ronaldo

Reagovat
Kang & Kodos

Bakoš Koubek ven

Reagovat
db18

*pořád Egon

Reagovat
Kang & Kodos

Na onlajnech naskočil Bakoš. Jsem měl radost, že konečně nějaký body

Reagovat
db18

Tak aspoň Čermák, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

A Došek asistence. Už bude možná na nule

Reagovat
db18

Tecl má taky 2+1, takže vlastně i Koubek...

Reagovat
monty25

Ty vole, to je ostuda. Ještě to nevidím.

Reagovat
Alan_Shearer

Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Vuch to je pan fotbalista

Reagovat
hefy

Krejčí, ty jeden diletantskej čůráku. :(

Reagovat
monty25

Slovácko góóól Koné

Reagovat
božský John

Informuj me prosim, koho jsi mel dneska ve fante a kolik kdo dostal bodu.

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Je to bída, ze Slovácka jenom Doška a od vás Bredu a Pernicu...

Reagovat
božský John

To je blby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Koneeeee!!

Reagovat
ZB 07

Jablonec, dejte nám bůra

Reagovat
ZB 07

Wágner

Reagovat
vrabejka

Havlík!!

Reagovat
Kang & Kodos

Wágner Koubek

Reagovat
monty25

Havlík dá góla a já ho nemám ve Fanlize...

Avellino taky vyhrálo, tak už mi chybí jenom Leicester a beru 1100.

Reagovat
Coutinho10

tak drzim palce, ale Leicester to ma dost tezky...Norwich dobre brani a maj nebezpecny breaky

Reagovat
monty25

Tos mě moc nepotěšil. Jdu si to zapnout...

Reagovat
Coutinho10

tak jak koukam, tak by to mohlo bejt hodne slusny kolo ve Fanlize

Reagovat
smazaný uživatel

Dosek mel tu penaltu radsi zahrat hlavou

Reagovat
Kang & Kodos

Loktem

Reagovat
Znalec

Ta představa

Reagovat
db18

Už by taky měl začít hrát Vaněk

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nic moc nehraje. Nevím místo koko, když se teď rozkopal Kolář konečně.

Reagovat
db18

Místo Hrošovského...

Reagovat
Kang & Kodos

K čemu on tam vlastně je? Já si ho vždycky všimnu akorát, když čtu sestavy.

Reagovat
db18

Dokáže rozehrát roh i jinak, než jenom na krátko...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

To možná jo. V defenzivě je Vaněk asi lepší.

Reagovat
db18

Takhle máme dozadu dost velký mezery

Reagovat
Sosi

Ach jo, pořád nepochopím, proč si nechali Petrželu a zbytek poslali pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

ne vzdy rozhoduje ciste jenom fotbalova kvalita

Reagovat
ZB 07

Pome Sigma!!

Reagovat
ZB 07

Tyjo, Plzeň dneska slušně řežou..co se to děje?

Reagovat
Kang & Kodos

Ďuriš si skoro namazal hejtry na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma klasik

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim ja tam aut nevidel teda to uz spis offside predtim

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Tam strašně zkresluje kamera. Já bych věřil, že aut byl.

Reagovat
db18

Běžel tam Kovařík, takže není moc pravděpodobný, že by to stihl.

Reagovat
goodbay

Reagovat
Miguel19

Regulérní gól.

Reagovat
Sosi

Petržela je někde ve Vyškově zatím, ne?

Reagovat
db18

To je tragédie

Reagovat
Kang & Kodos

Trochu mi to připomíná nás v Ostravě

Reagovat
off-olda

To je zase penalta. Já se poseru.

Reagovat
Hokaido

Penalty

Reagovat
Coutinho10

tak pod Dane

Reagovat
Kang & Kodos

Kapitán. Takže asi -10

Reagovat
db18

...doufam, že je kapitán

Reagovat
Coutinho10

kapitana ho nastesti nemam ale i tak me stve

Reagovat
db18

...tak to je jen do celkového žebříčku, jinak jsme na tom stejně

Reagovat
Coutinho10

no bude to hodne zajimavej duel

Reagovat
off-olda

Buchtááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
Hokaido

Neproměněný penalty

Reagovat
smazaný uživatel

spravedlnost existuje

Reagovat
vinetou

To by Plzeň vedla 1:0

Reagovat
goodbay

Reagovat
Sosi

Kolář mě neskutečně sere, ten jeho styl kopání penalt je otřesnej... A furt se k tomu bude srát...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Sáhl na něj a to se nesmí

Kolář to konečně kopne normálním stylem a stejně nedá.

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

neeeeeeeeeee to je vul

Reagovat
Hokaido

S prominutím, ale ten Petržela je strašnej čůrák.

Reagovat
db18

Reagovat
Znalec

Odpuštěno

Reagovat
goodbay

Pentle to nebyla, takže to dopadlo dobře.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Kolar klasika

Reagovat
Kang & Kodos

Furt jsem se divil, proč ten Štěpán moc nekomentuje. A on si neumí ani vypnout mikrofom

Reagovat
Sosi

A furt dokola, kokot

Reagovat
goodbay

Bude dnes liga za pohár nebo pohár za ligu?

Reagovat
Sosi

Chce to Hubnika do zakladu, vzadu velky zmatek... Hejda na to nema, neni nejmladsi... organizace nulova... a i baranek by vedle nej vic vyrostl...

Reagovat
Miguel19

Ty vole zrovna Baránek

Reagovat
db18

A jsme úplně v píči

Reagovat
smazaný uživatel

hm stesti pro Plzen, ze olomoucaci se chtel ukazat a hrajou na sebe, uz to mohlo bejt 1:0

Reagovat
Miguel19

Ďuriš si maže chleba na hejtry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta plzen je cim dal tim horsi. vubec nefunguje stred hriste a nejaky prekvapivy kombinace. ten pilar chybi jako svin. jinak vymenil bych limbeerskyho s kockvarikem.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak vypada to, ze to dopadne presne tak jak se celou dobu predpokladalo - s koncem Vrby a hlavne Horvatha to pujde pomalu ale jiste do kytek..

Reagovat
db18

Spíš se každý "blbý" trenér nahradí ještě horším trenérem.

Reagovat
Kang & Kodos

Takže za Krejčího kdo? Cipro?

Reagovat
db18

Horváth... a pak už zbývá jenom Csaplár.

Reagovat
Hokaido

A nemáte trošku vysoký nároky? Nejste od Vrby trošku rozmazlení? Trenérů tam bylo dost, spíš to vypada, že čistku by potřeboval spíš hráčskej kádr, než ten realizační...

Reagovat
db18

Za sezonu to nevyčistíš... a když trenér staví pořád ty samé hráče, i když dostane náhrady, tak je to trochu zbytečný...

Reagovat
Kang & Kodos

O to by se měl právě postarat trenér.

Reagovat
Hokaido

Trenér v Plzni má v tomhle očividně hodně omezený kompetence.

Reagovat
db18

Když si je sám sváže, tak určitě...

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

no to je pravda ale co kurva cvicej na tom treninku? dyt meli od vrby nejakej zaklad a krejci jako jeho prava ruka by se mel snazit na to navazovat (kdykoli muze vrbovi zavolat a poradit se). plzen hrala dycky dominantne na mici passy po zemi kridla si menily posty s cm a hrotem akce na jeden dotyk. ted to hrajou na kopytaka kovarika a ichtylni centry na durise s kolarem.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: v olomouci na to ze je blizko tater a je unor tak velmi qualitne pripravena trava.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzenaci sou pekne zhuleny, urcite to byla kvalita

Reagovat
db18

To jsem zvědavý, kolik dalších hvězdiček si sebou doveze Ďuriš zpátky do Plzně.

Reagovat
Sosi

Myslíte, že ta reklama na Clavin je myšlena tak, že ta holka má natrhlou prdel, a proto nemůže si sednout?

Reagovat
smazaný uživatel

hmm asi jo taky sem to uplne nepochopil

Reagovat
Kang & Kodos

Zeptej se rodin s dětmi, který se bojí chodit na stadion, tak jim pustí reklamu na zvětšení péra

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
john334

Nějak jim ty holky přes zimu přibrali.

Reagovat
Hokaido

Pískali byste tu penaltu?

Reagovat
Kang & Kodos

Asi jo. I s ohledem na to, že pár minut předtim tam byl možná regulérní gól.

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne ne. staci se podivat na vyraz nejistoty v kockvarikove xichtu kdyz mel zakoncovat. raci tam poslal jednu air 2 ground...

Reagovat
smazaný uživatel

Argument

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana

Reagovat
db18

Hořava

Reagovat
Coutinho10

neeeeeee

Reagovat
db18

...já ho nemam ve fantě.

Reagovat
Coutinho10

tak dobry

Reagovat
monty25

Aspoň toho Hořavu mám ve Fanlize...

Reagovat
smazaný uživatel

já ho zrovna na tohle kolo vyměnil za Koláře

Reagovat
monty25

Já ho zrovna na tohle kolo koupil. Ale taky jsem koupil Doška...

Reagovat
Puskas

Nákupčí

Reagovat
Kang & Kodos

Já si dal divokou kartu, abych koupil Koláře místo Hořavy (a rovnou jsem mu dal pásku), koupil zpátky Bakoše, kterýho jsem před Jabloncem prodal, z lavičky jsem nasadil Horu místo Vůcha, a pří nákupu útočníka jsem dal přednost Doškovi před Teclem. Zatim to vypadá na úspěšný kolo.

Reagovat
Puskas

Jen tak dál. Já mám Tecla s Karavajevem, zapomněl jsem ale vyhodit Chudého.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Zrovna jsem vypadl z top 6000

Reagovat
Puskas

Tam bych se chtěl dostat

Reagovat
Miguel19

Pěkně razantní od Hořavinha

Reagovat
ZB 07

Takovek šourák

Reagovat
smazaný uživatel

Radakovič je tak zoufalej, to se jen tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Radakovic co celou dobu v te Italii delal ? pozicne i takticky vecne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí.

Reagovat
db18

Petržela už měl být venku

Reagovat
Miguel19

Radakovič taky

Reagovat
Coutinho10

Veprek sebral Danovi gol

Reagovat
Kang & Kodos

Navrátil + Petr To můžu asi vypnout, tyhle kašpaři by nedali gól ani Blšanům.

Reagovat
smazaný uživatel

Navrátil a Petr . Sigma spadne, začíná to tak reálně vypadat.

Reagovat
Miguel19

Furt by mě zajímalo, co ty lidi na FB vidí na tom Hrošovským.

Reagovat
db18

...já si dnes pod sestavou přečetl, že by měl hrát Rajty místo Aleše, tak jsem odtamtud zas rychle vyjel...

Reagovat
Miguel19

Já tam nechodím od doby, co tam jeden napsal, že je Hrošovský dirigent jak Horvi.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak mávat rukama umí oba stejně

Reagovat
Sosi

to je kretén ten štěpán pořád

Reagovat
db18

Štěpáne, tak co k němu máš?

Reagovat
Kang & Kodos

Jak si ještě stěžujou Ten už měl bejt dávno ve sprše

Reagovat
ZB 07

Sigma je snad víc na sestup než Baník..

Reagovat
smazaný uživatel

Radakovič sice po zásluze venku, ale Petržela tam měl být už taky a nepískal se mu ani faul.

Reagovat
Kang & Kodos

Hála

Reagovat
Sosi

lool

Reagovat
ZB 07

Hála měl být taky venku

Reagovat
Sosi

teď dá hála gól

Reagovat
db18

Sudí dělají co můžou, aby se diváci na ten fotbal vykašlali...

Reagovat
smazaný uživatel

Hála 2 ŽK a hraje dál, tenhle kašpar si snad už nezapíská.

Reagovat
Bosko

Ten Hála asi není žádnej myslitel co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, protoze je prvni covek na svete, co v emocich dostal kartu za kecy...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ty hloupé karty Hály jsou už pravidlem. Já ho vždy vidím v sestavě rád, ale být trenérem, tak ho za tohle pošlu do Bčka.

Reagovat
Kang & Kodos

Když jim může dostat, kolik chce, tak co..

Reagovat
Bosko

Přesně jak píše urbis, u Hály tohle není žádná novinka.

Reagovat
Kang & Kodos

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Miguel19

Rozhodčí v lese na borůvkách

Reagovat
Coutinho10

nejlepsi ten opakovanej zaber, jak s prehledem pusobi, ze to ma pod kontrolou

Reagovat
smazaný uživatel

Hála hattrick, come on!

Reagovat
dave30

Pěkně si toho Radakoviče rozhodčí v první půli nachystal...

Reagovat
smazaný uživatel

Halu vylouci az po 3.zk jako toho chorvata na MS v Nemecku

Reagovat
Miguel19

A ještě chce penaltu

Že se nehanbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mateju frajer. Jiny by se svij a on se tomu zasmeje..

Reagovat
Riviera Kid

Kanonýr

Reagovat
ZB 07

To se musí dávat..!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukáš na Sigmu málo co?

Reagovat
ZB 07

Viděl jsem minulej týden u nás..myslím, že mi to stačilo na několik let dopředu..

Reagovat
smazaný uživatel

To je ostuda.. proti deseti a jasne horsi..

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Krejčí je fakt neskutečnej přizdisráč. On tam bude bránit proti oslabený Olomouci.

Reagovat
db18

Reagovat
Bosko

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci dneska jedou pecky..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí lehce nezvládají

Reagovat
Sosi

Jak Sparta pod Chovancem, hra otřesná a zápasy vyhraný z hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Borci asi dali rumika na zahrati ne?

Reagovat
ZB 07

Ti rozhodčí jsou dneska totálně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně pokud bude chtít Plzeň v příští sezóně něco uhrát v pohárech, tak bude muset v létě udělat nějakou změnu (hráčskou, trenérskou).

Reagovat
Bosko

Komentátoří nic moc, fotbal nic moc, rozhodčí tragédie....Proč na to koukám?

Reagovat
smazaný uživatel

Cekas na Clavin..

Reagovat
Bosko

Asi spíš na rozbor ve studiu....

Doufám, že zejtra to bude lepší fotbal teda

Reagovat
smazaný uživatel

Co zas píská.

Reagovat
diskoschlampe

Olomoučák udeřil hlavou do lokte soupře.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí teď zkušeně - celou dobu před rohem ve vápně mela a nepíská nic. Pak hned jak hráč nacentruje, tak pískne faul

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš

Reagovat
db18

3 miliony...

Reagovat
monty25

Ďuriš A já vůl si ho zase koupil do Fanligy...

Reagovat
Coutinho10

ja ho mam nastesti jenom jako nahradu za Tecla

Reagovat
monty25

Mně ho střídá Poznar, to je prašť jako uhoď...

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
Coutinho10

ale je videt, ze to beres takticky...hrajes se Skatem, takze setris klicovy hrace az na me v dalsim kole

Reagovat
monty25

Jo, se Skatem můžu experimentovat. Na tebe asi vytáhnu divokou kartu...

Reagovat
Coutinho10

jajaj no bude to zase napinava bitva

Reagovat
monty25

To bude, o 1. místo v tabulce. Zatím s tebou mám bilanci 0:2, už by to chtělo zlomit...

Reagovat
Coutinho10

jj no tak snad to vydrzi moc ztracet asi nebudes, takze si budu muset pomoct zase vzajemnym soubojem

Reagovat
exse

No nic, nezbývá než doufat, že se Slavii povede zvednout a postavit v evropě konkurenceschopnej tým, protože od Plzničky se už moc bodů do koeficientu nedočkáme.

Reagovat
Riviera Kid

Plzeň pod Vrbou byla radost pohledet. Tohle je na bliti.

Reagovat
ZB 07

2 minuty nastavení ti borci ve žlutým dnes byli fakt tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme se divit, proč lidi nechodí na stadion, ale pokud vidí takový zápas jako tenhle, tak se opravdu nemůžeme divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ten zápas docela bavil

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ona to byla celkem groteska, ale nemyslím si, že takhle se lákají fanoušci na stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak, my jsme se zasmáli no.

Reagovat
Puskas

S klaunem jménem Lerch.

Reagovat
smazaný uživatel

*Můžeme nadávat.

Reagovat
pepinho2

Kdyby dostal Kozáčik kartu pokaždé, když zdržuje, tak jich má víc než Costa

Reagovat
db18

...tak hlavně ob-zápas chybí

Reagovat
Bosko

Buchtu ten redaktor nějak rozrajcoval ne? Že si tam při to rozhovoru tak dráždil bradavku

Reagovat
Sosi

Hroznej alibista ten krejčí

Reagovat
Pony Slaystation

Krejčí snad neumí mluvit, to jeho vyjadřování je tragédie

Reagovat
Sosi

hlavně že Vůch hraje v Liberci...

Reagovat
Kang & Kodos

Dnešní obraně Teplic by dal dva góly i Libor Žůrek

Reagovat
Sosi

o to nejde, jde o to, že Vůch po kalbě je horší než Kovařík s Petrželou dohromady

Reagovat
Miguel19

Proto je v Liberci

Reagovat
Sosi

teda naopak

Reagovat
ZB 07

Kovařík s Petrželou po kalbě?

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes v Edenu chachari predvedou nejlepsi vyjezdove choreo v tuzemske historii. Samozrejmosti bude i domaci prostredi pro hosty. Na hristi ale debakl.

Reagovat
Losinho

Konečně důstojnej soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

jasne

Reagovat
smazaný uživatel

No ale jo, tentokrát má pravdu. A věřím tomu, že dnešní utkání na tribunách snese světové měřítko...

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim co sem tak cet, tak vas nebude asi 1000..

Reagovat
smazaný uživatel

*ani

Reagovat
smazaný uživatel

To jako že nás bude málo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak sice to neni chacharska euforie jako v mistrovsky sezone, kdy bylo na Letny 3000 hostu, ale prece jenom ted urcita euforie taky predpokladam u vas panuje, kazdopadne pokud to bude 1000-1200 tak to je masakr

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zase nemůže se to srovnávat s tím, když jsme hráli o poháry. To jezdil skoro každý.. A ještě na Spartu.. Ale každopádně i kdyby nás bylo 800, tak vzhledem k vzdálenosti jsou tyhle čísla neskutečná..Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nemůže nikdo teď tušit, kolik nás bude. Ale za sebe jsem optimista, poslední souboj dvou nejlepších fans skupin, poslední výjezd, kdy můžem dát rekord v Edenu, dále euforie z nového Baníku. A to nemluvím o tom, že i Slavie překvapivě vyhlásila mobilizaci, aby udržela Eden jako svůj domovský stánek.

Osobně od nás tipuji tisíc a pár drobných vejš.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšete si někde statistiky, jaké počty odkud jsou? Kolik třeba bylo lidí z Havířova, Karviné, Frýdku, Orlové, Chebska, Prahy, Novojičínka, Prajzska, Katowic apod.? Díky za info.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě jedna věc, co mi potvrzuje moji tezi, po Zlínu zmizelo do našeho sektoru jen v předprodeji přes 600 vstupenek. Další stovky lidí jede s tím, že si lupen koupí u stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak 4 naprosto full vagony odjelo z Ostrava hl. nádraží. A to čeká ještě Svinov...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak to vypada pomerne nebezpecne.. snad bych se i sel podivat, kdybych dneska mel cas

Reagovat
smazaný uživatel

docela by mě lákalo v takovým vagonu jet. samozřejmě ve společnosti fanoušků svého týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ani ne, v takovém množství bys měl skoro na každém sedadle jednoho debila co to nezvládl s chlastem a dělá Baníku ostudu. Pochod by mě lákal, na té cestě přece jen není co zničit, ale v buse nebo vlaku...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych byl asi ten debil no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem ty extrémy, co ničí zbytečně vlak, poměřují síly s popelnicemi, nebo se ožerou že nemůžou chodit a zápas pak prospí na sedačce nebo jsou zavěšeni na plotu aby sebou nepleskli na zem (pokud se dostanou na stadion).

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že to je jeden z důvodů, proč třeba na výjezdy moc nejezdím.. Většina je třeba v poho, ale stačí jeden ožralý debil a zkazí ti ten výjezd celý..

Reagovat
db18

Občas to jsou ale fakt nehody! Si pamatuji, když jsme jeli do Ostravy (asi 2 roky zpátky), tak se taky týpek jen opřel o dveře mezi vagonama (kupéčka byly plný) a hned z nich vypadlo sklo...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera si byl? Jste byli většina napití jak čolci

Reagovat
db18

Nene... já bych pak nestíhal věci do školy, kdybych byl celý den/noc v prdeli.

...a tak to je normální, než se člověk dostane do Olomouce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je mi to jasné, cesta je hodně dlouhá Na takové výjezdy asi jezdíte busy, ne? Vlakem vám většina výjezdů asi těžko sedí, co?

Reagovat
db18

Většinou bus/dodávka, případně auta... ale teď jěla nějaká skupinka tuším i v vlakem (ale fakt nevim, jak se dostávali zpátky, jelikož poslední vlak jel myslím nějak v 20:17)

Reagovat
smazaný uživatel

S Hubníkem (tuším, že to byl on) má kotel nějaký nadstandardní vztah? Na něj volali ze sektoru a na něco se tam domlouvali a že po zápase to vyřeší.

Reagovat
db18

Hubníka vyvolával kotel domácích ne? Od nás se asi spíš vyvolával Bizi

Reagovat
smazaný uživatel

Nešlo mi přímo o vyvolávání, spíše o to, že u rozcvičky jak hráli náhradníci báčko, tak ho tam právě volali a na něco se tam s jedním týpkem od vás domlouvali. Jinak domácí jsem jej neslyšel vyvolávat, ale vy ano a i vícekrát.

Reagovat
db18

Aha... Tak to netušim...

...já je slyšel akorát v tv a tam to vypadalo na domácí (a s Bizonem proběhlo menší setkání po zápase)

Reagovat
Losinho

Sever už je skoro vyprodanej, dneska bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že taky něco chystáte. (Teda krom Barta)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to bude trochu jiná žlutá rodinka

Reagovat
pepinho2

Reagovat
eleven11

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Pospovič

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Losinho

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
ZB 07

No to jsem na vás zvědavej..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se něco povede, tak bych chtěl pak vidět výraz užvaněného luftJardy

Reagovat
smazaný uživatel

V sezóně 2012-13 nás bylo v Edenu 720,o rok pozdeji 849 a nalpsledy 902... tak dnes může ten litr padnout. A když si vezmeš,že budem všichni v černém...

Reagovat
Losinho

Tak dneska 3 body = absolutní povinnost, jinak se fakt můžeme soustředit leda na udržení 5. místa

Reagovat
Coutinho10

no lehky to nebude, ale zkomplikovali sme si to sami minule s Jihlavou ....takze musime

Reagovat
smazaný uživatel

snad banik dnes aspon za bod, at maj slavisti zas o neco vic protazeny ksichty

Reagovat
smazaný uživatel

skonci to tak 4:0 pro domaci

Reagovat
smazaný uživatel

nestras, to by se zas naparovali jak pavi

Reagovat
mistr129

Opravte si předpokládanou sestavu, Bílek je nemocný a hrát nebude

Reagovat
pepinho2

Dneska jsem četl ten rozhovor ze Sport magazínu s Pánikem a

Reagovat
monty25

Reagovat
Miguel19

Tam je i něco jiného než Lerch?

Reagovat
pepinho2

Je to páteční Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak k dnešnímu představení v Edenu

"Na sobotním utkání bylo vybráno přes 26 tisíc korun na choreo do Edenu. Všem přispívajícím děkujeme !!!"

Tak doufám, že to nedopadne tak, jako to slavné choreo ve stylu Colombovy ženy v Brně..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo, v tom Brně?

Reagovat
smazaný uživatel

No, měli mít nějaké to velkolepé choreo. Jak to s ním dopadlo, to už nevím. ALe nepamatuju si, že by bylo prezentováno.

Reagovat
smazaný uživatel

dotaz na spartany: na supporters sem cet neco o tom, ze, se ma snad do dvou let rusit plot u kotle a kotel bude za branou volne pruchozi s ostatnima sektorama.. vi o tom nekdo neco?

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

copak? bojis se, ze budem mit lepsi kotel i na domacich zapasech nez vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasny, ted to zni dost vtipne, ale budoucnost je snad nase!

Reagovat
mistr129

Ne, jen je to nesmysl. S kamarádem Sparťanem jezdíme do Edenu i na Letnou na normální tribunu, a sedět v červenobílé šále dvacet metrů od zakuklených dementů není dobrý pocit, když tam není ani plot

Reagovat
smazaný uživatel

...možná blbý dotaz, ale co trvá dva roky na zrušení plotu?

Reagovat
smazaný uživatel

uz se to resi nevim kolik, ale dele nez dva roky.. fyzicky to udelat neni problem samozrejme

Reagovat
Coutinho10

na nas kurz 1,17 ..jako jo sme favoriti, ale tohle je prehany

Reagovat
Hokaido

Ne, to fakt není...

Reagovat
Coutinho10

dit rozstrileli Zlin 3:0....rad se presvedcim v Edenu o opaku, ale rozhodne necekam uplne pohodovej zapas....Banik bude neprijemnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

neco podobnyho si tady rikal, kdyz ste hrali s Brnem a bylo to dost jednoznacny

Reagovat
Coutinho10

jsem trochu opatrnejsi ohledne nasi novy ery, ale jak sem tvrdil, tak nam to banik trochu zkomplikoval, ale nastesti sme do pule este otocili

Reagovat
goodbay

tak vsad, že Baník neprohraje víc než o 3 goly, to je kurz 1,2

Reagovat
db18

Reagovat
goodbay

Teď se divíš tomu kurzu, nebo nad mým špatným tipem?

Reagovat
db18

Tomu kurzu, že je přece jenom o 0,3 lepší kurs

Reagovat
smazaný uživatel

0,03

Reagovat
goodbay

Dobře, ale podle mě je pravděpodobnější, že Baník nedostane 4:0 než že by Slávia vyhrála.

Reagovat
db18

Jo takhle... já myslel, že to znamená, že Slavia vyhraje, ale bude to o míň jak 3,5 gólu

(a který blb roztáhl tu diskusi? )

Reagovat
goodbay

No však ...sázka na fortuně byla Slavia - Baník 0:3...výsledek 02 v kurzu 1,2:1 Podle mě je to méně pravděpodobnější než, že Slavia vyhraje.

Reagovat
goodbay

A teď už je to na 99% jisté, že to byla lepší sázka 5:1 nedostanou.

Reagovat
Han střelil první

Budě někde nějaký free stream na Baník?

Reagovat
Han střelil první

Super, díky!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen škoda toho zvuku...

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna bez zvuku je to u tohohle zapasu dost vo nicem

Reagovat
db18

Dělo se zatím něco, nebo je klid?

Reagovat
smazaný uživatel

Hasiči už měli práci, Baník měl úvodní choreo

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak zatím Baník domácí atmosféra. Alespoň podle streamu.

Reagovat
db18

Teď už jsem si to taky zapnul Docela mne to překvapuje, když jižní tribuna zůstala prázdná, většinou se tam vytváří taková ozvěna, že člověk neslyší sám sebe v sektoru hostů

Reagovat
smazaný uživatel

V Edenu jsem ještě nebyl, tak nemůžu říct Ale podle mě spíkr Baníku si to lépe dává, vyřvává krátké a klasické pokřiky/chorály, zatímco Slavia jede i takovou tu jejich uspávačku, u toho nemůžou do toho tak opřít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná reportáž (a reportérka )

Reagovat
smazaný uživatel

Co Uhrin pořád na tom Vukadinovičovi vidí?

Reagovat
Procvakanej Karel

Slávisti dostávaj slušně na prdel v hledišti, Baník jako doma

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal má karty?

Reagovat
Kang & Kodos

Tak aspoň, že ho máš taky

Reagovat
Kang & Kodos

Aha, Bořil taky nehraje. To mrdám už

Reagovat
smazaný uživatel

Koho máš ze Sparty?

Reagovat
Kang & Kodos

Bičík, Zahustel, Šural

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to aby se Škoda činil

Reagovat
Kang & Kodos

Ty máš koho?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Wow, já můžu pořád vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

A nejspíš vyhraješ no

Reagovat
smazaný uživatel

vo co ste se vsadili?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám 0 za Pernicu, Bílka mi střídá Zahustel, Zmrhal 0 a Ljevakovič -2... Škodič kapitán, tak snad tam aspoň jednoho foukne

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal hraje az zitra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastík je mág

Reagovat
db18

Tak příště asi zachytá Pavlenka no...

A čumim, že Azevedo v Baníku zůstal Jsem myslel, že všichni z černého kontinentu už zmizeli...

Reagovat
djwenca

jižní Amerika není černý kontinent;)

Reagovat
db18

Reagovat
exse

Šašinka Na jeho věk je až neskutečný jak si vede v osobních soubojích.

Reagovat
frankiefcb

Je to velký talent

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak je tam uplně na hovno.. Nepřidá ani jeden krok navíc..

Reagovat
goodbay

Baník

Reagovat
djwenca

AZEVEDOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Mešanovič proti Meschaninovi a komentátor už z toho udělal Mešananinoviče

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gooool

Reagovat
smazaný uživatel

aha kurva uz 1:1.. tak to ten muj post vyznel docela blbe..

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj post oslavoval ten správný gól

Reagovat
smazaný uživatel

pro tebe mozna..

Reagovat
smazaný uživatel

bože Šrom

Reagovat
smazaný uživatel

šrom Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Brankáři se vytáhli

Reagovat
db18

Šrom Tak hlavně, že je podle některých lepší jak Pavlenka...

Reagovat
Losinho

Dneska si vede podobně jako Berkovec, kterej Pavlenku posadil

Reagovat
db18

Ale neposadil, vždyť byl jedničkou i na podzim

Reagovat
Losinho

Do zimní přípravy šli vedle sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím chytá stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Tým samých mladíků, a posere jim to ten nezkušenější

Reagovat
smazaný uživatel

A na druhé straně skóruje ten nejmladší

Reagovat
smazaný uživatel

kapitán s 8 starty v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zidi

Reagovat
smazaný uživatel

Snooker style

Reagovat
patas92

to jsou goly tvl

Reagovat
frankiefcb

To je šílená smůla no

Reagovat
db18

Na co v té záloze čekal?

Reagovat
Losinho

Souček kanonýr

Reagovat
partaS

tvl něco tak antifotbalovýho jako Souček dá dva fíky

Reagovat
smazaný uživatel

On těch gólů dává docela dost. Asi něco jako u vás Brabec, vypadá neohrabaně ale produktivní být umí

Reagovat
partaS

Brabec oproti němu vypadá aspoň jako fotbalista, Souček mě svym pohybem neskutečně irituje

Reagovat
smazaný uživatel

nutno rict, ze atmosfera opravdu hodne slusna

Reagovat
smazaný uživatel

a sektor FCB vypada opticky fakt hodne dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Šroma by měli rychle vystřídat

Reagovat
Kang & Kodos

Kokot. U nás by do toho souboje ani nedoklusal.

Reagovat
Losinho

Za tohle žlutá?

Reagovat
patas92

tvl to je kokot ten Lucic

Reagovat
Sosi

Ta zenska na lajne se mi libi, uz minulej zapas pusobila dobre.

Reagovat
db18

Ratajová? Nebo už mává jiná?

Reagovat
Sosi

Jmeno ted nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

Šrom u prvního a Vraštil u druhého

Hušbauer je prostě dement a asi s ním dám sraz před Edenem.

Souček:"Dostali jsme smolný gol." Aha, tak že my jsme dostali góly po parádní kombinaci

Reagovat
frankiefcb

Asi tak. Jinak obrana dneska tragická.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel no. To se ale dalo čekat. Proti tomu Zlínu stačilo uhlídat jen Poznara, teď je tam těch nebezpečných hráčů více. Ale aspoň jeden gol tam spadnout nemusel..

Reagovat
frankiefcb

Njn. Chce to ustálit tu obranu, jde vidět, že potřetí hrají úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně všichni mladoši bez zkušeností. To minule tam byl aspoň ten Dostál

Reagovat
smazaný uživatel

U druhého to zdupal ten ve středovém kruhu co se vysral na přihrávku (možná nevěděl že to je pro něj, ale měl dost času se rozhlídnout jestli tam je někde náš když ho neviděl). To byl Mondek?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tiket mi furt hraje, mám tam 2:3 Baník

Na druhém oba gól

Šrom tragéd, Franta Chmiel do kasy!!! Kaša dá gól!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak support výborný z obou stran. Škoda že neukazují to choreo. Atmosféra rozhodně jedna z top této sezony.. Snad to vydrží.

Reagovat
patas92

Ten střed je hrozný průchoďák, ten 3. stoper tam je úplně k ničemu. Dokonce si myslím, že to je horší, než kdyby tam byl třeba traged Šichor

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně,že se nadávalo na Pavlenku.... každopádně Slavie góly se štěstím, škoda,0:1 do šatny by bylo fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Pavlenku bych nadával pořád, jen asi přihodím Šroma, bo chytl jeho formu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to chce do brány Chmiela no..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sice taky udělal jednu menší chybičku se Zlínem, ale jeví se mi tedy jako lepší golman. Navíc perspektivní.....

Reagovat
patas92

Proč si ten Kaša furt hraje na fotbalistu?

Reagovat
smazaný uživatel

prober se z ty diskoteky.. nekoukas na Barcelonu

Reagovat
patas92

Tak já kvalitu těch hráčů nehejtuju, na víc nemají. Ale Kaša mě v tomhle sere od začátku. Furt někam vyváží balón, v 9 případech z 10 to zkurví a je z toho akorát brejk. Jak kdybych viděl Luize nebo koho...

Reagovat
patas92

*brejk/přečíslení

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že na to má. Až bude starší, třeba bude klidnější a řešit situace rozumněji. Na nějakou lepší ligu to nebude, ale tuhle by časem nadprůměrně zvládat mohl (teď je mu 22, od ledna).

Reagovat
smazaný uživatel

Souček

Reagovat
Kang & Kodos

A nositel státního vyznamenání

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

...nenacházim slov tak akorát: WTF???

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle musel psát zhulenej.

Reagovat
db18

Od zhulenýho by to dávalo větší smysl...

...to snad i Gaunyho komiksy mají větší "úroveň"

Reagovat
Kang & Kodos

Dík no, doteď jsem ho neznal. Ale tenhle je výbornej http://gaunyhokomiksy.cz/komiksy/252#komiks

Reagovat
db18

Nějak pokročil... já znam akorát tu fb stránku, a koukam že má už i normální stránky a natočil film!

Reagovat
Harakan

Ufff....Tak to je solidní ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Ringa rád

Reagovat
smazaný uživatel

Obě křídla slávie jsou strašně slabá

Reagovat
Losinho

Tak nějak průměr, Vukadinovič má asistenci a je na něj hodně faulů, Mihalík často neviditelnej, ale má tam dobrý momenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Souček to tady asi čte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Nejmíň očekávanej hattrick v historii ligy?

Reagovat
Aldeano

Kuka v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda Slávka, na hřišti i v hledišti. Ostuda baníku je dostat tři góly od největšího kopyta na hřišti, Šrom otřesně u prvního, a teď, ani žáček nevyběhne proti souboji, dement.

Tak nic no:)

Reagovat
frankiefcb

docela další chyba od Šroma. No asi bude třeba dát přednost tomu Chmielovi.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou základy, nevybíhat proti souboji, ještě když jdou do strany a skluzu

Reagovat
taws

ale jako vážně se chce dostat slavia s tímhle do pohárů?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně 8 posil no... Kdyby vzali hráče z juniorky udělají líp

Reagovat
taws

"posil"...nakoupí 8 průměráků a chvástají se jak pojedou přiští sezonu na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, Hráči kterých se zbavili, aby uvolnili místo těmhle, nejsou o nic horší.

Reagovat
Losinho

Reagovat
taws

a hlavně že si nechali Pitáka

Reagovat
Kang & Kodos

Pavlenka stál kolik? Kolem 10 míču, ne? Docela luxusní náhradník.

Reagovat
taws

nevím přesně, ale o moc mín asi ne a zrovna místo kde tak posilovat nemuseli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Vede to tam Tvrdík?

Reagovat
taws

mně ten šimáně bohužel připadá jako rozumnej a slušnej chlap...tak bych řekl, že toho Tvrdíka moc do vedení klubu nepouští a nechávají ho tam jen jako pisatele telenovel na twitteru

Reagovat
Mada

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Baníkovci: Jebat, jebat, jebat SKS!

Slavisté: Pražský kurvy to jsme my.

Doprdele, dejte tam radši toho Barta

Reagovat
Puskas

Slavisté: Pražský kurvy to jsme my. Brání tímto sparťany?

Reagovat
C-M@ster

S tím jejich přízvukem to je spíš: Pražský kurvy to jsme méééééééé

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

"Tomáš Syrovátka ‏@tomassyrovatka 10 min.

Osobně jsem se šel přesvědčit, jak vypadá sektor fanoušků @fcbanikostrava po včerejším zápase. A až na drobnosti v pohodě! Respekt! "

Co čekal ?

Reagovat
Puskas

asi že žádný sektor už nebude

Reagovat
Losinho

Že to bude jako po derby.

Reagovat
C-M@ster

Dukla vs Sparta - co myslíte? Dukla doma se silnýma neprohrává, ale Sparta je najetá.

Reagovat
db18

Doufám v remízu, reálně to ale vidím na 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:5

Reagovat
Greny

V tom počasí jaký je by mohla Dukla klidně vyhrát

Reagovat
db18

Je nádherně

Reagovat
Rarášek

Akorát na fifu?

Reagovat
db18

...tu jsem akorát vypl a vyšel na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
ZB 07

Výhra Dukly..jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík - Zahustel, Brabec, Holek, Frýdek - Mareček, Vácha - Dočkal, Šural, Krejčí - Juliš

Reagovat
frank

Reagovat
netopier

Tak dal som za 50 euro na Spartu tak nech skúsia nevyhrať!

Reagovat
smazaný uživatel

Já vsadil posledních 7 korun na Spartu, víc už na účtě nemám. A to dávám denně pouze 2 zápasy a stejně všechno prohrávám.

Reagovat
netopier

poznám to vtedy idem zápasy s kurzom max 1,30... vždy sa z toho nejak dostanem

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Ale si vezmi, že to fakt pečlivo študujem každý den, na ktoré 2 zápasy staviť a stejne to nevíde Včera PSG, dneska Teplice v juniroskej lige.... Už budem stavať len na 1 zápas denne a snad sa bude darit

Reagovat
netopier

PSG spolu so Stuttgartom aj mne nevyšlo... Asi sa dám na tenis, tam je to 50 na 50

Reagovat
Hokaido

dej to za víc, tutáč

Reagovat
netopier

to by som si musel zobrať pôžičku

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský ani na lavičce? Že už by se posunul do pozice scouta?

Jinak bych prohodil Dočkala se Šuralem, jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský je zraněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mu je?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím. Na stránkách Sparty píší pouze to, že Matějovský chybí kvůli zranění. Ale kvůli jakému to nenapsali.

Reagovat
Rarášek

Nedělej, že tě to zajímá.

Reagovat
Kang & Kodos

Tajně doufá v křížovej vaz nebo zlomenu nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné v co doufám, že nebude nastupovat v EL, protože myslím, že by Spartě vůbec nepomohl. Jestli vám to kazí v lize je mi celkem jedno

Reagovat
smazaný uživatel

A komu že ty fandíš?

Reagovat
Rarášek

Výběru do sedmnácti let

Reagovat
Hokaido

luxusní

Reagovat
DieFohlenBMG

docela sněží

Reagovat
smazaný uživatel

Za starých časů to bylo v únoru docela běžné

Reagovat
DieFohlenBMG

za chvili jedu z práce na kole

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

tak spartany aspon ceka prijemny pocasi

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, natřískaná Juliska, kvalitní terén, pondělí večer, zkurvený počasí. Dneska to bude pro opravdový labužníky.

Reagovat
Coutinho10

tjn...to v Krasnodaru to musel bejt oproti dnesku raj

Reagovat
Coutinho10

uz to vidim i v tv

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

To si asi nekopnou

Reagovat
Rarášek

Ani se nedivim, tohle je už docela hustý.

Reagovat
ZB 07

Sněžíííí!! To bude zápas

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi nebude

Reagovat
ZB 07

Musí, fotbal se mnohdy hraje v daleko horších podmínkách..tohle není nic

Reagovat
Rarášek

No, jestli takhle bude sněžit ještě dál, tak z toho může být průšvih akorát.

Reagovat
ZB 07

Podle mě se hrát mělo..jak už řekli komentátoři, najít pro vás náhradní termín bude neskutečně obtížné a ty podmínky nebyly nijak katastrofální (když to porovnám s tím, na čem se hrálo před nějakými 15 lety)

Reagovat
Rarášek

Před 15 lety Viděl si ten balon? Nabalenej sněhem, i s kolikama by byli problémy vůbec s pohybem, tohle je rozumný rozhodnutí. Sice se pak nabavlí utkání na sebe, bude těžký sehnat termín, ale na tomhle se nedá pořádně hrát. Nevidím na tom nic špatnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

slečinky se bojí trošky sněhu

Reagovat
ZB 07

Jako úplně regulérní by to nebylo a koukatelnej fotbal by to asi taky nebyl, ale já jsem reagoval na to, že už se hrálo na mnohem horších terénech, takže bych z toho žádnou velkou vědu nedělal..a každej odloženej zápas je komplikace (jak pro fanoušky, tak pro průběh celé soutěže..)

Reagovat
Coutinho10

tak ani jeden tym nechce hrat...tak asi nic no

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou komedianti ti sparťani Baletky nechtějí hrát To je fakt ten nejzbytečnější tým.

Reagovat
Miguel19

Aspoň uvidíme Ulici.

Reagovat
smazaný uživatel

No já aspon dokončím bakalářku, zejtra musím dát svázat a odevzdat.

Reagovat
Miguel19

Nějak brzy ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No do čtvrtka to máme odevzdat. Vím, že na ostatních školách to odevzdávají až dýl, nevím proč to mi máme takhle brzo

Reagovat
ZB 07

"mi" ...tak to hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

Bože, trošku sněhu a oni nechtějí hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik to spartanské podlidi stálo Ty vole připosrat se z Dukly

Reagovat
Rarášek

Tak čus

Reagovat
Coutinho10

nejde o to, ze se jejich program na jare zkomplikuje ohledne nahradniho terminu, ale narusi to i nasi Fanligu

Reagovat
monty25

To mě teď taky napadlo. Pro fotbal dobře, že se to odložilo, ale co bude s Fanligou? Ne teda, že bych v tomhle kole prožíval nějaké drama...

Reagovat
Coutinho10

to ja pomerne drama mit budu jak s Ondrashem (kterej se trochu dotahnul), ale hlavne db u me

Reagovat
DieFohlenBMG

mohli by hrát zítra nebo ve středu.....

Reagovat
Coutinho10

ve ctvrtek maj oba pohar, takze nerealny

Reagovat
DieFohlenBMG

jo no

Reagovat
db18

Odloží pohár do repre pauzy - to se dělá poměrně běžně...

Reagovat
goodbay

Sparta už ho má naplánovaný v týdnu po derby a před repre zápasem. V tom dalším to určitě nebude, když repre hraje v úterý.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná kontumace v náš prospěch

Reagovat
smazaný uživatel

ten pitomec od mikrofonu jak se tam tetelí blahem

Reagovat
smazaný uživatel

Baránek

Reagovat
smazaný uživatel

alespoň se nauč jeho jméno, ty trdlo

Reagovat
smazaný uživatel

ježišmarja fotbalová nula co nikdy nedokázala a já se mám učit jeho jméno Copak je ti taky ziminka jako vaším baletkám co se bojí rýmičky Slečinky

Reagovat
Rarášek

Reagovat
goodbay

A Dukla snad hrát chtěla?

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla věděla že to nemá cenu, že rozhodla sparťanská obálka v kabině rozhodčích tak se přidala. Sparťanské slečinky nesmí dostat rýmičku Pár milimetrů sněhu a všichni jsou připosraní

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

No když vidím, jak se ten balon na tom povrchu pohybuje, tak je to rozumný rozhodnutí. Tohle by byl boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně - jednou se těším na mojí oblíbenou pondělní dohrávku a ... zase houno. Škoda.

Reagovat
ZB 07

Pondělní dohrávky

Reagovat
smazaný uživatel

z pohledu gaučového fanouška to bylo super. Vždy jsem si ten pondělní mač nejvíc užil.

Reagovat
ZB 07

Tak to možná jo, ale přeci jen z pohledu fanoušků na stadionu jít na fotbal v podvečer na začátku pracovního týdne.. ještě, že o naše zápasy nejeví televize téměř žádný zájem

Reagovat
smazaný uživatel

fandy na stadionu chápu

Reagovat
One-Real

Fortuna to hodnotí s kurzem 1?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, já jsem na Chanci a tam to zatím nevyhodnotili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky tak jako na Fortune.

Reagovat
db18

Jenom pokud vypsala událost Dukla Dejvice - Sparta Praha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám tam fouknou Manchester United vs Arsenal

Reagovat
goodbay

Aspoň Zdenda stihne Lazio od 7h. Snad tam taky nesněží.

Reagovat
goodbay

Nesněží, zato pořádně chči.je a hřiště je jako bazén.

Reagovat
taws

No asi dobře že to zrušili, fotbal by za nic nestál. Ale když si vzpomenu jak nasněžilo během našeho zápasu se žižkovem ve zlaté sezoně a přesto se ten zápas dohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele