Synot liga - preview 12. kola

30.10.2015, 08:45, aktualizováno 01.11.2015, 08:22
Previews
Šlágr podzimu odstartuje ve tři hodiny nedělního odpoledne a Plzeň bude muset pořádně zabrat, aby udržela čtyřletou domácí neporazitelnost se Spartou, která má na největšího konkurenta tříbodový náskok. Podvečerní duel Teplic se Slávií už tak sledovaný nebude, přesto je rozhodně o co hrát, oba celky dělí jediný bod a v případě vítězství se posunou na pátou příčku.
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (neděle 15:00)
Hlavním chodem 12. kola Synot ligy je bezesporu duel dvou hlavních kandidátů na titul. Plzeň doma vyzve Spartu, která vede soutěž s tříbodovým náskokem právě před Západočechy. Dojde i na souboj dvou nejlepších střelců ligy mezi domácím Ďurišem a letenským Lafatou.

Zažehnat krizi budou chtít před velkým šlágrem podzimu plzeňští fotbalisté, kteří prohráli poslední dva soutěžní zápasy. V uplynulém ligovém kole podlehli Brnu 0:1 a čelo tabulky se jim vzdálilo o tři body. Toto manko mohou smazat v přímém souboji se Spartou. "Samozřejmě se těším, správně je to nazýváno šlágr podzimu, protože na sebe narážejí nejúspěšnější týmy poslední doby, které mají velké ambice. Určitě se budeme chtít fanouškům omluvit za poslední porážky a očekávám, že podáme mnohem lepší výkon. Pokud bychom navázali na ty poslední výkony, tak nás Sparta při současné pohodě potrestá. Jsou přeci jen v trochu jiném rozpoložení než my. Sparta překonala menší krizi, co měla v derby, rozehráli se jí cizinci v sestavě. Tito hráči nesmí dostat prostor. Věřím hráčům, že budou mít velkou motivaci si napravit dojem proti Spartě a s podporou vyprodaného stadionu to výsledkově zvládneme a dorazíme Spartu v tabulce," doufá trenér domácích Karel Krejčí.

Sparta se nachází v mnohem lepším rozpoložení než jeho největší rival o titul. Vyhrála poslední tři kola se skóre 11:0, ale venku naplno bodovala pouze dvakrát z posledních pěti ligových zápasů. Nyní však narazí na domácí Plzeň, s níž prohrála poslední dva ligové souboje shodně 0:2. A Letenští se radovali z vítězství pouze třikrát z posledních deseti vzájemných měřeních sil v lize. "V poslední době je velkých zápasů víc, ať už jde o poháry nebo derby a Liberec s Jabloncem. S Plzní je to ale trochu větší, protože v poslední době spolu válčíme o titul. Viktoria je doma hodně silná hlavně dopředu, ale nechci se pouštět do nějakých taktických věcí. Navíc oba soupeři se dobře znají, takže nějaká taktická překvapení se nedají čekat," řekl kouč hostí Zdeněk Ščasný.

V sestavě domácích se neobjeví oba rekonvalescenti Řezník s Pilařem a na hostující straně budou chybět čtyři zranění Vácha, Breznanik, Paixao a Hybš. Nejistý je pak start sparťanského Frýdka.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, Baránek, Procházka, Limberský - Vaněk, Hrošovský - Petržela, D. Kolář, Kovařík - Ďuriš.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Mareček, Brabec, Holek, Costa - Fatai, Dočkal, Jiráček, Matějovský, L. Krejčí - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Slavia Praha  (neděle 18:30)
V neděli na sebe narazí týmy Teplic a Slavie. Oba celky od sebe dělí dva pozice a bod ve prospěch Severočechů.

Tepličtí zásluhou výhry 2:1 ve Zlíně vystoupali v tabulce až na pátou pozici. Proti sešívaným budou chtít potvrdit dobrou formu, když v posledních čtyřech kolech pouze jednou ztratili body. Se slávisty prohráli pouze jednou během posledních osmi ligových zápasů a v roce 2013 jim připravili nejtvrdší debakl 0:7 v historii klubu. "Připravujeme se na utkání jako na každé jiné. Máme nějaký herní styl, který chceme praktikovat, ale zatím děláme chyby, za které platíme. Je to jako v životě. Všechno má svůj proces, musíme se z chyb poučit. Až se jich vyvarujeme a přestaneme je dělat, pak přijdou vítězství," míní kouč domácích David Vavruška, jenž bude postrádat tři zraněné Grigara, Kodeše a Novotného.

Slávisté se dostávají do útlumu. V posledních třech kolech získali pouze dva body a v posledních dvou neskórovali. A navíc před týdnem přišli o sedmizápasovou sérii bez prohry poté, co doma podlehli Olomouci 0:2. "V podstatě musíme odčinit prohru z domácího utkání s Olomoucí. Teplice mají dynamické mužstvo, které je laděné spíše směrem dopředu, takže od nich očekávám útočnou hru. Nedělní utkání bude určitě hráno ve stylu nahoru - dolů. Musíme se připravit na to, že jejich křídla a útoční hráči jsou hodně rychlí. Víme, že doma Teplice prohrály 0:1 s Jihlavou, ale zase vyhrály ve Zlíně," řekl slávistický trenér Dušan Uhrín ml., jehož svěřenci v posledních třech výjezdech dvakrát slavili výhru a jednou remizovali. V sestavě bude chybět potrestaný R. Hrubý, vykartovaný Mikula a zraněný Štohanzl.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Hora, Lüftner, D. Jablonský, Krob - Ljevakovič - Vondrášek, Breite, Vachoušek, Fillo - Bratanovič.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Švec, Latka, Deli, T. Jablonský - Souček - Voltr, Zmrhal, Kenija, Černý - Milan Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.25 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Atraktivní duel dvou týmů ze středu tabulky bude k vidění v Uherském Hradišti. Domácí Slovácko se bude snažit navýšit bodový náskok před Jabloncem, který přijel s jasným cílem - po třech remízách konečně naplno bodovat.

Slovácko, kromě porážky od Liberce, zvládlo všechna ostatní domácí utkání a bralo v nich všechny body. Venku naopak opakovaně ztrácí, a o to víc tak musí potvrzovat domácí sílu. S Jabloncem doma v únoru tohoto roku padlo 1:2. Z různých důvodů nenastoupí Kalouda, Civič, T. Rada, Šimko a Koné.

"Naším cílem je napravit vysokou prohru v minulém kole v Mladé Boleslavi. Nezdar jsme si rozebrali a snad si hráči z toho zápasu odnesli i zkušenosti, čeho se mají vyvarovat. Naše výkony na hřištích soupeřů se výrazně liší od hry v domácím prostředí, kde se nám výsledkově daří. Jablonec je na tom opačně, venku hraje mnohem lépe. Jsme si vědomi toho, že po čtyřech utkáních bez vítězství bude mít náš soupeř maximální snahu tuto situaci změnit. Pokud chceme uspět, musí být v naší hře maximální koncentrace od úvodních minut. Nemůžeme si dovolit hrát zakřiknutě, jako v úvodu posledního domácího duelu s Baníkem Ostrava," řekl Svatopluk Habanec.

Jablonce se netají nejvyššími ambicemi a po povedené loňské sezóně chtěl letos své postavení ještě vylepšit. Pouhé tři vítězství z jedenácti kol však k udržení se čela tabulky nestačí. Hosté ztrácejí body za časté remízy a například doma ještě nevyhráli. Venku je bilance o poznání lepší - tři vítězství, remíza a porážka s kladným skóre 10:6. Do Uherského Hradiště jede Jablonec odčinit další ztrátu za domácí remízu s Duklou, které docílila také pomocí dvou gólů z penalt. Za hosty nenastoupí Crnkič a M. Kysela.

"Naše situace není bůhvíjaká, jsme hodně dlužni našim fanouškům. Po bodu to naskakuje málo. Venku se nám daří mnohem víc a to budeme chtít potvrdit i na Slovácku, odkud bychom si chtěli odvézt body. Víme, že to nebude jednoduché, domácí mají dobře poskládaný tým a zkušené hráče typu Šumulikoského, Diviše a hlavní postavy Doška. Vnímáme, že do kádru zařadili i další talentované mladíky. Musíme bojovat o každé vítězství a koukat dopředu. Věřím, že týden, kdy nás čekají i s pohárem tři zápasy, nás nastartuje. Snad už jsme dostatečně poučeni z chyb, které jsme udělali. Věřím, že se to nebude opakovat a zahrajeme oba poločasy," uvedl Jaroslav Šilhavý.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Chvátal, Hofmann, Břečka, Reinberk - Šumulikoski - Diviš, Sadílek, Havlík, Hlúpik - Došek
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Karavajev, Pernica, Beneš, Matěj Hanousek - Hübschman - Tecl, Pospíšil, Greguš, Mingazov - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.75 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Zbrojovka Brno  (sobota 17:00)
Oba soupeři se před týdnem radovali z ligového vítězství po téměř měsíční přestávce. Z dosavadního průběhu sezóny se zdá, že se oba kluby budou prát o klidný střed tabulky. V případě vítězství domácích, by se Příbram posunula za Brno na rozdíl jednoho bodu.

Příbram trápí v sezóně hlavně špatná defenziva s nejvíce inkasovanými góly v lize. Proto jim před týdnem přišel vhod duel na půdě odevzdaného Baníku, kde dokázali poprvé v sezóně udržet čisté konto a připsali si celkově čtvrté vítězství. Velmi silná bývá Příbram tradičně doma u Litavky, letos však nezvládla domácí zápasy se Spartou a Plzní (oba 0:4) a s Jabloncem (2:3), proto celkové domácí skóre 9:14 u přijíždějících soupeřů nevzbuzuje velkou hrůzu. Proti Brnu by však ve vzájemných zápasech Příbram chtěla navázat na posledních pět domácích vítězství. Za domácí nenastoupí Boháč.

"Chceme navázat na zápas z Ostravy. Předtím jsme dostali nadílky, proto jsme se zaměřovali na to, abychom dobře bránili a nedělali chyby. To jsme splnili na sto procent a v domácím prostředí k tomu chceme přidat ještě ofenzivu. Tři body z Ostravy a pohárová výhra nad Hradcem Králové nás snad zklidní," uvedl Pavel Tobiáš.

Brno pod taktovkou Václava Kotala patří k oživení ligy a před týdnem se radovalo z vítězství dokonce nad mistrovskou Plzní. Ideální scénář sezóny hatí snad jen dva nezvládnuté domácí duely s Jabloncem a Teplicemi (0:3 a 0:4). Venku Brno z pěti duelů bodovalo hned třikrát, padlo pouze v Mladé Boleslavi a ve Zlíně. Hosté se budou muset obejít bez Paška, Zoubeleho i Zavadila.

"I když se nám dlouhodobě v Příbrami nedaří, nenastoupíme v roli obětních beránků. Chceme zopakovat výkon, který jsme podali proti Plzni. Naším velkým problémem je, že se nám zatím něco podobného nedaří. Postavení Příbrami v tabulce je trochu zkreslující, protože má za sebou zápasy se všemi pohárovými zástupci, se kterými nebodovala. V tabulce určitě míří výš. Nyní ale čekají na Příbram duely se srovnatelnými celky. Je jasné, že prioritním cílem našeho soupeře je doma naplno bodovat. Výhrou v Ostravě se hráči Příbrami dostali do lepší pohody," řekl Kotal.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Sus, Dosoudil, Zápotočný, Divíšek - Hnaníček, Pilík - Štípek, Rezek, Končal - Bednář
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Malík, Košťál, P. Buchta, Keresteš - R. Buchta - Brigant, Lacko, Michal Škoda, Lutonský - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.60 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bohemians Praha 1905 - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Velmi zajímavý duel celků namočených do sestupových vod bude k vidění v Ďolíčku. Domácí Bohemians, kteří stále čekají na své první tři body hostí Jihlavu, která si v posledních týdnech herně i výsledkově polepšila.

Klokani si sezónu představovali úplně jinak. Ještě na jaře poměrně produktivní tým se letos trápí hlavně střelecky a pouhých devět gólů v jedenácti zápasech vedlo jen k bídným pěti remízám. Proto jsou Pivarníkovi svěřenci pouze o bod před posledním Baníkem a na svého aktuálního soupeře z Jihlavy ztrácejí čtyři body, které nutně potřebují stáhnout. S Jihlavou prohrála Bohemka naposledy před devíti lety ještě ve druhé lize. Domácím budou chybět Cseh a Bartek.

"Chtěli bychom zopakovat výkon, který jsme předvedli v zápase s Brnem, ještě více ho vystupňovat a dát nějaké góly. V Jihlavě poslední zápasy chtěli hlavně zpevnit obranu a pozorně bránit, na čemž hodně zapracovali. Zlepšili i přechod do útoku a začali dobře využívat rychlých protiútoků. Budeme si muset dát pozor i na standardní situace, protože ty byly v posledních utkáních jejich silnou zbraní," řekl Roman Pivarník.

Hosté z Vysočiny jedou do Prahy navázat na povedené poslední dva zápasy. Po výměně kouče bodovala Jihlava ve třech z pěti utkání. Po překvapivém vítězství v Teplicích uhrála domácí remízu i s favorizovaným Libercem. Lehce se tak vzdálila nejhoršímu duu ligy, ovšem k udržení odstupu od sestupových příček potřebuje ve Vršovicích neprohrát. Hosté nastoupí téměř kompletní, pouze bez Marcina.

"Budeme vycházet ze způsobu hry, který nám přinesl úspěch v Teplicích. V týmu panuje po tomto vítězství a remíze v posledním kole s Libercem psychická pohoda a odhodlaná atmosféra. Naším základním atributem musí být maximální bojovnost, nasazení a koncentrace. K tomu chceme přidat fotbalovost, schopnost zakombinovat a jít do zakončení. Tedy předvést způsob hry, který je tomuto týmu vlastní. Rozhodně se nechceme uchylovat k nakopávání míčů. Tým Bohemians se prezentuje velmi dobrou organizací hry. Přestože jeho výsledky zatím nejsou optimální, tak v žádném případě nejde o soupeře, který by kvalitou zaostával za ostatními ligovými celky," uvedl Milan Bokša.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Pauschek, Krch, Šmíd, Šírl - Jindřišek - Acosta, Hubínek, Jirásek, Mosquera - Schick
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Kryštůfek, Tlustý, J. Krejčí, Mišůn - Marek, Jánoš - Vaculík, Fulnek, Demeter - Mešanovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sigma Olomouc - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Potvrdit tři body z posledního utkání, a vzdálit se tak sestupovým příčkám budou mít za cíl fotbalisté Olomouce. Hanáci doma přivítají Mladou Boleslav, která je však v posledních měsících k neporažení.

Sigma po neveselém vstupu do ligy sáhla ke změně kouče a hned první zápas pod vedením Václava Jílka zvládla na jedničku, když si odvezla tři body z Edenu. Na první vítězství venku bude chtít bodově odpovědět i před vlastními diváky. Vždyť na Andrově stadionu letos Hanáci zvítězili pouze jednou. Mladou Boleslav však doma přehráli naposledy před osmi lety a snadné to nebude ani letos. Domácí se potýkají s rozsáhlou marodkou, kvůli zranění nenastoupí Chorý, Vašíček, Plšek, Bystroň a Ordoš, otazník visí nad Hubníkem.

"Musím říct, že když jsme sledovali Boleslav a její poslední zápasy, tak disponuje obrovskou kvalitou. Je třeba pohlídat spoustu individuálně výborně vybavených hráčů, ale i jako celek je ten tým velmi kvalitní. Jak organizací či rychlostí hry. Čeká nás nesmírně silný soupeř, ale hrajeme doma a taky budeme chtít ukázat svou kvalitu. Vidím na hráčích, že po naší úspěšné společné premiéře mají chuť a odpovídá tomu nasazení v tréninku. Doufám, že budeme schopni to přenést do zápasu," řekl Václav Jílek.

Mladá Boleslav letos plní roli jednoho z favoritů soutěže a prohání vedoucí duo. Středočeši na sebe upozorňují velkou produktivitou, pravdou však je, že zejména na domácím hřišti, kde v posledních čtyřech zápasech vstřelili úctyhodných 17 branek. Venku už to tak slavné není. Z pěti utkání se Jarolímovi svěřenci na hřištích soupeřů radovali ze tří bodů pouze jednou. Hosté si zvýšili sebevědomí také pohárovým vítězstvím v Karviné. Hosté nastoupí bez Malpona, Fabiána, Hůlky a Bořila.

"Doma předvádíme ofenzivní fotbal korunovaný góly, ale venku jsme ligový zápas zatím vyhráli jen v Jablonci. A na ten chceme herně i výsledkově navázat v Olomouci. Motivací pro nás je potvrdit současnou pozici v ligovém pořadí," uvedl Karel Jarolím.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
M. Buchta - Hála, Rajnoch, Radakovič, Vepřek - Cana - Moulis, Houska, Halenár, Navrátil - Petr
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - J. Kysela, Vraštil, Kúdela, Fleišman - Ščuk, J. Rada - Zahustel, Magera, Skalák - Baroš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Baník Ostrava  (sobota 20:15)
V sobotním programu 12. kola tuzemské nejvyšší soutěže se představí jeden český pohárový zástupce v Evropské lize. Liberec doma přivítá poslední Ostravu a v tomto duelu tedy nebere nic jiného než tři body.

Severočechům momentálně v tabulce patří čtvrtá příčka a na vedoucí Spartu ztrácejí šest bodů, potažmo na druhou Plzeň tři. Doma se jim daří, v lize desetkrát v řadě neprohráli, z toho osmkrát slavili vítězství. "Nám se doma v ligových utkáních daří, takže na to chceme navázat. Chtěli bychom přetrhnout tu šňůru remíz, doma vyhrát a dobře se naladit před důležitým pohárovým utkáním. Na druhou stranu je to pro nás takový test, nesmíme nic podcenit. Ostrava se v poslední době relativně zlepšila, vyhrála nad Olomoucí a jak na Slovácku, tak s Příbramí nebyla horším týmem. V záložní řadě má dobré a nebezpečné hráče. Kvalitativní i tabulkové postavení nám velí zvítězit, ale žádný soupeř se neporazí sám. My jsme teď navíc s tabulkově slabšími týmy ztratili," pronesl trenér domácích Jindřich Trpišovský.

Ostrava se aktuálně ocitá na úplném dně tabulky s bodovým odstupem na předposlední Bohemians a pětibodovým na nesestupovou příčku. Nyní zavítá do Liberce, odsud si posledně odvezla debakl 0:6. Navíc v posledních deseti vzájemných duelech v rámci ligy vyhrála nad Severočechy pouze jednou. "Myslím, že proti silným týmům, jako jsou Plzeň nebo Liberec, se nám může hrát trochu líp než proti soupeřům, kterým jde stejně jako nám o záchranu. Ale pochopitelně je zbytečné mluvit o obrovské herní síle Liberce. Mám dodnes v hlavě náš loňský debakl 0:6, ještě teď mi z toho není dobře. Mirka Matušoviče beru jako motivátora. Je slyšet, je živelný, chci, aby chodil mezi hráče a dával jim energii. Ta myšlenka přišla od majitele klubu, já jsem nebyl proti," řekl trenér Baníku Radomír Korytář.

V sestavě domácích nebude chybět trio zraněných O. Kolář, Obročník, Douglas a nejisté jsou pak starty Hovorky, Shaly, Jefremova, Koubka a Karišika. To hosté budou postrádat vykartovaného Ježdíka a zraněné Kouřila a Sukupa.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Koubek (Hladký) - Coufal, Švejdík, Pokorný, Bartošák - Pavelka, Sackey - Bartl, Folprecht, Josef Šural - Bakoš.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - M. Dostál, Kaša, Machovec, Holzer - Mensah, Lásik - Narh, Kukec, Mičola - De Azevedo.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.25 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Fastav Zlín  (pátek 18:00)
Dvanácté kolo české nejvyšší soutěže odstartuje tradičně v pátek, v předehrávce změří síly týmy, které v posledních pěti kolech neslavily ani jednu výhru. Pražská Dukla doma přivítá nováčka ze Zlína.

Týmu z Julisky patří v tabulce dvanáctá příčka a na svého nadcházejícího soupeře ztrácí dva body. Proti nováčkovi soutěže by Kozlovi svěřenci rádi ukončili čekání na výhru. Z posledních pěti ligových zápasů brali 4 remízy a jednou prohráli. "Zlín vstoupil do ligy naprosto fantasticky a na nováčka velmi neobvykle. Má mužstvo, které hraje otevřeně a odvážně. Má šikovné hráče a velmi dobrou útočnou dvojici Poznar, Železník, kteří dali společně kolem deseti branek. V našich silách je Zlín porazit, ale nic jednoduchého nás nečeká," řekl asistent trenéra Dukly Jan Suchopárek.

Zlín v předchozím kole utrpěl druhou domácí porážku nejen v řadě, ale i celkově v tomto ligovém ročníku. Tentokrát podlehl Teplicím 1:2. V tabulce se po skvělém vstupu pomalu propadá, momentálně okupuje desáté místo. Ve zbývajících pěti podzimních kolech by podle slov trenéra Páníka ševci potřebovali získat aspoň šest bodů. Nějaký bod se pokusí v pátek uloupit v Praze. "Potřebujeme ještě ukopat šest bodů, abychom se přiblížili k podzimní dvacítce. Abychom na tento cíl dosáhli, tak se musíme vrátit k poctivé práci. Každý hráč musí odevzdat své maximum, což v posledních zápasech u některých hráčů chybělo. Dukla je na tom podobně, výsledkově strádá, sbírá v posledních zápasech remízy. Přitom po herní stránce patří k předním ligovým týmům, což potvrdila vítězstvím nad Plzní," prohlásil trenér hostí Bohumil Páník.

V sestavě domácích bude chybět zraněný Nestor a dvojice vykartovaných Berger a Přikryl. To hosté nehlásí žádné absence.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Jurendič (Miloševič), Štetina, Gorkšs, Vrzal - Marek Hanousek, Daniel Tetour, Považanec - Jakub Mareš, Krmenčík, Čajič.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
S. Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Hubáček - Matejov, Živulič, Holík, Koreš - Železník, Poznar.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.80 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha1182128:526
2.Viktoria Plzeň1172223:1223
3.FK Mladá Boleslav1163229:1921
4.Slovan Liberec1155121:1220
5.FK Teplice1152420:1617
6.Zbrojovka Brno1152411:1517
7.Slavia Praha1144315:1016
8.1. FC Slovácko1151515:2216
9.FK Jablonec1136218:1515
10.Fastav Zlín1142514:2014
11.1. FK Příbram1141616:2513
12.Dukla Praha1126319:1912
13.Sigma Olomouc1125411:1711
14.Vysočina Jihlava1123610:209
15.Bohemians Praha 1905110569:185
16.Baník Ostrava111199:234

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1209)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele