Synot liga - preview 14. kola

20.11.2015, 08:40, aktualizováno 22.11.2015, 09:08
Previews
Sparta cestuje do Liberce a jejím cílem bude návrat na vedoucí příčku, na níž jí v sobotu vystřídala Plzeň. Toto kolo české ligy pak uzavře severočeské derby, v němž Teplice přivírají Jablonec...
Slovan Liberec - Sparta Praha  (neděle 15:00)
Nedělním šlágrem 14. kola Synot ligy bude souboj čtvrtého týmu tabulky s lídrem soutěže. Do Liberce zavítá Sparta, která má před nedělním protivníkem náskok šesti bodů.

Severočeši budou hájit jedenáctizápasovou domácí neporazitelnost v lize, ze šesti zápasů v této sezoně ztratili pouze dva body. Liberci se nepovedl poslední ligový zápas před reprezentační pauzou, když v Brně překvapivě prohrál 1:3. Během přestávky absolvoval pohárový zápas v MOL Cupu, kde v prvním zápase osmifinále doma porazil Zlín 1:0. Trpišovského výběr se potýká s rozsáhlou marodkou, navíc nebude moci počítat s trojicí hráčů Koubek, Shala, Švejdík. Tito hráči hostují právě z pražské Letné a dle dohody klubů nemohou nastoupit. "Musíme sehnat Harryho Pottera, aby nám uzdravil půlku kádru. Jsme zatím úspěšní jak v Evropě, tak v lize. Prohráli jsme tady jen s Bragou. Věřím, že když se nám podařilo porazit týmy jako Hajduk Split nebo Kirjat Šmona, dokážeme to i se Spartou," prohlásil trenér domácích Jindřich Trpišovský, jehož tým potřebuje vyhrát, aby si udržel kontakt s nejlepším triem týmů soutěže.

Vedoucí Sparta nevyhrála poslední tři venkovní duely, během reprezentační přestávky také hrála v MOL Cupu. Na rozdíl od Liberce neuspěla, když na půdě druholigových Pardubic prohrála v prvním zápase osmifinále 0:1. Vrátit na vítěznou vlnu se pokusí ve městě pod Ještědem. V nejvyšší soutěži vedou Letenští tabulku před Plzní pouze díky lepšímu skóre. Aby uhájili vedoucí postavení v tabulce, potřebují na severu Čech uspět. "Liberec je v euforii. Jedeme tam s tím, že nás čeká těžký soupeř a náročné utkání. Hráči, kteří jsou v Liberci na hostování ze Sparty, jim možná chybět budou, ale třeba brankář Hladký v posledním utkání se Zlínem podal velice dobrý výkon. Takže mají hráče, kteří je dokážou nahradit," podotkl sparťanský asistent Zdeněk Svoboda.

V sestavě domácích bude ze zdravotních důvodů chybět trio Sackey, Obročník a O. Kolář. Otazníky visí nad starty Hovorky, Pokorného a Folprechta. To hosté přijedou bez čtyř zraněných Váchy, Breznaníka, Paixaa a Kováče. Nejistý je pak start Frýdka.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Coufal, Pokorný, Karišik, Bartošák - Pavelka, Folprecht (Soungole) - Jefremov, Josef Šural, Kerbr - Bakoš.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Mareček, Brabec, Costa, Hybš - Fatai, Dočkal, Jiráček, Matějovský, L. Krejčí - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.60 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - FK Jablonec  (neděle 18:30)
Celé 14. kolo české nejvyšší soutěže bude zakončeno severočeským derby mezi Teplicemi a Jabloncem. Oba týmy spolu sousedí v tabulce na osmém, respektive sedmém místě. Lépe jsou na tom hosté, kteří mají o dva body více.

Teplicím se momentálně nedaří, prohrály tři z posledních čtyř ligových zápasů a navíc doma dvakrát po sobě vyšly bodově naprázdno. Tuto bilanci se pokusí změnit proti neoblíbenému soupeři z Jablonce, nad nímž vyhrály pouze jednou v posledních šesti ligových vzájemných zápasech. "Budeme se chtít prezentovat naší hrou a navázat na dobrý výkon z minulého kola na Spartě. Musíme se ale vyvarovat chyb, které nás srážejí," poznamenal teplický kouč David Vavruška, jenž se bude muset obejít bez tří zraněných Grigara, Potočného a Novotného.

Jablonec se v uplynulém kole před reprezentační přestávkou dočkal vítězství po 5 kolech poté, co doma rozstřílel Olomouc 4:0. Nyní ho čeká cesta do Teplic a venku se mu letos daří, když čtyřikrát za sebou neprohrál. "V týmu je znát zklidnění, pohoda a sebedůvěra. Doufám, že navážeme na poslední dva zápasy a že se nám podaří v klidu a třeba i bez inkasovaných branek dovést zápas k vítězství," prohlásil jablonecký asistent Jiří Chytrý. Za hosty nenastoupí Crnkič, jenž byl přeřazen do juniorky a nejistý je pak start Matěje Hanouska.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Hora, Lüftner, D. Jablonský, Krob - Ljevakovič - Vondrášek, Vachoušek, Breite, Fillo - Bratanovič.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Romera, M. Kysela, Pernica, Karavajev - Hübschman - Mingazov, Pospíšil, Trávník - Martin Doležal I., Tecl.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava  (sobota 17:00)
Očekávaný záchranářský duel mezi dvěma ze tří nejhorších celků tabulky bude k vidění v rámci 14. kola v Praze. Domácí Bohemians hostí ostravský Baník.

Klokani mají velkou šanci dopřát si před Vánocemi trochu klidu a téměř definitivně potopit poslední tým tabulky. Pokud vyhrají, vzdálí se Baníku na osm bodů a mohou opustit také sestupové pozice. Z posledních čtyř duelů prohrála Bohemka pouze jednou, přičemž v důležitém souboji s Jihlavou se dočkala prvního vítězství. Na ně bude chtít opět před vlastními diváky v Ďolíčku navázat, a sebrat tři body v dalším veledůležitém zápase. Doma Bohemians vstřelili pouze pět branek, z toho tři v posledních dvou zápasech. Domácí se musí obejít bez Cseha.

"Tréninky byly hodně výživné, a to i z toho důvodu, že jsme nehráli přípravný zápas. V tomto týdnu už tréninky probíhají jen v duchu příprav přímo na Baník. Ostrava hraje snaživý a agresivní fotbal, a to i když se nedaří. Budeme muset hlavně eliminovat jejich přechod do útoku," uvedl trenér Pivarník.

Baník má možná poslední šanci, minimálně před zimní přestávkou, jak se dostat alespoň trochu zpět do hry. V případě vítězství může Klokany stáhnout na dva body, v opačném případě bude ztráta k záchranářským pozicím nadále narůstat. Baník je venku tragický - prohrál všech sedm utkání. Naposledy z Ďolíčku však tři body vezl, bylo to letos v květnu po vítězství 2:0. Od té doby však kádr hostů výrazně oslabil. Hostům budou chybět zranění Kouřil a Sukup.

"Bude to pro nás velmi náročný zápas. Všichni víme, co je ve hře. Vstupujeme do období, které je z hlediska záchrany klíčové. Věříme, že to dokážeme zlomit a že přijde úspěšné utkání," řekl trenér Baníku Radomír Korytář.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Pauschek, Krch, Šmíd, Šírl (Havel) - Jindřišek - Acosta, Hubínek, Jirásek, Mosquera - Čížek
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - M. Dostál, Kaša, Machovec, Lučič - Ježdík, Lásik - Mondek, Kukec, Mičola - Narh
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FK Příbram - Fastav Zlín  (sobota 17:00)
Příbram přivítá v sobotu v rámci 14. kola české nejvyšší soutěže zlínského nováčka. Půjde o souboj dvou sousedů v tabulce, oba týmy okupují desátou a devátou příčku se 17 body.

Příbramští doma vyhráli pouze jednou v posledních čtyřech ligových zápasech. To se pokusí změnit proti Zlínu, s nímž v domácím prostředí prohráli pouze jednou ze sedmi vzájemných soubojů v lize. Navíc by si rádi spravili chuť po vyřazení z poháru poté, co nestačili v osmifinále na druholigový Hradec. "Je to důležitý zápas, ve kterém chceme potvrdit poslední výhru na Dukle. Se 17 body jsme zatím spokojeni. Před sezonou jsme se bavili o tom, že vzhledem k síle soupeřů doma by bylo slušným počinem uhrát za podzim 20 bodů. Myslím, že jsme schopni toho dosáhnout," řekl trenér Pavel domácích Tobiáš, jehož tým v posledních třech kolech nepoznal hořkost porážky.

Zlín ukončil šestizápasovou ligovou sérii bez výhry poté, co v regionálním derby doma zdolal Slovácko 2:1. Nyní by chtěl vylepšit bilanci venku, když v posledních pěti výjezdech získal jediný bod. "Hodně nám ta výhra po posledních nevydařených výsledcích pomohla. Do týmu se vrátila herní pohoda. Připravujeme se na nepříjemné standardní situace soupeře," řekl kouč hostí Bohumil Páník, jehož svěřenci v reprezentační pauze prohráli první zápas osmifinále MOL Cupu 0:1 s domácím Libercem.

V sestavě domácích bude chybět vykartovaný Zápotočný, rekonvalescent Boháč a zraněný Rezek. To hosté přijedou v kompletním složení.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Sus, Dosoudil, Tregler, Divíšek - Hnaníček, Krameš - Pilík, Barák, Štípek - Bednář.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Holý - Pazdera, Jugas, Hájek, Matějov - Holík, Janíček, Živulič, Koreš - Železník, Poznar.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slavia Praha  (sobota 17:00)
Zajímavý souboj týmů ze středu tabulky nabídne zápas v Uherském Hradišti. Domácí Slovácko hostí Slavii, na kterou ztrácí tři body.

Slovácku se jakžtakž daří doma, venku však ojedinělé domácí ztráty nahradit často nedokáže, a tak po povedeném startu pozvolna klesá do druhé poloviny tabulky. Z posledních osmi kol vyhrál Habancův moravský soubor jen dvakrát a hned pětkrát prohrál. Na vítězství čeká víc než měsíc, když v půlce října těsně porazil poslední Baník. Slovácku bude chybět zraněný Kalouda, jinak je celý tým kompletní.

"Na jednu stranu Slavia ztratila doma body s Bohemians a prohrála i s Olomoucí, ale na druhou stranu zvítězila v Teplicích, remizovala v Jablonci a vyhrála ve Zlíně a Ostravě. Kvality soupeře známe, každopádně se musíme vyvarovat individuálním chybám, které nás provázejí a naopak musíme být produktivní v ofenzivě. Po selhání ve Zlíně chceme v sobotu vše odčinit v zápase se Slavií a každý z nás pro to musí udělat maximum," uvedl Habanec.

Slavia letos pracuje lépe než v předchozích letech a nesměle pokukuje po předních příčkách. V konkurenci nejlepších celků však stále podává nevyrovnané výkony, jako například při dvou posledních domácích zápasech, ve kterých odevzdala body Sigmě a Bohemians. Venku však styl Slavie na soupeře platí. Vyhrála zde již třikrát, přičemž inkasovala pouze čtyřikrát - nejméně v lize. Hosty trápí rozsáhlejší absence, kvůli zranění nehrají Štohanzl, Kenija a Latka, kvůli kartám Černý.

"Když se řekne Slovácko, tak se všem vybaví Libor Došek. Ten je nebezpečný v pokutovém území a prakticky každý druhý zápas dává gól. Ale my se nebudeme soustředit jen na Doška, musíme se soustředit na celou jejich útočnou fázi, která je po křídlech velmi kvalitní. My jsme hlavně ztratili body doma a musíme je někde získat. Slovácko má silný tým a my se musíme hodně soustředit na svou hru. Pevně věřím, že do toho hráči dají všechno a že potěšíme naše fanoušky. Určitě tam nepojedeme bránit, ale myslím si, že musíme hrát zodpovědně, protože nás čeká opravdu těžký soupeř," řekl trenér Uhrin.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Chvátal, Hofmann, Košút, Břečka - Šumulikoski - Diviš, Valenta, Havlík, Civič - Došek
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Frydrych, Bílek, Deli, T. Jablonský - Souček, Piták - M. Vukadinovič, Voltr, Zmrhal - Milan Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sigma Olomouc - Dukla Praha  (sobota 17:00)
Odpoutat se z nižších pater tabulky a vylepšit si špatnou bodovou bilanci se budou snažit oba celky, které se střetnou v Olomouci. Domácí Sigma i pražská Dukla si podzim jistě představovaly jinak.

Před startem sezóny byla Sigma po návratu do ligy tipována na klidný střed tabulky, ovšem ani po třinácti kolech se Hanáci stále nemohou vymanit z bezprostředního sestupového ohrožení. Především domácí výkony jsou zklamáním, vždyť Sigma doma vyhrála pouze jedinkrát z šesti utkání, během kterých vstřelila pouhých sedm branek. Jako jediný tým ligy padla s Baníkem. Domácí se musí obejít bez zraněných Chorého, Bystroně a Ordoše a vykartovaných Hály, Rajnocha a Navrátila.

"Dukla je kvalitní soupeř, který má zažité své automatismy. Myslím, že je v tom poměrně silná, i když nyní nemá takové výsledky, jaké by si představovala. Takže nás nečeká nic jednoduchého. Musíme eliminovat přednosti soupeře, to znamená kvalitní kombinaci. Chtěli bychom být hodně kompaktní, hodně agresivní, uvidíme, jak se nám to v zápase bude dařit. A samozřejmě potřebujeme zvýšit efektivitu, potřebujeme dávat góly, tam nás zatím tlačí bota," poznamenal Václav Jílek.

Velké zklamání prožívají také na Dukle, kde si Kozlův celek s početnou zahraniční akvizicí vydobyl v posledních letech slušné renomé a respekt u soupeřů. Možný atak pohárových příček se však letos nekoná, Dukla je pátá od konce a z dvanácti kol vyhrála jen třikrát. Venku Dukla sice prohrála pouze dvakrát, ve zbylých čtyřech případech však brala jen po bodech za remízu, a ztracené body z domácího hřiště tak venku nenabírá. Ani hosté nejsou kompletní, chybějí jim zranění Štětina, Přikryl a Néstor.

"Minulé utkání jsme prohráli doma s Příbramí, takže nám nic jiného nezbývá, než získat body na venkovním hřišti. Olomouc během podzimu vyměnila trenéra a po této změně šlo mužstvo nahoru. Čeká nás motivovaný soupeř, který také nemá moc bodů a bude chtít v utkání uspět. My musíme být motivovaní úplně stejně a snažit se vyrovnat jejich agresivitě a důrazu. Olomouc bude chtít hrát, takže budeme mít prostor pro ofenzivu. Doufám, že nám to bude vyhovovat a přivezeme domů ty ztracené body," řekl Luboš Kozel.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
M. Buchta - Štěpán, Hubník, Radakovič, Vepřek - Houska, Cana - Moulis, Petr, Zahradníček - Malec
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Miloševič, Jeřábek, Gorkšs, Vrzal - Marek Hanousek, Považanec, Čajič - Berger, Krmenčík, Jakub Mareš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.30 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav  (sobota 20:15)
Sobotním šlágrem 14. kola české nejvyšší soutěže bude souboj mezi Plzní a Mladou Boleslaví. Utká se tedy druhý tým tabulky se třetím, bodový rozdíl činí dva body. Ten, kdo vyhraje, bude tabulce vévodit minimálně do nedělního večera.

Plzeň na Mladou Boleslav umí, když z posledních devíti ligových zápasů nebodovala naplno jen jednou. Ale jediná ztráta přišla při posledním měření sil, když doma na jaře prohrála 1:2. To byla zároveň poslední porážka Západočechů na vlastním hřišti. "Samozřejmě se hraje o důležité body. Boleslavi se povedlo dát dohromady velice slušné mužstvo, prokazuje to nejen herně, ale i výsledkově. Vstoupila do ligy velice dobře, je dva body za námi a má nejvíc vstřelených branek. To ukazuje sílu toho týmu," řekl kouč domácích Karel Krejčí, jehož svěřenci vyhráli osm zápasů v posledních devíti kolech.

Mladá Boleslav se nachází ve skvělé formě, když 9 kol v řadě nepoznala hořkost porážky a navíc poslední tři ligové zápasy vyhrála. Tuto spanilou jízdu se pokusí potvrdit proti úřadujícímu mistrovi. "Čeká nás mimořádně náročný protivník před plnými tribunami a všichni se na zápas těšíme. Půjdeme do něho s pochopitelným záměrem, že k udržení kontaktu s nejlepšími týmy ligového pořadí potřebujeme v Plzni bodovat," prohlásil trenér Středočechů Karel Jarolím, jehož svěřenci v letošním ligovém ročníku prohráli venku pouze jednou.

V sestavě domácích budou chybět oba rekonvalescenti Řezník a Pilař a zraněný Vaněk. Za hosty nebude hrát vykartovaný J. Rada, dva zranění Klobása s Veselovským a oba rekonvalescenti Hůlka s Fabiánem.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Bolek (Kozáčik) - Rajtoral, Procházka, Baránek, Limberský - Hrošovský, Hořava - Petržela, D. Kolář, Kovařík - Ďuriš.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - J. Kysela, Kúdela, Polom, Bořil - Ščuk, Malpon - Zahustel, Magera, Skalák - Baroš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Vysočina Jihlava - Zbrojovka Brno  (pátek 18:00)
Souboj týmů s rozdílnou formou i postavením v tabulce bude k vidění v Jihlavě. Domácí Vysočina se bude proti Brnu snažit vybojovat teprve druhé domácí vítězství v sezóně, a posunout se ze sestupové pozice.

Pouze devět bodů má na svém kontě po třinácti utkáních Jihlava, která je podle předváděných výkonů pasována společně s Baníkem a s Bohemians na největší adepty na sestup. Výměna trenéra možná zapůsobila na krátko (vítězství v Teplicích, remíza po dobrém výkonu proti Liberci), následně však přišla porážka v důležitém souboji s Klokany a debakl v Mladé Boleslavi. Výkon a výsledek z domácího utkání proti Brnu tak ukáže opět trochu více, jestli je na tom Jihlava letos opravdu tak špatně. Relativně slušný výsledek uhrála Jihlava naposledy v poháru, kde remizovala na půdě Olomouce.

"Čeká nás velmi důležitý duel, v němž Brno bude hrát v pohodě a může umocnit své dosavadní velmi dobré výkony. Naopak my potřebujeme konečně uspět. Celé mužstvo musí podat výkon na hraně svých možností," uvedl asistent trenéra Jihlavy Roman Kučera.

Zbrojovka patří k příjemným překvapením ligy, ovšem pro ty, kteří sledují systematickou práci zkušeného trenéra Kotala, to takovým šokem není. Z posledních sedmi utkání padlo Brno pouze jednou, když vyhořelo s Teplicemi, jinak si však doma vyšláplo na Plzeň i Liberec. Podstatně více se tedy Brnu daří doma, venku však dokáže také držet se soupeři krok a i díky dobré defenzivě dovezla zvenku body ve čtyřech ze šesti případů. V reprezentační přestávce Brno odehrálo úvodní pohárový duel s Plzní.

"Musíme se vrátit k zodpovědnosti, jednoduchosti, nevymýšlet komplikovaná řešení. Zkrátka nedělat chyby a snažit se hrát svou hru, která nám kromě utkání v Plzni přinesla v posledních týdnech úspěchy," řekl trenér Kotal, který bude postrádat zraněného stopera Schustera, jenž podstoupil po zranění v tréninku artroskopickou operaci kolena a podzimní část ligy pro něj skončila.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Kryštůfek, Tlustý, J. Krejčí, Mišůn - Marek, Demeter - Nerad, Fulnek, Jungr - Mešanovič
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - R.Buchta, P.Buchta, Košťál, Lutonský - Zavadil, Chrien - Vávra, Škoda, Brigant - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha1392232:829
2.Viktoria Plzeň1392229:1329
3.FK Mladá Boleslav1383237:2127
4.Slovan Liberec1365224:1623
5.Zbrojovka Brno1363415:1721
6.Slavia Praha1355318:1220
7.FK Jablonec1347223:1619
8.FK Teplice1352621:2017
9.Fastav Zlín1352616:2217
10.1. FK Příbram1352618:2617
11.1. FC Slovácko1352617:2517
12.Dukla Praha1336420:2015
13.Sigma Olomouc1325612:2311
14.Bohemians Praha 19051316613:219
15.Vysočina Jihlava1323812:289
16.Baník Ostrava13111110:294

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (542)

Přidat komentář
ZB 07

Na dnešní špíl se strašně moc těším..vzhůru za 4.místem!

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
ZB 07

Moc se nesměj..nevíš, co bude večer

Reagovat
jewix

UEFA do Brna!

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

na inspekci?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
mario23

V Jihlavě přijde kruté vystřízlivění Brna za cestou do pohárové Evropy. FCV ole. 3 body dneska musí dát, jinak sestup.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

*

Reagovat
smazaný uživatel

kurva ty si věříš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Proč by nemohl, když hrajeme doma úplně jinak než venku.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: podle toho co pisou ve Sportu,tak Vuch tezce kopiruje karieru Martina Zemana ve Sparte...

Reagovat
smazaný uživatel

Chodí v Praze do Duplexu, kde nasává celé flašky Jacka ?

Reagovat
monty25

Tam mě tuhle taky zvali, když jsem byl před týdnem na Václaváku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tos mi připomněl, jak jsem před lety šel s kamrádem, měli jsme nutkání jít na disko ale jak máš x promile v krvi, tak zapomeneš i to, že pár kroků od tebe je Lucerna music bar či Nebe.

Tudíž sme šli, slyšíme "ducání", tak vlezem takovou podlouhlou chodbou, u schodů do sklepení frajerka, ptám se, jestli se tam "paří", ona, že jasně, že žádný vstup se neplatí, jen si musíš objednat.

Přes ty promile nám to ani teď netrklo...

Jdem dolů, sednem ke stolu a že si obejdnáme. To bylo asi moje nejdražší pivo, třetinka za 240,- . Chtěli jsme zmizet, ale báli jsme se jednoho uber vyhazovače, co na nás buldčím výrazem kouká, tak jsme si objednali pivo, sedli ke stolu a cucali...

Asi hodinu...Okolo chodli "tanečnice", mluvili na nás anglicky, my jim česky, že jsme chudí studenti, tak holky hned šli k jinému stolu....

Vítězoslavně jsem dopili pivo, které jsme za ty prachy snažili se vychutnat, rychle jsme vystřízlivěli a rychle pryč

Reagovat
Losinho

Tak ono to záleží na hudbě že jo, v Lucerně hrajou hity, v Duplexu dupačky A s těma holkama je to jako Zlatý strom nebo jak se to jmenuje, prostě ehm ehm.. "taneční klub"

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý Strom je taky echt

Jako jo, měli jsme uvažovat jako lidé, ne pod vlivem bloudit po náměstí

Reagovat
božský John

Nejlepsi je Dean, tam koncim pokazdy a hrajou tam skvele

Reagovat
Posledni Kovboj

a je tam dost patnactek?

Reagovat
Losinho

Jojo

Reagovat
Losinho

A kamarádi tam měli mít afterparty po maturiťáku

Reagovat
smazaný uživatel

Chlast,bedny,dluhy a prej uz i vymahaci..

Reagovat
smazaný uživatel

Světskej, no.

Reagovat
didosh

Miiiiilan Pacanda!

Reagovat
iamek

Skoda, ze Duplex neni to co byval.

Reagovat
smazaný uživatel

On někdy něco býval ? Šklená vysmažená díra se zlatou mládeží.

Reagovat
iamek

Samozrejme, ze ano. Tenkrat tam hrali aspon top jmena. Byl jsem tam napr. jak tam byl Tiesto. Ano kazdy ho zna jako komercniho srace, ale tehdy tam predvedl neco neuveritelneho. Zadna komerce, posrane vocaly atd. Takovy set jeste zopakoval v amstru v clubu, kde to taky solidne odstrelil. Ale to je kurva doba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiesta sem zažil jednou, jeho epesní přílet vrtulníkem po bouřce na Mácháči.

Reagovat
iamek

Ja asi cca 20x, ale prave vylozene me odrovnal v Duplexu, Sasazu a pak na clubovce v holandu. Ono je zajimave, ze i komercni sraci, ktere jinak nesnasim, tak v clubu pro par lidi zahrajou naprosto libove, ale jak jsi na akci jako Tommoroland a podobne obrovske festaky/halovky, tak potrebujes kybl na zvraceni.

Reagovat
iamek

Joo a ten Machac byl pry silenej. Bourka, nehnutelno . Jsem zazil na Summer of love v Pardubicich. Bahno nad kotniky a pak nas pochopitelne nepustil pruvodci do vlaku. Tak cekacka na rano a u tamanu koupit nove botx a kalhoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys tam byl ? Jak bylo celý den vedro, pak najednou brutální a celkem dlouhá bouřka, už se říkalo, jak vše zruší... Na podiu na vodě se tísnili lidi pod miniplachtou...Pak to ustalo a jka nějvětší kápo přiletěl vrtulníkem Tiesto.

Jako na tohle budu ještě dlouho vzpomínat

Když nepočítám klasické letní pobyty na Mácháči, tak sem tam byl ještě na SMH. Ti taky nebyli špatní, ale Tiesto byl jen jeden...

Reagovat
iamek

Na Machaci nikdy. O prazdkach jezdim jen na zahranicni akce. Ale mel jsem tam hafo kamosu a ti vzpominaji na to do dneska. SHM byla nejlepsi v polsku na Creamfields. Wroclaw 2007. Axwel, Angelo a Ingrosso meli hrat kazdy zvlast a borci prisli, kazdy svoje nadobicko, lahev vodky a ve trojko to tam znicili. Nikdy jsem nepobral jak ve trojko, kdy kazdy mel svuj mixak a dva playery, tak ze se jim to nekope. Jinak ta lajna tam byla mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt o něco mladší, tak jedu hned. Takhle bych šel v devět spát

Reagovat
iamek

Dokonce jsem tam zazil Guettu v jeho zacatcich. Nebylo tam ani vyprodano a listek snad za dve kila. Tenkrat nebyl znamej a delal skveleh house. Cco predvadi posledni dobu, tak to bych ani hudbou nenazval.

Reagovat
smazaný uživatel

Použil bych pro to název nejúspěšnějšího alba Depeche Mode...

Music for the masses

Reagovat
iamek

Reagovat
Losinho

Teď už je prostě komerční no...něco jako Garrix, ale ten zvládnul přerod z DJ na stár vměstnat do dvou let..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

To se v Plzni ví už od začátku.

Reagovat
Miguel19

Ale kokoti jsou naši trenéři, kteří ho nestaví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Vzhledem ke zbytku skvadry je asi trochu jedno, co vlastně má za problémy.

Reagovat
Znalec

bude se opakovat scénář filmu Mandragora?

Reagovat
goodbay

Ale Zeman nechlastal ne? Ten spíš se naštval za ten nepřestup do Realu a byl gemblér nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No Vůch je taky gambler a tím chlastáním nahrazuje to, že ho ten Real nechtěl

Reagovat
iamek

OT: Kusý

Reagovat
Robbie

myslím si že to byla sebevražda

Reagovat
smazaný uživatel

Sebevrazda bodnutim 30x do zad?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=DN-uzK69_ks

Tak Znojmo to se stožáry osvětlení vychytalo nejlíp

Reagovat
Spalovač šancí

Perfektní

Reagovat
iamek

Reagovat
didosh

Reagovat
hefy

Reagovat
patas92

Proč je to sklápěcí? Aby to nehyzdilo historický charakter centra, nebo to má i jiný důvod?

Reagovat
andrew96

Takto ten stadion nenajdu.

Reagovat
frankiefcb

ano taky si myslím, ž je to ten důvod.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To muselo stát peněz, přitom taková blbost co?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Okolo něj jsme jeli do Vídně a taky jsem na to čuměl... jenom jsem teda nevěděl, že to je stadion SC...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Znojmo je jak Londýn

Reagovat
smazaný uživatel

S křížkem po funuse ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

no to je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta v Ostravě hraje v neděli od 15:00 ? Tak to máte nejlepší čas teda...

Reagovat
rufus

Zdá se ti blbej čas?

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak.

Reagovat
taws

Jihlava se prý zajímá o našeho Demetera, jsem slyšel to jsem teda zvědavej

Reagovat
Znalec

za chvíli bude mít Jihlava kádr jako ta tchýně z Kameňáku

Reagovat
monty25

AC Ester Jihlava

Reagovat
Coutinho10

de nekomu stream na chanci/tipaci ?

Reagovat
Coutinho10

tak uz nic...bylo potreba si vsadit

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

pritom sem naposledy na Chanci vsadil 17. listopadu...coz neni tak dlouho

Reagovat
db18

Aha... to je nějaký divný... mne to normálně vydrželo těch 30 dnů...

Reagovat
Coutinho10

j taky uplne nwn...ale co sem koukal na live chat, tak sem nebyl jedinej, komu ten prenos dneska nesel....az tam nemdo psal ze je potreba vsadit

Reagovat
FCSL
Reagovat
db18

Nešpor

Reagovat
smazaný uživatel

4 fíky v rozpětí 6 minut Že by duch Lewandowskeho?

Reagovat
mario23

FCV ole !!! Neříkal jsem to snad ?

Reagovat
Alan_Shearer

Clovek si rekne, ze to Brno teda asi tak spatny neni a da jejich neprohru .... neeee, jsou to zebraci a v prvni polovine tabulky jsou omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Ti naši borci hrajou vždy na náhodu, jednou to vyjde a venku to do klasiky nevyjde.... Jenom vůl na nás může vsázet :DDD

Reagovat
Alan_Shearer

Po vasich poslednich zapasech jsem si myslel, ze v trapny Jhlave plichtu ukopete ..

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky, ale statisticky je po těch letech co Zbrojovku sleduju docela dokázaný, že se na nás chytají skoro všechny týmy bez formy a dlouhých sériích běž vítězství... a navíc venku mám to vůbec nejde, nevím co si od toho tiketu čekal :)

Reagovat
Alan_Shearer

Porad byla realne vetsi sanci neprohra Brna nez vyhra Jihlavy. Nebyt ty pencle, tak pochybuju, ze by to Jihlava zvladla.

Reagovat
Didier Drogba

My bychom potřebovali ligu, kde by byl samej kvalitní tým. Na chudáky bohužel neumíme

Reagovat
smazaný uživatel

Brzdi trochu... tam kde je teď Jihlava, tak tam jsme byly několik let... jenom díky borcum, co každé domácí zápas odjezdi po prdeli, jsme tam kde jsme - mimo boje o záchranu ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, akorát by jste tam pak nemohli být vy

Reagovat
Coutinho10

spis kdyby museli, tak by hrali jinak....v tabulce sou vysoko, ale kdyz uz prohravali, tak to vypustili a radsi nechali 3 body sousedni Jihlave, jelikoz radsi budou pristi sezonu radsi hrat s nima nez napr. Bohemkou.......aspon tak to na me pusobilo po ty penalte

Reagovat
smazaný uživatel

vdafit na Brno proti Jihlavě

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes by Baník bod urvat mohl ne však kvůli záchraně ale aby ten sestup byl aspoň trošičku důstojnější...

Reagovat
Znalec

ne to nemohl, mám jedničku

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes by Baník bod urvat mohl ne však kvůli záchraně ale aby ten sestup byl aspoň trošičku důstojnější...

Reagovat
Znalec

ne to nemohl, mám jedničku

Reagovat
kalla

Baník má dnes poslední šanci. Bohužel prohraje a sezónu bude už jen dohrávat. + Bolka do čela ligy

Reagovat
ZB 07

Boleslav dneska výhra už by to chtělo na tom prvním místě nějaký oživení

Reagovat
iamek

Na sestup Baniku je vrabejovsky kurz. 1.08

Reagovat
patas92

Kolik je na záchranu?

Reagovat
smazaný uživatel

To není otázka až tak úplně mimo mísu. Kdyby ten kurz byl hodně vysoký, řekněme 1:50, tak si půjčíš 50 miliónů, jeden vsadíš, za 49 nakoupíš nový tým, zachráníš se a dojdeš si vybrat zbytek peněz

Reagovat
Znalec

fejk

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty jsi fejk

Reagovat
pawelFCB

Ty jsi fake,s polovinou klubů SL v oblíbených.

Reagovat
Znalec

podesátý tady důvod těchto klubů vysvětlovat nebudu - použij ownyho vyhledávač

Reagovat
Znalec

hlavně že ty seš FCB ale místo barcelony máš v oblíbených real madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Baník znalče..

Reagovat
didosh

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
HorajzmAmmann

Co to je zase za sestavu ?? Cervenka ? Mondek ?

Reagovat
smazaný uživatel

bez Kukece ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava Baníku je solidní humus. Klidně ať vyhrajou, ale to se fakt nedá...Lucic, Machovec, Dostál, Mišák, Ježdík, Lasik, Mondek, Červenka....

Nejde mi ani o kvalitu, ale tohle není Baník

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Vypínám to, dokud budou v sestavě hovada jako Lučič nebo Červenka, tak to nemá smysl sledovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, co zas píská na Sigmě za hovado? Pelta ven!

Reagovat
smazaný uživatel

zase gol pres levou stranu Holzer nebo Lucic to je stejne jedno, priste tam rovnou muzem zapichnout vidle...

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze tem naskok neni vetsi...Deli tam mel taky golovou hlavicku....ale zatim dobry...venku nam to jde

Reagovat
ZB 07

Michal Daněk o tom už jsem dlouho neslyšel..

Reagovat
db18

Hmm, Vůch zase hrál jen za Domažlice

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby mě někdo při nějaký "islámský" diskuzi označoval za vlastizrádce, rád bych vypíchl to, že místo El clásica pořád sleduju Bohemka - Baník. Jasnější důkaz o mym vlastenectví (a masochismu) snad ani bejt nemůže

Reagovat
db18

el clásico jako není masochismus?

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli fandíš Realu, nebo si u toho čteš diskuzi, tak jo.

Reagovat
db18

Mne stačilo, když jsem si přečetl, že první dohady na hřišti nastali zhruba po půl minutě...

Reagovat
taws

Kurva vodvezte už toho červenky zpátky do Edenu..

Reagovat
Kepy_FCB

Z Ďolíčku může odtáhnou pěšky

Reagovat
taws

to je vlastně pravda, že dneska ho tam můžou rovnou nechat

Reagovat
Blasphemer

Se sveze tramvají.

Reagovat
Kang & Kodos

Výborně Schick

Reagovat
iamek

Oni ten rekord Lazne Bohdanec fakt prekonaji. Jinak Korytar na 100% konci.

Reagovat
ZB 07

Aspoň něco se jim povede

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyby ta Bohemka byla aspon lepší, ale prohrát takhle

Reagovat
Kepy_FCB

FCB Odstoupit z ligy! tohle je hnus

Reagovat
iamek

Reagovat
taws

banik druhej polocas jasne lepsi a po nastreleni tycky padne z brejku gol korytar at uz taky tahne..dlouho jsem se ho zastaval, ale kdyz furt stavi lempla cervenku, tak to je trener k hovnu

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
didosh

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

To sou klauni. Porvěte se tam ještě.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
taws

že to těm hráčům není blbý, když vidí toho Narha, kterej tam jako jedinej bojuje a ukazuje, že nemá Baník v piči, tak jako ostatní...je těžký něco hrát, když hráči typu Ježdík nemají ani na Divizi. Machovca tam měli pořádně vyliskat, kdyby aspon takovou agresivitu předváděl v souboji s protihráči

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to není nic nového bohužel..

Reagovat
centos

Jen bych chtěl vědět, zda Petera a Šafarčík family cítí aspoň nějakou zodpovědnost.

Reagovat
Kepy_FCB

Hráči mají štěstí že na výjezdy jezdí jen lidi které fotbal totálně nezajímá....

Reagovat
Coutinho10

co se tyka Fanligy, tak zatim bida jediny stesti, ze mam prijatelny soupere

Reagovat
db18

Koukám, že mám Urbise, tak doufám, že Pospíšil nic neuhraje, i když ho sám mám v sestavě.

Reagovat
Coutinho10

j toho mam pripravenyho taky...naskoci z lavicky ...jinak mi zejtra hrajou 4 hraci (i kapos) + 2 z lavicky vcetne Pospisila...tak snad ty body nak naskacou

Reagovat
db18

Teď jsem se kouknul na ten váš duel... to je jak Baník - Sigma

Reagovat
Coutinho10

j tjn zatim v pohode...nemusim se az tak hnat dopredu....vedu, takze staci kontrolovat defenzivu a popripade z protiutoku bych to dneska rad pojistil

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Koho máš jako kapitána? Doufám, že pořád Skaláka

Reagovat
db18

Kéž by aspoň to... pásku dostal Škoda.

Jinak mi už budou hrát jen 4 hráči (z toho Šural se započítá jen, když nasbírá víc bodů jak Magera)

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Tam hrál Kenny za trochu lepší tým

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Spíš ta sestava Liberce byla k smíchu. A dneska by to mohlo bejt podobný.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Dneska Doli tri goly. Jednou nuzkama, podruhy z primaku a potreti vymota celou obranu i s brankarem

Reagovat
smazaný uživatel

první gol bude z přísný penalty a po červený pro stopera už se pojede podle toho cos napsal

Reagovat
božský John

Ty ses taky z Olomouce?

Reagovat
didosh

Šafy chcípni ty zmrde!!!!

Reagovat
Uwe háže buly

Nevíte někdo jak je to na tisportu, když vsadím 30 v těch netech, pujde mi přenos?

Reagovat
Coutinho10

to si myslim, ze spis ne....ale muzes to zkusit

Reagovat
Uwe háže buly

Radši jsem si tam těch 30 dal a "naložil" na Sunderland

Reagovat
Coutinho10

Palace hraje celkem dobre ale proc ne....Sunderland spis doplaci na to, ze nehraje moc Defoe...jinak by mel urcite vic bodu...tak GL

Reagovat
Jajinek

Mohl bych se zeptat, proč včera nebyl uznán gól Šindeláře?

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě taky zajímalo. Viděl jsem ho několikrát z opakování a stejně netuším, v čem byl problém. Prý ofsajd, ale to je nesmysl.

Reagovat
Jajinek

jediné, co mě napadá, je špatně rozehraný roh...jinak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

To jde jak? Jedině zas nějakej faul ve vápně, jinak nevím.

Reagovat
db18

Roh na krátko a narážečka s rozehrávajícím hráčem... Dukla koukam neměla obsazené tyče, tak se tam útočící hráč lehce chytne do pasti.

Reagovat
Kang & Kodos

Bičík - Costa, Holek, Brabec - Hybš, Jiráček, Frýdek, Dočkal, Mareček - LaFatai

Vácha na lavičce

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta se vrací k rozestavení 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

počkat, on nehraje Matějovský

Reagovat
smazaný uživatel

A Krejčí ani na lavčice?

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, jsem si říkal, že tam někdo chybí Asi pokopanej z repre.

Reagovat
Uwe háže buly

Dávat ho hrát když má formu a nechat ho sedět, když jí nemá, to umí každej vůl, Ščasný je jinej frajer

Reagovat
Kang & Kodos

Stejně tak Mareček. Nechám ho přes měsíc, ať si zvykne na RB, a když se dostane konečně do formy, hodim tam 3-5-2

Reagovat
Uwe háže buly

a pak z ofenzivy pěkně na stopera

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Uwe háže buly

Holek, Jiráček

Reagovat
r.mrazik

zdendovi mrdlo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale viděl, jinak bys nemohl napsat, žes to neviděl

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vinetou

3-5-2

Reagovat
FCSL

Hladký - Coufal, Mudra, Pokorný, Bartošák - Pavelka, Machuca - Delarge, Bakoš, Šural - Rabušic

Takže chybějí Koubek, Švejdík, Hovorka, Sackey, Obročník, Folprecht, Efremov, Sýkora, Shala a Bartl Zlatej Arsenal

Reagovat
Kang & Kodos

Delarge ještě žije? A Machuca je kdo?

Reagovat
FCSL

Hrál už proti Zlínu a prej makal, tak dostává šanci, i kvůli tý marodce. Machuča je z juniorky, 96, debut

Reagovat
db18

Aha... podle livescore to totiž vypadá na afričana.

Reagovat
smazaný uživatel

Machuca is a 2004 Chilean film written and directed by Andrés Wood

Reagovat
smazaný uživatel

náš odchovanec

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Aspoň jeden stoper je nakonec jakž takž zdravej. Na tréninku tam prej zkoušeli Bakyho s Pavelkou

Reagovat
Znalec

Folprecht je zraněnej nebo i hráč co Spartě už nepatří má zákaz proti ní hrát?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Error

Zaměstnává Slovan nějakého doktora?

Reagovat
Aldeano

Jo. Ale je na hostovačce ze Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Error

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

toto mě fakt bavilo, díky

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
exse

Loni Hroššo - Sus, Pokorný, Karišik, Mudra - Pavelka, Soungole - Delarge, Luckassen, Frýdek - Bakoš.

Pravděpodobně dostanem na prdel, ale je blbost se vzdávat předem, tím spíše když to loni se stejně slabou sestavou šlo.

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, vy jste nás porazili s Hroššem v bráně. To je ostuda

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Simtě, včera byl dle Benitéze Real taky favorit a jak dopadl...

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na LIberec?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je asi na Libereckém stadionu, je to živě a bez sekání.

Reagovat
Aldeano
Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Proč Sparta vlastně ten dnešní zápas hraje, když Liberec nemůže nasadit půlku kádru?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč db18 sem vlastně píše tyhle rýpavé komentáře?

Reagovat
db18

Protože nic jiného neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je smutné

Reagovat
db18

...ale napsal jsem to blbě Za tohle si může Liberec... na druhou stranu Trpíšák aspoň nechal hrát Bakoše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

To neni náš problém, že si Liberec půjčil doktora z Arsenalu.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

error

Reagovat
smazaný uživatel

mně teda normálně jede

Reagovat
smazaný uživatel

My lepší ve Fanlize máme vstup na placená vysílání iSportu zdarma

Reagovat
Wat
Reagovat
Coutinho10

co to tam mel ten Trpisovskej na ty bunde pod kapucou ? vypadalo jak naka cenovka

Reagovat
Rarášek

"Tolik nebezpečných akcí ze strany Sparty jsme neviděli, možná proto, že dnes nehraje Ladislav Krejčí.."

Reagovat
Wat

Jednoznačně, O2 experti.

Reagovat
smazaný uživatel

Sory, ale do ofenzivy je i totálně bez formy daleko lepší než Frýdek.

Reagovat
Rarášek

Srovnávat křídlo s defenzivním záložníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Podle sestavy v televizi má hrát Frýdek na křídle místo Krejčího. Stejně jako hrával za Liberec celý loňský rok. Ale je fakt, že dneska jsem si ho tam ještě nevšim

Reagovat
Kang & Kodos

Nevěř bulváru. Hrajem 3-5-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Frýdek je LB, byť už hrál všude možně...

Reagovat
Rarášek

Ale však jo A souhlasím i s tím, že je Krejčí lepší v utoku,jen nechapu proč je srovnáváš.

Frýdek dneska hraje DM, v tv to mají špatně. Nalevo je Hybš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, je to tak. Nechápu, že si to v grafice nepohlídají.

Reagovat
pepinho2

asi neumí měnit grafický zpracování Holka tam měli jako RB

Reagovat
pepinho2

Ten Fatai je boží

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooool Brabec

Reagovat
Rarášek

Krásně to trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Někdo link na stream ?

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

A zase ti rozhodčí, Fatai vůbec v ofsajdu nebyl. Nevím proč nás furt poškozují.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodčí pískal ofsajd a ten nebyl né, takže Fatai měl běžet sám na bránu

Reagovat
Rarášek

Tojo, jen ten styl jakým si to napsal ..

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Na Fataie byl dokonce faul, takže by se dala dát i červená.

Reagovat
smazaný uživatel

I když to je asi blbost, když faul šanci nezamezil...

Reagovat
Kang & Kodos

No kdyby se nemával špatně ofsajd, tak faul byl jasnej. Fatai by šel jinak sám.

Reagovat
Rarášek

Ale on šel tak i tak, byla by výhoda a červená asi ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

svine

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hrajem dobře, chybí tomu jenom gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec dneska v jedenácti nedohraje... Jinak poslouchat Henna je fakt pastva pro uši

Reagovat
pepinho2

Jako jestli mu za to někdo platí, tak to je nejlepší práce ever..

Reagovat
ZB 07

"Tady ten faul byl před lavičkama, myslím, že kdyby rozhodčí radši udělil žlutou kartu za ten faul u rohového praporku, tak to bude efektivnější"

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
db18

Liberec svého sponzora teda nešetří.

Reagovat
San Iker

Sparta vynikající Liberec dobytci a kopáčové Kokot rozhodčí už měl dát nejmíň o dvě karty libereckejm víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Vácha s Breznaníkem pro vás mají myslím kapesníčky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak

Reagovat
Kang & Kodos

Liberecký pískaj na sudího? Jako vážně?

Reagovat
Wat

Proč by nemohli, když Hybš dohrál tu situaci u golmana?

Reagovat
PavlíčeQ

V Liberci tomu nerozumí

Reagovat
REPLIKATOR

V Jablonci tomu ani nemá kdo rozumět.

Reagovat
PavlíčeQ

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Nám vozí příbuzný uzeniny z Ostroměře, do Liberce vozí tlačenku zase z Prahy?

Reagovat
Greny

Jqk to vypadá Patakova one man show?

Reagovat
smazaný uživatel

Taková one side show zatím no Ta voda tam z Nisy podemlela jednu stranu, tak není úplně rovina to hřiště. Uvidím po změně stran, jestli to v poločase nebude podemletý na druhý straně ještě

Reagovat
Wat

Heh, u Rabušice to bylo jasný, že ju dostane ještě před poločasem po tom faulu před vápnem. A ještě se tomu blbec diví.

Reagovat
ZB 07

Zatím teda skvělej zápas..pro mě příjemný překvapení

Reagovat
REPLIKATOR

Jsme zoufalí, kolikrát nevíme co s míčem a pak trefíme napadajícího protihráče a je z toho nebezepčný brejk. Je jenom otázkou času, kdy dostaneme gól.

Reagovat
Kang & Kodos

Nechtělo tady pár lidí Pokornýho do repre? Fatai si s nim dělá, co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda pro Spartu, že zatím nechtěl skórovat

Reagovat
Miguel19

Tady se vždy najde nějaký hráč, co se mu povede jeden zápas a někdo ho už nominuje do repre..

Reagovat
goodbay

Liberec nemá ani na jmenovky?

Reagovat
smazaný uživatel

Výjezdy na zápasy EL jsou drahé no..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí zatím drží Spartu nad vodou. Mareček sejmul ve vápně loktem Šurala a penalta se nepískala. Uvidíme, co přinese druhý poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys ještě nedostal BAN?

Reagovat
Znalec

Hybš hraje největší lejno

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA zatim pecka Musim rict, ze trio Dockal, Frydek a Jiracek si Liberec zatim neskutecne vodi, kdyby byl polocas 3:0 pro Spartu, tak nikdo nemuze rict ani slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti komentátoři jsou fakt nějaký divní. Pokud nějaký hráč hraje v utkání dobře, tak hned říkají, že je to jeho nejlepší výkon sezony či dokonce kariéry. Jakoby nikdy předtím dobře nehrál

Reagovat
pepinho2

Beztak vidí jen ty zápasy, který komentují, 88% uživatelů odsud má větší přehled..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Bartošák = jedná velká nafouknutá bublina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor si něco střelil. Hroššo je prý bezesporu velmi kvalitní brankář

Reagovat
pepinho2

Hybš ve finální fázi hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

To celá Sparta dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata zapomněl zapnout turbo

Reagovat
PavlíčeQ

Těžko se zapíná něco co nemáš

Reagovat
Aldeano

Lafatu předběhnou do 5 metrů. To je až moc. Ikdyž není brejkový typ...

Reagovat
Wat

"pilně rozcvičuje Lukáš Vácha"... a on si tam tak v klidu pochoduje.

Reagovat
Aldeano

Váchu po zranění poslat do zápasu s takovým průběhem (faulující soupeř,terén)...

Reagovat
Rarášek

typičo

Reagovat
aither

To mě poser

Reagovat
pepinho2

První střela na bránu?

Reagovat
Wat

Už to vypadalo, že to zajebou, ale Bartošák supr míč na zadní.

Reagovat
Rarášek

Skvělej balón A Delarge jakbysmet..

Reagovat
smazaný uživatel

Dzon trénovat nepotřebuje

Reagovat
Blasphemer

Má dostatečnou kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vám mám říct, jsme celý zápas lepší, měli jsme dát už 2 goly, ale když nejsme schopni ten gol dat, tak co bychom pak chteli...

Reagovat
Aldeano

To je naprostá klasika.

Reagovat
F.Torres

jooo, prostě fotbal...

Reagovat
Coutinho10

Delaaargee gooooooooooaaaaal uz se na nej tesim, az k nam prijde

Reagovat
PavlíčeQ

To už je tutovka nebo co?

Reagovat
Coutinho10

to uplne nwm , ale snad jo

Reagovat
Rarášek

nwm To už jsem neviděl ani nepamatuju ..

Reagovat
Coutinho10

zrovna tuhle zkratku mam uz nak proste zafixovanou

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ti je max dvacet tak v poradku

Reagovat
San Iker

Klasickej Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Tak teď se ukáže, jak je na tom mentálně Ščasného tým. Protože přesně proto přicházel. Průběh, kdy je Sparta jasně lepší, ale obdrží gól. Neměla by se položit.

Reagovat
Blasphemer

Delarge si jde jednou za rok zakopat a sestřelí Spartu.

Reagovat
Rarášek

Teď už se těm jeho hvězdým manýrům netrefí, asi fakt bude superhvězda

Reagovat
smazaný uživatel

Hybš už se těší na vystřídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Hybš nejaktivnější na hřišti. Škoda, že mu nejde finální fáze.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem většinu první půle, ale ty jeho "útočné" minely byly strašné.

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr Sparty stačí na Bohemku, Jihlavu a další podprůměrné týmy, ale jak Sparta narazí na někoho z horní poloviny tabulky, tak je vyloženě pro smích. Kdyby ji nepomáhali rozhodčí, tak je to naprosto průměrný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ses flákal, šašku?

Reagovat
Rarášek

Anketa: Kdo skončí se zlomenou nohou?

Reagovat
Aldeano

Breznaník

Reagovat
smazaný uživatel

Šukal

Reagovat
smazaný uživatel

*r

Reagovat
db18

Costa bude chtít někoho zprasit, ale zlomí si při tom vlastní nohu.

Reagovat
Wat

Ten Frýdek je taky docela rozmazlenej spratek, co?

Reagovat
pepinho2

Asi dost přemotivovanej..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vemte si, že v 1. poločase Fatai měl jít sám na bránu a dal by gol. Takže rozhodčí nám sebral 3 body, stejně jako ve dvou zápasech EL. To už fakt není náhoda..

Reagovat
F.Torres

ISIS

Reagovat
smazaný uživatel

Světu vládnou Židé

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je to vlastně ISIS - jako "islámský stát" by mělo stačit jedno IS, ne? Co mi uteklo? Navíc to Isis je jmenéno egyptské bohyně. Nějaká souvislost?

Reagovat
Blasphemer

Islamic State of Iraq and Syria (ISIS)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak aspoň víme, kam sahaí jeho hranice

Reagovat
db18

Islámský stát Iráku a Sýrie.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že isis se jmenovali předtím.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Blasphemer

Kampaň

Reagovat
Blasphemer

Řečtí přátelé před tím Zdeňka varovali.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Nebudem jako sešívky ne?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Hlavně že si ubrečenej Trpišovskej stěžoval na Bohemku, a co teď předváděj oni? Kdyby to dneska Sparta ještě otočila, tak ještě bude brečet na rozhodčí Humáč.

Reagovat
smazaný uživatel

Další dvojitý odpíchnutý?

Reagovat
San Iker

Bakoš už měl bejt třikrát venku

Reagovat
Wat

Taky nevím, na co Trpišovský čeká.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho chtěli střídat no, nevím, proč si to rozmysleli...

Reagovat
Azazelo RD

"Kontakt tam byl."

Reagovat
Firkraag

Frýdek je buzerant

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť ho jenom kopl do ksichtu, proč mu dávat kartu.

Reagovat
San Iker

Bakoši ty mrdko zajebaná už čtyřikrát špína plzeňská

Reagovat
Azazelo RD

Hm, Sparta Praha, Real Madrid, blbej víkend, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než můj včerejší den..

Reagovat
smazaný uživatel

Synot hráč utkání - Rozhodčí (ironicky).

Reagovat
Wat

Uf, ještěže tam je ta závorka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Odhlásit se z Berbr ligy a radši hrát slovenskou

Reagovat
Rarášek

Klucii, to je show tyvole Klid už

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

A Matějovský už měl být venku. A rozhodčí mu nedá ani žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Šural je hrozná mrdka, furt se válí na ze

Reagovat
pepinho2

Absolutně nechápu, jak je možný, že tam tak od 70. minuty není Konaté, zase nezvládnutý střídání od Ščasnýho

Reagovat
Rarášek

Tak místo něho šel Breznaník no, to bych Ščasnýmu zas tolik nevytýkal.

Reagovat
Aldeano

Každopádně, to proč přišel (reakce na vývoj zápasu) nezvládá...

Reagovat
Rarášek

Tak centry dává dobrý, dneska jsme prostě absolutně nulový ve vápně a jeho blízkosti.

Reagovat
Aldeano

Myslel jsem Ščasného.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
pepinho2

Ale tak když prohráváme, tak by to chtělo někoho rychlýho..a nevím, jestli se změnilo rozestavení, ale byla by kravina drzet 3 stopery vzadu..

Reagovat
smazaný uživatel

Komediant Frýdek. Vypadalo to na sanitku a nakonec se vrácí jako rybička.

Reagovat
San Iker

To není možný, Liberec dneska dohraje v 11, to je opravdu fór, rozhodčí přesně na míru, určitě náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

já to tušil už včera, že to zas bude jeden z těch posraných víkendů :)

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Včerejší prohra byla jasná, to mě ani neštvalo, ale dneska jsem to nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě k tomu se na to člověk ani nemůže nikde podívat...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

Bejt na hrotu Paixao, tak tam aspoň jednu tu šanci proměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

by dal dneska těch 30 gólů ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by u něj byla hodně velká novinka

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás by bylo rychlejší to prokombinovat, než to nakopávat. Nákopy evidentně neumíme

Reagovat
Kang & Kodos

Nasrat na to, že Fatai mohl jít sám na bránu, nebo že jsme byli lepší. Jestli nejsme schopný vyhrávat venku, tak ten titul urveme těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale měli jsme mít bod, což může být velice ůdležité na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde je nějaká hrdost...

Reagovat
smazaný uživatel

V zápase jsme měli asi 100 centrů do pokoutového území a ani jeden jsme nevyužili

Reagovat
Azazelo RD

Ščasný je jak hysterická kráva.

Reagovat
PavlíčeQ

No Krejčí, no party.

Reagovat
Znalec

Reagovat
San Iker

Jinak velice zajímavej los - Plzeň, Slavia, Jablonec, Boleslav, Liberec - VŠECHNO VENKU na podzim!!! + Baník jako předehrávka (tam se hraje Spartě tradičně špatně). Určitě je to všechno čistý

Reagovat
smazaný uživatel

vy už brečíte i kvůli losu

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže to bude pro nás výhoda na jaře

Reagovat
San Iker

No nevím, když zatím vždycky Sparta doháněla náskok Plzně, tak snad nikdy neuspěla, takže bych řekl, že náskok po podzimu bejvá klíčovej...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak na jaře bude všechno doma to bude lepší ne?

Reagovat
F.Torres

plačky

Reagovat
Aldeano

Nebuď jako Ščasný...

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Takže na jaře s nima budete hrát doma, když se bude rozhodovat? Náhoda? nemyslím si!

Reagovat
božský John

Ted si vem, ze vam do toho jeste v tejdnu nalosovali evropskej pohar.

Reagovat
smazaný uživatel

no ale hlavně v poháru jim daj druholigový Pardubice... Ty se vždycky hecnou na prvoligový tým...

Reagovat
REPLIKATOR

Hlavně jak jste nedávno brečeli, že v předkolech LM začínáte pořád doma..

Reagovat
Error

Přesně, Sparta to má koupené.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

troll

Reagovat
goodbay

Za takové fanoušky se opravdu stydím.

Reagovat
smazaný uživatel

Huhu nejlepší sparťansky brečení už se z toho stává tradice jen tak dál hoši, začínáte být sympaťáci.

Reagovat
F.Torres

No Krejčí, no party

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni dělaj z rugby tvrdej sport a Frýdek tu hraje se zlomeným nosem a čelistí

Reagovat
Rarášek

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Liberecké béčko si vychutnalo sparťanské hvězdy

Reagovat
San Iker

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec vymazal zcela tragickou korupčnickou spartu, fanoušci fotbalu mohou jásat

Reagovat
smazaný uživatel

*EUROfotbalu

Reagovat
božský John

Reagovat
taws

korupčnický liberec když už..

Reagovat
smazaný uživatel

Já tyhle jateční zápasy moc neumím. Hráči, kteří umí fotbal místo toho devastují soupeřovy hráče. Chápu, když to ordinují trenéři nekopům ze dna ligy, ale tady jsem se těšil na jiný zážitek.

Reagovat
smazaný uživatel

neumím -> nemusím

Reagovat
smazaný uživatel

Estebak Bebr a cela Plzen muze slavit, rozhodci ukol splnil Kapr ligu maji osefovanou, ale v Evrope jsou za sasky

Reagovat
božský John

Dusane, klid

Reagovat
goodbay

Já si na rozhodčího nemůžu stěžovat. Udržoval trochu volnější režim. Ale kdyby hráli v 9, tak by nám to stejně moc nepomohlo. Sparta měla dát gol na 1:0 a bylo by to o něčem jiném. To, že Liberec uplete z hovna bič, je věc jiná.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Reagovat
pepinho2

To tam mohl zůstat Lavička..zase nezvládáme zápasy, kdy prohráváme..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
lampas

Ta zima byla dneska fakt krutá, těžko klukům z Prahy vyčítat že na to nejsou zvyklý

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec

Sparta

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

V Teplicích sníh!!

Reagovat
monty25

Gepardice Jane

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25

Slavík = penaltový specialista Aspoň nějaké body do Fanligy...

Reagovat
Coutinho10

ja takhle asi Ondrashe nepreskocim

Reagovat
monty25

Už i Vlasta Vlášek to říkal...

Reagovat
Coutinho10

Pospisil

Reagovat
db18

Pospíšil

Reagovat
Coutinho10

urbis ho jako kapitana ze

Reagovat
db18

Doufám v to.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nás zařízne rozhodčí Ví, jak tragicky kopeme ty penalty a pískne nám další, aby nám srazil sebevědomí

Reagovat
Miguel19

Reagovat
db18

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz fandim Baniku tak... obrana Jablonce

Reagovat
PavlíčeQ

Aspoň se nechtěli poprat

Reagovat
smazaný uživatel

zatim ten s 22 by potreboval par facek aby se probral

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak zase tu nehraj fóry Normálně řekni, že fandíš Baníků a dalším 14ti týmům, který zrovna hrají proti Jablonci

Reagovat
Coutinho10

Ljevakovic to mel hezky naplanovany tu oslavu s rodinou

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! A pěkná oslava...

Reagovat
FCSL

Vachoušek tam prošel jako Mesut Ozil

Reagovat
PavlíčeQ

Ljevakovič nedostal žlutou? Co ta oslava?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to divný pravidlo no. Dres si sundat nemůžeš, ale nasazovat klaunský nos jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel, že hrajem v Teplicích a my hrajem v Peltaven

Reagovat
PavlíčeQ

My nikde jinde nehrajeme

Reagovat
Miguel19

Proč to Pernica neodkopl tvl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ho nenominovali do repre, kam ho tady půlka diskutujících posílala loni, tak ho to nebaví asi

Reagovat
Miguel19

Doležal

Reagovat
PavlíčeQ

Ho rozhodily padající vločky.

Reagovat
PavlíčeQ

Ruslánek

Reagovat
monty25

To nám to zase vydrželo...

Reagovat
monty25

Vondrášek

Reagovat
monty25

Škoda, mohl mít Fillo druhou asistenci...

Reagovat
monty25

Slavík

Reagovat
db18

Pěkně sebral Pospíšilovi asistenci

Reagovat
monty25
Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

-8

Reagovat
monty25

Krob měl hrát od začátku...

Reagovat
db18

A Vondrášek do konce

Reagovat
monty25

Slavík

Reagovat
monty25

Fillo toho góla nedá a nedá...

Reagovat
PavlíčeQ

Ruslánek po druhý

Reagovat
monty25

Nedáš-dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOL

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Krob

Reagovat
PavlíčeQ

Ježiš, takový náhody

Reagovat
smazaný uživatel

taková náhoda

Reagovat
monty25

Ten Kapolongo je marnej.

Reagovat
monty25

Elvis, pojď to rozhodnout...

Reagovat
monty25

Bratanovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diskoschlampe

Ty vole, co to bylo

Reagovat
monty25

Asi důvod, proč není v základu...

Reagovat
PavlíčeQ

Doli by to dal

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Asi zasloužená remíza, ale zároveň ztráta pro oba...

Reagovat
Coutinho10

tak remizka idealni

Reagovat
diskoschlampe

ještě mohla padnout nějaká redka

Reagovat
Coutinho10

mozna by tomu zapasu uskodila...ale dobrej match

Reagovat
monty25

Mak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele